Ga je mee? Business Retreat Meet You 23 t/m 28 nov

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ga je mee? Business Retreat Meet You 23 t/m 28 nov"

Transcriptie

1 Ga je mee?

2 23 t/m 28 november 2016 Spa, Belgische Ardennen Ben jij ondernemend? Of wil je het juist weer zijn? Wij houden van ondernemende mensen. Die vooruit willen en zichzelf blijven ontwikkelen. Je bent een ondernemend mens die nieuwsgierig van aard is en toe is aan verdieping, persoonlijke ontwikkeling en een nieuwe uitdaging. Een retreat betekent letterlijk je terug trekken. Je neemt voor een bepaalde periode de tijd voor rust en reflectie; zelfonderzoek. Deze dagen geven jou hernieuwde energie en inzichten om jou of jouw bedrijf een nieuw elan te geven. Hoe we dat doen? We zorgen er in ieder geval voor dat je gezonde, pure voeding krijgt. Een goede nachtrust geven we je op deze fijne plek, het programma en de tools bieden we je met volle aandacht aan. Jij hoeft er alleen maar te zijn. En aan de slag te gaan met dat wat we je bieden en wat bij jou past. Met behulp van ons programma weet je de juiste doelen voor jezelf te stellen. Wij geloven dat jij na deze retreat (weer) gaat knallen in jouw werksituatie. WIL JIJ - In vijf dagen de volle aandacht voor jezelf en jouw persoonlijke ontwikkeling? - Je talenten en potentie ontdekken, door innerlijke rust? - Een volgende stap zetten om nu echt te gaan doen wat jou te doen staat hier in dit leven? - Jezelf trakteren op gezonde voeding voor je mind en je lichaam? - Weer helemaal compleet verbonden met jezelf zijn en je eigen kracht volledig ervaren? Dan is deze retreat echt iets voor jou!

3 Ons bijzondere programma biedt je de lichamelijke en geestelijke voeding die jij precies nu nodig hebt. Jij bent de spil van het bedrijf en alles draait om jou! Wij geven je in deze paar dagen de flow om verder te groeien. We doen dit door middel van een unieke mix van workshops voor persoonlijke ontwikkeling, yoga, meditatie, stiltemomenten en gezonde voeding. We bieden het beste, wat voor jou op dit moment goed is. En daarom hebben we een fantastisch team, van ervaren en gecertificeerde trainers en coaches, dat het super fijn vindt om jou te mogen helpen. Deze paar dagen brengt je stevig verankerd, met beide voeten op de grond. Je krijgt meer energie en daadkracht. Je zult merken dat je tijdens de week wakker wordt. Dat je nieuwe ideeën krijgt, zin om ze uit te voeren en er ook naartoe kan werken. In deze business retreat draait het om jou, van beleven en vooral doen! Wij vertrouwen er op dat je na deze retreat ondernemend zal zijn als nooit tevoren. Wij geven de handvatten. We werken samen. Daarna ga je met frisse zin, zelf aan de slag. AAN HET EINDE VAN DE RETREAT WEET JIJ: - Hoe je helder met jezelf en anderen communiceert - Je eigen waarden en overtuigingen - Hoe je in elkaar zit en wanneer je op je best bent - Hoe je verbinding met je werkelijke zelf maakt - Hoe jij je eerstvolgende stap zet om de inzichten in actie om te zetten - Hoe je deze inzichten krachtig in kan zetten bij het behalen van persoonlijke of zakelijke doelen. Een schitterende plek in Spa, een levendig stadje te midden in de mooie natuur van de Belgische Ardennen.

4 DAGINDELING BUSINESS RETREAT MEET YOU We zorgen ervoor dat er een goede balans is tussen tijd voor jezelf en de activiteiten op het programma. In je vrije tijd is het optioneel om een 1 op 1 coachingsgesprek te hebben, een massage te boeken en alleen of met een groep een wandeling te maken in de mooie natuur. Maar natuurlijk kan je ook lekker rusten met een goed boek of even helemaal niks. Hoe ziet je dag er, ongeveer, uit tijdens de retreat? 08:30 Opstaan (Je kunt een kopje thee of wat fruit pakken) 09:00 10:30 Yoga 10:30 11:30 Ontbijt 11:30 13:00 Tijd voor jezelf 13:00 14:00 Lunch 14:00 17:00 Workshop Persoonlijke ontwikkeling. Dit loopt als een rode draad door de retreat. Elke dag is er dan ook een workshop. 18:30 19:30 Avondeten 20:00 Avondprogramma/meditatie/tijd voor jezelf 22:00 Bedtijd De dagindeling kan dagelijks iets anders zijn. We houden ook een stiltemiddag en - avond. Het programma voor de volgende dag wordt bij het avondeten bekend gemaakt. De business retreat vindt plaats van woensdag 23 t/m zondag 27 november*. Je kunt woensdag 23 november al vanaf 15:00 inchecken. Uitchecken kan op zondagavond 27 november, het programma eindigt rond 17:00. Hierna ga je op huis aan *of je blijft nog een nachtje slapen. Op maandagmorgen hebben we als afsluiter nog een mooie verrassing in petto. De moeite is het waard om nog een nachtje te blijven. Kies wat bij jou past en wat jou uitkomt. Uiteraard ben je vrij om zondagavond op huis aan te gaan.

5 Blijf je tot maandagochtend 28 november dan is uitchecken voor 12:00 uur. Indien je gebruik maakt van de extra overnachting van zondag op maandag, brengen wij voor het avondeten en de overnachting geen extra kosten in rekening. Anderzijds wordt er ook geen korting gegeven op het eerder vertrekken. KOSTEN Graag zetten we voor je op een rij wat de kosten zijn om deel te nemen. Er zijn verschillende opties waaruit je kan kiezen. Voor de 5-daagse Business MeetYou retreat BASIS betaal je 697,- (excl. btw) - 5 nachten* verblijf in een fijne villa op een kamer geschikt voor twee personen** of een studio voor drie tot vier personen - Beddengoed en handdoeken - Dagelijkse workshop persoonlijke ontwikkeling met trainer Eveline van Loon - Dagelijks yoga en meditatie met docent Emmy Hop - Alle dagen gezonde voeding (ontbijt, lunch en avondeten) - Onbeperkt water, koffie en thee * extra overnachting van maandag op dinsdag tegen meerprijs mogelijk. **afhankelijk van het aantal deelnemers en op basis van beschikbaarheid. Voor de 5-daagse Business MeetYou retreat PLUS betaal je 747,- (excl. btw): - Alles van het BASIS retreat - 1 Chakra massage van 60 minuten, om energetische blokkades op te heffen - Korting van 25% op alle volgende massages Optioneel, ook los ter plaatse te boeken - 1-op-1 coaching - Massages Er is plaats voor max. 15 deelnemers. Wil je er zeker bij zijn, reserveer je plekje dan snel. Doe je dat vóór 10 oktober, dan ontvang je een mooie korting van 50,- Heb je verder nog vragen, bel of mail gerust!

