Step up, Sparkle & Shine

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Step up, Sparkle & Shine"

Transcriptie

1 Step up, Sparkle & Shine Module 5 Overtuigingen

2 Vorige week zijn we aan de slag geweest met het innerlijk kind. Wat heeft zij jou laten zien en wat mocht er geheeld worden? Welke oude pijn zit er nog en lukt het je om deze los te laten? Soms zijn we verslaafd aan struggle en pijn. Dit klinkt maf, maar is wel zo. Niemand is onbewust bang voor leed, dit ben je door de jaren heen gewend geraakt. Je bent bang voor je grootsheid. Het onbekende en de ongekende kracht en alles wat je daarin mag ontvangen, dat maakt dat je terug stapt. Want deze kracht wilt misschien wel dat je dingen anders gaat doen. Dingen afsluiten en andere keuzes maken. En dat is niet altijd gemakkelijk. Dit terugstappen gaat vaak onbewust. Niemand denkt heel bewust Oh ik sta voor het ontvangen, ik zie het al...maar laat maar zitten. Ik hoef het niet.. Dit gaat zonder dat jij er al te veel erg in hebt. Die bewustwording komt pas op het moment waarop je op één of meerdere vlakken in jouw leven vastloopt. En meestal is het het laatste. Helaas kom je nog te vaak pas in beweging wanneer je vast zit. Het spreekwoord Het is vijf voor twaalf. is niet voor niks ooit toegevoegd aan de Nederlandse taal. Alleen dit betekent niet dat het nog langer jouw waarheid hoeft te zijn. Jij mag ervoor kiezen om steeds sneller in actie te komen. Om struggle niet langer jouw verslaving te laten zijn. Jij bepaalt jouw realiteit. Vaak ben je geneigd om jezelf enkel te complimenteren voor de mooie dingen die je manifesteert. De kadootjes die zomaar jouw kant uit komen, geld dat je op straat vindt of onverwacht mooie mensen en situaties die jouw leven in komen. Ben je ook bereid om jezelf recht aan te kijken aan de andere kant van de medaille? Ben jij bereid te accepteren dat jij degene bent die ook de minder leuke dingen manifesteert?

3 Op het moment waarop je vast zit en niet verder komt, dan is dit niet leuk om te horen. Vlak voor ik ging scheiden heb ik vanuit het diepst van mijn hart gedacht dat het niet meer hoefde voor mij. Ik wist simpelweg niet hoe ik verder moest. Het voelde alsof ik alles en iedereen ging verliezen. Ik zat middenin de nacht in het donker op de grond in mijn woonkamer. Ik zat letterlijk in het donker op de grond en zo voelde het ook. Op het moment waarop ik dacht het hoeft niet meer, was er direct erna zo n moment dat liet weten dat het nog niet klaar was. Dat het eigenlijk pas net ging beginnen, maar dat ik wel moest beginnen! De klok tikt en ben je bereid om op te staan? Vanaf dat moment was het niet minder zwaar en was het nog steeds geen ideale situatie, maar was er wel steeds een lichtje in mij dat aan bleef. Een sterke drang om door te gaan, die werd gedreven door iets dat groter was dan alleen ik. Deze kracht maakt dat je keuzes maakt, die voorbij gaan aan wat je dacht dat je aan kon. Deze kracht maakt dat je dingen doet, waarvan anderen denken dat het gek of ondoordacht is. Deze kracht geeft jou de bevestiging dat het goed is, ongeacht wat een ander ervan denkt. Jij weet en voelt het diep van binnen en dat is genoeg! Jouw innerlijke stem laat je weten dat het beter wordt. Je weet diep van binnen dat je misschien nog niet alles overziet, maar dat het vanaf nu alleen omhoog kan gaan. Je weet het simpelweg. Je bent klaar om te ontvangen wat past bij jou. Jij bent klaar voor jouw ideale leven. Het leven van jouw waarheid en niets minder. Wat jij aandacht geeft dat groeit. Wanneer je in het donker blijft zitten en enkel blijft jammeren over alles wat er momenteel niet goed is, dan verandert jouw realiteit niet. Je hoort je innerlijke stem dan misschien wel, maar deze moet steeds harder schreeuwen want je neemt de acties niet.

4 Je innerlijke stem is een richtingaanwijzer en je mindset is de batterij van deze TomTom. Zonder de juiste mindset kan je innerlijke stem nog zo hard schreeuwen, maar ga je jouw realiteit niet veranderen. In deze module gaan we kijken naar jouw valse overtuigingen. De verslaving aan oude gedachten, overtuigingen en andere bullshit loslaten. Voor we gaan afstemmen op jouw nieuwe verhaal, wil ik dat je eerst bewust wordt van welke overtuigingen er nu zijn. Denk jij bijvoorbeeld telkens dat je nu niet aan jouw droom kunt bouwen, omdat je nog vast zit in een 9 tot 17 uur baan? Bullshit! En nee, ik zou het niet zeggen als ik het niet zelf ervaren had. Ik heb mijn zaak opgezet vanuit loondienst. Ik heb een studie gedaan naast mijn 40-urige werkweek. Ik heb mijn eerste Ebook geschreven in loondienst. Ik heb mijn eerste klanten geholpen vanuit loondienst. Was dat ideaal? Nee, misschien niet maar het was ook geen excuus om het niet te doen. Want er is altijd een nieuw excuus. Als ik had gelooft dat mijn vaste baan mij weerhield van mijn droom, dan was ik niet gekomen waar ik nu ben. Daarnaast heb ik nu een nieuw excuus in mijn leven. Want je kunt toch geen bedrijf uitbouwen met een baby in je leven? Geloof me die overtuiging heb ik ook moeten ombuigen. Het was mijn excuus om maar niet van hobby naar ondernemer te hoeven gaan. Ik had te weinig slaap, verdiende nog te weinig om de gastouder te betalen en moest me met zoveel dingen bezig houden om maar niet te doen waarvoor ik hier ben. Die plek instappen en vol vertrouwen mijn waarheid delen met de wereld! En dat is het enige dat we hoeven te doen. Opstaan, je waarheid omarmen en voluit leven. Iedere dag opnieuw. En dat lukt je enkel wanneer je jouw gedachten onderzoekt en waarnodig vervangt met passende, voor jouw werkende kickass overtuigingen. Jij bepaalt jouw realiteit, iedere dag opnieuw. Ik kan nu zoveel meer met minder slaap. Moet ik erop letten dat ik rust neem, jazeker...maar ik kan het wel. Ik ben niet alleen mama. Ook niet de eerste vier jaar tot hij op school zit. Ik ben ook nog steeds mezelf, maar dan krachtiger! En als ik het kan, dan kun jij het ook binnen jouw werkelijkheid!

