Handleiding Reseller Controle Paneel

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Handleiding Reseller Controle Paneel"

Transcriptie

1 Handleiding Reseller Controle Paneel Inloggen Om in te loggen in het Controle Paneel kunt u de gebruikersnaam en wachtwoord gebruiken welke u van ons heeft ontvangen. Nieuw is dat u ook met uw social media account kunt aanmelden. Op dit moment worden de volgende diensten ondersteund: Facebook, Twitter en Google. Wanneer u zich voor de eerste keer aanmeldt met uw social media account zult u deze moeten koppelen aan het account in ons systeem. Wanneer dit nog niet is gebeurt zal het systeem direct om uw RealHosting gegevens vragen. Dit hoeft u maar eenmalig te doen. De volgende keer dat u een van de social media buttons gebruikt wordt u automatisch ingelogd zonder gebruikersnaam en wachtwoord.

2 Dashboard Zodra u succesvol bent aangemeld komt u automatisch binnen op uw persoonlijke dashboard. Aan de bovenkant ziet u meteen 5 navigatie items. Wanneer u gebruik maakt van uw eigen huisstijl in ons systeem, kunt u uw eigen social media integraties doen.

3 Navigatiebalk Aan de bovenkant van de pagina vindt u de navigatie balk. In deze balk vindt u een aantal knoppen welke de verschillende modules in het systeem vertegenwoordigd. Wij beschrijven alle mogelijk opties. Het kan voorkomen dat u niet alle opties afneemt waardoor een aantal knoppen ontbreken. Account beheer: Domeinnamen: Hosting: Verkoop: Facturatie: Webshop: Profiel: Hier vindt u al uw klanten en diensten welke u en uw klanten afnemen. Hier is ook een overzicht te vinden met de reeds opgezegde diensten. Onder het menu domeinnamen vindt u alle domeinnamen welke u en uw klanten afnemen. Hier kunt u het technische beheer aan uw domeinnamen doen, denk hierbij aan DNS zone beheer, contactgegevens (whois informatie), name servers etc. Beheer alle websites van u en uw klanten, , databases, sub domeinnamen en domein aliassen. wanneer u ook gebruik maakt van de webshop integratie kunt u hier het beheer doen. Hier ziet u een overzicht van de geplaatste bestellingen en kunt u het beheer doen van de pakketten welke u wilt verkopen zoals prijzen instellen en resources toekennen aan pakketten. Bekijk en download hier uw facturen. Ook de facturen welke u aan uw klanten heeft verstuurd kunt u hier terugvinden. Bij elke factuur heeft u de optie om deze online te betalen. U kunt incasso batches downloaden en bij uw bank indienen. Met 1 klik gaat u direct naar de webshop. Een aantal persoonlijke instellingen kunt u hier vinden. Evenals uw (bedrijfs)gegevens. Tevens kunt u hier extra gebruikers voor uw account aanmaken en de rollen definiëren.

4 Account beheer Mijn klanten Zodra u op het menu item Account beheer klikt ziet u het overzicht van uw klanten. Wanneer u een van uw klanten aanklikt krijgt u direct alle gegevens te zien van deze klant. Het snel menu aan de linkerkant klapt open en u krijgt daar nieuwe opties te zien. In dit menu kunt u snel overzichten opvragen welke betrekking hebben op de gekozen klant.

5 Mijn abonnementen Aan de linkerkant is het snel menu te vinden met de opties onder Account beheer. Bijvoorbeeld het overzicht met de abonnementen welk u afneemt.

6 Domeinnamen Mijn domeinnamen Wanneer u klikt op domeinnamen, dan krijg u direct het overzicht te zien met uw domeinnamen. Via het snel menu aan de linkerkant kunt u ook de domeinnamen van uw klanten opvragen. In dit overzicht heeft u ook de mogelijkheid om direct naar de shop te gaan om een nieuwe domein aan te vragen. Wanneer u een domein aan de DNS wilt toevoegen dan kan dat ook. Gebruik de knop Toevoegen. Klik een domeinnaam aan waarvan u het beheer wilt doen. U krijgt een samenvatting te zien van de gekozen domeinnaam. Hier kunt direct het beheer doen van de name servers.

7 Beheer mogelijkheden De volgende beheer mogelijkheden kunt u via de optie domeinnamen uitvoeren: - Wijzigen van de name servers - DNS zone beheer - Domeinnaam contacten aanpassen en wijzigen

8 Hosting Deze unieke optie maakt het mogelijk om het beheer voor uw website en uit 1 overzichtelijk beheer tool te kunnen doen. Wanneer u op hosting klikt ziet u direct al uw actieve websites. Een handige afbeelding maakt het zoeken nu nog sneller en overzichtelijker. Om het beheer te doen van de meest voorkomende functies hoeft u niet meer in een complexe en ingewikkelde technische beheer paneel te zijn zoals DirectAdmin, Plesk of cpanel. (uiteraard is dit nog wel mogelijk voor de poweruser). U ziet per website 5 knoppen (6 knoppen wanneer u de poweruser mode heeft aangezet, zoals in het voorbeeld hierboven). Mail: FTP Gegevens: Databases: Aliassen: Subdomein: Plesk: Beheer de adressen binnen uw hosting. Hieronder valt ook het beheer van doorsturen en de automatisch beantwoorder (vakantiemeldingen). Ook kunt u aliassen beheren. Wachtwoord vergeten, of wilt u het wachtwoord wijzigen, doe dat hier en u kunt weer aan de slag. Databases aanmaken, verwijderen, beheren van de database met phpmyadmin? Gebruik deze functie. Met aliassen kunt u meerdere domeinnamen koppelen aan een hoofdwebsite. Wilt u een nieuwe versie van uw website testen, of wilt u een onderdeel toevoegen aan uw bestaande websites, maak hier dan een subdomein aan. Een subdomein is het stukje voor uw domeinnamen. Bv shop.realhosting.nl is een subdomein en testwebsite.realhosting.nl is ook een subdomein. Alleen voor de Power User; u gaat direct naar de juiste plek binnen het Parallels Plesk paneel.

