MOLENSTRAAT 14, ROSMALEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "MOLENSTRAAT 14, ROSMALEN"

Transcriptie

1 MOLENSTRAAT 14, ROSMALEN

2 Kenmerken & specificaties Inhoud woning: Woonoppervlakte: Perceeloppervlakte: Bouwjaar: 700 m³ 216 m² 388 m² 1962 Vraagprijs ,- k.k. volledig gemoderniseerd luxe afgewerkt 2 badkamers multifunctionele kelder woonkeuken volledige renovatie en aanbouw in 2017/2018

3 - 10+ MAKELAARS PRESENTEERT - een hoogwaardig woonhuis Deze vrijstaande woning is werkelijk tot in de puntjes afgewerkt. Bij de recente verbouwing van de woning is er geen ruimte overgeslagen. Alle wanden en plafonds zijn strak gestukadoord, de elektrische installatie is vernieuwd, de binnendeuren zijn vervangen, het sanitair is vernieuwd en er is een nieuwe keuken geplaatst. Bovendien is de woning aanmerkelijk vergroot. Zo beschikt de woning onder andere over een riante multifunctionele kelder, een ruime living en een woonkeuken. Tijdens de renovatie is het complete dak vernieuwd en geïsoleerd. Ook is in 2018 de gehele woning aan de buitenzijde opnieuw geschilderd. De woning is in zijn geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas Op de ruime eerste verdieping treft u 2 badkamers, een wasruimte en 4 slaapkamers. De master bedroom beschikt over een badkamer en suite en een exclusieve inloopkast en suite welke door een interieurbouwer is ontworpen en gebouwd. De woning staat op een fijne locatie, dichtbij het gezellige centrum van Rosmalen. Op korte afstand treft u tevens het pas vernieuwde winkelcentrum De Molenhoekpassage, speeltuin 't Kwekkeltje, zwembad Kwekkelstijn scholen en uitvalswegen.

4 Indeling De woning wordt betreden via de ruime hal waar de meterkast is geplaatst. De hal biedt toegang tot een vernieuwd en modern toilet en een manshoge kelder. Via de hal betreedt u de ruime woonkamer. Deze heeft veel lichtinval vanuit alle zijdes. De wanden en het plafond zijn strak gestukadoord. Op de vloer ligt een hoogwaardige laminaatvloer welke met hoge plinten is afgewerkt. De erker aan de voorzijde van de woning biedt uitzicht op de molen. Door middel van openslaande deuren is de achtertuin te bereiken. Een opvallend en gezellig detail is de doorkijk gashaard, welke zowel vanuit het zitgedeelte als de woonkeuken zichtbaar is.

5

6

7

8

9

10 De keuken De moderne woonkeuken is in 2017 geplaatst en voorzien van moderne a-merk apparatuur. In de woonkeuken ligt een fraaie grijze tegelvloer en het gestukadoorde plafond is voorzien van inbouwspots. Het keukenblok is in tweeën verdeeld. Er is een spoel-/kookeiland met een 5-pits gaskookplaat, een Quooker, vaatwasser en Plasmafilter afzuigkap. Het werkblad is uitgevoerd in grijskleurig composiet en de greeploze kasten zijn van hoogglans wit. De aanwezige royale kastenwand biedt veel opslagruimte en is voorzien van een combi-oven en een combi-stoomoven. Ook is aan de zijde van de kastenwand een extra composiet werkblad gemaakt met een mooi afgewerkt nisje voorzien van elektra. Het eetgedeelte is gesitueerd aan de tuinzijde. Hier is de doorkijk-gashaard in de wand gesitueerd en is de tuin bereikbaar via de dubbele tuindeuren. De keuken biedt ruimte voor een grote eettafel en er is een ombouw om de kastenwand gebouwd om de keuken een nog luxere uitstraling te geven.

11

12

13 Eerste verdieping De ruime overloop biedt toegang tot 4 slaapkamers, wasruimte en de 1e badkamer. Alle wanden en plafonds zijn gestukadoord en op de vloer ligt laminaat welke met hoge plinten is afgewerkt. Het deurbeslag en de deuren zijn net als beneden allen vernieuwd. In de was-kamer is ruimte voor een wasmachine- en wasdroger en vanuit hier is de bergzolder bereikbaar.

14

15

16 Eerste badkamer Deze is in 2018 volledig vernieuwd. Betegeld met mat witte tegels en deels met antraciete tegels voor een moderne look. De badkamer biedt een zeer ruime inloopdouche met een fijn nisje. Verder is de badkamer voorzien van een luxe whirlpool en een ruime wastafel met dubbele kraan. De spiegel in de badkamer is verlicht en verwarmd. Ook is er een designradiator en het toilet is zwevend soft-close.

17 Master bedroom De hoofdslaapkamer bevind zich aan de achterzijde van de woning. Het is een ruime slaapkamer met een hoog plafond wat een ruimtelijk gevoel geeft. De master bedroom ademt luxe uit door de verbinding met de badkamer en suite en de unieke en zeer riante inloopkast. Er is een split-unit airco geïnstalleerd om de slaapkamer geruisloos op de gewenste temperatuur te krijgen.

18

19 2e badkamer Deze badkamer en suite is net als de eerste badkamer zeer luxe uitgevoerd in de moderne mat witte en antraciete tegels. Voorzien van luxe inbouwkranen, inbouwdouche en design radiator. De dubbele inloopdouche kan enkel en tegelijk worden gebruikt. Het soft-close wasmeubel is voorzien van 2 waskommen en een verwarmde spiegel. Het zwevend toilet is eveneens soft-close.

20

21 De kelder Het uitgebouwde gedeelte is volledig onderkelderd. Deze kelder is voor diverse doeleinde geschikt zoals kantoor of speelkamer. Momenteel is de kelder ingericht als wellness/ relax-ruimte waar u zich in een oase van luxe en rust waant. De kelder is volledig gestukadoord en voorzien van inbouwspots. Er zijn kunststof kozijnen geplaatst om voldoende daglicht te bieden en er zijn radiatoren aanwezig. Er is een 2-persoons stoom-/ douchecabine met massagejets aanwezig en er staat een zeer luxe 7 persoons hydro-spa jacuzzi. De kelder is geschikt als natte ruimte en er is een afzuigsysteem aanwezig. De elektrische installatie is voorbereid op het toevoegen van 2 extra sauna s.

