Gasten: Lydeke Zandbergen, Jaap Jan van Leeuwen (t.b.v. agendapunt 5d)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Gasten: Lydeke Zandbergen, Jaap Jan van Leeuwen (t.b.v. agendapunt 5d)"

Transcriptie

1 CONCEPT VERSLAG GMR Datum: Woensdag 16 januari 2019 Aanvang: uur Locatie: De Roerganger, Heerenveen Aanwezig: K. Dijk (VZ), E. Vegt (plv vz), M. de Bruin (Notulist), A. Sijtsma, J. Voet, S. Nauta, S.Tip- van der Molen, C. Jager, E. Rietkerk (CvB), D. vd Zee Afwezig: P. vd Meerschaut m.k. Gasten: Lydeke Zandbergen, Jaap Jan van Leeuwen (t.b.v. agendapunt 5d) 1. Opening door Dineke / vaststelling agenda a. Gast: Lydeke Zandbergen, voorzitter RvT b. Toegevoegd aan eigen onderwerpen: vergaderduur en frequentie. 2. Ingekomen stukken - Nieuwsbrief CNV (zie de bijlage op sharepoint) - Nieuwsbrief Steampoint (zie bijlage op sharepoint) De ingekomen stukken leveren geen vragen op. 3. Mededelingen Vanuit onze bestuurder: - Koersplan is rond. Gedicht dat voor het nieuwe jaar is geschreven en uitgedeeld, is een afgeleide van. - Denksessie t.a.v. movium is gestart. Het is nog afwachten hoe dit verder vorm zal krijgen. Cantium is gericht op muziek. - Tinercollege: met de rector van het Bornego College is een kennismaking geweest. Het tienercollege is een zogenaamde: 9 e groep, onderwijs voor de leeftijd van jaar, in principe voor iedereen. Bovenbouw en onderbouw interacteren hier met elkaar. De bedoeling is te starten na de zomervakantie met een module op dit vlak van sport of muziek. Doel van het tienercollege is om de kloof tussen de overgang van het basis naar het voortgezet onderwijs zo soepel mogelijk te maken. Samenwerking met scholen in het voortgezet onderwijs is afhankelijk van wie zich aanbiedt om samen te werken. - Steampoint op Futura is gestart (voor de groepen 1,2,3). - De Trime, de dagelijkse leiding op deze school wordt door een interimer ingevuld. - Het BETT- congres: ook dit jaar gaat een groep personeel vanuit de stichting hierheen. - Leerlingenaantal: de prognose van oktober laat een kleine krimp zien van 1%. - Er loopt een evaluatie onderzoek naar de werkdrukverlagende maatregelen. - Met communicatiebureau Henk wordt het wervingstraject gestart: ja jij. - CAO onderhandelingen zijn gestart. Het streven is dat deze op 1 maart zijn afgerond. - Staking van 15 maart: het CNV doet niet mee. Scholen blijven open en geen kind wordt naar huis gestuurd Ten aanzien van dit punt merkt de GMR op dat de MR-en de vraag zouden kunnen stellen aan hun directeuren hoe het open blijven is opgelost op scholen. - Aandachtspunt voor de communicatie: dat er gewoon les wordt gegeven. aandacht te hebben voor de communicatie over dat er geen staking is. Besproken wordt - Het ziekteverzuim ligt op een percentage van 3,21%.

2 - Huisvesting: De burcht, De roerganger, De arke (nieuwbouw), Dr. W.A. Wumpkesskoale en Paedwizer: grootschalige renovatie. Hoeksteen heet een interne vraag en wens om ruimte te claimen, willen iets buiten maar geen recht op en geen ruimte. 4. Notulen GMR-vergadering d.d. 10 december 2018 Inhoudelijke vragen n.a.v. het verslag: - Het budget van de GMR is 5000 euro. Tijdens de cursus van afgelopen week werden bedragen aangegeven die per school beschikbaar zijn. Hoe zit dit? De 5000 euro is specifiek voor de gmr, er is ruimte voor de mr en. - De exitgesprekken; worden deze vastgeletd? Omdat 2 gesprekken maar weinig is om conclusies aan te verbinden. De Rode draad wordt uit de gesprekken gehaald, wordt wel op gemonitoord, voor deel zijn de uitkomsten school specifiek. - Actie Sietske t.a.v. het Technium en de Burcht. De route van aanmelden is daar anders gelopen. Bij de ouders is neergelegd of ze hun kind aan wilden melden Notulen worden vastgesteld. 5. Ter bespreking / informerend Onderwerp a. Jaarverslag GMR 2018 Dank voor het verslag gemaakt door Christi en Annelies. Gevraagd wordt aan de opstellers om nog een keer kritisch te kijken naar opbouw: Voorwoord toevoegen. Inhoud (overlegpunten) naar voren halen. Gewijzigd verslag, versturen we naar de MR en (via de directeuren). GMR jaarverslag wordt in het totale jaarverslag opgenomen van CBO-Meilan, we sturen het jaarverslag naar het bestuurskantoor. Actie voor Christi en Annelies Marije Marije b. Voorbereiding GMR-MR-avond Het voorstel voor de inhoud van de GMR-MR avond wordt doorgenomen. Aangeven wat er speelt en waar de MR hun directeur op zou kunnen bevragen. Wat is ons doel: Ontmoetingsavond: MR en informeren over wat er speelt op innovaties. Ingenium, technium, movium, cantium.

3 Voorstel wordt gedaan om een quiz mbt het koersplan te houden. Vervolgens een kleinere carrousel van 4 of 5 deelnemers. Er moet nog een datum geprikt worden en uitnodigingen moeten verstuurd worden. Volgt bij de eigen onderwerpen later op de agenda. Inhoud van de quiz delen met de GMR (Elly). Eric Voorbereidingsgroepje gaat met deze voorzet verder. c. Personeelsbeleidsplan en functieboek 2018 Functieboek aangepast, L10 L12. Functieboek; beleid dat is doorgezet, CAO-aanpassingen. Het draait al in deze vorm. In die lijn is dit functiebouwwerk bedacht. Personeelsbeleidsplan: Proces van schrijven wordt op verzoek toegelicht door Eric. Verschillende competenties die horen bij de schalen is eigenstandig CBO-Meilan beleid. Dit is de opmaat voor centraal P&O dossier. Als personeelslid word je integraal verantwoordelijk voor je eigen personeelsdossiers. Het vervolg op het formuleren van de competenties is met directeuren in gesprek over de wijze van beoordelingen. Enkele opmerkingen op het plan P24: zaken omruilen. In het plan dit aanpassen. Opmerking over benoeming bestuurder en rol van de GMR, dat staat er niet in. Verwijzen dat het bij de Raad van Toezicht ligt, en de rol van de GMR benoemen. Aan de voorkant goed vastleggen. Loopbaanbegeleiding: pagina 44. Er wordt ook loopbaanbegeleiding voor 45plussers aangeboden door de overheid, vraag of het ook in dit plan moet, dat zijn losse projecten, dit plan is wat CBO-meilan doet. ARBO: voortgang: elke 6 weken, nieuwsbrief om de 8 weken. Toelichting Eric: ARBO is er zelfs vaker, elke 4 weken.

