Het Safety Register. Het Safety Register: door de regels het gebouw weer zien.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Het Safety Register. Het Safety Register: door de regels het gebouw weer zien."

Transcriptie

1 Handleiding 2019

2 Het Safety Register Het Safety Register is een uniek, online handboek waarmee u altijd en overal inzicht hebt in de actuele wet- en regelgeving en de mate waarin u hieraan voldoet. Alle benodigde documenten worden overzichtelijk weergegeven. Het systeem bevat een planning en signaleringsfunctie zodat u altijd goed voorbereid bent op keuringen en inspecties. Het Safety Register: door de regels het gebouw weer zien.

3 Inhoudsopgave 1. Inleiding Technische eisen Inloggen Wachtwoord vergeten Updates wet- & regelgeving Quicklinks Subnavigatie Alerts Handboek Percelen Perceel toevoegen Objecten in perceel Gebruikers in perceel Object pagina Kadastrale gegevens Gebruikers in object Alerts Elementen in object Element toevoegen Import assets Managementrapportage Element Planning Gebruikers Gebruikers toevoegen Gebruikersrollen... 26

4 1. Inleiding Het Safety Register is een digitaal handboek voor het beheren van alle afspraken, acties en documenten t.b.v. technische, gebouwgebonden installaties. Per gebouw (object) wordt een specifieke checklist gemaakt. Vervolgens worden de documenten en afspraken m.b.t. de installaties in het systeem ingevoerd. Met het Safety Register kan er gecommuniceerd worden tussen de eigenaar of beheerder van het gebouw en de vele instanties die controles uitvoeren en documenten aanleveren. Door het controlesysteem geeft het Safety Register aan wanneer er deadlines naderen, worden overschreden of indien de documentatie niet compleet is. Op deze manier zorgt u ervoor dat u voldoet aan de geldende wet- en regelgeving. In deze handleiding wordt stapsgewijs uitgelegd hoe u met het Safety Register kunt werken. 1.1 Technische eisen Het Safety Register werkt het best via webbrowser Mozilla Firefox of Google Chrome.

5 2. Inloggen 1. Om toegang te krijgen tot het Safety Register gaat u naar de volgende webpagina: 2. Vul uw klantnaam in. Indien deze niet (meer) bekend is, kunt u een mail naar servicedesk@safetyregister.eu sturen voor een nieuwe klantnaam. 3. Beginscherm: 4. Vul hier het gebruikersnaam ( ) en wachtwoord in en klik op Login.

6 2.1 Wachtwoord vergeten Kies Wachtwoord vergeten?. Op het volgende scherm vult u uw adres in. U ontvangt een met instructies zodat u uw wachtwoord opnieuw kunt instellen.

7 3. Updates wet- & regelgeving Nadat u bent ingelogd, komt u in het overzicht Updates wet- & regelgeving. Hier worden updates getoond van wijzigingen in de wet- en regelgeving.

8 3.1 Quicklinks Aan de linkerkant ziet u de quicklinks om snel naar de volgende pagina s te gaan: Alerts, Handboek, Percelen, Planning, Gebruikers. Deze quicklinks staan op elke pagina: 3.2 Subnavigatie Onder de quicklinks vindt u de subnavigatie. Deze kan per pagina verschillen. Voorbeeld van de subnavigatie bij de Updates wet- & regelgeving pagina:

9 4. Alerts Op deze pagina treft u alle alerts (meldingen) van de objecten aan. Het is mogelijk om te filteren op perceel en/of gebouw en/of wetgeving en/of alert type. In Safety Register kennen we de volgende alerts: Uiterste datum: dit is document deadline + frequentie maar kan worden aangepast. Of de uiterste datum wel of niet is verstreken heeft invloed op het percentage in hoeverre je compliant bent. Wanneer de uiterste datum niet is verstreken, dus je voldoet, wordt dit afgewogen tegen het aantal van toepassing zijnde documenten. Alert op basis van aantal dagen herinnering. Document deadline: keuringsdatum + frequentie (deze is alleen aan te passen door de keuringsdatum te beïnvloeden) Afhandeldatum: deze kan de gebruiker zelf invullen. Alert op basis van aantal dagen herinnering. Nieuw document: een document die op van toepassing staat en waar nog geen uiterste datum is ingevuld.

10 5. Handboek Op deze pagina vindt u de relevante wet- en regelgeving. Deze is onderverdeeld in de categorieën: Omgevingsvergunningen (WABO) Brandveiligheid en brandveiligheidsinstallaties Milieutechnische en comfort installaties ARBO en arbeidsmiddelen Algemene veiligheid en installaties Interne regelgeving. Zodra u één van deze categorieën kiest, verschijnt de lijst met de daarvoor geldende wet- en regelgeving. Klik op de regelgeving voor meer informatie.

11 Hieronder een voorbeeld. Links ziet u de tekstuele informatie en aan de rechterkant vindt u de documenten die aan de regelgeving zijn gekoppeld. Daaronder treft u eventuele bijlagen aan die u kunt downloaden.

12 6. Percelen Overzicht percelen: 6.1 Perceel toevoegen Aan de rechterkant kunt u een nieuw perceel toevoegen. Vul de naam van het perceel in en kies Toevoegen.

13 Per perceel ziet u een statusbalk. Met de statusbalk wordt aangegeven in hoeverre het perceel, of het gebouw, voldoet aan de wettelijke verplichtingen. Althans, in hoeverre de keuringsdata en de documenten actueel zijn. Klik op het perceel voor meer informatie. U kunt objecten en gebruikers toevoegen aan het perceel. 6.2 Objecten in perceel In het perceel-detailscherm vindt u een overzicht van de gebouwen in het perceel met vermelding van de status van het gebouw.

14 6.3 Gebruikers in perceel Via het submenu komt u bij de perceelgebruikers. Dit zijn gebruikers die toegang hebben tot het perceel en daarmee ook toegang tot alle gebouwen in het perceel. Vink de gebruiker aan of uit en druk op Update.

15 7. Object pagina Detailscherm van een gebouw/object. Hier kunt u de details van het object wijzigen of het object verwijderen. Via de subnavigatie vindt u de kadastrale gegevens, de elementen, de gebruikers en de alerts die van toepassing zijn op het object.

