SCHOONVELDSINGEL 10 - VUGHT

Vergelijkbare documenten
SCHOONVELDSINGEL 10 - VUGHT

CORNELIS DE HOUTMANSTR 17 - BEST

PARKWACHTERS 34 - BEST

J.H. DE ROOYSTRAAT 6 - BEST

KOOPSOM ,- K.K.

JAN VAN RIEBEECKSTRAAT 35 - BEST

FILIPS VAN ALMONDESTRAAT 20 - BEST

MR. T.J. VERSCHUURSTRAAT 18 - BEST

MICHIEL DE RUIJTERSTRAAT 68 - BEST

LALOSTRAAT 10 - EINDHOVEN

JAN CAMPERTSTRAAT 35 - BEST

PATER R.D. KLOEGSTRAAT 23 - BEST

DRS. J.L. MOONENSTRAAT 5 - BEST

MAX HAVELAARWEG HOOGVLIET ROTTERDAM

KOOPSOM ,- K.K.

WILLEM-ALEXANDERPARK 7 - BEST

WILLEM VAN HORNESTRAAT 32 - EINDHOVEN

KOOPSOM ,- K.K.

HEUBERGERSTRAAT 79 - TILBURG

PROF. TITUS BRANDSMASTR 5 - BEST

BAARLE HERTOGLAAN 50 - EINDHOVEN

KOOPSOM ,- K.K.

OLIVIER VAN NOORTSTRAAT 34 - BEST

KOOPSOM ,- K.K.

POTGIETERSTRAAT 5 - TILBURG

KOOPSOM ,- K.K.

RAADHUISPLEIN 50 - BEST

KOOPSOM ,- K.K.

BEEMDHEUVEL 12 - BEST

ANGOULEMEHOF 6 - EINDHOVEN

PIET HEINSHOF 12 - BEST

MARTIN LUTHER KINGLAAN 37 - GOIRLE

KOOPSOM ,- K.K.

SCHANS 19 - EINDHOVEN

KOOPSOM ,- K.K.

KOOPSOM ,- K.K.

POSTELSE HOEFLAAN 22 A - TILBURG

SCHOENMAKERSSTRAAT 1 - BEST

JOHANNES HEERSTRAAT 16 - BEST

KOOPSOM ,- K.K.

NAALDHEUVEL 11 - BEST

NIEUWSTRAAT 39 - BEST

KOOPSOM ,- K.K.

TOLHUIS NIJMEGEN

LENNARD GRUIJTERSSTRAAT 19 - HELMOND

FRANS HALSSTRAAT 48 - BEST

GOORSEDIJK 50 - MIERLO

DENNENDREEF 5 - BOXTEL

DS THEODOR FLIEDNERSTRAAT EINDHOVEN

GAREEL 19 - VELDHOVEN

KOOPSOM ,- K.K.

KUILTJESHEI 20 - BEST

EINDHOVENSEWEG 15 - SON EN BREUGEL

KOOPSOM ,- K.K.

J.J. VERBEETENSTRAAT 3 - BEST

GRASKLOKJE BEST

KOOPSOM ,- K.K.

WILLEM BARENDSZSTRAAT 16 - BEST

KOOPSOM ,- K.K.

ESSCHEWEG 10 L - VUGHT

VAN KINSBERGENSTRAAT 11 - BEST

KOOPSOM ,- K.K.

LANGESTEEG 7 - GIETHOORN

KOOPSOM ,- K.K.

KOOPSOM ,- K.K.

KOOPSOM ,- K.K.

THEO DOBBESTRAAT 13 - BEST

Oogstvelden 26, Best

KOOPSOM ,- K.K.

Oude Langstraat 17 - Tilburg Vraagprijs ,-

Vraagprijs ,- kosten koper

TOLHUIS NIJMEGEN

KOOPSOM ,- K.K.

Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs ,-

van Heemskerckstraat 3 - Dongen

WATERLINIE EINDHOVEN

KUSTERSSTRAAT 27 - GILZE

Lindestraat 22, te Valkenswaard

MELISBLOK 4, ZEVENBERGEN VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE

TE KOOP IN TILBURG KASTEEL AMERONGENSTRAAT 3

Victordal 31, te Valkenswaard

Hubert van Nispenstraat 9, te Valkenswaard

Vraagprijs ,- kosten koper

Breda Baliendijk 57. Ruime en goed onderhouden tussenwoning in de wijk Doornbos. Richtprijs , - k.k.

AZALEARING 46 TE ZUNDERT : ca. 404 m³. excl. berging en garage

TE KOOP. Breda Tilburgseweg 59

Gerretsonlaan 62 Eindhoven

Vraagprijs ,- kosten koper

TE KOOP IN SON EN BREUGEL, AZIËLAAN 23.

EPE 13 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

Julianalaan 25 - 's Gravenmoer

TE KOOP. Anemoonstraat 17 Oud-Beijerland. Vraagprijs ,- k.k.

Koolhovenlaan 75 te TILBURG Vraagprijs ,-- k.k. Bouwjaar : 2005 Inhoud woning : 449 m3 Woonoppervlakte : 130 m2 Perceel oppervlakte : 140 m2

Uitgebouwde hoekwoning met berging en diepe achtertuin, gelegen op een royaal perceel in woonwijk Achtse Barrier.

Alsemlaan 15, te Waalre

Johan Frisopark 13 Best

SPECHTSTRAAT 30 TE ZUNDERT Perceelsoppervlakte : ca. 149 m². Woonoppervlakte : ca. 114 m².

Vonder 6 te GEMERT. Vraagprijs: ,= k.k.

Vraagprijs ,- kosten koper

Stadselaan 35, te Valkenswaard

Transcriptie:

SCHOONVELDSINGEL 10 - VUGHT Deze sfeervolle ruime uitgebouwde tussenwoning is gelegen in de mooie woonwijk "Schoonveld" tegenover gemeentelijke groenvoorziening met waterpartij (singel); U betreedt de woning via de entree; hal met verdiepte trapkast; betegelde toiletruimte; ruime sfeervolle living; open keuken met keukeninrichting voorzien van inbouwapparatuur; achtertuin met afsluitbare achterom en toegang tot berging; op de 1e verdieping bevinden zich de 2 ruime slaapkamers; separate wasruimte met closet en badkamer met ligbad, wastafel en douche; de 2e verdieping is via een vaste trap op overloop te bereiken waar zich bevinden de voorzolder en zolderslaapkamer met dakkapel aan achterzijde; De woning is gelegen in het schitterende Vught met zijn mooie recreatie gebieden als de Vughtse Heide en het natuurbad de IJzeren man. Voorzieningen als winkels, scholen en openbaar vervoer zoals o.a. het NS station zijn op loopafstand te bereiken. KOOPSOM 259.000,- K.K.

ETAGES BEGANE GROND Entree. Hal afgewerkt met laminaatvloer, spachtelputz wanden en stucwerk plafond. Verdiepte trapkast met legplanken en elektrakast voorzien van 5 groepen en aardlekschakelaars. Betegelde toiletruimte met fonteintje en zwevend closet. Woonkamer afgewerkt met massief houten delen vloer, fijn schuurwerk wanden en sierbalken plafond. Open keuken met praktische keukeninrichting in hoekopstelling voorzien van diverse laden en kasten, elektrische oven, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vrieskast en spoelbak. 1E VERDIEPING Via trapopgang in hal te bereiken. Overloop afgewerkt met spachtelputz wanden. Betegelde badkamer voorzien van separate douche, wastafel en ligbad. Slaapkamer 1 aan achterzijde (3.47 m x 3.16 m) afgewerkt met vloerbedekking, granol wanden en pleisterwerk plafond. Slaapkamer 2 aan voorzijde (3.49 m x 3.90 m) afgewerkt met granol wanden en aluminium systeem plafond. Betegelde wasruimte met wastafel, aansluiting t.b.v. wasapparatuur en closet. 2E VERDIEPING Via vaste trap op overloop te bereiken. Voorzolder met opstelling HR combiketel (Remeha). Zolderslaapkamer met dakkapel aan achterzijde en afgewerkt met pleisterwerk wanden. BUITEN: Voortuin aangelegd met siertegels en diverse beplantingen. Achtertuin (8.00 m x 5.59 m) met afsluitbare achterom, gemetselde erfafscheiding en aangelegd met sierbestrating. Berging (3.44 m x 2.50 m) met stalen kanteldeur en voorzien van elektra.

