Hallmark Retail Internet Services

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Hallmark Retail Internet Services"

Transcriptie

1 HRIS RETOUREN Hallmark Retail Internet Services Instructieboek voor retailer Hallmark voegt een nieuwe functionaliteit aan HRIS toe: Uw retouren via internet doorgeven!

2 Hallmark Retail Internet Services Retouren handleiding (versie - September 2012) Disclaimer Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt, op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Hallmark Cards Nederland BV. Op de retail website(s) van Hallmark Cards wordt uiterste zorg besteed aan een zo compleet, correct, actueel en toegankelijk mogelijk aanbod van de informatie. Wij streven ernaar de site zo eenvoudig en gebruiksvriendelijk mogelijk te houden. De site word daarom ook continu ge-update met al dan niet nieuwe informatie. Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend en Hallmark Cards Continental Europe neemt geen verantwoordelijkheid voor de consequenties van het gebruik van de geboden informatie. Voor algemene vragen/opmerkingen omtrent de inhoud van deze site kunt u bellen of en met Hallmark Cards Nederland BV, telefoon , nl_customerservice@hallmark.com

3 CHECKLIST 1. Ga naar en klik rechtsboven in het scherm op Retailer 2. Klik op de tab RETOUREN 3. Accepteer de voorwaarden U kunt nu een tellijst uitprinten, waarop nog GEEN aantallen zijn ingevuld. Deze kunt u gebruiken als hulpmiddel om uw retouren te noteren. 4. Vul per collectie uw aantallen in die u retour wilt sturen (neem deze bijv. over van de door u ingevulde tellijst) 5. Indien u klaar bent, klik rechtsboven in het vak Retour overzicht op de knop RETOUR BEKIJKEN/BEVESTIGEN U kunt nu een tellijst uitprinten waarop de aantallen zijn vermeld die u heeft ingevuld; Hierop staan ook de collecties die u NIET heeft ingevuld vermeld 6. Vink het vakje Seizoen indienen aan 7. Klik op de knop RETOUR INDIENEN indien u de retour wilt indienen, Klik op TERUG NAAR RETOUR AANGIFTE indien u verder wilt gaan met de huidige retour aangifte. Klik op RETOUR ANNULEREN om de reeds ingevulde retour aangifte te wissen en opnieuw te beginnen Indien u op de knop RETOUR INDIENEN heeft geklikt, vult u in het volgende scherm in: 8. Uw mailadres waar u de bevestiging naar gestuurd wenst te hebben; 9. Uw naam (verplicht veld); dit zou bijvoorbeeld de naam van degene kunnen zijn die de retouren indient 10. Uw referentienummer (optioneel) 11. Het aantal dozen (verplicht veld). Indien de retour opgaaf een kleinseizoen betreft, zal het ophalen van de goederen mogelijk door uw merchandiser worden verzorgt. Dit wordt vermeld bij de seizoenen waarop dit van toepassing is. 12. Vink beide opties Ik ga akkoord met de retourvoorwaarden en Ik verklaar de retouropgaaf correct en naar waarheid te hebben ingevuld aan, om u retouren te kunnen indienen 13. Klik op RETOUR BEVESTIGEN Uw retouren worden nu verwerkt (u krijgt hier een bevestigingsmail van); u kunt een creditnota verwachten binnen 5 dagen. Tevens worden de retourdozen binnen 5 werkdagen bij u opgehaald. Mogen wij u vragen uw klantnummer, plus het aantal van (bv. 1/3, 2/3, 3/3) te vermelden op de dozen? Wij hebben dit nodig voor logistieke doeleinden. Het retourhalen van de molens is NIET mogelijk via Hris. Dit wordt door uw merchandiser verzorgt. Voor een uitgebreide handleiding, kunt u terecht op de volgende pagina s.

4 1. Retouren doorgeven 1. Als u voor het eerst op de knop Retouren klikt, vragen wij u om de overeenkomst Retouren te lezen en de voorwaarden te accepteren: 2. Wanneer u de voorwaarde niet of vergeet te accepteren en vervolgens op de knop Doorgaan klikt, krijgt u het volgende bericht: 3. Om gebruik te mogen maken van de retouren functionaliteit, dient u de overeenkomst te accepteren:

5 4. Zodra u de Retour voorwaarden heeft geaccepteerd opent het venster Retouren : 5. In het venster Seizoen selecteren (61) zijn de beschikbare retouren per seizoen getoond. U kunt hier zelf het gewenste seizoen (62) kiezen. 6. Uw recht van retour percentage (54) staat aangegeven onder de naam van het door u geselecteerde seizoen (53). Wij laten u de waarde van de reeds aangemelde retouren (56) en de waarde van uw huidige retour aangifte (57) zien. 7. Voor elke collectie binnen een seizoen (63) kunt u het aantal (64) van de kaarten invullen dat u wilt retourneren per prijscategorie (65). De totalen per prijscategorie (66) en subtotalen per collectie binnen het seizoen (69) worden direct berekent en getoond. 8. Om een overzicht van de door u ingevulde gegevens te zien kunt u op de knop Retour bekijken/bevestigen (59) klikken. Deze kunt u ook printen (60) als een tellijst die u kan gebruiken bij het tellen van de retouren. 9. Het maximale aantal dat u mag retourneren mag niet hoger zijn dan het aantal kaarten dat u opgegeven retouraantal overschrijdt het geleverde aantal :

6 10. Dit ziet u ook in het Overzicht ingevulde retouren (70) als u op de knop Retour bekijken/bevestigen (59) klikt: 11. Het aantal kaarten per prijscategorie (71) komt boven het aantal kaarten dat u heeft ontvangen. Hierdoor krijgt u een bericht (72) dat het ingevulde aantal te hoog is en hierdoor ook de maximale waarde (73 en 57) van het totaal per collectie. Ook is de resterende waarde van uw retour (58) in rood en als negatief aangegeven. 12. Pas nadat alle waardes correct zijn, verdwijnen alle waarschuwingen in het rood en wordt het mogelijk om uw retour in te dienen ( 74) door het kader aan te vinken. Indien u vergeet het kader aan te vinken en direct op de knop retour indienen klikt, krijgt u hier een waarschuwing van. Klik vervolgens op de knop retour indienen (75).

