Voorblad Inhoudsopgave Inhoud

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Voorblad Inhoudsopgave Inhoud"

Transcriptie

1 Voorblad Inhoudsopgave Inhoud

2 (INHOUD) Achtergronden We moeten een website voor een jonge catering en een party service bedrijf bouwen. Dit bedrijf is gespecialiseerd in verzorging van borrelhapjes en luxueuze gerechten, en wilt informatie over al hun producten aanbieden via Internet. Het bedrijf is gespecialiseerd in verzorging van borrelhapjes en luxueuze gerechten. Het bedrijf wilt alle informatie over hun producten aanbieden via Internet. Het moet mogelijk zijn dat de bezoeker prijzen van producten kan krijgen. Dit houdt ook in dat er een mogelijkheid moet zijn om verschillende menu's kan samenstellen en de prijs kan berekenen. We zullen het plan van aanpak zo compleet mogelijk te maken. Later zullen we de functionele vereisten en de niet functionele vereisten aan geven voor het bouwen van de database die gekoppeld zal worden aan deze website.

3 Situatie Analyse SITUATIE NU Hoe is de situatie nu? TOEKOMSTIGE SITUATIE En hoe wilt men het later eruit laten zien?

4 Doelstelling Doelstelling Het doel is om een website en een logo te ontwerpen voor dit bedrijf,zodat de klanten makkelijk gebruik kunnen maken van informatie over de services dat de Catering te bieden heeft. Het is daarom ook zeer belangrijk dat de website zo gebruikers vriendelijk en stabiel mogelijk gebouwd wordt. De doelen zijn: Algemene gegevens, missie en visie van het bedrijf. Prijzen van producten en mogelijkheid voor het samenstellen van een menu. Het uitprinten van de gekozen menu. Online betalen Probleemstelling We leven in een globaliserende wereld waar iedereen met elkaar verbonden zijn door middel van Internet. Omdat het vaak moeilijk is om helemaal naar een bedrijf te gaan om iets te kunnen kopen of bestellen is het mogelijk om dit via Internet te doen. Het bedrijf wilt het voor de klant makkelijker maken door prijzen te zien en berekeningen te kunnen doen hoeveel een bestelling zal gaan kosten en daarna het online te kunnen betalen. Er zou dus een systeem gevormd moeten worden dat niet alleen de klanten registreerd, maar ook controleerd of zij wel genoeg geld heeft om de bestelling te kunnen betalen.

5 Opdrachtformulering De projectopdracht is een website bouwen voor een catering en party service bedrijf. De website moet geschikt zijn om: Informatie te tonen over al de producten dat aangeboden worden, zoals foto s, prijzen, etc. De missie en de visie van het bedrijf duidelijk te maken Algemene gegevens van het bedrijf te tonen Registratie houden van aantal bezoekers Kortingskaarten te gebruiken Een kunnen sturen voor contact met het bedrijf Verschillende menu s samen te stellen en het berekenen van de prijzen moet ook mogelijk zijn. Makkelijk gekozen menu s te kunnen uitprinten Commentaar te kunnen gegeven Online te kunnen betalen Wat we verantwoordelijk voor zijn is; dat de website goed werkt, en dat we de gebruiker tevredenstellen met het product, dus kortom voldoen aan al de opgenoemde vereisten. We zullen de website niet publiceren, want dat was niet onze opdracht, alleen het maken ervan.

6 Projectactiviteiten In het hoofdstuk Aanpak wordt de brug geslagen tussen het afgebakende resultaat en de inrichting van het project, door middel van beantwoording van de "hoe"-vraag. Doel is om door middel van Aanpak overeenstemming te verkrijgen over de te volgen weg, om te komen tot het gewenste resultaat. Projectleider De projectgroep kent geen projectleider maar wel een contactpersoon / coördinator. Elk projectlid is verantwoordelijk voor het eindresultaat. Verloop van het project Plan van Aanpak (PvA) Goedkeuring PvA Tussen producten van fases Eindrapport Presentatie / Demonstratie Bijeenkomsten 1 ste bijeenkomst in week 9 (week van 26 februari) Plan van Aanpak 2 de bijeenkomst in week 15 (week van 9 april) 3 de bijeenkomst in week 19 (week van 7 mei) Bij deze bijeenkomsten word er een voortgangspresentatie gegeven en een voortgangsrapport ingeleverd. 4 de bijeenkomst in week 24 (week van 11 juni) Bij deze bijeenkomst worden de eindpresentaties en demonstaties gegeven. Een eindrapport en ook een aparte individueel rapport moeten ingeleverd worden. Individueel Tijdens de uitvoering moeten de projectleden hun uren bijhouden. Bij elke bijeenkomst moet de urenverantwoording per projectlid ingeleverd worden als bijlage van het voortgangsrapport. Bij de 4 de bijeenkomst moet er een individueel rapport worden ingeleverd. In het individuele rapport moet de eigen bijdrage van het projectlid zo volledig mogelijk beschreven worden. Contact uren Elk projectgroep moet minimaal een blok van 3 aaneengesloten uren in de week afspreken om te werken aan het project. Alle projectleden moet verplicht aanwezig zijn.

7 Projectgrenzen Project Afbakening Bij dit project zullen we de fasen van de SDLC doorlopen, zodat we tot het eindproduct kunnen komen. De fasen bestaan uit: Planning fase In deze fase wordt er een planning document gemaakt dat aangeeft hoe we in de toekomst te werken zullen gaan aan het nieuwe systeem voor de website, en hoe dit de gebruikers zullen beïnvloeden. Men doet dit om te zorgen dat het project op tijd en binnen budget afkomt. Eisenanalyse fase In deze fase worden de benodigde functies meetbaar gemaakt, zodat er een soort taken lijst gemaakt kan worden deze wordt dan gedocumenteerd. Ontwerp fase Wanneer alle eisen en wensen bekend zijn bij de analyse fase kan er begonnen worden aan het ontwerp. In deze fase worden schetsontwerpen gemaakt en later volgt een voorlopige en definitieve ontwerp. Ontwikkel fase De gedetailleerde systemen uit de design fase worden nu omgezet in software en communicatie. Het software wordt getest, geïntegreerd en nogmaals getest. Integratie & Test fase Bij deze fase, wordt er in de eerste plaats een gebruikerstest gedaan. Hierna worden nog verschillende testen gedaan ten aanzien van de documenten zodat deze documenten dezelfde opties en functies hebben. Dit houd in dat er wordt gekeken of er geen informatie verloren is gegaan tijdens het samenvoegen. Implementatie fase Nadat de gebruikerstesten succesvol afgerond zijn, wordt het systeem operationeel gemaakt en kunnen de mensen er mee werken. Onderhoud fase In deze fase wordt het systeem in de gaten gehouden en waar nodig word het systeem gerepareerd. Ook word het systeem uitgebreid en/of aangepast wanneer er functionaliteit bijkomt/bij moet komen. Terminatie fase In deze fase wordt het systeem afgeserveerd, maar wel op een nette manier.