22 De tuin De achtertuin is door een tuinarchitect ontworpen en in 2018 aangelegd. Nagenoeg onderhoudsvrij door luxe keramische tegels welke in specie zijn gelegd. Hierdoor geen hinder van verzakking en onkruid. Verder is er kunstgras aangelegd en is eind 2018 nieuwe beplanting geplaatst evenals leibomen waardoor de tuin beschut is en veel privacy biedt. De schuttingen zijn vernieuwd en er is een looppoort geplaatst. Het is mogelijk om een garage in de achtertuin te bouwen.

23

24

25

26 Begane grond

27 Eerste verdieping

28 Kelder

29 Kadastrale kaart

30 Locatie op de kaart

31 Over 10+ Makelaars De kenmerken van ons makelaarskantoor zijn in enkele termen kort samen te vatten: no-nonsense, transparant en slagvaardig. 10+ Makelaars bestaat inmiddels ruim 10 jaar en hier zijn we trots op. We zijn namelijk net voor de crisis gestart, een moeilijke periode voor de huizenmarkt. In mei 2007 start Marck van Litsenburg zijn eigen makelaarskantoor na jaren gewerkt te hebben bij verschillende makelaarskantoren in Noord Brabant. Vanuit een kantoorruimte in het bedrijfsverzamelgebouw van stadion De Vliert worden in het eerste jaar de klanten bediend. Bij de start had Marck nog niet kunnen vermoeden dat de woningmarkt een aantal maanden later een zwarte periode in zou gaan. Trots zijn we dan ook dat we in de moeilijke tijd van ons bestaan ons een vaste positie hebben weten te bemachtigen binnen de woningmarkt in en rond 's-hertogenbosch. In 2008 verhuist 10+ Makelaars naar de nieuwe kantoorruimte in winkelcentrum Rompertpassage, het eerste personeelslid wordt op dat moment ook welkom geheten. Inmiddels bijna 10 jaar na de start werken we met een vast team van 3 personen. Naast eigenaar Marck van Litsenburg zijn ook Jomieneke van der Velden en Nadine Claessen werkzaam bij 10+ Makelaars. Naast de bemiddeling bij verkoop en aankoop van woningen is inmiddels ook de bemiddeling bij verhuur een specialisme geworden, een discipline waarmee wij al honderden verhuurders en huurders bij elkaar hebben gebracht. Marck van Litsenburg is gecertificeerd taxateur en kan u helpen aan een gevalideerd taxatierapport. We hebben afgelopen jaren veel geleerd, we zijn enorm gegroeid. Niet zozeer in mensen, maar vooral in ons persoonlijke advies. Met ons kleine team streven we keer op keer naar een gerichte aanpak, afgestemd op uw wensen en mogelijkheden. Brabantse nuchterheid, een duidelijk verhaal en een eerlijk advies heeft ons gemaakt tot wat we nu zijn. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

32 ROMPERTPASSAGE 37 A 5233 AP 'S-HERTOGENBOSCH INFO@10PLUSMAKELAARS.NL

HOOLSTRAAT 6, NULAND

HOOLSTRAAT 6, NULAND HOOLSTRAAT 6, NULAND Kenmerken & specificaties Inhoud woning: Woonoppervlakte: Perceeloppervlakte: Bouwjaar: 457 m³ 122 m² 2600 m² 1927 Vraagprijs 287.500,- k.k. riant perceel gelegen aan de rand van Nuland

Nadere informatie

LEEGHWATERLAAN 165, 'S-HERTOGENBOSCH

LEEGHWATERLAAN 165, 'S-HERTOGENBOSCH LEEGHWATERLAAN 165, 'S-HERTOGENBOSCH Kenmerken & specificaties Inhoud woning: Woonoppervlakte: Bouwjaar: 235 m³ 72 m² 1968 Vraagprijs 239.000,- k.k. op loopafstand van het NS-station servicekosten 121,98

Nadere informatie

MAASKANTJE 50, SINT-MICHIELSGESTEL

MAASKANTJE 50, SINT-MICHIELSGESTEL MAASKANTJE 50, SINT-MICHIELSGESTEL Kenmerken & specificaties Inhoud woning: Woonoppervlakte: Perceeloppervlakte: Bouwjaar: 985 m³ 129 m² 281 m² 1900 Vraagprijs 289.000,- k.k. kantoorruimte bovenwoning

Nadere informatie

DONKSE DREEF 72, 'S-HERTOGENBOSCH

DONKSE DREEF 72, 'S-HERTOGENBOSCH DONKSE DREEF 72, 'S-HERTOGENBOSCH Kenmerken & specificaties Inhoud woning: Woonoppervlakte: Perceeloppervlakte: Bouwjaar: 400 m³ 104 m² 180 m² 2009 Vraagprijs 275.000,- k.k. moderne architectuur 3 slaapkamers

Nadere informatie

IRENELAAN 1, VLIJMEN

IRENELAAN 1, VLIJMEN IRENELAAN 1, VLIJMEN Kenmerken & specificaties Inhoud woning: Woonoppervlakte: Perceeloppervlakte: Bouwjaar: 320 m³ 81 m² 170 m² 1964 Vraagprijs 209.000,- k.k. grote garage met bergzolder op loopafstand

Nadere informatie

WITTE DE WITHSTRAAT 31, 'S-HERTOGENBOSCH

WITTE DE WITHSTRAAT 31, 'S-HERTOGENBOSCH WITTE DE WITHSTRAAT 31, 'S-HERTOGENBOSCH Kenmerken & specificaties Inhoud woning: Woonoppervlakte: Perceeloppervlakte: Bouwjaar: 395m³ 126 m² 143 m² 1968 Vraagprijs 209.000,- k.k. goed onderhouden mogelijkheid

Nadere informatie

WITTE DE WITHSTRAAT 25, 'S-HERTOGENBOSCH

WITTE DE WITHSTRAAT 25, 'S-HERTOGENBOSCH WITTE DE WITHSTRAAT 25, 'S-HERTOGENBOSCH Kenmerken & specificaties Inhoud woning: Woonoppervlakte: Perceeloppervlakte: Bouwjaar: 400 m³ 123 m² 160 m² 1968 Vraagprijs 229.000,- ruime woonkamer met open