5 In deze module ga je met verschillende gebieden in jouw leven aan de slag. Ik wil je vragen heel bewust bij ieder gebied stil te staan en te kijken wat jij hier dagelijks over gelooft en denkt. Neem hier echt de hele week de tijd voor. Zet de intentie dat jij je bewust wordt van de gedachten die jij op deze verschillende gebieden hebt. Je gaat in eerste instantie ieder gebied invullen. Alle overtuigingen en beperkende gedachten die er in jou zitten. En vervolgens zet je de intentie dat alle zooi naar de oppervlakte mag komen deze week. Wees hier niet bang voor, maar gun jezelf dat het zichtbaar wordt. Alleen door het aan te kijken, kun je het de ruimte geven om te helen. Voor deze week moedig ik je aan om als het ware in je hoofd te duiken. Ik ben geen aanmoediger van overdenken, maar deze week mag je hoofd alle ruimte krijgen. Laat de gedachten stromen en kijk wat jouw verhaal is. Waar ben jij nog de dramaqueen in jouw leven en waar mag het luchtiger? Waarom houd je vast aan de struggle en wat mag je (nog meer) geloven om het los te laten? Laten we aan de slag gaan met ieder gebied afzonderlijk en schrijf alles op wat er in jou naar boven komt. Hoe zie jij dit gebied in jouw leven? Welke overtuigingen heb je? Welke gedachten denk jij hier elke dag over? Welke keuzes maak je en welke pijn en vreugde ervaar je in dit gebied? Voel het en word je bewust wat je denkt en welke overtuigingen er in jou leven.

6 Liefde / Relatie overtuigingen

7 Werk / baan overtuigingen

8 Zelfliefde overtuigingen

9 Huis overtuigingen

10 Lifestyle overtuigingen

11 Geld overtuigingen

12 Hart, hoofd & buik verbindingen maken Ik wil je nu vragen om bij iedere beperkende of oude overtuiging te gaan voelen waar deze zich in jou lijf bevindt. Waar voel je de energie van deze gedachte in jouw lijf? Waar raakt het je het meest? Waar zetten zich de meeste van jouw blokkades vast in jouw lichaam? Wat zegt deze plek? Is het je onderrug dan laat het een stukje basisveiligheid zien. Voel je het meeste bij je keel, dan mag je jouw waarheid meer uitspreken en er voluit voor gaan staan. Zit alles vast in je buik, dan wil ik je vragen om jezelf de komende tijd extra te voeden met alles wat goed is voor jou. Wil je hier hulp bij? Laat het me weten en ik kijk met je mee. Stuur de overtuigingen liefde vanuit je hart. Daarna pak je de overtuiging en stop je deze in je hart en bedank je haar voor de les die ze je heeft laten zien. Vervolgens leg je één hand op je buik en de ander op je hart en vorm je de gedachte of overtuiging om tot eentje die wel voor jou werkt. Maak hier een positieve affirmatie van in de tegenwoordige tijd. Doe dit voor iedere beperkende gedachte die je opgeschreven hebt. De affirmatie die wel goed voor jou voelt, mag je erbij schrijven in een andere kleur. Kies op gevoel een kleur die voor nu bij jou past. Blauw geeft je bijvoorbeeld kracht. Groen is helende energie en geel laat je meer spreken vanuit jouw waarheid. Kies een kleur die jij nu nodig hebt. De meditatie van deze week helpt je oude overtuigingen te clearen. Je kunt de meditatie aan het begin van de Module doen, zodat het opent en ondersteuning geeft of juist aan het eind om restjes op te ruimen. Beide mag natuurlijk ook. Voel hierin wat goed voelt voor jou.

13 Oefening bij verdriet, pijn, angst en onmacht Deze oefening stond in de Module van vorige week, maar heb ik ook deze week toegevoegd, omdat deze jou nu extra kan ondersteunen. Wanneer je bovenstaande emoties of ander ongemak in jouw gevoel ervaart, leg dan beide handen op je hart. Adem een aantal keer rustig naar je buik en zeg in jezelf dat je het kindje in jou ziet. Dat je haar gevoel erkent. Vraag haar wat zij nu nodig heeft. Geef dit alle ruimte en laat het gevoel er zijn. Luister naar wat het kindje in jou je vertelt. Geloof het eerste dat er in je opkomt. Je verzint dit niet. Erken dit gevoel en duw het niet weg (dan doe je namelijk weer hetzelfde als waarvan je jezelf nu wilt healen). Vraag jezelf vervolgens wat jij nu kunt doen dat direct bijdraagt aan het helen van deze pijn. Welke stap kun jij vandaag zetten? Is het alles van jezelf erkennen en er laten zijn? Je lichaam niet langer afkeuren? Die spontane actie nu echt eens uitvoeren? Wat het ook is, geloof ook hier je eerste gevoel en doe het. Voel alleen al de opluchting in jezelf wanneer je de behoefte erkent. Wanneer je het kindje in jou de ruimte geeft. En doe het vervolgens ook. Vind je dit nog moeilijk? Schrijf dan een aantal keer op dat jij de vrouw bent die kiest...en dan wat je eigenlijk zou willen doen. Bijvoorbeeld: Ik ben de vrouw die ervoor kiest om haar lichaam lief te hebben. Ik ben de vrouw die ervoor kiest om verantwoordelijkheid te nemen voor haar geld en geld in haar leven verwelkomt. Ik ben de vrouw die ervoor kiest alle ruimte in te nemen die zij nodig heeft. Ik ben de vrouw die heel goed aanvoelt wat ik nodig heb en ik kies ervoor mezelf dit continu te geven. Laat zelfliefde je helpen alle blokkades in jou te helen

14 Deze week zijn het niet veel verschillende oefeningen, maar ik wil je wel vragen om er heel bewust iedere dag even bij stil te staan. Maak aan het eind van de dag even de balans op op ieder gebied. Deel je ervaringen privé of in de Facebook groep. Deze vind je via onderstaande link: Maak er weer een super mooie, stralende week van!

Step up, Sparke & Shine

Step up, Sparke & Shine Step up, Sparke & Shine Module 4 Innerlijk kind In de vorige module heb je gekeken naar de impact van vorige levens en familielijnen. Hoeveel we onbewust bij ons dragen wat eigenlijk helemaal niet van

Nadere informatie

Step up, Sparkle & Shine

Step up, Sparkle & Shine Step up, Sparkle & Shine Module 6 Succesvol Afstemmen De gedachten die jij hebt bepalen de realiteit die je morgen terug ziet in jouw leven. Alles wat je denkt en gelooft, draagt hieraan bij. Alles? Echt

Nadere informatie

Werkboek een nieuwe geest in 28 dagen Doe het zelf mindset transformatie voor de moedige mens _ en wereldverbeteraar.

