Visma.net Financieel. Zaken doen in de cloud

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Visma.net Financieel. Zaken doen in de cloud"

Transcriptie

1 Visma.net Financieel Zaken doen in de cloud

2 Zaken doen in de cloud Visma.net Financieel is de nieuwe totaaloplossing van Visma in de cloud voor financieel management. Veilig werken in de cloud voor CFO s, controllers en overige financiële professionals, altijd, overal, op elk device. De 3 pijlers van Visma.net Financieel Optimale efficiency een volledig geïntegreerd systeem in de cloud voor financieel management. Concurrerender dan ooit financieel management in de cloud biedt flexibiliteit en schaalbaarheid. Verbeter uw resultaat in één oogopslag ziet u hoe uw organisatie er financieel voor staat. Zie hoe het werkt op Visma.net/nl

3 Een complete bedrijfsoplossing Visma.net Financieel is speciaal ontworpen voor het mkb en bevat alle mogelijkheden die je mag verwachten van software voor financieel management van de middelgrote onderneming. Grootboek De kern van Visma.net Financieel is het grootboek, waar transacties kunnen worden ingevoerd of bij voorkeur automatisch samenkomen. Maak snel en flexibel gebruik van grafische dashboards of gebruik een van de vele zelf te definiëren weergaven van uw data voor snel en adequaat inzicht. Visma.net bevat uitgebreide mogelijkheden voor autorisatie op al uw transacties, daarbij kunt u direct vanuit uw rapportages doorzoomen naar het laagste niveau van de boeking. Uitgebreide budgettering Geavanceerde financiële verslaggeving Automatische consolidatie Terugkerende transacties Transitorische opbrengsten Transitorische kosten U maakt eenmalig een planning aan in Visma.net waarna het systeem ervoor zorgt dat transacties geautomatiseerd doorgevoerd worden. Ook de consolidatie kan, nadat deze eenmalig is gedefinieerd, automatisch worden uitgevoerd. Daarbij kunnen transitorische posten onbeperkt verdeeld worden, per maand, om de maand, per kwartaal of per jaar. U wordt door de uitgebreide automatisering en fiatteringsmogelijkheden ondersteund om alleen te acteren op de afwijkingen. Optimale efficiency en sturing op juiste en volledige financiële data!

4 Debiteuren Het onderdeel debiteuren is volledig geïntegreerd met het grootboek. Bij het onderdeel debiteuren kunt u vorderingen beheren en taken als facturering aan klanten of het innen van betalingen volledig automatiseren. Het onderdeel debiteuren biedt uitgebreide rapportages en analysefunctionaliteit zorgt voor gemakkelijke toegang tot de openstaande klantsaldi, ouderdomsanalyses en andere klantgerelateerde informatie. Facturatie en creditnota s Elektronische facturatie Boeteberekening betalingsachterstanden Verificatie kredietlimiet Geautomatiseerde btw-rapportages (Automatische) herinneringen en aanmaningen Eenvoudige en flexibele invoer van uw verkoopmutaties en de mogelijkheid deze meteen als basis voor uw verkoopfactuur te gebruiken. De automatische boeteberekening bij aanmaningen levert u tijdsbesparing op. Kwaliteitsverbetering en meer efficiency realiseert u door bijvoorbeeld het ingeven van een automatische controle op een maximaal te geven kortingsbedrag voor een klant. Visma.net kan direct een signaal afgeven, het kortingsbedrag aanpassen naar het maximale kortingsbedrag voor de combinatie klant en factuurbedrag of de factuur automatisch ter controle aanbieden aan een eindverantwoordelijke. Met Visma.net is het mogelijk om iedere transactie die geboekt wordt ter controle aan te bieden, zo zorgt u ervoor dat elke handeling volgens de juiste AO binnen u organisatie verloopt. Crediteuren Het onderdeel crediteuren is volledig geïntegreerd met het grootboek. Zo hebt u inzicht in een onbeperkt aantal leveranciers. U kunt documenten beheren en eerdere betalingskortingen en openstaande rekeningen bekijken. Visma.net Financieel wordt geleverd met Visma.net AutoPay, waarmee u een volledig geautomatiseerde koppeling krijgt met uw bank (Rabobank en ABN). Crediteurenbeheer Elektronische verwerking facturen Vooruitbetalingen Elektronische betalingen Geautomatiseerde btw-rapportages Terugkerende transacties Eenvoudige en flexibele invoer van inkoopmutaties. Hebt u een factuur waarop een vooruitbetaling moet worden gedaan, dan kan Visma.net deze vooruitbetaling automatisch klaarzetten voor betaling. Nog meer efficiency bereikt u met Visma.net door de mogelijkheid om terugkerende transacties automatisch te laten boeken. Denk bijvoorbeeld aan de inkoopfactuur van uw energiemaatschappij die iedere maand gelijk is; deze kunt u in januari inboeken en daarna iedere maand op de 1e maandag van de maand in laten boeken.

