Veenendaal. Sterkenburg 3.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Veenendaal. Sterkenburg 3."

Transcriptie

1 Veenendaal Sterkenburg 3

2 In één van de meest geliefde woonwijken genaamd De Salamander is deze uitstekend onderhouden, gemoderniseerde en stijlvolle bungalow gelegen op een riant perceel van maar liefst ca m 2. De woonwijk is te bereiken via één van de mooiste en oudste straten van Veenendaal namelijk de Kerkewijk en staat bekend als een parkachtige en ruim opgezette villawijk. De prachtige en groene villawijk kenmerkt zich door de vele privacy en de diversiteit aan bungalows welke alle op riante kavels zijn gelegen, als een prettige en rustige woonomgeving. In de nabije omgeving van de bungalow zijn alle benodigde voorzieningen zoals kerken, winkelcentrum, NS-station Veenendaal-centrum en basis- en middelbare scholen aanwezig. Daarnaast kunt u binnen enkele fietsminuten gemakkelijk het winkelhart van Veenendaal en de bossen van de Utrechtse Heuvelrug met haar wandel- en fietsroutes bereiken. Op deze unieke locatie is de bungalow met dubbele inpandig te bereiken garage en riante oprit gelegen. Deze bungalow geeft u de mogelijkheid uw droom om geheel gelijkvloers te wonen te verwezenlijken. De bungalow beschikt over een gebruiksoppervlakte wonen van maar liefst ca. 182m 2 wat tot uiting komt in een ruime en stijlvolle entree, riante woonkamer met open haard en schitterend uitzicht over zowel de tuin als de straat, woonkeuken met diverse mogelijkheden, geheel gemoderniseerde badkamer, 5 slaapkamers en een wasruimte. Daarnaast is er een souterrain aanwezig welke de bungalow alle berg- en werkruimte biedt die het verdient. Hierbij kunt u denken aan een dubbele garage, grote werkruimte/berging, technische ruimte en veel bergruimte in de vorm van een geheel droge en verlichte kruipruimte (hoogte 1,60 meter). De bungalow staat door de vele grote raampartijen aan de achterzijde direct in verbinding met de privacyrijke achter- en zijtuin respectievelijk gelegen op het oosten en zuiden. Vanuit de bungalow heeft u dan ook vrijwel vanuit iedere positie een mooi uitzicht op de tuin. Dit geeft de riante bungalow een nog ruimtelijker effect en een zeer prettige woon-/leefomgeving. Kortom, heeft u altijd al gelijkvloers willen wonen, niet willen inleveren op het gebied van woonoppervlakte en kunnen beschikken over een heerlijke buitenruimte? Dan is deze bungalow waar u vrijwel niets meer aan hoeft te doen, wellicht iets voor u!

3

4 Begane grond: U betreedt de bungalow via de ruime ontvangsthal welke is voorzien van een separaat toilet met fontein, een vaste kast en een garderobe. De ontvangsthal geeft u toegang tot de riante woonkamer met open haard en staat direct in verbinding met de woonkeuken. De woonkeuken beschikt over diverse inbouwapparatuur en een loopdeur richting de achtertuin. Via de woonkeuken bereikt u de tweede hal welke u toegang geeft tot de 5 aanwezige slaapkamers waarvan 3 met een vaste kast en een wastafel. Vanuit de hal bereikt u de wasruimte met wasmachineaansluiting en trapopgang richting het souterrain. Vanuit zowel de wasruimte als de keuken kunt u de achter- en zijtuin van de bungalow bereiken waar u onder andere een riant terras en een schitterend gazon aantreft.

5

6

7 Keuken: De tuingerichte open woonkeuken is door de vele raampartijen voorzien van een mooi uitzicht over de achtertuin en veel natuurlijk lichtinval. De open verbinding met de woonkamer zorgt voor een ruimtelijk effect en geeft u vanuit de woonkeuken de mogelijkheid om gemakkelijk in contact te treden met het gezin of eventuele visite in de woonkamer. De keuken is uitgevoerd in een neutrale kleur en beschikt over een vaatwasser, koelkast, afzuigkap, elektrische kookplaat, oven en carrouselkast. Daarnaast is er meer dan voldoende kast- en werkruimte aanwezig zodat u uw kookkunsten optimaal kunt benutten. De keuken functioneert uitstekend waarbij gezegd mag worden dat enige modernisering aan te raden is.

8

9 Het sanitair In de bungalow zijn een separaat toilet met fontein, welke vanuit de entree te bereiken is, en een ruime badkamer aanwezig. Zowel de stijlvolle badkamer als het separate toilet zijn recentelijk, namelijk in 2011, geheel gemoderniseerd. De royale badkamer is voorzien van een douche, ligbad, wastafelmeubel met spiegel en spotjes, natuurlijke ventilatie en elektrische vloerverwarming. Daarnaast beschikt de badkamer over een geheel af te scheiden tweede toilet.

10

11

12

13

14

15 Het souterrain Via een vaste trap bereikt u het souterrain waar u uitkomt in de ruime inpandige dubbele garage. De garage beschikt over twee elektrische op afstand bedienbare garagedeuren, een loopdeur en een oppervlakte van maar liefst ca. 47 m². Via de garage is een grote bergkast te bereiken welke toegang geeft tot de technische ruimte met HR cv-ketel, 120 liter boiler en het bedieningspaneel van de beregeningsinstallatie. Daarnaast kunt u via de garage de grote inpandige berging met meerdere vaste kasten bereiken. De berging is op dit moment tevens in gebruik als hobbyruimte. De inpandige berging geeft u toegang tot de kruipruimte onder de bungalow welke volledig droog is en voorzien van verlichting. De kruipruimte heeft een hoogte van 1,60 meter waardoor dit uitstekend als bergruimte of wijnkelder kan dienen. Kortom, deze bungalow beschikt over al de berg- en werkruimte die u maar kunt wensen.

