Burgemeester Krollaan 119 helmond (mierlo-hout)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Burgemeester Krollaan 119 helmond (mierlo-hout)"

Transcriptie

1 Burgemeester Krollaan 119 helmond (mierlo-hout)

2 Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving van het huis, plattegronden, kadastrale kaart en de situering. Op deze wijze krijgt u een goede eerste indruk van de woning. Uw makelaar Bas Teeuwen bas@heuvel.nl Wij willen u echter nadrukkelijk uitnodigen om de woning ook eens te komen bekijken als hij aan uw basiseisen voldoet. In deze tijd van digitale foto s en internet wordt vaak een eerste selectie gemaakt op basis van een moment-opname van statische foto s, terwijl het bij de keuze van uw toekomstige woning juist gaat om de emotie, de beleving die u pas voelt bij de bezichtiging van een huis. Vaak hoor je dan pas mensen spreken over een klik. Het huis valt nu als een warme jas om me heen, is een uitspraak die regelmatig wordt gehoord en goed aangeeft waar het eigenlijk om gaat bij het maken van uw keuze. Wij maken daarom graag een afspraak met u voor een vrijblijvende bezichtiging van de woning. U ziet en voelt dan veel meer dan wat u achter uw pc had kunnen verwachten. Laat u verrassen! Een huis is emotie! Rest ons nog u veel leesplezier te wensen en graag tot binnenkort, Met vriendelijke groet, uniek en verrassend royaal jong vrijstaand woonhuis met hoogwaardige kantoorruimte met eigen ingang (ook als mantelzorgwoning), privacybiedende zonnige tuin met o.a. zwembad en grote magazijnruimte/garage. Bouwjaar 1996 Inhoud woonhuis ca m 3 Inhoud kantoorruimte ca. 505 m Inhoud magazijnruimte/garage ca. 140 m Woonoppervlakte ca. 365 m ² Overige inpandige ruimte (loggia) ca. 11 m ² Bas Teeuwen, makelaar Overige inpandige ruimte (magazijn/garage) ca. 38 m ² Kantoorruimte ca. 145 m 2 Perceel 779 m 2 Vraagprijs Aanvaarding ,- k.k. in overleg

3 algemeen indeling begane grond Via voorentree naar royale hal. De vloer is belegd met een brede plankmotief laminaat en de wanden zijn gestuct. Vanuit deze hal kunt u rechts naar living, tuinkamer, study en keuken en aan de andere zijde naar diverse ruimten. Ideaal te gebruiken als parterre slaapkamers omdat er ook een badkamer aanwezig is. Zoals gezegd een unieke woning niet alleen qua ruimte en afwerking maar ook voor wat betreft diverse gebruiksmogelijkheden: - Royaal woonhuis met kantoorruimte met eigen ingang en veel opslagruimte - Royaal woonhuis met mogelijkheid van 2e woning t.b.v. mantelzorg. Veel voorzieningen in het kantoor namelijk reeds aanwezig. - Royaal woonhuis met veel extra ruimte voor hobby en/ of beroep maar ook gelijkvloers wonen door aanwezigheid van slaapvertrekken beneden en badkamer behoort tot de mogelijkheden. - Royaal woonhuis met aan de voorzijde ingang naar apart fietsenhok/berging. Woning is voorzien van een zonnestroominstallatie die KWH per jaar opwekt, meer dan voldoende voor opwekking van het totaal van de voor eigen gebruik benodigde elektriciteit. Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein en extra parkeerplaatsen grenzend aan het perceel.

4 woonkamer De living biedt naast veel ruimte ongekend veel lichtinval en ligt centraal in de woning. De vloer is belegd met een prachtige brede eiken vloer doorlopend naar aangrenzende tuinkamer en study. Totaal zijn deze 3 ruimtes meer dan 70 m2 groot.

5 tuinkamer

6 study

7 keuken Aan de achterzijde de bijzonder gezellige woonkeuken met inrichting in hoekopstelling en v.v. inbouwapparatuur. Zoals u kunt zien, kan hier fijn aan een grote tafel worden vertoefd. Bezijdens de zeer praktische bijkeuken.

