BESTELBON Virtual Invoice

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "BESTELBON Virtual Invoice"

Transcriptie

1 Virtual Invoice Virtual Invoice Light : Biedt de mogelijkheid aankoopfacturen en andere documenten te scannen, annotaties aan te brengen en de gescande documenten naar de server van de fiduciaire via Internet te versturen (upload ftp). Integratie in de WinBooks boekhouding voor het visualiseren van de gescande documenten. Geen optische herkenning. Virtual invoice Business : Herneemt alle functies van de Light module, met daarenboven de optische herkenning van zones van de aankoopfacturen d.m.v. 2 methodes (freeform & layout based), zijn complete integratie in de WinBooks coderings module en de mogelijkheid teksten op te zoeken in het geheel van facturen. Deze Business module biedt de mogelijkheid bladzijden per jaar te herkennen. Virtual invoice Enterprise: Herneemt alle functies van de Business module met : Serverversie : laat OCR-proces toe op de achtergrond. ScanSend : Gratis module voor de klanten van de fiduciaire die hun toelaat om documenten te scannen en rechtstreeks door te sturen naar de fiduciaire. Deze documenten worden onmiddellijk geprocessed en de fiduciaire wordt op de hoogte gesteld van zodra deze beschikbaar zijn in het dossier van de klant. De optie VIRS garandeert 100% herkenning. Integere Scanning : die u toelaat de Certificatie van overeenstemming van de factuur die ten opzichte van het origineel papier wordt gescand Max. aantal bladz. per jaar : Max. aantal bladz. per jaar : Max. aantal bladz. per jaar : Max. aantal bladz. per jaar : Onbeperkte aantal van pagina's Ons raadplegen TOT.Excl. BTW Opties : Goedkeuring van de facturen ( notificatie en elektronische handtekening) 1 Tot 5 users Extra users Sub-Totaal software Updatingovereenkomst :... Virtual Invoice stempel voor nummering en scheiding van bladzijdes Hardware bescherming sleutel (Dongle USB) Software Development Kit (SDK) voorbehouden voor de integrators /jaar NB : Bij een bestelling van een Business versie of Enterprise versie dient u ons het aantal CPU s mede te delen. 1. Niet beschikbaar met de Light versie. 2.Laat de herkenning op verschillende pc s toe door het verplaatsen van de sleutel. Te vermelden bij de bestelling van de licentie. 3.De klant die gebruikt maakt van een programma dat SDK aanwendt moet over een versie van Virtual Invoice beschikken. Jaarlijkse licentie helpdeskonline inbegrepen. Door het ondertekenen van de onderhavige bestelling verklaart u kennis genomen te hebben van de algemene verkoopsvoorwaarden van WinBooks en van de updateovereenkomst en ermee akkoord te gaan.

2 Virtual Invoice V.I.R.S Virtual Invoice Recognition Service* 100% volledige herkenningsgraad van de boekhoudkundige elementen op facturen via internet. Deze 'Service' biedt een garantie aan: de verbruiker betaalt alleen facturen die 100% herkend zijn. Patroon van facturen Patroon van facturen... Patroon van facturen. Integere Scanning* : Certificatie van overeenstemming van de factuur die ten opzichte van het origineel papier wordt gescand TOTAAL Excl. BTW Patroon van facturen Patroon van facturen... Patroon van facturen.. Optie: opslag van de integer gescande facturen op een beveiligde internetserver - zie onze ASP-partners * geen Updatingovereenkomst voor de patronen.

3 VZW niet btw plichtig Virtual Invoice* Virtual Invoice Light : Biedt de mogelijkheid aankoopfacturen en andere documenten te scannen, annotaties aan te brengen en de gescande documenten naar de server van de fiduciaire via Internet te versturen (upload ftp). Integratie in de WinBooks boekhouding voor het visualiseren van de gescande documenten. Geen optische herkenning. Virtual invoice Business : Herneemt alle functies van de Light module, met daarenboven de optische herkenning van zones van de aankoopfacturen d.m.v. 2 methodes (freeform & layout based), zijn complete integratie in de WinBooks coderings module en de mogelijkheid teksten op te zoeken in het geheel van facturen. Deze Business module biedt de mogelijkheid bladzijden per jaar te herkennen. Virtual invoice Enterprise: Herneemt alle functies van de Business module met : Serverversie : laat OCR-proces toe op de achtergrond. ScanSend : Gratis module voor de klanten van de fiduciaire die hun toelaat om documenten te scannen en rechtstreeks door te sturen naar de fiduciaire. Deze documenten worden onmiddellijk geprocessed en de fiduciaire wordt op de hoogte gesteld van zodra deze beschikbaar zijn in het dossier van de klant. De optie VIRS garandeert 100% herkenning. Integere Scanning : die u toelaat de Certificatie van overeenstemming van de factuur die ten opzichte van het origineel papier wordt gescand P RIJS Korting VZW TOT.Excl. BTW Max. aantal bladz. per jaar : Max. aantal bladz. per jaar : Max. aantal bladz. per jaar : Max. aantal bladz. per jaar : Onbeperkte aantal van pagina's... Opties : Goedkeuring van de facturen ( notificatie en elektronische handtekening ) 1 Tot 5 users... Extra users..... Sub-Totaal software Updatingovereenkomst Ons raadplegen Virtual Invoice stempel voor nummering en scheiding van bladzijdes 250 Hardware bescherming sleutel (Dongle USB) Software Development Kit (SDK) voorbehouden voor de integrators /jaar - Totaal bedrag van de bestelling NB : Bij een bestelling van een Business versie of Enterprise versie dient u ons het aantal CPU s mede te delen. 1. Niet beschikbaar met de Light versie. 2.Laat de herkenning op verschillende pc s toe door het verplaatsen van de sleutel. Te vermelden bij de bestelling van de licentie. 3.De klant die gebruikt maakt van een programma dat SDK aanwendt moet over een versie van Virtual Invoice beschikken. Jaarlijkse licentie helpdeskonline inbegrepen. Door het ondertekenen van de onderhavige bestelling verklaart u kennis genomen te hebben van de algemene verkoopsvoorwaarden van WinBooks en van de updateovereenkomst en ermee akkoord te gaan.

4 VZW niet btw plichtig Virtual Invoice* V.I.R.S Virtual Invoice Recognition Service* 100% volledige herkenningsgraad van de boekhoudkundige elementen op facturen via internet. Deze 'Service' biedt een garantie aan: de verbruiker betaalt alleen facturen die 100% herkend zijn. Patroon van facturen Patroon van facturen... Patroon van facturen. Integere Scanning* : Certificatie van overeenstemming van de factuur die ten opzichte van het origineel papier wordt gescand TOTAAL Excl. BTW Patroon van facturen Patroon van facturen... Patroon van facturen.. Optie: opslag van de integer gescande facturen op een beveiligde internetserver - zie onze ASP-partners * geen Updatingovereenkomst voor de patronen.

