Rostar CAS: online personeelsplanningssoftware voor dienstenchequekantoren. software consultancy training

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Rostar CAS: online personeelsplanningssoftware voor dienstenchequekantoren. software consultancy training"

Transcriptie

1 Rostar CAS: online personeelsplanningssoftware voor dienstenchequekantoren software consultancy training

2 De markt heeft nood aan een flexibele en complete planningsoplossing.

3 De invoering van de dienstencheques heeft positieve gevolgen gehad voor de werkgelegenheid en de cheques zijn haast onmisbaar geworden in de Belgische samenleving. Momenteel biedt de dienstenchequesector werkgelegenheid aan maar liefst mensen en gezien het grote aantal gebruikers voorziet het systeem ook duidelijk in een behoefte. Uit onderzoek blijkt dat de afnemers over het algemeen zeer tevreden zijn over het dienstenchequesysteem. Toch geven ze aan dat het beter kan, zeker als het om de planningsaspecten gaat. Het verwittigen bij afwezigheid kan beter, net als de opvolging en controle van het personeel. Alles begint bij een gebruiksvriendelijk systeem De meeste planningssystemen zijn er enkel op gericht om de juiste uren en reistijdvergoedingen te berekenen en door te sturen naar het sociaal secretariaat. Dit werkt prima zolang alles loopt zoals het moet lopen. u op elk moment beschikt over een foutloze planning. uw medewerkers exact betaald worden voor het aantal gepresteerde uren en de reistijden. u snel en efficiënt een gewijzigde planning aan uw klanten communiceert. U hoeft dus geen ingewikkelde software te installeren. Alles is eenvoudigweg online beschikbaar. Maar uit ervaring weet u natuurlijk ook dat medewerkers af en toe ziek worden of met vakantie gaan. Dan is het noodzakelijk om snel en flexibel in te spelen op deze gewijzigde situatie en uw klanten onmiddellijk een alternatieve oplossing aan te bieden. Al snel merkt u dan dat de bestaande systemen foutgevoelig zijn en niet voldoende sturende informatie leveren. Met die noden in gedachten heeft Paralax een flexibele en volledig instelbare online planningsapplicatie uitgewerkt, waarmee:

4 Rostar CAS: de oplossing die het verschil maakt Wilt u de klantentevredenheid nog verhogen en uw eigen werk aanzienlijk vereenvoudigen? Dan maakt de online planningsapplicatie van Paralax het verschil. 1 Snel & eenvoudig beheer van afwezigheid door ziekte of vakantie Iedereen is wel eens ziek of gaat met vakantie. Met Paralax kunt u dit eenvoudig invoeren en komen deze dagen automatisch in de planningen en overzichten te staan van zowel de medewerker als de klant. Is een huishoudhulp ziek, dan gaat het systeem bovendien automatisch op zoek naar een andere geschikte medewerker om een specifieke opdracht bij de klant te vervullen. De klant ontvangt een voorstel en bevestigt vervolgens via mail of hij of zij hiermee akkoord gaat. Andersom gebeurt hetzelfde als een klant bijvoorbeeld met vakantie gaat. Het systeem zoekt in dat geval naar een andere klant met dezelfde vraag zodat de huishoudhulp toch aan de slag kan en het aantal afgesproken uren kan presteren. 2 Automatische verwittiging van klanten en medewerkers via SMS Vanuit de Paralax-applicatie is het mogelijk om automatisch SMS-berichten te sturen naar klanten en medewerkers. Is een medewerker ziek, dan ontvangt de klant automatisch een SMS. Wordt een medewerker onverwacht bij een andere klant verwacht? Hij of zij ontvangt een SMS met datum, tijd en plaats van de afspraak.

5 3 Alle informatie op één scherm Wie werkt waar, wie is er ziek, wie heeft wanneer vakantie? Met één muisklik krijgt u alle informatie op het scherm. U kunt ook de week- of maandplanningen per klant of medewerker opvragen of meer detailinformatie bekijken van een bepaalde medewerker of klant. Alles is ook makkelijk afdrukbaar in een overzichtelijk schema. Brengt u een wijziging aan? Dan zien klanten en medewerkers dit in real time. De medewerker heeft daarnaast op elk moment inzicht in zijn urensaldo. Toegang wordt verschaft via een gebruikersnaam en paswoord. 4 Sociaal secretariaat meteen op de hoogte Alle gepresteerde uren worden foutloos aan het sociaal secretariaat aangeleverd. Zo krijgen uw medewerkers gegarandeerd een loon uitbetaald dat naadloos aansluit op hun werkelijk gepresteerde uren. Hun reistijdvergoedingen worden bovendien automatisch verrekend. 5 Automatisch beheer van papieren en elektronische cheques Het systeem van Paralax kan gekoppeld worden aan een dienstenchequelezer die eventuele valse cheques eruit filtert en automatisch uit het systeem haalt. Ook elektronische cheques kunnen automatisch worden ingelezen. Op deze manier hebt u een volledig overzicht van alle ingeleverde en openstaande cheques. 6 Beheer van wachtlijsten Wachtlijsten worden eenvoudig beheerd. Komen er uren vrij bij bestaande klanten, dan vindt het systeem automatisch een potentiële klant op de wachtlijst met eenzelfde wens of behoefte. U kunt bovendien medewerkers aan klanten koppelen op basis van specifieke bijzonderheden zoals reisafstanden, voorkeuren of zelfs eventuele allergieën voor huisdieren. 7 Helpdesk Paralax biedt voor haar online planningsapplicatie de juiste support én de zekerheid dat het product altijd live staat, op basis van een service level agreement (SLA). Loopt er toch iets fout dan kunt u bij onze helpdesk terecht. De nieuwe standaard voor de verwerking van dienstencheques is daarmee een feit. 8 Dynamische prijszetting op maat van uw kantoor Paralax heeft ervoor gekozen een dynamische prijszetting aan te bieden waardoor zowel kleine, grote als middelgrote ondernemingen van onze oplossing gebruik kunnen maken. De tarieven zijn gebaseerd op het aantal geplande medewerkers, zonder functioneel onderscheid. U tekent in op basis van een 36 of 60 maanden engagement en wij zorgen dat alle functionaliteiten beschikbaar zijn.