4 Jubilea: is in cao-geregeld. Wettelijke regelingen, zoveel mogelijk standaard cao tekst is uit het personeelsbeleidsplan gelaten. Mei nieuwe cao-aanpassingen, dan komt het plan hier weer op tafel. d. ICT beleid Over het Steam-deel is voldoende gedeeld, doen Petra en Ineke. Stand van zaken op dat punt is helder voor de GMR. ICT en steam is uit elkaar gehouden. Om de ICT ers op de scholen niet teveel te belasten, is met de ICT kring besloten. Toelichting door Jaap Jan op het proces en plan. Vragen t.a.v. het plan: Voor iedereen is er MOO, is dat bekend bij alle ouders? Hangt van de school af hoe hiermee wordt gewerkt. Kenniskring ict en wetenschap en technologie: Wat is het verschil. Wetenschap en technologie is het onderwijs dat wordt gegeven. Vraag wordt gesteld naar het account van Peter. Externen worden toegevoegd. Links als favoriet opslaan. GMR leden krijgen geen apart account meer. Oproep: Voor de MR en aandacht hebben. Veel zaken op schoolniveau worden uitgewerkt. Rol van de MR? Is het nieuw beleid of nieuw beleid? Hier gevraagd en ongevraagd advies. MR en wel betrekken. Consequenties spelen daar. Bijlagen waren er niet. De vraag is door de GMR ook gesteld of alle bijlagen bijgevoegd moeten worden. Wanneer de context van dit plan t.o.v. de andere plannen wordt geduid, is dat voldoende. e. Innovatieparagraaf: staan zaken in die inzet van formatie behoeven. Is er een nieuw onderdeel, dan komt dat op de GMR tafel voorzien van een plan.

5 Als iets langer dan een jaar draait dan is het geen innovatie meer, maar dan is het structureel beleid. Voor dit jaar zijn in het groene tabelletje de drie mensen genoemd die tijdelijk op deze 3 onderdelen aan de gang zijn en innovatief werken, de rest zit in de structuur. Advies aan de schrijvers van het stuk: Doelstelling en activiteiten: soms zoeken of het bij elkaar hoort. Is soms wat verwarrend, verband wordt niet altijd gezien. Volgorde (layout) niet logisch. Plaatje is niet leesbaar. 6. Volgende vergadering: 7 februari 2019 de Spoarsiker Vakantieregeling : Follow up inventarisatie n.a.v. wet sociale veiligheid Voorbereiding MR-GMR-avond april Leerling parlement: overleg op provinciehuis gepland. Simone coördineert dit, Eric neemt contact op met Simone voor de rol van de GMR in dit overleg. Playing voor succes, Wilbert Funcke is gevraagd Evaluatie Ingenium: verwachting is dat deze gereed is. ICT-beleid ter besluitvorming op de agenda 7. Ter besluitvorming a. Personeelsbeleidsplan en functiehuis 2018: Instemming alleen voor de personeelsgeleding: Blij met het stuk. Dit stuk is qua structuur en inhoud ene hele verbetering t.o.v. het vorige plan. Er wordt mee ingestemd. 8. Eigen onderwerpen GMR Speerpunten 2018/2019 van GMR : o Communicatieplan: Sylvia, Peter en Marije gaan hiermee aan de slag: Ideeën: GMR lid bij de MR en op bezoek: verdelen binnen het cluster; lijstje met bespreekpunten opstellen voor bij de MR en. Doel: binding tussen de GMR-MR. Teamfoto de volgende keer. o Innovatieprojecten: we laten m voor nu wachten de GMR/MR avond af. Nieuwsbrief: o Stukje mbt scholing wordt aangepast. o MR/GMR avond is op 4 april. o Klein stukje tekst over de GMR, dat opnemen in een schoolnieuwsbrief. Als bijlage. Actie voor: Annelies. Volgende keer bij de eigen onderwerpen. o Nieuwsbrief ook aan Wilma sturen met verzoek toe te voegen aan CBO-meilan nieuwsbrief. Actie Marije Achterban avond OPR is op 12 maart gepland uur in Beetsterzwaag. Naar aanleiding van uitnodiging kijken of het nodig is te agenderen.

6 9. Rondvraag 22 april is een vergadermoment voor de GMR, maar dan is het 2 e paasdag en vakantie. We verplaatsen dit overleg naar maandag 15 april Karien kijkt naar de locatie. Er worden nog enkele inzichten gedeeld met de voorzitter van de RvT. Vergaderrooster en verdeling, zou als punt op de agenda, maar hebben we toch nog niet heel duidelijk besproken. Idee is minder te vergaderen en een goede koppeling met MR en te maken. Voorstel is volgend jaar de planning aan te passen. Sietske en Marije pakken dit op. 10. Sluiting

Notulen GMR (definitief)

Notulen GMR (definitief) Notulen GMR (definitief) Datum: Maandag 10 december 2018 Aanvang: 19.30 uur Locatie: De Burcht, Heerenveen Aanwezig: Karin Dijk (VZ), E. Vegt (plv vz), M. de Bruin (Notulist), A. Sijtsma, J. Voet, S. Nauta,

Nadere informatie

NOTULEN GMR Actie door 1. Opening en vaststellen agenda a. Presentielijst 2. Ingekomen stukken a. VOO scholing

NOTULEN GMR Actie door 1. Opening en vaststellen agenda a. Presentielijst 2. Ingekomen stukken a. VOO scholing NOTULEN GMR Datum: woensdag 10 januari 2018 Aanvang: 19.30 uur Locatie: It Haskerfjild, Joure Aanwezig: Eric Rietkerk (CvB), Marcel de Jong (RvT), Karien Dijk (vz.), Sietske Nauta, Christi Jager-Britstra,

Nadere informatie

NOTULEN GMR. Datum: donderdag 27 maart 2014. It Haskerfjild in Joure

NOTULEN GMR. Datum: donderdag 27 maart 2014. It Haskerfjild in Joure NOTULEN GMR Datum: donderdag 27 maart 2014 Aanvang: 19.30 uur Locatie: It Haskerfjild in Joure Aanwezig: Corrie Cornelder Karien Dijk (voorzitter) Eddy Libbenga Minke Prinsen Aafje Terlaak Poot Elly Vegt

Nadere informatie

NOTULEN GMR. Datum: maandag 20 januari Trinitas te Heerenveen

NOTULEN GMR. Datum: maandag 20 januari Trinitas te Heerenveen NOTULEN GMR Datum: maandag 20 januari 2014 Aanvang: 19.30 uur Locatie: Trinitas te Heerenveen Aanwezig: Corrie Cornelder Karien Dijk (voorzitter) Jill Hom Eddy Libbenga Alfons Posthumus Minke Prinsen Aafje

Nadere informatie

1 Opening Vergadering De voorzitter opent de vergadering om 21:20 uur GMR JLGroep Notulen Vastgesteld

1 Opening Vergadering De voorzitter opent de vergadering om 21:20 uur GMR JLGroep Notulen Vastgesteld Notulen: 21-1-2019 Status: Vastgesteld. Aanwezig: Marius (Bestuurder), Rendierhof: Susan, Jacqueline, Arthur, Harold Huibeven: Carien (voorzitter), Nathalie, Lauran Driecant: Karin, Simone Vooroverleg:

Nadere informatie

Onderwerpen in deze nieuwsbrief:

Onderwerpen in deze nieuwsbrief: Het nieuwe schooljaar is alweer enkele weken oud en de kinderen lopen op het plein rond alsof het de gewoonste zaak van de wereld is. De eerste vergadering van de GMR voor dit schooljaar is ook al geweest.

