2 UNIT4 C-logic Business software

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "2 UNIT4 C-logic Business software"

Transcriptie

1 BUSINESS SOFTWARE

2 2 UNIT4 C-logic Business software

3 UNIT4 C-Logic Business software 3 4 Business software 6 Een succesverhaal 11 Een heleboel tevreden klanten 12 Steeds actueel 14 Venice voor Boekhouding en Facturatie

4 4 UNIT4 C-logic Business software

5 UNIT4 C-logIC Business software 5 UNIT4 C-logic Business software Uw bedrijf runnen, niemand hoeft u te vertellen hoe u dat het best doet. Maar, betrouwbare tools en partners helpen u wel om de juiste beslissingen te nemen en om sneller en efficiënter uw doelstellingen te realiseren. Zo is zakendoen zonder ondersteunende business software niet meer van deze tijd. Kies daarom voor de betrouwbare, actuele, professionele UNIT4 C-Logic software. Een juiste beslissing die u meteen verzekert van een solide partner. Zo kunt u zich concentreren op waar u goed in bent: het runnen van uw business. Rudy Steyaert Managing Director UNIT4 C-Logic werd opgericht in 1985 en maakt sinds 2008 deel uit van de internationaal opererende softwareonderneming UNIT4 met hoofdkantoor in het Nederlandse Sliedrecht. Onze missie: Het ontwikkelen van kwalitatief hoogstaande, steeds actuele business software gericht op de Belgische kmo en accountant.

6 6 UNIT4 C-logic Business software UNIT4 C-Logic Een succesverhaal UNIT4 C-Logic is gevestigd te Brugge, That lovely town in Belgium, zoals wereldwijd bekend. Sedert de oprichting woont UNIT4 C-Logic, vlot bereikbaar, aan de rand van die inspirerende en sfeervolle stad. Een omgeving met gemotiveerde mensen, historische roots, cultuur en tradities die aansporen om enkel het beste te brengen met uitstekend presterende producten en diensten. Een microbe die zich voor UNIT4 C-Logic vertaalt in haar succesvolle en gewaardeerde software voor boekhouding en facturatie.

7 UNIT4 C-Logic Business software 7 Boekhouden wordt een plezier! Dat is ons motto. Venice voor Boekhouding en Facturatie, zo noemen we dat voluit, staat al meer dan een kwarteeuw synoniem voor kwaliteit en ervaring. De dagelijkse input van vele duizenden gebruikers is daar natuurlijk niet vreemd aan. Wist u dat Brugge het Venetië van het Noorden wordt genoemd? Dat in het middeleeuwse Venetië het dubbel boek houden ontstond? Onze productnaam Venice is dus helemaal niet toevallig gekozen.

8 8 UNIT4 C-logic Business software UNIT4 C-Logic De no-nonsense aanpak Alle UNIT4 C-Logic programmatuur wordt geschreven in de hoogperformante object georiënteerde programmeertalen C# en C++. Zo worden ook alle bouwblokken voor Venice ermee ontworpen. Ons uit écht programmeurshout gesneden ontwikkelteam laat werkelijk niks aan het toeval over om u software van topniveau te leveren. Foutloos en bijzonder actueel want de boekhoudkundige wetgeving en de meest recente informaticatrends worden op de voet gevolgd. Het resultaat: Venice voor Boekhouding en Facturatie, een uitstekend en compromisloos product waarop u altijd zonder fout kunt rekenen.

9 UNIT4 C-logIC Business software 9

10 10 UNIT4 C-logic Business software Met de Venice SaaS oplossing beschik ik over een uiterst krachtige tool om mijn boekhouding te voeren via het internet. Gelijk waar en om het even wanneer kan ik samen met mijn klanten de boekhouding aanpassen en consulteren. Een eenvoudige webbrowser volstaat!

11 UNIT4 C-Logic Business software 11 UNIT4 C-Logic Een heleboel tevreden klanten Wat baat een uitstekend product als je het niet aan de man weet te brengen? Commerciële praatjes, we kunnen er helaas niet rond. Wie niet durft te verkondigen de snelste, de beste en de mooiste te zijn, krijgt dikwijls niet eens aandacht. Dus, een beetje opscheppen, daar doen we, zij het met een knipoog, ook wel eens aan mee. Maar, gelukkig is er meer! Ons jaarlijks klanttevredenheidsonderzoek toont aan dat wie met Venice werkt al snel een enthousiaste fan wordt in plaats van alleen maar een gebruiker. Geen betere reclame dan een positieve getuigenis van een tevreden klant, toch? Boekhoudkantoren, revisoren, winkeliers, handelaars, scholen, éénmanszaken, kleine bedrijven, grote bedrijven, multinationals, noem maar op de referenties van vele enthousiaste gebruikers liegen er niet om. Venice is de juiste keuze!

12 12 UNIT4 C-logIC Business software

13 UNIT4 C-logIC Business software 13 UNIT4 C-logic Steeds actueel Software moet voortdurend up-to-date blijven of ze wordt al snel minder bruikbaar! Nieuwe versies van Venice volgen elkaar daarom met de regelmaat van de klok op. Niet zomaar voor de sport maar omdat uw behoeftes én de wetgeving nu éénmaal voortdurend evolueren. Een budgetvriendelijk updateabonnement geeft u recht op alle nieuwe versies die u gewoon van onze website kunt plukken. De installatie ervan verloopt zeer eenvoudig en met respect voor de bestaande gegevens die waar nodig worden bijgewerkt. Elke nieuwe versie is trouwens compatibel met alle voorliggende versies. Zo blijft uw investering beschermd én uw opgedane kennis altijd bruikbaar. Perfect ondersteund Venice laat zich bijzonder makkelijk aanleren via zelfstudie. Maar, wil u snel van start, wat bijschaven of gespecialiseerd bijscholen, volg dan één van onze praktijk gerichte cursussen. Klassikaal of individueel, die keuze is aan u, onze medewerkers leren u telkens handig en tijdbesparend omgaan met alle mogelijke aspecten van Venice. Hebt u trouwens, bij het dagelijks gebruik, toch nog even hulp nodig? Geen probleem, onze gratis helpdesk staat ter beschikking. Antwoord binnen de vier werkuren gegarandeerd. support.venice@unit4.com

14 14 UNIT4 C-logic Business software UNIT4 C-Logic Venice voor Boekhouding en Facturatie Venice is verkrijgbaar onder de vorm van een klassieke licentie of via SaaS (Software as a Service, ook bekend als ASP, Application Service Provider), telkens voor één of meerdere gebruikers. Het aantal dossiers en het volume aan gegevens dat u met Venice kunt beheren, is steeds onbeperkt. De basisuitvoering dekt al snel de behoeftes van de meest veeleisende gebruiker. Wie verder wil gaan kan Venice uitbreiden met tal van opties en een oplossing samenstellen die perfect afgestemd is op de individuele wensen. Standaard wordt bovendien de Venice Software Development Kit (SDK) meegeleverd. Ontwikkelaars beschikken ermee over kant-enklare bouwstenen die zich in hun programma s als originele Venice-onderdelen gedragen. Macro s in rekenbladen, tekstverwerker of database, uw webshop, zelfs uw volledig op maat geschreven programma s of webservices, allemaal worden ze moeiteloos voorzien van rechtstreeks ingebedde Venice-functionaliteit. Speciale en prijsvriendelijke versies zijn voorzien voor vzw s en starters. Vraag naar onze bijzondere voorwaarden!