9 Verkoop Bestellingen Zodra u klikt op het menu item Verkoop ziet u een overzicht van de geplaatste bestellingen door uw klanten. Aan de linkerkant heeft u het snel menu met de opties om de pakketten in de webshop te configureren. Wanneer een bestelling wordt aangeklikt krijgt u het overzicht te zien van de geplaatste bestelling. Hier heeft u dan ook de mogelijkheid om een bestelling door te zetten of een bestelling af te wijzen. Hostingpakketten Vanuit het snel menu kunt u klikken op Hostingpakketten. Hier ziet u de pakketten welk u via de website kunt verkopen. Ook ziet u hier hoeveel abonnementen per pakket u heeft verkocht. Hier kunt u ook snel en eenvoudig nieuwe pakketten aanmaken en deze meteen gaan verkopen in de shop.

10 Domeinpakketten In de laatste optie uit het snel menu ziet u de domeinpakketten. Hier kunt u alle domein extensie activeren welke u via de webshop wilt gaan verkopen. Bij het schrijven van deze handleidingen biedt RealHosting meer dan 350 domein extensies. Uiteraard hoeft u deze niet allemaal aan te bieden. U maakt zelf een selectie van de extensies welke u wilt gaan verkopen. Wanneer u een extensie uit de lijst aanklikt kunt u deze beheren. U ziet welke prijzen er zijn ingesteld en welke prijs opties u aan en uit kunt zetten per extensie. Overzicht van het geselecteerde domeinpakket

11 Bewerk de prijzen van de verschillende opties en de eventuele setupkosten.

12 Facturatie Mijn Facturen Na het kiezen van de optie Facturatie krijgt u een overzicht van uw facturen te zien. Klik in het snel menu op Facturen en u krijgt de facturen te zien van uw klanten. Een factuur aanmaken is ook mogelijk. Er zijn hierbij twee opties: - Direct een factuur aanmaken welke per mail naar de klant verzonden kan worden. - Te factureren items klaar zetten om in de maandelijkse facturatie run mee te nemen (verzamelen van factuur regels op 1 factuur). Online betalen Elke factuur kan online betaald worden via de volgende online betaal systemen: - ideal - PayPal - Mastercard / Visa (Via PayPal) - Mister Cash (Belgische betaalsysteem) - Sofort Banking (Europees betaalsystem welke nu in de volgende landen gebruikt kan worden: België Duitsland Italië Nederland Oostenrijk Polen Engeland (UK) Zwitserland

13 Profiel Zodra u op profiel klikt ziet u direct de gegevens van het account waarmee u bent aangemeld. U kunt hier de taal kiezen waarin het paneel getoond moet worden. Poweruser mode Ook treft u hier de optie Poweruser mode aan. Deze staat standaard uitgeschakeld. Wanneer u deze optie voor u zelf inschakelt krijgt u een aantal extra opties binnen het domeinbeheer. De poweruser kan: - DNS servers wijzigen voor een domein; - DNS zone file beheren; - Domein contacten beheren (toevoegen of wijzigen voor een domein); - Met 1 druk op de knop aanmelden op het Parallels Plesk Panel; LET OP: Wij adviseren deze optie alleen in te schakelen als u voldoende technische kennis heeft!

14 Profiel snel menu Aan de linkerkant van de pagina ziet u een menu zoals hieronder afgebeeld. Mijn gegevens: Wachtwoord reset: Contactpersonen: Instellingen: Betaalinstellingen: Hier kunt u de gegevens inzien en wijzigen zoals bij ons bekend zijn. Wijzig het wachtwoord waarmee u nu bent aangemeld. Wanneer u wilt dat anderen ook kunnen aanmelden in uw account om taken uit te voeren, maak deze dan hier aan. Onder instellingen kunt u o.a., nieuwsbrief aan en uit zetten, de automatische verlengingsoptie aan of uit zetten. Wanneer u ons een machtiging wilt afgeven voor automatische incasso kan dat hier.

15 Extra reseller opties Speciaal voor de reseller hebben wij een aantal unieke opties: - Het is mogelijk om dit systeem en onze webshop in uw eigen huisstijl uit te rusten; - Uw klanten toegang te geven voor het beheer en registratie van hun eigen domeinnamen via uw eigen URL; - Factureer uw klanten in uw eigen huisstijl vanuit ons systeem; - Onze Private Cloud oplossingen bieden extra mogelijkheden en flexibiliteit voor onze wederverkopers en grootgebruikers. Volledig geïntegreerd in het beheer paneel beheert u nog sneller uw klanten en de diensten van uw klanten. Heeft u interesse in deze extra functionaliteit vraag onze servicedesk naar de mogelijkheden. Vragen en/of opmerkingen? We vernemen graag uw vragen, opmerkingen, kritiek en suggesties. Stuurt u dit bij voorkeur per naar servicedesk@realhosting.nl.

Handleiding RealHosting Controle Paneel

Handleiding RealHosting Controle Paneel Handleiding RealHosting Controle Paneel Inloggen. Om in te loggen in het Controle Paneel kunt u de gebruikersnaam en wachtwoord gebruiken welke u van ons heeft ontvangen. Nieuw is dat u ook met uw social

Nadere informatie

Hosting. Aan de slag. WeFact B.V. Kuiper 7a 5521 DG Eersel Nederland. w: www.wefact.nl e: helpdesk@wefact.nl

Hosting. Aan de slag. WeFact B.V. Kuiper 7a 5521 DG Eersel Nederland. w: www.wefact.nl e: helpdesk@wefact.nl Hosting Aan de slag WeFact B.V. Kuiper 7a 5521 DG Eersel Nederland w: www.wefact.nl e: helpdesk@wefact.nl 1. Installatie WeFact Hosting installeren In ons e-mail bericht heeft u inloggegevens ontvangen

Nadere informatie

Getting started guide

Getting started guide Getting started guide Getting started Guide Gefeliciteerd met uw hosting bij echristenen. Wij zijn blij u te mogen verwelkomen als klant. Deze Getting started Guide helpt u op weg bij het hosten van uw

Nadere informatie

Handleiding toevoegen van een nieuwe domeinnaam aan uw bestaande hostingpakket in DirectAdmin.

Handleiding toevoegen van een nieuwe domeinnaam aan uw bestaande hostingpakket in DirectAdmin. Handleiding toevoegen van een nieuwe domeinnaam aan uw bestaande hostingpakket in DirectAdmin. Deze handleiding beschrijft de stappen die u dient te nemen om een extra domein toe te voegen aan uw hosting

Nadere informatie

Quick start handleiding versie 1.0

Quick start handleiding versie 1.0 Quick start handleiding versie.0 Inleiding Beste gebruiker, Via dit document lopen we door de basis onderdelen van je eigen Mijn Kroost control panel. Dit control panel vormt de basis voor het gebruik

Nadere informatie

Snel start gids. Alle informatie om uw website snel te kunnen publiceren.