16 7.1 Kadastrale gegevens Kadastrale gegevens toevoegen of verwijderen. 7.2 Gebruikers in object Dit zijn de gebruikers die toegang hebben tot het gebouw. U kunt gebruikers toegang geven tot het perceel (perceelgebruikers) of afzonderlijk toegang geven tot een gebouw. Vink de gebruiker aan of uit en druk op Update.

17 7.3 Alerts Alle alerts die betrekking hebben op het object.

18 7.4 Elementen in object Alle elementen in het object. De elementen zijn geordend per categorie/wetgeving. 7.5 Element toevoegen Om een element toe te voegen, klik op Toevoegen in de juiste wetgeving. Kies een NL/SfB code aan de linkerkant. Voer daarna in de rechterkant van het scherm een naam in en klik op Toevoegen. Na het toevoegen van een element volgt het element-detail-scherm.

19

20 7.6 Import assets Via deze optie is het mogelijk om via een Excel bestand meerdere elementen te kunnen importeren. Deze optie is afhankelijk welke rol de gebruiker heeft. 7.7 Managementrapportage Via deze optie is het mogelijk om een Excel export te maken van alle elementen in het Object. Deze optie is afhankelijk welke rol de gebruiker heeft.

21 8. Element Voorbeeld van een document in een element: De optie van toepassing geeft aan of het document relevant is. Als het document niet van toepassing is, dan zal deze niet meegenomen worden in de status van het element/object/perceel. Er wordt een alert getoond als bijna de uiterste datum het aantal ingevulde herinneringsdagen zijn versteken. Na het invullen van de keuringsdatum klik dan op opslaan. Je kunt nu een document uploaden. Wanneer het document niet voldoet kun u aangeven of er sprake is van restpunten. Bij nee wordt het document geüpload en gearchiveerd en voldoet het betreffende document. En zal het systeem het document doorplannen op basis van de frequentie.

22 Na het uploaden van een document en er is sprake van restpunten dien je bij beschrijving restpunten een beschrijving en een afhandeldatum op te geven.

23 U krijgt vervolgens ook een melding afhandeldatum restpunten bijna verstreken (alert: herinnering 30 dagen). Vervolgens kan u een nieuwe keuringsdatum vast leggen om de restpunten op te lossen en het document vervolgens uploaden en aangeven of er wel of geen sprake is van restpunten. Documenten met restpunten worden gearchiveerd en worden weergegeven onder het kopje geldig t/m restpunten. Wanneer het document voldoet wordt de document geldigheidsdatum (deadlinedatum document) ingevuld onder geldig t/m. De document geldigheidsdatum is de keuringsdatum + frequentie.

24 9. Planning Hier vindt u een overzicht van alle alerts (maand/week/dag). Indien u het document wilt inzien, klikt u op het betreffende document.

25 10. Gebruikers Beheer van gebruikers die toegang krijgen tot het account. Nadat een gebruiker is toegevoegd, kan deze gekoppeld worden aan een perceel of gebouw.

26 10.1 Gebruikers toevoegen Om een gebruiker toe te voegen, klik op Toevoegen. Het volgende scherm wordt getoond: Vul de voornaam en achternaam in. Het adres is de gebruikersnaam. Indien de betreffende gebruiker zelf een wachtwoord mag instellen, vink dan wachtwoord versturen aan. De gebruiker krijgt dan een met instructies om zijn/haar wachtwoord in te stellen. Het is tevens mogelijk om zelf al een wachtwoord in te stellen: u vult dan het wachtwoord tweemaal in. Met alert mail ontvangen kunt u aangeven of de gebruiker elke twee weken een mail krijgt met de lopende meldingen Gebruikersrollen Het Safety Register bevat standaard twee functies: Beheerder Gebruiker Afhankelijk van de rol, krijgt de gebruiker meer of minder rechten. Er is ook een mogelijkheid om zelf een rol aan te maken en er rechten aan toe te kennen.

27 Klik op Toevoegen om een nieuw rol aan te maken. Een nieuw scherm wordt getoond, waar u de naam van de rol kunt aangeven en de rechten kunt toekennen.

Handleiding Gebruikersbeheer ROB-Net

Handleiding Gebruikersbeheer ROB-Net Beste ROB-Net gebruiker, Eerder hebben wij u geïnformeerd over het nieuwe eigen inlogportaal van ROB-Net, te vinden op https://login.rob-net.nl. Dit inlogportaal is voor de gebruikers van ROB-Net gratis.

Nadere informatie

Handleiding Portero. voor organisatiebeheerders. Versie : 1.3 Datum : juni Portero Beheerdershandleiding v Pagina 1 van 11

Handleiding Portero. voor organisatiebeheerders. Versie : 1.3 Datum : juni Portero Beheerdershandleiding v Pagina 1 van 11 Handleiding Portero voor organisatiebeheerders Versie : 1.3 Datum : juni 2017 Portero Beheerdershandleiding v 1.3 26-06-2017 Pagina 1 van 11 Colofon Documenteigenaar : Centrum indicatiestelling zorg (CIZ)

Nadere informatie

Werkinstructie mijn afspraken

Werkinstructie mijn afspraken 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 Inloggen... 2 2. Snelle startinstructie mijn afspraken voor werkgever... 2 De menu-items (tabbladen) Mijn Afspraken... 2 Stappenplan: Invoeren nieuwe medewerker en plannen

Nadere informatie

HANDLEIDING MIJN.SCILDON.NL EENVOUDIG TOEGANG TOT AL ONZE PORTALEN

HANDLEIDING MIJN.SCILDON.NL EENVOUDIG TOEGANG TOT AL ONZE PORTALEN HANDLEIDING MIJN.SCILDON.NL EENVOUDIG TOEGANG TOT AL ONZE PORTALEN EERSTE KEER AANMELDEN GA NAAR MIJN.SCILDON.NL U komt op de inlogpagina van mijn.scildon.nl. Hier heeft u drie opties: Meer info : als

Nadere informatie

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop... 1 Inleiding... 3 Inloggen... 4 Wachtwoord vergeten... 4 Gebruikersnaam vergeten... 5 Nog geen klant?...

