Handleiding "Van Oirschot Onderweg"-App (ipad)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Handleiding "Van Oirschot Onderweg"-App (ipad)"

Transcriptie

1 Handleiding "Van Oirschot Onderweg"-App (ipad) Als één van de eerste groothandels op de Belgische markt is Van Oirschot trots om u de "Van Oirschot Onderweg"-App voor ipad voor te stellen. Ga dus snel naar de App Store voor de ipad-app van Van Oirschot.

2 Installatie Ga naar de App Store en zoek op Van Oirschot Onderweg. Installeer de App. Na het installeren verschijnt het icoontje van de Van Oirschot App op uw ipad.

3 Aanmelden Open de Van Oirschot Onderweg App. Geef hier uw klantnummer, gebruikersnaam en wachtwoord in. Deze gegevens zijn door ons aan u per mail verstrekt. Uw ipad zal deze gegevens bewaren zodat u automatisch inlogt iedere keer u de Van Oirschot Onderweg-App opent. U moet deze gegevens dus slecht één keer invullen. Moest uw wachtwoord gewijzigd worden, of u krijgt een nieuwe account bij Van Oirschot kan u uw login gegevens altijd aanpassen bij de Instellingen van de Apps op uw ipad.

4 Beginscherm Nu uw gegevens correct zijn ingevuld en u op Inloggen heeft geklikt, kan u beginnen werken met de Van Oirschot Onderweg -App. U ziet eerst volgend scherm. Zoals u kan zien is het beginscherm opgedeeld in 3 delen : - Banner : reeks foto s/afbeeldingen die bovenaan uw scherm voorbij komen - Leveranciersknoppen + Rode Knop : Knoppen van leveranciers die deze App mee ondersteund hebben met nuttige links + de rode promotieknop - Navigatiebalk : balk onderaan uw scherm met de belangrijkste functionaliteiten Hieronder krijgt u een duidelijk overzicht over de manier waarop u al deze functies kan gebruiken. Banner In de Banner die bovenaan uw scherm staat, komen voortdurend foto s voorbij met actuele en nuttige informatie. Evenementen, promoties, nuttige links, U kan het allemaal terugvinden in deze banner. U kan hier zelf in bladeren door de afbeeldingen naar links of naar rechts te slepen of u kan een link naar keuze volgen door gewoon op de afbeelding te klikken.

5 Let op : Het moment dat u een link volgt zal u terecht komen op een pagina buiten de App. U kan terug gaan naar de Van Oirschot App door te dubbelklikken op de Homeknop van uw ipad. U vindt uw geopende Van Oirschot App terug beneden op uw scherm. Leveranciersknoppen

6 Onder de banner, in het midden van uw beginscherm, vindt u 5 knoppen van leveranciers die deze App mee ondersteund hebben. Voor iedere leverancier is er een eigen detail-pagina met nuttige links. De leveranciersknoppen : - Vaillant - Begetube - Radson - Vasco Ventilation - Grundfos De Rode Knop De Rode Knop of Promotieknop geeft u een overzicht van de promotionele acties die op dat moment lopende zijn bij Van Oirschot. U kan voor iedere actie de detailpagina openen door op de desbetreffende actie te klikken. Deze detailpagina ligt buiten de App, dus als u wilt terugkeren kan dit door gewoon weer op de App te klikken.

7

8 Navigatiebalk De Navigatiebalk bestaat 8 knoppen met verschillende functionaliteiten. Hieronder een overzicht. 1. Home Via deze knop gaat u terug het beginscherm, ongeacht in welk tabblad u op dat moment zit. 2. Catalogus Als je hier klikt kom je automatisch terecht bij de Product Catalogus. Deze is op dezelfde manier opgebouwd als de papieren versie en de Catalogus op de webshop. Hier kan je door eenvoudig te klikken op de hoofdstukken snel navigeren naar het juiste artikel. 3. Snelzoeken Deze optie is vergelijkbaar aan de balk Zoeken in artikelbestand op de webshop. Geef uw zoekterm in in de balk bovenaan uw scherm en druk vervolgens op Zoek.

9 Teveel resultaten? : - Probeer om een nauwkeurigere zoekopdracht in te geven OF - Duid een Artikelgroep, Merk of Serie aan bij uw filters (links bovenaan uw scherm) 4. Favorieten Dit is een zeer eenvoudige manier om snel en eenvoudig artikelen te raadplegen.

10 Vooraleer je deze optie kan gebruiken moet je reeds artikelen toegevoegd hebben aan een favorietenlijst via de webshop. Dit doe je als volgt. Wanneer je een lijst te zien krijgt met artikelen (zoekresultaten), kan je artikelen toevoegen aan een favorietenlijst door op te klikken. Vervolgens moet je kiezen aan welke favorietenlijst je deze artikelen wenst toe te voegen. Wanneer je een nieuwe lijst wilt aanmaken, druk je in het tabblad Favorieten op. 5. Product Deze pagina toont je de details van je laatst geselecteerde artikel, inclusief de verplichte en gerelateerde artikelen. Op deze pagina vind je alle benodigde informatie over het artikel terug : kenmerken, voorraden in de filialen, uw persoonlijke korting, de gerelateerde artikelen,

11 6. Niet-doorbesteld Deze pagina is identiek aan de pagina Niet-doorbestelde weborders in uw webshop. Alle bestellingen die u via de webshop OF de App heeft opgesteld, maar nog niet heeft doorgestuurd naar Van Oirschot, kan u hier terug vinden en doorbestellen. 7. Openstaand Deze pagina is identiek aan de pagina Openstaande bestellingen in uw webshop. Alle bestellingen die u heeft doorgestuurd naar Van Oirschot, maar nog niet (volledig) uitgeleverd zijn, kan u hier terug vinden en raadplegen. In de bestelling kan u dan volgende info terug vinden : - welke artikelen u heeft besteld - hoeveel stuks u heeft besteld - het openstaande aantal - aantallen in verzending (op transport naar u) - aantallen reeds geleverd - de leverdatum door u aangevraagd - de geplande leverdatum

12 8. Groothandel Als u op de knop Groothandel drukt komt u op de pagina met de verschillende vestigingen en contact info van Van Oirschot. Uw ipad zal u vervolgens vragen of Van Oirschot uw huidige locatie mag gebruiken. Druk op OK.