7 13. In een nieuw venster wordt u gevraagd om uw retour te bevestigen: 14. Een bevestiging dat u de retour aanvraag heeft ingediend zal door HRIS naar uw adres (76) verstuurd worden. Wij hebben het laatst bekende adres van u hier ingevuld. Als u de bevestiging op een ander adres wenst te ontvangen, kunt u hier het nieuwe adres invoeren. Dit wordt automatisch opgeslagen door het systeem nadat u de retour hebt bevestigd. 15. Uw NAW gegevens (78) worden hier getoond. Als deze niet langer juist zijn (79), vragen wij u om uw nieuwe gegevens naar ons te communiceren d.m.v. een . Klik hiervoor op de knop contact (15) 16. Voordat u een retour kunt versturen, vragen wij u altijd om uw naam in te toetsen in het veld naam opdrachtgever (80). Dit helpt ons en u om te kunnen bepalen door welke persoon een retour ingediend is. Doet u niet niet dan resulteer dit in een foutmelding (86) en u kunt niet doorgaan: 17. Indien u uw eigen referentienummer toe wilt voegen aan een retour, dan kan dat in het veld eventueel referentienummer (81)

8 18. Vermeld het aantal dozen (93) welke u retour wil sturen. 19. Vermeld het aantal molens (94) die u retour wil sturen. Enkel verpakte molens worden geretourneerd. Gelieve hiervoor de meegeleverde plastiek zak te gebruiken, of de molens te sealen. 20. Voordat u uw retour kan indienen dient u akkoord te gaan met de retourvoorwaarden (82) en te verklaren dat de retouropgaaf door u correct en naar waarheid ingevuld is (83). 22. Klik op de knop TERUG NAAR RETOURAANGIFTE om terug te gaan naar uw retouraangifte (85) 23. Klik op de knop RETOUR BEVESTIGEN om uw retour opdracht te versturen (84). Zodra u de retour heeft bevestigt opent het nieuwe venster retouren historie. 24. U zult ook merken dat er een nieuwe knop retouren historie (14) is bijgekomen: 25. In uw retouren historie staat aangegeven: Retourordernummer (87) Datum retour(en) aangifte (88) De totale waarde van de door u aangegeven retour(en) (89) voor desbetreffende retouropdracht (87) Het status van uw retourverzoek (90) De naam van de opdrachtgever (91) Uw eventuele interne referentie (92) U krijgt van ons een seizoenretouropgaaf bevestiging per Hierbij bevestigen wij dat wij uw seizoensretouropgaaf in goede orde hebben ontvangen. Uw retouropgaaf is bij ons bekend onder retourordernummer [RB85], dit nummer zal in verdere communicatie worden vermeld. Uw retouropgaaf is doorgestuurd en zal gecontroleerd worden door Hallmark Cards Credit Control. Wanneer uw opgaaf is geaccordeerd, ontvangt u hiervan een bevestiging en wordt zo spoedig mogelijk uw creditnota toegezonden. Na ontvangst van de bij deze opgaaf behorende retour gezonden goederen, zal Hallmark Cards controleren of de aantallen en prijzen van de goederen overeenstemmen met de opgegeven aantallen en prijzen en/of aan de eventuele overige voorwaarden voor effectuering van het recht van retour is voldaan. Uitsluitend de uitkomst van deze controle door Hallmark Cards bepaalt de omvang van de uiteindelijke creditering waarop u met betrekking tot deze goederen aanspraak heeft. Aan de door u middels de HRIS website gedane opgave en aan eventuele accordering van enige opgave voorafgaand aan deze controle kunt u derhalve geen rechten ontlenen. Met het definitief doorgeven van uw retouropgaaf zijn de seizoenen welke u heeft doorgegeven in het retourmenu van HRIS niet meer beschikbaar (per seizoen kan slechts éénmalig een retouropgaaf worden gedaan). U kunt reeds doorgegeven retouropgaven altijd terugzien in de retouren historie op de HRIS website.

9 24. Contact 1. Heeft u vragen en/of opmerkingen? Als u op de knop contact (11) klikt, dan wordt het in uw eigen programma een nieuwe gegenereerd. Onze contact gegevens zijn dan reeds ingevuld. 25. Mijn gegevens 1. Al uw gebruikersgegevens zijn vastgelegd in onze klantendatabase. Als u op de knop MY ACCOUNT (3) klikt, dan worden deze getoond. Tevens worden de gegevens van uw Regionaal Account Manager en uw Merchandiser getoond. 2. U kunt ons per mail verzoeken uw gegevens te wijzigen. Klik hiervoor op de knop contact (11) in het menu. 3. Wilt u uw wachtwoord aanpassen? Uw huidige wachtwoord staat reeds aangegeven (55). Vul vervolgens uw nieuwe wachtwoord in (56) en hieronder ter bevestiging (57) nogmaals uw nieuwe wachtwoord. Klik daarna op de knop wachtwoord opslaan (58) om uw nieuwe wachtwoord te bevestigen. Uw nieuwe wachtwoord is direct aangepast!

10 Hallmark Cards Nederland BV Rietbaan LP Capelle aan den IJssel, Nederland

HRIS Hallmark Retail Internet Services

HRIS Hallmark Retail Internet Services HRIS Hallmark Retail Internet Services Handleiding voor retailer Hallmark Retail Internet Services Re- ordering handleiding (versie - September 2012) Disclaimer Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd

Nadere informatie

Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren. Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno

Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren. Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno 1. Registreren als account Wanneer je voor de eerste maal een inschrijving wenst

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfmanagementpatiënten

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfmanagementpatiënten Gebruikershandleiding Tropaz voor zelfmanagementpatiënten Contactgegevens: Trombosedienst Elkerliek Ziekenhuis Telefoon: 0492-595973 e-mailadres: trombosedienst@elkerliek.nl 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen...

