D E L T A M A N A G E R

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "D E L T A M A N A G E R"

Transcriptie

1 De bedrijfssoftware Delta Manager heeft alles in huis om uw administratie te vereenvoudigen en te automatiseren. Deze automatisering gebeurt door installatie van één of meerdere standaardmodules, eventueel aangevuld met een aantal opties. Dankzij de modulaire opbouw van dit zeer gebruiksvriendelijke pakket, kiest u zelf de softwareconfiguratie die het beste bij uw administratie past! Algemene kenmerken: Modulaire opbouw, waardoor de software eenvoudig afgestemd kan worden naar uw eigen wensen en noden Gebruiksvriendelijke bediening Uitgebreide zoekfuncties Krachtige en eenvoudige werking Maximale betrouwbaarheid door ingebouwde controles en beveiligingen Exportmogelijkheden naar tekstverwerker, rekenblad, PDF- formaat enz. Uitbreiding van de wettelijke boekhoudkundige vereisten met extra functionaliteiten Mogelijkheid tot maatwerk Alternatieven inzake de werkingsomgeving: Single-user / single-dossier werkingsomgeving: standaard werkingsomgeving, stand-alone toestel, beheer van 1 dossier. Single-user / multi-dossier werkingsomgeving: stand-alone toestel, beheer van maximaal 5 dossiers. Multi-user werkingsomgeving: netwerkversie, inclusief de multi-dossier werkingsomgeving, waarbij het aantal dossiers onbeperkt is.

2 Basismodule Facturatie Algemene kenmerken: Eenvoudige werkwijze (afdrukken offertes, bestellingen, leveringen, facturen, creditnota s, ). Meerdere afdrukken v/e document, afh. v/d klant. Reclameteksten Gebruik van blanco of voorgedrukt papier. Facturatie met prijzen inclusief of exclusief BTW. Gebruik van barcodes mogelijk. Weergave van de statistische verkoopgegevens via schermweergave of via afdruk van lijsten. Behoud en verwerking van de orderdocumenten van de klant (offertes omzetten naar bestellingen, bestellingen naar leveringen enz.).

3 Basismodule Facturatie Aanvullende opties: Link boekhouding : export van de verkoopsgegevens of automatische doorboeking van de facturen naar de boekhouding toe (indien module Delta Boekhouding). Artikelbeheer en aankoophistoriek: uitgebreide artikelfiches met meerdere verkoopprijzen per artikel, voorraadbeheer, weergave van statistische aankoopgegevens via schermweergave of afdruk van lijsten Prijzenboek: vastleggen van prijsafspraken met klanten, via vaste prijzen of via kortingspercentages op de standaard verkoopprijzen en dit per artikelgroep, artikel of kortingsgroep klant. Samengestelde artikels/onderdelen: werken met onderdelen, inclusief de automatische verwerking van de hoofdproducten en de onderdelen naar de stock toe. Lot en serienummer: opvolgingsmodule van serienummers en/of lotnummers met selectiemogelijkheden in de facturatiemodule. Aankoopbeheer, Orderopvolging leveranciers: opstellen van bestellingen aan leveranciers en automatische omzetting naar receptie van goederen. Prijsaanvragen. Historiek analyse: analyse van de verkoop en aankoophistoriek met link naar verkoop- en aankoopbeheer. Bestelvoorstel leveranciers. Realisaties Kassaverkoop: opbouw en behoud van kasverrichtingen vanuit de facturatiemodule, met mogelijke afdruk van een kasfactuur per dag. Instellen van afdruk kasticket. Kassaverkoop via kasmodule:opbouw van kasverrichtingen via touch screen of aparte inputmodule. Backorders: klantafhankelijke afdruk van een overzicht van de backorders bij het opstellen van een leveringsnota of een factuur. Bestelvoorstel klanten: afdruk van de historiek van de aankopen van een klant als zijnde bestelvoorstel gebruikmakend van de actuele prijzen.