8 Terug naar de hal gaat u zoals gezegd naar een separate vleugel waar 3 vertrekken zijn die gebruikt kunnen worden als slaapkamer. Vooral de achterste is royaal en heeft fijn contact met buiten. De aanwezige badkamer is v.v complete sanitairvoorzieningen.

9 1e verdieping Grote overloop waaraan bijzonder royale masterbedroom van zo n 40 m2 opgedeeld in slaapgedeelte en een walk-in closet. Verder een deur naar aan de voorzijde gelegen loggia van ruim 11 m2.

10 badkamer Ook de badkamer is verrassend ruim te noemen v.v massagedouche, stoomcabine, whirlpool, sauna en 2 vaste wastafels.

11 Verder daar weer achter gelegen 2 verrassend grote tienerslaapkamers en een zeer praktische waskamer. Via overloop is ook een separate toiletruimte te bereiken met wandcloset. 2e verdieping Grote open begaanbare zee van ruimte naar eigen inzicht in te delen indien gewenst.

12 kantoor-/magazijnvleugel U kunt via keuken-overdekt terras- garage/ magazijn binnendoor naar de kantoorruimte. Maar er is ook een aparte ingang (voor bezoek b.v.) ter hoogte van de linkerzijde van het perceel. Deze entree geeft toegang tot de receptie (balie nog aanwezig) met daarachter een douche-/ wasruimte. Rechts naar een grote kantoorkamer ( 22 m2) en links naar ook 2 volwaardige kantoorkamers ( resp. 12 en 14 m2 ca.) waarbij de laatste dienst doet als keuken en trapopgang naar 3 ruime kantoorkamers op de etage, resp. ca. 29, 20 en 26 m2. Voor de kantoorruimte dus de garage-/ opslagruimte van zo n 38 m2 met een brede elektrisch bedienbare dubbele garagedeur. In de garage bevindt zich ook de zwembadapparatuur.

13

14

15 tuin Door de bouw van de woning en situering van de kantoorruimte is aan de achterzijde een tuin verkregen met ongekend veel privacy. De zonnige zuid tuin is v.v. een prachtig verwarmd zwembad en heeft over de volle breedte achter een hoogwaardige, gemetselde overkapping met pannen dak. Het zwembad is voorzien van een zonnewarmte installatie waarmee het zwemseizoen van mei tot september zonder bijverwarming verlengd wordt. De tuin is tevens nog voorzien van een buitendouche en apart zwembadtoiletgebouw met pannendek.

16 plattegrond begane grond plattegrond 1e verdieping

17 plattegrond 2e verdieping Uittreksel Kadastrale Kaart situatie / kadaster Uw referentie: Ilse Prof. Schermerhornlaan m 5 m 25 m