Werkboek een nieuwe geest in 28 dagen Doe het zelf mindset transformatie voor de moedige mens _ en wereldverbeteraar. Module 2. Afleren. Dag 11. NEE zeggen tegen je beperkende overtuigingen. Met onderstaande oefening ga je NEE leren zeggen tegen overtuigingen die je beperken. Dit klinkt kinderlijk simpel maar herinner

Nadere informatie

RITUEEL. schrijven. Word de persoon die je altijd al had willen zijn.

RITUEEL. schrijven. Word de persoon die je altijd al had willen zijn. RITUEEL schrijven d a g b o e k Word de persoon die je altijd al had willen zijn. Welkom De persoon worden die je altijd al had willen zijn. Daarom schrijf ik. Door ritueel te schrijven kom je in verbinding

Nadere informatie

Schrijf en vervul jouw hartsverlangen

Schrijf en vervul jouw hartsverlangen Schrijf en vervul jouw hartsverlangen 3 Meditaties en intuïtief schrijfoefeningen Cindy's Coaching Corner www.cindyscoachingcorner.com Be magical, just by being you! Intuïtie is kijken met je ziel Mijn

Nadere informatie

Bewustwording dag 1 Ik aanvaard mezelf zoals ik nu ben.

Bewustwording dag 1 Ik aanvaard mezelf zoals ik nu ben. Het meditatieprogramma duurt veertig dagen en bestaat uit tien affirmaties. Het is fijn om gedurende dit programma een dagboek bij te houden om je bewustwordingen en ervaring op schrijven. Elke dag spreek

Nadere informatie

Module 7. Oefening 22

Module 7. Oefening 22 Module 7 Volgende sleutels uit deel II van het boek Dit ben je écht! staan hiermee in verbinding: Sleutel 9: Jij bent machtig. Blz. 64 Sleutel 10: Je bent hier en nu aanwezig Blz. 68 Sleutel 11, B: Wat

Nadere informatie

Module Overvloed en rijkdom omarmen

Module Overvloed en rijkdom omarmen Module Overvloed en rijkdom omarmen In deze module gaan we nog wat dieper in op jouw relatie met geld en het ontvangen van overvloed. Veel coaches, therapeuten en trainers werken heel hard maar verdienen

Nadere informatie

Stop met ploeteren en laat mij jou helpen. Zodat ook jij het leven kan leiden waarvoor je bestemd bent!

Stop met ploeteren en laat mij jou helpen. Zodat ook jij het leven kan leiden waarvoor je bestemd bent! Ik ben Anke en ik gebruik mijn kennis, passie en creativiteit om vrouwen die weten dat ze meer in hun mars hebben en zich afvragen: is dit het nou te helpen weten wat ze willen en gaan doen wat ze willen.

Nadere informatie

Online training. Leer afstemmen op de onderneming die jij wilt creëren. Module 2

Online training. Leer afstemmen op de onderneming die jij wilt creëren. Module 2 Online training Leer afstemmen op de onderneming die jij wilt creëren Module 2 www.edithhelwegen.nl Pagina 1 Module 2 Jouw persoonlijke script We gaan praktisch aan de slag met het maken van jouw persoonlijke

Nadere informatie

INHOUD. 3 Inleiding 4 Kiezen voor het leven DRIE GOUDEN TIPS OM VOLUIT TE LEVEN

INHOUD. 3 Inleiding 4 Kiezen voor het leven DRIE GOUDEN TIPS OM VOLUIT TE LEVEN INHOUD 3 Inleiding 4 Kiezen voor het leven DRIE GOUDEN TIPS OM VOLUIT TE LEVEN 7 Verdriet uit je hart en verdriet om je zorgen 11 De belangrijkste relatie is die met jezelf 14 In dankbaarheid ligt geluk

Nadere informatie

Opdracht 1.1: Observeer je verhaal in je hoofd

Opdracht 1.1: Observeer je verhaal in je hoofd Opdracht 1.1: Observeer je verhaal in je hoofd Het is belangrijk om te weten waar je nu staat, zodat je weet van waar je straks vertrekt. Als jij weet wat voor verhaal hebt, welk verhaal jij jezelf verteld

Nadere informatie

Aantekeningen Dag 1 - Challenge Manifesteer 40k in 6 dagen

Aantekeningen Dag 1 - Challenge Manifesteer 40k in 6 dagen Aantekeningen Dag 1 - Challenge Manifesteer 40k in 6 dagen Iets meer over mij. Hoe werkt de WvA? 1. Vraag/ intentie. 2. Onderzoeken welke overtuigingen daar achter zitten. 3. Die overtuigingen helen en

Nadere informatie

Step up, Sparkle & Shine

Step up, Sparkle & Shine Step up, Sparkle & Shine Module 7 Bye bye old, Step up Zoals je in het filmpje bij deze Module al gehoord hebt, vind je in deze Module weinig theorie. It's all about ACTION! Jij en ik we vertellen ons

Nadere informatie

Unleash your Inner Goddess

Unleash your Inner Goddess Unleash your Inner Goddess Module 5 - Plezier en dankbaarheid Wat kan ik vandaag anders doen of zijn dat direct alle realiteit (in mijn voordeel) zou veranderen? De voorlaatste week alweer. Vandaag het

Nadere informatie

MODULE #7 CORE PURPOSE

MODULE #7 CORE PURPOSE MODULE #7 CORE PURPOSE Welkom bij het 90 dagen mindset coachings programma. Dit programma heeft de potentie om jouw leven compleet te veranderen de komende 90 dagen. Daarin is het belangrijk dat je de

Nadere informatie

Step up, Sparke & Shine

Step up, Sparke & Shine Step up, Sparke & Shine Module 2 Zelfliefde Vandaag ontvang je Module 2. Naar aanleiding van jullie vragen en reacties heb ik gekozen de Modules iets om te gooien en de Zelfliefde Module naar voren te

Nadere informatie

In 5 stappen naar meer vrijheid én verbinding in je relatie

In 5 stappen naar meer vrijheid én verbinding in je relatie In 5 stappen naar meer vrijheid én verbinding in je relatie Hallo! Je houdt van je partner. Jullie zijn al geruime tijd samen en hebben misschien samen kinderen. Jullie leiden een druk bestaan en tijd

Nadere informatie

Step up, Sparke & Shine

Step up, Sparke & Shine Step up, Sparke & Shine Module 3 Familielijnen & Vorige levens Het leven dat je nu leeft, komt voort uit dagelijkse gedachten en acties en daarnaast uit dingen die als het ware aan je plakken waar jij

Nadere informatie

Mijn vraag aan jou. Daar gaan we deze week mee aan de slag! Ik heb een week BOMVOL met waardevolle content zodat jij die shift kan gaan maken!