5 Cashmanagement Cashmanagement biedt functionaliteit die u helpt bij het beheer van kasstromen en het vooruitkijken naar uw kaspositie op elk gewenst moment, voor meerdere valuta s. Met het onderdeel cashmanagement kunt u een breed scala van transacties volgen en banktransacties volledig automatisch inlezen en snel afletteren. Kas-/banktransacties Uitgebreide drilldown-mogelijkheden Afletteren van betalingen Door de gebruiker gedefinieerde transacties Altijd en overal up-to-date inzicht in de status van uw betalingen. Door een automatische koppeling met uw bank worden betalingen, via Visma.net Autopay, waar u uw betalingen kunt autoriseren, direct verwerkt. Gedurende het gehele traject kunt u met Visma.net de status van de betaling volgen. Visma.net helpt u om meer grip te krijgen op uw financiële administratie. Vaste activa Vaste activa biedt de vereiste functionaliteit om efficiënt vaste activa te beheren vanaf de acquisitie van het activum tot de afwaardering. Met vaste activa kunt u meerdere afschrijvingen boeken met verschillende afschrijvingsmethoden en verschillende fiscale rapportages, om zo te voldoen aan de volledige behoefte van het financiële beheer van uw activa. Meerdere afschrijvingsmethoden Flexibele startperiode afschrijving Vaste activa-hiërarchieën Vaste activa-groepen Vaste activa-typen Vaste activa binnen Visma.net zorgt voor een optimaal beheer van uw activa. Waar bevinden zich uw activa binnen of buiten uw organisatie, hangt er een leasecontract aan en zo ja hoe ziet dat eruit? U kunt ook het gehele beheer van alle onderdelen vastleggen, met notificaties wanneer zaken verlopen, bijvoorbeeld de garantie van onderdelen of wanneer deze vervangen moeten worden. Met Visma.net krijgt u zo een zeer uitgebreide activa oplossing die ingezet kan worden binnen iedere middelgrote organisatie.

