Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars"

Transcriptie

1 Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Projectinformatie Lonnekerbrugstraat 83 Enschede Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld; ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

2 Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld; ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

3 Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars VRIJBLIJVENDE KOOPINFORMATIE Object : te koop bedrijfscomplex met kantoren gelegen aan de Lonnekerbrugstraat 83 te Enschede. Bestemmingsplan : Bedrijven cat. 3.2 (zie ook bijlage). Kadastraal : gemeente Lonneker, sectie T, nummer 375, groot m². Locatie : het object is gesitueerd in het Havengebied. De Lonnekerbrugstraat is een verbindingsstraat voor het verkeer van en naar de Auke Vleerstraat en het centrum alsmede het Havengebied en wordt gekenmerkt door tal van ondernemingen met elk hun eigen bedrijvigheid. Indeling en oppervlakte(n) : kantoorruimte: ca. 70 m² bedrijfsruimten: totaal circa m², als volgt onderverdeeld: - 3 geschakelde productie hallen : ca m² - opslagruimte : ca. 670 m² De oppervlakten zijn gemeten door verkopend makelaar uit een kopie bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief; er kunnen geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf. Voorzieningen : kantoren: - CV (Remeha 1993) met radiatoren - toilet en pantry - systeemplafonds met spots - isolerende beglazing met screens - airco-installatie - telefooncentrale - alarminstallatie (ook in de bedrijfsruimte) - natuurstenen vloer Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld; ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

4 Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars bedrijfsruimten: - stampbetonvloer - productieruimte is voorzien van een shed-kap met asbest platen, de opslagruimten van een plat dak met bitumen gedekt - TL verlichting - diverse gasheaters - recent vernieuwde elektrische overhead deuren met afstandbediening - toilet- en kleedruimte - gedeeltelijk isolerende beglazing - krachtstroom Het gehele pand is onlangs voorzien van een nieuwe elektra installatie. Erfdienstbaarheden : ten laste van het verkochte wordt een erfdienstbaarheid van weg, ter breedte van circa 2 meter, gevestigd ten behoeve van de buurman ten Zuidoosten van het verkochte, om op de minst bezwarende wijze te komen en te gaan naar de straat aan de voorzijde. Bereikbaarheid/ Parkeerfaciliteit : het object is uitstekend bereikbaar. Zowel de Rijksweg A35 als het centrum van Enschede liggen op circa 2 minuten rijafstand van het object. Op eigen terrein is voldoende parkeergelegenheid. Vraagprijs : ,-- k.k. Aanvaarding : per direct Bijzonderheden : er rusten de volgende kwalitatieve bedingen en/of bijzondere verplichtingen op het onderhavige perceel: - verbod tot vestigen van geen vergunning of verlof, als bedoeld in de Drankenwet; - geen overslag van goederen voor derden; - onderhouden van de beplanting op het talud zijn voor rekening van de eigenaar van het onderhavige perceel. Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld; ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

5 Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Bijlagen: : - kadastrale gegevens - plattegrondtekening - bestemmingsplan Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met: Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars v.o.f. Postbus CA ENSCHEDE Telefoon: (053) Fax: (053) bedrijfsmakelaars@snelderzijlstra.nl Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld; ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

6

7 Kadastraal bericht object pagina 1 van 1 Kadaster Dienst voor het kadaster en de openbare registers in Nederland Gegevens over de rechtstoestand van kadastrale objecten, met uitzondering van de gegevens inzake hypotheken en beslagen Betreft: LONNEKER T Lonnekerbrugstraat AJ ENSCHEDE 11:34:19 Uw referentie: tve Toestandsdatum: Kadastraal object Kadastrale aanduiding: LONNEKER T 375 Grootte: 39 a Coördinaten: Omschrijving kadastraal object: BEDRIJVIGHEID (KANTOOR) BEDRIJVIGHEID (AGRARISCH) Locatie: Lonnekerbrugstraat AJ ENSCHEDE Lonnekerbrugstraat 83 A 7547 AJ ENSCHEDE Koopsom: Jaar: 2004 Ontstaan op: Aantekening kadastraal object LOCATIEGEGEVENS ONTLEEND AAN BASISREGISTRATIES ADRESSEN EN GEBOUWEN Ontleend aan: ATG d.d Publiekrechtelijke beperkingen De gemeentelijke beperkingenregistratie is thans niet beschikbaar. Er kan geen informatie over gemeentelijke beperkingen van de gemeente Enschede worden geleverd. Neem contact op met de gemeente Enschede. Gerechtigde EIGENDOM Gelria Pakking Bv Lonnekerbrugstraat AJ ENSCHEDE Zetel: ENSCHEDE Recht ontleend aan: HYP4 ZWOLLE 12538/95 d.d Eerst genoemde object in LONNEKER T 375 brondocument: Einde overzicht De Dienst voor het kadaster en de openbare registers behoudt ten aanzien van de kadastrale gegevens zich het recht voor als bedoeld in artikel 2 lid 1 juncto artikel 6 lid 3 van de Databankenwet.

8

9 NedBrowser pagina 1 van 1 12 November 2013 Gebouwen Straatnamen/huisnrs Wegen Weglijnen Water Groen Bomen Kadastrale percelen Bestemming (WRO) (Bestemming) Agrarisch Agrarisch (bouwvlak) Bedrijven Bedrijven (bouwvlak) Centrum Centrum (bouwvlak) Detail / horeca Detail / horeca (bouwvlak) Diensten Diensten (bouwvlak) Gemengd Gemengd (bouwvlak) Goedkeuring onthouden Groen Maatschappelijk Maatschappelijk (bouwvlak) Overigen Overigen (bouwvlak) Sport / recreatie Sport / recreatie (bouwvlak) Verkeer Verkeer (bouwvlak) Water Wonen Wonen (bouwvlak) Kantoren Kantoren (bouwvlak) Nutsvoorziening Nutsvoorziening (bouwvlak) Aanduidingen m

10

11 Havengebied pagina 1 van Plan: Havengebied 2002 Artikel 7 Bedrijven Inhoudsopgave 7.1 BASISBESTEMMING DOELEINDEN BOUWREGELS ONBEBOUWDE GRONDEN VRIJSTELLING BOUWREGELS WIJZIGING 7.2 MEDEBESTEMMINGEN DOELEINDEN BOUWEN VRIJSTELLING WIJZIGING 7.3 PROCEDURES 7.1 Basisbestemming Inhoudsopgave Doeleinden De voor bedrijven 3.2, 4.1, 4.2, 4.3, 5.1 en 5.2 aangewezen gronden zijn bestemd voor respectievelijk: a. bedrijven, die zijn genoemd in de categorieën 2 tot en met 3.2 van de bij deze voorschriften behorende "staat van bedrijfsactiviteiten", zoals aangegeven in bijlage A 1 bij deze voorschriften, voor zover het gronden betreft, die op de plankaart zijn aangewezen voor bedrijven categorie 3.2; b. bedrijven, die zijn genoemd in de categorieën 2 tot en met 4.1 van de bij deze voorschriften behorende "staat van bedrijfsactiviteiten", zoals aangegeven in bijlage A 1 bij deze voorschriften, voor zover het gronden betreft, die op de plankaart zijn aangewezen voor bedrijven categorie 4.1; c. bedrijven, die zijn genoemd in de categorieën 2 tot en met 4.2 van de bij deze voorschriften behorende "staat van bedrijfsactiviteiten", zoals aangegeven in bijlage A 1 bij deze voorschriften, voor zover het gronden betreft, die op de plankaart zijn aangewezen voor bedrijven categorie 4.2; d. bedrijven, die zijn genoemd in de categorieën 2 tot en met 4.3 van de bij deze voorschriften behorende "staat van bedrijfsactiviteiten", zoals aangegeven in bijlage A 1 bij deze voorschriften, voor zover het gronden betreft, die op de plankaart zijn aangewezen voor bedrijven categorie 4.3; e. bedrijven, die zijn genoemd in de categorieën 2 tot en met 5.1 van de bij deze voorschriften behorende "staat van bedrijfsactiviteiten", zoals aangegeven in bijlage A 1 bij deze voorschriften, voor zover het gronden betreft, die op de plankaart zijn aangewezen voor bedrijven categorie 5.1; f. bedrijven, die zijn genoemd in de categorieën 2 tot en met 5.2 van de bij deze voorschriften behorende "staat van bedrijfsactiviteiten", zoals aangegeven in bijlage A 1 bij deze voorschriften, voor zover het gronden betreft, die op de plankaart zijn aangewezen voor bedrijven categorie 5.2; g. nutsvoorzieningen; h. verblijfsgebieden en interne perceelsontsluitingen, laad-, los- en manoeuvreerruimte en parkeervoorzieningen; i. de aanleg en instandhouding van groenvoorzieningen en houtwallen; j. waar dat expliciet met een nummer en met een grijs raster op de plankaart is aangegeven, mag in plaats van bedrijven categorie 3.2, 4.1, 4.2, 4.3, 5.1 en 5.2 of in combinatie daarmee, bebouwing worden gebouwd ten behoeve van een bedrijf dat in bijlage 2 (Gerasterde bedrijven) bij deze voorschriften met een corresponderend nummer is aangegeven, doch overigens met inachtneming van hetgeen in dit artikel is bepaald;