5 Verhuur - Virtual Invoice Virtual Invoice Light : Biedt de mogelijkheid aankoopfacturen en andere documenten te scannen, annotaties aan te brengen en de gescande documenten naar de server van de fiduciaire via Internet te versturen (upload ftp). Integratie in de WinBooks boekhouding voor het visualiseren van de gescande documenten. Geen optische herkenning. Virtual invoice Business : Herneemt alle functies van de Light module, met daarenboven de optische herkenning van zones van de aankoopfacturen d.m.v. 2 methodes (freeform & layout based), zijn complete integratie in de WinBooks coderings module en de mogelijkheid teksten op te zoeken in het geheel van facturen. Deze Business module biedt de mogelijkheid bladzijden per jaar te herkennen. Virtual invoice Enterprise: Herneemt alle functies van de Business module met : Serverversie : laat OCR-proces toe op de achtergrond. ScanSend : Gratis module voor de klanten van de fiduciaire die hun toelaat om documenten te scannen en rechtstreeks door te sturen naar de fiduciaire. Deze documenten worden onmiddellijk geprocessed en de fiduciaire wordt op de hoogte gesteld van zodra deze beschikbaar zijn in het dossier van de klant. De optie VIRS garandeert 100% herkenning. Integere Scanning : die u toelaat de Certificatie van overeenstemming van de factuur die ten opzichte van het origineel papier wordt gescand Max. aantal bladz. per jaar : Max. aantal bladz. per jaar : Max. aantal bladz. per jaar : Max. aantal bladz. per jaar : Onbeperkte aantal van pagina's Ons raadplegen TOT.Excl. BTW Opties : Goedkeuring van de facturen ( notificatie en elektronische handtekening) 1 Tot 5 users Extra users... Sub-Totaal software - - Niet te huur, enkel beschikbaar via aankoop : Virtual Invoice stempel voor nummering en scheiding van bladzijdes - Hardware bescherming sleutel (Dongle USB) Software Development Kit (SDK) voorbehouden voor de integrators Huurvergoeding welke jaarlijks op voorhand gefactureerd en te betalen is. De huurprijs omvat de jaarlijkse updates NB : Bij een bestelling van een Business versie of Enterprise versie dient u ons het aantal CPU s mede te delen. 1. Niet beschikbaar met de Light versie. 2.Laat de herkenning op verschillende pc s toe door het verplaatsen van de sleutel. Te vermelden bij de bestelling van de licentie. 3.De klant die gebruikt maakt van een programma dat SDK aanwendt moet over een versie van Virtual Invoice beschikken. Jaarlijkse licentie helpdeskonline inbegrepen. Door het ondertekenen van de onderhavige bestelling verklaart u kennis genomen te hebben van de algemene verkoopsvoorwaarden van WinBooks en van de updateovereenkomst en ermee akkoord te gaan.

6 Verhuur - Virtual Invoice V.I.R.S Virtual Invoice Recognition Service* Niet te huur, enkel beschikbaar via aankoop. 100% volledige herkenningsgraad van de boekhoudkundige elementen op facturen via internet. Deze 'Service' biedt een garantie aan: de verbruiker betaalt alleen facturen die 100% herkend zijn. Patroon van facturen Patroon van facturen... Patroon van facturen. Integere Scanning* : Niet te huur, enkel beschikbaar via aankoop TOTAAL Excl. BTW Certificatie van overeenstemming van de factuur die ten opzichte van het origineel papier wordt gescand Patroon van facturen Patroon van facturen... Patroon van facturen.. Optie: opslag van de integer gescande facturen op een beveiligde internetserver - zie onze ASP-partners * geen Updatingovereenkomst voor de patronen.

Algemene parameters in WinBooks Accounting

Algemene parameters in WinBooks Accounting Algemene parameters in WinBooks Accounting Om een geheel van handelingen toe te laten en te automatiseren tijdens het inlezen van Virtual Invoice gegevens in de boekhouding, dient men de algemene parameters

Nadere informatie

Prijslijst Wings Boekhouding en Logistiek Prijzen exclusief btw, geldig vanaf 01/01/2014 Prijswijzigingen voorbehouden.

Prijslijst Wings Boekhouding en Logistiek Prijzen exclusief btw, geldig vanaf 01/01/2014 Prijswijzigingen voorbehouden. Prijslijst Wings Boekhouding en Logistiek Prijzen exclusief btw, geldig vanaf 01/01/2014 Prijswijzigingen voorbehouden. Wings uitvoering: STANDAARD PROFESSIONAL ENTERPRISE licentie SA (1) licentie SA (1)

Nadere informatie

Opstarten met Virtual Invoice

Opstarten met Virtual Invoice Opstarten met Virtual Invoice Welkom bij Virtual Invoice van WinBooks on Web Met Virtual Invoice van WinBooks on web, kunt u: de gescande factuur dat aan het document van een verrichting gelinkt is, bewaren;

Nadere informatie

Platform REI (Renta Electronic Invoice) Specifieke voorwaarden 1

Platform REI (Renta Electronic Invoice) Specifieke voorwaarden 1 Platform REI (Renta Electronic Invoice) Specifieke voorwaarden 1 1. Toepassingsgebied Deze Specifieke voorwaarden zijn van toepassing op (het gebruik van) het REI-platform. Door het gebruik van het REI-platform

Nadere informatie

Optimaliseer de digitalisering in uw BBC-boekhouding

Optimaliseer de digitalisering in uw BBC-boekhouding 10 de Cevi Klantendag 1 Optimaliseer de digitalisering in uw BBC-boekhouding Sander De Bo, financieel beheerder van gemeente en OCMW Zwevegem en Inge Vander Beke (Cevi NV) 10 de Cevi Klantendag 2 Inhoud

Nadere informatie

Opstarten van de GRATIS facturatiemodule

Opstarten van de GRATIS facturatiemodule Opstarten van de GRATIS facturatiemodule 1 Welkom in het gratis facturatieprogramma van WinBooks on Web Het gratis facturatieprogramma is ontworpen om u kennis te laten maken met de interessante functionaliteiten

Nadere informatie

WinBooks Connect: voor de ondernemer/klant WinBooks Classic: voor de boekhouder/accountant

WinBooks Connect: voor de ondernemer/klant WinBooks Classic: voor de boekhouder/accountant WinBooks Connect: voor de ondernemer/klant 3 1. Startscherm: opladen van de facturen 4 2. Facturen bewerken, verplaatsen naar een specifieke map, delen of downloaden 6 3. Facturen groeperen of splitsen

Nadere informatie

Satellietversie Versie 2.5 Januari 2003

Satellietversie Versie 2.5 Januari 2003 Satellietversie Versie 2.5 Januari 2003 Inhoudsopgave Algemeen... 3 Omschrijving... 3 Licentie... 3 Transfer methode... 4 Beveiliging... 5 Dagboeken bestemd voor de ingaven op afstand... 5 Tabellen Derden

