Voor meer informatie kunnen mogelijke jobstudenten terecht op volgend mailadres: of via

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Voor meer informatie kunnen mogelijke jobstudenten terecht op volgend mailadres: of via"

Transcriptie

1 Het provinciebestuur wil tijdens de zomermaanden 2019 (juli, augustus en september) opnieuw een aantal jobstudenten in dienst nemen voor volgende locaties: Provinciaal domein Puyenbroeck (Parking 1), Puyenbrug 1a in 9185 Wachtebeke Provinciaal sportcentrum Puyenbroeck (Parking 2), Puidonkdreef 1 in 9185 Wachtebeke Provinciaal centrum De Boerekreek, Sint-Jansstraat 132 in 9982 Sint-Jan-in-Eremo Provinciaal domein De Ster, Lange Rekstraat 30 in 9100 Sint-Niklaas Bastion VIII, Begijnhoflaan 45, 9200 Dendermonde Provinciale uitleendienst, Kapiteinstraat 55, 9000 Gent Provinciaal Centrum voor Milieuonderzoek (PCM), Godshuizenlaan 95, 9000 Gent Provinciaal domein Het Leen, Gentsesteenweg 80, 9900 Eeklo Provinciaal domein Nieuwdonk, Dendermondsesteenweg 13 A, 9290 Overmere (Berlare) Daarnaast wil het provinciebestuur tijdens de periode 1 april 2019 tot en met 30 september 2019 ook beroep doen op flexibele jobstudenten om in drukke (weekend)momenten bij te springen. Ken jij iemand die graag als jobstudent wil werken bij het provinciebestuur? Bezorg hem/haar alvast deze informatie. Opgelet: om te kunnen werken als jobstudent bij het provinciebestuur dien je op de startdatum van je tewerkstelling 18 jaar te zijn. Inschrijven voor een vakantiejob kan, via de volgende link en dit t.e.m. donderdag 7 maart 2019! ( 313&langCode=nl&step=DIRECT) Gelieve je voorkeur qua plaats van tewerkstelling en functie aan te duiden en aan te geven in welke periode(s) je beschikbaar bent. Voor meer informatie kunnen mogelijke jobstudenten terecht op volgend mailadres: personeel.teama@oost-vlaanderen.be of via De selectiegesprekken zullen doorgaan op 16 en 20 maart, specifiek voor monitoren op 27 maart en op 3 april 2019 voor jobstudenten PCM. Nog even dit: Als jobstudent bij het provinciebestuur krijg je de kans om een eerste werkervaring op te doen. Het brutoloon op 1 januari 2019 bedraagt 11,76 euro. Per gewerkte dag van minimum 3 uur krijg je bovendien een maaltijdcheque ter waarde van 6,50 euro. Wie tewerkgesteld wordt in de domeinen en zaterdag- of zondagprestaties verricht, wordt hiervoor extra vergoed.

2 Functies Locatie Periode Noodzakelijke documenten Jobstudent Afhaling stalen / Laborant Provinciaal Centrum voor Milieuonderzoek Jobstudent Monitor camping / onthaal Provinciaal domein Puyenbroeck augustus camping / Onthaal Provinciaal domein Puyenbroeck juli Jobstudent Assistent sport augustus Jobstudent - Arbeider Provinciaal centrum De Boerekreek augustus Jobstudent - Arbeider bos en arboretum Provinciaal domein Het Leen juli (arboretum) Jobstudent - Laborant Provinciaal Centrum voor Milieuonderzoek 15/07 tem 14/08 studies in een wetenschappelijke opleiding in de richting scheikunde of milieu kopie rijbewijs B augustus studies in een wetenschappelijke opleiding in de richting scheikunde of milieu Jobstudent - Monitor Provinciaal Administratief Centrum Zuid + Provinciaal domein Puyenbroeck aanleggen reserve (paasvakantie, juli en augustus) Jobstudent - Groenonderhoud Bastion VIII augustus Jobstudent - Museumassistent Provinciaal domein Het Leen september Provinciaal domein De Ster flexibel: dagcontracten in Jobstudent - Onthaal periode van 01/04 tem 30/09. Provinciaal centrum De Boerekreek augustus Jobstudent - Poets- en keukenhulp september Provinciaal domein Puyenbroeck juli Jobstudent - Poets- en keukenhulp augustus Provinciaal sportcentrum Puyenbroeck juli augustus Jobstudent - Redder Jobstudent - Redder Provinciaal domein De Ster augustus flexibel: dagcontracten in periode van 01/04 tem 30/09. Jobstudent - Uitbatingen Provinciaal domein Puyenbroeck augustus 2de jaars student Bachelor onderwijs attest van jeugdanimator diploma of studiegetuigschrift secundair onderwijs (= derde graad of hoger secundair onderwijs) hoger reddersbrevet (+ bijscholingsattest indien reddersbrevet ouder is dan 1 jaar) diploma of studiegetuigschrift secundair onderwijs (= derde graad of hoger secundair onderwijs) hoger reddersbrevet (+ bijscholingsattest indien reddersbrevet ouder is dan 1 jaar)

3 (fietsenverhuur/minigolf en bootjesverhuur) Provinciale uitleendienst juli Jobstudent uitleendienst augustus 15/08 tem 15/09 Jobstudent verkeerspark Provinciaal domein Puyenbroeck augustus

4 Jobstudent - Monitor Het provinciebestuur van Oost-Vlaanderen organiseert tijdens de paasvakantie en de zomervakantie kinderopvang in het provinciaal domein Puyenbroeck te Wachtebeke voor de kinderen van het personeel. Wil jij kinderen van 4 tot 16 jaar een onvergetelijke vakantie bezorgen? Beschik jij daarenboven over een attest van jeugdanimator of ben jij een 2 de jaars student Bachelor onderwijs? Dan is een vakantiejob als monitor misschien wel iets voor jou: voorbereiden van sport-, spel- en knutselactiviteiten klaarzetten en opruimen van het materiaal voor de activiteiten animeren en begeleiden van de kinderen instaan voor de voor- en na- opvang (de ouders hebben de keuze om de kinderen af te zetten/te komen halen op het domein of in het PAC Zuid van waaruit de kinderen, onder begeleiding van de monitoren, met de bus naar het domein gebracht worden) contact met/feedback aan de ouders over het verloop van de dag samenwerken met andere monitoren Jobstudent - Redder Als redder verzeker je de reddingsdienst aan de zwemvijver of aan het (buiten)zwembad. Je bent stressbestendig en assertief. Je kunt de moeilijke bezoekers op een rustige manier de regels duiden. Je hebt een goede kennis van EHBO en je onderhoudt de zwemvijver of het (buiten)zwembad volgens de opgelegde takenplanning. Ben je dynamisch, ruim inzetbaar en wil je er graag mee voor zorgen dat het voor de bezoekers van onze domeinen een onvergetelijke zomer wordt? Beschik je over een diploma of studiegetuigschrift secundair onderwijs (= derde graad of hoger secundair onderwijs) en een hoger reddersbrevet (+ bijscholingsattest indien reddersbrevet ouder is dan 1 jaar)? Draag je bovendien veiligheid hoog in het vaandel en ben je accuraat en klantgericht? Jobstudent Assistent Sport Als assistent sport sta je in voor het onthaal van de sporters in het sportcentrum. Je bent klantgericht en steekt graag de handen uit de mouwen. Je verkoopt toegangstickets, onderhoudt het sportmateriaal en staat mee in voor het goede verloop in de sporthal. Op drukke dagen hou je mee toezicht aan de buitenbaden. Je bent stressbestendig en assertief. Je kunt de moeilijke bezoekers op een rustige manier de regels duiden. Ben je dynamisch, ruim inzetbaar en wil je er graag mee voor zorgen dat het voor de bezoekers van onze domeinen een onvergetelijke zomer wordt? Draag je bovendien veiligheid hoog in het vaandel en ben je accuraat en klantgericht?