Nadere informatie

NSE-PORTAL: UPLOAD FACILITEIT NSE Instructie aanleveren van de studentgegevens voor de uitvoering van de Nationale Studenten Enquête 2018

NSE-PORTAL: UPLOAD FACILITEIT NSE Instructie aanleveren van de studentgegevens voor de uitvoering van de Nationale Studenten Enquête 2018 NSE-PORTAL: UPLOAD FACILITEIT NSE 2018 Instructie aanleveren van de studentgegevens voor de uitvoering van de Nationale Studenten Enquête 2018 INHOUDSOPGAVE Uploaden van studentgegevens 3 Stap 1 5 Stap

Nadere informatie

Handleiding Portero. voor organisatiebeheerders. Versie : 1.4 Datum : juli Portero Beheerdershandleiding v Pagina 1 van 12

Handleiding Portero. voor organisatiebeheerders. Versie : 1.4 Datum : juli Portero Beheerdershandleiding v Pagina 1 van 12 Handleiding Portero voor organisatiebeheerders Versie : 1.4 Datum : juli 2017 Portero Beheerdershandleiding v 1.4 15-07-2017 Pagina 1 van 12 Colofon Documenteigenaar : Centrum indicatiestelling zorg (CIZ)

Nadere informatie

Handleiding Mijn Kerk

Handleiding Mijn Kerk Handleiding Mijn Kerk 1 www.deinteractievekerk.nl Algemeen Uw kerk gaat de Interactieve Kerk gebruiken. In deze handleiding willen we u op een eenvoudige manier uitleggen hoe de Interactieve Kerk precies

Nadere informatie

Handleiding CrisisConnect app beheersysteem

Handleiding CrisisConnect app beheersysteem Handleiding CrisisConnect app beheersysteem Inhoudsopgave 1. Start 1.1. Vereisten gebruik 1.2. Inloggen 1.3. Wachtwoord wijzigen 2. Vullen 2.1. Dossiers 2.2. Processen 2.2.1. Tekst toevoegen 2.2.2. Bijlagen

Nadere informatie

HANDLEIDING Groepsbeheerder \\ B2B community builders

HANDLEIDING Groepsbeheerder \\ B2B community builders HANDLEIDING Groepsbeheerder \\ B2B community builders www.chainels.com info@chainels.com Molengraaffsingel 12 2629JD Delft 015-3642667 Het platform Chainels De Chainels App 1. Inloggen 1.1 Waar kan ik

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Introductie Hoofdstuk 1 Website login Hoofdstuk 2 Customer info Hoofdstuk 3 Contacts... 5

Inhoudsopgave. Introductie Hoofdstuk 1 Website login Hoofdstuk 2 Customer info Hoofdstuk 3 Contacts... 5 ModitechKlantportaal Moditech Rescue Solutions B.V. Herenweg 44 1718 AG Hoogwoud tel.: +31 (0)226 412 900 fax: +31 (0)226 412 909 url: www.moditech.com e-mail: info@moditech.com Copyright 2013 Moditech

Nadere informatie

HANDLEIDING Bedrijven \\ B2B community builders

HANDLEIDING Bedrijven \\ B2B community builders HANDLEIDING Bedrijven \\ B2B community builders www.chainels.com info@chainels.com Molengraaffsingel 12 2629JD Delft 015-3642667 Het platform Chainels De Chainels App 1. Inloggen 1.1 Waar kan ik inloggen?

Nadere informatie

HANDLEIDING DIGITALE SALARISSTROOK ~ 1 ~

HANDLEIDING DIGITALE SALARISSTROOK ~ 1 ~ HANDLEIDING DIGITALE SALARISSTROOK ~ 1 ~ Inleiding Voor iedereen die maandelijks salaris ontvangt is de salarisstrook digitaal beschikbaar. De salarisstroken staan elke maand de dag van de betaaldatum

Nadere informatie

Handleiding Ledenadministratiepakket

Handleiding Ledenadministratiepakket Handleiding Ledenadministratiepakket Badminton Nederland heeft met ingang van 1 januari 2015 een nieuw ledenadministratie pakket. Badminton Nederland heeft bij het laten ontwerpen van dit pakket zoveel

Nadere informatie

HANDLEIDING MIJN.SCILDON.NL EENVOUDIG TOEGANG TOT AL ONZE PORTALEN

HANDLEIDING MIJN.SCILDON.NL EENVOUDIG TOEGANG TOT AL ONZE PORTALEN HANDLEIDING MIJN.SCILDON.NL EENVOUDIG TOEGANG TOT AL ONZE PORTALEN EERSTE KEER AANMELDEN GA NAAR MIJN.SCILDON.NL U komt op de inlogpagina van. Hier heeft u drie opties: 1 Meer info : als u hier op klikt,

Nadere informatie

Handleiding Videoplatform AmersfoortBreed. www.amersfoortbreedtv.nl

Handleiding Videoplatform AmersfoortBreed. www.amersfoortbreedtv.nl Handleiding Videoplatform AmersfoortBreed www.amersfoortbreedtv.nl Inhoud 1. Algemene instructie p. 2 Video bekijken 2. Zoeken op het videoplatform p. 3 3. Video delen p. 4 4. Reacties bekijken / plaatsen

Nadere informatie

Het instroomproces* Medewerkers. Siza entree

Het instroomproces* Medewerkers. Siza entree Het instroomproces* Medewerkers Siza entree Inhoudsopgave 1. INLOGGEN IN ONS... 3 2. EEN NIEUWE CLIËNT TOEVOEGEN IN ONS... 5 3. EEN CLIËNT OPZOEKEN IN ONS... 6 4. LOCATIE TOEKENNEN... 7 5. MEDEWERKER RELATIE

Nadere informatie

Handleiding CrisisConnect app beheersysteem

Handleiding CrisisConnect app beheersysteem Handleiding CrisisConnect app beheersysteem Inhoudsopgave 'Welkom bij de handleiding van de CrisisConnect app' 1. Start 1.1. Vereisten gebruik 1.2. Inloggen 1.3. Wachtwoord wijzigen 2. Vullen 2.1 Dossiers

Nadere informatie

Wat is itslearning..?