6 EARLY BIRD PRIJS Boek je de Retreat BASIS of de Retreat PLUS vóór 10 oktober dan krijg je maar liefst 50,- korting! Je betaalt dan voor BASIS 647,- en voor PLUS 697,- ex. btw. Wat moet je zelf nog regelen? - Je reis van en naar Spa in de Belgische Ardennen - Persoonlijke (reis)verzekeringen DE ACCOMMODATIE We verblijven op een schitterende locatie La Ferme de Spa in de Belgische Ardennen. Meteen toen we de locatie zagen wisten we het: hier willen wij ons retreat houden. Sfeervol, rust, ruimte, unieke omgeving en met koks die niets liever doen dan elke dag de heerlijkste en gezondste gerechten klaarmaken. Kortom, een weldadig verblijf met een onwijs hoge klantenwaardering van maar liefst 9,3 uit 10! Klik hier voor meer informatie en geniet alvast van de prachtige plek.

7 PROGRAMMA YOGA met Emmy Hop eigenaresse & yogadocent HopYoga.nl In deze tijd van onrust waarin veel gebeurt, in je eigen omgeving maar ook wereldwijd, en je allerlei ballen tegelijkertijd in de lucht houdt heb jij behoefte aan echte rust. Rust in je hoofd. Er is vermoeidheid door de vele prikkels om je heen. Je mist de energie om meer ruimte voor jezelf te creëren en meer voor jezelf te kiezen. Waar jij blij van wordt. Dat kan! Met yoga. Yoga betekent letterlijk verbinding. Verbinding tussen je lichaam, geest en ziel. Wist je dat jouw adem je beste vriend is, bij alles wat je doet? Ook bij yoga. De meeste mensen gebruiken hun adem niet optimaal. Waardoor de energie afneemt en vaak zelfs blokkeert. Yoga helpt om de energie beter te laten stromen. Ik geef je oefeningen die je afleiden van je gedachtes. Zodat je uit je hoofd komt. De oefeningen helpen je te ontdekken waar het in jouw lichaam en geest blokkeert. Je leert ernaar te luisteren. Niet door over je

8 VERVOLG - PROGRAMMA YOGA grenzen heen te gaan, maar om ze op te zoeken en vanuit veiligheid en goede ademhaling verdere diepgang te onderzoeken. Het wordt stiller in je hoofd, je leert te observeren, te voelen naar wat er daadwerkelijk is. Yoga zorgt voor kracht, flexibiliteit, creativiteit en rust in je hoofd. Zodat je meer aan kan. Ook, of misschien wel juist, in tijden van stress. Het opent de deur naar stilte. En als die deur eenmaal opengaat...je krijgt rust en ruimte in je hoofd, leert helder te communiceren met jezelf en daardoor ook met anderen en je maakt betere keuzes. Mijn missie: jou fysiek en mentaal sterker en flexibeler maken. De lessen zijn afwisselend en pas ik aan naar de wensen en mogelijkheden van de deelnemers. Met aandacht voor ademtechnieken, dynamische yogahoudingen en ontspanning.

9 PROGRAMMA WORKSHOPS PERSOONLIJKE ONTWIKKELING met Eveline van Loon - trainer en coach bij o.a. Mindacademy en Hetkanwelcoaching en training. Een business retreat, gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling. Met als doel: inzicht in je werkelijke zelf, verbinden met wat je diep van binnen drijft, wie wil je zijn, waar ga je voor, wat heb je nodig om volledig verbonden te zijn met jezelf, hoe kun jij je leven vormgeven vanuit innerlijke kracht en overtuiging. Ik bied je mooie en krachtige stappen om jezelf te (her)ontdekken: Hoe communiceer ik met mezelf en de wereld - Doel voor de week: waar wil je inzicht in, stappen in maken, mee afrekenen, mee starten - Hoe werkt communicatie van binnen? - Impact van gedachten op stemming en gedrag - Het begint allemaal met fysiologie Waarden en overtuigingen - Waar geloof ik in? Wat drijft mij werkelijk? - De zes menselijke basisbehoeften (diepste waarden) - Wat houdt me tegen? Wat heb ik nog nodig Hoe zit ik eigenlijk in elkaar - Wanneer ben ik op mijn best? - Wat zijn mijn voorkeuren? Hoe kan ik, altijd, op mijn best zijn? - Waar moet de bezem doorheen? Wat heb ik niet meer nodig? - Hoe creëer ik een hefboom voor verandering? Verbinding met je werkelijke zelf, je lichaam, hart en hoofd op elkaar afgestemd - Verbinding vanuit het hart - Creëren met je hoofd - Luisteren naar je onderbuikgevoel - Leven vanuit je hart, met je volle verstand, gaan voor wie je werkelijk bent

10 VERVOLG - PROGRAMMA WORKSHOPS PERSOONLIJKE ONTWIKKELING De eerstvolgende stap - Wat is mijn eerste stap als ik weer thuis ben? - Wat heb ik nodig om mijn inzichten om te zetten in acties? - Hoe hou ik mijn kracht vast? - Een ritueel doormaken om je nieuwe stap te bevestigen PROGRAMMA CHAKRAMASSAGE* met Esther Geskus eigenaresse van schoonheidssalon BEAUTY BOOST te Utrecht *optioneel bij te boeken, massage vindt plaats in de vrije tijd Bij een chakramassage wordt er gewerkt met de energie van de 7 hoofdchakra s. Chakra s zijn energiecentra en bewustzijnsniveaus die bij het lichaam horen. Ze hebben ieder een eigen energie en een eigen functie. Wanneer er verstoringen zijn in de chakra s is er vaak disbalans. Een chakramassage helpt te ontspannen en de energie te laten stromen. Tarieven voor massage Chakramassage 60 min 65.- Hotstonemassage 60 min 65.- Lichaamsmassage 60 min 65.- Lichaamsmassage 30 min 35,- Hoofdmassage 30 min 35,-

11 JA, IK WIL MEE EN MELD MIJ AAN Spreekt het programma je aan en wil je graag deelnemen of een optie nemen? Meld je dan via aan bij: met in je bericht graag je contactgegevens. Vervolgens zal ik de boeking met je rondmaken en een factuur voor je maken zodat jij je plekje hebt gereserveerd. Bij betaling binnen 14 dagen na factuurdatum ben je gegarandeerd van deelname. Indien je een betaling doet ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Deze sturen we mee met de factuur. Graag tot ziens op 23 november in Spa! Warme groet, Team embraceyourlife Jeroen Baron

Als je je leven in balans hebt: Zou je dit wel willen maar weet je niet hoe? Dan is dit jaarprogramma echt iets voor jou

Als je je leven in balans hebt: Zou je dit wel willen maar weet je niet hoe? Dan is dit jaarprogramma echt iets voor jou Als je je leven in balans hebt: Heb je geen of weinig last van stress Ken je je grenzen en kun je ze ook aangeven Kun je prima dealen met emoties die zich aandienen Weet je precies hoe je jouw unieke licht

Nadere informatie

Yoga Retreat at Sea. Lekker uitwaaien aan zee, genieten van gezond & lekker eten, elke dag yoga en alle tijd voor jezelf! Het is puur verwennerij!

