Luxe, moderne 2 onder 1 kap

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Luxe, moderne 2 onder 1 kap"

Transcriptie

1 Luxe, moderne 2 onder 1 kap APELDOORN Winkewijertlaan 8 vraagprijs k.k info@buurman.nl

2 Kenmerken & specificaties Woonoppervlakte: Perceeloppervlakte: Inhoud: Bouwjaar: 113 m² 271 m² 440 m³ 1937

3 Geliefde woonomgeving Op zoek naar een ruime, luxe, uitgebouwde en geheel gemoderniseerde twee-onderéénkapwoning in een geliefde woonomgeving, dan is dit het huis voor je, Winkewijertlaan 8. De woning is gelegen op een royaal perceel, heeft een oprit voor meerdere auto's, een grote dubbele garage, een leuk overdekt terras en een mooie perceeloppervlakte van 271m². De meeste vooroorlogse woningen kunnen wel wat onderhoud gebruiken, dit is zeker niet het geval bij deze woning. De huidige eigenaren hebben de woning in 2014 gekocht en hebben hierna de gehele woning verbouwd en gemoderniseerd. De woning is aan de achterzijde uitgebouwd en tot in de puntjes verzorgd. Veel aandacht is besteed aan afwerking en uitstraling waardoor een bijzonder smaak- en sfeervol geheel is gerealiseerd. De woning beschikt onder meer over een heerlijk ruime en luxe eetkeuken met dubbele tuindeuren naar de tuin, een luxe, moderne badkamer, een luxe en modern toilet, vernieuwde c.v. ketel, vernieuwde elektra, een gezellige en ruime woonkamer met erker en haard, etc., etc.. Veel aandacht is besteed aan fraaie plafond-, vloer- en wandafwerkingen, wanden en plafonds zijn door de hele woning voorzien van nieuw stucwerk.

4 Doordat de modernisering recent heeft plaatsgevonden is alles in de woning qua afwerking en kleurstelling geheel op elkaar afgestemd. Deze woning is instapklaar en zeer zeker een bezichtiging waard. De locatie is prima. Gelegen aan de rand van Apeldoorn kun je gebruik maken van voorzieningen van diverse winkelcentra. De uitvalswegen van Apeldoorn bevinden zich in de omgeving van de woning. Enkele pluspunten van de woning: + leuke, geliefde locatie; + verrassend royaal; + recent geheel gemoderniseerd; + luxe en instapklaar; + ruime oprit en dubbele garage. Door de woning heen: Via dubbele tuindeuren kom je in de de luxe, vernieuwde en gemoderniseerde woonkeuken. Deze is voorzien van een moderne keukenblokopstelling voorzien van inbouwapparatuur en biedt voldoende ruimte voor een grote eettafel. Aangrenzend aan de keuken bevindt zich de eveneens ruime en kwalitatief hoogwaardige badkamer. Deze is geheel betegeld, voorzien van een mooie inloopdouche en wastafelmeubel, een extra dakvenster, inbouwspots en ruimte voor de wasapparatuur. ook is vanuit de keuken een binnenhal bereikbaar met hier het luxe, ruime en gemoderniseerde toilet. Het luxe toilet is uitgevoerd in dezelfde kleurstelling als de badkamer. Loop je rechtdoor dan kom je in de woonkamer. Wat hier opvalt is de prima lichtinval, de gezellige open haard, de erker maar bovenal de grote oppervlakte. In de woonkamer bevindt zich een vernieuwde trap naar de verdieping, hieronder de provisiekelder. Als je de trap naar boven neemt kom je op een grote overloop met een dakkapel en praktische werkhoek. Op deze overloop bevindt zich ook de vaste trap naar de 2e verdieping. Verder bevinden zich op de verdieping een ruime slaapkamer met vaste kastenwand aan de voorzijde en een nog ruimere slaapkamer met deur naar het platte dak aan de achterzijde. Via de vaste trap op de overloop is de grote geïsoleerde zolder op stahoogte bereikbaar.

5

6

7

8

9 Begane grond

10 1e Verdieping

11 Zolder

12 Dubbele garage

13 Locatie op de kaart

14 Kadastrale kaart

15 Welkom Buurman Makelaardij bestaat bijna 50 jaar en is een actief NVM-makelaarskantoor. Het team bestaat uit 2 beëdigde makelaars/taxateurs: Arjan en Erika Buurman. Samen met ons ondersteunend team weten we exact wat er speelt in Apeldoorn. Wij hebben een passie voor makelen Met onze jarenlange kennis en ervaring bieden wij u de beste mogelijkheden om ook úw woning of appartement te verkopen, te kopen of te taxeren. Wij denken graag met u mee, zijn actief en enthousiast en hebben extra aandacht voor persoonlijk contact. Ons werkgebied is Apeldoorn en omliggende dorpen. Verkoopbemiddeling Een goede verkoop begint met een goed advies. Wij komen vrijblijvend bij u langs om de waarde van de woning te bepalen en uitleg te geven over onze werkwijze. Wij bespreken hoe uw woning het beste in de markt gezet kan worden, om zo van de verkoop een succes te maken. Uiteraard kijken we altijd naar uw eigen wensen en beslissen we samen over de beste strategie. Aankoopbemiddeling Naast het verkopen van uw woning kunt u bij ons terecht voor aankoopbemiddeling. Wij kijken kritisch met u mee naar de woning die bij uw wensen past. Heeft u uw droomhuis gevonden? Uw persoonlijke aankoopmakelaar begeleidt u deskundig en professioneel bij het hele aankoopproces en bespaart u veel geld, tijd en zorgen. Een aankoopmakelaar, juist nu! Wij werken op basis van no-cure no-pay (geen resultaat, dan geen betaling). Indien u uiteindelijk niet overgaat tot aankoop van de woning, dan ontvangt u ook geen rekening. Wilt u meer weten? Wij nodigen u graag uit op ons kantoor, voor een oriënterend gesprek. Taxatie In de meeste gevallen vraagt de aankoop van een huis om een nauwkeurig (NWWI) taxatierapport. Onze makelaars zijn eveneens ervaren en gecertificeerde taxateurs en bieden u een gevalideerd rapport. Dit rapport wordt onder andere voorzien van foto s van het object, bodemgegevens en kadastrale gegevens. Onze werkwijze is er zo op ingericht dat het rapport binnen enkele werkdagen bij u in huis is. GRATIS waardebepaling en adviesgesprek Bent u benieuwd naar de waarde en verkoopmogelijkheden van uw woning? Vraag dan gratis een professioneel inzicht over de waarde van uw woning aan.