13 U kan nu in deze lijst het filiaal naar keuze selecteren en de detailpagina openen. U heeft in deze detail-pagina de volgende opties : - Mailen naar het filiaal - Route naar het filiaal De lijst met vestigingen is geordend op basis van afstand. De Van Oirschot App heeft namelijk de afstand berekend van uw huidige locatie tot aan onze filialen en heeft deze gerangschikt op afstand (filiaal dat kortst bij is voor u staat bovenaan) Bestellen Nu een overzicht heeft van de verschillende knoppen en de verschillende functionaliteiten in de App, gaan we overgaan tot het bestellen. 1. Je zoekt het gewenste artikel. Ongeacht via welke weg u dit doet (Catalogus of Snelzoeken), uiteindelijk komt u in de Product detailpagina terecht.

14 2. In deze pagina selecteert u welke gerelateerde artikelen (artikelen links in beeld) u eventueel wenst mee te bestellen met het hoofdartikel; waarna u op Bestellen klikt. 3. Zodra u op Bestellen hebt geklikt, opent het onderstaande scherm met bestelinformatie.

15 Hier vult u het gewenste aantal in en selecteert u het gewenste order. Vervolgens klikt u nogmaals op Bestellen.

16 4. U krijgt nu een melding dat de producten zijn toegevoegd aan het gewenste order. 5. Hierna kan je nog andere artikelen toevoegen door deze op te zoeken en toe te voegen aan het order. Selecteer of je deze producten wil toevoegen aan een nieuw of aan een reeds bestaand order. 6. Zodra u al uw gewenste producten aan uw order heeft toegevoegd gaat u naar het tabblad Niet-doorbesteld. Uw laatst opgestelde bestelling zal bovenaan de lijst met niet-doorgestuurde bestellingen staan. 7. Alvorens de bestelling door te sturen moet u eerst nog uw ordergegevens ingeven. Om deze in te vullen klikt u bovenaan de bestelling op Bewerken. U krijgt onderstaand scherm te zien.

17 8. Vul uw gewenste referentie, leverdatum en eventuele opmerking in en selecteer het gewenste Lever- of Afhaaladres. Zodra u deze gegevens heeft ingevuld duwt u bovenaan op Opslaan. 9. Als de gegevens correct zijn ingevuld klikt u vervolgens vanboven in de bestelling op de knop Versturen. Er zal u nog gevraagd worden of u zeker bent dat u wilt versturen. Druk Versturen. Uw bestelling wordt verstuurd naar Van Oirschot en u ontvangt (net als bij bestellingen via de webshop). 10. Na enkele seconden is uw order verstuurd en krijgt u volgende melding. Druk op OK

18 Algemene info: Al onze prijzen zijn excl. BTW. Niet-doorbestelde weborders = vergelijkbaar met meerdere winkelmandjes. Deze orders zijn dus nog niet verzonden naar Van Oirschot. Je kan nog alle wijzigingen doorvoeren die je wil. Openstaande bestellingen = Alle bestellingen die u reeds bij Van Oirschot heeft geplaatst, maar die nog niet (volledig) zijn uitgeleverd. Je moet voor 16u je order doorgestuurd hebben, als je het de dag erna geleverd wenst te hebben. Na 16u wordt uw bestelling ten vroegste binnen 2 dagen geleverd.

Handleiding "Van Oirschot Onderweg"-App (Smartphone)

Handleiding Van Oirschot Onderweg-App (Smartphone) Handleiding "Van Oirschot Onderweg"-App (Smartphone) Als één van de eerste groothandels op de Belgische markt is Van Oirschot trots om u de "Van Oirschot Onderweg"-App voor Smartphones voor te stellen.

Nadere informatie

Nu kunnen we beginnen met het opzoeken van producten. Hier zijn 5 mogelijkheden voor voorzien.

Nu kunnen we beginnen met het opzoeken van producten. Hier zijn 5 mogelijkheden voor voorzien. Aanmelden Ga naar onze website www.vanoirschot.be Klik op Inloggen. Geef uw klantnummer, gebruikersnaam en wachtwoord in. Deze gegevens zijn door ons aan u per mail verstrekt. Vergeet niet de vakjes profiel

Nadere informatie

Handleiding Internet bestel Horesca Smulders

Handleiding Internet bestel Horesca Smulders Handleiding Internet bestel Horesca Smulders 1 Inloggen: Om in te kunnen loggen hebt u een inlogcode nodig. Deze kunt u aanvragen/wordt verstrekt door Horesca Smulders. Toets in de adresbalk van uw internetbrowser

Nadere informatie

Handleiding BunzlOnline. Algemene handleiding

Handleiding BunzlOnline. Algemene handleiding Handleiding BunzlOnline Algemene handleiding 1 Inhoudsopgave 1. Inloggen op BunzlOnline... 3 1.1 Aanmelding nieuwe webshop gebruiker... 4 1.2 Wachtwoord vergeten... 4 1.3 Wijzigen van uw wachtwoord...

Nadere informatie

HANDLEIDING E-commerce

HANDLEIDING E-commerce HANDLEIDING E-commerce Stap 1 Surf naar www.lambrechts.eu Stap 2 Klik op de zwarte balk Website voor professionals U komt nu op het aanlogscherm van de e-commerce site. Heeft u al een account voor deze

Nadere informatie

ERIKS bv l Postbus 280 l 1800 BK Alkmaar l T (072) 514 15 14 l info@eriks.nl l www.eriks.nl

ERIKS bv l Postbus 280 l 1800 BK Alkmaar l T (072) 514 15 14 l info@eriks.nl l www.eriks.nl Handleiding Zoeken naar en bestellen van producten op ERIKS.nl en TradCom.nl ERIKS bv l Postbus 280 l 1800 BK Alkmaar l T (072) 514 15 14 l info@eriks.nl l www.eriks.nl Zoeken naar en bestellen van producten

Nadere informatie

HANDLEIDING BTC WEBSHOP

HANDLEIDING BTC WEBSHOP Versie 1.3 Optimaal gebruik van de BTC Webshop Baten Trading Company Steenoven 48 5626DK Eindhoven www.batentrading.nl info@batentrading.nl INHOUDSOPGAVE INLOGGEN ARTIKELEN ZOEKEN BESTELLEN VIA WEBSHOP