Yoga Retreat at Sea. Lekker uitwaaien aan zee, genieten van gezond & lekker eten, elke dag yoga en alle tijd voor jezelf! Het is puur verwennerij! Yoga Retreat at Sea 16-18 november 2018 Lekker uitwaaien aan zee, genieten van gezond & lekker eten, elke dag yoga en alle tijd voor jezelf! Het is puur verwennerij! Voel je vitaal bij ROOTZ! Vitale groet,

Nadere informatie

Young People Coaching Experience

Young People Coaching Experience Hét loopbaanprogramma voor Young Professionals Young People Coaching Experience In 5 stappen naar je ideale baan! Ga jij met tegenzin naar je werk? Heb je er genoeg van om werk te doen dat niet bij je

Nadere informatie

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn NIEUWSBRIEF Follow your it knows the way Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief nr. 6 23 augustus 2015 De lessen gaan weer beginnen! De zomervakantie is voorbij, wat gaat de tijd toch snel.

Nadere informatie

PITSTOP TWENTE. Met ons unieke weekendprogramma van de Pitstop kom je dichter bij je eigen stem. Je gaat antwoord vinden op vragen zoals:

PITSTOP TWENTE. Met ons unieke weekendprogramma van de Pitstop kom je dichter bij je eigen stem. Je gaat antwoord vinden op vragen zoals: PITSTOP TWENTE Nadat we er veel vraag naar kregen; nu ook de Pitstop in Twente! Ben je heel erg druk en heb je letterlijk even tijd nodig voor een Pitstop? Dat kan. Met ons unieke weekendprogramma van

Nadere informatie

Bezinning & Bezieling

Bezinning & Bezieling Bezinning & Bezieling + Even op adem komen.. Stel je eens voor hoe zou het zijn om volledig te kunnen genieten van het leven? Niet meer in de kramp te schieten door allerlei belemmerende overtuigingen

Nadere informatie

PITSTOP TWENTE. Met ons unieke weekendprogramma van de Pitstop kom je dichter bij je eigen stem. Je gaat antwoord vinden op vragen zoals:

PITSTOP TWENTE. Met ons unieke weekendprogramma van de Pitstop kom je dichter bij je eigen stem. Je gaat antwoord vinden op vragen zoals: PITSTOP TWENTE Nadat we er veel vraag naar kregen; nu ook de Pitstop in Twente! Ben je heel erg druk en heb je letterlijk even tijd nodig voor een Pitstop? Dat kan. Met ons unieke weekendprogramma van

Nadere informatie

MODULE #7 CORE PURPOSE

MODULE #7 CORE PURPOSE MODULE #7 CORE PURPOSE Welkom bij het 90 dagen mindset coachings programma. Dit programma heeft de potentie om jouw leven compleet te veranderen de komende 90 dagen. Daarin is het belangrijk dat je de

Nadere informatie

Bezinning & Bezieling

Bezinning & Bezieling Bezinning & Bezieling + Even op adem komen.. Stel je eens voor hoe zou het zijn om volledig te kunnen genieten van het leven? Niet meer in de kramp te schieten door allerlei belemmerende overtuigingen

Nadere informatie

Wie niet stil kan staan raakt de weg kwijt!

Wie niet stil kan staan raakt de weg kwijt! Wie niet stil kan staan raakt de weg kwijt! Wat is TimeOut? TimeOut is een indringend proces van persoonlijke leiderschapontwikkeling met rust, ruimte en diepgang als basis. TimeOut gaat door waar andere

Nadere informatie

S P I R I T S I N N A T U R E I B I Z A

S P I R I T S I N N A T U R E I B I Z A S P I R I T S I N N A T U R E I B I Z A M A N N E N R E I S Z A T E R D A G 1 9 M E I T O T V R I J D A G 2 5 M E I 2 0 1 8 L I F E C H A N G I N G T R A V E L E X P E R I E N C E S Belang Mannenweek Persoonlijke

Nadere informatie

Hooggevoeligheid & Energie. Zomerweekend op de Veluwe door Henk Janssen, Selma Weideman en Alex Ruijter

Hooggevoeligheid & Energie. Zomerweekend op de Veluwe door Henk Janssen, Selma Weideman en Alex Ruijter Hooggevoeligheid & Energie Zomerweekend op de Veluwe door Henk Janssen, Selma Weideman en Alex Ruijter Thema s: Herkennen van & omgaan met (Hoog)gevoeligheid en spiritualiteit. Energetisch reinigen en

Nadere informatie

OUTPLACEMENT BROCHURE

OUTPLACEMENT BROCHURE OUTPLACEMENT BROCHURE Inhoudsopgave 1. Outplacementtraject 2. MaandagMorgen-Café 3. Pakket MaandagMorgen-Café 4. Motivatie en talent profiel 5. Pakket Motivatie en talent profiel 6. Outplacement totaal

Nadere informatie

ENERGIE LATEN STROMEN NAAR DE DINGEN DIE ER WERKELIJK TOE DOEN

ENERGIE LATEN STROMEN NAAR DE DINGEN DIE ER WERKELIJK TOE DOEN ENERGIE LATEN STROMEN NAAR DE DINGEN DIE ER WERKELIJK TOE DOEN IK WIL MENSEN IN BEWEGING BRENGEN HANNEKE MOUW Ik stel me graag aan je voor Ik ben geboren in 1970. Ik vind vertrouwen, authenticiteit en

Nadere informatie

DE BURN-OUT SPECIALIST

DE BURN-OUT SPECIALIST DE BURN-OUT SPECIALIST Naar de wortels van het probleem voor een snel en duurzaam herstel BROCHURE bestemd voor MEDEWERKERS MET EEN BURN-OUT De Burn-out Specialist Marne 55-1186 PC AMSTELVEEN E. info@deburnoutspecialist.nl

Nadere informatie

Zondag 27 januari YOGA NIDRA Sessie 19.30u 20.45u (SUZANNE) Vrijdag 1 februari DIVINE LIGHT Cursus 19.30u 21.15u

Zondag 27 januari YOGA NIDRA Sessie 19.30u 20.45u (SUZANNE) Vrijdag 1 februari DIVINE LIGHT Cursus 19.30u 21.15u NIEUWSBRIEF nr.1 21 januari 2019 AGENDA JANUARI 2019 Zondag 27 januari YOGA NIDRA Sessie 19.30u 20.45u (SUZANNE) FEBRUARI Vrijdag 1 februari DIVINE LIGHT Cursus 19.30u 21.15u Vervolg 8-2, 15-2, 01-03,

Nadere informatie

Mocht je na het lezen van deze brochure nog vragen hebben, aarzel dan niet om mij te bellen of te mailen! Ik help je graag.