5 Jobstudent - Poets- en keukenhulp Je doet het onderhoud van de gebouwen, de evenemententent en de sanitaire ruimtes (voornamelijk camping, stacaravanterrein, sanitaire buitenblokken) en schoonmaak n.a.v. evenementen en activiteiten. Je staat in voor het toezicht op het correct gebruik van de sanitaire installaties door de bezoekers en geeft technische problemen door. Je wordt ingeschakeld in een 7/7-uurrooster. Je bent bereid tot regelmatig zaterdag- en/of zondagwerk met minstens een vrij weekend per maand, je bent bereid te werken op feestdagen (1 op 2 feestdagen), op weekdagen wordt er gewerkt van 8.00 tot uur en in het weekend van 6.00 tot uur. Bij evenementen kan je ook buiten deze werktijden worden ingeschakeld. Jobstudent monitor camping / onthaal camping / onthaal Naar aanleiding van de drukke seizoenperiode in de provinciale recreatiedomeinen zijn we op zoek naar een assistent uitbatingen (camping) voor het Provinciaal domein Puyenbroeck te Wachtebeke. Als assistent uitbatingen (camping) sta je in voor de reservaties en de boekingen van de kampeerders. Je volgt de dossiers op van de kampeerders en je verstrekt hen inlichtingen. Je zorgt tevens voor de afrekening van het verblijf. In stille periodes kan je eveneens ingeschakeld worden voor klusjes en onderhoudswerken. Aangezien je in rechtstreeks contact met het publiek werkt, zijn discretie en klantvriendelijkheid een absolute vereiste. Ben je dynamisch, ruim inzetbaar en wil je er graag mee voor zorgen dat het voor de bezoekers van het domein Puyenbroeck een onvergetelijke zomer wordt? Ben je administratief nauwkeurig en ben je klantgericht? Dan is deze functie misschien wel iets voor jou!

6 Jobstudent onthaal Als jobstudent onthaal bij het provinciaal domein De Ster sta je in voor het onthaal en de uitbating van attracties. Je draagt zorg voor een correct kassabeheer zodat de boekhouding sluitend is (geld ontvangen, kassa opmaken, administratie van het dagresultaat, veilig opbergen van ontvangsten). Je verzorgt de logistiek (opvolgen reservaties van te verhuren accommodaties, administratie jobstudenten, ). Je staat in voor het klantvriendelijk onthaal van de bezoekers. Je beantwoordt telefonische en bezoekersvragen. Je staat in voor de verwerking van abonnementsaanvragen. Voor deze functie zijn wij op zoek naar een jobstudent die flexibel kan bijspringen naargelang de nood (op afroep). Ben je dynamisch, ruim inzetbaar en wil je er graag mee voor zorgen dat het voor de bezoekers van het domein een onvergetelijke zomer wordt? Ben je administratief nauwkeurig en ben je klantengericht? Dan is deze functie misschien wel iets voor jou! Jobstudent uitbatingen Voor de functie van jobstudent uitbatingen heb je verschillende mogelijkheden: Als jobstudent uitbatingen fietsenverhuur/minigolf en bootjesverhuur in het domein Puyenbroeck word je ingeschakeld in een team. Als jobstudent verkeerspark in het domein Puyenbroeck word je gedurende een volledige maand hoofdzakelijk zelfstandig ingeschakeld. Als jobstudent uitbatingen sta je in voor het verhuur van allerhande attracties (fietsen, minigolf, bootjes, voertuigen verkeerspark,..). Je begeleidt de klanten naar het materiaal dat ze wensen te huren en doet de nodige aanpassingen aan het materiaal rekening houdend met de wensen van de klant (vb. aanpassen fietszadel). Je staat in voor ticketverkoop en kassabeheer. Je controleert het materiaal bij het terug binnenbrengen en staat tevens mee in voor het onderhoud (vb. opladen van batterijen, ) en de beveiliging (vastleggen van materieel, afsluiten van de kassa en het verhuurpunt, ) van de uitbating in het algemeen en van het verhuurmaterieel in het bijzonder. Je ziet tevens toe op het correct naleven van de duurtijd en houdt een oogje in het zeil tijdens de uitleenbeurt. Defecten meld je aan de technische dienst. Opgelet: bij de roeivijver dien je minimum 100 m vlot te kunnen zwemmen in open water. Ben je dynamisch, ruim inzetbaar en wil je er graag mee voor zorgen dat het voor de bezoekers van het domein een onvergetelijke zomer wordt? Ben je klantengericht en wil je graag instaan voor de uitbating van één van de verhuurpunten? Dan is één van deze vakantiejobs misschien wel iets voor jou!

7 Jobstudent groenonderhoud Als jobstudent groenonderhoud in het Bastion VIII help je mee bij het klein groenonderhoud: het maaien van de grasboorden, het harken van de paden, het opruimen van maaisel en het onderhoud van moestuintjes. Je helpt met het uitvoeren van kleine herstellingen en het aanmaken van klein educatief materiaal. Indien nodig, sta je ook in voor het openen en sluiten van het domein en houd je toezicht op de bezoekers. Je helpt eventueel met het ontlenen van educatief materiaal (gezinsrugzakjes en veldwerkmateriaal) en het beantwoorden van telefoonoproepen. Heb je enige natuurkennis, dan kan je eveneens meehelpen met de inventarisatie van dieren en planten. Ben je dynamisch, ruim inzetbaar en wil je er graag mee voor zorgen dat het voor de bezoekers van het domein een onvergetelijke zomer wordt? Weet jij op een verantwoorde wijze om te gaan met kinderen, begeleiders en bezoekers? Heb jij een grote interesse in groenonderhoud? Jobstudent uitleendienst Als jobstudent bij de provinciale uitleendienst sta je in voor het ontlenen en onderhoud van het materiaal: je zet het materiaal klaar en schrijft het uit, je helpt mee met het jaarlijks nazicht en onderhoud. Je controleert het materiaal op volledigheid en eventuele beschadigingen bij het terug binnenbrengen. Ben je dynamisch, ruim inzetbaar en wil je er graag zorgen voor een goede dienstverlening van de uitleendienst? Vormen heffen en tillen voor jou geen probleem? Ben je bereid om elke weekdag te werken van u tot u (middagpauze van 50 )? Zie je het ook zitten om sporadisch een mee te rijden met een magazijnier naar Sint-Niklaas of Geraardsbergen? (vertrek om u en terug om u)?

8 Jobstudent - Arbeider Voor de functie van arbeider heb je als jobstudent mogelijkheden in twee domeinen: Als arbeider in het Centrum De Boerekreek word je gedurende een volledige maand ingeschakeld in een team van arbeiders. Als arbeider bos en arboretum in het domein Het Leen word je gedurende een volledige maand ingeschakeld in een team van arbeiders binnen het arboretum. Als arbeider sta je mee in voor het onderhoud van de parken, bossen, wegen en grachten (bijvoorbeeld: bestrijding van distels met bosmaaier, opruimen van afval). Je bent medeverantwoordelijk voor alle machines en toestellen die beschikbaar zijn en zorgt voor een goed onderhoud ervan. Je staat in voor het technisch onderhoud van de gebouwen en de infrastructuur en diverse klusjes (vb. schilderwerken, ), alsook voor kleine herstellingen aan de fietsen en het sportmateriaal. Je helpt mee aan de voorbereiding van evenementen (nadar plaatsen, tenten opbouwen) en je bent bereid tijdens weekends mee te helpen tijdens de evenementen. Onder toezicht van de ploegbaas ben je in staat zijn om zelfstandig de gewone routinewerkzaamheden te verrichten. In De Boerekreek sta je ook in voor het onderhoud van de stallen en eventueel het voederen van de pony s. Als arbeider in domein Het Leen sta je mee in voor het onderhoud van het bos en het arboretum (bijvoorbeeld: werken met bosmaaier, opruimen van afval, wieden van onkruid). Je bent verantwoordelijk voor alle machines, toestellen en gereedschap dat je gebruikt en zorgt voor een goed onderhoud ervan. Onder toezicht van je leidinggevende ben je in staat zijn om zelfstandig de gewone routinewerkzaamheden te verrichten. Beschik je over groene vingers, dan is dat zeker een pluspunt. Ben je dynamisch, ruim inzetbaar en wil je er graag zorgen voor een goede dienstverlening? Jobstudent museumassistent Als museumassistent sta je mee in voor het onthaal van bezoekers en het toezicht in het bosinfocentrum. Je bent in staat om vlot de juiste informatie aan bezoekers te geven en om eenvoudige vragen correct te beantwoorden. Je leent natuureducatief materiaal uit en verkoopt kleine items. Je kan ook ingezet worden voor eenvoudige administratieve taken, of bij de voorbereiding en nazorg van natuureducatieve activiteiten. Weekendwerk is voor jou geen probleem. Ben je dynamisch, ruim inzetbaar en wil je graag zorgen voor een goede dienstverlening?