16 Buurman Makelaardij Arnhemseweg BE Apeldoorn T: E: bit.ly/buurmanyoutube

Gemoderniseerde woning

Gemoderniseerde woning Gemoderniseerde woning APELDOORN Snipweg 34 vraagprijs 300.000 k.k. 055-5332915 info@buurman.nl www.buurman.nl Kenmerken & specificaties Woonoppervlakte: Perceeloppervlakte: Inhoud: Bouwjaar: 89 m² 294

Nadere informatie

Karakteristieke helft van dubbel

Karakteristieke helft van dubbel Karakteristieke helft van dubbel APELDOORN Arnhemseweg 182 vraagprijs 349.500 k.k. 055-5332915 info@buurman.nl www.buurman.nl Kenmerken & specificaties Woonoppervlakte: Perceeloppervlakte: Inhoud: Bouwjaar:

Nadere informatie

Ruim en goed onderhouden!

Ruim en goed onderhouden! Ruim en goed onderhouden! APELDOORN Betsy Westendorpstraat 17 vraagprijs 259.500 k.k. 055-5332915 info@buurman.nl www.buurman.nl Kenmerken & specificaties Woonoppervlakte: Perceeloppervlakte: Inhoud: Bouwjaar:

Nadere informatie

Hoekwoning met garage

Hoekwoning met garage Hoekwoning met garage APELDOORN Karkietweg 1 vraagprijs 170.000 k.k. 055-5332915 info@buurman.nl www.buurman.nl Kenmerken & specificaties Woonoppervlakte: Perceeloppervlakte: Inhoud: Bouwjaar: 97 m² 260

Nadere informatie

Modern wonen in het centrum

Modern wonen in het centrum Modern wonen in het centrum APELDOORN Havenweg 30 vraagprijs 237.500 k.k. 055-5332915 info@buurman.nl www.buurman.nl Kenmerken & specificaties Woonoppervlakte: Perceeloppervlakte: Inhoud: Bouwjaar: 118

Nadere informatie

Modern 3-kamer appartement

Modern 3-kamer appartement Modern 3-kamer appartement APELDOORN Wolframstraat 24 vraagprijs 139.500 k.k. 055-5332915 info@buurman.nl www.buurman.nl Kenmerken & specificaties Woonoppervlakte: Perceeloppervlakte: Inhoud: Bouwjaar:

Nadere informatie

Ruime, moderne hoekwoning

Ruime, moderne hoekwoning Ruime, moderne hoekwoning APELDOORN Aletta Jacobsstraat 10 vraagprijs 275.000 k.k. 055-5332915 info@buurman.nl www.buurman.nl Kenmerken & specificaties Gebruiksoppervlakte wonen:104 m² Perceeloppervlakte:

Nadere informatie

Wonen nabij het bos! EPSE Buitenkamp 11. vraagprijs k.k

Wonen nabij het bos! EPSE Buitenkamp 11. vraagprijs k.k Wonen nabij het bos! EPSE Buitenkamp 11 vraagprijs 205.000 k.k. 055-5332915 info@buurman.nl www.buurman.nl Kenmerken & specificaties Woonoppervlakte: Perceeloppervlakte: Inhoud: Bouwjaar: 103 m² 293 m²

Nadere informatie

Woning met zeer royale achtertuin!

Woning met zeer royale achtertuin! Woning met zeer royale achtertuin! UGCHELEN Ugchelsegrensweg 183 vraagprijs 469.500 k.k. 055-5332915 info@buurman.nl www.buurman.nl Kenmerken & specificaties Woonoppervlakte: Perceeloppervlakte: Inhoud:

Nadere informatie

Gemoderniseerde 2 onder 1 kapwoning

Gemoderniseerde 2 onder 1 kapwoning Gemoderniseerde 2 onder 1 kapwoning APELDOORN 1e Johannastraat 15 vraagprijs 275.000 k.k. 055-5332915 info@buurman.nl www.buurman.nl Kenmerken & specificaties Gebruiksoppervlakte wonen:92 m² Perceeloppervlakte:

Nadere informatie

Comfortabele en moderne woning

Comfortabele en moderne woning Comfortabele en moderne woning APELDOORN De Bloementuin 60 vraagprijs 239.000 k.k. 055-5332915 info@buurman.nl www.buurman.nl Kenmerken & specificaties Woonoppervlakte: Perceeloppervlakte: Inhoud: Bouwjaar:

Nadere informatie

Stijlvolle woning met bijgebouw

Stijlvolle woning met bijgebouw Stijlvolle woning met bijgebouw APELDOORN 2e Johannastraat 33 vraagprijs 325.000 k.k. 055-5332915 info@buurman.nl www.buurman.nl Kenmerken & specificaties Gebruiksoppervlakte wonen:107 m² Perceeloppervlakte:

Nadere informatie

Ruime eengezinswoning

Ruime eengezinswoning Ruime eengezinswoning APELDOORN Krijgsmansveld 324 vraagprijs 217.500 k.k. 055-5332915 info@buurman.nl www.buurman.nl Kenmerken & specificaties Gebruiksoppervlakte wonen:107 m² Perceeloppervlakte: 161

Nadere informatie

Ruime woning en rustig gelegen

Ruime woning en rustig gelegen Ruime woning en rustig gelegen APELDOORN Looiersdreef 680 vraagprijs 219.500 k.k. 055-5332915 info@buurman.nl www.buurman.nl Kenmerken & specificaties Gebruiksoppervlakte wonen:124 m² Perceeloppervlakte:

Nadere informatie

Royale woning in het fijne Ugchelen

Royale woning in het fijne Ugchelen Royale woning in het fijne Ugchelen UGCHELEN Bogaardslaan 36 vraagprijs 375.000 k.k. 055-5332915 info@buurman.nl www.buurman.nl Kenmerken & specificaties Gebruiksoppervlakte wonen:143 m² Perceeloppervlakte:

Nadere informatie

Leuke vrijstaande woning

Leuke vrijstaande woning Leuke vrijstaande woning APELDOORN 2e Wormenseweg 92 vraagprijs 259.500 k.k. 055-5332915 info@buurman.nl www.buurman.nl Kenmerken & specificaties Gebruiksoppervlakte wonen:91 m² Perceeloppervlakte: 286

Nadere informatie

Karaktervolle jaren '30 woning

Karaktervolle jaren '30 woning Karaktervolle jaren '30 woning APELDOORN Hattemseweg 28 vraagprijs 375.000 k.k. 055-5332915 info@buurman.nl www.buurman.nl Kenmerken & specificaties Gebruiksoppervlakte wonen:113 m² Perceeloppervlakte:

Nadere informatie

Wonen nabij het bos! EPSE Buitenkamp 11. vraagprijs k.k

Wonen nabij het bos! EPSE Buitenkamp 11. vraagprijs k.k Wonen nabij het bos! EPSE Buitenkamp 11 vraagprijs 205.000 k.k. 055-5332915 info@buurman.nl www.buurman.nl Kenmerken & specificaties Gebruiksoppervlakte wonen:88 m² Perceeloppervlakte: 293 m² Inhoud: 350

Nadere informatie

Instapklare eengezinswoning

Instapklare eengezinswoning Instapklare eengezinswoning APELDOORN Schrijnwerkershorst 713 vraagprijs 245.000 k.k. 055-5332915 info@buurman.nl www.buurman.nl Kenmerken & specificaties Gebruiksoppervlakte wonen:97 m² Perceeloppervlakte:

Nadere informatie

Gemoderniseerde woning in centrum

Gemoderniseerde woning in centrum Gemoderniseerde woning in centrum APELDOORN Griftstraat 29 vraagprijs 229.500 k.k. 055-5332915 info@buurman.nl www.buurman.nl Kenmerken & specificaties Gebruiksoppervlakte wonen:98 m² Perceeloppervlakte:

Nadere informatie

Ruime uitgebouwde tussenwoning

Ruime uitgebouwde tussenwoning Ruime uitgebouwde tussenwoning APELDOORN Beeklustweg 46 vraagprijs 239.500 k.k. 055-5332915 info@buurman.nl www.buurman.nl Kenmerken & specificaties Gebruiksoppervlakte wonen:108 m² Perceeloppervlakte:

Nadere informatie

Tophuis op een geliefde locatie

Tophuis op een geliefde locatie Tophuis op een geliefde locatie APELDOORN Jachthoornlaan 5 Bieden vanaf 549.500 k.k. 055-5332915 info@buurman.nl www.buurman.nl Kenmerken & specificaties Gebruiksoppervlakte wonen:174 m² Perceeloppervlakte:

Nadere informatie

Verrassend ruim 3- kamerappartement

Verrassend ruim 3- kamerappartement Verrassend ruim 3- kamerappartement APELDOORN Brinklaan 27 vraagprijs 229.500 k.k. 055-5332915 info@buurman.nl www.buurman.nl Kenmerken & specificaties Gebruiksoppervlakte wonen:111 m² Perceeloppervlakte:

Nadere informatie

Sfeervolle jaren '30 woning

Sfeervolle jaren '30 woning Sfeervolle jaren '30 woning APELDOORN Eksterweg 47 vraagprijs 299.500 k.k. 055-5332915 info@buurman.nl www.buurman.nl Kenmerken & specificaties Gebruiksoppervlakte wonen:123 m² Perceeloppervlakte: 278

Nadere informatie

Karakteristieke twee- onder-één-kapwoning

Karakteristieke twee- onder-één-kapwoning Karakteristieke twee- onder-één-kapwoning APELDOORN Mozartlaan 2 vraagprijs 219.000 k.k. 055-5332915 info@buurman.nl www.buurman.nl Kenmerken & specificaties Gebruiksoppervlakte wonen:77 m² Perceeloppervlakte:

Nadere informatie

Royale vrijstaande woning met fijne tuin

Royale vrijstaande woning met fijne tuin Royale vrijstaande woning met fijne tuin APELDOORN Eendrachtstraat 86 vraagprijs 449.500 k.k. 055-5332915 info@buurman.nl www.buurman.nl Kenmerken & specificaties Gebruiksoppervlakte wonen:151 m² Perceeloppervlakte:

Nadere informatie

Instapklare moderne woning

Instapklare moderne woning Instapklare moderne woning APELDOORN Vuurvlinder 42 vraagprijs 229.500 k.k. 055-5332915 info@buurman.nl www.buurman.nl Kenmerken & specificaties Gebruiksoppervlakte wonen:94 m² Perceeloppervlakte: 141

Nadere informatie

Karakteristiek vrijstaand woonhuis

Karakteristiek vrijstaand woonhuis Karakteristiek vrijstaand woonhuis APELDOORN Groeneweg 43 vraagprijs 285.000 k.k. 055-5332915 info@buurman.nl www.buurman.nl Kenmerken & specificaties Gebruiksoppervlakte wonen:95 m² Perceeloppervlakte:

Nadere informatie

Zonnige ruime maisonnette

Zonnige ruime maisonnette Zonnige ruime maisonnette APELDOORN De Haarhamer 110 vraagprijs 194.500 k.k. 055-5332915 info@buurman.nl www.buurman.nl Kenmerken & specificaties Gebruiksoppervlakte wonen:103 m² Perceeloppervlakte: 0

Nadere informatie

Bijzonder fraaie woonboerderij

Bijzonder fraaie woonboerderij Bijzonder fraaie woonboerderij KLARENBEEK Hoofdweg 68 vraagprijs 850.000 k.k. 055-5332915 info@buurman.nl www.buurman.nl Kenmerken & specificaties Gebruiksoppervlakte wonen:321 m² Perceeloppervlakte: 1400