16 Tuin De bungalow is op een riant perceel van ca m 2 gelegen waardoor de bungalow over een mooie buitenruimte beschikt. De tuin is prachtig rondom de bungalow gesitueerd en grenst aan de ruime tuinen van de buren. Dit geeft een groot ruimtelijk gevoel, veel privacy en een schitterend uitzicht. Daarnaast versterkt de hogere ligging van de bungalow ten opzichte van de weg en de tuin dit mooie uitzicht over uw tuin en de straat. Aan de voorzijde beschikt de bungalow over een fraai aangelegde heidetuin, die de tuin het gehele jaar van kleur voorziet, en een riante oprit. Aan de achterzijde en zijkant is een fraai aangelegde en keurig onderhouden tuin aanwezig met een achterom, groot terras met sierbestrating, groene terreinafscheiding en een royaal gazon. De achter- en zijtuin beschikken over veel privacy en zijn respectievelijk op het oosten en zuiden gelegen. Door de ligging en de diepte van de tuin kunt u de gehele dag heerlijk van de zon en het buitenleven genieten. De gehele tuin is voorzien van een beregeningsinstallatie welke vanuit de technische ruimte te bedienen is.

17

18

19 Omgeving/Ligging De bungalow is gelegen in de woonwijk De Salamander. Deze woonwijk staat bekend als een parkachtige villawijk welke ruim is opgezet en beschikt over veel privacy, rust en groen en een diversiteit aan bungalows welke allen op zeer ruime kavels zijn gelegen. nburg Daarnaast ligt de woonwijk uitstekend ten opzichte van uitvalswegen, het winkelhart van Veenendaal, sportaccommodaties zoals een tennis-, korfbal- en voetbalvereniging en bossen. De bossen van de Utrechtse Heuvelrug met diverse wandel- en fietsroutes zijn namelijk op slecht een paar 100 meter afstand gelegen De woonwijk De Salamander heeft recentelijk een facelift ondergaan, waarbij onder andere alle berkenbomen zijn gekapt en nieuwe bomen en struiken zijn aangeplant

20

21 Algemene gegevens - Type woonhuis: vrijstaande bungalow - Met eigen oprit, souterrain met dubbele inpandige garage (elektrische garagedeuren), berging en technische ruimte en een volledig droge en verlichte kruipruimte met een hoogte van ca meter te gebruiken als bergruimte. - Aantal kamers: 6 - Aantal slaapkamers: 5 - Bouwjaar: Parkeerruimte: de bungalow beschikt over een riante oprit en een dubbele garage waardoor er meer dan voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig is. Technische gegevens - Warmwatervoorziening: HR combi-ketel, Nefit Ecomline, bouwjaar Verwarmvoorziening: HR combi-ketel, Nefit Ecomline, bouwjaar Vloerverwarming: aanwezig in de badkamer (elektrisch) - Boiler: 120 liter, eigendom, gas, bouwjaar 1999, in combinatie met de HR combi-ketel - Mechanische ventilatie: aanwezig in de keuken - Isolatie: dakisolatie en spouwmuren aanwezig - Dubbel glas: grotendeels (alle gevels behalve de noordgevel) - Elektra: 13 groepen met dag- en nachtstroom - Centrale antenne: aanwezig - Kozijnen: hardhout Afmetingen Entree/hal: 2,9 x 6,8 + 1,1 x 2,8 = ca. 22,8 m² Woonkamer: 7,6 x 6,3 = ca. 47,9 m² Keuken: 3,3 x 4,0 = ca. 13,2 m² Hal: 7,9 x 1,3 + 4,4 x 1,0 = ca. 14,7 m² Slaapkamer 1: 4,1 x 4,2 = ca. 17,2 m² Slaapkamer 2: 2,2 x 3,1 = ca. 6,8 m² Slaapkamer 3: 2,2 x 3,1 = ca. 6,8 m² Badkamer: 1,9 x 3,4 = ca. 6,5 m² Slaapkamer 4: 2,2 x 4,1 + 0,8 x 1,5 = ca. 10,2 m² Slaapkamer 5: 2,2 x 4,1 + 0,8 x 1,1 = ca. 9,9 m² Hal/wasruimte: 1,4 x 3,5 = ca. 4,9 m² Inpandige garage: 8,6 x 5,5 = ca. 47,3 m² Werkplaats/Berging: 5,3 x 4,5 = ca. 22,8 m² Afwerking - Staat van onderhoud binnen: goed - Staat van onderhoud buiten: goed - Schilderwerk buiten: goed Inhoud : ca. 770 m³ Gebruiksoppervlakte wonen : ca. 182 m² Overige inpandige ruimte : ca. 182 m² Gebouwgebonden buitenruimte : - Externe bergruimte : - Perceeloppervlakte : ca m² Aanvaarding : in overleg

22

23

24 Wonen en genieten.. Zonnenberg Makelaardij is een dynamisch en innovatief kantoor met hart voor service en oog voor de klant op het gebied van aan- en verkoop van woonhuizen. Naast kennis en jarenlange ervaring staat de mens bij ons centraal. Persoonlijke service en bijzondere klantvriendelijkheid zijn hier onlosmakelijk mee verbonden. Wonen en genieten, een benadering die duidelijk maakt waar wij voor staan. Persoonlijk en professionele aanpak Voor de verkoop van uw woning kunt u rekenen op de professionele aanpak van Zonnenberg Makelaardij. Middels een goede voorbereiding zullen wij uw wensen en eisen vertalen naar een plan van aanpak. In dit individuele plan van aanpak zal onder andere aandacht worden besteed aan het vaststellen van de juiste vraagprijs, een informatieve en exclusieve verkoopbrochure, een professionele fotopresentatie, duidelijk leesbare plattegronden zowel in 2D als in 3D en een presentatie in ons eigen woonmagazine Zonnig Wonen. Door een professionele presentatie van uw woning verlopen bezichtigingen effectiever en neemt de kans op een succesvolle snelle verkoop toe. Wistik Zonnenberg DNV Register Makelaar-Taxateur Zonnenberg Makelaardij Kerkewijk JG Veenendaal Tel Mob info@zonnenbergmakelaardij.nl

Nieuweweg 213 Veenendaal Dit schitterende vrijstaande huis aan de Nieuweweg is hét huis voor wie op zoek is naar ruimte. U vindt hier maar liefst 200 m 2 gebruiksoppervlakte wonen en 16 m 2 overige inpandige

Nadere informatie

Nieuweweg 203 Veenendaal Half vrijstaande woning gelegen op een zeer ruime kavel! Voor wie is deze woning geschikt? Met een woonoppervlakte van maar liefst 185m 2 en een riante tuin denken wij dat iemand