Snel start gids. Alle informatie om uw website snel te kunnen publiceren. Snel start gids Alle informatie om uw website snel te kunnen publiceren. Naam: Inhoudsopgave Pagina: 1. Inleiding 2 2. De gids 3 3. Wat u nog moet weten 6 Gids Rapifia Nederland 2010 2012 1 / 6 1. Inleiding

Nadere informatie

Handleiding Controlepaneel Parallels

Handleiding Controlepaneel Parallels Handleiding Controlepaneel Parallels Inhoudsopgave 1 Inloggen... 3 2 Domeinbeheer... 4 2.1 Beheer van domeinen die via InterNLnet geregistreerd zijn... 4 2.2 Beheer van domeinen die via een andere provider

Nadere informatie

Handleiding DirectAdmin

Handleiding DirectAdmin Handleiding DirectAdmin Heeft uw hostingpakket het control panel DirectAdmin dan leest u in deze sectie hoe u uw pakket kunt beheren. Dat doet u via : http://www.uwdomein.nl:2222. 1 Inloggen Voordat u

Nadere informatie

End-user handleiding voor Virtualmin Handleiding gemaakt door Digibel BVBA Copyright 2010 Digibel BVBA

End-user handleiding voor Virtualmin Handleiding gemaakt door Digibel BVBA Copyright 2010 Digibel BVBA Virtualmin handleiding, WHStarter, WHPro, WHUltra. End-user handleiding voor Virtualmin Handleiding gemaakt door Digibel BVBA Copyright 2010 Digibel BVBA Inhoudsopgave Inloggen Virtualmin...2 Uw hosting

Nadere informatie

Handleiding bij de DWO (digitale wiskunde oefenomgeving)

Handleiding bij de DWO (digitale wiskunde oefenomgeving) Handleiding bij de DWO (digitale wiskunde oefenomgeving) Versie oktober 2005 Peter Boon Inhoudsopgave Inleiding... 3 Hoofdpagina... 4 Inloggen als gast... 6 Inloggen als gebruiker/leerling... 9 Mijn profiel...

Nadere informatie

Easyhosting Handleiding Service plans, Customers en Subscriptions aanmaken binnen Plesk 12 voor resellers

Easyhosting Handleiding Service plans, Customers en Subscriptions aanmaken binnen Plesk 12 voor resellers Easyhosting Handleiding Service plans, Customers en Subscriptions aanmaken binnen Plesk 12 voor resellers Deze handleiding beschrijft de stappen die u dient te nemen om binnen uw resellerpakket een nieuwe

Nadere informatie

Order 2 Suppliers. Handleiding voor uw Lightspeed ecom webshop

Order 2 Suppliers. Handleiding voor uw Lightspeed ecom webshop Order 2 Suppliers Handleiding voor uw Lightspeed ecom webshop Dyvelopment ontwikkelt prachtige websites, webshops en maatwerkoplossingen. We zorgen dat u online door uw doelgroep wordt gevonden. 2 Inleiding

Nadere informatie

Handleiding Controlepaneel Parallels

Handleiding Controlepaneel Parallels Handleiding Controlepaneel Parallels Inhoudsopgave 1 Inloggen... 3 2 Domeinbeheer... 4 2.1 Beheer van domeinen die via InterNLnet geregistreerd zijn... 4 2.2 Beheer van domeinen die via een andere provider

Nadere informatie

Handleiding Ledenadministratiepakket

Handleiding Ledenadministratiepakket Handleiding Ledenadministratiepakket Badminton Nederland heeft met ingang van 1 januari 2015 een nieuw ledenadministratie pakket. Badminton Nederland heeft bij het laten ontwerpen van dit pakket zoveel

Nadere informatie

Handleiding Mijn Kerk

Handleiding Mijn Kerk Handleiding Mijn Kerk 1 www.deinteractievekerk.nl Algemeen Uw kerk gaat de Interactieve Kerk gebruiken. In deze handleiding willen we u op een eenvoudige manier uitleggen hoe de Interactieve Kerk precies

Nadere informatie

Beschrijving webmail Enterprise Hosting

Beschrijving webmail Enterprise Hosting Beschrijving webmail Enterprise Hosting In dit document is beschreven hoe e-mail accounts te beheren zijn via Enterprise Hosting webmail. Webmail is een manier om gebruik te maken van e-mail functionaliteit

Nadere informatie

Hoofdstuk 4. Hoofdstuk 5. Hoofdstuk 6. Hoofdstuk 8

Hoofdstuk 4. Hoofdstuk 5. Hoofdstuk 6. Hoofdstuk 8 Handleiding Inhoud: 1 Inleiding... 2 2 Inloggen... 3 3 Dashboard (beginpagina)... 4 4 Offertes... 6 4.1 Een offerte goedkeuren... 8 5 Facturen... 9 5.1 Factuur betalen met ideal... 11 6 Drukproeven...

Nadere informatie

Handleiding DirectAdmin

Handleiding DirectAdmin Handleiding DirectAdmin Heeft uw hostingpakket het control panel DirectAdmin dan leest u in deze sectie hoe u uw pakket kunt beheren. Dat doet u via : http://www.uwdomein.nl:2222. Handleiding DirectAdmin

Nadere informatie

Organisator. Handleiding. Amersfoortse School Sport Kampioenschappen

Organisator. Handleiding. Amersfoortse School Sport Kampioenschappen Organisator Handleiding Amersfoortse School Sport Kampioenschappen Contactpersoon: Martijn Faber Website: www.mrwebsites.nl E-mail: info@mrwebsites.nl 1 Inleiding Voor u ligt de handleiding voor organisatoren

Nadere informatie

Versie: 1.1 Datum: 24-11-2014. Handleiding Portal HostedXL

Versie: 1.1 Datum: 24-11-2014. Handleiding Portal HostedXL Versie: 1.1 Datum: 24-11-2014 Handleiding Portal HostedXL Inhoudsopgave 1 INLEIDING... 3 2 INLOGGEN... 4 2.1 GEBRUIKERS... 6 2.1.1 Nieuwe gebruiker aanmaken... 6 2.1.2 Bestaande gebruiker aanpassen...