Nadere informatie

EMAILWAVE. Professionele E-mail Marketing tool

EMAILWAVE. Professionele E-mail Marketing tool Introductie EmailWave is dé manier om uw leden of klanten uw nieuwsbrief toe te sturen. De applicatie biedt vele mogelijkheden om het voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken uw leden of klanten op de hoogte

Nadere informatie

Tarief. Sage BOB 30 Licentie Modus

Tarief. Sage BOB 30 Licentie Modus Tarief Sage BOB 30 Januari 2013 Sage BOB 30 SQL - Beheeroplossing Tarieven KMO/VZW Software (1) Basis B30A10000 Sage BOB 30 Boekhouding Monopost Mono dossier 875 Software - Opties B30A10100 Analytische

Nadere informatie

FashionBase Start voor Fashion voor Mac en Windows

FashionBase Start voor Fashion voor Mac en Windows FashionBase Start voor Fashion voor Mac en Windows A- Locale PC (Mac en Win.) voor 499,- excl. btw eenmalig. B- Cloud versie voor 27,50 + 15,- p. mnd onderhoudscontract excl. btw. FashionBase Start incl.

Nadere informatie

Sage BOB 50 Expert EIR - JGR Modus

Sage BOB 50 Expert EIR - JGR Modus Algemeen Tarief Sage BOB 50 Expert EIR - JGR Modus April 2013 BELANGRIJK Commercialiseringsmode JGR (Jaarlijks Gebruiksrecht) Elk programma gecommercialiseerd in JGR-modus houdt zowel de inschrijving voor

Nadere informatie

Versie 1.0 1. Exact Online. Dienstbeschrijving

Versie 1.0 1. Exact Online. Dienstbeschrijving Versie 1.0 1 Dienstbeschrijving Inhoudsopgave 1 Inleiding...3 2 De dienst...4 2.1 Verschillen tussen Prepaid en Advanced...5 2.2 Wat kost het?...6 3 Levering en Service...7 3.1 Servicedesk...7 3.2 Inhoudelijke

Nadere informatie

Geautomatiseerde factuurverwerking: ImageCapture voor SAP Business One. Woensdag 26 september 2018

Geautomatiseerde factuurverwerking: ImageCapture voor SAP Business One. Woensdag 26 september 2018 Geautomatiseerde factuurverwerking: ImageCapture voor SAP Business One Woensdag 26 september 2018 Agenda Introductie Demo scenario s Samenvatting en vragen Introductie Jan Willem de Bruijn Serac Maarten

Nadere informatie

GEEN ZIN IN OVERTYPEN?

GEEN ZIN IN OVERTYPEN? GEEN ZIN IN OVERTYPEN? VERSNEL UW BUSINESS DOOR: AUTOMATISCHE DATA INVOER W ORKFLOW VOOR GOEDKEURING TIJDENS HET INKOOPPROCES DIGITAAL DOCUMENT ARCHIEF DOCUMENT CAPTURE Document Capture voor Dynamics NAV

Nadere informatie

Algemeen Tarief. Sage BOB 50 Expert EIR - JGR Modus

Algemeen Tarief. Sage BOB 50 Expert EIR - JGR Modus Algemeen Tarief Sage BOB 50 Expert EIR - JGR Modus Januari 2013 BELANGRIJK Commercialiseringsmode JGR (Jaarlijks Gebruiksrecht) Elk programma gecommercialiseerd in JGR-modus houdt zowel de inschrijving

Nadere informatie

VERKLARING SECUNDAIR HERGEBRUIK VAN PERSARTIKELEN DOOR PUBLIC RELATIONS BEDRIJVEN

VERKLARING SECUNDAIR HERGEBRUIK VAN PERSARTIKELEN DOOR PUBLIC RELATIONS BEDRIJVEN 1 VERKLARING SECUNDAIR HERGEBRUIK VAN PERSARTIKELEN DOOR PUBLIC RELATIONS BEDRIJVEN OPGELET : deze verklaring heeft enkel betrekking op: - Belgische Franstalige en Duitstalige persartikelen, - Belgische

Nadere informatie

ASTRALYX for windows

ASTRALYX for windows 1) MODULE boekhouding Prijs uro 1 Dossier 2.000,00 5 Dossiers 2.250,00 10 Dossiers 2.500,00 25 Dossiers 2.750,00 50 Dossiers 3.000,00 100 Dossiers 3.250,00 250 Dossiers 3.500,00 500 Dossiers 3.750,00 1000

Nadere informatie

FashionBase Start voor Fashion voor 31(0)23-5373350 1,- per dag voor Mac en Windows

FashionBase Start voor Fashion voor 31(0)23-5373350 1,- per dag voor Mac en Windows FashionBase Start voor Fashion voor 1,- per dag voor Mac en Windows A- Locale PC (Mac en Win.) voor 31,- per maand. B- In de Cloud vanaf 66,- per maand. Neem uw eigen programma's mee in de Cloud. Werken

Nadere informatie

Offerte website. Taal & Talent, Jorijn Tragter Thomas Hop, PingOnline Offerte vernieuwde website

Offerte website. Taal & Talent, Jorijn Tragter Thomas Hop, PingOnline Offerte vernieuwde website Offerte website Aan Van Betreft Datum Taal & Talent, Jorijn Tragter Thomas Hop, PingOnline Offerte vernieuwde website 4 februari Achtergrond Taal & talent is niet tevreden over de huidige website. De Wordpress

Nadere informatie

Websitesoftware voor syndici www.syndica.be

Websitesoftware voor syndici www.syndica.be Websitesoftware voor syndici www.syndica.be Wat is Syndica? Mogelijkheden Duidelijke voordelen Demo Tarieven Wat is Syndica? Vanaf eind 2010 dient u als syndicus een informatieve, afgeschermde website

Nadere informatie

Dé oplossing voor het automatisch herkennen en verwerken van gescande en/of elektronisch aangeleverde documenten binnen Microsoft Dynamics NAV.