Mocht je na het lezen van deze brochure nog vragen hebben, aarzel dan niet om mij te bellen of te mailen! Ik help je graag. Lieve dame, Wat fijn dat ik je deze brochure mocht toesturen. Het zegt me dat je graag inzicht zou willen krijgen in wie je bent. Dat je in balans wil komen. En dat je er klaar voor bent om dit te gaan

Nadere informatie

Van Droomreis naar Doen Italië

Van Droomreis naar Doen Italië Van Droomreis naar Doen Italië Ontspan en Bezin...Ontwaak je Lichaam...Open je Hart... Leer Dromen om te zetten in Resultaten... Het leven gaat soms aan ons voorbij. We worden regelmatig geconfronteerd

Nadere informatie

Vitaliteits 3-daagse. Voel je vitaal bij ROOTZ! 24, 25 en 26 september 2018

Vitaliteits 3-daagse. Voel je vitaal bij ROOTZ! 24, 25 en 26 september 2018 Vitaliteits 3-daagse 24, 25 en 26 september 2018 Maak het mee! Wij gaan vitaliteit onder de aandacht brengen met fijne lessen, workshops en lezingen bedoeld voor iedereen, die zich op dit gebied wil laten

Nadere informatie

LEIDT STRESS JOU OF LEID JIJ STRESS?

LEIDT STRESS JOU OF LEID JIJ STRESS? LEIDT STRESS JOU OF LEID JIJ STRESS? LEER STRESS EENVOUDIG TE OVERWINNEN REALISEER EEN DOORBRAAK NAAR EEN STRESSVRIJ LEVEN WORKSHOP STRESS OVERWINNEN stress effectief voorkomen zelf-ontdekken en zelf-beleven

Nadere informatie

EEN WEEK OM TOT JEZELF TE KOMEN AAN DE VOET VAN DE SPAANSE PYRENEEËN. Thema: In vertrouwen Zijn

EEN WEEK OM TOT JEZELF TE KOMEN AAN DE VOET VAN DE SPAANSE PYRENEEËN. Thema: In vertrouwen Zijn EEN WEEK OM TOT JEZELF TE KOMEN AAN DE VOET VAN DE SPAANSE PYRENEEËN Thema: In vertrouwen Zijn Yoga, meditatie, beeldend werken, stilte, de schoonheid van de natuur, samen zijn of alleen, in rust en met

Nadere informatie

PERSOONLIJK LEIDERSCHAP

PERSOONLIJK LEIDERSCHAP PERSOONLIJK LEIDERSCHAP PLUK DE DAG Positiever leven, het begin. Stap 1. Vandaag heb je een nieuwe dag gekregen. Geniet er van. In alle vormen en maten. Wees een bron van energie voor jezelf en voor anderen.

Nadere informatie

S P I R I T S I N N A T U R E I B I Z A 2 9 J U N I T / M 6 J U L I S E P T T / M 2 8 S E P T " M A N N E N & V R O U W E N "

S P I R I T S I N N A T U R E I B I Z A 2 9 J U N I T / M 6 J U L I S E P T T / M 2 8 S E P T  M A N N E N & V R O U W E N S P I R I T S I N N A T U R E I B I Z A 2 9 J U N I T / M 6 J U L I 2 0 1 9 2 1 S E P T T / M 2 8 S E P T 2 0 1 9 " M A N N E N & V R O U W E N " WWW.SPIRITOFSOULTRAVEL.COM MANNEN & VROUWEN 12 FASE VAN

Nadere informatie

Connecting the dots to the future

Connecting the dots to the future Connecting the dots to the future Connecting the Dots to the future is een krachtig transformatieprogramma dat je helpt inzicht te krijgen in je persoonlijk pad. Het programma koppelt nadrukkelijk verleden,

Nadere informatie

Yoga vakantie Malaga 5 oktober 12 oktober 2019

Yoga vakantie Malaga 5 oktober 12 oktober 2019 Yoga vakantie Malaga 5 oktober 12 oktober 2019 Het thema van deze yoga vakantie is Kom in je Element. Als je helemaal in je element bent, voel je je prettig, krachtig, lekker in je vel en op je gemak.

Nadere informatie

Inspiratie & Meer. Oefeningen

Inspiratie & Meer. Oefeningen Inspiratie & Meer Oefeningen Inspiratie & Meer www.inspiratieenmeer.nl info@inspiratieenmeer.nl Oefeningen voor het het 2e chakra Oefening 1 Vraag hulp En vergeet niet dat je altijd de Engelen, het Universum

Nadere informatie

ZwangerRetreat. Voel je vitaal bij ROOTZ! 30 en 31 maart Vitale groet, Mirjam Dreijer & Monique Goemans

ZwangerRetreat. Voel je vitaal bij ROOTZ! 30 en 31 maart Vitale groet, Mirjam Dreijer & Monique Goemans ZwangerRetreat 30 en 31 maart 2019 Tijd voor jezelf! De kleine in je buik, je voorbereiden op jouw bevalling. Ontspannen en de zinnen verwennen. Gezond & biologisch eten. Vragen kunnen stellen, vol inspiratie

Nadere informatie

Master in. Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING:

Master in. Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING: Master in Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING: Master in Leadership: Weet jij wat jouw hart sneller doet kloppen? Communiceren en continue verbeteren met

Nadere informatie

T a l e n t v o l L e v e n!

T a l e n t v o l L e v e n! T a l e n t v o l L e v e n! 7 Gamechangers Nicoline Pouwer Zangeres. Entrepreneur. Levensgenieter. Talentvol leven De keuze is aan jou Zeg 'Ja!" tegen jouw talentvolle leven! Lieve talentvolle levensgenieter,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF YOGA-TOUCH MAART 2019

NIEUWSBRIEF YOGA-TOUCH MAART 2019 NIEUWSBRIEF YOGA-TOUCH MAART 2019 Het heeft even geduurd, maar eindelijk. Onze nieuwsbrief is weer uit. Boordevol nieuws (let op; belangrijk nieuws over de lessen) en weetjes (bijv.workshops etc.). Mocht

Nadere informatie

* Meivakantie dinsdag 1 mei t/m zondag 13 mei 2018 * De maanden maart en april DIVINE LIGHT HEALING voor 35,00!!