Nadere informatie

ERIKS bv l Postbus 280 l 1800 BK Alkmaar l T (072) 514 15 14 l info@eriks.nl l www.eriks.nl

ERIKS bv l Postbus 280 l 1800 BK Alkmaar l T (072) 514 15 14 l info@eriks.nl l www.eriks.nl Handleiding Zoeken naar en bestellen van producten op ERIKS.nl en TradCom.nl ERIKS bv l Postbus 280 l 1800 BK Alkmaar l T (072) 514 15 14 l info@eriks.nl l www.eriks.nl Zoeken naar en bestellen van producten

Nadere informatie

MijnOffice365 Beheerdershandleiding.

MijnOffice365 Beheerdershandleiding. MijnOffice365 Beheerdershandleiding. Altijd en overal toegang tot e-mail en documenten. 1504046-2662 Inhoud. Wat is MijnOffice365? 2 Inloggen op MijnOffice365 3 Een nieuw domein toevoegen aan uw Microsoft

Nadere informatie

MultiSafepay. Handleiding Versie 2.0. 088 990 7700 support@ccvshop.nl. www.ccvshop.nl

MultiSafepay. Handleiding Versie 2.0. 088 990 7700 support@ccvshop.nl. www.ccvshop.nl MultiSafepay Handleiding Versie 2.0 088 990 7700 support@ccvshop.nl www.ccvshop.nl Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Changelog 3 1. Inleiding 4 2. Aanmelden MultiSafepay 5 2.1 Procedure MultiSafepay 5 2.2

Nadere informatie

Handleiding Service plans, Customers en Subscriptions aanmaken in Plesk 11

Handleiding Service plans, Customers en Subscriptions aanmaken in Plesk 11 Handleiding Service plans, Customers en Subscriptions aanmaken in Plesk 11 Deze handleiding beschrijft de stappen die je dient te nemen binnen je resellerpakket om een nieuwe klant aan te maken met een

Nadere informatie

Verkorte handleiding Beheer Website

Verkorte handleiding Beheer Website Verkorte handleiding Beheer Website Inhoud Mijn Website /Domeinnaam... 4 Website beheer... 5 ISPConfig gegevens (klantgegevens):... 5 Email account aanmaken... 7 Outlook Client / Webmail client instellen...

Nadere informatie

Handleiding zelfserviceportal Mijn SKP

Handleiding zelfserviceportal Mijn SKP Handleiding zelfserviceportal Mijn SKP Via de portal Mijn SKP bieden wij u de mogelijkheid om zelf als abonnee uw gegevens, e-mailadressen en telefonie-instellingen te beheren. Ook is het mogelijk uw gesprekskosten

Nadere informatie

Webshop Snelstartgids www.fordspecialtools.com

Webshop Snelstartgids www.fordspecialtools.com Ford of Europe Special Service Tools & Equipment Webshop Snelstartgids www.fordspecialtools.com 1 Inhoud Voorkeuren selecteren Pagina 3 Gebruikersregistratie & Login Pagina 4&5 Producten zoeken Pagina

Nadere informatie

Handleiding Wachtwoorden wijzigen in Plesk 11

Handleiding Wachtwoorden wijzigen in Plesk 11 Handleiding Wachtwoorden wijzigen in Plesk 11 Deze handleiding beschrijft de stappen die u dient te nemen binnen uw hostingpakket om een nieuw wachtwoord aan te maken voor toegang tot het control panel,

Nadere informatie

HANDLEIDING WEB SHOP

HANDLEIDING WEB SHOP HANDLEIDING WEB SHOP 1 Registreren... 2 1.1 Aanmelden als nieuwe gebruiker... 2 1.2 Persoonsgegevens... 2 1.3 Persoonsgegevens 2... 3 1.4 Eerste keer aanmelden... 4 2 Mijn profiel... 5 2.1 Mijn gegevens...

Nadere informatie

Opmerkingen kan je mailen naar: A. Kouters: A. Steijlen: Versie Datum Opmerkingen

Opmerkingen kan je mailen naar: A. Kouters: A. Steijlen: Versie Datum Opmerkingen Deze handleiding is met de nodige zorg samengesteld. Het kan echter voorkomen dat sommige zaken niet goed of onduidelijk zijn beschreven. Mocht je iets tegenkomen wat niet of slecht is beschreven horen

Nadere informatie

Denit Handleiding Service plans, Customers en Subscriptions aanmaken in Plesk 11

Denit Handleiding Service plans, Customers en Subscriptions aanmaken in Plesk 11 Denit Handleiding Service plans, Customers en Subscriptions aanmaken in Plesk 11 Deze handleiding beschrijft de stappen die u dient te nemen binnen uw resellerpakket om een nieuwe klant aan te maken met

Nadere informatie

VERBINDING MAKEN EN INLOGGEN...

VERBINDING MAKEN EN INLOGGEN... INHOUDSOPGAVE 1. VERBINDING MAKEN EN INLOGGEN... 3 2. HET AANMAKEN VAN DOMEINEN... 4 2.1. Plaatsen website... 6 3. HET AANMAKEN VAN E-MAILADRESSEN... 6 3.1. E-mail ophalen... 7 IntroWeb Plesk Quick Startup

Nadere informatie

Op zoek naar vrijwilligerswerk?

Op zoek naar vrijwilligerswerk? Op zoek naar vrijwilligerswerk? Handleiding voor het online zoeken naar en direct reageren op vacatures Wanneer je vrijwilligerswerk zoekt is onze website dé plek om een kijkje te nemen. Wij hebben een

Nadere informatie

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop... 1 Inleiding... 3 Inloggen... 4 Wachtwoord vergeten... 4 Gebruikersnaam vergeten... 5 Nog geen klant?...

Nadere informatie

Handleiding DirectAdmin

Handleiding DirectAdmin Handleiding DirectAdmin Uw hostingpakket heeft het control panel DirectAdmin, u leest in deze pdf hoe u uw pakket kunt beheren. Dat doet u via : http://www.uwdomein.be:2222. 1 Inhoudsopgave Handleiding

Nadere informatie

Handleiding voor docenten

Handleiding voor docenten Handleiding voor docenten Oktober 2017 Inhoudsopgave... Inleiding.... 4 Aan de slag!... 5 Het inloggen... 5 Nog geen account?.... 5 Een account aanmaken.... 6 Stap 1. Jouw gegevens.... 6 Stap 2. Jouw school....

