Doel. Dimensies. Compad Kleuren/Maten oplossing (Multicolori)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Doel. Dimensies. Compad Kleuren/Maten oplossing (Multicolori)"

Transcriptie

1 Compad Kleuren/Maten oplossing (Multicolori) 1. Doel 2. Vastleggen nieuwe rapportage 3. Wijzigen bestaande rapportage 4. Verwijderen bestaande rapportage 5. Venster Rapportdefinitie 6. Samengestelde rijen 7. Kolommen 8. Rapport uitvoeren Doel De kleuren/maten module biedt functionaliteit waarmee oplossingen voor de kleding/schoenenbranche mogelijk is. In dit document wordt beschreven hoe het werkt en waarmee rekening gehouden moet worden bij de implementatie. Dimensies Binnen Compad / Carian InBusiness kunnen er maximaal drie dimensies aan een artikel worden gekoppeld. Deze drie verschillende dimensies kunnen we ook benoemen, bijvoorbeeld kleur, maat en model. Voordat we daadwerkelijk beginnen met de inrichting van de software is het van enorm belang dat we vooraf helder hebben welke dimensies van belang zijn. Het achteraf wijzigen van de dimensies in een bestaande administratie is namelijk niet mogelijk. Daarnaast willen we natuurlijk het beheer van het artikelbestand zo eenvoudig mogelijk houden. Daarom maakt Compad onderscheidt tussen verkoopartikelen en inkoopartikelen. Stel u verkoop Dameslaarzen is verschillende modellen, kleuren en maten. Maar de verkoopprijs is alleen afhankelijk van het model. De kleur en de maat hebben geen invloed op de verkoopprijs. Dan kunnen we de dimensies voor het verkoopartikel beperken tot het model. Is het wenselijk om de artikelen via een Webshop aan te bieden dan spelen eigenschappen zoals de kleur wel degelijk een belangrijke rol. Want via de webshop willen we natuurlijk wel foto s afbeelden waarop de kleur van het product goed zichtbaar is. In dat geval kent het verkoopartikel twee dimensies, te weten : model en kleur. Bij de voorraad administratie spelen niet alleen de dimensies model en kleur een belangrijke rol. Ook de dimensie kleur is bij voorraad administratie een belangrijk gegeven. Dimensies benoemen Voordat u verder gaat met de implementatie is het handigste om eerst de dimensies te benoemen. Het benoemen van de dimensies kunt u doen middels de volgende procedure: 1. Ga naar Extra Opties 2. Klik op de rubriek Dimensies 3. Geef aan welke dimensies er in gebruik zijn 4. En benoem de dimensie In het volgende schermafdruk zijn drie dimensies ingeschakeld, resp. model, kleur en maat. Dit zijn de dimensies die van toepassing zijn op het inkoopproduct.

2 Voor het verkoopproduct kunnen minder dimensies van toepassing zijn. Dat is afhankelijk of de dimensies wel of geen invloed hebben op de verkoopprijs en/of de productpresentatie. Wilt u de producten in de webshop op kleur presenteren, dan is de dimensie kleur een belangrijke eigenschap in het verkoopartikel. Welke dimensies van toepassing zijn op het verkoopproduct kunt u vastleggen middels de volgende procedure 1. Vanuit het bovenstaande venster (sectie Dimensies) klikt u op de opdrachtknop Geadvanceerd. 2. Geef aan welke dimensies van belang zijn voor het verkoopartikel Resumerend: In de bovenstaande schermafdrukken zien we dus dat het verkoopartikel afhankelijk is van de dimensies model en kleur. Terwijl de voor de voorraad naast het model en kleur, ook de maat relevant is.

3 Artikelcode / barcode De artikelcode voor dimensie artikelen kunnen automatisch worden gegenereerd op basis van de gekozen dimensies. De opbouw van het verkoopartikel als het inkoopartikel kan afwijken. De opbouw van de artikelcode wordt aangegeven met cijfers 0 t/m 9 en met de letters A, B, C en P. Waarbij de letters A, B, C en P staan voor resp. dimensie 1, dimensie 2, dimensie 3 en Plunummer. In het eerder gegeven voorbeeld is de artikelcode van het verkoopartikel als volgt opgebouwd. 22AAAABBBB. Waarbij A staat voor dimensie 1 (model) en de B staat voor dimensie 2 (kleur). Stel dat een u een model schoen verkoopt met de naam Baga in de kleur zwart en rood. Dit model heeft als code En de kleurcodes voor zwart en rood zijn resp en 3344, dan zal Compad op basis van deze instelling voor de Baga zwart de artikelcode en voor de Baga rood genereren. De artikelcode voor het inkoopproduct is doorgaans iets anders opgebouwd omdat de dimensie maat nu een belangrijke rol in speelt. De opbouw van de artikelcode voor het inkoopproduct in het voorbeeld is gelijk aan 22AAAABBBBCC. Het verschil met de opbouw van het verkoopartikel is dat alleen de maat aanduiding is toegevoegd aan het inkoopartikelcode. Stel dat de eerder genoemde schoenen Baga zwart en Baga rood beschikbaar is in de maten 35, 36 en 37, dan zal de software per schoen drie inkoopproducten aanmaken. De onderstaande tabel geeft het resultaat. Verkoopartikel Inkoopartikel Artikelcode Naam Naam Artikelcode Baga zwart Baga zwart Baga zwart Baga zwart Baga rood Baga rood Baga rood Baga rood Vastleggen dimensies Nu wij de dimensies hebben benoemd en de opbouw van de artikelcodering hebben vastgelegd kunnen we beginnen met het vastleggen van de beschikbare modellen, kleuren en maten. Via de menu optie Verkoopartikel Dimensies krijgt u toegang tot de verschillende dimensies. De beschikbare submenu opties zijn afhankelijk van het aantal dimensies dat u heeft ingeschakeld via de programma instellingen. Dat geldt ook voor de menu benamingen, deze zijn gelijk aan de namen van de dimensies. In ons voorbeeld krijgt u via de menu optie Verkoopartikel Dimensies toegang tot de verschillende dimensies model, kleur en maat. Ongeacht de door u gekozen menu optie krijgt u altijd een onderhouden venster, van waaruit u nieuwe items kunt toevoegen, bestaande items kunt wijzigen of verwijderen.

4 Indien u op de opdrachtknop Toevoegen of Wijzigen klikt wordt het detailvenster geopend. In dit venster kunt u de eigenschappen van de dimensie vastleggen. In het bovenstaande venster wordt de dimensie kleuren weergegeven. U kunt een nieuwe kleur toevoegen door op de opdrachtknop Toevoegen te klikken of een bestaande kleur wijzigen door op de opdrachtknop Wijzigen te klikken. In beide gevallen krijgt u het detail venster. De detailgegevens die kunt vastleggen zijn: Nummer Ieder item heeft een uniek nummer. Het nummer mag niet cijfers bevatten dat het aantal cijfers dat u heeft vastgelegd in de opbouw van het artikelcode. In ons voorbeeld is de artikelcode voor het verkoopproduct als het inkoopproduct resp.