Nadere informatie

2. Notulen vorige vergadering 29 mei 2018 acties MR-leden (10 min)

2. Notulen vorige vergadering 29 mei 2018 acties MR-leden (10 min) Agenda MR vergadering School of Understanding 10 juli 2018 I= Instemming nodig, A= adviesrecht 18u-19u Eigen vergadering MR: 1. Vaststellen agenda Goedgekeurd 2. Notulen vorige vergadering 29 mei 2018

Nadere informatie

GEMEENSCHAPPELIJKE MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

GEMEENSCHAPPELIJKE MEDEZEGGENSCHAPSRAAD GEMEENSCHAPPELIJKE MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Notulen vergadering GMR Maandag 30 januari 2012 Locatie: o.b.s. De Vuurvogel aanwezig/afwezig Ouders Personeel Overig Bert van Beek Janneke Hilbrands later Paul

Nadere informatie

Medezeggenschapsraad De Toverlaars openbare school voor basisonderwijs

Medezeggenschapsraad De Toverlaars openbare school voor basisonderwijs Medezeggenschapsraad De Toverlaars openbare school voor basisonderwijs Aanvang: 19:30 uur Sluiting: 22.00 uur CONCEPT NOTULEN MR -VERGADERING 30 maart 2016 Aanwezig: Marie-José Jaspers, Tineke van Sprundel,

Nadere informatie

wat doel verantwoordelijk duur Opening -Welkom -Inventariseren rondvraag

wat doel verantwoordelijk duur Opening -Welkom -Inventariseren rondvraag Notulen 8 e MR-vergadering, 22 mei 2017 Aanvang: 19.30 Eindtijd: 21.30 Voorzitter: Notulen: Rachelle Tijdbewaker: Martin Onderwerpbeperker: Marieke Afwezig: Anne & Astrid (i.v.m. sollicitatiegesprekken

Nadere informatie

Notulen MR vergadering datum: do

Notulen MR vergadering datum: do Notulen MR vergadering datum: do10-12-2015 Aanwezig: Sharon, Natasja, Rebekka, Robert, Linda, Josephine,, Linda, Marjon Afwezig: Saskia Gast: AGENDAPUNT 1. Opening Resultaat Actie 2. Notulen vorige vergadering:

Nadere informatie

3. Concept verslag vergadering 14 maart 2016 vaststelling (in uw bezit)

3. Concept verslag vergadering 14 maart 2016 vaststelling (in uw bezit) Gemeenteschappelijke Medezeggenschapsraad Plateau Assen Notulen vergadering GMR Maandag 25 april 2016 Locatie: o.b.s. Het Sterrenschip Oudergeleding Personeelsgeleding Overig Nick Bruins X Carola Iterson

Nadere informatie

Medezeggenschapsraad De Toverlaars openbare school voor basisonderwijs

Medezeggenschapsraad De Toverlaars openbare school voor basisonderwijs Medezeggenschapsraad De Toverlaars openbare school voor basisonderwijs Aanvang: 19:30 uur Sluiting: 22.30 uur NOTULEN MR -VERGADERING Aanwezig: 9-7-2015 Evelien de Klerk, Melanie van Benthem, Liesbeth

Nadere informatie

Notulen (P/MR) Notulen Aanwezig:

Notulen (P/MR) Notulen Aanwezig: Notulen (P/MR) Notulen 14-06-2017 Aanwezig: Ernie Delleman Dorolien Regelink Wilma Schrijver Karen Tempels Agnes Tuinte Lars Krabben borg Hans Reede Leonie Salemink Afwezig: Wilfried Schoof Sifra Hoof

Nadere informatie

Notulen MR- vergadering Datum:8 mei 2012 Aanvang: uur

Notulen MR- vergadering Datum:8 mei 2012 Aanvang: uur 1. Aanwezig : Anne Iedema(Vz/ ouder), Mark Kramer (lid/ ouder), Titia Woudwijk (lid/ ouder), Astrid Schoonhoven (lid/personeel), Ubbo Elzinga (directie), Karin Baars (lid/personeel), Lottie Kramer- Haarsma

Nadere informatie

GMR Actie- en besluitenlijst vergadering Datum: 21 maart 2018

GMR Actie- en besluitenlijst vergadering Datum: 21 maart 2018 GMR Actie- en besluitenlijst vergadering Datum: 21 maart 2018 Aanwezig: Afwezig: Notulen: Abe Brouns (Plv. vz), Chantal Pijls en Richard de Wilde, Angèle Gubbels en Stephan Gerards en Marc Meulen CvB Ryszard,

Nadere informatie

Notulen Goedkeuren Besluit Notulen goedgekeurd. Annabel. Milou is vanavond nieuw. Zij schuift aan en is het nieuwe lid.

Notulen Goedkeuren Besluit Notulen goedgekeurd. Annabel. Milou is vanavond nieuw. Zij schuift aan en is het nieuwe lid. Notulen MR woensdag 27 september 2017 Tijd : 19:45 uur 21:30 uur Notulist: Astrid Onderwerp Doel Status Aanpak Thema Beheerder Agenda Agenda vaststellen Besluit vraagt of de gehele vergadering blijft i.v.m.

Nadere informatie

GEMEENSCHAPPELIJKE MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

GEMEENSCHAPPELIJKE MEDEZEGGENSCHAPSRAAD GEMEENSCHAPPELIJKE MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Notulen vergadering GMR Maandag 3 november 2014 Locatie: o.b.s. De Vuurvogel aanwezig/afwezig Ouders Personeel Overig Frank Broomans Afw. Marcel Hofstee x Paul Moltmaker

Nadere informatie

Notulen MR 1 dinsdag 13 september 2016 Aanwezig: Anne, Mirjana, Irene, Ilse, Florinde en Paul Maarten en Selma (directie),

Notulen MR 1 dinsdag 13 september 2016 Aanwezig: Anne, Mirjana, Irene, Ilse, Florinde en Paul Maarten en Selma (directie), Notulen MR 1 dinsdag 13 september 2016 Aanwezig: Anne, Mirjana, Irene, Ilse, Florinde en Paul Maarten en Selma (directie), Afwezig met bericht: - 1.Opening, vaststelling agenda Agenda wordt goedgekeurd.

Nadere informatie

OPR Samenwerkingsverband Passend onderwijs PO Eindhoven

OPR Samenwerkingsverband Passend onderwijs PO Eindhoven OPR Samenwerkingsverband Passend onderwijs PO Eindhoven Verslag OPR vergadering d.d. 22 september 2016 CONCEPT 19:30 uur. Locatie: BS De Regenboog, Son en Breugel Aanwezig: dhr. J. Raijmakers Personeelsgeleding

Nadere informatie

Notulen MR vergadering 29 maart Aanwezig:Peter, Bart, Sonja, Margret en Angelique Afwezig wegens ziekte:marijke Afwezig met bericht: Sabine

Notulen MR vergadering 29 maart Aanwezig:Peter, Bart, Sonja, Margret en Angelique Afwezig wegens ziekte:marijke Afwezig met bericht: Sabine Notulen MR vergadering 29 maart 2016 Aanwezig:Peter, Bart, Sonja, Margret en Angelique Afwezig wegens ziekte:marijke Afwezig met bericht: Sabine 1. Opening. Bart opent de vergadering. De notulen van 4