9 Jobstudent - Laborant Als laborant bij het Provinciaal Centrum voor Milieuonderzoek (PCM) draai je mee in de dagelijkse werkplanning van het labo, dit na een korte opleiding. Dit houdt in dat je één of meerdere staalvoorbereidingen en/of analyses zelfstandig uitvoert na een opleiding binnen het kwaliteitssysteem van het PCM. Je respecteert de geldende veiligheidsvoorschriften die in de laboratoria gehanteerd worden (eveneens na een geschikte opleiding hieromtrent) alsook de regels opgenomen in het kwaliteitssysteem van het centrum Ben je dynamisch, ruim inzetbaar en wil je graag mee instaan voor een goede dienstverlening van het labo? Volg je een wetenschappelijke opleiding in de richting scheikunde of milieu en beschik je al over een eerste praktische laboratoriumervaring? Jobstudent staalafhaling/laborant Als jobstudent staalafhaling/laborant bij het Provinciaal Centrum voor Milieuonderzoek (PCM) word je in eerste instantie ingezet om stalen af te halen in Sint-Denijs-Westrem en Antwerpen. Daarnaast draai je mee in de dagelijkse werkplanning van het labo, dit na een korte opleiding. Dit houdt in dat je één of meerdere staalvoorbereidingen en/of analyses zelfstandig uitvoert na een opleiding binnen het kwaliteitssysteem van het PCM. Je respecteert de geldende veiligheidsvoorschriften die in de laboratoria gehanteerd worden (eveneens na een geschikte opleiding hieromtrent) alsook de regels opgenomen in het kwaliteitssysteem van het centrum. Ben je dynamisch, ruim inzetbaar en wil je graag mee instaan voor een goede dienstverlening van het labo? Volg je een wetenschappelijke opleiding in de richting scheikunde of milieu en beschik je al over een eerste praktische laboratoriumervaring? Beschik je tevens over een rijbewijs B?

INLEIDING. Het provinciebestuur van Oost-Vlaanderen is op zoek naar jobstudenten voor volgende diensten, musea, domeinen en bezoekerscentra:

INLEIDING. Het provinciebestuur van Oost-Vlaanderen is op zoek naar jobstudenten voor volgende diensten, musea, domeinen en bezoekerscentra: onderwerp pagina Inleiding 2 Wie komt in aanmerking? 3 Openstaande functies 4-8 Extra info: Algemeen + salaris 9 Geïnteresseerd? 10 Selectieprocedure 10 Inschrijvingsformulier 11-13 INLEIDING Het provinciebestuur

Nadere informatie

Inleiding 2 Openstaande functies 3 Extra info: Algemeen + salaris 6 Geïnteresseerd? 7 Selectieprocedure 7 Inschrijvingsformulier

Inleiding 2 Openstaande functies 3 Extra info: Algemeen + salaris 6 Geïnteresseerd? 7 Selectieprocedure 7 Inschrijvingsformulier onderwerp pagina Inleiding 2 Openstaande functies 3 Extra info: Algemeen + salaris 6 Geïnteresseerd? 7 Selectieprocedure 7 Inschrijvingsformulier INLEIDING Het provinciebestuur van Oost-Vlaanderen is op

Nadere informatie

Departement Personeel & Organisatie 051/

Departement Personeel & Organisatie 051/ Beschikbare vakantiejobs 1. Speelpleinwerkingen... 2 1.1. Animator speelpleinwerkingen... 2 1.2. Hoofdanimator speelpleinwerkingen.... 2 1.3. Voor- of na opvang + kleuterwerking... 3 2. Kampen en losse

Nadere informatie

Departement Personeel & Organisatie 051/

Departement Personeel & Organisatie 051/ Beschikbare vakantiejobs 1. Speelpleinwerkingen... 2 1.1. Animator speelpleinwerkingen... 2 1.2. Hoofdanimator speelpleinwerkingen.... 2 1.1. Voor- of na opvang + kleuterwerking... 3 2. Kampen en losse

Nadere informatie

Departement Personeel & Organisatie jobstudent@roeselare.be 051/26 24 63

Departement Personeel & Organisatie jobstudent@roeselare.be 051/26 24 63 Beschikbare vakantiejobs 1. Speelpleinwerkingen... 2 1.1. Animator speelpleinwerkingen... 2 1.2. Hoofdanimator speelpleinwerkingen.... 2 1.3. EHBO speelpleinwerkingen... 3 1.4. Voor- of na opvang + kleuterwerking...

Nadere informatie

Departement Personeel & Organisatie 051/

Departement Personeel & Organisatie 051/ Beschikbare vakantiejobs 1. Speelpleinwerkingen... 2 1.1. Animator Speelpleinwerkingen... 2 1.2. Hoofdanimator Speelpleinwerkingen.... 2 1.3. EHBO Speelpleinwerking... 3 1.4. Voor- of na opvang + kleuterwerking...

Nadere informatie

Departement Personeel & Organisatie 051/

Departement Personeel & Organisatie 051/ Beschikbare vakantiejobs 1. Speelpleinwerkingen... 2 1.1. Animator speelpleinwerkingen... 2 1.2. Hoofdanimator speelpleinwerkingen.... 2 1.3. EHBO speelpleinwerkingen... 3 1.4. Voor- of na opvang + kleuterwerking...

Nadere informatie

Vlaamse Gemeenschapscommissie Emile Jacqmainlaan 135, 1000 Brussel zoekt 12 Jobstudenten

Vlaamse Gemeenschapscommissie Emile Jacqmainlaan 135, 1000 Brussel zoekt 12 Jobstudenten Jeugdcentrum Aximax Aantal jobstudenten: 3-1 jobstudent van 01/07/2018 tem 31/07/2018-1 jobstudent van 01/08/2018 tem 31/08/2018-1 jobstudent van 01/09/2018 tem 30/09/2018 Standplaats: Jeugdcentrum Aximax

Nadere informatie

Functiebeschrijving: administratief medewerker gemengde functie (m/v)

Functiebeschrijving: administratief medewerker gemengde functie (m/v) functie (m/v) Graad Administratief medewerker (m/v) Functietitel Administratief medewerker gemengde functie (m/v) Doelstelling van de functie Verlenen van informatie en verwerken van vragen van interne

Nadere informatie

Selectie schoonmaker (m/v) Niveau E

Selectie schoonmaker (m/v) Niveau E Selectie schoonmaker (m/v) Niveau E September 2018 1 Dit document bevat volgende onderwerpen : Onderwerp Pagina Algemeen 3 Omschrijving van de functie 4 Profiel 6 Salaris en bijkomende voordelen 7 Selectieproeven

