BREESTRAAT 65, 67 EN 69, NIEUWSTRAAT 9 EN 11 IN BEVERWIJK INVESTMENT MEMORANDUM

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "BREESTRAAT 65, 67 EN 69, NIEUWSTRAAT 9 EN 11 IN BEVERWIJK INVESTMENT MEMORANDUM"

Transcriptie

1 BREESTRAAT 65, 67 EN 69, NIEUWSTRAAT 9 EN 11 IN BEVERWIJK INVESTMENT MEMORANDUM

2 INHOUD 1. Kerngegevens 2. Algemene informatie / Locatie 3. Omschrijving van het object 4. Oppervlakte 5. Huurgegevens 6. Prijs 7. Bereikbaarheid 8. Parkeren 9. Bestemming 10. Levering en leveringsdatum 11. Letter of Intent en Due Diligence 12. Koopovereenkomst en kosten 13. Nadere informatie en bezichtiging 14. Bijlagen

3 1. Kerngegevens Adres : Breestraat 65, 67 en 69 alsmede Nieuwstraat 9 en 11 in Beverwijk Object : Beleggingspropositie van een H&M vestiging, een partycentrum en twee horecagelegenheden Vloeroppervlakte : Totaal m² Eigenaar : Vastned Huurders : H&M, Partycentrum Beverwijk, Rock Café Asgard, café De Babbelaar Huur : ,88 op jaarbasis, exclusief BTW Prijs : ,-- kosten koper

4 2. Algemene informatie / Locatie De Breestraat en omgeving zijn het koopcentrum van de regio voor de inwoners van Beverwijk, Uitgeest en Heemskerk. Daarnaast wordt de winkelstraat veel bezocht door bewoners van nabij gelegen plaatsen, zoals Assendelft en Krommenie. Het winkelaanbod is zeer groot en gevarieerd. Dit deel van de Breestraat kent een grote passantenstroom. Wekelijks is er markt op woensdag. Het centrum van Beverwijk kent ook een uitgebreid horeca aanbod. De bereikbaarheid van de Breestraat is uitstekend evenals de parkeermogelijkheden. Het winkelhart van Beverwijk, waaronder de Breestraat en aanloopstraten, zullen door de gemeente worden her-ingericht. In het eerste kwartaal van 2017 zal met de werkzaamheden worden gestart. Daarbij worden de openbare ruimten voorzien van nieuwe bestrating, bomen, groenvakken en openbare verlichting. De gemeente Beverwijk ligt in Noord-Holland, ten noorden van het Noordzeekanaal. De stad heeft inwoners en heeft landelijke bekendheid door de Beverwijkse Bazaar en Woonboulevard Beverwijk. Ten zuiden van Beverwijk is ook Tata Steel Europe gevestigd.

5 3. Omschrijving van het object Het object bestaat uit een interessante combinatie van grootschalige retail en horeca en is gelegen aan de Breestraat en de Nieuwstraat 9-11 te Beverwijk. Kadastraal is dit object bekend als gemeente Beverwijk, sectie A, nummer 9314 ter grootte van 1576 m². Het betreft eigen grond. De grootschalige winkelruimte op de begane grond aan de Breestraat is verhuurd aan H&M en heeft aan de Breestraat-zijde een frontbreedte van circa 15 meter en aan de Nieuwstraat-zijde een front/gevel van circa 36 meter. Tot de door H&M gehuurde ruimte behoort ook een deel van de eerste verdieping. H&M onderzoekt thans de mogelijkheden voor uitbreiding van de gehuurde ruimte. De ligging is op het drukke deel van de Breestraat. Het aanbod in het centrum van Beverwijk is compleet en veelzijdig. Het object is gelegen nabij andere (inter)nationale retailers. Naast de H&M bevinden zich vestigingen van Steps, Kruidvat, The Read Shop, ABN AMRO, Vero Moda, Bel Company, KPN en C&A. Tegenover het pand aan de Breestraat zijn vestigingen van HEMA, Holland & Barrett, MS Mode, Etos, Aktiesport, Jack & Jones, Chasin, Only, Specsavers en Ziengs. De eerste verdieping is grotendeels verhuurd aan Partycentrum Beverwijk, een partycentrum annex snookercentrum dat recent geheel is vernieuwd. Het partycentrum is via roltrappen, direct naast H&M, vanaf de Breestraat ontsloten. Tot de door het partycentrum gehuurde ruimte behoort tevens de ruimte op de eerste en tweede verdieping boven de twee hierna genoemde horecapanden. De horecapanden in de Nieuwstraat 9 en 11 zijn separaat verhuurd, beide aan lokale horeca ondernemers die daar Rock Café Asgard en café De Babbelaar exploiteren. Voor nadere informatie over de huurvoorwaarden wordt verwezen naar het huuroverzicht.

6 4. Oppervlakte De oppervlakte bedraagt in totaal ca m² VVO, als volgt verdeeld: Breestraat H&M en Partycentrum Beverwijk Begane grond ca m² (H&M) Eerste verdieping ca m² (partycentrum) en ca 190 m² (H&M) Tweede verdieping ca 225 m² (partycentrum) Nieuwstraat 9, Rock Café Asgard Begane grond ca 155 m² Nieuwstraat 11, café De Babbelaar Begane grond ca 80 m² 5. Huur Het object is per 1 november 2016 verhuurd voor ,-- exclusief omzetbelasting per jaar. Voor een nadere specificatie van de huur en de huurders wordt verwezen naar het bijgevoegde huuroverzicht. 6. Vraagprijs ,-- kosten koper.

7 7. Bereikbaarheid Het object is vanaf de A22 en de A9 goed bereikbaar met de auto. Ook per trein en bus is de Breestraat prima te bereiken. NS Station Beverwijk ligt voor zowel bus als trein op loopafstand van het centrum. 8. Parkeren In de omgeving van het object zijn ruime parkeermogelijkheden aanwezig. Aan de zijde van de Meerstraat op het Meerplein is een groot openbaar parkeerterrein, met meerdere verbindingsstraten naar de Breestraat. Voorts is er aan de achterzijde van de HEMA ook een groot parkeerterrein. Via de HEMA wordt gemakkelijk de Breestraat bereikt. 9. Bestemming Volgens heeft het object de bestemming Centrumdoeleinden 1 (C1) en zijn de huidige functies toegestaan. Binnen deze bestemming is het ook toegestaan de eerste verdieping voor detailhandelsdoeleinden te gebruiken. 10. Levering en leveringsdatum De datum van de juridische levering zal in onderling overleg tussen partijen worden vastgesteld. Koper wordt in de gelegenheid gesteld de notaris aanwijzen. Het object wordt verkocht in de staat waarin dat verkeert bij levering, zonder garanties van verkoper en as is, where is.