Wat is itslearning..? Wat is itslearning..? Met itslearning heb je via internet altijd toegang tot bijvoorbeeld je huiswerk, interessante informatie en studiewijzers. Ook kun je via itslearning communiceren, samenwerken met

Nadere informatie

Handleiding offertetool

Handleiding offertetool Handleiding offertetool www.felison.nl/offertetool Handleiding offertetool 2014.12 1 van 13 Inhoud 1 Algemeen... 3 1.1 Webbrowser... 3 2 Inloggen... 4 3 Schermindeling... 5 4 Offerte aanvragen... 6 4.1

Nadere informatie

Handleiding MijnUitkering

Handleiding MijnUitkering Handleiding MijnUitkering MijnUitkering is er voor: Het makkelijk en overzichtelijk invullen van uw Verslag Werk en Inkomen (VWI) (voorheen Inkomstenformulier) in MijnUitkering. Op onze nieuwe website

Nadere informatie

Pas van Dronten Instructies voor pashouders

Pas van Dronten Instructies voor pashouders Pas van Dronten Instructies voor pashouders In deze instructies leest u hoe u de Pas van Dronten kunt gebruiken. Er wordt uitgelegd: 1. hoe u de pas kunt registreren op de website www.pasvandronten.nl;

Nadere informatie

HANDLEIDING ONLINE DOSSIER (CODEX)

HANDLEIDING ONLINE DOSSIER (CODEX) HANDLEIDING ONLINE DOSSIER (CODEX) 2019 Van Brug Software Niets uit deze opgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm, geluidsband, elektronica of

Nadere informatie

NL handleiding online aanvragen en bestellen producten 3D Worknet

NL handleiding online aanvragen en bestellen producten 3D Worknet NL handleiding online aanvragen en bestellen producten 3D Worknet Deze handleiding geeft een uitgebreide uitleg over het online aanvragen en bestellen van 3D geprinte producten bij 3D Worknet. Registreren

Nadere informatie

Hoe log ik in op het patiëntenportaal met mijn DigiD?

Hoe log ik in op het patiëntenportaal met mijn DigiD? Patiëntenportaal Mijn Reinier de Graaf Patiënteninformatie Hoe log ik in op het patiëntenportaal met mijn DigiD? In deze handleiding leest u hoe u kunt inloggen op het patiëntenportaal Mijn Reinier de

Nadere informatie

Handleiding DigiRecord.nl

Handleiding DigiRecord.nl Introductie... 1 Eerste keer inloggen... 1 Dossiersjablonen... 2 Map verwijderen... 3 Map aanmaken... 4 Dossierbeheer... 5 Dossier eigenaar... 7 Gebruikers... 7 Gebruiker... 8 Dossierbeheerder... 8 Beheerder...

Nadere informatie

Handleiding voor de registratie in de ConstruBadge toepassing

Handleiding voor de registratie in de ConstruBadge toepassing Handleiding voor de registratie in de ConstruBadge toepassing U vindt hieronder een beschrijving van de stappen die u moet volgen om uw bedrijf te registreren in de ConstruBadge toepassing. 1. Kijk na

Nadere informatie

Handleiding P&S Xtra Online (Eigen Regie)

Handleiding P&S Xtra Online (Eigen Regie) Handleiding P&S Xtra Online (Eigen Regie) Inhoudsopgave 1. Inloggen... 3 1.1 Inloggen... 3 1.2 Beveiliging... 4 1.3 Wachtwoord wijzigen... 4 2. Selecties... 5 2.1 Selecteer werkgever... 5 2.2 Selecteer

Nadere informatie

MIJN KREDIET HANDLEIDING

MIJN KREDIET HANDLEIDING Biedt uitkomst HANDLEIDING MIJN KREDIET Biedt uitkomst Handleiding Mijn Krediet Wat is Mijn Krediet? Aanmelden voor Mijn Krediet Inloggen in Mijn Krediet Wachtwoord vergeten? Gebruikersnaam vergeten? De

Nadere informatie

HANDLEIDING. Versie 1.5

HANDLEIDING. Versie 1.5 HANDLEIDING Versie 1.5 Handleiding InZicht InZicht van VOC is het online hulpmiddel dat u helpt inzicht te hebben in het kennis- en opleidingsniveau van uw medewerkers. In deze handleiding nemen we u stapsgewijs

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Versie 1.3 / 22 april 2016 Inhoud 1. Welkom bij Grant Manager... 3 2. Inloggen... 4 3. Handleiding en wachtwoord wijzigen... 6 4. Tijd schrijven... 7 5. Kosten en uitgaven... 12 6.

Nadere informatie

(Toegangsbeheer) Gebruiker toevoegen

(Toegangsbeheer) Gebruiker toevoegen Toegangsbeheer en instellingen (Toegangsbeheer) Gebruiker toevoegen Het grote voordeel van online werken is dat er meerdere gebruikers, tegelijk, in het programma kunnen werken. De beheerder van Scipio

Nadere informatie

Augustus Handleiding Subsidieportaal Uitvoering Van Beleid

Augustus Handleiding Subsidieportaal Uitvoering Van Beleid Augustus 2018 Handleiding Subsidieportaal Uitvoering Van Beleid Augustus 2018 Inhoudsopgave Subsidieportaal Uitvoering Van Beleid... 3 Account aanmaken... 4 Gegevens invullen... 5 Home pagina... 6 Mijn

Nadere informatie

Deelnemers aan de Beverwedstrijd: gebruikersnaam en wachtwoord

Deelnemers aan de Beverwedstrijd: gebruikersnaam en wachtwoord Deelnemers aan de Beverwedstrijd: gebruikersnaam en wachtwoord Inleiding Om aan de Beverwedstrijd te kunnen deelnemen, moeten de leerlingen een Gebruikersnaam en Wachtwoord hebben. Dat hebben ze nodig

Nadere informatie

CargoDocs voor Binnenvaartschippers Handleiding

CargoDocs voor Binnenvaartschippers Handleiding CargoDocs voor Binnenvaartschippers Handleiding Januari 2017 Page 1 Inhoudsopgave Introductie 2 Inloggen 3 Inloggen Nieuwe Gebruiker 3 Veranderen Schip 6 Wachtwoord Vergeten 7 Gebruikersnaam Vergeten 7

Nadere informatie

PARTIJOPGAVE NAKTUINBOUW

PARTIJOPGAVE NAKTUINBOUW PARTIJOPGAVE NAKTUINBOUW HANDLEIDING In het kort Deze handleiding helpt u om stapsgewijs uw partijopgave te doen. Mochten er nog vragen zijn naar aanleiding van deze handleiding, dan kunt u altijd telefonisch

Nadere informatie

HANDLEIDING OBVION ADVISEURSPORTAAL 2.0

HANDLEIDING OBVION ADVISEURSPORTAAL 2.0 HANDLEIDING OBVION ADVISEURSPORTAAL 2.0 OKTOBER 2017 HOE WIL JIJ WONEN? OBVION ADVISEURSPORTAAL Met ons portaal Obvion Adviseur ondersteunen we jou zo goed mogelijk om je klant snel en goed van dienst

Nadere informatie

Handleiding 2 e tijdvak SABA2.0. voor zorginstellingen

Handleiding 2 e tijdvak SABA2.0. voor zorginstellingen Handleiding 2 e tijdvak SABA2.0 voor zorginstellingen Versie 2: 5 juni 2018 Inhoud 1 Inloggen indien u nieuw bent op het portal... 2 2 Inloggen indien u zich in tijdvak 1 al geregistreerd heeft... 6 3

Nadere informatie

Inloggen...2. Wachtwoord vergeten?...4. Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5. Rechten geven aan de Gebruiker...6. Een Gebruiker verwijderen...