Nadere informatie

Selectieprocedure Assistent onthaal Gaversbad (m/v) Niveau D

Selectieprocedure Assistent onthaal Gaversbad (m/v) Niveau D Selectieprocedure Assistent onthaal Gaversbad (m/v) Niveau D 2019 1 Dit document bevat volgende onderwerpen : Onderwerp Pagina Algemeen 3 Omschrijving van de functie 4 Profiel 5 Salaris en bijkomende voordelen

Nadere informatie

Het Facilitair Bedrijf Werft aan met een contract van bepaalde duur. JOBSTUDENT Onthaal en verzending

Het Facilitair Bedrijf Werft aan met een contract van bepaalde duur. JOBSTUDENT Onthaal en verzending functiebeschrijving / Het Facilitair Bedrijf Werft aan met een contract van bepaalde duur JOBSTUDENT Onthaal en verzending Locatie: Brussel, Gent, Brugge, Leuven of Antwerpen Aantal: 16 Periodes: juli,

Nadere informatie

Functie- en competentieprofiel

Functie- en competentieprofiel Functie- en competentieprofiel 1. Identificatiegegevens Functiefamilie: Administratief personeel Functietitel: Administratief medewerker Afdeling: Cultuur en vrije tijd Dienst: Druk en uitleendienst 2.

Nadere informatie

Informatiebundel beurs voor jobstudenten bij stad en OCMW Aalst

Informatiebundel beurs voor jobstudenten bij stad en OCMW Aalst Informatiebundel beurs voor jobstudenten bij stad en OCMW Aalst Heb jij zin in een uitdagende vakantiejob in een leuke werkomgeving? Stad en OCMW Aalst zoeken jobstudenten voor het uitoefenen van diverse

Nadere informatie

Wonen-Vlaanderen werft aan met een contract van bepaalde duur: 6 JOBSTUDENTEN

Wonen-Vlaanderen werft aan met een contract van bepaalde duur: 6 JOBSTUDENTEN / Vacature en selectiereglement Wonen-Vlaanderen werft aan met een contract van bepaalde duur: 6 JOBSTUDENTEN en logistieke bij archiefbeheer, klassement en dossierbehandeling Afdelingen: Locatie: Stafdienst,

Nadere informatie

Functie- en competentieprofiel

Functie- en competentieprofiel Functie- en competentieprofiel 1. Identificatiegegevens Functiefamilie: Technisch- en onderhoudspersoneel Functietitel: Redder Afdeling: Afdeling Cultuur en Vrije Tijd Dienst: Sport 2. Positionering in

Nadere informatie

INFOBUNDEL voor vacature Polyvalent vakman onderhoud, materiaal en vervoer (m/v) Contractueel 38/38 e. Grondgebiedszaken - gemeentewerf

INFOBUNDEL voor vacature Polyvalent vakman onderhoud, materiaal en vervoer (m/v) Contractueel 38/38 e. Grondgebiedszaken - gemeentewerf Interne zaken Personeel Heuvelstraat 91 2530 Boechout Telefoon 03 460 06 11 Fax 03 460 06 97 info@boechout.be INFOBUNDEL voor vacature 2017-09 Functie Niveau en graad Afdeling Polyvalent vakman onderhoud,

Nadere informatie

FUNCTIE- EN COMPETENTIEPROFIEL Administratief medewerker

FUNCTIE- EN COMPETENTIEPROFIEL Administratief medewerker FUNCTIE- EN COMPETENTIEPROFIEL Administratief medewerker Algemene info Graad (functietitel): Functionele loopbaan: Administratief medewerker C1 C2 C3 Visie De gemeente Lovendegem streeft naar een optimale

Nadere informatie

Het Facilitair Bedrijf werft aan met een contract van bepaalde duur JOBSTUDENT SCHOONMAAK

Het Facilitair Bedrijf werft aan met een contract van bepaalde duur JOBSTUDENT SCHOONMAAK functiebeschrijving / Het Facilitair Bedrijf werft aan met een contract van bepaalde duur JOBSTUDENT SCHOONMAAK Vacaturenummers: zie. aanbod Meer info rond standplaatsen en periodes vind je bij aanbod

Nadere informatie

TECHNISCH ASSISTENT ZAALWACHTER/GROENDIENST

TECHNISCH ASSISTENT ZAALWACHTER/GROENDIENST TECHNISCH ASSISTENT ZAALWACHTER/GROENDIENST Personeelsdienst : mevrouw Carine Habraken tel. 014/50.71.02 Markt 14 fax. 014/51.10.05 2290 Vorselaar Openingsuren gemeentehuis alle werkdagen van 08.00u tot

Nadere informatie

Zin om deze zomer de handen uit de mouwen te steken? Dan ben jij de topper die we zoeken!

Zin om deze zomer de handen uit de mouwen te steken? Dan ben jij de topper die we zoeken! Zin om deze zomer de handen uit de mouwen te steken? Dan ben jij de topper die we zoeken! Solliciteer ten laatste op: zondag 4 maart 2018 Solliciteer online via www.lier.be. Procedure: We verzamelen tot

Nadere informatie

Functiekaart. Werkt onder de leiding van en rapporteert aan sportfunctionaris(vrije tijdszaken, Sport)

Functiekaart. Werkt onder de leiding van en rapporteert aan sportfunctionaris(vrije tijdszaken, Sport) Functie Graadnaam: technisch assistent Functienaam: technisch assistent sporthal Functionele loopbaan: D1-D3 Functiegroep: Technisch uitvoerenden Code: Afdeling: Vrije tijdszaken Dienst: Sport Subdienst:

Nadere informatie

Het Facilitair Bedrijf werft aan met een contract van bepaalde duur JOBSTUDENT SCHOONMAAK. Aantal: 27 Vacaturenummer: zie aanbod Locatie: zie aanbod

Het Facilitair Bedrijf werft aan met een contract van bepaalde duur JOBSTUDENT SCHOONMAAK. Aantal: 27 Vacaturenummer: zie aanbod Locatie: zie aanbod functiebeschrijving /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Het Facilitair Bedrijf werft aan met een contract van bepaalde duur JOBSTUDENT SCHOONMAAK

Nadere informatie

Wonen-Vlaanderen werft aan met een contract van bepaalde duur: 31 JOBSTUDENTEN

Wonen-Vlaanderen werft aan met een contract van bepaalde duur: 31 JOBSTUDENTEN / Vacature en selectiereglement Wonen-Vlaanderen werft aan met een contract van bepaalde duur: 31 JOBSTUDENTEN en logistieke bij archiefbeheer, klassement en dossierbehandeling Afdelingen: Locatie: Periode:

Nadere informatie

Selectieprocedure schoonmaker (m/v) Niveau E

Selectieprocedure schoonmaker (m/v) Niveau E Selectieprocedure schoonmaker (m/v) Niveau E Wervingsreserve voor 2 jaar Najaar 2017 1 Dit document bevat volgende onderwerpen : Onderwerp Pagina Algemeen 3 Omschrijving van de functie 4 Profiel 6 Salaris

Nadere informatie

Selectieprocedure voor de functie van Administratief medewerker C1 C3 (m/v) ten behoeve van dienst onthaal en burgerzaken

Selectieprocedure voor de functie van Administratief medewerker C1 C3 (m/v) ten behoeve van dienst onthaal en burgerzaken Selectieprocedure voor de functie van Administratief medewerker C1 C3 (m/v) ten behoeve van dienst onthaal en burgerzaken 1 voltijdse - tijdelijke contractuele functie (vervanging ziekte) Er werd beslist

Nadere informatie

Hotelmanagement, Toerisme en recreatiemanagement

Hotelmanagement, Toerisme en recreatiemanagement Hotelmanagement, Toerisme en recreatiemanagement Hotelreceptionist M/V * bachelor opleiding toerisme of hotelmanagement * goede talenkennis is noodzakelijk * bereid om in verschillende shiften te werken

