Webshop De webshop is een optionele module binnen WebMan Easy, waarbij een volledige webshop te integreren is in de website.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Webshop De webshop is een optionele module binnen WebMan Easy, waarbij een volledige webshop te integreren is in de website."

Transcriptie

1 Webshop De webshop is een optionele module binnen WebMan Easy, waarbij een volledige webshop te integreren is in de website. De webshop is eenvoudig via de submenukeuze op te nemen in de website. In de nieuwe versie van de webshop kunnen bij producten makkelijk meerdere uitvoeringen van een product opgenomen worden. Hierdoor wordt het opzetten van een professionele website een stuk eenvoudiger! Voor het gemak van de gebruiker hebben we in deze nieuwe versie ook 3 verschillende portals toegevoegd, te weten een producten, bestellingen en klanten portal. Hiermee is het makkelijk om op verschillende niveaus informatie terug te vinden. De eerste stap in het opzetten van de webshop is het invoeren van de de algemene instellingen. Naast een naam en de adresgegevens kunnen de volgende gegevens opgenomen worden. Er kunnen verschillende adressen in het systeem gezet worden, zodat er voor de diverse (standaard) aanwezige functionaliteiten zoals contact, voorraad alarm en bestellingen een juist contactpersoon wordt ingeschakeld. Afhankelijk van de wensen van de webwinkelier kunnen er meerdere betaal- /aflevermogelijkheden 1 / 10 Versie 2.0 (jan 2012)

2 opgenomen worden in de webshop. De beheerder bepaalt zelf of hier aanvullende kosten voor gerekend worden, deze worden dan bij de bestellingen van de klant netjes doorgevoerd. WebMan Easy heeft een standaard koppeling met de ideal Advanced betaling van ING / Postbank én Rabobank opgenomen, zodat ook deze veilige manier van betaling eenvoudig op te nemen is in WebMan Easy. De klant sluit bij de ING of Rabobank een ideal advanced een contract af en vult slechts enkele abonnementgegevens in de WebMan Easy instellingen in. Na het doorlopen van de verplichte testbetalingen is de ideal betaling voor de webshop actief. Ook voor de andere banken is een integratie mogelijk, alleen zal hier nog wat meer werk verzet moeten worden. Op speciaal verzoek is het mogelijk gemaakt om bij een zelf in te stellen bestelbedrag geen verzendkosten meer te rekenen. Hiermee kan de klant beloond worden voor een grote bestelorder. Binnen de webshop is het via een beoordelingssysteem mogelijk om de producten te laten beoordelen door de bezoekers. De hiervoor gebruikte sterren zijn qua kleur volledig aan te passen, net als de ondergrondkleur. Er is nu een standaard opmaak voor de categorie overzicht gemaakt, maar op verzoek (eventuele meerkosten) kan de klant een specifieke presentatie van de categorie laten ontwikkelen. 2 / 10 Versie 2.0 (jan 2012)

3 Categorie Om de webshop ook werkbaar te houden voor grote hoeveelheden producten is het zeer eenvoudig om categorieën en onderliggende subcategorieen aan te maken. De categorie-indeling is de eerste stap in de onderverdeling van de producten. Van een categorie kan opgegeven worden: een volgorde, een status, een naam en een inleiding. Daarna wordt de opmaak van de subcategorie, het productenoverzicht en de opmaak van de details aangegeven. Ook kan de gebruiker eenvoudig zelf aangeven hoeveel producten er per pagina getoond 3 / 10 Versie 2.0 (jan 2012)

4 mogen worden. Naast de introductietekst kan er ook korting gegeven worden op een volledige categorie. Deze gegeven korting kan cumulatief werken over eerder gegeven korting op subcategorie of productniveau. Bij een categorie kan een afbeelding geplaatst worden, waarvan aangegeven kan worden of deze afbeelding ook gebruikt kan worden om door te klikken naar de onderliggende subcategorieen. Subcategorie Onder een categorie kan een subcategorie aangemaakt worden. Onder een subcategorie worden dan de uiteindelijke producten geplaatst. Ook bij een subcategorie kan een korting gegeven worden, die dan verrekend wordt over alle producten die onder deze subcategorie vallen. 4 / 10 Versie 2.0 (jan 2012)

5 Bij een subcategorie kan een afbeelding geplaatst worden, waarvan aangegeven kan worden of deze afbeelding ook gebruikt kan worden om door te klikken naar de onderliggende producten. Producten U bent nu klaar met de eerste opzet. Alvorens we producten gaan vullen is het aan te raden om eerst een aantal variabelen die gebruikt worden bij een product te vullen. In de productinformatie worden namelijk bepaalde variabelen gebruikt die op een andere plek bij de webshop gevuld worden, te weten: uitvoeringen (eventueel) portogroep levertijd 5 / 10 Versie 2.0 (jan 2012)

6 Portogroep Een portogroep wordt gebruikt om aan een product een bepaald label te hangen dat gebruikt wordt bij het bepalen van de totale portokosten van de bestelling. Een product krijgt een portopunt, dat gebruikt wordt in het bepalen van de portokosten. Bij een intelligente webshop is het natuurlijk niet zo dat als je twee producten koopt, dat je dan gelijk twee keer de verzendkosten moet betalen. In onze oplossing worden hier de porto kosten voor gebruikt. Door op te geven van hoeveel porto punten tot hoeveel porto punten de groep loopt, kan rekening gehouden worden dat pas bij 3 van dezelfde producten er extra verzendkosten gerekend worden. Levertijd Bij een product kan worden aangegeven welke levertijd er gehanteerd wordt. Dit is puur een tekstuele indicatie. Uitvoeringen In de nieuwe webshop is het mogelijk om meerdere uitvoeringen van een product op te nemen, zonder dat dit allemaal als aparte producten in de database geplaatst hoeven te worden. Via uitvoeringsgroepen en uitvoerings items kunnen nu makkelijk verschillende uitvoeringen (bv verschillende kleur of maat) worden 6 / 10 Versie 2.0 (jan 2012)