Nadere informatie

GMR Actie- en besluitenlijst vergadering

GMR Actie- en besluitenlijst vergadering GMR Actie- en besluitenlijst vergadering Datum: 14 december 2017 Aanwezig: Afwezig: Notulen: Abe Brouns (plv. voorzitter), Richard de Wilde, Chantal Pijls, Bram Schloesser, Melanie Verbeek Petra Ozek Daisy

Nadere informatie

notulen MR OBS De Meerpaal 4 september 2013 -Vastgesteld

notulen MR OBS De Meerpaal 4 september 2013 -Vastgesteld notulen MR OBS De Meerpaal 4 september 2013 -Vastgesteld Oudergeleding Gina de Maat Daniëlle v.d. Wege voorzitter Marty Meijer Personeelsgeleding Annemiek Stallaart (notulist) Esmeralda de Kind Herma Reijenga

Nadere informatie

GMR vergadering Leden GMR en CvB Vergaderzaal Jasmijnstraat

GMR vergadering Leden GMR en CvB Vergaderzaal Jasmijnstraat Soort vergadering Genodigden/doelgroep Vergaderruimte Vergaderadres vergadering Leden en CvB Vergaderzaal Jasmijnstraat Datum vergadering Aanvangs- en eindtijd Voorzitter Notulist 18-05-2016 19.30-20.15

Nadere informatie

Verslag GMR vergadering op donderdag 23 november 2017 Margrietschool, Julianadorp, 19:30 uur

Verslag GMR vergadering op donderdag 23 november 2017 Margrietschool, Julianadorp, 19:30 uur Verslag GMR vergadering op donderdag 23 november 2017 Margrietschool, Julianadorp, 19:30 uur Aanwezig : Mirjam van der Linden, Bartha Schuiling, Nienke Lakeman, Denise van Veen (vz), Miranda Rommers, Henk

Nadere informatie

5. Bestuurlijk Jaarplan. Het door het bestuur en Anne gepresenteerde plan is door de MR besproken.

5. Bestuurlijk Jaarplan. Het door het bestuur en Anne gepresenteerde plan is door de MR besproken. Besproken op vergadering van MR Driemaster Alkmaar 24-11-2015 Aanwezig: : Leerkrachten: Trudy, Inge, Saskia, Sabine. Ouders: Jelly, Karolien, Laurent. Afwezig met bericht: Charlotte. Namens directie, tot

Nadere informatie

Hierbij nodigen we jullie uit voor de vergadering van de GMR van O2A5 op 25 januari 2018, aanvang uur in het bestuursgebouw van O2A5 in Arkel.

Hierbij nodigen we jullie uit voor de vergadering van de GMR van O2A5 op 25 januari 2018, aanvang uur in het bestuursgebouw van O2A5 in Arkel. GMR O2A5 Aan de leden van de GMR O2A5, Arkel, 10 januari 2018 Dames en heren, Hierbij nodigen we jullie uit voor de vergadering van de GMR van O2A5 op 25 januari 2018, aanvang 20.00 uur in het bestuursgebouw

Nadere informatie

Aanwezig: Carin (Directeur), Arjen (voorzitter), Bert (penningmeester), Miranda (secretaris), Margriet (notulist) verlaat. Nieuw ouderlid:?

Aanwezig: Carin (Directeur), Arjen (voorzitter), Bert (penningmeester), Miranda (secretaris), Margriet (notulist) verlaat. Nieuw ouderlid:? 2 e MR-vergadering van 2016-2017, e-mailadres MR: mrsbodepiramide@gmail.com Datum: 17-01-17, Aanvang: 19.00 Aanwezig: Carin (Directeur), Arjen (voorzitter), Bert (penningmeester), Miranda (secretaris),

Nadere informatie

Medezeggenschapsraad. Algemene informatie

Medezeggenschapsraad. Algemene informatie Datum: 09-10-2018 Start: 19.00 uur Einde: 21.30 uur Algemene informatie Locatie: Personeelskamer Voorzitter: Lieke van Wijk Notulist: de Jong Deelnemers Deelnemer: Aanwezig: Afwezig: Angelique Keetbaas

Nadere informatie

Notulen MR vergadering

Notulen MR vergadering Notulen MR vergadering Datum: 11-06-2018 Tijd: 19.30 Aanvang 21.30 Sluiting Aanwezig Oudergeleding: Ralph, Monique Personeelsgeleding: Marije, Annemieke,(MR Antonius)Irma (MR Zeearend) Directie: Danielle

Nadere informatie

Iedereen stelt zich voor aan de hand van een meegenomen voorwerp.

Iedereen stelt zich voor aan de hand van een meegenomen voorwerp. Notulen MR-vergadering CBS de Ark 2 oktober 2018 Aanwezig: Sanne Clarissa Mariette Aad Ay-Ming Marijn Afwezig: Michiel Mandy 1. Opening Iedereen stelt zich voor aan de hand van een meegenomen voorwerp.

Nadere informatie

3. Concept verslag vergadering 14 december 2015 vaststelling (in uw bezit)

3. Concept verslag vergadering 14 december 2015 vaststelling (in uw bezit) Gemeenteschappelijke Medezeggenschapsraad Plateau Assen Notulen vergadering GMR Maandag 1 februari 2016 Locatie: obs Het Sterrenschip Aanwezig/Afwezig Oudergeleding Personeelsgeleding Overig José Hoekstra

Nadere informatie

Notulen MR- vergadering Datum:21 februari 2012 Aanvang: 19.30 uur

Notulen MR- vergadering Datum:21 februari 2012 Aanvang: 19.30 uur 1. Aanwezig : Anne Iedema(Vz/ ouder), Mark Kramer (lid/ ouder), Peter Kingma (Plv.vz/ ouder), Margriet Reatch, en Titia Woudwijk (lid/ ouder), Alfred Slöetjes (lid/ personeel) Astrid Schoonhoven (lid/personeel),

Nadere informatie

Jaarverslag Medezeggenschapsraad. De Zijlwijkschool Het Kompas. Schooljaar (CONCEPT)

Jaarverslag Medezeggenschapsraad. De Zijlwijkschool Het Kompas. Schooljaar (CONCEPT) Jaarverslag Medezeggenschapsraad De Zijlwijkschool Het Kompas Schooljaar 2014 2015 (CONCEPT) MR Jaarverslag De Zijlwijkschool Het Kompas 2014 2015 Pag. 1/10 Inhoud Inhoud Inleiding Vergaderingen Samenstelling

Nadere informatie

Notulen Aanwezig: Annika, Caroline, David, Maike en Paul Afwezig: Jeske en Johan

Notulen Aanwezig: Annika, Caroline, David, Maike en Paul Afwezig: Jeske en Johan Notulen Aanwezig: Annika, Caroline,, Maike en Afwezig: Jeske en Johan MR datum: maandag 25-09-2017 aanvang: 20.00 uur Agendapun Inhoud Door wie Status t 1. Opening 2. Notulen MR 29-05-2017 Geen opmerkingen

Nadere informatie

Notulen GMR overleg. Ter vergadering uitgedeeld: Actievoerder

Notulen GMR overleg. Ter vergadering uitgedeeld: Actievoerder Notulen GMR overleg Plaats Marum Datum Maandag 31 maart 2015 Tijd: Aanwezig: Afwezig m.k.: Notulist: 19.30 21.30 uur Deniece, Gerrit, Maarten, Corjan, Erik, Greet, Miranda, Martine, Alje, Evelien, Pieter

