Inhoud boerderij Circa m 3. Vraagprijs ,- k.k. Nodigt u uit. Vrijstaande langgevel boerderij met inpandige stal

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Inhoud boerderij Circa 1.600 m 3. Vraagprijs 495.000,- k.k. Nodigt u uit. Vrijstaande langgevel boerderij met inpandige stal"

Transcriptie

1 Ham 3 Veghel

2 Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving van het huis, plattegronden, kadastrale kaart en de situering. Op deze wijze krijgt u een goede eerste indruk van de woning. Uw makel a ar Wij willen u echter nadrukkelijk uitnodigen om de woning ook eens te komen bekijken als hij aan uw basiseisen voldoet. In deze tijd van digitale foto s en internet wordt vaak een eerste selectie gemaakt op basis van een momentopname van statische foto s, terwijl het bij de keuze van uw toekomstige woning juist gaat om de emotie, de beleving die u pas voelt bij de bezichtiging van een huis. Vaak hoor je dan pas mensen spreken over een klik. Het huis valt nu als een warme jas om me heen, is een uitspraak die regelmatig wordt gehoord en goed aangeeft waar het eigenlijk om gaat bij het maken van uw keuze. Harrie van Santvoort Wij maken daarom graag een afspraak met u voor een vrijblijvende bezichtiging van de woning. U ziet en voelt dan veel meer dan wat u achter uw pc had kunnen verwachten. Laat u verrassen! Een huis is emotie! Rest ons nog u veel leesplezier te wensen en graag tot binnenkort, Met vriendelijke groet, Vrijstaande langgevel boerderij met inpandige stal en tuin. Te splitsen in 2 wooneenheden. OF: bouwkavel voor 1 vrijstaande woning. Ook hier de mogelijkheid voor 2 halfvrijstaande. Navigatie via Havelt/Kruigerstraat. Bouwjaar boerderij Circa 1800 (later verbouwd) Harrie van Santvoort, makelaar Inhoud boerderij Circa m 3 Perceel 2 (circa 40x50 meter) Circa m Vraagprijs ,- k.k.

3 ALGEMEEN INDELING BEGANE GROND Betegelde hal. Meterkast (7 groepen, 2 x 3 fase en aardlek). Woonkamer met tegelvloer, stucwerk wanden en houten schroten plafond. Met schouw. Slaapkamer met kasten. Toilet. Deze boerderij is gebouwd omstreeks 1800, later verbouwd o.a. in 1995 tot kaasmakerij. Achterentree met aansluitingen voor witgoed, uitstortgootsteen en bergkast met vloer-cv-unit. De gevels zijn opgetrokken in metselwerk, deels steens en deels spouw, voorzien van houten kozijnen en betonramen. Deels voorzien van isolerende beglazing. De kapconstructie is van hout en met pannen bedekt (Friese golfpan). Het woongedeelte heeft eterniet dakbeschot. Eenvoudige badkamer met douche en vaste wastafel. Betegelde provisiekelder. Bijkeuken met bergkast en trapopgang. Verwarming middels een gasgestookte CV. Dichte leefkeuken met eenvoudige eikenhouten inrichting en provisiekast. Kadastraal bekend als gemeente Veghel, sectie N nummer 413 gedeeltelijk. Binnen de bebouwde kom gelegen. De bestaande bijgebouwen worden geheel gesloopt en afgevoerd (september 2012).

4 voormalige kaasmakerij: 1e royale betegelde koelruimte met kast, RVS spoelbak en pekelput. Met kunststof binnen deuren. 2e gelijksoortige koelruimte. 3e koelruimte zonder ramen (kaasopslag). Hobbyruimte (voormalige winkel) met hardhouten tuindeuren. Koelcel. Inpandige stalgedeelte. Afmeting circa: 11 x 8,20 meter.

5 Verdieping (met houten dekvloer) Overloop. 4 slaapkamers met houten vloeren, niet dragen houten losse wanden en mdf plafonds. 2 kamers zijn voorzien van een Velux dakraam. CV-ruimte met gasgestookte Nefit HR ketel en boiler. Toilet met vaste wastafel. Met vlizotrap naar bergzolder.

6 bestemming De bestemming is wonen. Bestemmingsplan Veghels-Buiten/Erpseweg Zuid. Als de lokatie als bouwkavel gebruikt wordt, dan mag er een vrijstaande woning terug gebouwd worden. Regeling m3 voor m3. Met een bijgebouw van circa 200 m2. Bij woningsplitsing mag er 2 x circa 100 m2 aan bijgebouwen staan en voor de bestaande boerderij is het bijgebouw circa 200 m2.

7 Bijzonderheden situatie / kadaster - Afmeting van de boerderij is circa 11 x 27,4 meter. - Er is door de Gemeente bij aankoop van de resterende grond al een bodemonderzoek uitgevoerd. - Veghel centrum op circa 1,5 km en Erp op circa 4 km afstand. - Bestaande bijgebouwen worden geheel gesloopt en afgevoerd. - Rustig en landelijk gelegen aan een doorlopende woonstraat. - Rust, ruimte en privacy. - Volop toepassingsmogelijkheden.

8 Buitenstate is het uithangbord van NVM makelaardijen die zich hebben gespecialiseerd in onroerend goed in het buitengebied. Buitenstates zijn namelijk vrijgelegen woningen in het buitengebied met een beleving van rust en ruimte. Dit is niet alledaags en vraagt daarom ook een specifieke benadering. En dat is Buitenstate! situering Veghel, 5463 PB, Ham 3 Buitenstate is een label dat alleen wordt verstrekt aan die makelaardijen die beschikken over jarenlange aantoonbare expertise en deskundigheid met betrekking tot het aan- en verkopen van woningen in het buitengebied gelegen. KERNWAARDEN Verder staat Buitenstate voor de volgende kernwaarden: EIGEN Eigen staat voor vertrouwd zijn met de gewoonten en gebruiken van het platteland want daar woont u of wilt u gaan wonen. De Buitenstate makelaars spreekt dan ook uw taal en dat is fijn want dan begrijpt u elkaar goed. En dat is ook nodig want het aan-en verkopen van een Buitenstate is één van de grootste beslissingen in uw leven. SOLIDE Een Buitenstate makelaar is een vakman. Hij beschikt over de kennis en kunde om de een Buitenstate voor de juiste prijs en condities aan- of te verkopen. Ook de juridische afhandeling wordt op professionele wijze uitgevoerd zodat u ervan verzekerd bent dat de grootste beslissing in uw leven op correcte en kundige wijze wordt begeleid en afgewikkeld. AANGENAAM De aan- en verkoop van een Buitenstate is een intensief proces en het is wel zo prettig als de wijze waarop u hierin wordt ondersteund plezierig en constructief is. EN NET EEN BEETJE ANDERS Het onderscheidende van Buitenstate is toch wel dat ze het net een beetje anders (lees: gedurfder, origineler, spannender) dan het gebruikelijke doet: de wereld is immers al grijs genoeg en daarom kiest Buitenstate voor een aanpak die kleurrijker is maar altijd passend bij de klant. Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs KvK Hoofdstraat AL Helmond Tel: info@heuvel.nl