* Meivakantie dinsdag 1 mei t/m zondag 13 mei 2018 * De maanden maart en april DIVINE LIGHT HEALING voor 35,00!! NIEUWSBRIEF nr.3 maart 2018 Overzicht maand MAART Examenyoga jongeren Zwangerschapsyoga Partnerles The Essence of Life meditatie Divine Light cursus NIEUW! Volle maan meditatie maandag 26 maart dinsdag

Nadere informatie

Gefeliciteerd! 3. Laatste loodjes 6. Tot zover 12

Gefeliciteerd! 3. Laatste loodjes 6. Tot zover 12 Gefeliciteerd! 3 Waarom dit boek? 3 Hoe gaat dit boek jou helpen? 3 Is er nog iets dat je moet weten voordat je verder leest? 4 Laatste loodjes 6 De agenda 6 Nu jij 9 Tot zover 12 Gefeliciteerd! Als je

Nadere informatie

De workshop Coachend leidinggeven wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Coachend leidinggeven wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Coachend leidinggeven Coachend leidinggeven, motiveren en inspireren Wil jij het optimale uit jouw medewerkers halen, dan moet je ze motiveren en inspireren. Naast hun leidinggevende ben je ook

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Centrum voor BewustZijn

Nieuwsbrief. Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief Follow your it knows the way Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief nr. 1 28 januari 2016 Lieve mensen, In het Centrum voor BewustZijn hebben wij (Angela en Marjolein) onze krachten gebundeld.

Nadere informatie

Tenerife: heerlijk voor een yoga vakantie. Datum

Tenerife: heerlijk voor een yoga vakantie. Datum Heerlijk, helemaal ontspannen! En eindelijk kennismaken met yoga en mindfulness Ik wil graag ECHT mijn batterij opladen, zonder man of kinderen! Zalig om even te unpluggen en met helemaal niemand rekening

Nadere informatie

Ontdek-je-zelf toolkit. Plané Training & Coaching Persoonlijke- en Loopbaanontwikkeling

Ontdek-je-zelf toolkit. Plané Training & Coaching Persoonlijke- en Loopbaanontwikkeling Ontdek-je-zelf toolkit Ontdekken wat voor werk echt bij je past dat is nog zo gemakkelijk niet! Om je op weg te helpen, geef ik je 4 tools waarmee je je eerste stappen kunt zetten om te ontdekken waar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn. Follow your. it knows the way. Zomervakantie. Nieuwsbrief 25 juni 2015

NIEUWSBRIEF. Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn. Follow your. it knows the way. Zomervakantie. Nieuwsbrief 25 juni 2015 NIEUWSBRIEF Follow your it knows the way Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief 25 juni 2015 Zomervakantie Nog enkele weken en dan is het alweer zomervakantie. Hieronder staan de laatste lessen

Nadere informatie

Business Essentials. 3 Essentiële lessen

Business Essentials. 3 Essentiële lessen Coach Business Essentials 3 Essentiële lessen Welkom! Wat super dat je je hebt ingeschreven voor de Coach Business Essentials! Deze gratis training is speciaal voor coaches en therapeuten, die hun onderneming

Nadere informatie

RITUEEL. schrijven. Word de persoon die je altijd al had willen zijn.

RITUEEL. schrijven. Word de persoon die je altijd al had willen zijn. RITUEEL schrijven d a g b o e k Word de persoon die je altijd al had willen zijn. Welkom De persoon worden die je altijd al had willen zijn. Daarom schrijf ik. Door ritueel te schrijven kom je in verbinding

Nadere informatie

SestraSelectie verzorgt de komende maanden weer een aantal workshops en trainingen:

SestraSelectie verzorgt de komende maanden weer een aantal workshops en trainingen: SestraSelectie verzorgt de komende maanden weer een aantal workshops en trainingen: 1. Workshop: Ontdek jouw communicatietalent! Data: woensdag 10 september, woensdag 24 september, woensdag 29 oktober,

Nadere informatie

Keuzestress of ontspannen kiezen

Keuzestress of ontspannen kiezen Keuzestress of ontspannen kiezen Wat leuk dat je mijn weggever hebt aangevraagd. Ik vertrouw erop dat het je inzicht geeft! Veel plezier met lezen of kijken. Want de ene persoon leest liever en de ander

Nadere informatie

YOGA LIFESTYLE. verbinding met jezelf. 'Yoga is the journey of the self, to the self, through the self.

YOGA LIFESTYLE. verbinding met jezelf. 'Yoga is the journey of the self, to the self, through the self. YOGA LIFESTYLE F E B R U A R I 2 0 1 7 YOGA & MEDITATIE Geef jezelf de aandacht en de liefde die je verdient! Maak verbinding met jezelf 'Yoga is the journey of the self, to the self, through the self.

Nadere informatie

Female Leadership Journey. De kracht van de ontmoeting.

Female Leadership Journey. De kracht van de ontmoeting. Female Leadership Journey De kracht van de ontmoeting. De Female Leadership Journey was een fantastische ervaring. Tien dagen op pad in een prachtig land met een groep heel verschillende en prachtige vrouwen.

Nadere informatie

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn NIEUWSBRIEF Follow your it knows the way Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn Extra Nieuwsbrief 19 juni 2015 De komende tijd zullen er bij Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn meerdere activiteiten

Nadere informatie

Waar een wil is, is een Weg!

Waar een wil is, is een Weg! 5 tips om moeiteloos voor jezelf te kiezen en een stap te zetten. Waar een wil is, is een Weg! - Lifecoach http://www.facebook.com/arlettevanslifecoach 0 Je bent een ondernemende 40+ vrouw die vooral gericht

Nadere informatie

Jaarprogramma Daadkrachtig leven én werken in zeven stappen. De trainers. Ben jij klaar voor dit unieke concept?

Jaarprogramma Daadkrachtig leven én werken in zeven stappen. De trainers. Ben jij klaar voor dit unieke concept? www.123organizing.nl Jaarprogramma Daadkrachtig leven én werken in zeven stappen jessica@123organizing.nl 06-45 32 80 13 Jaarprogramma Daadkrachtig leven én werken in zeven stappen Hoe zou het voor jou

Nadere informatie

MODULE #8 TIME MANAGEMENT

MODULE #8 TIME MANAGEMENT MODULE #8 TIME MANAGEMENT Welkom bij het 90 dagen mindset coachings programma. Dit programma heeft de potentie om jouw leven compleet te veranderen de komende 90 dagen. Daarin is het belangrijk dat je

Nadere informatie

IJSLAND. WHM reis door Jerome Wehrens. De reis voor de rest van je leven! Jerome-Wehrens_Brochure_IJslandreis.docx Date: Page: 1/7

IJSLAND. WHM reis door Jerome Wehrens. De reis voor de rest van je leven! Jerome-Wehrens_Brochure_IJslandreis.docx Date: Page: 1/7 IJSLAND WHM reis door Jerome Wehrens De reis voor de rest van je leven! Jerome-Wehrens_Brochure_IJslandreis.docx Date:. 27-5-2016 Page: 1/7 RESET MIND, BODY & SYSTEM De Wim Hof Methode met B-Mind in IJsland

Nadere informatie

mind heart body food home

mind heart body food home Inleiding 7 Een moment voor jezelf 11 Retreat your mind 16 Retreat your heart 36 Retreat your body 50 Retreat your food 82 Retreat your home 106 Extra tips 118 Dankwoord 125 Retreat Yourself_binnenwerk2.indd

Nadere informatie

Workshops Verwendag Borstcentrum. 3 november 2018

Workshops Verwendag Borstcentrum. 3 november 2018 Workshops Verwendag Borstcentrum 3 november 2018 Overzicht workshops Verwendag Borstcentrum Op 3 november is het mogelijk om gratis deel te nemen aan een workshop. U kunt kiezen uit 9 workshops die we

Nadere informatie

Winnen en behouden van nieuwe cliënten

Winnen en behouden van nieuwe cliënten Winnen en behouden van nieuwe cliënten Dat is de kracht van het zelfstandig ondernemerschap in tegenstelling tot de grote bedrijven. Alles draait om het vertrouwen van jouw cliënt in jouw professionaliteit.