Nadere informatie

Graag notulen en beleidstukken minstens een week voor de vergadering aanleveren> secretaris

Graag notulen en beleidstukken minstens een week voor de vergadering aanleveren> secretaris Notulen Mr vergadering maandag 12 juni 2017 Aanwezig: Marleen Goumans (vz), Daphne Sprenkling (dir.), Elles Scholtes (MT lid), Angelica van Winden (secr.), Diane van Deutekom, Mascha van der Wilk, Cindy

Nadere informatie

Groningen, 29 mei 2015

Groningen, 29 mei 2015 Groningen, 29 mei 2015 Speciale dagen: woensdag 3 juni podiumoptreden 1/2c donderdag 4 juni schoolreis groepen 4, 5 en 6 vrijdag 5 juni podiumoptreden 1/2d maandag 8 t/m donderdag 11 juni avond 4 daagse

Nadere informatie

Gasten; Chris [ namens het bevoegd gezag ] Afwezig: Gerda, Natascha met kennisgeving, Jannie [ zie toelichting ]

Gasten; Chris [ namens het bevoegd gezag ] Afwezig: Gerda, Natascha met kennisgeving, Jannie [ zie toelichting ] MR Blinkertschool Soort vergadering MR. Plaats: Blinkertschool Arnhem Datum: 13-03-2014 Tijd: 19.30 21.30u Notulist: Anneke Aanwezig:, Lisanne, Anneke Meerkerkstraat 20 6843 MH Arnhem Telefoon 06-53957807

Nadere informatie

4 Vakantierooster 2015-2016 De BOV komt met een voorstel. Dit is overgenomen door Kiem. De GMR stemt hiermee in.

4 Vakantierooster 2015-2016 De BOV komt met een voorstel. Dit is overgenomen door Kiem. De GMR stemt hiermee in. Notulen van de GMR-vergadering van 26-02-2015 Aanwezig: Mark Bernards, Debbie Boeijen (secretaris), Trudy van den Elzen, Hans van Geffen (voorzitter), Nicky van den Heuvel, Mariëtte Jansen, Ivo van der

Nadere informatie

Soort GMR vergadering Leden GMR en CvB Vergaderzaal Jasmijnstraat

Soort GMR vergadering Leden GMR en CvB Vergaderzaal Jasmijnstraat Soort vergadering Genodigden/doelgroep Vergaderruimte Vergaderadres Soort vergadering Leden en CvB Vergaderzaal Jasmijnstraat Datum vergadering Aanvangs- en eindtijd Voorzitter Notulist 22-04-2015 19.30-20.15

Nadere informatie

JAARVERSLAG GEMEENSCHAPPELIJKE MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

JAARVERSLAG GEMEENSCHAPPELIJKE MEDEZEGGENSCHAPSRAAD JAARVERSLAG GEMEENSCHAPPELIJKE MEDEZEGGENSCHAPSRAAD 2017-2018 INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE INLEIDING... 1 1. MEDEZEGGENSCHAP BIJ STICHTING PRISMA... 2 1.1 Samenstelling Gemeenschappelijke Medezeggenschapsraad

Nadere informatie

Notulen MR De Caegh 9 april 2018

Notulen MR De Caegh 9 april 2018 Notulen MR De Caegh 9 april 2018 punt Aanwezig: Cees, Ilse, Jeroen, Marisca, Jolanda, Paul en Sylvia Afwezig: Richarda, Rina 1 Opening en vaststelling van de agenda Cees heet eenieder welkom. 2 Mededelingen

Nadere informatie

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Basisschool de Leerlingst Ringoven 5 6081 GR Haelen

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Basisschool de Leerlingst Ringoven 5 6081 GR Haelen Onderwerp Notulen vergadering 6 maart 2015 Aan Leden MR, secretariaat ouderraad en directeur Aanwezig Leon Boom, Ingrid Housmans, Josine Neuhof, Ankie Opbroek, Jolanda Colnot, Marieke Le Large Afwezig

Nadere informatie

: Danny Groenenboom, Monique Markus, Dion van Bladel, Dieke Maatman, Els Albronda, Marije Luiten, Sonja Heeren en Hetty de Waal

: Danny Groenenboom, Monique Markus, Dion van Bladel, Dieke Maatman, Els Albronda, Marije Luiten, Sonja Heeren en Hetty de Waal Medezeggenschapsraad Notulen MR vergadering Aanwezig Notulist Gast : Danny Groenenboom, Monique Markus, Dion van Bladel, Maatman, Els Albronda, Marije Luiten, Sonja Heeren en Hetty de Waal : Maatman :

Nadere informatie

Medezeggenschapsraad De Toverlaars openbare school voor basisonderwijs

Medezeggenschapsraad De Toverlaars openbare school voor basisonderwijs Medezeggenschapsraad De Toverlaars openbare school voor basisonderwijs Aanvang: 19:30 uur Sluiting: 22.00 uur CONCEPT NOTULEN MR -VERGADERING 6 oktober 2015 Aanwezig: Liesbeth Bult, Marie-José Jaspers,

Nadere informatie

Datum Nummer nr. 1

Datum Nummer nr. 1 MR de Burijn NOTULEN Datum 5-9-2016 Nummer 2016-2017 nr. 1 Aanwezig Michel Wittebrood Marijke Linde Margriet van Twisk Manon Horsthuis Plaats De Burijn Virginia Festner Mireille Lefebre (v.a. 20.00) Afwezig

Nadere informatie

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Basisschool de Leerlingst Ringoven 5 6081 GR Haelen

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Basisschool de Leerlingst Ringoven 5 6081 GR Haelen Onderwerp Notulen vergadering 10 april 2015 Aan Leden MR, secretariaat ouderraad en directeur Aanwezig Leon Boom, Ingrid Housmans, Josine Neuhof, Ankie Opbroek, Jolanda Colnot, Marieke Le Large Afwezig

Nadere informatie

Medezeggenschapsraad o.b.s. De Vuurtoren Email: mrvuurtoren@obs-devuurtoren.nl

Medezeggenschapsraad o.b.s. De Vuurtoren Email: mrvuurtoren@obs-devuurtoren.nl Medezeggenschapsraad o.b.s. De Vuurtoren Email: mrvuurtoren@obs-devuurtoren.nl Datum: 16-Juni-2015 Tijd: 20:00 22:30 Onderwerp: MR Vergadering obs De Vuurtoren Locatie West Aanwezig: Naam Aanwezig Afwezig

Nadere informatie

Notulen 20 november 2012 Medezeggenschapsraad Overleg

Notulen 20 november 2012 Medezeggenschapsraad Overleg Aanwezig: Notulen 20 november 2012 Medezeggenschapsraad Overleg RKBS De Prinsenhof Afwezig: Plaats: Volgende vergadering Agenda Alex Duivenvoorde (voorzitter), Angelique Duivenvoorde, Micha Luttik, Fred

Nadere informatie

Verslag GMR vergadering 1 oktober 2018

Verslag GMR vergadering 1 oktober 2018 Verslag GMR vergadering 1 oktober 2018 Aanwezig : Miranda van Dorland, Bartha Schuiling, Miranda Melis, Nienke Lakeman, Leila van den Berg, Anne van der Pol, Mirjam van der Linden, Denise van Veen, Willy

Nadere informatie

Soort vergadering Genodigden/doelgroep Vergaderruimte Vergaderadres GMR vergadering Leden GMR en CvB Vergaderzaal