Nadere informatie

DONKSE DREEF 24, 'S-HERTOGENBOSCH

DONKSE DREEF 24, 'S-HERTOGENBOSCH DONKSE DREEF 24, 'S-HERTOGENBOSCH Kenmerken & specificaties Inhoud woning: Woonoppervlakte: Perceeloppervlakte: Bouwjaar: 469 m³ 130 m² 215 m² 2009 Vraagprijs 312.500,- k.k. zeer ruime woonkamer vrije

Nadere informatie

ZUSTER GERTRUDOSINGEL 3, ROSMALEN

ZUSTER GERTRUDOSINGEL 3, ROSMALEN ZUSTER GERTRUDOSINGEL 3, ROSMALEN Kenmerken & specificaties Inhoud woning: Woonoppervlakte: Perceeloppervlakte: Bouwjaar: 400 m³ 127 m² 127 m² 1997 Vraagprijs 295.000,- ruime woning met een grote zolder

Nadere informatie

JOHAN VAN DE VELDESTRAAT 121, 'S-HERTOGENBOSCH

JOHAN VAN DE VELDESTRAAT 121, 'S-HERTOGENBOSCH JOHAN VAN DE VELDESTRAAT 121, 'S-HERTOGENBOSCH Kenmerken & specificaties Inhoud woning: Woonoppervlakte: Bouwjaar: 215 m³ 73 m² 1962 Vraagprijs 175.000,- k.k. ruime woonkamer gelegen op de bovenste verdieping

Nadere informatie

HENKENSHAGE 7, 'S-HERTOGENBOSCH

HENKENSHAGE 7, 'S-HERTOGENBOSCH HENKENSHAGE 7, 'S-HERTOGENBOSCH Kenmerken & specificaties Inhoud woning: Woonoppervlakte: Perceeloppervlakte: Bouwjaar: 388 m³ 129 m² 169 m² 1980 Vraagprijs 279.000,- k.k. vier slaapkamers ruime woonkamer

Nadere informatie

DOMMELSTRAAT 7 L, 'S-HERTOGENBOSCH

DOMMELSTRAAT 7 L, 'S-HERTOGENBOSCH DOMMELSTRAAT 7 L, 'S-HERTOGENBOSCH Kenmerken & specificaties Inhoud woning: Woonoppervlakte: Bouwjaar: 350 m³ 112 m² 2013 Vraagprijs 369.000,- k.k. riante woonkamer eigen parkeerplaats volledig voorzien

Nadere informatie

CHRISTIAAN HUYGENSWEG 10, 'S-HERTOGENBOSCH

CHRISTIAAN HUYGENSWEG 10, 'S-HERTOGENBOSCH CHRISTIAAN HUYGENSWEG 10, 'S-HERTOGENBOSCH Kenmerken & specificaties Inhoud woning: Woonoppervlakte: Bouwjaar: 235 m³ 72 m² 1968 Vraagprijs 250.000,- k.k. eigen tuin op het zuiden extra grote berging loopafstand

Nadere informatie

WINKELSTRAAT 10, RAVENSTEIN

WINKELSTRAAT 10, RAVENSTEIN WINKELSTRAAT 10, RAVENSTEIN Kenmerken & specificaties Inhoud woning: Woonoppervlakte: Perceeloppervlakte: Bouwjaar: 530 m³ 135 m² 135 m² 1850 Vraagprijs 379.000,- k.k. monumentaal pand veel sfeervolle

Nadere informatie

VRAAGPRIJS: Op aanvraag

VRAAGPRIJS: Op aanvraag In het centrum van Oud Gastel gelegen, perfect onderhouden vrijstaande woning met garage (± 656 m³) op een perceel van 315 m². Deze zeer royale woning is gebouwd in 2009 en telt maar liefst 5 volwaardige

Nadere informatie

Modern woonhuis. NEDERWEERT Bernhardstraat 13. vraagprijs k.k

Modern woonhuis. NEDERWEERT Bernhardstraat 13. vraagprijs k.k Modern woonhuis NEDERWEERT Bernhardstraat 13 vraagprijs 459.000 k.k. 0495-460 180 info@jacobsgijsen.nl www.jacobsgijsen.nl Kenmerken & specificaties Woonoppervlakte: Perceeloppervlakte: Inhoud: Bouwjaar:

Nadere informatie

Fraai wonen. NEDERWEERT Churchillstraat 9. vraagprijs k.k

Fraai wonen. NEDERWEERT Churchillstraat 9. vraagprijs k.k Fraai wonen NEDERWEERT Churchillstraat 9 vraagprijs 415.000 k.k. 0495-460 180 info@jacobsgijsen.nl www.jacobsgijsen.nl Kenmerken & specificaties Woonoppervlakte: Perceeloppervlakte: Inhoud: Bouwjaar: ca.

Nadere informatie

OUDE VLIJMENSEWEG 71, 'S-HERTOGENBOSCH

OUDE VLIJMENSEWEG 71, 'S-HERTOGENBOSCH OUDE VLIJMENSEWEG 71, 'S-HERTOGENBOSCH Kenmerken & specificaties Inhoud woning: Woonoppervlakte: Perceeloppervlakte: Bouwjaar: 425 m³ 122 m² 363 m² 1935 Vraagprijs 369.500,- k.k. riant perceel nabij het

Nadere informatie

TE KOOP K.K. Veerweg CW Brielle. Rotterdam Estate Makelaardij Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam

TE KOOP K.K. Veerweg CW Brielle. Rotterdam Estate Makelaardij Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam TE KOOP Veerweg 5 3231 CW Brielle Rotterdam Estate Makelaardij Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam 010-8700284 sales@rotterdamestate.nl rotterdamestate.nl 725.000 K.K. INLEIDING ROYAAL, MODERN, RUST. Dat

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Haakakker EZ Mierlo k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Haakakker EZ Mierlo k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Haakakker 23 5731 EZ Mierlo 725.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 725.000 k.k. Postcode 5731 EZ Ligging Aan rustige

Nadere informatie

Modern woonhuis. NEDERWEERT Bernhardstraat 13. vraagprijs k.k

Modern woonhuis. NEDERWEERT Bernhardstraat 13. vraagprijs k.k Modern woonhuis NEDERWEERT Bernhardstraat 13 vraagprijs 459.000 k.k. 0495-460 180 info@jacobsgijsen.nl www.jacobsgijsen.nl Kenmerken & specificaties Woonoppervlakte: Perceeloppervlakte: Inhoud: Bouwjaar:

Nadere informatie

Bergeijk: Meibloemstraat 10 Vraagprijs: k.k.