Nadere informatie

1 zaalwachter (m/v) in halftijds contractueel verband voor de gemeentelijke sporthal Bellekouter (duur: 2 jaar)

1 zaalwachter (m/v) in halftijds contractueel verband voor de gemeentelijke sporthal Bellekouter (duur: 2 jaar) Het Gemeentebestuur van Affligem gaat over tot de selectie voor de aanstelling van: 1 zaalwachter (m/v) in halftijds contractueel verband voor de gemeentelijke sporthal Bellekouter (duur: 2 jaar) Je functie

Nadere informatie

Het Facilitair Bedrijf werft aan met een contract van bepaalde duur JOBSTUDENT CATERING

Het Facilitair Bedrijf werft aan met een contract van bepaalde duur JOBSTUDENT CATERING functiebeschrijving / Het Facilitair Bedrijf werft aan met een contract van bepaalde duur JOBSTUDENT CATERING Vacaturenummers: zie 3. Aanbod Meer info rond standplaatsen en periodes vind je bij aanbod

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING. Afdeling: Subafdeling:

FUNCTIEBESCHRIJVING. Afdeling: Subafdeling: Identificatie van de functie Graadnaam: administratief medewerker Functienaam: administratief medewerker Functiefamilie: administratief uitvoerend Functionele loopbaan: C1-C3 Dienst: Thuiszorg en onthaal

Nadere informatie

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be FUNCTIE: VOLTIJDS CONTRACTUEEL HULPBADMEESTER/REDDER VERVANGINGSOVEREENKOMST NIVEAU D1 D3 (38/38)

Nadere informatie

Het Agentschap Facilitair Bedrijf werft aan met een contract van bepaalde duur JOBSTUDENT CATERING

Het Agentschap Facilitair Bedrijf werft aan met een contract van bepaalde duur JOBSTUDENT CATERING functiebeschrijving /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Het Agentschap Facilitair Bedrijf werft aan met een contract van bepaalde duur JOBSTUDENT

Nadere informatie

REDDER 1. Organisatiegegevens 2. Plaats in de organisatie 3. Doel van de functie 4. Resultaatsgebieden

REDDER 1. Organisatiegegevens 2. Plaats in de organisatie 3. Doel van de functie 4. Resultaatsgebieden REDDER 1. Organisatiegegevens FUNCTIEBENAMING: vakman/ -vrouw FUNCTIENIVEAU: D1-D2-D3 FUNCTIEFAMILIE: veiligheids- en toezichthoudende medewerkers (VT2) DEPARTEMENT: Cultuur en vrije tijd DIENST: Sport

Nadere informatie

functiebeschrijving ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

functiebeschrijving /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// functiebeschrijving /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Ruimte Vlaanderen werft aan met een contract van bepaalde duur JOBSTUDENT ADMINISTRATIEVE

Nadere informatie

Het Agentschap voor Natuur en Bos (ANB) wenst voor de zomermaanden 10 jobstudenten aan te werven voor de volgende functies:

Het Agentschap voor Natuur en Bos (ANB) wenst voor de zomermaanden 10 jobstudenten aan te werven voor de volgende functies: Het Agentschap voor Natuur en Bos (ANB) wenst voor de zomermaanden 10 jobstudenten aan te werven voor de volgende functies: Functietitel: Administratief medewerker onthaal Afdeling/Dienst/Cel: Centrale

Nadere informatie

AANSTELLINGS- EN TEWERKSTELLINGSPRINCIPES JOBSTUDENTEN

AANSTELLINGS- EN TEWERKSTELLINGSPRINCIPES JOBSTUDENTEN AANSTELLINGS- EN TEWERKSTELLINGSPRINCIPES JOBSTUDENTEN Vastgesteld in het college van Nevele in zitting van 1 februari 2016 Vastgesteld in de raad van OCMW Nevele in zitting van 9 februari 2016 De aanstellingsvoorwaarden

Nadere informatie

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be FUNCTIE: HALFTIJDS CONTRACTUEEL MEDEWERKER EVENEMENTEN VERVANGINGSOVEREENKOMST NIVEAU C1 C3 (19/38)

Nadere informatie

*personeel* stafdienst personeel inschrijvingsformulier jobstudenten 2018

*personeel* stafdienst personeel inschrijvingsformulier jobstudenten 2018 *personeel* stafdienst personeel inschrijvingsformulier jobstudenten 2018 In te vullen door de behandelende dienst Ontvangstdatum Dossiernummer Identificatienummer Inschrijvingsformulier jobstudenten Waarvoor

Nadere informatie

Departement Burger en Vrije Tijd Binnenschoolse Opvang. administratief

Departement Burger en Vrije Tijd Binnenschoolse Opvang. administratief FUNCTIEBESCHRIJVING: Begeleider binnenschoolse opvang 1. FUNCTIEBENAMING Naam van de functie Afdeling Niveau/rang Graad Begeleider Departement Burger en Vrije Tijd Binnenschoolse Opvang E1-E3 administratief

Nadere informatie

Accountancy - Fiscaliteit

Accountancy - Fiscaliteit Accountancy - Fiscaliteit Randstad Randstad Roeselare Sint-Michielsstraat 31 8800 Roeselare Medewerker Calculatiedienst U genoot bij voorkeur een bacheloropleiding in een administratieve of financiële

Nadere informatie

Rol: Technisch medewerker vrije tijd

Rol: Technisch medewerker vrije tijd Datum opmaak: 2019-01-15 Revisiedatum: Eigenaar: Koen De Feyter Doel van de functie Leveren van technische, logistieke en praktische ondersteuning bij de voorbereiding, organisatie en uitvoering van activiteiten,

Nadere informatie

Begeleid(st)er buitenschoolse opvang

Begeleid(st)er buitenschoolse opvang FUNCTIEBESCHRIJVING BEGELEID(ST)ER BUITENSCHOOLSE OPVANG Algemene informatie Functietitel Cluster Dienst Plaats in de organisatie Niveau Weddeschaal Statuut Doel van de functie Begeleid(st)er buitenschoolse

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit directie Cultuur uitleendienst Provincie Oost-Vlaanderen dossiernummer: 1705897 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever Reglement uitleendienst Aanpassing Jozef Dauwe 1. Feitelijke en juridische gronden

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit 11 e Directie Dienst 113 Sport Provincieraadsbesluit betreft verslaggever SPORTPROMOTIE - SPORT - EN SPELKAMPEN Reglement sport - en spelkampen mevrouw Carina Van Cauter De Provincieraad, Gelet op artikel

Nadere informatie

HET GEMEENTEBESTUUR VAN NIJLEN IS OP ZOEK NAAR JOBSTUDENTEN

HET GEMEENTEBESTUUR VAN NIJLEN IS OP ZOEK NAAR JOBSTUDENTEN HET GEMEENTEBESTUUR VAN NIJLEN IS OP ZOEK NAAR JOBSTUDENTEN Solliciteren? Download het formulier Kandidaatstelling Jobstudent Gemeente Nijlen 2012 op de website www.nijlen.be of vraag een formulier op

Nadere informatie

Technische assistent Technische assistent Grondgebiedzaken Technische dienst D1-D3

Technische assistent Technische assistent Grondgebiedzaken Technische dienst D1-D3 Functie Graadnaam: Functienaam: Afdeling: Dienst Functionele loopbaan: code: Technische assistent Technische assistent Grondgebiedzaken Technische dienst D1-D3 GGZTD4 Doel van de entiteit Deze afdeling