15 UNIT4 C-Logic Business software 15 Boekhouding Venice Boekhouding Of u nu de boekhouding voert voor een klein, middelgroot of groot bedrijf, voor een vzw of als accountant voor een hele reeks dossiers van uiteenlopende grootte, u voldoet moeiteloos aan alle wettelijke verplichtingen. Alle input verloopt bijzonder efficiënt en de btwaangifte, de jaarlijkse listing en de intracommunautaire opgave kunnen elektronisch worden ingediend. Standaard beschikt Venice over een ganse rist tijdsbesparende functionaliteiten. Om er enkele op te noemen: verwerking van CODA-berichten (gecodeerde elektronische dagafschriften), inlezen van elektronische aankoopfacturen en online controle van ondernemingsnummers via de VIES-databank. Tal van duidelijke rapporten, overzichten en vlotte exportmogelijkheden leveren daarnaast dé bron van informatie om elke bedrijfssituatie op de voet te volgen. Opties voor de boekhouding Betalingen Vertrekkend van de informatie uit de boekhouding maakt u automatisch binnen- en buiten landse betaalopdrachten aan. De bestanden zijn onmiddellijk klaar voor elektronische verwerking. De integratie met Isabel, de geïntegreerde banksoftware van een aantal Belgische banken, is tot in de puntjes uitgewerkt. Consolidatie Laat toe om de balansen van twee of meer dossiers samen te voegen in een consolidatiedossier. Intercompany-klanten en -leveranciers worden uit de balansen geweerd. Beheer van vaste activa Automatiseert uw afschrijvingen vertrekkend van een automatisch gegenereerd boekingsvoorstel. Afdrukken van afschrijvingstabellen, prognoses en de aangifte voor de investeringsaftrek behoren tot de mogelijkheden.

16 16 UNIT4 C-logic Business software Facturatie Venice Facturatie & stock Een zeer volledig voorraad- en facturatiepakket waarmee u efficiënt offertes, facturen en creditnota s opmaakt. Tijdens de overzichtelijke aanmaak van de documenten wordt de voorraadstand van de gebruikte artikels onmiddellijk geactualiseerd. Opties voor de facturatie Aankoopbeheer Deze optie activeert 4 nieuwe documenten in uw facturatiedossiers. De aankoopofferte of prijsvraag, de aankoopbestelling, de aankooplevering en tenslotte de aankoopfactuur. Een voorstel voor aankoopbestellingen wordt op basis van minimumvoorraden en verkoopbestellingen automatisch aangemaakt. U kunt ook meerdere leveranciers per artikel bijhouden. Serie- & lotnummers Maakt het mogelijk om serie- & lotnummers te volgen op alle documenten. Samengestelde artikels Per artikel kan een onderdelenlijst bijgehouden worden. Aan de hand daarvan kunnen productie bons opgesteld worden om het proces van het samenstellen te sturen. Speciale regelingen Speciale btw-tarieven, supplementen (BeBat, Recupel, FostPlus), leeggoed en accijnzen kunnen na installatie van deze optie worden verwerkt. Na het instellen van enkele parameters kunt u de nodige gegevens in de artikelfiches noteren en vanaf dan gebeuren de extra berekeningen automatisch. Verkoopbeheer Staat in voor de verwerking van inkomende orders. Na installatie van deze optie krijgt u 2 extra documenten ter beschikking in uw facturatiedossiers: de bestelling en de levering. Leveringen kunnen op basis van verkoopbestellingen en beschikbare voorraad automatisch worden aangemaakt. Voorraadbeheer Voegt een gedetailleerd voorraadbeheer toe voor meerdere magazijnen en locaties. De voorraad kan bovendien voor elk magazijn afzonderlijk worden gewaardeerd. Facturatie Lite edition Venice Facturatie Lite edition is zonder twijfel het ideale pakket voor het voeren van de minder complexe facturatie. Door jarenlange ervaring weet UNIT4 C-Logic perfect wat de kern van een facturatiepakket uitmaakt. Het is precies die kern - het opmaken van offertes, facturen en creditnota s en het bijhouden van klant-, leverancier- en artikelgegevens - die in Venice Facturatie Lite edition werd geïmplementeerd. U krijgt daardoor precies wat u nodig hebt, zonder overtollige functionali teiten en bijgevolg ook zonder overbodige kosten.

17 UNIT4 C-Logic Business software 17 Boekhouding & Facturatie Gemeenschappelijke opties voor de boekhouding en/of de facturatie Analytische boekhouding Analytisch boeken wordt een vanzelfsprekend verlengstuk van uw dagelijkse boekhouding en facturatie. Voor het opvolgen van kostendragers, kostenplaatsen en kostensoorten kunt u naar keuze manueel werken of met door uzelf opgestelde automatische analytische boekingsvoorstellen. Fiduciair Bundelt een aantal specifieke meerwaardes voor de accountant of boekhouder die met Venice Boekhouding zijn klantendossiers beheert. Klantendossiers worden moeiteloos uitgewisseld en de meervoudige elektronische btw-aangifte en klantenlisting zijn er specifiek op gericht meerdere dossiers in groep te verwerken. Intrastat Gelijktijdig met de ingave van de boekhoud- en facturatiedocumenten worden de Intrastatcodes opgegeven. Daardoor rolt de Intrastataangifte er automatisch uit en vormt ze niet langer een vervelende extra belasting. Toegangsbeheer U regelt voor groepen gebruikers de toegang tot modules, dialoogvensters, zoeklijsten, e.d. Het wordt ook mogelijk om gegevens te beveiligen, zodat deze buiten Venice om niet zomaar te benaderen zijn. Jaarrekening (in XBRL-formaat) De jaarrekening voor ondernemingen en vzw s (verkort en volledig schema) is dankzij de naadloze integratie met uw boekhouding in een handomdraai opgemaakt en neergelegd. De ingebouwde ratio s zijn de perfecte aanzet voor een verregaande financiële analyse. Import Verwerkt externe gegevens afkomstig uit andere programma s door het importeren van tekstbestanden. Export, het omgekeerde, is standaard voorzien. edocumenten Laat toe om facturen en leveringsbons in zelf configureerbare XML-bestanden aan te bieden. De elektronische facturen kunnen desgewenst in bulk via worden verstuurd naar daartoe geselecteerde klanten.