6 Valutamanagement Valutamanagement biedt alle functionaliteit die nodig is voor het werken met meerdere valuta s. Het ondersteunt vreemdevalutatransacties in de onderdelen grootboek, crediteuren, debiteuren en cashmanagement. Gebruikers kunnen automatisch gegenereerde lijsten bijhouden van valuta s en inzicht verkrijgen in wisselkoersschommelingen. Ook kunnen eenvoudig periodieke herwaarderingen voor valutarekeningen worden uitgevoerd waarbij automatische berekening plaatsvindt van de winsten en verliezen die voortvloeien uit de wisselkoersschommelingen. Met valuta management krijgt u de mogelijkheid om rapportages eenvoudig te verzorgen in de door u gekozen vreemde valuta. U hebt met Valutamanagement flexibele mogelijkheden voor vertalingen voor rapporteren in vreemde valuta. Meerdere waarden per valuta Historische- en auditverslagen Flexibele vertaling rapportages Herwaarderingen Gerealiseerde winst en verlies op koersverschillen Door valutamanagement te combineren met een automatische import van dagkoersen van valuta hebt u goed inzicht in de dagelijkse wisselkoers. Daarnaast krijgt u altijd up-to-date inzicht in de juiste liquiditeit door de automatische (zelf te plannen) herwaardering. Hierdoor klopt de wisselkoers altijd en hebt u beter inzicht in uw liquiditeitspositie. Btw Btw bevat de inrichting van btw-codes, de mogelijkheid om te werken met btw-zones, fiscale categorieën en fiscale zones. Deze kunnen door het systeem gebruikt worden voor de automatische belastingberekening voor elke transactie. De fiscale managementoplossing zorgt voor een op Nederland gerichte btw-aangifte. In Visma.net kunt u fiscale zones verbinden aan de onderneming, locaties van uw klanten en leveranciers, maar ook btw-codes koppelen aan producten of diensten. Btw-rapportages Fiscale zones en categorieën Land-onafhankelijke btw-inrichting btw-aangifte Volledig op Nederland afgestemde BTW inrichting, compleet met een integratie op de nieuwe XBRL standaarden.

7 Vooruit ontvangen baten en lasten Dit onderdeel biedt functionaliteit om vooruit ontvangen kosten en opbrengsten te kunnen registreren. U kunt codes definiëren voor het opzetten van diverse scenario s van opbrengsten- en kostenerkenning. Omdat het onderdeel uitgestelde omzet volledig is geïntegreerd met zowel crediteuren en debiteuren, genereert het systeem uitstel transacties automatisch in overeenstemming met de toegewezen code. Uitstel verwerking Zelf te definiëren uitstelschema s Opbrengstverantwoording Uitgebreide rapportagemogelijkheden Volledig geautomatiseerd uw erkenning van baten en lasten verdelen volgens een zelf te bepalen schema, bijvoorbeeld per week, per kwartaal of om de maand. Daarbij is snel inzichtelijk wat dit voor consequenties heeft, op debiteur-, crediteur -en grootboekniveau. Ook kunt u eenvoudig toekomstige omzetten prognosticeren. Conclusie Met Visma.net kunt u zeer efficiënt werken doordat het een volledig geïntegreerd financieel systeem in de cloud is. Dit biedt u flexibiliteit en schaalbaarheid zonder investeringen vooraf. Omdat processen geautomatiseerd zijn, biedt Visma.net u altijd en overal inzicht in actuele zelf te definiëren prestatie-indicatoren. U hebt daarbij de beschikking over dashboards met actuele informatie, waarbij de informatie in iedere fase van het proces door de juiste medewerker is goedgekeurd. Dit stelt u als financiële professional in staat om snel en accuraat te reageren op veranderingen en uw management te ondersteunen met advies bij het nemen van strategische financiële beslissingen.

Exact Financials Enterprise. Risicobeheersing, compliance en control

Exact Financials Enterprise. Risicobeheersing, compliance en control Exact Financials Enterprise Risicobeheersing, compliance en control Inhoud 2 Passend bij uw behoeften 4 Exact Financials Enterprise, het product 6 Exact Financials Enterprise en u 8 management 12 16 inzicht

Nadere informatie

Exact Financials Enterprise Risicobeheersing, compliance en control

Exact Financials Enterprise Risicobeheersing, compliance en control Exact Financials Enterprise Risicobeheersing, compliance en control Inhoud 2 Passend bij uw behoeften 4 Exact Financials Enterprise, het product 6 Exact Financials Enterprise en u 8 Financieel management

Nadere informatie

Exact Globe Next Het nieuwe managen

Exact Globe Next Het nieuwe managen Exact Globe Next Het nieuwe managen Inhoud 2 Ontwikkeld voor uw uitdagingen 4 Exact Globe Next, het product 6 Grip op uw financiën 10 Track and Trace 14 Planning 18 Uw klanten op de eerste plaats 25 Exact

Nadere informatie

Accountancy. O n l i n e TOP-OF-THE-LINE ADMINISTRATIEVE SOFTWARE

Accountancy. O n l i n e TOP-OF-THE-LINE ADMINISTRATIEVE SOFTWARE Accountancy O n l i n e TOP-OF-THE-LINE ADMINISTRATIEVE SOFTWARE imuis en imuis Online: Top-of-the-Line Accountancysoftware MUIS Software ontwikkelt sinds 1984 administratieve software, Top-of-the-Line.