Nadere informatie

Ontwerp functiebeschrijving: Polyvalent medewerker

Ontwerp functiebeschrijving: Polyvalent medewerker Ontwerp functiebeschrijving: Polyvalent medewerker Functiefamilie: praktisch uitvoerend Voor ontvangst Naam leidinggevende Datum + handtekening Naam functiehouder Datum + handtekening Polyvalent medewerker_v2.doc

Nadere informatie

Functiebeschrijving: controleur leidinggevend (m/v)

Functiebeschrijving: controleur leidinggevend (m/v) Functiebeschrijving: controleur leidinggevend (m/v) Graad Controleur (m/v) Functie Controleur leidinggevend (m/v) Doelstelling van de functie Leiden van een team medewerkers en aansturen van de werkzaamheden

Nadere informatie

Vlaamse Gemeenschapscommissie Emile Jacqmainlaan 135, 1000 Brussel zoekt 19 jobstudenten

Vlaamse Gemeenschapscommissie Emile Jacqmainlaan 135, 1000 Brussel zoekt 19 jobstudenten Jeugdcentrum Aximax Aantal jobstudenten: 3-1 jobstudent van 01/07/2019 tem 31/07/2019-1 jobstudent van 01/08/2019 tem 31/08/2019-1 jobstudent van 01/09/2019 tem 22/09/2019 Standplaats: Jeugdcentrum Aximax

Nadere informatie

Voltijds hoofd schoonmaak (m/v)

Voltijds hoofd schoonmaak (m/v) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Gemotiveerde jobstudenten Contractueel voltijds/deeltijds Juli augustus - september

Gemotiveerde jobstudenten Contractueel voltijds/deeltijds Juli augustus - september Momenteel zoeken wij: Gemotiveerde jobstudenten Contractueel voltijds/deeltijds Juli augustus - september VOORWAARDEN 1. Een gedrag hebben dat in overeenstemming is met de eisen van de beoogde betrekking

Nadere informatie

Beschrijving van de dienst De Technische Dienst staat in voor werken in eigen beheer en uitbestede werken.

Beschrijving van de dienst De Technische Dienst staat in voor werken in eigen beheer en uitbestede werken. Functie Functienaam: Technisch Assistent Graadnaam: Technisch Assistent Functionele loopbaan: D1 - D2 - D3 Afdeling: Wonen en Werken Dienst: Technische Dienst Subdienst: Onderhoud Doel van de entiteit

Nadere informatie

Functiebeschrijving: zorgkundige (m/v/x)

Functiebeschrijving: zorgkundige (m/v/x) Functiebeschrijving: zorgkundige (m/v/x) Graad Deskundig zorgmedewerker (m/v/x) Functietitel Zorgkundige (m/v/x) Doelstelling van de functie Instaan voor de optimale en de totale zorg voor de bewoner in

Nadere informatie

Technieker (m/v) - Bachelor of gelijkgesteld

Technieker (m/v) - Bachelor of gelijkgesteld Technieker (m/v) - Bachelor of gelijkgesteld Omschrijving Je staat in voor het opsporen van defecten en het uitvoeren van herstellingen, het oplossen van storingen en eventuele aanpassingen aan installaties.

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING NAAM EN VOORNAAM : TECHNISCH ASSISTENT 1. FUNCTIENAAM technisch assistent graadbenaming : technisch assistent

FUNCTIEBESCHRIJVING NAAM EN VOORNAAM : TECHNISCH ASSISTENT 1. FUNCTIENAAM technisch assistent graadbenaming : technisch assistent FUNCTIEBESCHRIJVING NAAM EN VOORNAAM : TECHNISCH ASSISTENT GROEN 1. FUNCTIENAAM 1.1. technisch assistent 1.2. graadbenaming : technisch assistent 1.3. weddeschaal : D1 - D3 1.4. datum van opmaak : december

Nadere informatie

TEGELS DEPAEPE zoekt een Medewerker boekhouding

TEGELS DEPAEPE zoekt een Medewerker boekhouding Medewerker boekhouding De Medewerker boekhouding bij Tegels Depaepe is (mede)verantwoordelijk voor de totale boekhouding van a tot z binnen ons bedrijf en dit in samenwerking met de hoofdboekhouder. Opmaken

Nadere informatie

C O M P E T E N T I E G E R I C H T E F U N C T I E B E S C H R I J V I N G

C O M P E T E N T I E G E R I C H T E F U N C T I E B E S C H R I J V I N G C O M P E T E N T I E G E R I C H T E F U N C T I E B E S C H R I J V I N G Functiefamilie Functienaam Departement Dienst Datum goedkeuring document + naam MW TECHNISCH ONDERSTEUNEND Stielman infrastructuur

Nadere informatie

Gespecialiseerd technisch medewerker buitendienst polyvalent arbeider (D1-3) Infobundel

Gespecialiseerd technisch medewerker buitendienst polyvalent arbeider (D1-3) Infobundel Gespecialiseerd technisch medewerker buitendienst polyvalent arbeider (D1-3) Infobundel Gemeentebestuur Sint-Laureins Het gemeentebestuur van Sint-Laureins gaat over tot de aanwerving van een: Gespecialiseerd

Nadere informatie

De Leemwinning. toelichting. Info-avond oktober 2015. Jeugdzorg Emmaüs 1

De Leemwinning. toelichting. Info-avond oktober 2015. Jeugdzorg Emmaüs 1 De Leemwinning toelichting Info-avond oktober 2015 Jeugdzorg Emmaüs 1 Inhoud - Doelgroep - Accenten in de werking - Begeleidingsfasen - Personeel - overzicht - functieomschrijvingen - praktische info -

Nadere informatie

De dienst patrimonium staat in voor alle technische werken uitgevoerd aan gebouwen en groen behorend tot het patrimonium van het OCMW.

De dienst patrimonium staat in voor alle technische werken uitgevoerd aan gebouwen en groen behorend tot het patrimonium van het OCMW. Functie Functienaam: arbeider Functionele loopbaan: D1-D3 Afdeling: personeel en organisatie Dienst: patrimonium Doel van de dienst De dienst patrimonium staat in voor alle technische werken uitgevoerd

Nadere informatie

Functiebeschrijving: gegradueerde verpleegkundige/ bachelor verpleegkunde (m/v)

Functiebeschrijving: gegradueerde verpleegkundige/ bachelor verpleegkunde (m/v) bachelor verpleegkunde (m/v) Graad Gegradueerde verpleegkundige/bachelor verpleegkunde (m/v) Functietitel Gegradueerde verpleegkundige/bachelor verpleegkunde (m/v) Doelstelling van de functie De optimale

Nadere informatie

gemeentesecretaris afdelingshoofd Vrije Tijd Directeur Abdijmuseum Ten Duinen Polyvalent medewerker Abdijmuseum Ten Duinen

gemeentesecretaris afdelingshoofd Vrije Tijd Directeur Abdijmuseum Ten Duinen Polyvalent medewerker Abdijmuseum Ten Duinen Functiebeschrijving Polyvalent Medewerker Abdijmuseum Ten Duinen 1. SITUERING VAN DE FUNCTIE AFDELING Vrije Tijd SECTOR/DIENST Abdijmuseum Ten Duinen 1138 TEAM FUNCTIEFAMILIE Praktisch technisch uitvoerende

Nadere informatie

jobmagazine good to know you

jobmagazine good to know you good to know you jobmagazine In bijlage vind je een greep uit onze jobaanbiedingen. Interesse in één van deze functies of graag bijkomende informatie?... kom snel langs in ons kantoor te Sint-Denijs- Westrem,

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Werkt onder de leiding van en rapporteert aan de technisch hoofdmedewerker

Functiebeschrijving. Werkt onder de leiding van en rapporteert aan de technisch hoofdmedewerker Functie Graadnaam: technisch assistent Functienaam: Functiegroep: technisch uitvoerend Functionele loopbaan: D1-D3 Afdeling: Technische dienst Dienst: Subdienst: Code: Doel van de entiteit De 'technische