Soort vergadering Genodigden/doelgroep Vergaderruimte Vergaderadres GMR vergadering Leden GMR en CvB Vergaderzaal Soort vergadering Genodigden/doelgroep Vergaderruimte Vergaderadres vergadering Leden en CvB Vergaderzaal Jasmijnstraat Bestuurskantoor Datum vergadering Aanvangs- en eindtijd Voorzitter Notulist 11-10-2017

Nadere informatie

2 Mededelingen informerend Ernie heeft zich ziek gemeld, Hans komt later.

2 Mededelingen informerend Ernie heeft zich ziek gemeld, Hans komt later. MR AGENDA EN NOTULEN Datum: 21-01-13 Soort vergadering: MR Tijd: 20.00u-21.45u met uitloop tot 22.00u Nr. agendapunt status bijlagen Aandachtspunten Afspraken/besluiten 1 Welkom 2 Mededelingen informerend

Nadere informatie

JAARVERSLAG MR Het Springtij augustus 2014 juli 2016

JAARVERSLAG MR Het Springtij augustus 2014 juli 2016 1. Algemeen JAARVERSLAG MR Het Springtij augustus 2014 juli 2016 1.1 Samenstelling en taakverdeling Ineke Wijkhuijs personeel (voorzitter) Saskia Eggermont personeel (secretaris) (tot augustus 2015, i.v.m.

Nadere informatie

Notulen MR 4 maandag 13 februari 2017

Notulen MR 4 maandag 13 februari 2017 Notulen MR 4 maandag 13 februari 2017 Aanwezig : Anne, Mirjana, Florinda, Paul, Ilse, Selma (directie), Natasja (notulen) Afwezig met bericht : Irene -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Activiteitenplan 2014-2015

Activiteitenplan 2014-2015 Activiteitenplan 2014-2015 Medezeggenschapsraad Samenstelling MR 2014-2015 Oudergeleding: Ankie Eleveld, voorzitter Machteld de Wit / Angelina Sinnige Personeelsgeleding: Annemarie Roemer Hilma Groot Pauline

Nadere informatie

1. Welkom: Michiel heet iedereen welkom. 2. Mededelingen: Geen.

1. Welkom: Michiel heet iedereen welkom. 2. Mededelingen: Geen. Notulen MR vergadering 2 november 2015 Aanwezig: Sanne, Michiel, Annet, Folkert en Marielle. Afwezig: Natascha en Ellen Voorzitter: Michiel Notulist: Marielle Akkoord: 15-11-2015 1. Welkom: Michiel heet

Nadere informatie

Jaarplan Medezeggenschapsraad IKC de Vincent

Jaarplan Medezeggenschapsraad IKC de Vincent Jaarplan Medezeggenschapsraad IKC de Vincent Schooljaar 2018-2019 Finale versie 2.0 Oktober 2018 Jaarplan MR IKC de Vincent Schooljaar 2018-2019 1 van 7 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Missie en Visie...

Nadere informatie

Anne (vz), Florinda (pers), Minke (pers), Erwin (ouder), Linda (ouder), Marianne (not)

Anne (vz), Florinda (pers), Minke (pers), Erwin (ouder), Linda (ouder), Marianne (not) MR 2 Arcade Verslag Datum: 5 november 2018 Plaats: Arcade, Pauwoogvlinder 12, Utrecht Aanvang: 19.00u (start vergadering) Aanwezig: Afwezig: Anne (vz), Florinda (pers), Minke (pers), Erwin (ouder), Linda

Nadere informatie

Agenda MR Antoniusschool: dinsdag 6 november 2018 Start: 19.30u

Agenda MR Antoniusschool: dinsdag 6 november 2018 Start: 19.30u Agenda MR Antoniusschool: dinsdag 6 november 2018 Start: 19.30u Aanwezig: Oudergeleding Elize Botermans (GMR), Rene Groen, Renske Peters Personeelsgeleding José van der Laan, Erica Hermans, Leonore Melkert

Nadere informatie

Notulen van de vergadering

Notulen van de vergadering Notulen van de vergadering 26-06-2017 Aanvang: 19.30 uur. Eindtijd: 21.45 uur. Voorzitter: Manon Afwezig: Diana met kennisgeving Aanwezig: Jürgen Kroot namens OV Notulen: Diana: 17-10 / 26-6 Leona: 16-1

Nadere informatie

Notulen Ondersteuningsplanraad

Notulen Ondersteuningsplanraad Notulen Ondersteuningsplanraad Datum: 15-01-2019 Aanvangstijd: 19.30 uur Locatie: gebouw SWV: Jean Monnetpark 15 Lid SWV-MT aanwezig: Anja OPR leden aanwezig: Arco, E, Alice, Annet, René, Sylvia, Annelies,

Nadere informatie

Notulen MR vergadering datum: do

Notulen MR vergadering datum: do Notulen MR vergadering datum: do 19-05-2016 Aanwezig: Martin, Natasja, Rebekka, Sharon, Robert, Linda, Saskia, Kim, Josephine, Natascha Afwezig: Gast: Marjon AGENDAPUNT Resultaat Actie 1. Opening De voorzitter

Nadere informatie

JAARVERSLAG GEMEENSCHAPPELIJKE MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

JAARVERSLAG GEMEENSCHAPPELIJKE MEDEZEGGENSCHAPSRAAD JAARVERSLAG GEMEENSCHAPPELIJKE MEDEZEGGENSCHAPSRAAD 2014-2015 INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE INLEIDING... 1 1. Medezeggenschap bij Stichting Prisma... 3 1.1 Samenstelling Gemeenschappelijke Medezeggenschapsraad

Nadere informatie

Notulen OPR PassendWijs

Notulen OPR PassendWijs regio Personeelsgeleding Oudergeleding Overbetuwe / Lingewaard Tamara Bulters (voorzitter / PR / nieuwsbrief) Valentien Milder Astrid Peters (penningmeester) vacant Renkum Bianca Thomassen (secretaris

Nadere informatie

Notulen GMR-overleg 26 september 2017

Notulen GMR-overleg 26 september 2017 Notulen GMR-overleg 26 september 2017 AANWEZIG AFWEZIG voor de ouders/ Hr. J. Bruinooge (SGDC) leerlingen Hr. H. Gomaa (FV) Hr. K. Hoppener (MC) (DV) Hr. H. Scheltens (GN) (VL) (SGCL) Mw. S. Schipper (VV

Nadere informatie

MR de Tafelronde NOTULEN

MR de Tafelronde NOTULEN MR de Tafelronde NOTULEN DATUM: 25 JUNI 2013 PLAATS:AMERSFOORT NOTULIST VOORZITTER AANWEZIGEN Henk Hans, Henk,, Martijn, Agnes, Jeroen, Koen Agenda: Welkom MR gedeelte: Mededelingen Ingekomen post Vaststellen

Nadere informatie

Notulen vergadering Ondersteunings Plan Raad 2 juni 2015

Notulen vergadering Ondersteunings Plan Raad 2 juni 2015 Notulen vergadering 2 juni 2015 Locatie Dick Bruna school te Waddinxveen 1. Opening vergadering Voorzitter opent de vergadering. Eerst worden de geplande vergaderdata besproken. Een OPR-lid kan niet op