Nadere informatie

TEAM FINANCIEEL De softwareoplossing voor de boekhouder

TEAM FINANCIEEL De softwareoplossing voor de boekhouder TEAM FINANCIEEL De softwareoplossing voor de boekhouder AccountView BV H.J.E. Wenckebachweg 200 Postbus 9400 1006 AK Amsterdam Tel. 020 355 29 10 Fax 020 617 14 78 E-mail: sales@accountview.com Internet:

Nadere informatie

Voor u ligt de handleiding van een nieuw Boekhoudpakket, namelijk Social Bookkeeping van BC.nl

Voor u ligt de handleiding van een nieuw Boekhoudpakket, namelijk Social Bookkeeping van BC.nl Voorwoord Voor u ligt de handleiding van een nieuw Boekhoudpakket, namelijk Social Bookkeeping van BC.nl Al bijna 2 jaar geleden gaven de abonnees van BC.nl in een marktonderzoek aan, dat gratis bedrijfssoftware

Nadere informatie

TOP-OF-THE-LINE ADMINISTRATIEVE SOFTWARE. voor DE ondernemer

TOP-OF-THE-LINE ADMINISTRATIEVE SOFTWARE. voor DE ondernemer TOP-OF-THE-LINE ADMINISTRATIEVE SOFTWARE online BOEKHOUDEN voor DE ondernemer Online makkelijk, veilig, efficiënt en voordelig hét online administratiepakket voor ondernemers MUIS Software ontwikkelt sinds

Nadere informatie

5 GOUDEN TIPS VOOR HELDER ONLINE PROJECTMANAGEMENT IN HET MKB

5 GOUDEN TIPS VOOR HELDER ONLINE PROJECTMANAGEMENT IN HET MKB 5 GOUDEN TIPS VOOR HELDER ONLINE PROJECTMANAGEMENT IN HET MKB VIJF GOUDEN TIPS VOOR HELDER ONLINE PROJECTMANAGEMENT IN HET MKB Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Inleiding 3 Veranderingen in de markt 3 De vijf

Nadere informatie

De nieuwe generatie van MINOX MINOX Software

De nieuwe generatie van MINOX MINOX Software De nieuwe generatie van MINOX MINOX Software Vendelier 25-27 3905 PB VEENENDAAL Tel (0318) 55 41 41 Fax (0318) 55 51 15 E-mail info@minox.nl Internet www.minox.nl Uitgave 2014 De Waarom stappen in 2012

Nadere informatie

Webservice meldingen ProUrl

Webservice meldingen ProUrl Productinformatie REMS REMS Algemeen REMS CloudComputing Systeem REMS CC systeem user REMS OnSite systeem user ControlPanel Verwerking Connectivity Auditing Organize Webservice meldingen ProUrl CRM Relaties

Nadere informatie

EXACT VOOR FINANCIËN. Compleet financieel inzicht. exactsoftware.nl

EXACT VOOR FINANCIËN. Compleet financieel inzicht. exactsoftware.nl EXACT VOOR FINANCIËN Compleet financieel inzicht. exactsoftware.nl 2 INVESTEER NU IN REALTIME REPORTING VOORDAT DE CONCURRENT HET DOET De hele wereld is online. Via een tablet en smartphone kun je bijna

Nadere informatie

VOOR de handel en logistiek

VOOR de handel en logistiek VOOR de handel en logistiek Inhoudsopgave Inhoudsopgave imuis Professionele administratieve software voor de Handel en Logistiek 3 Belangrijkste argumenten om voor imuis te kiezen 3 Basis financieel Starten