18 Bijzonderheden Om vooraf een goede indruk te krijgen van deze woning zijn naast de foto s en beschrijving vooral de plattegronden een goede hulp. Raadpleeg goed de aanwezige plattegronden want deze woning is bepaald geen 13 in een dozijn. Natuurlijk kunt een optimaal beeld bij deze woning krijgen als u een bezoek brengt. Graag nodigen wij serieuze kijkers uit voor een verblijvende bezichtiging. Graag tot ziens! Variabele financieringsmogelijkheden. Ook voor de aankoop van uw nieuwe woning is het belangrijk om een makelaar aan uw zijde te hebben die uw belangen vertegenwoordigt en voor u een optimaal onderhandelingsresultaat behaalt. Vooral de vraagprijs van een woning is een belangrijk onderdeel om door een expert te laten bekijken of deze reëel is. De huidige markt is in de afgelopen tijden omgeslagen van een verkopersmarkt naar een kopersmarkt. Echter voor de koper is het alleen maar moeilijker geworden om de echte bodemprijs boven water te krijgen. In een overspannen markt was de onderhandelingsbandbreedte veel beter in te schatten voor de onervaren koper. Meer weten? kijk op *informeer bij aankoopadviseurs.nl naar de voorwaarden De Financiële Wooncoach INZICHT IN FINANCIËN De Financiële Wooncoach helpt u verder. Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs KvK Hoofdstraat AL Helmond Tel: info@heuvel.nl Alle hierbij vermelde gegevens zijn naar beste kennis en wetenschap en te goeder trouw door ons weergegeven. Mocht nadien blijken dat er afwijkingen zijn, dan kan men zich hierop niet beroepen. Het bovenstaande object wordt aangeboden onder voorbehoud goedkeuring door de eigenaar. Aan de inhoud van deze documentatie kunnen geen rechten worden ontleend. Heeft u net de woning van uw dromen gevonden? De volgende stap is het vinden van een geschikte hypotheek zodat u weet dat u deze woning kunt betalen en dat de maandlasten passen binnen uw persoonlijke situatie. Het kopen van een woning en het aangaan van de hypotheek zijn Door de unieke samenwerking van Adriaan van den Heuvel als klant altijd een persoonlijk advies dat rekening houdt met uw wensen, levensstijl en budget. Waarom is een gesprek met De Financiële Wooncoach voor u interessant? De Financiële Wooncoach biedt u 5 zekerheden; de meeste aanbieders. 2. Alle producten zonder provisie, ook uw verzekeringen! 3. Een compleet advies dat verder kijkt dan alleen een rentepercentage en rekening houdt met uw persoonlijke situatie en levensstijl. 4. Betaal nooit meer advieskosten dan noodzakelijk. sleuteloverdracht en houdt contact, ook na passeren! Nieuwsgierig geworden? Maak dan een afspraak voor een kennismakings- situatie kan betekenen. Ook als u nog geen woning heeft gekocht maar inzichtelijk wilt krijgen wat het kopen van een woning voor u betekent bent u T: E: W:

burgemeester krollaan 119 helmond (mierlo-hout)

burgemeester krollaan 119 helmond (mierlo-hout) burgemeester krollaan 119 helmond (mierlo-hout) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto

Nadere informatie

De elzas 404 helmond (centrum)

De elzas 404 helmond (centrum) De elzas 404 helmond (centrum) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

dagpauwoog 24 mierlo

dagpauwoog 24 mierlo dagpauwoog 24 mierlo Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving van

Nadere informatie

troelstrastraat 67 helmond

troelstrastraat 67 helmond troelstrastraat 67 helmond Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

jan de withof 110 helmond (rijpelberg)

jan de withof 110 helmond (rijpelberg) jan de withof 110 helmond (rijpelberg) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de

Nadere informatie

achterbosch 13 lieshout

achterbosch 13 lieshout achterbosch 13 lieshout Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving van

Nadere informatie

Schelvisstraat 5 helmond (mierlo-hout)

Schelvisstraat 5 helmond (mierlo-hout) Schelvisstraat 5 helmond (mierlo-hout) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de

Nadere informatie

calsstraat 56 helmond (mierlo-hout)

calsstraat 56 helmond (mierlo-hout) calsstraat 56 helmond (mierlo-hout) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

Willem schorerstraat 3 eindhoven

Willem schorerstraat 3 eindhoven 040-782 08 49 Willem schorerstraat 3 eindhoven Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto

Nadere informatie

Duizeldonksestraat 1 Helmond

Duizeldonksestraat 1 Helmond Duizeldonksestraat 1 Helmond Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

Kaldersedijk 21 helmond

Kaldersedijk 21 helmond Kaldersedijk 21 helmond Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving van

Nadere informatie

Kaukasus 3 Helmond (Mierlo-Hout)

Kaukasus 3 Helmond (Mierlo-Hout) Kaukasus 3 Helmond (Mierlo-Hout) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

Jacob van wassenaerstraat 28 Helmond

Jacob van wassenaerstraat 28 Helmond Jacob van wassenaerstraat 28 Helmond Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

Julianalaan 15 aarle-rixtel

Julianalaan 15 aarle-rixtel Julianalaan 15 aarle-rixtel Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

Nodigt u uit. In bosrijke, zeer gewilde woonomgeving gelegen, bijzonder charmant. vrijstaand herenhuis met grote aanbouw waarin o.a.