Nadere informatie

ISY2CONNECT. Handleiding HET BESTE VOOR UW ORGANISATIE

ISY2CONNECT. Handleiding HET BESTE VOOR UW ORGANISATIE ISY2CONNECT Handleiding HET BESTE VOOR UW ORGANISATIE ISY2CONNECT Inhoud INLOGGEN EN REGISTREREN... 2 PROFIEL INSTELLINGEN... 2 PAGINA S... 4 AGENDA... 5 BEHEER MENU... 6 AANMAKEN OPENBAAR EVENEMENT...

Nadere informatie

De verschillen tussen Plesk en DirectAdmin

De verschillen tussen Plesk en DirectAdmin De verschillen tussen Plesk en DirectAdmin Plesk en DirectAdmin zijn beide een webinterface. Een webpagina waarop je kan inloggen om instellingen te doen voor je website en e-mailboxen. De functionaliteit

Nadere informatie

Handleiding Cubigo Verenigingen en Organisaties

Handleiding Cubigo Verenigingen en Organisaties Handleiding Verenigingen en Organisaties Wij heten u hartelijk welkom bij, het platform waar de verbinding wordt gelegd tussen burgers, instellingen, bedrijven en verenigingen op een eenvoudige en gebruikersvriendelijke

Nadere informatie

Menu Door op de menuknop te klikken kunt u het hoofdmenu sluiten of openen. De menuknop is het icoon met drie streepjes vlak onder elkaar.

Menu Door op de menuknop te klikken kunt u het hoofdmenu sluiten of openen. De menuknop is het icoon met drie streepjes vlak onder elkaar. Start de Management Drives Viewer. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op de button om in te loggen. Na inloggen opent het hoofdmenu automatisch. Menu Door op de menuknop te klikken kunt u

Nadere informatie

Cloud handleiding Versie: 1.0 Datum: 23-7-2014

Cloud handleiding Versie: 1.0 Datum: 23-7-2014 Cloud handleiding Versie: 1.0 Datum: 23-7-2014 2 Inhoud Inleiding... 5 Inrichting SequreBox Cloud... 5 1. Inloggen... 6 2. Abonnementen voeg camera toe... 8 3. Controleer beelden... 9 4. Camera Stel Alarm

Nadere informatie

WordPress Website. Bouw zelf je WordPress Website. www.supersnelonline.nl Maarten Hendrix. Maarten Hendrix

WordPress Website. Bouw zelf je WordPress Website. www.supersnelonline.nl Maarten Hendrix. Maarten Hendrix WordPress Website Bouw zelf je WordPress Website Maarten Hendrix Maarten Hendrix 2 Inhoudsopgave WordPress inleiding... 5 Wat is WordPress?... 5 Wat is het verschil tussen WordPress.org en WordPress.com?...

Nadere informatie

#Stap 1 Uw account activeren en inloggen

#Stap 1 Uw account activeren en inloggen Inhoud #Stap 1 Uw account activeren en inloggen... 2 #Stap 2 Een test dossier aanmaken... 3 #Stap 3 Uw overzichtspagina... 3 #Stap 4 Het Dashboard... 4 #Optie 1 Bekijken... 4 #Optie 2 Wijzigen... 5 #Optie

Nadere informatie

Handleiding zelfserviceportal Mijn SKP

Handleiding zelfserviceportal Mijn SKP Handleiding zelfserviceportal Mijn SKP Via de portal Mijn SKP heeft u de mogelijkheid om zelf uw abonneegegevens te beheren. Ook kunt u tvpluspakketten aan- en uitzetten. SKP 3in1- en internetabonnees

Nadere informatie

HANDLEIDING Social media op website Stichting Vertellen, versie jan. 2013 blad 1 van 8 HANDLEIDING SOCIAL MEDIA KOPPELEN AAN PROFIEL BIJ STG VERTELLEN

HANDLEIDING Social media op website Stichting Vertellen, versie jan. 2013 blad 1 van 8 HANDLEIDING SOCIAL MEDIA KOPPELEN AAN PROFIEL BIJ STG VERTELLEN blad 1 van 8 HANDLEIDING SOCIAL MEDIA KOPPELEN AAN PROFIEL BIJ STG VERTELLEN Het inlogscherm van site van de Stichting Vertellen is gewijzigd. Er zijn 4 knoppen bijgekomen waarmee je kunt inloggen via

Nadere informatie

Handleiding. Z factuur Archief

Handleiding. Z factuur Archief Handleiding Z factuur Archief INHOUDSOPGAVE 1. DASHBOARD... 3 1.1. Inloggen... 3 Inloggegevens vergeten... 3 1.2. Mogelijkheden Dashboard... 3 Instellingen, Abonnement Info en Adressenboek... 3 Facturen

Nadere informatie

Instructie voor het accepteren van PayPal betalingen

Instructie voor het accepteren van PayPal betalingen Instructie voor het accepteren van PayPal betalingen Inleiding Om betalingen via PayPal in uw webshop te ontvangen dient u een zakelijk PayPal account te openen. Middels een zakelijk account kunnen namelijk

Nadere informatie

Handleiding gebruik Citymail

Handleiding gebruik Citymail Handleiding gebruik Citymail Versie : 4.0.1 Jaar : 2014 Auteur : Citymail BV / Charly Traarbach Citymail BV Copyright 1 Citymail BV, Nederland 2014 Niets uit dit document mag worden vermenigvuldigd en/of

Nadere informatie

Getting Started Guide

Getting Started Guide Getting Started Guide Basecone Instellingen en Help Instellingen en Help voor super users versie 1.0 oktober 2012 Welkom bij Basecone! Met deze gebruikshandleiding Instellingen en Help voorzien wij u van

Nadere informatie

Handleiding competitie.nevobo.nl

Handleiding competitie.nevobo.nl De competitiewebsite, welke via http://competitie.nevobo.nl/ te bereiken is, wordt steeds belangrijker in de volleybalcompetities van de Nevobo. In dit document vindt u informatie over de werking van deze

Nadere informatie

Snel van start met Twitter?