Mijn vraag aan jou. Daar gaan we deze week mee aan de slag! Ik heb een week BOMVOL met waardevolle content zodat jij die shift kan gaan maken! WELKOM!!!!! Wat gaan we doen deze week? Hoe haal je het aller meeste uit deze week? Hoe kun je de content het beste tot je nemen? Tot wanneer kun je alles terug kijken? Mijn missie Een wereld creëren met

Nadere informatie

Unleash your Inner Goddess

Unleash your Inner Goddess Unleash your Inner Goddess Module 2 - Omarmen en loslaten Week 2 is begonnen. Deze week gaan we omarmen wat jou de afgelopen jaren sterker heeft gemaakt. Daarnaast wil ik je uitnodigen om naar aanleiding

Nadere informatie

41 tips Van Jezelf Houden

41 tips Van Jezelf Houden Marian Palsgraaf 41 tips Van Jezelf Houden Gewoon omdat jij het waard bent Hallo mooie JIJ, Leuk dat je je hebt ingeschreven voor de 21 dagen cursus Van Jezelf Houden. Wat zal het mooi zijn: een wereld

Nadere informatie

Wim Annerel Life coach Loopbaancoach Business coach.

Wim Annerel Life coach Loopbaancoach Business coach. Wim Annerel Life coach Loopbaancoach Business coach Goede voornemens? Vergeet het maar, zeggen de statistieken: slechts 18% slaagt erin om goede voornemens ook succesvol na te komen. En toch. Als je weet

Nadere informatie

Inspiratie & Meer. Oefeningen

Inspiratie & Meer. Oefeningen Inspiratie & Meer Oefeningen Inspiratie & Meer www.inspiratieenmeer.nl info@inspiratieenmeer.nl Oefeningen voor het het 2e chakra Oefening 1 Vraag hulp En vergeet niet dat je altijd de Engelen, het Universum

Nadere informatie

YVONNE THUIJS GOEDE RELATIE MET JE KIND

YVONNE THUIJS GOEDE RELATIE MET JE KIND YVONNE THUIJS het geheim van een GOEDE RELATIE MET JE KIND - www.blij-kind-24-7.nl - kijk naar je kind maak tijd vrij... en geef aandacht, vertrouwen en liefde 1 aandacht blij kind 24 7 betekent groeien

Nadere informatie

Je mag jezelf kwetsbaar opstellen, het is oké, het is veilig. Ik beloof je dat je nu alleen maar in de spiegel ziet waar je klaar voor bent.

Je mag jezelf kwetsbaar opstellen, het is oké, het is veilig. Ik beloof je dat je nu alleen maar in de spiegel ziet waar je klaar voor bent. Ik weet zeker dat ook jij nog veel krachtiger kan zijn in wie je bent en wat je doet binnen je praktijk/ bedrijf en dat je daardoor nog veel meer waarde vanuit plezier kan leveren aan je klanten. Als je

Nadere informatie

Werkboek. je meest Gelukkige, Liefdevolle en Ware Zelf

Werkboek. je meest Gelukkige, Liefdevolle en Ware Zelf Werkboek Vind de weg naar voor je groei je meest Gelukkige, Liefdevolle en Ware Zelf Inleiding Hoe werkt dit werkboek? Waar vind ik mijn filmpje? Omdat de titels van mijn filmpjes op Youtube nog wel eens

Nadere informatie

Toch is dit wat we dagelijks doen. Iemand geeft je een compliment en je neemt het niet in ontvangst of wuift het weg; Leuk jasje! Oooh ja, is al oud.

Toch is dit wat we dagelijks doen. Iemand geeft je een compliment en je neemt het niet in ontvangst of wuift het weg; Leuk jasje! Oooh ja, is al oud. ONTVANGEN. Hoe goed zijn we eigenlijk in het ontvangen van energie? Word je ontzettend blij als je iets in ontvangst neemt, of voel je je bezwaard? Ben je bang dat je een ander daardoor te kort doet of

Nadere informatie

En wees vooral heel oprecht en eerlijk: dit is puur voor jezelf, niemand anders leest dit. Wat denk je dus écht?

En wees vooral heel oprecht en eerlijk: dit is puur voor jezelf, niemand anders leest dit. Wat denk je dus écht? Module 2 Volgende hoofdstukken uit het boek Dit ben je écht! staan hiermee in verbinding: - Deel II, de 40 sleutels! Sleutel 1, blz. 21: Je bént bewustzijn! (Lees de opdracht reeds in het begin van de

Nadere informatie

Gratis online training. Show up & Shine! Voel je weer licht, vol plezier, energiek en in balans.

Gratis online training. Show up & Shine! Voel je weer licht, vol plezier, energiek en in balans. Gratis online training Show up & Shine! Voel je weer licht, vol plezier, energiek en in balans. Show up & Shine Welkom bij deze online training. In 3 delen neem ik je mee op reis naar een lichtere manier

Nadere informatie

Step up, Sparkle & Shine

Step up, Sparkle & Shine Step up, Sparkle & Shine Module 9 Verander je kijk We zijn allemaal mensen. Wat jou uniek maakt, is de manier waarop jij denkt. Het geloof dat jij hebt in jouw eigen werkelijkheid. Alles wat je doet heeft

Nadere informatie

Het sprekende hart. van. Louise Hay

Het sprekende hart. van. Louise Hay Het sprekende hart van Louise Hay Ik draag dit boek op aan jouw hart. Je hart is jouw machtscentrum. Ik heb geleerd dat creëren makkelijk is als gedachten van liefde recht uit je hart komen. Maak nu aanspraak

Nadere informatie

Minigids. Zelfliefde

Minigids. Zelfliefde Minigids Zelfliefde 7 Mythes over Zelfliefde die jij zo snel mogelijk mag vergeten: Zelfliefde is egoïstisch en arrogant Zelfliefde is jezelf vertroetelen met b.v. een middagje naar de sauna en alles met

Nadere informatie

W E R K B O E K E X T R A

W E R K B O E K E X T R A W E R K B O E K E X T R A Attunement Diary S C H I J N J E L I C H T M O O I E V R O U W, D E W E R E L D H E E F T J E N O D I G! Ik stem me af op het Universum zodat ik Eenheid en Harmonie ervaar 2016

Nadere informatie

Overtuiging: ik ben niet goed genoeg (dus ik moet er heel hard voor werken) Tappen: Ook al doe ik helemaal niets, ik ben helemaal mezelf

