Bijzonder fraaie woonboerderij

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Bijzonder fraaie woonboerderij"

Transcriptie

1 Bijzonder fraaie woonboerderij KLARENBEEK Hoofdweg 68 vraagprijs k.k

2 Kenmerken & specificaties Gebruiksoppervlakte wonen:321 m² Perceeloppervlakte: 1400 m² Inhoud: 1467 m³ Bouwjaar: 1901

3 321 m2 woonoppervlakte Geheel gerestaureerde, bijzonder fraaie herenboerderij met unieke mogelijkheden. De woning, met een mooie authentieke uitstraling en bouwwijze, is volledig gemoderniseerd en verkeert in zeer goede staat. Bij de, met veel zorg uitgevoerde. modernisering is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Zowel binnen als buiten is veel aandacht besteed aan het behoud van het historische karakter van de woning. Dit echter zonder afbreuk te doen aan het comfort en luxe van de huidige tijd. Hierdoor is een bijzonder sfeer- en smaakvol geheel gerealiseerd. Iets wat deze herenboerderij uniek in zijn soort maakt. De architectuur van de woning kenmerkt zich door een overdwars geplaatst voorhuis dat symmetrisch is en een centrale entree heeft. Achter dit voorhuis bevindt zich de oorspronkelijk deel. Het is duidelijk te zien dat de herenboer die in 1901 de woning liet bouwen wat in de melk te brokkelen had. Mooi metselwerk en fraaie geveldetails geven het huis een voorname uitstraling. De grote woonoppervlakte (321 m2), inhoud (1.467 m3) en de indeling laten veel gebruiksmogelijkheden toe. De achter het voorhuis gelegen grote deel kan bijvoorbeeld worden gebruikt als vergaderruimte, cursusruimte of voor andere activiteiten. Voor bedrijfsmogelijkheden is op sfeerlocatie.nl te zien hoe de huidige eigenaar de ruimte gebruikt. Eventueel is onder bepaalde

4 voorwaarden de huidige vergaderactiviteit over te nemen. Niet alleen de woning verkeert in uitmuntende staat. Ook buiten val je om van verbazing. Onder meer door de prachtige veranda van 80 m2 met twee open haarden, een lichtstraat en terrasverwarming. Hier kun je het hele jaar van het buitenleven genieten. De diepe, fraai aangelegde en volledige privacy biedende achtertuin is in Engelse stijl aangelegd. Borders, gazon, mooie zichtlijnen en diverse zitjes maken dat je hier heerlijk van het groen kunt genieten. Veel parkeergelegenheid op eigen terrein en een grote carport voor meerdere auto's vind je schuin achter de woning. De woning is centraal gelegen in de Stedendriehoek en prima bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Een treinstationnetje en een supermarkt vind je vlak bij de woning. In de directe omgeving is veel groen te vinden. Aan de overkant van de woning loop je zo het bos in van Landgoed Klarenbeek. En heb je zomers zin om te zwemmen? Recreatieplas Bussloo ligt op enkele minuten afstand. Door de woning heen: Via de voordeur kom je in de statige centrale hal met een marmeren vloer en deuren naar een mooie woonkamer met open haard en aan de andere zijde van de hal een tv kamer, eveneens met een haard. Vanuit deze kamer is de bibliotheek bereikbaar. Deze is ook prima te gebruiken als werk-, of studeerkamer. De achtergelegen, moderne en luxe keuken is van alle gemakken voorzien, in landelijke stijl uitgevoerd en biedt voldoende ruimte voor een grote eettafel. Verder bevinden zich in het voorhuis nog een fraai toilet en een grote badkamer die thans in gebruik is als wasruimte. Op de bovenverdieping van het voorhuis vind je een overloop, 3 slaapkamers, waarvan voor de ouderslaapkamer de term 'master bedroom' niet misstaat. Een grote oppervlakte, hoge plafonds, een inloop kledingkast, die beter inloopkledingkamer genoemd kan worden, en de aangrenzende zeer luxe badkamer met een groot bubbelbad, een douche, twee wastafels en een toilet.

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15 Begane grond

16 1e Verdieping

17 Kelder

18 Locatie op de kaart

19 Kadastrale kaart

20 Welkom om Buurman Makelaardij Arnhemseweg BE Apeldoorn T: E: I: Welk Buurman Makelaardij is een actief NVMmakelaarskantoor. Het team bestaat uit 2 beëdigde makelaars/taxateurs: Arjan en Erika Buurman. Samen met ons ondersteunende team wijst Buurman u graag de weg! Wij hebben een passie voor makelen Met onze jarenlange kennis en ervaring bieden wij de beste mogelijkheden om ook uw woning te verkopen, aan te kopen of te taxeren. Wij denken graag met u mee, zijn actief en enthousiast en hebben extra aandacht voor persoonlijk contact. Ons werkgebied is Apeldoorn, Ugchelen en omliggende dorpen. Verkoopbemiddeling Een goede verkoop begint met een goed advies. Wij komen vrijblijvend langs om de waarde van de woning te bepalen en uitleg te geven over onze werkwijze. Wij adviseren hoe de woning het beste in de markt gezet kan worden, om zo van de verkoop een succes te maken. Uiteraard kijken we altijd naar uw eigen wensen en beslissen we samen over de beste strategie. Aankoopbemiddeling Naast het verkopen van de woning kunt u bij ons terecht voor aankoopbemiddeling. Wij kijken kritisch mee naar de woning die bij uw wensen past. Heeft u uw droomhuis gevonden? Uw persoonlijke aankoopmakelaar begeleidt u deskundig en professioneel tijdens het hele aankoopproces en bespaart geld, tijd en zorgen. Een aankoopmakelaar, juist in deze tijd! Meer weten? Kom eens buurten bij Buurman Makelaardij voor een oriënterend gesprek. Taxatie In de meeste gevallen vraagt de aankoop van een huis om een nauwkeurig (NWWI) taxatierapport. Onze makelaars zijn ervaren en gecertificeerde taxateurs en leveren een gevalideerd rapport. Dit rapport wordt onder andere voorzien van foto s van het object, bodemgegevens en kadastrale gegevens. Onze werkwijze is er zo op ingericht dat het rapport binnen enkele werkdagen in huis is. GRATIS waardebepaling en adviesgesprek Ook benieuwd naar de waarde en verkoopmogelijkheden van uw woning? Vraag dan gratis een waardebepaling en verkoopadviesgesprek aan! Buurman Makelaardij, Aangenaam Bit.ly/buurman