Bergeijk: Meibloemstraat 10 Vraagprijs: k.k. Bergeijk: Meibloemstraat 10 Vraagprijs: 450.000 k.k. Meibloemstraat 10 Op een mooi perceel van 553 m2 gelegen geschakeld vrijstaand en nagenoeg geheel gerenoveerd woonhuis (levensloopbestendig) met 6/7

Nadere informatie

ROERDOMP 69, 'S-HERTOGENBOSCH

ROERDOMP 69, 'S-HERTOGENBOSCH ROERDOMP 69, 'S-HERTOGENBOSCH Kenmerken & specificaties Inhoud woning: Woonoppervlakte: Perceeloppervlakte: Bouwjaar: 350 m³ 109 m² 138 m² 1993 Vraagprijs 259.000,- k.k. uitgebouwde woonkamer luxe keuken

Nadere informatie

CORNELIS BOSSTRAAT 20, ROSMALEN

CORNELIS BOSSTRAAT 20, ROSMALEN CORNELIS BOSSTRAAT 20, ROSMALEN Kenmerken & specificaties Inhoud woning: Woonoppervlakte: Bouwjaar: 225 m³ 70 m² 1964 Vraagprijs 169.000,- k.k. servicekosten 164,96 excl. 60,- voorschot stookkosten 2 slaapkamers

Nadere informatie

Bergeijk: Meibloemstraat 10 Vraagprijs: k.k. Meibloemstraat 10

Bergeijk: Meibloemstraat 10 Vraagprijs: k.k. Meibloemstraat 10 Bergeijk: Meibloemstraat 10 Vraagprijs: 450.000 k.k. Meibloemstraat 10 Image not found or type unknown Header image Op een mooi perceel van 553 m2 gelegen geschakeld vrijstaand en nagenoeg geheel gerenoveerd

Nadere informatie

Te koop Royale en stijlvol afgewerkte hoekwoning met dakterras, eigen parkeerplaats en garage Poortlaan 76, 3261 PB Oud-Beijerland

Te koop Royale en stijlvol afgewerkte hoekwoning met dakterras, eigen parkeerplaats en garage Poortlaan 76, 3261 PB Oud-Beijerland CCConcept Te koop Royale en stijlvol afgewerkte hoekwoning met dakterras, eigen parkeerplaats en garage Poortlaan 76, 3261 PB Oud-Beijerland Algemeen Deze royale en stijlvol afgewerkte vergrote 5-kamer

Nadere informatie

[ afbeelding ] [ detail afbeelding ] WAALRE WILLIBRORDUSLAAN 47

[ afbeelding ] [ detail afbeelding ] WAALRE WILLIBRORDUSLAAN 47 [ afbeelding ] [ detail afbeelding ] WAALRE WILLIBRORDUSLAAN 47 WAALRE, WILLIBRORDUSLAAN 47 ZEER RUIME TWEE-ONDER-EEN-KAP WONING MET VRIJSTAANDE GARAGE, GELEGEN OP EEN RUIM PERCEEL IN GEWILDE WOONOMGEVING,

Nadere informatie

Riant landhuis. WEERT Vermeerlaan 5. vraagprijs k.k

Riant landhuis. WEERT Vermeerlaan 5. vraagprijs k.k Riant landhuis WEERT Vermeerlaan 5 vraagprijs 695.000 k.k. 0495-460 180 info@jacobsgijsen.nl www.jacobsgijsen.nl Kenmerken & specificaties Woonoppervlakte: 250 m² Perceeloppervlakte: 1370 m² Inhoud: 875

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? de Plaetse ZJ Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? de Plaetse ZJ Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP de Plaetse 176 5708 ZJ Helmond 335.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 335.000 k.k. Postcode 5708 ZJ Ligging In centrum,

Nadere informatie

Klapstraat 35, 6842 AC Arnhem

Klapstraat 35, 6842 AC Arnhem Klapstraat 35, 6842 AC Arnhem Vraagprijs 259.000,- k.k. Omschrijving Wat een heerlijk huis is dit zeg! Een mooie ruimte, lekker licht, goed onderhouden en wat een grote diepe tuin. Deze mooie, goed onderhouden,

Nadere informatie

Rijksweg 126. Velden. Vraagprijs: 339.000,- k.k.

Rijksweg 126. Velden. Vraagprijs: 339.000,- k.k. Rijksweg 126 Velden Vraagprijs: 339.000,- k.k. Categorie Woonhuis Inhoud 570 m2 Soort Object Eengezinswoning Perceel 488 m2 Type Object Vrijstaand Woonoppervlakte 137 m2 Bouwjaar 1959 Slaapkamers 3 Contact

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Kapellerweg JR Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Kapellerweg JR Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Kapellerweg 9 5707 JR Helmond 249.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 249.000 k.k. Postcode 5707 JR Ligging Aan rustige

Nadere informatie

Molenstraat 61, Kruisland

Molenstraat 61, Kruisland Nabij het centrum van het dorp gelegen vrijstaande woning (436 m³) met grote vrijstaande garage op een perceel van 488 m² ondergrond. Deze woning is oorspronkelijk gebouwd omstreeks 1900 en in de loop

Nadere informatie

WATERINGEN 11, 'S-HERTOGENBOSCH

WATERINGEN 11, 'S-HERTOGENBOSCH WATERINGEN 11, 'S-HERTOGENBOSCH Kenmerken & specificaties Inhoud woning: Woonoppervlakte: Perceeloppervlakte: Bouwjaar: 600 m³ 165m² 130 m² 2001 Vraagprijs 339.000,- k.k. inpandige garage tuin en dakterras