Snel van start met Twitter? Handleiding Snel van start met Twitter? Tweet, retweet en hashtag?!? Welkom op Twitter, waar nieuws uit niet meer dan 140 tekens bestaat. Volg de stap voor stap uitleg over hoe je deelt en volgt op dit

Nadere informatie

Aanmelden op webshop.boerekreek.be

Aanmelden op webshop.boerekreek.be Aanmelden op webshop.boerekreek.be Om gebruik te maken van de webshop dient u zich eenmalig te registreren. Als dit gebeurd is kan u zich altijd aanmelden met uw persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord.

Nadere informatie

Starthandleiding voor administrator

Starthandleiding voor administrator Deze starthandleiding is bedoeld voor administrators van sportclubs die Team-in-Touch willen gaan gebruiken. Met deze handleiding kunt u een eerste begin maken met het beheren van uw teams, de clubinformatie

Nadere informatie

Opzetten en beheren Mini-Webshop

Opzetten en beheren Mini-Webshop Opzetten en beheren Mini-Webshop DC AutomatiseringsGroep De Chamotte 36 4191 GT Geldermalsen Helpdesk: Alle werkdagen van 8.30 t/m 21.00 Zaterdags storingsdienst van 9.00 t/m 17.00 Tel.: 0345-545080 Fax:

Nadere informatie

SportCareer. de nr. 1 vacaturebank voor de sport. HANDLEIDING SPORTCAREER Versie 5.1

SportCareer. de nr. 1 vacaturebank voor de sport. HANDLEIDING SPORTCAREER Versie 5.1 de nr. 1 vacaturebank voor de sport HANDLEIDING SPORTCAREER Versie 5.1 In deze handleiding maakt u kennis met SportCareer waarmee u al vacatures online kunt brengen. De website van SportCareer werkt zeer

Nadere informatie

Altijd en overal toegang tot e-mail en documenten. MijnOffice365 Beheerdershandleiding

Altijd en overal toegang tot e-mail en documenten. MijnOffice365 Beheerdershandleiding Altijd en overal toegang tot e-mail en documenten MijnOffice365 Beheerdershandleiding Inhoud Wat is MijnOffice365? 2 Inloggen op MijnOffice365 3 Een nieuw domein toevoegen aan uw Microsoft Office 365-account

Nadere informatie

Handleiding EMS Reports

Handleiding EMS Reports Handleiding EMS Reports Handleiding EMS Reports Inhoudsopgave 1. Introductie 2. Hoe moet ik inloggen? 3. Hoe krijg ik inzicht in mijn Merchant details? 4. Hoe krijg ik inzicht in mijn transacties? 5. Hoe

Nadere informatie

1. Startpagina 1. 2. Gebruikers 1. 3. Mail 2

1. Startpagina 1. 2. Gebruikers 1. 3. Mail 2 Inhoudsopgave 1. Startpagina 1 2. Gebruikers 1 3. Mail 2 3.1 Een nieuwe e-mailbox aanmaken 2 3.2 Een e-mailalias aanmaken 2 3.3 Een e-mailbox/e-mailalias verwijderen 2 3.4 E-mail doorsturen en naar een

Nadere informatie

Domeinnaam Online Gebruikershandleiding

Domeinnaam Online Gebruikershandleiding Domeinnaam Online Gebruikershandleiding Inhoudsopgave 1 Inleiding...3 2 Control Panel...4 2.1 Mogelijkheden Control Panel...5 3 Domeininstellingen...6 3.1 Domeinadministratie uitschakelen...8 3.2 Mogelijkheden

Nadere informatie

Handleiding GRAS. (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school

Handleiding GRAS. (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school Handleiding GRAS (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school Juli 2016 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Account registreren

Nadere informatie

Handleiding Order2Cash

Handleiding Order2Cash Handleiding Order2Cash Inhoud Order2Cash...3 Persoonlijke online omgeving...3 Geen account...4 Inloggen...5 Koppelen / Ontkoppelen...6 2 Order2Cash Uw facturen ontvangt u digitaal via Order2Cash. Binnen

Nadere informatie

Handleiding gebruik Toolbox 55

Handleiding gebruik Toolbox 55 Handleiding gebruik Toolbox 55 Zorgorganisaties 1 Voor u ligt de handleiding gebruik Toolbox 55 voor zorgorganisaties. Deze handleiding leidt u stapsgewijs door het registratiesysteem en maakt het mogelijk

Nadere informatie

Handleiding. Zoeken naar en bestellen van producten op ERIKS.be en TradCom.be

Handleiding. Zoeken naar en bestellen van producten op ERIKS.be en TradCom.be Handleiding Zoeken naar en bestellen van producten op ERIKS.be en TradCom.be DOCUMENTATIENUMMER VAN DEZE PUBLICATIE 059116 v5 ERIKS +BAUDOIN l Boombekelaan 3 l B 2660 Hoboken l T (03) 829 27 34 l info@eriks.be

Nadere informatie

Handleiding Glimworm nieuwsbrief

Handleiding Glimworm nieuwsbrief Handleiding Glimworm nieuwsbrief Auteur: Marten Hoekstra Datum: 26 Mei 2005 Versie: 1.0 Dit document bevat vertrouwelijk informatie die niet voor anderen dan de relatie van Glimworm bedoeld is. Op alle

Nadere informatie

WORDPRESS TRAINING: 1. AANMELDEN

WORDPRESS TRAINING: 1. AANMELDEN WORDPRESS TRAINING: 1. AANMELDEN 1.a Hoe meld ik mij aan? U kunt zich aanmelden door uw domeinnaam gevolgd door /wp-admin te openen in uw browser. Ga naar internet en type (bijvoorbeeld) URL: http://www.uwdomeinnaam.nl/wp-admin

Nadere informatie

NEW WAVE TEXTILES HANDLEIDING WEBSHOP

NEW WAVE TEXTILES HANDLEIDING WEBSHOP NEW WAVE TEXTILES HANDLEIDING WEBSHOP 0 INHOUD 1. Snel bestellen 2 2. Mijn Account 3 3. Product zoeken 5 4. Productinformatie quickview 6 5. Productinformatie uitgebreid 8 6. Winkelkar bestelling plaatsen

Nadere informatie

Domeinwinkel handleiding. Voor al je vragen over domeinnamen, webhosting, e-mail en administratie

Domeinwinkel handleiding. Voor al je vragen over domeinnamen, webhosting, e-mail en administratie Domeinwinkel handleiding Voor al je vragen over domeinnamen, webhosting, e-mail en administratie 1 Inhoudsopgave Door op een vraag in de inhoudsopgave te klikken kom je automatisch bij de pagina met de