5 22AAAABBBB en 22AAAABBBBCC. Dat betekend dat het nummer voor de dimensie model en kleur moet liggen tussen de 1 en En het nummer voor de dimensie maat moet liggen tussen de 1 en 99. Omschrijving Type Afbeelding Kleur Beschikbaar in webwinkel Categorie Naam Url Geef een unieke naam in, bijvoorbeeld de kleur, het model of de maat. Met type kunt aangeven wat het doel van de dimensie is. U heeft hierbij keuze uit standaard, kleur of maat. Deze informatie is noodzakelijk voor de webshop. Eventueel kan een afbeelding worden toegevoegd. Deze kan bijvoorbeeld worden afgedrukt op etiketten. De optie kleur is beschikbaar indien bij de keuzelijst Type de juiste kleur is geselecteerd. Met de optie Beschikbaar in webwinkel geeft u aan dat de keuze optie ook beschikbaar is in de webshop. Categorie nummer is voor Magento niet meer van toepassing De naam van de keuze in de webshop De Url van voor in de webshop Genereren van artikelen Als de dimensie goed zijn gedefinieerd is het invoeren van nieuwe artikelen relatief eenvoudig. Eigenlijk kunnen we beter spreken van het genereren van artikelen. Het genereren van nieuwe artikelen gaat als volgt: 1. Ga naar Verkoop Artikelen onderhouden 2. Klik op de knop met de Toverstaf om de wizard te starten. 3. De wizard leidt u in een aantal stappen door het aanmaken van een nieuw artikel

6 In de eerste stap legt u de basis gegevens van de nieuwe artikel vast. Het gaat hierbij om de volgende gegevens. Artikelnaam De naam van het artikel. U dient wel rekening te houden met het feit dat de daadwerkelijk artikelnaam samengesteld kan worden uit de benaming van de dimensies. In ons voorbeeld wordt de daadwerkelijk artikelnaam van het verkoopartikel opgebouwd uit de naam die u vastlegt in het invoervak Artikelnaam en de naam van het model en de naam van de kleur. De naam van het inkoopartikel bestaat uit de naam van dit invoervak en de naam van het model, de kleur en de maat. Artikelgroep Seizoen Verkoopprijs Inkoopprijs (incl. btw) BTW Met de keuzelijst kunt u de Artikelgroep selecteren voor het verkoopartikel. Met de keuzelijst Seizoen kunt u het seizoen selecteren. De verkoopprijs voor het artikel. De inkoopprijs van het artikel kunt u vastleggen in het invoervak inkoopprijs. Met de keuzelijst btw kunt u aangeven welke btw tarief van toepassing is.

7 Internet artikel Met deze optie geeft u aan dat het artikel beschikbaar is binnen de webshop. In ons voorbeeld geven we bij het invoervak Artikelnaam alleen het soort materiaal op, bijvoorbeeld Leer of Suede. De daadwerkelijke artikelnaam van het verkoopproduct wordt namelijk samengesteld uit de opgegeven naam, model en kleur. Dus Leer Baga Zwart. De naam van het inkoopartikel bevat naast de eerste genoemde gegevens ook nog eens de maat. Dus Leer Baga Zwart 36. Als de eerste stap hebben gezet kunnen we met de opdrachtknop Volgende naar de tweede stap gaan. In de tweede stap dienen we het model te selecteren. Na het markeren van het de gewenste modellen klikken we op de opdrachtknop Volgende om de kleur(en) te selecteren.

8 In de vierde stap kunt u de maten selecteren. Met de opdrachtknop Volgende komen we bij de vijfde stap, waarin we kunnen aangeven hoe we de voorraad wensen bij te houden. Middels de keuzelijst Voorraad methode kunnen we kiezen om de voorraad voor ieder artikel afzonderlijk bij te houden of gezamenlijk. Bij schoenen- en kledingwinkels is het wel wenselijk om de voorraad afzonderlijk bij te houden. Door op de opdrachtknop Volgende te klikken komen bij de zesde en tevens laatste stap. In deze stap kunnen we enkele eigenschappen van het inkoopproduct vastleggen. Het gaat hierbij om zaken zoals leverancier, merk en inkoopartikelgroep.

9 Wanneer alle stappen doorlopen zijn klikt u op de opdrachtknop Ok om de artikelen aan te maken. In ons voorbeeld zal de software voor ieder model en kleur een apart verkoop artikel aanmaken. Dus zijn er in de voorgaande stappen twee modellen (Baga en Clio) in drie kleuren (Rood, Oranje en Roze) geselecteerd, dan zal de software in totaal zes verkoop artikelen aanmaken, te weten: Baga Rood Baga Oranje Baga Roze Clio Rood Clio Oranje Clio Roze Bij de inkoopartikelen speelt naast de gemarkeerde merken en kleuren ook de maat nog een rol. Zijn bijvoorbeeld maat 38 t/m 42 gemarkeerd dan zal de software voor Baga Rood de volgende inkoopartikelen aanmaken. Baga Rood 38 Baga Rood 39 Baga Rood 40 Baga Rood 41 Baga Rood 42 En dat zelfde geldt natuurlijk ook voor Baga Oranje, Baga Roze, Clio Rood, Clio Oranje en Clio Roze.

10 Het artikel op de kassa Voor een goede voorraad administratie willen we exact weten welke model schoen in welke kleur in welke maat beschikbaar is. De software houdt hier rekening mee, en zal daarom de inkoopartikelen naar de kassa sturen. Echter bij het versturen van de inkoopartikelen wordt wel de prijsinformatie en andere verkoopinformatie zoals btw, artikelgroep, etc van het gekoppelde verkoopartikel overgenomen Met andere woorden het artikel Baga zwart 35 is op de kassa bekend onder artikelcode in overeenstemming met met het inkoopartikel. Willen we de verkoopprijs wijzigen, dan kunnen we via Verkoop Artikelen onderhouden de prijs wijzigen bij artikel Baga Zwart. Hiermee wijzigen we niet alleen de verkoopprijs voor maat 35, maar ook voor de andere maten. Verkoopartikel Inkoopartikel Artikelcode Naam Naam Artikelcode Baga zwart Baga zwart Baga zwart Baga zwart Baga rood Baga rood Baga rood Baga rood Antwoord op de veel gestelde vragen Naast schoenen, verkoop ik ook kleding. De kleding hebben een andere maat aanduiding (small, medium, xl, xxl) dan de schoenen (36, 37, 38, 39, etc.) Het eenvoudigste is om het dimensie nummer voor maten gelijk te houden. Dus schoenmaat 36 krijgt als nummer 36. Omdat lage nummers zoals 1, 2, 3, etc. niet wordt gebruikt als maataanduiding kunt u deze gebruiken voor bijvoorbeeld small, medium, xl, etc. Ik verkoop kinderkleding en deze hebben maataanduiding 168, etc. Bij het invoeren van de maten geeft de software aan dat het nummer te groot is voor de dimensie. Deze melding komt niet alleen voor bij de dimensie kleuren, maar kan bij iedere dimensie voorkomen. De lengte van het nummer wordt bepaald door de opbouw van de artikelcode. Stel de artikelcode heeft de volgende opbouw 22AAAABBBBCC. Dan mag het nummer van de laatste dimensie een waarde hebben die ligt tussen de 1 en 99. Wilt u een nummer vastleggen die hoger is dan 99 dan zult u de opbouw van de artikelcode moet aanpassen in bijvoorbeeld 22AABBCCCCCC. Nu mag het nummer voor de laatste dimensie liggen tussen 1 en Maar voor de andere dimensie moet u nu lagere nummers gebruiken. HET WIJZIGEN VAN DE OPBOUW VAN HET ARTIKELCODE WORDT AFGERADEN INDIEN U AL ARTIKELEN HEEFT INGEVOERD. Ik wil nu een artikel genereren waarbij één van de dimensies niet van belang is. Stel u voor dat de dimensie maat voor een bepaald artikel niet relevant is. Omdat u tijdens het doorlopen van de wizard minimaal één maat dient te selecteren raden wij u aan om voor iedere

11 dimensie een item te maken niet relevant. In het onderstaande venster (kleuren) zit u dat er een kleur met. is opgenomen. Ik heb onderhoudsproducten die al voorzien van een barcode vanaf de leverancier. Hoe moet ik deze ingeven. Dergelijke producten kunt u gewoon vastleggen via verkoop artikelen. U maakt nu geen gebruik van de Wizard, maar klik op de opdrachtknop Toevoegen om het nieuwe artikel vast te leggen. Bij het invoerveld artikelcode geeft u de barcode op van de leverancier gevolgd door de andere verkoopgegevens zoals naam, artikelgroep, prijs, etc.

