Algemeen. Vraag en Antwoord bestek Duurzame inzetbaarheid chronisch zieken

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemeen. Vraag en Antwoord bestek Duurzame inzetbaarheid chronisch zieken"

Transcriptie

1 en bestek Duurzame inzetbaarheid chronisch zieken Publicatiedatum: 7 april 2015 Sluitingsdatum indienen vragen: 15 april 2015 Publicatie en : 17 april 2015 Sluitingsdatum offerte: 29 april, uur Algemeen Is Stichting A+O Metalektro BTW plichtig? Nee, A+O is niet BTW plichtig Dient de beschrijving van de referentie opdrachten ook ondertekend te worden door de opdrachtgever van de referentie? Mag dit ook gedaan worden middels een schrijven van de referent? (Bijlage 3, pagina 2) Dit is geen vereiste. Wij proberen papiergebruik te minimaliseren. Kan de offerte ook enkel elektronisch worden ingediend? Nee, zie voorwaarden in bestek. U noemt 'Per perceel...' Welke percelen worden hier bedoeld? Er is in dit geval maar een perceel/ ontwikkeling van de kennisbank. Bijlage 5 1. Is de garantieregeling ook van toepassing op softwareontwikkeling? 2. Wanneer wordt er aanspraak gedaan op garantie? 3. Aangezien het ontwerp en de specificaties nog niet gereed zijn zal de garantiebepaling een tegengesteld doel initieren. Ook in het project is het van belang dat zowel opdrachtgever als leverancier goed gaan testen. Als alles naar de leverancier geschoven wordt dan staat dit een succesvolle implementatie in de weg en is er kans op veel discussie in de garantiefase. 4. Zoals wij het interpreteren, dient er binnen het gestelde budget een reservering gedaan te worden voor de garantie. Is dit correct? 1. Ja, in principe is deze is van toepassing op de gehele opdracht. 2. Er wordt aanspraak gedaan op garantie als het product niet voldoet aan de afgesloten overeenkomst zoals benoemd onder In de opdrachtovereenkomst kunnen we hier bij gunning van de opdracht nadere afspraken over maken/ bepalen van product onder 10.1 beschreven na ontwerpfase is gezien de aard van de opdracht hierbij een optie. 4. Conform de inkoopvoorwaarden van A+O Metalektro is de garantiebepaling van toepassing op de te verlenen opdracht (gevraagde diensten etc conform bestek). Dit is een voorwaarde. Uiteraard is het niet de bedoeling om hiervoor kosten te begroten in uw offerte. De kennisbank moet inzicht bieden in het informatieaanbod van verschillende organisaties. Kunt u aangeven: - Welke organisaties dit zijn? - Of, en op welke manier deze organisaties hun informatieaanbod aanbieden?

2 Het gaat hierbij bij voorbeeld om informatie van de bij de NPCF aangesloten patientenorganisaties of informatie vanuit ministeries. 2. De informatie zal direct toepasbaar worden aangeboden (Word, Pdf, enz.)

