Bouwjaar 1971 Inhoud circa 800 m 3 Perceel 1679 m 2. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding in overleg. Nodigt u uit. Harrie van Santvoort

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Bouwjaar 1971 Inhoud circa 800 m 3 Perceel 1679 m 2. Vraagprijs 759.000,- k.k. Aanvaarding in overleg. Nodigt u uit. Harrie van Santvoort 0651 386 522"

Transcriptie

1 suezlaan 8 deurne

2 Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving van het huis, plattegronden, kadastrale kaart en de situering. Op deze wijze krijgt u een goede eerste indruk van de woning. Uw makel a ar Wij willen u echter nadrukkelijk uitnodigen om de woning ook eens te komen bekijken als hij aan uw basiseisen voldoet. In deze tijd van digitale foto s en internet wordt vaak een eerste selectie gemaakt op basis van een momentopname van statische foto s, terwijl het bij de keuze van uw toekomstige woning juist gaat om de emotie, de beleving die u pas voelt bij de bezichtiging van een huis. Vaak hoor je dan pas mensen spreken over een klik. Het huis valt nu als een warme jas om me heen, is een uitspraak die regelmatig wordt gehoord en goed aangeeft waar het eigenlijk om gaat bij het maken van uw keuze. Harrie van Santvoort Wij maken daarom graag een afspraak met u voor een vrijblijvende bezichtiging van de woning. U ziet en voelt dan veel meer dan wat u achter uw pc had kunnen verwachten. Laat u verrassen! Een huis is emotie! Rest ons nog u veel leesplezier te wensen en graag tot binnenkort, Royaal vrijstaand landhuis met inpandige garage/berging en fraaie tuin rondom. Rustige locatie in de wijk Walsberg. Met vriendelijke groet, Bouwjaar 1971 Inhoud circa 800 m 3 Perceel 1679 m 2 Harrie van Santvoort, makelaar Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding in overleg

3 ALGEMEEN BEGANE GROND Royale entree met eikenparket, garderobekast en eiken houten trapopgang. Meterkast (10 groepen en aardlek). Lichte betegelde toiletruimte met wandcloset en fontein. Kantoor/hobbykamer met betonvloer, granol wanden en stucwerk plafond. Riante woonkamer met eikenparket, granol wanden en balkjes plafond. Sfeerbepalend is hier de houtgestookte openhaard. Door de beglazing in de achtergevel biedt deze ruimte een fraai beeld op de groene achtertuin en terras. Door indeling en maatvoering zijn in deze ruimte meerdere hoekjes te creëren. Gebouwd in Met gevels opgetrokken in spouwmetselwerk (27 cm), voorzien van vurenhouten kozijnen met stalen binnenramen en hoofdzakelijk enkele beglazing. De kapconstructie is van hout met houten dakbeschot en gebakken pannen bedekking. Er is 2 cm vloerisolatie toegepast. De woning heeft een gasgestookte cv en een openhaard. Met alle aansluitingen van nutsvoorzieningen en riolering. Het object is gelegen binnen de bebouwde kom, aan een rustige doorlopende straat in de wijk Walsberg. Centrum Deurne op fietsafstand.

4 keuken Dichte leefkeuken met tegelvloer, spachtelputz wanden en stucwerk plafond. Voorzien van een mdf-keukeninrichting in hoekopstelling (Italiaanse stijl), voorzien van: - 5 pits gaskookplaat - afzuigkap - combi-oven - nieuwe vaatwasser - koelkast Kelder, uitgevoerd in beton, geheel droog en voorzien van ontluchting. Betegelde bijkeuken met aansluitingen voor witgoed. Tevens achterentree.

5 tuin Garage met betonvloer en stucwerk wanden. Deze ruimte heeft een dubbele houten toegangsdeur. Open nok, met zicht op kapconstructie en houten dakbeschot. Met extra zolderverdieping. Met gazon, borders, volwassen bomen en struiken, een heerlijk overdekt terras, tuinverlichting, ondergrondse beregening en rondom gaas, is deze tuin de ideale plek voor de tuinliefhebber. Maar ook voor kinderen een genot. U heeft een fraaie entree, parkeerplaatsen op eigen terrein, een dubbele achterom. Maar het allerbelangrijkste rust, ruimte en optimale privacy. De achtertuin is op het zuiden gesitueerd.

6 1 E verdieping Overloop met betondekvloer. Licht betegelde toiletruimte met wandcloset. Extra ruim door balkon. Licht betegelde badkamer, voorzien van: - ligbad - vaste wastafel - douche Slaapkamer 1, met parketvloer, stucwerk wanden plafond. Met ingebouwde kast en kast met vaste wastafel. Via het balkon zijn nog 2 buiten bergruimten te bereiken onder het dakvlak. Slaapkamer 2, gelijksoortig met vaste wastafel, 3 kasten en toegang tot balkon. Slaapkamer 3, gelijksoortig met vaste wastafel en ramen naar balkon. Slaapkamer 4, eveneens gelijksoortig, met maar liefst 5 kasten, en toegang tot balkon.

7 2 E verdieping STRAATBEELD / OMGEVING Via vlizotrap naar royale bergzolder met gasgestookte Nefit combi cv-ketel (bouwjaar 2006).

8 INDELING bg INDELING 1 E verdieping

9 situatie / kadaster

10 Bijzonderheden situering - Riante woonkamer. - Werkkamer op begane grond, ideaal voor beroep/functie aan huis. - 4 Volwaardige slaapkamers. - Rustige en gewilde locatie. - Op fietsafstand van centrum en voorzieningen m² tuinplezier. Suezlaan 8, 5752 BG Deurne Door verkoper wordt een bankgarantie of waarborgsom verlangd. Alle hierbij vermelde gegevens zijn naar beste kennis en wetenschap en te goeder trouw door ons weergegeven. Mocht nadien blijken dat er afwijkingen zijn, dan kan men zich hierop niet beroepen. Het bovenstaande object wordt aangeboden onder voorbehoud goedkeuring door de eigenaar. Aan de inhoud van deze documentatie kunnen geen rechten worden ontleend. Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs KvK Hoofdstraat AL Helmond Tel: info@heuvel.nl