Compad Bakkerij. Document beheer. Inleiding. Voorbereiding bezorgartikel vastleggen. Bezorgkosten. Compad Bakkerij Bezorgkosten

Compad Bakkerij. Document beheer. Inleiding. Voorbereiding bezorgartikel vastleggen. Bezorgkosten. Compad Bakkerij Bezorgkosten Compad Bakkerij Bezorgkosten Document beheer Versie Datum Status Auteur(s) Opmerking 1.0 30 maart 2012 Definitief Carol Esmeijer Inleiding In dit document wordt beschreven hoe Compad Bakkerij omgaat met

Nadere informatie

Compad Bakkerij. Document beheer. Inleiding. Voorbereiding bezorgartikel vastleggen. Bezorgkosten. Compad Bakkerij Bezorgkosten

Compad Bakkerij. Document beheer. Inleiding. Voorbereiding bezorgartikel vastleggen. Bezorgkosten. Compad Bakkerij Bezorgkosten Compad Bakkerij Bezorgkosten Document beheer Versie Datum Status Auteur(s) Opmerking 1.0 30 maart 2012 Definitief Carol Esmeijer 1.1 9 februari 2016 Definitief Carol Esmeijer Inleiding In dit document

Nadere informatie

Compad Bakkerij. Document beheer. Inleiding. Debiteuren. Facturering. Compad Bakkerij Facturering

Compad Bakkerij. Document beheer. Inleiding. Debiteuren. Facturering. Compad Bakkerij Facturering Compad Bakkerij Facturering Document beheer Versie Datum Status Auteur(s) Opmerking 1.0 22 oktober 2012 Definitief Carol Esmeijer Inleiding In dit document wordt beschreven hoe met Compad Bakkerij kunt

Nadere informatie

Binnen de software kunnen een onbeperkt aantal rapportages worden vastgelegd.

Binnen de software kunnen een onbeperkt aantal rapportages worden vastgelegd. Eigen rapportage maken 1. Doel 2. Vastleggen nieuwe rapportage 3. Wijzigen bestaande rapportage 4. Verwijderen bestaande rapportage 5. Venster Rapportdefinitie 6. Samengestelde rijen 7. Kolommen 8. Rapport

Nadere informatie

Compad Bakkerij. Document beheer. Inleiding. Voorbereiding. Emballage. Compad Bakkerij Emballage

Compad Bakkerij. Document beheer. Inleiding. Voorbereiding. Emballage. Compad Bakkerij Emballage Compad Bakkerij Emballage Document beheer Versie Datum Status Auteur(s) Opmerking 1.0 28 mei 2014 Definitief Carol Esmeijer 1.1 26 juni 2017 Definitief Kitty Geactualiseerd naar de versie 2017 Q en aangevuld

Nadere informatie

Compad Bakkerij. Document beheer. Inleiding. Prijsbepaling. Compad Bakkerij Prijsbepaling

Compad Bakkerij. Document beheer. Inleiding. Prijsbepaling. Compad Bakkerij Prijsbepaling Compad Bakkerij Prijsbepaling Document beheer Versie Datum Status Auteur(s) Opmerking 1.0 30 maart 2012 Definitief Carol Esmeijer 1.1 13 juli 2012 Definitief Carol Esmeijer Procedure vastleggen prijzen

Nadere informatie

Versie Datum Status Auteur(s) Opmerking Definitief Kitty

Versie Datum Status Auteur(s) Opmerking Definitief Kitty Compad Bakkerij Artikelen aanmaken Artikelen aanmaken Versie Datum Status Auteur(s) Opmerking 1.0 12-04-2019 Definitief Kitty Inleiding In Compad Bakkerij is het mogelijk om een onbeperkt aantal artikelen,

Nadere informatie

Compad Store Automation

Compad Store Automation Compad Store Automation Vectron Commander 7 koppeling Document beheer Versie Datum Status Auteur(s) Opmerking 1.0 4 maart 2013 Definitief Carol Esmeijer Inleiding In document wordt de koppeling tussen

Nadere informatie

Compad Bakkerij. Document beheer. Inleiding. Enkele voorbeelden. Variaties. Compad Bakkerij Variaties

Compad Bakkerij. Document beheer. Inleiding. Enkele voorbeelden. Variaties. Compad Bakkerij Variaties Compad Bakkerij Variaties Document beheer Versie Datum Status Auteur(s) Opmerking 1.0 2 mei 2018 Concept Carol Esmeijer 1.1 3 mei 2018 Concept Carol Esmeijer Opmaak Inleiding Sinds Compad Bakkerij 2018

Nadere informatie

Compad Bakkerij. Document beheer. Inleiding. Receptgroepen vastleggen. Recept beheer - brood. Compad Bakkerij Recept beheer brood

Compad Bakkerij. Document beheer. Inleiding. Receptgroepen vastleggen. Recept beheer - brood. Compad Bakkerij Recept beheer brood Compad Bakkerij Recept beheer - brood Document beheer Versie Datum Status Auteur(s) Opmerking 1.0 1 november 2014 Concept Carol Esmeijer Inleiding Voor een goede etikettering is een goed receptuur- en

Nadere informatie

Compad Bakkerij. Document beheer. Inleiding. Voorbereiding. OrderNow. Compad Bakkerij ordernow

Compad Bakkerij. Document beheer. Inleiding. Voorbereiding. OrderNow. Compad Bakkerij ordernow Compad Bakkerij OrderNow Document beheer Versie Datum Status Auteur(s) Opmerking 1.0 6 augustus 2014 Definitief Carol Esmeijer Inleiding Met OrderNow van Compad Bakkerij biedt u de mogelijkheid om vaste

Nadere informatie

Versie Datum Status Auteur(s) Opmerking oktober 2016 Concept Carol Esmeijer

Versie Datum Status Auteur(s) Opmerking oktober 2016 Concept Carol Esmeijer Compad Bakkerij Digi koppeling Document beheer Versie Datum Status Auteur(s) Opmerking 1.0 5 oktober 2016 Concept Carol Esmeijer Inleiding Er kunnen vanuit Compad Bakkerij verschillende koppelingen gelegd

Nadere informatie

Alvorens u artikel gegevens aan GS1 Das kunt aanbieden dient u te beschikken over:

Alvorens u artikel gegevens aan GS1 Das kunt aanbieden dient u te beschikken over: Compad Bakkerij GS1 DAS Document beheer Versie Datum Status Auteur(s) Opmerking 1.0 17 maart 2015 Definitief Carol Esmeijer 1.1 28 April 2016 Definitief Carol Esmeijer Uitbreiding handelingen in GS1DAS

Nadere informatie

Compad Bakkerij. Document beheer. Inleiding. Halffabricaten vastleggen. Recept beheer - banket. Compad Bakkerij Recept beheer banket

Compad Bakkerij. Document beheer. Inleiding. Halffabricaten vastleggen. Recept beheer - banket. Compad Bakkerij Recept beheer banket Compad Bakkerij Recept beheer - banket Document beheer Versie Datum Status Auteur(s) Opmerking 1.0 1 november 2014 Concept Carol Esmeijer 1.1 21 maart 2018 Definitief CaroL Esmeijer Schermafbeeldingen

Nadere informatie

Het aanbieden van de financiële transacties vanuit Compad Bakkerij aan een financieel pakket zijn:

Het aanbieden van de financiële transacties vanuit Compad Bakkerij aan een financieel pakket zijn: Compad Bakkerij Financiële koppeling Document beheer Versie Datum Status Auteur(s) Opmerking 1.0 16 november 2012 Definitief Carol Esmeijer 1.1 15 januari 2013 Definitief Carol Esmeijer Schermafdrukken

Nadere informatie

Versie Datum Status Auteur(s) Opmerking juni 2017 Definitief Kitty

Versie Datum Status Auteur(s) Opmerking juni 2017 Definitief Kitty Compad Bakkerij Attributen Document beheer Versie Datum Status Auteur(s) Opmerking 1.0 27 juni 2017 Definitief Kitty Inleiding Compad Bakkerij beschikt over een mogelijkheid om bij een bestelling attributen

Nadere informatie

Compad Store Automation

Compad Store Automation Compad Store Automation Exporteren Facturen Document beheer Versie Datum Status Auteur(s) Opmerking 1.0 9 augustus 2012 Definitief Carol Esmeijer Inleiding In dit document wordt de export functie voor

Nadere informatie

Wanneer u een afnemer indeelt in de categorie horeca, dan kunt u vervolgens kiezen uit één van de eerdergenoemde subcategorieën.

Wanneer u een afnemer indeelt in de categorie horeca, dan kunt u vervolgens kiezen uit één van de eerdergenoemde subcategorieën. Compad Bakkerij Klantcategorie Document beheer Versie Datum Status Auteur(s) Opmerking 1.0 27 mei 2019 Definitief Carol Esmeijer Inleiding Het kom steeds vaker voor dat bakkers hun afnemers willen indelen

Nadere informatie

Compad Bakkerij. Document beheer. Inleiding. Voorbereiding. Orderetiketten. Compad Bakkerij orderetiketten

Compad Bakkerij. Document beheer. Inleiding. Voorbereiding. Orderetiketten. Compad Bakkerij orderetiketten Compad Bakkerij Orderetiketten Document beheer Versie Datum Status Auteur(s) Opmerking 1.0 26 oktober 2013 Definitief Carol Esmeijer Inleiding Compad Bakkerij biedt u de mogelijkheid om order etiketten

Nadere informatie

Voor het vastleggen van uw receptgroepen volgt u de onderstaande procedure:

Voor het vastleggen van uw receptgroepen volgt u de onderstaande procedure: Compad Bakkerij Recept beheer - brood Document beheer Versie Datum Status Auteur(s) Opmerking 1.0 1 november 2014 Concept Carol Esmeijer 1.1 26 november 2014 Concept Carol Esmeijer Opmerking decoratie

Nadere informatie

Dit document is ter ondersteuning van de instructievideo Compad Bakkerij BTW-Verhoging. Wij raden u aan om deze instructievideo eerst te bekijken

Dit document is ter ondersteuning van de instructievideo Compad Bakkerij BTW-Verhoging. Wij raden u aan om deze instructievideo eerst te bekijken Compad Bakkerij BTW Verhoging Document beheer Versie Datum Status Auteur(s) Opmerking 1.0 6 oktober 2012 Definitief Carol Esmeijer BTW-Verhoging van 19 naar 21% 2.0 16 oktober 2018 Definitief Kitty Weerdenburg

Nadere informatie

Versie Datum Status Auteur(s) Opmerking augustus 2017 Definitief Carol Esmeijer

Versie Datum Status Auteur(s) Opmerking augustus 2017 Definitief Carol Esmeijer Compad Bakkerij Gesorteerd product Document beheer Versie Datum Status Auteur(s) Opmerking 1.0 29 augustus 2017 Definitief Carol Esmeijer Inleiding Binnen Compad Bakkerij kunnen gesorteerde producten,

Nadere informatie

Versie Datum Status Auteur(s) Opmerking juni 2017 Definitief Kitty

Versie Datum Status Auteur(s) Opmerking juni 2017 Definitief Kitty Compad Bakkerij Holdingfactuur Document beheer Versie Datum Status Auteur(s) Opmerking 1.0 29 juni 2017 Definitief Kitty Inleiding Steeds meer bakkersbedrijven hebben hun bedrijfsactiviteiten ondergebracht

Nadere informatie

In dit document geven wij u beschrijving hoe u in Compad Bakkerij de koppeling met OrderNow kunt realiseren.

In dit document geven wij u beschrijving hoe u in Compad Bakkerij de koppeling met OrderNow kunt realiseren. Compad Bakkerij OrderNow / Bestellingplaatsen.nl Document beheer Versie Datum Status Auteur(s) Opmerking 1.0 6 augustus 2014 Definitief Carol Esmeijer 1.1 11 januari 2018 Definitief Carol Esmeijer Openingsdagen,

Nadere informatie

Handmatig afvinken van de betaalde facturen Betaalde bedragen vastleggen per factuur Automatisch afvinken betaalde facturen op basis van bedrag

Handmatig afvinken van de betaalde facturen Betaalde bedragen vastleggen per factuur Automatisch afvinken betaalde facturen op basis van bedrag Compad Bakkerij Betalingen Document beheer Versie Datum Status Auteur(s) Opmerking 1.0 18 februari 2014 Concept Carol Esmeijer 1.1 22 februari 2014 Definitief Carol Esmeijer Schermafbeeldingen toegevoegd

Nadere informatie

Compad Bakkerij. Document beheer. Inleiding. Financiële koppeling. Compad Bakkerij Financiële koppeling

Compad Bakkerij. Document beheer. Inleiding. Financiële koppeling. Compad Bakkerij Financiële koppeling Compad Bakkerij Financiële koppeling Document beheer Versie Datum Status Auteur(s) Opmerking 1.0 16 november 2012 Definitief Carol Esmeijer 1.1 15 januari 2013 Definitief Carol Esmeijer Schermafdrukken

Nadere informatie

Versie Datum Status Auteur(s) Opmerking september 2015 Concept Carol Esmeijer

Versie Datum Status Auteur(s) Opmerking september 2015 Concept Carol Esmeijer Compad Bakkerij Recept beheer - vlaai Document beheer Versie Datum Status Auteur(s) Opmerking 1.0 3 september 2015 Concept Carol Esmeijer Inleiding Voor een goede etikettering is een goed receptuur- en

Nadere informatie

Compad Bakkerij. Document beheer. Inleiding. Consolidatie factuur. Compad Bakkerij Consolidatie facturering

Compad Bakkerij. Document beheer. Inleiding. Consolidatie factuur. Compad Bakkerij Consolidatie facturering Compad Bakkerij Consolidatie factuur Document beheer Versie Datum Status Auteur(s) Opmerking 1.0 5 juni 2015 Definitief Carol Esmeijer 1.1 17 juni 2015 Definitief Carol Esmeijer Financiële boeking toegevoegd.

Nadere informatie

Compad Bakkerij Uw werkproces Intuïtieve interface Complete software Compad Bakkerij voor grote én voor kleine bakkersbedrijven

Compad Bakkerij Uw werkproces Intuïtieve interface Complete software Compad Bakkerij voor grote én voor kleine bakkersbedrijven Compad Bakkerij Compad Bakkerij is al vanaf 1993 het meest innovatieve en gebruiksvriendelijke softwarepakket voor het administreren van bestellingen, facturen en dergelijke Ook in 2009 komt Compad Bakkerij

Nadere informatie

Website maker. Bezoek je domein om de Website maker in te stellen. De volgende melding zal zichtbaar zijn.