Inloggen...2. Wachtwoord vergeten?...4. Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5. Rechten geven aan de Gebruiker...6. Een Gebruiker verwijderen... Handleiding Mijn Atletiek Inhoudsopgave Inloggen...2 Wachtwoord vergeten?...4 Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5 Rechten geven aan de Gebruiker...6 Een Gebruiker verwijderen...6 Rapportages inzien...7

Nadere informatie

Gebruikershandleiding BrabantZorg cliëntportaal

Gebruikershandleiding BrabantZorg cliëntportaal Gebruikershandleiding BrabantZorg cliëntportaal Versie 2.4 oktober 2017 Inloggen op het cliëntportaal Ga naar de website www.brabantzorg.eu en klik op de knop Direct inloggen cliëntportaal. U krijgt het

Nadere informatie

Handleiding Evaluatieplatform Aanbieder

Handleiding Evaluatieplatform Aanbieder Handleiding Evaluatieplatform Aanbieder Versie 3 http://evaluatie.q-keurmerk.nl/ 1 Inhoudsopgave 1. Als aanbieder registreren... 3 2. Inloggen... 4 3. Cursus laten evalueren... 5 1. Inloggen als aanbieder

Nadere informatie

AFAS nieuwe inlogmethode

AFAS nieuwe inlogmethode AFAS nieuwe inlogmethode HANDLEIDING BOSCHLAND AUTOMATISERING 0 P a g i n a Inhoud Inleiding... 2 Vanaf wanneer gaat de nieuwe inlogmethode in?... 2 Stap 1 - Systeemvereisten... 3 Besturingssystemen...

Nadere informatie

Handleiding competitie.nevobo.nl

Handleiding competitie.nevobo.nl De competitiewebsite, welke via http://competitie.nevobo.nl/ te bereiken is, wordt steeds belangrijker in de volleybalcompetities van de Nevobo. In dit document vindt u informatie over de werking van deze

Nadere informatie

Handleiding ATA-Nederland

Handleiding ATA-Nederland Handleiding ATA-Nederland Inhoudsopagve 1. Start 1 1.1. Toegang tot ATA-Nederland en Aanmelding 1 2. Carnet-ATA aanvragen 3 2.1. Inloggen in ATA-Nederland 3 2.2. Nieuw Carnet-ATA aanvragen 4 2.2.1 Stap

Nadere informatie

Handleiding P&S Xtra Online

Handleiding P&S Xtra Online Handleiding P&S Xtra Online Inhoudsopgave 1. Inloggen... 3 1.1 Inloggen... 3 1.2 Beveiliging... 4 1.3 Wachtwoord wijzigen... 4 2. Selecties... 5 2.1 Selecteer werkgever... 5 2.2 Selecteer werknemer...

Nadere informatie

Handleiding MijnSVPB voor medewerkers van onderwijsinstellingen

Handleiding MijnSVPB voor medewerkers van onderwijsinstellingen Handleiding MijnSVPB voor medewerkers van onderwijsinstellingen Inhoudsopgave 1.1 Registreren 1.2 Inloggen 1.3 Onderhoud account 2 Kandidaten 3 Groepen 4.1 Aanmeldingen 4.2 Examenmomenten op locatie 5

Nadere informatie

Toelichting locatieregister Wie maakt gebruik van het locatieregister? Hoe werkt de autorisatielink?... 2

Toelichting locatieregister Wie maakt gebruik van het locatieregister? Hoe werkt de autorisatielink?... 2 Handleiding SNF locatieregister Inhoudsopgave Toelichting locatieregister... 2 Wie maakt gebruik van het locatieregister?... 2 Hoe werkt de autorisatielink?... 2 Wat is de link naar het locatieregister?...

Nadere informatie

Handleiding Trainer 1.

Handleiding Trainer 1. Handleiding Trainer 1. 2. Inhoudsopgave Aanmelden Talentvolgsysteem Dotcombond... 6 Inloggen... 6 1ste keer inloggen... 6 Wachtwoord vergeten... 6 Wachtwoord wijzigen... 6 Trainer rol... 7 Team status...

Nadere informatie

Handleiding MijnExTh voor medewerkers van onderwijsinstellingen

Handleiding MijnExTh voor medewerkers van onderwijsinstellingen Handleiding MijnExTH [versie 1.1] Inhoudsopgave 1.1 Registreren 1.2 Inloggen 1.3 Onderhoud account 2 Kandidaten 3 Groepen 4.1 Aanmeldingen 4.2 Examenmomenten op locatie 5 Uitnodigingen 6.1 E-mail notificaties

Nadere informatie

Hoe maak ik een ANWB-inlogaccount aan?

Hoe maak ik een ANWB-inlogaccount aan? Hoe maak ik een ANWB-inlogaccount aan? Voor een aantal onderwerpen op anwb.nl heeft u een inlogaccount nodig. Iedereen kan zo n account aanmaken. Hiervoor moet u zich eenmalig registeren. Daarna kunt u

Nadere informatie

Registreren van je vereniging zonder dat je al bent geregistreerd op de website

Registreren van je vereniging zonder dat je al bent geregistreerd op de website Handleiding Talententicket Inhoudstabel Registreren van je vereniging zonder dat je al bent geregistreerd op de website... 1 Registreren van je vereniging wanneer je al bent geregistreerd op de website...

Nadere informatie

Inloggen...2. Wachtwoord vergeten?...4. Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5. Rechten geven aan de Gebruiker...6. Een Gebruiker verwijderen...