8 11. Letter of Intent en Due Diligence Als er prijsovereenstemming bestaat tussen verkoper en koper zal dat worden uitgewerkt in een letter of intent. Daarvoor wordt het model van verkoper gebruikt wat koper op eerste verzoek zal worden toegezonden. In deze letter of intent zal, indien koper dat wenst, een voorbehoud worden opgenomen voor het voor rekening en risico van koper uitvoeren van een due diligence onderzoek. Koper dient zelf de omvang van zijn due diligence onderzoek te bepalen waarbij hij in aanmerking moet nemen dat het object (inclusief eventuele installaties) bij levering door koper wordt aanvaard in de staat waarin dat alsdan verkeert met alle eventuele kenbare en niet kenbare (technische) gebreken, door welke oorzaak ook ontstaan. Hieronder wordt uitdrukkelijk ook begrepen de staat waarin de bodem en het grondwater van het object zich bevinden en voorts met inbegrip van eventueel nog daarin aanwezige (ondergrondse) (opslag)tanks alsmede eventuele in het object aanwezige asbesthoudende - en/of andere voor de gezondheid schadelijke materialen. Elke aansprakelijkheid van verkoper daarvoor wordt volledig uitgesloten. Koper zal verkoper terzake volledig vrijwaren voor alle aanspraken van derden. 12. Koopovereenkomst en kosten Verkoper zal de koopovereenkomst opstellen conform haar model. De kosten gemoeid met de levering van het object zijn voor rekening van koper. HeidaDeken treedt op voor verkoper. Koper is derhalve geen honorarium verschuldigd aan HeidaDeken.

9 13. Nadere informatie en bezichtiging HeidaDeken vastgoedadviseurs b.v. І Postbus І 1070 AE Amsterdam І Saskia Heida І E: І M: Dominique Deken І E: І M: Bijlagen - huuroverzicht - stadsplattegrond met daarop aangegeven het object - plattegrondtekeningen van het object Disclaimer Hoewel deze verkoopinformatie met zorg is samengesteld kunnen daaraan geen rechten worden ontleend. Deze verkoopinformatie en eventuele additionele informatie die wordt verstrekt, wordt alleen verstrekt om gegadigden de mogelijkheid te bieden deze op juistheid en volledigheid te (laten) onderzoeken. Verkoper heeft geen enkele verplichting tegenover een gegadigde en behoudt zich derhalve alle rechten voor. Het uitbrengen van een bieding, ongeacht de hoogte van de bieding, door een gegadigde brengt geen enkele verplichting voor verkoper met zich mee om op deze bieding te reageren dan wel deze gestand te doen. De verstrekking van dit investment memorandum op verzoek van verkoper kan niet worden gezien als enig aanbod van verkoper. Het al dan niet gunnen van het object is geheel ter vrije keuze van verkoper. Verkoper is derhalve nimmer gehouden tot het (niet) doen van een aanbod aan een gegadigde, het (niet) in onderhandeling treden met een gegadigde, het vergoeden van schade (van welke aard of omvang dan ook) ingeval niet (verder) wordt onderhandeld met een gegadigde, het (niet) afbreken van de onderhandelingen met een gegadigde, het (niet) aanvaarden van enig aanbod van een gegadigde, etc. Verkoper is, zonder daarmee jegens een gegadigde aansprakelijk te zijn, vrij om zonder opgave van reden en ongeacht of door een gegadigde een bieding is gedaan, op enig moment de verkoopprocedure te wijzigen danwel te beëindigen, onderhandelingen aan te gaan met derden danwel op enig moment onderhandelingen en/of gesprekken te beëindigen, niet op een bieding in te gaan, een bieding niet te aanvaarden ongeacht of de bieding de hoogst geboden koopprijs voor het object behelst, een bieding wel of niet verder uit te onderhandelen, etc. Verkoper behoudt zich overigens alle rechten voor en heeft op geen enkele wijze verplichtingen jegens een gegadigde.

Vrijblijvende informatie Buikslotermeerplein 141 Amsterdam

Vrijblijvende informatie Buikslotermeerplein 141 Amsterdam Vrijblijvende informatie Buikslotermeerplein 141 Amsterdam TE KOOP Buikslotermeerplein 141 1025 ET Amsterdam Vraagprijs 695.000,- k.k. Algemeen Hierbij bieden wij een verkoopruimte aan met een oppervlakte

Nadere informatie

Te koop winkelruimte. Lombardstraat 4 te Vianen (Ut)

Te koop winkelruimte. Lombardstraat 4 te Vianen (Ut) Te koop winkelruimte Lombardstraat 4 te Vianen (Ut) Plaats Vianen. Adres Lombardstraat 4. Omschrijving Ligging c.q. bereikbaarheid Oppervlakte Zelfstandige winkelruimte gelegen in een zijstraat van de

Nadere informatie

TE HUUR. Boogstede 13 te Nieuwegein

TE HUUR. Boogstede 13 te Nieuwegein TE HUUR Boogstede 13 te Nieuwegein Omschrijving Het betreft hier winkelruimte op de begane grond in het overdekte winkelcentrum "City Plaza". De winkel heeft een frontbreedte aan de voorzijde van 6 (zes)

Nadere informatie

Beleggingspropositie. Bosweg 7 in Leek

Beleggingspropositie. Bosweg 7 in Leek Beleggingspropositie Beleggingspropositie Object Bosweg 7 te (9351 AA) Leek Soort Beleggingsobject bestaande uit een winkelpand (geheel verhuurd). Locatie Leek is een gemeente met circa 19.650 inwoners.

Nadere informatie

Oranje Nassaustraat 6 & 7, Heerlen 2 Winkelpanden

Oranje Nassaustraat 6 & 7, Heerlen 2 Winkelpanden INVESTMENT MEMORANDUM Oranje Nassaustraat 6 & 7, Heerlen 2 Winkelpanden 1. INTRODUCTIE Introductie Holland Immo Group is voornemens om de commerciële ruimte gelegen aan de Oranje Nassaustraat 6 en 7 te

Nadere informatie

GEEN KIJKDAGEN. ONLINE OPENBARE VEILING 27 JANUARI 2016 Start veiling 12:00 uur STREVELSWEG 700, UNIT 512 & UNIT 676 3083 AS ROTTERDAM

GEEN KIJKDAGEN. ONLINE OPENBARE VEILING 27 JANUARI 2016 Start veiling 12:00 uur STREVELSWEG 700, UNIT 512 & UNIT 676 3083 AS ROTTERDAM GEEN KIJKDAGEN ONLINE OPENBARE VEILING 27 JANUARI 2016 Start veiling 12:00 uur STREVELSWEG 700, UNIT 512 & UNIT 676 3083 AS ROTTERDAM Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. Maaskade 113 Postbus 24040

Nadere informatie

Beleggingsobject Oosterdijk 81 Sneek

Beleggingsobject Oosterdijk 81 Sneek Beleggingsobject Oosterdijk 81 Sneek Algemeen Verhuurd winkelpand met bovenwoningen aan de belangrijkste winkelstraat in Sneek. Objectinformatie Winkelruimte: circa 197m² BVO 1 e verdieping: circa 165m²

Nadere informatie

BELEGGINGSOBJECT TE KOOP

BELEGGINGSOBJECT TE KOOP BELEGGINGSOBJECT TE KOOP Adres: Wooldstraat 49-49A en Wheme 13 te Winterswijk Algemeen: Het betreft een pand gelegen aan de Wooldstraat 49-49A en Wheme 13 te Winterswijk, bestaande uit twee winkelruimtes

Nadere informatie

Langstraat 42, Weert. Huurprijs : 260,- per m² per jaar excl. BTW en verbruik g/w/e.