Ruime woning en rustig gelegen

Ruime woning en rustig gelegen Ruime woning en rustig gelegen APELDOORN Looiersdreef 680 vraagprijs 219.500 k.k. 055-5332915 info@buurman.nl www.buurman.nl Kenmerken & specificaties Gebruiksoppervlakte wonen:124 m² Perceeloppervlakte:

Nadere informatie

Wonen nabij het bos! EPSE Buitenkamp 11. vraagprijs k.k

Wonen nabij het bos! EPSE Buitenkamp 11. vraagprijs k.k Wonen nabij het bos! EPSE Buitenkamp 11 vraagprijs 205.000 k.k. 055-5332915 info@buurman.nl www.buurman.nl Kenmerken & specificaties Gebruiksoppervlakte wonen:88 m² Perceeloppervlakte: 293 m² Inhoud: 350

Nadere informatie

Instapklare moderne woning

Instapklare moderne woning Instapklare moderne woning APELDOORN Vuurvlinder 42 vraagprijs 229.500 k.k. 055-5332915 info@buurman.nl www.buurman.nl Kenmerken & specificaties Gebruiksoppervlakte wonen:94 m² Perceeloppervlakte: 141

Nadere informatie

Verrassend ruim 3- kamerappartement

Verrassend ruim 3- kamerappartement Verrassend ruim 3- kamerappartement APELDOORN Brinklaan 27 vraagprijs 229.500 k.k. 055-5332915 info@buurman.nl www.buurman.nl Kenmerken & specificaties Gebruiksoppervlakte wonen:111 m² Perceeloppervlakte:

Nadere informatie

Stijlvolle woning met bijgebouw

Stijlvolle woning met bijgebouw Stijlvolle woning met bijgebouw APELDOORN 2e Johannastraat 33 vraagprijs 325.000 k.k. 055-5332915 info@buurman.nl www.buurman.nl Kenmerken & specificaties Gebruiksoppervlakte wonen:107 m² Perceeloppervlakte:

Nadere informatie

Royale woning in het fijne Ugchelen

Royale woning in het fijne Ugchelen Royale woning in het fijne Ugchelen UGCHELEN Bogaardslaan 36 vraagprijs 375.000 k.k. 055-5332915 info@buurman.nl www.buurman.nl Kenmerken & specificaties Gebruiksoppervlakte wonen:143 m² Perceeloppervlakte:

Nadere informatie

Leuke vrijstaande woning

Leuke vrijstaande woning Leuke vrijstaande woning APELDOORN 2e Wormenseweg 92 vraagprijs 259.500 k.k. 055-5332915 info@buurman.nl www.buurman.nl Kenmerken & specificaties Gebruiksoppervlakte wonen:91 m² Perceeloppervlakte: 286

Nadere informatie

Modern 3-kamer appartement

Modern 3-kamer appartement Modern 3-kamer appartement APELDOORN Wolframstraat 24 vraagprijs 139.500 k.k. 055-5332915 info@buurman.nl www.buurman.nl Kenmerken & specificaties Woonoppervlakte: Perceeloppervlakte: Inhoud: Bouwjaar:

Nadere informatie

Luxe, moderne 2 onder 1 kap

Luxe, moderne 2 onder 1 kap Luxe, moderne 2 onder 1 kap APELDOORN Winkewijertlaan 8 vraagprijs 259.500 k.k. 055-5332915 info@buurman.nl www.buurman.nl Kenmerken & specificaties Woonoppervlakte: Perceeloppervlakte: Inhoud: Bouwjaar:

Nadere informatie

Instapklare eengezinswoning

Instapklare eengezinswoning Instapklare eengezinswoning APELDOORN Schrijnwerkershorst 713 vraagprijs 245.000 k.k. 055-5332915 info@buurman.nl www.buurman.nl Kenmerken & specificaties Gebruiksoppervlakte wonen:97 m² Perceeloppervlakte:

Nadere informatie

Karaktervolle jaren '30 woning

Karaktervolle jaren '30 woning Karaktervolle jaren '30 woning APELDOORN Hattemseweg 28 vraagprijs 375.000 k.k. 055-5332915 info@buurman.nl www.buurman.nl Kenmerken & specificaties Gebruiksoppervlakte wonen:113 m² Perceeloppervlakte:

Nadere informatie

Wonen nabij het bos! EPSE Buitenkamp 11. vraagprijs k.k

Wonen nabij het bos! EPSE Buitenkamp 11. vraagprijs k.k Wonen nabij het bos! EPSE Buitenkamp 11 vraagprijs 205.000 k.k. 055-5332915 info@buurman.nl www.buurman.nl Kenmerken & specificaties Woonoppervlakte: Perceeloppervlakte: Inhoud: Bouwjaar: 103 m² 293 m²

Nadere informatie

Karakteristiek vrijstaand woonhuis

Karakteristiek vrijstaand woonhuis Karakteristiek vrijstaand woonhuis APELDOORN Groeneweg 43 vraagprijs 285.000 k.k. 055-5332915 info@buurman.nl www.buurman.nl Kenmerken & specificaties Gebruiksoppervlakte wonen:95 m² Perceeloppervlakte:

Nadere informatie

Karakteristieke helft van dubbel

Karakteristieke helft van dubbel Karakteristieke helft van dubbel APELDOORN Arnhemseweg 182 vraagprijs 349.500 k.k. 055-5332915 info@buurman.nl www.buurman.nl Kenmerken & specificaties Woonoppervlakte: Perceeloppervlakte: Inhoud: Bouwjaar:

Nadere informatie

Hoekwoning met garage

Hoekwoning met garage Hoekwoning met garage APELDOORN Karkietweg 1 vraagprijs 170.000 k.k. 055-5332915 info@buurman.nl www.buurman.nl Kenmerken & specificaties Woonoppervlakte: Perceeloppervlakte: Inhoud: Bouwjaar: 97 m² 260

Nadere informatie

Gemoderniseerde woning

Gemoderniseerde woning Gemoderniseerde woning APELDOORN Snipweg 34 vraagprijs 300.000 k.k. 055-5332915 info@buurman.nl www.buurman.nl Kenmerken & specificaties Woonoppervlakte: Perceeloppervlakte: Inhoud: Bouwjaar: 89 m² 294

Nadere informatie

Woning met zeer royale achtertuin!

Woning met zeer royale achtertuin! Woning met zeer royale achtertuin! UGCHELEN Ugchelsegrensweg 183 vraagprijs 469.500 k.k. 055-5332915 info@buurman.nl www.buurman.nl Kenmerken & specificaties Woonoppervlakte: Perceeloppervlakte: Inhoud:

Nadere informatie

Comfortabele en moderne woning

Comfortabele en moderne woning Comfortabele en moderne woning APELDOORN De Bloementuin 60 vraagprijs 239.000 k.k. 055-5332915 info@buurman.nl www.buurman.nl Kenmerken & specificaties Woonoppervlakte: Perceeloppervlakte: Inhoud: Bouwjaar:

Nadere informatie

Ruim en goed onderhouden!

Ruim en goed onderhouden! Ruim en goed onderhouden! APELDOORN Betsy Westendorpstraat 17 vraagprijs 259.500 k.k. 055-5332915 info@buurman.nl www.buurman.nl Kenmerken & specificaties Woonoppervlakte: Perceeloppervlakte: Inhoud: Bouwjaar:

Nadere informatie

Ruime uitgebouwde tussenwoning

Ruime uitgebouwde tussenwoning Ruime uitgebouwde tussenwoning APELDOORN Beeklustweg 46 vraagprijs 239.500 k.k. 055-5332915 info@buurman.nl www.buurman.nl Kenmerken & specificaties Gebruiksoppervlakte wonen:108 m² Perceeloppervlakte:

Nadere informatie

Modern wonen in het centrum

Modern wonen in het centrum Modern wonen in het centrum APELDOORN Havenweg 30 vraagprijs 237.500 k.k. 055-5332915 info@buurman.nl www.buurman.nl Kenmerken & specificaties Woonoppervlakte: Perceeloppervlakte: Inhoud: Bouwjaar: 118

Nadere informatie

Tophuis op een geliefde locatie

Tophuis op een geliefde locatie Tophuis op een geliefde locatie APELDOORN Jachthoornlaan 5 Bieden vanaf 549.500 k.k. 055-5332915 info@buurman.nl www.buurman.nl Kenmerken & specificaties Gebruiksoppervlakte wonen:174 m² Perceeloppervlakte:

Nadere informatie

Leuke woning in de wijk de Maten

Leuke woning in de wijk de Maten Leuke woning in de wijk de Maten APELDOORN Jaromirgaarde 110 vraagprijs 205.000 k.k. 055-5332915 info@buurman.nl www.buurman.nl Kenmerken & specificaties Gebruiksoppervlakte wonen:116 m² Perceeloppervlakte:

Nadere informatie

Appartement in geliefde wijk

Appartement in geliefde wijk Appartement in geliefde wijk APELDOORN Schotweg 126 vraagprijs 175.000 k.k. 0555332915 info@buurman.nl www.buurman.nl Kenmerken & specificaties Gebruiksoppervlakte wonen:71 m² Perceeloppervlakte: 0 m²

Nadere informatie

Wonen nabij het centrum

Wonen nabij het centrum Wonen nabij het centrum APELDOORN Hoogstraat 32 vraagprijs 247.500 k.k. 055-5332915 info@buurman.nl www.buurman.nl Kenmerken & specificaties Gebruiksoppervlakte wonen:96 m² Perceeloppervlakte: 226 m² Inhoud:

Nadere informatie

Gemoderniseerde hoekwoning

Gemoderniseerde hoekwoning Gemoderniseerde hoekwoning APELDOORN Soldeniersveld 306 vraagprijs 267.500 k.k. 055-5332915 info@buurman.nl www.buurman.nl Kenmerken & specificaties Gebruiksoppervlakte wonen:130 m² Perceeloppervlakte:

Nadere informatie

Appartement in Residence Beekpark

Appartement in Residence Beekpark Appartement in Residence Beekpark APELDOORN Beekpark 92 vraagprijs 215.000 k.k. 0555332915 info@buurman.nl www.buurman.nl Kenmerken & specificaties Gebruiksoppervlakte wonen:69 m² Perceeloppervlakte: 0

Nadere informatie

Vrijstaand wonen in Ugchelen!