4 Basismodule Boekhouding Algemene kenmerken: Dubbele boekhouding. Analytische opvolging. Geavanceerd functies voor het inbrengen en raadplegen van data en voor het afdrukken van boekhoudstukken. Input van aankopen, verkopen, diverse boekingen en financiële boekingen. Afdruk dagboeken (journalen). BTW- aangifte Aangifte Intracommunautaire handelingen Maximale betrouwbaarheid door ingebouwde controles. Exportmogelijkheden naar tekstverwerker, rekenblad, pdf formaat enz. Uitbreiding van de wettelijke boekhoudkundige vereisten met extra functionaliteiten. Bewaren van de boekhoudgegevens van de reeds afgesloten boekjaren, met mogelijkheid tot schermweergave hiervan of afdruk van lijsten en journalen. Optie tot Multi-journaal werking (meerdere verkoopjournalen, aankoopjournalen of diverse dagboeken) Aanvullende opties: Investeringen en afschrijvingen: automatische generatie van investeringsfiches bij het inboeken van de aankopen en prognose van de afschrijvingen. Betaallijst leveranciers: automatische creatie van een betaalbestand (voor de banksoftware Isabel ) of van een betaallijst en met de mogelijkheid deze betalingen tegen te boeken via een diverse boeking. Dashboard, cijfers: weergave van de huidige kerncijfers of van de evolutie van één of meerdere vrij te selecteren cijferreeksen in tabelvorm of als grafiek. Inlezen van verkoopsgegevens: verwerking van extern aangeleverde verkoopsgegevens Budgettering en budgetvergelijking: generatie van tussentijdse afsluitingen en balansen, met budgetvergelijking.

5 Hulpmodules Gepersonaliseerde lay-out Aanpassing van de standaard voorziene lay-outs naar de wensen van de klanten en naar zijn eigen bedrijfsstijl. Mogelijk aan te passen lay-outs: de lay-outs uit de module verkoopbeheer en facturatie (facturen, bestellingen, leveringen,.), de lay-out van de rappels en betalingsherinneringen, de lay-outs uit de module aankoopbeheer en bestellingen leveranciers, de lay-out van de prijsafspraken, de lay-out van het bestelvoorstel klanten en de lay-out van de backorders. Analyse query Analyse van cijfergegevens aan de hand van vrij te bepalen queries. Link van de resultaten naar MS Excel. Eventuele update van de aanwezige data via query. Analyse lijst Omvorming van een klein tekstbestand (met hierin de omschrijving van de gewenste gegevens en van de lay-out) naar een gegevenstabel met eventuele extra selecties en weergave van subtotalen en totalen. Deze gegevenstabel kan dan vervolgens via één muisklik omgezet worden naar een Excel document of naar een lijst. Analyse grafiek Weergave van cijfergegevens in grafiekvorm, op basis van specifiek opgestelde criteria. Deze grafiek kan een staafdiagram, cirkeldiagram of gestapeld staafdiagram zijn. De grafiek kan dan vervolgens via één muisklik afgedrukt of bewaard worden.

6 Hulpmodules Acties / Urenregistratie Registratie per persoon van de voor een klant of leverancier uitgevoerde of uit te voeren acties, al dan niet toegewezen aan een specifiek project. (urenregistratie, projectopvolging) Verzenden van documenten in PDF formaat Verzending van documenten (rappel, offerte, factuur, ) via met personalisatie van de inhoud van het bericht en automatische archivering van het pdf-document. Agenda / Afsprakenkalender Beheer van een afsprakenkalender met instelbare tijdsduur en herhaling. Ingave van de afspraken van alle medewerkers. Korte beschrijving van de afspraak en toewijzing van de afspraak aan een persoon. Beheer van meerdere afsprakenkalenders tegelijkertijd. Weergave van afspraken in verschillende kleuren. Overzicht van de afspraken per dag, per week of per maand. Gedetailleerd takenoverzicht per dag. Controle dubbele afspraken.