8 Wanneer we planning fase doen, weten we dan precies: wanneer we de analyse zullen doen wanneer we de design models zullen maken wanneer we de database gaan bouwen wanneer we de website zullen bouwen wanneer we de webapplicatie gekoppeld zal worden aan de database, enz. We zullen dit alles in de planning uitbreiden. Project Activiteiten Activiteiten die gedaan zullen worden zijn: Rapporten maken(eindrapport en tussen- of voortgangsrapporten) Individuele Rapporten maken Urenverantwoording per projectlid wordt ook gemaakt De SDLC stappen doorlopen bij het bouwen van de website Eindpresentatie houden Wanneer de begindatum bij de planning is opgesteld en we toch iets later zijn begonnen, dan wordt de planning vershoven. Alleen als de eindanalyse gedefinieerd is, kunnen we pas beginnen aan het ontwerp. Als we de planning hebben overschreden, moet er dan een projectvergadering gesteld worden om deze hoofdzaak zo snel mogelijk te kunnen oplossen. We zullen de website niet publiceren tot dat we niet door de UNA de benodigde spatie voor het domein krijgen en deze ook vervolgens gefinancierd wordt.

9 Eisen en beperkingen Eisen Systeem Alle informatie over de producten en services dat het bedrijf aanbied aan de klanten. We hebben dan te maken met prijs en afbeeldingen van deze producten. Voor het kopen van producten zou er een systeem moeten zijn die het totale bedrag aan producten en services voor de klant berekend. Het system moet beschikken over een database met alle informaties over de verkochten producten via de website. De database zou ook alle informatie moeten hebben over de klanten. Gebruiker Online betalen, het moet mogelijk zijn dat de gebruiker via de website zijn bestelling kan betalen en daarbij een transactie raport terug ontvangen. Kortingskaart, de gebruiker moet gebruik kunnen maken van kortingskaarten om korting te krijgen op het eind bedrag. De kortingskaarten zou moeten bestaan uit een code dat geregistreerd zou moeten zijn in het systeem. Commentaar en segurenties board, een link dat communicatie tussen de gebruiker en het bedrijf makkelijker maakt. Beperkingen Kortingskaart, zou kunnen zorgen voor slechte database performance en organisatie. Om dat het systeem elke keer contact moet maken met de database om te kijken of de kortingskaart code wel in het systeem zit. En na het gebruik van de kortingskaart zou de code van het systeem moeten verwijderen. Error handling, wanneer het normale event volgorde niet correct is moet het systeem het gebruiker een error informatie report tonen. Bijvoorbeeld Wanneer een credit card gebruikt wordt dat geen geld heeft.

10 Planning & Budget Planning Per Week, Plek en Activiteit

11 Budget

Project. 3D-Fraggel. Plan van aanpak. Door: IH1T08 1/1

Project. 3D-Fraggel. Plan van aanpak. Door: IH1T08 1/1 Project 3D-Fraggel Plan van aanpak Door: 1/1 Project 3D-Fraggel Plan van aanpak Datum: 07-05-2001 Plaats: Enschede Opdrachtgever: Saxion Hogeschool Enschede Instituut ICT Afdeling Hogere Informatica Contactpersoon

Nadere informatie

Plan van aanpak Portfolio

Plan van aanpak Portfolio Plan van aanpak Portfolio 1 Plan van aanpak Project Portfolio Persoonlijke website Opdrachtgever: Potentiële toekomstige werkgevers Datum: Auteur(s): Projectleden: 02/09/2013 Anthony Timmers Anthony Timmers

Nadere informatie

Plan van aanpak Toogle

Plan van aanpak Toogle Plan van aanpak Toogle Gemaakt door, Kevin Donkers Paul v.d. Linden Paul Eijsermans en Geert Tapperwijn 1 Inhoudsopgave 1 Inhoudsopgave...2 2 Inleiding...3 3 Projectopdracht...4 4 Projectactiviteiten...5

Nadere informatie

Plan van Aanpak IVS website: Stichting Innovision Solutions Vlietstraat 11 A 4535 HA Terneuzen KvK: 20170195 24 Oktober 2012

Plan van Aanpak IVS website: Stichting Innovision Solutions Vlietstraat 11 A 4535 HA Terneuzen KvK: 20170195 24 Oktober 2012 Plan van Aanpak IVS website: Stichting Innovision Solutions Vlietstraat 11 A 4535 HA Terneuzen KvK: 20170195 24 Oktober 2012 Inhoudsopgave 1 Projectopdracht..3 2 Deliverables 4 3 Projectgrenzen/activiteiten

Nadere informatie

Plan van aanpak 2006. Door: Jeroen Corsius en Mitchell Diels. GameShop

Plan van aanpak 2006. Door: Jeroen Corsius en Mitchell Diels. GameShop Plan van aanpak 2006 Door: Jeroen Corsius en Mitchell Diels GameShop 1. Inhoudsopgave 1. Inhoudsopgave blz. 2. Achtergronden 3. Projectopdracht 4. Projectactiviteiten 5. Projectgrenzen en Randvoorwaarden

Nadere informatie

Project 2 Maze Driver. Plan van Aanpak TI1A

Project 2 Maze Driver. Plan van Aanpak TI1A Plan van Aanpak TI1A 1 Inhoudsopgave Achtergronden... 3 Projectopdracht... 4 Projectactiviteit... 5 Projectgrenzen... 6 Tussenresultaten... 7 Kwaliteit... 8 Projectorganisatie... 9 Planning... 10 Kosten

Nadere informatie

PLAN VAN AANPAK. Project conceptipedia animatie. Kimberly ten Bras Eline de Lange EKT1d

PLAN VAN AANPAK. Project conceptipedia animatie. Kimberly ten Bras Eline de Lange EKT1d PLAN VAN AANPAK Project conceptipedia animatie Kimberly ten Bras Eline de Lange EKT1d inhoudsopgave Hoofdstuk Pagina 1. Het project...3 1.1 Achtergronden...3 1.2 Conceptbeschrijving...3 1.3 Opdrachtomschrijving...3

Nadere informatie

Plan van Aanpak. Opdrachtnemers: Hielke Kuipers 0896930@hr.nl. Opdrachtgever: Mr. Gerard van Kruiningen