7 opgenomen. Eerst worden de uitvoeringsgroepen aangemaakt, waarbij een volgorde, naam en naam in enkelvoud wordt gevraagd. Daarna wordt aangegeven of de keuze van deze uitvoeringsgroep tekstueel wordt getoond, als vervolg keuzelijst (een dropdown lijst) of als afbeelding (die moet dan wel gevuld worden bij de uitvoerings items. Met de uitlijning wordt bepaald of deze horizontaal of verticaal getoond moet worden en welke sortering (op productnummer of volgorde uitvoeringsitems) er gebruikt moet worden. Als een uitvoeringsgroep is aangemaakt, kunnen een of meerdere uitvoerings items aangemaakt worden. Deze uitvoerings items kunnen dan gebruikt worden bij het opnemen van de producten. 7 / 10 Versie 2.0 (jan 2012)

8 Producten Zodra een product toegevoegd wordt, kun je eerst bepalen onder welke categorie en subcategorie een product getoond moet worden. De naam wordt gebruikt op de website en getoond in de beheermodule voor identificatie. De status bepaalt of een product getoond wordt op de website (alleen met de status op internet) of niet. Als er geen meerdere uitvoeringen van een product zijn kunnen de volgende gegevens ingevoerd worden. Indien er wel meerdere uitvoeringen van een product zijn, dan kan er gekozen worden welke soort uitvoeringen er dan zijn (keuze uit de aangemaakte uitvoeringsgroepen). Als er gekozen wordt welke uitvoeringen bij dit product mogelijk zijn en je klikt op het plusje om een 8 / 10 Versie 2.0 (jan 2012)

9 productuitvoering toe te voegen, dan vraagt het systeem of de wijzigingen mogen worden opgeslagen. Dit wordt gedaan om daarna met de nieuwe situatie te gaan werken (zie voorbeeld hieronder, waar nu kleur en maten als attributen zijn toegevoegd) Door dan nu op het plusje te klikken, wordt het volgende venster getoond waarin de opgegeven uitvoeringen ingevoerd kunnen worden 9 / 10 Versie 2.0 (jan 2012)

10 Naast de uitvoeringen worden natuurlijk (unieke) productnummer, de prijsinformatie, (eventuele aanbiedingsprijs) opgegeven en kan een klein voorraadsysteem opgestart worden. Door de actuele voorraad en de minimale voorraad in te vullen, kan het systeem een melding geven per wanneer er door bestellingen onder de minimale voorraad wordt gegaan. Bij de uitvoeringen worden vanzelfsprekend alleen de afwijkende informatie van een product opgenomen. De algemene informatie wordt op productniveau gevuld. Met de portogroep wordt aangegeven voor hoeveel punten dit product meegewogen wordt in de totale bestelling. Bij elk product kan aangegeven worden of de bezoeker van het product een beoordeling kan geven met behulp van een waardering van 0 5 sterren. Daarnaast kan per product een BTW tarief opgegeven worden. In WebMan Easy zijn tarieven van 0, 6, 19 of 20 procent mogelijk. Bij een product kun je een korte omschrijving opgeven, die getoond wordt in het overzicht. De uitgebreide beschrijving wordt alleen getoond bij de lees verder op een artikel. Bij de beheeractie INSTELLINGEN Teksten kunnen/moeten diverse teksten geviuld worden voor de Webshop. 10 / 10 Versie 2.0 (jan 2012)

Je webshop inrichten

Je webshop inrichten Je webshop inrichten Copyright Starteenwinkel.nl Lees in deze handleiding over: Je webshop inrichten 1. Producten, categorieën en pagina s aanmaken 2. Webshop vormgeven 3. Verzendkosten, betaaloplossingen

Nadere informatie

Handleiding helpdesk. Datum: 08-10-2014 Versie: 1.0 Auteur: Inge van Sark

Handleiding helpdesk. Datum: 08-10-2014 Versie: 1.0 Auteur: Inge van Sark Datum: 08-10-2014 Versie: 1.0 Auteur: Inge van Sark Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Beheer helpdesk... 3 1.1. Settings... 3 1.2. Applicaties... 4 1.3. Prioriteiten... 5 1.4. Gebruik mailtemplates...

Nadere informatie

Website maker. Bezoek je domein om de Website maker in te stellen. De volgende melding zal zichtbaar zijn.

Website maker. Bezoek je domein om de Website maker in te stellen. De volgende melding zal zichtbaar zijn. Aan de slag met de Bezoek je domein om de in te stellen. De volgende melding zal zichtbaar zijn. Volg de url 'administratie paneel' om in te loggen en de vervolgens in te stellen. Als eerst krijg je de

Nadere informatie

Aanpassen van de BTW. (Golf, kassa, baanmanagement)

Aanpassen van de BTW. (Golf, kassa, baanmanagement) Aanpassen van de BTW (Golf, kassa, baanmanagement) Inhoudsopgave BTW wijzigingen in de software...3 Het wijzigen van de BTW in het Golfpakket...3 Het wijzigen van de BTW in de Kassa...6 Het wijzigen van

Nadere informatie

Zen Cart Attributen (artikel opties)

Zen Cart Attributen (artikel opties) Zen Cart Attributen (artikel opties) Attributen Attributen zijn opties die je aan een artikel kan toevoegen. Bijvoorbeeld: Het artikel is een T-Shirt Aan dit T-Shirt kun je verschillende opties invoegen

Nadere informatie

Producten toevoegen. Inleiding

Producten toevoegen. Inleiding Producten toevoegen Inleiding...1 Stap 1: Instellingen controleren...2 Stap 2: Menu's aanmaken...3 Stap 3: Producten toevoegen...4 Producten overzicht...5 Product verwijderen...5 Menu/submenu verwijderen...5

Nadere informatie

Uitleg werking webshop

Uitleg werking webshop Uitleg werking webshop Par. 1 (eventueel) Inloggen (alleen bedrijven) en menustructuur. Inloggen: Geef hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in, klik vervolgens op Log in>> (Hebt u nog geen inlogcode klik

Nadere informatie

Wanneer een hoofdcategorie een of meer subcategorieën bevat, klik dan op een plaatje om de mogelijkheden te zien.