7 Module Automatische back-up Algemene kenmerken: Automatische back-up bij het opstarten van de computer, dagelijks op een vast tijdstip en/of op een willekeurig door de gebruiker gekozen moment Multi-level back-up met een ingebouwde controle op de datum van de reeds aanwezige back-upbestanden Gebruik van de Winzip software voor het beperken van de door de back-upbestanden in beslag genomen ruimte; De back-up mogelijkheden zijn niet beperkt tot de data van de software Delta Manager maar de op te nemen data is vrij te bepalen en is steeds aanpasbaar; De doellocatie van de back-up is vrij te bepalen en is steeds aanpasbaar. Extra toepassingsmodules Onderstaande toepassingen zijn losstaande programma s dewelke als doel hebben de software Delta Manager verder aan te vullen, teneinde nog beter aan uw behoeften en wensen te voldoen. Enkele van onze huidige specifieke toepassingsgebieden : Electrohandels (recupel, bebat, opvolging serienummers, ) Voedingssector (opvolging van lotnummers, tracebility, ) Bouwsector, opvolging van bouwmaterialen (afhalingen, leeggoed, ), werfopvolging,... Drankencentrales (leeggoed, accijzen, ) Garages (nieuwe wagens, tweedehandswagens, CARPASS, ). Boekhoudkantoren Verhuring Toonbankverkoop, kassaverkoop (verwerking van leeggoed, ), Tijdsregistratie Conversie van data van andere software naar de software Delta Manager toe Voor nadere informatie inzake deze toepassingen kan u ons steeds contacteren. Wij verstrekken u hierbij graag de nodige vrijblijvende informatie. Tevens zijn we bereid uw specifiek toepassingsgebied te analyseren en hiertoe geheel vrijblijvende een gepaste oplossing voor te stellen (gratis analyse en offerte).

8 Prijsoverzicht Facturatie en orderopvolging klanten Facturatie, orderopvolging klanten en verkoopshistoriek Link boekhouding Artikelbeheer en aankoophistoriek Prijzenboek Samengestelde artikelen en onderdelen Serie en lotnummers Aankoopbeheer en bestellingen leveranciers Historiekanalyse Kassaverkoop via facturatiemodule, incl. afdruk kasticket Kassaverkoop via touch-screen of inputmodule Backorders Bestelvoorstel Boekhouding Boekhouding, boekhoudhistoriek en BTW aangifte Multi-journaal Investeringen en afschrijvingen Betaallijst leveranciers Dashboard cijfers Import verkoopsgegevens Budgettering en budgetvergelijking Aanvullende modules en alternatieven werkingsomgeving Gepersonaliseerde lay-outs, per lay-out Inlezen bestanden vanuit MS Excel Analyse query Analyse lijst Analyse grafiek Creatie extra analyse lijst of grafiek, per document Acties Installatie per toestel, inclusief basisopleiding Extra gebruiker Multi-dossier (5 dossiers) Multi-user & Multi-dossier (netwerkversie, onbeperkt aantal dossiers) Verzending van documenten in pdf formaat Agenda / Afsprakenkalender in single-user werkingsomgeving Agenda / Afsprakenkalender in multi-user werkingsomgeving GRATIS GRATIS

9 Onderhoudscontracten Het betreft hier enerzijds een telefonisch onderhoudscontract en anderzijds de wettelijk vereiste upgrades van de aangekochte modules en opties en dit gedurende één jaar. Voor de personen die in het bezit zijn van de module boekhouding bevat dit onderhoudscontract tevens onze bijstand bij de jaarafsluiting van één dossier. Tevens kan u steeds gratis deelnemen aan de door Delta Software Services gegeven seminaries en informatiesessies. Onze onderhoudscontracten zijn niet verplicht bij de aankoop van onze software Delta Manager! Persoonlijke dienstverlening D.S.S. Telefonische helpdesk Advies en begeleiding in automatiseringsprojecten Gespecialiseerde opleiding Maatwerken (analyse van de noden en prijs op aanvraag) Mocht u interesse vertonen in onze software, aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij zijn steeds bereid u gratis een demonstratie van onze software te geven of u een vrijblijvende offerte op te maken.

ACCOUNTING & COMMERCIAL SOFTWARE

ACCOUNTING & COMMERCIAL SOFTWARE ACCOUNTING & COMMERCIAL SOFTWARE BROCHURE BROCHURE Deze brochure heeft tot doel u een beknopt overzicht te geven van de vele mogelijkheden binnen EQUISIS, ons modulair softwarepakket voor boekhouding en

Nadere informatie

Investerings- Automatische voorbereiding en g e n e r a t i e v a n d e afschrijvingsboekingen via het diverse posten dagboek.