Nodigt u uit. In bosrijke, zeer gewilde woonomgeving gelegen, bijzonder charmant. vrijstaand herenhuis met grote aanbouw waarin o.a. fazantlaan 5 mierlo Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving van het

Nadere informatie

Zandershoeve 28 Helmond (Brandevoort)

Zandershoeve 28 Helmond (Brandevoort) Zandershoeve 28 Helmond (Brandevoort) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de

Nadere informatie

speelheuvelstraat 30 someren

speelheuvelstraat 30 someren speelheuvelstraat 30 someren Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

coendersberglaan 40 helmond (dierdonk)

coendersberglaan 40 helmond (dierdonk) coendersberglaan 40 helmond (dierdonk) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de

Nadere informatie

Rhulenhofweide 2 helmond (dierdonk)

Rhulenhofweide 2 helmond (dierdonk) Rhulenhofweide 2 helmond (dierdonk) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

margrietlaan 43 helmond

margrietlaan 43 helmond margrietlaan 43 helmond Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving van

Nadere informatie

bruhezerweg 27 Helmond (oud-brouwhuis)

bruhezerweg 27 Helmond (oud-brouwhuis) bruhezerweg 27 Helmond (oud-brouwhuis) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de

Nadere informatie

bakelsedijk 292 helmond

bakelsedijk 292 helmond bakelsedijk 292 helmond Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving van

Nadere informatie

Meester Rietkerklaan 40 Helmond (Mierlo-hout)

Meester Rietkerklaan 40 Helmond (Mierlo-hout) Meester Rietkerklaan 40 Helmond (Mierlo-hout) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto

Nadere informatie

Wevestraat 64 Helmond (stiphout)

Wevestraat 64 Helmond (stiphout) Wevestraat 64 Helmond (stiphout) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

Mierloseweg 207 Helmond

Mierloseweg 207 Helmond Mierloseweg 207 Helmond Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving van

Nadere informatie

pijlkruidweg 12 neerkant

pijlkruidweg 12 neerkant pijlkruidweg 12 neerkant Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

haaghout 24 Helmond (mierlo-hout)

haaghout 24 Helmond (mierlo-hout) haaghout 24 Helmond (mierlo-hout) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

swalmstraat 11 helmond (brouwhuis)

swalmstraat 11 helmond (brouwhuis) swalmstraat 11 helmond (brouwhuis) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

Wilde Wingerd 112 Helmond (Stiphout)

Wilde Wingerd 112 Helmond (Stiphout) Wilde Wingerd 112 Helmond (Stiphout) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

Somerenseweg 11 Lierop

Somerenseweg 11 Lierop Somerenseweg 11 Lierop Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving van

Nadere informatie

rhulenhofweide 46 helmond (dierdonk)

rhulenhofweide 46 helmond (dierdonk) rhulenhofweide 46 helmond (dierdonk) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

twentehof 76 helmond

twentehof 76 helmond twentehof 76 Helmond Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving van

Nadere informatie

Karthuizerserf 23 Helmond (brandevoort)

Karthuizerserf 23 Helmond (brandevoort) Karthuizerserf 23 Helmond (brandevoort) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de

Nadere informatie

Spoormakerserf 83 Helmond (brandevoort)

Spoormakerserf 83 Helmond (brandevoort) Spoormakerserf 83 Helmond (brandevoort) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de

Nadere informatie

Nodigt u uit. Bouwjaar 2000. Inhoud ca. 240 m 3. Woonoppervlakte 80 m 2. Vraagprijs 229.000,- k.k. Aanvaarding in overleg. Roy Howard 0652 328 859