Nadere informatie

Franseweg 16. www. zonnenbergmakelaardij.nl

Franseweg 16. www. zonnenbergmakelaardij.nl Franseweg 16 Elst www. zonnenbergmakelaardij.nl Bent u op zoek naar ruimte, rust en privacy dan hebben wij voor u de juiste woning! Deze vrijstaande woning is vanaf 2011 grondig gerenoveerd en ligt aan

Nadere informatie

www. zonnenbergmakelaardij.nl

www. zonnenbergmakelaardij.nl Rimpelmos 3 Veenendaal www. zonnenbergmakelaardij.nl Fantastisch gelegen vrijstaande moderne villa! Een hoogwaardig afgewerkte, uitstekend onderhouden en moderne villa met royale eigen oprit, inpandige

Nadere informatie

Dijkhof 26 Maurik www.zonnenbergmakelaardij.nl Ziet u het al voor u? Thuiskomen in deze ruime uit- en opgebouwde 2-onder-1-kapwoning, die echt geheel naar uw eigen smaak en wensen is in te delen en te

Nadere informatie

Munnikenweg 72. Veenendaal

Munnikenweg 72. Veenendaal E X C L U S I E F W O N E N Munnikenweg 72 Veenendaal E X C L U S I E F W O N E N Met trots presenteren wij u middels deze glossy de woning! Als koper heeft u tegenwoordig veel aanbod om uit te kiezen

Nadere informatie

www. zonnenbergmakelaardij.nl

www. zonnenbergmakelaardij.nl Scheepjeshof 193 Veenendaal www. zonnenbergmakelaardij.nl Fantastisch appartement ideaal voor mensen die graag in het centrum willen wonen! Voor wie dichtbij voorzieningen én ruim wil wonen, hebben wij

Nadere informatie

Dalkruid. Veenendaal

Dalkruid. Veenendaal E X C L U S I E F W O N E N Dalkruid 8 Veenendaal E X C L U S I E F W O N E N Met trots presenteren wij u middels deze glossy de woning! Als koper heeft u tegenwoordig veel aanbod om uit te kiezen en dat

Nadere informatie

www. zonnenbergmakelaardij.nl

www. zonnenbergmakelaardij.nl Dijkstraat-west 176 Veenendaal www. zonnenbergmakelaardij.nl Op één van de mooiste plekjes van Veenendaal West, in een rustige woonomgeving uitkijkend over landerijen, op loopafstand van het Prattenburgse

Nadere informatie

www. zonnenbergmakelaardij.nl

www. zonnenbergmakelaardij.nl Schaapsweg 72 Ede (Gld) www. zonnenbergmakelaardij.nl Op gunstige locatie nabij uitvalswegen, bossen en het winkelhart van Ede staat deze compleet verbouwde vrijstaande woning met grote vrijstaande hobbywerkplaats/garage

Nadere informatie

Hendrik Boersenlaan 1 3829CC Utrecht www.jouw-huis.nl

Hendrik Boersenlaan 1 3829CC Utrecht www.jouw-huis.nl Hendrik Boersenlaan 1 3829CC Utrecht www.jouw-huis.nl Adres gegevens ricoligtvoet Hendrik Boersenlaan 1 3829CC Hooglanderveen Vraagprijs: 450000 Kosten Koper Bouwjaar: 1997 Aantal kamers: 5 Woon oppervlakte:

Nadere informatie

KERKEWIJK 168 VEENENDAAL

KERKEWIJK 168 VEENENDAAL KERKEWIJK 168 VEENENDAAL INTRO Deze karakteristieke en vrijstaande woning uit 1925 is een woning om op slag verliefd op te worden! De woning beschikt over vele authentieke details die zorgen voor sfeer

Nadere informatie

Winkeldijk. 19a-125. Vinkeveen

Winkeldijk. 19a-125. Vinkeveen E X C L U S I E F W O N E N Winkeldijk 19a-125 Vinkeveen E X C L U S I E F W O N E N Met trots presenteren wij u middels deze glossy de woning! Als koper heeft u tegenwoordig veel aanbod om uit te kiezen

Nadere informatie

NIEUWEWEG 209 VEENENDAAL. Restyle

NIEUWEWEG 209 VEENENDAAL. Restyle NIEUWEWEG 209 VEENENDAAL Restyle INTRO Unieke kans! Deze woning op een ruim perceel van ca. 325 m 2 gelegen leent zicht uitstekend voor een gezin met behoefte aan veel tuin, de kleine zelfstandige en

Nadere informatie

Petenbos Veenendaal 32

Petenbos Veenendaal 32 Petenbos 32 Veenendaal Deze prachtige semi-bungalow biedt u veel ruimte en sfeer en beschikt ook nog eens over een heerlijke ruime zonnige tuin! Intro In deze half vrijstaande geschakelde semi-bungalow

Nadere informatie

MARSMANLAAN 71 VEENENDAAL

MARSMANLAAN 71 VEENENDAAL MARSMANLAAN 71 VEENENDAAL INTRO Voor een gezin is deze lichte, uitgebouwde tussenwoning een ideale thuisbasis! De fraaie en in 2006 uitgebouwde woonkamer is met recht de eyecatcher van deze woning. De

Nadere informatie

BREDERODELAAN 54 VEENENDAAL

BREDERODELAAN 54 VEENENDAAL BREDERODELAAN 54 VEENENDAAL INTRO In een rustige, kindvriendelijke buurt en met alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik ligt deze uitgebouwde eengezinswoning met dakkapel aan de voorzijde en vrijstaande

Nadere informatie

Middelbuurtseweg 13+13A

Middelbuurtseweg 13+13A E X C L U S I E F W O N E N Middelbuurtseweg 13+13A Veenendaal E X C L U S I E F W O N E N Met trots presenteren wij u middels deze glossy de woning! Als koper heeft u tegenwoordig veel aanbod om uit te

Nadere informatie

PANHUIS 51 VEENENDAAL

PANHUIS 51 VEENENDAAL PANHUIS 51 VEENENDAAL INTRO Aan de rand van het centrum van Veenendaal is deze karakteristieke en vrijstaande woning gelegen met een fraaie achtertuin en maar liefst 2 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Nadere informatie

DEBUSSYSTRAAT15 VEENENDAAL

DEBUSSYSTRAAT15 VEENENDAAL DEBUSSYSTRAAT15 VEENENDAAL INTRO In de geliefde Componistenwijk in Veenendaal-West staat deze royale vrijstaande woning (176m 2 ) met inpandige garage en grote zonnige tuin met veel privacy. Een heerlijke