Inloggen...2. Wachtwoord vergeten?...4. Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5. Rechten geven aan de Gebruiker...6. Een Gebruiker verwijderen... Handleiding Mijn Atletiek Inhoudsopgave Inloggen...2 Wachtwoord vergeten?...4 Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5 Rechten geven aan de Gebruiker...6 Een Gebruiker verwijderen...6 Rapportages inzien...7

Nadere informatie

HANDLEIDING TOOLS4EVER ISUPPORT ONLINE WEBOMGEVING

HANDLEIDING TOOLS4EVER ISUPPORT ONLINE WEBOMGEVING HANDLEIDING TOOLS4EVER ISUPPORT ONLINE WEBOMGEVING Inhoudsopgave 1. Belangrijkste spelregels... 3 2. Contact met tools4ever international support... 4 isupport webomgeving... 4 Eerste maal inloggen...

Nadere informatie

Handleiding Verwijsindex Productcodes Wmo en Jeugdwet

Handleiding Verwijsindex Productcodes Wmo en Jeugdwet Handleiding Verwijsindex Productcodes Wmo en Jeugdwet De Verwijsindex Productcodes Wmo en Jeugdwet geeft een overzicht van de productcodes die per gemeente worden gebruikt voor de informatie-uitwisseling

Nadere informatie

Handleiding Verwijsindex Productcodes Wmo en Jeugdwet

Handleiding Verwijsindex Productcodes Wmo en Jeugdwet Handleiding Verwijsindex Productcodes Wmo en Jeugdwet De Verwijsindex Productcodes Wmo en Jeugdwet geeft een overzicht van de productcodes die per gemeente worden gebruikt voor de informatie-uitwisseling

Nadere informatie

Handleiding. Z factuur Archief

Handleiding. Z factuur Archief Handleiding Z factuur Archief INHOUDSOPGAVE 1. DASHBOARD... 3 1.1. Inloggen... 3 Inloggegevens vergeten... 3 1.2. Mogelijkheden Dashboard... 3 Instellingen, Abonnement Info en Adressenboek... 3 Facturen

Nadere informatie

Handleiding MijnUitkering

Handleiding MijnUitkering Handleiding MijnUitkering MijnUitkering is er voor: Het volledig online aanvragen van uw uitkering. U stuurt ook alle benodigde documenten online naar ons toe. Het makkelijk en overzichtelijk invullen

Nadere informatie

Handleiding invoeren Werkplein vacature door de werkgever

Handleiding invoeren Werkplein vacature door de werkgever Handleiding invoeren Werkplein vacature door de werkgever Je voert als werkgever een nieuwe vacature in. Op het moment dat je bij vacaturetype kiest voor de optie werkplein, openen er extra velden die

Nadere informatie

Handleiding inlenersportaal. Direct Payrolling BV

Handleiding inlenersportaal. Direct Payrolling BV Handleiding inlenersportaal Direct Payrolling BV Inhoudsopgave Het inlenersportaal... 4 1 Eerste maal inloggen... 5 2 Bedrijfsgegevens... 5 3 Mijn gegevens... 5 4 Gebruikers... 6 5 Aanvragen... 7 6 Plaatsingen...

Nadere informatie

Toelichting inloggen beheermodule IZM. Wachtwoord vergeten. Ik kan niet inloggen

Toelichting inloggen beheermodule IZM. Wachtwoord vergeten. Ik kan niet inloggen Toelichting inloggen beheermodule IZM Wanneer u problemen heeft met inloggen in de beheermodule van Zwemscore, kan dat meerdere oorzaken hebben. Twee vaak voorkomende oorzaken zijn Wachtwoord vergeten

Nadere informatie

PersoneelsSysteem. Handleiding

PersoneelsSysteem. Handleiding PersoneelsSysteem Handleiding Inhoudsopgave 1. Algemeen 3 1.1 Account activeren 3 1.2 Inloggen 3 1.3 Wachtwoord vergeten 3 1.4 Uitloggen 3 2. Dashboard 4 3.1 Wachtwoord wijzigen 4 3.2 E-mailadres wijzigen

Nadere informatie

Handleiding Portero. voor organisatiebeheerders. Versie : 2.0 Datum : 14 april Portero Beheerdershandleiding v Pagina 1 van 12

Handleiding Portero. voor organisatiebeheerders. Versie : 2.0 Datum : 14 april Portero Beheerdershandleiding v Pagina 1 van 12 Handleiding Portero voor organisatiebeheerders Versie : 2.0 Datum : 14 april 2018 Portero Beheerdershandleiding v 2.0 14-04-2018 Pagina 1 van 12 Colofon Documenteigenaar : Centrum indicatiestelling zorg

Nadere informatie

Studentenhandleiding. Question Bank. Versie 1.2

Studentenhandleiding. Question Bank. Versie 1.2 Studentenhandleiding Question Bank Versie 1.2 INHOUDSOPGAVE Inhoudsopgave... 2 1. Inlogprocedure... 2 2. In Question Bank... 5 3. Cursus... 7 Toevoegen van vragen...17 Bekijken van de waardering van uw

Nadere informatie

1. Inleiding. Handleiding RIEactie Werkgevers

1. Inleiding. Handleiding RIEactie Werkgevers Handleiding RIEactie Werkgevers 1. Inleiding Met het programma RIEactie is het mogelijk om digitaal een plan van aanpak op te stellen. Door medewerkers in het programma als uitvoerder te benoemen ontvangen

Nadere informatie

HANDLEIDING ECD. Zorgplan

HANDLEIDING ECD. Zorgplan HANDLEIDING ECD Zorgplan INHOUDSOPGAVE 1.Inloggen ECD...3 2.Cliënt selecteren...5 2.1 Zoeken cliënt...5 2.2 Cliënten van jouw team...5 3Ondersteuningsplan opstellen...7 3.1 Nieuw concept zorgplan handmatig

Nadere informatie

Auditee SAM instructie Auditee Site

Auditee SAM instructie Auditee Site Auditee SAM instructie Auditee Site Inhoudsopgave 1. Inloggen op uw SAM Auditee Site... 2 2. Taken... 3 2.1. Invullen verbeterplan (Corrective Action Plan (CAP))... 3 2.1.1. Invullen verbeterplan (non-conformiteiten)...

Nadere informatie

Uitgebreide gebruikershandleiding MijnGGN

Uitgebreide gebruikershandleiding MijnGGN Uitgebreide gebruikershandleiding MijnGGN Inhoudsopgave 1. Inloggen en gebruikersbeheer... 3 1.1. Inloggen... 3 1.2. Uitloggen... 3 1.3. Wachtwoord vergeten/verlopen... 3 1.4. Een nieuw wachtwoord instellen...