Dé oplossing voor het automatisch herkennen en verwerken van gescande en/of elektronisch aangeleverde documenten binnen Microsoft Dynamics NAV. Dé oplossing voor het automatisch herkennen en verwerken van gescande en/of elektronisch aangeleverde documenten binnen Microsoft Dynamics NAV. ONTVANG HERKEN VERWERK ARCHIVEER NAViDocs is de volledig

Nadere informatie

VERKLARING SECUNDAIR HERGEBRUIK VAN PERSARTIKELEN DOOR PUBLIC RELATIONS BEDRIJVEN

VERKLARING SECUNDAIR HERGEBRUIK VAN PERSARTIKELEN DOOR PUBLIC RELATIONS BEDRIJVEN 1 VERKLARING SECUNDAIR HERGEBRUIK VAN PERSARTIKELEN DOOR PUBLIC RELATIONS BEDRIJVEN OPGELET : deze verklaring heeft enkel betrekking op: - Belgische Franstalige en Duitstalige persartikelen, - Belgische

Nadere informatie

Handleiding scanning inkoopfacturen

Handleiding scanning inkoopfacturen Handleiding scanning inkoopfacturen Inleiding Binnen MijnABAB is het mogelijk om uw inkoopfacturen digitaal aan te bieden. In deze handleiding wordt beschreven hoe het digitaal aanbieden van inkoopfacturen

Nadere informatie

VERKLARING SECUNDAIR HERGEBRUIK PERSARTIKELEN DOOR PUBLIC RELATIONS BEDRIJVEN

VERKLARING SECUNDAIR HERGEBRUIK PERSARTIKELEN DOOR PUBLIC RELATIONS BEDRIJVEN 1 VERKLARING SECUNDAIR HERGEBRUIK PERSARTIKELEN DOOR PUBLIC RELATIONS BEDRIJVEN OPGELET : deze verklaring heeft enkel betrekking op: - Belgische Franstalige en Duitstalige persartikelen, - Franse persartikelen,

Nadere informatie

Prijslijst 2015. Algemeen. Reparaties. Installaties. Voorrijkosten binnen gemeente Bedum: 5,- Voorrijkosten buiten gemeente Bedum: 20,-

Prijslijst 2015. Algemeen. Reparaties. Installaties. Voorrijkosten binnen gemeente Bedum: 5,- Voorrijkosten buiten gemeente Bedum: 20,- Prijslijst 2015 Algemeen Voorrijkosten binnen gemeente Bedum: 5,- Voorrijkosten buiten gemeente Bedum: 20,- Advisering: 10,- per uur. Reparaties Onderzoekskosten: 10,- Reparatiekosten: 10,- Installaties

Nadere informatie

App4Broker : uw nieuwe app!

App4Broker : uw nieuwe app! App4Broker : uw nieuwe app! Pagina 1 van 20 Inhoudsopgave 1. U GEBRUIKT MYBROKER AL... 3 1.1. APP4BROKER DOWNLOADEN OP UW TABLET... 3 1.2. INSTALLATIE VAN HET CERTIFICAAT... 4 2. U HEEFT NOG NOOIT MET

Nadere informatie

Instructiehandleiding King2UBL

Instructiehandleiding King2UBL Inhoud Inleiding King en UBL... 2 Vereisten... 2 Registreren King2UBL... 2 Drivermapping/NetDrive... 2 Standaard instellingen King2UBL... 3 Instellingen King2UBL... 4 King Afdrukformaat instellen... 4

Nadere informatie

VERKLARING SECUNDAIR HERGEBRUIK PERSARTIKELEN DOOR PUBLIC RELATIONS BEDRIJVEN

VERKLARING SECUNDAIR HERGEBRUIK PERSARTIKELEN DOOR PUBLIC RELATIONS BEDRIJVEN 1 VERKLARING SECUNDAIR HERGEBRUIK PERSARTIKELEN DOOR PUBLIC RELATIONS BEDRIJVEN OPGELET : deze verklaring heeft enkel betrekking op: - Belgische Franstalige en Duitstalige persartikelen, - Belgische Nederlandstalige

Nadere informatie

Handleiding digitaal ondertekenen Versie 15.03

Handleiding digitaal ondertekenen Versie 15.03 Handleiding digitaal ondertekenen Versie 15.03 Bij uw bedrijf gaan één of meerdere flexkrachten van Actief Interim aan de slag. U heeft met Actief Interim het uurtarief en eventuele vergoedingen afgesproken.

Nadere informatie

TECKNOW NEDERLAND B.V. Blad 1

TECKNOW NEDERLAND B.V. Blad 1 TECKNOW NEDERLAND B.V. Blad 1 Hierbij bestellen wij het Aangiftepakket Inkomstenbelasting Wij abonneren ons op uw aangifte pakket Inkomstenbelasting 2017 en sturen sturen als als bijlage het prijsberekeningformulier

Nadere informatie

Gelieve de PFM-overeenkomst per E-mail terug te sturen naar uw Corporate Consultant of naar ons MyProximus Team: L3.L4.E-services@proximus.

Gelieve de PFM-overeenkomst per E-mail terug te sturen naar uw Corporate Consultant of naar ons MyProximus Team: L3.L4.E-services@proximus. Bijkomende informatie bij de PFM-overeenkomst Gelieve de PFM-overeenkomst per E-mail terug te sturen naar uw Corporate Consultant of naar ons MyProximus Team: L3.L4.E-services@proximus.net Wij vragen u

Nadere informatie

Wij willen u danken voor het opnemen van deze taak in de boekhouding van onze VPW.

Wij willen u danken voor het opnemen van deze taak in de boekhouding van onze VPW. Inloggen Beste, Wij willen u danken voor het opnemen van deze taak in de boekhouding van onze VPW. Hieronder vindt u enkele aanwijzingen om in te loggen. Dit gebeurt in twee stappen. Eerst maken we de

Nadere informatie

DBFACTw Integratie met SMARTdoc. <2010> TML bvba

DBFACTw Integratie met SMARTdoc. <2010> TML bvba DBFACTw Integratie met 2/02/2010 Contents 3 Table of Contents Foreword 0 4 1 Installatie... 6 Procedure... 7... PRO 7... SERVER 7 Template voor... DBFACT 8 2 Instellingen... 10 Licentie DBFACTw... PRO

Nadere informatie

Deelnemingsaanvraag 58 e INTERNATIONALE BEURS VAN DE BOUW, RENOVATIE EN BINNENHUISINRICHTING

Deelnemingsaanvraag 58 e INTERNATIONALE BEURS VAN DE BOUW, RENOVATIE EN BINNENHUISINRICHTING De beurs «BATIBOUW» wordt georganiseerd door FISA OPERATIONS NV (hieronder «FISA»): Lenniksebaan 451 - B-1070 Brussel Dit document omvat, vanwege de «Kandidaat-Exposant», een Deelnemingsaanvraag aan de

Nadere informatie

SiteCam Webcam Hosting Services. Prijsstelling en Aanvraagformulier

SiteCam Webcam Hosting Services. Prijsstelling en Aanvraagformulier SiteCam Webcam Hosting Services Prijsstelling en Aanvraagformulier Introductie: SiteCam Hosting Services is ontwikkeld door WebcamCenter om onze klanten de mogelijkheid te bieden op een eenvoudige wijze

Nadere informatie

Algemeen Tarief. Sage BOB 50 VZW en Onderwijsinstellingen. EIR-JGR Modus

Algemeen Tarief. Sage BOB 50 VZW en Onderwijsinstellingen. EIR-JGR Modus Algemeen Tarief Sage BOB 50 VZW en Onderwijsinstellingen EIR-JGR Modus April 2013 BELANGRIJK Commercialiseringsmode JGR (Jaarlijks Gebruiksrecht) Elk programma gecommercialiseerd in JGR-modus houdt zowel

Nadere informatie

VERKLARING SECUNDAIR HERGEBRUIK PERSARTIKELEN DOOR PUBLIC RELATIONS BEDRIJVEN

VERKLARING SECUNDAIR HERGEBRUIK PERSARTIKELEN DOOR PUBLIC RELATIONS BEDRIJVEN 1 VERKLARING SECUNDAIR HERGEBRUIK PERSARTIKELEN DOOR PUBLIC RELATIONS BEDRIJVEN OPGELET : deze verklaring heeft enkel betrekking op: - Belgische Franstalige en Duitstalige persartikelen, - Belgische periodieke

Nadere informatie

Modul-Fleet OPTIMALISATIE VAN HET WAGENPARKBEHEER. I can help! Ordered 3 items. Can t serve last client. Running late!