Nadere informatie

Leuke woning in de wijk de Maten

Leuke woning in de wijk de Maten Leuke woning in de wijk de Maten APELDOORN Jaromirgaarde 110 vraagprijs 205.000 k.k. 055-5332915 info@buurman.nl www.buurman.nl Kenmerken & specificaties Gebruiksoppervlakte wonen:116 m² Perceeloppervlakte:

Nadere informatie

Wonen nabij het centrum

Wonen nabij het centrum Wonen nabij het centrum APELDOORN Hoogstraat 32 vraagprijs 247.500 k.k. 055-5332915 info@buurman.nl www.buurman.nl Kenmerken & specificaties Gebruiksoppervlakte wonen:96 m² Perceeloppervlakte: 226 m² Inhoud:

Nadere informatie

Gemoderniseerde hoekwoning

Gemoderniseerde hoekwoning Gemoderniseerde hoekwoning APELDOORN Soldeniersveld 306 vraagprijs 267.500 k.k. 055-5332915 info@buurman.nl www.buurman.nl Kenmerken & specificaties Gebruiksoppervlakte wonen:130 m² Perceeloppervlakte:

Nadere informatie

Hoekappartement op de begane grond

Hoekappartement op de begane grond Hoekappartement op de begane grond APELDOORN Ravenweg 30 vraagprijs 175.000 k.k. 055-5332915 info@buurman.nl www.buurman.nl Kenmerken & specificaties Gebruiksoppervlakte wonen:68 m² Perceeloppervlakte:

Nadere informatie

Appartement in geliefde wijk

Appartement in geliefde wijk Appartement in geliefde wijk APELDOORN Schotweg 126 vraagprijs 175.000 k.k. 0555332915 info@buurman.nl www.buurman.nl Kenmerken & specificaties Gebruiksoppervlakte wonen:71 m² Perceeloppervlakte: 0 m²

Nadere informatie

Appartement in Residence Beekpark

Appartement in Residence Beekpark Appartement in Residence Beekpark APELDOORN Beekpark 92 vraagprijs 215.000 k.k. 0555332915 info@buurman.nl www.buurman.nl Kenmerken & specificaties Gebruiksoppervlakte wonen:69 m² Perceeloppervlakte: 0

Nadere informatie

Karakteristiek en vrijstaand

Karakteristiek en vrijstaand Karakteristiek en vrijstaand APELDOORN Fabianusstraat 35 B vraagprijs 374.500 k.k. 0555332915 info@buurman.nl www.buurman.nl Kenmerken & specificaties Gebruiksoppervlakte wonen:138 m² Perceeloppervlakte:

Nadere informatie

Vrijstaand wonen in Ugchelen!

Vrijstaand wonen in Ugchelen! Vrijstaand wonen in Ugchelen! UGCHELEN Bouwhofweg 2 a vraagprijs 349.500 k.k. 055-5332915 info@buurman.nl www.buurman.nl Kenmerken & specificaties Gebruiksoppervlakte wonen:108 m² Perceeloppervlakte: 235

Nadere informatie

Moderne en ruime eengezinswoning

Moderne en ruime eengezinswoning Moderne en ruime eengezinswoning APELDOORN Zonnewende 35 vraagprijs 235.000 k.k. 0555332915 info@buurman.nl www.buurman.nl Kenmerken & specificaties Gebruiksoppervlakte wonen:119 m² Perceeloppervlakte:

Nadere informatie

TE KOOP. Frans Naereboutstraat 10 Dordrecht. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Frans Naereboutstraat 10 Dordrecht. Vraagprijs ,- k.k. TE KOOP Vraagprijs 319.000,- k.k. Compleet vernieuwde en verrassend ruime hoekwoning met eigen parkeerplaats, uitgebouwde woonkamer, moderne keuken, prachtige badkamer en achtertuin op het zuiden! Algemeen

Nadere informatie

Vioolstraat 23, Roosendaal

Vioolstraat 23, Roosendaal Op een kindvriendelijke locatie gelegen, keurig onderhouden, royale 2^1 kap woning ( ± 415 m³) met grote aanpandige garage op een perceel van 195 m². Deze woning is gelegen in de wijk Burgerhout nabij

Nadere informatie

Hubert van Nispenstraat 9, te Valkenswaard

Hubert van Nispenstraat 9, te Valkenswaard Hubert van Nispenstraat 9, te Valkenswaard Vraagprijs 205.000,- kosten koper Bouwjaar : 1961 Woningtype : Tussenwoning Woonoppervlakte : 89 m² Kamers : 4 Ligging : Woonwijk Kerkakkers Aanvaarding : In

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE. Nieuw-Buinen, Stationsstraat 8

INFORMATIEBROCHURE. Nieuw-Buinen, Stationsstraat 8 INFORMATIEBROCHURE Nieuw-Buinen, Stationsstraat 8 Beste geïnteresseerde, Wij danken u, mede namens de eigenaar, voor uw getoonde interesse in deze woning. In deze brochure treft u een overzicht van de

Nadere informatie

EUROPALAAN-ZUID 123 TE BUDEL. VRAAGPRIJS ,- k.k.