Nadere informatie

Handleiding Employee Self Service

Handleiding Employee Self Service Handleiding Employee Self Service Inhoudsopgave 1. Inloggen... 3 1.1 Inloggen... 3 1.2 Beveiliging... 4 1.3 Wachtwoord wijzigen... 4 1. Dashlets... 5 2. Output... 5 3. Extra Opties... 7 4. App... 8 2 1.

Nadere informatie

Regio Hollands Midden Aanmelding en inschrijving medewerkers RSW

Regio Hollands Midden Aanmelding en inschrijving medewerkers RSW Regio Hollands Midden Aanmelding en inschrijving medewerkers RSW Let op! Het inschrijven van medewerkers aan de RSW van RHM bestaat uit twee (2) delen. Om dit proces wat te vergemakkelijken is deze handleiding

Nadere informatie

Handleiding gebruik Toolbox 55

Handleiding gebruik Toolbox 55 1 Voor u ligt de handleiding gebruik Toolbox 55 voor scholen. Deze handleiding leidt u stapsgewijs door het toolbox systeem en maakt het mogelijk om aanvragen voor gastlessen (beroepsvoorlichting en/of

Nadere informatie

Handleiding Employee Self Service

Handleiding Employee Self Service Handleiding Employee Self Service Versie 2016-1 Inhoudsopgave 1. Inloggen... 3 1.1 Inloggen... 3 1.2 Beveiliging... 4 1.3 Wachtwoord wijzigen... 4 1. Dashlets... 5 2. Output... 5 3. Extra Opties... 7 4.

Nadere informatie

Handleiding voor MaxRes van MaxMind Technologies

Handleiding voor MaxRes van MaxMind Technologies Handleiding voor MaxRes van MaxMind Technologies 2 MaxRes Backoffice Overzicht In deze handleiding vindt u een uitgebreide uitleg over de backoffice van MaxRes. Per tabblad zal besproken worden welke opties

Nadere informatie

InZicht van VOC is het online hulpmiddel dat je helpt inzicht te hebben in het kennis- en opleidingsniveau van jouw medewerkers.

InZicht van VOC is het online hulpmiddel dat je helpt inzicht te hebben in het kennis- en opleidingsniveau van jouw medewerkers. HANDLEIDING Versie 1.6 2 Handleiding InZicht InZicht van VOC is het online hulpmiddel dat je helpt inzicht te hebben in het kennis- en opleidingsniveau van jouw medewerkers. In deze handleiding nemen we

Nadere informatie

HANDLEIDING Webportaal. Voor ouders van gastouders

HANDLEIDING Webportaal. Voor ouders van gastouders HANDLEIDING Webportaal Voor ouders van gastouders Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Gebruik van het ouderportaal... 3 1.1 Inloggen... 3 1.2 Het ouderportaal... 4 2. Urenregistratie... 5 3. Corrigeren

Nadere informatie

Handleiding MijnUitkering

Handleiding MijnUitkering Versie 21 juli 2017 Handleiding MijnUitkering MijnUitkering is er voor: Het volledig online aanvragen van uw uitkering. U stuurt ook alle benodigde documenten online naar ons toe. Het makkelijk en overzichtelijk

Nadere informatie

Handleiding Mezzedo.nl

Handleiding Mezzedo.nl Handleiding Mezzedo.nl voor deelnemers (Versie juli 2014) Deze handleiding vindt u ook op: www.resultaatmeetsysteem.nl 1 Inhoud Korte introductie... 3 Over de handleiding... 3 Let op (info over browser)...

Nadere informatie

Revisely Docentenhandleiding

Revisely Docentenhandleiding Revisely Docentenhandleiding Educate-itbalie@uu.nl Inhoudsopgave Inleiding 3 1 Account aanvragen en inloggen 3 2 Groep aanmaken 3 3 Studenten toevoegen 3 3.1 Handmatig één voor één toevoegen 3 3.2 Groep

Nadere informatie

cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! WEBINTERFACE GEBRUIKERSHANDLEIDING

cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! WEBINTERFACE GEBRUIKERSHANDLEIDING cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! WEBINTERFACE GEBRUIKERSHANDLEIDING BV Inleiding cbox is een applicatie die u eenvoudig op uw computer kunt installeren. Na installatie wordt in de bestandsstructuur van uw

Nadere informatie

HANDLEIDING. Emjee ICT diensten Ticketsysteem

HANDLEIDING. Emjee ICT diensten Ticketsysteem HANDLEIDING Emjee ICT diensten Ticketsysteem Inhoud Snel aan de slag... 3 Wachtwoord opvragen... 3 Inloggen... 4 Ticket aanmaken... 4 Schermopbouw... 4 Inleiding... 5 Ticket maken of bellen?... 5 Inloggen...

Nadere informatie

Als u op de link op onze website klikt ( verschijnt het volgende scherm:

Als u op de link op onze website klikt (  verschijnt het volgende scherm: 1. Wijzigen parkeervergunning Als u op de link op onze website klikt (https://parkeren.oldenzaal.nl) verschijnt het volgende scherm: Om in te loggen klikt u op hier Nadat u hebt ingelogd verschijnt het

Nadere informatie

Taken verdelen portal Centrale Eindtoets

Taken verdelen portal Centrale Eindtoets Taken verdelen portal Centrale Eindtoets Helpdesk Centrale Eindtoets Het gebruik van de portal Centrale Eindtoets wordt ondersteund door de helpdesk Centrale Eindtoets. Bereikbaar op werkdagen van 8.30-17.00

Nadere informatie

BEDRIJVEN MONITOREN MET HET RISICO REGISTER

BEDRIJVEN MONITOREN MET HET RISICO REGISTER BEDRIJVEN MONITOREN MET HET RISICO REGISTER Bedrijven toevoegen aan het Risico Register Er bestaan verschillende manieren om bedrijven aan het Risico Register toe te voegen. Handmatig Wanneer u een rapport

Nadere informatie

HANDLEIDING VOOR MEDEWERKERS

HANDLEIDING VOOR MEDEWERKERS HANDLEIDING VOOR MEDEWERKERS Bent u een nieuwe gebruiker? Als u surft naar medewerker.mydranouter.be komt u op deze pagina. Als u zich al eens eerder hebt ingeschreven op MyDranouter, kan u met die gegevens

Nadere informatie

Pas van Dronten Instructies voor pashouders

Pas van Dronten Instructies voor pashouders Pas van Dronten Instructies voor pashouders In deze instructies leest u hoe u de Pas van Dronten kunt gebruiken. Er wordt uitgelegd: 1. Hoe u de pas kunt registreren op de website www.pasvandronten.nl.