6 Als dienstenchequekantoor liep PWA Tremelo al enige tijd tegen problemen aan op het gebied van het beheer van de dienstencheques. De organisatie probeerde verschillende personeelsplanningssystemen uit, maar geen van allen voldeden aan de wensen van het kantoor. Gelukkig kwamen we bij Paralax terecht. Zij boden de oplossingen waarnaar we op zoek waren, aldus Mark Van Hilst, verantwoordelijke PWA Tremelo. PWA Tremelo getuigt: Paralax is sterk in planning én verloning Oplossing op maat Wij wilden een duidelijker overzicht krijgen van hoeveel dienstencheques wij van welke klant moeten ontvangen en voor welke medewerker, vertelt Mark Van Hilst, verantwoordelijke van PWA Tremelo. Het lukte de leveranciers van PWA Tremelo namelijk niet om de combinatie te maken tussen de personeelsplanning, het beheer van de cheques én de verloning. Er bestaan zeker tien planningsmodules, maar vaak zijn ze gebaseerd op Excel-sheets en bijgevolg zeer foutgevoelig. Zo overkwam het Van Hilst weleens dat medewerkers uren kregen betaald die ze niet hadden gepresteerd. Ik heb diverse systemen geprobeerd, zonder het gewenste resultaat. Sommige systemen waren goed in verloning en andere waren sterk in planning, maar de combinatie boden ze niet. Foutloos, flexibel systeem Van Hilst was op zoek naar een flexibel systeem dat rekening houdt met de specifieke noden van dienstenchequekantoren. Een systeem dat bovendien geen fouten maakt. Daarom klopte hij aan bij Paralax. Paralax bood al een online planningsapplicatie aan, maar heeft de dienstenchequemodule in nauwe samenspraak met PWA Tremelo verder geoptimaliseerd. We hebben echt gekeken naar onze specifieke noden en behoeften, vertelt Van Hilst. Er bestaan heel goede systemen, maar dit systeem doet precies wat je als dienstenchequeorganisatie nodig hebt. Het eindresultaat mag er zijn, stelt Van Hilst. Het systeem van Paralax koppelt het beheer van de

7 dienstencheques aan het inplannen van de werknemers. Het is de enige planningsmodule die deze koppeling maakt., weet Van Hilst. Bovendien is het systeem ook eenvoudig te koppelen aan de loonberekening. De medewerkers dienen hun uren immers ook in loon uitbetaald te krijgen. En wel op de juiste manier. Heldere overzichten PWA Tremelo werkt dagelijks voor 300 à 350 klanten. Veel planningssystemen kunnen niet met een dergelijk aantal klanten overweg zonder dat het onoverzichtelijk wordt. De online planningsapplicatie van Paralax biedt heldere overzichten. Ideaal aan het systeem is volgens Van Hilst dat je als gebruiker eenvoudig filtert en selecties maakt. Welke klanten heb ik nog open staan? Welke medewerkers zijn er nog beschikbaar? Hoeveel heeft iemand al gewerkt? Juist die flexibiliteit is volgens Van Hilst noodzakelijk vanwege de vele plannings- en verloningsfacetten waar PWA-kantoren mee te maken hebben in de dagelijkse praktijk. Er bestaan heel goede systemen, maar dit systeem doet precies wat je als dienstenchequeorganisatie nodig hebt. Een planningssysteem moet zichzelf terugbetalen en dat doet dit systeem zeker. Paralax werkt voor veel grote ondernemingen, maar laat met dit systeem volgens Van Hilst zien dat ze ook kleinere organisaties zoals dienstenchequekantoren heel goed kunnen bedienen. Ik weet zeker dat veel dienstenchequekantoren erg blij zijn met dit systeem. Een planningssysteem moet zichzelf terugbetalen en dat doet dit systeem zeker.

8 Broekstraat Rijmenam Belgium +32 (0) Paralax is een aanbieder van softwareoplossingen en dienstverlening op het gebied van personeelsplanning, personeelsroosters en workforce management. Ruim 600 klanten in meer dan 20 marktsegmenten, in zowel binnen- als buitenland, maken dagelijks met succes gebruik van Paralax-software. Met Rostar CAS biedt Paralax een nieuwe generatie planningsoftware waarbij flexibiliteit, gebruiksvriendelijkheid en hoogwaardige technologie hoog in het vaandel worden gedragen. Met behulp van webmodules worden ook medewerkers en opdrachtgevers betrokken bij het planningproces, waardoor het maken van personeelsroosters sneller, efficiënter en makkelijker verloopt. Naast oplossingen voor operationele en strategische personeelsplanning ondersteunt Paralax organisaties ook met business consultancy en training. Voor meer informatie:

Onderzoeksrapport dienstenchequegebruikers. software consultancy training

Onderzoeksrapport dienstenchequegebruikers. software consultancy training Onderzoeksrapport dienstenchequegebruikers software consultancy training Inleiding De dienstencheque vierde onlangs zijn tiende verjaardag. In 2012 waren er bijna 870.000 actieve gebruikers van dienstencheques

Nadere informatie

100 redenen, 1 oplossing. urenregistratie 101 eenvoudige software voor de bouw. Eenvoudig Webbased Kostenbesparend Te koppelen

100 redenen, 1 oplossing. urenregistratie 101 eenvoudige software voor de bouw. Eenvoudig Webbased Kostenbesparend Te koppelen 100 redenen, 1 oplossing Eenvoudig Webbased Kostenbesparend Te koppelen Planning en projecten Personeel & materieel op locatie Veel personeel van bouwbedrijven verschijnt niet elke dag op kantoor, maar

Nadere informatie

Team. Tijd. Tools. Functionaliteiten In de onderstaande afbeelding wordt aangegeven welke behoeften TeamPlayer voor u kan invullen.

Team. Tijd. Tools. Functionaliteiten In de onderstaande afbeelding wordt aangegeven welke behoeften TeamPlayer voor u kan invullen. TeamPlayer? TeamPlayer is een compleet en flexibel systeem voor tijdsregistratie en planning dat de grootste knelpunten in vele administraties aanpakt, daar waar de standaardsystemen nog te beperkt zijn.

Nadere informatie

Personeelsplanning voor de toekomst

Personeelsplanning voor de toekomst Personeelsplanning voor de toekomst Het belang van personeelsplanning Goede personeelsplanning van groot belang Een goede personeelsplanning is cruciaal voor een organisatie. Het draagt bij aan de tevredenheid

Nadere informatie

U begrijpt dat een deel van uw administratie weinig geautomatiseerd is. TeamPlayer biedt nu voor u de oplossing.