Plan van Aanpak. Opdrachtnemers: Hielke Kuipers 0896930@hr.nl. Opdrachtgever: Mr. Gerard van Kruiningen Plan van Aanpak Project /: Pinautomaat Team: JHJ Organisatie: Hogeschool Rotterdam, Wijnhaven Opdrachtgever: Mr. Gerard van Kruiningen Opdrachtnemers: Jeroen van Ginkel 08699@hr.nl Hielke Kuipers 089690@hr.nl

Nadere informatie

Plan van aanpak. Project : Project DropCo. Bedrijf : DropCo

Plan van aanpak. Project : Project DropCo. Bedrijf : DropCo Plan van aanpak Project : Project DropCo Bedrijf : DropCo Plaats, datum: 16 Januari 2013, Oostburg Opgesteld door: Projectgroep X [Bjornvansteenberghe] [0030610] [30610@scalda.nl] [Dave Krijnen] [0030659]

Nadere informatie

Plan van aanpak. Project : HINT

Plan van aanpak. Project : HINT Plan van aanpak Project : HINT Bedrijf : Hogeschool Rotterdam Plaats, datum: 20-02-2008 Opgesteld door: Jesper Monteny, Camiel Flohr, Rudolf Kromojahjo, Myrene Zuiderwijk Plan van Aanpak project HINT pagina

Nadere informatie

Plan van aanpak. Project : HINT

Plan van aanpak. Project : HINT Plan van aanpak Project : HINT Bedrijf : Hogeschool Rotterdam Plaats, datum: 20-02-2008 Opgesteld door: Jesper Monteny, Camiel Flohr, Rudolf Kromojahjo, Myrene Zuiderwijk Plan van Aanpak project HINT pagina

Nadere informatie

De voordelen van Drupal

De voordelen van Drupal Drupal is een open source Content Management System (CMS). Daarnaast kun je Drupal zien als een framework, dit betekent dat je modules (oftewel mini-applicaties) kunt implementeren in je installatie van

Nadere informatie

Plan van Aanpak SNES BANK 4/28/2015. 0866809 - Nina Donia 0902465 - Thijs de Ruiter 0890765 - Bryan Vermaat 0899670 - Imro Brammerloo.

Plan van Aanpak SNES BANK 4/28/2015. 0866809 - Nina Donia 0902465 - Thijs de Ruiter 0890765 - Bryan Vermaat 0899670 - Imro Brammerloo. 4/28/2015 Plan van Aanpak SNES BANK 0866809 - Nina Donia 0902465 - Thijs de Ruiter 0890765 - Bryan Vermaat 0899670 - Imro Brammerloo Opdrachtgever: E. van der Ven Te Rotterdam TECHNISCHE INFORMATICA 1C

Nadere informatie

Plan van Aanpak. Project 2 Maze Driver TI1A. Projectleider:

Plan van Aanpak. Project 2 Maze Driver TI1A. Projectleider: Plan van Aanpak TI1A Projectleider: Alex Guish. Opdrachtnemers: Boris van Norren. Ergin Ergin. Esat Karaer. Ruben Buitendijk. 0897361@hr.nl Emailadressen: 0833560@hr.nl 0886508@hr.nl 0893024@hr.nl 0890813@hr.nl

Nadere informatie

Core Powertools - Koeling

Core Powertools - Koeling Core Powertools - Koeling Project WH3.1 Productontwikkeling MODULE (VAKCODE): BEROEPSPRODUCT: THCP Plan van Aanpak PERIODE: WH3.1 Productontwikkeling PROJECTLEDEN: Manuel Görlitz(12091715), Steven Leo(11113529),

Nadere informatie

Use case. Profiel beheer

Use case. Profiel beheer s Dit zijn de Usecases. Hier staat tot in detail uitgeschreven wat het systeem moet doen als de gebruiker ergens op klikt. Later in de test fase zullen deze functies ook getest worden met de bijbehorende

Nadere informatie

Functioneel Ontwerp IVS Website

Functioneel Ontwerp IVS Website Stichting Innovision Solutions Vlietstraat 11 A 4535 HA Terneuzen 20-12-2012 Functioneel Ontwerp IVS Website INHOUDSOPGAVE 1. 1. INLEIDING...2 2. BESCHRIJVING VAN DE MOGELIJKE FUNCTIONALITEITEN VAN HET

Nadere informatie

Plan van aanpak. (Naam nog onbekend)

Plan van aanpak. (Naam nog onbekend) Plan van aanpak (Naam nog onbekend) Jenel Gyasi Mediacollege Amsterdam Vrijdag 22 mei 2015 Inhoudsopgave Inhoud van het plan van aanpak Inhoudsopgave Achtergronden Projectopdracht Projectactiviteiten Projectgrenzen

Nadere informatie

HEEMKUNDE RIPS. Project Initiatie Document. Datum voltooid: 9-11-2011. Versie: 1.0. Document ID: 1 Bestandsnaam: Project initiatie document

HEEMKUNDE RIPS. Project Initiatie Document. Datum voltooid: 9-11-2011. Versie: 1.0. Document ID: 1 Bestandsnaam: Project initiatie document HEEMKUNDE RIPS Project Initiatie Document Projectcode: P201101 Datum voltooid: 9-11-2011 Auteur: Paul Oostenrijk Versie: 1.0 Status: Concept Bestandsnaam: Project initiatie document Documenthistorie Revisies

Nadere informatie

Kennis na het volgen van de training. Na het volgen van deze training bent u in staat:

Kennis na het volgen van de training. Na het volgen van deze training bent u in staat: Training Trainingscode Duur Gepubliceerd Taal Type Leermethode Kosten SF2015V8 4 dagen 02/02/2015 Nederlands & Engels Developer, basis Invidueel & klassikaal Op aanvraag Deze training richt zich op het

Nadere informatie

ICT voorzieningen in de cloud; het UvT traject

ICT voorzieningen in de cloud; het UvT traject ICT voorzieningen in de cloud; het UvT traject Berthilde Boukema Projectleider de nieuwe werkplek 13-5-2011 1 Agenda Project achtergrond Beoogde situatie Doorlopen traject Demo Implementatie Vragen 12.000

Nadere informatie

Project: DevThis! Bedrijf: Discodevelopment

Project: DevThis! Bedrijf: Discodevelopment Plan van aanpak Project: DevThis! Bedrijf: Plaats, datum: Rotterdam, 19 september 2009 Opgesteld door: Projectgroep Stephen Steven 0781359 Marvin 0790920 Sandra 0773300 Shanaka 0760515 Dairo 0763673 Plan