Nadere informatie

HANDLEIDING DICOS WEBSITE

HANDLEIDING DICOS WEBSITE Versie 1.6 HANDLEIDING DICOS WEBSITE Copyright Kred it B.V. Eindhoven 2012 Niets uit deze publicatie mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van klik, fotokopie, microfilm, geluidsband,

Nadere informatie

Handleiding ADAS bij kwaliteitsvisitatie

Handleiding ADAS bij kwaliteitsvisitatie bij kwaliteitsvisitatie Dit document is een handleiding voor het gebruik van het online auditsysteem ADAS, gebruikt voorkwaliteitsvisitaties georganiseerd door de NVvP. Inhoudelijke informatie over de

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO De Kring

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO De Kring Gebruikershandleiding Ouder Login TSO De Kring Gebruikershandleiding ouder login Maakt u gebruik van of wilt u gebruik maken van de tussenschoolse opvang op PCBS De Kring, dan kunt u zich via de website

Nadere informatie

Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren. Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno

Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren. Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno 1. Registreren als account Wanneer je voor de eerste maal een inschrijving wenst

Nadere informatie

Handleiding MijnUitkering

Handleiding MijnUitkering Handleiding MijnUitkering MijnUitkering is er voor: Het makkelijk en overzichtelijk invullen van uw Verslag Werk en Inkomen (VWI) (voorheen Inkomstenformulier) in MijnUitkering. Op onze nieuwe website

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfmeters

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfmeters Gebruikershandleiding Tropaz voor zelfmeters Contactgegevens: Trombosezorg Atalmedial Telefoon: (088) 0037 750 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 4 2. Aanmelden... 4 2.1 De eerste keer aanmelden... 4 2.2 Inlogscherm...

Nadere informatie

Gebruikers Handleiding voor Zelfmetende patiënten. Met web applicatie Tropaz 2.0

Gebruikers Handleiding voor Zelfmetende patiënten. Met web applicatie Tropaz 2.0 Gebruikers Handleiding voor Zelfmetende patiënten Met web applicatie Tropaz 2.0 Ondervindt u problemen bij het gebruik van het programma Tropaz, neemt u dan contact op met uw eigen trombosedienst. 2012

Nadere informatie

Handleiding voor leidinggevenden Jaargesprekken voeren via het SBA Leerplein

Handleiding voor leidinggevenden Jaargesprekken voeren via het SBA Leerplein Handleiding voor leidinggevenden Jaargesprekken voeren via het SBA Leerplein Account aanmaken/ inloggen 1. Ga naar sbaweb.nl en klik in de onderstaande banner op de homepage op Wat is het leerplein? als

Nadere informatie

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Versie 1.5 mei 2013 Pagina 1 van 15 Inhoudsopgave 1. Inloggen in Employ UrenOnline 4 2. Instellingen binnen Employ UrenOnline 6 2.1 Contactpersonen 6 2.2 Projecten

Nadere informatie

Handleiding opdrachtgever. Goedkeuren van elektronisch werkurenbriefje

Handleiding opdrachtgever. Goedkeuren van elektronisch werkurenbriefje Handleiding opdrachtgever Goedkeuren van elektronisch werkurenbriefje Inleiding Via ASA zijn er één of meerdere flexmedewerkers bij u in dienst. Zij vullen zelf wekelijks hun werkurenbriefje in. Dit doen

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO Gebruikershandleiding Ouder Login TSO Gebruikershandleiding ouder login Gaat u gebruik maken van de tussenschoolse opvang op de Hertog van Gelre, dan kunt u zich via de website van MAM's Kinderopvang registreren

Nadere informatie

HANDLEIDING VOOR DRAGERS

HANDLEIDING VOOR DRAGERS HANDLEIDING VOOR DRAGERS 1 Inhoudsopgave 1 Drager 3 1.1 Algemeen 3 1.2 Inloggen 3 2 Hoofdmenu s 4 2.1 Home 4 2.1.1 Uw gegevens 4 2.1.2 Snelkoppelingen 4 2.1.3 Laatst geplaatste bestelling 4 2.2 Mijn kleding

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfdoseerders

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfdoseerders Gebruikershandleiding Tropaz voor zelfdoseerders Contactgegevens: Trombosedienst Bravis Telefoon: (088) 70 68 000 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 5 2. Inloggen... 5 2.1 De eerste keer aanmelden... 5 2.2

Nadere informatie

Handleiding online orders

Handleiding online orders Handleiding online orders Versie 2.0 11-09-2011 Inhoud 1. Inloggen... 3 1.1 Gebruikersnaam...3 1.2 Wachtwoord...3 1.3 Ik heb nog geen account...3 1.4 Inloggegevens vergeten...4 1.5 Openingstijden online...4

Nadere informatie

Gebruikers Handleiding voor instellingen die gebruik maken van. Nabij Patiënt Testen. Met web applicatie Tropaz 2.0

Gebruikers Handleiding voor instellingen die gebruik maken van. Nabij Patiënt Testen. Met web applicatie Tropaz 2.0 Bladnr : 1/16 Gebruikers Handleiding voor instellingen die gebruik maken van Nabij Patiënt Testen Met web applicatie Tropaz 2.0 Trombosedienst Leiden Poortgebouw Rijnsburgerweg 10 2333 AA Leiden Telefoon:

Nadere informatie

Handleiding MijnUitkering

Handleiding MijnUitkering Handleiding MijnUitkering MijnUitkering is er voor: Het volledig online aanvragen van uw uitkering. U stuurt ook alle benodigde documenten online naar ons toe. Het makkelijk en overzichtelijk invullen

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfmeters

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfmeters Gebruikershandleiding Tropaz voor zelfmeters Contactgegevens: Trombosedienst Bravis Telefoon: (088) 70 68 000 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 5 2. Inloggen... 5 2.1 De eerste keer aanmelden... 5 2.2 Aanmeldscherm...

Nadere informatie

Handleiding aanpassen verzendadres Google mail

Handleiding aanpassen verzendadres Google mail Handleiding aanpassen verzendadres Google mail SOML Inhoudsopgave 1 Verzendadres aanpassen 3 2 Tot slot 10 Bijlage 11 IT-Workz B.V. - Pagina 2 van 12 1 Verzendadres aanpassen Door de nieuwe werkomgeving

Nadere informatie

Handleiding Inschrijven op bestuurlijk aanbesteden

Handleiding Inschrijven op bestuurlijk aanbesteden Handleiding Inschrijven op bestuurlijk aanbesteden Disclaimer Aanbestedingskalender heeft de informatie in deze handleiding met veel zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks bestaat de mogelijkheid dat

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Nabij Patiënt Testen. Met webapplicatie Tropaz 2.0

Gebruikershandleiding Nabij Patiënt Testen. Met webapplicatie Tropaz 2.0 Gebruikershandleiding Nabij Patiënt Testen Met webapplicatie Tropaz 2.0 2 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 3 1. Algemeen... 5 1.1 Inlogscherm... 7 1.2 Wachtwoord vergeten... 8 1.3 Wachtwoord wijzigen...