3 Selectiecriteria Criterium 1: Prijs (weging 40%) - Hoe wordt de score voor dit onderdeel berekend? - Wat is het maximaal te behalen aantal punten? Voor deze opdracht is het uurtarief gemaximeerd op 125 (= de norm). De gewogen uurtarieven per aanbieder zullen worden beoordeeld door deze af te zetten tegen het maximale uurtarief van 125, ofwel de norm. Het maximaal aantal te behalen punten is tien. Wat bedoelt u met 'Kennis en ervaring met het verlenen van de gevraagde diensten: opgegeven referenties'? Referenties moet inzicht geven in ervaring met dit soort opdrachten (producten en te leveren diensten zoals benoemd in bestek). Wat bedoelt u met 'De concrete producten en resultaten van de te leveren diensten: opgegeven referenties'? Referenties moet inzicht geven in ervaring met dit soort opdrachten (producten en te leveren diensten zoals benoemd in bestek). Bij de kwalitatieve selectiecriteria wordt als eis gesteld dat de opdrachtnemer euro omzet. Is dit noodzakelijk voor een opdracht van nog geen euro? Wij bestaat nu 18 maanden en is daar vorig jaar net onder gebleven. Dit jaar zullen we er ruim overheen gaan. Ons solvabiliteitsratio is overigens boven de 0,3. Ja, dit is vastgelegd in het bestek. Planning Op pagina 2 wordt een budget genoemd voor de looptijd van het project. Op pagina 3 wordt gesproken over een looptijd van de samenwerkingsovereenkomst. - Wordt hier hetzelfde mee bedoeld? - Voor welke looptijd is het genoemde budget beschikbaar? Ja. De looptijd van het project is gelijk aan de looptijd van de samenwerkingsovereenkomst. Uit de planning begrijpen we dat de kennisbank op 1 september aanstaande gereed moet zijn. Klopt dit en waarom is deze deadline van belang? Ja. A+O/ NPCF willen op 1 september met de uitvoering van het project starten. Budget In het bestek wordt gesproken van een maximaal project budget van EUR De project periode is gesteld op mei 15 tot en met 31 augustus 16. Is het genoemde project budget van toepassing op deze gehele periode (dus zowel realisatie, beheer en doorontwikkeling)? Ja, het budget is van toepassing voor de technische realisatie, hosting en technisch beheer gedurende de looptijd van het project.

4 Dient er budgettair rekening gehouden te worden met eventuele kosten voor de continuering van het project na September 2016? (Bijlage 2, pagina 1) Nee. In het geval van continuering zal financiering daarvan buiten de scope van de voorliggende uitgangspunten liggen. Zoals wij het begrijpen moet voor het budget van ,- exlcusief BTW het ontwerp (functioneel en interactie design), bouw, technisch beheer en hosting voor worden uitgevoerd. Kunt u aangeven op welke wijze dit project is begroot en hier een nadere detaillering van geven? Een nadere uitsplitsing van de begroting moet onderdeel zijn van het voorstel. Projectuitvoerders hebben geen nadere detaillering van het genoemde bedrag gemaakt. De prijzen die aangeboden worden door de inschrijver dienen marktconform te zijn. Wanneer de inschrijver abnormaal lage prijzen opgeeft, behoudt A+O Metalektro zich het recht voor om deze inschrijver voor het betreffende perceel uit te sluiten. - Welke minimumtarief vindt u marktconform? Dit zijn tarieven die gangbaar zijn voor aanbieding van dit soort dienstverlening. Op basis van ervaring uit andere projecten / contracten zijn wij op de hoogte van marktconforme tarieven. Techniek Bijlage 1, pagina 1: Laatste zin van de pagina Tools en handvatten en e-learning instrumenten. Kan dit meer geconcretiseerd worden? Kan dit nader geïllustreerd worden met een of twee voorbeelden van dergelijke tools en handvatten? De relevantie hiervoor is om een beter praktisch beeld te krijgen van wat er bedoeld wordt met het bij elkaar brengen. Het gaat hier om bestaande instrumenten van bij de NPCF aangesloten organisaties die in de nog te ontwikkelen kennisbank kuynnen worden overgenomen. Bijvoorbeeld: Bijlage 1, pagina 2: Laatste alinea. Er wordt gesproken over het koppelen van een digitale omgeving waarmee kennis en ervaring voor werknemers uitgewisseld kan worden. Dient deze omgeving als onderdeel gezien te worden van de gevraagde kennisbank? Of wordt er aangesloten op een bestaande omgeving/toepassing? Er wordt gebruik gemaakt van bestaande omgevingen en derhalve is het geen onderdeel van de gevraagde kennisbank. Bijlage 2, pagina 1: Bij de project fasering wordt gesproken bij de projectinitiatiefase over systemen. Kan er aangegeven worden welke dat zijn? Het gaat hier om de toepassingen die nodig zijn om de gevraagde functionaliteiten mogelijk te maken. Van welke systemen gebruik wordt gemaakt is aan de ontwikkelaar.