Nadere informatie

Openbare Basisschool De Flint

Openbare Basisschool De Flint Jaarplan Medezeggenschapsraad O.b.s De Flint schooljaar 2018-2019 1 Inhoudsopgave Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Missie en Visie... 4 3. Bezetting en verkiesbaarheid MR leden. 5 4. Structurele onderwerpen

Nadere informatie

Notulen MR- vergadering Datum: 16 november 2010 Aanvang: uur

Notulen MR- vergadering Datum: 16 november 2010 Aanvang: uur 1. Aanwezig : Anne Iedema(Vz/ ouder), Jellie van Houten (Vice Vz/ personeel), Jannes Hofstra (secr/ personeel), Lottie Kramer- Haarsma (lid/ ouder), Bianca Visser (lid/ personeel), Annie Jaasma Minnema

Nadere informatie

Medezeggenschapsraad Basisschool De Waai

Medezeggenschapsraad Basisschool De Waai Medezeggenschapsraad Basisschool De Waai Jaarverslag 2014-2015 MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Jaarverslag Medezeggenschapsraad De Waai schooljaar 2014-2015 De MR Voorwoord Dit jaarverslag geeft een samenvatting

Nadere informatie

Lidwien Vos (directie) (schuift om 21:00 uur aan) 1. Opening De voorzitter opent de vergadering met een woord van welkom.

Lidwien Vos (directie) (schuift om 21:00 uur aan) 1. Opening De voorzitter opent de vergadering met een woord van welkom. Notulen van de mr-vergadering op 12 juni 2017 Aanwezigen: Jasper de Bock (interim-voorzitter MR) Lotte van Deursen Rene Glas Bas de Groot Marco van Leeuwen Laura Lijf-Versteeg Diederik Miedema Lidwien

Nadere informatie

2. Verslag vorige vergadering dd. 25 november 104. Er zijn geen op/aanmerkingen. Het verslag kan op de site worden geplaatst.

2. Verslag vorige vergadering dd. 25 november 104. Er zijn geen op/aanmerkingen. Het verslag kan op de site worden geplaatst. Verslag : Vergadering ouderraad KSH Datum : 13 januari 2015 Aanwezig : Esther van der Linden (voorzitter) Hans Nijhuis (notulist) Stephanie Siem Wim Velthuis Joyce van Dijk Arenda Doets Hanneke van der

Nadere informatie

MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

MEDEZEGGENSCHAPSRAAD MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Conceptnotulen MR vergadering 03 03 2015 Aanwezig: Peter (vz), Jan-Bernard, Lucien, Paul, Pim, Thea, Robbert, Nelleke en (dir) Notulant: Liesbeth 1. Opening Peter opent de vergadering

Nadere informatie

Notulen GMR 17 november 2014

Notulen GMR 17 november 2014 Voorzitter: Jeroen Boxsem Notulen: Martijn van Iersel Aanwezig: Leon van der Veen, Nico van der Hoeven, Laurens van Tilburg, Dorina van den Berg, André van der Velden, Hans Teegelbeckers, Patrick Berends,

Nadere informatie

Afwezig Dhr. Arne Breunesse Ouder Revius Doorn ABr Actie

Afwezig Dhr. Arne Breunesse Ouder Revius Doorn ABr Actie Vergadering GMR-vergadering 2019-02 Datum Maandag 11 maart 2019 Plaats CCZ, Zeist Aanwezig Namens Code Dhr. Esse van den Burg (vz) Revius Doorn EB Dhr. Arnoud Bosse Christelijk Lyceum Zeist AB Mw. Jolanda

Nadere informatie

Notulen vergadering Ondersteunings Plan Raad 15 september 2015

Notulen vergadering Ondersteunings Plan Raad 15 september 2015 Notulen vergadering Ondersteunings Plan Raad 15 september 2015 Locatie Van Swietenstraat 26, Gouda 1. Opening vergadering Voorzitter opent de vergadering. Er is nog een extra ingezonden stuk binnengekomen.

Nadere informatie

GMR SVOL. Jaarverslag Vastgesteld en ondertekend door de leden in de GMR-vergadering van 14 juni 2018

GMR SVOL. Jaarverslag Vastgesteld en ondertekend door de leden in de GMR-vergadering van 14 juni 2018 GMR SVOL Jaarverslag 2017 2018 Vastgesteld en ondertekend door de leden in de GMR-vergadering van 14 juni 2018 Hoofdstuk 1 De visie en missie blz. 1 Hoofdstuk 2 De besproken thema s blz. 2 Hoofdstuk 3

Nadere informatie

NOTULEN MR 22 SEPTEMBER :00 UUR OVERLAAT WAALWIJK

NOTULEN MR 22 SEPTEMBER :00 UUR OVERLAAT WAALWIJK NOTULEN MR 22 SEPTEMBER 2015 19:00 UUR OVERLAAT WAALWIJK VERGADERING BELEGD DOOR TYPE VERGADERING ORGANISATOR NOTULIST VOORZITTER AANWEZIGEN AFWEZIGEN Ghislaine MR-vergadering Ghislaine Ad Ghislaine LAA,

Nadere informatie

*Welkom door de voorzitter; In het bijzonder Paul Drost die voor de eerste keer aanwezig is. Manon, Miranda, Marja en John hebben zich afgemeld.

*Welkom door de voorzitter; In het bijzonder Paul Drost die voor de eerste keer aanwezig is. Manon, Miranda, Marja en John hebben zich afgemeld. Notulen MR vergadering 15-12-2014 *Welkom door de voorzitter; In het bijzonder Paul Drost die voor de eerste keer aanwezig is. Manon, Miranda, Marja en John hebben zich afgemeld. *Notulen vorige vergadering

Nadere informatie

Aanwezig: Sandra Kramer (voorzitter), Frank ten Vergert, Aad Jansen, Natasja Jean-Pierrede Hoog, Eva Hurst (notulist)

Aanwezig: Sandra Kramer (voorzitter), Frank ten Vergert, Aad Jansen, Natasja Jean-Pierrede Hoog, Eva Hurst (notulist) Notulen MR deelraad Kaap vergadering Locatie: Kaap Datum: donderdag 7 november 2013 Aanvang: 19.00 Einde: 21.20 Aanwezig: Kramer (voorzitter), ten Vergert, Jansen, Natasja Jean-Pierrede Hoog, Hurst (notulist)

Nadere informatie

Alphen aan den Rijn, 17 oktober De Schoolpilaar Medezeggenschapsraad de Rank (versie ) De schoolpilaar MR Versie

Alphen aan den Rijn, 17 oktober De Schoolpilaar Medezeggenschapsraad de Rank (versie ) De schoolpilaar MR Versie Alphen aan den Rijn, 17 oktober 2016 De Schoolpilaar Medezeggenschapsraad de Rank (versie 2016 2017) 1 Inleiding Het doel van de schoolpilaar is de jaarplanning van de voorgenomen activiteiten door de

Nadere informatie

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 13 april 2010

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 13 april 2010 NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAADVERGADERING 13 april 2010 Aanwezig Rol Ingrid Nauta Y Team Joost Stekelenburg N Team Edward Kleinjan Y Secretaris Michel v.d. Meulen Y Ouder Anja Brugman Y Ouder Wim Boog Y

Nadere informatie

MR Jaarverslag 2011-2012

MR Jaarverslag 2011-2012 MR Jaarverslag 2011-2012 Email: Internet: Facebook: Twitter: mr@paletdinther.nl www.paletdinther.nl www.facebook.com/mrpalet @mrpalet 1. Voorwoord Voor u ligt het jaarverslag van de medezeggenschapsraad

Nadere informatie

Activiteitenplan 2015-2016 Medezeggenschapsraad NHJ-A

Activiteitenplan 2015-2016 Medezeggenschapsraad NHJ-A Activiteitenplan 2015-2016 Medezeggenschapsraad NHJ-A Inhoudsopgave 1. Visie en uitgangspunten... 2 2. Kernissues MR... 2 3. Activiteiten t.b.v. regelingen en beleidsplannen... 3 4. Planning... 4 5. Notulen...