18 18 UNIT4 C-logic Business software

19 UNIT4 C-logIC Business software 19

20 UNIT4 C-Logic N.V. Rijselstraat 247, 8200 Brugge T F I E info.venice@unit4.com 0010.NL.09.12/06-12 _GLO

3NELåKANåOOKåBETROUWBAAR METå!CCEPTå&INANCIEEL

3NELåKANåOOKåBETROUWBAAR METå!CCEPTå&INANCIEEL !CCEPTå!UTOMATISERING 3NELåKANåOOKåBETROUWBAAR METå!CCEPTå&INANCIEEL - / / ) %æ#) * & %2 3 De boeken bijhouden in een mooie, moderne en snelle omgeving? Accept Financieel is dé complete software voor iedere

Nadere informatie

EEN KLANTENDOSSIER BENADEREN VIA DE ONTWIKKELAARSVERSIE WERKEN MET DE ONTWIKKELAARSVERSIE VERSIE VENICE 8.0

EEN KLANTENDOSSIER BENADEREN VIA DE ONTWIKKELAARSVERSIE WERKEN MET DE ONTWIKKELAARSVERSIE VERSIE VENICE 8.0 EEN KLANTENDOSSIER BENADEREN VIA DE ONTWIKKELAARSVERSIE DOCUMENT WERKEN MET DE ONTWIKKELAARSVERSIE VERSIE VENICE 8.0 DATUM 26/05/2011 AUTEUR GIL VERKEYN INHOUDSOPGAVE 1. Welkom 5 2. Wat dient u te ondernemen?

Nadere informatie

Prijslijst Wings Boekhouding en Logistiek Prijzen exclusief btw, geldig vanaf 01/01/2014 Prijswijzigingen voorbehouden.

Prijslijst Wings Boekhouding en Logistiek Prijzen exclusief btw, geldig vanaf 01/01/2014 Prijswijzigingen voorbehouden. Prijslijst Wings Boekhouding en Logistiek Prijzen exclusief btw, geldig vanaf 01/01/2014 Prijswijzigingen voorbehouden. Wings uitvoering: STANDAARD PROFESSIONAL ENTERPRISE licentie SA (1) licentie SA (1)

Nadere informatie

NIEUWS JUNI 2015 BEHEERSOFTWARE. In deze uitgave:

NIEUWS JUNI 2015 BEHEERSOFTWARE. In deze uitgave: NIEUWS JUNI 2015 In deze uitgave: pagina 2-3 Nieuwe regeling voorschotfacturen vanaf 2015? pagina 4-5 Waarom elektronische facturatie voorlopig nog niet doorbreekt pagina 6-7 Klanten vertellen: Wim Deprins

Nadere informatie

D E L T A M A N A G E R

D E L T A M A N A G E R De bedrijfssoftware Delta Manager heeft alles in huis om uw administratie te vereenvoudigen en te automatiseren. Deze automatisering gebeurt door installatie van één of meerdere standaardmodules, eventueel

Nadere informatie

ISABEL 6. VLOTTE SAMENWERKING

ISABEL 6. VLOTTE SAMENWERKING ISABEL 6. VLOTTE SAMENWERKING TEAMWORK IMPROVED VLOT SAMENWERKEN IN ALLE VEILIGHEID: IDEAAL, OOK VOOR UW BEDRIJF. BETER TEAMWERK DANKZIJ ISABEL 6. Isabel 6 is speciaal ontworpen voor bedrijven zoals het

Nadere informatie

Classic. Voor elke ondernemer een passend pakket. Uw partij voor snelstart. Krijg snel grip op uw cijfers en start vandaag nog!

Classic. Voor elke ondernemer een passend pakket. Uw partij voor snelstart. Krijg snel grip op uw cijfers en start vandaag nog! pakketten en prijzen Voor elke ondernemer een passend pakket. Classic Uw partij voor snelstart. Krijg snel grip op uw cijfers en start vandaag nog! 2013 SnelStart Inhoud 2 Introductie...3 Onze software...4

Nadere informatie

Opleidingen op afstand van Sage

Opleidingen op afstand van Sage Opleidingen op afstand van Sage CATALOGUS JUNI 2011 V.2.0. BOB 50 BOB 50 Inhoud FINANCIELE MODULES Algemene boekhouding Ingavemogelijkheden van boekhoudkundige documenten 3 Verrichtingen begin/einde boekjaar

Nadere informatie

AccountView Huurbundels. 9 mei 2014. AccountOne Ethaanstraat 2c 7463 PC Rijssen www.accountone.nl t: 0548-512513 f: 0548-364623

AccountView Huurbundels. 9 mei 2014. AccountOne Ethaanstraat 2c 7463 PC Rijssen www.accountone.nl t: 0548-512513 f: 0548-364623 AccountView Huurbundels 9 mei 2014 AccountOne Ethaanstraat 2c 7463 PC Rijssen www.accountone.nl t: 0548-512513 f: 0548-364623 Inhoud Hieronder ziet u de opzet van dit Overzicht Huurbundels. U kunt direct

Nadere informatie

Algemeen Tarief. Sage BOB 50 Expert EIR - JGR Modus

Algemeen Tarief. Sage BOB 50 Expert EIR - JGR Modus Algemeen Tarief Sage BOB 50 Expert EIR - JGR Modus Januari 2013 BELANGRIJK Commercialiseringsmode JGR (Jaarlijks Gebruiksrecht) Elk programma gecommercialiseerd in JGR-modus houdt zowel de inschrijving

Nadere informatie

Sage BOB 50 Expert EIR - JGR Modus

Sage BOB 50 Expert EIR - JGR Modus Algemeen Tarief Sage BOB 50 Expert EIR - JGR Modus April 2013 BELANGRIJK Commercialiseringsmode JGR (Jaarlijks Gebruiksrecht) Elk programma gecommercialiseerd in JGR-modus houdt zowel de inschrijving voor

Nadere informatie

Stap voor stap BOB 50 & BOB 50 Expert. Handleiding Expert modus

Stap voor stap BOB 50 & BOB 50 Expert. Handleiding Expert modus Stap voor stap BOB 50 & BOB 50 Expert Handleiding Expert modus INHOUD De Expert modus... 3 1. Boekhoudkundige audit... 4 2. Audit nota s... 9 3. Verwijdering van boekingen... 13 4. Decentralisatie van

Nadere informatie

Unit 4 Multivers Lite. Unit 4 Multivers. Het compacte pakket voor uw complete administratie

Unit 4 Multivers Lite. Unit 4 Multivers. Het compacte pakket voor uw complete administratie Unit 4 Multivers Lite Unit 4 Multivers Het compacte pakket voor uw complete administratie U NIT 4 MULTIVERS L ITE EVEN VOORSTELLEN... Unit 4 Agresso is een softwareonderneming met een landelijk netwerk

Nadere informatie

ACCOUNTING & COMMERCIAL SOFTWARE

ACCOUNTING & COMMERCIAL SOFTWARE ACCOUNTING & COMMERCIAL SOFTWARE BROCHURE BROCHURE Deze brochure heeft tot doel u een beknopt overzicht te geven van de vele mogelijkheden binnen EQUISIS, ons modulair softwarepakket voor boekhouding en