Nadere informatie

Handleiding. Zoeken naar en bestellen van producten op ERIKS.be en TradCom.be

Handleiding. Zoeken naar en bestellen van producten op ERIKS.be en TradCom.be Handleiding Zoeken naar en bestellen van producten op ERIKS.be en TradCom.be DOCUMENTATIENUMMER VAN DEZE PUBLICATIE 059116 v5 ERIKS +BAUDOIN l Boombekelaan 3 l B 2660 Hoboken l T (03) 829 27 34 l info@eriks.be

Nadere informatie

HANDLEIDING HVZ FLUVIA MAIL

HANDLEIDING HVZ FLUVIA MAIL HANDLEIDING HVZ FLUVIA MAIL RDS (Remote Desktop Services) Inloggen Surf naar https://mail.hvzfluvia.be/owa Druk op enter Dit scherm verschijnt: Vul in het vak domein\gebruiker je log-in gegevens in. Dit

Nadere informatie

Handleiding GRAS App. Inhoudsopgave

Handleiding GRAS App. Inhoudsopgave Handleiding Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 1. Inleiding... 2 1.1 Introductie... 2 2. Installeren van de app... 3 2.1. Installeren voor de iphone... 3 2.2 Installeren voor Android... 5 3. Functies van

Nadere informatie

Handleiding webshop. Om gebruik te kunnen maken van ons online bestelsysteem, dient u in te loggen met persoonlijke logingegevens.

Handleiding webshop. Om gebruik te kunnen maken van ons online bestelsysteem, dient u in te loggen met persoonlijke logingegevens. Handleiding webshop 1. LOGINGEGEVENS Om gebruik te kunnen maken van ons online bestelsysteem, dient u in te loggen met persoonlijke logingegevens. Deze dient u aan te vragen aan uw vertegenwoordiger, de

Nadere informatie

Handleiding Webshop. Algemene handleiding

Handleiding Webshop. Algemene handleiding Handleiding Webshop Algemene handleiding Inhoudsopgave 1. Inloggen op de Bunzl Retail & Industry webshop 2. Uw wachtwoord wijzigen of vergeten 3. Bestellen via webshop 4. Bunzl Retail & Industry catalogus

Nadere informatie

Econosto Webshop 2011 Documentatie

Econosto Webshop 2011 Documentatie Econosto Webshop 2011 Documentatie Econosto Webshop 1.Loginproces 1.1 Verstrekking Inlogcodes 1.1 Nieuwe gebruikers en bevoegdheden 1.2 Gebruikersinstellingen (bevoegdheden) 1.3 Inloggen 2. Bestelproces

Nadere informatie

Handleiding webshop Bunzl Retail & Industry. Algemene handleiding

Handleiding webshop Bunzl Retail & Industry. Algemene handleiding Handleiding webshop Bunzl Retail & Industry Algemene handleiding 1 Inhoudsopgave Verkorte handleiding... 3 1. Aanmelding webshop gebruiker via de website van Bunzl... 4 1.1 Wijzigen van uw wachtwoord...

Nadere informatie

Handleiding Webshop. Algemene handleiding

Handleiding Webshop. Algemene handleiding Handleiding Webshop Algemene handleiding Inhoudsopgave 1. Inloggen op de Bunzl Retail & Industry webshop 2. Uw wachtwoord wijzigen of vergeten 3. Bestellen via webshop 4. Bunzl Retail & Industry catalogus

Nadere informatie

Handleiding Plantion Digitale Marktplaats

Handleiding Plantion Digitale Marktplaats Per 10-03-2017 Handleiding Plantion Digitale Marktplaats voor mobiele telefoon 1 Inhoudsopgave 1 Inhoudsopgave... 1 2 Inloggegevens aanvragen... 2 1) Inloggen... 2 2) Taal... 2 3 Een nieuwe opdracht aanmaken...

Nadere informatie

HANDLEIDING BTC WEBSHOP

HANDLEIDING BTC WEBSHOP Versie 1.1 Optimaal gebruik van de BTC Webshop Baten Trading Company Steenoven 48 5626DK Eindhoven www.batentrading.nl info@batentrading.nl INHOUDSOPGAVE INLOGGEN ARTIKELEN ZOEKEN BESTELLEN VIA WEBSHOP

Nadere informatie

Air Trade Centre website en webshop. Surf naar www.airtradecentre.com

Air Trade Centre website en webshop. Surf naar www.airtradecentre.com Air Trade Centre website en webshop Surf naar www.airtradecentre.com Kies uw land en taal MENU: Algemene informatie Met - aanbiedingen - nieuwe producten - enz Producten Offertes E-shop Favorieten Prijs

Nadere informatie

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop... 1 Inleiding... 3 Inloggen... 4 Wachtwoord vergeten... 4 Gebruikersnaam vergeten... 5 Nog geen klant?...

Nadere informatie

Handleiding webshop. Om gebruik te kunnen maken van ons online bestelsysteem, dient u in te loggen met persoonlijke logingegevens.

Handleiding webshop. Om gebruik te kunnen maken van ons online bestelsysteem, dient u in te loggen met persoonlijke logingegevens. Handleiding webshop Horeca Totaal Brugge bvba 1. LOGINGEGEVENS Om gebruik te kunnen maken van ons online bestelsysteem, dient u in te loggen met persoonlijke logingegevens. Deze dient u aan te vragen aan

Nadere informatie

Handleiding voor www.galvano-metaal.nl

Handleiding voor www.galvano-metaal.nl Handleiding voor www.galvano-metaal.nl Het is mogelijk via Internet, 24 uur per dag, prijzen op te vragen, orders in te voeren en de status van uw offerte aanvragen en orders te volgen. Ook prijslijsten

Nadere informatie

REGISTREREN CONCERT IN CONCERTKALENDER

REGISTREREN CONCERT IN CONCERTKALENDER HANDLEIDING REGISTREREN CONCERT IN CONCERTKALENDER BRASS BAND HEIST Versie 1.1 27/08/2015 Inhoud Registreren op de website... 3 Inloggen op de website... 5 Nieuw concert toevoegen... 6 Tonen concertkalender...