Nodigt u uit. Bouwjaar 2000. Inhoud ca. 240 m 3. Woonoppervlakte 80 m 2. Vraagprijs 229.000,- k.k. Aanvaarding in overleg. Roy Howard 0652 328 859 de waag 21 mierlo Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving van het

Nadere informatie

schoolstraat 13 mierlo

schoolstraat 13 mierlo schoolstraat 13 mierlo Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving van

Nadere informatie

Pastoor Elsenstraat 15. Helmond (Mierlo-Hout)

Pastoor Elsenstraat 15. Helmond (Mierlo-Hout) Pastoor Elsenstraat 15 Helmond (Mierlo-Hout) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto

Nadere informatie

Sterkenstraatje 3 Helmond (Brandevoort)

Sterkenstraatje 3 Helmond (Brandevoort) Sterkenstraatje 3 Helmond (Brandevoort) Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

Nemerlaerhof 194 Helmond (rijpelberg)

Nemerlaerhof 194 Helmond (rijpelberg) Nemerlaerhof 194 Helmond (rijpelberg) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de

Nadere informatie

bleyenbeekdreef 31 Helmond (dierdonk)

bleyenbeekdreef 31 Helmond (dierdonk) bleyenbeekdreef 31 Helmond (dierdonk) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de

Nadere informatie

veerstraat 17 Erp (boerdonk)

veerstraat 17 Erp (boerdonk) veerstraat 17 Erp (boerdonk) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

mierloseweg 61-K Helmond (mierlo-hout)

mierloseweg 61-K Helmond (mierlo-hout) mierloseweg 61-K Helmond (mierlo-hout) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de

Nadere informatie

bouwkavels torenweg mierlo

bouwkavels torenweg mierlo bouwkavels torenweg mierlo Nodigt u uit 6 exclusieve bouwkavels op villastand gelegen, prachtig grenzend aan bos- en natuurgebied Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over

Nadere informatie

Hoofdstraat 165 Helmond (mierlo-hout)

Hoofdstraat 165 Helmond (mierlo-hout) Hoofdstraat 165 Helmond (Mierlo-HOut) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de

Nadere informatie

middellaan 45 Helmond (brandevoort)

middellaan 45 Helmond (brandevoort) middellaan 45 Helmond (brandevoort) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

Bouwjaar 1971 Inhoud circa 800 m 3 Perceel 1679 m 2. Vraagprijs 759.000,- k.k. Aanvaarding in overleg. Nodigt u uit. Harrie van Santvoort 0651 386 522

Bouwjaar 1971 Inhoud circa 800 m 3 Perceel 1679 m 2. Vraagprijs 759.000,- k.k. Aanvaarding in overleg. Nodigt u uit. Harrie van Santvoort 0651 386 522 suezlaan 8 deurne Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving van het

Nadere informatie

pastoor elsenstraat 4g Helmond (mierlo-hout)

pastoor elsenstraat 4g Helmond (mierlo-hout) pastoor elsenstraat 4g Helmond (mierlo-hout) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto

Nadere informatie

Zandershoeve 28 Helmond (Brandevoort)

Zandershoeve 28 Helmond (Brandevoort) Zandershoeve 28 Helmond (Brandevoort) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de

Nadere informatie

Laar 82 NueNeN (GerweN)

Laar 82 NueNeN (GerweN) Laar 82 Nuenen (Gerwen) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving van

Nadere informatie

entree & slaapkamer Entree/gang met meterkast (5 groepen). Slaapkamer met betonvloer en zachtboard plafond.

entree & slaapkamer Entree/gang met meterkast (5 groepen). Slaapkamer met betonvloer en zachtboard plafond. eindje 4 lierop Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving van het huis,

Nadere informatie

Pastoor Elsenstraat 12 Helmond (Mierlo-Hout)

Pastoor Elsenstraat 12 Helmond (Mierlo-Hout) Pastoor Elsenstraat 12 Helmond (Mierlo-Hout) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto

Nadere informatie

broederwal 25 Helmond (brandevoort)

broederwal 25 Helmond (brandevoort) broederwal 25 Helmond (brandevoort) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

bakelseweg 27 Aarle-rixtel

bakelseweg 27 Aarle-rixtel bakelseweg 27 Aarle-rixtel Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

Ter Craene 18 someren

Ter Craene 18 someren Ter Craene 18 someren Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving van

Nadere informatie

burgemeester pankenstraat 20a mierlo

burgemeester pankenstraat 20a mierlo burgemeester pankenstraat 20a mierlo Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

peggenhoeve 20 Helmond (brandevoort)

peggenhoeve 20 Helmond (brandevoort) peggenhoeve 20 Helmond (brandevoort) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

nieuwhuis 4 mierlo (de Loo)

nieuwhuis 4 mierlo (de Loo) nieuwhuis 4 mierlo (de Loo) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

Middellaan 37 Helmond (Brandevoort)

Middellaan 37 Helmond (Brandevoort) Middellaan 37 Helmond (Brandevoort) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

Meidoorn 10 helmond (Stiphout)

Meidoorn 10 helmond (Stiphout) Meidoorn 10 helmond (Stiphout) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

Coendersberglaan 21 Helmond (dierdonk)

Coendersberglaan 21 Helmond (dierdonk) Coendersberglaan 21 Helmond (dierdonk) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de

Nadere informatie

Hortsedijk 25 Helmond

Hortsedijk 25 Helmond Hortsedijk 25 Helmond Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving van

Nadere informatie

Rodegraafweg 26. Liessel

Rodegraafweg 26. Liessel Rodegraafweg 26 Liessel Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving van

Nadere informatie

Bakelsedijk 160 Helmond

Bakelsedijk 160 Helmond Bakelsedijk 160 Helmond Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving van

Nadere informatie

Bouwkavels Den heikop Elsendorp

Bouwkavels Den heikop Elsendorp Bouwkavels Den heikop Elsendorp Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over het bouwperceel waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s. korte

Nadere informatie

Het buske 4 helmond (stiphout)

Het buske 4 helmond (stiphout) Het buske 4 helmond (stiphout) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

Hoevenstraat 12 someren

Hoevenstraat 12 someren Hoevenstraat 12 someren Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving van

Nadere informatie

Maccallastraat 19 Helmond (stiphout)

Maccallastraat 19 Helmond (stiphout) Maccallastraat 19 Helmond (stiphout) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

De plaetse 134 brandevoort (de veste)

De plaetse 134 brandevoort (de veste) De plaetse 134 brandevoort (de veste) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor U ligt de brochure met informatie over het door U opgevraagde object waar U interesse in heeft. U vindt hierin foto s

Nadere informatie

korteweg 18a someren

korteweg 18a someren korteweg 18a someren Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving van

Nadere informatie

oud brandevoort 10 Helmond (brandevoort)

oud brandevoort 10 Helmond (brandevoort) oud brandevoort 10 Helmond (brandevoort) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s,

Nadere informatie

Oude LIesselseweg 45 Deurne

Oude LIesselseweg 45 Deurne Oude LIesselseweg 45 Deurne Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

Julianastraat 30 5751 JX Deurne

Julianastraat 30 5751 JX Deurne Julianastraat 30 5751 JX Deurne Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

Duvelkenshoeve 5 Helmond (brandevoort)

Duvelkenshoeve 5 Helmond (brandevoort) Duvelkenshoeve 5 Helmond (brandevoort) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de

Nadere informatie

neerwal 140 Helmond (brandevoort)

neerwal 140 Helmond (brandevoort) neerwal 140 Helmond (brandevoort) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

woning op perceel van 5.000 m² nabij bossen. Houten noodwoning Perceel 5.229 m² Vraagprijs 198.000,- k.k. Aanvaarding Per direct.

woning op perceel van 5.000 m² nabij bossen. Houten noodwoning Perceel 5.229 m² Vraagprijs 198.000,- k.k. Aanvaarding Per direct. endepoel 8 merselo Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving van het

Nadere informatie

Ockenburghpark 5 Helmond (Dierdonk)