Nadere informatie

Boekhouding Excel beknopte basishandleiding

Boekhouding Excel beknopte basishandleiding Pagina 1 6 Boekhouding Excel beknopte basishandleiding 1. Inhoud 1. Inhoud 1 2. Algemeen overzicht 1 3. Input gegevens - algemene gegevens 1 4. Input gegevens - aankopen / facturen 3 5. Input gegevens

Nadere informatie

Update: Exact Online Handel. Joost de Stigter Exact Software Nederland

Update: Exact Online Handel. Joost de Stigter Exact Software Nederland Update: Exact Online Handel Joost de Stigter Exact Software Nederland EXACT ONLINE HANDEL Dé online bedrijfssoftware Agenda Uw organisatie Over Exact en Exact Online Trends De voordelen van de Cloud Oplossing

Nadere informatie

«Nieuwigheden Sage BOB 50 3.0»

«Nieuwigheden Sage BOB 50 3.0» «Nieuwigheden Sage BOB 50 3.0» Voor het gebruik van de end-users Sage BOB 50 DE NIEUWIGHEDEN VAN DE VERSIE 3.0 VAN SAGE BOB 50 Het nieuwe beheer van het boekhoudplan Met de versie Sage BOB 50 3.0, innoveert

Nadere informatie

Ontdek de e-business oplossingen van Cebeo.

Ontdek de e-business oplossingen van Cebeo. Ontdek de e-business oplossingen van Cebeo. flyer_eshop.indd 3 27-09-2007 11:08:11 Cebeo e-shop, ook open buiten de kantooruren! De Cebeo e-shop is zeer gebruiksvriendelijk en omvat onder meer volgende

Nadere informatie

SAGE BOB SOFTWARE VEREENVOUDIGT UW LEVEN!

SAGE BOB SOFTWARE VEREENVOUDIGT UW LEVEN! SAGE BOB SOFTWARE VEREENVOUDIGT UW LEVEN! Voorstelling van de nieuwe versie 3.3 We stellen u vandaag met trots de nieuwe versie 3.3 van BOB Software voor. Ons doel: uw gebruik van het programma vereenvoudigen

Nadere informatie

Het klikt tussen Venice en Isabel 6

Het klikt tussen Venice en Isabel 6 Het klikt tussen Venice en Isabel 6 Woensdag 8 september 2010 Brugge Copyright - Isabel 2006 All rights reserved. ZOOMIT is a registered trademark by Isabel NV/SA Agenda Wie is Isabel? Uw uitdagingen als

Nadere informatie

Wegwijs in de software en diensten van EBP

Wegwijs in de software en diensten van EBP 2015 Wegwijs in de software en diensten van EBP www.ebp-software.be De 4 troeven van EBP De aanbevolen onderneming op de markt voor beheersoftware Meer dan 20 000 cliënten gebruiken dagelijks onze software

Nadere informatie

Winkind DVO - De standaardsoftware voor de dienst onthaalouders

Winkind DVO - De standaardsoftware voor de dienst onthaalouders 1/14 Winkind DVO - De standaardsoftware voor de dienst onthaalouders Inleiding Marius Software Ontwikkeling bvba is gespecialiseerd in software voor kinderopvang. Het programma Winkind is ontwikkeld in

Nadere informatie

Visma.net Financieel. Zaken doen in de cloud

Visma.net Financieel. Zaken doen in de cloud Visma.net Financieel Zaken doen in de cloud Zaken doen in de cloud Visma.net Financieel is de nieuwe totaaloplossing van Visma in de cloud voor financieel management. Veilig werken in de cloud voor CFO

Nadere informatie

Bespaar drastisch door je workflow te evalueren

Bespaar drastisch door je workflow te evalueren Bespaar drastisch door je workflow te evalueren Stel uw workflow in vraag Workflow = Hoe en in welke volgorde doen iets? Waarom uw workflow in vraag stellen? Manier van werken in vraag stellen: Kan het

Nadere informatie

We integrate your business

We integrate your business Plenion Lite We integrate your business ViBizz Dorp 35-9810 Nazareth - tel 09 384 89 00 - fax 09 384 89 50 - info@vibizz.be - www.vibizz.be Wanneer U voor Plenion kiest, dan kiest U voor veel meer dan

Nadere informatie

Handleiding Opmaken fiche 281.10

Handleiding Opmaken fiche 281.10 Opmaken fiche 281.10 1. Inleiding... 3 2. Voorbereidingen... 4 3. Personeelsleden als leverancier in de boekhouding voorzien... 7 3.1. Manueel leveranciersfiches voor de personeelsleden aanmaken... 7 3.2.

Nadere informatie

SOFTWARE VOOR ALGEMENE VOEDING

SOFTWARE VOOR ALGEMENE VOEDING SOFTWARE VOOR ALGEMENE VOEDING Omschrijving "Software algemene voeding" is een uiterst compleet en gebruiksvriendelijk pakket voor het dagelijks beheer van een groothandel. Het programma is volledig geïntegreerd

Nadere informatie

Windows programma voor commercieel beheer

Windows programma voor commercieel beheer Windows programma voor commercieel beheer commercieel beheer onder Windows 2000 en XP 4-talig user-beheer zeer uitgebreide database klanten/leveranciers/artikels krachtige lijsten, statistieken verzorgde

Nadere informatie

UNIT4 Multivers. Medium. Thuis in uw bedrijf

UNIT4 Multivers. Medium. Thuis in uw bedrijf UNIT4 Multivers Medium Thuis in uw bedrijf UNIT4 Multivers Medium UNIT4 Multivers Thuis in uw bedrijf Administratie. Iedere ondernemer heeft er mee te maken. Leuk is het niet altijd, wel noodzakelijk want

Nadere informatie

P R O D U C T B Y A N D R O M E D A

P R O D U C T B Y A N D R O M E D A P R O D U C T B Y A N D R O M E D A U W A D M I N I S T R AT I E W O R D T K I N D E R S P E L Voor wie perseus ADMIN is een softwarepakket dat kleine of middelgrote bedrijven helpt hun dagelijkse administratie

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Wings Intrastatmodule

Inhoudsopgave. Wings Intrastatmodule I N T R A S T A T Inhoudsopgave 1 Algemene werking... 2 2 Parameters... 2 3 Basisbestanden... 4 3.1 Opzoeken Intrastatcodes... 4 3.2 Landen... 4 3.3 BTW-vakken... 5 4 Verrichtingen... 6 4.1 Ingave... 6

Nadere informatie

NIEUWS JULI 2016 BEHEERSOFTWARE. In deze uitgave: pagina 2-3 Op naar de volledig elektronische boekhouding pagina 4-5 Mobiele app voor Wings Online

NIEUWS JULI 2016 BEHEERSOFTWARE. In deze uitgave: pagina 2-3 Op naar de volledig elektronische boekhouding pagina 4-5 Mobiele app voor Wings Online NIEUWS JULI 2016 In deze uitgave: pagina 2-3 Op naar de volledig elektronische boekhouding pagina 4-5 Mobiele app voor Wings Online pagina 6-7 Ervaringen met Wings BEHEERSOFTWARE Overheid verplicht e-facturatie