Nadere informatie

Stadhouderslaan. Veenendaal

Stadhouderslaan. Veenendaal Stadhouderslaan Veenendaal 123 Deze vrijstaande, semi-bungalow zal veel woningzoekenden aanspreken. Logisch: het heeft ook veel te bieden! Aan ruimte is er geen gebrek: het beschikt over een groot woonoppervlak

Nadere informatie

Lieshoutstraat 92, 6844 EC Arnhem

Lieshoutstraat 92, 6844 EC Arnhem Lieshoutstraat 92, 6844 EC Arnhem Vraagprijs 225.000,- k.k. Omschrijving Wat een heerlijke woning is dit zeg! Veel licht en ruimte en een fraaie diepe tuin. Deze keurig bewoonde tussenwoning is gelegen

Nadere informatie

RHENENDAEL 124 RHENEN

RHENENDAEL 124 RHENEN RHENENDAEL124 RHENEN INTRO Ervaar elke dag het vakantiegevoel vanuit uw eigen luxe 3-kamer appartement in een uitermate bijzondere en natuurrijke omgeving. Het appartement bevindt zich in het goed onderhouden

Nadere informatie

GROENELAAN 29 VEENENDAAL

GROENELAAN 29 VEENENDAAL GROENELAAN 29 VEENENDAAL INTRO Deze sfeervolle op- en uitgebouwde twee-onder-een-kapwoning is geheel gemoderniseerd met behoud van originele details. De woning beschikt over een diepe en privacy-rijke

Nadere informatie

HUNESCHANS 18 VEENENDAAL

HUNESCHANS 18 VEENENDAAL HUNESCHANS 18 VEENENDAAL INTRO Deze moderne hoekwoning uit 2009 is helemaal tot in de puntjes verzorgd! Wie zorgeloos wil wonen en wil genieten van comfort, zal zeker gecharmeerd zijn van deze uitgebouwde

Nadere informatie

E X C L U S I E F W O N E N Rijksweg Terschuur 107

E X C L U S I E F W O N E N Rijksweg Terschuur 107 E X C L U S I E F W O N E N Rijksweg 107 Terschuur E X C L U S I E F W O N E N Met trots presenteren wij u middels deze glossy de woning! Als koper heeft u tegenwoordig veel aanbod om uit te kiezen en

Nadere informatie

KON. BEATRIXSTRAAT 47 NUNSPEET 349.500 k.k. www.koninginbeatrixstraat47.nl Omschrijving Echt aan de rand van de woonwijk t Hul staat deze uitstekend onderhouden VRIJSTAANDE WONING MET GARAGE op een besloten

Nadere informatie

JULIANALAAN 59 OVERVEEN 1.099.000 k.k. www.julianalaan59.nl Julianalaan 59, Overveen Karakteristiek half vrijstaand herenhuis, bouwjaar 1924, met aangebouwde garage. De woning beschikt over een diepe voor-

Nadere informatie

EVENAAR 63 DE MEERN.

EVENAAR 63 DE MEERN. EVENAAR 63 DE MEERN www.evenaar63.nl Evenaar 63, De meern Zeer goed onderhouden, uitgebouwde eengezinswoning (ca. 104m²) met verzorgde voortuin, een beschutte achtertuin, een vrijstaande, houten berging

Nadere informatie

ROZENLAAN 66 RHENEN. Restyle

ROZENLAAN 66 RHENEN. Restyle ROZENLAAN 66 RHENEN Restyle INTRO Heeft u altijd al gedroomd van wonen in een vrijstaande villa omgeven door natuur? Deze geweldige villa is het prachtige resultaat van vrije architectuur en vindingrijkheid.

Nadere informatie

PRINSENWEG 3 ELST k.k.

PRINSENWEG 3 ELST k.k. PRINSENWEG 3 ELST 599.000 k.k. www.prinsenweg3.nl Prinsenweg 3, Elst Op zoek naar een royale VRIJSTAANDE WONING met bijna 200m² woonoppervlak, extra veel buitenruimte en een (multifunctioneel) VRIJSTAAND

Nadere informatie

Oudenboschstraat 17, 6843 PA Arnhem

Oudenboschstraat 17, 6843 PA Arnhem Oudenboschstraat 17, 6843 PA Arnhem Vraagprijs 189.000,- k.k. Omschrijving Geen zin om echt te gaan klussen? Op zoek naar een heerlijk, fijn huis? Dan is dit huis zeker iets voor u! Deze mooie hoekwoning

Nadere informatie

Jagersberg 30, Roosendaal

Jagersberg 30, Roosendaal Op een schitterende locatie in de kindvriendelijke woonwijk Tolberg ligt deze goed geisoleerde vrijstaande woning met ondergrondse garage op een perceel van 625 m². Deze ruime woning is traditioneel gebouwd

Nadere informatie

TE KOOP. De Kievit K.K LB Denekamp

TE KOOP. De Kievit K.K LB Denekamp De Kievit 61 7591 LB Denekamp TE KOOP 319.000 K.K. De Kievit 61 7591 LB Denekamp Inleiding Bent u op zoek naar een zéér ruime woning waar u zo in kunt? Dan is dit exact wat u zoekt! Zeer royale vrijstaande

Nadere informatie

Verbrughweg Lienden 11

Verbrughweg Lienden 11 Verbrughweg Lienden 11 Interessant woonwinkelpand (beleggings-/investeringsobject) met vele mogelijkheden. Intro Op dit moment zijn er in dit woon-/winkelpand een algemene ruimte, penthouse, twee keer

Nadere informatie

Henk van den Broeklaan 17, Eindhoven

Henk van den Broeklaan 17, Eindhoven Henk van den Broeklaan 17, Eindhoven Henk van den Broeklaan 17. Eindhoven Op absolute toplocatie, in de zeer geliefde villawijk in Acht-Zuid is deze ruime, luxe bungalow (inhoud circa 900 m3) met inpandige

Nadere informatie

Brochure. De Boskant 3 - Leersum. Vraagprijs ,-- k.k.