Nadere informatie

didiclass 2.0 Opdrachtnemer: E-minor projectgroep Noordelijke Hogeschool Leeuwarden Opdrachtgever: Walter Geerts, de open universiteit

didiclass 2.0 Opdrachtnemer: E-minor projectgroep Noordelijke Hogeschool Leeuwarden Opdrachtgever: Walter Geerts, de open universiteit didiclass 2.0 Opdrachtnemer: E-minor projectgroep Noordelijke Hogeschool Leeuwarden Opdrachtgever: Walter Geerts, de open universiteit Projectgroepleden: Laurens Ruiter: laurens.ruiter@gmail.nl Dévit Schimmel:

Nadere informatie

!!!!!! Schoolkrant Mediacollege. Plan van aanpak. Mei 2015 - Versie 1. Organisatie: Mediakrantje +31620989804 17495@ma-web.nl

!!!!!! Schoolkrant Mediacollege. Plan van aanpak. Mei 2015 - Versie 1. Organisatie: Mediakrantje +31620989804 17495@ma-web.nl Projectleider: Opdrachtgever: Plan van aanpak Schoolkrant Mediacollege Mei 2015 - Versie 1 Noortje Jansen Organisatie: Mediakrantje +31620989804 17495@ma-web.nl Mediacollege Amsterdam +31208509500 info@ma-web.nl

Nadere informatie

PLAN VAN AANPAK. Conceptipedia onderwerp: Web. Selwyn Cohen Remco Taken

PLAN VAN AANPAK. Conceptipedia onderwerp: Web. Selwyn Cohen Remco Taken PLAN VAN AANPAK Conceptipedia onderwerp: Web Selwyn Cohen Remco Taken Inhoudsopgave Projectbeschrijving...1 Strokenplanning...2 Activiteitentabel...3 Risicoanalyse...4 Navigatieschema...5 Projectbeschrijving

Nadere informatie

Definitiestudie Pizzaketen

Definitiestudie Pizzaketen Definitiestudie XXXXXXXXXXXX Assen 06-10-2008 xxxxxxxxxxx Pagina 0 Inhoudsopgave Inhoudsopgave ------------------------------------------------------------------------------------------- 1 Inleiding --------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Inhoud. Deel A Inleiding

Inhoud. Deel A Inleiding v Deel A Inleiding 1 Wat is een project? 3 1.1 Inleiding 3 1.2 Prince2 4 1.3 pico 6 1.4 Wanneer is een fase afgerond? 7 1.5 Wanneer spreek je van een geslaagd project? 8 1.6 Waarom mislukt een project?

Nadere informatie

Offerte website. Taal & Talent, Jorijn Tragter Thomas Hop, PingOnline Offerte vernieuwde website

Offerte website. Taal & Talent, Jorijn Tragter Thomas Hop, PingOnline Offerte vernieuwde website Offerte website Aan Van Betreft Datum Taal & Talent, Jorijn Tragter Thomas Hop, PingOnline Offerte vernieuwde website 4 februari Achtergrond Taal & talent is niet tevreden over de huidige website. De Wordpress

Nadere informatie

27-11-2014 PLAN VAN AANPAK NETIDENTITY. Priscilla

27-11-2014 PLAN VAN AANPAK NETIDENTITY. Priscilla 27-11-2014 NETIDENTITY PLAN VAN AANPAK Priscilla Inhoud Debriefing... 2 Projectresultaat... 5 Projectactiviteiten... 6 Projectgrenzen... 8 Kwaliteit... 9 Projectorganisatie...10 Planning...11 Kosten...12

Nadere informatie

Instituut Broers. Plan van Aanpak. Zubin Mathoera & Tomas Berends. Zubin Mathoera Tomas Berends Maarten van Mensvoort Tim van Berkel

Instituut Broers. Plan van Aanpak. Zubin Mathoera & Tomas Berends. Zubin Mathoera Tomas Berends Maarten van Mensvoort Tim van Berkel Instituut Broers Plan van Aanpak Zubin Mathoera & Tomas Berends Zubin Mathoera Tomas Berends Maarten van Mensvoort Tim van Berkel 00-00-0000 VOORWOORD Dit plan van aanpak hebben wij volgens het boek van

Nadere informatie

Stirlingmotor project

Stirlingmotor project Stirlingmotor project Plan Van Aanpak Beroepsproduct: Groep: Plan Van Aanpak WH11B2 Periode: H1.1 Ingeleverd op: Vrijdag 2 september 2011 om 12:00 uur Projectleden: Ingeleverd door: Tutor: Luuk de Jong(10071482),

Nadere informatie

K now w here to go! PLAN VAN AANPAK CONNECTING VIBES. Rotterdam, Ashley Bick. Yvo van Oosterum. Lydia van Driel.

K now w here to go! PLAN VAN AANPAK CONNECTING VIBES. Rotterdam, Ashley Bick. Yvo van Oosterum. Lydia van Driel. R O T T E R D A M P A R T K now w here to go! PLAN VAN AANPAK CONNECTING VIBES Rotterdam, 12-09-2011 Ashley Bick Yvo van Oosterum Lydia van Driel Rob Weerman Melangelo Prince Rotterdam Party Crew projectgroep

Nadere informatie

Connecting Vibes Rotterdam is ook een uitgaansstad!

Connecting Vibes Rotterdam is ook een uitgaansstad! Team 5 CMD1G Robert Stomp 0852978 r.stomp@live.nl Samentha van der Weiden 0851440 sammetje155@hotmail.com Stefan Roest 0804235 stefan@roest-computers.nl Michelle van Seters 0844096 mvseters88@gmail.com

Nadere informatie

PROJECT PLAN VOOR DE IMPLEMENTATIE VAN EEN STANDAARD SITE VOOR DE VERENIGING O3D

PROJECT PLAN VOOR DE IMPLEMENTATIE VAN EEN STANDAARD SITE VOOR DE VERENIGING O3D PROJECT PLAN VOOR DE IMPLEMENTATIE VAN EEN STANDAARD SITE VOOR DE VERENIGING O3D Auteur : P. van der Meer, Ritense B.V. Datum : 17 juli 2008 Versie : 1.3 2008 Ritense B.V. INHOUD 1 VERSIEBEHEER...1 2 PROJECT

Nadere informatie

Inhoud Inleiding... 1 Aanbevelingen... 3 Belangrijke instellingen... 4 Zo gebruikt u het systeem... 7 Meer kennis... 15

Inhoud Inleiding... 1 Aanbevelingen... 3 Belangrijke instellingen... 4 Zo gebruikt u het systeem... 7 Meer kennis... 15 Dit is een introductie over het gebruik van het additionele product Mamut Enterprise Klant- en Partner Web. Het gebruik van het systeem wordt beschreven aan de hand van het fictieve voorbeeld van de firma

Nadere informatie

AUTOMATISERING. Act! WerkbonApp. De koppeling tussen het CRM systeem Act! en de Werkbon applicatie WerkbonApp.