Wanneer een hoofdcategorie een of meer subcategorieën bevat, klik dan op een plaatje om de mogelijkheden te zien. De bestelprocedure is o-zo-eenvoudig bij Label & Co.Kijk gerust rond in de webshop van Label & Co. Kies het gewenste product via 'categorieën', aan de linkerbovenzijde. Indien er een + voor een categorie

Nadere informatie

Attributensets. Handleiding Versie

Attributensets. Handleiding Versie Attributensets Handleiding Versie 1.1 088 990 7700 support@ccvshop.nl www.ccvshop.nl Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Changelog 3 1. Inleiding 4 2. Attributensets 5 2.1 Beheer 5 2.2 Toepassing 6 3. Groepsacties

Nadere informatie

CaseMaster WS E-Commerce Webshop

CaseMaster WS E-Commerce Webshop CaseMaster WS E-Commerce Webshop CaseMaster Webshop Het aantal webshops groeit nog steeds en de ontwikkelingen hierin volgen elkaar in snel tempo op. Om succesvol te blijven, is het van belang dat uw software

Nadere informatie

U vult bij gebruikersnaam de gebruikersnaam in Bij wachtwoord vult u het wachtwoord in, let op dat dit hoofdletter gevoelig is

U vult bij gebruikersnaam de gebruikersnaam in Bij wachtwoord vult u het wachtwoord in, let op dat dit hoofdletter gevoelig is Inloggen U vult bij gebruikersnaam de gebruikersnaam in Bij wachtwoord vult u het wachtwoord in, let op dat dit hoofdletter gevoelig is Dan klikt u op de knop login. Als u bent ingelogd komt u in het start

Nadere informatie

Instructie Beheren Cases

Instructie Beheren Cases Instructie Beheren Cases Om een vraag in te dienen met betrekking tot de werking van de software kunt u gebruik maken van onze portal. U gaat dan een Case aanmaken. Aanmaken Case Om een nieuwe case aan

Nadere informatie

Zakelijke Relatie - Aanmaak nieuw

Zakelijke Relatie - Aanmaak nieuw Een zakelijke relatie wordt aangemaakt als: - een bedrijf klant gaat worden, bijvoorbeeld een eenmanszaak van een klant of het bedrijf van een klant die DGA is van het bedrijf; - met een bedrijf zaken

Nadere informatie

HANDLEIDING KLANTENPORTAAL FASHIONSPOTS.NL

HANDLEIDING KLANTENPORTAAL FASHIONSPOTS.NL HANDLEIDING KLANTENPORTAAL FASHIONSPOTS.NL Deze handleiding is bedoeld voor reeds geregistreerde klanten op Fashionspots.nl. Met behulp van de logingegevens (gebruikersnaam en wachtwoord) krijgen klanten

Nadere informatie

Handleiding Dutch Green Building Guide

Handleiding Dutch Green Building Guide Handleiding Dutch Green Building Guide DGBC, november 2016 Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Registreren voor een gebruikersaccount 4 2.1 Wachtwoord vergeten 5 2.2 Aanmelden voor de website 6 3 Organisatie

Nadere informatie

Getting Started. Leer over de Reflex Publieke Boekingsmodule

Getting Started. Leer over de Reflex Publieke Boekingsmodule Getting Started Leer over de Reflex Publieke Boekingsmodule Inhoud Inhoud... 2 Welkom bij Reflex... 3 Doel van dit document... 3 Over dit document... 4 Over Reflex... 5 Enkele kenmerken van Reflex... 5

Nadere informatie

Etiketten maken en printen (word 2010).

Etiketten maken en printen (word 2010). Etiketten maken en printen (word 2010). Klik op het tabblad Verzendlijsten. (Zie pijl). Het onderstaande venster komt nu: Klikt u nu op Afdruk samenvoegen starten Er komt weer een venster: Zie hier naast.

Nadere informatie

1. Inleiding. U kunt op twee manieren navigeren binnen Cursief, te weten: Via de tekstmenubalk; Via de buttons (Deze verschijnen na de eerste inlog).

1. Inleiding. U kunt op twee manieren navigeren binnen Cursief, te weten: Via de tekstmenubalk; Via de buttons (Deze verschijnen na de eerste inlog). 1. Inleiding Het doorlopen van deze handleiding geeft u een goed beeld van de basismogelijkheden van Cursief. De door u ingevoerde gegevens worden door ons dagelijks uit de database verwijderd. U hoeft

Nadere informatie

U kunt een waardebon toepassen op alle klanten, op een klantengroep of op een enkele klant; u kunt de vervaldatum bepalen.

U kunt een waardebon toepassen op alle klanten, op een klantengroep of op een enkele klant; u kunt de vervaldatum bepalen. Winkelwagenregels Winkelwagenregels De pagina "Winkelwagenregels" geeft u toegang tot een geavanceerde tool dat het waardebonnensysteem van PrestaShop 1.4 opvolgt. Doorgewinterde PrestaShop-gebruikers

Nadere informatie

Handleiding Webshop bestelling

Handleiding Webshop bestelling Handleiding Webshop bestelling 1 Inhoud valk.com/webshop... 3 Stap 1 Een productcategorie kiezen... 4 Stap 2 Product in Winkelmandje... 5 Stap 3 Aantal Producten Bestellen... 6 Stap 4 Inloggen... 7 Stap

Nadere informatie

Uitleg Eigenaren & Eigenarenafrekening

Uitleg Eigenaren & Eigenarenafrekening Uitleg Eigenaren & Eigenarenafrekening Eigenaar (Gebruiker ) Huis 1 (Object) Huis 2 (Object) Reservering voor n Object, met n gekoppelde Reserveringsoort Reserveringsoort(en) bevat voorwaarden voor de

Nadere informatie

HANDLEIDING DOIT BEHEER SYSTEEM

HANDLEIDING DOIT BEHEER SYSTEEM HANDLEIDING DOIT BEHEER SYSTEEM ALGEMENE INFORMATIE Het Doit beheer systeem is een modulair opgebouwd systeem waarin modules makkelijk kunnen worden toegevoegd of aangepast, niet iedere gebruiker zal dezelfde

Nadere informatie

Handleiding Club.Opleidingen

Handleiding Club.Opleidingen Dit document is automatisch gegenereerd. We raden u aan de handleiding online te raadplegen via www.sportlinkclub.nl/support. 1. Club.Opleidingen............................................................................................

Nadere informatie

Bestellen is nu nog makkelijker.