U begrijpt dat een deel van uw administratie weinig geautomatiseerd is. TeamPlayer biedt nu voor u de oplossing. Waarom TeamPlayer? Wellicht heeft u reeds een administratief programma waarmee uw boekhouding, facturatie of bestellingen worden beheerd. Deze programma s schieten echter tekort als het gaat over nog andere

Nadere informatie

Caag CRM. info@caagcrm.nl www.caagcrm.nl. Informatie Brochure

Caag CRM. info@caagcrm.nl www.caagcrm.nl. Informatie Brochure Caag CRM info@caagcrm.nl www.caagcrm.nl Informatie Brochure Over Ons Caag CRM is een cloud- based software onderneming. Onze kracht ligt in het ontwikkelen van slimme software oplossingen gebaseerd op

Nadere informatie

Exact Online. Uw financiële cockpit op internet

Exact Online. Uw financiële cockpit op internet Exact Online Uw financiële cockpit op internet Eenvoudig online boekhouden Een onderneming staat of valt met haar financiële beleid. Met inzicht in de omzet, winst en cashflow nu en in de toekomst. Een

Nadere informatie

Overheid & ICT. Bezoek onze stand D015 in de Jaarbeurs in Utrecht van 24-26 april 2012.

Overheid & ICT. Bezoek onze stand D015 in de Jaarbeurs in Utrecht van 24-26 april 2012. home introductie easyconference easycomfort scheduling over ons contact Overheid & ICT. Bezoek onze stand D015 in de Jaarbeurs in Utrecht van 24-26 april 2012. Met één klik brengt u iedereen die u wilt

Nadere informatie

Ontdek in 10 minuten hoe uw e-mailmarketing beter kan. Vul de vragenlijst in en bekijk de resultaten.

Ontdek in 10 minuten hoe uw e-mailmarketing beter kan. Vul de vragenlijst in en bekijk de resultaten. WHITEPAPER Test uw e-mailmarketing Door senior e-mailmarketingadviseur Paul Knapp Ontdek in 10 minuten hoe uw e-mailmarketing beter kan. Vul de vragenlijst in en bekijk de resultaten. Deel I: Vragen over

Nadere informatie

nieuw Als je meer dan enkel thuisverpleging nodig hebt WGK_folder148,5x210_plus.indd 1 9/10/13 09:53

nieuw Als je meer dan enkel thuisverpleging nodig hebt WGK_folder148,5x210_plus.indd 1 9/10/13 09:53 nieuw Als je meer dan enkel thuisverpleging nodig hebt WGK_folder148,5x210_plus.indd 1 9/10/13 09:53 Mensen zo lang mogelijk op een verantwoorde manier in hun vertrouwde thuisomgeving verzorgen. Dat is

Nadere informatie

Exact Online BUSINESS CASE MET EXACT ONLINE MEER FOCUS OP ACCOUNTMANAGEMENT EN ADVISERING. De 5 tips van Marc Vosse. www.exactonline.

Exact Online BUSINESS CASE MET EXACT ONLINE MEER FOCUS OP ACCOUNTMANAGEMENT EN ADVISERING. De 5 tips van Marc Vosse. www.exactonline. BUSINESS CASE Exact Online MET EXACT ONLINE MEER FOCUS OP ACCOUNTMANAGEMENT EN ADVISERING De 5 tips van Marc Vosse www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY DE 5 TIPS VAN MARC VOSSE Voor

Nadere informatie

Hoe werkt de Kocon Aanwezigheidsregistratie Portal

Hoe werkt de Kocon Aanwezigheidsregistratie Portal Wat is de Kocon Aanwezigheidsregistratie Portal De Kocon Aanwezigheidsregistratie Portal is een kant en klare digitale versie van de welbekende bolletjeslijst. Deze kan via internet (portal) worden ingekeken

Nadere informatie

Een H.R. oplossing voor het beheer van planners, aan- en afwezigheden, volledige interactieve met interne communicatie, simpel en efficiënt

Een H.R. oplossing voor het beheer van planners, aan- en afwezigheden, volledige interactieve met interne communicatie, simpel en efficiënt Een H.R. oplossing voor het beheer van planners, aan- en afwezigheden, volledige interactieve met interne communicatie, simpel en efficiënt AAN- & AFWEZIGHEDEN, TIJDREGISTRATIE, TOEGANGSCONTROLE, PLOEG

Nadere informatie

Doe de poll via the Live App

Doe de poll via the Live App INGRID LIGTHART Je software in de private cloud Doe de poll via the Live App Iedereen heeft het over cloud Cloud is de toekomst Doe mee aan de private cloud poll! Geef nu uw mening via de Exact live app

Nadere informatie

BUSINESS CASE. Vernieuwd planproces helpt Kind en Preventie uit de crisis. software consultancy training

BUSINESS CASE. Vernieuwd planproces helpt Kind en Preventie uit de crisis. software consultancy training BUSINESS CASE Vernieuwd planproces helpt Kind en Preventie uit de crisis software consultancy training Extreme werkdruk, stokkende dienstverlening, imagoschade bij de subsidiërende overheid, dreigende

Nadere informatie

Het juiste moment, de juiste mensen,

Het juiste moment, de juiste mensen, planning.nl Het juiste moment, de juiste mensen, de juiste plek Plannen is aan alles denken. Of het nu gaat om een onderwijsrooster, een bouwplanning, een planning voor uw bedrijfsprocessen of een planning

Nadere informatie

Team. Tijd. Tools. Eenvoudige, gebruiksvriendelijke en vlotte mobiele planning

Team. Tijd. Tools. Eenvoudige, gebruiksvriendelijke en vlotte mobiele planning Waarom? U beschikt over een onderneming van minstens 5 gebruikers en constateert dat u naast uw administratieve software meer en meer zaken moet bijhouden buiten deze software. biedt een volledig geautomatiseerd

Nadere informatie

Hyarchis.Net MKB. Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers. Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen

Hyarchis.Net MKB. Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers. Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen Hyarchis.Net MKB Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen Heeft uw bedrijf door alle uitpuilende archiefkasten soms meer weg van een papieropslag? Kunt u

Nadere informatie

Sneller en gemakkelijker. plannen met Time-Wize Planning

Sneller en gemakkelijker. plannen met Time-Wize Planning Sneller en gemakkelijker plannen met Time-Wize Planning Time-Wize Planning Betere grip op arbeidstijd en daarmee personeelskosten Hoeveel medewerkers zijn er? Wie is er wanneer? Wie gaat het werk doen?