Nadere informatie

AccountView Huurbundels. 9 mei 2014. AccountOne Ethaanstraat 2c 7463 PC Rijssen www.accountone.nl t: 0548-512513 f: 0548-364623

AccountView Huurbundels. 9 mei 2014. AccountOne Ethaanstraat 2c 7463 PC Rijssen www.accountone.nl t: 0548-512513 f: 0548-364623 AccountView Huurbundels 9 mei 2014 AccountOne Ethaanstraat 2c 7463 PC Rijssen www.accountone.nl t: 0548-512513 f: 0548-364623 Inhoud Hieronder ziet u de opzet van dit Overzicht Huurbundels. U kunt direct

Nadere informatie

Imtech Document Center. Imtech ICT. Van sales opportunity tot projectuitvoering

Imtech Document Center. Imtech ICT. Van sales opportunity tot projectuitvoering Imtech ICT Van sales opportunity tot projectuitvoering Imtech Document Center Imtech ICT Integrated Solutions Hogeweg 41 NL-5301 LJ Zaltbommel T +31 418 57 07 50, www.imtech.nl/is info.is@imtech.nl Inhoud

Nadere informatie

o n l i n e i n T e R n e T B o e K H o U D e n v o o R D e o n D e R n e m e R

o n l i n e i n T e R n e T B o e K H o U D e n v o o R D e o n D e R n e m e R o n l i n e INTERNETBOEKHOUDEN voor DE ondernemer Actuele cijfers online! OVER MUIS SOFTWARE MUIS Software ontwikkelt al sinds 1984 professionele administratieve software. Vanaf het begin is het de doelstelling

Nadere informatie

UNIT4 Multivers. Thuis in uw bedrijf. XtraLarge UNIT4. SOFTWARE VOORUITGEDACHT

UNIT4 Multivers. Thuis in uw bedrijf. XtraLarge UNIT4. SOFTWARE VOORUITGEDACHT UNIT4 Multivers XtraLarge Thuis in uw bedrijf UNIT4. SOFTWARE VOORUITGEDACHT 2 UNIT4 Multivers XtraLarge UNIT4 Multivers Thuis in uw bedrijf Administratie. Iedere ondernemer heeft er mee te maken. Leuk

Nadere informatie

PROJECTEN EN UREN de softwareoplossing voor projectorganisaties

PROJECTEN EN UREN de softwareoplossing voor projectorganisaties PROJECTEN EN UREN de softwareoplossing voor projectorganisaties AccountView BV H.J.E. Wenckebachweg 200 Postbus 9400 1006 AK Amsterdam Tel. 020 355 29 10 Fax 020 617 14 78 E-mail: sales@accountview.com

Nadere informatie

FINANCIËle ADMINISTRATIE

FINANCIËle ADMINISTRATIE FINANCIËle ADMINISTRATIE Inhoudsopgave Inhoudsopgave Basis financieel imuis Professionele administratieve software 3 De belangrijkste argumenten om voor imuis te kiezen 3 Starten met imuis 4 Algemene kenmerken

Nadere informatie

Urenregistratie en Facturatie

Urenregistratie en Facturatie Urenregistratie en Facturatie 2008-2011 Copyright Asperion Hosting BV 2008-2011 Copyright Asperion Pagina 2 van 49 Doel van dit document De modules van Asperion kunnen op velerlei manieren ingesteld worden

Nadere informatie

PROJECTEN EN UREN de softwareoplossing voor not-for-profitinstellingen

PROJECTEN EN UREN de softwareoplossing voor not-for-profitinstellingen PROJECTEN EN UREN de softwareoplossing voor not-for-profitinstellingen AccountView BV H.J.E. Wenckebachweg 200 Postbus 9400 1006 AK Amsterdam Tel. 020 355 29 10 Fax 020 617 14 78 E-mail: sales@accountview.com