Nadere informatie

Handleiding aanmelden klassen. LAKS-monitor 2018

Handleiding aanmelden klassen. LAKS-monitor 2018 Handleiding aanmelden klassen LAKS-monitor 2018 Inhoud Welke informatie per klas aanleveren?... 3 Hoe informatie per klas aan leveren?... 3 Stap 1: Surf naar de LAKS-Portal: http://portal.laks-monitor.nl/...

Nadere informatie

Uitzend Software Diensten B.V. UBplus Online. Handleiding voor uitzendbureaus, detachering en payroll bedrijven

Uitzend Software Diensten B.V. UBplus Online. Handleiding voor uitzendbureaus, detachering en payroll bedrijven Uitzend Software Diensten B.V. UBplus Online Handleiding voor uitzendbureaus, detachering en payroll bedrijven Versie 5.0 december 2011 Inhoudsopgave UBplus Gebruik UBplusOnline per klant instellen 2 Gebruik

Nadere informatie

Gebruikershandleiding 123OPSLAAN.NL. Gebruikershandleiding. Pagina 1

Gebruikershandleiding 123OPSLAAN.NL. Gebruikershandleiding. Pagina 1 123OPSLAAN.NL Gebruikershandleiding Pagina 1 Inhoudsopgave Welkom bij 123OPSLAAN.NL... 3 Dashboard... 4 Dozen bestellen.... 6 Dozen uploaden.... 6 Dozen laten ophalen.... 8 Dozen terug leveren.... 8 Dozen

Nadere informatie

1. Maak een team aan Ga naar samendementievriendelijk.nl en volg onderstaande stappen om een team aan te maken.

1. Maak een team aan Ga naar samendementievriendelijk.nl en volg onderstaande stappen om een team aan te maken. Start je eigen team! Motiveer je medewerkers, collega s, sportmaatjes of vrienden om ook dementievriendelijk te worden door ze uit te nodigen om een gratis online training te volgen door middel van het

Nadere informatie

Inleiding en quick start handleiding

Inleiding en quick start handleiding Welkom Inleiding en quick start handleiding Versie 1.3 P 1 Voor dat u begint Deze handleiding laat u in het kort zien hoe u met MaxClass start, hoe u mensen uitnodigt en wat de verschillende functies zijn.

Nadere informatie

Handleiding voor gebruikers

Handleiding voor gebruikers December 2015 Postbus 19196 3001 BD Rotterdam Bezoekadres Kruisplein 25 3014 DB Rotterdam T 010-2066556 F 010 2130384 info@kennisid.nl Inhoudsopgave 1. Inleiding... 1 1.1 Wat is... 1 1.2 Vragen over...

Nadere informatie

Handleiding aanmelden klassen via de LAKS-Portal

Handleiding aanmelden klassen via de LAKS-Portal Handleiding aanmelden klassen via de LAKS-Portal Van 30 november t/m 18 december 2015 kunt u uw klassen aanmelden voor de LAKS-Monitor 2016. Per mail heeft u het wachtwoord en inlogcode per aangemelde

Nadere informatie

Registreren patiëntportaal nieuwe website Huisartsenpraktijk Baarlo

Registreren patiëntportaal nieuwe website Huisartsenpraktijk Baarlo 1 Stap-voor-stap handleiding Registreren patiëntportaal nieuwe website Huisartsenpraktijk Baarlo 1. Ga naar de nieuwe website: huisartsenpraktijkbaarlo.uwartsonline.nl 2. Klik op de knop Inloggen. 3. Klik

Nadere informatie

Transparantieportaal Zorg. Handleiding Indicatorenrapportages Transparantieportaal Zorg. Versie

Transparantieportaal Zorg. Handleiding Indicatorenrapportages Transparantieportaal Zorg. Versie Transparantieportaal Zorg Handleiding Indicatorenrapportages Transparantieportaal Zorg Versie 29-01-2016 Contact DICA Servicedesk: E-mail: dica-servicedesk@mrdm.nl Telefoon: 088-57 000 10. Inhoudsopgave

Nadere informatie

Handleiding Digitaal Inschrijven. Met behulp van deze handleiding willen wij je helpen bij het invullen van jouw digitale inschrijvingsformulier.

Handleiding Digitaal Inschrijven. Met behulp van deze handleiding willen wij je helpen bij het invullen van jouw digitale inschrijvingsformulier. Handleiding Digitaal Inschrijven De Universiteit Utrecht (UU) kiest ervoor om haar studenten te tutoyeren. Omdat er gebruik wordt gemaakt van de inschrijvingsmodule van de UU, volgt de UMC Utrecht Academie

Nadere informatie

Activiteiten toevoegen Inhoudsopgave

Activiteiten toevoegen Inhoudsopgave Activiteiten toevoegen Inhoudsopgave Registratie Plus, Standaard, MZM en SW... 2 Inloggen... 3 Punten... 3 Activiteiten toevoegen... 4 Via de PC:... 4 Via telefoon of tablet:... 4 Activiteit goedgekeurd...

Nadere informatie

Handleiding gebruik Citymail

Handleiding gebruik Citymail Handleiding gebruik Citymail Versie : 4.0.1 Jaar : 2014 Auteur : Citymail BV / Charly Traarbach Citymail BV Copyright 1 Citymail BV, Nederland 2014 Niets uit dit document mag worden vermenigvuldigd en/of

Nadere informatie

Handleiding VO-MBO 2013. Handleiding Intergrip

Handleiding VO-MBO 2013. Handleiding Intergrip Handleiding VO-MBO 2013 Handleiding Intergrip Auteur: Helpdesk Intergrip Auteur: Helpdesk Intergrip Contact: 0318-86 00 52 / supervisor@intergrip.nl Contact: 0318-86 00 52 / supervisor@intergrip.nl Versiedatum:

Nadere informatie

Auditee SAM instructie Auditee Site

Auditee SAM instructie Auditee Site Auditee SAM instructie Auditee Site Inhoudsopgave 1. Inloggen op uw SAM Auditee Site... 2 2. Taken... 3 2.1. Invullen verbeterplan (Corrective Action Plan (CAP))... 3 2.1.1. Invullen verbeterplan (non-conformiteiten)...

Nadere informatie