Nadere informatie

Regas als bedrijf. Regas B.V. is een landelijke speler en actief binnen

Regas als bedrijf. Regas B.V. is een landelijke speler en actief binnen Regas als bedrijf Regas B.V. is een landelijke speler en actief binnen de geestelijke gezondheidszorg en jeugdzorg. Binnen de maatschappelijke dienstverlening en maatschappelijke opvang/ vrouwenopvang

Nadere informatie

Microsoft Dynamics NAV + SPHINXdistri

Microsoft Dynamics NAV + SPHINXdistri CASE VAN MAELE NV Microsoft Dynamics NAV + SPHINXdistri Software voor de kleinhandel, groothandel en distributeur SPHINX-IT Rijksweg 95A 9870 Machelen t. 09 386 33 00 f. 09 386 95 46 Av. Léon Champagne

Nadere informatie

SEE INFORMATION DIFFERENTLY ARCHIEF- EN INFORMATIEBEHEER: EEN GOED BEGIN IS HET HALVE WERK BASISKENNIS OVER RETENTIESCHEMA'S

SEE INFORMATION DIFFERENTLY ARCHIEF- EN INFORMATIEBEHEER: EEN GOED BEGIN IS HET HALVE WERK BASISKENNIS OVER RETENTIESCHEMA'S SEE INFORMATION DIFFERENTLY ARCHIEF- EN INFORMATIEBEHEER: EEN GOED BEGIN IS HET HALVE WERK BASISKENNIS OVER RETENTIESCHEMA'S INLEIDING DEZE SNELGIDS HELPT U BIJ HET PLANNEN, MAKEN EN BEHEREN VAN RETENTIESCHEMA'S

Nadere informatie

Proces afspraken na implementatie WaaS

Proces afspraken na implementatie WaaS Proces afspraken na implementatie WaaS versie: 1.0 datum: April 2013 auteur: Beheer en Implementatie BNL Versiebeheer Versie Datum Status Auteurs Opmerkingen 1.0 18-4-2013 Definitief Pascal Navarro en

Nadere informatie

PROJECT PLAN VOOR DE IMPLEMENTATIE VAN EEN STANDAARD SITE VOOR DE VERENIGING O3D

PROJECT PLAN VOOR DE IMPLEMENTATIE VAN EEN STANDAARD SITE VOOR DE VERENIGING O3D PROJECT PLAN VOOR DE IMPLEMENTATIE VAN EEN STANDAARD SITE VOOR DE VERENIGING O3D Auteur : P. van der Meer, Ritense B.V. Datum : 17 juli 2008 Versie : 1.3 2008 Ritense B.V. INHOUD 1 VERSIEBEHEER...1 2 PROJECT

Nadere informatie

Business Case INTEGRATIE IPROVA EN SHAREPOINT ONLINE BIJ H.-HARTZIEKENHUIS LIER

Business Case INTEGRATIE IPROVA EN SHAREPOINT ONLINE BIJ H.-HARTZIEKENHUIS LIER Business Case INTEGRATIE IPROVA EN SHAREPOINT ONLINE BIJ H.-HARTZIEKENHUIS LIER HEILIG - HARTZIEKENHUIS LIER Het Heilig-Hartziekenhuis Lier is een algemeen ziekenhuis met regionale uitstraling. Het biedt

Nadere informatie

DIENSTENCHEQUES SECTOR (PC 322.01) ECONOMISCHE WERKLOOSHEID

DIENSTENCHEQUES SECTOR (PC 322.01) ECONOMISCHE WERKLOOSHEID 1 DIENSTENCHEQUES SECTOR (PC 322.01) ECONOMISCHE WERKLOOSHEID WWW.ACCG.BE 2 INHOUD 3 Economische werkloosheid 3 Sectorale CAO 4 Overleg in de onderneming 6 Vervangende tewerkstelling 6 Cijfers economische

Nadere informatie

Business Solutions AHEAD IN ICT

Business Solutions AHEAD IN ICT Business Solutions AHEAD IN ICT Inhoud Inleiding... 2 Business Solutions... 2 Directe ondersteuning... 2 Preventief onderhoud... 3 Supportinkoop... 3 Website... 4 Detachering... 4 Slot... 4 Referenties...

Nadere informatie

Overstappen op VoIP i.c.m. Online Dashboard.

Overstappen op VoIP i.c.m. Online Dashboard. Overstappen op VoIP i.c.m. Online Dashboard. Online Dashboard is de nieuwe dienst van WeTalk Telecom gebaseerd op hosted PBX IP telefonie. Overstappen op VoIP is voor veel organisaties al snel lonend.

Nadere informatie

HOE EXACT ACCOUNTANTS HELPT GROEIEN.

HOE EXACT ACCOUNTANTS HELPT GROEIEN. HOE EXACT ACCOUNTANTS HELPT GROEIEN www.exactonline.nl GROEIMODEL VOOR AMBITIEUZE ACCOUNTANTS MEER INFORMATIE? WWW.EXACTONLINE.NL/ACCOUNTANTS Hoe Exact accountants helpt groeien Exact focust zich nadrukkelijk

Nadere informatie

DE EERSTE STAP NAAR EEN ONVERGETELIJKE GEBRUIKERSERVARING

DE EERSTE STAP NAAR EEN ONVERGETELIJKE GEBRUIKERSERVARING UX SCAN DE EERSTE STAP NAAR EEN ONVERGETELIJKE GEBRUIKERSERVARING Onze user experience designers controleren met behulp van de User Experience Scan of uw online software niet alleen functioneel, maar ook

Nadere informatie

DatuX support diensten 2012

DatuX support diensten 2012 DatuX support diensten 2012 Wilt u beschikken over een Linux professional wanneer u dat wilt? Dat kan: Met een support contract van DatuX bent u hier van verzekerd. Tevens kunt u uw servers laten beheren

Nadere informatie

GEKKO WORKS & WILMINK POEDERCOATING B.V. Over het informatiseren van een vooruitstrevend productiebedrijf

GEKKO WORKS & WILMINK POEDERCOATING B.V. Over het informatiseren van een vooruitstrevend productiebedrijf GEKKO WORKS & WILMINK POEDERCOATING B.V. Over het informatiseren van een vooruitstrevend productiebedrijf INTRODUCTIE Bas Kierkels en Dirk Wilmink Elke project is bijzonder maar de implementatie van Gekko