Bestellen is nu nog makkelijker. Inloggen gebruikers Inloggen bij ExpressOrder Open uw browser. Ga naar www.staplesadvantage.nl. Log linksboven in voor ExpressOrder. 4 Voer uw e-mailadres of gebruikersnaam in. Voer uw wachtwoord in. 6

Nadere informatie

HANDLEIDING Q3600 Webshop

HANDLEIDING Q3600 Webshop HANDLEIDING Q3600 Webshop Pag.: 1 Inhoudsopgave Inleiding...3 Beheer...4 Webshop artikelgroepen beheren...4 Hoofd artikelgroep toevoegen...6 Sub artikelgroep toevoegen...7 Artikelgroep verwijderen...8

Nadere informatie

Algemeen. Beschrijving LA5 Systeembeheer. Administratieve applicaties voor tankstation en oliehandel. versie 5.2

Algemeen. Beschrijving LA5 Systeembeheer. Administratieve applicaties voor tankstation en oliehandel. versie 5.2 versie 5.2 Administratieve applicaties voor tankstation en oliehandel 1 Inleiding 2 Eerste keer opstarten 3 Beheren administraties 4 Kopieren rechten 1 6 Beheren groepen 7 Beheren gebruikers 10 Gebruikersrechten

Nadere informatie

Handleiding Webshop. http://webshop.natudis.nl

Handleiding Webshop. http://webshop.natudis.nl Handleiding Webshop http://webshop.natudis.nl De Webshopbeheerder Versie 1.2 13-03-2008 Inhoudsopgave De Indeling Blz. 03 Authenticatie Blz. 05 Categorie Module Blz. 06 Merken Module Blz. 07 De Productweergave

Nadere informatie

Handleiding Dutch Green Building Guide

Handleiding Dutch Green Building Guide Handleiding Dutch Green Building Guide Maart, 2017 Dutch Green Building Council Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Registreren voor een gebruikersaccount 4 2.1 Wachtwoord vergeten 5 2.2 Aanmelden voor de website

Nadere informatie

HANDLEIDING HET VULLEN VAN DE GERECHTEN

HANDLEIDING HET VULLEN VAN DE GERECHTEN HANDLEIDING HET VULLEN VAN DE GERECHTEN Binnen het CMS van MySpott is het mogelijk om een gerechtenlijst / prijslijst te plaatsen op je website. Door middel van deze handleiding word u uitgelegd hoe u

Nadere informatie

Requirements. Marktplaats voor studenten en docenten. Vincent de Groot Nick Jansen Peter Muntel Robert Nijenhuis

Requirements. Marktplaats voor studenten en docenten. Vincent de Groot Nick Jansen Peter Muntel Robert Nijenhuis Requirements Marktplaats voor studenten en docenten 2008 Vincent de Groot Nick Jansen Peter Muntel Robert Nijenhuis 2 Inhoudsopgave Situatieschets... 3 Randvoorwaarden... 3 Performance... 3 Gebruikers...

Nadere informatie

Inleiding. Schema Achterhoekagenda

Inleiding. Schema Achterhoekagenda Inleiding In deze instructie wordt uitleg gegeven over de functionaliteit van de Achterhoekagenda. De informatie is tevens terug te vinden op de website. Schema Achterhoekagenda. De werking van de Achterhoekagenda

Nadere informatie

App2Shop Product Import XML voorbeeld User Guide V1.0

App2Shop Product Import XML voorbeeld User Guide V1.0 Inleiding Om je zo goed mogelijk te helpen bij het importeren van je producten hebben wij een standaard import voor je ontwikkeld. Je kunt zowel werken met XML als met CSV, maar wij adviseren te werken

Nadere informatie

Handleiding voor ondernemers. De directe invoer van content in de database van visitbrabant.com

Handleiding voor ondernemers. De directe invoer van content in de database van visitbrabant.com Handleiding voor ondernemers De directe invoer van content in de database van visitbrabant.com Inhoud Aanmaken of bewerken van een locatie... 2 Content... 3 Contactgegevens... 4 Call-to-action... 4 Kalender...

Nadere informatie

HANDLEIDING VOOR DE SHOPBEHEERDER 1) AANMELDEN 2) ADMINISTRATIE 2.1) SHOPGEGEVENS 2.1.1) Aanpassen shopgegevens 2.1.2) Homepage Introtekst + foto

HANDLEIDING VOOR DE SHOPBEHEERDER 1) AANMELDEN 2) ADMINISTRATIE 2.1) SHOPGEGEVENS 2.1.1) Aanpassen shopgegevens 2.1.2) Homepage Introtekst + foto 1/12/2012 Pagina 1 van 26 HANDLEIDING VOOR DE SHOPBEHEERDER 1) AANMELDEN 2) ADMINISTRATIE 2.1) SHOPGEGEVENS 2.1.1) Aanpassen shopgegevens 2.1.2) Homepage Introtekst + foto 2.2) CATEGORIEEN 2.2.1) Aanmaken

Nadere informatie

Facebook. Handleiding Versie 1.2. 088 990 7700 support@ccvshop.nl. www.ccvshop.nl

Facebook. Handleiding Versie 1.2. 088 990 7700 support@ccvshop.nl. www.ccvshop.nl Facebook Handleiding Versie 1.2 088 990 7700 support@ccvshop.nl www.ccvshop.nl Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Changelog 3 1. Inleiding 4 2. Instellingen 5 2.1 Een facebook pagina aanmaken 5 2.2 CCV SHOP

Nadere informatie

Documentatie Demosite

Documentatie Demosite Documentatie Demosite (demo.anchormen.nl) Datum aanmaak 3-1-2012 Auteurs Wesley van Wermeskerken Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Paginabeheer... 3 2.1 Pagina-inhoud beheren... 4 2.2 Speciale content...

Nadere informatie

v.1.30 Genkgo Handleiding Webshop Applicatie Producten verkopen op uw website

v.1.30 Genkgo Handleiding Webshop Applicatie Producten verkopen op uw website v.1.30 Genkgo Handleiding Webshop Applicatie Producten verkopen op uw website Inhoud Voordat u begint...3 Het instellen van uw webshop...4 Verkoper gegevens...4 Tenaamstelling... 4 Adres... 4 Contactgegevens...