Nadere informatie

Microsoft Dynamics NAV + SPHINXdistri

Microsoft Dynamics NAV + SPHINXdistri CASE VAN MAELE NV Microsoft Dynamics NAV + SPHINXdistri Software voor de kleinhandel, groothandel en distributeur SPHINX-IT Rijksweg 95A 9870 Machelen t. 09 386 33 00 f. 09 386 95 46 Av. Léon Champagne

Nadere informatie

Algemeen Tarief. Sage BOB 50 KMO EIR - JGR Modus

Algemeen Tarief. Sage BOB 50 KMO EIR - JGR Modus Algemeen Tarief Sage BOB 50 KMO EIR - JGR Modus April 2013 BELANGRIJK Commercialiseringsmode JGR (Jaarlijks Gebruiksrecht) Elk programma gecommercialiseerd in JGR-modus houdt zowel de inschrijving voor

Nadere informatie

Cash Software B.V. 2518 AD Den Haag (T) 070-3560570 (E) info@cash.nl 1

Cash Software B.V. 2518 AD Den Haag (T) 070-3560570 (E) info@cash.nl 1 Dit volledige document is eigendom van Cash Software B.V. Niets uit dit document mag worden vermenigvuldigd, openbaar gemaakt, vertaald in enige taal, in enige vorm of met enig middel zonder voorafgaande

Nadere informatie

ISABEL 6. SLIMME BOEKHOUDING

ISABEL 6. SLIMME BOEKHOUDING ISABEL 6. SLIMME BOEKHOUDING ACCOUNTING OPTIMIZED OPTIMALISEER UW BOEKHOUDING EN TEL UW TIJDSWINST. BETER BOEKHOUDEN DANKZIJ ISABEL 6. Isabel 6, één oplossing met tal van voordelen. Isabel 6 is de enige

Nadere informatie

certificering HET ADMINISTRATIEPAKKET

certificering HET ADMINISTRATIEPAKKET co 2 -administratie ketenverantwoordelijkheid aanbesteding certificering MVO HET ADMINISTRATIEPAKKET Wat levert digitalisering me op? En wat kost het me? Een boekhoudpakket hoeft niet duur te zijn. Toch

Nadere informatie

Exact Online. Uw financiële cockpit op internet

Exact Online. Uw financiële cockpit op internet Exact Online Uw financiële cockpit op internet Eenvoudig online boekhouden Een onderneming staat of valt met haar financiële beleid. Met inzicht in de omzet, winst en cashflow nu en in de toekomst. Een

Nadere informatie

Wat is GeoTop? Hoe werkt GeoTop?

Wat is GeoTop? Hoe werkt GeoTop? GEOTOP HANDLEIDING Wat is GeoTop? Via GeoTop analyseert u uw klantenportefeuille en selecteert u automatisch prospecten met het ideale profiel. Waarom zijn die prospecten zo kwalitatief? Ze hebben hetzelfde

Nadere informatie

Algemeen Tarief. Sage BOB 50 VZW en Onderwijsinstellingen. EIR-JGR Modus

Algemeen Tarief. Sage BOB 50 VZW en Onderwijsinstellingen. EIR-JGR Modus Algemeen Tarief Sage BOB 50 VZW en Onderwijsinstellingen EIR-JGR Modus April 2013 BELANGRIJK Commercialiseringsmode JGR (Jaarlijks Gebruiksrecht) Elk programma gecommercialiseerd in JGR-modus houdt zowel

Nadere informatie

De elektronische aangifte

De elektronische aangifte De elektronische aangifte Jeroen Vanderhoydonk CBB Leuven 016/29.29.29 Online procedure voor het indienen van elektronische BTW-aangifte Reeds van toepassing sinds : 1 juli 2007 voor grote ondernemingen

Nadere informatie

KASSAVERWERKING. Digitaal kantoor

KASSAVERWERKING. Digitaal kantoor April, Mei, 2012 2012 KASSAVERWERKING KASSAVERWERKING Dagontvangsten (cash, BC, visa) direct verwerken in Venice Tegenover iedere factuur staat een betaling. Iedere uitgaande factuur die contant betaald

Nadere informatie

Gouden eieren bestaan

Gouden eieren bestaan Gouden eieren bestaan Powered by Uw bedrijf ontwikkelt zich continu. Dit vraagt om grip op alle processen. Software helpt u om uw bedrijf efficiënt te runnen. Een softwarepakket is eenvoudig in gebruik

Nadere informatie

SIESKA Simpele en Snelle Kassa

SIESKA Simpele en Snelle Kassa Lucky's Pc's Komvest 2 8000 Brugge 050 34.81.54 SIESKA Simpele en Snelle Kassa SIESKA staat voor Simpele en Snelle Kassa! SIESKA is ontwikkeld uit onze eigen behoefte aan een systeem om zo snel mogelijk

Nadere informatie

Satellietversie Versie 2.5 Januari 2003

Satellietversie Versie 2.5 Januari 2003 Satellietversie Versie 2.5 Januari 2003 Inhoudsopgave Algemeen... 3 Omschrijving... 3 Licentie... 3 Transfer methode... 4 Beveiliging... 5 Dagboeken bestemd voor de ingaven op afstand... 5 Tabellen Derden

Nadere informatie

Team. Tijd. Tools. Functionaliteiten In de onderstaande afbeelding wordt aangegeven welke behoeften TeamPlayer voor u kan invullen.

Team. Tijd. Tools. Functionaliteiten In de onderstaande afbeelding wordt aangegeven welke behoeften TeamPlayer voor u kan invullen. TeamPlayer? TeamPlayer is een compleet en flexibel systeem voor tijdsregistratie en planning dat de grootste knelpunten in vele administraties aanpakt, daar waar de standaardsystemen nog te beperkt zijn.

Nadere informatie

Aandachtspunten en praktische tips bij de overgang naar het nieuwe boekhoudplan

Aandachtspunten en praktische tips bij de overgang naar het nieuwe boekhoudplan Aandachtspunten en praktische tips bij de overgang naar het nieuwe boekhoudplan Geraldine Mattens, Vlaamse Sportfederatie vzw Sylvia Thienpont, SBB Accountants & Adviseurs 1 Aandachtspunten en praktische

Nadere informatie

Brochure AMF Financieel en fiscaal

Brochure AMF Financieel en fiscaal Brochure AMF Financieel en fiscaal AMF Financieel en fiscaal AMF Financieel en fiscaal maken onderdeel uit van de complete bedrijfssoftware AMF. AMF Bedrijfssoftware is modulair opgezet. U kunt hierdoor

Nadere informatie

Voordelig en flexibel boekhouden via internet

Voordelig en flexibel boekhouden via internet Voordelig en flexibel boekhouden via internet Overal en altijd online uw bedrijfsinformatie paraat! Voor complete boekhouding, facturatie en veel meer! Ideaal om samen te werken met de accountant. Probeer

