De eerste stap naar geluk in je leven

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De eerste stap naar geluk in je leven"

Transcriptie

1 De eerste stap naar geluk in je leven

2 Is dit e-book wat voor mij? Ben jij overwerkt of voel je dat jouw grens bijna bereikt is? Heb jij idealen en geloof jij nauwelijks dat het nog mogelijk is om jouw idealen te bereiken? Dan is dit e-book wat voor jou. In dit e-book leer je de basis van het geluk. De basis van een gelukkig leven en de basis om vanaf nu jouw leven te leiden op de manier zoals jij dat wil. Jij leert om okee te zijn. Jij leert dat niet okee zijn een geschiedenis kan hebben, maar dat je ondanks wat je meegemaakt hebt toch een gelukkige toekomst kan creëren, of dit nu in werk of privé is. Jij bent het waard om gelukkig te zijn.

3 Wie ik ben. Ik ben Sophie Verheij van Via Sophia. Vele malen in mijn leven heb ik mij geblokkeerd gevoeld. Ik zat vast en ik kon niet verder. Ik kwam dan op een punt dat ik voelde dat ik verder moest, maar niet wist hoe. Dat punt was het allerbelangrijkste: Te weten verder te moeten, maar niet weten hoe. Dan ontmoette ik mensen, dan kreeg ik kansen, dan nam ik stappen en... ik liet los. Ik liet los te weten hoe het eruit moest zien, hoe het ik moest zijn, ik liet los wat ik tot dan toe dacht dat het belangrijkste was in mijn leven. Ik liet de pijn en de angst toe en ik nam mijn stap. Elke keer dat ik zo'n stap maakte, bleek ik in een nieuwe ontwikkelingsfase in mijn leven verzeild te zijn. Elke keer opnieuw moest ik leren vertrouwen dat mijn weg zich zou ontvouwen. Dat mijn leven een eigen weg had en dat ik maar hoefde te volgen.

4 Ook nu maak ik zo'n stap en ik hoop dat jij met mij deze stap durft te maken. Dat jij van binnenuit voelt dat jij deze stap moet maken. Dat jij voelt dat jij okee bent en dat het goed is om een volgende ontwikkeling aan te gaan.

5 In dit ebook leer je dat je een beslissing moet nemen om okee te zijn. Een beslissing om te accepteren dat je niet op de oude voet verder kunt gaan. Je leert om dat je moet gaan vertrouwen op wat jouw ziel jou te vertellen heeft. Als jij een roos bent kan je geen margriet zijn. Als jij een zwaan bent kan jij geen eend zijn. Verder leer je in dit ebook dat je ondanks dat je buitengesloten bent, ondanks dat je moet overleven: dat jij er mag zijn. Ook leer je door te accepteren wat je altijd over jezelf dacht, door oude overtuigingen los te laten, tot nieuwe inzichten te komen. Dat jij bepaalt hoe jij wil leven. Lees snel dit ebook en leer okee te zijn

6

7 Inhoudsopgave: Jij bent okee Wat als je in de basis niet okee voelt 8 9 Het lelijke eendje Buitengesloten Overleven Er mogen zijn Jij mag anders zijn Sterke en zwakke kanten Accepteer jezelf zoals je bent Accepteer dat je fouten mag maken Accepteer dat je het verleden niet kunt veranderen Neem verantwoordelijkheid voor je leven Wees aardig voor jezelf Hoe nu verder * Layout: Arno Pelzer * Sprookje van Hans Christian Andersen: het lelijke eendje * De ontembare vrouw van Clarissa Pinkola Estés

8 Jij bent okee! Wist je dat vrijwel iedereen zich wel eens niet okee voelt? Door stil te staan bij wat er met je aan de hand is; dat je je realiseert dat je te veel hooi op je vork neemt of je te druk maakt, kan je even afstand nemen, je staat het gevoel van niet okee zijn toe, waardoor je dit gevoel weer kwijt kunt raken. Wanneer je vecht tegen dit gevoel, het niet toe kunt laten, de oorzaak bij een ander legt, dan raak je dit gevoel van niet okee zijn niet kwijt. Dan kan het gevoel van niet okee zijn een onderdeel van jouw leven zijn.

9 Wat als jij je in de basis niet okee voelt? Wat er moet gebeuren zodat jij je in jouw basis okee kan gaan voelen? Eerst moet jij je realiseren dat je dit voelt, waarom jij je niet okee voelt. Daarna kan jij beslissen of jij wil veranderen: of jij okee mag zijn. Laat ik hiervoor eerst een sprookje vertellen. Het sprookje van het lelijke eendje van Hans Christiaan Andersen. Dit sprookje geeft je een beeld waarom jij je in je basis niet okee voelt.

10 Het Lelijke eendje Het ei van het lelijke jonge eendje wordt uitgebroed door een goed bedoelende moeder eend, dit ei duurt het langst om uit te broeden. Omstanders zeggen haar op te geven, maar ze geeft niet op en eindelijk wordt het jonge eendje geboren. Bij de geboorte ziet het jonge eendje er al anders uit: hij wordt niet herkend door zijn grootte, door zijn doorgroefde vel, zijn grote poten en die doorschijnende roze ogen.

11 Buitengesloten Moedereend vindt haar jonge eendje ook lelijk, maar zij heeft hem uitgebroed en neemt het voor hem op als anderen het jonge eendje plagen. Maar uiteindelijk geeft ook zij op als iedereen hem plaagt en hem confronteert met zijn anders zijn. Dan loopt het jonge lelijke eendje weg. Hij weet dat hij lelijk is, anders is en niet okee is. Het liefst doet hij zijn eigen ding en bemoeit hij zich met niemand. Het jonge eendje voelt zich buitengesloten.

12 Ben jij in het verkeerde nest terecht gekomen? Werden er van jou dingen verwacht die je niet bij jou passen?

13 Overleven Als de winter komt, is het jonge eendje niet voorbereid; hij weet niet wat hem te wachten staat en vriest vast in het ijs. Hij wordt gered door een boer, maar krijgt ook daar de schrik van zijn leven als kinderen hem willen pakken om met hem te spelen. In paniek vliegt hij tegen alles aan, om uiteindelijk weer buiten te komen en op een of ander manier de winter door te komen. Hoe heb jij tot nu toe overleeft?

14 Herken je dit gevoel? niemand ziet mij, ik laat mij niet zien.

15 Er mogen zijn In het voorjaar ziet het jonge eendje prachtige witte vogels die naar hem toekomen. Het lelijke jonge eendje is opnieuw bang om geplaagd en afgewezen te worden. Hij is dan ook stom verbaasd dat ze hem groeten als soortgenoot. Soortgenoot? Hij kijkt in het water en ziet zijn eigen spiegelbeeld. Eerst kan hij het niet geloven. Pas als ze aardig tegen hem doen, hem overtuigen dat hij mooi is zoals hij is, begint het jonge lelijke eendje eindelijk langzaam te geloven dat hij geen eend maar een zwaan is.