Langstraat 42, Weert. Huurprijs : 260,- per m² per jaar excl. BTW en verbruik g/w/e. Langstraat 42, Weert Winkelruimte op A1 locatie in een drukke winkelstraat in het centrum van Weert, nabij NS station. Oppervlakte : ca. 1.382 m² Aanvaardig : In overleg Huurprijs : 260,- per m² per jaar

Nadere informatie

INVESTERINGSOBJECT 2 VERHUURDE WINKELS + 1 APPARTEMENT. Grietsestraat TE KOOP. Vrijblijvende projectinformatie

INVESTERINGSOBJECT 2 VERHUURDE WINKELS + 1 APPARTEMENT. Grietsestraat TE KOOP. Vrijblijvende projectinformatie INVESTERINGSOBJECT 2 VERHUURDE WINKELS + 1 APPARTEMENT TE KOOP Grietsestraat 22-24 Schoolstraat 9A Vrijblijvende projectinformatie Zevenaar Adres: Grietsestraat 22-24 en Schoolstraat 9A te Zevenaar Algemeen:

Nadere informatie

Zwart Janstraat 56 te Rotterdam

Zwart Janstraat 56 te Rotterdam Zwart Janstraat 56 te Rotterdam 1 VRIJBLIJVENDE BELEGGINGSINFORMATIE TE KOOP Betreft Ligging en bereikbaarheid : Beleggingspand bestaande uit een winkelruimte en de twee bovengelegen woningen aan de Zwart

Nadere informatie

Raamstraat 1 TE HUUR VR Dordrecht. Vragen? Winkelruimte ca m². Bel

Raamstraat 1 TE HUUR VR Dordrecht.  Vragen? Winkelruimte ca m². Bel TE HUUR Vragen? 078-6141030 Winkelruimte ca. 1.070 m² Raamstraat 1 3311 VR Dordrecht Huurprijs 180.000,-- per jaar Bel 078-6141030 OMSCHRIJVING Algemeen: Grootschalige winkelruimte gelegen aan de Raamstraat

Nadere informatie

TE KOOP: ,- k.k. TE HUUR 1.500,- p.m. excl. BTW

TE KOOP: ,- k.k. TE HUUR 1.500,- p.m. excl. BTW Middellaan 15 3701 VA Zeist Lichte ruimte Zichtlocatie Centrum Zeist TE KOOP: 250.000,- k.k. TE HUUR 1.500,- p.m. excl. BTW Kenmerken Algemeen Zeist is gelegen ten oosten van de stad Utrecht en goed bereikbaar

Nadere informatie

Adres: Hoge Ham 67, 5104 JB Dongen Vraagprijs ,00 kosten koper. Huurprijs 1.500,00 per maand.

Adres: Hoge Ham 67, 5104 JB Dongen Vraagprijs ,00 kosten koper. Huurprijs 1.500,00 per maand. Adres: Hoge Ham 67, 5104 JB Dongen Vraagprijs 199.000,00 kosten koper. Huurprijs 1.500,00 per maand. Omschrijving Object De commerciële ruimte is gelegen in de winkelstraat Hoge Ham op A2-locatie in het

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Bruggestraat 48, 3841 CP Harderwijk Vraagprijs 725.000,- kosten koper Omschrijving BELEGGINGSOBJECT TE KOOP Bruggestraat 48 te Harderwijk. LIGGING Op absolute toplocatie (A1) gelegen WINKELRUIMTE in het

Nadere informatie

Te Koop Zelfstandig bedrijfsgebouw. Fermiweg 51 te Utrecht

Te Koop Zelfstandig bedrijfsgebouw. Fermiweg 51 te Utrecht Te Koop Zelfstandig bedrijfsgebouw Fermiweg 51 te Utrecht Plaats Utrecht. Adres Fermiweg 51. Omschrijving Ligging Bereikbaarheid Vloeroppervlakte Het betreft hier een zelfstandig bedrijfsgebouw, bestaande

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE DOLLARD ZWIJNDRECHT

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE DOLLARD ZWIJNDRECHT VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE DOLLARD 14-20 ZWIJNDRECHT Algemeen: Op uitstekende locatie gelegen winkelruimte in winkelcentrum Walburg te Zwijndrecht, welk winkelcentrum één van de belangrijkste winkelcentra

Nadere informatie

Te Koop Twee nieuw gebouwde bedrijfsgebouwen. Kobaltweg 23 en 25 te Utrecht

Te Koop Twee nieuw gebouwde bedrijfsgebouwen. Kobaltweg 23 en 25 te Utrecht Te Koop Twee nieuw gebouwde bedrijfsgebouwen Kobaltweg 23 en 25 te Utrecht Plaats Utrecht. Adres Kobaltweg 23 en 25. Omschrijving Ligging Bereikbaarheid Het betreft hier twee zeer representatieve nieuw

Nadere informatie

MAATMAKELAARS. MAKELAARS A Minderbroederssingel 19, Roermond T (0475) 35 19 70. Hamstraat 23, Roermond. Vraagprijs: 895.000,- k.k.

MAATMAKELAARS. MAKELAARS A Minderbroederssingel 19, Roermond T (0475) 35 19 70. Hamstraat 23, Roermond. Vraagprijs: 895.000,- k.k. Hamstraat 23, Roermond Vraagprijs: 895.000,- k.k. MAATMAKELAARS MAKELAARS A Minderbroederssingel 19, Roermond T (0475) 35 19 70 Algemeen Ondernemen in de sfeervolle binnenstad van Roermond, verkozen als

Nadere informatie

TE HUUR. Logistiek bedrijfscomplex Kobaltweg 50 te Utrecht

TE HUUR. Logistiek bedrijfscomplex Kobaltweg 50 te Utrecht TE HUUR Logistiek bedrijfscomplex Kobaltweg 50 te Utrecht Omschrijving Het betreft hier een grootschalig logistiek bedrijfscomplex bestaande uit bedrijfsruimte met kantoor-/showroomruimte. Het object is

Nadere informatie

Te huur A1 winkellocatie Liesveld 16 winkelcentrum Vlaardingen in winkelstrip ICI Paris XL

Te huur A1 winkellocatie Liesveld 16 winkelcentrum Vlaardingen in winkelstrip ICI Paris XL Van Herk Groep Lichtenauerlaan 30 3062 ME Rotterdam Postbus 4068 3006 AB Rotterdam T: (010) 241 15 55 E: info@vanherkgroep.nl I: www.vanherkgroep.nl Te huur A1 winkellocatie Liesveld 16 winkelcentrum Vlaardingen

Nadere informatie

Nieuwe Aamsestraat 32 Elst. Informatie Memorandum

Nieuwe Aamsestraat 32 Elst. Informatie Memorandum Informatie Memorandum Nieuwe Aamsestraat 32 Elst Adres: Nieuwe Aamsestraat 32 te Elst. Algemeen: Beleggingsobject bestaande uit kantoorruimte op de begane grond en eerste verdieping, met horeca- en vergaderfaciliteiten,