Vrijstaand wonen in Ugchelen! Vrijstaand wonen in Ugchelen! UGCHELEN Bouwhofweg 2 a vraagprijs 349.500 k.k. 055-5332915 info@buurman.nl www.buurman.nl Kenmerken & specificaties Gebruiksoppervlakte wonen:108 m² Perceeloppervlakte: 235

Nadere informatie

Karakteristiek en vrijstaand

Karakteristiek en vrijstaand Karakteristiek en vrijstaand APELDOORN Fabianusstraat 35 B vraagprijs 374.500 k.k. 0555332915 info@buurman.nl www.buurman.nl Kenmerken & specificaties Gebruiksoppervlakte wonen:138 m² Perceeloppervlakte:

Nadere informatie

Moderne en ruime eengezinswoning

Moderne en ruime eengezinswoning Moderne en ruime eengezinswoning APELDOORN Zonnewende 35 vraagprijs 235.000 k.k. 0555332915 info@buurman.nl www.buurman.nl Kenmerken & specificaties Gebruiksoppervlakte wonen:119 m² Perceeloppervlakte:

Nadere informatie

VAN EVERDINGENSTRAAT 29 ALKMAAR 698.000 k.k. www.vaneverdingenstraat29.nl Van Everdingenstraat 29, Alkmaar Oud of toch nieuw, of nieuw maar toch oud, dat kenmerkt deze schitterende nieuwbouwwoning gelegen

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs k.k. Dorpsstraat BK Vaassen. Van Bussel Makelaars Dorpsstraat BS Vaassen

TE KOOP. Vraagprijs k.k. Dorpsstraat BK Vaassen. Van Bussel Makelaars Dorpsstraat BS Vaassen TE KOOP Van Bussel Makelaars Dorpsstraat 60 8171BS Vaassen 0578-700240 info@vanbusselmakelaars.nl https://www.vanbusselmakelaars.nl Dorpsstraat 23 8171BK Vaassen Vraagprijs 849.000 k.k. ALGEMENE OMSCHRIJVING

Nadere informatie

Larixlaan GJ Apeldoorn. TE KOOP VANAF k.k.

Larixlaan GJ Apeldoorn. TE KOOP VANAF k.k. Larixlaan 2 7313 GJ Apeldoorn TE KOOP VANAF 698.500 k.k. Kenmerken Soort Type Kamers Woonoppervlakte Perceeloppervlakte Inhoud landhuis halfvrijstaande woning 5 187 m² 718 m² 712 m³ Bouwjaar Tuin Garage

Nadere informatie

HEERENWEG 46 BARSINGERHORN

HEERENWEG 46 BARSINGERHORN HEERENWEG 46 BARSINGERHORN 475.000 k.k. www.heerenweg46.nl Heerenweg 46, Barsingerhorn Landelijk, exclusief, karakteristiek en sfeervol wonen! Dit monumentale vrijstaande jaren 30 woonhuis ligt op een

Nadere informatie

Karaktervolle jaren '30 woning

Karaktervolle jaren '30 woning Karaktervolle jaren '30 woning APELDOORN Jachthoornlaan 10 vraagprijs 498.500 k.k. 055-5332915 info@buurman.nl www.buurman.nl Kenmerken & specificaties Gebruiksoppervlakte wonen:149 m² Perceeloppervlakte:

Nadere informatie

Molenstraat 61, Kruisland

Molenstraat 61, Kruisland Nabij het centrum van het dorp gelegen vrijstaande woning (436 m³) met grote vrijstaande garage op een perceel van 488 m² ondergrond. Deze woning is oorspronkelijk gebouwd omstreeks 1900 en in de loop

Nadere informatie

Jaren '30 villa wijk "De Parken"

Jaren '30 villa wijk De Parken Jaren '30 villa wijk "De Parken" APELDOORN Prinsesselaan 12 vraagprijs 559.500 k.k. 055-5332915 info@buurman.nl www.buurman.nl Kenmerken & specificaties Gebruiksoppervlakte wonen:164 m² Perceeloppervlakte:

Nadere informatie

TE KOOP. Kerkstraat 14 Nieuw-Beijerland. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Kerkstraat 14 Nieuw-Beijerland. Vraagprijs ,- k.k. TE KOOP Vraagprijs 525.000,- k.k. Karakteristiek vrijstaand huis met diepe tuin gelegen in de dorpskern van Nieuw-Beijerland, een schitterend dorp, gelegen aan het Spui in het westelijk deel van de Hoeksche

Nadere informatie

HOOLSTRAAT 6, NULAND

HOOLSTRAAT 6, NULAND HOOLSTRAAT 6, NULAND Kenmerken & specificaties Inhoud woning: Woonoppervlakte: Perceeloppervlakte: Bouwjaar: 457 m³ 122 m² 2600 m² 1927 Vraagprijs 287.500,- k.k. riant perceel gelegen aan de rand van Nuland

Nadere informatie

LANGE SCHOOR GM HAPERT VRAAGPRIJS ,- K.K. Uitgebouwde woning met mogelijkheid tot bedrijf aan huis

LANGE SCHOOR GM HAPERT VRAAGPRIJS ,- K.K. Uitgebouwde woning met mogelijkheid tot bedrijf aan huis Uitgebouwde woning met mogelijkheid tot bedrijf aan huis LANGE SCHOOR 20 5527 GM HAPERT VRAAGPRIJS 275.000,- K.K. Korenveldstraat 3, 5527 HE HAPERT Tel 06 50 26 40 19 richard@rhmakelaardij.nl www.rhmakelaardij.nl

Nadere informatie

Vianenweg 224 HOLTEN

Vianenweg 224 HOLTEN Vianenweg 224 HOLTEN Zwartepad 8 7451 BJ, HOLTEN T0548-361964 HET IS DE PERSOONLIJKE AANPAK DIE HET VERSCHIL MAAKT Vincent Makelaars in het groene Holten houdt zich al sinds jaar en dag bezig met alle

Nadere informatie

Scherpgras 35 - Spijkenisse

Scherpgras 35 - Spijkenisse Scherpgras 35 - Spijkenisse Vraagprijs: 175.000,-- k.k. De Vree Makelaardij B.V. Omschrijving Schitterend ingerichte, goed geïsoleerde en goed onderhouden, kindvriendelijk gelegen ruime 5 kamer eengezinswoning

Nadere informatie

Ede Waterloweg k.k. Aantal kamers Aantal slaapkamers

Ede Waterloweg k.k.  Aantal kamers Aantal slaapkamers Ede Waterloweg 33 369.000 k.k. Woonoppervlakte Inhoud woning Bouwjaar Aantal kamers Aantal slaapkamers Perceel ± 123 m2 ± 465 m3 1932 5 4 400 m2 Aanvaarding in overleg Stijlvolle en goed gelegen VRIJSTAANDE

Nadere informatie

K.K. ARCHIPEL HC LELYSTAD

K.K. ARCHIPEL HC LELYSTAD ARCHIPEL 31 9 8224 HC LELYSTAD 360.000 K.K. Nu bieden vanaf 360.000,- De gestelde vraagprijs betreft een "bieden vanaf prijs". Biedingen vanaf 360.000,- zullen door verkoper in behandeling genomen worden.