Website maker. Bezoek je domein om de Website maker in te stellen. De volgende melding zal zichtbaar zijn. Aan de slag met de Bezoek je domein om de in te stellen. De volgende melding zal zichtbaar zijn. Volg de url 'administratie paneel' om in te loggen en de vervolgens in te stellen. Als eerst krijg je de

Nadere informatie

Compad Bakkerij. Document beheer. Inleiding. Assortimenten. Topbakkers MUM Implementatie. Compad Bakkerij Topbakkers MUM Implementatie

Compad Bakkerij. Document beheer. Inleiding. Assortimenten. Topbakkers MUM Implementatie. Compad Bakkerij Topbakkers MUM Implementatie Compad Bakkerij Topbakkers MUM Implementatie Document beheer Versie Datum Status Auteur(s) Opmerking 1.0 22 augustus 2012 Concept Carol Esmeijer Inleiding Deze documentatie is een uitbreiding op de bestaande

Nadere informatie

Alvorens u EDI berichten van Transus kunt ontvangen dient u eerst een aantal voorbereidingen te treffen. Zo dient u eerst:

Alvorens u EDI berichten van Transus kunt ontvangen dient u eerst een aantal voorbereidingen te treffen. Zo dient u eerst: Compad Bakkerij EDI Transus koppeling Document beheer Versie Datum Status Auteur(s) Opmerking 1.0 18 november 2016 Concept Carol Esmeijer 1.1 14 februari 2016 Concept Carol Esmeijer Jumbo informatie 1.2

Nadere informatie

Offective > CRM > Vragenlijst

Offective > CRM > Vragenlijst Offective > CRM > Vragenlijst Onder het menu item CRM is een generieke vragenlijst module beschikbaar, hier kunt u zeer uitgebreide vragenlijst(en) maken, indien gewenst met afhankelijkheden. Om te beginnen

Nadere informatie

In dit document wordt beschreven welke handelingen er verricht moeten worden voor de implementatie van de koppeling naar verdeelsysteem van PC-Data.

In dit document wordt beschreven welke handelingen er verricht moeten worden voor de implementatie van de koppeling naar verdeelsysteem van PC-Data. Compad Bakkerij PC Data koppeling Document beheer Versie Datum Status Auteur(s) Opmerking 1.0 25 maart 2013 Definitief Carol Esmeijer 1.1 5 Juni 2013 Definitief Carol Esmeijer Aanpassing koppeling op basis

Nadere informatie

Mogelijke valkuil bij de installatie procedure is de bestandslocatie.

Mogelijke valkuil bij de installatie procedure is de bestandslocatie. Installatie / Configuratie Compad Store Automation 1. Installatie Compad Software 2. Licentie 3. Directory structuur 4. Configureren Vectron Commander 5. Configureren Compad Store Automation Installatie

Nadere informatie

Sioges Voorraadbeheer

Sioges Voorraadbeheer Programmeren artikelen: Sioges Voorraadbeheer Druk op PRG Artikelen & Tarieven Artikelen In het scherm verschijnen de Hoofdgroepen en gekoppelde Artikelen: Druk aan de linkerkant van het scherm op de juiste

Nadere informatie

Compad Bakkerij. Document beheer. Inleiding. Factuurkorting. Kortingen. Compad Bakkerij Kortingen

Compad Bakkerij. Document beheer. Inleiding. Factuurkorting. Kortingen. Compad Bakkerij Kortingen Compad Bakkerij Kortingen Document beheer Versie Datum Status Auteur(s) Opmerking 1.0 13 juli 2012 Definitief Carol Esmeijer 1.1 26 mei 2015 Definitief Carol Esmeijer Inleiding In dit document wordt beschreven

Nadere informatie

Compad Bakkerij. Document beheer. Inleiding. Factuurkorting. Kortingen. Compad Bakkerij Kortingen

Compad Bakkerij. Document beheer. Inleiding. Factuurkorting. Kortingen. Compad Bakkerij Kortingen Compad Bakkerij Kortingen Document beheer Versie Datum Status Auteur(s) Opmerking 1.0 13 juli 2012 Definitief Carol Esmeijer 1.1 26 mei 2015 Definitief Carol Esmeijer Staffelkortingen toegevoegd 1.2 26

Nadere informatie

In de eerste stap start u de internetbrowser en u gaat naar de website bestellingplaatsen

In de eerste stap start u de internetbrowser en u gaat naar de website bestellingplaatsen Compad Bakkerij OrderNow / Bestellingplaatsen.nl Document beheer Versie Datum Status Auteur(s) Opmerking 1.0 6 november 2018 Definitief Carol Esmeijer Eerste versie van dit document 1.1 4 januari 2019

Nadere informatie

Versie Datum Status Auteur(s) Opmerking september 2015 Concept Carol Esmeijer

Versie Datum Status Auteur(s) Opmerking september 2015 Concept Carol Esmeijer Sato CG4 Labelprinter Sato CG4 koppelen Document beheer Versie Datum Status Auteur(s) Opmerking 1.0 22 september 2015 Concept Carol Esmeijer Inleiding U kunt Compad Bakkerij koppelen aan de onder meer

Nadere informatie

Artikelbeheer Beheer uw artikelbestand effectief

Artikelbeheer Beheer uw artikelbestand effectief Artikelbeheer Beheer uw artikelbestand effectief Inleiding Met de module artikelbeheer kunt u eenvoudig een of meerdere selecties maken van uw artikelen. U kunt meerdere of individuele artikelen toevoegen

Nadere informatie

Alleen van de zogenaamde open prijs plu s worden de prijs informatie doorgegeven.

Alleen van de zogenaamde open prijs plu s worden de prijs informatie doorgegeven. Compad Bakkerij Prijzen vanuit de kassa Document beheer Versie Datum Status Auteur(s) Opmerking 1.0 20 maart 2012 Definitief Carol Esmeijer 1.1 24 september 2012 Definitief Carol Esmeijer Inleiding Bij

Nadere informatie

Versie Datum Status Auteur(s) Opmerking februari 2016 Definitief Carol Esmeijer

Versie Datum Status Auteur(s) Opmerking februari 2016 Definitief Carol Esmeijer Compad Bakkerij Exporteren Excel Document beheer Versie Datum Status Auteur(s) Opmerking 1.0 9 februari 2016 Definitief Carol Esmeijer Inleiding Compad Bakkerij biedt de mogelijkheid om gegevens bijvoorbeeld

Nadere informatie

Printerinstellingen in de Ontwerpstudio

Printerinstellingen in de Ontwerpstudio Printerinstellingen in de Ontwerpstudio Efficiënte layouts Document beheer Versie Datum Status Auteur(s) Opmerking 1.0 6 februari 2014 Concept Carol Esmeijer 1.1 21 februari 2014 Definitief Carol Esmeijer

Nadere informatie

Compad Store Automation

Compad Store Automation Changelist 2012 G- dd 20 April 2012 SystemKeyboardType : structuur aangepast PresetKeyPage is komen te vervallen, wordt samengevoegd met KeyboardDetail KeyboardDetail: Nieuwe tabel toegevoegd vervangt

Nadere informatie

Compad Bakkerij. Document beheer. Inleiding. Factuurkorting. Kortingen. Compad Bakkerij Kortingen

Compad Bakkerij. Document beheer. Inleiding. Factuurkorting. Kortingen. Compad Bakkerij Kortingen Compad Bakkerij Kortingen Document beheer Versie Datum Status Auteur(s) Opmerking 1.0 13 juli 2012 Definitief Carol Esmeijer Inleiding In dit document wordt beschreven hoe u in en kunt vastleggen. Kortingen

Nadere informatie

Compad Store Automation

Compad Store Automation Compad Store Automation Iban / Serpa Document beheer Versie Datum Status Auteur(s) Opmerking 1.0 1 november 2012 Definitief Carol Esmeijer 1.1 23 April 2013 Definitief Carol Esmeijer Iban conversie toegevoegd.