Nadere informatie

FACTUREN VERWERKEN WORDT KINDERSPEL INVOICE MANAGEMENT

FACTUREN VERWERKEN WORDT KINDERSPEL INVOICE MANAGEMENT FACTUREN VERWERKEN WORDT KINDERSPEL INVOICE MANAGEMENT Voor MKB en Non-profit organisaties INVOICE MANAGEMENT Steeds meer organisaties ontvangen hun facturen per e-mail. Deze facturen worden geprint en

Nadere informatie

Whitepaper. Outsourcing. Uitbesteden ICT: Wat, waarom, aan wie en hoe? 1/6. www.nobeloutsourcing.nl

Whitepaper. Outsourcing. Uitbesteden ICT: Wat, waarom, aan wie en hoe? 1/6. www.nobeloutsourcing.nl Uitbesteden ICT: Wat, waarom, aan wie en hoe? 1/6 Inhoud Uitbesteden ICT: Wat, waarom, aan wie en hoe? 3 Relatie tussen ICT en 3 Outsourcen ICT: Wat? 3 Cloud Services 3 Service Level Agreement 3 Software

Nadere informatie

Employee Self Service

Employee Self Service Employee Self Service Met de online verloftool van OKc HR Software vragen medewerkers via het internet zelf hun afwezigheden aan, raadplegen ze de status van hun aanvragen en bekijken het overblijvend

Nadere informatie

De kracht van 500+ uitzendbureaus. Maak kennis met UBplus op www.uitzendsoftware.com

De kracht van 500+ uitzendbureaus. Maak kennis met UBplus op www.uitzendsoftware.com De kracht van 500+ uitzendbureaus. Maak kennis met UBplus op www.uitzendsoftware.com UBplus versimpelt en versnelt Met UBplus haalt u een compleet softwarepakket in huis. Het programma is volledig toegespitst

Nadere informatie

Uitgebreide, nauwkeurige en flexibele planning van personenvervoer over het spoor

Uitgebreide, nauwkeurige en flexibele planning van personenvervoer over het spoor Casestudy Uitgebreide, nauwkeurige en flexibele planning van personenvervoer over het spoor NUOVO TRASPORTO VIAGGIATORI (NTV) In 2009 koos Nuovo Trasporto Viaggiatori S.p.A. (NTV), de eerste private Italiaanse

Nadere informatie

Software voor opleidingsmanagement, cursusadministratie en e-learning

Software voor opleidingsmanagement, cursusadministratie en e-learning Software voor opleidingsmanagement, cursusadministratie en e-learning Software voor opleidingsmanagement, cursusadministratie en e-learning Overzichtelijk in beeld hebben welke cursussen, opleidingen en

Nadere informatie

Handleiding Invullen Bardiensten 2016

Handleiding Invullen Bardiensten 2016 Inleiding Deze handleiding dient als hulp voor de leden van de Nijkerkse Tennis Club (NTC) bij het zelf invoeren van de bardiensten voor het jaar 2016. Het invoeren wordt online via internet op de website

Nadere informatie

NIEUWS JUNI 2015 BEHEERSOFTWARE. In deze uitgave:

NIEUWS JUNI 2015 BEHEERSOFTWARE. In deze uitgave: NIEUWS JUNI 2015 In deze uitgave: pagina 2-3 Nieuwe regeling voorschotfacturen vanaf 2015? pagina 4-5 Waarom elektronische facturatie voorlopig nog niet doorbreekt pagina 6-7 Klanten vertellen: Wim Deprins

Nadere informatie

lenen Extra geld als u het nodig heeft

lenen Extra geld als u het nodig heeft lenen Extra geld als u het nodig heeft extra geld als u het nodig heeft De juiste lening kiezen Een verstandige lening past bij het doel en bij uw persoonlijke situatie. 04 Meer ruimte op of naast uw betaalrekening

Nadere informatie

KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK STEP ZOMER 2008

KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK STEP ZOMER 2008 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK STEP ZOMER 28 Respons aantal verstuurd: 1498 aantal binnengekomen:811 respons: 54.13% 1. Bij de start van de dienstverlening kreeg u informatie over de werking van de dienst.

Nadere informatie

HANDLEIDING. Emjee ICT diensten Ticketsysteem

HANDLEIDING. Emjee ICT diensten Ticketsysteem HANDLEIDING Emjee ICT diensten Ticketsysteem Inhoud Snel aan de slag... 3 Wachtwoord opvragen... 3 Inloggen... 4 Ticket aanmaken... 4 Schermopbouw... 4 Inleiding... 5 Ticket maken of bellen?... 5 Inloggen...

Nadere informatie

Tooling voor de HR-cyclus

Tooling voor de HR-cyclus Tooling voor de HR-cyclus De complete requirements checklist Tooling voor de HR-cyclus De complete requirements checklist Als je op zoek bent naar tooling voor de HR-cyclus, wil je graag een goede keuze

Nadere informatie

FISCOUNT LOONSERVICE UW PARTNER IN SALARIS- VERWERKING

FISCOUNT LOONSERVICE UW PARTNER IN SALARIS- VERWERKING FISCOUNT LOONSERVICE UW PARTNER IN SALARIS- VERWERKING > Wij werken al vele jaren samen met Fiscount Loonservice, en dat tot volle tevredenheid. Bij salarissen gaat het om geld, vaak veel geld, en tevreden

Nadere informatie

LEERACTIVITEIT IJs verkopen op straat Ent-teach Module 6 Project management

LEERACTIVITEIT IJs verkopen op straat Ent-teach Module 6 Project management LEERACTIVITEIT IJs verkopen op straat Ent-teach Module 6 Project management Beschrijving van de leeractiviteit Voor de volgende opdracht zullen de studenten plannen* hoe ze gedurende een week ijs gaan

Nadere informatie

Tevredenheid over de uitvoering van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo)

Tevredenheid over de uitvoering van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) heid over de uitvoering van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) De vragenlijst start hier 1. Volgens onze gegevens heeft u in / hulp bij het huishouden ontvangen. Hoe lang ontvangt u al hulp bij

Nadere informatie

wubsite pakketten en werkwijze

wubsite pakketten en werkwijze wubsite pakketten en werkwijze wordpress website voor een vaste prijs Ieder mens is uniek. Dat geldt ook voor ondernemingen. Wij vinden het dan ook erg belangrijk dat je website past bij je onderneming.