Nadere informatie

ONLINE HELPDESKSYSTEEM

ONLINE HELPDESKSYSTEEM ONLINE HELPDESKSYSTEEM Voor al uw gebruikersvragen betreffende Sportlink Club Sportlink Services 21-03-2012 1. GEBRUIKERSONDERSTEUNING Indien u vragen, problemen of wensen heeft met betrekking tot Sportlink

Nadere informatie

IPMarketing. Krijg inzage in uw potentiële klanten door uw website te analyseren! Handleiding 3.0

IPMarketing. Krijg inzage in uw potentiële klanten door uw website te analyseren! Handleiding 3.0 Krijg inzage in uw potentiële klanten door uw website te analyseren! Handleiding 3.0 Voorwoord Welkom bij de handleiding van IP Marketing 3.0. Hier vindt u alle informatie over het gebruik van het vernieuwde

Nadere informatie

Handleiding Mijn Yellowbrick. versie 1.0 augustus 2013. Voordelig bricken, makkelijk parkeren

Handleiding Mijn Yellowbrick. versie 1.0 augustus 2013. Voordelig bricken, makkelijk parkeren Handleiding Mijn Yellowbrick. versie 1.0 augustus 2013 1 Voordelig bricken, makkelijk parkeren Inhoudsopgave Het gebruik van mijn yellowbrick 3 inloggen op mijn yellowbrick 3 het hoofdscherm 4 mijn gegevens

Nadere informatie

Handleiding. Inhoudsopgave 25-02-2014

Handleiding. Inhoudsopgave 25-02-2014 Inhoudsopgave Beheerders Dashboard...2 Kalender beheerders...3 Activiteiten beheren...3 Herhalende activiteiten...4 Wijk coördinatoren...5 Kalenders beheren...5 Kalenders exporteren...6 Gebruikers beheren...7

Nadere informatie

Handleiding voor gebruikers

Handleiding voor gebruikers December 2015 Postbus 19196 3001 BD Rotterdam Bezoekadres Kruisplein 25 3014 DB Rotterdam T 010-2066556 F 010 2130384 info@kennisid.nl Inhoudsopgave 1. Inleiding... 1 1.1 Wat is... 1 1.2 Vragen over...

Nadere informatie

ICEPAY Merchant Manual

ICEPAY Merchant Manual ICEPAY Merchant Manual Aansluiting PayPal Version 01/2011 Inleiding ICEPAY maakt het mogelijk om PayPal betalingen te ontvangen in uw webshop. Om PayPal als betaalmethode te activeren bij ICEPAY, heeft

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Versie 1.3 / 22 april 2016 Inhoud 1. Welkom bij Grant Manager... 3 2. Inloggen... 4 3. Handleiding en wachtwoord wijzigen... 6 4. Tijd schrijven... 7 5. Kosten en uitgaven... 12 6.

Nadere informatie

Handleiding Yellowbrick Android app.

Handleiding Yellowbrick Android app. Handleiding Yellowbrick Android app. versie 1.2 februari 2013 Download hem gratis! Ga naar www.yellowbrick.nl/app en ontdek hem nu. De Yellowbrick Android app is geschikt voor alle toestellen met versie

Nadere informatie

Aanmelden op webshop.boerekreek.be

Aanmelden op webshop.boerekreek.be Aanmelden op webshop.boerekreek.be Om gebruik te maken van de webshop dient u zich eenmalig te registreren. Als dit gebeurd is kan u zich altijd aanmelden met uw persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord.

Nadere informatie

Handleiding Voor Bedrijven

Handleiding Voor Bedrijven Handleiding Voor Bedrijven Versie 1-2017 INHOUDSOPGAVE Inhoud 1. account 3 - Nieuw account aanmaken 2. Inloggen 5 - Op het beheersysteem 3. project 8 - Het aanmaken van een project 3b. project 14 - Biedingen

Nadere informatie

SNELSTART VOOR DOCENTEN

SNELSTART VOOR DOCENTEN SNELSTART VOOR DOCENTEN INLEIDING Best docent, Bedankt voor het downloaden van de Ephorus Snelstart voor Docenten. Als u vragen heeft, neemt u dan contact op met de Ephorus key user binnen uw onderwijsinstelling.

Nadere informatie

Inhoudsopgave V2.02 2

Inhoudsopgave V2.02 2 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Beginnen met InterWord.... 3 Navigatiemenu.... 4 Hoofdmenu aanmaken.... 4 Submenu aanmaken.... 4 Hoofd- en submenu s verwijderen.... 4 Hoofd- en submenu s aan of uit te

Nadere informatie

Handleiding. HetSchoolvoorbeeld.nl. HetSchoolvoorbeeld 2.1. Websites voor het onderwijs. Websites Social media Mediawijsheid Grafisch ontwerp

Handleiding. HetSchoolvoorbeeld.nl. HetSchoolvoorbeeld 2.1. Websites voor het onderwijs. Websites Social media Mediawijsheid Grafisch ontwerp HetSchoolvoorbeeld.nl Websites voor het onderwijs Handleiding HetSchoolvoorbeeld 2.1 Websites Social media Mediawijsheid Grafisch ontwerp Handleiding HetSchoolvoorbeeld 2.1 Pagina 1 Inhoud 1 Opbouw van

Nadere informatie

Installatiehandleiding Joomla binnen Parallels Panel

Installatiehandleiding Joomla binnen Parallels Panel Installatiehandleiding Joomla binnen Parallels Panel 1 Joomla handleiding In deze handleiding zullen we stap voor stap uitleggen hoe u Joomla kunt installeren. Er is natuurlijk nog veel meer mogelijk,

Nadere informatie

Handleiding Zakelijk Exchange Online. Versie maart 2014

Handleiding Zakelijk Exchange Online. Versie maart 2014 Handleiding Zakelijk Exchange Online Versie maart 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Installatie 4 2.1 Inloggen in Zelfservice Cloud 4 2.2 Abonnement selecteren 4 2.3 Eerste gebruiker

Nadere informatie

Kantoren Hierin kunt u instellingen aangaande uw eigen Basecone kantooromgeving

Kantoren Hierin kunt u instellingen aangaande uw eigen Basecone kantooromgeving Basecone Instellingen en Help Instellingen en Help voor super users versie 1.0 oktober 2012 Welkom bij Basecone! Met deze gebruikshandleiding Instellingen en Help voorzien wij u van een overzicht van alle

Nadere informatie

Zakelijk Exchange Online

Zakelijk Exchange Online Zakelijk Exchange Online Installatie handleiding Versie 1.0 1 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Licenties selecteren en gebruikers aanmaken... 4 Stap 1 Inloggen in Zelfservice ICT-diensten... 4 Stap 2 Abonnement

Nadere informatie

1. Kiezen van een cursus... 3. 2. Inloggen... 5 1. Inloggen bestaand account... 5 2. Registreren nieuw account... 6 3. Accountgegevens opvragen...