Nadere informatie

Handleiding PMI EUROPE KLANTENPORTAAL V 2.0

Handleiding PMI EUROPE KLANTENPORTAAL V 2.0 Handleiding PMI EUROPE KLANTENPORTAAL V 2.0 EERSTE KEER INLOGGEN Website link: http://shop.pmi-europe.nl/ Username: Username (uw klantnummer) Password: Uw paswoord (zelfde als oude webshop) Het vinkje

Nadere informatie

BOEKENBANK VERSIE 3.7

BOEKENBANK VERSIE 3.7 BOEKENBANK VERSIE 3.7 WELKE VOORDELEN VOOR BIBLIOTHEKEN EN INSTELLINGEN? EEN HANDLEIDING. Vanaf 30 juni 2008 is de nieuwe versie van Boekenbank in gebruik. Sinds 2002 kunnen bibliotheken en instellingen

Nadere informatie

Handleiding competitie.nevobo.nl

Handleiding competitie.nevobo.nl De competitiewebsite, welke via http://competitie.nevobo.nl/ te bereiken is, wordt steeds belangrijker in de volleybalcompetities van de Nevobo. In dit document vindt u informatie over de werking van deze

Nadere informatie

Inloggen. Klik op Inloggen, geef vervolgens uw persoonlijke inlognaam en wachtwoord in.

Inloggen. Klik op Inloggen, geef vervolgens uw persoonlijke inlognaam en wachtwoord in. Inloggen Klik op Inloggen, geef vervolgens uw persoonlijke inlognaam en wachtwoord in. Catalogus bekijken Boven in de taakbalk klikt u op Catalogus, U kunt zowel de afbeeldingen als het linker keuzemenu

Nadere informatie

Versie: februari 2013. Gebruikershandleiding Webshop

Versie: februari 2013. Gebruikershandleiding Webshop Versie: februari 2013 Gebruikershandleiding Webshop Inhoud 1. Inleiding 2. Inloggen / profiel 2.1 Nieuwe gebruiker 2.2 Inloggen 2.3 Gebruikersnaam / wachtwoord vergeten 2.4 Afmelden 3. Profielpagina 3.1

Nadere informatie

Handleiding bestelsite

Handleiding bestelsite 2013 Handleiding bestelsite TTP Concepts 11-7-2013 Versie 1.0 Inhoud Homepage... 2 Inloggen... 3 Aanvragen login gegevens... 3 Wachtwoord kwijt... 3 Inloggen... 3 Bestelprocedure... 3 Artikel overzicht...

Nadere informatie

Handleiding werkwijze e-bestel site Smulders

Handleiding werkwijze e-bestel site Smulders Handleiding werkwijze e-bestel site Smulders - Aanmelden: Het aanmelden gebeurt door als eerste het adres in te vullen op uw microsoft internet explorer pagina. De naam van het adres is: http://www.smulders-bv.nl/

Nadere informatie

Handleiding OnLine voor de Opdrachtgever Versie 3.1

Handleiding OnLine voor de Opdrachtgever Versie 3.1 Handleiding OnLine voor de Opdrachtgever Versie 3.1 Handleiding voor de Opdrachtgever EuroSystems B.V. Nieuwegein 2008, EuroSystems B.V., Nieuwegein Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag

Nadere informatie

Handleiding Project OCMW Beerse.

Handleiding Project OCMW Beerse. Handleiding Project OCMW Beerse. Wim De Proost Jan Jochems Lorenz Lenaerts Departement Handelswetenschappen 1en Bedrijfskunde Bachelor Informatica 2 de jaar Academiejaar 2010-2011 Inleiding De toepassing

Nadere informatie

Handleiding e-catalogus IMES

Handleiding e-catalogus IMES Handleiding e-catalogus IMES 1. Registratie en aanmelden Druk op de startpagina op de link rechtsboven Account aanmaken. Vervolgens kan u uw Imes klantnummer of uw BTW nummer ingeven. Het systeem gaat

Nadere informatie

Webshop Snelstartgids www.fordspecialtools.com

Webshop Snelstartgids www.fordspecialtools.com Ford of Europe Special Service Tools & Equipment Webshop Snelstartgids www.fordspecialtools.com 1 Inhoud Voorkeuren selecteren Pagina 3 Gebruikersregistratie & Login Pagina 4&5 Producten zoeken Pagina

Nadere informatie

NEW WAVE TEXTILES HANDLEIDING WEBSHOP

NEW WAVE TEXTILES HANDLEIDING WEBSHOP NEW WAVE TEXTILES HANDLEIDING WEBSHOP 0 INHOUD 1. Snel bestellen 2 2. Mijn Account 3 3. Product zoeken 5 4. Productinformatie quickview 6 5. Productinformatie uitgebreid 8 6. Winkelkar bestelling plaatsen

Nadere informatie

Handleiding. Z factuur Archief

Handleiding. Z factuur Archief Handleiding Z factuur Archief INHOUDSOPGAVE 1. DASHBOARD... 3 1.1. Inloggen... 3 Inloggegevens vergeten... 3 1.2. Mogelijkheden Dashboard... 3 Instellingen, Abonnement Info en Adressenboek... 3 Facturen

Nadere informatie

Fagron s nieuwe website/-shop

Fagron s nieuwe website/-shop Fagron heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot internationaal marktleider en dat vraagt om een internationale website. Fagron Group heeft om die reden enige tijd geleden een internationale website

Nadere informatie

Algemene handleiding. Handleiding KingOnline

Algemene handleiding. Handleiding KingOnline Algemene handleiding Handleiding KingOnline Inhoudsopgave Verbinding maken met KingOnline... 1 KingOnline... 2 Webcatalogus... 2 Bestellen vanuit de webcatalogus... 3 Voorraadindicatie... 3 Bestellijsten...

Nadere informatie

CampusDetacheringOnline. quick guide voor de relatie

CampusDetacheringOnline. quick guide voor de relatie CampusDetacheringOnline quick guide voor de relatie Dashboard Hoofdiconen Actie-icoon Badge Streamregel Stream Streamgroep Figuur 1. Dashboard, stream en andere onderdelen 2 CampusDetacheringOnline - quick

Nadere informatie

Inloggen. Open Internet Explorer en vul het adres: http://webmail.kpoa.nl in de adresbalk in.