KENMERKEN Koopsom 259.000,- k.k. Soort Eengezinswoning Type Tussenwoning Aantal kamers 4 (waarvan 3 slaapkamers) Inhoud 345 m 3 Perceeloppervlakte 150 m 2 Woonoppervlakte 112 m 2 Soort bouw Bestaande bouw Bouwjaar 1949 Ligging Aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht Tuin Achtertuin, voortuin Garage Geen garage Isolatie Gedeeltelijk dubbel glas Verwarming C.v.-ketel LOCATIE Schoonveldsingel 10 5262 XM Vught

FOTO S

FOTO S

FOTO S

BIJLAGE BIJ BROCHURE Contactgegevens: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Van der Heijden Makelaardij Spoorstraat 1 5684 AA Best Tel. 0499-335858 Fax. 0499-391305 www.vanderheijdenmakelaardij.nl info@vanderheijdenmakelaardij.nl Ons kantoor is 6 volle dagen per week van maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur geopend. Bankgarantie: Behoudens nadere afspraken zal in de koopakte worden opgenomen dat koper na het tot stand komen van de overeenkomst, op korte termijn een waarborgsom zal storten op het rekeningnr. van de door koper bepaalde notaris voor een bedrag van 10% van de koopsom. De waarborgsom kan door een bankgarantie van een Nederlandse Bankinstelling worden vervangen. Koopakte: Tenzij anders vermeld zal de koopakte door Van der Heijden Makelaardij conform model koopakte, opgesteld door de NVM, Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis worden opgemaakt. Bij een verzoek tot het opnemen van een ontbindende voorwaarde in verband met het verkrijgen van een hypotheek, kan een financiële toets bij onze hypotheekadviseur door onze opdrachtgever als verplicht worden gesteld. De koopovereenkomst komt uitsluitend tot stand als koper en verkoper een schriftelijke koopakte hebben ondertekend. Hypotheken en verzekeringen: Hypotheken en verzekeringen bestaan uit een woud aan regels en mogelijkheden. Van der Heijden Makelaardij zorgt ervoor dat u door die bomen het bos blijft zien. Onze ervaren, erkende en gediplomeerde hypotheek- en assurantieadviseurs garanderen u een betrouwbaar advies. Door samenwerking met vele banken, fondsen en maatschappijen kunnen we u niet alleen financieel de beste hypotheken en verzekeringen bieden, maar ook garanderen dat de voorwaarden uitstekend zijn. Uiteraard is alles precies op maat: de hypotheek en verzekering die bij u past. Gratis waardebepaling: Als u besloten heeft uw huis te verkopen, kan Van der Heijden Makelaardij u veel zorgen uit handen nemen. Het begint met een vrijblijvend gesprek en een betrouwbare gratis waardebepaling van uw woning. Daarna regelen wij in overleg met u goede publiciteit, begeleiding van bezichtigingen, onderhandelingen, een adequate koopakte en overdracht bij de notaris. Dit alles op basis van no cure no pay: wordt uw huis niet verkocht, dan hoeft u ons niets te betalen. Bij de verkoop maken wij gebruik van het landelijk netwerk van 3600 NVM-makelaars en van de grootste huizensite op internet. Het voorafgaande in deze brochure is informatief en geen concreet aanbod waaraan u rechten zou kunnen ontlenen.