1. Kiezen van een cursus... 3. 2. Inloggen... 5 1. Inloggen bestaand account... 5 2. Registreren nieuw account... 6 3. Accountgegevens opvragen... Webshop 1 Inhoudsopgave 1. Kiezen van een cursus... 3 2. Inloggen... 5 1. Inloggen bestaand account... 5 2. Registreren nieuw account... 6 3. Accountgegevens opvragen... 7 3. Besteloverzicht en kortingscoupon

Nadere informatie

Handleiding Subsidieportaal Agentschap SZW 02. Mijn Contactpersonen

Handleiding Subsidieportaal Agentschap SZW 02. Mijn Contactpersonen Handleiding Subsidieportaal Agentschap SZW Welkom bij handleiding subsidieportaal Agentschap SZW In deze handleiding module wordt alleen functionaliteit behandeld voor een tekenbevoegde van een organisatie

Nadere informatie

Snelstart Server Online voor Windows en Linux Versie september 2014

Snelstart Server Online voor Windows en Linux Versie september 2014 Snelstart Server Online voor Windows en Linux Versie september 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Server Online Windows voor het eerst gebruiken 4 2.1 Inloggen op Zelfservice Cloud

Nadere informatie

Handleiding wordpress

Handleiding wordpress Handleiding wordpress Wordpress versie 3.0.4 Handleiding versie 1.1 Auteur Website Geert Hoekzema www.geerthoekzema.nl www.geerthoekzema.nl geert@geerthoekzema.nl 1 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Beginnen

Nadere informatie

Release nieuwe versie 1.9.3

Release nieuwe versie 1.9.3 Release nieuwe versie 1.9.3 November 2013 www.siteop.mobi www.siteop.mobi - Kingsfordweg 151-1043 GR Amsterdam Tel: 085 40 123 92 - support.siteop.mob Release Versie Item Versie Datum SiteOpMobi Platform

Nadere informatie

Nu kunnen we beginnen met het opzoeken van producten. Hier zijn 5 mogelijkheden voor voorzien.

Nu kunnen we beginnen met het opzoeken van producten. Hier zijn 5 mogelijkheden voor voorzien. Aanmelden Ga naar onze website www.vanoirschot.be Klik op Inloggen. Geef uw klantnummer, gebruikersnaam en wachtwoord in. Deze gegevens zijn door ons aan u per mail verstrekt. Vergeet niet de vakjes profiel

Nadere informatie

2. INLOGGEN INLOGGEN'

2. INLOGGEN INLOGGEN' 1. DIGITALEWEEK.BE Alle activiteiten die tijdens de Digitale Week plaatsvinden, worden verzameld op de website van de Digitale Week. De deadline om activiteiten in te voeren is 7 maart 2014. 2. INLOGGEN

Nadere informatie

Winkelparade.nl. De krant voor winkelen in Nederland. Handleiding Winkelparade Parade Basis

Winkelparade.nl. De krant voor winkelen in Nederland. Handleiding Winkelparade Parade Basis Winkelparade.nl De krant voor winkelen in Nederland Handleiding Winkelparade Parade Basis Inhoudsopgave Inloggen...3 Het hoofdmenu...4 Mijn zoekwoorden invoeren of wijzigen... 5 Een nieuw nieuwsbericht

Nadere informatie

Handleiding Elsevier Nextens app

Handleiding Elsevier Nextens app Handleiding Elsevier Nextens app U vindt de app in de itunes App Store of Google Play Store door te zoeken op Elsevier Nextens. Als u de app geïnstalleerd heeft op uw tablet/ipad of smartphone: De app

Nadere informatie

Handleiding. Domeinnamen: registreren, verhuizen en gebruiken. Versie september 2014

Handleiding. Domeinnamen: registreren, verhuizen en gebruiken. Versie september 2014 Handleiding Domeinnamen: registreren, verhuizen en gebruiken Versie september 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding... 1 Hoofdstuk 2. Nieuw domein... 2 2.1 Vergeet niet uw nieuwe domein te verifieren...

Nadere informatie

H A N D L E I D I N G W I N K EL K A R R E T J E S t a n d a a r d W e b w i n k e l

H A N D L E I D I N G W I N K EL K A R R E T J E S t a n d a a r d W e b w i n k e l - 1 - H A N D L E I D I N G W I N K EL K A R R E T J E S t a n d a a r d W e b w i n k e l 2 0 1 2 b y W i n k e l k a r r e t j e. c o m - 2 - A u t e u r s r e c h t e n Licentiehouders van dit softwareproduct

Nadere informatie

HANDLEIDING VAN DE BELGAcoM BIZZ SITE BUILDER Met de tool die Uw Zaak Verdient Online aanbiedt, creëert u in enkele minuten uw website. U hoeft zelfs niet meteen alle pagina s te ontwerpen, want u kan

Nadere informatie

ZÉLF JE WORDPRESS WEBSITE MAKEN?

ZÉLF JE WORDPRESS WEBSITE MAKEN? WordPress installeren ZÉLF JE WORDPRESS WEBSITE MAKEN? WordPress Academy Nederland helpt je op weg met onze Basiscursus INHOUD P1 P2 P3 P4 P5 P6 P7 P8 P9 P 10 Wat is WordPress? Voordat je écht kan beginnen

Nadere informatie

Van start met Hosted Exchange 2010 (versie 0.5)

Van start met Hosted Exchange 2010 (versie 0.5) Van start met Hosted Exchange 2010 (versie 0.5) 1. Algemene Instellingen a. DNS instellen b. MX records c. Autodiscovery d. SPF record 2. Control panel a. Inloggen controlepanel b. Navigatie controlepanel

Nadere informatie