16 Kijk eens in de spiegel: Kan je geloven dat jij okee bent?

17 Jij mag anders zijn! Impactoefening Kijk in de spiegel: wie zie jij en wat zie jij? Realiseer je met wiens ogen je kijkt. Kijk jij met de ogen van de mensen die je veroordelen? Of kijk jij met de ogen van jouw soortgenoten? Merk op hoeveel verschil het maakt met welke ogen jij kijkt. Maak een lijst van jouw sterke kanten en van jou zwakke kanten. Schrijf van zowel de sterke als de zwakke kanten minimaal 10 punten

18 Sterke en zwakke kanten: Waarom sterke en zwakke kanten opschrijven?. Je hebt alles in je om gelukkig te zijn. Daar horen ook jouw sterke en zwakke kwaliteiten bij. Het is jouw beoordeling of deze kwaliteiten sterk of zwak zijn. Mogelijk is jouw zwakke kant wel een heel sterke kwaliteit, of andersom. Het kan zijn dat jouw sterke kant jouw valkuil is. Dit hangt af van de situatie en van jouw beoordeling.

19 Accepteer jezelf zoals je ben Je hoeft niet perfect te zijn. Jezelf accepteren zoals je bent is een goed basis voor een gelukkig leven. Als je leert jezelf te accepteren zoals je bent, jezelf niet onderuit haalt, kan jij in contact komen met jouw eigen innerlijke krachtbron. Dan kan jij je lekker in je vel voelen en flow in je leven voelen. Foto van facebook

20 Accepteer dat je fouten mag maken. Fouten maken heb je nodig om te leren. Als jij geen fouten mag maken kom jij niet in beweging en leer jij niet wat jij moet leren. Neem de ruimte die jij nodig om te leren. Van proberen kun je leren, zei mijn dochter toen ze klein was. In feite leer je het meest van de dingen die jij in jouw ogen fout hebt gedaan. Van je fouten leer je hoe je het niet wil, en kan je besluiten hoe jij het wel wil.

21 Accepteer dat je het verleden niet kunt veranderen Het leven is gelopen zoals het gelopen is, je kunt de tijd niet terug draaien. Je kunt hooguit excuses aanbieden en om vergeving vragen. Maar nu mag je verder. De toekomst ligt niet vast; jij bepaalt hoe jij je leven verder in wil vullen, waar je naar toe wil, wat jij wil toelaten in je leven. Wat wil jij toelaten in je leven? Wat is jouw droom?

22 Neem de verantwoordelijkheid voor jou leven. Impactoefening foto van facebook Geluk is een beslissing. Jij beslist of jij blijft hangen in het verleden, jij beslist of jij het leven van een negatieve kant wil zien. Maak een lijstje bij wie en waar jij gelukkig van wordt. Maak vervolgens hiervan een collage of tekening.

23 Neem de beslissing en laat geluk in je leven toe. Jij mag geluk binnen laten komen. Omdat jij okee bent. Omdat jij mag zien wie jij bent! Als jij okee bent heb jij de basis gelegd om te leren omgaan met angst; de angst voor afwijzing en de angst om niet goed genoeg te zijn. \ Ik kan jou helpen jouw vervolgstappen te nemen om de confrontatie met jouw angst aan te gaan, te leren wat voor betekenis angst in jouw leven heeft en wat dit te maken heeft met jouw levensmissie.

24 Wees aardig voor jezelf Als je altijd gehoord hebt dat je anders bent, en niet deugd, is de kans groot dat je dit zelf bent gaan geloven. Wij zijn vaak onaardig voor onszelf en zitten vol veroordeling. Impactoefening Let op wat je tegen jezelf zegt: Wat zeg je tegen jezelf als iets anders gaat dan je wil? Op welke manier maak jij je klein? Wat is het negatieve verhaal wat jij jezelf vertelt? Verander, wees lief voor jezelf. Ga met jezelf om zoals je met je beste vriendin omgaat.

25 In dit ebook heb je de noodzaak geleerd om zelf in actie te komen. Dit ga jij pas doen als je niet anders kan. Waar sta jij? Heb je nog opties om eronder uit te komen? Wat zijn excuses? Ook heb je in dit ebook geleerd dat jij zelf moet gaan ontdekken wie jij bent, wat jou zielsmissie is en dat dit allemaal in jou zit. Dit vraagt om zelfonderzoek, aardig zijn voor jezelf en te beslissen dat verandering bij jou begint.

26 Hoe nu verder Als jij hebt besloten dat jij okee bent, heb jij een basis in je leven gelegd. Een basis voor geluk en basis voor wat jij nog meer wilt in dit leven. Dan nodig ik je uit mij via mijn nieuwsbrief te volgen dan laat ik binnenkort weten wat de volgende stap kan zijn. Dank je wel voor je aandacht en ik hoop dat je een goede basis hebt gelegd om je angsten aan te gaan en geluk in je leven durft toe te laten.

27

Waar een wil is, is een Weg!

Waar een wil is, is een Weg! 5 tips om moeiteloos voor jezelf te kiezen en een stap te zetten. Waar een wil is, is een Weg! - Lifecoach http://www.facebook.com/arlettevanslifecoach 0 Je bent een ondernemende 40+ vrouw die vooral gericht

Nadere informatie

1.1. VOORWOORD WIE BEN IK? INLEIDING INLEIDING WAAROM EN VOOR WIE?... 5

1.1. VOORWOORD WIE BEN IK? INLEIDING INLEIDING WAAROM EN VOOR WIE?... 5 INHOUDSOPGAVE 1. VOORWOORD 3 1.1. VOORWOORD. 3 1.2. WIE BEN IK?... 4 2. INLEIDING 4 2.1. INLEIDING... 4 2.2. WAAROM EN VOOR WIE?... 5 3. 3 GOUDEN TIPS.. 6 3.1. WEES AARDIG VOOR JE SPIEGELBEELD 6 3.2. VERZAMEL

Nadere informatie

Minigids. Zelfliefde

Minigids. Zelfliefde Minigids Zelfliefde 7 Mythes over Zelfliefde die jij zo snel mogelijk mag vergeten: Zelfliefde is egoïstisch en arrogant Zelfliefde is jezelf vertroetelen met b.v. een middagje naar de sauna en alles met

Nadere informatie

Vanjezelfhouden.nl 1

Vanjezelfhouden.nl 1 1 Kan jij van jezelf houden? Dit ontwerp komt eigenlijk altijd weer ter sprake. Ik verbaas mij erover hoeveel mensen er zijn die dit lastig vinden om te implementeren in hun leven. Veel mensen willen graag

Nadere informatie

Module 4: Basisovertuiging 1 & 2 (Verdieping)

Module 4: Basisovertuiging 1 & 2 (Verdieping) Module 4: Basisovertuiging 1 & 2 (Verdieping) Basisovertuiging 1 & 2 (Verdieping) Geluk is een gevoel! Jij bent de enige persoon op de wereld die jou gelukkig kan maken! Het is erg belangrijk dat je alle

Nadere informatie

LinkedIn-updates open inschrijving

LinkedIn-updates open inschrijving LinkedIn-updates open inschrijving Opdracht In dit document vind je zes verschillende LinkedIn-updates. Geef bij iedere update aan of dit een update is die bij je past. Dus zou je dit type update ook kunnen

Nadere informatie

In 7 stappen terug in je kracht na een Relatie breuk!