Investerings- Automatische voorbereiding en g e n e r a t i e v a n d e afschrijvingsboekingen via het diverse posten dagboek. Algemene Boekhouding Opties: licentie multi-vennootschappen, multi-gebruikers, beheer investeringsgoederen, rapportering, importeringen, betalingsherinneringen voor klanten, E-banking, commercieel beheer,

Nadere informatie

DM2007 Analyselijsten Inhoud

DM2007 Analyselijsten Inhoud DM2007 Analyselijsten Inhoud DM2007 Analyselijsten... 1 Algemene werkwijze... 4 Standaard analyselijsten... 6 Klantenfiche 7 Klantenlijst 8 Klantennotas 9 Prijslijst 10 Realisatie klant verkoper 11 Verkoop

Nadere informatie

Speciale Overstap-actie van Cockpit Boekhouding naar Dave Accounting (standaardversies)

Speciale Overstap-actie van Cockpit Boekhouding naar Dave Accounting (standaardversies) Speciale Overstap-actie van Cockpit Boekhouding naar Dave Accounting (standaardversies) Just Software bvba - Tel 02/567 21 71 - Fax 02/567 14 17 - www.justsoftware.be - info@justsoftware.be 1) Hoe verloopt

Nadere informatie

Ordas. Handel & Industrie

Ordas. Handel & Industrie Ordas Handel & Industrie Inhoud Enterprise Resource Planning........................... 4 CRM........................................................... 5 Producten en Diensten....................................

Nadere informatie

CPS business tools. geef een nieuwe dimensie aan uw administratief beheer

CPS business tools. geef een nieuwe dimensie aan uw administratief beheer CPS business tools geef een nieuwe dimensie aan uw administratief beheer Betaalbare software met service, aantrekkelijke prijs geschikt voor het KMO-budget. Gebruiksvriendelijk Veilig en betrouwbaar Krachtig

Nadere informatie

Speciale Overstap-actie van Cockpit Boekhouding en Orderbeheer naar Dave Accounting en Order Administration (standaardversies)

Speciale Overstap-actie van Cockpit Boekhouding en Orderbeheer naar Dave Accounting en Order Administration (standaardversies) Speciale Overstap-actie van Cockpit Boekhouding en Orderbeheer naar Dave Accounting en Order Administration (standaardversies) Just Software bvba - Tel 02/567 21 71 - Fax 02/567 14 17 - www.justsoftware.be

Nadere informatie

WIE ZIJN WIJ? WIE ZIJN WIJ?

WIE ZIJN WIJ? WIE ZIJN WIJ? WIE ZIJN WIJ? CTS Software (de voorloper van AXITO) werd opgericht in 1991 door Jacky Smeulders. Het doel van Jacky (systeemanalist-programmeur van opleiding met als specialisatie boekhouding) was/is om

Nadere informatie

ATHENA 2.0 Technische beschrijving

ATHENA 2.0 Technische beschrijving 1 Doelgroep: 2 2 Vereisten: 2 3 Technische opbouw van Athena 3 4 Snel aan de slag 4 5 Beschrijving van de mogelijkheden 5 A. De basisgegevens 5 1) Klanten 5 2) Leveranciers 6 3) Contactpersonen 6 4) Vertegenwoordigers

Nadere informatie

TAGOR ORAS Ordas OLS. Gerechtsdeurwaarders. Accounting. Handel & Industrie. Logistieke Dienstverlening

TAGOR ORAS Ordas OLS. Gerechtsdeurwaarders. Accounting. Handel & Industrie. Logistieke Dienstverlening TAGOR ORAS Ordas OLS Gerechtsdeurwaarders Accounting Handel & Industrie Logistieke Dienstverlening Inhoud Kennis van zaken....................................................... 4 De ORGANI-aanpak...................................................

Nadere informatie

ids 2011 Om uw software goed te kiezen Facturatie/Beheer P. 14 P. 12 Zelfstandigen, KMO s, starters, VZW s, Handelaars, Boekhouders,...

ids 2011 Om uw software goed te kiezen Facturatie/Beheer P. 14 P. 12 Zelfstandigen, KMO s, starters, VZW s, Handelaars, Boekhouders,... Boekhouding P. 3 Facturatie/Beheer P. 7 Verkooppunten P. 12 Oplossingen P. 14 ids 2011 Om uw software goed te kiezen Zelfstandigen, KMO s, starters, VZW s, Handelaars, Boekhouders,... Boekhouding Facturatie/Beheer

Nadere informatie

7T software. dé standaard in branche oplossingen

7T software. dé standaard in branche oplossingen 7T software dé standaard in branche oplossingen 7T software Dé standaard in branche oplossingen 7T software levert de automatisering voor uw administratieve- en logistieke organisatie. Met onze specialisatie

Nadere informatie

Inhoud. Accounting... 4. ... meer dan boekhouding... 5. Multi... én wijzigbaar... 6. Digitaal Dossier... 7. Aankopen... 8. ... met integratie...