Nadere informatie

Compad Bakkerij. Document beheer. Inleiding. Debiteuren. Facturering. Compad Bakkerij Facturering

Compad Bakkerij. Document beheer. Inleiding. Debiteuren. Facturering. Compad Bakkerij Facturering Compad Bakkerij Facturering Document beheer Versie Datum Status Auteur(s) Opmerking 1.0 22 oktober 2012 Definitief Carol Esmeijer Inleiding In dit document wordt beschreven hoe met Compad Bakkerij kunt

Nadere informatie

Orbis Software. Portal4U. Release Notes1.5. Dit document bevat de Release Notes van Portal4U V1.5

Orbis Software. Portal4U. Release Notes1.5. Dit document bevat de Release Notes van Portal4U V1.5 Orbis Software ortal4u Release Notes1.5 Dit document bevat de Release Notes van ortal4u V1.5 Inhoudsopgave 1. 0 1. 1 1. 2 1. 3 Belangrijkste nieuwe functionaliteiten Zoekschermen voor formuliervelden toevoegen

Nadere informatie

ZN GERRIT@Mail Handleiding ISPconfig voor klanten

ZN GERRIT@Mail Handleiding ISPconfig voor klanten ZN GERRIT@Mail Handleiding ISPconfig voor klanten Informatiedomein: ZN GERRIT@Mail Handleiding ISPconfig voor klanten Status: Productie Versie: v01.00 Publicatie datum: 11-9-2014 Auteur: Paul Scheper Wijziging

Nadere informatie

Handleiding Prestashop

Handleiding Prestashop Handleiding Prestashop Inhoud Inleiding:... 3 Inloggen op uw Prestashop:... 4 Producten beheren:... 5 Producten toevoegen:... 5 Producten wijzigen:... 6 Producten verwijderen:... 7 Categorieën toevoegen:...

Nadere informatie

Doel. Dimensies. Compad Kleuren/Maten oplossing (Multicolori)

Doel. Dimensies. Compad Kleuren/Maten oplossing (Multicolori) Compad Kleuren/Maten oplossing (Multicolori) 1. Doel 2. Vastleggen nieuwe rapportage 3. Wijzigen bestaande rapportage 4. Verwijderen bestaande rapportage 5. Venster Rapportdefinitie 6. Samengestelde rijen

Nadere informatie

XIMEx handleiding Gebruiker. Uw XIMEx Portal URL: http://ximex.organisatie.nl

XIMEx handleiding Gebruiker. Uw XIMEx Portal URL: http://ximex.organisatie.nl XIMEx handleiding Gebruiker Uw XIMEx Portal URL: http://ximex.organisatie.nl Kwaliteitmanagementsysteem Document info Categorie: Sub-categorie: Titel document / Deelproduct: Filenaam: Auteur: Procedures

Nadere informatie

Gebruikershandleiding webshop

Gebruikershandleiding webshop Gebruikershandleiding webshop Gebaseerd op FreeWebshop van http://www.freewebshops.org Onderdeel Toevoegen producten Gebruikte menuopties: Versie 1 Februari 2011 P.J. van Tuil info@van-tuil.info Toevoegen

Nadere informatie

Handleiding: Sponsit in 10 stappen!

Handleiding: Sponsit in 10 stappen! Handleiding: Sponsit in 10 stappen! Om je snel op weg te helpen met Sponsit vindt je hier onze handleiding waarin we je in 10 stappen uitleggen hoe Sponsit werkt. Inhoudsopgave Stap 1. Contacten... 2 Contacten

Nadere informatie

In het CMS is het mogelijk om formulieren aan te maken. Voorafgaand een belangrijke tip:

In het CMS is het mogelijk om formulieren aan te maken. Voorafgaand een belangrijke tip: FORMULIEREN In het CMS is het mogelijk om formulieren aan te maken. Voorafgaand een belangrijke tip: belangrijk Importeer formulierdata uit een CSV-bestand precies zoals verderop beschreven. 1. Gedrag

Nadere informatie

Handleiding voor het invullen en opgeven van de organisatiestructuur in de intake voor de MedewerkerMonitor

Handleiding voor het invullen en opgeven van de organisatiestructuur in de intake voor de MedewerkerMonitor Handleiding voor het invullen en opgeven van de organisatiestructuur in de intake voor de MedewerkerMonitor Wij doen mee aan de MedewerkerMonitor Welke stappen moet ik doorlopen om de intake af te ronden?

Nadere informatie

Offective > CRM > Vragenlijst

Offective > CRM > Vragenlijst Offective > CRM > Vragenlijst Onder het menu item CRM is een generieke vragenlijst module beschikbaar, hier kunt u zeer uitgebreide vragenlijst(en) maken, indien gewenst met afhankelijkheden. Om te beginnen

Nadere informatie

#Stap 1 Uw account activeren en inloggen

#Stap 1 Uw account activeren en inloggen Inhoud #Stap 1 Uw account activeren en inloggen... 2 #Stap 2 Een test dossier aanmaken... 3 #Stap 3 Uw overzichtspagina... 3 #Stap 4 Het Dashboard... 4 #Optie 1 Bekijken... 4 #Optie 2 Wijzigen... 5 #Optie

Nadere informatie

GEBRUIKERS HANDLEIDING

GEBRUIKERS HANDLEIDING WALLEBROEK IDENTITY Versie 1.1 GEBRUIKERS HANDLEIDING WEBSHOP EMAILLE HUISNUMMERS EN NAAMPLATEN INHOUD: 1. Startscherm 3 2. Beginscherm WEBSHOP IDENTITY: STAP 1 5 3. Bestelproces Maatwerk emaille bordjes:

Nadere informatie

Handleiding wordpress

Handleiding wordpress Handleiding wordpress Wordpress versie 3.0.4 Handleiding versie 1.1 Auteur Website Geert Hoekzema www.geerthoekzema.nl www.geerthoekzema.nl geert@geerthoekzema.nl 1 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Beginnen

Nadere informatie

Factuur Lay-out / Factuur Template

Factuur Lay-out / Factuur Template Factuur Lay-out / Factuur Template In i-reserve is het mogelijk facturen te verzenden. De facturen worden als pdf bijlage per e-mail naar de klant verzonden. In deze tutorial wordt beschreven hoe u een

Nadere informatie

Digi Dossier - Aanmaken en koppelen scans concept_software

Digi Dossier - Aanmaken en koppelen scans concept_software In deze handleiding wordt uitgelegd op welke wijze: - het digitale dossier te benaderen is; - het digitale dosier is ingedeeld; - hoe gescande bescheiden gekoppeld kunnen worden aan een - persoon - object

Nadere informatie

AFO 653 RSS Nieuwsfeeds

AFO 653 RSS Nieuwsfeeds AFO 653 RSS Nieuwsfeeds 653.1 Inleiding 653.1.1 Wat zijn RSS News Feeds en hoe worden ze in Vubis Smart gebruikt? RSS News Feeds RSS (Really Simple Syndication) is een XML-gebaseerd formaat voor het distribueren

Nadere informatie

U S E R M A N U A L. Auteur Frank van Leeuwen. Bedrijf Callenbach Concept Center. Document User manual

U S E R M A N U A L. Auteur Frank van Leeuwen. Bedrijf Callenbach Concept Center. Document User manual U S E R M A N U A L Auteur Frank van Leeuwen Bedrijf Callenbach Concept Center Document User manual Datum 16 juni 2010 INHOUDSOPGAVE 1 Product bestellen.. 3 1.1 Product opmaken. 3 1.2 Bestelling plaatsen..