In 7 stappen terug in je kracht na een Relatie breuk! E-Book wordt aangeboden door CatharinaSmeding.com! In 7 stappen terug in je kracht na een Relatie breuk! Catharina Smeding Tip: print dit e-book uit voor optimaal resultaat! Let op! Je mag niets aan dit

Nadere informatie

Sprookjes. groep 5. les 15. Bijlage 1: Het lelijke jonge eendje. 3 de leerjaar. Het lelijke jonge eendje (Afbeelding 1)

Sprookjes. groep 5. les 15. Bijlage 1: Het lelijke jonge eendje. 3 de leerjaar. Het lelijke jonge eendje (Afbeelding 1) Bijlage 1: Het lelijke jonge eendje Het lelijke jonge eendje (Afbeelding 1) Er was eens een eendenmoeder. Ze kreeg veel eieren en zat op haar nest te broeden. Ze was blij toen de eieren uitkwamen. De eendenkuikens

Nadere informatie

Zou jij niet domweg gelukkig willen zijn?

Zou jij niet domweg gelukkig willen zijn? Zou jij niet domweg gelukkig willen zijn? Ja, natuurlijk, maar hoe doe je dat dan? Domweg gelukkig zijn Ken je dat gevoel? Het gevoel dat je domweg gelukkig wilt zijn? Dat er te veel in je leven is waardoor

Nadere informatie

INHOUD. 3 Inleiding 4 Kiezen voor het leven DRIE GOUDEN TIPS OM VOLUIT TE LEVEN

INHOUD. 3 Inleiding 4 Kiezen voor het leven DRIE GOUDEN TIPS OM VOLUIT TE LEVEN INHOUD 3 Inleiding 4 Kiezen voor het leven DRIE GOUDEN TIPS OM VOLUIT TE LEVEN 7 Verdriet uit je hart en verdriet om je zorgen 11 De belangrijkste relatie is die met jezelf 14 In dankbaarheid ligt geluk

Nadere informatie

LinkedIn-updates in-company

LinkedIn-updates in-company LinkedIn-updates in-company Opdracht In dit document vind je zes verschillende LinkedIn-updates. Geef bij iedere update aan of dit een update is die bij je past. Dus zou je dit type update ook kunnen plaatsen?

Nadere informatie

Groen. Kleuren-Wijs. Liefde. Wilga Zibel

Groen. Kleuren-Wijs. Liefde. Wilga Zibel Groen Kleuren-Wijs Liefde Wilga Zibel Inhoudsopgave 3 Inhoudsopgave Gedicht van Anne 7 Introductie 8 Stevig in je eigen ruimte staan 11 Het spiegelbeeld van Beer 14 Zelfacceptatie Verbinden & Verdiepen

Nadere informatie

de vreemde eend in de bijt

de vreemde eend in de bijt Uitgewerkt bezinningsmoment / Avondwoordje de vreemde eend in de bijt thema Iedereen kent wel de uitdrukking de vreemde eend in de bijt zijn. Iedereen is wel eens in een situatie terechtgekomen waar hij

Nadere informatie

JUST BE YOU.NL. Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen. Marian Palsgraaf - www.justbeyou.

JUST BE YOU.NL. Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen. Marian Palsgraaf - www.justbeyou. JUST BE YOU.NL Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen Marian Palsgraaf - www.justbeyou.nl Het mooiste wat je kunt worden is jezelf. Mijn passie is mensen te helpen

Nadere informatie

41 tips Van Jezelf Houden

41 tips Van Jezelf Houden Marian Palsgraaf 41 tips Van Jezelf Houden Gewoon omdat jij het waard bent Hallo mooie JIJ, Leuk dat je je hebt ingeschreven voor de 21 dagen cursus Van Jezelf Houden. Wat zal het mooi zijn: een wereld

Nadere informatie

TRAINING POSITIEVER DENKEN, LEVEN, WERKEN

TRAINING POSITIEVER DENKEN, LEVEN, WERKEN TRAINING POSITIEVER DENKEN, LEVEN, WERKEN INHOUD De training is gebaseerd op 7 hoofdonderwerpen. De 7 sleutels tot positieve verandering: 1. Bevorder je positieve emoties 2. Denk positiever 3. Waardeer

Nadere informatie

YVONNE THUIJS GOEDE RELATIE MET JE KIND

YVONNE THUIJS GOEDE RELATIE MET JE KIND YVONNE THUIJS het geheim van een GOEDE RELATIE MET JE KIND - www.blij-kind-24-7.nl - kijk naar je kind maak tijd vrij... en geef aandacht, vertrouwen en liefde 1 aandacht blij kind 24 7 betekent groeien

Nadere informatie

De weg van wij naar IK

De weg van wij naar IK De weg van wij naar IK Baby/Kind de richting is ik, bij ik is te halen ik maak een wij, ik maak me (te lang) afhankelijk van de ander, van jij Ik ben afhankelijk als baby, kind. Als ik dit in mijn volwassen

Nadere informatie

T a l e n t v o l L e v e n!

T a l e n t v o l L e v e n! T a l e n t v o l L e v e n! 7 Gamechangers Nicoline Pouwer Zangeres. Entrepreneur. Levensgenieter. Talentvol leven De keuze is aan jou Zeg 'Ja!" tegen jouw talentvolle leven! Lieve talentvolle levensgenieter,

Nadere informatie

In de eeuwigheid van het leven waarin ik ben is alles volmaakt, heel en compleet en toch verandert het leven voortdurend. Er is geen begin en geen

In de eeuwigheid van het leven waarin ik ben is alles volmaakt, heel en compleet en toch verandert het leven voortdurend. Er is geen begin en geen 14 In de eeuwigheid van het leven waarin ik ben is alles volmaakt, heel en compleet en toch verandert het leven voortdurend. Er is geen begin en geen einde, alleen een voortdurende kringloop van materie

Nadere informatie

Tevredenheid 1. Tevreden over wat je hebt gedaan 8 2. Tevreden in alle omstandigheden Tevreden met weinig Tevreden met wat je hebt 14

Tevredenheid 1. Tevreden over wat je hebt gedaan 8 2. Tevreden in alle omstandigheden Tevreden met weinig Tevreden met wat je hebt 14 Inhoud Tevredenheid 1. Tevreden over wat je hebt gedaan 8 2. Tevreden in alle omstandigheden 10 3. Tevreden met weinig 12 4. Tevreden met wat je hebt 14 Angst 5. Angst voor mensen 16 6. Angst voor God

Nadere informatie

DRIE GOUDEN TIPS om "Nee" te leren zeggen tegen alles wat je niet meer wilt. Kies voor het leven dat jij wilt hebben.