5 Bijlage 3: Is de aanname correct dat deze bijlage als uitgangspunt voor de structuur gebruikt dient te worden voor de beantwoording/invulling van de aanbieding? Er wordt niets gezegd over de minimale en maximale lengte van de op te leveren input. Deze aanname is correct. Heeft u gezien de mogelijkheden voor contactfunctionaliteiten, resources beschikbaar die bezoekers direct/live feedback kunnen geven? Bij het plan voor de inrichting van de kennisbank is niet uitgegaan van direct/live feedback. Bij veel van onze producten maken we voor communicatie/contact ook gebruik van social media platforms. Zal dit van toepassing zijn in de kennisbank, gegeven de mogelijke confidentiële en de vertrouwelijke inhoud? In het voorstel kunnen ideeën voor synergie met social media platforms worden meegenomen. De vertrouwelijke content zal beperkt zijn en die kan daar vanzelfsprekend geen onderdeel van zijn. De kennisbank biedt een overzicht van beschikbare tools waarmee bezoekers van de site van informatie worden voorzien. - Wat voor tools worden hier bedoeld? - Waar komt de informatie van deze tools vandaan? Het gaat hier om content en tools van bijvoorbeeld bij de NPCF aangesloten patiëntenorganisaties. Zie bijvoorbeeld Het is van belang dat er een eerste opzet van contactmogelijkheid komt. Wat moet deze contactmogelijkheid bieden en op welke manier? Bij de contactfunctionaliteit gaat het er om dat bezoekers NAW/ gegevens kunnen achterlaten of dat eenvoudige formulieren kunnen worden ingevuld. De opzet en ontwikkeling van de kennisbank gaat uit van een groeimodel. In eerste instantie zal de kennisbank klein en compact van opzet zijn. De kennisbank zal worden opgezet als een platform, van waaruit de beschikbare kennis en tools kunnen worden gedistribueerd naar de informatiekanalen waarvan de verschillende gebruikers reeds gebruik maken. - Dit komt op ons over als dat het (elektronisch) uitwisselen van informatie met de buitenwereld (in eerste instantie) de voorkeur heeft boven een site die als primair middel van informatie-uitwisseling fungeert. Hoewel dit laatste weer haaks staat op het doel om via de site contactmogelijkheden te bieden. Hoe ziet u dit zelf? Het gaat primair om een site die als verzamelplaats van informatie en tools fungeert. De (verzamelde) informatie kan door andere sites worden gebruikt en gepromoot. De mogelijkheid om met de projectuitvoerders te communiceren via contactfunctionaliteiten is belangrijk maar minder omvangrijk.

6 In het bestek wordt gesproken over een contactmogelijkheid met de relevante (patiënten)organisaties en de projectuitvoerders, A+O en NPCF. In deze bijlage wordt gesproken over een mogelijkheid voor werknemers om hun ervaringen onderling te delen en uit te wisselen. De eerstgenoemde contactfunctionaliteit wordt in deze bijlage niet genoemd. Welke contactmogelijkheden moeten in welke fase worden gerealiseerd? Primair is de contactmogelijkheid met de relevante (patiënten)organisaties en de projectuitvoerders, A+O en NPCF. Nader bezien moet worden of kan worden aangesloten bij bestaande mogelijkheden om tussen gebruikers onderling uit te wisselen. Is het de bedoeling dat de te ontwikkelen site de mogelijkheid geeft om informatie in te voeren of moet de site alleen informatie verzamelen en ontsluiten? Bij de start is de site vooral een verzamelplaats van bestaande content maar daarna moet op de site nieuwe informatie kunnen worden toegevoegd. Technische functionaliteiten/ technisch beheer en hosting Als CMS worden Wordpress en Drupal genoemd: - Hebben deze CMS-en uw voorkeur? - Kan er ook een ander CMS worden overwogen? - Gaat uw voorkeur uit naar een open source CMS? Het gebruik van de genoemde CMS'en is niet vereist. De bulk van de informatie moet openbaar opvraagbaar zijn. Contactmogelijkheden zijn vanzelfsprekend afgeschermd: - Hoeveel gebruikers van het openbare deel verwacht u? - Hoeveel gebruikers van het afgeschermde deel verwacht u? Het is op dit moment niet mogelijk daar een goede inschatting van te maken. Maar de tweede groep (die gebruik maakt van de contactfunctionaliteit) zal beperkter zijn dan de eerste. Er wordt gesproken over de doelgroep werkgevers en werknemers. Is alle informatie, documentatie etc. die in de kennisbank wordt opgenomen openbaar (behalve uiteraard de contactformulieren die worden ingevuld), of moeten bepaalde gegevens afgeschermd zijn (achter login)? Ja, in principe is alle informatie openbaar. Audiovisueel materiaal, kunt u een indicatie geven over de hoeveelheid audiovisueel materiaal en of dat op de hostingomgeving gehost moet worden of dat video bijvoorbeeld via youtube wordt aangeboden/gehost en dat deze in de website slechts wordt getoond. Het zal om een beperkte hoeveelheid audiovisueel materiaal gaan. Bijvoorbeeld via youtube. Vertoning in de website moet in enige vorm mogelijk zijn. Moet de zoekengine slechts door de data zoeken die aangeleverd wordt door de NPCF of zijn er externe kennisbanken waar doorheen gezocht moet worden? De zoekfunctie moet gelden voor de aangeleverde en op de site opgenomen content.