Nadere informatie

Wonen op toplocatie. NEDERWEERT Koperslager 2. vraagprijs k.k

Wonen op toplocatie. NEDERWEERT Koperslager 2. vraagprijs k.k Wonen op toplocatie NEDERWEERT Koperslager 2 vraagprijs 379.000 k.k. 0495-460 180 info@jacobsgijsen.nl www.jacobsgijsen.nl Kenmerken & specificaties Woonoppervlakte: 150 m² Perceeloppervlakte: 280 m² Inhoud:

Nadere informatie

Leidenweg 36, 6843 LC Arnhem

Leidenweg 36, 6843 LC Arnhem Leidenweg 36, 6843 LC Arnhem Bieden vanaf 325.000,- k.k. Omschrijving Mooi, royaal en goed onderhouden uitgebouwd helft van een dubbel huis met 3 bergingen en parkeergelegenheid op eigen terrein. De woning

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Zoerbeemden GE Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Zoerbeemden GE Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Zoerbeemden 1 5706 GE Helmond 459.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 459.000 k.k. Postcode 5706 GE Ligging In woonwijk

Nadere informatie

BINGERDEN AW LELYSTAD K.K.

BINGERDEN AW LELYSTAD K.K. BINGERDEN 20 8219 AW LELYSTAD 469.000 K.K. KENMERKEN Overdracht Vraagprijs Aanvaarding Eigendomsrechten 469.000,- k.k. In overleg Geheel perceel Bouw Type object Soort bouw Bouwperiode 2007 Dakbedekking

Nadere informatie

Vioolstraat 23, Roosendaal

Vioolstraat 23, Roosendaal Op een kindvriendelijke locatie gelegen, keurig onderhouden, royale 2^1 kap woning ( ± 415 m³) met grote aanpandige garage op een perceel van 195 m². Deze woning is gelegen in de wijk Burgerhout nabij

Nadere informatie

Bergeijk: Abtshof 74 Vraagprijs: k.k.

Bergeijk: Abtshof 74 Vraagprijs: k.k. Bergeijk: Abtshof 74 Vraagprijs: 295.000 k.k. Abtshof 74 In een rustige straat gelegen op een perceel van 208 m2 zeer verrassend uitgebouwd half vrijstaand woonhuis met 4 slaapkamers, achtertuin met overdekt

Nadere informatie

Bouwlingstraat 20, 4901 KG Oosterhout Vraagprijs ,- k.k.

Bouwlingstraat 20, 4901 KG Oosterhout Vraagprijs ,- k.k. Bouwlingstraat 20, 4901 KG Oosterhout Vraagprijs 259.000,- k.k. Omschrijving Bouwlingstraat 20, 4901 KG Oosterhout In het centrum van Oosterhout gelegen vrijstaande jaren 30 woning. De woning beschikt

Nadere informatie

Luxe, moderne 2 onder 1 kap

Luxe, moderne 2 onder 1 kap Luxe, moderne 2 onder 1 kap APELDOORN Winkewijertlaan 8 vraagprijs 259.500 k.k. 055-5332915 info@buurman.nl www.buurman.nl Kenmerken & specificaties Woonoppervlakte: Perceeloppervlakte: Inhoud: Bouwjaar:

Nadere informatie

Bergeijk: Eykereind 24 Vraagprijs: k.k.

Bergeijk: Eykereind 24 Vraagprijs: k.k. Bergeijk: Eykereind 24 Vraagprijs: 550.000 k.k. Eykereind 24 Karakteristiek en zeer verrassend uitgebouwd vrijstaand herenhuis met een multifunctioneel bijgebouw van ca. 170 m2 dat via de achtergelegen

Nadere informatie

Paradijsvogelweg 67, Almere Vraagprijs: ,- k.k.

Paradijsvogelweg 67, Almere Vraagprijs: ,- k.k. Paradijsvogelweg 67, Almere Vraagprijs: 675.000,- k.k. INFORMATIE OVER DE WONING Bijzonder ruim vrijstaand woonhuis met grote garage, twee houten bergingen, flinke tuin met zwembad, en een perceel weiland,

Nadere informatie

Wolfsdriesweg 3 Berg en Terblijt. Vraagprijs: ,- k.k

Wolfsdriesweg 3 Berg en Terblijt. Vraagprijs: ,- k.k Wolfsdriesweg 3 Berg en Terblijt Vraagprijs: 470.000,- k.k. Algemeen Deze zeer ruime en volledig gerenoveerde jaren 30 villa is uitstekend afgewerkt en zeker het bezichtigen waard! Authentieke details.

Nadere informatie

ZEEMANLAAN 7 BADHOEVEDORP

ZEEMANLAAN 7 BADHOEVEDORP ZEEMANLAAN 7 BADHOEVEDORP BADHOEVEDORP Badhoevelaan 1 1171 DA Badhoevedorp t 020-6594944 f 020-6593667 e info@barnhoornvermeer.nl Makelaar o.g. A.G.M. Barnhoorn-Groenendijk RMT J.P.K. Barnhoorn RMT www.barnhoornvermeer.nl

Nadere informatie

Klavierstraat 34, Beek en Donk

Klavierstraat 34, Beek en Donk Klavierstraat 34, Beek en Donk Kenmerken Overdracht Vraagprijs 229.000 k.k. Aangeboden sinds 18-07-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Te koop in Geldrop, Emopad 92

Te koop in Geldrop, Emopad 92 Emopad 92, Geldrop Te koop in Geldrop, Emopad 92 Vrijstaande villa met kantoorruimte aan huis en meer dan voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein, gelegen op een perceel van maar liefst 1041 m2. Deze

Nadere informatie

NEERKANT, BAKKERSHOF 13

NEERKANT, BAKKERSHOF 13 Woninginformatie NEERKANT, BAKKERSHOF 13 AARD Vrijstaande woning met ruime losstaande berging gelegen op een ruim vrij gelegen perceel. De in 2014 nieuw gebouwde woning is met hoogwaardige materialen afgewerkt

Nadere informatie

Knegsel: Eerselseweg 3A Vraagprijs: k.k.