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING 1

FUNCTIEBESCHRIJVING 1 FUNCTIEBESCHRIJVING 1 Functie Hoofddoel van de functie Deskundige burgerzaken B1-B3 U verzorgt de permanentie aan het vreemdelingenloket en bent verantwoordelijk voor de behandeling van vreemdelingendossiers

Nadere informatie

Selectie Baliemedewerker camping (m/v) Niveau C1-C3

Selectie Baliemedewerker camping (m/v) Niveau C1-C3 Selectie Baliemedewerker camping (m/v) Niveau C1-C3 2019 1 Dit document bevat volgende onderwerpen : Onderwerp Pagina Algemeen 3 Omschrijving van de functie 4 Profiel 6 Salaris en bijkomende voordelen

Nadere informatie

JOBSTUDENTEN BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG De Bengeltjes & De Petteflet

JOBSTUDENTEN BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG De Bengeltjes & De Petteflet JOBSTUDENTEN BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG De Bengeltjes & De Petteflet De Buitenschoolse kinderopvanginitiatieven De Bengeltjes en De Petteflet (voor kinderen tussen 2,5 en 12 jaar) zijn op zoek naar veertien

Nadere informatie

Functiebeschrijving Administratief Medewerker Technische Dienst Gemeente/OCMW Ravels

Functiebeschrijving Administratief Medewerker Technische Dienst Gemeente/OCMW Ravels Functiebeschrijving Administratief Medewerker Technische Dienst Gemeente/OCMW Goedgekeurd op:. Handtekening:. versie 1.0 2019 Functiebeschrijving Cluster Functie Graad Niveau & rang Salarisschaal Administratief

Nadere informatie

INFORMATIEFOLDER VACATURE

INFORMATIEFOLDER VACATURE INFORMATIEFOLDER VACATURE 1) Functiebeschrijving. Technisch assistent klusjesman Voltijds niveau D Contractuele aanwerving onbepaalde duur Benaming Niveau / salarisschaal Technisch assistent klusjesman

Nadere informatie

1 DE VACATURE IN HET KORT

1 DE VACATURE IN HET KORT functiebeschrijving en selectiereglement -/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Sport Vlaanderen zoekt een toezichthouder contractueel (halftijds contract

Nadere informatie

Gespecialiseerd technisch medewerker buitendienst specialisatie groenonderhoud (D1-3) Infobundel

Gespecialiseerd technisch medewerker buitendienst specialisatie groenonderhoud (D1-3) Infobundel Gespecialiseerd technisch medewerker buitendienst specialisatie groenonderhoud (D1-3) Infobundel Gemeentebestuur Sint-Laureins Het gemeentebestuur van Sint-Laureins gaat over tot de aanwerving van een:

Nadere informatie

Technisch beambte (m/v) - Departement grondgebiedszaken dienst wegenis, logistiek en onderhoud gebouwen en openbaar groen

Technisch beambte (m/v) - Departement grondgebiedszaken dienst wegenis, logistiek en onderhoud gebouwen en openbaar groen Functiebeschrijving 130-02-20100722 Functietitel Doel van de functie Functiefamilie Technisch beambte (m/v) - Departement grondgebiedszaken dienst wegenis, logistiek en onderhoud gebouwen en openbaar groen

Nadere informatie

Voltijds administratief medewerker Publieke ruimte en Leefmilieu (vakdomein Openbare werken)

Voltijds administratief medewerker Publieke ruimte en Leefmilieu (vakdomein Openbare werken) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Werkt onder de leiding van en rapporteert aan de coördinator technische dienst

Functiebeschrijving. Werkt onder de leiding van en rapporteert aan de coördinator technische dienst Functiebeschrijving Functie Graadnaam: Technisch assistent Functienaam: Technisch assistent Functionele loopbaan: D1-D3 Doel van de entiteit De technische dienst staat in voor het onderhoud, de optimalisatie

Nadere informatie

Administratief medewerker (C1-3) Personeel & Organisatie (m/v) Infobundel

Administratief medewerker (C1-3) Personeel & Organisatie (m/v) Infobundel Administratief medewerker (C1-3) Personeel & Organisatie (m/v) Infobundel Gemeentebestuur Sint-Laureins Het gemeentebestuur van Sint-Laureins gaat over tot de aanwerving van: Administratief medewerker

Nadere informatie

Voorwaarde: diploma hoger secundair onderwijs of daarmee gelijkgesteld

Voorwaarde: diploma hoger secundair onderwijs of daarmee gelijkgesteld Selectieprocedure voor de onmiddellijke aanwerving en met aanleg van een werfreserve van 2 jaar Voltijdse, contractuele functie Niveau C1-C3 Voorwaarde: diploma hoger secundair onderwijs of daarmee gelijkgesteld

Nadere informatie

INFORMATIEFOLDER VACATURE

INFORMATIEFOLDER VACATURE INFORMATIEFOLDER VACATURE 1) Functiebeschrijving. Technisch assistent onderhoudstechnicus gebouwen (elektriciteit / sanitair) Voltijds niveau D Contractuele aanwerving onbepaalde duur Benaming Niveau /

Nadere informatie

OCMW DENDERMONDE SOCIAAL HUIS in DENDERMONDE zoekt maatschappelijk werker

OCMW DENDERMONDE SOCIAAL HUIS in DENDERMONDE zoekt maatschappelijk werker OCMW DENDERMONDE SOCIAAL HUIS in DENDERMONDE zoekt maatschappelijk werker Job onbepaalde duur (niet via uitzendkantoren) 1 Ft mw er tewerkgesteld in het Onthaalteam Functieomschrijving Het Sociaal Huis

Nadere informatie

TEGELS DEPAEPE zoekt een administratief/commerciële bediende

TEGELS DEPAEPE zoekt een administratief/commerciële bediende administratief/commerciële bediende Uw taak: Na een intense inwerkperiode waarin u vertrouwd wordt gemaakt met de organisatie, de activiteit en de klanten van ons bedrijf, wordt u ingeschakeld in de commerciële

Nadere informatie

dienstverlening

dienstverlening dienstverlening 2018 2019 inhoudsopgave 4 6 10 Dienstverlening algemeen dienstverlening Helpende zorg en welzijn - niveau 2 / BOL Medewerker facilitaire dienstverlening - niveau 2 / BOL Medewerker sport

Nadere informatie

OPENSTAANDE FUNCTIE: SCHOONMAKER/SCHOOMAAKSTER Deeltijds of voltijds contract onbepaalde duur

OPENSTAANDE FUNCTIE: SCHOONMAKER/SCHOOMAAKSTER Deeltijds of voltijds contract onbepaalde duur OPENSTAANDE FUNCTIE: SCHOONMAKER/SCHOOMAAKSTER Deeltijds of voltijds contract onbepaalde duur Titel 1. Aanwervingsvoorwaarden A. Algemene toelatingsvoorwaarden: Om toegelaten te kunnen worden tot de betrekking

Nadere informatie

FUNCTIE- EN COMPETENTIEPROFIEL Arbeider Groen

FUNCTIE- EN COMPETENTIEPROFIEL Arbeider Groen FUNCTIE- EN COMPETENTIEPROFIEL Arbeider Groen Algemene info Graad (functietitel): Functionele loopbaan: Arbeider Groen D1 D2 D3 Visie De gemeente Lovendegem streeft naar een optimale dienstverlening voor

Nadere informatie

INFOBUNDEL voor vacature Administratief medewerker vrije tijd (m/v) Contract voor onbepaalde duur 38/38 e

INFOBUNDEL voor vacature Administratief medewerker vrije tijd (m/v) Contract voor onbepaalde duur 38/38 e Interne zaken Personeel Heuvelstraat 91 2530 Boechout Telefoon 03 460 06 11 ax 03 460 06 97 info@boechout.be INOBUNDEL voor vacature 2019-03 unctie Niveau en graad Afdeling Administratief medewerker vrije

Nadere informatie

Vacature deskundige boekhouding (B1-B3)

Vacature deskundige boekhouding (B1-B3) Vacature deskundige boekhouding (B1-B3) Ook in 2019 blijft Brandweer Zone Antwerpen verder groeien. We streven naar een uitmuntende (brand)veiligheid voor onze burgers, bedrijven en andere overheidsdiensten.