Overtuiging: ik ben niet goed genoeg (dus ik moet er heel hard voor werken) Tappen: Ook al doe ik helemaal niets, ik ben helemaal mezelf De negatieve overtuigingen van gisteren hebben je misschien meer inzicht gegeven, maar we gaan ze niet uitgebreid analyseren, we gaan ze gewoon loslaten. Dat helpt je veel meer. Je negatieve overtuigingen

Nadere informatie

Ondernemerschapsblokkades

Ondernemerschapsblokkades Ondernemerschapsblokkades Wat houdt je tegen om je droom werkelijkheid te laten worden? En hoe los je dat op? 7 tips om in actie te komen! Samengesteld door Willemijn Lau Hoi toekomstig professional, Wat

Nadere informatie

Golf van de Rode Maan

Golf van de Rode Maan Golf van de Rode Maan Data waarin de golf van de Rode Maan valt: 11-2 t/m 23-2-2015 *29-10 t/m 10-11-2015 *16-7 t/m 28-7-2016 *2-4 t/m 14-4- 17 18-12 t/m 30-12 -2017 * 4-9- t/m 16-9-2018 * 22-5 t/m 3-6-2019

Nadere informatie

Intuïtiedagboek. Les 1. Intuitie next level. Wat is jouw wens? Sacred place Innerflow meditatie Laat je gedachten en emoties los!

Intuïtiedagboek. Les 1. Intuitie next level. Wat is jouw wens? Sacred place Innerflow meditatie Laat je gedachten en emoties los! Intuïtiedagboek Wat is jouw wens? Sacred place Innerflow meditatie Intuitie next level Pagina 1 I n t r o d u c t i e De komende negen weken ontvang je wekelijks opdrachten en oefeningen die je gaan helpen

Nadere informatie

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge MOED MANIFESTEER MEER OMZET 1 WERKBOEK MANIFESTEER MEER OMZET IK NODIG JE UIT ALLE OPDRACHTEN UIT HET WERKBOEK TE MAKEN ONDERNEMERSCOACH EN MANIFESTEER EXPERT 2 Dit is jouw werkboek voor Dag 2 De Manifesteer

Nadere informatie

Het haalt je volledig weg bij je intuïtie: de enige plek waaruit je gaat weten wat de juiste relatie is voor JOU.

Het haalt je volledig weg bij je intuïtie: de enige plek waaruit je gaat weten wat de juiste relatie is voor JOU. Vandaag ga je beginnen met een negativiteitsdetox, voor de rest van de tijd dat je met deze modules bezig bent. Door social media en tijdschriften en de gewone media krijg je mega veel beelden van hoe

Nadere informatie

Introductie. Vrijheid. Moed. Verbinding. Hoi dapper mens!

Introductie. Vrijheid. Moed. Verbinding. Hoi dapper mens! Introductie Hoi dapper mens! Hoe tof dat je de gratis tips hebt gedownload! In dit document geef ik een aantal tips die mij persoonlijk veel geholpen hebben. Ik ben af gaat over jezelf accepteren en dat

Nadere informatie

Soms ben ik eens boos, en soms wel eens verdrietig, af en toe eens bang, en heel vaak ook wel blij.

Soms ben ik eens boos, en soms wel eens verdrietig, af en toe eens bang, en heel vaak ook wel blij. Lied: Ik ben ik (bij thema 1: ik ben mezelf) (nr. 1 en 2 op de CD) : Weet ik wie ik ben? Ja, ik weet wie ik ben. Weet ik wie ik ben? Ja, ik weet wie ik ben. Ik heb een mooie naam, van achter en vooraan.

Nadere informatie

3 vragen. Om even terug te keren naar jezelf. 3 vragen speciaal voor. 3 vragen om. wat je echt wilt!

3 vragen. Om even terug te keren naar jezelf. 3 vragen speciaal voor. 3 vragen om. wat je echt wilt! 3 vragen Om even terug te keren naar jezelf 3 vragen om erachter 3 vragen speciaal voor jou! te komen wat je echt wilt! Ook al worden we nog zo oud, we voelen ons vanbinnen nog precies dezelfde die we

Nadere informatie

om innerlijke rijkdom en vrijheid te creëren

om innerlijke rijkdom en vrijheid te creëren tips 11 om innerlijke rijkdom en vrijheid te creëren Mandy Israel Fantastisch dat je dit ebook hebt aangevraagd! Ontbreekt er wat in je leven? Voel je je niet voldaan? Wil jij RIJK zijn? Rijkdom gaat voor

Nadere informatie

5. Overtuigingen. Gelijk of geluk? Carola van Bemmelen Food & Lifestylecoaching. Jouw leven op dit moment weerspiegelt exact jouw overtuigingen

5. Overtuigingen. Gelijk of geluk? Carola van Bemmelen Food & Lifestylecoaching. Jouw leven op dit moment weerspiegelt exact jouw overtuigingen 5. Overtuigingen Jouw leven op dit moment weerspiegelt exact jouw overtuigingen Een overtuiging is een gedachte die je hebt aangenomen als waarheid doordat ie herhaaldelijk is bevestigd. Het is niet meer

Nadere informatie

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 6: klaar voor klanten Les 2: Marketing Mindset

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 6: klaar voor klanten Les 2: Marketing Mindset Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen Week 6: klaar voor klanten Les 2: Marketing Mindset Pen en papier? Verkopen Als je niet bereid bent om te verkopen dan kun je nu beter stoppen Dat is heftig Je bent

Nadere informatie

Ik ben BANG. oefenboekje om te leren omgaan met angst. Steef Oskarsson. Copyright Steef Oskarsson

Ik ben BANG. oefenboekje om te leren omgaan met angst. Steef Oskarsson. Copyright Steef Oskarsson Ik ben BANG oefenboekje om te leren omgaan met angst Steef Oskarsson Bang Bang is een emotie. Net als blij, bedroefd en boos. Iedereen is wel eens bang. Sommige mensen zijn vaak bang, sommigen niet. Iedereen

Nadere informatie

Workshop Evenwicht, je leven in Balans Werkboek bijeenkomst 1

Workshop Evenwicht, je leven in Balans Werkboek bijeenkomst 1 Workshop Evenwicht, je leven in Balans Werkboek bijeenkomst 1 Evenwicht 2004 Dit product is met toestemming overgenomen en is ontwikkeld binnen het Europese project Evenwicht, werk en privé in balans dat

Nadere informatie

Het is het beste om een schriftje of extra papier bij de hand te hebben.

Het is het beste om een schriftje of extra papier bij de hand te hebben. In de tijd dat ik veel twijfelde werd ik soms gek van mijn gedachten. Ik voelde wel dat ik me waarschijnlijk beter zou voelen als ik het allemaal op zou schrijven, maar mijn gedachten opschrijven durfde

Nadere informatie

Januari. Ik accepteer en waardeer mijn ( hoog) gevoeligheid.