DRIE GOUDEN TIPS om Nee te leren zeggen tegen alles wat je niet meer wilt. Kies voor het leven dat jij wilt hebben. DRIE GOUDEN TIPS om "Nee" te leren zeggen tegen alles wat je niet meer wilt. Kies voor het leven dat jij wilt hebben. Chantal Smeets 1 INHOUDSOPGAVE 1. VOORWOORD... 3 2. INLEIDING... 4 3. DRIE GOUDEN TIPS...

Nadere informatie

Het sprekende hart. van. Louise Hay

Het sprekende hart. van. Louise Hay Het sprekende hart van Louise Hay Ik draag dit boek op aan jouw hart. Je hart is jouw machtscentrum. Ik heb geleerd dat creëren makkelijk is als gedachten van liefde recht uit je hart komen. Maak nu aanspraak

Nadere informatie

PORTALIS Onderwijs en Arbeidstoeleiding

PORTALIS Onderwijs en Arbeidstoeleiding PORTALIS Onderwijs en Arbeidstoeleiding Pesten...? No way Samen zorgen we voor een veilige school PORTALIS Onderwijs en Arbeidstoeleiding Pesten...? No way Samen zorgen we voor een veilige school Pesten...?

Nadere informatie

Step up, Sparkle & Shine

Step up, Sparkle & Shine Step up, Sparkle & Shine Module 5 Overtuigingen Vorige week zijn we aan de slag geweest met het innerlijk kind. Wat heeft zij jou laten zien en wat mocht er geheeld worden? Welke oude pijn zit er nog en

Nadere informatie

21 Geheimen voor Succesvol Ondernemen. An Verstraete

21 Geheimen voor Succesvol Ondernemen. An Verstraete 21 Geheimen voor Succesvol Ondernemen An Verstraete 92% van je concurrenten moet dit nog ontdekken In dit E-boek beschrijf ik de ontdekkingen die ik doe in mijn zoektocht naar succes. Bloem, boter, een

Nadere informatie

Module 5 Heel je relatie met geld

Module 5 Heel je relatie met geld Module 5 Heel je relatie met geld Inleiding In deze module gaan we nog wat dieper in op jouw relatie met geld. Veel coaches, therapeuten en trainers werken heel hard maar verdienen erg weinig (te weinig!).

Nadere informatie

Egeltje, blijf trouw aan dat hart van jou

Egeltje, blijf trouw aan dat hart van jou Egeltje, blijf trouw aan dat hart van jou 1 copyright amiga4life 2012 In een land, hier heel ver vandaan woont. een klein egeltje. Egeltjes familie is vaak heel stekelig. Egeltje vindt dat stekelige he-le-maal

Nadere informatie

ONTSLA JEZELF Jouw Eerste Stap Naar Werken Met Energie En Voldoening Dit rapport is geschreven voor iedereen die al lang op zoek is naar werk dat echt voldoening gaat geven en in een ideale wereld het

Nadere informatie

Levende Verhalen Het verhaal van Anke

Levende Verhalen Het verhaal van Anke 1 Levende Verhalen Het verhaal van Anke Anke is een krachtige, levenslustige vrouw die midden in haar leven staat. Ze heeft een intensieve baan als leidinggevende in de zorg en naast haar drukke baan is

Nadere informatie

Theorieboek. leeftijd, dezelfde hobby, of ze houden van hetzelfde. Een vriend heeft iets voor je over,

Theorieboek. leeftijd, dezelfde hobby, of ze houden van hetzelfde. Een vriend heeft iets voor je over, 3F Wat is vriendschap? 1 Iedereen heeft vrienden, iedereen vindt het hebben van vrienden van groot belang. Maar als we proberen uit te leggen wat vriendschap precies is staan we al snel met de mond vol

Nadere informatie

3 Hartentips Waardevol en makkelijk toepasbaar voor meer

3 Hartentips Waardevol en makkelijk toepasbaar voor meer 3 Hartentips Waardevol en makkelijk toepasbaar voor meer verbinding met je hart contact met jezelf zelfwaardering Hee! Wat goed dat je begonnen bent aan het lezen van mijn ebook. Dat betekent dat de wil

Nadere informatie

In 5 stappen naar meer vrijheid én verbinding in je relatie

In 5 stappen naar meer vrijheid én verbinding in je relatie In 5 stappen naar meer vrijheid én verbinding in je relatie Hallo! Je houdt van je partner. Jullie zijn al geruime tijd samen en hebben misschien samen kinderen. Jullie leiden een druk bestaan en tijd

Nadere informatie

De schittermethode: In 7 stappen vanuit jouw talenten en eigenaarschap schitteren in je droombaan met meer focus, meer succes en meer werkplezier

De schittermethode: In 7 stappen vanuit jouw talenten en eigenaarschap schitteren in je droombaan met meer focus, meer succes en meer werkplezier Beste lezer, Leuk dat je mijn Schittermethode e-book hebt gedownload. Je hebt de eerste actie genomen naar persoonlijke en professionele groei met meer focus, meer succes en meer werkplezier. Ik ben Wendy

Nadere informatie

Luisteren naar de Heilige Geest

Luisteren naar de Heilige Geest Luisteren naar de Heilige Geest Johannes 14:16-17 En Ik zal de Vader bidden en Hij zal u een andere Trooster geven om tot in eeuwigheid bij u te zijn, de Geest der waarheid, die de wereld niet kan ontvangen,

Nadere informatie

GOED VRIENDJE? FOUT VRIENDJE?

GOED VRIENDJE? FOUT VRIENDJE? Hulp Heb je vragen? Bel dan naar Veilig Thuis, tel.: 0800 2000 Internet Wil je meer lezen? Kijk op www.jipdenhaag.nl En test jezelf op www.loverboytest.nl Dit is een uitgave van JIP Den Haag en Middin.

Nadere informatie

voor leerlingen Pesten op het werk VRAGEN EN OPDRACHTEN

voor leerlingen Pesten op het werk VRAGEN EN OPDRACHTEN voor leerlingen Pesten op het werk VRAGEN EN OPDRACHTEN Bladzijde 5 Waarom dit boekje? Lees de tekst goed. Beantwoord dan de onderstaande vragen. 1 Waar gaat het boekje over?... 2 Door wie kun je op het

Nadere informatie

Het haalt je volledig weg bij je intuïtie: de enige plek waaruit je gaat weten wat de juiste relatie is voor JOU.