Brochure. De Boskant 3 - Leersum. Vraagprijs ,-- k.k. Brochure De Boskant 3 - Leersum Vraagprijs 679.000,-- k.k. Omschrijving De Boskant 3 - Leersum VRIJSTAANDE VILLA MET DUBBELE GARAGE OP EEN PERCEEL VAN 975 m², prachtig gelegen in een doodlopend laantje.

Nadere informatie

Brochure. Middenlaan 10 - Doorn. Vraagprijs ,-- k.k.

Brochure. Middenlaan 10 - Doorn. Vraagprijs ,-- k.k. Brochure Middenlaan 10 - Doorn Vraagprijs 735.000,-- k.k. Omschrijving Middenlaan 10 - Doorn EEN GEZELLIGE MODERNE FAMILIEWONING DIE U VAN BINNEN GEZIEN MOET HEBBEN. Deze onder architectuur, uiterst solide

Nadere informatie

Elzewal 20 - Drachten

Elzewal 20 - Drachten Elzewal 20 - Drachten Vraagprijs 649.000,-- kosten koper Omschrijving Elzewal 20 - Drachten ZEER COMFORTABEL WONEN OP EEN FANTASTISCHE LOCATIE! Op een zeer goede locatie gelegen, aan de rand van villawijk

Nadere informatie

MATTENBIESLAAN 30 VLEUTEN

MATTENBIESLAAN 30 VLEUTEN MATTENBIESLAAN 30 VLEUTEN www.mattenbieslaan30.nl Mattenbieslaan 30, Vleuten Goed onderhouden, royale 2-onder-1 kapwoning (ca. 171 m2!) met garage, grote tuin aan het water en parkeergelegenheid op eigen

Nadere informatie

BEATRIXSTRAAT 58 VEENENDAAL. Restyle

BEATRIXSTRAAT 58 VEENENDAAL. Restyle BEATRIXSTRAAT 58 VEENENDAAL Restyle INTRO Bijzonder ruime hoekwoning uit 1928, ideaal geschikt voor mantelzorg en mensen met een lichamelijke beperking, met riante achtertuin en op loopafstand van het

Nadere informatie

PRINS WILLEM- ALEXANDERPARK VEENENDAAL

PRINS WILLEM- ALEXANDERPARK VEENENDAAL PRINS WILLEM- 541 ALEXANDERPARK VEENENDAAL INTRO Een unieke kans in deze prijsklasse: een goed onderhouden vierkamerappartement met een woonoppervlakte van ca.100 m 2 en een schitterend uitzicht! Dit

Nadere informatie

BEATRIXSTRAAT 30 VEENENDAAL

BEATRIXSTRAAT 30 VEENENDAAL BEATRIXSTRAAT 30 VEENENDAAL INTRO Aan de rand van het centrum van Veenendaal vindt u deze heerlijke jaren 30-woning met vier slaapkamers, een ruime living, heerlijk zonnige serre en riante tuin met veranda.

Nadere informatie

Panheelstraat 5, 6845 MC Arnhem

Panheelstraat 5, 6845 MC Arnhem Panheelstraat 5, 6845 MC Arnhem Bieden vanaf 290.000,- k.k. Omschrijving Een heerlijk gezinshuis dat u zeker moet zien! Ideaal voor mensen die veel ruimte en rust zoeken of voor samengestelde gezinnen.

Nadere informatie

Kerkstraat 26, 6988 AG Lathum

Kerkstraat 26, 6988 AG Lathum Kerkstraat 26, 6988 AG Lathum Vraagprijs 398.000,- k.k. Omschrijving Ruimte en vrijheid is wat je ervaart als je in, en om, dit huis loopt! Op een groot perceel van 660 m² staat deze mooie vrijstaande

Nadere informatie

TE KOOP. Magnoliastraat K.K VT Alphen Aan Den Rijn

TE KOOP. Magnoliastraat K.K VT Alphen Aan Den Rijn Magnoliastraat 6 2404 VT Alphen Aan Den Rijn TE KOOP 750.000 K.K. Magnoliastraat 6 2404 VT Alphen Aan Den Inleiding Rijn Luxe vrijstaande bungalow, fraai afgewerkt en gelegen aan singel met waterpartij

Nadere informatie

Juttepeerpad 14, 1036 KM Amsterdam

Juttepeerpad 14, 1036 KM Amsterdam Juttepeerpad 14, 1036 KM Amsterdam Vraagprijs 398.800,- k.k. Omschrijving Bijzonder wonen op een toplocatie! In de populaire nieuwbouwwijk De Bongerd is deze goed onderhouden grootste type van de 3 woningen

Nadere informatie

Deurnestraat 115, 6843 PP Arnhem

Deurnestraat 115, 6843 PP Arnhem Deurnestraat 115, 6843 PP Arnhem Bieden vanaf 206.500,- k.k. Omschrijving Op zoek naar een rustig gelegen woning in een fijne, kindvriendelijke buurt? Dan is dit huis zeker iets voor u! Deze ruime, goed

Nadere informatie

ANJERSTRAAT 10 VEENENDAAL

ANJERSTRAAT 10 VEENENDAAL ANJERSTRAAT 10 VEENENDAAL INTRO De Anjerstraat 10 is de ideale starterswoning in een gezellig rustig wijkje nabij het centrum van Veenendaal. Deze twee-onder-eenkapwoning is gelegen in een veilige en

Nadere informatie

Belgenstraat AW Stein

Belgenstraat AW Stein Belgenstraat 1 6171 AW Stein Vraagprijs: 439.000,- k.k. Omschrijving Deze riante bungalow met inpandige garage heeft een prettige indeling en i s gelegen in een rustige woonomgeving. Modern uitgevoerde

Nadere informatie

TE KOOP. Zevenblad K.K EA Oldenzaal

TE KOOP. Zevenblad K.K EA Oldenzaal Zevenblad 24 7577 EA Oldenzaal TE KOOP 359.000 K.K. Zevenblad 24 7577 EA Oldenzaal Inleiding Bent u op zoek naar een royale vrijstaande woning? Dan is dit wat u zoekt! Vrijstaande woning gelegen op een

Nadere informatie

Waterjuffer 11, Krommenie

Waterjuffer 11, Krommenie Waterjuffer 11, Krommenie Kenmerken Overdracht Vraagprijs 459.000 k.k. Aangeboden sinds 22-11-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