Inloggen. Open Internet Explorer en vul het adres: http://webmail.kpoa.nl in de adresbalk in. Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inloggen... 2 Inloggen... 2 Wachtwoord wijzigen... 3 Postvak IN... 4 Controleren op nieuwe E-mail... 4 Bericht schrijven... 5 Ontvangers toevoegen... 5 Antwoorden... 10

Nadere informatie

U vult bij gebruikersnaam de gebruikersnaam in Bij wachtwoord vult u het wachtwoord in, let op dat dit hoofdletter gevoelig is

U vult bij gebruikersnaam de gebruikersnaam in Bij wachtwoord vult u het wachtwoord in, let op dat dit hoofdletter gevoelig is Inloggen U vult bij gebruikersnaam de gebruikersnaam in Bij wachtwoord vult u het wachtwoord in, let op dat dit hoofdletter gevoelig is Dan klikt u op de knop login. Als u bent ingelogd komt u in het start

Nadere informatie

1. Inloggen op www.fedos.be

1. Inloggen op www.fedos.be 1 1. Inloggen op www.fedos.be Om uw eigen clubpagina te beheren dient u zich eerst aan te melden op het beheersysteem van uw clubpagina. Dit beheersysteem is een soort programma die u via het internet

Nadere informatie

GEBRUIK VAN QNAP-BTB

GEBRUIK VAN QNAP-BTB GEBRUIK VAN QNAP-BTB Inloggen Klik op de link die u ontvangen hebt via mail startend met https:// Vul op deze pagina uw logingegevens in die u via mail ontvangen hebt. Klik nu op File Station 1 Nu krijg

Nadere informatie

Handleiding Cubigo Verenigingen en Organisaties

Handleiding Cubigo Verenigingen en Organisaties Handleiding Verenigingen en Organisaties Wij heten u hartelijk welkom bij, het platform waar de verbinding wordt gelegd tussen burgers, instellingen, bedrijven en verenigingen op een eenvoudige en gebruikersvriendelijke

Nadere informatie

Inhoudsopgave TIP1: aanmelden op de webshop... 1

Inhoudsopgave TIP1: aanmelden op de webshop... 1 Hier volgen enkele tips voor een efficiënt gebruikt van onze webshop: Inhoudsopgave TIP1: aanmelden op de webshop... 1 TIP2: je account raadplegen (bestellingen / facturen / )... 2 TIP3: basisprijs (prijs

Nadere informatie

Werkinstructie. Ga naar www.merces.nl Klik op de button Mijn Merces. Geschreven door: Servicedesk Merces@Work

Werkinstructie. Ga naar www.merces.nl Klik op de button Mijn Merces. Geschreven door: Servicedesk Merces@Work Doelstelling: Voor de eerste keer inloggen Mijn Merces en het aanmaken van een persoonlijk wachtwoord. Daarnaast willen wij u in het kort uitleggen hoe u het portaal dient te gebruiken. Begin Ga naar www.merces.nl

Nadere informatie

Fagron s nieuwe website/-shop

Fagron s nieuwe website/-shop Fagron heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot internationaal marktleider en dat vraagt om een internationale website. Fagron Group heeft om die reden enige tijd geleden een internationale website

Nadere informatie

DGT Dynamics 2 - Handleiding

DGT Dynamics 2 - Handleiding DGT Dynamics 2 - Handleiding 1. Aanmelden 1. Ga naar http://dgtdynamics.digitopia.be/ (of http://www.pharmatopia.be voor apothekers) 2. Vul uw gebruikersnaam (e-mailadres) en uw paswoord in. De home pagina

Nadere informatie

Handleiding Ledenadministratiepakket

Handleiding Ledenadministratiepakket Handleiding Ledenadministratiepakket Badminton Nederland heeft met ingang van 1 januari 2015 een nieuw ledenadministratie pakket. Badminton Nederland heeft bij het laten ontwerpen van dit pakket zoveel

Nadere informatie

Handleiding IBestel. Inloggen. Startpagina

Handleiding IBestel. Inloggen. Startpagina Inhoudsopgave Inloggen... 3 Startpagina... 3 Artikel zoeken... 5 Nieuw Order... 5 Bestelpatronen... 6 Bestelpatronen - invullen... 6 Bestelpatronen - beheer... 6 Bestelpatronen overzicht... 7 Orders...

Nadere informatie

De online winkel is te bereiken via www.vbh24.nl en via een link op de site www.vbh-nl.com.

De online winkel is te bereiken via www.vbh24.nl en via een link op de site www.vbh-nl.com. Handleiding VB24 In deze handleiding staat de uitleg van alle functies van VBH24. Om deze handleiding voor u zo overzichtelijk mogelijk te maken vindt u hieronder een inhoudsopgave. Inloggen... 2 Navigatiemenu....

Nadere informatie

Digitaal Aanvraag Formulier Tijdelijke Verkeersmaatregelen

Digitaal Aanvraag Formulier Tijdelijke Verkeersmaatregelen Digitaal Aanvraag Formulier Tijdelijke Verkeersmaatregelen 1 Hoofdmenu... 2 2 Nieuwe Aanvraag... 2 1 Kaart... 3 2 Locatie... 4 3 Aanvrager... 5 4 Opdrachtgever... 5 5 Tijdsbepaling... 5 6 Maatregelen...

Nadere informatie

ZorgMail Secure e-mail

ZorgMail Secure e-mail ZorgMail Secure e-mail 2014 ENOVATION B.V. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden openbaar gemaakt of verveelvoudigd, opgeslagen in een data verwerkend systeem of uitgezonden in enige

Nadere informatie

Inhoudsopgave Inleiding... 5 Eerste keer starten... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Activeren... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Inloggen...

Inhoudsopgave Inleiding... 5 Eerste keer starten... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Activeren... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Inloggen... Datum: 02-11-2010 1 2 Inhoudsopgave Inleiding... 5 Eerste keer starten... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Activeren... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Inloggen... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd.

