Victordal 35, te Valkenswaard

Vergelijkbare documenten
Victordal 31, te Valkenswaard

Vraagprijs ,- kosten koper

Alsemlaan 15, te Waalre

Dotterbeemd 7, te Valkenswaard

Lindestraat 22, te Valkenswaard

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Sint Janskruid 12, te Valkenswaard

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Koperteutwei 7, te Valkenswaard

Bergen op Zoomstraat 14, te Eindhoven

Stadselaan 35, te Valkenswaard

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Morgenster 3, te Maarheeze

Vraagprijs ,- kosten koper

Reisvennestraat 30, te Valkenswaard

Vraagprijs ,- kosten koper

Kolenbranderwei 15, te Valkenswaard

Vraagprijs ,- kosten koper

Hubert van Nispenstraat 9, te Valkenswaard

Ekenrooisestraat 17, te Waalre

Vraagprijs ,- kosten koper

Korfvlechterwei 36, te Valkenswaard

Mr. C. Goselingstraat 120, te Best

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Bakkerstraat 80, te Valkenswaard

Vraagprijs ,- kosten koper

Karel Mollenstraat Noord 31, te Valkenswaard

Jud. Smitsstraat 32, te Valkenswaard

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Van Der Clusenstraat 14, te Valkenswaard

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Wikke 13, te Valkenswaard

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Luikerweg 45, te Valkenswaard

Hubert van Nispenstraat 20, te Valkenswaard

Tweeling 5, te Valkenswaard

Irislaan 32, te Valkenswaard

Karel Mollenstraat Zuid 102, te Valkenswaard

Boterpotplein 22a-, te Valkenswaard

Beelmanstraat 11, te Valkenswaard

Bruggerdijk 11, te Valkenswaard

De Breel 10 te Valkenswaard

Vraagprijs ,- kosten koper

Bruggerdijk 11, te Borkel en Schaft

Eikenlaan 13 te Beek en Donk Vraagprijs ,-- Kosten Koper

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP. Breda Tilburgseweg 59

Sint Annagildelaan 5. Nuenen

Beukenlaan 32 te Beek en Donk Vraagprijs ,-- Kosten Koper

Lombok 13 te Valkenswaard

KOOPSOM ,- K.K.

Saxofoonstraat 44 te HELMOND

Lekstraat 2 te HELMOND

J.A. Thijmlaan 18 te Goirle

Meerkoethof 11 - Dongen

Hazestraat 67 te Valkenswaard

TE KOOP. De Bloemerd NS Gemert Vraagprijs: k.k.

Eindhoven Jan Duikerlaan 26

Vonder 6 te GEMERT. Vraagprijs: ,= k.k.

De Kreijenbeek 151 te Valkenswaard

Kleine Vos 24 Deurne. Vraagprijs: ,= k.k.

De Uilenburg 38, 5502 RK Veldhoven Vraagprijs ,- k.k.

van Heemskerckstraat 3 - Dongen

Recreatieperceel met schuilhut Poterseind, te Valkenswaard

Pastoor Vroonhovenstraat 6 te Valkenswaard

WILLEM-ALEXANDERPARK 7 - BEST

KOOPSOM ,- K.K.

Akkermuntstraat 35 te Beek en Donk Vraagprijs ,-- Kosten Koper

De Hazelaar 15 te Beek en Donk Vraagprijs ,-- Kosten Koper

TE KOOP TARWELAAN 57 EINDHOVEN. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

ASSEN Stedesingel 9. Vraagprijs: kosten koper

Jupiterlaan 28 - Dongen

TE_KOOP KORENAKKER 25 WADDINXVEEN. Vraagprijs: ,= k.k.

Dommelseweg 24-b te Valkenswaard

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

Grebbeberglaan 38. Eindhoven

Posteleinserf 36 Helmond (Brandevoort) Vraagprijs ,- k.k.

Karel Doormanlaan 4 te Breda

TE KOOP. Horst BJ Gemert Vraagprijs: k.k.

Ketelslagersdreef 18 te Geleen Vraagprijs ,-- Kosten Koper

Gooisehof 70 te HELMOND

Mgr. den Dubbeldenstraat 20 te Gemert

Hof 53 - Dongen. Vraagprijs ,- k.k. Opvallend ruime woning met 4 slaapkamers, moderne keuken en badkamer, en voorzien van garage en berging.

JAN CAMPERTSTRAAT 35 - BEST

Transcriptie:

Victordal 35, te Valkenswaard Vraagprijs 225.000,- kosten koper Bouwjaar : 1973 Woningtype : Hoekwoning Woonoppervlakte : circa 125 m² Inhoud : circa 310m³ Perceel : circa 248 m² Kamers : 5 Ligging : Woonwijk in Dommelen Aanvaarding : In overleg

Omschrijving Hoekwoning Ruime hoekwoning met garage en parkeren op eigen terrein gelegen op een rustige locatie in de woonwijk Agnetendal, nabij basisscholen, speelvelden en winkelcentrum De Belleman. De woning beschikt over een ruime woonkamer, open moderne keuken met complete keukeninrichting, 4 slaapkamers, ruime badkamer, vaste trap naar de zolderverdieping en een veel privacy biedende zonnige achtertuin met overdekt terras en achterom. Begane grond: Via de voortuin en overdekte entree te bereiken hal met meterkast en toegang tot toilet, trapopgang en woonkamer. De begane grond is volledig voorzien van stucwerk wanden en een aantrekkelijke laminaatvloer welke door alle ruimtes door loopt. Ruime half betegelde toiletruimte voorzien van een closet en fonteintje.