Nadere informatie

De 10 dagen reset van lichaam en geest. Hoe ziet de 10- daagse reset eruit?

De 10 dagen reset van lichaam en geest. Hoe ziet de 10- daagse reset eruit? 1 De 10 dagen reset van lichaam en geest Hoe ziet de 10- daagse reset eruit? De week voor de workshopdag is de voorbereiding op de 10 dagen reset. Dag 1 is een workshopdag bij Erve Hulsbeek. De dagen 2-10

Nadere informatie

Welke kleur kies jij?

Welke kleur kies jij? Welke kleur kies jij? Eerst even dit... Kleur is zoveel meer dan je favoriete tint op de muur of de kleur van je lievelingsjurk. Kleur is een taal en spreekt direct met je gevoel waarbij woorden overbodig

Nadere informatie

Hai, hai, Jij wordt de creator van je eigen leven!

Hai, hai, Jij wordt de creator van je eigen leven! Hai, hai, Hoe was 2018 voor jou? We zijn weer bij het einde van het jaar en dat is een mooi moment om terug te blikken op het afgelopen jaar en vooruit te kijken naar wat er volgend jaar komen gaat. De

Nadere informatie

voor de hooggevoelige man Wegwijzer

voor de hooggevoelige man Wegwijzer voor de hooggevoelige man Wegwijzer Wat biedt deze wegwijzer mij? Je herkent het vast: Je wordt door anderen vaak niet begrepen of nóg erger: Je wordt niet serieus genomen; In (liefdes)relaties ervaar

Nadere informatie

Duurzame inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid Duurzame inzetbaarheid Iedere HR-professional weet dat het belangrijk is dat zowel jonge als oudere medewerkers gedurende hun loopbaan gezond en productief blijven werken. Daarom staat duurzame inzetbaarheid

Nadere informatie

Extra Update - oktober 2018

Extra Update - oktober 2018 Subscribe Past Issues Translate Bekijk de email in je browser Extra Update - oktober 2018 In deze update: Wauw! Wat biedt Upside Down? Yoga abonnementsvormen Geslaagd Open Huis op zaterdag 6 oktober Acties

Nadere informatie

De training wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De training wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Training Passie en missie Passie en missie: jouw unieke bijdrage Wil jij weten wat jouw passie en missie is? Wat jouw unieke bijdrage is? Hoe jij het verschil kan maken? Dan is de training Passie en missie

Nadere informatie

LEIDERSCHAPSREIS BALI 2014 ZACHTE TIJD ALS KATALYSATOR VAN VOORUITGANG

LEIDERSCHAPSREIS BALI 2014 ZACHTE TIJD ALS KATALYSATOR VAN VOORUITGANG LEIDERSCHAPSREIS BALI 2014 ZACHTE TIJD ALS KATALYSATOR VAN VOORUITGANG Begeleiding: Caroline Serré en Odette Meyer Villa Flow Bali, 24 januari 2 februari 2014 RELEVANTIE Als leider mis je vaak de stilte

Nadere informatie

De Online Life Coaching Opleiding

De Online Life Coaching Opleiding De Online Life Coaching Opleiding Het beste uit jezelf en anderen naar boven halen Wat vliegt de tijd voorbij en wat kun je veel creëren, c.q. beleven in 25 jaar. Trots ben ik om 25 jaar actief te zijn

Nadere informatie

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn NIEUWSBRIEF Follow your it knows the way Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief 1 9 januari 2015 Lieve mensen, Een mooi en bijzonder nieuw jaar. Ik wens jullie allen een liefdevol, gezond,

Nadere informatie

Ontwikkeling. Opleiding Persoonlijke Ontwikkeling

Ontwikkeling. Opleiding Persoonlijke Ontwikkeling Ontwikkeling Opleiding Persoonlijke Ontwikkeling Opleiding Persoonlijke Ontwikkeling Waarom? Ik heb het idee dat ik wel eens tekortschiet als het erom gaat anderen duidelijk te maken wat ik bedoel. Ik

Nadere informatie

Kies voor geluk. met de 6 geheimen van gelukkige en succesvolle mensen. Raymond Gruijs

Kies voor geluk. met de 6 geheimen van gelukkige en succesvolle mensen. Raymond Gruijs Kies voor geluk met de 6 geheimen van gelukkige en succesvolle mensen Raymond Gruijs Wat is succes & geluk? Geluk is dat wat jou blij maakt. Succes is je doel hebben bereikt. In geld, creativiteit, liefde,

Nadere informatie

Voor een groep. Korte Workshop Time-management. Slim Werken + Creatief Werken

Voor een groep. Korte Workshop Time-management. Slim Werken + Creatief Werken Voor een groep Korte Workshop Time-management Slim Werken + Creatief Werken edere dag een SlimWerken.COM Julianapark 48-5 5046 GB Tilburg T 013-5770495 M 06-27326562 E contact@slimwerken.com W www.slimwerken.com

Nadere informatie

PRETTIG HERSTELLEN VAN EEN BURN OUT B R O CHURE VOOR WERKNEMERS W W W. V A L E O M E D I CA.NL

PRETTIG HERSTELLEN VAN EEN BURN OUT B R O CHURE VOOR WERKNEMERS W W W. V A L E O M E D I CA.NL PRETTIG HERSTELLEN VAN EEN BURN OUT B R O CHURE VOOR WERKNEMERS W W W. V A L E O M E D I CA.NL INDEX 0 1. H o o f d p a g i n a. 0 2. I n d e x. 0 3. F i j n o m kennis te maken. 0 4. F o c u s n i e t

Nadere informatie

Training Persoonlijke Kracht!

Training Persoonlijke Kracht! Training Persoonlijke Kracht! Zet binnen acht weken stevige stappen in je persoonlijke ontwikkeling en leer te werken vanuit jouw persoonlijke kracht! Training Persoonlijke Kracht! Persoonlijk leiderschapsprogramma

Nadere informatie

In 5 stappen naar meer vrijheid én verbinding in je relatie

In 5 stappen naar meer vrijheid én verbinding in je relatie In 5 stappen naar meer vrijheid én verbinding in je relatie Hallo! Je houdt van je partner. Jullie zijn al geruime tijd samen en hebben misschien samen kinderen. Jullie leiden een druk bestaan en tijd

Nadere informatie

Dag 7: Welke acties neem je die passen bij je nieuwe geld-bewustzijn?