Nadere informatie

Opleiding: LOGISTIEK HELPER IN DE ZORGINSTELLINGEN

Opleiding: LOGISTIEK HELPER IN DE ZORGINSTELLINGEN Opleiding: LOGISTIEK HELPER IN DE ZORGINSTELLINGEN Als logistiek helper ga je vooral werken in rust - en verzorgingstehuizen. Het is dus heel belangrijk dat je goed kan omgaan met bejaarden en gehandicapten.

Nadere informatie

JOBSTUDENT PROTOCOL (M/V)

JOBSTUDENT PROTOCOL (M/V) Het Departement Diensten voor het Algemeen Regeringsbeleid werft aan: JOBSTUDENT PROTOCOL (M/V) Afdeling: Kanselarij Beleidsdomein: Diensten voor het Algemeen Regeringsbeleid Standplaats: Brussel Aantal:

Nadere informatie

45 vacatures vakantiewerk bij het Departement Welzijn, Volksgezondheid en Gezin

45 vacatures vakantiewerk bij het Departement Welzijn, Volksgezondheid en Gezin 45 vacatures vakantiewerk bij het Departement Welzijn, Volksgezondheid en Gezin Onze organisatie Bij het Departement Welzijn, Volksgezondheid en Gezin zijn er 45 vacatures voor vakantiewerk verdeeld over

Nadere informatie

1 VOLTIJDSE CONTRACTUELE GESPECIALISEERDE ARBEID(ST)ER (D1-D3) VOOR ONBEPAALDE DUUR

1 VOLTIJDSE CONTRACTUELE GESPECIALISEERDE ARBEID(ST)ER (D1-D3) VOOR ONBEPAALDE DUUR GEMEENTE MALDEGEM 1 VOLTIJDSE CONTRACTUELE GESPECIALISEERDE ARBEID(ST)ER (D1-D3) VOOR ONBEPAALDE DUUR Toelatingsvoorwaarden 1. een gedrag hebben dat in overeenstemming is met de eisen van de functie 2.

Nadere informatie

Administratief medewerker (C1-3) Burgerzaken (m/v) Infobundel

Administratief medewerker (C1-3) Burgerzaken (m/v) Infobundel Administratief medewerker (C1-3) Burgerzaken (m/v) Infobundel Gemeentebestuur Sint-Laureins Het gemeentebestuur van Sint-Laureins gaat over tot de aanwerving van: Administratief medewerker (m/v) Burgerzaken

Nadere informatie

BEGELEIDER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG halftijds niveau C contract voor vervanging

BEGELEIDER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG halftijds niveau C contract voor vervanging BEGELEIDER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG halftijds niveau C contract voor vervanging Toelatings- en aanwervingsvoorwaarden Om aangeworven te worden in deze betrekking gelden volgende toelatings- en aanwervingsvoorwaarden:

Nadere informatie

Met de trein naar Het Beroepenhuis. Naam:

Met de trein naar Het Beroepenhuis. Naam: Met de trein naar Het Beroepenhuis Naam: 1 1) Beroepen - vul in: Bij de Spoorwegen werken meer mensen dan je denkt. Weet jij wie wat moet doen? Kies uit het lijstje van beroepen en schrijf de naam van

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING. Plaats in het organogram: Werkt onder de directe leiding van en rapporteert aan de sportfunctionaris.

FUNCTIEBESCHRIJVING. Plaats in het organogram: Werkt onder de directe leiding van en rapporteert aan de sportfunctionaris. FUNCTIEBESCHRIJVING 1. Identificatie functienaam: cluster: dienst: niveau en functionele loopbaan: graad: Technisch beambte Vrijetijdsdienst sport E1-E3 Technisch beambte 2. Algemene situering Plaats in

Nadere informatie

Functiebeschrijving administratief medewerker lokaal dienstencentrum

Functiebeschrijving administratief medewerker lokaal dienstencentrum Functiebeschrijving administratief medewerker lokaal dienstencentrum Functie Graadnaam: administratief medewerker Functienaam: administratief medewerker lokaal dienstencentrum Functiefamilie: administratief

Nadere informatie

Bundel aanwervingsexamen contractuele functie helper wegen niveau E startbaan

Bundel aanwervingsexamen contractuele functie helper wegen niveau E startbaan Bundel aanwervingsexamen contractuele functie helper wegen niveau E startbaan 1. Toelatings- en aanwervingsvoorwaarden Om aangeworven te worden in deze betrekking gelden volgende toelatings- en aanwervingsvoorwaarden:

Nadere informatie

Het Departement Landbouw en Visserij Werft aan met een contract van bepaalde duur. JOBSTUDENT Servicedesk medewerker

Het Departement Landbouw en Visserij Werft aan met een contract van bepaalde duur. JOBSTUDENT Servicedesk medewerker functiebeschrijving / Het Departement Landbouw en Visserij Werft aan met een contract van bepaalde duur JOBSTUDENT Servicedesk medewerker Afdeling: Digitalisering en Organisatie Locatie: Ellipsgebouw Koning

Nadere informatie

engineering / techniek / ICT

engineering / techniek / ICT Programmeur (m/v) Voor een bedrijf in regio Gent zijn we op zoek naar een programmeur. Je zal de hardware en software onderhouden en het netwerk op orde houden. Je geeft technische bijstand voor het kleine

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING FUNCTIE: toezichter gebouwen groen reiniging wegen NIVEAU: WEDDENSCHAAL: C1/C3. Plaats in het organogram

FUNCTIEBESCHRIJVING FUNCTIE: toezichter gebouwen groen reiniging wegen NIVEAU: WEDDENSCHAAL: C1/C3. Plaats in het organogram FUNCTIEBESCHRIJVING FUNCTIE: NIVEAU: Rang: WEDDENSCHAAL: toezichter gebouwen groen reiniging wegen C Cv C1/C3 Plaats in het organogram De toezichter rapporteert aan zijn directe hiërarchisch verantwoordelijke

Nadere informatie

F U N C T I E P R O F I E L

F U N C T I E P R O F I E L F U N C T I E P R O F I E L I. I D E N T I F I C A T I E G E G E V E N S Functiebenaming Weddeschaal Graad Directie - dep - dienst Functiefamilie dossierbeheerder B1-B2-B3 administratief expert departement

Nadere informatie

INFOBUNDEL voor vacature Administratief medewerker bibliotheek (m/v) Vervangingscontract 15/38 e. Socio-culturele zaken en vrije tijd

INFOBUNDEL voor vacature Administratief medewerker bibliotheek (m/v) Vervangingscontract 15/38 e. Socio-culturele zaken en vrije tijd Interne zaken Personeel Heuvelstraat 91 2530 Boechout Telefoon 03 460 06 11 ax 03 460 06 97 info@boechout.be INOBUNDEL voor vacature 2017-02 unctie Niveau en graad Afdeling Administratief medewerker bibliotheek

Nadere informatie

Informatiebundel Ploegbaas groendienst D4-D5

Informatiebundel Ploegbaas groendienst D4-D5 Informatiebundel Ploegbaas groendienst D4-D5 1 Inhoud Vacaturebericht... 3 Sollicitatieformulier... 4 Over Sint-Lievens-Houtem... 5 Functiebeschrijving... 7 Profiel... 9 Examenprocedure... 10 Aanbod...

Nadere informatie