Januari. Ik accepteer en waardeer mijn ( hoog) gevoeligheid. Januari Ik accepteer en waardeer mijn ( hoog) gevoeligheid. (Hoog) gevoelig zijn krijgt in deze tijd steeds meer ruimte en bekendheid, dat is fijn. Een generatie geleden was het niet wenselijk om gevoelig

Nadere informatie

Gita Siebers November 2009 MENS IN WORDING

Gita Siebers November 2009 MENS IN WORDING Gita Siebers November 2009 MENS IN WORDING Een reis naar binnen Foto s, schilderij en tekst: Gita Siebers, tenzij anders vermeld 1 juli 1997 Waarom voel ik me zo afgesneden van mezelf? Waarom ben ik niet

Nadere informatie

Script Mijn nieuwe geldverhaal

Script Mijn nieuwe geldverhaal Script Mijn nieuwe geldverhaal Ik heb al ZO veel in mijn oude geldverhaal geheeld en al ZO veel losgelaten. Daar ben ik INTENS dankbaar voor! Dat is niet vanzelf gekomen. Als ik terugkijk in mijn leven

Nadere informatie

- Waarschuwing- dit is een pittige les!

- Waarschuwing- dit is een pittige les! - Waarschuwing- dit is een pittige les! Herken je de volgende situatie: Je vraagt aan je partner (heb je deze niet denk dan even terug aan de tijd dat je deze wel had) of hij de vuilniszak wilt buiten

Nadere informatie

GELUK(T)! Editha Gerdingh

GELUK(T)! Editha Gerdingh GELUK(T)! GELUK(T)! Editha Gerdingh Auteur: Editha Gerdingh (Cover-)ontwerp: Editha Gerdingh Fotografie: Jay Mantri, Jonny Lindner, Nico Wall, Ryan McGuire ISBN: 9789463672580 www.lonked.com INHOUD INLEIDING

Nadere informatie

Waar een wil is, is een Weg!

Waar een wil is, is een Weg! 5 tips om moeiteloos voor jezelf te kiezen en een stap te zetten. Waar een wil is, is een Weg! - Lifecoach http://www.facebook.com/arlettevanslifecoach 0 Je bent een ondernemende 40+ vrouw die vooral gericht

Nadere informatie

LinkedIn-updates open inschrijving

LinkedIn-updates open inschrijving LinkedIn-updates open inschrijving Opdracht In dit document vind je zes verschillende LinkedIn-updates. Geef bij iedere update aan of dit een update is die bij je past. Dus zou je dit type update ook kunnen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Januari 2010

Nieuwsbrief Januari 2010 DE ROBIJN Nieuwsbrief Januari 2010 Een gelukkig nieuw jaar. Ik wens iedereen een heel creatief, daadkrachtig en energierijk 2010 toe. Deze kwaliteiten zullen je helpen om het nieuwe jaar dat voor je ligt

Nadere informatie

Madelon blok Holistic coaching experience inspiration

Madelon blok Holistic coaching experience inspiration Probleemgevallen bestaan niet 5 inzichten voor jongeren over verandering GRATIS E-Book Madelon blok Holistic coaching experience inspiration Inleiding Met handen in het haar kloppen ouders soms bij mij

Nadere informatie

Ik ben waardevol challenge

Ik ben waardevol challenge 26 t/m 30 juni 2017 Ik ben waardevol challenge Commit Happiness In deze pdf vind je alle opdrachten bij elkaar. Dag 1 Waarom wil je je waardevol voelen? Ik wil je vandaag laten stilstaan bij de redenen

Nadere informatie

Ik nodig je uit om iedere ochtend en iedere avond in het dagboek te schrijven.

Ik nodig je uit om iedere ochtend en iedere avond in het dagboek te schrijven. Ik nodig je uit om iedere ochtend en iedere avond in het dagboek te schrijven. 11 video s 11 schrijfoefeningen 11 affirmaties 11 inspiratie-quotes SHINEYOURLIGHTNOW.NL Dit is je Flow Dagboek voor de Fuck

Nadere informatie

Week 4: voelend schrijven met je hogere zelf en je gidsen. WEEK 4 Voelend schrijven met je hogere zelf en je gidsen

Week 4: voelend schrijven met je hogere zelf en je gidsen. WEEK 4 Voelend schrijven met je hogere zelf en je gidsen WEEK 4 Voelend schrijven met je hogere zelf en je gidsen Het klinkt als iets onmogelijks Schrij Schrijven met je hogere zelf en je gidsen, klinkt als iets onmogelijks. Misschien ook omdat, hoe zeer je

Nadere informatie

Werkboek Nieuwjaarsbezinning

Werkboek Nieuwjaarsbezinning Werkboek Nieuwjaarsbezinning Tel je zegeningen over 2017 en voed je verlangen voor 2018 Met de Nieuwjaarsbezinning neem je de tijd om terug te kijken op het afgelopen jaar en vooruit te blikken naar het

Nadere informatie

ONDERNEMEN IS VOOR HELDEN

ONDERNEMEN IS VOOR HELDEN ONDERNEMEN IS VOOR HELDEN EXCLUSIEF PROGRAMMA OVERZICHT 2016 LEF IN ACTIE Ontdek waarom het zo moeilijk is je hart te volgen en heb het lef dit toch te doen! De achtergrond van het programma Jij weet dat

Nadere informatie

- 1 -

- 1 - - 1 - Hallo, ik ben Agnes Jaspers Als Coach help ik mensen door middel van Mindfulness rust en ruimte te creëren in hun leven. Dit ebook heb ik speciaal voor jou geschreven. Je vindt in dit ebook een aantal

Nadere informatie

In de eeuwigheid van het leven waarin ik ben is alles volmaakt, heel en compleet en toch verandert het leven voortdurend. Er is geen begin en geen

In de eeuwigheid van het leven waarin ik ben is alles volmaakt, heel en compleet en toch verandert het leven voortdurend. Er is geen begin en geen 14 In de eeuwigheid van het leven waarin ik ben is alles volmaakt, heel en compleet en toch verandert het leven voortdurend. Er is geen begin en geen einde, alleen een voortdurende kringloop van materie

Nadere informatie

glijden. Ik zie ze zachtjes wegstromen, oplossen en verdwijnen, om nooit meer terug te keren.

glijden. Ik zie ze zachtjes wegstromen, oplossen en verdwijnen, om nooit meer terug te keren. INLEIDING Welkom in de affirmatiewereld. Je hebt ervoor gekozen om gebruik te gaan maken van het gereedschap dat in dit boek beschreven wordt en je hebt daarmee de bewuste beslissing genomen om je leven

Nadere informatie

JUST BE YOU.NL. Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen. Marian Palsgraaf - www.justbeyou.