Nadere informatie

Lunteren Hoge Valksedijk 36

Lunteren Hoge Valksedijk 36 Lunteren Hoge Valksedijk 36 639.000 k.k. Woonoppervlakte Inhoud woning Bouwjaar Aantal kamers Aantal slaapkamers Perceel ± 260 m2 ± 720 m3 ± 1930 / 2012 6 4 ± 10.000 m2 Aanvaarding in overleg Landelijk

Nadere informatie

TE KOOP: Kennedylaan BG Doorwerth K.K. MODERNE 2-ONDER-1-KAP BUNGALOW 155M2

TE KOOP: Kennedylaan BG Doorwerth K.K. MODERNE 2-ONDER-1-KAP BUNGALOW 155M2 TE KOOP: Kennedylaan 3 6865 BG Doorwerth 519.000 K.K. MODERNE 2-ONDER-1-KAP BUNGALOW 155M2 2 De Geldersche Makelaar B.V. Park Internationaal In de mooie villawijk De Kievitsdel in Doorwerth is het Park

Nadere informatie

Oranjeweg 1a Rheden Algemene object omschrijving: Op een van de mooiste locaties in Rheden een verrassend ruime helft van een dubbel woonhuis met een heerlijk wijds uitzicht, prettige woonkamer, zonnige

Nadere informatie

Instapklaar en gemoderniseerd

Instapklaar en gemoderniseerd Instapklaar en gemoderniseerd APELDOORN Scarlattilaan 8 vraagprijs 204.500 k.k. 055-5332915 info@buurman.nl www.buurman.nl Kenmerken & specificaties Gebruiksoppervlakte wonen:96 m² Perceeloppervlakte:

Nadere informatie

Lunteren Molenparkweg Oost 9B

Lunteren Molenparkweg Oost 9B Lunteren Molenparkweg Oost 9B 599.000 k.k. Woonoppervlakte Inhoud woning Bouwjaar Aantal kamers Aantal slaapkamers Perceel ± 168 m2 ± 574 m3 1989 7 5 ± 910 m2 Aanvaarding in overleg Ruime VRIJSTAANDE VILLA

Nadere informatie

SCHUTTERSWEG 59 APELDOORN 459.500 k.k. www.schuttersweg59.nl Schuttersweg 59, Apeldoorn Geheel gemoderniseerde (met behoud van de authentieke details) jaren 30 twee-onder-1- kap woning van het brede type

Nadere informatie

Uw makelaar. Hellen Groen-de Leijer Makelaar o.g. T 020 671 72 72 M 06 50 208 206. info@vandenbrink.nl carlavandenbrink.nl. Amsterdam Osdorperweg 21

Uw makelaar. Hellen Groen-de Leijer Makelaar o.g. T 020 671 72 72 M 06 50 208 206. info@vandenbrink.nl carlavandenbrink.nl. Amsterdam Osdorperweg 21 Uw makelaar Hellen Groen-de Leijer Makelaar o.g. T 020 671 72 72 M 06 50 208 206 info@vandenbrink.nl carlavandenbrink.nl Amsterdam Osdorperweg 21 O Osdorperweg 21 Aan de rand van het pittoreske oude dorp

Nadere informatie

CLIFFORDWEG 46 WAVERVEEN

CLIFFORDWEG 46 WAVERVEEN CLIFFORDWEG 46 WAVERVEEN 727.000 k.k. www.cliffordweg46.nl Cliffordweg 46, Waverveen Deze charmante vrijstaande woning uit 1990 is heerlijk rustig gelegen in het landelijke Waverveen, maar geniet toch de

Nadere informatie

TE KOOP. Prins Hendrikstraat 4 Oud-Beijerland. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Prins Hendrikstraat 4 Oud-Beijerland. Vraagprijs ,- k.k. TE KOOP Vraagprijs 289.500,- k.k. Karakteristieke en half vrijstaand woonhuis met ruime living en smaakvolle keuken. Midden in het centrum van het mooie Oud-Beijerland gelegen op 193 m2 eigen grond. Indeling

Nadere informatie

Brochure. De Kikvors 1 - Leersum. Vraagprijs ,-- k.k. Dorpsstraat 41, 3941 JK Doorn, Telefoon (0343) ,

Brochure. De Kikvors 1 - Leersum. Vraagprijs ,-- k.k. Dorpsstraat 41, 3941 JK Doorn, Telefoon (0343) , Brochure De Kikvors 1 - Leersum Vraagprijs 850.000,-- k.k. Omschrijving De Kikvors 1 - Leersum VRIJSTAANDE WOONBOERDERIJ AAN DE RAND VAN LEERSUM Verscholen in een bosrijke omgeving met uitzicht over de

Nadere informatie

DAUWBRAAM DA te KATWIJK ZH Vraagprijs ,- K.K. T E. W.