Nadere informatie

UNIT4 Multivers Productoverzicht

UNIT4 Multivers Productoverzicht UNIT4 Multivers Productoverzicht UNIT4. SOFTWARE VOORUITGEDACHT 2 UNIT4 Multivers Productoverzicht UNIT4: producten en diensten voor het MKB UNIT4 ontwikkelt ruim 0 jaar praktijkgerichte bedrijfssoftware

Nadere informatie

DÉ STANDAARD VOOR HET AUTOLEASEBEDRIJF

DÉ STANDAARD VOOR HET AUTOLEASEBEDRIJF DÉ STANDAARD VOOR HET AUTOLEASEBEDRIJF LeaseWise is dé software voor ondernemingen die zich bezighouden met autoleasing. Het pakket wordt dan ook al door meer dan 150 leasemaatschappijen in Nederland gebruikt.

Nadere informatie

Unit 4 Multivers Extended. Unit 4 Multivers. De financiële en logistieke. oplossing voor. handelsbedrijven en zakelijke dienstverleners

Unit 4 Multivers Extended. Unit 4 Multivers. De financiële en logistieke. oplossing voor. handelsbedrijven en zakelijke dienstverleners Unit 4 Multivers Extended Unit 4 Multivers De financiële en logistieke oplossing voor handelsbedrijven en zakelijke dienstverleners 2 U NIT 4 MULTIVERS E XTENDED 3 I NHOUDSOPGAVE INLEIDING 4 Unit 4 Multivers

Nadere informatie

ENERGIE BEDRIJVEN EN ICT

ENERGIE BEDRIJVEN EN ICT ENERGIE BEDRIJVEN EN ICT De energiemarkt in Nederland is continu in beweging. Nieuwe toetreders veroveren marktaandeel en slimme meters, sectorwijzigingen en splitsing zorgen voor veranderingen. Energiebedrijven

Nadere informatie

UNIT4 Multivers. Productoverzicht UNIT4. SOFTWARE VOORUITGEDACHT

UNIT4 Multivers. Productoverzicht UNIT4. SOFTWARE VOORUITGEDACHT UNIT4 Multivers Productoverzicht UNIT4. SOFTWARE VOORUITGEDACHT 2 UNIT4 Multivers Productoverzicht UNIT4: producten en diensten voor het MKB UNIT4 ontwikkelt ruim 30 jaar praktijkgerichte bedrijfssoftware

Nadere informatie

UNIT4 Multivers. XtraLarge. Thuis in uw bedrijf

UNIT4 Multivers. XtraLarge. Thuis in uw bedrijf UNIT4 Multivers XtraLarge Thuis in uw bedrijf 2 UNIT4 Multivers XtraLarge UNIT4 Multivers Thuis in uw bedrijf Administratie. Iedere ondernemer heeft er mee te maken. Leuk is het niet altijd, wel noodzakelijk

Nadere informatie

UNIT4 MULTIVERS EXTENDED MODULE OVERZICHT

UNIT4 MULTIVERS EXTENDED MODULE OVERZICHT UNIT4 MULTIVERS EXTENDED MODULE OVERZICHT Een white paper van UNIT4 2011 Inhoud UNIT4 multivers Extended 4 1. FINANCIËLE MODULES 4 1.1. Financiële basis 4 1.2. Rekening Courant 4 1.3. Valutabeheer 4 1.4.

Nadere informatie

Leaflet AccountView Go

Leaflet AccountView Go Leaflet AccountView Go ACCOUNTANCY SBR SAMENSTELPRAKTIJK ACCOUNTVIEW GO ACCOUNTANCY ONLINE SAMENWERKEN ACCOUNTVIEW GO ONLINE BOEKHOUDEN CLIËNTADMINISTRATIE WEBAPPLICATIE boekhouden loonjournaalposten ACCOUNTVIEW

Nadere informatie

Centix4 Modules Workflow Management

Centix4 Modules Workflow Management 1 Gestructureerd beheer van uw werkprocessen Efficiënter inzetten van operationele medewerkers Voert uw organisatie activiteiten uit waarvoor u mensen moet inplannen, zoals het afhandelen van klachten

Nadere informatie