Nadere informatie

Ik zal je nu stap voor stap laten zien hoe je je product op je website als betaalde download kunt aanbieden.

Ik zal je nu stap voor stap laten zien hoe je je product op je website als betaalde download kunt aanbieden. Inleiding Als je producten op je website wilt verkopen maar je wilt niet meteen een hele webshop optuigen, dan kan dit ook eenvoudiger. Er is een manier om snel en gemakkelijk producten op je website te

Nadere informatie

De vijf basis uitgangspunten van ABCrm (zie ook afbeelding volgende pagina):

De vijf basis uitgangspunten van ABCrm (zie ook afbeelding volgende pagina): Instructiekaart: Beginstappen in CRMcorner Kaartnummer: 1 Versie: 1009 Algemeen: Instructiekaart nummer 1 is vooral bedoeld om u op een snelle en efficiënte manier kennis te laten maken met CRMcorner.

Nadere informatie

ACCEPETEREN RESERVERING

ACCEPETEREN RESERVERING E-mail Templates In i-reserve is het mogelijk gestandaardiseerde e-mails te verzenden. Het verzenden van dergelijke mails kan volledig worden geautomatiseerd: u maakt dan gebruik van zogenaamde automatische

Nadere informatie

PostNL extensie voor Magento

PostNL extensie voor Magento PostNL extensie voor Magento Gebruikershandleiding Documentinformatie en copyright Document: tig_postnl_gebruikershandleiding.pdf Auteur: Berend Lantink Laatst gewijzigd op: 21-07-15 Copyright 2015 PostNL

Nadere informatie

productfilters Handleiding Versie

productfilters Handleiding Versie productfilters Handleiding Versie 1.1 088 990 7700 support@ccvshop.nl www.ccvshop.nl Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Changelog 3 1.0 Inleiding 4 2.0 Filtertypes 5 3.0 Instellen filters 7 4.0 Activeren van

Nadere informatie

Uitleg CMS Utrecht Your Way Button 1. Inloggen

Uitleg CMS Utrecht Your Way Button 1. Inloggen Uitleg CMS Utrecht Your Way Button 1. Inloggen Met jouw login gegevens kun je inloggen via http://button.utrechtyourway.nl/cms 2. Dashboard Na inloggen wordt het dashboard van het CMS zichtbaar. Of te

Nadere informatie

H A N D L E I D I N G W I N K EL K A R R E T J E S t a n d a a r d W e b w i n k e l

H A N D L E I D I N G W I N K EL K A R R E T J E S t a n d a a r d W e b w i n k e l - 1 - H A N D L E I D I N G W I N K EL K A R R E T J E S t a n d a a r d W e b w i n k e l 2 0 1 2 b y W i n k e l k a r r e t j e. c o m - 2 - A u t e u r s r e c h t e n Licentiehouders van dit softwareproduct

Nadere informatie

Gebruik Service Cloud Portaal

Gebruik Service Cloud Portaal Gebruik Service Cloud Portaal Er zijn in het Portaal vier menuopties. Bij de optie Support maakt u nieuwe Cases aan en beheert u uw Cases. Bij de Kennisbank vindt u artikelen met informatie van eerdere

Nadere informatie

1. SHOP. Shop- en marketing URL Naast de shop URL die je van ons krijgt, is er ook een marketing

1. SHOP. Shop- en marketing URL Naast de shop URL die je van ons krijgt, is er ook een marketing 1. SHOP Een shop aanmaken of wijzigen wijst zich eigenlijk vanzelf. Je kunt in principe alles wijzigen, behalve de naam en URL van je shop. Een shop kun je altijd bekijken via de link in Overzicht. Shop-

Nadere informatie

Handleiding vernieuwde website INDI.nl

Handleiding vernieuwde website INDI.nl Handleiding vernieuwde website INDI.nl Inhoudsopgave Favorietenlijst 3 Merken 3 Speciaal orderverzoek 4 Afbeelding zoomen 4 Sticky header 5 Categorie afbeeldingen 5 Productweergave 6 Direct bestellen vanuit

Nadere informatie

Handleiding voor ondernemers

Handleiding voor ondernemers Handleiding voor ondernemers De directe invoer van content in de database van visitbrabant.nl Pagina 1 van 12 Inhoud Aanmaken of bewerken van een locatie... 3 Nieuwe locatie aanmaken/ huidige bewerken...

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Inleiding. Een bestelling plaatsen. Functies extra functionaliteiten. Belangrijk om te weten. Contactgegevens

INHOUDSOPGAVE. Inleiding. Een bestelling plaatsen. Functies extra functionaliteiten. Belangrijk om te weten. Contactgegevens www.jostenberg.nl INHOUDSOPGAVE Inleiding Een bestelling plaatsen Functies extra functionaliteiten Belangrijk om te weten Contactgegevens Klantregistratie Jos ten Berg BV Beste Bezoeker, Jos ten Berg is

Nadere informatie

Handleiding. Implementatie MultiSafepay in SEOshop

Handleiding. Implementatie MultiSafepay in SEOshop Handleiding Implementatie MultiSafepay in SEOshop 1) Via de website van MultiSafepay (www.multisafepay.com) meldt u zich aan voor een zakelijk account. Wanneer u dit gedaan heeft ontvangt u een mail met

Nadere informatie

Handleiding ideal van ING / Postbank instellen met Easy Business Tools 5

Handleiding ideal van ING / Postbank instellen met Easy Business Tools 5 Handleiding ideal van ING / Postbank instellen met Easy Business Tools 5 Copyrights : Uitgever : 2009 LogiVert LogiControle BV 2009 Easy Computing Easy Computing Publishing n.v. Horzelstraat 100 1180 Brussel

Nadere informatie

De eerste stappen van je webshop. Leon Bothof

De eerste stappen van je webshop. Leon Bothof De eerste stappen van je webshop Leon Bothof 1. INTRODUCTIE: EERST IETS OVER GRATISWEBSHOPBEGINNEN Gefeliciteerd met je nieuwe webshop, we zijn erg blij dat je gekozen hebt voor Gratis Webshop Beginnen!