Nadere informatie

HANDLEIDING Q3600 Webshop

HANDLEIDING Q3600 Webshop HANDLEIDING Q3600 Webshop Pag.: 1 Inhoudsopgave Inleiding...3 Beheer...4 Webshop artikelgroepen beheren...4 Hoofd artikelgroep toevoegen...6 Sub artikelgroep toevoegen...7 Artikelgroep verwijderen...8

Nadere informatie

Compad Bakkerij. Document beheer. Inleiding. Mogelijkheden. Winkelretouren. Compad Bakkerij Winkelretouren

Compad Bakkerij. Document beheer. Inleiding. Mogelijkheden. Winkelretouren. Compad Bakkerij Winkelretouren Compad Bakkerij Winkelretouren Document beheer Versie Datum Status Auteur(s) Opmerking 1.0 17 maart 2015 Definitief Carol Esmeijer 1.1 2 April 2015 Definitief Carol Esmeijer Tekstuele aanpassing rubriek

Nadere informatie

Etiketten maken en printen (word 2010).

Etiketten maken en printen (word 2010). Etiketten maken en printen (word 2010). Klik op het tabblad Verzendlijsten. (Zie pijl). Het onderstaande venster komt nu: Klikt u nu op Afdruk samenvoegen starten Er komt weer een venster: Zie hier naast.

Nadere informatie

Central Station. CS website

Central Station. CS website Central Station CS website Versie 1.0 18-05-2007 Inhoud Inleiding...3 1 De website...4 2 Het content management systeem...5 2.1 Inloggen in het CMS... 5 2.2 Boomstructuur... 5 2.3 Maptypen... 6 2.4 Aanmaken

Nadere informatie

Gebruikershandleiding bestelprogramma Handelshuis W. Rutteman.

Gebruikershandleiding bestelprogramma Handelshuis W. Rutteman. Gebruikershandleiding bestelprogramma Handelshuis W. Rutteman. 1 Inhoudsopgave Starten van het programma:... 3 Artikellijst:... 4 Zoekmogelijkheden:... 5 Favorieten:... 6 Index:... 7 Bestellen:... 9 Informatie:...

Nadere informatie

Om de gegevens aan te bieden aan de NBC benchmark heeft u de volgende gegevens nodig:

Om de gegevens aan te bieden aan de NBC benchmark heeft u de volgende gegevens nodig: NBC Benchmark Verkoop informatie naar NBC Benchmark Document beheer Versie Datum Status Auteur(s) Opmerking 1.0 20 februari 2012 Definitief Carol Esmeijer 1.1 29 juni 2012 Definitief Carol Esmeijer Taakplanner

Nadere informatie

Compad Bakkerij. Document beheer. Inleiding. Versturen stamgegevens. Foto s. Ophalen orders. Inrichting van de webserver.

Compad Bakkerij. Document beheer. Inleiding. Versturen stamgegevens. Foto s. Ophalen orders. Inrichting van de webserver. Compad Bakkerij Webshop koppeling Document beheer Versie Datum Status Auteur(s) Opmerking 1.0 2 januari 2013 Definitief Carol Esmeijer 1.1 14 maart 2013 Definitief Carol Esmeijer Gebruikersgedeelte toegevoegd.

Nadere informatie

Contents Documentatie Arbitrage... 1 Het menu... 2 Bulk Email... 3 Planning... 3 Cursisten... 7 Scheidsrechters... 7 Teams... 13 Planning teams...

Contents Documentatie Arbitrage... 1 Het menu... 2 Bulk Email... 3 Planning... 3 Cursisten... 7 Scheidsrechters... 7 Teams... 13 Planning teams... Documentatie Arbitrage Deze handleiding geeft houvast voor het gebruik van LISA ter ondersteuning van de arbitrage/scheidsrechterscommissie. In LISA is de autorisatie arbitrage nodig om gebruik te kunnen

Nadere informatie

Compad Store Automation

Compad Store Automation Compad Store Automation Concertgebouw Document beheer Versie Datum Status Auteur(s) Opmerking 1.0 7 september 2012 Concept Carol Esmeijer 1.1 22 oktober 2012 Concept Carol Esmeijer Boekingsgangen toegevoegd

Nadere informatie

Handleiding PratoFlex. Change Controls. Making HR Processes Flow

Handleiding PratoFlex. Change Controls. Making HR Processes Flow Handleiding PratoFlex Change Controls Making HR Processes Flow Inhoudsopgave Inhoudsopgave 1 Voorwoord 2 Inleiding 3 Locatie menu 4 Werking 4.1 Type component 4.2 Specificatie component 4.3 Eigenschap

Nadere informatie

ABAB-Internetboekhouden. Handleiding uitbreidingsmodule: Aanmaningen

ABAB-Internetboekhouden. Handleiding uitbreidingsmodule: Aanmaningen ABAB-Internetboekhouden Handleiding uitbreidingsmodule: Aanmaningen 1. Inleiding..2 2. Selecteren van openstaande posten. 2 3. Genereren van aanmaningen.....4 4. Electronisch Aanmanen...5 1 1. Inleiding

Nadere informatie

Ik zal je nu stap voor stap laten zien hoe je je product op je website als betaalde download kunt aanbieden.

Ik zal je nu stap voor stap laten zien hoe je je product op je website als betaalde download kunt aanbieden. Inleiding Als je producten op je website wilt verkopen maar je wilt niet meteen een hele webshop optuigen, dan kan dit ook eenvoudiger. Er is een manier om snel en gemakkelijk producten op je website te

Nadere informatie

Startgids 061 Nieuw product aanmaken en wijzigen

Startgids 061 Nieuw product aanmaken en wijzigen Startgids 061 Nieuw product aanmaken en wijzigen In deze startgids wordt uitleg gegeven hoe u nieuwe producten kunt aanmaken en wijzigen in de Safe Concept webapplicatie. Inhoud Een nieuw product aanmaken

Nadere informatie

Compad Bakkerij. Document beheer. Inleiding. Opbouw bestand. Importeren recepten. Compad Bakkerij importeren recepten

Compad Bakkerij. Document beheer. Inleiding. Opbouw bestand. Importeren recepten. Compad Bakkerij importeren recepten Compad Bakkerij Importeren recepten Document beheer Versie Datum Status Auteur(s) Opmerking 1.0 22 augustus 2012 Definitief Carol Esmeijer Inleiding Binnen Compad Bakkerij is het mogelijk om csv bestanden

Nadere informatie

In dit document vindt u de beschrijving van alle aanpassingen die in SalonNet zijn doorgevoerd vanaf versie 2.01 (december 2012)

In dit document vindt u de beschrijving van alle aanpassingen die in SalonNet zijn doorgevoerd vanaf versie 2.01 (december 2012) April 2013 Geachte SalonNet gebruiker, In dit document vindt u de beschrijving van alle aanpassingen die in SalonNet zijn doorgevoerd vanaf versie 2.01 (december 2012) Met welke versie van SalonNet werk

Nadere informatie

Veelgestelde vragen inleiding.

Veelgestelde vragen inleiding. Veelgestelde vragen inleiding. In dit document zullen wij trachten om veelgestelde vragen te beantwoorden. Dit document wordt periodiek bijgewerkt en heeft u een vraag die niet op deze lijst voorkomt of

Nadere informatie

HANDLEIDING Q1600 Fashion

HANDLEIDING Q1600 Fashion HANDLEIDING Q1600 Fashion Pag.: 1 Inhoudsopgave Inleiding...3 Beheer...4 Kleurlijsten beheren...4 Kleurlijst groep aanmaken...6 Kleurlijst groep verwijderen...6 Kleuren (kleurnummers) aanmaken/wijzigen...7

Nadere informatie

27-05-2010. Claim-scherm - Claim uitkering. Claim uitkering - Uitgekeerd bedrag. Claim uitkering - toevoegen/wijzigen/verwijderen.