EUROPALAAN-ZUID 123 TE BUDEL. VRAAGPRIJS ,- k.k. EUROPALAAN-ZUID 123 TE BUDEL VRAAGPRIJS 275.000,- k.k. Kenmerken Soort woning: Bouwjaar: Woonoppervlakte: Overige inpandige ruimte: Perceeloppervlakte: Inhoud: Totaal aantal kamers: Energielabel: 2-onder-1-kapwoning

Nadere informatie

Karaktervolle jaren '30 woning

Karaktervolle jaren '30 woning Karaktervolle jaren '30 woning APELDOORN Jachthoornlaan 10 vraagprijs 498.500 k.k. 055-5332915 info@buurman.nl www.buurman.nl Kenmerken & specificaties Gebruiksoppervlakte wonen:149 m² Perceeloppervlakte:

Nadere informatie

ZANDZWALUW 12 TE EINDHOVEN VRAAGPRIJS ,-

ZANDZWALUW 12 TE EINDHOVEN VRAAGPRIJS ,- ZANDZWALUW 12 TE EINDHOVEN VRAAGPRIJS 385.000,- Kenmerken Soort woning: Bouwjaar: Woonoppervlakte: Overige inpandige ruimte: Gebouwgebonden buitenruimte: Externe bergruimte: Perceeloppervlakte: Inhoud:

Nadere informatie

Botsehei 6, Veldhoven

Botsehei 6, Veldhoven Botsehei 6, Veldhoven Makelaar, dat lijkt mij een heel leuk vak! Dit is een opmerking die ik, sinds mijn start in de makelaardij in 1997, heel vaak te horen krijg. En ik moet toegeven het is ook een heel

Nadere informatie

Herlaerstraat 41 te Hilvarenbeek. Inhoud: 480 m³. Woonoppervlakte: 141 m². Overige inpandige ruimte: 6 m². Gebouwgebonden buitenruimte: 4 m²

Herlaerstraat 41 te Hilvarenbeek. Inhoud: 480 m³. Woonoppervlakte: 141 m². Overige inpandige ruimte: 6 m². Gebouwgebonden buitenruimte: 4 m² Inhoud: 480 m³ Woonoppervlakte: 141 m² Overige inpandige ruimte: 6 m² Gebouwgebonden buitenruimte: 4 m² Externe bergruimte: 18 m² Bouwjaar / verbouwd: 1964 / 2004 Perceel: 251 m² VRAAGPRIJS: 299.500,00

Nadere informatie

Elzewal 20 - Drachten

Elzewal 20 - Drachten Elzewal 20 - Drachten Vraagprijs 649.000,-- kosten koper Omschrijving Elzewal 20 - Drachten ZEER COMFORTABEL WONEN OP EEN FANTASTISCHE LOCATIE! Op een zeer goede locatie gelegen, aan de rand van villawijk

Nadere informatie

Woerden de Dinkel 14. Vraagprijs: ,-- k.k. Mooi gelegen woning met een voor- en zijtuin en parkeerplaats op eigen terrein!

Woerden de Dinkel 14. Vraagprijs: ,-- k.k. Mooi gelegen woning met een voor- en zijtuin en parkeerplaats op eigen terrein! Woerden de Dinkel 14 Mooi gelegen woning met een voor- en zijtuin en parkeerplaats op eigen terrein! Vraagprijs: 199.000,-- k.k. Woerden Makelaardij Westdam 3 D 3441 GA Woerden Tel.: 0348-416845 www.woerdenmakelaardij.nl

Nadere informatie

Ede Oude Arnhemseweg 35

Ede Oude Arnhemseweg 35 Ede Oude Arnhemseweg 35 357.500 k.k. Woonoppervlakte Inhoud woning Bouwjaar Aantal kamers Aantal slaapkamers Perceel ± 115 m2 ± 380 m3 1986 3 2 / 3 optioneel ± 383 m2 Aanvaarding in overleg Mooi gelegen

Nadere informatie

Prinses Marijkelaan 18 - KATWIJK. Vraagprijs:

Prinses Marijkelaan 18 - KATWIJK. Vraagprijs: Prinses Marijkelaan 18 - KATWIJK Op een gewilde locatie in Katwijk bieden wij deze volledig gemoderniseerde en met smaak ingerichte eengezinswoning aan. De woning is 2,5 meter uitgebouwd op de begane grond

Nadere informatie

RIJSSEN Haarstraat 149. vraagprijs k.k

RIJSSEN Haarstraat 149. vraagprijs k.k RIJSSEN Haarstraat 149 vraagprijs 289.000 k.k. 0548-540 868 info@tenhove.nl www.tenhove.nl Kenmerken Inhoud woning: 500 m³ Woonoppervlakte: 130 m² Perceeloppervlakte: 145 m² Bouwjaar: 2006 Gelegen in het

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE NIEUW-BUINEN, STATIONSSTRAAT 8

INFORMATIEBROCHURE NIEUW-BUINEN, STATIONSSTRAAT 8 INFORMATIEBROCHURE NIEUW-BUINEN, STATIONSSTRAAT 8 Beste geïnteresseerde, Wij danken u, mede namens de eigenaar, voor uw getoonde interesse in deze woning. In deze brochure treft u een overzicht van de

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE. 2 e Exloërmond, Harm Tiesingstraat 51

INFORMATIEBROCHURE. 2 e Exloërmond, Harm Tiesingstraat 51 INFORMATIEBROCHURE 2 e Exloërmond, Harm Tiesingstraat 51 Beste geïnteresseerde, Wij danken u, mede namens de eigenaar, voor uw getoonde interesse in deze woning. In deze brochure treft u een overzicht

Nadere informatie

NIEUW in de PRE-SALE!

NIEUW in de PRE-SALE! NIEUW in de PRE-SALE! Bakhuuske 13, Hegelsom 259.000,- k.k. HIGHLIGHTS Half vrijstaand woonhuis met garage en carport Lichte mooie woonkamer Gezellige woonkeuken voorzien van diverse inbouwapparatuur Prachtige

Nadere informatie

Buurmeesterstraat 12 Rheden Algemene object omschrijving: Bent u op zoek naar een volledig uitgebouwde instapklare woning waar u helemaal niets meer aan hoeft te doen? Dan moet u beslist een kijkje gaan

Nadere informatie

TE KOOP. Jordaensdreef 17 Oud-Beijerland. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Jordaensdreef 17 Oud-Beijerland. Vraagprijs ,- k.k. Vraagprijs 450.000,- k.k. Ruime geschakelde woning met inpandige berging/garage, gelegen aan de rand van het dorp, met fraaie achtertuin op 277 m2 eigen grond. TE KOOP Indeling Begane grond Entree met