Modul-Fleet OPTIMALISATIE VAN HET WAGENPARKBEHEER. I can help! Ordered 3 items. Can t serve last client. Running late! Modul-Fleet OPTIMALISATIE VAN HET WAGENPARKBEHEER I can help! Ordered 3 items Can t serve last client Running late! Modul-Fleet OPTIMALISATIE VAN HET WAGENPARKBEHEER Wilt u beter inspelen op de groeiende

Nadere informatie

I.R.I.S. en Sage Bob Software kondigen een strategische samenwerkingsovereenkomst en de onmiddellijke beschikbaarheid van IRISCapture for Line BOB aan

I.R.I.S. en Sage Bob Software kondigen een strategische samenwerkingsovereenkomst en de onmiddellijke beschikbaarheid van IRISCapture for Line BOB aan PERSCOMMUNIQUE Brussel, 8 maart 2006 I.R.I.S. en Sage Bob Software kondigen een strategische samenwerkingsovereenkomst en de onmiddellijke beschikbaarheid van IRISCapture for Line BOB aan Brussel, 8 maart

Nadere informatie

DIS. Digital Information System

DIS. Digital Information System DIS Digital Information System Inhoud Digital Information System........................................ 4 ORGANI - Your Profit.................................................. 8 Digital Information

Nadere informatie

FashionBase Start voor Fashion vanaf 1,- per dag voor Mac en Windows

FashionBase Start voor Fashion vanaf 1,- per dag voor Mac en Windows FashionBase Start voor Fashion vanaf 1,- per dag voor Mac en Windows Incl. financiele administratie A- Locale PC (Mac en Win.) voor 31,- per maand. B- In de Cloud voor 59,95 per maand. Neem uw eigen programma's

Nadere informatie

Denk digitaal? Go Mobile!

Denk digitaal? Go Mobile! Denk digitaal? Go Mobile! Van documenten naar werkprocessen Slimme digitale input oplossingen: - hogere kwaliteit - lagere kosten Jan Kaan, Bobby Qadir, Jan Kooiker info@bmconsultants.com 1 Agenda De Kracht

Nadere informatie

FACTUREN VERWERKEN WORDT KINDERSPEL INVOICE MANAGEMENT

FACTUREN VERWERKEN WORDT KINDERSPEL INVOICE MANAGEMENT FACTUREN VERWERKEN WORDT KINDERSPEL INVOICE MANAGEMENT Voor MKB en Non-profit organisaties INVOICE MANAGEMENT Steeds meer organisaties ontvangen hun facturen per e-mail. Deze facturen worden geprint en

Nadere informatie

On-line archiveren met DataSilo en CaptureSilo gekoppeld met Twinfield.

On-line archiveren met DataSilo en CaptureSilo gekoppeld met Twinfield. Voltastraat 23-1 1446 VA Purmerend The Netherlands Tel:+31(0)299480140 Fax:+31(0)299480279 Web: Email: www.raamproducts.com Sales@raamproducts.com On-line archiveren met DataSilo en CaptureSilo gekoppeld

Nadere informatie

MAFACT bvba Araucarialaan 108 1020 Brussel België Tel: +32.2.478.29.38 Fax: +32.2.478.56.40

MAFACT bvba Araucarialaan 108 1020 Brussel België Tel: +32.2.478.29.38 Fax: +32.2.478.56.40 MAFACT bvba Araucarialaan 108 1020 Brussel België Tel: +32.2.478.29.38 Fax: +32.2.478.56.40 Http: www.mafact.com Email: sales@mafact.com Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Client/server beheer: Advantage

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Algemene voorwaarden Awerso Webdiensten, per 1 december 2011 - Pagina 1

Algemene voorwaarden. Algemene voorwaarden Awerso Webdiensten, per 1 december 2011 - Pagina 1 Algemene voorwaarden 1. Definities In de algemene voorwaarden worden onderstaande definities met diens betekenis gebruikt, tenzij anders aangegeven. 1. Awerso Webdiensten: handelsnaam van Awerso, ingeschreven

Nadere informatie

ORBIS SOFTWARE PRODUCTEN

ORBIS SOFTWARE PRODUCTEN Prijslijst ORBIS SOFTWARE PRODUCTEN ORBIS SOFTWARE BENELUX BV ORBIS TASKCENTRE STANDAARD PRIJSLIJST P01 ORBIS SOFTWARE BENELUX BV PRIJSLIJST - 02 Product ORBIS TASKCENTRE Huurprijzen Prijzen zijn exclusief

Nadere informatie

Briljant Abonnementenbeheer

Briljant Abonnementenbeheer Briljant Abonnementenbeheer Inhoud 1. Abonnementenbeheer... 1 Werken met abonnementen... 1 De instellingen voor abonnementenbeheer... 2 Abonnement of onderhoudscontract ingeven... 3 Abonnementen factureren...

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Call Recording VOIP Connect 1 Platform

Dienstbeschrijving Call Recording VOIP Connect 1 Platform CBG Connect B.V. Tel: +31228 56 60 70 Fax: +31228 56 60 79 Verkoop@cbgconnect.nl Dienstbeschrijving Call Recording VOIP Connect 1 Platform Versie: 1 Maand: november 2015 Versie: 1.0 Maand: april 2010 Inhoudsopgave

Nadere informatie

In deze Algemene Voorwaarden hebben de volgende begrippen, zowel in enkelvoud als in meervoud, de volgende betekenis:

In deze Algemene Voorwaarden hebben de volgende begrippen, zowel in enkelvoud als in meervoud, de volgende betekenis: Algemene Voorwaarden Artikel 1. Inleiding Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op de Overeenkomst tussen SiteStunt en de afnemer met betrekking tot het leveren van een website en bijbehorende

Nadere informatie

geef een nieuwe dimensie aan uw administratief beheer Betaalbare software met service, aantrekkelijke prijs geschikt voor het KMO-budget.

geef een nieuwe dimensie aan uw administratief beheer Betaalbare software met service, aantrekkelijke prijs geschikt voor het KMO-budget. CPS kilosoft geef een nieuwe dimensie aan uw administratief beheer Betaalbare software met service, aantrekkelijke prijs geschikt voor het KMO-budget. Gebruiksvriendelijk Veilig en betrouwbaar Krachtig