Knegsel: Eerselseweg 3A Vraagprijs: k.k. Knegsel: Eerselseweg 3A Vraagprijs: 799.000 k.k. Eerselseweg 3A Aan de rand van een fraai Kempendorp gelegen op een perceel van 1000 m2 degelijk gebouwd robuust vrijstaand herenhuis met 5 slaapkamers,

Nadere informatie

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Beemdgras 32. Vraagprijs : 239.000,- k.k.

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Beemdgras 32. Vraagprijs : 239.000,- k.k. TE KOOP diepeveenmakelaars.nl Veenendaal Beemdgras 32 Op een rustige locatie in de kindvriendelijke woonwijk Dragonder-Noord ligt deze goed onderhouden, ruime GEZINSWONING. De woning beschikt over een

Nadere informatie

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Blauwgras 18. Vraagprijs : 269.000,- k.k.

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Blauwgras 18. Vraagprijs : 269.000,- k.k. TE KOOP diepeveenmakelaars.nl Veenendaal Blauwgras 18 Deze verzorgde 2-ONDER-1-KAPWONING is sinds 2004 nagenoeg geheel gerenoveerd! De woning beschikt over een brede OPRIT, een GARAGE, 3 slaapkamers, een

Nadere informatie

TE KOOP. Waterspinhof RK Den Haag k.k.

TE KOOP. Waterspinhof RK Den Haag k.k. TE KOOP Waterspinhof 10 2492 RK Den Haag 400.000 k.k. KENMERKEN Prijs 400.000 k.k. Postcode 2492 RK Ligging Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht, Open ligging Woningtype Tussenwoning Tuin Ja, Achtertuin,

Nadere informatie

TE KOOP. Wingerdpark RC Zoetermeer Hoekwoning, 6 kamers, 190m². Vraagprijs k.k.

TE KOOP. Wingerdpark RC Zoetermeer Hoekwoning, 6 kamers, 190m². Vraagprijs k.k. TE KOOP Wingerdpark 97 2724 RC Zoetermeer Hoekwoning, 6 kamers, 190m² Vraagprijs 500.000 k.k. KENMERKEN Prijs 500.000 k.k. Postcode 2724 RC Ligging Aan het water, In woonwijk, Open ligging Woningtype Hoekwoning

Nadere informatie

Dennis Leestraat 85, Stampersgat

Dennis Leestraat 85, Stampersgat Fraaie twee-onder-een kap woning aan de rand van het dorp. Het betreft hier een eengezinswoning met berging en garage op een perceel van 237 m² ondergrond. Deze woning is in 1922 traditioneel gebouwd en

Nadere informatie

TE KOOP. Nieuwewater BP Zoetermeer Eindwoning, 6 kamers, 138m². Vraagprijs k.k.

TE KOOP. Nieuwewater BP Zoetermeer Eindwoning, 6 kamers, 138m². Vraagprijs k.k. TE KOOP Nieuwewater 27 2715 BP Zoetermeer Eindwoning, 6 kamers, 138m² Vraagprijs 309.500 k.k. KENMERKEN Prijs 309.500 k.k. Postcode 2715 BP Woningtype Eindwoning Tuin Ja, Achtertuin, Zuid, 600 1200cm Garage

Nadere informatie

Bergeijk: De Kabouterberg 11 Vraagprijs: k.k.

Bergeijk: De Kabouterberg 11 Vraagprijs: k.k. Bergeijk: De Kabouterberg 11 Vraagprijs: 385.000 k.k. De Kabouterberg 11 Gelegen op een mooi perceel van 434 m2 zeer verrassend uitgebouwde 2/1 kapper met een ruime hobbyruimte/speelkamer van in totaal

Nadere informatie

Aantal kamers: 5. Aantal slaapkamers: 3. Ligging: rustig, nabij parken, speeltuintjes, scholen en winkels.

Aantal kamers: 5. Aantal slaapkamers: 3. Ligging: rustig, nabij parken, speeltuintjes, scholen en winkels. Vraagprijs: 319.000,= k.k. Uitstekend onderhouden, riante twee onder een kap woning met dubbele oprit, inpandige garage, kantoor- c.q. praktijkruimte met wachtkamer, royale woonkamer, moderne open keuken,

Nadere informatie

Bergeijk: Hegmulder 13 Vraagprijs: k.k.

Bergeijk: Hegmulder 13 Vraagprijs: k.k. Bergeijk: Hegmulder 13 Vraagprijs: 489.000 k.k. Hegmulder 13 Gelegen op een perceel van 432 m2 zeer degelijk gebouwd en keurig onderhouden vrijstaand woonhuis met verwarmde garage, achtertuin op het zuid-westen

Nadere informatie

Kleiweg 171 ROTTERDAM

Kleiweg 171 ROTTERDAM Kleiweg 171 ROTTERDAM Vraagprijs: 242.500 k.k. MAARTENMakelaardij T 010 818 14 87 E karin@maartenmakelaardij.nl Weena 290 M 06 28 300 447 I www.maartenmakelaardij.nl 3012 NJ ROTTERDAM Kleiweg 171, ROTTERDAM

Nadere informatie

Iepenlaan 41, 6921 XK Duiven

Iepenlaan 41, 6921 XK Duiven Iepenlaan 41, 6921 XK Duiven Vraagprijs 339.000,- k.k. Omschrijving Op zoek naar een woning die u zo kunt betrekken? Op loopafstand van scholen, winkels en het station en toch rustig gelegen? Dan is deze

Nadere informatie

TE KOOP. Nesciohove BJ Zoetermeer Geschakelde woning, 4 kamers, 135m². Vraagprijs k.k.