HUNZEWEG 13C DE GROEVE

HUNZEWEG 13C DE GROEVE HUNZEWEG 13C DE GROEVE 400.000 k.k. www.hunzeweg13c.nl Hunzeweg 13c, De groeve Onder de rook van Zuidlaren, ingebed tussen het natuurgebied Tusschenwater en het Zuidlaardermeer, ligt deze recent gebouwde,

Nadere informatie

Icarusblauwtje 23, 4814 TE Breda

Icarusblauwtje 23, 4814 TE Breda Icarusblauwtje 23, 4814 TE Breda Vraagprijs 439.000,- k.k. Omschrijving Op uitstekende locatie in de wijk Westerpark gelegen twee onder een kapwoning met diepe garage en een royale oprit met de mogelijkheid

Nadere informatie

Landgraafstraat 31, 6845 EA Arnhem

Landgraafstraat 31, 6845 EA Arnhem Landgraafstraat 31, 6845 EA Arnhem Vraagprijs 275.000,- k.k. Omschrijving Op één van de mooiste plekjes van de wijk ligt deze ruime, goed onderhouden, helft van een dubbel woonhuis, gelegen op een zonnig

Nadere informatie

Medemblikhof 46, 6843 BS Arnhem

Medemblikhof 46, 6843 BS Arnhem Medemblikhof 46, 6843 BS Arnhem Bieden vanaf 250.000,- k.k. Omschrijving Op zoek naar een echte ruime gezinswoning die ook nog eens op een geweldige plek is gelegen? Kom dan eens dit huis bekijken! Deze

Nadere informatie

Noorderlicht 33, 6661 PT Elst

Noorderlicht 33, 6661 PT Elst Noorderlicht 33, 6661 PT Elst Bieden vanaf 240.000,- k.k. Omschrijving Op zoek naar een heerlijke (gezins-)woning? Dan is dit huis zeker iets voor u! Deze mooie goed onderhouden tussenwoning met ruime

Nadere informatie

Hagerhofweg 18. Venlo. Vraagprijs: ,- k.k.

Hagerhofweg 18. Venlo. Vraagprijs: ,- k.k. Hagerhofweg 18 Met Makelaar(of)Zelf verkopen Venlo Vraagprijs: 535.000,- k.k. Categorie Woonhuis Inhoud Ca. 1539 m3 Soort Object Landhuis Perceel 2212 m2) Type Object Vrijstaand Woonoppervlakte Ca. 407

Nadere informatie

Annie Mankes-Zernikestraat 15, 6836 RC Arnhem

Annie Mankes-Zernikestraat 15, 6836 RC Arnhem Annie Mankes-Zernikestraat 15, 6836 RC Arnhem Vraagprijs 164.500,- k.k. Omschrijving Comfortabele, goed onderhouden tussenwoning met een ruime woonkamer, een moderne inbouwkeuken en drie ruime slaapkamers.

Nadere informatie

Landgraafstraat 76, 6845 ED Arnhem

Landgraafstraat 76, 6845 ED Arnhem Landgraafstraat 76, 6845 ED Arnhem Vraagprijs 259.000,- k.k. Omschrijving Mooie vrij gelegen helft van een dubbel woonhuis met garage en carport. De woning beschikt over een zeer royale, vrij gelegen,

Nadere informatie

EKSTER 21 HOOGVLIET k.k.

EKSTER 21 HOOGVLIET k.k. EKSTER 21 HOOGVLIET 349.000 k.k. www.ekster21.nl Ekster 21, Hoogvliet Schitterende 2/1 kapwoning met aangebouwde ruime garage en sfeervolle tuin, gelegen op een royaal perceel van ca. 311 m2 EIGEN GROND

Nadere informatie

TE KOOP. Waardsedijk K.K HV Woerden. Groenendael Makelaardij B.V. Hogewoerd 32 A 3441 BE Woerden

TE KOOP. Waardsedijk K.K HV Woerden. Groenendael Makelaardij B.V. Hogewoerd 32 A 3441 BE Woerden TE KOOP 625.000 K.K. Groenendael Makelaardij B.V. Hogewoerd 32 A 3441 BE Woerden 0348-416886 info@gmwoerden.nl Waardsedijk 2 3448 HV Woerden Waardsedijk 2 3448 HV Woerden Inleiding Aan het begin van deze

Nadere informatie

TE KOOP. Kuijpers Makelaardij B.V K.K. Johan Van Oldenbarneveltlaan HC Etten-Leur. Kuijpers Makelaardij B.V.

TE KOOP. Kuijpers Makelaardij B.V K.K. Johan Van Oldenbarneveltlaan HC Etten-Leur. Kuijpers Makelaardij B.V. Kuijpers Makelaardij B.V. TE KOOP Johan Van Oldenbarneveltlaan 75 4871HC Etten-Leur Kuijpers Makelaardij B.V. Vlietweg 3 a 4759 CE Noordhoek 0168-407320 info@mathekuijpers.nl kuijpersmakelaardij.nl 279.000

Nadere informatie

EKSTER 21 HOOGVLIET k.k.

EKSTER 21 HOOGVLIET k.k. EKSTER 21 HOOGVLIET 357.500 k.k. www.ekster21.nl Omschrijving Schitterende 2/1 kapwoning met aangebouwde ruime garage en sfeervolle tuin, gelegen op een royaal perceel van ca. 311 m2 EIGEN GROND in de

Nadere informatie

DE CLERCQSTRAAT 2 VEENENDAAL

DE CLERCQSTRAAT 2 VEENENDAAL DE CLERCQSTRAAT 2 VEENENDAAL INTRO Zeer ideaal gelegen, op steenworp afstand van het Veenendaalse centrum, vindt u deze riante twee-onder-een-kapwoning. De woning is van solide bouw, zeer goed onderhouden

Nadere informatie

Schalksedijkje 20 Ridderkerk

Schalksedijkje 20 Ridderkerk Schalksedijkje 20 Ridderkerk Schalksedijkje 20 Ridderkerk Vraagprijs 650.000 - kosten koper Met een fantastisch uitzicht over De Waal gesitueerd: VRIJSTAANDE woning op totaal 1020 m2 eigen grond! Deze

Nadere informatie

Brochure. Faunalaan 53 - Driebergen-Rijsenburg. Vraagprijs 290.000,-- k.k.