Nadere informatie

ORBIS SOFTWARE PRODUCTEN

ORBIS SOFTWARE PRODUCTEN Prijslijst ORBIS SOFTWARE PRODUCTEN ORBIS SOFTWARE BENELUX BV OVERIGE ORBIS SOFTWARE PRODUCTEN P01 ORBIS SOFTWARE BENELUX BV PRIJSLIJST - 02 Product STANDAARD PRODUCTEN Extra informatie Huurprijzen Huurprijs

Nadere informatie

GEBRUIKERSOVEREENKOMST

GEBRUIKERSOVEREENKOMST GEBRUIKERSOVEREENKOMST Versie: 18-7-2018 PARTIJEN 1. Zenvoices B.V., met adres Dorpsstraat 52, 4053HN IJZENDOORN, met KvK-nummer 66862892 (Zenvoices) en 2. De gebruiker hierna de Gebruiker. Zenvoices en

Nadere informatie

MANAGES INTERNET & HOSTING, EXCEEDS EXPECTATIONS

MANAGES INTERNET & HOSTING, EXCEEDS EXPECTATIONS Puntegaalstraat 109 Postbus 63000 3002 JA Rotterdam T: +31 10 750 2000 F: +31 10 750 2002 www.luna.nl Luna Shared Webhosting (Lite) Consumenten s.v.p. met blokletters invullen Contactgegevens Organisatie

Nadere informatie

CARGO DATA SYSTEMS BV DE OPLOSSING VOOR TOTALE EXPEDITIE EN TRANSPORT AUTOMATISERING. Elektronisch factureren CDS

CARGO DATA SYSTEMS BV DE OPLOSSING VOOR TOTALE EXPEDITIE EN TRANSPORT AUTOMATISERING. Elektronisch factureren CDS CARGO DATA SYSTEMS BV DE OPLOSSING VOOR TOTALE EXPEDITIE EN TRANSPORT AUTOMATISERING Elektronisch factureren CDS Elektronisch factureren 1. Introductie Met de module elektronische facturen zal de gebruiker

Nadere informatie

Versleutelen e-mail met Microsoft Outlook

Versleutelen e-mail met Microsoft Outlook Versleutelen e-mail met Microsoft Outlook Versie 2.0 Datum 25 november 2014 Status definitief (UZ68.01) UZI-register Ondertekenen e-mail met Microsoft Outlook versie 2.0 definitief (UZ69.03) 24 november

Nadere informatie

Wij kunnen u een MijnASP terminal aanbieden met de navolgende voordelen:

Wij kunnen u een MijnASP terminal aanbieden met de navolgende voordelen: MijnASP Terminals Wanneer u werkt met het MijnASP netwerk kunt u blijven werken met uw bestaande pc s. Wanneer deze echter aan vervanging toe zijn dan kunt u in de meeste gevallen ook besluiten om ze te

Nadere informatie

Elektronische verwerking van inkomende facturen in de BBCboekhouding

Elektronische verwerking van inkomende facturen in de BBCboekhouding Elektronische verwerking van inkomende facturen in de BBCboekhouding Dirk Van den Bossche (Cevi NV) PDF-invoice E-invoice VRS CAAS Kofax Preregistratie SAAS Isabel Certipost Basware DOMA Arco Timestamp

Nadere informatie

Briljant Garagebeheer

Briljant Garagebeheer Briljant Garagebeheer Inhoud 1. Garagebeheer... 1 Werken met garagebeheer... 1 Opbouw van een volledig beheerssysteem... 1 De instellingen voor garagebeheer... 2 Aan- en verkopen... 3 Een voertuig ingeven...

Nadere informatie

Dierenartsenpraktijk applicatie (DAP)

Dierenartsenpraktijk applicatie (DAP) Dierenartsenpraktijk applicatie (DAP) DAP is een professioneel softwarepakket voor u als dierenarts met als specialisatie gezelschapsdieren. DAP is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen, zodat de

Nadere informatie

JUBILEUM AANBIEDINGEN

JUBILEUM AANBIEDINGEN Mamut Exclusieve JUBILEUM AANBIEDINGEN 5% korting op upgrades lees pagina korting op cursuspakketen zie pagina 6 korting op extra licenties zie pagina 2 Mamut Hogere efficiëntie Beter overzicht Up-to-date

Nadere informatie

Opstarten van de Analytische boekhouding

Opstarten van de Analytische boekhouding Opstarten van de Analytische boekhouding 1 Welkom in de module Analytische boekhouding van WinBooks on Web Dit document is ontworpen om u te kennis te laten maken met de Analytische boekhouding in WinBooks

Nadere informatie

Hyarchis.Net MKB. Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers. Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen

Hyarchis.Net MKB. Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers. Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen Hyarchis.Net MKB Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen Heeft uw bedrijf door alle uitpuilende archiefkasten soms meer weg van een papieropslag? Kunt u

Nadere informatie

2.2 CMS: Content Management System, het systeem waarmee de Content van de website beheerd kan worden.

2.2 CMS: Content Management System, het systeem waarmee de Content van de website beheerd kan worden. Artikel 1. INLEIDING Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op de Overeenkomst tussen Artis en de Contractant met betrekking tot het leveren van een Website en bijbehorende diensten en producten.

Nadere informatie

WEBSITE PAKKETTEN SAMENGESTELD VOOR DE ZZP, STARTENDE ONDERNEMER EN PARTICULIER DE PERFECTE START IN DE DIGITALE WERELD

WEBSITE PAKKETTEN SAMENGESTELD VOOR DE ZZP, STARTENDE ONDERNEMER EN PARTICULIER DE PERFECTE START IN DE DIGITALE WERELD WEBSITE PAKKETTEN SAMENGESTELD VOOR DE ZZP, STARTENDE ONDERNEMER EN PARTICULIER DE PERFECTE START IN DE DIGITALE WERELD BETAALBARE WEBSITE MET MOGELIJKHEDEN VOOR DE TOEKOMST STABIEL, KWALITEIT, PROFESSIONEEL

Nadere informatie

TERUGFAXEN NAAR +32 50 32 06 03 OF E-MAILEN NAAR EXHIBITION@CITYMESH.COM

TERUGFAXEN NAAR +32 50 32 06 03 OF E-MAILEN NAAR EXHIBITION@CITYMESH.COM DIENSTENBROCHURE - BESTELFORMULIER TIJDELIJKE INTERNET, TELEFOON & FAX LIJNEN TERUGFAXEN NAAR +32 50 32 06 03 OF E-MAILEN NAAR EXHIBITION@CITYMESH.COM Deze aanvraag moet ten laatste 5 werkdagen voor de

Nadere informatie

Factuurverwerking via Internet. 9e Nationaal E-Procurement Congres 2008 Ellen van Willigenburg