Inhoud. Accounting... 4. ... meer dan boekhouding... 5. Multi... én wijzigbaar... 6. Digitaal Dossier... 7. Aankopen... 8. ... met integratie... ORAS Accounting Inhoud Accounting........................................... 4... meer dan boekhouding........................... 5 Multi... én wijzigbaar................................ 6 Digitaal Dossier......................................

Nadere informatie

P R O D U C T B Y A N D R O M E D A

P R O D U C T B Y A N D R O M E D A P R O D U C T B Y A N D R O M E D A U W A D M I N I S T R AT I E W O R D T K I N D E R S P E L Voor wie perseus ADMIN is een softwarepakket dat kleine of middelgrote bedrijven helpt hun dagelijkse administratie

Nadere informatie

SAGE BOB SOFTWARE VEREENVOUDIGT UW LEVEN!

SAGE BOB SOFTWARE VEREENVOUDIGT UW LEVEN! SAGE BOB SOFTWARE VEREENVOUDIGT UW LEVEN! Voorstelling van de nieuwe versie 3.3 We stellen u vandaag met trots de nieuwe versie 3.3 van BOB Software voor. Ons doel: uw gebruik van het programma vereenvoudigen

Nadere informatie

Om uw software goed te kiezen

Om uw software goed te kiezen Om uw software goed te kiezen Zelfstandigen, KMO s, starters, VZW s, Handelaars, Boekhouders,... Eenvoudigheid is een troef Boekhouding Facturatie/Beheer Verkooppunten Oplossingen Ciel, de goede keuze

Nadere informatie

Om uw software goed te kiezen. Eenvoudigheid is een troef. Zelfstandigen, KMO s, starters, VZW s, Handelaars, Boekhouders,...

Om uw software goed te kiezen. Eenvoudigheid is een troef. Zelfstandigen, KMO s, starters, VZW s, Handelaars, Boekhouders,... Eenvoudigheid is een troef Om uw software goed te kiezen Zelfstandigen, KMO s, starters, VZW s, Handelaars, Boekhouders,... Boekhouding Facturatie/Beheer Verkooppunten Oplossingen CIEL, DE GOEDE KEUZE

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Soft-Naert bvba Tel : 051/308537. Mariastraat 4 Fax : 051/314854. 8870 Izegem E-mail : info@soft-naert.be

Inhoudsopgave. Soft-Naert bvba Tel : 051/308537. Mariastraat 4 Fax : 051/314854. 8870 Izegem E-mail : info@soft-naert.be Inhoudsopgave 1 Voorstelling Soft Naert... 2 2 Overzicht van onze producten en diensten... 4 2.1 ERP-software op maat... 4 2.2 ERP-softwarepakketten... 4 2.3 Hardware en netwerken... 4 3 Enkele referenties

Nadere informatie

Zaalagenda.nl. Pioen Partners. Bekijk ook onze website www.pioenpartners.nl of www.zaalagenda.nl

Zaalagenda.nl. Pioen Partners. Bekijk ook onze website www.pioenpartners.nl of www.zaalagenda.nl Pioen Partners Zaalagenda.nl Bekijk ook onze website www.pioenpartners.nl of www.zaalagenda.nl Pioen Partners Tel: +31 (0)546 456223 E-mail info@pioenpartners.nl Voorwoord Zaalagenda.nl is ontwikkeld vanuit

Nadere informatie

TOTAALBEHEER AUTO-ONDERDELEN SOFTCAR2002. voor ondernemingen in. Software meets Autopartsdealer

TOTAALBEHEER AUTO-ONDERDELEN SOFTCAR2002. voor ondernemingen in. Software meets Autopartsdealer TOTAALBEHEER voor ondernemingen in AUTO-ONDERDELEN SOFTCAR2002 Software meets Autopartsdealer UW TOEKOMST IN UW EIGEN HANDEN met SOFTCAR2002 Betrouwbaarheid, snelheid en flexibiliteit, het zijn slechts