27-05-2010. Claim-scherm - Claim uitkering. Claim uitkering - Uitgekeerd bedrag. Claim uitkering - toevoegen/wijzigen/verwijderen. Pagina 1 van 5 Hoofdidentiteit Van: "Maarten Heuvel - Online" Aan: Verzonden: woensdag 26 mei 2010 23:31 Onderwerp: Online Pro Update 2010.0.0.70: Claim uitkeringen

Nadere informatie

U kunt een waardebon toepassen op alle klanten, op een klantengroep of op een enkele klant; u kunt de vervaldatum bepalen.

U kunt een waardebon toepassen op alle klanten, op een klantengroep of op een enkele klant; u kunt de vervaldatum bepalen. Winkelwagenregels Winkelwagenregels De pagina "Winkelwagenregels" geeft u toegang tot een geavanceerde tool dat het waardebonnensysteem van PrestaShop 1.4 opvolgt. Doorgewinterde PrestaShop-gebruikers

Nadere informatie

Handleiding planner. Handleiding RoosterPlaats pagina 1

Handleiding planner. Handleiding RoosterPlaats pagina 1 Handleiding planner Handleiding RoosterPlaats pagina 1 In dit document wordt uiteengezet hoe u aan de hand van onderstaande 5 stappen een rooster kan maken. Voordat u kunt beginnen met het creëren van

Nadere informatie

Compad Bakkerij. Document beheer. Inleiding. Receptbeheer Specificatie niet gevonden. Compad Bakkerij Receptbeheer Specificatie niet gevonden

Compad Bakkerij. Document beheer. Inleiding. Receptbeheer Specificatie niet gevonden. Compad Bakkerij Receptbeheer Specificatie niet gevonden Compad Bakkerij Receptbeheer Specificatie niet gevonden Document beheer Versie Datum Status Auteur(s) Opmerking 1.0 15 maart 2018 Definitief Carol Esmeijer Inleiding Soms krijgen wij de melding dat een

Nadere informatie

Basis handleiding CMS

Basis handleiding CMS Basis handleiding CMS Inhoud Basis handleiding CMS... 1 Inloggen... 3 Pagina beheren... 4 Pagina toevoegen/wijzigen... 6 WYSIWYG editor... 8 externe / interne link toevoegen... 9 Plaatjes toevoegen...

Nadere informatie

Snel starten met contant Stap 1: Module SnelStart!Contant selecteren in de demonstratieversie van het programma:

Snel starten met contant Stap 1: Module SnelStart!Contant selecteren in de demonstratieversie van het programma: Versie: 201301022 Pagina 1 van 5 Snel starten met contant Stap 1: Module SnelStart!Contant selecteren in de demonstratieversie van het programma: Open het menu Extra, Licentiebeheer Klik in het kader Bediening

Nadere informatie

Snel aan de slag met BasisOnline en InstapInternet

Snel aan de slag met BasisOnline en InstapInternet Snel aan de slag met BasisOnline en InstapInternet Inloggen Surf naar www.instapinternet.nl of www.basisonline.nl. Vervolgens klikt u op de button Login links bovenin en vervolgens op Member Login. (Figuur

Nadere informatie

Compad Store Automation Taakplanner

Compad Store Automation Taakplanner Compad Store Automation Taakplanner Document beheer Versie Datum Status Auteur(s) Opmerking 1.0 29 juni 2012 Definitief Carol Esmeijer Inleiding Het is mogelijk om bepaalde taken zoals het uitlezen van

Nadere informatie

Etiketformaat aanpassen

Etiketformaat aanpassen Compad P R A K T I J K T I P 1 Etiketformaat aanpassen Uw software wordt geleverd met een aantal standaard rapporten en etiketten. Het kan voorkomen dat u een afwijkend etiket formaat wil gebruiken dan

Nadere informatie

Versie Datum Status Auteur(s) Opmerking mei 2015 concept Carol Esmeijer maart 2018 Definitief Carol Esmeijer

Versie Datum Status Auteur(s) Opmerking mei 2015 concept Carol Esmeijer maart 2018 Definitief Carol Esmeijer Compad Bakkerij Recept beheer Synchroniseren SpecsPlaza Document beheer Versie Datum Status Auteur(s) Opmerking 1.0 12 mei 2015 concept Carol Esmeijer 1.1 15 maart 2018 Definitief Carol Esmeijer Inleiding

Nadere informatie

De stappenhandleiding is in hoofdstappen verdeeld, de volgende stappen zullen aan bod komen:

De stappenhandleiding is in hoofdstappen verdeeld, de volgende stappen zullen aan bod komen: VOORWOORD In deze handleiding wordt de module Vacature van OnderneemOnline stap voor stap uitgelegd. In de inhoudsopgave vindt u exact terug hoe u de module Vacature kunt beheren. De stappenhandleiding

Nadere informatie

Het vastleggen van eigen grondstoffen wordt in deze handleiding uitgelegd aan de hand van eigen bloem.

Het vastleggen van eigen grondstoffen wordt in deze handleiding uitgelegd aan de hand van eigen bloem. Compad Bakkerij Recept beheer eigen grondstof Document beheer Versie Datum Status Auteur(s) Opmerking 1.0 6 november 2014 Concept Carol Esmeijer 1.1 17 november 2014 Definitief Carol Esmeijer Voorbeeld

Nadere informatie

2. INLOGGEN INLOGGEN'

2. INLOGGEN INLOGGEN' 1. DIGITALEWEEK.BE Alle activiteiten die tijdens de Digitale Week plaatsvinden, worden verzameld op de website van de Digitale Week. De deadline om activiteiten in te voeren is 7 maart 2014. 2. INLOGGEN

Nadere informatie

Compad Store Automation

Compad Store Automation Compad Store Automation Digi koppeling Document beheer Versie Datum Status Auteur(s) Opmerking 2.0 16 juli 2012 Concept Carol Esmeijer Inleiding In dit document wordt de koppeling tussen Compad Bakkerij

Nadere informatie

Handleiding Mplus Touch Screen Kassa

Handleiding Mplus Touch Screen Kassa Handleiding Mplus Touch Screen Kassa Module T1600 Kleur- en maatbalk Deze module kan gebruikt worden in combinatie met T1500 Voorraad. Het geeft de mogelijkheid om door middel van een matrix, waarin kleur

Nadere informatie

Voordat u gebruik kunt maken van ZorgMail in KraamZorgCompleet, zijn een aantal instellingen nodig:

Voordat u gebruik kunt maken van ZorgMail in KraamZorgCompleet, zijn een aantal instellingen nodig: Hoofdstuk 1 ZorgMail instellen en gebruiken Vanuit KraamZorgCompleet is het voortaan mogelijk om via ZorgMail beveiligd te communiceren met andere partijen in de zorg, mits zij ook zijn aangesloten bij

Nadere informatie

Versie Datum Status Auteur(s) Opmerking mei 2016 Definitief Carol Esmeijer

Versie Datum Status Auteur(s) Opmerking mei 2016 Definitief Carol Esmeijer Compad Bakkerij Productielijst Document beheer Versie Datum Status Auteur(s) Opmerking 1.0 30 mei 2016 Definitief Carol Esmeijer Inleiding De productielijsten is het belangrijkste onderdeel binnen Compad

Nadere informatie

SnelFact Handleiding. SnelFact. Handleiding. Jerrisoft Pagina 1 van 13

SnelFact Handleiding. SnelFact. Handleiding. Jerrisoft Pagina 1 van 13 SnelFact Handleiding Jerrisoft Pagina 1 van 13 Inleiding Welkom bij de handleiding van SnelFact. Het facturatie programma voor de ondernemer die snel en eenvoudig offertes, orders en facturen wil maken..