Dag 7: Welke acties neem je die passen bij je nieuwe geld-bewustzijn? Dag 7: Welke acties neem je die passen bij je nieuwe geld-bewustzijn? Laatste dag. Kom je ook bij de Geld is Liefde Community? (En alle redenen om lid te worden.) Wat is de mindset van waaruit je moeiteloos

Nadere informatie

LEIDERSCHAPSREIS BALI 2018

LEIDERSCHAPSREIS BALI 2018 2 FEBRUARI T/M 11 FEBRUARI LEIDERSCHAPSREIS BALI 2018 VERTRAAGDE TIJD ALS KATALYSATOR VAN VOORUITGANG RELEVANTIE Om mogelijkheden te realiseren die verrijkend, buiten de bestaande kaders zijn én vanuit

Nadere informatie

Creëren van innerlijke rust en het visualiseren van een gewenste doeltoestand

Creëren van innerlijke rust en het visualiseren van een gewenste doeltoestand Creëren van innerlijke rust en het visualiseren van een gewenste doeltoestand Wat is het doel van deze methodiek? Het doel van deze methodiek is het creëren van innerlijke rust in situaties die als spannend

Nadere informatie

Mocht je na het lezen van deze brochure nog vragen hebben, aarzel dan niet om mij te bellen of te mailen! Ik help je graag.

Mocht je na het lezen van deze brochure nog vragen hebben, aarzel dan niet om mij te bellen of te mailen! Ik help je graag. Lieve dame, Wat fijn dat ik je deze brochure mocht toesturen. Het zegt me dat je graag inzicht zou willen krijgen in wie je bent. Dat je in balans wil komen. En dat je er klaar voor bent om dit te gaan

Nadere informatie

"Ook een reis van 1000 mijlen begint met een eerste stap" - chinees spreekwoord

Ook een reis van 1000 mijlen begint met een eerste stap - chinees spreekwoord "Ook een reis van 1000 mijlen begint met een eerste stap" - chinees spreekwoord 5 maanden vitaalcoaching Inspirerend en informerend Praktisch en concreet Uitgaan van mogelijkheden Energie gevend Leren

Nadere informatie

Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching. Jaargang 2: Nieuwsbrief 3 (oktober 2013) Hallo allemaal,

Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching. Jaargang 2: Nieuwsbrief 3 (oktober 2013) Hallo allemaal, Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching Jaargang 2: Nieuwsbrief 3 (oktober 2013) Hallo allemaal, Veel te laat krijgen jullie deze nieuwsbrief. Ik had hem al veel eerder willen maken/versturen, maar ik

Nadere informatie

De 10 dagen reset van lichaam en geest. Hoe ziet de 10- daagse reset eruit?

De 10 dagen reset van lichaam en geest. Hoe ziet de 10- daagse reset eruit? De 10 dagen reset van lichaam en geest Hoe ziet de 10- daagse reset eruit? Voorafgaand aan de reset plannen we een persoonlijk kennismakingsgesprek. De week voor de reset is de voorbereiding op de 10 dagen

Nadere informatie

Master in Personal. Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING:

Master in Personal. Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING: Master in Personal Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING: Master in Personal Leadership: Weet jij wat jouw hart sneller doet kloppen? Communiceren en continue

Nadere informatie

NLP FIT BEWUSTWORDING - MINDFULNESS - NLP

NLP FIT BEWUSTWORDING - MINDFULNESS - NLP NLP FIT BEWUSTWORDING - MINDFULNESS - NLP Heart Systems Nederland Geen betere plek om te ontsnappen aan alle hectiek dan in het sfeervolle pand van Heart Systems Nederland, gevestigd in een voormalige

Nadere informatie

Brave decisions. Kiezen vanuit persoonlijke drijfveren: Meer overtuiging. Meer bereik en resultaat. Van stress naar helderheid.

Brave decisions. Kiezen vanuit persoonlijke drijfveren: Meer overtuiging. Meer bereik en resultaat. Van stress naar helderheid. Brave decisions Kiezen vanuit persoonlijke drijfveren: Meer overtuiging. Meer bereik en resultaat. Het FemaleTopTalent programma Brave decisions voor de vrouwelijke professional: met een HBO- of academische

Nadere informatie

Leiderschap trainingen. Persoonlijke Effectiviteit trainingen. Coachend Leidinggeven. Leiderschap van Nu. Leiderschap van Nu - Advanced

Leiderschap trainingen. Persoonlijke Effectiviteit trainingen. Coachend Leidinggeven. Leiderschap van Nu. Leiderschap van Nu - Advanced Leiderschap trainingen Coachend Leidinggeven Leiderschap van Nu Leiderschap van Nu - Advanced Persoonlijke Effectiviteit trainingen Optimaal Omgaan met Tijd en Werkdruk Vergroot je Assertiviteit en Zelfvertrouwen

Nadere informatie

THE HAPPY YOGI RETREAT IBIZA 21 SEPTEMBER TEM 28 SEPTEMBER 2019

THE HAPPY YOGI RETREAT IBIZA 21 SEPTEMBER TEM 28 SEPTEMBER 2019 THE HAPPY YOGI RETREAT IBIZA 21 SEPTEMBER TEM 28 SEPTEMBER 2019 Kom gedurende dit geheel verzorgde Yoga Retreat helemaal tot jezelf op het magische eiland Ibiza met haar bijzondere energie en mooie stranden

Nadere informatie

ENGAGING LEADERSHIP RETREAT. Thailand Maart 2020

ENGAGING LEADERSHIP RETREAT. Thailand Maart 2020 Ontwikkel je persoonlijk leiderschap op een van de mooiste plaatsen ter wereld ENGAGING LEADERSHIP RETREAT Thailand Maart 2020 Onder begeleiding van een gepassioneerde topcoach met jarenlange ervaring

Nadere informatie

TRAINING POSITIEVER DENKEN, LEVEN, WERKEN

TRAINING POSITIEVER DENKEN, LEVEN, WERKEN TRAINING POSITIEVER DENKEN, LEVEN, WERKEN INHOUD De training is gebaseerd op 7 hoofdonderwerpen. De 7 sleutels tot positieve verandering: 1. Bevorder je positieve emoties 2. Denk positiever 3. Waardeer

Nadere informatie

Jaarplanning Trefwoorden: Mind-Walk, wandelen, natuur, mindfulness, meditatie

Jaarplanning Trefwoorden: Mind-Walk, wandelen, natuur, mindfulness, meditatie Jaarplanning 2019 Februari Mind-Walk Valentijn: With Love to Yourself Startpunt: Praktijk-Coach Marianne, Bikkelen 2a, 6658 AS, Beneden-Leeuwen Datum: 17 februari 2019 (Opgeven voor 15 februari 2019) Tijd:

Nadere informatie

Workshop Mindful Werken in de Kraamzorg Kraamzorgcafé 18 mei 2017

Workshop Mindful Werken in de Kraamzorg Kraamzorgcafé 18 mei 2017 Workshop Mindful Werken in de Kraamzorg Kraamzorgcafé 18 mei 2017 Ida Tuinhof Mindfulness- en Compassietrainer Bedrijfsfysiotherapeut Ida Tuinhof Bedrijfsfysiotherapeut Mindfulness- en Compassie trainer

Nadere informatie

Hallo Meditatie en Dans Liefhebber!