Factuurverwerking via Internet. 9e Nationaal E-Procurement Congres 2008 Ellen van Willigenburg Factuurverwerking via Internet Is de papieren factuur verleden tijd? 9e Nationaal E-Procurement Congres 2008 Ellen van Willigenburg Inhoud Introductie TBlox De vervangingvan papierenfacturendoor electronische

Nadere informatie

TERUGFAXEN NAAR +32 50 32 06 03 OF E- MAILEN NAAR EXHIBITION@CITYMESH.COM 2. INSTALLATIEADRES BEURS/EVENEMENT 3. FACTURATIEGEGEVENS

TERUGFAXEN NAAR +32 50 32 06 03 OF E- MAILEN NAAR EXHIBITION@CITYMESH.COM 2. INSTALLATIEADRES BEURS/EVENEMENT 3. FACTURATIEGEGEVENS DIENSTENBROCHURE - BESTELFORMULIER TIJDELIJK INTERNET, TELEFOON & FAX LIJNEN + HUUR TIJDELIJKE HARDWARE TERUGFAXEN NAAR +32 50 32 06 03 OF E- MAILEN NAAR EXHIBITION@CITYMESH.COM Deze aanvraag moet ten

Nadere informatie

Tarieven.

Tarieven. Tarieven www.yuki.nl Yuki tarieven In deze brochure vind je alle mogelijkheden van werken met Yuki, plus de bijbehorende tarieven. Soms kies je zelf een optie, andere prijzen zijn gerelateerd aan functionaliteit

Nadere informatie

Managed E-mail security

Managed E-mail security Managed E-mail security CleanPort Managed E-mail security Omdat de hoeveelheid ongewenste E-mail alsmaar toeneemt, zijn standaard software en applicaties tegen SPAM en virussen niet toereikend meer. CleanPort

Nadere informatie

Verwerking van elektronische facturen in uw brandweer- en politieboekhouding

Verwerking van elektronische facturen in uw brandweer- en politieboekhouding 10 de Cevi Klantendag 1 Verwerking van elektronische facturen in uw brandweer- en politieboekhouding Liesbeth Janssens Politie- en brandweerboekhouding Boekhouding conform NGB wetgeving Hervorming brandweer

Nadere informatie

POPSY 3. De echte boekhoudkundige revolutie. Boekhouding en beheer op maat voor KMO s

POPSY 3. De echte boekhoudkundige revolutie. Boekhouding en beheer op maat voor KMO s POPSY 3 De echte boekhoudkundige revolutie Boekhouding en beheer op maat voor KMO s Als de nummer 1 in boekhoudsoftware voor Windows in België staat Popsy sinds meer dan 20 jaar ondernemingen en zelfstandigen

Nadere informatie

ORBIS SOFTWARE PRODUCTEN

ORBIS SOFTWARE PRODUCTEN Prijslijst ORBIS SOFTWARE PRODUCTEN ORBIS SOFTWARE BENELUX BV ORBIS TASKCENTRE VOOR VISMA.NET ORBIS SOFTWARE BENELUX BV PRIJSLIJST Product Huurprijzen Prijzen zijn inclusief de Visma.net Integration Tool

Nadere informatie

Flex Legal Service abonnementen. Abonnementsformules voor ondernemingen

Flex Legal Service abonnementen. Abonnementsformules voor ondernemingen Flex Legal Service abonnementen 1 Flex Silver Eerstelijnsadvies via mail of telefoon en nalezen van contracten en documenten kosteloos inbegrepen tot 4u per jaar Gereduceerd uurtarief -20% voor overige

Nadere informatie

TIJDELIJK INTERNET, TELEFOON & FAX LIJNEN + HUUR TIJDELIJKE COMPUTERS

TIJDELIJK INTERNET, TELEFOON & FAX LIJNEN + HUUR TIJDELIJKE COMPUTERS DIENSTENBROCHURE BESTELFORMULIER (2014-2015) TIJDELIJK INTERNET, TELEFOON & FAX LIJNEN + HUUR TIJDELIJKE COMPUTERS Aanvragen online via de Citymesh CAB- manager: http://exhibition.citymesh.com/antwerpexpo

Nadere informatie

de boekhoudkundige verwerking van een economische cyclus: van start, via aan- en verkoop naar het einde van het jaar door Hendrik Claessens

de boekhoudkundige verwerking van een economische cyclus: van start, via aan- en verkoop naar het einde van het jaar door Hendrik Claessens de boekhoudkundige verwerking van een economische cyclus: van start, via aan- en verkoop naar het einde van het jaar door Hendrik laessens Opgave We starten met een onderneming gespecialiseerd in computermateriaal.

Nadere informatie

Handleiding kasten Extern documentenbeheer

Handleiding kasten Extern documentenbeheer Handleiding kasten 1. Inleiding... 3 2. Voorbereiding en organisatie... 4 2.1. Fysieke locatie van de kast(en) bepalen... 4 2.1.1. Ftp of http-server instellingen... 4 2.1.2. Locatie op je eigen boekhoudserver

Nadere informatie

VZW ONDERWIJSINRICHTINGEN ZUSTERS DER CHRISTELIJKE SCHOLEN ZUID-ANTWERPEN Ref.: 2015/026 BIJLAGE C: INVENTARIS

VZW ONDERWIJSINRICHTINGEN ZUSTERS DER CHRISTELIJKE SCHOLEN ZUID-ANTWERPEN Ref.: 2015/026 BIJLAGE C: INVENTARIS BIJLAGE C: INVENTARIS OFFERTEAANVRAAG VOOR HUUR EN ONDERHOUD VAN KOPIEERTOESTELLEN Inventaris: algemene technische bepalingen Kruis aan wat van toepassing is en voeg het document bij de offerte. Ja Neen

Nadere informatie

Sage 100c. WORKSHOP 100c NIEUWIGHEDEN. 26 September 2017

Sage 100c. WORKSHOP 100c NIEUWIGHEDEN. 26 September 2017 Sage 100c WORKSHOP 100c NIEUWIGHEDEN 26 September 2017 SAGE 100C ONZE AGENDA 1. Nieuw handvest van Sage 2. Evolutie van het gamma 3. Type klant en Functionele opsplitsing 4. Nieuwigheden in 100c 5. Demo

Nadere informatie

Nieuw in Mamut Business Software en Mamut Online

Nieuw in Mamut Business Software en Mamut Online // Mamut Business Software Nieuw in Mamut Business Software en Mamut Online Inhoud Voorwoord 3 Nieuwe versie 3 Over updates naar een nieuwe versie 4 Nieuw in Mamut Business Software versie 18 6 Administratie

Nadere informatie

SERVICE CONTRACT. Inhoud Servicecontract 3: SPOED SERVICE TER PLAATSE

SERVICE CONTRACT. Inhoud Servicecontract 3: SPOED SERVICE TER PLAATSE SERVICE CONTRACT 3 Inhoud Servicecontract 3: SPOED SERVICE TER PLAATSE U heeft een storing op uw computer? U belt direct naar het Service Centrum, om de klacht door te geven. Wij zullen u direct helpen

Nadere informatie

ORBIS SOFTWARE PRODUCTEN

ORBIS SOFTWARE PRODUCTEN Prijslijst ORBIS SOFTWARE PRODUCTEN ORBIS SOFTWARE BENELUX BV ORBIS TASKCENTRE STANDAARD PRIJSLIJST ORBIS SOFTWARE BENELUX BV PRIJSLIJST Product ORBIS TASKCENTRE Huurprijzen Prijzen zijn exclusief Integration

Nadere informatie

Hoe schaf je Microsoft producten aan?