DAUWBRAAM DA te KATWIJK ZH Vraagprijs ,- K.K. T E. W. DAUWBRAAM 15 2224 DA te KATWIJK ZH Vraagprijs 674.500,- K.K. T. 071-301 5748 E. info@kooitjemakelaarsdiensten.nl W. www.kooitje.nl Kenmerken & specificaties Bouwjaar: 2000 Woonoppervlakte: 171 m2 Inhoud:

Nadere informatie

Nieuwe Werf 34, Kruisland

Nieuwe Werf 34, Kruisland Omschrijving: In een kindvriendelijke straat, nabij het centrum van het dorp gelegen instapklare tussenwoning met berging op een ruim bemeten perceel van 191 m² ondergrond. Deze eengezinswoning is omstreeks

Nadere informatie

DOLDERSEWEG 3 C HUIS TER HEIDE // RVLMAKELAARS.NL //

DOLDERSEWEG 3 C HUIS TER HEIDE // RVLMAKELAARS.NL // DOLDERSEWEG 3 C HUIS TER HEIDE INFO@RVLMAKELAARS.NL // RVLMAKELAARS.NL // 030-210 04 01 ADRES DOLDERSEWEG 3 C TE HUIS TER HEIDE VRAAGRPRIJS 475.000,00 K.K. WOONOPPERVLAKTE CIRCA 116M2 INHOUD CIRCA 462M3

Nadere informatie

TE KOOP. Griendwerker 45 Oud-Beijerland. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Griendwerker 45 Oud-Beijerland. Vraagprijs ,- k.k. TE KOOP Vraagprijs 300.000,- k.k. Ruime hoekwoning met een royale zonnige achtertuin op het zuiden, gelegen in de leuke en groene woonwijk Zoomwijck op 222 m2 eigen grond. Indeling Begane grond Entree

Nadere informatie

TE KOOP. Jordaensdreef 17 Oud-Beijerland. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Jordaensdreef 17 Oud-Beijerland. Vraagprijs ,- k.k. Vraagprijs 450.000,- k.k. Ruime geschakelde woning met inpandige berging/garage, gelegen aan de rand van het dorp, met fraaie achtertuin op 277 m2 eigen grond. TE KOOP Indeling Begane grond Entree met

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE. Eeserveen, Brammershoopstraat 12

INFORMATIEBROCHURE. Eeserveen, Brammershoopstraat 12 INFORMATIEBROCHURE Eeserveen, Brammershoopstraat 12 Beste geïnteresseerde, Wij danken u, mede namens de eigenaar, voor uw getoonde interesse in deze woning. In deze brochure treft u een overzicht van de

Nadere informatie

TE KOOP. Kuijpers Makelaardij B.V K.K. Utrechtlaan CK Lage Zwaluwe. Kuijpers Makelaardij B.V. Vlietweg 3 a 4759 CE Noordhoek

TE KOOP. Kuijpers Makelaardij B.V K.K. Utrechtlaan CK Lage Zwaluwe. Kuijpers Makelaardij B.V. Vlietweg 3 a 4759 CE Noordhoek Kuijpers Makelaardij B.V. TE KOOP Utrechtlaan 35 4926 CK Lage Zwaluwe Kuijpers Makelaardij B.V. Vlietweg 3 a 4759 CE Noordhoek 0168-407320 info@mathekuijpers.nl kuijpersmakelaardij.nl 259.000 K.K. Bent

Nadere informatie

Bredestraat-Zuid 42 HERVELD

Bredestraat-Zuid 42 HERVELD Bredestraat-Zuid 42 HERVELD Vraagprijs 669.000,= k.k. Karakteristieke WOONBOERDERIJ met groot bijgebouw, op mooie locatie gelegen en uitstekend onderhouden, ideaal voor werken aan huis. Perceelgrootte

Nadere informatie

TE KOOP. Anemoonstraat 17 Oud-Beijerland. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Anemoonstraat 17 Oud-Beijerland. Vraagprijs ,- k.k. TE KOOP Vraagprijs 250.000,- k.k. Goed onderhouden en uitgebouwde tussenwoning met vergrote stenen berging in een rustige omgeving gelegen in de woonwijk Croonenburgh op 140 m2 eigen grond. Indeling Begane

Nadere informatie

Boekweitstraat 26, Veldhoven

Boekweitstraat 26, Veldhoven Boekweitstraat 26, Veldhoven Makelaar, dat lijkt mij een heel leuk vak! Dit is een opmerking die ik, sinds mijn start in de makelaardij in 1997, heel vaak te horen krijg. En ik moet toegeven het is ook

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. Van Wassenhovenstraat 15, Nieuw-Beijerland

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. Van Wassenhovenstraat 15, Nieuw-Beijerland TE KOOP Vraagprijs 425.000,- k.k. Verrassend ruime, lichte, vrijstaande bungalow met werk/slaapkamer met eigen entree, in totaal 5 slaapkamers, aangebouwde garage, verzorgde tuin en parkeergelegenheid

Nadere informatie

Graaf Engelbrechtstraat 24, Kruisland

Graaf Engelbrechtstraat 24, Kruisland In de dorpskern van Kruisland gelegen eengezinswoning met ruime garage op een perceel van 209 m² ondergrond. De woning is omstreeks 1955 traditioneel gebouwd en door de jaren heen grotendeels gemoderniseerd.

Nadere informatie

TE KOOP. Molenvaart 461 679.000 K.K. 1764 AT Breezand

TE KOOP. Molenvaart 461 679.000 K.K. 1764 AT Breezand Molenvaart 461 1764 AT Breezand TE KOOP 679.000 K.K. Molenvaart 461 1764 AT Breezand Inleiding Een plaatje voor de koper die van goede smaak en kwaliteit houdt, deze schitterende villa in strakke jaren

Nadere informatie

Ede Oude Arnhemseweg 35

Ede Oude Arnhemseweg 35 Ede Oude Arnhemseweg 35 357.500 k.k. Woonoppervlakte Inhoud woning Bouwjaar Aantal kamers Aantal slaapkamers Perceel ± 115 m2 ± 380 m3 1986 3 2 / 3 optioneel ± 383 m2 Aanvaarding in overleg Mooi gelegen