JUST BE YOU.NL. Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen. Marian Palsgraaf - www.justbeyou. JUST BE YOU.NL Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen Marian Palsgraaf - www.justbeyou.nl Het mooiste wat je kunt worden is jezelf. Mijn passie is mensen te helpen

Nadere informatie

WORD GROTER DAN DAT WAT JOU KLEIN HOUDT. Ann Weiser Cornell en Egbert Monsuur

WORD GROTER DAN DAT WAT JOU KLEIN HOUDT. Ann Weiser Cornell en Egbert Monsuur WORD GROTER DAN DAT WAT JOU KLEIN HOUDT Ann Weiser Cornell en Egbert Monsuur 1 Les drie WELKOM BIJ LES DRIE VAN DEZE E-CURSUS WAARIN WE JE WILLEN LATEN ZIEN HOE JIJ GROTER KUNT WORDEN ZODAT JOUW PROBLEMEN

Nadere informatie

Stap 6: Wat is de kernovertuiging?

Stap 6: Wat is de kernovertuiging? E-Learning: Hoe krijgen ze me zo gek als leidinggevende? Module 7/9 Stap 6: Wat is de kernovertuiging? De relevante vraag is hier: wat is het ergste wat er kan gebeuren als hij zijn controledrang loslaat?

Nadere informatie

OMDAT JIJ HET WAARD BENT VOOR ONDERNEMENDE MENSEN

OMDAT JIJ HET WAARD BENT VOOR ONDERNEMENDE MENSEN OMDAT JIJ HET WAARD BENT VOOR ONDERNEMENDE MENSEN Vijf daagse Experience WERKBOEK Hartelijk welkom bij De Ontwikkel Cirkel en onze Experience Omdat JIJ Het Waard Bent! Wij zijn Linda en Annemiek en wij

Nadere informatie

Hai, hai, Jij wordt de creator van je eigen leven!

Hai, hai, Jij wordt de creator van je eigen leven! Hai, hai, Hoe was 2018 voor jou? We zijn weer bij het einde van het jaar en dat is een mooi moment om terug te blikken op het afgelopen jaar en vooruit te kijken naar wat er volgend jaar komen gaat. De

Nadere informatie

Naam van gedichtenalbum : De eerste 30

Naam van gedichtenalbum : De eerste 30 Naam van gedichtenalbum : De eerste 30 Kinderen De Roos, een mooie school. Niet te stil of te druk. Kleine kindjes lopen door de gang, ik zie ze stampen en ze zeggen van alles door elkaar. Maar ze kunnen

Nadere informatie

Waarom dit boek? 7. 1 De ik-fabriek, wat is dat? Lichaamsseintjes Je lichaam is net een fabriek 17

Waarom dit boek? 7. 1 De ik-fabriek, wat is dat? Lichaamsseintjes Je lichaam is net een fabriek 17 Inhoud Waarom dit boek? 7 1 De ik-fabriek, wat is dat? 10 2 Lichaamsseintjes 14 3 Je lichaam is net een fabriek 17 4 De ik-fabriek, hoe ziet die eruit? 18 4.1 De eerste verdieping: voelen 20 4.2 De tweede

Nadere informatie

MODULE #4 MIJN OVERTUIGINGEN

MODULE #4 MIJN OVERTUIGINGEN MODULE #4 MIJN OVERTUIGINGEN Welkom bij het 90 dagen mindset coachings programma. Dit programma heeft de potentie om jouw leven compleet te veranderen de komende 90 dagen. Daarin is het belangrijk dat

Nadere informatie

Voor Noa Mali Zulueta Acea

Voor Noa Mali Zulueta Acea Voor Noa Mali Zulueta Acea Lichtflits Momenten van inzicht Lichtflits Momenten van inzicht Anniek Oosting Schrijfster: Anniek Oosting Coverontwerp: Anniek Oosting ISBN:9789402123234 Lichtflits/Anniek Oosting/2014

Nadere informatie

Zou jij niet domweg gelukkig willen zijn?

Zou jij niet domweg gelukkig willen zijn? Zou jij niet domweg gelukkig willen zijn? Ja, natuurlijk, maar hoe doe je dat dan? Domweg gelukkig zijn Ken je dat gevoel? Het gevoel dat je domweg gelukkig wilt zijn? Dat er te veel in je leven is waardoor

Nadere informatie

Fernando Halman CommunicateTour

Fernando Halman CommunicateTour FERNANDO HALMAN Rotterdam RAH! We nodig je uit voor de unieke seminar van Fernando Halman waarbij hij zijn krachtige boodschap levert aan hogescholen en universiteiten. Colourful Business presents Fernando

Nadere informatie

Inspiratie & Meer. Cursus

Inspiratie & Meer. Cursus Inspiratie & Meer Cursus Inspiratie & Meer www.inspiratieenmeer.nl info@inspiratieenmeer.nl Cursus in 5 stappen naar meer Helderheid & Inzicht Stap 4 We gaan in dit deel ontdekken welke stap e nu kunt

Nadere informatie

DEEL 1. WERKBOEK 5 Eigen keuze. 2015 Monique van Dam YOU: De keuze is aan jou!

DEEL 1. WERKBOEK 5 Eigen keuze. 2015 Monique van Dam YOU: De keuze is aan jou! DEEL 1 1 WERKBOEK 5 Eigen keuze Inhoud 2 1. Hoe zit het met je keuzes? 3 2. Hoe stap je uit je automatische piloot? 7 3. Juiste keuzes maken doe je met 3 vragen 9 4. Vervolg & afronding 11 1. Hoe zit het

Nadere informatie

Inspiratie & Meer. Oefeningen

Inspiratie & Meer. Oefeningen Inspiratie & Meer Oefeningen Inspiratie & Meer www.inspiratieenmeer.nl info@inspiratieenmeer.nl Oefeningen voor het het 1e chakra Oefening 1 Dit is een oefening de erg goed is voor e eerste chakra. Doe

Nadere informatie

Maatschappelijk werk (alweer)

Maatschappelijk werk (alweer) Maatschappelijk werk (alweer) Na mijn tweede miskraam heb ik toch weer besloten om het er op te wagen naar maatschappelijk werk te gaan. Ik vond de stap echt wel heel zwaar, want ik hou er niet zo van.