Nadere informatie

Er is nog geen reactie op de vacature voor notulist GMR. Er wordt gekeken of er iemand extern ingehuurd kan worden.

Er is nog geen reactie op de vacature voor notulist GMR. Er wordt gekeken of er iemand extern ingehuurd kan worden. Gemeenschappelijke Medezeggenschapsraad Plateau Assen Notulen GMR Maandag 13 maart 201 Locatie: o.b.s. Het Sterrenschip Oudergeleding Personeelsgeleding Overig Nick Bruins X Carola Iterson X Paul Moltmaker

Nadere informatie

Tijd onderwerp Inhoud wie Deadlines Opening Vaststellen agenda

Tijd onderwerp Inhoud wie Deadlines Opening Vaststellen agenda Medezeggenschapsraad BS De Griffioen Schoolstraat 45 4841 XC Prinsenbeek tel 076-5412948 e-mail: kbsdegriffioen_mr@inos.nl Prinsenbeek 11-09-2017 Beste mensen, Hierbij nodig ik jullie uit voor de -vergadering

Nadere informatie

Jaarverslag medezeggenschapsraad interconfessionele basisschool de Ark

Jaarverslag medezeggenschapsraad interconfessionele basisschool de Ark Jaarverslag medezeggenschapsraad interconfessionele basisschool de Ark 2017-2018 Basisschool De Ark De Dintel 2 5463 NR Veghel tel. 0413-319680 e-mail: ark@skipov.nl e-mail mr: mrar@skipov.nl www.arkskipov.nl

Nadere informatie

Notulen MR Montessorischool Jan Vermeer Delft 12 juni locatie Raam

Notulen MR Montessorischool Jan Vermeer Delft 12 juni locatie Raam Notulen MR Montessorischool Jan Vermeer Delft 12 juni 2017 - locatie Raam Openbare vergadering van 20:00 22:00 uur Aanwezig: Thea, Joost, Russell, Dolf, Annemarie, Esmeralda, Daan, Jasper Notulist: Jasper

Nadere informatie

Medezeggenschapsraad ombs ZieZo

Medezeggenschapsraad ombs ZieZo Plaats: ombs ZieZo Tijd: 19.30 21.30 uur, Datum: woensdag 16-9-2014 Uitgenodigd: leden MR, directeur Afmelding: Cas Marleen heeft zich teruggetrokken als lid van de MR Anja komt later (sluit aan om 19.40

Nadere informatie

JAARVERSLAG GEMEENSCHAPPELIJKE MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

JAARVERSLAG GEMEENSCHAPPELIJKE MEDEZEGGENSCHAPSRAAD JAARVERSLAG GEMEENSCHAPPELIJKE MEDEZEGGENSCHAPSRAAD 2015-2016 INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE INLEIDING... 1 1. MEDEZEGGENSCHAP BIJ STICHTING PRISMA... 3 1.1 Samenstelling Gemeenschappelijke Medezeggenschapsraad

Nadere informatie

Jaarverslag Medezeggenschapsraad Schooljaar

Jaarverslag Medezeggenschapsraad Schooljaar R.K. Basisschool "De Kring" Koornlaan 2-4 1815 GE Alkmaar Tel.: 072-5117973 E-mail: de.kring@saks.nl http://www.kring-saks.nl Jaarverslag Medezeggenschapsraad Schooljaar 2014-2015 Voorwoord In dit jaarverslag

Nadere informatie

Datum Nummer nr. 3. Notulist

Datum Nummer nr. 3. Notulist MR de Burijn NOTULEN Datum 6-3-2017 Nummer 2016-2017 nr. 3 Aanwezig Michel Wittebrood Marijke Linde Manon Horsthuis Petra Godschalk Michael Bunink Plaats De Burijn Mireille Lefebre & Frans Larooi (v.a.

Nadere informatie

Aanwezig: Wim van den Noort, Lyda Sterk, Bert Leene, Duranda van Zeumeren Heleen den Engelsman, Johan van Keulen en Minet Willemsen

Aanwezig: Wim van den Noort, Lyda Sterk, Bert Leene, Duranda van Zeumeren Heleen den Engelsman, Johan van Keulen en Minet Willemsen Notulen MR vergadering 22-03-2012 Aanwezig: Wim van den Noort, Lyda Sterk, Bert Leene, Duranda van Zeumeren Heleen den Engelsman, Johan van Keulen en Minet Willemsen Afwezig: - Plaats: Schuilplaats Tijd:

Nadere informatie

MR De Vuurvogel. Waar staat de MR voor? Waar gaat de MR voor?

MR De Vuurvogel. Waar staat de MR voor? Waar gaat de MR voor? MR De Vuurvogel Waar staat de MR voor? Onze missie is om een transparante en betrokken MR te zijn, die vanuit gelijkwaardigheid en respect voor verschillen op een positief kritische wijze de onderwijskwaliteit

Nadere informatie

JAARVERSLAG GMR. STICHTING AKKOORD!-po

JAARVERSLAG GMR. STICHTING AKKOORD!-po Beesel Horst a/d Maas Peel en Maas Venlo Secretariaat p/a Wylrehofweg 11 5912 PM Venlo T (077) 8500029 E info@omnibus.akkoord-po.nl GMR STICHTING AKKOORD!-po Inhoud Inleiding pag. 3 Samenstelling GMR pag.

Nadere informatie

Medezeggenschapsraad Máximaschool Notulen 2 oktober 2017

Medezeggenschapsraad Máximaschool Notulen 2 oktober 2017 Medezeggenschapsraad Máximaschool Notulen 2 oktober 2017 Datum: 2 oktober 2017 Locatie: Máximaschool Aanwezig: Ellen Demes, Jellien Huisman, Karin Mast, Selma Steenwelle (vz), Mieke Voerman, Patrick Westerdijk

Nadere informatie

NOTULEN VERGADERING GEMEENSCHAPPELIJKE MEDEZEGGENSCHAPSRAAD SOZKO

NOTULEN VERGADERING GEMEENSCHAPPELIJKE MEDEZEGGENSCHAPSRAAD SOZKO NOTULEN VERGADERING GEMEENSCHAPPELIJKE MEDEZEGGENSCHAPSRAAD SOZKO Datum: 24 juni 2013 Locatie: Joannes XXIII, Neckardreef 115 Aanwezig: Joannes XXIII: Ronald Koopman (directeur), Mohamed Ait Abdellah (ouder),

Nadere informatie

Jaarplan Medezeggenschapsraad

Jaarplan Medezeggenschapsraad Jaarplan 2012 2013 Medezeggenschapsraad Inhoudsopgave Pagina 1. Inleiding 3 2. Samenstelling MR 4 3. Functies en taken 4 4. Bevoegdheden MR 5 5. Werkwijze 5 6. Vergaderdata 2012 2013 5 7. Vaste Agenda

Nadere informatie