Nadere informatie

Lunteren Bisschopweg 67

Lunteren Bisschopweg 67 Lunteren Bisschopweg 67 1.049.500 k.k. Woonoppervlakte Inhoud woning Bouwjaar Aantal kamers Aantal slaapkamers Perceel ± 285m2 ± 1.100m3 ± 2001 12 6 Ca. 1 hectare Aanvaarding in overleg Prachtig landelijk

Nadere informatie

Akkerwinde 52 in Venlo

Akkerwinde 52 in Venlo L Koninginnesingel 88, 5911 KG Venlo Tel: 077-3210128 www.uwwoning.nl info@uwwoning.nl Vraagprijs: 449.000,- k.k. Akkerwinde 52 in Venlo Vrijstaande villa met garage op prachtige locatie met onder architectuur

Nadere informatie

Mildenburgallee 44 - Spijkenisse

Mildenburgallee 44 - Spijkenisse Mildenburgallee 44 - Spijkenisse Vraagprijs: 279.000,-- k.k. De Vree Makelaardij B.V. De Zoom 3 3207 BX Spijkenisse Tel: 0181-611919 E-mail: info@devreemakelaardij.nl Omschrijving Volledig geïsoleerde

Nadere informatie

TE KOOP. de Kerkuil K.K KH Denekamp. Silderhuis Makelaardij. Postweg KE Saasveld

TE KOOP. de Kerkuil K.K KH Denekamp. Silderhuis Makelaardij. Postweg KE Saasveld TE KOOP 249.000 K.K. Silderhuis Makelaardij Postweg 13 7597 KE Saasveld 074-3494284 info@silderhuismakelaardij.nl de Kerkuil 73 7591 KH Denekamp de Kerkuil 73 7591 KH Denekamp Inleiding Zeer royale twee-onder-een-kap

Nadere informatie

Verkoopbrochure. Markeloseweg 14 Laren (Gld)

Verkoopbrochure. Markeloseweg 14 Laren (Gld) Verkoopbrochure Markeloseweg 14 Laren (Gld) Dubbel woonhuis met bedrijfsruimte Laren (Gld) - Markeloseweg 14 Op rustige locatie gelegen tot dubbel woonhuis verbouwde boerderij met vrijstaande bedrijfsruimte

Nadere informatie

Ederveen Spiraeastraat 17

Ederveen Spiraeastraat 17 Ederveen Spiraeastraat 17 495.000 k.k. Woonoppervlakte Inhoud woning Bouwjaar Aantal kamers Aantal slaapkamers Perceel Aanvaarding in overleg ± 236 m2 ± 576 m3 1992 8 5 ± 680 m2 Bijzonder ruime VRIJSTAANDE

Nadere informatie

Jan Tooropstraat XX, KATWIJK ZH. Vraagprijs ,- K.K. T E. W.

Jan Tooropstraat XX, KATWIJK ZH. Vraagprijs ,- K.K. T E. W. Jan Tooropstraat 92 2225XX, KATWIJK ZH Vraagprijs 319.000,- K.K. T. 071-301 5748 E. info@kooitjemakelaarsdiensten.nl W. www.kooitje.nl Kenmerken & specificaties Bouwjaar: 1916 Gebruiksoppervlakte: 140

Nadere informatie

Deze recent afgewerkte vrijstaande woning met dubbele garage (ca. 4 auto's) en carport biedt u tal van mogelijkheden!

Deze recent afgewerkte vrijstaande woning met dubbele garage (ca. 4 auto's) en carport biedt u tal van mogelijkheden! NIEUW PATER VERVOORTSTRAAT 8 VEGHEL VRAAGPRIJS 449.000 K.K. OMSCHRIJVING Deze recent afgewerkte vrijstaande woning met dubbele garage (ca. 4 auto's) en carport biedt u tal van mogelijkheden! De woning

Nadere informatie

Koperwiekstraat 6 Rheden Algemene object omschrijving: Leuke starterswoning aan een rustig straatje in Rheden met vier slaapkamers, zonnige tuin op het zuidwesten en de mogelijkheid om een garage erbij

Nadere informatie

TE KOOP. Oostkade 16 Oud-Beijerland. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Oostkade 16 Oud-Beijerland. Vraagprijs ,- k.k. TE KOOP Vraagprijs 695.000,- k.k. Wonen en werken met een permanent vakantiegevoel? Dat kan in deze schitterende praktijkwoning aan de jachthaven in hartje Oud-Beijerland. De woning ligt op een absolute

Nadere informatie

TE KOOP. Azaleastraat 10 Oud-Beijerland. Koopsom ,- k.k.

TE KOOP. Azaleastraat 10 Oud-Beijerland. Koopsom ,- k.k. TE KOOP Koopsom 190.000,- k.k. Namens HW Wonen bieden wij deze tussenwoning met 3 kamers en 2 bergingen aan. Deze woning is gelegen in de woonwijk Croonenburgh met diverse voorzieningen in de nabijheid

Nadere informatie

K.K. HOLLANDSE HOUT GE LELYSTAD

K.K. HOLLANDSE HOUT GE LELYSTAD HOLLANDSE HOUT 134 8244 GE LELYSTAD 525.000 K.K. "Nu bieden vanaf 525.000,- De gestelde vraagprijs betreft een "bieden vanaf prijs". Biedingen vanaf 525.000,- zullen door verkoper in behandeling genomen

Nadere informatie

PRINSENWEG 3 ELST k.k.

PRINSENWEG 3 ELST k.k. PRINSENWEG 3 ELST 599.000 k.k. www.prinsenweg3.nl Prinsenweg 3, Elst Op zoek naar een royale VRIJSTAANDE WONING met bijna 200m² woonoppervlak, extra veel buitenruimte en een (multifunctioneel) VRIJSTAAND

Nadere informatie

K.K. TJALK NH LELYSTAD

K.K. TJALK NH LELYSTAD TJALK 30 3 8232 NH LELYSTAD 212.500 K.K. "Nu bieden vanaf 212.500,- De gestelde vraagprijs betreft een "bieden vanaf prijs". Biedingen vanaf 212.500,- zullen door verkoper in behandeling genomen worden".