Het haalt je volledig weg bij je intuïtie: de enige plek waaruit je gaat weten wat de juiste relatie is voor JOU. Vandaag ga je beginnen met een negativiteitsdetox, voor de rest van de tijd dat je met deze modules bezig bent. Door social media en tijdschriften en de gewone media krijg je mega veel beelden van hoe

Nadere informatie

Mijn verhaal. Over mij en over jou. Op zoek naar vrijheid, liefde, rust en geluk

Mijn verhaal. Over mij en over jou. Op zoek naar vrijheid, liefde, rust en geluk Mijn verhaal Over mij en over jou Op zoek naar vrijheid, liefde, rust en geluk 1 Mijn leven heeft geleid naar vrijheid in alle opzichten. Dat is altijd het allerbelangrijkste voor me geweest. En ik wist

Nadere informatie

Assertiviteit. e-book

Assertiviteit. e-book Assertiviteit e-book Opkomen voor jezelf Welkom in dit E-book. We willen je informeren over het onderwerp: opkomen voor jezelf. Hierin komt naar voren hoe je dat makkelijker kunt maken voor jezelf. Hoe

Nadere informatie

Hele fijne feestdagen en een gezond en vrolijk 2017! Raymond Gruijs. BM Groep ARBO West Baanzinnig

Hele fijne feestdagen en een gezond en vrolijk 2017! Raymond Gruijs. BM Groep ARBO West Baanzinnig De tijd vliegt voorbij en voor je weet zijn we al weer een jaar verder. Ik zeg wel eens: mensen overschatten wat je in een jaar kunt doen, maar onderschatten wat je in 3 jaar kan realiseren. Laten we naar

Nadere informatie

Laten we eens inzoomen op het proces van afwijzing. Wat gebeurt er precies?

Laten we eens inzoomen op het proces van afwijzing. Wat gebeurt er precies? Module 10: Afwijzing Afwijzing Wat gebeurt er precies als je wordt afgewezen? Laten we eens inzoomen op het proces van afwijzing. Wat gebeurt er precies? Als eerste vindt er een bepaalde gebeurtenis plaats.

Nadere informatie

Succesvol zijn wie je bent. Monique Dekker, mei 2018

Succesvol zijn wie je bent. Monique Dekker, mei 2018 E-BOOK Succesvol zijn wie je bent. Monique Dekker, mei 2018 0 Inhoudsopgave 1. Voorwoord... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. 2. Inleiding... 3 Wie is Monique Dekker?... 3 3. Bewustzijn... 4 Zijn wie

Nadere informatie

Hoofdstuk 1. Introductie

Hoofdstuk 1. Introductie Hoofdstuk 1 Introductie Wat kan dit boek voor jou betekenen? Als je dit boek leest, sta je op het punt een enorm succes te maken van je bedrijf. Dat vind ik geweldig cool. Welkom! Mijn naam is Marielle

Nadere informatie

om innerlijke rijkdom en vrijheid te creëren

om innerlijke rijkdom en vrijheid te creëren tips 11 om innerlijke rijkdom en vrijheid te creëren Mandy Israel Fantastisch dat je dit ebook hebt aangevraagd! Ontbreekt er wat in je leven? Voel je je niet voldaan? Wil jij RIJK zijn? Rijkdom gaat voor

Nadere informatie

Opdracht 1.1: Observeer je verhaal in je hoofd

Opdracht 1.1: Observeer je verhaal in je hoofd Opdracht 1.1: Observeer je verhaal in je hoofd Het is belangrijk om te weten waar je nu staat, zodat je weet van waar je straks vertrekt. Als jij weet wat voor verhaal hebt, welk verhaal jij jezelf verteld

Nadere informatie

Zeven hulpbronnen van vertrouwen. Door: Carlos Estarippa

Zeven hulpbronnen van vertrouwen. Door: Carlos Estarippa Zeven hulpbronnen van vertrouwen Door: Carlos Estarippa Geïnspireerd door het boek van Bertie Hendriks Dagboek van de Ziel. De zeven levensfasen (Hendriks, 2013) wil ik in onderstaand artikel beschrijven

Nadere informatie

Ga lekker zitten, maak het jezelf gemakkelijk Zet muziek op waar je rustig van wordt en neem de tijd om een paar keer diep in en uit te ademen.

Ga lekker zitten, maak het jezelf gemakkelijk Zet muziek op waar je rustig van wordt en neem de tijd om een paar keer diep in en uit te ademen. ME, MYSELF & I Om te beginnen... Ga lekker zitten, maak het jezelf gemakkelijk Zet muziek op waar je rustig van wordt en neem de tijd om een paar keer diep in en uit te ademen. Pak je opschrijfboekje en

Nadere informatie

Gedachten en positiever denken

Gedachten en positiever denken Gedachten en positiever denken Hoe denk jij over jezelf? En wat zeg jij tegen jezelf als je in de spiegel kijkt? Met welke gedachten begin jij de dag? Heb je hier weleens over nagedacht? Hier gaan we mee

Nadere informatie

De kleine draak vindt het drakenland Iris Kater. Vandaag wil ik jullie iets vertellen over een kleine draak.

De kleine draak vindt het drakenland Iris Kater. Vandaag wil ik jullie iets vertellen over een kleine draak. De kleine draak vindt het drakenland Iris Kater Vandaag wil ik jullie iets vertellen over een kleine draak. Deze kleine draak werd in de mensenwereld geboren en heeft lang bij zijn vriend Maurice en zijn

Nadere informatie

Omgaan met angsten E-book. www.smartcoachings.be Pascale Laffutte

Omgaan met angsten E-book. www.smartcoachings.be Pascale Laffutte 1 Omgaan met angsten E-book www.smartcoachings.be Pascale Laffutte 1 2 Bedankt voor het downloaden van mijn e-book : omgaan met angsten! Vanuit liefde en passie om mensen te laten doorbreken in hun potentieel

Nadere informatie

Light up your fire voordat burnout toeslaat. Muriël Van Langenhove Psycholoog Coach Dienst Welzijn Personeel UZ Gent

Light up your fire voordat burnout toeslaat. Muriël Van Langenhove Psycholoog Coach Dienst Welzijn Personeel UZ Gent Light up your fire voordat burnout toeslaat Muriël Van Langenhove Psycholoog Coach Dienst Welzijn Personeel UZ Gent Wat is jouw droom? Vuur - energie Waarden, zaken die voor jou belangrijk zijn in je leven

Nadere informatie

ZEGENGEBEDEN. Ik zegen je ogen, opdat jullie met hartelijke ogen elkaar zouden benaderen en blijven dragen.

ZEGENGEBEDEN. Ik zegen je ogen, opdat jullie met hartelijke ogen elkaar zouden benaderen en blijven dragen. ZEGENGEBEDEN Voor we uiteengaan, heb ik voor ieder van jullie en voor elke dag die komt nog deze wensen... Ik wens je... heel veel geluk zoveel dat je er wat kunt van afstaan aan een ander, een goede gezondheid

Nadere informatie

Wat voedt mijn ziel?