TE KOOP. Nesciohove BJ Zoetermeer Geschakelde woning, 4 kamers, 135m². Vraagprijs k.k. TE KOOP Nesciohove 7 2726 BJ Zoetermeer Geschakelde woning, 4 kamers, 135m² Vraagprijs 275.000 k.k. KENMERKEN Prijs 275.000 k.k. Postcode 2726 BJ Ligging In woonwijk, Open ligging Woningtype Geschakelde

Nadere informatie

Rochussenstraat 181 A, 3021 NP Rotterdam

Rochussenstraat 181 A, 3021 NP Rotterdam Rochussenstraat 181 A, 3021 NP Rotterdam Vraagprijs 439.500,00 kosten koper Omschrijving Rochussenstraat 181 A, 3021 NP Rotterdam Bent u op zoek naar een keurig afgewerkte 5-kamerbenedenwoning met een

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Beringstraat GS Geldrop k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Beringstraat GS Geldrop k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Beringstraat 41 5665 GS Geldrop 225.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 225.000 k.k. Postcode 5665 GS Ligging Aan rustige

Nadere informatie

Uden, Schepel 2. Begane grond:

Uden, Schepel 2. Begane grond: Uden, Schepel 2 Aan de rand van nieuwbouwwijk Uden Zuid gelegen, royale vrijstaande villa met dubbele inpandige garage en een fraai aangelegde tuin met veel privacy en stenen tuinhuis. Bouwjaar: 2000 Perceeloppervlakte:

Nadere informatie

Makelaardij Taxaties Hypotheken Verzekeringen

Makelaardij Taxaties Hypotheken Verzekeringen Ospelseweg 23 6031 AK Nederweert Telefoon 0495 460180 Internet www.woontotaaladvies.nu E-mail info@woontotaaladvies.nu NEDERWEERT Tichelveld 89 Vraagprijs 439.000 k.k. Makelaardij Taxaties Hypotheken Verzekeringen

Nadere informatie

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Emmalaan 24. Vraagprijs : 249.500,- k.k.

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Emmalaan 24. Vraagprijs : 249.500,- k.k. TE KOOP diepeveenmakelaars.nl Veenendaal Emmalaan 24 In geliefde woonwijk De Pol, op een perceel van 400 m², staat deze sfeervolle jaren '30 TWEEKAPPER met OPRIT, 40 meter diepe (!) tuin op het zuiden

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Houtsestraat LS Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Houtsestraat LS Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Houtsestraat 42 5706 LS Helmond 739.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 739.000 k.k. Postcode 5706 LS Ligging Aan rustige

Nadere informatie

Te koop. Authentieke vrijstaande woning gelegen in het hart van Oud-Beijerland. Koninginneweg 65, 3261 CB Oud-Beijerland

Te koop. Authentieke vrijstaande woning gelegen in het hart van Oud-Beijerland. Koninginneweg 65, 3261 CB Oud-Beijerland Te koop Authentieke vrijstaande woning gelegen in het hart van Oud-Beijerland Koninginneweg 65, 3261 CB Oud-Beijerland Authentiek en klassiek wonen, maar de luxe van nu? Kom kijken en laat u verrassen

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Herselsestraat XK Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Herselsestraat XK Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Herselsestraat 28 5708 XK Helmond 315.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 315.000 k.k. Postcode 5708 XK Ligging Aan

Nadere informatie

Putmanstraat 17 - Deventer. Vraagprijs ,- k.k. MIQA Makelaardij, Holterweg 63, 7429 AE Deventer, ,

Putmanstraat 17 - Deventer. Vraagprijs ,- k.k. MIQA Makelaardij, Holterweg 63, 7429 AE Deventer, , - Vraagprijs 155.000,- k.k. Omschrijving Putmanstraat 17 - In de gezellige en leuke wijk Tuindorp bieden wij u deze goed onderhouden en gemoderniseerde dertiger jaren hoekwoning aan. Het huis heeft een

Nadere informatie

Veel woonplezier. Rhulenhofweide 22 Helmond/Dierdonk. e 279.000,- k.k. Opvallend actief! tel. 0492-549055

Veel woonplezier. Rhulenhofweide 22 Helmond/Dierdonk. e 279.000,- k.k. Opvallend actief! tel. 0492-549055 Rhulenhofweide 22 Helmond/Dierdonk Veel woonplezier MIJN MISSIE: U HELPEN BIJ HET REALISEREN VAN WOONWENSEN EN ECHTE DROMEN Een kasteeltje. Grote leefkeuken en tuin voor de verdiende ontspanning? Dat verdient

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Schutsboom KH Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Schutsboom KH Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Schutsboom 16 5706 KH Helmond 995.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 995.000 k.k. Postcode 5706 KH Ligging In woonwijk,

Nadere informatie

Zandhovenstraat 8, Eindhoven

Zandhovenstraat 8, Eindhoven Zandhovenstraat 8, Eindhoven Kenmerken Overdracht Vraagprijs 245.000 k.k. Aangeboden sinds 28-09-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Bernhardstraat 25, Oud Gastel

Bernhardstraat 25, Oud Gastel Op een kindvriendelijke locatie gelegen, twee-onder-een kap woning ( ± 430 m³) met ruime berging en garage op een perceel van 245 m². De woning is omstreeks 1965 traditioneel gebouwd. Nadien is aan de

Nadere informatie

Koolhof 63, De Mortel

Koolhof 63, De Mortel Koolhof 63, De Mortel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 249.500 k.k. Aangeboden sinds 09-01-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Ben jij klaar voor de volgende stap? 3067 MT Rotterdam Vraagprijs 350.000,- k.k. Omschrijving Een prachtige 4 voorheen 5-kamer eengezinswoning met voortuin, garage, eigen parkeerplaats en een zeer riante

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Reggestraat MT Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Reggestraat MT Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Reggestraat 46 5704 MT Helmond 239.500 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 239.500 k.k. Postcode 5704 MT Ligging Aan rustige

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Willemstraat BE Bakel k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Willemstraat BE Bakel k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Willemstraat 10 5761 BE Bakel 259.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 259.000 k.k. Postcode 5761 BE Ligging Aan bosrand,

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Oxrooi AS Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Oxrooi AS Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Oxrooi 14 5708 AS Helmond 519.500 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 519.500 k.k. Postcode 5708 AS Ligging Aan rustige

Nadere informatie

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Ben jij klaar voor de volgende stap? 3037 CB Rotterdam Vraagprijs 172.500,- k.k. Omschrijving Aan een leuk pleintje gelegen zeer netjes onderhouden 2-kamer appartement op de begane grond met een heerlijke

Nadere informatie

Sprundel Struikhei 62

Sprundel Struikhei 62 Sprundel Struikhei 62 Vraagprijs: 599.000,- k.k. OBJECT: Een ruime vrijstaande villa met ruime tuin met vrijstaande bedrijfsruimte met kantoor, cv, erf, ondergrond en tuin gelegen op bedrijventerrein De

Nadere informatie

Chaamseweg 35 te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k.