AUTOMATISERING. Act! WerkbonApp. De koppeling tussen het CRM systeem Act! en de Werkbon applicatie WerkbonApp. Act! WerkbonApp De koppeling tussen het CRM systeem Act! en de Werkbon applicatie WerkbonApp. Act! Act! is een CRM softwarepakket waarmee u uw klanten en contacten kunt beheren. Het bevat alle functionaliteiten

Nadere informatie

Plan van aanpak Communicatieplan meewerkstage Brochure, voorverkoop De Blauwe Kei Joy Verstegen joyverstegen@hotmail.

Plan van aanpak Communicatieplan meewerkstage Brochure, voorverkoop De Blauwe Kei Joy Verstegen joyverstegen@hotmail. Plan van aanpak Communicatieplan meewerkstage Brochure, voorverkoop De Blauwe Kei Joy Verstegen joyverstegen@hotmail.com 14-02-2013 1 Inhoudsopgave Blz. 3 t/m 5 Blz. 6 Blz. 7 Blz. 8 Blz. 9 Blz. 10 Blz.

Nadere informatie

PLAN VAN AANPAK PROJECT WEBSHOP VOOR NATIONAAL BUREAU DE ZONNEBLOEM & GEMEENTE AMSTERDAM VERSIE 1 3-12-2012. Patrick Haring IV2A

PLAN VAN AANPAK PROJECT WEBSHOP VOOR NATIONAAL BUREAU DE ZONNEBLOEM & GEMEENTE AMSTERDAM VERSIE 1 3-12-2012. Patrick Haring IV2A PLAN VAN AANPAK PROJECT WEBSHOP VOOR NATIONAAL BUREAU DE ZONNEBLOEM & GEMEENTE AMSTERDAM VERSIE 1 3-12-2012 IV2A Inhoudsopgave Achtergronden... 3 Projectopdracht... 4 Projectactiviteiten... 5 Projectgrenzen

Nadere informatie

Plan van aanpak Project Plus Mei 2015

Plan van aanpak Project Plus Mei 2015 Plan van aanpak Project Plus Mei 2015 Inhoud Achtergronden 3 Project opdracht 4 Project activiteiten 5-6 Project grenzen 7 Kwaliteit 8-9 Projectorganisatie 10-11 Planning 12 Begroting 13-14-15-16 Risico's

Nadere informatie

Offerte voor het bouwen van een website Klant: Ideefiks, IdeeKids

Offerte voor het bouwen van een website Klant: Ideefiks, IdeeKids Offerte voor het bouwen van een website Klant: Ideefiks, IdeeKids Consultant: Dirk Derom Inhoudstafel Algemene structuur van de website...6 Front pagina...6 Pagina IDEEFIKS/IDEEKIDS...6 Functionaliteit...10

Nadere informatie

Social Action Research Plan

Social Action Research Plan Social Action Research Plan Social media project Studenten Dennis Visschedijk 438332 Aileen Temming 474094 Stefan Ortsen 481295 Niels Konings 449822 Renee Preijde 482835 Opdrachtgever Stal te Bokkel Daniëlle

Nadere informatie

Een webwinkel starten Hoe doe je dat? Beeld slider met ipad, computer en android

Een webwinkel starten Hoe doe je dat? Beeld slider met ipad, computer en android Een webwinkel starten Hoe doe je dat? Beeld slider met ipad, computer en android Inhoudsopgave HOOFDSTUKKEN 1. Het juiste software pakket kiezen 2. Domeinnaam 2. Hosting 3. Template 4. PSP (Payment Service

Nadere informatie

Inleiding. Plan Van Aanpak

Inleiding. Plan Van Aanpak Inleiding. Er zijn verschillende mensen en bedrijven betrokken bij dit project. Het bedrijf Chess heeft een grote rol bij dit project. Het geeft de opdracht direct aan de studenten en verzorgt workshops

Nadere informatie

Plan van aanpak Meesterproef 1: Webdevelopment... 1

Plan van aanpak Meesterproef 1: Webdevelopment... 1 Plan van aanpak Meesterproef 1: Webdevelopment Plan van aanpak Meesterproef 1: Webdevelopment... 1 Inleiding... 2 Projectopdracht... 3 Doelstelling... 3 Projecteindresultaat... 3 Projectdoel... 3 Projectactiviteiten...

Nadere informatie

Instituut Broers. Plan van Aanpak. Windows Server

Instituut Broers. Plan van Aanpak. Windows Server Instituut Broers Plan van Aanpak Windows Server [Zubin Mathoera, Vincent Darwinkel, Tomas Berends] 12-1-2017 VOORWOORD Dit plan van aanpak hebben wij volgens het boek van Roel Grit, Project Management,

Nadere informatie

icafe Project Joeri Verdeyen Stefaan De Spiegeleer Ben Naim Tanfous

icafe Project Joeri Verdeyen Stefaan De Spiegeleer Ben Naim Tanfous icafe Project Joeri Verdeyen Stefaan De Spiegeleer Ben Naim Tanfous 2006-2007 Inhoudsopgave 1 2 1.1 Programmeertaal PHP5..................... 2 1.2 MySQL database......................... 3 1.3 Adobe Flash...........................

Nadere informatie

Verslag van de verschillende vragen en antwoorden tussen UPC en COAX NL.

Verslag van de verschillende vragen en antwoorden tussen UPC en COAX NL. Verslag van de verschillende vragen en antwoorden tussen UPC en COAX NL. In de afgelopen periode zijn er verschillende vragen bij COAX NL gekomen omtrent een aantal zaken bij UPC. Hierbij een korte samenvatting

Nadere informatie

Afstudeer Opdracht. Document: Plan van Aanpak Versie: 1.0. Student: Studentnummer: Projectnaam: Begeleidster: Tweede lezer:

Afstudeer Opdracht. Document: Plan van Aanpak Versie: 1.0. Student: Studentnummer: Projectnaam: Begeleidster: Tweede lezer: Afstudeer Opdracht Document: Plan van Aanpak Versie: 1.0 Student: Studentnummer: Projectnaam: Begeleidster: Tweede lezer: Michael Schouman 500501248 www.liveartz.nl - #LiveArtz Shirley Niemans Koop Reynders

Nadere informatie

Installatietechniek. Beroepsproduct: Groep: Periode: Blok H1.2. Ingeleverd op: Vrijdag 18 november 2011 om 12.00. Projectleden: Ingeleverd door:

Installatietechniek. Beroepsproduct: Groep: Periode: Blok H1.2. Ingeleverd op: Vrijdag 18 november 2011 om 12.00. Projectleden: Ingeleverd door: Installatietechniek TISD WH1.2 Plan Van Aanpak Beroepsproduct: Groep: Plan Van Aanpak WH11B2 Periode: Blok H1.2 Ingeleverd op: Vrijdag 18 november 2011 om 12.00 Projectleden: Ingeleverd door: Tutor: Luuk

Nadere informatie

Croon Procurement Service

Croon Procurement Service Wat is een CMS? Een content-beheersysteem of Content Management Systeem is een softwaretoepassing, meestal een web-applicatie, die het mogelijk maakt dat mensen eenvoudig, zonder veel technische kennis,

Nadere informatie

Plan Van Aanpak Cobra Art Magazine

Plan Van Aanpak Cobra Art Magazine Plan Van Aanpak Cobra Art Magazine J. Van der Laan 04-01-16 1 Inhoud Achtergronden... 3 Doelstelling... 3 Projectopdracht... 3 Projectactiviteiten... 4 Kwaliteit... 5 Planning... 6 Kosten... 7 Facebook

Nadere informatie

Checklist nieuwe website

Checklist nieuwe website Checklist nieuwe website Waar moet je aan denken bij een nieuwe website? Het maken van een nieuwe website kan een ingewikkeld, omvangrijk maar ook kostbaar project zijn. Het is daarom goed om inzicht te

Nadere informatie

SiteCam Webcam Hosting Services. Prijsstelling en Aanvraagformulier

SiteCam Webcam Hosting Services. Prijsstelling en Aanvraagformulier SiteCam Webcam Hosting Services Prijsstelling en Aanvraagformulier Introductie: SiteCam Hosting Services is ontwikkeld door WebcamCenter om onze klanten de mogelijkheid te bieden op een eenvoudige wijze

Nadere informatie

Ik zal je nu stap voor stap laten zien hoe je je product op je website als betaalde download kunt aanbieden.

Ik zal je nu stap voor stap laten zien hoe je je product op je website als betaalde download kunt aanbieden. Inleiding Als je producten op je website wilt verkopen maar je wilt niet meteen een hele webshop optuigen, dan kan dit ook eenvoudiger. Er is een manier om snel en gemakkelijk producten op je website te

Nadere informatie

Hogeschool Rotterdam Instituut voor Communicatie, Media en Informatietechnologie Communicatie Digitale Media Inleiding Communicatie

Hogeschool Rotterdam Instituut voor Communicatie, Media en Informatietechnologie Communicatie Digitale Media Inleiding Communicatie 7 september 2010 Versie 1 Opdrachtgever: School: Instituut: Opleiding: Vak: Will Goderie Hogeschool Rotterdam Instituut voor Communicatie, Media en Informatietechnologie Communicatie Digitale Media Inleiding

Nadere informatie

Handleiding Reseller Controle Paneel

Handleiding Reseller Controle Paneel Handleiding Reseller Controle Paneel Inloggen Om in te loggen in het Controle Paneel kunt u de gebruikersnaam en wachtwoord gebruiken welke u van ons heeft ontvangen. Nieuw is dat u ook met uw social media

Nadere informatie

Concept. Google Sites Handleiding

Concept. Google Sites Handleiding Google Sites Handleiding Inhoud Inleiding... 1 Handleiding... 2 Aanmaken Google Site... 2 Aanpassen uiterlijk Google Site... 3 Configureren Google Site... 3 Uitnodigen mede eigenaren, bijdragers en kijkers...

Nadere informatie

Instituut Broers. Plan van Aanpak. [Project Steam OS

Instituut Broers. Plan van Aanpak. [Project Steam OS Instituut Broers Plan van Aanpak [Project Steam OS [Zubin Mathoera, Vincent Darwinkel, Tomas Berends] 12-1-2017 VOORWOORD Dit plan van aanpak hebben wij volgens het boek van Roel Grit, Project Management,

Nadere informatie

zonder stoppen Bastiaan Elwin Gertjan Startersproblemen? HET TEAM VAN STARTENZONDERSTOPPEN.NL No-nonsense zaken doen Wij gaan verder

zonder stoppen Bastiaan Elwin Gertjan Startersproblemen? HET TEAM VAN STARTENZONDERSTOPPEN.NL No-nonsense zaken doen Wij gaan verder Wie zijn wij StartenzonderStoppen is een organisatie die speciaal is opgezet om startende ondernemers te helpen met hun online en offline communicatie. Denk hierbij aan websites, drukwerk, huisstijl en

Nadere informatie

Modul-Fleet OPTIMALISATIE VAN HET WAGENPARKBEHEER. I can help! Ordered 3 items. Can t serve last client. Running late!

Modul-Fleet OPTIMALISATIE VAN HET WAGENPARKBEHEER. I can help! Ordered 3 items. Can t serve last client. Running late! Modul-Fleet OPTIMALISATIE VAN HET WAGENPARKBEHEER I can help! Ordered 3 items Can t serve last client Running late! Modul-Fleet OPTIMALISATIE VAN HET WAGENPARKBEHEER Wilt u beter inspelen op de groeiende

Nadere informatie

INTERACTIE. In de Appendix vindt u de wireframes.

INTERACTIE. In de Appendix vindt u de wireframes. Het concept Het grootste en belangrijkste museum van Nederland, het Rijksmuseum, heeft de plaatsing van vijf grote mediazuilen in de foyer op de planning staan. Om deze reden hebben zij ons ingeschakeld

Nadere informatie

Project Maze-Driver. Alex Guish, Boris van Norren, Ergin Ergin, Ruben Buitendijk, Esat Karaer

Project Maze-Driver. Alex Guish, Boris van Norren, Ergin Ergin, Ruben Buitendijk, Esat Karaer Project Maze-Driver Alex Guish, Boris van Norren, Ergin Ergin, Ruben Buitendijk, Esat Karaer Inleiding Achtergronden Projectresultaat Projectactiviteiten Projectgrenzen Tussenresultaten Kwaliteit Projectorganisatie

Nadere informatie

CURRICULUM PLANNING SCENARIO S TON PEETERS, DICK KAMPMAN

CURRICULUM PLANNING SCENARIO S TON PEETERS, DICK KAMPMAN CURRICULUM PLANNING SCENARIO S TON PEETERS, DICK KAMPMAN INTRODUCTIE Er komen steeds meer studenten op de opleiding Biologie af. Dit heeft als gevolg dat de zaalreserveringen en planning van docenten en

Nadere informatie

Plan van aanpak. Project : Let s Drop. Bedrijf : DropCo BV

Plan van aanpak. Project : Let s Drop. Bedrijf : DropCo BV Plan van aanpak Project : Let s Drop Bedrijf : DropCo BV Plaats, datum: Horn, 28 september 2012 Opgesteld door: 1205366 1205366smit@zuyd.nl Plan van Aanpak project Let s Drop pagina 1 Inhoudsopgave plan