Nadere informatie

HANDLEIDING. Versie 1.5

HANDLEIDING. Versie 1.5 HANDLEIDING Versie 1.5 Handleiding InZicht InZicht van VOC is het online hulpmiddel dat u helpt inzicht te hebben in het kennis- en opleidingsniveau van uw medewerkers. In deze handleiding nemen we u stapsgewijs

Nadere informatie

Gebruikersinstructie Mijn Bol. Voor gebruikers van Mijn Bol. Instructie

Gebruikersinstructie Mijn Bol. Voor gebruikers van Mijn Bol. Instructie Gebruikersinstructie Mijn Bol Voor gebruikers van Mijn Bol Instructie Versie april 2018 In deze Instructie: 1. Welke voordelen biedt Mijn Bol?... 2 1.1 Slimmer accorderen... 2 1.2 Eenvoudige toegang tot

Nadere informatie

Handboek voor de LEVERANCIER

Handboek voor de LEVERANCIER Inhuurdesk V. Vos Inhuurdesk@ns.nl Versie 1.0 December 2010 Pagina 1 van 16 Inhoudsopgave 1. Processchema... 3 2. Aanmelden als leverancier... 4 2.1 Ontvangen van de gebruikersnaam en een wachtwoord...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Tasnet Het online aanvraagsysteem van TVcN

Gebruikershandleiding Tasnet Het online aanvraagsysteem van TVcN Gebruikershandleiding Tasnet Het online aanvraagsysteem van TVcN Inloggen 1. Vul de gebruikersnaam en het wachtwoord in Klik eventueel op herinner mij om de volgende keer op dezelfde computer direct in

Nadere informatie

Handleiding Uw gegevens

Handleiding Uw gegevens opgericht 1 augustus 1932 Handleiding Uw gegevens Gemaakt door : Marcel van Vuuren Gemaakt op : vrijdag 24 juli 2015 Versie : 25052008_v1.0 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Aanmelden... 4 Aanmelden via de

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Near patient Testing

Gebruikershandleiding. Near patient Testing Gebruikershandleiding Near patient Testing Contactgegevens: Trombosedienst Bravis Telefoon: (088) 70 68 000 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 4 2. Inloggen... 4 2.1 De eerste keer aanmelden... 4 2.2 Aanmeldscherm...

Nadere informatie

Internet Quotations: Handleiding voor Fleet Managers

Internet Quotations: Handleiding voor Fleet Managers Internet Quotations: Handleiding voor Fleet Managers Version: 3.1.1 1. Inloggen op leaseplan.be 3 2. Aanmelden op My LeasePlan en Internet Quotations 4 3. Een bestuurdersprofiel aanmaken en beheren 4 3.1

Nadere informatie

Gebruikers Handleiding voor Zelfmetende patiënten. Met web applicatie Tropaz 2.1

Gebruikers Handleiding voor Zelfmetende patiënten. Met web applicatie Tropaz 2.1 Gebruikers Handleiding voor Zelfmetende patiënten Met web applicatie Tropaz 2.1 Trombosedienst Helmond Wesselmanlaan 25 5707 HA Helmond Telefoon:0492-595973 Fax: 0492-595059 E-mail: trombosedienst@elkerliek.nl

Nadere informatie

Clientportaal handleiding Voor portaalgebruikers

Clientportaal handleiding Voor portaalgebruikers Clientportaal handleiding Voor portaalgebruikers Inhoud 1. Inleiding... - 3-2. Portaal openen... - 4-3. Registreren... - 6-4. Inloggen... - 10-5. Wachtwoord verlopen... - 12-6. Wachtwoord vergeten... -

Nadere informatie

Gebruikershandleiding voor zelfdoserende patiënten Web applicatie Tropaz 3.2R5

Gebruikershandleiding voor zelfdoserende patiënten Web applicatie Tropaz 3.2R5 Gebruikershandleiding voor zelfdoserende patiënten Web applicatie Tropaz 3.2R5 Versie: 5.0 Datum: september 2017 Handleiding Tropaz zelfmanagement Met behulp van deze handleiding maakt u kennis met Tropaz.

Nadere informatie

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale werkbriefjes voor werknemers

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale werkbriefjes voor werknemers Uitzend Software Diensten BV UBplusOnline Handleiding digitale werkbriefjes voor werknemers Versie 2.00 april 2013 Inhoudsopgave H1. Welkom bij UBplusOnline 1.1 Wat is UBplusOnline 2 1.2 Contactgegevens

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Hoe gebruiken? Gebruikershandleiding Inhoudsopgave 1. WAT MOET IK DOEN OM TOEGANG TE KRIJGEN TOT MIJN KLANTENZONE?... 3 2. NAAR UW KLANTENZONE GAAN... 4 3. CONSULTATIE VAN UW GEGEVENS... 6 3.1. MIJN ALGEMENE

Nadere informatie

Handleiding MijnUitkering

Handleiding MijnUitkering Versie 21 juli 2017 Handleiding MijnUitkering MijnUitkering is er voor: Het volledig online aanvragen van uw uitkering. U stuurt ook alle benodigde documenten online naar ons toe. Het makkelijk en overzichtelijk

Nadere informatie

Gebruikers Handleiding voor zelfmanagementpatiënten Met web applicatie Tropaz 2.1

Gebruikers Handleiding voor zelfmanagementpatiënten Met web applicatie Tropaz 2.1 Gebruikers Handleiding voor zelfmanagementpatiënten Met web applicatie Tropaz 2.1 Trombosedienst Helmond Wesselmanlaan 25 5707 HA Helmond Telefoon:0492-595973 Fax: 0492-595059 E-mail: trombosedienst@elkerliek.nl

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfmeters

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfmeters Gebruikershandleiding Tropaz voor zelfmeters Contactgegevens: Trombosedienst Deventer Telefoon: (0570) 536271 op werkdagen van 10.30 uur tot 12.00 uur 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 4 2. Inloggen... 4

Nadere informatie

Handleiding Digitale urenregistratie E-WUB. Voor de opdrachtgever

Handleiding Digitale urenregistratie E-WUB. Voor de opdrachtgever Handleiding Digitale urenregistratie E-WUB Voor de opdrachtgever Inleiding Via Unique zijn er één of meerdere flexmedewerkers bij u in dienst. Zij vullen zelf wekelijks hun werkurenbriefje in. Dit doen