Hoe schaf je Microsoft producten aan? Hoe schaf je Microsoft producten aan? Emile van Thienen Software Licensing Specialist emile@centralpoint.nl Twitter mee op #CPCP Microsoft Licenties Wat zijn Microsoft licenties Gebruikers recht/overeenkomst

Nadere informatie

Neem uw formulieren mee Niet het papier! Zakelijke documenten zijn nog nooit zo licht en gemakkelijk mee te nemen geweest.

Neem uw formulieren mee Niet het papier! Zakelijke documenten zijn nog nooit zo licht en gemakkelijk mee te nemen geweest. Neem uw formulieren mee Niet het papier! Zakelijke documenten zijn nog nooit zo licht en gemakkelijk mee te nemen geweest. Wist u dat...? 80% van de afdrukken binnen bedrijven met transacties te maken

Nadere informatie

Opstellen van de jaarlijkse BTW-listing

Opstellen van de jaarlijkse BTW-listing Opstellen van de jaarlijkse BTW-listing wow Heden wordt enkel nog de elektronische jaarlijkse klantenlisting (VATLIST bestand) door de Administratie aanvaard. Dit maakt het de belastingplichtige mogelijk

Nadere informatie

Online Boekhouden. Welke mogelijkheid u ook kiest, u staat er bij ons niet alleen voor. U kunt bij ons altijd terecht voor ondersteuning.

Online Boekhouden. Welke mogelijkheid u ook kiest, u staat er bij ons niet alleen voor. U kunt bij ons altijd terecht voor ondersteuning. Online Boekhouden Online boekhouden is ideaal als u overal en altiid inzicht wilt in uw administratie. De rapportage die u krijgt bevat niet meer gegevens die drie maanden oud zijn. Het geeft u de kans

Nadere informatie

E-Factureren en boekhoudsoftware

E-Factureren en boekhoudsoftware Door: Gerard Bottemanne, onderzoeksbureau GBNED www.softwarepakketten.nl www.ictaccountancy.nl www.boekhoudplaza.nl September 2009 Elektronisch factureren B2C, B2B, Buyer direct, Consolidator, Direct processing,

Nadere informatie

ORBIS SOFTWARE PRODUCTEN

ORBIS SOFTWARE PRODUCTEN Prijslijst ORBIS SOFTWARE PRODUCTEN ORBIS SOFTWARE BENELUX BV ORBIS TASKCENTRE VOOR EXACT GLOBE & EXACT SYNERGY P01 ORBIS SOFTWARE BENELUX BV PRIJSLIJST - 02 Product Extra informatie ORBIS TASKCENTRE VOOR

Nadere informatie

Lucas garandeert nog veel meer : geïntegreerde oplossing voor wegen en

Lucas garandeert nog veel meer : geïntegreerde oplossing voor wegen en Het werkinstrument bij uitstek om u te helpen bij uw administratie en boekhouding. Met Lucas haalt u niet zo maar een computerprogramma in huis maar een complete oplossing: facturatie, toonbankverwerking,

Nadere informatie

SiteCam Webcam Hosting Services. Prijsstelling en Aanvraagformulier

SiteCam Webcam Hosting Services. Prijsstelling en Aanvraagformulier SiteCam Webcam Hosting Services Prijsstelling en Aanvraagformulier Introductie: SiteCam Hosting Services is ontwikkeld door WebcamCenter om onze klanten de mogelijkheid te bieden op een eenvoudige wijze

Nadere informatie

een formule met karakter!

een formule met karakter! Maak kennis met de Serenium formule : een formule met karakter! Ontdek de Serenium formule, onze beste oplossing op het vlak van service en bijstand. Als u voor Serenium kiest, wordt u uitstekend begeleid

Nadere informatie

Solid Edge Floating licenses. FLEXLM License Manager installatie

Solid Edge Floating licenses. FLEXLM License Manager installatie Solid Edge Floating licenses 1 Floating licentie voor Solid Edge Om met Solid Edge te kunnen werken heeft u een licentie nodig, deze licentie kan op verschillende manieren worden geïnstalleerd. Niet elke

Nadere informatie

Instructie digitaal aanbieden

Instructie digitaal aanbieden Instructie digitaal aanbieden Inhoud digitaal aanbieden Dit contracteringstraject zal in digitale vorm plaatsvinden middels een online tender. Mocht u nog geen account hebben op Negometrix dan kunt u zich

Nadere informatie

Quick-Start handleiding

Quick-Start handleiding Uw online toegang tot de boekhouding van uw onderneming Quick-Start handleiding In dit document worden de basisfuncties van uw online portaal kort toegelicht. De Help- (inclusief de Veelgestelde vragen

Nadere informatie

Media Markt Algemene verkoopsvoorwaarden

Media Markt Algemene verkoopsvoorwaarden Media Markt Algemene verkoopsvoorwaarden Onderhavige verkoopsvoorwaarden gelden voor alle verkoopovereenkomsten tussen Media Markt en de klant. Afwijkingen van deze algemene verkoopsvoorwaarden kunnen

Nadere informatie

Standaard functies FashionBase ERP

Standaard functies FashionBase ERP FashionBase ERP biedt voor de bedrijfskledingbranche een totaaloplossing en een op de klant gericht informatiesysteem. U kunt ook inzage krijgen in uw voorraden, inkoopprijzen en winstgevigheid van uw

Nadere informatie

ORBIS SOFTWARE PRODUCTEN

ORBIS SOFTWARE PRODUCTEN Prijslijst ORBIS SOFTWARE PRODUCTEN ORBIS SOFTWARE BENELUX BV OVERIGE ORBIS SOFTWARE PRODUCTEN ORBIS SOFTWARE BENELUX BV PRIJSLIJST Huurprijzen Koopprijzen Product STANDAARD PRODUCTEN Extra informatie

Nadere informatie

2.2 CMS: Content Management System, het systeem waarmee de Content van de website beheerd kan worden.

2.2 CMS: Content Management System, het systeem waarmee de Content van de website beheerd kan worden. Algemene Voorwaarden Chasem Artikel 1. INLEIDING Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op de Overeenkomst tussen Chasem en de Contractant met betrekking tot het leveren van een Website en bijbehorende

Nadere informatie