12 Havengebied pagina 2 van k. tenzij op de plankaart en in deze voorschriften anders staat aangegeven, zijn de gronden met deze bestemming niet bestemd voor verkooppunten motorbrandstoffen, zelfstandige kantoren en detailhandel; l. tenzij rechtens op het moment van de tervisielegging van het ontwerpplan aanwezig, mogen op gronden met deze bestemming niet worden gebouwd of gevestigd inrichtingen, bij welke ingevolge het als bijlage 6 bij deze voorschriften gevoegde Besluit Externe Veiligheid m. Inrichtingen en ingevolge de als bijlage 7 bij deze voorschriften gevoegde Regeling Externe Veiligheid inrichtingen een grenswaarde, richtwaarde voor het risico c.q. een risico-afstand moet worden aangehouden bij het in het in dit bestemmingsplan toelaten van kwetsbare of beperkt kwetsbare objecten; n. onverlet hetgeen overigens in dit artikel is bepaald, mogen op gronden met deze bestemming niet worden gebouwd of gevestigd inrichtingen, indien daardoor de grenswaarde van het plaatsgebonden risico voor nieuwe situaties ten opzichte van de op de bij deze voorschriften behorende kaart A (detailhandel en kwetsbare objecten in het bestemmingsplan Havengebied 2002) aangegeven kwetsbare objecten wordt overschreden; o. onverlet hetgeen overigens in dit artikel is bepaald, mogen op gronden met deze bestemming niet worden gebouwd of gevestigd inrichtingen, indien daardoor de geluidsbelasting van de kwetsbare objecten, zoals aangegeven op de bij deze voorschriften behorende kaart A (detailhandel en kwetsbare objecten in het bestemmingsplan Havengebied 2002) meer bedraagt dan 65 db(a); p. tenzij rechtens op het moment van de tervisielegging van het ontwerp van dit planaanwezig, mogen bij de in sub a tot en met f van dit artikel genoemde bedrijven geen LPG en andere gassen worden opgeslagen Bouwregels Voor het bouwen binnen de basisbestemming "Bedrijven" gelden de volgende bepalingen: a. uitsluitend mogen worden gebouwd gebouwen en/of andere bouwwerken ten dienste van de in artikel genoemde doeleinden; b. bebouwing dient te worden gerealiseerd met inachtneming van het bepaalde in artikel 6 (zoneringen); c. tenzij op de plankaart of elders in deze voorschriften anders is aangegeven en tenzij op het moment van de tervisielegging van het ontwerpplan rechtens hoger aanwezig is, mag de hoogte van de bebouwing maximaal 20 meter bedragen; hijskranen ten behoeve van het laden en lossen van schepen zijn van deze bepaling uitgezonderd; de bebouwingshoogte mag met maximaal 3 meter worden overschreden voor ruimten ten behoeve van technische installaties en met maximaal 10 meter voor schoorstenen; d. tenzij op de plankaart of elders in deze voorschriften anders is aangegeven en tenzij op het moment van de tervisielegging van het ontwerpplan rechtens lager aanwezig is, dient de hoogte van de bebouwing minimaal 7 meter te bedragen. Deze minimale bebouwingshoogte geldt niet bij het verhogen van bestaande bebouwing. e. tenzij op de plankaart of elders in deze voorschriften anders is aangegeven en tenzij op het moment van de tervisielegging van het ontwerpplan rechtens meer aanwezig is, mag het bebouwingspercentage niet meer bedragen dan 80 %; f. tenzij op de plankaart of elders in deze voorschriften anders is aangegeven en tenzij op het moment van de tervisielegging van het ontwerpplan rechtens minder aanwezig is, mag het bebouwingspercentage niet minder bedragen dan 50 %. Dit minimaal bebouwingspercentage geldt niet bij het uitbreiden van bestaande bebouwing. g. tenzij op de plankaart of elders in deze voorschriften anders is aangegeven en tenzij op het moment van de tervisielegging van het ontwerpplan buiten de op de plankaart aangegeven bebouwingsgrens gebouwen zijn opgericht, mogen gebouwen uitsluitend binnen deze bebouwingsgrens worden opgericht; h. tenzij op de plankaart of elders in deze voorschriften anders is aangeven en tenzij op het moment van de tervisielegging van het ontwerpplan rechtens minder op de aan de weg gelegen bebouwingsgrens is gebouwd, dient de aan de weg gelegen bebouwingsgrens voor minimaal 40 % te worden bebouwd; i. geen bebouwing mag worden opgericht op een afstand van minder dan 3 meter van een niet langs een openbare weg of openbaar groen gelegen zijdelingse perceelsgrens en op een afstand van minder dan 5 meter van een niet langs een openbare weg of openbaar groen gelegen achterliggende perceelsgrens, tenzij het oprichten van bebouwing uit het oogpunt van ramp- en brandbestrijding geen gevaar oplevert; j. de bouw van nieuwe bedrijfs- of dienstwoningen is niet toegestaan;

13 Havengebied pagina 3 van k. de oppervlakte van de gebouwen ten dienste van de in artikel sub j bedoelde bedrijven mag niet meer bedragen dan 115 % van het rechtens ten tijde van de tervisielegging van het ontwerpplan bestaande vloeroppervlak, met dien verstande dat de oppervlakte van de bebouwing op het perceel Kanaalstraat 335 en 341/343 niet meer mag bedragen dan 115 % van het rechtens op 1 januari 2004 bestaande vloeroppervlak. Het maximale bebouwingspercentage mag niet worden overschreden. Indien de uitbreiding op de eerste wordt gerealiseerd, mag de hoogte van de gebouwen niet meer bedragen dan de hoogte van de bestaande bebouwing. Indien de uitbreiding wordt gerealiseerd door ophoging van de bestaande bebouwing, mag het te verhogen gedeelte niet meer bedragen dan 15 % van het aanwezige vloeroppervlak rechtens aanwezig ten tijde van de tervisielegging van het ontwerpplan. De maximale bebouwingshoogte als elders in dit artikel aangegeven mag niet worden overschreden. Uitbreiding van bestaande bebouwing op de eerste bouwlaag in combinatie met ophoging van bestaande bebouwing is toegestaan mits de gezamenlijke, al of niet fictieve, vloeroppervlakte niet meer bedraagt dan 115 % van het rechtens bestaande vloeroppervlak ten tijde van de tervisielegging van het ontwerpplan; l. voor nutsvoorzieningen geldt per op te richten bouwwerk een maximale bebouwingshoogte van 3 meter en een maximale oppervlakte van 25 m²; m. tenzij op het moment van de tervisielegging van het ontwerpplan rechtens meer aanwezig is, mag maximaal 30 % van de gezamenlijke oppervlakte van de op een perceel aanwezige bedrijfsbebouwing worden gebruikt voor kantoorruimte ten dienste van de op hetzelfde perceel uitgeoefende bedrijfsactiviteiten Onbebouwde gronden 1. De niet bebouwde of (vooralsnog) niet te bebouwen gronden zijn bestemd voor (de aanleg van) toegangs-wegen en paden, laad-, los- en manoeuvreerruimte, parkeervoorzieningen, alsmede voor opslag in het kader van deze bestemming. 2. Geen opslag mag worden verricht voor de voorgevel van het gebouw dat het dichtst bij de weg is gelegen vanwaar het bedrijf is ontsloten. 3. Onverlet het bepaalde in artikel 7.1 mag geen opslag van goederen plaatsvinden op een afstand van minder dan 3 meter van een niet langs een openbare weg of openbaar groen gelegen zijdelingse perceelsgrens en op een afstand van minder dan 5 meter van een niet langs een openbare weg of openbaar groen gelegen achterliggende perceelsgrens, tenzij de opslag van goederen uit het oogpunt van ramp- en brandbestrijding geen gevaar oplevert. 4. De opslag van goederen mag er niet toe leiden dat er activiteiten in een hogere categorie ontstaan dan volgens de bestemming op de plankaart is toegestaan Vrijstelling bouwregels Burgemeester en wethouders zijn bevoegd vrijstelling te verlenen van: a. het bepaalde in artikel 7.1.1, sub a tot en met c, ten behoeve van de vestiging van een bedrijf één categorie hoger dan waarvoor de gronden zijn bestemd. De vorenbedoelde vrijstelling wordt alleen verleend ten behoeve van de vestiging van een bedrijf dat op de in dit artikel bedoelde gronden aanvaardbaar is, omdat de bedrijfsactiviteiten qua aard, hinder en omvang vergelijkbaar zijn met bij recht toegestane bedrijven; b. het bepaalde in artikel 7.1.1, sub k, ten behoeve van de vestiging op gronden in dit planaangewezen voor bedrijven 3.2, 4.1, 4.2 en van detailhandelsbedrijven, waarvan het hoofdassortiment bestaat uit de in de bij deze vrijstellingsbepaling behorende lijst, zoals aangegeven in bijlage 3 bij deze voorschriften, genoemde goederen met de daarbij behorende accessoires, mits: aannemelijk wordt gemaakt dat het te vestigen bedrijf de winkelstructuur buiten het plangebied distributie-planologisch niet onevenredig zal verstoren; aannemelijk wordt gemaakt dat door de vestiging van het bedrijf de verkeersbelasting in de buiten het plangebied gelegen woonomgeving niet onevenredig zal toenemen; het parkeren volledig op eigen terrein plaats vindt; deze bedrijven geen directe aansluiting hebben op de Afinkstraat, de Auke Vleerstraat of de Hendrik ter Kuilestraat; de bouw- en gebruiksmogelijkheden van de nabijgelegen percelen en gebouwen niet in onevenredige mate aangetast worden. Bij het verlenen van deze vrijstelling kunnen Burgemeester en wethouders bepalen dat maximaal 15 % van de netto verkoop vloeroppervlakte met een maximum van 100 m² per bedrijf - mag worden