Wat voedt mijn ziel? Wat voedt mijn ziel? Veel mensen lijden aan psychische anorexia, vertelt de Amerikaanse schrijfster Sonia Choquette in haar boek Vraag je gidsen. De ziel wordt uitgehongerd. We leiden dikwijls levens die

Nadere informatie

HOE TOEKOMSTPROOF BEN JIJ?

HOE TOEKOMSTPROOF BEN JIJ? HOE TOEKOMSTPROOF BEN JIJ? Hoe zie jij jezelf in 2020? Hoe zi et jouw leven er uit i n 2020? Ben j e da n vaardi g gen oeg om a ll e ver an d er i ngen bij te benen? Je ei gen keuzes d aar in te m aken

Nadere informatie

6.2.1 Dealen met afleiding onderweg

6.2.1 Dealen met afleiding onderweg Stap 6: Deel 2 6.2.1 Dealen met afleiding onderweg In het tweede deel van jullie experiment ga je verder met het ondernemen van ACTies die je met de anderen hebt afgesproken te doen. Daarnaast krijg je

Nadere informatie

GELUK(T)! Editha Gerdingh

GELUK(T)! Editha Gerdingh GELUK(T)! GELUK(T)! Editha Gerdingh Auteur: Editha Gerdingh (Cover-)ontwerp: Editha Gerdingh Fotografie: Jay Mantri, Jonny Lindner, Nico Wall, Ryan McGuire ISBN: 9789463672580 www.lonked.com INHOUD INLEIDING

Nadere informatie

5. Overtuigingen. Gelijk of geluk? Carola van Bemmelen Food & Lifestylecoaching. Jouw leven op dit moment weerspiegelt exact jouw overtuigingen

5. Overtuigingen. Gelijk of geluk? Carola van Bemmelen Food & Lifestylecoaching. Jouw leven op dit moment weerspiegelt exact jouw overtuigingen 5. Overtuigingen Jouw leven op dit moment weerspiegelt exact jouw overtuigingen Een overtuiging is een gedachte die je hebt aangenomen als waarheid doordat ie herhaaldelijk is bevestigd. Het is niet meer

Nadere informatie

VIEREN DOOR/VOOR JONGEREN

VIEREN DOOR/VOOR JONGEREN VIEREN DOOR/VOOR JONGEREN GEBED OM VERGEVING De schuldbelijdenis heeft in de openingsritus van elke viering een belangrijke betekenis en functie. De afstand die in het dagelijkse leven tussen God en mens

Nadere informatie

POWERTOOL vragen. In hun juiste volgorde. Om een leven te bouwen dat past bij wie jij bent en dat lekker voelt, met Geluk als grondtoon

POWERTOOL vragen. In hun juiste volgorde. Om een leven te bouwen dat past bij wie jij bent en dat lekker voelt, met Geluk als grondtoon POWERTOOL 10 YOUPOWER :4 ESSENTIËLE VRAGEN 4 vragen. In hun juiste volgorde. Om een leven te bouwen dat past bij wie jij bent en dat lekker voelt, met Geluk als grondtoon 1 4 vragen. In hun juiste volgorde.

Nadere informatie

Een MONSTER. om Mij. heen

Een MONSTER. om Mij. heen Een MONSTER om Mij heen Een monster om mij heen Copyright 2012 Kirstin Rozema Auteur: Kirstin Rozema Uitgeverij Boekenbent Vormgeving: Lint. grafisch ontwerp Mens en maatschappij algemeen ISBN 978-94-6203-108-1

Nadere informatie

Help!, ik heb kanker wat nu?

Help!, ik heb kanker wat nu? Help!, ik heb kanker wat nu? 4 Manieren om innerlijke kracht te ontwikkelen bij kanker 2 Bedankt voor het downloaden van dit e-book! Ik hoop dat je de waardevolle informatie gaat toepassen,waardoor je

Nadere informatie

Tevens in te zetten bij kinderen Auteur: Jeannette Bakker

Tevens in te zetten bij kinderen Auteur: Jeannette Bakker P a g i n a 1 Tevens in te zetten bij kinderen Auteur: Jeannette Bakker We worden allemaal geconfronteerd met een reeks grote kansen, briljant vermomd als onmogelijke situaties. Charles R. Swindoll In

Nadere informatie

Papa van Isa. John van der Maat

Papa van Isa. John van der Maat Papa van Isa Papa van Isa John van der Maat Schrijver:John van der Maat Omslag - en boekontwerp: Jack Egberts, Challenge-Accepted.nl Omslagfoto: Marianne Bras, mariannebras.nl ISBN: 9789402133035 2015

Nadere informatie

Denkfouten. hoofdstuk 6. De pretbedervers. De zwarte bril

Denkfouten. hoofdstuk 6. De pretbedervers. De zwarte bril hoofdstuk 6 Denkfouten We hebben al gezien dat sommige van onze brandende automatische gedachten ons in de weg zitten. Ze geven ons een onprettig gevoel of weerhouden ons ervan dingen te doen. Het probleem

Nadere informatie

DEEL 1. WERKBOEK 5 Eigen keuze. 2015 Monique van Dam YOU: De keuze is aan jou!

DEEL 1. WERKBOEK 5 Eigen keuze. 2015 Monique van Dam YOU: De keuze is aan jou! DEEL 1 1 WERKBOEK 5 Eigen keuze Inhoud 2 1. Hoe zit het met je keuzes? 3 2. Hoe stap je uit je automatische piloot? 7 3. Juiste keuzes maken doe je met 3 vragen 9 4. Vervolg & afronding 11 1. Hoe zit het

Nadere informatie

Noach bouwt een ark Genesis 6-8

Noach bouwt een ark Genesis 6-8 2 Noach bouwt een ark Genesis 6-8 Het is niet fijn meer op de aarde. De mensen maken ruzie, ze vechten en ze zijn God vergeten. Maar er is één man die anders is. Dat is Noach. Op een dag praat God met

Nadere informatie

Zondag 6 maart 2016, 10.00 uur Jeugddienst. Voorganger: ds. Bert de Wit

Zondag 6 maart 2016, 10.00 uur Jeugddienst. Voorganger: ds. Bert de Wit Preek Zondag 6 maart 2016, 10.00 uur Jeugddienst Thema: @Home Voorganger: ds. Bert de Wit Schriftlezing: Lucas 15:11-32 Een vader had twee zonen zo begint het verhaal. Met de beschrijving van een gezin.

Nadere informatie

DEEL 1. WERKBOEK 2 Je Gedachten Monique van Dam YOU: De keuze is aan jou!