Nadere informatie

POPSY 3. De echte boekhoudkundige revolutie. Boekhouding en beheer op maat voor KMO s

POPSY 3. De echte boekhoudkundige revolutie. Boekhouding en beheer op maat voor KMO s POPSY 3 De echte boekhoudkundige revolutie Boekhouding en beheer op maat voor KMO s Als de nummer 1 in boekhoudsoftware voor Windows in België staat Popsy sinds meer dan 20 jaar ondernemingen en zelfstandigen

Nadere informatie

VOOR de handel en logistiek

VOOR de handel en logistiek VOOR de handel en logistiek Inhoudsopgave Inhoudsopgave imuis Professionele administratieve software voor de Handel en Logistiek 3 Belangrijkste argumenten om voor imuis te kiezen 3 Basis financieel Starten

Nadere informatie

Een frisse kijk op uw onderneming. Afgestemd op uw bedrijf. Handig in gebruik

Een frisse kijk op uw onderneming. Afgestemd op uw bedrijf. Handig in gebruik Afgestemd op uw bedrijf Zowel de kleine zelfstandige als de grotere KMO kan met Mercis aan de slag. Mercis biedt u op maat gesneden oplossingen voor diverse sectoren. Mercis bestrijkt al uw commerciële

Nadere informatie

KashExpert v2014.1 Handleiding. http://www.kashexpert.be

KashExpert v2014.1 Handleiding. http://www.kashexpert.be v2014.1 Handleiding http://www.kashexpert.be Inhoudsopgave 1 Inleiding 1 2 Kennismaking 3 2.1 installeren.................................... 4 2.2 opstarten..................................... 4 2.2.1

Nadere informatie

KashExpert v2014.1 Handleiding. http://www.kashexpert.be

KashExpert v2014.1 Handleiding. http://www.kashexpert.be v2014.1 Handleiding http://www.kashexpert.be Inhoudsopgave 1 Inleiding 1 2 Kennismaking 3 2.1 installeren.................................... 4 2.2 opstarten..................................... 4 2.2.1

Nadere informatie

WinBooks. Glashelder voor iedereen.

WinBooks. Glashelder voor iedereen. WinBooks. Glashelder voor iedereen. WinBooks accounting 1 WatWinBooks zo exclusief maakt Primeurs, troeven en innoverende functionaliteiten maken van WinBooks een software die op zijn tijd vooruitloopt.

Nadere informatie

KashExpert v2014.1 Handleiding. http://www.kashexpert.be

KashExpert v2014.1 Handleiding. http://www.kashexpert.be v2014.1 Handleiding http://www.kashexpert.be Inhoudsopgave 1 Inleiding 1 2 Kennismaking 3 2.1 installeren.................................... 4 2.2 opstarten..................................... 4 2.2.1

Nadere informatie

De nieuwigheden van BOB Software 3.3 : Algemene en Analytische Boekhouding

De nieuwigheden van BOB Software 3.3 : Algemene en Analytische Boekhouding De nieuwigheden van BOB Software 3.3 : Algemene en Analytische Boekhouding Inhoudstafel 1. Inleiding... 3 2. Configuratie van de nieuwigheden... 4 3. Basisbestanden... 5 Fiches van derden... 5 Beperkte

Nadere informatie

Briljant Algemene handleiding

Briljant Algemene handleiding Briljant Algemene handleiding Inhoud 1. WERKEN MET BRILJANT... 1 Briljant Administrator: een geïntegreerde administratie... 1 Briljant Administrator of Account opstarten... 3 Vanuit een geopend dossier

Nadere informatie

Catalogus 2010 CIEL SELECTIEWIJZER VOOR HET JUISTE SOFTWAREPAKKET

Catalogus 2010 CIEL SELECTIEWIJZER VOOR HET JUISTE SOFTWAREPAKKET Catalogus 2010 CIEL SELECTIEWIJZER VOOR HET JUISTE SOFTWAREPAKKET Eenvoud is troef! , de juiste reflex voor uw beheer! biedt al meer dan twintig jaar softwarepakketten en diensten die afgestemd zijn op

Nadere informatie