Nadere informatie

De HAMU koppeling handleiding

De HAMU koppeling handleiding De HAMU koppeling handleiding vragen over de Koppeling? Mocht u nog vragen hebben over de Hamu koppeling na het lezen van deze handleiding, dan kunt u contact opnemen met onze helpdesk. E-mail: helpdesk@garagesoftware.nl

Nadere informatie

Gebruikershandleiding E-Commerce VBH Nederland BV

Gebruikershandleiding E-Commerce VBH Nederland BV VBH Nederland BV Versie 2.0 Datum 02-09-2010 Gemaakt door Ramon Broekhuijzen 0. Inhoudsopgave 1. Inloggen... 3 2. Artikelen opzoeken en bestellen... 4 2.1 Opzoeken van artikelen... 4 2.2 Artikeloverzicht...

Nadere informatie

Handleiding Kleos ipad. oktober 2013

Handleiding Kleos ipad. oktober 2013 Handleiding Kleos ipad oktober 2013 Inhoudsopgave blz. Installatie 3 Inloggen 4 Hoofdmenu 5 Homepage 6 Dossiers 7 Agenda 11 Taken 12 Activiteiten 13 Documenten 14 Relaties 16 Handleiding Kleos ipad Pagina

Nadere informatie

Registreren, Inloggen en mijn gegevens aanpassen.

Registreren, Inloggen en mijn gegevens aanpassen. Inhoudsopgave Registreren, Inloggen en mijn gegevens aanpassen.... 3 Registreren... 3 Inloggen... 6 Mijn gegevens aanpassen.... 7 Het bestellen van boodschappen.... 8 1. De zoekfunctie.... 9 2. Ons assortiment....

Nadere informatie

Nieuwe website. Uitleg over de vernieuwde functionaliteiten.

Nieuwe website. Uitleg over de vernieuwde functionaliteiten. Nieuwe website Uitleg over de vernieuwde functionaliteiten. Welkom De nieuwe website van Hofmeester Dental is een feit. Lange tijd is op de achtergrond gewerkt aan een verbeterde, gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

Handleiding. Würth E-Shop (snelstart)

Handleiding. Würth E-Shop (snelstart) Handleiding Würth E-Shop (snelstart) Auteur E-shop team Versie 1.0 Datum 7 augustus 2013 INHOUDSOPGAVE 1. Starten van de e-shop... 3 2. Inloggen... 3 3. Artikelen zoeken... 3 3.1 Zoeken via catalogus...

Nadere informatie

Werkinstructie. Ga naar www.merces.nl Klik op de groene button Mijn Merces

Werkinstructie. Ga naar www.merces.nl Klik op de groene button Mijn Merces Doelstelling: Voor de eerste keer inloggen Mijn Merces en het aanmaken van een persoonlijk wachtwoord. Daarnaast willen wij u in het kort uitleggen hoe u het portaal dient te gebruiken. Begin Tip! Ga naar

Nadere informatie

HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ

HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ In deze uitgebreide handleiding vindt u instructies om met Reviews in the Cloud aan de slag te gaan. U kunt deze handleiding ook downloaden (PDF). TIP: De navigatie

Nadere informatie

HANDLEIDING VOOR PLOEGLEIDERS

HANDLEIDING VOOR PLOEGLEIDERS HANDLEIDING VOOR PLOEGLEIDERS Aanmelden Het aanmeldingsproces is gelijklopend aan dat van de gewone medewerker. Indien je daar nog vragen over hebt, kan je het document Handleiding My- Dranouter medewerkers

Nadere informatie

Handleiding aanpassen verzendadres Google mail

Handleiding aanpassen verzendadres Google mail Handleiding aanpassen verzendadres Google mail SOML Inhoudsopgave 1 Verzendadres aanpassen 3 2 Tot slot 10 Bijlage 11 IT-Workz B.V. - Pagina 2 van 12 1 Verzendadres aanpassen Door de nieuwe werkomgeving

Nadere informatie

MyBroker. Gebruikershandleiding

MyBroker. Gebruikershandleiding MyBroker Gebruikershandleiding Inhoudsopgave 1. WAT MOET IK DOEN OM TOEGANG TE KRIJGEN TOT MIJN KLANTENZONE?... 3 1.1. PER E-MAIL... 3 1.2. VIA ONZE WEBSITE... 4 2. DE TOEGANG TOT MYBROKER... 5 3. CONSULTATIE

Nadere informatie

Handleiding Webshop. http://webshop.natudis.nl

Handleiding Webshop. http://webshop.natudis.nl Handleiding Webshop http://webshop.natudis.nl De Webshopbeheerder Versie 1.2 13-03-2008 Inhoudsopgave De Indeling Blz. 03 Authenticatie Blz. 05 Categorie Module Blz. 06 Merken Module Blz. 07 De Productweergave

Nadere informatie

SEOSHOP KLANTENSCORES.NL APP

SEOSHOP KLANTENSCORES.NL APP SEOSHOP KLANTENSCORES.NL APP INSTALLATIE HANDLEIDING V1.1 29-10-2013 info@klantenscores.nl www.klantenscores.nl Inhoud Gebruikers vereisten... 3 APP installatie in SEOSHOP... 3 inloggen SEOshop back office

Nadere informatie

Handleiding e-commerce. 1. Inloggen

Handleiding e-commerce. 1. Inloggen Handleiding e-commerce 1. Inloggen Lees hier de handleiding om van onze e-commerce gebruik te maken! Ga eerst en vooral naar onze website www.dessomville.be en klik in de rechterbovenhoek op Klantenzone.

Nadere informatie

Eclipse Cards b.v.b.a Industriezone Ter Straten Ter Stratenweg 30 BE 2520 Ranst Oelegem info@eclipse-cards.be info@eclipse-cards.