Nadere informatie

www.droomhuismakelaardij.nl

www.droomhuismakelaardij.nl Smidsweg 26 Rheden Algemene object omschrijving: Op één van de mooiste plekjes van Rheden staat deze vrijstaande woning op een perceel van 353 m² met een heerlijke zonnige tuin op het zuidwesten. U heeft

Nadere informatie

PRINSENLAAN 56 HEEMSTEDE 745.000 k.k. www.prinsenlaan56.nl Prinsenlaan 56, Heemstede CHARMANTE TWEE-ONDER-EEN-KAP WONING MIDDEN IN HET GROEN Deze charmante twee-onder-een-kap woning (1974) ligt aan de

Nadere informatie

Bellefleur 46 Duiven Algemene object omschrijving: Duiven, een gezellig dorp in De Liemers. Het centrum van Duiven heeft de uitstraling van een een typisch dorpscentrum. Kleine, gezellige straten, supermarkten,

Nadere informatie

TE KOOP. Geert van Woustraat K.K GT Denekamp

TE KOOP. Geert van Woustraat K.K GT Denekamp Geert van Woustraat 6 7591 GT Denekamp TE KOOP 479.000 K.K. Geert van Woustraat 6 7591 GT Denekamp Inleiding Prachtige vrijstaande bungalow inclusief ruime vrijstaande dubbele stenen garage met carport

Nadere informatie

Prunuslaan 19 - Rozenburg

Prunuslaan 19 - Rozenburg Prunuslaan 19 - Rozenburg Vraagprijs: 134.000,-- k.k. De Vree Makelaardij B.V. De Zoom 3 3207 BX Spijkenisse Tel: 0181-611919 E-mail: info@devreemakelaardij.nl Omschrijving Zeer goed onderhouden 4 kamer

Nadere informatie

BROCHURE Schapendrift 1 Orvelte

BROCHURE Schapendrift 1 Orvelte BROCHURE Schapendrift 1 Orvelte Op een prachtige plek in de historische kern van Orvelte gelegen rijksmonumentale Saksische rietgedekte woonboerderij op een ruim en besloten perceel van 945 m2. De van

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE. Nieuw-Buinen, Zuiderdiep 357

INFORMATIEBROCHURE. Nieuw-Buinen, Zuiderdiep 357 INFORMATIEBROCHURE Nieuw-Buinen, Zuiderdiep 357 Beste geïnteresseerde, Wij danken u, mede namens de eigenaar, voor uw getoonde interesse in deze woning. In deze brochure treft u een overzicht van de verkoopinformatie

Nadere informatie

Janssen BML Makelaardij B.V K.K. van Egmondstraat BV Grave. Janssen BML Makelaardij B.V. TE KOOP. Europaplein BM Schaijk

Janssen BML Makelaardij B.V K.K. van Egmondstraat BV Grave. Janssen BML Makelaardij B.V. TE KOOP. Europaplein BM Schaijk Janssen BML Makelaardij B.V. TE KOOP van Egmondstraat 8 5361 BV Grave Janssen BML Makelaardij B.V. Europaplein 23 5374 BM Schaijk 0486-460015 info@janssenbml.nl janssenbml.nl 225.000 K.K. INLEIDING Strakke

Nadere informatie

TE KOOP. Westersingel K.K HH Burgum. FactorNoord Makelaars & Taxateurs

TE KOOP. Westersingel K.K HH Burgum. FactorNoord Makelaars & Taxateurs TE KOOP 199.500 K.K. FactorNoord Makelaars & Taxateurs Tillefeart 12 9254 CZ Hurdegaryp 0511462685 hurdegaryp@factornoord.nl Westersingel 8 9251 HH Burgum Westersingel 8 9251 HH Burgum Inleiding Altijd

Nadere informatie

TE KOOP. Frans Naereboutstraat 10 Dordrecht. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Frans Naereboutstraat 10 Dordrecht. Vraagprijs ,- k.k. TE KOOP Vraagprijs 319.000,- k.k. Compleet vernieuwde en verrassend ruime hoekwoning met eigen parkeerplaats, uitgebouwde woonkamer, moderne keuken, prachtige badkamer en achtertuin op het zuiden! Algemeen

Nadere informatie

Mezenlaan 16, Boekel

Mezenlaan 16, Boekel Mezenlaan 16, Boekel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 698.000 k.k. Aangeboden sinds 17-04-2015 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

TE KOOP. Admiraal de Ruyterstraat 86. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Admiraal de Ruyterstraat 86. Vraagprijs ,- k.k. TE KOOP Vraagprijs 425.000,- k.k. Zeer royale vrijstaande woning met karakteristieke details in een leuke en rustige woonstraat nabij de dorpskern van Oud-Beijerland op 257 m2 eigen grond. Achter de woning

Nadere informatie

Klaverstraat 4 Rheden Algemene object omschrijving: Heerlijk kant en klare eengezinswoning met vrij uitzicht aan de voorzijde, een zonnige achtertuin, een uitgebouwde berging, nieuw geisoleerd dak uit

Nadere informatie

BONNERDIJK 8 GIETEN k.k.

BONNERDIJK 8 GIETEN k.k. BONNERDIJK 8 GIETEN 595.000 k.k. www.bonnerdijk8.nl Omschrijving Deze compleet gerenoveerde, rietgedekte woonboerderij met 6 slaapkamers, 3 badkamers, paardenschuur voor 5/6 paarden en verlichte rijbak

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE. Sellingen, Westerkampen 40

INFORMATIEBROCHURE. Sellingen, Westerkampen 40 INFORMATIEBROCHURE Sellingen, Westerkampen 40 Beste geïnteresseerde, Wij danken u, mede namens de eigenaar, voor uw getoonde interesse in deze woning. In deze brochure treft u een overzicht van de verkoopinformatie

Nadere informatie