Nadere informatie

Casco-horecapand Hoek De Locht / Heerseweg 1 Veldhoven, Code: REDO 5573

Casco-horecapand Hoek De Locht / Heerseweg 1 Veldhoven, Code: REDO 5573 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Remo van Doorn Telefoon:

Nadere informatie

KOGELVANGERSTRAAT 114-116 TE ROTTERDAM

KOGELVANGERSTRAAT 114-116 TE ROTTERDAM KOGELVANGERSTRAAT 114-116 TE ROTTERDAM 1 VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE KOOP Betreft : Een voormalig schoolgebouw met buitenterrein met een totaal vloeroppervlakte van ca. 932 m², gebouwd omstreeks

Nadere informatie

Te Koop Bedrijfsruimte met kantoorruimte. Montageweg 22 te Nieuwegein

Te Koop Bedrijfsruimte met kantoorruimte. Montageweg 22 te Nieuwegein Te Koop Bedrijfsruimte met kantoorruimte Montageweg 22 te Nieuwegein Plaats Nieuwegein. Adres Montageweg 22. Omschrijving Ligging c.q. bereikbaarheid Vloeroppervlakte Het betreft hier bedrijfsruimte met

Nadere informatie

Beleggingsobject aan de rand van centrum VENLO ROERMONDSESTRAAT 2 VENLO

Beleggingsobject aan de rand van centrum VENLO ROERMONDSESTRAAT 2 VENLO Beleggingsobject aan de rand van centrum VENLO ROERMONDSESTRAAT 2 VENLO TE KOOP - Kantoorruimte op de begane grond - 6 (studenten)kamers op de verdiepingen - actuele huuropbrengst: 33.212,16 per jaar (kale

Nadere informatie

Investment Memorandum Beleggingspropositie in Dordrecht

Investment Memorandum Beleggingspropositie in Dordrecht Investment Memorandum Beleggingspropositie in Dordrecht OMSCHRIJVING Algemeen: Namens onze opdrachtgever bieden wij een interessant beleggingsobject te koop aan. Het betreft een verhuurde winkelruimte

Nadere informatie

Beleggingspropositie. Nieuwe Ebbingestraat 92 in Groningen

Beleggingspropositie. Nieuwe Ebbingestraat 92 in Groningen Beleggingspropositie Inhoudsopgave 1. Informatie 2. Huurdersinformatie 3. Informatie 4. Foto s 5. Kadastrale informatie 6. Plattegrond 7. Voorgevel en doorsnede 8. Goadplan 9. Situering 10. Contactgegevens

Nadere informatie

Standerdmolen 8 te Houten

Standerdmolen 8 te Houten Online executieveiling, 23 juni 2015 9:30 uur Verhuurd kantoorpand De Sijnsmeester Adres Standerdmolen 8 te Houten Executoriale verkoop ex artikelen 3:268 en 3:254 BW De openbare veiling vindt plaats op

Nadere informatie

Kantoor. Investmentmemorandum voor twee naast elkaar gelegen goed onderhouden gebouwen (deel A en deel B) van in totaal ca ,9 m² b.v.o.

Kantoor. Investmentmemorandum voor twee naast elkaar gelegen goed onderhouden gebouwen (deel A en deel B) van in totaal ca ,9 m² b.v.o. Parabool 2 3364 DH Sliedrecht Contactpersoon info@parc.nl 010 4365 700 Investmentmemorandum voor twee naast elkaar gelegen goed onderhouden gebouwen (deel A en deel B) van in totaal ca. 3.000,9 m² b.v.o.!

Nadere informatie

Hondegatstraat 4, 3841 CG Harderwijk. Vraagprijs 550.000,- kosten koper Huurprijs 50.000,- per jaar

Hondegatstraat 4, 3841 CG Harderwijk. Vraagprijs 550.000,- kosten koper Huurprijs 50.000,- per jaar Hondegatstraat 4, 3841 CG Harderwijk Vraagprijs 550.000,- kosten koper Huurprijs 50.000,- per jaar Omschrijving TE KOOP / TE HUUR Hondegatstraat 4 te Harderwijk LIGGING Gelegen in het stadscentrum van

Nadere informatie

TE HUUR. Prins Hendrikstraat 262 te Hoek van Holland. VRAAGPRIJS 2.475,00 per maand(exclusief BTW)

TE HUUR. Prins Hendrikstraat 262 te Hoek van Holland. VRAAGPRIJS 2.475,00 per maand(exclusief BTW) TE HUUR Prins Hendrikstraat 262 te Hoek van Holland VRAAGPRIJS 2.475,00 per maand(exclusief BTW) Omschrijving Bent u op zoek naar een ruime winkelruimte in de levendige badplaats Hoek van Holland tegen

Nadere informatie

Objectinformatie. Narvikweg 9 te Groningen

Objectinformatie. Narvikweg 9 te Groningen Objectinformatie Inhoudsopgave 1. Informatie 2. Ligging 3. Kadastrale informatie 4. Overige informatie 5. Foto s 6. Contactgegevens Informatie Op bedrijventerrein Euvelgunne gelegen vrijstaand bedrijfspand

Nadere informatie

TE KOOP ,- k.k.

TE KOOP ,- k.k. Zamenhofdreef 19 te Utrecht Winkelcentrum Overvecht Zichtlocatie Meerdere ingangen Totaal ca. 264 m² VVO winkel-/commerciële ruimte verdeeld over twee verdiepingen TE KOOP 625.000,- k.k. Omschrijving object

Nadere informatie

te koop koopsom k.k. Struytse Hoeck 95 HELLEVOETSLUIS

te koop koopsom k.k. Struytse Hoeck 95 HELLEVOETSLUIS te koop Struytse Hoeck 95 HELLEVOETSLUIS koopsom 849.000 k.k. - BEDRIJFSMAKELAARS - Van links naar rechts Jeroen Visser Mark Visser Diana Sinke Koos Schreuder Stephany Bor Bedrijfsmakelaars Molenwater

Nadere informatie

Objectinformatie. Kalmarweg 18 te Groningen

Objectinformatie. Kalmarweg 18 te Groningen Objectinformatie Inhoudsopgave 1. Informatie 2. Ligging 3. Kadastrale informatie 4. Overige informatie 5. Foto s 6. Contactgegevens Informatie Op het goed bereikbare bedrijventerrein Eemspoort wordt het

Nadere informatie

Investment Memorandum TE KOOP. Beleggingsobjecten. Object: Zevenwouden 196 en 198 Utrecht

Investment Memorandum TE KOOP. Beleggingsobjecten. Object: Zevenwouden 196 en 198 Utrecht Investment Memorandum TE KOOP Beleggingsobjecten Zevenwouden 196 en 198 Utrecht 5X GEEN PLEK ZOALS ZEVENWOUDEN 196-198 UTRECHT 1. Beleggingsobject(en) 2. Gelegen nabij Winkelcentrum Lunetten 3. In woonwijk