Ockenburghpark 5 Helmond (Dierdonk) Ockenburghpark 5 Helmond (Dierdonk) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

timpaanstraat 48 Helmond (suytkade)

timpaanstraat 48 Helmond (suytkade) timpaanstraat 48 Helmond (suytkade) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

Dorpsstraat 144 Mierlo

Dorpsstraat 144 Mierlo Dorpsstraat 144 Mierlo Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving van

Nadere informatie

Horst 19 te Helmond. Vraagprijs : Op aanvraag

Horst 19 te Helmond. Vraagprijs : Op aanvraag Horst 19 te Helmond Deze klassieke rietgedekte villa is gelegen op absolute toplocatie in een van oudsher bekende villawijk in Helmond. De woning is van een zeer degelijke kwaliteit en geeft direct bij

Nadere informatie

Boerenzwaluw Uniek bouwkavel uitbreidingswijk luchen Mierlo

Boerenzwaluw Uniek bouwkavel uitbreidingswijk luchen Mierlo Boerenzwaluw Uniek bouwkavel uitbreidingswijk luchen Mierlo Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve

Nadere informatie

Omstreeks 1900 (later verbouwd en gemoderniseerd) Inhoud Circa 475 m 3 Perceel 492 m 2. Vraagprijs 425.000,- k.k. Circa 6,70 x 2,70 meter

Omstreeks 1900 (later verbouwd en gemoderniseerd) Inhoud Circa 475 m 3 Perceel 492 m 2. Vraagprijs 425.000,- k.k. Circa 6,70 x 2,70 meter Heuvel 26 Gemert Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving van het

Nadere informatie

bovenstehuis 34 boekel

bovenstehuis 34 boekel bovenstehuis 34 boekel Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving van

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Neterselseweg 6, Bladel.

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Neterselseweg 6, Bladel. TE KOOP Neterselseweg 6, Bladel OP PRACHTIGE LOCATIE AAN DE RAND VAN BLADEL LIGT DEZE VRIJSTAANDE WONING MET EEN PRACHTIGE TUIN, EEN INPANDIGE GARAGE - BERGING, EEN GROTE VRIJSTAANDE GARAGE, LOSSE SCHUUR,

Nadere informatie

te koop unieke, vrij gelegen woning met schuur, in het buitengebied van ospel Inhoud circa 600 m³ Oppervlakte schuur 120 m² Perceel

te koop unieke, vrij gelegen woning met schuur, in het buitengebied van ospel Inhoud circa 600 m³ Oppervlakte schuur 120 m² Perceel venloseweg 10 ospel te koop Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

De Geelgors 3 Mariahout

De Geelgors 3 Mariahout De Geelgors 3 Mariahout Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving van

Nadere informatie

Tegenbosch 8 te Eindhoven. Koopsom: op aanvraag

Tegenbosch 8 te Eindhoven. Koopsom: op aanvraag Tegenbosch 8 te Eindhoven Unieke vrijstaande woning in hoeve stijl gebouwd gelegen op gewilde locatie tegen landgoed De Wielwaal. De woning is zeer luxe afgewerkt en beschikt o.a. over een fantastische

Nadere informatie

Ministerlaan 39 Eindhoven

Ministerlaan 39 Eindhoven Ministerlaan 39 Eindhoven MINISTERLAAN 39 EINDHOVEN IN DE GROENE EN GEWILDE VILLAWIJK KOUDENHOVEN LIGT DIT VRIJSTAAND WOONHUIS MET BUITENZWEMBAD. DE WONING IS GESITUEERD OP EEN PRACHTIG HOEKPERCEEL EN

Nadere informatie

Klein Zwitserlandlaan 2. Heelsum

Klein Zwitserlandlaan 2. Heelsum Klein Zwitserlandlaan 2 te Heelsum Ondanks het feit dat deze informatie door ons met zorg is samengesteld, dient te worden vermeld dat deze informatie, van algemene aard, deels van derden is verkregen,