Nadere informatie

TE KOOP. Kuijpers Makelaardij B.V K.K. Utrechtlaan CK Lage Zwaluwe. Kuijpers Makelaardij B.V. Vlietweg 3 a 4759 CE Noordhoek

TE KOOP. Kuijpers Makelaardij B.V K.K. Utrechtlaan CK Lage Zwaluwe. Kuijpers Makelaardij B.V. Vlietweg 3 a 4759 CE Noordhoek Kuijpers Makelaardij B.V. TE KOOP Utrechtlaan 35 4926 CK Lage Zwaluwe Kuijpers Makelaardij B.V. Vlietweg 3 a 4759 CE Noordhoek 0168-407320 info@mathekuijpers.nl kuijpersmakelaardij.nl 259.000 K.K. Bent

Nadere informatie

[ afbeelding ] [ detail afbeelding ] WAALRE WILLIBRORDUSLAAN 47

[ afbeelding ] [ detail afbeelding ] WAALRE WILLIBRORDUSLAAN 47 [ afbeelding ] [ detail afbeelding ] WAALRE WILLIBRORDUSLAAN 47 WAALRE, WILLIBRORDUSLAAN 47 ZEER RUIME TWEE-ONDER-EEN-KAP WONING MET VRIJSTAANDE GARAGE, GELEGEN OP EEN RUIM PERCEEL IN GEWILDE WOONOMGEVING,

Nadere informatie

Renesselaan 148 te TILBURG Vraagprijs 200.000,-- k.k.

Renesselaan 148 te TILBURG Vraagprijs 200.000,-- k.k. Renesselaan 148 te TILBURG Vraagprijs 200.000,-- k.k. Renesselaan 148 te TILBURG Genieten van een vrij uitzicht aan de voorzijde, heerlijk toch! De basisschool op loopafstand, gemakkelijk toch! Winkelcentrum

Nadere informatie

Klavierstraat 34, Beek en Donk

Klavierstraat 34, Beek en Donk Klavierstraat 34, Beek en Donk Kenmerken Overdracht Vraagprijs 229.000 k.k. Aangeboden sinds 18-07-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Damwoudestraat 15 te TILBURG Vraagprijs 200.000,-- k.k.

Damwoudestraat 15 te TILBURG Vraagprijs 200.000,-- k.k. Damwoudestraat 15 te TILBURG Vraagprijs 200.000,-- k.k. Damwoudestraat 15 te TILBURG Bent u op koopjesjacht? Dan moet u zeker deze verrassend ruime hoekwoning met tuin aan het water eens gaan bekijken.

Nadere informatie

Fraai wonen. NEDERWEERT Churchillstraat 9. vraagprijs k.k

Fraai wonen. NEDERWEERT Churchillstraat 9. vraagprijs k.k Fraai wonen NEDERWEERT Churchillstraat 9 vraagprijs 415.000 k.k. 0495-460 180 info@jacobsgijsen.nl www.jacobsgijsen.nl Kenmerken & specificaties Woonoppervlakte: Perceeloppervlakte: Inhoud: Bouwjaar: ca.

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 259.000,- kosten koper Bouwjaar : 1975 Woningtype : Twee-onder-een-kap woning Woonoppervlakte : circa 134 m² Inhoud : circa 365 m³ Perceel : circa 259 m² Kamers : 5 Ligging : Luyksgestel Aanvaarding

Nadere informatie

REUVELTWEG CW GRUBBENVORST K.K.

REUVELTWEG CW GRUBBENVORST K.K. REUVELTWEG 6 5971 CW GRUBBENVORST 175.000 K.K. ALGEMEEN Nabij het centrum op royaal perceel 410m2 gelegen gemoderniseerde 2 onder 1 kap woning met moderne keuken en badkamer, woonkamer, 3 slaapkamers,

Nadere informatie

Welkom. Oost Voorgors 105 Middelharnis ,- k.k. Vraagprijs

Welkom. Oost Voorgors 105 Middelharnis ,- k.k. Vraagprijs Welkom Vraagprijs 325.000,- k.k. Oost Voorgors 105 Middelharnis 0187-47 02 72 info@struijkstruijk.nl www.struijkstruijk.nl Over ons Met meer dan 30 jaar ervaring in de makelaardij en als werkgebied Goeree-

Nadere informatie

Reisvennestraat 30, te Valkenswaard

Reisvennestraat 30, te Valkenswaard Reisvennestraat 30, te Valkenswaard Vraagprijs 424.000,- kosten koper Bouwjaar : 2010 Woningtype : Vrijstaande woning Woonoppervlakte : circa 130 m² Inhoud : circa 460 m³ (ex. garage) Perceel : circa 220

Nadere informatie

OUDE VENLOSEWEG HE VELDEN K.K.

OUDE VENLOSEWEG HE VELDEN K.K. OUDE VENLOSEWEG 32 5941 HE VELDEN 349.000 K.K. ALGEMEEN Vrijstaand woonhuis gelegen op ruim perceel 1351m² met garage (84m²) en aparte ruimte (66m²) met binnenzwembad (7,20 x 3,75m). De tuin heeft een

Nadere informatie

Brochure. Object. Barrierweg 155 te EINDHOVEN. Vraagprijs ,= K.K. Aanvaarding. In overleg. Omschrijving

Brochure. Object. Barrierweg 155 te EINDHOVEN. Vraagprijs ,= K.K. Aanvaarding. In overleg. Omschrijving Brochure Object Barrierweg 155 te EINDHOVEN Vraagprijs Aanvaarding 299.000,= K.K. In overleg Omschrijving Instapklaar, sfeervol, compleet gemoderniseerde tussenwoning met authentieke elementen, privacy

Nadere informatie

TE KOOP VROUWENPOLDER - PALSTERSTRAAT 4. VRAAGPRIJS : k.k.