Nadere informatie

Plan van Aanpak. Project: Portfolio Online 18-9-2013. Jeremy de Jager INHOLLAND

Plan van Aanpak. Project: Portfolio Online 18-9-2013. Jeremy de Jager INHOLLAND 18-9-2013 Plan van Aanpak Project: Portfolio Online Jeremy de Jager INHOLLAND Pagina 1 Hoofdstukken 1. Achtergronden - Projectnaam - Opdrachtgever - Opdrachtnemer - Beschrijving organisatie - Geschiedenis

Nadere informatie

TuinHulp.com, Nieuwe Webservice voor Hoveniersbedrijven 2014

TuinHulp.com, Nieuwe Webservice voor Hoveniersbedrijven 2014 Even voorstellen: Mijn naam is Marcel van Leeuwen, ben van oorsprong hovenier, en tuincentrum deskundige. Sinds eind jaren negentig ontwerp en publiceer ik ook websites. Nadat ik ben overgestapt naar Wordpress

Nadere informatie

Plan van Aanpak Business Project

Plan van Aanpak Business Project 1. Aanleiding en achtergrond van het project Soulco is een Belgische KMO die zijn activiteiten uitoefent in Afrika en het Midden- Oosten. Ze willen graag een nieuwe website omdat hun huidige website volledig

Nadere informatie

Projectplan. Elektronica-ICT Artesis. Auteur: Coopman Tom Interne Promotor: Peeters Tom Externe Promotor: Delepierre Bruno, Adforce

Projectplan. Elektronica-ICT Artesis. Auteur: Coopman Tom Interne Promotor: Peeters Tom Externe Promotor: Delepierre Bruno, Adforce Elektronica-ICT Artesis Projectplan Auteur: Coopman Tom Interne Promotor: Peeters Tom Externe Promotor: Delepierre Bruno, Adforce Projectplan ter voorbereiding van de bachelorproef en stage Academiejaar

Nadere informatie

Software Test Document

Software Test Document Software Test Document PEN: Paper Exchange Network Software Engineering groep 1 (se1-1415) Academiejaar 2014-2015 Jens Nevens - Sander Lenaerts - Nassim Versbraegen Jo De Neve - Jasper Bevernage Versie

Nadere informatie

Team. Tijd. Tools. Functionaliteiten In de onderstaande afbeelding wordt aangegeven welke behoeften TeamPlayer voor u kan invullen.

Team. Tijd. Tools. Functionaliteiten In de onderstaande afbeelding wordt aangegeven welke behoeften TeamPlayer voor u kan invullen. TeamPlayer? TeamPlayer is een compleet en flexibel systeem voor tijdsregistratie en planning dat de grootste knelpunten in vele administraties aanpakt, daar waar de standaardsystemen nog te beperkt zijn.

Nadere informatie

Online WEBSHOP OP MAAT. Switch Reclamebureau bv I Rendementsweg 2-Q I Mijdrecht I I

Online WEBSHOP OP MAAT. Switch Reclamebureau bv I Rendementsweg 2-Q I Mijdrecht I I WEBSHOP OP MAAT Strategie Concept Creatie Inhoudsopgave Uw webshop 3 Webshop pakket uitleg 4 Extra opties 6 Hosting 6 Domeinnamen 7 WordPress onderhoud 7 De kleine lettertjes 8 Bekijk drainplug.com en

Nadere informatie

TRS (Ticket Reserverings Systeem)

TRS (Ticket Reserverings Systeem) LVP TRS (Ticket Reserverings Systeem) LVP Reserveringssystemen B.V. Studiedag Ticketing, 11 oktober 2011, Nijmegen 1 LVP - introductie LVP 25 jaar gespecialiseerd in ontwikkeling en ondersteuning van event

Nadere informatie

TARGET2 nieuwsbrief. Inhoud. De TARGET2 nieuwsbrief. Projectplanning TARGET2

TARGET2 nieuwsbrief. Inhoud. De TARGET2 nieuwsbrief. Projectplanning TARGET2 TARGET2 nieuwsbrief Informatie over de migratie van TOP naar TARGET2 januari 2006, nr 2 Inhoud De TARGET2 nieuwsbrief Projectplanning TARGET2 1 1 Migratie naar TARGET2 Het testprogramma 3 3 De meest recente

Nadere informatie

Release TiC Narrow Casting 4.0

Release TiC Narrow Casting 4.0 Release TiC Narrow Casting 4.0 met o.a. Dit document bevat: * Aanbieding training * Releasenotes TiC Narrow Casting 4.0 AANBIEDING TRAINING Aanbieding! TiC Narrow Casting 4.0 training Onlangs heeft de

Nadere informatie

Leden: Esat Karaer, Terry van der Jagt, Rhea Hau. opgemaakt door Rhea Hau op 27 april 2015. illuminated Group. Voortgangspresentatie

Leden: Esat Karaer, Terry van der Jagt, Rhea Hau. opgemaakt door Rhea Hau op 27 april 2015. illuminated Group. Voortgangspresentatie illuminated Group Voortgangspresentatie 1 Inhoudsopgave Voorwoord (introductie leden en opdracht) Tussenresultaten Onze pinautomaat kan Problemen Oplossingen (risico s en gevolgen ervan vermijden) Aandachtspunten

Nadere informatie

Plan van aanpak. Project Digitaal Portfolio. Project: Webdesign. Organisatie: InHolland Haarlem. Opdrachtgever: Maya Schmuki

Plan van aanpak. Project Digitaal Portfolio. Project: Webdesign. Organisatie: InHolland Haarlem. Opdrachtgever: Maya Schmuki Plan van aanpak Project Digitaal Portfolio Plaats, datum: Haarlem, 14 Maart 2014 Project: Webdesign Organisatie: InHolland Haarlem Opdrachtgever: Maya Schmuki Opdrachtnemer: Frank Bakker E-mail: 463631@inholland.lnl

Nadere informatie

Rostar CAS: online personeelsplanningssoftware voor dienstenchequekantoren. software consultancy training

Rostar CAS: online personeelsplanningssoftware voor dienstenchequekantoren. software consultancy training Rostar CAS: online personeelsplanningssoftware voor dienstenchequekantoren software consultancy training De markt heeft nood aan een flexibele en complete planningsoplossing. De invoering van de dienstencheques

Nadere informatie

Voortgangsrapportage

Voortgangsrapportage 8 Voortgangsrapportage over de Ledenregistratie van de Protestantse Kerk Kleine Synode 15 september 2011 AZ 11-23 Uitgebracht door: Bestuur van de Dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk 8 Pagina

Nadere informatie

WESTPOINTDIGITAL MOBILE APPS DEVELOPMENT

WESTPOINTDIGITAL MOBILE APPS DEVELOPMENT WESTPOINTDIGITAL MOBILE APPS DEVELOPMENT MOBILE APPS TEAM Ons team bestaat uit slimme, samenwerkende innovatieve mensen die geïnspireerd zijn uw business op verschillende manieren te verbeteren. Onze ontwikkelaars

Nadere informatie

Oplossingen voor het testen van objectgeoriënteerde software. Oplossingen voor het testen van. Overzicht. Pieter van den Hombergh.