DEEL 1. WERKBOEK 2 Je Gedachten Monique van Dam YOU: De keuze is aan jou! DEEL 1 1 WERKBOEK 2 Je Gedachten Inhoud 2 1. Onderzoek je zelfbeeld: welke negatieve gedachten heb je? 3 2. Oefen jezelf in gedachten veranderen 4 3. Oefen jezelf in gedachten loslaten 5 4. Bouw aan je

Nadere informatie

Ruimte voor God - thema 1: Eén ding is nodig! Preek over Lukas 10: Gemeente van Christus,

Ruimte voor God - thema 1: Eén ding is nodig! Preek over Lukas 10: Gemeente van Christus, Ruimte voor God - thema 1: Eén ding is nodig! Preek over Lukas 10:38-42 Gemeente van Christus, Het gaat vanmorgen over Jezus. Dat zal je waarschijnlijk ook niet verrassen. Maar als het gaat over Jezus,

Nadere informatie

Social Network Marketing MODULE 1 LES 1

Social Network Marketing MODULE 1 LES 1 Social Network Marketing MODULE 1 LES 1 WORDT EEN PROFESSIONAL 3 Sleutels om succesvol te zijn met Home Marketing Onze privé Facebookgroep Wat is het verschil tussen amateurs en de pro s Wat moet je doen

Nadere informatie

Workshop Evenwicht, je leven in Balans Werkboek bijeenkomst 1

Workshop Evenwicht, je leven in Balans Werkboek bijeenkomst 1 Workshop Evenwicht, je leven in Balans Werkboek bijeenkomst 1 Evenwicht 2004 Dit product is met toestemming overgenomen en is ontwikkeld binnen het Europese project Evenwicht, werk en privé in balans dat

Nadere informatie

HOE JE IN 5 STAPPEN ECHT ZELFVERTROUWEN OPBOUWT

HOE JE IN 5 STAPPEN ECHT ZELFVERTROUWEN OPBOUWT HOE JE IN 5 STAPPEN ECHT ZELFVERTROUWEN OPBOUWT DOOR ANN VAN RIET WWW.ALTHEA-COACHING.BE Hallo! In dit e-book ga je leren hoe je echt zelfvertrouwen kan opbouwen. En daarmee bedoel ik dus niet gewoon denken

Nadere informatie

Blij ben ik om het grote nieuws te kunnen verkondigen: Ons (e)-boek Wegwijzer bij conflicten. Hoe ontwikkel je jezelf in een conflict? is klaar!

Blij ben ik om het grote nieuws te kunnen verkondigen: Ons (e)-boek Wegwijzer bij conflicten. Hoe ontwikkel je jezelf in een conflict? is klaar! Nieuwsbrief december 2011 Speciaal voor de feestdagen een extra lange! Karin Smith (http://www.kjsmith.nl) Wegwijzer bij conflicten. Hoe ontwikkel je jezelf in een conflict? Blij ben ik om het grote nieuws

Nadere informatie

Ik ben BANG. oefenboekje om te leren omgaan met angst. Steef Oskarsson. Copyright Steef Oskarsson

Ik ben BANG. oefenboekje om te leren omgaan met angst. Steef Oskarsson. Copyright Steef Oskarsson Ik ben BANG oefenboekje om te leren omgaan met angst Steef Oskarsson Bang Bang is een emotie. Net als blij, bedroefd en boos. Iedereen is wel eens bang. Sommige mensen zijn vaak bang, sommigen niet. Iedereen

Nadere informatie

DAMstenen voor het dagelijks LEVEN

DAMstenen voor het dagelijks LEVEN Voorwoord Verschijnt september 2013 DAMstenen voor het dagelijks LEVEN Allerdaagse overdenkingen voor het dagelijks leven Daar ligt het dan. Een boekje met dagelijkse overdenkingen. Noem het maar tegeltjeswijsheden.

Nadere informatie

Jeremia 1: Vertel het door!

Jeremia 1: Vertel het door! Jeremia 1:4-19 - Vertel het door! Voor preeklezers: ik hoor graag als mijn preek ergens gelezen wordt. Neem dan even contact met mij op: hmveurink@gmail.com. Dan stuur ik ook de bijbehorende powerpoint

Nadere informatie

Jeremia 1:4-19 Vertel het door!

Jeremia 1:4-19 Vertel het door! Jeremia 1:4-19 Vertel het door! Voor preeklezers: ik hoor graag als mijn preek ergens gelezen wordt. Neem dan even contact met mij op: hmveurink@gmail.com. Dan stuur ik ook de bijbehorende powerpoint toe.

Nadere informatie

RITUEEL. schrijven. Word de persoon die je altijd al had willen zijn.

RITUEEL. schrijven. Word de persoon die je altijd al had willen zijn. RITUEEL schrijven d a g b o e k Word de persoon die je altijd al had willen zijn. Welkom De persoon worden die je altijd al had willen zijn. Daarom schrijf ik. Door ritueel te schrijven kom je in verbinding

Nadere informatie

Wijs & Eigen. Magazine. Wijs en eigen. Koffer vol geluk. Eigenwijze feiten. Special Edition N Achter de schermen

Wijs & Eigen. Magazine. Wijs en eigen. Koffer vol geluk. Eigenwijze feiten.  Special Edition N Achter de schermen Wijs & Eigen Magazine Wijs en eigen Achter de schermen Koffer vol geluk In 6 stappen een relatie met jezelf beginnen! Eigenwijze feiten Dingen die jij niet wilt horen, maar wel écht wilt weten! Special

Nadere informatie

Ge nspireerd door Henri Nouwen

Ge nspireerd door Henri Nouwen Schrijven en zo woorden geven aan ons hart en onze gedachten brengt ons vaak naar plekken in onszelf die we nauwelijks kennen. Een van de mooiste aspecten van schrijven is dat het krachtige bronnen en

Nadere informatie

Werkboek Nieuwjaarsbezinning

Werkboek Nieuwjaarsbezinning Werkboek Nieuwjaarsbezinning Tel je zegeningen over 2017 en voed je verlangen voor 2018 Met de Nieuwjaarsbezinning neem je de tijd om terug te kijken op het afgelopen jaar en vooruit te blikken naar het

Nadere informatie

Bijbellezing: Johannes 4 vers Zit je in de put? Praat es met Jezus!

Bijbellezing: Johannes 4 vers Zit je in de put? Praat es met Jezus! Bijbellezing: Johannes 4 vers 7-27 Zit je in de put? Praat es met Jezus! Wij hadden vroeger een waterput Vroeger is meer dan 55 jaar geleden Naast ons huis aan de Kerkstraat in Harkema Ik weet nog hij

Nadere informatie

THEMAONTMOETINGEN. Er zijn ontmoetingen rondom vier thema s: Waardevol opvoeden Zelfbewust zijn Investeren in je relatie Leven met verlies

THEMAONTMOETINGEN. Er zijn ontmoetingen rondom vier thema s: Waardevol opvoeden Zelfbewust zijn Investeren in je relatie Leven met verlies THEMAONTMOETINGEN Ieder mens heeft weleens vragen die hij niet zomaar kan beantwoorden. Bijvoorbeeld over wie je bent of wilt zijn, hoe je je relatie kunt versterken, hoe je omgaat met verlies of over

Nadere informatie

Lees : Mattheüs 25:14-30

Lees : Mattheüs 25:14-30 De gelijkenis van de talenten Lees : Mattheüs 25:14-30 Eerst lezen. Daarna volgen er vragen en opdrachten Gelijkenissen Toen de Heere Jezus op aarde was, heeft Hij gelijkenissen verteld om de mensen veel

Nadere informatie

En wees vooral heel oprecht en eerlijk: dit is puur voor jezelf, niemand anders leest dit. Wat denk je dus écht?