TE KOOP VROUWENPOLDER - PALSTERSTRAAT 4. VRAAGPRIJS : k.k. TE KOOP VROUWENPOLDER - PALSTERSTRAAT 4 VRAAGPRIJS : 159.000 k.k. ALGEMENE INFORMATIE Als u op zoek bent naar een compleet gerenoveerde woning met alle moderne voorzieningen dan heeft u nú uw droomhuis

Nadere informatie

VRAAGPRIJS: Op aanvraag

VRAAGPRIJS: Op aanvraag In het centrum van Oud Gastel gelegen, perfect onderhouden vrijstaande woning met garage (± 656 m³) op een perceel van 315 m². Deze zeer royale woning is gebouwd in 2009 en telt maar liefst 5 volwaardige

Nadere informatie

RIJSSEN Herderstasje 37. vraagprijs k.k

RIJSSEN Herderstasje 37. vraagprijs k.k RIJSSEN Herderstasje 37 vraagprijs 329.000 k.k. 0548-540 868 info@tenhove.nl www.tenhove.nl Kenmerken Inhoud woning: Woonoppervlakte: Perceeloppervlakte: Bouwjaar: 575 m³ 135 m² 259 m² 2007 Verrassend

Nadere informatie

Veel woonplezier. Rhulenhofweide 22 Helmond/Dierdonk. e 279.000,- k.k. Opvallend actief! tel. 0492-549055

Veel woonplezier. Rhulenhofweide 22 Helmond/Dierdonk. e 279.000,- k.k. Opvallend actief! tel. 0492-549055 Rhulenhofweide 22 Helmond/Dierdonk Veel woonplezier MIJN MISSIE: U HELPEN BIJ HET REALISEREN VAN WOONWENSEN EN ECHTE DROMEN Een kasteeltje. Grote leefkeuken en tuin voor de verdiende ontspanning? Dat verdient

Nadere informatie

ORION CR HAPERT PRIJS ,- K.K. Kantoor, speel-, slaapkamer op begane grond mogelijk

ORION CR HAPERT PRIJS ,- K.K. Kantoor, speel-, slaapkamer op begane grond mogelijk Kantoor, speel-, slaapkamer op begane grond mogelijk ORION 42 5527 CR HAPERT PRIJS 282.500,- K.K. Korenveldstraat 3, 5527 HE HAPERT Tel 06 50 26 40 19 richard@rhmakelaardij.nl www.rhmakelaardij.nl Bouwjaar:

Nadere informatie

TE KOOP. Oostdijk 147 Oud-Beijerland. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Oostdijk 147 Oud-Beijerland. Vraagprijs ,- k.k. Vraagprijs 395.000,- k.k. Smaakvolle en karakteristieke 2-onder1 kapwoning met mooie living, groot onderhuis nabij de dorpskern op een fraaie locatie gelegen met 116m2 eigen grond. TE KOOP Indeling Begane

Nadere informatie

TE KOOP. Ziekenhuisstraat K.K AB Hengelo Ov

TE KOOP. Ziekenhuisstraat K.K AB Hengelo Ov Ziekenhuisstraat 24 7557 AB Hengelo Ov TE KOOP 294.000 K.K. Ziekenhuisstraat 24 7557 AB Hengelo Ov Inleiding Karakteristiek wonen in een verrassend ruime woning aan de rand van het centrum? Dat kan in

Nadere informatie

Aluminiumweg 64 - APELDOORN. Vrijstaande woning Bouwjaar 1921 4 Kamers Perceeloppervlakte 418 m². www.deheusmakelaardij.nl

Aluminiumweg 64 - APELDOORN. Vrijstaande woning Bouwjaar 1921 4 Kamers Perceeloppervlakte 418 m². www.deheusmakelaardij.nl Aluminiumweg 64 - APELDOORN Vrijstaande woning Bouwjaar 1921 4 Kamers Perceeloppervlakte 418 m² www.deheusmakelaardij.nl WONING VERKOPEN? VRAAG NAAR ONZE MOGELIJKHEDEN! Volg ons ook! www.twitter.com/dhmakelaardij

Nadere informatie

Leeuwarden Kwartelstraat 54

Leeuwarden Kwartelstraat 54 Leeuwarden Kwartelstraat 54 Op goede woonstand gelegen en nabij uitvalswegen, staat deze statige middenstandswoning. Deze verrassend ruime woning heeft de kenmerkende bouwstijlen van de jaren 30 en vele

Nadere informatie

TE KOOP. Prins Hendrikstraat 4 Oud-Beijerland. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Prins Hendrikstraat 4 Oud-Beijerland. Vraagprijs ,- k.k. TE KOOP Vraagprijs 289.500,- k.k. Karakteristieke en half vrijstaand woonhuis met ruime living en smaakvolle keuken. Midden in het centrum van het mooie Oud-Beijerland gelegen op 193 m2 eigen grond. Indeling

Nadere informatie

Generaal Maczeklaan 6 te Baarle-Nassau. Vraagprijs: 212.500,00 k.k.

Generaal Maczeklaan 6 te Baarle-Nassau. Vraagprijs: 212.500,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Generaal Maczeklaan 6 te Baarle-Nassau Perceeloppervlakte: 158 m² Inhoud: circa 280 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 212.500,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog T

Nadere informatie

Kon Wilhelminaweg 42 AMERONGEN

Kon Wilhelminaweg 42 AMERONGEN Kon Wilhelminaweg 42 AMERONGEN Welkom bij Makelaardij Luckerhof Mede namens de verkopers van dit woonhuis dankt Makelaardij Luckerhof u voor de getoonde belangstelling. Door middel van deze verkoopbrochure

Nadere informatie

TE KOOP. Admiraal de Ruyterstraat 86. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Admiraal de Ruyterstraat 86. Vraagprijs ,- k.k. TE KOOP Vraagprijs 425.000,- k.k. Zeer royale vrijstaande woning met karakteristieke details in een leuke en rustige woonstraat nabij de dorpskern van Oud-Beijerland op 257 m2 eigen grond. Achter de woning

Nadere informatie

Zwaluwstraat 22, Breda

Zwaluwstraat 22, Breda Zwaluwstraat 22, Breda Kenmerken Overdracht Vraagprijs 339.500 k.k. Aangeboden sinds 20-01-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