Chaamseweg 35 te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Chaamseweg 35 te Baarle-Hertog Perceeloppervlakte: 1.026 m² Inhoud: circa 690 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 498.000,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog T 014 69

Nadere informatie

WOUDENBERG John F. Kennedylaan 47. vraagprijs: k.k.

WOUDENBERG John F. Kennedylaan 47. vraagprijs: k.k. WOUDENBERG John F. Kennedylaan 47 vraagprijs: 285.000 k.k. Kenmerken Maak kennis met de kenmerken van de woning. Heeft u vragen over de kenmerken, wilt u een bezichting aanvragen of meer informatie ontvangen?

Nadere informatie

Bergeijk: Vaandelruiter 5a Vraagprijs: k.k.

Bergeijk: Vaandelruiter 5a Vraagprijs: k.k. Bergeijk: Vaandelruiter 5a Vraagprijs: 550.000 k.k. Vaandelruiter 5a Onder architectuur gerealiseerde moderne ruime vrijstaande villa (inhoud ca. 970 m3) met garage, kantoor- cq. praktijkruimte/ atelier

Nadere informatie

SPAANSE MATPLEIN 15, 'S-HERTOGENBOSCH

SPAANSE MATPLEIN 15, 'S-HERTOGENBOSCH SPAANSE MATPLEIN 15, 'S-HERTOGENBOSCH Kenmerken & specificaties Inhoud woning: Woonoppervlakte: Perceeloppervlakte: Bouwjaar: 500 m³ 132 m² 234 m² 1995 Vraagprijs 335.000,- k.k. vrij gelegen tegenover

Nadere informatie

Westerhoven: Aarperstraat 27 Koopsom: k.k.

Westerhoven: Aarperstraat 27 Koopsom: k.k. Westerhoven: Aarperstraat 27 Koopsom: 799.000 k.k. Aarperstraat 27 Bijzonder speels ingedeelde en zeer degelijk gebouwde moderne villa van 2010 met een multifunctioneel bijgebouw van ca. 60 m2 (bv. praktijkruimte,

Nadere informatie

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Ben jij klaar voor de volgende stap? 3033 CE Rotterdam Vraagprijs 535.000,- k.k. Omschrijving 155 m2 5 kamers veel licht en hoogte zonnig dakterras Provenierswijk De 5-kamerbovenwoning heeft o.a. een indrukwekkende

Nadere informatie

Stoofstraat 77, Oud Gastel

Stoofstraat 77, Oud Gastel Fraai gerenoveerde, luxueuze vrijstaande woning (± 730 m³) met royale garage en zeer ruime tuin in het buitengebied van Oud Gastel. Dit perfect onderhouden woonhuis is in 1958 origineel gebouwd waarna

Nadere informatie

Kromstraat 43, Veldhoven

Kromstraat 43, Veldhoven Kromstraat 43, Veldhoven Kenmerken Overdracht Vraagprijs 795.000 k.k. Aangeboden sinds 26-04-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

Arend Braatlaan 5 - Hekelingen

Arend Braatlaan 5 - Hekelingen Arend Braatlaan 5 - Hekelingen Vraagprijs 364.500,- k.k. Omschrijving Deze prachtige en instapklare woning ligt er uiterst verzorgd bij en absoluut een bezichtiging waard! De woning heeft onder andere

Nadere informatie

TE KOOP. Het Einde 18 ELSLOO. Vraagprijs: k.k.

TE KOOP. Het Einde 18 ELSLOO. Vraagprijs: k.k. TE KOOP Het Einde 18 ELSLOO Vraagprijs: 239.000 k.k. Omschrijving In het charmante Catsop rustig gelegen en modern gerenoveerd halfvrijstaand woonhuis met twee garages en tuin met optimale privacy. Bouwjaar:

Nadere informatie

PRINSENWEG 3 ELST k.k.

PRINSENWEG 3 ELST k.k. PRINSENWEG 3 ELST 599.000 k.k. www.prinsenweg3.nl Prinsenweg 3, Elst Op zoek naar een royale VRIJSTAANDE WONING met bijna 200m² woonoppervlak, extra veel buitenruimte en een (multifunctioneel) VRIJSTAAND

Nadere informatie

KARAKTERVOLLE WONING IN CENTRUM!

KARAKTERVOLLE WONING IN CENTRUM! KARAKTERVOLLE WONING IN CENTRUM! Deze karaktervolle tussenwoning midden in het centrum van Schijndel dateert uit 1870 en is volledig vernieuwd met behoud van unieke elementen. De woning is gunstig gelegen

Nadere informatie

MEESTER DE GROETLAAN 2, 'S-HERTOGENBOSCH

MEESTER DE GROETLAAN 2, 'S-HERTOGENBOSCH MEESTER DE GROETLAAN 2, 'S-HERTOGENBOSCH Kenmerken & specificaties Inhoud woning: Woonoppervlakte: Perceeloppervlakte: Bouwjaar: 550 m³ 170 m² 285 m² 1992 Vraagprijs 415.000,- k.k. riante woonkamer gelegen

Nadere informatie

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Ben jij klaar voor de volgende stap? 3036 EV Rotterdam Vraagprijs 439.500,- k.k. Omschrijving Deze ruime dubbele bovenwoning (108m2) is smaakvol gerenoveerd met een bijzonder hoog afwerkingsniveau en behoud

Nadere informatie

Joost Beeldsnijderweg 9 - Deventer

Joost Beeldsnijderweg 9 - Deventer - Vraagprijs 349.000,- k.k. Omschrijving - Lekker wonen aan het water, wie wil dat niet? Het kan bij deze fraaie woning aan de Joost Beeldsnijderweg 9 in. Dit twee-onder-1 kap huis zoekt levensgenieters!

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Geeneind CL Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Geeneind CL Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Geeneind 8 5708 CL Helmond 599.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 599.000 k.k. Postcode 5708 CL Ligging Aan rustige

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Baudevoort KL Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Baudevoort KL Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Baudevoort 4 5706 KL Helmond 385.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 385.000 k.k. Postcode 5706 KL Ligging Aan rustige

Nadere informatie