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING VOOR DE WEBSITE WWW.KLEURBEKENNEN.BE

GEBRUIKERSHANDLEIDING VOOR DE WEBSITE WWW.KLEURBEKENNEN.BE GEBRUIKERSHANDLEIDING VOOR DE WEBSITE WWW.KLEURBEKENNEN.BE [Te gebruiken door leerkrachten en directies van scholen] IN DEZE GIDS VIND JE INFORMATIE OVER : A. Aanmaken van een account B. Aanmaken van een

Nadere informatie

NL handleiding online aanvragen en bestellen producten 3D Worknet

NL handleiding online aanvragen en bestellen producten 3D Worknet NL handleiding online aanvragen en bestellen producten 3D Worknet Deze handleiding geeft een uitgebreide uitleg over het online aanvragen en bestellen van 3D geprinte producten bij 3D Worknet. Registreren

Nadere informatie

HANDLEIDING SELFSERVICE WERKGEVERS PORTAL

HANDLEIDING SELFSERVICE WERKGEVERS PORTAL premie- en inningssystematiek HANDLEIDING SELFSERVICE WERKGEVERS PORTAL Het controleren van uw gegevens in SWP U ontvangt deze handleiding namens bpfbouw en de bedrijfstakeigen regelingen in uw sector.

Nadere informatie

Handleiding. Koppelen mede-uitvoerder(s) aan perceelgebonden machtiging

Handleiding. Koppelen mede-uitvoerder(s) aan perceelgebonden machtiging Handleiding Koppelen mede-uitvoerder(s) aan perceelgebonden machtiging april 2014 Inhoud Inleiding... 3 Algemeen... 3 Hulpmiddelen... 4 Verkort stappenplan... 4 1 Andere gebruikers van FRS uitnodigen tot

Nadere informatie

Handleiding Tropaz zelfcontrole

Handleiding Tropaz zelfcontrole Handleiding Tropaz zelfcontrole Met deze handleiding maakt u kennis met Tropaz. Tropaz is een webportal waarmee u informatie met uw trombosedienst uit kunt wisselen. Via Tropaz kunt u uw doseringskalender

Nadere informatie

Provincie Gelderland Handleiding. Indienen subsidieaanvraag

Provincie Gelderland Handleiding. Indienen subsidieaanvraag Provincie Gelderland Handleiding Indienen subsidieaanvraag Inhoudsopgave 1 Uw startpagina.. 2/ 3 2 Nieuwe subsidie aanvraag indienen.. 4 2.1 Introductie. 5 2.2 Algemene informatie 6 2.3 Subsidieaanvrager..

Nadere informatie

Klikt u op dan komt er een scherm of u dit bestand wilt of

Klikt u op dan komt er een scherm of u dit bestand wilt of Enkele nuttige tips om met VARB te werken. U start uw internetbrowser en gaat naar https://www.varb.nl er komt een schermpje Certificaat bevestigen, klik op OK. Het volgende scherm is Voer Pin in, u vult

Nadere informatie

Gebruikershandleiding voor zelfmetende patiënten Web applicatie Tropaz 2.0

Gebruikershandleiding voor zelfmetende patiënten Web applicatie Tropaz 2.0 Gebruikershandleiding voor zelfmetende patiënten Web applicatie Tropaz 2.0 Versie: 4.0 Datum: 21 augustus 2015 1 Handleiding Tropaz zelfcontrole Met behulp van deze handleiding maakt u kennis met Tropaz.

Nadere informatie

DWF Handleiding voor Teams

DWF Handleiding voor Teams Downloaden De app kan gedownload worden in de Appstore en de Playstore door te zoeken op sportlinked of via www.sportlinked.nl. Registreren Nadat de applicatie is gedownload en geïnstalleerd kan de gebruiker

Nadere informatie

----- Handleiding -----

----- Handleiding ----- ----- Handleiding ----- Optering 1. Een account Voordat u een optie kunt nemen moet u een account aanmaken op nieuwbouwinschrijving.nl. Dit kunt u doen door op de knop Log in rechtsboven op het scherm

Nadere informatie

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale werkbriefjes voor werknemers

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale werkbriefjes voor werknemers Uitzend Software Diensten BV UBplusOnline Handleiding digitale werkbriefjes voor werknemers Versie 2.10 augustus 2013 Inhoudsopgave H1. Welkom bij UBplusOnline 1.1 Wat is UBplusOnline 2 1.2 Contactgegevens

Nadere informatie

KIDSADMIN OUDERPORTAAL & OUDERAPP

KIDSADMIN OUDERPORTAAL & OUDERAPP KIDSADMIN OUDERPORTAAL & OUDERAPP HANDLEIDING OKTOBER 2018 INHOUD INLEIDING... 2 OUDERPORTAAL... 3 DE EERSTE KEER INLOGGEN... 3 DASHBOARD... 5 LOGBOEK... 5 PLANNING... 5 Extra opvang aanvragen via planning...

Nadere informatie

KidsAdmin ouderportaal & ouderapp. Handleiding versie 2 (april 2019) Handleiding KidsAdmin ouderportaal - pagina 1

KidsAdmin ouderportaal & ouderapp. Handleiding versie 2 (april 2019) Handleiding KidsAdmin ouderportaal - pagina 1 KidsAdmin ouderportaal & ouderapp Handleiding versie 2 (april 2019) Handleiding KidsAdmin ouderportaal - pagina 1 Inhoud INLEIDING... 3 OUDERPORTAAL... 3 DE EERSTE KEER INLOGGEN... 3 DASHBOARD... 4 PLANNING...