Akkerwinde 52 in Venlo

Akkerwinde 52 in Venlo L Koninginnesingel 88, 5911 KG Venlo Tel: 077-3210128 www.uwwoning.nl info@uwwoning.nl Vraagprijs: 449.000,- k.k. Akkerwinde 52 in Venlo Vrijstaande villa met garage op prachtige locatie met onder architectuur

Nadere informatie

met royale garage en fantastische tuin rondom.

met royale garage en fantastische tuin rondom. KENNEDYLAAN 3, STERKSEL, EINDHOVEN Op een van de mooiste locaties van Sterksel onder architectuur gebouwde vrijstaande villa met royale garage en fantastische tuin rondom. KENNEDYLAAN 3, STERKSEL Op een

Nadere informatie

Bremstraat 103, St. Willebrord

Bremstraat 103, St. Willebrord Omschrijving: Op een schitterende locatie gelegen royaal geschakeld vrijstaand woonhuis (± 494 m³) met aanpandige garage/berging op een riant perceel van maar liefst 635 m² ondergrond. De woning is sinds

Nadere informatie

TE KOOP GOES - EISENHOWERSTRAAT 8. VRAAGPRIJS : 198.500 k.k.

TE KOOP GOES - EISENHOWERSTRAAT 8. VRAAGPRIJS : 198.500 k.k. TE KOOP GOES - EISENHOWERSTRAAT 8 VRAAGPRIJS : 198.500 k.k. ALGEMENE INFORMATIE Heerlijk compleet uitgevoerde hoekwoning met garage. Deze woning ligt in de kindvriendelijke wijk De Goese Polder. U fietst

Nadere informatie

SNOEK 8 SCHAGEN k.k.

SNOEK 8 SCHAGEN k.k. SNOEK 8 SCHAGEN 400.000 k.k. www.snoek8.nl Snoek 8, Schagen Snoek 8 in Schagen Een fantastisch woonhuis! Dat is deze, in 2015 gebouwde 2-onder-1 kapwoning met garage. De woning laat niks te wensen over.

Nadere informatie

HEERENWEG 46 BARSINGERHORN

HEERENWEG 46 BARSINGERHORN HEERENWEG 46 BARSINGERHORN 475.000 k.k. www.heerenweg46.nl Heerenweg 46, Barsingerhorn Landelijk, exclusief, karakteristiek en sfeervol wonen! Dit monumentale vrijstaande jaren 30 woonhuis ligt op een

Nadere informatie

Aureus 34 Elst Algemene object omschrijving: De woning ligt in een rustige buurt, op loopafstand van alle voorzieningen in de wijk en op loopafstand van het gezellige dorpscentrum en het NS station. Indeling:

Nadere informatie

VELDHOVEN TONGELREEP 57

VELDHOVEN TONGELREEP 57 [ afbeelding ] [ detail afbeelding ] VELDHOVEN TONGELREEP 57 VELDHOVEN, TONGELREEP 57 RUIME VRIJSTAAND GESCHAKELDE WONING MET CARPORT EN VRIJSTAANDE GARAGE, GELEGEN IN DE WIJK PEGBROEKEN, AAN DE RAND VAN

Nadere informatie

Joost Beeldsnijderweg 9 - Deventer

Joost Beeldsnijderweg 9 - Deventer - Vraagprijs 349.000,- k.k. Omschrijving - Lekker wonen aan het water, wie wil dat niet? Het kan bij deze fraaie woning aan de Joost Beeldsnijderweg 9 in. Dit twee-onder-1 kap huis zoekt levensgenieters!

Nadere informatie

VLIEDLAAN 53 SCHAGEN ,- k.k.

VLIEDLAAN 53 SCHAGEN ,- k.k. VLIEDLAAN 53 SCHAGEN 450.000,- k.k. www.vliedlaan53.nl Vliedlaan 53, Schagen Een uitgebouwde twee-onder-een-kap woning met garage, parkeergelegenheid op eigen terrein en een centrale ligging in de woonwijk

Nadere informatie

Aletta Jacobsstraat 36 - Deventer

Aletta Jacobsstraat 36 - Deventer - Vraagprijs 239.000,- k.k. Omschrijving - Zijn kernwoorden bij het huis waar u naar op zoek bent: licht, ruim, luxe, goed geïsoleerd, verzorgde tuin met veel zon, parkeerplek voor de deur, centraal gelegen,

Nadere informatie

Tobe 23, Oud Gastel. VRAAGPRIJS: ,-- k.k.

Tobe 23, Oud Gastel. VRAAGPRIJS: ,-- k.k. Deze royale vrijstaande woning met inpandig te bereiken garage is gelegen op een perceel van maar liefst 445 m² ondergrond. De woning is gebouwd in 1998 waarna deze in 2009 is uitgebouwd met een ruime

Nadere informatie

TE KOOP NAALDHEUVEL 11, BEST

TE KOOP NAALDHEUVEL 11, BEST TE KOOP NAALDHEUVEL 11, BEST Een recent luxe gemoderniseerd, uitstekend onderhouden en courant ingedeeld, vrijstaand-geschakeld woonhuis met o.a. voortuin, oprit met carport voor minimaal 2 auto s, garage,

Nadere informatie

PARKLAAN 13, WAALRE. algemene informatie

PARKLAAN 13, WAALRE. algemene informatie Parklaan 13 Waalre PARKLAAN 13, WAALRE OP EEN VAN DE MOOISTE LOCATIES IN WAALRE, TEN MIDDEN VAN DE BOSSEN IN VILLAWIJK LISSEVEN LIGT AAN EEN RUSTIGE STRAAT DEZE MODERNE, VRIJSTAANDE VILLA MET EIGEN OPRIT

Nadere informatie

TE KOOP. Sweertssingel 6 Numansdorp. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Sweertssingel 6 Numansdorp. Vraagprijs ,- k.k. Vraagprijs 429.500,- k.k. Verrassend ruim en goed onderhouden herenhuis met garage, 4 slaapkamers en een zonnige tuin gelegen in een rustige woonomgeving op 296 m2 eigen grond. TE KOOP Indeling Begane

Nadere informatie