Nadere informatie

6 VRAGEN OM HET JUISTE BOEKHOUDPAKKET TE KIEZEN

6 VRAGEN OM HET JUISTE BOEKHOUDPAKKET TE KIEZEN 6 VRAGEN OM HET JUISTE BOEKHOUDPAKKET TE KIEZEN Reken op je cijfers voor meer succes www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE E-BOOK BOEKHOUDEN INHOUD 1 Eerste hulp bij het ondernemen 2 6 vragen om het juiste

Nadere informatie

... om de toekomst beter te beheren

... om de toekomst beter te beheren ... om de toekomst beter te beheren HannaH is een veelzijdig en krachtig financieel planningsen opvolgingsprogramma, onmisbaar bij het nemen van financiële beslissingen. HannaH laat u toe : Gedetailleerde

Nadere informatie

De koppeling tussen ING Internetbankieren en UNIT4 Multivers Online. De versies Small, Medium, Large en XtraLarge

De koppeling tussen ING Internetbankieren en UNIT4 Multivers Online. De versies Small, Medium, Large en XtraLarge De koppeling tussen ING Internetbankieren en UNIT4 Multivers Online De versies Small, Medium, Large en XtraLarge De koppeling is verkrijgbaar in de volgende pakketversies: S(mall): M(edium): L(arge): XL

Nadere informatie

Module Scoda. Handleiding oktober 2012. 1 Module Scoda - Handleiding Inform BVBA

Module Scoda. Handleiding oktober 2012. 1 Module Scoda - Handleiding Inform BVBA Module Scoda Handleiding oktober 2012 1 Module Scoda - Handleiding Inform BVBA Inhoud 1. Doel van de module Scoda... 3 2. Schematisch Overzicht... 4 3. Het verkrijgen van CODA-bestanden... 5 4. Het downloaden

Nadere informatie

Efficy Mobile Efficy Mobile is een nieuwe interface van Efficy voor mobiele toestellen ter intentie van gebruikers die met Efficy werken onderweg.

Efficy Mobile Efficy Mobile is een nieuwe interface van Efficy voor mobiele toestellen ter intentie van gebruikers die met Efficy werken onderweg. 2012, Efficy sa/nv Nieuwe Functionaliteiten in Efficy 2012 Summer Efficy 2012 Summer voegt een aantal interessante nieuwe functionaliteiten toe aan wat anders een natuurlijke opvolging van de Spring release

Nadere informatie

UNIT4 Multivers. Medium. Thuis in uw bedrijf

UNIT4 Multivers. Medium. Thuis in uw bedrijf UNIT4 Multivers Medium Thuis in uw bedrijf UNIT4 Multivers Medium UNIT4 Multivers Thuis in uw bedrijf Administratie. Iedere ondernemer heeft er mee te maken. Leuk is het niet altijd, wel noodzakelijk want

Nadere informatie

SOFTWARE VOOR FIETSZAKEN

SOFTWARE VOOR FIETSZAKEN SOFTWARE VOOR FIETSZAKEN Omschrijving "Software voor fietszaken" is een uiterst compleet en gebruiksvriendelijk pakket voor het dagelijks beheer van een fietszaak. Het programma is volledig geïntegreerd

Nadere informatie

Jij krijgt meer tijd om te ondernemen!

Jij krijgt meer tijd om te ondernemen! Jij krijgt meer tijd om te ondernemen! Als ondernemer doe je natuurlijk het liefst waar je goed in bent: ondernemen! Waarschijnlijk is de administratie die daarbij komt kijken iets dat móet gebeuren. Bij

Nadere informatie

EFFICIËNTER WERKEN MET SCAN & HERKEN. www.exactonline.nl

EFFICIËNTER WERKEN MET SCAN & HERKEN. www.exactonline.nl EFFICIËNTER WERKEN MET SCAN & HERKEN www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE SCAN & HERKEN Online boekhouden met Exact Online wordt nog makkelijker met Scan & Herken Scan voortaan uw facturen 100% nauwkeurig

Nadere informatie

BESTELBON Virtual Invoice

BESTELBON Virtual Invoice Virtual Invoice Virtual Invoice Light : Biedt de mogelijkheid aankoopfacturen en andere documenten te scannen, annotaties aan te brengen en de gescande documenten naar de server van de fiduciaire via Internet

Nadere informatie

Laat uw Energie efficiënter werken. Bewaking en besturing van PV-systemen met Solar-Log TM

Laat uw Energie efficiënter werken. Bewaking en besturing van PV-systemen met Solar-Log TM Laat uw Energie efficiënter werken. Bewaking en besturing van PV-systemen met Solar-Log TM Solar-Log TM bewaakt en bestuurt uw PV-systeem Slijtage en schade komen bij alle technische apparaten voor; vandaar

Nadere informatie

Wegwijs in de software en diensten van EBP

Wegwijs in de software en diensten van EBP 5 goede redenen om uw beheer te informatiseren 2016 U bent er bekwaam voor. Het is efficiënt en u realiseert dagelijks tijdwinst. Het doet verkopen: weerspiegel uw bedrijfsimago in uw documenten. Het is

Nadere informatie

Efficiëntie? Dat is werken

Efficiëntie? Dat is werken Efficiëntie? Dat is werken met actuele informatie. Punt. Isabel Corporate Synchroniser Isabel Corporate Synchroniser Hoe efficiënt werkt u vandaag? Vandaag is het uitwisselen van bestanden tussen Isabel

Nadere informatie

GEEF OOK UW ONDERNEMING VOORSPRONG DANKZIJ M-SOFT-ERP

GEEF OOK UW ONDERNEMING VOORSPRONG DANKZIJ M-SOFT-ERP MSOFT SOFTWARE & SERVICE GEEF OOK UW ONDERNEMING VOORSPRONG DANKZIJ M-SOFT-ERP handel in staal :: handel in non-ferro :: handel in ijzerwaren :: staal service center :: trader TOTAALSOFTWARE SPECIFIEK

Nadere informatie

SOFTWARE VOOR DRANKCENTRALES

SOFTWARE VOOR DRANKCENTRALES SOFTWARE VOOR DRANKCENTRALES Omschrijving "Software drankcentrales" is een uiterst compleet en gebruiksvriendelijk pakket voor het dagelijks beheer van een drankcentrale. Het programma is volledig geïntegreerd

Nadere informatie

Overzicht PLOP. Orderopvolging en planning voor koude en warme planten. Versie: 2007.12.26

Overzicht PLOP. Orderopvolging en planning voor koude en warme planten. Versie: 2007.12.26 Versie: 2007.12.26 1. PLOP PLOP is een ERP-softwarepakket dat speciaal ontwikkeld is voor plantgoedbedrijven (zowel warme als koude), rekeninghoudend met de zeer specifieke kenmerken van deze sector. Het

Nadere informatie

ABN AMRO Handleiding. Martijn Mengerink. support@biedmeer.nl

ABN AMRO Handleiding. Martijn Mengerink. support@biedmeer.nl ABN AMRO Handleiding Auteur: Website: E-mail : Martijn Mengerink www.biedmeer.nl support@biedmeer.nl Datum Versie Opmerking 27-12-2013 12-11-2014 V1.0 V1.1 Initiële opzet Update Pagina 2 Inhoudsopgave

Nadere informatie

SnelStart Accountant Kies voor gemak en efficiency

SnelStart Accountant Kies voor gemak en efficiency SnelStart Accountant Kies voor gemak en efficiency Makkelijk en efficiënt samenwerken met uw klant. U werkt allebei in dezelfde administratie. U kijkt mee, controleert en corrigeert waar nodig. Zo blijft

Nadere informatie

HOE EEN INTRASTAT AANGIFTE AANMAKEN?