Oplossingen voor het testen van objectgeoriënteerde software. Oplossingen voor het testen van. Overzicht. Pieter van den Hombergh. Oplossingen voor het testen van objectgeoriënteerde software Pieter van den Hombergh Fontys Hogeschool voor Techniek en Logistiek Software Engineering 14 maart 2013 HOM/FHTeL Oplossingen voor het testen

Nadere informatie

CLEAR offerte. CLEAR offerte. kenmerken: Minimale inspanning, maximaal effect! clear solutions by committed specialists

CLEAR offerte. CLEAR offerte. kenmerken: Minimale inspanning, maximaal effect! clear solutions by committed specialists Minimale inspanning, maximaal effect! kenmerken: Korte implementatie In twee dagen up-and-running. Snelle invoer Stel snel goede offertes op en verstuur ze naar uw klant. Slimme lay-out U kunt informatie

Nadere informatie

Instructie registratie & digitaal aanbieden

Instructie registratie & digitaal aanbieden Instructie registratie & digitaal aanbieden Registratie Om deel te kunnen nemen aan een tender, dient u uw organisatie éénmalig te registreren op het Negometrix platform. Het platform van Negometrix is

Nadere informatie

Bouwbedrijven en automatisering

Bouwbedrijven en automatisering Bouwbedrijven en automatisering Presentatie 2010-11-10 Automatisering is geweldig toch? Bloemen en automatisering? Bouwautomatisering? Project success Standish Report Project success rates zijn gestegen

Nadere informatie

Factsheet Reservations Add-in for Microsoft Outlook

Factsheet Reservations Add-in for Microsoft Outlook Factsheet Reservations Add-in for Microsoft Outlook Facility Management via Microsoft Outlook Gebruik van Outlook voor afspraken en e-mail is binnen veel organisaties de standaard. Om deze intuïtieve en

Nadere informatie

VisiBox Online Handleiding Pagina 1

VisiBox Online Handleiding Pagina 1 VisiBox Online Handleiding Pagina 1 Professioneel en betaalbaar VisiBox Online is een professioneel en betaalbaar planning programma! Geschikt voor zowel de kleine alsmede grote organisaties! Het betreft

Nadere informatie

NACSPORT TAG&GO HANDLEIDING. 3.2.1. Eigenschappen knop

NACSPORT TAG&GO HANDLEIDING. 3.2.1. Eigenschappen knop Handleiding NACSPORT TAG&GO HANDLEIDING 1. Introductie 2. Configureren en bestellen 3. Sjabloon (categorieën en descriptors) 3.1 Lijst sjablonen 3.2 Sjablonen bewerken 3.2.1. Eigenschappen knop 4. Analyseren

Nadere informatie

Hoofdstuk 4. Hoofdstuk 5. Hoofdstuk 6. Hoofdstuk 8

Hoofdstuk 4. Hoofdstuk 5. Hoofdstuk 6. Hoofdstuk 8 Handleiding Inhoud: 1 Inleiding... 2 2 Inloggen... 3 3 Dashboard (beginpagina)... 4 4 Offertes... 6 4.1 Een offerte goedkeuren... 8 5 Facturen... 9 5.1 Factuur betalen met ideal... 11 6 Drukproeven...

Nadere informatie

Handleiding. Mei 2015. KPN WiFi

Handleiding. Mei 2015. KPN WiFi Handleiding Mei 2015 KPN WiFi Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 2. Mijn HotSpots van KPN - Inloggen 4 3. Mijn HotSpots van KPN - Menu 5 4. Mijn HotSpots van KPN - Locatie 6 5. Mijn HotSpots van KPN - Bestellen

Nadere informatie

EMAILWAVE. Professionele E-mail Marketing tool

EMAILWAVE. Professionele E-mail Marketing tool Introductie EmailWave is dé manier om uw leden of klanten uw nieuwsbrief toe te sturen. De applicatie biedt vele mogelijkheden om het voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken uw leden of klanten op de hoogte

Nadere informatie

Testplan IpMEDT3 project

Testplan IpMEDT3 project Testplan IpMEDT3 project Versie: 1.0 Groepsbegeleider: Bob Zadok Blok Groepsleden: Luuk Gortzak (s1062708) Jens Brokaar (s1066589) Ellis Stroet (s1066586)

Nadere informatie

SPTOOLS SHAREPOINT CONNECTOR -

SPTOOLS SHAREPOINT CONNECTOR - SPTOOLS SHAREPOINT CONNECTOR - 1/6 Inhoudsopgave 1. SPTOOLS... 3 WAT KAN HET?... 3 Document Browser...3 Document Bundels...3 Consistente Data Quality...3 SharePoint workflows en document goedkeuring...3

Nadere informatie

Ict-puzzel voor het onderwijs

Ict-puzzel voor het onderwijs Ict-puzzel voor het onderwijs Instructie Inleiding Deze instructie helpt je bij het gebruik van de digitale versie van de Ict-puzzel voor het onderwijs. De online versie is ontwikkeld voor zelfstandig

Nadere informatie

Plan van aanpak. Persoonlijke website. Martijn de Graaf

Plan van aanpak. Persoonlijke website. Martijn de Graaf Plan van aanpak Persoonlijke website Martijn de Graaf Klas: BIM01 Datum: 23 september 2013 Naam opdrachtgever: Mvr C. Paul, Mvr E.Leen Naam organisatie: Hogeschool Inholland Alkmaar Naam opdrachtnemer:

Nadere informatie

Plan Van Aanpak. Naam: Noortje Jansen en Kinga Dlugosz Klas: MM2C Datum: 30-10-2014 Vak: Project management

Plan Van Aanpak. Naam: Noortje Jansen en Kinga Dlugosz Klas: MM2C Datum: 30-10-2014 Vak: Project management Plan Van Aanpak Naam: Noortje Jansen en Kinga Dlugosz Klas: MM2C Datum: 30-10-2014 Vak: Project management Debriefing Concept Inhoudsopgave 2t/m4 5t/m8 Projectactiviteiten 9 Planning 9 Organisatie (wie

Nadere informatie