Nadere informatie

ERIKS bv l Postbus 280 l 1800 BK Alkmaar l T (072) 514 15 14 l info@eriks.nl l www.eriks.nl

ERIKS bv l Postbus 280 l 1800 BK Alkmaar l T (072) 514 15 14 l info@eriks.nl l www.eriks.nl Handleiding Zoeken naar en bestellen van producten op ERIKS.nl en TradCom.nl ERIKS bv l Postbus 280 l 1800 BK Alkmaar l T (072) 514 15 14 l info@eriks.nl l www.eriks.nl Zoeken naar en bestellen van producten

Nadere informatie

Handleiding OpenCart - Yuki

Handleiding OpenCart - Yuki Handleiding OpenCart - Yuki www.webwinkelfacturen.nl Samenvatting Dit is de handleiding voor de koppeling van OpenCart naar Yuki. De koppeling zorgt dat voor bestellingen in OpenCart automatisch een factuur

Nadere informatie

De stappenhandleiding is in hoofdstappen verdeeld, de volgende stappen zullen aan bod komen:

De stappenhandleiding is in hoofdstappen verdeeld, de volgende stappen zullen aan bod komen: VOORWOORD In deze handleiding wordt de extra module Webwinkel van OnderneemOnline stap voor stap uitgelegd. In de inhoudsopgave vindt u exact terug hoe u de Webwinkel kunt beheren. De stappenhandleiding

Nadere informatie

8. Adresetiketten maken

8. Adresetiketten maken 8. Adresetiketten maken In deze module leert u: - Hoe u een adressenbestand kunt maken; - Hoe u een adressenbestand kunt koppelen aan Writer; - Hoe u adresetiketten van dat adressenbestand kunt maken;

Nadere informatie

Inhoudsopgave Inleiding... 5 Eerste keer starten... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Activeren... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Inloggen...

Inhoudsopgave Inleiding... 5 Eerste keer starten... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Activeren... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Inloggen... Datum: 02-11-2010 1 2 Inhoudsopgave Inleiding... 5 Eerste keer starten... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Activeren... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Inloggen... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd.

Nadere informatie

HANDLEIDING DEALERPORTAL

HANDLEIDING DEALERPORTAL HANDLEIDING DEALERPORTAL Inleiding dealerportal De dealerportal is het ideale middel om de service naar u als dealer te optimaliseren. Het doel van deze server is om u te helpen bij de verkoop, aftersales

Nadere informatie

Powerd By WBB Design & Advies Dropshippingpagina.nl CMS IZI Services. Handleiding

Powerd By WBB Design & Advies Dropshippingpagina.nl CMS IZI Services. Handleiding Powerd By WBB Design & Advies Dropshippingpagina.nl CMS IZI Services Handleiding versie 1.4 15 april 2011 Inhoudsopgave 1 BEHEER UW PRODUCTEN... 4 1.1 CATEGORIEËN BEWERKEN... 4 1.2 PRODUCTEN BEWERKEN...

Nadere informatie

Handleiding Magento - Yuki

Handleiding Magento - Yuki Handleiding Magento - Yuki www.webwinkelfacturen.nl Samenvatting Dit is de handleiding voor de koppeling van Magento naar Yuki. De koppeling zorgt dat voor facturen in Magento automatisch een factuur of

Nadere informatie

Quick Reference Card Atos e-suite

Quick Reference Card Atos e-suite Contacten Een gebruiker heeft de beschikking over de volgende contact-functionaliteiten: Acties vanuit KCC-tabblad: Registreren nieuwe anonieme en niet-anonieme contacten Registreren nieuw contact en direct

Nadere informatie

Samenwerken met icounting. Beschrijving in- en verkooprol

Samenwerken met icounting. Beschrijving in- en verkooprol Samenwerken met icounting Beschrijving in- en verkooprol Inhoudsopgave 1 Samenwerken 3 2 In- en verkooprol 3 2.1 Inkoopfacturen 3 2.1 Verkoopfacturen 3 3 Hoe werkt het? 3 3.1 Inkoopfacturen 3 3.2 Verkoopfacturen

Nadere informatie

Interactions Module OTYS Recruiting Technology. Versie 2.1

Interactions Module OTYS Recruiting Technology. Versie 2.1 Interactions Module OTYS Recruiting Technology Versie 2.1 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 21-8-2013 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 3905 PH VEENENDAAL

Nadere informatie

!!!!!!!!!!!! Handleiding website! VV Den Ham

!!!!!!!!!!!! Handleiding website! VV Den Ham Handleiding website VV Den Ham versie 1.1 1 van 26 " Stand Template Team foto s Template Team Template " Spelers Template Topscorers Template 9 van 26 6.5 Download template De download pagina bestaat uit

Nadere informatie

Een nieuwe creditnota maken

Een nieuwe creditnota maken Een nieuwe creditnota maken In Kleos kunt u twee soorten creditnota's maken: een creditnota mét en zonder rollback. Een creditnota met rollback zorgt ervoor dat een eerder aangemaakte declaratie volledig

Nadere informatie

Artikelbeheer Beheer uw artikelbestand effectief

Artikelbeheer Beheer uw artikelbestand effectief Artikelbeheer Beheer uw artikelbestand effectief Inleiding Met de module artikelbeheer kunt u eenvoudig een of meerdere selecties maken van uw artikelen. U kunt meerdere of individuele artikelen toevoegen

Nadere informatie

Handleiding CombinatiePlanner Versie Combinatiefunctionaris

Handleiding CombinatiePlanner Versie Combinatiefunctionaris Handleiding CombinatiePlanner Versie Combinatiefunctionaris 8 februari 2011 Versie 4.0 Multitask ICT bv, Den Haag, Nederland. Alle rechten voorbehouden. Inhoudsopgave 1. Algemeen... 3 2. Inloggen... 4