Nadere informatie

PhPlist Gebruikers Handleiding

PhPlist Gebruikers Handleiding PhPlist Gebruikers Handleiding Auteur: Sander Duivenvoorden Bedrijf: Buildnet webservices E-mail: support@buildnet.nl Datum: 23-09-2008 Laatste wijziging: 17-10-2008 Versie: 1.1 1 Inleiding Het verzenden

Nadere informatie

Handleiding Digitale urenregistratie E-WUB. Voor de opdrachtgever

Handleiding Digitale urenregistratie E-WUB. Voor de opdrachtgever Handleiding Digitale urenregistratie E-WUB Voor de opdrachtgever Inleiding Via Start People zijn er één of meerdere flexmedewerkers bij u in dienst. Zij vullen zelf wekelijks hun werkurenbriefje in. Dit

Nadere informatie

Shell Card Online e-invoicing Service Gebruikershandleiding. Versie 2.8

Shell Card Online e-invoicing Service Gebruikershandleiding. Versie 2.8 Gebruikershandleiding Versie 2.8 november 2012 Inhoud 1 Voor toegang tot Shell Card Online e-invoicing Service... 3 1.1 Inloggen in Shell Card Online... 3 1.2 Wat als u uw wachtwoord bent vergeten... 3

Nadere informatie

Welkom in het sponsorprogramma van Bergh in het Zadel, door middel van deze handleiding willen wij u inzicht geven in ons nieuwe sponsorprogramma.

Welkom in het sponsorprogramma van Bergh in het Zadel, door middel van deze handleiding willen wij u inzicht geven in ons nieuwe sponsorprogramma. Welkom in het sponsorprogramma van Bergh in het Zadel, door middel van deze handleiding willen wij u inzicht geven in ons nieuwe sponsorprogramma. In de e mail heeft u de gegevens gekregen waarmee u kunt

Nadere informatie

Handleiding Leeggoedapplicatie Digibon SPAR

Handleiding Leeggoedapplicatie Digibon SPAR Handleiding Leeggoedapplicatie Digibon SPAR Hoe u leeggoedbons aanmaakt en correctieberichten verwerkt. 1 Inhoudstabel Inhoudstabel... 2 Inleiding... 3 I. Inloggen... 4 A. Het Loginscherm... 4 II. Na het

Nadere informatie

Handleiding Ledenadministratiepakket

Handleiding Ledenadministratiepakket Handleiding Ledenadministratiepakket Badminton Nederland heeft met ingang van 1 januari 2015 een nieuw ledenadministratie pakket. Badminton Nederland heeft bij het laten ontwerpen van dit pakket zoveel

Nadere informatie

Medewerker handleiding Online Personeel & Salaris. Inhoud

Medewerker handleiding Online Personeel & Salaris. Inhoud Medewerker handleiding Online Personeel & Salaris Versie januari 2017 Inhoud Medewerker handleiding Online Personeel & Salaris Versie januari 2017... 1 Hoe log ik in op Online Personeel & Salaris?... 2

Nadere informatie

Informatie Voor algemene vragen/opmerkingen omtrent de inhoud van deze site kunt u bellen of e-mailen met: Cargo Data Systems BV

Informatie Voor algemene vragen/opmerkingen omtrent de inhoud van deze site kunt u bellen of e-mailen met: Cargo Data Systems BV Rapportgenerator Gebruikershandleiding Versie 1.0 Disclaimer Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt, op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming

Nadere informatie

Inhoud 1. Mijn collectanten De voorbereidingen voor de collecteweek Na afloop van de collecteweek Mijn gebied...

Inhoud 1. Mijn collectanten De voorbereidingen voor de collecteweek Na afloop van de collecteweek Mijn gebied... Uitgebreide omschrijving CollecteKracht per onderdeel Inhoud 1. Mijn collectanten... 2 1.1 De voorbereidingen voor de collecteweek... 2 1.2 Na afloop van de collecteweek... 4 2. Mijn gebied... 5 De overige

Nadere informatie

InZicht van VOC is het online hulpmiddel dat je helpt inzicht te hebben in het kennis- en opleidingsniveau van jouw medewerkers.

InZicht van VOC is het online hulpmiddel dat je helpt inzicht te hebben in het kennis- en opleidingsniveau van jouw medewerkers. HANDLEIDING Versie 1.6 2 Handleiding InZicht InZicht van VOC is het online hulpmiddel dat je helpt inzicht te hebben in het kennis- en opleidingsniveau van jouw medewerkers. In deze handleiding nemen we

Nadere informatie

Securing. World. G4S Cash portal

Securing. World. G4S Cash portal Securing Your World G4S Cash portal Handleiding G4S Cash Portal Via het G4S Cash Portal kunt u zelf online al uw contante geldzaken regelen. Dit kan op elk moment van de dag. U kunt o.a. transporten inplannen

Nadere informatie

Handleiding Portero. voor organisatiebeheerders. Versie : 1.3 Datum : juni Portero Beheerdershandleiding v Pagina 1 van 11

Handleiding Portero. voor organisatiebeheerders. Versie : 1.3 Datum : juni Portero Beheerdershandleiding v Pagina 1 van 11 Handleiding Portero voor organisatiebeheerders Versie : 1.3 Datum : juni 2017 Portero Beheerdershandleiding v 1.3 26-06-2017 Pagina 1 van 11 Colofon Documenteigenaar : Centrum indicatiestelling zorg (CIZ)

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfmeters

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfmeters Gebruikershandleiding Tropaz voor zelfmeters Contactgegevens: Trombosedienst Leiden Adres: Rijnburgerweg 10 2333 AA Leiden Telefoon: (071) 526 24 49 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 4 2. Inloggen... 4 2.1

Nadere informatie

Handleiding. My.tentoo voor werkgevers en opdrachtgevers Flexolutions

Handleiding. My.tentoo voor werkgevers en opdrachtgevers Flexolutions Handleiding My.tentoo voor werkgevers en opdrachtgevers Flexolutions Waar kun je een werkbriefje invoeren Nadat je bent ingelogd in my.tentoo ga je naar Werkbriefjes en klik je op Invoeren. Je krijgt dan

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfdoseerders

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfdoseerders Gebruikershandleiding Tropaz voor zelfdoseerders Contactgegevens: Trombosedienst Elkerliek Ziekenhuis Telefoon: 0492-595973 e-mailadres: trombosedienst@elkerliek.nl 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 5 2.

Nadere informatie

PAYROLL. Gebruikershandleiding Mijn MF Payroll

PAYROLL. Gebruikershandleiding Mijn MF Payroll MF PAYROLL Gebruikershandleiding Mijn MF Payroll Inhoudsopgave 1. Inloggen 3 2. Aanmelden van medewerkers 4 3. Tekenen van contracten 8 4. Invoeren van declaraties 11 4.1 Contactpersoon voert zelf in en

Nadere informatie

KidsAdmin ouderportaal & ouderapp. Handleiding versie 1 (maart 2019) Handleiding KidsAdmin ouderportaal - pagina 1

KidsAdmin ouderportaal & ouderapp. Handleiding versie 1 (maart 2019) Handleiding KidsAdmin ouderportaal - pagina 1 KidsAdmin ouderportaal & ouderapp Handleiding versie 1 (maart 2019) Handleiding KidsAdmin ouderportaal - pagina 1 Inhoud INLEIDING... 3 OUDERPORTAAL... 3 DE EERSTE KEER INLOGGEN... 3 DASHBOARD... 4 PLANNING...