Eclipse Cards b.v.b.a Industriezone Ter Straten Ter Stratenweg 30 BE 2520 Ranst Oelegem info@eclipse-cards.be info@eclipse-cards. Eclipse Cards b.v.b.a Industriezone Ter Straten Ter Stratenweg 30 BE 2520 Ranst Oelegem info@eclipse-cards.be info@eclipse-cards.nl Handleiding Website & E-Commerce Gemaakt dr.: Van der Stee Klem Datum:

Nadere informatie

HANDLEIDING LEVERANCIERS PORTAAL

HANDLEIDING LEVERANCIERS PORTAAL HANDLEIDING LEVERANCIERS PORTAAL Inhoudstafel 1. Inloggen... 4 2. Paswoord vergeten... 4 2.1. Afmelden 2.2. Meat&More/Buurtslagers 3. Contact... 5 4. Mijn gegevens... 5 4.1. Bedrijfsgegevens 4.2. Logingegevens

Nadere informatie

Gebruik QNAP Baker Tilly Belgium

Gebruik QNAP Baker Tilly Belgium Gebruik QNAP Baker Tilly Belgium Inhoud 1. Inloggen... 2 2. Openen documenten... 4 3. Downloaden documenten... 4 4. Documenten Delen... 5 5. Documenten Toevoegen... 7 6. Herbenoemen documenten... 8 7.

Nadere informatie

Cliënten handleiding PwC Client Portal

Cliënten handleiding PwC Client Portal Cliënten handleiding PwC Client Portal Mei 2011 (1) 1. Portal van de cliënt Deze beschrijving gaat ervan uit dat u beschikt over inloggegevens voor de portal en over de url van de portal website. Als u

Nadere informatie

Handleiding internet bestellen voor Top Bakkers klanten

Handleiding internet bestellen voor Top Bakkers klanten Handleiding internet bestellen voor Top Bakkers klanten Allereerst hartelijk dank voor uw aanmelding voor de bestelwebsite van Top Bakkers B.V. In deze handleiding informeren wij u graag over de werking

Nadere informatie

Handleiding Employ UrenOnline Werknemers

Handleiding Employ UrenOnline Werknemers Handleiding Employ UrenOnline Werknemers Versie 1.5 mei 2013 Pagina 1 van 9 Inhoudsopgave 1. Inloggen in Employ UrenOnline 4 2. Uren invoeren 6 3. Overige functionaliteiten Employ UrenOnline 9 4. Contactgegevens

Nadere informatie

HANDLEIDING DIGITAAL DOORSTROOM DOSSIER 2014 / 2015

HANDLEIDING DIGITAAL DOORSTROOM DOSSIER 2014 / 2015 HANDLEIDING DIGITAAL DOORSTROOM DOSSIER 2014 / 2015 Datum: september 2014 Auteur: Intergrip Inhoud 1. VMBO verstrekt inloggegevens DDD aan de leerling... 3 2. Leerling vult Dossier in... 5 2.1 Activeren...

Nadere informatie

Handleiding GPS-route lopen IVN Oldenzaal

Handleiding GPS-route lopen IVN Oldenzaal Handleiding GPS-route lopen IVN Oldenzaal Inhoud De Android Gebruiker (Meeste Smartphones)... 3 Aanmelden Voor ikimap... 4 Route toevoegen... 5 Offline Wandelkaart toevoegen... 6 De iphone-gebruiker...

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing webwinkel januari 2013

Gebruiksaanwijzing webwinkel januari 2013 Gebruiksaanwijzing webwinkel januari 2013 Inhoudstafel Inleiding 3 1. Aanmelden op westdecor.be 4 2. Uw webwinkel personaliseren 6 2.1 Uw wachtwoord instellen 6 2.2 Uw logo instellen 7 2.3 Uw verkoopprijzen

Nadere informatie

KIWA - CertIS Gebruikershandleiding NCP Bedrijven

KIWA - CertIS Gebruikershandleiding NCP Bedrijven KIWA - CertIS Gebruikershandleiding NCP Bedrijven Kiwa-NCP Gebruikershandleiding CertIS Pagina 1 van 21 Document geschiedenis versie Datum Omschrijving Auteur 1.0 2011-06-20 Vertaling Nearshoring Solutions

Nadere informatie

Kies voor een snelle Internet ADSL / BREEDBAND aansluiting

Kies voor een snelle Internet ADSL / BREEDBAND aansluiting Kies voor een snelle Internet ADSL / BREEDBAND aansluiting Alt + i = Inkoopprijs tonen / verbergen Alt + v = Verkoopprijs tonen / verbergen Ververs voorraad (F12), bij het openen van het programma zal

Nadere informatie

In de eerste stap start u de internetbrowser en u gaat naar de website bestellingplaatsen

In de eerste stap start u de internetbrowser en u gaat naar de website bestellingplaatsen Compad Bakkerij OrderNow / Bestellingplaatsen.nl Document beheer Versie Datum Status Auteur(s) Opmerking 1.0 6 november 2018 Definitief Carol Esmeijer Eerste versie van dit document 1.1 4 januari 2019

Nadere informatie

HANDLEIDING Q1500 Voorraadbeheer

HANDLEIDING Q1500 Voorraadbeheer HANDLEIDING Q1500 Voorraadbeheer Pag.: 1 Inhoudsopgave Inleiding...3 Inkoopopdrachten...4 Inkoopopdracht aanmaken...4 Levering maken van inkoopopdracht...9 Inkoopopdracht wijzigen...11 Inkoopopdracht annuleren...12

Nadere informatie

Handleiding ADAS bij kwaliteitsvisitatie

Handleiding ADAS bij kwaliteitsvisitatie bij kwaliteitsvisitatie Dit document is een handleiding voor het gebruik van het online auditsysteem ADAS, gebruikt voorkwaliteitsvisitaties georganiseerd door de NVvP. Inhoudelijke informatie over de

Nadere informatie

Handleiding BezoekersApp

Handleiding BezoekersApp Handleiding BezoekersApp Met de BezoekersApp laat u bezoekers in slechts drie stappen eenvoudig tegen een lager tarief parkeren. KENTEKEN KIEZEN ZONE KIEZEN PARKEERACTIE STARTEN De app bereikt u via een

Nadere informatie

References. Handleiding. Intelly B.V. En nu verder (logistiek)

References. Handleiding. Intelly B.V. En nu verder (logistiek) Intelly B.V. Handleiding En nu verder (logistiek) References Project : 17V13688 v1.0 Intelly B.V. Datum : 1 augustus 2017 Laagveld 1 Auteur : Jenna Geraets 6014 DD ITTERVOORT Organisatie : Intelly B.V.