Nadere informatie

Handleiding Facturatie Inrichting en configuratie

Handleiding Facturatie Inrichting en configuratie 2014 Handleiding Facturatie Inrichting en configuratie STAFF Support B.V. ROI-Online 3-7-2014 In deze handleiding wordt de configuratie en inrichting beschreven van de software alvorens men gebruik kan

Nadere informatie

Handleiding InformerOnline Handel

Handleiding InformerOnline Handel Handleiding InformerOnline Handel Deze handleiding is een vervolg op Handleiding InformerOnline. In deze handleiding worden de extra functionaliteiten van het pakket Handel uitgelegd. Het grote verschil

Nadere informatie

v.1.48 Genkgo Handleiding Genkgo Events Professioneel evenement management in Genkgo

v.1.48 Genkgo Handleiding Genkgo Events Professioneel evenement management in Genkgo v.1.48 Genkgo Handleiding Genkgo Events Professioneel evenement management in Genkgo Inhoud Voordat u begint...3 In dit document...3 Boom...3 Instellingen...4 Tenaamstelling... 4 Adres... 4 Contactgegevens...

Nadere informatie

1 Inleiding. 3 Handmatig... invoeren zaken basis 4 Verwerken... zaken 5 Afhandelen... van zaken. 7 Uitgebreidere... zaak opties

1 Inleiding. 3 Handmatig... invoeren zaken basis 4 Verwerken... zaken 5 Afhandelen... van zaken. 7 Uitgebreidere... zaak opties 2 Supportdesk Pro Introductie Inhoudsopgave I Supportdesk Pro 3 1 Inleiding... 3 2 Werkwijze... 3 II Zaken 4 1 Introductie... 4 2 Zaken beheren... 4 3 Handmatig... invoeren zaken basis 4 4 Verwerken...

Nadere informatie

HANDLEIDING WEBTONSHOPS

HANDLEIDING WEBTONSHOPS HANDLEIDING WEBTONSHOPS INLEIDING WebtonShops is de oplossing voor startende online ondernemers en ondernemers die naast hun bestaande activiteiten online willen verkopen. WebtonShops levert een totaalpakket

Nadere informatie

Startgids 061 Nieuw product aanmaken en wijzigen

Startgids 061 Nieuw product aanmaken en wijzigen Startgids 061 Nieuw product aanmaken en wijzigen In deze startgids wordt uitleg gegeven hoe u nieuwe producten kunt aanmaken en wijzigen in de Safe Concept webapplicatie. Inhoud Een nieuw product aanmaken

Nadere informatie

M7537 In de database opgeslagen documenten opslaan op locatie

M7537 In de database opgeslagen documenten opslaan op locatie Module: Centix4 Office - één gelijktijdige gebruiker M7537 In de database opgeslagen documenten opslaan op locatie Tot nu toe was het alleen mogelijk om in de database opgeslagen documenten alleen te openen

Nadere informatie

Bent u het wachtwoord kwijt dan kunt u wachtwoord vergeten? aanlikken waarna u het wachtwoord toegestuurd krijgt.

Bent u het wachtwoord kwijt dan kunt u wachtwoord vergeten? aanlikken waarna u het wachtwoord toegestuurd krijgt. WEBSHOP HANDLEIDING 1. LOGIN Login via de link die u bij de oplevering van de shop hebt ontvangen: Bent u het wachtwoord kwijt dan kunt u wachtwoord vergeten? aanlikken waarna u het wachtwoord toegestuurd

Nadere informatie

ABN AMRO Handleiding. Martijn Mengerink. support@biedmeer.nl

ABN AMRO Handleiding. Martijn Mengerink. support@biedmeer.nl ABN AMRO Handleiding Auteur: Website: E-mail : Martijn Mengerink www.biedmeer.nl support@biedmeer.nl Datum Versie Opmerking 27-12-2013 12-11-2014 V1.0 V1.1 Initiële opzet Update Pagina 2 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Inloggen. In samenwerking met Stijn Berben.

Inloggen. In samenwerking met Stijn Berben. Inloggen Ga naar www.hetjongleren.eu. Heb je al een gebruikersnaam en wachtwoord, log dan in op deze pagina (klik op deze link ): Vul hier je gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op Inloggen. Bij succesvolle

Nadere informatie

N Handleiding voor het winkelen in de Online Winkel van Pergamano

N Handleiding voor het winkelen in de Online Winkel van Pergamano N Handleiding voor het winkelen in de Online Winkel van Pergamano Inhoud: O Online Winkel stap 1: De Online Winkel van Pergamano p. 2 stap 2: Registreren bij het eerste bezoek p. 3 stap 3: Invullen registratieformulier

Nadere informatie

X-com Ticketing Service & Support

X-com Ticketing Service & Support full-service internetbureau X-com Ticketing Service & Support Stap 1 Inloggen U gaat in uw internet browser naar het volgende adres: http://ticket.x-com.nl. U krijgt dan het onderstaande scherm te zien.

Nadere informatie

Handleiding CleanConnect

Handleiding CleanConnect Handleiding CleanConnect April 2011 V 1.0 CleanConnect CleanConnect is een gebruikersvriendelijk systeem waarmee u uw administratie snel, correct en gemakkelijk kunt uitvoeren. Met CleanConnect kunt u

Nadere informatie

Handleiding Webwinkel

Handleiding Webwinkel Handleiding Webwinkel Met meer dan 15 jaar ervaring in Internetoplossingen voor het MKB, van Webdesign tot Hosting en Online Marketing, maken wij van uw website een succes. 2 Inhoudsopgave Uw eigen Designpro

Nadere informatie

OUTLOOK - 2010 ACCOUNTS POSTVAKKEN SORTEERREGELS HANDTEKENINGEN

OUTLOOK - 2010 ACCOUNTS POSTVAKKEN SORTEERREGELS HANDTEKENINGEN OUTLOOK - 2010 ACCOUNTS POSTVAKKEN SORTEERREGELS HANDTEKENINGEN Als je verschillende e-mailadressen hebt, is het interessant om bij ieder e-mailtje te kunnen kiezen om een van deze adressen als afzender

Nadere informatie