Nadere informatie

PROJECTINFORMATIE VERHUUR

PROJECTINFORMATIE VERHUUR PROJECTINFORMATIE VERHUUR KANTOORVILLA Helvoirtseweg 181 te Vught Versie 0.05 1 Algemene informatie Algemene omschrijving Recentelijk gerenoveerde kantoorvilla gelegen op een bijzonder markante locatie

Nadere informatie

Projectinformatie Kantoor /winkelruimte

Projectinformatie Kantoor /winkelruimte KleineLandtong23 Projectinformatie Kantoor /winkelruimte Postbus373 4200AJGorinchem Kwekelstraat40 4201JVGorinchem (0183)304050 www.bmak.nl info@bmak.nl KleineLandtong23 Postbus373 4200AJGorinchem KvK23079378

Nadere informatie

Te Koop Bedrijfsunit. Vleugelboot 78 te Houten

Te Koop Bedrijfsunit. Vleugelboot 78 te Houten Te Koop Bedrijfsunit Vleugelboot 78 te Houten 1 Plaats Houten. Adres Vleugelboot 78. Omschrijving Ligging Bereikbaarheid Vloeroppervlakte Het betreft hier een representatieve bedrijfsunit, welke bedrijfsunit

Nadere informatie

Donkerstraat 13, 3841 CA Harderwijk. Vraagprijs ,- kosten koper Huurprijs ,- per jaar

Donkerstraat 13, 3841 CA Harderwijk. Vraagprijs ,- kosten koper Huurprijs ,- per jaar Donkerstraat 13, 3841 CA Harderwijk Vraagprijs 550.000,- kosten koper Huurprijs 45.000,- per jaar Omschrijving TE KOOP / TE HUUR Donkerstraat 13 te Harderwijk OBJECT Op uitstekende stand (A1) gelegen WINKELRUIMTE

Nadere informatie

Te huur Oudestraat 99 Kampen

Te huur Oudestraat 99 Kampen Te huur Oudestraat 99 Kampen WINKELRUIMTE GELEGEN OP EEN A1 LOCATIE IN HARTJE KAMPEN Te huur winkelruimte met bovenwoning in hartje Kampen op een A1 locatie. Zeer flexibele huurvoorwaarden. Adres Metrage

Nadere informatie

Op uitstekende locatie in het centrum van Tilburg (horecaconcentratiegebied) gelegen object met mogelijkheden voor terras.

Op uitstekende locatie in het centrum van Tilburg (horecaconcentratiegebied) gelegen object met mogelijkheden voor terras. Op uitstekende locatie in het centrum van Tilburg (horecaconcentratiegebied) gelegen object met mogelijkheden voor terras. Begane grond: circa 65 m² Eerste verdieping: circa 65 m² Aanvaarding: in overleg

Nadere informatie

Ca. 144 m² Winkel-/ kantoorruimte TE KOOP. Oremusplein Arnhem Vrijblijvende projectinformatie

Ca. 144 m² Winkel-/ kantoorruimte TE KOOP. Oremusplein Arnhem Vrijblijvende projectinformatie Ca. 144 m² Winkel-/ kantoorruimte TE KOOP Oremusplein 84-89 Arnhem Vrijblijvende projectinformatie Adres: Oremusplein 84-89 te Arnhem. Algemeen: Bedrijfsruimte gelegen in de wijk t Cranevelt, achter ziekenhuis

Nadere informatie

Delta Industrieweg 9 te Stellendam

Delta Industrieweg 9 te Stellendam Delta Industrieweg 9 te Stellendam 1 VRIJBLIJVENDE VERHUUR / VERKOOPINFORMATIE DELTA INDUSTRIEWEG 9 TE STELLENDAM TE HUUR / TE KOOP Betreft : Circa 690 m² bedrijfsruimte en 370 m² kantoorruimte op een

Nadere informatie

Te koop Beleggingsobject: Parmentierstraat 4

Te koop Beleggingsobject: Parmentierstraat 4 Online executieveiling op 13 juli 2016, uitsluitend via de website www.bog-auctions.nl OMGEVING Het object is gelegen op bedrijventerrein De Briellaerd. Op dit moderne en representatieve bedrijventerrein

Nadere informatie

TE HUUR 2.200,- per maand excl. BTW. Zamenhofdreef 29 te Utrecht. Circa 105 m² winkel-/horecaruimte. Winkelcentrum Overvecht. Horeca categorie D2

TE HUUR 2.200,- per maand excl. BTW. Zamenhofdreef 29 te Utrecht. Circa 105 m² winkel-/horecaruimte. Winkelcentrum Overvecht. Horeca categorie D2 Zamenhofdreef 29 te Utrecht Winkelcentrum Overvecht Horeca categorie D2 Achteringang Circa 105 m² winkel-/horecaruimte TE HUUR 2.200,- per maand excl. BTW Omschrijving object Algemeen De winkelruimte is

Nadere informatie

Te huur/te koop. Haarlemmerstraat 206

Te huur/te koop. Haarlemmerstraat 206 Te huur/te koop Haarlemmerstraat 206 2312 GH Leiden Vrijheidslaan 35, 2321 JR Leiden (071) 5 233 277 leiden@basis.nl www.basis.nl Omschrijving TE HUUR / TE KOOP Haarlemmerstraat 206 te Leiden (2312 DR)

Nadere informatie

Rosendaalsestraat 416 te Arnhem

Rosendaalsestraat 416 te Arnhem TE KOOP Ca. 650 m² Adres: Rosendaalsestraat 416 te Arnhem Algemeen: Gelegen in in de wijk Velperweg-Noord staat dit karakteristieke bedrijfspand met een oppervlakte van ca. 650 m 2. Door de lichtstraten,

Nadere informatie

AUGUSTIJNENDREEF 4 te EINDHOVEN

AUGUSTIJNENDREEF 4 te EINDHOVEN AUGUSTIJNENDREEF 4 te EINDHOVEN Monumentale kantoorvilla aan de rand van het centrum en de villawijk van Eindhoven Totaal ca. 395 v.v.o. m 2 kantoor TE KOOP 1.295.000,00 kosten koper Omschrijving object

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE VERKOOPINFORMATIE GROENENDAEL IJSSELMUIDEN

VRIJBLIJVENDE VERKOOPINFORMATIE GROENENDAEL IJSSELMUIDEN VRIJBLIJVENDE VERKOOPINFORMATIE GROENENDAEL 229-230 IJSSELMUIDEN Algemeen Het verkochte omvat een drielaags wooncomplex, ten oosten van het centrum van IJsselmuiden. Het object is gebouwd in 1989. Stichting

Nadere informatie

Ca m² Bedrijfsruimte / showroom TE KOOP. Veldoven 13 Arnhem Vrijblijvende projectinformatie

Ca m² Bedrijfsruimte / showroom TE KOOP. Veldoven 13 Arnhem Vrijblijvende projectinformatie Ca. 1.665 m² Bedrijfsruimte / showroom TE KOOP Veldoven 13 Arnhem Vrijblijvende projectinformatie Adres: Veldoven 13 te Arnhem. Algemeen: Representatieve showroom met bedrijfsruimte aan de Veldoven te