14 Havengebied pagina 4 van gebruikt voor detailhandel in artikelen, die niet voorkomen op de hierboven genoemde lijst, zoals aangegeven in bijlage 3 bij deze voorschriften. c. het bepaalde in artikel sub l, mits de bouw- en gebruiksmogelijkheden van de nabij gelegen percelen en gebouwen daardoor niet in onevenredige mate aangetast worden; d. het bepaalde in artikel 7.1.2, sub k, en met inachtneming van hetgeen overigens in dit artikel is bepaald, tot het verhogen van de in dit artikel genoemde percentages van 115 % tot 125 % ten behoeve van de uitbreiding van het bedrijf, mits de bouw- en gebruiksmogelijkheden van de nabijgelegen percelen en gebouwen daardoor niet in onevenredige mate aangetast worden; e. de bepalingen van het plan voor wat betreft de aangegeven maximale en minimale bebouwings- en goothoogten met ten hoogste 10 %; f. de bepalingen van het plan voor wat betreft de aangegeven minimale en maximale bebouwingspercentages voor ten hoogste 10 %; g. de bepalingen van het plan voor wat betreft geringe afwijkingen ten opzichte van bebouwingsgrenzen, indien dit wenselijk is in verband met een doelmatige verkaveling of rationele uitvoering van het plan; h. het bepaalde in artikel sub h met dien verstande dat de aan de weg gelegen bebouwingsgrens voor minimaal 35 % dient te worden bebouwd; i. het bepaalde in artikel 7.1.2, sub m, voor de vestiging van kantoorruimte tot maximaal 49 % van de op het perceel aanwezige bedrijfsbebouwing, mits: de kantoorruimte een onlosmakelijk geheel vormt met de op het perceel aanwezige bedrijfsruimte; het betreft kantoorruimte ten behoeve van de op grond van dit plan ter plaatse toegestane bedrijfsactiviteiten, die zijn genoemd in de categorieën 3.1 en hoger van de bij deze voorschriften behorende "staat van bedrijfsactiviteiten", zoals aangegeven in bijlage A 1 bij deze voorschriften; op eigen terrein voldoende parkeerruimte aanwezig is; de bouw- en gebruiksmogelijkheden van de nabij gelegen percelen en gebouwen niet in onevenredige mate aangetast worden; j. het bepaalde in dit artikel voor het bouwen van een zend- en/of antenne-installatie ten behoeve van mobiele telecommunicatie als bedoeld in het Besluit bouwvergunningsvrije en lichtbouwvergunningplichtige bouwwerken. Voor het toepassen van deze vrijstelling zijn tevens de volgende aspecten van belang: de dekking van de telecommunicatie dient voor Enschede of delen daarvan 100 % te worden; de bouw van antennes dient zoveel mogelijk te worden geconcentreerd door het bevorderen van medegebruik van antenne-opstelpunten ("shite-sharing"); k. het bepaalde in dit artikel ten behoeve van de vestiging van een recreatieve markt met daaraan ondergeschikt: (Lid k is niet van toepassing voor het gebied dat op de plankaart met een rode lijn is aangeduid) detailhandel; (ambachtelijke) dienstverlening, zoals: + aardewerkproductie op ambachtelijk niveau; + atelier ten behoeve van een beeldend kunstenaar; + afhaaldepot ten behoeve van chemische reiniging; + computerservice; + kappersbedrijf; + inrichting tot het vervaardigen van kleding op ambachtelijk niveau; + lijstenmakerij op ambachtelijk niveau; + pedicure- en manicuresalon; + reparatie ten behoeve van particulieren (exclusief auto's en motorfietsen);

15 Havengebied pagina 5 van schoenherstelinrichting; + veiling voor huisraad, kunst en dergelijke. horecabedrijven tot en met categorie 3.1 van de bij deze voorschriften behorende Staat van bedrijfsactiviteiten horecabedrijven (bijlage A 2); evenementen- en beursruimte; parkeervoorzieningen. Voor de toepassing van deze vrijstellingsbealing gelden de volgende voorwaarden: a) voorzover in deze bepaling niet anders aangegeven, zijn de artikelen tot en met toepassing; b) binnen het plangebied mag maximaal één recreatieve markt aanwezig zijn; c) vestiging is alleen toegestaan, indien elders gelijktijdig binnen de gemeente Enschede een dergelijke markt wordt opgeheven; d) vestiging is alleen toegestaan op de gronden, die in dit plan: worden ontsloten vanaf de Kanaalstraat of vanaf de Lonnekerbrugstraat; worden ontsloten vanaf de Binnenhaven, voor zover het gronden betreft, die in dit plan zijn bestemd voor "bedrijven, categorie 4.2" of voor "bedrijven, categorie 4.3". e) de bouw- en gebruiksmogelijkheden van de nabijgelegen percelen en gebouwen mogen niet in onevenredige mate worden aangetast; f) de bruto oppervlakte mag niet bedragen dan 3500 m², waarbij de volgende verdeling geldt: * tenminste 75 % dient te bestaan uit markten, bestaande uit kleinschalige standplaatsen of eenheden van maximaal 200 m² verkoopvloeroppervlak, hierbinnen mag maximaal 10 % bestaan uit eenheden tot 500 m²; * maximaal 10 % horeca; * maximaal 15 % evenementen- en beursruimte. g) de vestiging van zelfstandige detailhandel- en/of horeca-activiteiten, die geen relatie hebben met de recreatieve markt is niet toegestaan; h) op of in de (onmiddellijke) nabijheid van het terrein van de recreatieve markt dient voldoende parkeergelegenheid aanwezig te zijn Wijziging Burgemeester en wethouders zijn bevoegd overeenkomstig het bepaalde in artikel 11 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening en met inachtneming van de procedureregels in artikel 15 van deze voorschriften het plan te wijzigen: a. ten behoeve van de vestiging van een bedrijf, dat niet voorkomt in de "staat van" zoals opgenomen in de bijlage A 1 bij deze voorschriften, maar dat ter plaatse wel aanvaardbaar is, omdat de bedrijfsactiviteiten van dit bedrijf qua aard, omvang en milieuhinder gelijkwaardig zijn aan die van een bedrijf dat wel op genoemde lijst voorkomt; mits tevens wordt aangetoond, dat het te vestigen bedrijf milieuhygiënisch aanvaardbaar is in relatie tot het woon- en leefklimaat; b. door de bij deze voorschriften behorende "staat van bedrijfsactiviteiten", zoals aangegeven in bijlage A 1 bij deze voorschriften, te wijzigen door het onderbrengen van inrichtingen in een andere categorie, danwel door het opnemen of laten vervallen van inrichtingen, indien de technologische ontwikkelingen daartoe aanleiding geven; c. door het verwijderen van de aanduiding, die een inrichting in een hogere categorie of in de categorie risicovolle inrichtingen, als vermeld in de bijlage 2 plaatst, indien de betreffende activiteit ter plaatse minimaal gedurende een half jaar is beëindigd, danwel indien door toepassing van het bepaalde in artikel sub b, de inrichting in een lagere categorie is geplaatst; d. het aanbrengen van een grijs raster op de plankaart ten behoeve van de vestiging van een risicovolle inrichting of ten behoeve van het wijzigen van de aard van een risicovolle inrichting binnen een in de voorschriften, bijlage 2, als risicovolle aangegeven inrichting, mits:

16 Havengebied pagina 6 van de toepasselijke grenswaarden voor het risico en de risico-afstanden ten aanzien van kwetsbare objecten in acht worden genomen; de toepasselijke richtwaarden voor het risico en de risico-afstanden ten aanzien van beperkt kwetsbare objecten rekening in acht worden genomen; e. de in artikel 7.1.4, sub b, bedoelde lijst, zoals aangegeven in bijlage 3, aan te vullen ten behoeve van de detailhandel in volumineuze goederen. Deze wijzigingsbevoegdheid is niet van toepassing op de detailhandelsbedrijven, waarvan het hoofdassortiment bestaat uit de in de bij deze wijzigingsbepaling behorende lijst, zoals aangegeven in bijlage 4 bij deze voorschriften, genoemde goederen of combinaties daarvan; f. voor het verhogen van de toegelaten bedrijfscategorie in een gebied, zoals aangegeven op de plankaart, met 1 categorie, indien de belemmering voor die hogere categorie is komen te vervallen; g. ten behoeve van de vestiging van een categorie 5.1 bedrijf op gronden met de bestemmingen "bedrijven tot en met categorie 3.2", "bedrijven tot en met categorie 4.1", bedrijven tot en met categorie 4.2" en "bedrijven tot en met categorie 4.3". De vorenbedoelde wijziging wordt alleen toegepast ten behoeve van de vestiging van een bedrijf dat op de in dit artikel bedoelde gronden aanvaardbaar is, omdat de bedrijfsactiviteiten qua aard, hinder en omvang vergelijkbaar zijn met bij recht toegestane bedrijven; h. ten behoeve van "bedrijven" al dan niet met kantoorruimte op de op de plankaart met de aanduiding A aangegeven locatie; hierbij gelden de volgende voorwaarden: a) bij de bouw van bedrijven moet rekening worden gehouden met de op de plankaart aangegeven scheidingslijn bedrijfscategorieën; b) per gebouw mag maximaal 50 % van de bruto vloeroppervlakte bestaan uit kantoren; c) de hoogte van de bebouwing mag maximaal 20 meter bedragen; d) de hoogte van de bebouwing dient minimaal 10 meter te bedragen; e) minimaal 70 % van de bebouwing dient langs de Hendrik ter Kuilestraat te worden gesitueerd; f ) de terreinen, die worden bebouwd, dienen voor minimaal 70 % van de oppervlakte te worden bebouwd; g) op eigen terrein dient voldoende parkeergelegenheid te worden aangelegd; i. ten behoeve van "water gerelateerde sport- en "recreatieve voorzieningen", "verkeersdoeleinden categorie 5", als bedoeld in artikel 10, en "kantoren" in combinatie met bedrijven op de op de plankaart met de aanduiding D aangegeven locatie; hierbij gelden de lgende voorwaarden: a) bij de bouw van bedrijven moet rekening worden gehouden met de op de plankaart aangegeven scheidingslijn bedrijfscategorieën; b) per gebouw mag maximaal 50 % van de bruto vloeroppervlakte bestaan uit kantoren; c) de op de plankaart aan de Hendrik ter Kuilestraat en aan de Binnenhaven aangegeven bebouwingsgrenzen dienen voor minimaal 80 % te worden bebouwd; d) het parkeren dient op eigen terrein plaats te vinden. Naast de hierboven sub i. onder a), b), c) en d) genoemde voorwaarden, gelden voor de op de plankaart met de aanduiding D I aangegeven locatiede volgende voorwaarden: e) de hoogte van hoogte van de bebouwing mag maximaal 16 meter bedragen; f) de hoogte van de bebouwing van "water gerelateerde sport- en recreatieve voorzieningen" dient minimaal 3 meter te bedragen; de minimale hoogte van de overige bebouwing bedraagt 12 meter; g) aan de Hendrik ter Kuilestraat mag - voor zover het betreft de onderste twee bouwlagen - maximaal 5 meter uit de bebouwingsgrens worden gebouwd. Naast de hierboven sub i. onder a), b), c) en d) genoemde voorwaarden, gelden voor de op de plankaart met de aanduiding D II aangegeven locatie de volgende

17 Havengebied pagina 7 van voorwaarden: h) er mogen maximaal 2 gebouwen worden gebouwd; i) de gezamenlijke oppervlakte van de gebouwen mag maximaal 800 m² bedragen; j) de hoogte van de bebouwing mag maximaal 7 meter bedragen; k) de hoogte van de bebouwing van "water gerelateerde sport- en recreatieve voorzieningen" dient minimaal 3 meter te bedragen; de minimale hoogte van de overige bebouwing bedraagt 3,5 meter; j. ten behoeve van "kantoren" of "horecabedrijven, categorie 3.1" op de op de plankaart met de aanduiding D* aangegeven locatie; het betreft hier een categorie horecabedrijf, zoals aangegeven in de "Staat van bedrijfsactiviteiten horecabedrijven", die als bijlage A 2 bij deze voorschriften is opgenomen. Voorwaarde voor toepassing van deze wijzigingsbevoegdheid is: l) de bestaande bebouwing mag niet worden uitgebreid; m) de bereikbaarheid van de omliggende percelen moet zijn gewaarborgd. Burgemeester en wethouders mogen de wijzigingsbevoegdheden onder h., i. en j. niet eerder toepassen dan nadat: a. is aangetoond dat er geen noodzaak bestaat tot bodemsanering, danwel nadat bodemsanering heeft plaatsgevonden; b. de economische uitvoerbaarheid is aangetoond; c. is aangetoond dat de bouw- en de gebruiksmogelijkheden van de nabijgelegen percelen en gebouwen niet in onevenredige mate worden aangetast; d. voor wat betreft locatie A is aangetoond dat: er geen onoverkomenlijke bezwaren zijn vanuit de Flora- en faunawet; door het oprichten van bebouwing de archeologische waarden ter plaatse niet worden aangetast. 7.2 Medebestemmingen Inhoudsopgave Doeleinden De gronden op de kaart aangewezen voor "Bedrijven" zijn: A uitsluitend voorzover als zodanig op de kaart aangegeven, tevens bestemd voor: * Ho2: horecabedrijven tot en met categorie 2 van de bij deze voorschriften behorende Staat van bedrijfsactiviteiten horecabedrijven (bijlage A 2); * Wa: clubgebouw voor watersport; * Ga: garagebedrijven, zoals aangegeven in de bij deze voorschriften behorende Staat van bedrijfsactiviteiten garagebedrijven (bijlage A 3); * Av: afvalbrengpunt; * Ad: autodemontagebedrijven; * Dp: dierenpension; * Ka: kanaal; * Di: dienstverlening; * Vv: verhuur vracht- en bestelauto's. B uitsluitend voorzover op de kaart aangegeven voor Vm (verkooppunt motorbrandstoffen) tevens bestemd voor de realisering van gebouwen en andere bouwwerken, die door hun indeling zijn bestemd om uitsluitend of in hoofdzaak te worden gebruikt als:

18 Havengebied pagina 8 van verkooppunt ten dienste van de verkoop van motorbrandstoffen, alsmede de verkoop van aanverwante artikelen; wasstraat en/of autowasgelegenheid; LPG-verkooppunt met een doorzet van maximaal 1000 m³, met dien verstande dat: a. het LPG-vulpunt aansluitend aanwezig mag zijn ter plaatse van de aanduiding "LPG-vulpunt" op de plankaart; b. het ondergrondse LPG-reservoir uitsluitend aanwezig mag zijn ter plaatse van de aanduiding "LPG-gasreservoir" op de plankaart; c. de LPG-afleverzuil uitsluitend aanwezig mag zijn ter plaatse van de aanduiding "LPGafleverzuil" op de plankaart; d. daar waar op de plankaart de aanduiding "LPG niet toegestaan" is aangegeven, is ter plaatse de verkoop van LPG, alsmede de aanwezigheid van de ten behoeve van de verkoop van LPG noodzakelijke infrastructuur niet toegestaan. C uitsluitend waar dit met de aanduiding "bedrijfswoning" staat aangegeven op de bij deze voorschriften behorende kaart A (detailhandel en kwetsbare objecten in het bestemmingsplan Havengebied 2002) tevens voor bedrijfswoningen; D uitsluitend waar dit met de aanduiding "detailhandel" staat aangegeven op de bij deze voorschriften behorende kaart A (detailhandel en kwetsbare objecten in het bestemmingsplan Havengebied 2002) tevens voor detailhandel; uitoefening van detailhandel is alleen toegestaan op de eerste bouwlaag. Het betreft bestaande functies die, gelet op de milieubelaslasting als gevolg van naburige bedrijven, passen in de bedrijvenomgeving Bouwen Voor het bouwen gelden de volgende bepalingen: a. Voor zover elders in dit lid niet anders aangegeven, zijn de artikelen tot en met zijn van overeenkomstige toepassing. b. Het bebouwd oppervlak per bouwperceel mag niet meer bedragen dan 60 %. c. De oppervlakte van de bebouwing van een "horecabedrijf, categorie 2" mag maximaal 65 m² bedragen. d. De hoogte van deze bebouwing mag niet meer dan 7,5 meter bedragen; de minimale bebouwingshoogte bedraagt 3,5 meter. e. bouwwerken, die rechtens bestaan op het tijdstip van de tervisielegging van het ontwerpplan, mogen ongeacht het bovengenoemde bebouwingspercentage naar oppervlakte met maximaal 15 % van de bestaande oppervlakte worden uitgebreid. f. De afstand van het hoofdgebouw tot de achterste perceelsgrens dient tenminste 5 meter te bedragen. g. Bestaande bedrijfswoningen mogen niet worden verplaatst. h. De inhoud van de bedrijfswoningen mag maximaal 450 m³ bedragen of zoveel meer als die inhoud bedroeg ten tijde van de tervisielegging van het ontwerpplan. De maximale goothoogte bedraagt 6 meter. i. Bij iedere bedrijfswoning mag ten hoogste 50 m³ aan bijgebouwen, aan- en uitbouwenaanwezig zijn met een maximale goothoogte van 3 meter, of zoveel meer als rechtens aanwezig bij de tervisielegging van het ontwerpplan. j. Per verkooppunt motorbrandstoffen mag ondergeschikt aan de hoofdfunctie - maximaal 225 m² bruto bedrijfsvloeroppervlakte worden gebruikt voor detailhandel of zoveel meer als rechtens aanwezig bij de tervisielegging van het ontwerpplan. k. Op gronden met de medebestemming Ka (Kanaal) is tevens toegestaan de bouw van bouwwerken, ten dienste van deze medebestemming, zoals aanlegsteigers. De hoogte van deze bebouwing mag maximaal 5 meter bedragen. De breedte van de aanlegsteigers vanaf de wal mag maximaal 5 meter bedragen. l. Bij de bouw garagebedrijven moet rekening worden gehouden met de op de plankaartaangegeven scheidingslijn bedrijfscategorieën; m. de hoogte van een clubgebouw voor watersport dient minimaal 3,5 meter te bedragen Vrijstelling 1. Burgemeester en wethouders zijn tevens bevoegd, met inachtneming van de beschrijving in hoofdlijnen als bedoeld in artikel 5, vrijstelling te verlenen:

19 Havengebied pagina 9 van a. van het bepaalde in artikel 7.2.2, sub b, voor verhoging van het bebouwingspercentagemet maximaal 10 %, gerekend over het aantal m² dat op grond van dat artikel is toegestaan, mits: op eigen terrein voldoende parkeervoorzieningen aanwezig zijn of worden gerealiseerd. a. van het bepaalde in artikel 7.2.2, sub h, voor de bouw van een aanlegsteiger met een breedte vanaf de wal van maximaal 25 meter Wijziging Burgemeester en wethouders zijn bevoegd op grond van artikel 11 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening en met inachtneming van het bepaalde in de beschrijving in hoofdlijnen in artikel 5 het plan te wijzigen: a. door het verwijderen van differentiatievlakken, zoals bedoeld in artikel 7.2.1, indien de betreffende activiteit ter plaatse gedurende tenminste een half jaar is beëindigd en er geen redenen zijn om aan te nemen dat de activiteit op korte termijn wordt voortgezet; b. door de aanduiding "LPG niet toegestaan" toe te voegen, indien de verkoop van LPG ter plaatse is beëindigd en er geen redenen zijn om aan te nemen dat de verkoop binnen een half jaar wordt voortgezet; c. door het verwijderen van de aanduiding "detailhandel" of "kwetsbaar object", aangegeven op de bij deze voorschriften behorende kaart A (detailhandel en kwetsbare objecten in het bestemmingsplan Havengebied 2002), indien de betreffende activiteit ter plaatse tenminste een half jaar is beëindigd en er geen redenen zijn om aan te nemen dat de activiteit op korte termijn wordt voortgezet. 7.3 Procedures Bij de toepassing van de wijzigingsbevoegdheid als bedoeld in de artikelen en 7.2.4geldt de procedure zoals vervat in artikel 15. Inhoudsopgave

20 Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld; ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Projectinformatie De Reulver 67-69 Enschede Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld;

Nadere informatie

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Projectinformatie Marssteden 27 Enschede Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld;

Nadere informatie

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Projectinformatie Lonnekerbrugstraat 94-97 Enschede Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn door ons met

Nadere informatie

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Projectinformatie Amarilstraat 21 Hengelo Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld; ten aanzien van de juistheid

Nadere informatie

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Projectinformatie Grotestraat 21 Goor Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld;

Nadere informatie

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Projectinformatie Marktplein 1 Almelo Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld;

Nadere informatie

114 m2 vvo Huurbaar vanaf 57 m² TE HUUR. Zunabrink 6-8 Enschede 2 klaslokalen/ kantoorruimten

114 m2 vvo Huurbaar vanaf 57 m² TE HUUR. Zunabrink 6-8 Enschede 2 klaslokalen/ kantoorruimten 114 m2 vvo Huurbaar vanaf 57 m² TE HUUR Zunabrink 6-8 Enschede 2 klaslokalen/ kantoorruimten OBJECT Algemeen Te huur een tweetal klaslokalen/kantoorruimten in een bedrijfsverzamelgebouw, gelegen op de

Nadere informatie

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Projectinformatie Hertzogweg 2 Hengelo Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld;

Nadere informatie

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Projectinformatie Josink Kolkweg 14 Enschede Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld;

Nadere informatie

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Projectinformatie Marssteden 64 Enschede Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld; ten aanzien van de juistheid

Nadere informatie

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Projectinformatie Geerdinksweg 135 Hengelo Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld;

Nadere informatie

Bedrijfshal met aaneengesloten kantoorruimte gelegen op het kleinschalige bedrijventerrein Soesterberg-Noord

Bedrijfshal met aaneengesloten kantoorruimte gelegen op het kleinschalige bedrijventerrein Soesterberg-Noord Bedrijfshal met aaneengesloten kantoorruimte gelegen op het kleinschalige bedrijventerrein Soesterberg-Noord Adres Sterrenbergweg 46-48 te Soesterberg Omgevingsfactoren Het object is gelegen op het kleinschalige

Nadere informatie

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Projectinformatie De Giem 20 Enschede Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld;

Nadere informatie

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Projectinformatie Telgen 13b Hengelo Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld;

Nadere informatie

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Projectinformatie Hengelosestraat 50 Enschede Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld;

Nadere informatie

Gemeente Hilvarenbeek Ingekomen:

Gemeente Hilvarenbeek Ingekomen: Gemeente Hilvarenbeek Ingekomen: 4-1 -2016 Bestemmingsplan "Kern Hilvarenbeek" Artikel 17 Wonen 17.1 Bestemmingsomschrijving 17.1.1 Algemeen De voor "Wonen" aangewezen gronden zijn bestemd voor het wonen

Nadere informatie

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Projectinformatie Bedrijvenpark Twente 4 Almelo Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn door ons met zorg

Nadere informatie

2. BESTEMMINGSBEPALINGEN

2. BESTEMMINGSBEPALINGEN 04-11-08 blz 7 2. BESTEMMINGSBEPALINGEN Artikel 3: Bedrijventerrein Bestemmingsomschrijving A. De op de plankaart voor bedrijventerrein aangewezen gronden zijn bestemd voor: 1. bedrijven die zijn genoemd

Nadere informatie

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Projectinformatie Twentelaan 15 Almelo Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld;

Nadere informatie

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Projectinformatie Rigtersbleek Westend 1 Enschede Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn door ons met zorg

Nadere informatie

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Projectinformatie Sluiskade Zuidzijde 181 Almelo Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn door ons met zorg

Nadere informatie

Adviesbureau RBOI 0703.008175.40 Rotterdam / Middelburg

Adviesbureau RBOI 0703.008175.40 Rotterdam / Middelburg 163 Artikel 6 Centrum 6.1 Bestemmingsomschrijving De voor Centrum aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. detailhandel, uitsluitend ter plaatse van de aanduiding 'supermarkt': tevens een supermarkt; b.

Nadere informatie

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Projectinformatie De Zoeker Esch 2a Losser Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld;

Nadere informatie

Dokweg 21, 1976 CA IJmuiden

Dokweg 21, 1976 CA IJmuiden Dokweg 21, 1976 CA IJmuiden Deze informatie is met zorg samengesteld. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. KOOPINFORMATIE BEDRIJFSRUIMTE Adres Object Oppervlakte Dokweg 21, 1976 CA IJmuiden.