Nadere informatie

welkom bij EasyStaff

welkom bij EasyStaff welkom bij EasyStaff Welkom bij EasyStaff EasyStaff, opgericht in 1999, is een van de eerste payrollbedrijven van Nederland. Dagelijks ondervinden onze klanten de vele voordelen van onze dienstverlening.

Nadere informatie

Een hoofdrol voor efficiency in de resourceplanning van Stage Entertainment

Een hoofdrol voor efficiency in de resourceplanning van Stage Entertainment Een hoofdrol voor efficiency in de resourceplanning van Stage Entertainment Een fantastisch functionerende resourceplanning die op maat is ingericht. Jeffrey Louws, Hoofd Duty management Stage Entertainment

Nadere informatie

Payroll Services voor de horeca en recreatiebranche

Payroll Services voor de horeca en recreatiebranche Payroll Services voor de horeca en recreatiebranche Wat is payrolling? Bij het runnen van een bedrijf komt veel kijken. Alleen al de inzet van personeel levert een hoop extra werk en administratieve rompslomp

Nadere informatie

ipad integratie in het onderhoud

ipad integratie in het onderhoud Maximo Comes To You ipad integratie in het onderhoud Door: Marcel Staring 2013 IBM Corporation Agenda 1. Waarom Mobiel Werken? 2. Wat houdt Mobiel Werken in? Praktisch Technisch 3. MAXIMO Mobiel vs. MAXIMO

Nadere informatie

Marlin Family. Marlin

Marlin Family. Marlin PCA Mobile PCA Mobile Organisatie PCA Mobile BV maakt deel uit van de Mobile Solution Group en biedt met ruim 40 enthousiaste collega s een veelomvattend pakket van innovatieve en gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

Blended Learning met Canvas. De complete e-learning oplossing voor opleidingsinstituten

Blended Learning met Canvas. De complete e-learning oplossing voor opleidingsinstituten Blended Learning met Canvas De complete e-learning oplossing voor opleidingsinstituten Als opleider weet u als geen ander hoe belangrijk het is om kennis snel en succesvol over te dragen. Daarnaast wilt

Nadere informatie

Toelichting bij onze werkwijze

Toelichting bij onze werkwijze Toelichting bij onze werkwijze GMI group Helpdesk Referentie: IDH_20120713_HDP_V2.0 Datum: 15 oktober 2015 COLOFON TITEL Een toelichting bij onze werkwijze GMI group Helpdesk UITGEVER GMI group N.V. De

Nadere informatie

Brochure AMF Portable

Brochure AMF Portable Brochure maakt onderdeel uit van de complete bedrijfssoftware AMF. AMF Bedrijfssoftware is modulair opgezet. U kunt hierdoor klein starten en al naargelang uw wensen of de groei van uw bedrijf kan de software

Nadere informatie

Business Case KENNISPORTAAL VOOR NEUTRAAL ZIEKENFONDS VLAANDEREN

Business Case KENNISPORTAAL VOOR NEUTRAAL ZIEKENFONDS VLAANDEREN Business Case KENNISPORTAAL VOOR NEUTRAAL ZIEKENFONDS VLAANDEREN Bij het Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen (NZVL) staan klantenadviseurs over heel Vlaanderen dagelijks een heleboel klanten te woord. Zij

Nadere informatie

Toelichting bij onze werkwijze

Toelichting bij onze werkwijze Toelichting bij onze werkwijze GMI group Helpdesk Referentie: IDH_20120713_HDP_V2.0 Datum: 23 juli 2015 COLOFON TITEL Een toelichting bij onze werkwijze GMI group Helpdesk UITGEVER GMI group N.V. De Pintelaan

Nadere informatie

Customer Case Korevaar van Dijk

Customer Case Korevaar van Dijk Feiten in het kort: Bedrijf: Branche: Letselschade en loonvordering Werknemers: 40 Activiteiten: Behartigt de belangen van slachtoffers van ongevallen bij het verhalen van hun letselclaims Operationeel

Nadere informatie

Microsoft Dynamics CRM geeft Qurius Europees inzicht in sales en opportunities

Microsoft Dynamics CRM geeft Qurius Europees inzicht in sales en opportunities Microsoft Dynamics CRM geeft Qurius Europees inzicht in sales en opportunities Qurius heeft met Microsoft Dynamics CRM een kwaliteitsslag weten te maken. De onderlinge vestigingen communiceren nu beter

Nadere informatie

Mamut Partner Programma

Mamut Partner Programma Mamut Partner Programma Het Partnerprogramma van Mamut is opgedeeld in diversie categorieën. Voor u als partner betekent dit dat u een samenwerkingsovereenkomst kunt aangaan die past bij uw behoeften en

Nadere informatie

Onze meest moderne, intuitieve software ooit. Een volledige SaaS oplossing voor ehrm, Payroll & Finance.

Onze meest moderne, intuitieve software ooit. Een volledige SaaS oplossing voor ehrm, Payroll & Finance. Visma.net Payroll Onze meest moderne, intuitieve software ooit. Een volledige SaaS oplossing voor ehrm, Payroll & Finance. GRAAG STELLEN WIJ U VOOR AAN Altijd en overal online beschikbaar en maximale ondersteuning

Nadere informatie

De bouw Conceptueel bouwen. Klinkt ingewikkeld,

De bouw Conceptueel bouwen. Klinkt ingewikkeld, De bouw Conceptueel bouwen. Klinkt ingewikkeld, heeft wel de toekomst. Over vijf jaar zal één op de vijf bouwwerken in Nederland volgens een concept gebouwd worden. Wat is dat en wat betekent het voor

Nadere informatie

AVEBE haalt online én offline informatie uit Microsoft Dynamics CRM

AVEBE haalt online én offline informatie uit Microsoft Dynamics CRM AVEBE haalt online én offline informatie uit Microsoft Dynamics CRM AVEBE ontwikkelt en verkoopt zetmeelproducten op wereldwijde schaal. Het verkoopteam werkte met een gefragmenteerde CRM (Customer Relationship

Nadere informatie

IP Businessmanager voor gevorderden

IP Businessmanager voor gevorderden IP Businessmanager voor gevorderden mobiel integratie total cost of ownership (tco) management rapportages netwerken en ict vm en hosted oplossingen business manager integratie bedrijfs applicaties voip