Brochure. Faunalaan 53 - Driebergen-Rijsenburg. Vraagprijs 290.000,-- k.k. Brochure Faunalaan 53 - Driebergen-Rijsenburg Vraagprijs 290.000,-- k.k. Omschrijving Faunalaan 53 - Driebergen-Rijsenburg Aan de rand van het natuurgebied, in een kindvriendelijke en geliefde woonwijk

Nadere informatie

Gronsveldstraat 36, 6845 HJ Arnhem

Gronsveldstraat 36, 6845 HJ Arnhem Gronsveldstraat 36, 6845 HJ Arnhem Bieden vanaf 190.000,- k.k. Omschrijving Ruime, goed onderhouden gezinswoning, gelegen op een hoek. Deze woning heeft een ruime woonkamer, open (inbouw)keuken, 4 grote

Nadere informatie

Dennenhout 11 in Houten

Dennenhout 11 in Houten Dennenhout 11 in Houten Riante vrijstaande villa met garage en kantoor,-praktijkruimte Vraagprijs 849.000,- K.K. Onlinemakelaarsdiensten Omschrijving In de populaire woonwijk Het Hout staat deze VRIJSTAANDE

Nadere informatie

Woudweg 24 Elst (Utr.) www.zonnenbergmakelaardij.nl INTRO Sfeervolle 2-onder-1-kapwoning voorzien van een oprit, riante garage en prachtige veranda! Gelegen tussen de prachtige Uiterwaarden en natuurgebied

Nadere informatie

K.K. SALLAND CA LELYSTAD

K.K. SALLAND CA LELYSTAD SALLAND 32 8245 CA LELYSTAD 250.000 K.K. "Nu bieden vanaf 250.000,- k.k. De gestelde vraagprijs betreft een "bieden vanaf prijs". Biedingen boven de 250.000,- k.k. zullen door verkoper in behandeling genomen

Nadere informatie

Andromeda 34 Puttershoek

Andromeda 34 Puttershoek Andromeda 34 Puttershoek Achter het water "de Boezem" gelegen geschakelde semi-bungalow met vier slaapkamers, zonnige achtertuin op het zuidoosten, ruime garage en parkeergelegenheid op eigen terrein Op

Nadere informatie

Grebbedaal GM Maastricht

Grebbedaal GM Maastricht Grebbedaal 4 6228 GM Maastricht Vraagprijs: 325.000,- k.k. Omschrijving Op een goede locatie, in de Heeg Maastricht, ligt een te moderniseren ruime vrijstaande woning met garage en een tuin op het Zuiden

Nadere informatie

K.K. HARDERWIJKSTRAAT DL LELYSTAD

K.K. HARDERWIJKSTRAAT DL LELYSTAD HARDERWIJKSTRAAT 162 8244 DL LELYSTAD 170.000 K.K. "Nu bieden vanaf 170.000,- De gestelde vraagprijs betreft een "bieden vanaf prijs". Biedingen vanaf 170.000,- zullen door verkoper in behandeling genomen

Nadere informatie

Herkenboschstraat 6, 6845 HN Arnhem

Herkenboschstraat 6, 6845 HN Arnhem Herkenboschstraat 6, 6845 HN Arnhem Vraagprijs 175.000,- k.k. Omschrijving Op zoek naar een leuke woning met een ruime woonkamer, een luxe woonkeuken, 3 slaapkamers en een zonnige tuin? Stop dan met zoeken

Nadere informatie

Ovidiusstraat 8, Sittard

Ovidiusstraat 8, Sittard Ovidiusstraat 8, Sittard Kenmerken Overdracht Vraagprijs 389.500 k.k. Aangeboden sinds 27-02-2019 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

de IJsvogel 2 Denekamp 28 juni 2016 Vraagprijs: 319.000,-- k.k.

de IJsvogel 2 Denekamp 28 juni 2016 Vraagprijs: 319.000,-- k.k. de IJsvogel 2 Denekamp 28 juni 2016 Vraagprijs: 319.000,-- k.k. Exterieur Makelaar Richard Schasfoort over het exterieur Het woonhuis is perfect onderhouden, daarbij is buitenschilderwerk van 2014 de IJsvogel

Nadere informatie

Haagdoornstraat 12, 6841 AL Arnhem

Haagdoornstraat 12, 6841 AL Arnhem Haagdoornstraat 12, 6841 AL Arnhem Bieden vanaf 140.000,- k.k. Omschrijving Bent u op zoek naar een leuke starterswoning? Dan is dit huis zeker iets voor u! Deze goed onderhouden jaren '30 tussenwoning

Nadere informatie

Mina Krusemanstraat 47, Venray

Mina Krusemanstraat 47, Venray Mina Krusemanstraat 47, Venray Kenmerken Overdracht Vraagprijs 258.000 k.k. Aangeboden sinds 19-09-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

LOOLAAN 53 DRIEBERGEN-RIJSENBURG

LOOLAAN 53 DRIEBERGEN-RIJSENBURG LOOLAAN 53 DRIEBERGEN-RIJSENBURG 569.000 k.k. www.loolaan53.nl Omschrijving Elke dag wonen ervaren als een belevenis? Bezoek dan deze uitstekend onderhouden en speels ingedeelde VRIJSTAANDE VILLA met inpandige

Nadere informatie

Kerkewijk. Veenendaal

Kerkewijk. Veenendaal Kerkewijk 104 Veenendaal Met trots presenteren wij u middels deze glossy de woning! Als koper heeft u tegenwoordig veel aanbod om uit te kiezen en dat vraagt om een goed plan van aanpak en een onderscheidende

Nadere informatie

Panheelstraat 13, 6845 MC Arnhem

Panheelstraat 13, 6845 MC Arnhem Panheelstraat 13, 6845 MC Arnhem Bieden vanaf 290.000,- k.k. Omschrijving Op een uitstekende locatie gelegen, uitgebouwd helft van een dubbel woonhuis met een aangebouwde stenen berging (voorheen garage).

Nadere informatie

BOSZEGGE 23 ASSEN k.k.