Nadere informatie

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Projectinformatie Planthofsweg 51 Almelo Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld;

Nadere informatie

waarbij, ter plaatse van de aanduiding karakteristiek, de instandhouding van de bestaande karakteristieke hoofdvorm wordt nagestreefd;

waarbij, ter plaatse van de aanduiding karakteristiek, de instandhouding van de bestaande karakteristieke hoofdvorm wordt nagestreefd; 05-01-03 blz 49 Artikel 12: Bedrijfsdoeleinden 12. 1. Bestemmingsomschrijving De voor bedrijfsdoeleinden aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. gebouwen ten behoeve van: 1. bedrijven die zijn genoemd

Nadere informatie

De voor 'Wonen' aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. het wonen;

De voor 'Wonen' aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. het wonen; Artikel 15 Wonen 15.1 Bestemmingsomschrijving De voor 'Wonen' aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. het wonen; alsmede voor: b. garageboxen, uitsluitend ter plaatse van de aanduiding 'garage'; c. dienstverlening,

Nadere informatie

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Projectinformatie Twentepoort West 12 Almelo Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld;

Nadere informatie

Artikel 16 Woongebied

Artikel 16 Woongebied blad -1- Artikel 16 Woongebied 16.1 Bestemmingsomschrijving De voor Woongebied aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. woningen met bijbehorende voorzieningen zoals tuinen en erven, alsmede aan huis verbonden

Nadere informatie

869 m2 vvo TE KOOP. Plataanstraat 4 Enschede Beleggingsobject

869 m2 vvo TE KOOP. Plataanstraat 4 Enschede Beleggingsobject 869 m2 vvo TE KOOP Plataanstraat 4 Enschede Beleggingsobject Plataanstraat 4 Enschede OBJECT Algemeen Te koop een interessant beleggingsobject bestaande uit een bedrijfsruimte, groot circa 869 m² onderverdeeld

Nadere informatie

BIJLAGE 2. Van toepassing zijnde regels na wijziging in de bestemming

BIJLAGE 2. Van toepassing zijnde regels na wijziging in de bestemming BIJLAGE 2 Van toepassing zijnde regels na wijziging in de bestemming 1 Artikel : Wonen Bestemmingsomschrijving A. De voor Wonen aangewezen gronden zijn bestemd voor: 1. woonhuizen al dan niet in combinatie

Nadere informatie

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Projectinformatie Haaksbergerstraat 298 Enschede Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld; ten aanzien van de

Nadere informatie

HOOFDSTUK 1 Inleidende regels

HOOFDSTUK 1 Inleidende regels Regels HOOFDSTUK 1 Inleidende regels Artikel 1 Begrippen a. het plan: het bestemmingsplan Assenrade, uitwerkingsplan Assenrade, fase 1, van de gemeente Hattem, als bedoeld in artikel 3.6 lid 1 onder b

Nadere informatie

Projectinformatie. Jaartsveldstraat 5. Oldenzaal

Projectinformatie. Jaartsveldstraat 5. Oldenzaal Projectinformatie Jaartsveldstraat 5 Oldenzaal Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld; ten aanzien van de juistheid

Nadere informatie

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Projectinformatie Het Wendelgoor 3 Almelo Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld;

Nadere informatie

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Projectinformatie Langestraat 84 Delden Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld;

Nadere informatie

Regels. Gemeente Almere uitwerkingsplan Lagekant Juni 2011 71

Regels. Gemeente Almere uitwerkingsplan Lagekant Juni 2011 71 Regels Juni 2011 71 Juni 2011 72 1 Inleidende regels Artikel 1 Begrippen In deze regels wordt verstaan onder: 1.1 plan het van de gemeente Almere, vervat in de plankaart en deze regels. 1.2 plankaart de

Nadere informatie

Artikel 6: Woondoeleinden 4

Artikel 6: Woondoeleinden 4 05-01-03 blz 29 Artikel 6: Woondoeleinden 4 6. 1. Bestemmingsomschrijving De voor woondoeleinden 4 aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. woonhuizen, al dan niet in combinatie met ruimte voor een aan-huis-verbonden

Nadere informatie

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Projectinformatie Jaartsveldstraat 5 (Kantoorruimte) Oldenzaal Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn door

Nadere informatie

BESTEMMINGSBEPALINGEN

BESTEMMINGSBEPALINGEN 05-01-03 blz 11 BESTEMMINGSBEPALINGEN Artikel 3: Woondoeleinden 1 3. 1. Bestemmingsomschrijving De voor woondoeleinden 1 aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. woonhuizen, al dan niet in combinatie met

Nadere informatie

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Projectinformatie Seizoensweg 44 Enschede Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld;

Nadere informatie

TE KOOP. Beekstraat 26, 7311 LG Apeldoorn. Vraagprijs ,- kosten koper

TE KOOP. Beekstraat 26, 7311 LG Apeldoorn. Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP Beekstraat 26, 7311 LG Vraagprijs 120.000,- kosten koper Omschrijving In het kernwinkelgebied gelegen winkelruimte met verhuurde bovenwoning, nader te splitsen erf en ondergrond. Gunstig gelegen

Nadere informatie

Wonen. 1.2 Bouwregels

Wonen. 1.2 Bouwregels 1 Wonen 1.1 Bestemmingsomschrijving De voor Wonen - 2 aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. woonhuizen al dan niet in combinatie met ruimte voor een aan-huis-verbonden beroep of een kleinschalige bedrijfsmatige

Nadere informatie

TE HUUR WERKERLAAN 154 8043 LK ZWOLLE

TE HUUR WERKERLAAN 154 8043 LK ZWOLLE TE HUUR WERKERLAAN 154 8043 LK ZWOLLE VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE Werkerlaan 154 8043 LK ZWOLLE HUURPRIJS : 100,-- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW. SERVICEKOSTEN : 35,-- per m² per jaar, te

Nadere informatie

De voor 'Bedrijventerrein' aangewezen gronden zijn bestemd voor:

De voor 'Bedrijventerrein' aangewezen gronden zijn bestemd voor: Artikel 4 Bedrijventerrein 4.1 Bestemmingsomschrijving De voor 'Bedrijventerrein' aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. bedrijven ter plaatse van de aanduiding: 'bedrijf tot en met categorie 2' 'bedrijf

Nadere informatie

Bijlage 2. Regels bestemming Gemengd Voormalige (agrarische) bedrijfsbebouwing

Bijlage 2. Regels bestemming Gemengd Voormalige (agrarische) bedrijfsbebouwing Bijlage 2 Regels bestemming Gemengd Voormalige (agrarische) bedrijfsbebouwing Artikel X Gemengd - Voormalige (agrarische) bedrijfsbebouwing X.1 Bestemmingsomschrijving X.1.1 Toegestane gebruiksvormen

Nadere informatie

Oppervlakte ca m 2 VENRAYSEWEG 151 HORST TE KOOP. Prijs kk.

Oppervlakte ca m 2 VENRAYSEWEG 151 HORST TE KOOP. Prijs kk. Oppervlakte ca. 19.905 m 2 TE KOOP VENRAYSEWEG 151 HORST Prijs 1.125.000 kk. Impressie OBJECT Op een goede locatie gelegen in Horst aan de Maas nabij de A73 kunnen wij u vrijblijvend te koop aanbieden

Nadere informatie

Bestemming 2 ^1 kapwoningen W-B2 De Opslach Ryptsjerk

Bestemming 2 ^1 kapwoningen W-B2 De Opslach Ryptsjerk Bestemming 2 ^1 kapwoningen W-B2 De Opslach Ryptsjerk Artikel 6: Wonen - B2 (twee onder één kap) 6.1. Bestemmingsomschrijving De voor Wonen - B2 aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. gebouwen en overkappingen

Nadere informatie

Uitwerkingsplan. Assenrade, fase 2. Gemeente Hattem. Datum: 4 juni 2013 Projectnummer:

Uitwerkingsplan. Assenrade, fase 2. Gemeente Hattem. Datum: 4 juni 2013 Projectnummer: Uitwerkingsplan Assenrade, fase 2 Gemeente Hattem Datum: 4 juni 2013 Projectnummer: 120492 INHOUD REGELS 1 Inleidende regels 3 Artikel 1 Begrippen 3 Artikel 2 Schakelbepaling 3 2 Bestemmingsbepalingen

Nadere informatie

Artikel 5 Bedrijventerrein

Artikel 5 Bedrijventerrein Artikel 5 Bedrijventerrein 5.1 Bestemmingsomschrijving 5.2 Bouwregels 5.3 Afwijken van de bouwregels 5.4 Specifieke gebruiksregels 5.5 Afwijken van de gebruiksregels 5.6 Wijzigingsbevoegdheid 5.1 Bestemmingsomschrijving

Nadere informatie

BIJLAGE 2 - VOORSCHRIFTEN - PLANKAART

BIJLAGE 2 - VOORSCHRIFTEN - PLANKAART BIJLAGE 2 - VOORSCHRIFTEN - PLANKAART Artikel 1 Woondoeleinden W- 1. Doeleinden De gronden op de plankaart aangewezen voor Woondoeleinden W- zijn bestemd voor het wonen. Bij de realisatie van nieuwe woningen