En wees vooral heel oprecht en eerlijk: dit is puur voor jezelf, niemand anders leest dit. Wat denk je dus écht? Module 2 Volgende hoofdstukken uit het boek Dit ben je écht! staan hiermee in verbinding: - Deel II, de 40 sleutels! Sleutel 1, blz. 21: Je bént bewustzijn! (Lees de opdracht reeds in het begin van de

Nadere informatie

Master Your Own Life Jouw weg naar Succes & Geluk Werkboek Les 1: Mindset

Master Your Own Life Jouw weg naar Succes & Geluk Werkboek Les 1: Mindset Master Your Own Life Jouw weg naar Succes & Geluk Werkboek Les 1: Mindset Leroy Seijdel Company Werkboek Les 1 Start: De beste investering die je kunt doen, is de investering in jezelf In de komende vier

Nadere informatie

Mentorlessen. Klas:...

Mentorlessen. Klas:... Mentorlessen Naam: Klas:... 1 En hier begint het! Voor jou ligt jouw persoonlijke mentormap. Deze map is voor de individuele oefeningen vanuit de mentor-module die jij en je klasgenoten volgt. In deze

Nadere informatie

Gita Siebers November 2009 MENS IN WORDING

Gita Siebers November 2009 MENS IN WORDING Gita Siebers November 2009 MENS IN WORDING Een reis naar binnen Foto s, schilderij en tekst: Gita Siebers, tenzij anders vermeld 1 juli 1997 Waarom voel ik me zo afgesneden van mezelf? Waarom ben ik niet

Nadere informatie

Inhoudsopgave VOORWOORD 3

Inhoudsopgave VOORWOORD 3 PAGINA 1 Inhoudsopgave VOORWOORD 3 DRIE GOUDEN TIPS 4 Tip 1: De ritssluiting - oefening 4 Tip 2: Switchingknopjes, wie kent ze niet? 5 Tip 3: Navel met deksel van jampotje 6 ALLE TIPS OP EEN RIJTJE 7 PAGINA

Nadere informatie

Marcus 10,13-16 Kleine en grote kinderen: iedereen is welkom bij Jezus

Marcus 10,13-16 Kleine en grote kinderen: iedereen is welkom bij Jezus Marcus 10,13-16 Kleine en grote kinderen: iedereen is welkom bij Jezus Gezinsdienst Liturgie Welkom en mededelingen Voorzang: - Gezang 132 - Opwekking 461 - Gezang 146 Stil gebed Votum / groet Zingen:

Nadere informatie

Ik ben waardevol challenge

Ik ben waardevol challenge 26 t/m 30 juni 2017 Ik ben waardevol challenge Commit Happiness In deze pdf vind je alle opdrachten bij elkaar. Dag 1 Waarom wil je je waardevol voelen? Ik wil je vandaag laten stilstaan bij de redenen

Nadere informatie

Stop met ploeteren en laat mij jou helpen. Zodat ook jij het leven kan leiden waarvoor je bestemd bent!

Stop met ploeteren en laat mij jou helpen. Zodat ook jij het leven kan leiden waarvoor je bestemd bent! Ik ben Anke en ik gebruik mijn kennis, passie en creativiteit om vrouwen die weten dat ze meer in hun mars hebben en zich afvragen: is dit het nou te helpen weten wat ze willen en gaan doen wat ze willen.

Nadere informatie

WANNEER VERTEL JE HET AAN JE KINDEREN? Als de beslissing om te gaan scheiden eenmaal genomen is, dan kun je dit het beste zo snel mogelijk aan de

WANNEER VERTEL JE HET AAN JE KINDEREN? Als de beslissing om te gaan scheiden eenmaal genomen is, dan kun je dit het beste zo snel mogelijk aan de OVER EN UIT OVER EN UIT Welkom bij de e-training Over en uit. In deze training leer je beter om te gaan met je scheiding. Je leert hoe je het beste het nieuws van de scheiding aan je kind kan vertellen,

Nadere informatie

Wil je een waarheid kennen over jou?

Wil je een waarheid kennen over jou? Wonderbaarlijk? Wil je een waarheid kennen over jou? Wel, jij bent meer dan de moeite waard om onder ons te hebben, als vriend of vriendin, als gebuur, als kennis of familie, als collega, als degene die

Nadere informatie

[PILOT] Aan de slag met de Hoofdzaken Ster

[PILOT] Aan de slag met de Hoofdzaken Ster [PILOT] Aan de slag met de Hoofdzaken Ster! Hoofdzaken Ster Copyright EffectenSter BV 2014 Hoofdzaken Ster SOCIALE VAARDIGHEDEN VERSLAVING DOELEN EN MOTIVATIE 10 9 8 10 9 8 7 6 4 3 2 1 7 6 4 3 2 1 10 9

Nadere informatie

Kijk in de spiegel en zeg: Ik hou van mezelf en accepteer mezelf precies zoals ik nu ben. Wat denk je nu? Ga na hoe je je voelt. Dit kan wel eens de

Kijk in de spiegel en zeg: Ik hou van mezelf en accepteer mezelf precies zoals ik nu ben. Wat denk je nu? Ga na hoe je je voelt. Dit kan wel eens de Kijk in de spiegel en zeg: Ik hou van mezelf en accepteer mezelf precies zoals ik nu ben. Wat denk je nu? Ga na hoe je je voelt. Dit kan wel eens de kern van je probleem zijn. 10 Ik accepteer al mijn kanten

Nadere informatie

Magie voor het verkopen van je huis Leer hoe je in korte tijd je huis kunt verkopen en ook nog voor een gunstige prijs. Desirée

Magie voor het verkopen van je huis Leer hoe je in korte tijd je huis kunt verkopen en ook nog voor een gunstige prijs. Desirée Life Coach Désirée Snelling Berg Magie voor het verkopen van je huis Leer hoe je in korte tijd je huis kunt verkopen en ook nog voor een gunstige prijs. Desirée 2011 Magie voor het verkopen van je huis

Nadere informatie

Inleiding Be the light!

Inleiding Be the light! Inleiding Be the light! Wat houdt jou tegen om te stralen? In wezen ben jij een diamant, jouw innerlijk licht is zuiver en helder. Jouw aanwezigheid is oneindig kostbaar, tijdloos en blijvend. Met ons

Nadere informatie

De bezieling van een leraar

De bezieling van een leraar De bezieling van een leraar Tekst 6 Meer dan techniek alleen Elke keer ik een nieuwe klas binnenkom, lijkt het alsof ik opnieuw moet beginnen Als het erop aankomt, heb ik enkel mezelf ter beschikking om

Nadere informatie