Nadere informatie

VisiBox Online Handleiding Pagina 1

VisiBox Online Handleiding Pagina 1 VisiBox Online Handleiding Pagina 1 Professioneel en betaalbaar VisiBox Online is een professioneel en betaalbaar planning programma! Geschikt voor zowel de kleine alsmede grote organisaties! Het betreft

Nadere informatie

Klaar voor de toekomst met het nieuwe dicteren. Oplossingen voor de moderne advocatuur

Klaar voor de toekomst met het nieuwe dicteren. Oplossingen voor de moderne advocatuur Klaar voor de toekomst met het nieuwe dicteren Oplossingen voor de moderne advocatuur Dicteren zoals u wilt werken De jurist van nu werkt sneller, flexibeler, mobieler en efficiënter dan ooit. Bij zo n

Nadere informatie

HOE EEN ACCOUNTANT ZIJN DNA VERANDERT

HOE EEN ACCOUNTANT ZIJN DNA VERANDERT Exact Online CASE STUDY HOE EEN ACCOUNTANT ZIJN DNA VERANDERT www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY HOE EEN ACCOUNTANT ZIJN DNA VERANDERT En daarna dat van ondernemers Onze branche staat

Nadere informatie

Video Conferencing anno 2012

Video Conferencing anno 2012 White paper Video Conferencing anno 2012 +31 (0) 88 121 20 00 upc.nl/business Pagina 1 van 8 Video Conferencing De behoefte aan video-vergaderen groeit. Mensen gaan steeds flexibeler om met de begrippen

Nadere informatie

Hi, wij zijn Provisup!

Hi, wij zijn Provisup! Hi, wij zijn Provisup! Over ons Provisup bouwt samen met een team van gedreven consultants en een krachtige backoffice aan de perfecte dienstverlening voor AFAS gebruikers. Met decennia lange AFAS ervaring

Nadere informatie

Uw specialist in lager- en aandrijftechniek en koppelingen

Uw specialist in lager- en aandrijftechniek en koppelingen Uw specialist in lager- en aandrijftechniek en koppelingen Waarom kiezen voor Ammertech? Geschiedenis Gedragscode Klantenteams Software systemen Klantenportaal Kennis delen Snelle levertijd Voorraadbeheer

Nadere informatie

ISABEL 6. VLOTTE SAMENWERKING

ISABEL 6. VLOTTE SAMENWERKING ISABEL 6. VLOTTE SAMENWERKING TEAMWORK IMPROVED VLOT SAMENWERKEN IN ALLE VEILIGHEID: IDEAAL, OOK VOOR UW BEDRIJF. BETER TEAMWERK DANKZIJ ISABEL 6. Isabel 6 is speciaal ontworpen voor bedrijven zoals het

Nadere informatie

in verhuur van IT en multimedia.

in verhuur van IT en multimedia. in verhuur van IT en multimedia. slim veilig voordelig bezoekers hebben de boodschap ontvangen Livingston levert jaarlijks voor meer dan 200 beurzen, evenementen en congressen IT-oplossingen op maat. Dit

Nadere informatie

THE BIGGEST CHALLENGE PIT FAMILIEHULP

THE BIGGEST CHALLENGE PIT FAMILIEHULP THE BIGGEST CHALLENGE PIT FAMILIEHULP Klant: PIT, de dienstenchequesafdeling van Familiehulp Hun uitdaging: planningsdienst en klantendienst makkelijk op de hoogte houden van elkaars klantencontacten om

Nadere informatie

Onze Project oplossing

Onze Project oplossing 1 SalesManager Online Onze Project oplossing Hoe kunnen wij uw keten optimaliseren? SalesManager Online maakt het eenvoudig om uw klanten en relaties structureel en overzichtelijk te beheren en te bedienen.

Nadere informatie

AllSolutions Support Dienstverlening

AllSolutions Support Dienstverlening AllSolutions Support Dienstverlening Inhoud 1. Uitbreiding support services... 3 2. De dienst die bij u past... 4 2.1. Support Basis... 4 2.2. Support Plus... 5 2.3. Consultancy diensten... 6 3. Overzicht

Nadere informatie

Een nieuwe website speciaal op maat gemaakt

Een nieuwe website speciaal op maat gemaakt Een nieuwe website speciaal op maat gemaakt dibbadoo Een onvergetelijke eerste indruk met een website van Dibbadoo Bestaande en potentiële klanten zoeken elke dag op internet naar producten en diensten.

Nadere informatie

Magic4Schools. Leerlingadministratie

Magic4Schools. Leerlingadministratie Magic4Schools Leerlingadministratie 1 Magic4Schools speciaal ontwikkeld voor autorijscholen 3 Magic4Schools speciaal ontwikkeld voor autorijscholen 3 Functionaliteiten in Magic4Schools 4 Onze diensten

Nadere informatie

Cloud computing als administratieve dienstverlening. Van boekhoudfabriek tot advieskantoor

Cloud computing als administratieve dienstverlening. Van boekhoudfabriek tot advieskantoor Cloud computing als administratieve dienstverlening Van boekhoudfabriek tot advieskantoor Onderwerpen 1. Kort voorstellen 2. Verschillen traditioneel kantoor en accountantskantoor van de toekomst 3. Welke

Nadere informatie

SETU Wijzer. U wilt met de SETU-standaard werken, maar waar moet u beginnen?

SETU Wijzer. U wilt met de SETU-standaard werken, maar waar moet u beginnen? SETU Wijzer U wilt met de SETU-standaard werken, maar waar moet u beginnen? Deze wijzer biedt u een overzicht van de SETU-standaarden en wat SETU voor u kan betekenen. Alle lichtblauwe kaarten bevatten

Nadere informatie

De alles-in-1 Zorgapp

De alles-in-1 Zorgapp De alles-in-1 Zorgapp Tevreden cliënten en medewerkers Impact van zorgapps op de zorgverlening Meerwaarde van zorgapps in het zorgproces De rol van de zorgverlener verandert in rap tempo door nieuwe technologie

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Bewust willen en kunnen 4. Performance Support 5. Informele organisatie 5. Waarom is het zo moeilijk? 6

Inhoudsopgave. Bewust willen en kunnen 4. Performance Support 5. Informele organisatie 5. Waarom is het zo moeilijk? 6 Inleiding De afgelopen vijftien jaar hebben we veel ervaring opgedaan met het doorvoeren van operationele efficiencyverbeteringen in combinatie met ITtrajecten. Vaak waren organisaties hiertoe gedwongen

Nadere informatie

Eenvoudig, performant, flexibel, veilig... en betaalbaar

Eenvoudig, performant, flexibel, veilig... en betaalbaar PlanExpert Eenvoudig, performant, flexibel, veilig... en betaalbaar Wie al een beetje rondgekeken heeft op de Belgische markt heeft twee soorten planningssystemen gezien: zeer performante maar ook zeer

Nadere informatie

Service Level Agreement (SLA) Colocated servers Provalue B.V.