Nadere informatie

4 4 vr v ije j ka k ve v ls l s De Sche h ife f la l ar r 15, Veghe h l Vig i ere r nde d be b st s emming n 1

4 4 vr v ije j ka k ve v ls l s De Sche h ife f la l ar r 15, Veghe h l Vig i ere r nde d be b st s emming n 1 4 vrije kavels De Scheifelaar 15,, Veghel Vigerende bestemming 1 Artikel 13 Wonen-1 13.1 Bestemmingsomschrijving De voor 'Wonen-1' aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. wonen; b. de uitoefening van

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie TE KOOP Rijksstraatweg 150 te Leersum

Vrijblijvende projectinformatie TE KOOP Rijksstraatweg 150 te Leersum Vrijblijvende projectinformatie TE KOOP Rijksstraatweg 150 te Leersum Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE KOOP Rijksstraatweg

Nadere informatie

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Projectinformatie Hendrik ter Kuilestraat 180 Enschede Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn door ons met

Nadere informatie

150 m2 winkelruimte TE HUUR

150 m2 winkelruimte TE HUUR 150 m2 winkelruimte TE HUUR Haverstraatpassage 82 Enschede Haverstraatpassage 82 Enschede OBJECT Algemeen Te huur een representatieve winkelruimte, gelegen aan de Haverstraatpassage 82 te Enschede. Bestemmingsplan

Nadere informatie

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Projectinformatie De Ossenboer 26 Enschede Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld;

Nadere informatie

bouwhoogte In de bouwhoogte wordt geen uniformiteit nagestreefd. Aan de goothoogte wordt daarom een

bouwhoogte In de bouwhoogte wordt geen uniformiteit nagestreefd. Aan de goothoogte wordt daarom een rooilijnen De rechtlijnige opzet van het stratenplan gaat goed samen met variatie in de situering van de voorgevels. Daarom zijn geen verplichte bouwlijnen voor-geschreven. Het middel van de rooilijn (lijn

Nadere informatie

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Projectinformatie Josink Esweg 29 Enschede Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld;

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie HAVENWEG 41 OOSTERHOUT

Vrijblijvende informatie HAVENWEG 41 OOSTERHOUT Vrijblijvende informatie HAVENWEG 41 OOSTERHOUT VRIJBLIJVENDE INFORMATIE HAVENWEG 41 OOSTERHOUT Object : Het object betreft een voormalig postsorteercentrum, gelegen op het bedrijventerrein Weststad

Nadere informatie

1. Artikel 12 Horeca. De voor Horeca aangewezen gronden zijn bestemd voor: www.ruimtelijkeplannen.nl - print d.d.

1. Artikel 12 Horeca. De voor Horeca aangewezen gronden zijn bestemd voor: www.ruimtelijkeplannen.nl - print d.d. www.ruimtelijkeplannen.nl - print d.d. 10 september 2014 1. Artikel 12 Horeca 12. 1. Bestemmingsomschrijving De voor Horeca aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. gebouwen ten behoeve van: 1. horeca

Nadere informatie

9.2.1 Algemene bouwregels Op deze gronden mogen ten behoeve van de bestemming uitsluitend worden gebouwd:

9.2.1 Algemene bouwregels Op deze gronden mogen ten behoeve van de bestemming uitsluitend worden gebouwd: Artikel 9 Gemengd 9.1 Bestemmingsomschrijving 9.2 Bouwregels 9.3 Specifieke gebruiksregels 9.4 Afwijken van de gebruiksregels 9.1 Bestemmingsomschrijving De voor "Gemengd" aangewezen gronden zijn bestemd

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Vrijblijvende objectinformatie Groningen, Diamantlaan 1 Object Het betreft een businesspoint en een postsorteercentrum op bedrijventerrein Hoendiep direct naast de meubelboulevard. Kadastrale aanduiding

Nadere informatie

BIJLAGE 1 tekst herziene voorschriften van Wipstrik

BIJLAGE 1 tekst herziene voorschriften van Wipstrik BIJLAGE 1 tekst herziene voorschriften van Wipstrik Artikel 1 - Begripsomschrijvingen In deze voorschriften wordt verstaan onder: 22. erf: de grond deel uitmakende van een bouwperceel, behorende bij één

Nadere informatie

Adres: Koopvaardijweg 9 c, 6541 BR Nijmegen Vraagprijs ,00 kosten koper

Adres: Koopvaardijweg 9 c, 6541 BR Nijmegen Vraagprijs ,00 kosten koper Adres: Koopvaardijweg 9 c, 6541 BR Nijmegen Vraagprijs 125.000,00 kosten koper Omschrijving Te koop: Opslagruimte/werkplaats in units vanaf 200m2 / ontwikkellocatie in het Westen van Nijmegen op bedrijventerrein

Nadere informatie

Objectinformatie. Stettinweg 9 te Groningen

Objectinformatie. Stettinweg 9 te Groningen Objectinformatie Informatie Op bedrijventerrein Driebond en op korte afstand van het centrum van Groningen gelegen bedrijfsobject met royaal buitenterrein. Te koop wordt aangeboden deze combinatie van

Nadere informatie

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Projectinformatie Jaartsveldstraat 5 Oldenzaal Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld; ten aanzien van de juistheid

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Vrijblijvende objectinformatie Wezep, Clematisstraat 2 Object Het (voormalige) post- en bestelkantoor met terrein en ondergrond, gelegen aan de Clematisstraat 2 te Wezep, aan de rand van het winkelcentrum

Nadere informatie

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Projectinformatie percelen bedrijfsterrein De Zoeker Esch 1 Losser Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn

Nadere informatie

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Projectinformatie Lenteweg 30 Enschede Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld;

Nadere informatie

Woondoeleinden 2 (W2)

Woondoeleinden 2 (W2) Artikel 4 Woondoeleinden 2 (W2) 4.1 Doeleindenomschrijving De op de plankaart voor Woondoeleinden 2 (W2) aangewezen gronden zijn bestemd voor de volgende doeleinden: a wonen; b aan huis verbonden beroepen;

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Real Estate Vrijblijvende objectinformatie Hellevoetsluis, H. Heijermansstraat 1 Object Op een markante locatie gelegen (voormalig) post- en bestelkantoor met een ruim buitenterrein dat zich uitstekend

Nadere informatie

Bestemming vrijstaande woningen W-A2 De Opslach Ryptsjerk

Bestemming vrijstaande woningen W-A2 De Opslach Ryptsjerk Bestemming vrijstaande woningen W-A2 De Opslach Ryptsjerk Artikel 5: Wonen - A2 (vrijstaande woningen) 5.1. Bestemmingsomschrijving De voor Wonen - A2 aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. gebouwen

Nadere informatie

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Projectinformatie Wesseler-nering 11 Enschede Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld;

Nadere informatie

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Projectinformatie Kleibultweg 35 Oldenzaal Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld;

Nadere informatie

Ondergronds bouwen Er mag ondergronds worden gebouwd tot een verticale bouwdiepte van maximaal 5 meter.

Ondergronds bouwen Er mag ondergronds worden gebouwd tot een verticale bouwdiepte van maximaal 5 meter. Artikel 19 Wonen - 2 19.1 Bestemmingsomschrijving 19.1.1 Doeleinden De voor Wonen - 2 aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. het oprichten van de ter plaatse voorziene en op kaart aangegeven maximale

Nadere informatie

Bedrijventerrein. "Bedrijventerrein";

Bedrijventerrein. Bedrijventerrein; Artikel 4 Bedrijventerrein 4.1 Bestemmingsomschrijving De voor 'Bedrijventerrein' aangewezen gronden zijn bestemd voor: bedrijven zoals aangegeven in artikel Toegelaten bedrijven 'Toegelaten bedrijven'.

Nadere informatie

350 m² bedrijfsruimte met kantoorruimte TE KOOP

350 m² bedrijfsruimte met kantoorruimte TE KOOP 350 m² bedrijfsruimte met kantoorruimte TE KOOP Hendrik ter Kuilestraat 133 Enschede Hendrik ter Kuilestraat 133 Enschede OBJECT Algemeen Te koop een bedrijfsruimte met kantoorruimte, ondergrond en bijbehorend

Nadere informatie

Adres: Heiweg 235 a, 6533 PC Nijmegen Vraagprijs ,00 kosten koper

Adres: Heiweg 235 a, 6533 PC Nijmegen Vraagprijs ,00 kosten koper Adres: Heiweg 235 a, 6533 PC Nijmegen Vraagprijs 430.000,00 kosten koper Omschrijving Vrijstaand pand met winkel en kantoorruimte op de verdieping op een deels bestraat buitenterrein. Entree via pad Heiweg

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Real Estate Vrijblijvende objectinformatie Wieringerwerf, Loggersplein 3 Object Het (voormalig) postkantoor met bovenwoning en achter terrein, gelegen aan het Loggersplein. Centraal gelegen tegenover het

Nadere informatie

Meidoornweg. Projectinformatie. Meidoornweg 2-8 Badhoevedorp. btmakelaars.nl. BT Makelaars +31 (0)

Meidoornweg. Projectinformatie. Meidoornweg 2-8 Badhoevedorp. btmakelaars.nl. BT Makelaars +31 (0) Projectinformatie Meidoornweg Meidoornweg 2-8 Badhoevedorp btmakelaars.nl BT Makelaars +31 (0) 20 3 166 166 info@btmakelaars.nl Te koop Meidoornweg 2-8 te Badhoevedorp Projectomschrijving Het gebouw heeft

Nadere informatie

Bestemming Verblijfsrecreatieve

Bestemming Verblijfsrecreatieve BIJLAGE 3 Bestemming Verblijfsrecreatieve doeleinden 1 Artikel Verblijfsrecreatieve doeleinden Bestemmingsomschrijving De voor verblijfsrecreatieve doeleinden aangewezen gronden zijn bestemd voor: a.