Nadere informatie

Inhoud boerderij Circa 1.600 m 3. Vraagprijs 495.000,- k.k. Nodigt u uit. Vrijstaande langgevel boerderij met inpandige stal

Inhoud boerderij Circa 1.600 m 3. Vraagprijs 495.000,- k.k. Nodigt u uit. Vrijstaande langgevel boerderij met inpandige stal Ham 3 Veghel Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving van het huis,

Nadere informatie

OOSTEINDSEWEG 40 BERGSCHENHOEK

OOSTEINDSEWEG 40 BERGSCHENHOEK OOSTEINDSEWEG 40 OOSTEINDSEWEG 40 OMSCHRIJVING Deze schitterende vrijstaande luxe ACHTKAMER-VILLA met vrijstaande ruime garage is gelegen aan een van de bekendste wegen die leiden naar de oude dorpskern

Nadere informatie

bos en broek 2 koningsbosch

bos en broek 2 koningsbosch bos en broek 2 koningsbosch te koop Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor U ligt de brochure met informatie over het door U opgevraagde object waar U interesse in heeft. U vindt hierin foto s, een

Nadere informatie

groeskuilen 124 gemert

groeskuilen 124 gemert groeskuilen 124 gemert te koop Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor U ligt de brochure met informatie over het door U opgevraagde object waar U interesse in heeft. U vindt hierin foto s, een omschrijving,

Nadere informatie

Koopprijs: op aanvraag

Koopprijs: op aanvraag Molenheide 15 te Lieshout Huize De Hutselaar ligt verscholen in een magnifieke bosrijke omgeving en heeft op eigen perceel een prachtig natuurlijk ven met een eilandje. De woning beschikt over een verwarmd

Nadere informatie

Hommerterweg ES Hoensbroek

Hommerterweg ES Hoensbroek Hommerterweg 77 6431 ES Hoensbroek Vraagprijs: 269.000,- k.k. Omschrijving Half vrijstaand woonhuis met achterhuis/studio en zeer ruime loods op een centrale locatie in Hoensbroek. De woning dient te worden

Nadere informatie

OOSTERMOER 9 SPIJKERBOOR

OOSTERMOER 9 SPIJKERBOOR OOSTERMOER 9 SPIJKERBOOR 549.000 k.k. www.oostermoer9.nl Oostermoer 9, Spijkerboor Deze prachtig verbouwde en gerestaureerde woonboerderij is gelegen op een unieke locatie met eigen praktijk-kantoorruimte,

Nadere informatie

Beukenlaan 32 te Beek en Donk Vraagprijs ,-- Kosten Koper

Beukenlaan 32 te Beek en Donk Vraagprijs ,-- Kosten Koper Beukenlaan 32 te Beek en Donk Vraagprijs 269.000,-- Kosten Koper AAN DE BEUKENLAAN IN BEEK EN DONK LIGT DEZE COMFORTABELE VRIJSTAAND GESCHAKELDE WONING MET HEERLIJKE PRIVACY BIEDENDE ACHTERTUIN OP HET

Nadere informatie

BERGWEG-ZUID 154 BERGSCHENHOEK

BERGWEG-ZUID 154 BERGSCHENHOEK BERGWEG-ZUID 154 BERGWEG-ZUID 154 OMSCHRIJVING Fantastisch verrassend ruime vrijstaande ZEVEN-KAMER woning die landelijk is gelegen op een royaal perceel van 2300 m2. De woning is tevens voorzien van een

Nadere informatie

Mien Sneevliet-Draaijerstraat 3 Spijkenisse Vraagprijs ,-- k.k.

Mien Sneevliet-Draaijerstraat 3 Spijkenisse Vraagprijs ,-- k.k. Spijkenisse Vraagprijs 425.000,-- k.k. Omschrijving Mien Sneevliet-Draaijerstraat 3 - Spijkenisse Ideale vrijstaande woning met ouderslaapkamer, ruime badkamer, garage op de begane grond. Gelegen aan een

Nadere informatie