Nadere informatie

Te Koop Twee zelfstandige bedrijfsgebouwen. Standaardruiter 29 en 31 te Veenendaal

Te Koop Twee zelfstandige bedrijfsgebouwen. Standaardruiter 29 en 31 te Veenendaal Te Koop Twee zelfstandige bedrijfsgebouwen Standaardruiter 29 en 31 te Veenendaal Plaats Veenendaal. Adres Standaardruiter 29 en 31. Omschrijving Het betreft hier twee vrijstaande zelfstandige bedrijfsgebouwen,

Nadere informatie

TE HUUR 159,00 per m 2 per jaar exclusief BTW

TE HUUR 159,00 per m 2 per jaar exclusief BTW Keizersgracht ADRES 15a te PLAATS te Eindhoven Totaal ca. 1.174 m 2 kantoorruimte TE HUUR 159,00 per m 2 per jaar exclusief BTW Omschrijving object Algemeen Kantoor-/winkelruimte, gelegen aan de Keizersgracht

Nadere informatie

Te koop. Haarlemmerstraat 141

Te koop. Haarlemmerstraat 141 Te koop Haarlemmerstraat 141 2312 DN Leiden Vrijheidslaan 35, 2321 JR Leiden (071) 5 233 277 leiden@basis.nl www.basis.nl Omschrijving ALGEMEEN Het betreft hier een representatieve winkelruimte (met bovengelegen

Nadere informatie

Roermondsplein 31 te Arnhem. Horecalocatie aan de 'blauwe golven' in Arnhem.

Roermondsplein 31 te Arnhem. Horecalocatie aan de 'blauwe golven' in Arnhem. TE KOOP Ca. 648 m² Adres: Roermondsplein 31 te Arnhem. Algemeen: Horecalocatie aan de 'blauwe golven' in Arnhem. Ligging: Gelegen in het levendige City-Centrum van Arnhem, nabij de Rijn. Het object is

Nadere informatie

executoriale verkoop

executoriale verkoop executoriale verkoop AMBACHTSWEG 13 (3161 GL) RHOON T 010-424 88 88 F 010-424 88 89 E: info@ooms.com www.ooms.com Algemeen De volle eigendom omvattende het bedrijfsgebouw met ondergrond, erf en verder

Nadere informatie

Te huur Bagijnhof 60 Dordrecht kantoor 1e en 2e verdieping naast Bram Ladage en tegenover C&A

Te huur Bagijnhof 60 Dordrecht kantoor 1e en 2e verdieping naast Bram Ladage en tegenover C&A Van Herk Groep Lichtenauerlaan 30 3062 ME Rotterdam Postbus 4068 3006 AB Rotterdam T: (010) 241 15 55 E: info@vanherkgroep.nl I: www.vanherkgroep.nl Te huur Bagijnhof 60 Dordrecht kantoor 1e en 2e verdieping

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Dorpsstraat 37, 3881 BA Putten Vraagprijs 695.000,- kosten koper Omschrijving TE KOOP - BELEGGINGSOBJECT ADRES Dorpsstraat 37 te Putten. OBJECT Op goede locatie in het centrum (A1) gelegen VERHUURDE WINKELRUIMTE

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE HOOFDSTRAAT 30 DE LIER

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE HOOFDSTRAAT 30 DE LIER VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE HOOFDSTRAAT 30 DE LIER TE HUUR BETREFT In het centrum van De Lier is op een ca. 315 m 2 groot perceel een winkelruimte met bijbehorende schuur gelegen ter grootte van ca.

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Korte Kerkstraat 5, 3841 CK Harderwijk Vraagprijs 179.000,- kosten koper Omschrijving BELEGGINGSOBJECT TE KOOP Korte Kerkstraat 5 te Harderwijk. OBJECT Op goede locatie (A-2) gelegen monumentaal WINKELPAND

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE VRIJSTAANDE WINKEL-/HORECARUIMTE AAN HET ACHTEROM 100 TE DORDRECHT CENTRUM

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE VRIJSTAANDE WINKEL-/HORECARUIMTE AAN HET ACHTEROM 100 TE DORDRECHT CENTRUM VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE VRIJSTAANDE WINKEL-/HORECARUIMTE AAN HET ACHTEROM 100 TE DORDRECHT CENTRUM Algemeen: Dordrecht is met ca. 119.000 inwoners niet alleen één van de grootste steden van Zuid-

Nadere informatie

Huurprijs ,- per jaar

Huurprijs ,- per jaar Donkerstraat 27 A, 3841 CA Harderwijk Huurprijs 39.500,- per jaar Omschrijving TE HUUR Donkerstraat 27A te Harderwijk OBJECT Op goede stand (A1) gelegen WINKEL-/HORECARUIMTE in een statig Rijksmonument

Nadere informatie

Objectinformatie bedrijfs-/kantoorruimte te huur. Loosduinseweg 373 DEN HAAG

Objectinformatie bedrijfs-/kantoorruimte te huur. Loosduinseweg 373 DEN HAAG Objectinformatie bedrijfs-/kantoorruimte te huur Loosduinseweg 373 DEN HAAG Algemeen Op een zeer centrale zichtocatie, aan de de Loosduinseweg, nabij het centrum van Den Haag gelegen multifunctionele bedrijfsruimte

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE OVERRIJN 8 KATWIJK

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE OVERRIJN 8 KATWIJK VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE OVERRIJN 8 KATWIJK Algemeen In de dorpskern van Katwijk aan den Rijn staat aan de Overrijn 8 een uniek rijksmonumentaal gebouwencomplex. Het voormalig Hof van Katwijk /

Nadere informatie

Investment Memorandum. Hoekwinkelpand. separate bovenwoning KORTE HOFSTRAAT 3 ZUTPHEN.

Investment Memorandum. Hoekwinkelpand. separate bovenwoning KORTE HOFSTRAAT 3 ZUTPHEN. Investment Memorandum 2018 Hoekwinkelpand met separate bovenwoning KORTE HOFSTRAAT 3 ZUTPHEN www.mrtnvastgoed.nl Omschrijving KORTE HOFSTRAAT 3 - ZUTPHEN DE PROPOSITIE Een hoek-winkelpand met separate

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE VRIJBLIJVENDE INFORMATIE TE KOOP WINKELRUIMTE / SHOWROOM OP ZICHTLOCATIE MET DIVERSE GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN SINT JORISLAAN 134 TE (5611 PP) EINDHOVEN Vrijblijvende informatie Sint Jorislaan 134 te Eindhoven

Nadere informatie

Raoul Wallenbergplein 25a 2404 ND Alphen aan den Rijn. t f e i

Raoul Wallenbergplein 25a 2404 ND Alphen aan den Rijn. t f e i Kleiweg 96-104 Gouda t 0172 44 83 83 f 0172 44 83 82 e info@green.nl i www.green.nl Raoul Wallenbergplein 25a 2404 ND Alphen aan den Rijn Postbus 371 2400 AJ Alphen aan den Rijn Kleiweg 96-104 Dit nieuwe