Nadere informatie

Artikel 22: Wonen Bestemmingsomschrijving

Artikel 22: Wonen Bestemmingsomschrijving 05-43-04 blz 50 Artikel 22: Wonen 22.1. Bestemmingsomschrijving De op de plankaart voor Wonen aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. wonen; b. aan-huis-verbonden beroepen; met daaraan ondergeschikt:

Nadere informatie

Objectinformatie. Gotenburgweg 34 te Groningen

Objectinformatie. Gotenburgweg 34 te Groningen Objectinformatie Informatie Werken in een representatieve kantoor- en bedrijfsruimte, op een uitstekende locatie aan de is vanaf heden mogelijk. De combinatie kantoor- en bedrijfsruimte van circa 1.455

Nadere informatie

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Snelder Zijlstra Projectinformatie Hengelosestraat 48 Enschede Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld; ten aanzien

Nadere informatie

Voor het bouwen van gebouwen gelden de volgende bepalingen: de gebouwen worden gebouwd binnen een bouwvlak; 2.

Voor het bouwen van gebouwen gelden de volgende bepalingen: de gebouwen worden gebouwd binnen een bouwvlak; 2. De hiervoor genoemde categorieën zijn opgenomen in de bij de voorschriften behorende "Staat van bedrijven", Bedrijven weike voor wat betreft geur, stof, geluid en gevaar vergelijkbaar zijn met de bedrijven

Nadere informatie

Artikel 3 WOONDOELEINDEN (W)

Artikel 3 WOONDOELEINDEN (W) Voorschriften Artikel 3 Woondoeleinden (W) Artikel 7 Erven (E) Artikel 8 Tuinen (T) Artikel 5 Waarde Archeologie 1B Artikel 3 WOONDOELEINDEN (W) DOELEINDENOMSCHRIJVING 1. De gronden op de kaart aangewezen

Nadere informatie

Brummen, Mercuriusweg ong. kavels

Brummen, Mercuriusweg ong. kavels Brummen, Mercuriusweg ong. kavels OMSCHRIJVING: Te koop bouwkavels van 743 m² en 781 m². Op bedrijventerrein Rhienderen Noord gelegen bedrijfskavels ter grootte van 743 m² en 781 m². Eventueel ook beschikbaar

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie MARKENLAND 96 ETTEN-LEUR

Vrijblijvende informatie MARKENLAND 96 ETTEN-LEUR Vrijblijvende informatie MARKENLAND 96 ETTEN-LEUR VRIJBLIJVENDE INFORMATIE MARKENLAND 96 ETTEN-LEUR Object : Het betreft een vrijstaand, multifunctioneel object gelegen op een rustige locatie in een

Nadere informatie

Pelgrimsche Hoeve. Kavelgegevens prijs: 325 / m² ex. btw. Fase 3 kavelnummer: 1. 's-hertogenbosch. PRIJS: k.k. ex. btw.

Pelgrimsche Hoeve. Kavelgegevens prijs: 325 / m² ex. btw. Fase 3 kavelnummer: 1. 's-hertogenbosch. PRIJS: k.k. ex. btw. Pelgrimsche Hoeve Kavelgegevens prijs: 325 / m² ex. btw 's-hertogenbosch Fase 3 kavelnummer: 1 PRIJS: 145.925 k.k. ex. btw Team Uitgifte Monique van Griensven - van Lent 06-31942182 m.vangriensven@s-hertogenbosch.nl

Nadere informatie

Te Koop. Middel 6 te Westzaan

Te Koop. Middel 6 te Westzaan Te Koop Middel 6 te Westzaan Te Koop Middel 6 te Westzaan Multifunctionele bedrijfsruimte met eigen buitenterrein geschikt voor vele doeleinden. Momenteel rust er een maatschappelijke (met zakelijke dienstverlening)

Nadere informatie

Piet Mondriaanstraat - Wolvega

Piet Mondriaanstraat - Wolvega Piet Mondriaanstraat - Wolvega Vraagprijs 75.000,= v.o.n. Omschrijving Piet Mondriaanstraat - Wolvega MOOIE, VRIJ GELEGEN HOEKKAVEL VOOR DE BOUW VAN EEN VRIJSTAAND WOONHUIS! Deze bouwkavel is gelegen op

Nadere informatie

BIJLAGE 2 tekst herziene voorschriften van Westenholte

BIJLAGE 2 tekst herziene voorschriften van Westenholte BIJLAGE 2 tekst herziene voorschriften van Westenholte Artikel 1 Begripsbepalingen In deze voorschriften wordt verstaan onder: 1.23 carport: een overdekt bouwwerk, geen gebouw zijnde, dat blijkens zijn

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDENDE EN ALGEMENE BEPALINGEN. Begripsomschrijvingen 2. BESTEMMINGSBEPALINGEN

INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDENDE EN ALGEMENE BEPALINGEN. Begripsomschrijvingen 2. BESTEMMINGSBEPALINGEN Voorschriften VOORSCHRIFTEN De voorschriften van het bestemmingsplan Souburg-Noord, vastgesteld door de raad op 28 november 2002 en goedgekeurd door Gedeputeerde Staten van Zeeland op 18 februari 2003,

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie KOOPVAARDIJWEG 12 OOSTERHOUT

Vrijblijvende informatie KOOPVAARDIJWEG 12 OOSTERHOUT Vrijblijvende informatie KOOPVAARDIJWEG 12 OOSTERHOUT VRIJBLIJVENDE INFORMATIE KOOPVAARDIJWEG 12 OOSTERHOUT Algemeen : Centraal in de Benelux, midden in het hart van Brabant ligt Oosterhout. Oosterhout

Nadere informatie

Te koop Bouwgrond. Leeghwaterstraat 225 Sliedrecht

Te koop Bouwgrond. Leeghwaterstraat 225 Sliedrecht Te koop Bouwgrond Leeghwaterstraat 225 Te koop Bouwgrond Leeghwaterstraat 225 Betreft : Op zichtlocatie gesitueerde bouwkavel van 11.686 m². Op dit moment bevinden zich op het perceel een tweetal bedrijfsruimten,

Nadere informatie

Metrage : Vanaf ca. 100 m 2 BVO. Aanvaarding : In overleg. Vraagprijs : Vanaf ,- k.k. excl. BTW.

Metrage : Vanaf ca. 100 m 2 BVO. Aanvaarding : In overleg. Vraagprijs : Vanaf ,- k.k. excl. BTW. ALKMAAR - HAZENKOOG 28 Diverse bedrijfsunits met verschillende metrages beschikbaar. Vanaf circa 100 m 2 tot en met 203 m 2 BVO. Metrage : Vanaf ca. 100 m 2 BVO. Aanvaarding : In overleg. Vraagprijs :

Nadere informatie

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Snelder Zijlstra Projectinformatie Demmersweg 25 Hengelo (O) Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld; ten aanzien

Nadere informatie

Artikel 4: Woondoeleinden 2

Artikel 4: Woondoeleinden 2 05-01-03 blz 17 Artikel 4: Woondoeleinden 2 4. 1. Bestemmingsomschrijving De voor woondoeleinden 2 aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. woonhuizen, al dan niet in combinatie met ruimte voor een aan-huis-verbonden

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Real Estate Vrijblijvende objectinformatie Alkmaar, Hertog Aalbrechtweg 1 Object Het betreft het PostNL pand aan de Hertog Aalbrechtweg 1 te Alkmaar, momenteel nog in gebruik als businesspoint en postsorteercentrum.

Nadere informatie

HOORN VERANDA

HOORN VERANDA HOORN VERANDA 101-102 Representatieve, vrijstaande en deels verhuurde kantoortvilla op goede zicht locatie aan de provinciale weg in Hoorn. Het betreft de middelste villa in een rijtje van drie. Metrage

Nadere informatie