BOSZEGGE 23 ASSEN k.k. BOSZEGGE 23 ASSEN 439.000 k.k. www.boszegge23.nl Boszegge 23, Assen Op een rustige, kindvriendelijke locatie in het Kloosterbos ligt dit sfeervolle vrijstaand familiehuis. De woningen in Kloosterveen zijn

Nadere informatie

Friesburg 13 - Leeuwarden

Friesburg 13 - Leeuwarden Friesburg 13 - Leeuwarden Vraagprijs 159.000,00 kosten koper Omschrijving Friesburg 13 te Leeuwarden Op rustige woonstand, gelegen tegenover groen en water, staat deze goed onderhouden hoekwoning met ruime

Nadere informatie

Haagdoornstraat 8, 6841 AL Arnhem

Haagdoornstraat 8, 6841 AL Arnhem Haagdoornstraat 8, 6841 AL Arnhem Bieden vanaf 100.000,- k.k. Omschrijving Bent u op zoek naar een leuke starterswoning? Dan is dit huis zeker iets voor u! Deze redelijk tot goed onderhouden jaren '30

Nadere informatie

Wildenborglaan 16, 6825 GC Arnhem

Wildenborglaan 16, 6825 GC Arnhem Wildenborglaan 16, 6825 GC Arnhem Bieden vanaf 150.000,- k.k. Omschrijving Een heerlijke 3 kamer bungalow welke je zeker in-stap-klaar mag noemen. Je meubels inhuizen en genieten van dit huis. Deze woning,

Nadere informatie

Amerongen Dominee Keppellaan 38

Amerongen Dominee Keppellaan 38 Amerongen Dominee Keppellaan 38 Vraagprijs: 425.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg Zonnenberg Makelaardij Kerkewijk 108 3904 JG VEENENDAAL info@zonnenbergmakelaardij.nl www.zonnenbergmakelaardij.nl 0318

Nadere informatie

HAVERVELD 44 VEENENDAAL

HAVERVELD 44 VEENENDAAL HAVERVELD 44 VEENENDAAL INTRO In een rustige en doodlopende straat in de kindvriendelijke wijk Dragonder, vindt u deze ruime tussenwoning met 1 ½ carport, vrijstaande stenen berging en een grote dakkapel

Nadere informatie

ALVER 48 PAPENDRECHT k.k.

ALVER 48 PAPENDRECHT k.k. ALVER 48 PAPENDRECHT 319.000 k.k. www.alver48.nl Omschrijving Goed onderhouden split-level herenhuis met inpandige garage, gelegen in de jonge en gewilde woonwijk Oostpolder. De woning is voorzien van

Nadere informatie

TITANIALAAN 21 KROMMENIE 380.000 k.k. www.titanialaan21.nl Titanialaan 21, Krommenie Deze zeer fraaie uitgebouwde royale hoekwoning op een schitterende locatie met mooie achtertuin en stenen berging aan

Nadere informatie

Leidenweg 36, 6843 LC Arnhem

Leidenweg 36, 6843 LC Arnhem Leidenweg 36, 6843 LC Arnhem Bieden vanaf 325.000,- k.k. Omschrijving Mooi, royaal en goed onderhouden uitgebouwd helft van een dubbel huis met 3 bergingen en parkeergelegenheid op eigen terrein. De woning

Nadere informatie

WOLKENDEK 16 DE MEERN

WOLKENDEK 16 DE MEERN WOLKENDEK 16 DE MEERN 399.000 k.k. www.wolkendek16.nl Omschrijving Deze zeer goed onderhouden, uitgebouwde en strak afgewerkte 2-onder-1-kapwoning is gelegen in de rustige woonwijk 't Weer. De woning biedt

Nadere informatie

Ring 40 - Oudenhoorn Vraagprijs 187.500,= k.k. Omschrijving Bent u op zoek naar een woning in de sfeervolle dorpskern van Oudenhoorn? Vrijstaand en met garage èn oprit? Maak dan een afspraak en kom deze

Nadere informatie

K.K. NIEUWEWEG TC HOOGERHEIDE

K.K. NIEUWEWEG TC HOOGERHEIDE NIEUWEWEG 21 4631 TC HOOGERHEIDE 232.500 K.K. Volledig en recent (2016/2017) gerenoveerde 2-onder-1 kap woning met garage en stenen berging. Luxe keuken en badkamer en een heerlijk zonnige woonkamer INLEIDING

Nadere informatie

SCHOENLAPPERVLINDER 6 UTRECHT

SCHOENLAPPERVLINDER 6 UTRECHT SCHOENLAPPERVLINDER 6 UTRECHT www.schoenlappervlinder6.nl Schoenlappervlinder 6, Utrecht Goed onderhouden 2-onder-1-kap woning met eigen oprit (geschikt voor 2 auto s), garage en een goed aangelegde tuin

Nadere informatie

Gronsveldstraat 28, 6845 HH Arnhem

Gronsveldstraat 28, 6845 HH Arnhem Gronsveldstraat 28, 6845 HH Arnhem Bieden vanaf 180.000,- k.k. Omschrijving Achter deze mooie voordeur schuilt een ruime, goed onderhouden gezinswoning, gelegen op een hoek. Deze bijzondere woning heeft

Nadere informatie

KARWIJSTRAAT 63 HOOGVLIET 219.000 k.k. www.karwijstraat63.nl Omschrijving Verrassend ruime en goed ingedeelde ééngezinswoning, gelegen nabij het "Ruigeplaatbos" in een "groene" en geliefde omgeving. De

Nadere informatie

Brochure. Kuiperijhof 8 te Oosterhout Te koop

Brochure. Kuiperijhof 8 te Oosterhout   Te koop Brochure Kuiperijhof 8 te Oosterhout WWW.VDPLAS.NL Te koop Omschrijving 5 redenen waarom dit uw droomwoning is: 1. Onder architectuur gebouwde half vrijstaande woning. 2. Gelegen in de schitterende woonwijk

Nadere informatie

Haya van Someren-Downerstraat 14, 6836 RE Arnhem

Haya van Someren-Downerstraat 14, 6836 RE Arnhem Haya van Someren-Downerstraat 14, 6836 RE Arnhem Vraagprijs 164.500,- k.k. Omschrijving Mooie, goed onderhouden tussenwoning met een ruime woonkamer, een open inbouwkeuken, drie ruime slaapkamers, keurig

Nadere informatie

E X C L U S I E F W O N E N Postweg Lunteren 52

E X C L U S I E F W O N E N Postweg Lunteren 52 Postweg 52 Lunteren E X C L U S I E F W O N E N Deze woning in 3 woorden samengevat? Uniek, karakteristiek en ruim! Intro Deze vrijstaande woning met multifunctioneel bijgebouw ademt sfeer! Dat doet het

Nadere informatie