Nadere informatie

HANDLEIDING Sms-module

HANDLEIDING Sms-module HANDLEIDING Sms-module INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE... 3 1. ACCOUNT AANMAKEN BIJ SKYPE (gratis)... 5 2. BELKREDIET AANKOPEN...10 3. SMS VERSTUREN...12 3.1. Een SMS naar de actieve patiënt versturen...13

Nadere informatie

Handleiding. TopMec handleiding // V1.0 oktober 2012

Handleiding. TopMec handleiding // V1.0 oktober 2012 Handleiding 1 Inhoudsopgave Snel aan de slag - Pagina 3 Inloggen - Pagina 4 Voertuiggegevens - Pagina 5-7 Werkorders - Pagina 8-12 Checklijsten - Pagina 13 Quick repair - Pagina 14 Technische info - Pagina

Nadere informatie

Handleiding Service Apotheken. Serviceapotheek.tevreden.nl

Handleiding Service Apotheken. Serviceapotheek.tevreden.nl Handleiding Service Apotheken Serviceapotheek.tevreden.nl Inhoud 1. Inloggen op Serviceapotheek.tevreden.nl 3 2. Dashboard 4 Rapportcijfers 4 Toon resultaten 4 Download in PDF 4 Startdatum / Einddatum

Nadere informatie

KOBE Confectie Handleiding

KOBE Confectie Handleiding KOBE Confectie Handleiding Woontotaal: registeren, inloggen en de eerste stappen van Woontotaal Registreer en log in Voordat u aan de slag kunt met Woontotaal, moet u zichzelf eerst registeren via de volgende

Nadere informatie

Handleiding Leeggoedapplicatie Digibon SPAR

Handleiding Leeggoedapplicatie Digibon SPAR Handleiding Leeggoedapplicatie Digibon SPAR Hoe u leeggoedbons aanmaakt en correctieberichten verwerkt. 1 Inhoudstabel Inhoudstabel... 2 Inleiding... 3 I. Inloggen... 4 A. Het Loginscherm... 4 II. Na het

Nadere informatie

Studentenhandleiding. Question Bank. Versie 1.2

Studentenhandleiding. Question Bank. Versie 1.2 Studentenhandleiding Question Bank Versie 1.2 INHOUDSOPGAVE Inhoudsopgave... 2 1. Inlogprocedure... 2 2. In Question Bank... 5 3. Cursus... 7 Toevoegen van vragen...17 Bekijken van de waardering van uw

Nadere informatie

Securitas Alarm App Klantmanual

Securitas Alarm App Klantmanual Securitas Alarm App Klantmanual Auteur : Securitas Versie : 1.0 Datum : 03-07-2015 Inhoud Inleiding...2 1. Registratie...3 2. Functionaliteit...6 2.1 Status...7 2.2 Alarm...8 2.3 Schakeltijd... 10 2.4

Nadere informatie

HANDLEIDING Belle Fleur Konnect APP

HANDLEIDING Belle Fleur Konnect APP HANDLEIDING Belle Fleur Konnect APP Gebruik van de Belle Fleur Konnect App Deze korte handleiding gaat specifiek over de werking van de Belle fleur Konnect App! De app is te downloaden in de Google Play

Nadere informatie

e-uur quick guide voor de flexkracht

e-uur quick guide voor de flexkracht e-uur quick guide voor de flexkracht Hoofdstuk 1 Wat is... 1.1 het dashboard? Op het dashboard, de pagina die direct na het inloggen in e-uur verschijnt, zie je een overzicht van meest gebruikte acties

Nadere informatie

HANDLEIDING store2actions. Online-beheer van uw voorraad

HANDLEIDING store2actions. Online-beheer van uw voorraad HANDLEIDING 2actions Online-beheer van uw voorraad U heeft 2 manieren om in te loggen op onze website : via de klantenruimte op www.services2actions.com of rechtstreeks via de link www.2actions.com De

Nadere informatie

Handleiding i-school. Ik zoek info over: Mij registreren in i-school. Inloggen op i-school. Mijn kind inschrijven. Aanvragen Gekkoo Fonds

Handleiding i-school. Ik zoek info over: Mij registreren in i-school. Inloggen op i-school. Mijn kind inschrijven. Aanvragen Gekkoo Fonds Handleiding i-school Met deze handleiding hoopt Gekkoo je snel op weg te helpen om je kinderen in te schrijven voor een activiteit van Gekkoo. Je vindt in deze handleiding zowel hulp terug bij het inschrijfplatform

Nadere informatie

Online bestellen bij Langerak de Jong

Online bestellen bij Langerak de Jong Online bestellen bij Langerak de Jong www.langerakdejong.nl Augustus 2015 Inhoudsopgave online bestellen bij Langerak de Jong 1. Aanmelden voor online bestellen... 3 2. Inloggen... 5 3. De bestelsite...

Nadere informatie

Sdu Jurisprudentie Handleiding

Sdu Jurisprudentie Handleiding Sdu Jurisprudentie Handleiding Inloggen Om in te loggen, klikt u op de knop Log in in de rechterbovenhoek van het scherm. Vul vervolgens uw gebruikersnaam in en klik op Log in. Er wordt nu gevraagd om

Nadere informatie

Handleiding Koga Signature Fiets Configurator STARTPAGINA

Handleiding Koga Signature Fiets Configurator STARTPAGINA Ga naar www.koga-signature.com Handleiding Koga Signature Fiets Configurator Ga naar Bouw uw Koga / Start hier! STARTPAGINA Kies een preset of start met een lege configuratie (ontwerp). Bij een preset

Nadere informatie

Handleiding HYUNDAI E-Shop One-stop-shop voor alle HYUNDAI dealers

Handleiding HYUNDAI E-Shop One-stop-shop voor alle HYUNDAI dealers Handleiding HYUNDAI E-Shop One-stop-shop voor alle HYUNDAI dealers www.hyundai-e-shop.nl Inhoudsopgave Inloggen Webpagina Klant worden Inloggen Gegevens aanpassen Navigeren Artikelen vinden Zoekveld Uitgebreid

Nadere informatie

HANDLEIDING App voor ouders

HANDLEIDING App voor ouders HANDLEIDING App voor ouders Gebruik van de app Jouw kinderopvangorganisatie heeft gekozen voor Konnect! De app en portaal van Konnect stellen ouders in staat om op de hoogte te blijven van de nieuwe ontwikkelingen

Nadere informatie