Nadere informatie

Toelichting Aanvragen NS Account Nieuwe Medewerkers.

Toelichting Aanvragen NS Account Nieuwe Medewerkers. Toelichting Aanvragen NS Account Nieuwe Medewerkers. De contactpersoon bij uw organisatie, meldt u aan in het systeem van NS door het invullen van uw persoonlijke gegevens en email-adres. Op dit email

Nadere informatie

Handleiding internet bestellen voor Top Bakkers klanten

Handleiding internet bestellen voor Top Bakkers klanten Handleiding internet bestellen voor Top Bakkers klanten Allereerst hartelijk dank voor uw aanmelding voor de bestelwebsite van Top Bakkers B.V. In deze handleiding informeren wij u graag over de werking

Nadere informatie

KOBE Confectie Handleiding

KOBE Confectie Handleiding KOBE Confectie Handleiding Woontotaal: registeren, inloggen en de eerste stappen van Woontotaal Registreer en log in Voordat u aan de slag kunt met Woontotaal, moet u zichzelf eerst registeren via de volgende

Nadere informatie

Demo Portaal Fiscaliteit SW

Demo Portaal Fiscaliteit SW Demo Portaal Fiscaliteit SW December 2018 http://belastingen.vlaanderen.be Inhoud 1. Regelgeving 2. Portaal Fiscaliteit 3. Generieke scenario s 1. Beheren volmachten 2. Aanmaak dossier SW 4. Specifieke

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz voor Near Patiënt Testing

Gebruikershandleiding. Tropaz voor Near Patiënt Testing Gebruikershandleiding Tropaz voor Near Patiënt Testing Publicatiedatum 07-05-2018 Contactgegevens: Trombosedienst Leiden Adres: Rijnburgerweg 10 2333 AA Leiden Telefoon: (071) 526 24 49 2 Inhoudsopgave

Nadere informatie

ZorgMail FileTransfer Gebruikershandleiding

ZorgMail FileTransfer Gebruikershandleiding ZorgMail FileTransfer Gebruikershandleiding VANAD Enovation is een handelsnaam van ENOVATION B.V. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden openbaar gemaakt of verveelvoudigd, opgeslagen

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Cicero Trainingen

Gebruikershandleiding Cicero Trainingen Gebruikershandleiding Cicero Trainingen Inhoud Hoe log ik in?... 2 Gevolgen van de privacyverklaring... 4 Werken op een groepsaccount van Cicero... 4 Wachtwoord vergeten... 5 Ingelogd zijn... 5 Individueel

Nadere informatie

HANDLEIDING CORPORATE KAMER

HANDLEIDING CORPORATE KAMER HANDLEIDING CORPORATE KAMER VERSIE 1.0 VAN DER VALK HOTELS & RESTAURANTS Inhoudsopgave Waarvoor dient deze handleiding? 3 De boeking 4 Corporate kamer 4 Het adresboek beheren 17 Over dit document 24 Handleiding

Nadere informatie

ReproConsult B.V. Customerweb handleiding

ReproConsult B.V. Customerweb handleiding ReproConsult B.V. Customerweb handleiding Versie 2.0 Bij J. Vink Maart 2015 Afbeelding 1 Op afbeelding 1 ziet u het inlogscherm van het Customerweb. U logt hier in met uw e-mailadres en uw eigen wachtwoord.

Nadere informatie

Cliënten handleiding PwC Client Portal

Cliënten handleiding PwC Client Portal Cliënten handleiding PwC Client Portal Mei 2011 (1) 1. Portal van de cliënt Deze beschrijving gaat ervan uit dat u beschikt over inloggegevens voor de portal en over de url van de portal website. Als u

Nadere informatie

Handleiding Portero. voor organisatiebeheerders. Versie : 1.4 Datum : juli Portero Beheerdershandleiding v Pagina 1 van 12

Handleiding Portero. voor organisatiebeheerders. Versie : 1.4 Datum : juli Portero Beheerdershandleiding v Pagina 1 van 12 Handleiding Portero voor organisatiebeheerders Versie : 1.4 Datum : juli 2017 Portero Beheerdershandleiding v 1.4 15-07-2017 Pagina 1 van 12 Colofon Documenteigenaar : Centrum indicatiestelling zorg (CIZ)

Nadere informatie

HANDLEIDING OUDERLOGIN TSO REGISTREREN INLOGGEN TSO COÖRDINATOR

HANDLEIDING OUDERLOGIN TSO REGISTREREN INLOGGEN TSO COÖRDINATOR HANDLEIDING OUDERLOGIN TSO REGISTREREN Uw kind aanmelden/inschrijven voor de TSO Ga naar www.spring kinderopvang.nl en klik op de bol Tussenschoolse opvang Klik op de knop Uw kind inschrijven Kies de locatie

Nadere informatie

Advertentie Portal Sanoma Gebruikershandleiding

Advertentie Portal Sanoma Gebruikershandleiding Advertentie Portal Sanoma Gebruikershandleiding Advertentie Portal Sanoma Gebruikershandleiding Pagina 1 van 18 Inhoud 1. INLEIDING... 3 2. ADVERTENTIE AANLEVEREN VIA ADVERTENTIE PORTAL... 4 2.1. Locatie

Nadere informatie

Handleiding Portero. voor organisatiebeheerders. Versie : 1.1 Datum : mei 2015. Portero Beheerdershandleiding v 1.0 28-5-2015 Pagina 1 van 11

Handleiding Portero. voor organisatiebeheerders. Versie : 1.1 Datum : mei 2015. Portero Beheerdershandleiding v 1.0 28-5-2015 Pagina 1 van 11 Handleiding Portero voor organisatiebeheerders Versie : 1.1 Datum : mei 2015 Portero Beheerdershandleiding v 1.0 28-5-2015 Pagina 1 van 11 Colofon Documenteigenaar : Centrum indicatiestelling zorg (CIZ)

Nadere informatie

HANDLEIDING ONLINE DOSSIER (CODEX)

HANDLEIDING ONLINE DOSSIER (CODEX) HANDLEIDING ONLINE DOSSIER (CODEX) 2019 Van Brug Software Niets uit deze opgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm, geluidsband, elektronica of

Nadere informatie

Gebruikershandleiding voor zelfdoserende patiënten Web applicatie Tropaz 2.0

Gebruikershandleiding voor zelfdoserende patiënten Web applicatie Tropaz 2.0 Gebruikershandleiding voor zelfdoserende patiënten Web applicatie Tropaz 2.0 Versie: 3.0 Datum: 7 december 2015 Handleiding Tropaz zelfmanagement Met behulp van deze handleiding maakt u kennis met Tropaz.