Nadere informatie

OBJECTINFORMATIE. Object : Kantoorruimte Adres : Kerkenbos Plaats : Nijmegen

OBJECTINFORMATIE. Object : Kantoorruimte Adres : Kerkenbos Plaats : Nijmegen OBJECTINFORMATIE Object : Kantoorruimte Adres : Kerkenbos 10-19 Plaats : Nijmegen Adres : Kerkenbos 10-19 te Nijmegen. Omschrijving : Dit representatieve kantoorpand bevindt zich in een van de meest prestigieuze

Nadere informatie

HORECA-/WINKELRUIMTE WOERDEN TE HUUR Hogewoerd 2

HORECA-/WINKELRUIMTE WOERDEN TE HUUR Hogewoerd 2 HORECA-/WINKELRUIMTE WOERDEN TE HUUR Hogewoerd 2 Te huur Horeca-/winkelruimte Gemeente : Woerden. Adres : Hogewoerd 2. Algemeen : Woerden is een stad en gemeente in het westen van de Nederlandse provincie

Nadere informatie

Te Koop Woonhuis met bedrijfsruimte. Nedereindseweg 149 te Nieuwegein

Te Koop Woonhuis met bedrijfsruimte. Nedereindseweg 149 te Nieuwegein Te Koop Woonhuis met bedrijfsruimte Nedereindseweg 149 te Nieuwegein 1 Plaats Nieuwegein. Adres Nedereindseweg 149. Omschrijving Ligging c.q. Bereikbaarheid Vloeroppervlakte Het betreft hier een woonhuis

Nadere informatie

BOMBAYSTRAAT 89-91 TE ROTTERDAM

BOMBAYSTRAAT 89-91 TE ROTTERDAM BOMBAYSTRAAT 89-91 TE ROTTERDAM 1 VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE KOOP Betreft : Representatieve bedrijfsruimte van circa 130 m² met circa 85 m² kantoorruimte gelegen aan de Bombaystraat 89-91 op het

Nadere informatie

Casco-horecapand Willemstraat 39 Eindhoven, Code: REDO5574

Casco-horecapand Willemstraat 39 Eindhoven, Code: REDO5574 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Remo van Doorn Telefoon:

Nadere informatie

Adres: Hoofdstraat 130, 2181 EH Hillegom Huurprijs 950,00 per maand

Adres: Hoofdstraat 130, 2181 EH Hillegom Huurprijs 950,00 per maand Adres: Hoofdstraat 130, 2181 EH Hillegom Huurprijs 950,00 per maand Omschrijving ALGEMENE INFORMATIE Het betreft hier een winkelruimte staande en gelegen aan de Hoofdstraat 130 te Hillegom. Deze ruimte

Nadere informatie

TE HUUR. Sluisweg 10 te Bunschoten-Spakenburg

TE HUUR. Sluisweg 10 te Bunschoten-Spakenburg TE HUUR Sluisweg 10 te Bunschoten-Spakenburg Omschrijving Het betreft turn-key winkelruimte ter grootte van ca. 60 m² verhuurbaar vloeroppervlak gelegen in hartje centrum van Spakenburg, nabij de historische

Nadere informatie

Vrijblijvende object informatie TE HUUR Kleiweg 69-71 3051 GJ Rotterdam

Vrijblijvende object informatie TE HUUR Kleiweg 69-71 3051 GJ Rotterdam Vrijblijvende object informatie TE HUUR Kleiweg 69-71 3051 GJ Rotterdam Vrijblijvende object informatie TE HUUR Kleiweg 69-71 3051 GJ Rotterdam Te huur : Winkelruimte Huurprijs : 250,- per vierkante meter

Nadere informatie

Winkelruimte TE HUUR. Keizerswaard AL Rotterdam. Klaassenbv.nl

Winkelruimte TE HUUR. Keizerswaard AL Rotterdam. Klaassenbv.nl Winkelruimte TE HUUR Keizerswaard 119 3078 AL Rotterdam Klaassenbv.nl OMSCHRIJVING Algemeen: Namens onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een horeca- of retailondernemer met lef, visie en een goed doordacht

Nadere informatie

TE HUUR. Laanstraat 42 te Baarn

TE HUUR. Laanstraat 42 te Baarn TE HUUR Laanstraat 42 te Baarn Omschrijving Het betreft hier een winkelruimte gelegen op een uitstekende A1 locatie in het dorpscentrum van Baarn. De winkel is gelegen naast D-Reizen. Er is een breed en

Nadere informatie

TE KOOP: Jan Barendselaan 78 te Poeldijk Vraagprijs: ,00 K.K.

TE KOOP: Jan Barendselaan 78 te Poeldijk Vraagprijs: ,00 K.K. TE KOOP: Jan Barendselaan 78 te Poeldijk Vraagprijs: 169.000,00 K.K. Jan Barendselaan 78, 2685 BV te Poeldijk Totale vloeroppervlakte : ca. 88,5 m² VVO Kadastrale aanduiding: Gemeente Monster, sectie K,

Nadere informatie

Te koop Beleggingsobject: Parmentierstraat 4

Te koop Beleggingsobject: Parmentierstraat 4 Online executieveiling op 13 juli 2016, uitsluitend via de website www.bog-auctions.nl OMGEVING Het object is gelegen op bedrijventerrein De Briellaerd. Op dit moderne en representatieve bedrijventerrein

Nadere informatie

Ca. 128 m² Kantoor / Winkelruimte TE KOOP/ TE HUUR. Oremusplein 1 Arnhem Vrijblijvende projectinformatie

Ca. 128 m² Kantoor / Winkelruimte TE KOOP/ TE HUUR. Oremusplein 1 Arnhem Vrijblijvende projectinformatie Ca. 128 m² Kantoor / Winkelruimte TE KOOP/ TE HUUR Oremusplein 1 Arnhem Vrijblijvende projectinformatie Adres: Oremusplein 1 te Arnhem. Algemeen: Het betreft een kantoor-/winkelruimte gelegen op de begane

Nadere informatie

TE HUUR. Grasdrogerijweg 11 te Leusden

TE HUUR. Grasdrogerijweg 11 te Leusden TE HUUR Grasdrogerijweg 11 te Leusden Omschrijving Het betreft hier een representatieve recent gebouwde bedrijfsunit/bedrijfshal verdeeld over twee bouwlagen. Het object onderscheidt zich door een moderne

Nadere informatie

Huurprijs ,- per jaar

Huurprijs ,- per jaar Stationsstraat 82 c, 3851 NK Ermelo Huurprijs 24.000,- per jaar Omschrijving TE HUUR Stationsstraat 82C te Ermelo OBJECT Op uitstekende locatie gelegen WINKELRUIMTE tussen vele landelijk retailers. LIGGING

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR. Winkelruimte aan de Keizerswaard 22. te Rotterdam - IJsselmonde. (Winkelcentrum Keizerswaard )