Service Level Agreement (SLA) Colocated servers Provalue B.V. Service Level Agreement (SLA) Colocated servers Provalue B.V. 1. Inleiding Naast het leveren van colocated servers bieden wij ook de mogelijkheid om een uitgebreide Service Level Agreement (SLA) af te

Nadere informatie

Perselectief Interim. Specialistisch Interim Management

Perselectief Interim. Specialistisch Interim Management Perselectief Interim Specialistisch Interim Management Inleiding De laatste economische ontwikkelingen hebben organisaties nieuwe uitdagingen gegeven. Of het nu de sector bouw is of onderwijs & overheid,

Nadere informatie

Kennis na het volgen van de training. Na het volgen van deze training bent u in staat:

Kennis na het volgen van de training. Na het volgen van deze training bent u in staat: Training Trainingscode Duur Gepubliceerd Taal Type Leermethode Kosten SF2015V8 4 dagen 02/02/2015 Nederlands & Engels Developer, basis Invidueel & klassikaal Op aanvraag Deze training richt zich op het

Nadere informatie

De Documentserver maak snel en foutloos documenten in huisstijl

De Documentserver maak snel en foutloos documenten in huisstijl De Documentserver maak snel en foutloos documenten in huisstijl De Documentserver efficiënte documentcreatie in huisstijl Woningcorporatie Heuvelrug Wonen werkt efficiënter sinds de implementatie van de

Nadere informatie

5 CLOUD MYTHES ONTKRACHT

5 CLOUD MYTHES ONTKRACHT 5 CLOUD MYTHES ONTKRACHT Na enkele jaren ervaring met de cloud, realiseren zowel gebruikers als leveranciers zich dat enkele van de vaakst gehoorde mythes over cloud computing eenvoudigweg... niet waar

Nadere informatie

Customer Case VIBA. Feiten in het kort:

Customer Case VIBA. Feiten in het kort: Feiten in het kort: Bedrijf: NV Medewerkers: 100 Activiteiten: is een technische handelsonderneming met de hoofdvestiging in Zoetermeer. De organisatie telt drie divisies: Bevestigen; Machinegereedschappen

Nadere informatie

Anytime, anyplace, anywhere

Anytime, anyplace, anywhere Anytime, anyplace, anywhere Talent & Salaris de software voor Human Resource Management Self Service Overal om ons heen is Self Service een bekend begrip. Van internet bankieren en online vakanties boeken

Nadere informatie

Lesbrief 14. Naar personeelszaken.

Lesbrief 14. Naar personeelszaken. http://www.edusom.nl Thema Op het werk Lesbrief 14. Naar personeelszaken. Wat leert u in deze les? Wanneer u zeggen en wanneer jij zeggen. Je mening geven en naar een mening vragen. De voltooide tijd gebruiken.

Nadere informatie

reservations.nl HOTELS MEETINGS CONGRESSEN

reservations.nl HOTELS MEETINGS CONGRESSEN reservations.nl HOTELS MEETINGS CONGRESSEN Laat de juiste locatie snel en gratis voor u vinden. Op zoek naar het juiste hotel, een geschikte vergaderlocatie of optimale congresfaciliteiten? Wij zetten

Nadere informatie

L1NDA BV Upgrade in een paar. Simpele stappen je personeelsplanning Bespaar tijd en kosten!

L1NDA BV  Upgrade in een paar. Simpele stappen je personeelsplanning Bespaar tijd en kosten! Upgrade in een paar Simpele stappen je personeelsplanning Bespaar tijd en kosten! INTRODUCTIE Het maken van een personeelsplanning. Het is een vak apart en vergt veel kostbare tijd. Laat staan als er onverwachts

Nadere informatie

Onze CRM oplossing. SalesManager Online. Hoe kunnen wij uw keten optimaliseren? SALESMANAGER ONLINE INTRODUCTIE

Onze CRM oplossing. SalesManager Online. Hoe kunnen wij uw keten optimaliseren? SALESMANAGER ONLINE INTRODUCTIE 1 SalesManager Online Onze CRM oplossing Hoe kunnen wij uw keten optimaliseren? SalesManager Online maakt het eenvoudig om uw klanten en relaties structureel en overzichtelijk te beheren en te bedienen.

Nadere informatie

Factsheet Reservations Add-in for Microsoft Outlook

Factsheet Reservations Add-in for Microsoft Outlook Factsheet Reservations Add-in for Microsoft Outlook Facility Management via Microsoft Outlook Gebruik van Outlook voor afspraken en e-mail is binnen veel organisaties de standaard. Om deze intuïtieve en

Nadere informatie

Project Portfolio Management Altijd en overal inzicht PMO

Project Portfolio Management Altijd en overal inzicht PMO Project Portfolio Management Altijd en overal inzicht PMO Een eenvoudige en toegankelijke oplossing Thinking Portfolio is een snel te implementeren software applicatie. Een krachtig web-based hulpmiddel

Nadere informatie

Dienstroosterplanning een probleem?

Dienstroosterplanning een probleem? Dienstroosterplanning een probleem? Niet met ICMT & SAGA Gebruikersvriendelijke en overzichtelijke planningssoftware ICMT Dienstroosters 2 Hét zorg-informatiesysteem Een zorg-informatiesysteem heeft geen

Nadere informatie

Prijzen en Voorwaarden AccountOne

Prijzen en Voorwaarden AccountOne Prijzen en Voorwaarden Accountne Fijn dat u geïnteresseerd bent in de dienstverlening van Accountne! In dit document beschrijven wij wat Accountne voor uw organisatie kan betekenen, wat de voorwaarden

Nadere informatie

Ervaar de voordelen van Online personeelsplanning

Ervaar de voordelen van Online personeelsplanning Webplanner Ervaar de voordelen van Online personeelsplanning De Déhora webplanner is dé online oplossing om makkelijk en snel personeel te plannen. Geschikt voor uiteenlopende werkzaamheden zoals productieplanning,

Nadere informatie