Nadere informatie

Inrichting Systeem: Locaties & Toegang

Inrichting Systeem: Locaties & Toegang Inrichting Systeem: Locaties & Toegang EasySecure International B.V. +31(0)88 0000 083 Info@EasySecure.nl Support.EasySecure.nl v2.0.11 22-09-2014 In deze handleidingen worden de volgende functies binnen

Nadere informatie

BIJLAGE. Mailing versturen & Nieuwsbrief adressen

BIJLAGE. Mailing versturen & Nieuwsbrief adressen BIJLAGE. Mailing versturen & Nieuwsbrief adressen Inleiding Het is in Publicanda mogelijk mailings te versturen. Bij deze module hoort een Standaardknop waarmee bezoekers zich via de website kunnen aanmelden

Nadere informatie

Het Wepsysteem. Het Wepsysteem wordt op maat gebouwd, gekoppeld aan de gewenste functionaliteiten en lay-out van de site. Versie september 2010

Het Wepsysteem. Het Wepsysteem wordt op maat gebouwd, gekoppeld aan de gewenste functionaliteiten en lay-out van de site. Versie september 2010 Het Wepsysteem Het Wepsysteem is een content management systeem, een systeem om zonder veel kennis van html of andere internettalen een website te onderhouden en uit te breiden. Met het Content Management

Nadere informatie

Handleiding Dienstrooster Gebruik en configuratie van diensten

Handleiding Dienstrooster Gebruik en configuratie van diensten 2014 Handleiding Dienstrooster Gebruik en configuratie van diensten Gerben Teeler Staff Support B.V. 14-7-2014 Deze handleiding geeft een complete beschrijving van alle onderdelen inzake het roosteren

Nadere informatie

Courbois Software. Extra categoriën toevoegen aan de WebWinkel

Courbois Software. Extra categoriën toevoegen aan de WebWinkel Courbois Software Extra categoriën toevoegen aan de WebWinkel De editor handleiding is altijd te vinden op de volgende locatie : http://editor.cs-webdesign.nl 2012 Courbois Software Beuningen Fazantlaan

Nadere informatie

Compad Store Automation

Compad Store Automation Compad Store Automation Elektronisch facturering Document beheer Versie Datum Status Auteur(s) Opmerking 1.0 1 november 2012 Definitief Carol Esmeijer 1.1 26 maart 2014 Definitief Carol Esmeijer Technische

Nadere informatie

U kunt uw boekhouding ook in een ander formaat exporteren. Ga via de "Zie ook" lijst onderaan deze uitleg naar verdere instructies.

U kunt uw boekhouding ook in een ander formaat exporteren. Ga via de Zie ook lijst onderaan deze uitleg naar verdere instructies. Hoofdstuk 1 Boekhouding exporteren U kunt uw boekhouding vanuit Intramed exporteren door middel van een wizard. U kunt de boekhouding exporteren in FMuta-formaat, Auditfile-formaat (ADF), of een eigen

Nadere informatie

Aan de slag Inrichten van WorkTimer (voor de manager)

Aan de slag Inrichten van WorkTimer (voor de manager) Aan de slag Inrichten van WorkTimer (voor de manager) Over dit document Als manager/beheerder bent u verantwoordelijk voor het inrichten van WorkTimer. Deze handleiding beschrijft de stappen die u zult

Nadere informatie

HANDLEIDING Content Management Systeem de Fertilizer 4

HANDLEIDING Content Management Systeem de Fertilizer 4 HANDLEIDING Content Management Systeem de Fertilizer 4 1 INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING 3 2. BEHEER 5 2.1 Site structuur 6 2.2 Afdelingen 7 2.3 Beheerders 8 2.3.1 Rechten 9 2.3.1.1 Rechten Beheer 9 3. INSTELLINGEN

Nadere informatie

Aan de slag. Inrichten van OnsRooster. (voor de manager)

Aan de slag. Inrichten van OnsRooster. (voor de manager) Aan de slag Inrichten van OnsRooster (voor de manager) Over dit document Als manager/beheerder bent u verantwoordelijk voor het inrichten van OnsRooster. Deze handleiding beschrijft de stappen die u zult

Nadere informatie

Handleiding OFB WebModules

Handleiding OFB WebModules Handleiding OFB WebModules voor Exact Datum Versie Copyright : 4 mei 2009 : VERSIE 2.0 OFB Software 2009 Inhoudsopgave 1 Algemeen... 3 2 Uw webshop koppelen aan uw Exact administratie... 3 3 ARTIKELEN

Nadere informatie

SNEL AAN DE SLAG MET TecLocal

SNEL AAN DE SLAG MET TecLocal SNEL AAN DE SLAG MET TecLocal Versie 3.0 van TecLocal Besteller gebruiken INHOUD I. Aanmelding II. III. Functies Artikelselectie a. Handmatige artikelselectie b. Artikelselectie uit elektronische onderdeelcatalogus

Nadere informatie

De stappenhandleiding is in hoofdstappen verdeeld, de volgende stappen zullen aan bod komen:

De stappenhandleiding is in hoofdstappen verdeeld, de volgende stappen zullen aan bod komen: VOORWOORD In deze handleiding wordt de module Nieuwsbrief van OnderneemOnline stap voor stap uitgelegd. In de inhoudsopgave vindt u exact terug hoe u de module Nieuwsbrief kunt beheren. De stappenhandleiding

Nadere informatie

Handleiding. Visual Planning. Visual Planning Pagina: 1 Versie: 06031402

Handleiding. Visual Planning. Visual Planning Pagina: 1 Versie: 06031402 Handleiding Visual Planning Visual Planning Pagina: 1 INHOUDSOPGAVE Hoofdstuk Pagina 1. Introductie. 5 1.1. Hartelijk Welkom. 5 1.2. Configuratie van Planning. 6 2. Planning. 7 2.1. Planbord inrichten.

Nadere informatie

#Stap 1 Uw account activeren en inloggen

#Stap 1 Uw account activeren en inloggen Inhoud #Stap 1 Uw account activeren en inloggen... 2 #Stap 2 Een test dossier aanmaken... 3 #Stap 3 Uw overzichtspagina... 3 #Stap 4 Het Dashboard... 4 #Optie 1 Bekijken... 4 #Optie 2 Wijzigen... 5 #Optie

Nadere informatie

De installatie van de Compad Bakkerij / Digi oplossing bestaat uit een aantal componenten, te weten:

De installatie van de Compad Bakkerij / Digi oplossing bestaat uit een aantal componenten, te weten: Compad / Digi Versie 2010-09-15 De installatie van de Compad Bakkerij / Digi oplossing bestaat uit een aantal componenten, te weten: Compad Bakkerij (Productiesysteem) Compad Store Automation (Winkelmanagement)

Nadere informatie

Met deze module heeft u de mogelijkheid om gemakkelijk, snel en efficiënt uw documenten als naslag in Unit 4 Multivers te koppelen.

Met deze module heeft u de mogelijkheid om gemakkelijk, snel en efficiënt uw documenten als naslag in Unit 4 Multivers te koppelen. Handleiding Scan+ Introductie Met Scan+ gaat een lang gekoesterde wens voor vele gebruikers van Unit 4 Multivers in vervulling: eenvoudig koppelen van documenten in relatiebeheer of documentmanagement

Nadere informatie