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR. Winkelruimte aan de Keizerswaard 22. te Rotterdam - IJsselmonde. (Winkelcentrum Keizerswaard ) VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR Winkelruimte aan de Keizerswaard 22 te Rotterdam - IJsselmonde (Winkelcentrum Keizerswaard ) Object Uitstekend gelegen hoekwinkelruimte met brede uitstraling in

Nadere informatie

Te Huur Winkelruimte. Dorpsstraat 34 te Bunnik

Te Huur Winkelruimte. Dorpsstraat 34 te Bunnik Te Huur Winkelruimte Dorpsstraat 34 te Bunnik Plaats Bunnik. Adres Dorpsstraat 34. Omschrijving Ligging Bereikbaarheid Vloeroppervlakte Het betreft hier representatieve winkelruimte gelegen op de begane

Nadere informatie

INFORMATIE MEMORANDUM

INFORMATIE MEMORANDUM INFORMATIE MEMORANDUM EXECUTIEVEILING (ex artikel 3:268 jo 3:254 BW) Edisonstraat 24 Doetinchem Deadline onderhands bieden: 22 augustus 2016 Veilingdatum: 6 september 2016 Disclaimer: Alle informatie in

Nadere informatie

Te Koop Bedrijfsunit. De Liesbosch 12M te Nieuwegein

Te Koop Bedrijfsunit. De Liesbosch 12M te Nieuwegein Te Koop Bedrijfsunit De Liesbosch 12M te Nieuwegein Plaats Nieuwegein. Adres De Liesbosch 12M. Omschrijving Zeer representatieve bedrijfsunit bestaande uit kantoorruimte gelegen op de 1 e verdiepeing en

Nadere informatie

Te huur toplocatie retail Korte Lijnbaan 8-A Rotterdam naast McDonald's tegenover Score / the little Green Bag

Te huur toplocatie retail Korte Lijnbaan 8-A Rotterdam naast McDonald's tegenover Score / the little Green Bag Van Herk Groep Lichtenauerlaan 30 3062 ME Rotterdam Postbus 4068 3006 AB Rotterdam T: (010) 241 15 55 E: info@vanherkgroep.nl I: www.vanherkgroep.nl Te huur toplocatie retail Korte Lijnbaan 8-A Rotterdam

Nadere informatie

Te huur/te koop. Koningin Wilhelminastraat 14

Te huur/te koop. Koningin Wilhelminastraat 14 Te huur/te koop Koningin Wilhelminastraat 14 2225 BA Katwijk Vrijheidslaan 35, 2321 JR Leiden (071) 5 233 277 leiden@basis.nl www.basis.nl Omschrijving Het te verhuren/verkopen object betreft een representatief

Nadere informatie

Te Koop Bedrijfsruimte met kantoorruimte. Peppelkade 19 te Houten

Te Koop Bedrijfsruimte met kantoorruimte. Peppelkade 19 te Houten Te Koop Bedrijfsruimte met kantoorruimte Peppelkade 19 te Houten Plaats Houten. Adres Peppelkade 19. Omschrijving Het betreft hier een zelfstandig, multifunctioneel bedrijfsgebouw bestaande uit bedrijfsruimte

Nadere informatie

Te huur winkelpand / kantoorruimte Broersvest 57-C te Schiedam

Te huur winkelpand / kantoorruimte Broersvest 57-C te Schiedam Van Herk Groep Lichtenauerlaan 30 3062 ME Rotterdam Postbus 4068 3006 AB Rotterdam T: (010) 241 15 55 E: info@vanherkgroep.nl I: www.vanherkgroep.nl Te huur winkelpand / kantoorruimte Broersvest 57-C te

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Horsterplein 30 32, 3891 ES Zeewolde Vraagprijs 675.000,- kosten koper Omschrijving TE KOOP ADRES Horsterweg 30-32 te Zeewolde OBJECT in het centrum gelegen HORECAPAND met 8 basic HOTELKAMERS. Het betreft

Nadere informatie

Te Koop Markante watervilla. Sallandhaven 6 te Nieuwegein

Te Koop Markante watervilla. Sallandhaven 6 te Nieuwegein Te Koop Markante watervilla Sallandhaven 6 te Nieuwegein Plaats Nieuwegein. Adres Sallandhaven 6. Omschrijving Ligging Bereikbaarheid Vloeroppervlakte Het betreft hier een zeer representatieve en mooie

Nadere informatie

TE HUUR. Bedrijfsweg 18 tot en met 34 te Leusden

TE HUUR. Bedrijfsweg 18 tot en met 34 te Leusden TE HUUR Bedrijfsweg 18 tot en met 34 te Leusden Omschrijving Het betreft hier 8 (acht) recent gebouwde representatieve bedrijfsunits voorzien van eigen entree. De bedrijfsruimtes zijn hoogwaardig afgewerkt

Nadere informatie

Omschrijving Kerkgebouw bestaande uit twee geschakelde delen gelegen aan de Groenezoom te Rotterdam-Vreewijk.

Omschrijving Kerkgebouw bestaande uit twee geschakelde delen gelegen aan de Groenezoom te Rotterdam-Vreewijk. Groenezoom 256-258-260 3075GM Rotterdam 650.000,- k.k. Geheel pand Kerngegevens Type object: Kerkgebouw. Adres en postcode: Groenezoom 256-258-260 (3075 GM) te Rotterdam-Vreewijk. Kadastrale aanduiding:

Nadere informatie

Casco-horecapand Willemstraat Eindhoven, Code: REDO5574

Casco-horecapand Willemstraat Eindhoven, Code: REDO5574 +41 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Remo van Doorn Telefoon:

Nadere informatie

Te Koop. Belegging. Peperstraat 24 te Valkenswaard

Te Koop. Belegging. Peperstraat 24 te Valkenswaard Te Koop Belegging Peperstraat 24 te Valkenswaard 2 3 4 PEPERSTRAAT 24 TE VALKENSWAARD Beschrijving object Locatie / Ligging : Dit volledig verhuurde woon cq. bedrijfscomplex is gelegen tegen het centrum

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE OVERRIJN 8 KATWIJK

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE OVERRIJN 8 KATWIJK VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE OVERRIJN 8 KATWIJK Algemeen In de dorpskern van Katwijk aan den Rijn staat aan de Overrijn 8 een uniek rijksmonumentaal gebouwencomplex. Het voormalig Hof van Katwijk /

Nadere informatie

Ir J.P. van Muijlwijkstraat 128 te Arnhem

Ir J.P. van Muijlwijkstraat 128 te Arnhem Te huur Winkelruimte, Kantoorruimte Ir J.P. van Muijlwijkstraat 128 te Arnhem Ir J.P. van Muijlwijkstraat 128 te Arnhem Algemeen: Te huur winkel-/kantoorunit. Kadastrale gegevens: Gemeente: Arnhem Sectie:

Nadere informatie

WITTE DE WITHSTRAAT 53 te ROTTERDAM

WITTE DE WITHSTRAAT 53 te ROTTERDAM WITTE DE WITHSTRAAT 53 te ROTTERDAM 1 VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE KOOP Betreft : Uniek en volumineus stadspand, gelegen aan de bruisende en populaire Witte de Withstraat. De zeer ruime begane grond

Nadere informatie