Hallo Meditatie en Dans Liefhebber! 19 juli 11 Deze nieuwsbrief verschijnt per kwartaal. Je ontvangt deze omdat je een keer mee hebt gedaan aan een workshop of klant bent of omdat je opgaf als abonnee. Opzeggen/wijzigen of aanmelden voor

Nadere informatie

Massage Flow. Delen is vermenigvuldigen

Massage Flow. Delen is vermenigvuldigen Massagepraktijk In2flow / 2015 Massagepraktijk In2flow / 2015 Massage. Steeds meer mensen ontdekken wat massage voor hen betekent. Je regelmatig laten masseren helpt om lekker in je vel te blijven zitten.

Nadere informatie

the journey of a lifetime begins with one step

the journey of a lifetime begins with one step the journey of a lifetime begins with one step Ve r b i n d e n d l e i d e r s c h a p Verbinding is Key Als CEO of ondernemer ben je nieuwsgierig en denk je voortdurend aan the big picture, waarom wordt

Nadere informatie

In deze FeelGood Gids:

In deze FeelGood Gids: De FeelGood Gids In deze FeelGood Gids: Waarom heb ik deze FeelGood Gids gemaakt? Pag. 3 Wat heb je vandaag nodig? Pag. 4 Je intentie voor vandaag Pag. 5 Oefening Pag. 6 Back to Basics Pag. 8 Wie zorgt

Nadere informatie

TRAININGEN & WORKSHOPS

TRAININGEN & WORKSHOPS Een creatieve start van het nieuwe seizoen Deze herfst staat in het teken van creativiteit bij het ZRCN. Zo kun je toneelspelen bij Trias en zijn wij benieuwd naar jouw ervaringsverhalen. Wil je liever

Nadere informatie

OP PAD MET MARIA MAGDALENA naar ZELFLIEFDE ZIELSVERBINDING MANIFESTATIE

OP PAD MET MARIA MAGDALENA naar ZELFLIEFDE ZIELSVERBINDING MANIFESTATIE OP PAD MET MARIA MAGDALENA naar ZELFLIEFDE ZIELSVERBINDING MANIFESTATIE Het Pad van Maria Magdalena bestaat uit twee 2-daagse Workshops in Nederland. In Spanje kun je onze verdiepende Retreats beleven.

Nadere informatie

Nieuwsflits Studio Duinvoet Januari 2016. Gechannelde boodschap voor februari

Nieuwsflits Studio Duinvoet Januari 2016. Gechannelde boodschap voor februari Nieuwsflits Studio Duinvoet Januari 2016 Dear Ones, Gechannelde boodschap voor februari Wij nemen jullie mee in een shift die noodzakelijk is om de energie op jullie planeet te balanceren. Het magnetische

Nadere informatie

Maak echt contact en bereik samen zoveel meer. Process Communication Model

Maak echt contact en bereik samen zoveel meer. Process Communication Model Maak echt contact en bereik samen zoveel meer Process Communication Model Weet wat werkt, met Process Communication Zou je misschien, als je tijd hebt, hoor... Communicatie of miscommunicatie? Herken de

Nadere informatie

15 tips om de dag ontspannen te beginnen

15 tips om de dag ontspannen te beginnen 15 tips om de dag ontspannen te beginnen Het is voor werknemers met een drukke agenda vaak moeilijk goed voor hun lichaam te zorgen. Daarom heb je tools nodig om je lichaam en geest te ontspannen. Voor,

Nadere informatie

NIEUWE GEWOONTE in DRIE WEKEN

NIEUWE GEWOONTE in DRIE WEKEN NIEUWE GEWOONTE in DRIE WEKEN Het doel van het drie weken plan van Follow the Honey is een dagelijkse gewoonte op te bouwen van naar binnen gaan, met je aandacht bij Jezelf zijn*. Binnen is bij je hart,

Nadere informatie

Inhoudsopgave 1. VOORWOORD 3 2. WIE BEN JIJ? 3 3. WAAROM EN VOOR WIE? 4

Inhoudsopgave 1. VOORWOORD 3 2. WIE BEN JIJ? 3 3. WAAROM EN VOOR WIE? 4 Inhoudsopgave 1. VOORWOORD 3 2. WIE BEN JIJ? 3 3. WAAROM EN VOOR WIE? 4 4. VIER GOUDEN TIPS 5 Tip 1: In en uit de knoop 5 Tip 2: De switchingpuntjes 6 Tip 3: Open je oren en luister goed 7 Tip 4: Water

Nadere informatie

Training Innerlijke Balans. Hoera het is vandaag! Sepp Lifka

Training Innerlijke Balans. Hoera het is vandaag! Sepp Lifka Hoera het is vandaag! Een training voor ieder die wil leren hoe je in de waan van de dag de innerlijke rust en balans kunt bewaren. Warm welkom Hoera het is vandaag! Mijn naam is en in mijn dagelijks leven

Nadere informatie

MENUKAART VITALITEIT & GEZONDHEID. Inspiratie naar een vitale leefstijl voor jouw medewerkers

MENUKAART VITALITEIT & GEZONDHEID. Inspiratie naar een vitale leefstijl voor jouw medewerkers MENUKAART VITALITEIT & GEZONDHEID Inspiratie naar een vitale leefstijl voor jouw medewerkers INHOUD Wie is BeLife? Menukaart Prijslijst Extra informatie OVER BELIFE BeLife is een organisatie die zijn passie

Nadere informatie

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Grijp je Ambities Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Je dromen verwezenlijken in 7 stappen. Grijp je ambities Brengt je dichterbij je ideaal Laat je talenten leven Helpt je het

Nadere informatie

Wim Annerel Life coach Loopbaancoach Business coach.

Wim Annerel Life coach Loopbaancoach Business coach. Wim Annerel Life coach Loopbaancoach Business coach Goede voornemens? Vergeet het maar, zeggen de statistieken: slechts 18% slaagt erin om goede voornemens ook succesvol na te komen. En toch. Als je weet

Nadere informatie

Eindelijk vrij,..tips voor een ontspannen vakantie met het hele gezin. by Jolanda Heusinkveld

Eindelijk vrij,..tips voor een ontspannen vakantie met het hele gezin. by Jolanda Heusinkveld Eindelijk vrij,..tips voor een ontspannen vakantie met het hele gezin. by Jolanda Heusinkveld Mijn naam is Jolanda Heusinkveld, moeder van 2 lieve gevoelige én ondeugende kinderen. Al zo'n 17 jaar coach

Nadere informatie