HOE EEN INTRASTAT AANGIFTE AANMAKEN? HOE EEN INTRASTAT AANGIFTE AANMAKEN? INLEIDING De Intrastat aangifte is de verplichte aangifte van bewegingen van goederen (verkopen en aankopen) die afkomstig zijn uit of bestemd zijn voor andere lidstaten

Nadere informatie

Hyarchis.Net MKB. Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers. Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen

Hyarchis.Net MKB. Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers. Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen Hyarchis.Net MKB Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen Heeft uw bedrijf door alle uitpuilende archiefkasten soms meer weg van een papieropslag? Kunt u

Nadere informatie

Elektronisch factureren

Elektronisch factureren Elektronisch factureren Inleiding Elektronisch Factureren in RADAR is mogelijk vanaf versie 4.0. Deze module wordt niet standaard meegeleverd met de RADAR Update maar is te bestellen via de afdeling verkoop

Nadere informatie

Personeel Online! Dé online oplossing voor personeels- en salarisadministratie

Personeel Online! Dé online oplossing voor personeels- en salarisadministratie Personeel Online! Dé online oplossing voor personeels- en salarisadministratie Salaris Stap 1. Leg uw personeels- en salarisgegevens eenvoudig vast in Personeel Online! Stap 2. Een salarisexpert van Personeel

Nadere informatie

De koppeling tussen ING Internetbankieren en Unit4 Multivers Online. De versies Small, Medium, Large en XtraLarge

De koppeling tussen ING Internetbankieren en Unit4 Multivers Online. De versies Small, Medium, Large en XtraLarge De koppeling tussen ING Internetbankieren en Unit4 Multivers Online De versies Small, Medium, Large en XtraLarge Unit4 Software B.V. Telefoon 0184 444444 Postbus 102 Telefax 0184 444445 3360 AC Sliedrecht

Nadere informatie

WINexpert+ Boekhouding optie 005 Snel op weg met de jaarrekening XBRL

WINexpert+ Boekhouding optie 005 Snel op weg met de jaarrekening XBRL Centrum voor Informatica, Research en Ontwikkeling bvba Beukendreef 15, 9080 Lochristi, Telefoon: 09 / 355.76.37, email: info@ciro.be WINexpert+ Boekhouding optie 005 Snel op weg met de jaarrekening XBRL

Nadere informatie

POPSY 3. De echte boekhoudkundige revolutie. Boekhouding en beheer op maat voor KMO s

POPSY 3. De echte boekhoudkundige revolutie. Boekhouding en beheer op maat voor KMO s POPSY 3 De echte boekhoudkundige revolutie Boekhouding en beheer op maat voor KMO s Als de nummer 1 in boekhoudsoftware voor Windows in België staat Popsy sinds meer dan 20 jaar ondernemingen en zelfstandigen

Nadere informatie

Transport, doe het slim

Transport, doe het slim Transport, doe het slim an deur tot deur Wat is het? Het gaat hier om de uitgaande goederenstroom, van deur tot deur. Daarbij horen documenten en labels, mogelijkheden tot tracking en tracing, het volume

Nadere informatie

Verwerken van documenten Hier hebt u enkele keuzes met betrekking tot de verwerking van de documenten in VERO-Count.

Verwerken van documenten Hier hebt u enkele keuzes met betrekking tot de verwerking van de documenten in VERO-Count. Vero Count (Kluwer) Vero steunt E-invoicing met e-fff UBL (Universal Business Language) Een veel gestelde vraag aan MyBreex Customer Support is hoe documenten (verkoopfacturen, aankoopfacturen, documenten)

Nadere informatie

CATERING. IC2 Innovative Computer Consultancy

CATERING. IC2 Innovative Computer Consultancy CATERING IC2 Innovative Computer Consultancy iconnect Catering is een zeer compleet programma voor het verwerken van bestellingen van lunches en maaltijden via internet. Het programma is ontwikkeld door

Nadere informatie

Release Notes Sage BOB 50c Versie van 04/04/2017

Release Notes Sage BOB 50c Versie van 04/04/2017 Derdenbestand Boekhouding & Financiën Bestand Klanten Boekhouding & Financiën Bestand Leveranciers Boekhouding & Financiën Bestand Relaties ondernemingen De verbinding met Google Maps in de derdenfiches

Nadere informatie

Marktonderzoek 2010 Bedrijfsso ware

Marktonderzoek 2010 Bedrijfsso ware Atheneum Alicebourg Koning Albertlaan 58 3620 Lanaken Marktonderzoek 2010 Bedrijfsso ware Studie werd mede mogelijk gemaakt door: Michael Rampelberg James Draak Voorwoord Wij, leerlingen van atheneum Alicebourg

Nadere informatie

Winkind DVO - De standaardsoftware voor de dienst onthaalouders

Winkind DVO - De standaardsoftware voor de dienst onthaalouders 1/13 Winkind DVO - De standaardsoftware voor de dienst onthaalouders Inleiding Marius Software Ontwikkeling bvba is gespecialiseerd in software voor kinderopvang. Het programma Winkind is ontwikkeld in

Nadere informatie

Welkom bij HANOS Kerst- & Relatiegeschenken

Welkom bij HANOS Kerst- & Relatiegeschenken Welkom bij HANOS Kerst- & Relatiegeschenken www.hanoskerstpakketten.nl Welkom bij HANOS Kerst- & Relatiegeschenken Meer om te geven HANOS produceert en verkoopt al ruim 25 jaar kerstpakketten en relatiegeschenken.

Nadere informatie

Factsheet RACS Financial Management system

Factsheet RACS Financial Management system Factsheet RACS Financial Management system Pagina 1 / 10 Inleiding In dit document geven we slechts een overzicht van de functionaliteiten die in de RACS Financial Management module beschikbaar zijn. Iedere

Nadere informatie

Handleiding. Import van Loonjournaalposten. Laatste nieuws : De meest recent toegevoegd loonpakket is : Unit4.