Woonkamer en keuken Ruime moderne open keuken (2014) voorzien van veel kast ruimte, vaatwasser, koel/vries combinatie, 4-pits gaskookplaat, oven en rvs afzuigkap. De woonkamer geniet van veel lichtinval door raampartijen aan zowel de achterzijde als de zijkant van de woning. Vanuit de woonkamer is er een deur naar de achtertuin.

Eerste verdieping: Victordal 35 - VALKENSWAARD De gehele eerste verdieping is voorzien van een nette laminaatvloer. De overloop geeft toegang tot de badkamer, drie slaapkamers en vaste trap naar de tweede verdieping. Slaapkamers - De masterbedroom (circa 15m²) aan achterzijde gelegen. - Slaapkamer 2 (circa 12m²) bevindt zich aan de voorzijde. - Slaapkamer 3 (circa 9m²) aan achterzijde gelegen.

Badkamer Ruime badkamer voorzien van ligbad met douche en vaste wastafel. Tweede verdieping: De tweede verdieping is voorzien van een laminaatvloer en extra opbergruimte onder de schuinte van de kap. De voorzolder is via een vaste trap te bereiken en beschikt over twee bergruimtes waarvan een met wasmachineaansluiting en CV-ketel (Vaillant bouwjaar 2004). Slaapkamer 4 (circa 14m²) voorzien van Velux dakraam en zijraam.

Buiten: Keurig aangelegde voortuin met eigen parkeerplaats en stenen garage met elektra, loopdeur en kanteldeur. Op het zuid westen gesitueerde, verzorgde en veel privacy biedende achtertuin met terras voorzien van gazon, achterom en overkapping met openhaard. Achterste deel van de achtertuin (circa 25m²) wordt thans door eigenaar gehuurd van de gemeente voor 85 per jaar.

Bijzonderheden Sfeervolle en netjes afgewerkte hoekwoning, ruim van opzet en fraai gelegen aan rustige, kindvriendelijke woonstraat in de woonwijk Agnetendal ; Gunstige ligging ten opzichte van winkelcentrum De Belleman, scholen en sportaccommodaties; De gehele woning is voorzien van een nette laminaatvloer en stucwerkwanden; De woning beschikt over 4 ruime slaapkamers; In de omgeving is parkeergelegenheid ruimschoots aanwezig; Speelweide is letterlijk om de hoek gelegen; Achterste deel van de achtertuin (25m²) wordt thans door eigenaar gehuurd van de gemeente voor 85 per jaar; Bouwjaar circa 1973; Inhoud circa 310 m³; Perceel oppervlakte 248 m²; Woonoppervlakte circa 125 m²; Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, binnen zes weken na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris.

Woningplattegrond Begane grond

Eerste verdieping Tweede verdieping

Stadsplattegrond

Kadastrale kaart Victordal 35 - VALKENSWAARD

Algemene informatie: Bezichtiging Bezichtigingen vinden uitsluitend plaats na afspraak via ons kantoor. Voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging kunt u contact met ons opnemen op telefoonnummer 040-7114924. Een bezichtiging is voor zowel de verkoper als de aspirant koper een spannende aangelegenheid. Wij stellen het dan ook zeer op prijs als wij binnen enkele dagen na de bezichtiging van u een eerste reactie mogen ontvangen, zodat wij de verkoper over het resultaat van uw bezichtiging kunnen informeren. Bij een positief resultaat bestaat de mogelijkheid om een tweede bezichtiging in te plannen. Documentatie Alle door ons verstrekte informatie is met de grootste zorg nauwkeurig samengesteld om u zo goed en compleet mogelijk te informeren. Voor het verkrijgen van de juiste en volledige gegevens zijn wij grotendeels afhankelijk van derden. Wij, noch de verkoper, aanvaarden dienaangaande enige vorm van aansprakelijkheid ten aanzien van de verstrekte informatie. Deze informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Een bieding gelijk aan de gestelde vraagprijs doet dan ook niet direct een koopovereenkomst tot stand komen. Bankgarantie / waarborgsom Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, binnen zes weken na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Mocht u in het bezit zijn van een eigen woning en voornemens zijn uw woning via bemiddeling van een makelaarskantoor te verkopen, kunnen wij geheel vrijblijvend een waardebepaling verzorgen, daarnaast willen wij u graag inlichten over de mogelijkheden van bemiddeling door ons makelaarskantoor bij de verkoop van uw woning.

Web: www.vanwijk-makelaardij.nl info@vanwijk-makelaardij.nl Social: facebook.com/vanwijkvastgoedmakelaardij VanWijkVM vanwijkmakelaardij Van Wijk Vastgoed & Makelaardij Bakkerstraat 4, 5554 EE Valkenswaard Telefoon: 040-7114924