Nadere informatie

HOE WERKT HET PERSOONLIJK DIGITAAL DOSSIER

HOE WERKT HET PERSOONLIJK DIGITAAL DOSSIER HANDLEIDING GEBRUIK WEBSITE 1 HOE WERKT HET PERSOONLIJK DIGITAAL DOSSIER Op deze pagina s van dit document vindt u de belangrijkste punten over het gebruik van het Persoonlijk Digitaal dossier. Inhoud:

Nadere informatie

Overgang naar elektronische aangifte via Digipoort

Overgang naar elektronische aangifte via Digipoort Overgang naar elektronische aangifte via Digipoort Pagina 1 van 13 1 maart 2014 Inhoud 1. SBR en Digipoort... 3 2. De aangifte omzetten naar SBR... 4 3. De aangifte genereren... 6 3.1. Aangifte omzetbelasting

Nadere informatie

Handleiding voor het aanvragen van accreditatie intercollegiaal overleg

Handleiding voor het aanvragen van accreditatie intercollegiaal overleg Handleiding voor het aanvragen van accreditatie intercollegiaal overleg Algemene aanwijzingen voor het gebruik van het digitale systeem In de meeste schermen wordt extra uitleg gegeven. Deze uitleg is

Nadere informatie

Handleiding Ouderportaal

Handleiding Ouderportaal Handleiding Ouderportaal Het ouderportaal is ontwikkeld om informatie te delen over de opvang van uw kinderen. U kunt via het ouderportaal: Het opvangrooster van uw kind zien; Extra opvang aanvragen; De

Nadere informatie

MIJN KREDIET HANDLEIDING

MIJN KREDIET HANDLEIDING Biedt uitkomst HANDLEIDING MIJN KREDIET Biedt uitkomst Handleiding Mijn Krediet Wat is Mijn Krediet? Aanmelden voor Mijn Krediet Inloggen in Mijn Krediet Wachtwoord vergeten? Gebruikersnaam vergeten? De

Nadere informatie

Digitaal Aanvraag Formulier Tijdelijke Verkeersmaatregelen

Digitaal Aanvraag Formulier Tijdelijke Verkeersmaatregelen Digitaal Aanvraag Formulier Tijdelijke Verkeersmaatregelen 1 Hoofdmenu... 2 2 Nieuwe Aanvraag... 2 1 Kaart... 3 2 Locatie... 4 3 Aanvrager... 5 4 Opdrachtgever... 5 5 Tijdsbepaling... 5 6 Maatregelen...

Nadere informatie

HANDLEIDING SELFSERVICE WERKGEVERS PORTAL

HANDLEIDING SELFSERVICE WERKGEVERS PORTAL HANDLEIDING SELFSERVICE WERKGEVERS PORTAL Controleer & wijzig uw gegevens in SWP U ontvangt deze handleiding namens ABP. 24.0100.16 OVER DEZE HANDLEIDING Controleer en wijzig uw gegevens in de Selfservice

Nadere informatie

Gebruikershandleiding 123OPSLAAN.NL. Gebruikershandleiding. Pagina 1

Gebruikershandleiding 123OPSLAAN.NL. Gebruikershandleiding. Pagina 1 123OPSLAAN.NL Gebruikershandleiding Pagina 1 Inhoudsopgave Welkom bij 123OPSLAAN.NL... 3 Dashboard... 4 Dozen bestellen.... 6 Dozen uploaden.... 6 Dozen laten ophalen.... 8 Dozen terug leveren.... 8 Dozen

Nadere informatie

Versie: februari 2013. Gebruikershandleiding Webshop

Versie: februari 2013. Gebruikershandleiding Webshop Versie: februari 2013 Gebruikershandleiding Webshop Inhoud 1. Inleiding 2. Inloggen / profiel 2.1 Nieuwe gebruiker 2.2 Inloggen 2.3 Gebruikersnaam / wachtwoord vergeten 2.4 Afmelden 3. Profielpagina 3.1

Nadere informatie

MijnOffice365 Beheerdershandleiding.

MijnOffice365 Beheerdershandleiding. MijnOffice365 Beheerdershandleiding. Altijd en overal toegang tot e-mail en documenten. 1504046-2662 Inhoud. Wat is MijnOffice365? 2 Inloggen op MijnOffice365 3 Een nieuw domein toevoegen aan uw Microsoft

Nadere informatie

Handleiding voor het aanmaken en gebruik van een gebruikersaccount voor de website.

Handleiding voor het aanmaken en gebruik van een gebruikersaccount voor de website. Handleiding voor het aanmaken en gebruik van een gebruikersaccount voor de website. 1 Inhoud Handleiding voor het aanmaken en gebruik van een gebruikersaccount voor de website.... 1 Het registratieproces...

Nadere informatie

Tetra Portaal Handleiding

Tetra Portaal Handleiding Tetra Portaal Handleiding Release Tetra B.V. 18-03-2015 Inhoudsopgave 1 Inloggen 3 1.1 Algemeen............................................... 3 1.2 Inloggen via Bricks Huisarts.....................................

Nadere informatie

HOE WERKT FLOOW2? WWW.FLOOW2.COM. Volg ons ook op:

HOE WERKT FLOOW2? WWW.FLOOW2.COM. Volg ons ook op: HOE WERKT FLOOW2? WWW.FLOOW2.COM Volg ons ook op: HOE WERKT FLOOW2? Handleiding 1: Account aanmaken en inloggen P 3 Handleiding 2: Materieel toevoegen P 6 Handleiding 3: Plan materieel en plaats online

Nadere informatie