Handleiding. Import van Loonjournaalposten. Laatste nieuws : De meest recent toegevoegd loonpakket is : Unit4. Laatste nieuws : De meest recent toegevoegd loonpakket is : Unit4. Als een door u gebruikt loonpakket niet genoemd wordt, gelieve dan contact op te nemen met de HelpDesk. Handleiding Import van Loonjournaalposten

Nadere informatie

Overzicht van de opgeloste changes in UNIT4 Multivers 10.7.0

Overzicht van de opgeloste changes in UNIT4 Multivers 10.7.0 Overzicht van de opgeloste changes in UNIT4 Multivers 10.7.0 Inleiding Dit document betreft de opgeloste, externe changes in UNIT4 Multivers 10.7.0. De opgesomde wijzigingen gelden voor alle versies van

Nadere informatie

Stappenplan elektronisch bankieren

Stappenplan elektronisch bankieren Pagina 1 van 7 Stappenplan elektronisch bankieren Inleiding Dit document bevat een beschrijving van de noodzakelijk stappen om optimaal gebruik te kunnen maken van de functionaliteit voor elektronisch

Nadere informatie

Dynamic Software nv Ring 37 2200 Noorderwijk CONFIDATA. Handleiding

Dynamic Software nv Ring 37 2200 Noorderwijk CONFIDATA. Handleiding CONFIDATA Handleiding ALGEMEEN Vanaf versie 6.4.34 werkt Flexigar2000 voor de verwerking van de bestellingen wisselstukken met elektronische bestanden die teruggestuurd worden door de invoerder. Deze module

Nadere informatie

Opstarten van de GRATIS facturatiemodule

Opstarten van de GRATIS facturatiemodule Opstarten van de GRATIS facturatiemodule 1 Welkom in het gratis facturatieprogramma van WinBooks on Web Het gratis facturatieprogramma is ontworpen om u kennis te laten maken met de interessante functionaliteiten

Nadere informatie

Whitepaper ChainWise bedrijfssoftware

Whitepaper ChainWise bedrijfssoftware Whitepaper ChainWise bedrijfssoftware Product ChainWise Telecom+ Jaar 2015 Alle rechten voorbehouden aan ChainWise Niets in deze uitgave mag worden gebruikt in welke vorm dan ook zonder schriftelijke toestemming

Nadere informatie

BiziMan Werkt voor u!

BiziMan Werkt voor u! Werkt voor u! WebsiteKing.be Een totaaloplossing voor elke ondernemer BiziMan is een facturatieprogramma, ook wel ERP Software (Enterprise Resource Planning) genoemd, dat beschikt over een aantal basismodules

Nadere informatie

Expert/M Plus Handleiding UBL Import.

Expert/M Plus Handleiding UBL Import. Expert/M Plus Handleiding UBL Import www.kluwer.be/software Inhoudsopgave 1. ALGEMEEN... 2 2. INSTALLATIE VAN DE SOFTWARE... 2 3. INSTELLING IN CENTRAAL DOSSIERBEHEER... 2 4. CONFIGURATIE UBL IMPORT...

Nadere informatie

UBL import in Expert M/Plus. Versie 2.5

UBL import in Expert M/Plus. Versie 2.5 UBL import in Expert M/Plus Versie 2.5 UBL import in Expert M/Plus Inhoudsopgave 1. Introductie... 2 2. Export uit Billit... 2 3. Import in Expert M/Plus: éénmalig parameters instellen... 3 4. UBL verwerking...

Nadere informatie

Lucas garandeert nog veel meer : geïntegreerde oplossing voor wegen en

Lucas garandeert nog veel meer : geïntegreerde oplossing voor wegen en Het werkinstrument bij uitstek om u te helpen bij uw administratie en boekhouding. Met Lucas haalt u niet zo maar een computerprogramma in huis maar een complete oplossing: facturatie, toonbankverwerking,

Nadere informatie

ASTRALYX for windows

ASTRALYX for windows 1) MODULE boekhouding Prijs uro 1 Dossier 2.000,00 5 Dossiers 2.250,00 10 Dossiers 2.500,00 25 Dossiers 2.750,00 50 Dossiers 3.000,00 100 Dossiers 3.250,00 250 Dossiers 3.500,00 500 Dossiers 3.750,00 1000

Nadere informatie

Haal het onderste uit uw Venice kan 1

Haal het onderste uit uw Venice kan 1 Haal het onderste uit uw Venice kan! Tips en trucs om efficiënter te werken Hoe kunnen we u helpen? contextgevoelige online help 'F1' of knop 'Help' de blauwe helplijn Haal het onderste uit uw Venice kan

Nadere informatie

Handleiding Reseller Controle Paneel

Handleiding Reseller Controle Paneel Handleiding Reseller Controle Paneel Inloggen Om in te loggen in het Controle Paneel kunt u de gebruikersnaam en wachtwoord gebruiken welke u van ons heeft ontvangen. Nieuw is dat u ook met uw social media

Nadere informatie

Het aanbieden van de financiële transacties vanuit Compad Bakkerij aan een financieel pakket zijn:

Het aanbieden van de financiële transacties vanuit Compad Bakkerij aan een financieel pakket zijn: Compad Bakkerij Financiële koppeling Document beheer Versie Datum Status Auteur(s) Opmerking 1.0 16 november 2012 Definitief Carol Esmeijer 1.1 15 januari 2013 Definitief Carol Esmeijer Schermafdrukken

Nadere informatie

InnoShop. InnoShop Voorbeeldschermen. Webshop volledig geïntegreerd met SAP Business One

InnoShop. InnoShop Voorbeeldschermen. Webshop volledig geïntegreerd met SAP Business One Tutum BV Asterweg 19 D12 1031 HL Amsterdam Tel. +31 (0) 20 820 11 41 E-mail: info@tutum.nl Website: www.tutum.nl IBAN: NL42 INGB 0007 8961 31 KvK nummer: 57468303 InnoShop InnoShop Voorbeeldschermen Webshop

Nadere informatie

Release notes UNIT4 Multivers Online 8.0

Release notes UNIT4 Multivers Online 8.0 Release notes UNIT4 Multivers Online 8.0 UNIT4 Multivers is een product van: UNIT4 Software B.V. Telefoon 0184 444444 Postbus 102 Telefax 0184 444445 3360 AC Sliedrecht Supportlijn 0184 444555 Supportfax

Nadere informatie

Nieuw: controllers van Syel Europe

Nieuw: controllers van Syel Europe INDUSTRIËLE ELEKTRONICA Nieuw: controllers van Syel Europe De compacte controller die intelligent én voordelig is. voor seriebouw en klantspecifieke toepassingen voor complexe berekeningen én eenvoudige

Nadere informatie

DYNAPLUG 1. Praktische handleiding. DYNAPLUG: eenvoudig online bestellen bij Van Hoecke 2. Hoe gaat u te werk? 2

DYNAPLUG 1. Praktische handleiding. DYNAPLUG: eenvoudig online bestellen bij Van Hoecke 2. Hoe gaat u te werk? 2 DYNAPLUG 1 DYNAPLUG: eenvoudig online bestellen bij Van Hoecke 2 Hoe gaat u te werk? 2 1. Een kast ontwerpen en bestellen: DYNAPLAN 3 Stap 1. Maak een corpus aan in DYNAPLAN Stap 2. Corpus of commissie

Nadere informatie