Nadere informatie

In deze FeelGood Gids:

In deze FeelGood Gids: De FeelGood Gids In deze FeelGood Gids: Waarom heb ik deze FeelGood Gids gemaakt? Pag. 3 Wat heb je vandaag nodig? Pag. 4 Je intentie voor vandaag Pag. 5 Oefening Pag. 6 Back to Basics Pag. 8 Wie zorgt

Nadere informatie

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge OVERVLOED MANIFESTEER MEER OMZET 1 WERKBOEK MANIFESTEER MEER OMZET IK NODIG JE UIT ALLE OPDRACHTEN UIT HET WERKBOEK TE MAKEN ONDERNEMERSCOACH EN MANIFESTEER EXPERT 2 Dit is jouw werkboek voor Dag 5 De

Nadere informatie

LinkedIn-updates in-company

LinkedIn-updates in-company LinkedIn-updates in-company Opdracht In dit document vind je zes verschillende LinkedIn-updates. Geef bij iedere update aan of dit een update is die bij je past. Dus zou je dit type update ook kunnen plaatsen?

Nadere informatie

Step up, Sparkle & Shine

Step up, Sparkle & Shine Step up, Sparkle & Shine Module 8 Ontvangen Deze Module gaat over het leven ontvangen waar jij blij van wordt. Het leven waar jij de energie van door je lijf voelt stromen en weet dat dit het leven is

Nadere informatie

Training Extra Eindsprint & Doelen Training

Training Extra Eindsprint & Doelen Training Training Extra Eindsprint & Doelen Training 2017 is al weer bijna afgelopen. Wow, wat is dat snel gegaan he? Ik deel in deze extra training wat inzichten met je om dit jaar nog een eindsprint te kunnen

Nadere informatie

3 Vragen Ter Inspiratie

3 Vragen Ter Inspiratie 3 Vragen 3 Ter Inspiratie Ter Inspiratie Bert Tamboer www.berttamboer.com 1 Beste lezer, 3 Vragen Ter Inspiratie Dank je wel dat je mijn cadeautje voor 2017 hebt gedownload. In dit ebook lees je 3 vragen

Nadere informatie

Emilie Depuydt. Goed gezien. Stel jezelf zichtbaarder op en word wie je werkelijk bent. Witsand Uitgevers

Emilie Depuydt. Goed gezien. Stel jezelf zichtbaarder op en word wie je werkelijk bent. Witsand Uitgevers Goed gezien Emilie Depuydt Goed gezien Stel jezelf zichtbaarder op en word wie je werkelijk bent Witsand Uitgevers Voor Jules en Jeanne, twee grote voorbeelden in zichtbaar zijn. Alle voorbeelden in dit

Nadere informatie

WERKBOEK 2. De bron van verandering. Kees Holtrigter (The 7D Solutions) 3e editie

WERKBOEK 2. De bron van verandering. Kees Holtrigter (The 7D Solutions) 3e editie WERKBOEK 2 De bron van verandering Kees Holtrigter (The 7D Solutions) 3e editie Werkboek 2 De bron van verandering... 3 1 Mijn thema... 4 2 Gebeurtenissen (connecting the dots)... 4 3 Emoties... 5 4 Gevoel

Nadere informatie

Hele fijne feestdagen en een gezond en vrolijk 2017! Raymond Gruijs. BM Groep ARBO West Baanzinnig

Hele fijne feestdagen en een gezond en vrolijk 2017! Raymond Gruijs. BM Groep ARBO West Baanzinnig De tijd vliegt voorbij en voor je weet zijn we al weer een jaar verder. Ik zeg wel eens: mensen overschatten wat je in een jaar kunt doen, maar onderschatten wat je in 3 jaar kan realiseren. Laten we naar

Nadere informatie

Module 4 : Krachtbronnen

Module 4 : Krachtbronnen Module 4 : Krachtbronnen Vertrouwen Krachtbron: positieve mindset krachtbron: emoties hanteren Krachtbron: loslaten Moment voor jezelf en jouw verhaal opdrachten oefeningen Inleiding Veerkracht bouw je

Nadere informatie

De eerste stap naar geluk in je leven

De eerste stap naar geluk in je leven De eerste stap naar geluk in je leven Is dit e-book wat voor mij? Ben jij overwerkt of voel je dat jouw grens bijna bereikt is? Heb jij idealen en geloof jij nauwelijks dat het nog mogelijk is om jouw

Nadere informatie

E-boekje: Stap in je Grootsheid!

E-boekje: Stap in je Grootsheid! E-boekje: Stap in je Grootsheid! By Caroline Laan In je grootsheid staan is worden wie je werkelijk bent, wie je bent onder alle lagen die over je essentie heen liggen. Je volledige potentie leven en dat

Nadere informatie

111 super waardevolle quotes

111 super waardevolle quotes Stel jezelf eens een doel waar je zowel zenuwachtig als enorm enthousiast van wordt. Je mag er natuurlijk even over nadenken, maar deel wel hieronder welk doel jij jezelf hebt gesteld! Je leert het meeste

Nadere informatie

YOGA LIFESTYLE. verbinding met jezelf. Whatever comes. Let it come. Whatever stays. Let it stay. Whatever goes. Let it go

YOGA LIFESTYLE. verbinding met jezelf. Whatever comes. Let it come. Whatever stays. Let it stay. Whatever goes. Let it go YOGA LIFESTYLE FEBRUARI 2017 YOGA & MEDITATIE Geef jezelf de aandacht en de liefde die je verdient! Maak verbinding met jezelf Ga mee op reis in dit avontuur van zelfontwikkeling en persoonlijke groei!

Nadere informatie

ONTSLA JEZELF Jouw Eerste Stap Naar Werken Met Energie En Voldoening Dit rapport is geschreven voor iedereen die al lang op zoek is naar werk dat echt voldoening gaat geven en in een ideale wereld het

Nadere informatie

Module 26: Stop met Piekeren.

Module 26: Stop met Piekeren. Module 26: Stop met Piekeren. Stop met piekeren! Piekeren is een reactie op een naar gevoel. Op het moment dat we ons afgewezen voelen of andere nare gevoelens ervaren, wordt het meestal erg druk in ons

Nadere informatie

WANNEER VERTEL JE HET AAN JE KINDEREN? Als de beslissing om te gaan scheiden eenmaal genomen is, dan kun je dit het beste zo snel mogelijk aan de

WANNEER VERTEL JE HET AAN JE KINDEREN? Als de beslissing om te gaan scheiden eenmaal genomen is, dan kun je dit het beste zo snel mogelijk aan de OVER EN UIT OVER EN UIT Welkom bij de e-training Over en uit. In deze training leer je beter om te gaan met je scheiding. Je leert hoe je het beste het nieuws van de scheiding aan je kind kan vertellen,

Nadere informatie

Levende Verhalen Het verhaal van Anke

Levende Verhalen Het verhaal van Anke 1 Levende Verhalen Het verhaal van Anke Anke is een krachtige, levenslustige vrouw die midden in haar leven staat. Ze heeft een intensieve baan als leidinggevende in de zorg en naast haar drukke baan is

Nadere informatie