7 Contactmogelijkheden 1. Betreft het hier interactieve contactmogelijkheden of eenrichtingsverkeer ( formulier)? 2. Er staat in Bijlage 2 op pagina 2 dat de contactmogelijkheden afgeschermd moeten zijn? Wat betekent dit? Betekent dit bijvoorbeeld dat het adres waar het reactieformulier naar toe wordt gestuurd onzichtbaar is? Het afschermen van informatie kan namelijk alleen als je de bezoeker een login biedt. Hoe zou je anders de afgeschermde informatie moeten kunnen bekijken? 1. ja. 2. de wenselijke verbindingen worden door de NPCF aangeleverd. Registratie van bezoekersaantallen Moet dit in de website ingebouwd zijn of mag dit ook via Google Analytics (=voorkeur aanbieder). Er is geen voorkeur. Als registratie maar plaats kan vinden. Wij werken met Net-Book cms. Dat heeft onze sterke voorkeur omdat we dit systeem kennen en zelf kunnen aanpassen en er maatwerk van kunnen maken. Dat is met open source systemen als Drupal en Wordpress lastiger omdat je dan afhankelijk bent van updates en de community wensen. Is gebruik van Net-Book.cms een bezwaar en vermindert dit onze kansen? Wij hebben geen voorkeur. En dus is van kansenvermindering geen sprake. In bijlage 1 wordt gesproken over distributie van informatie en tools naar informatie kanalen. Kan dit op een eenduidige manier, bijvoorbeeld een standaard webservice, of moet iedere kanaal aangeven hoe ze zaken willen ontvangen? Dit onderdeel komt in de projectfasering overigens niet voor. Op welke manier dient hier in de offerte rekening mee gehouden te worden? Het gaat hier vooral om het delen van content. - dit kan bij voorkeur op een gestandaardiseerde manier. - Specifieke uitwerking is niet noodzakelijk. In bijlage 1 wordt tevens gesproken over een eventuele digitale omgeving voor mensen met een chronische aandoening in de offerte opgenomen zijn. Dit onderdeel komt in de projectfasering niet voor. Op welke manier dient hier rekening mee gehouden te worden in de offerte? een eventuele digitale omgeving hoeft niet in de offerte te worden uitgewerkt maar voorstellen daartoe zijn zeer welkom. Content(beheer) Er wordt gesproken over de distributie van de content naar andere afnemers. Zijn er al afspraken gemaakt met de andere partijen over de vorm waarin deze distributie plaats gaat vinden? Zijn er al voorbeelden waaraan gerefereerd kan worden? (Bijlage 1, pagina 2: Derde alinea) Met sommige partijen zijn al afspraken. Het gaat hier vooral over het uitwisselen van content (tekst, e.d.).

8 Ontwerp op basis van Wordpress of Drupal ligt dan ook voor de hand. (Bijlage 2, pagina 2) : in hoeverre is het gebruik van de twee genoemde CMS en vereist? Het gebruik van de genoemde CMS'en is niet vereist. Verbindingen, naar aanleiding van Bijlage 2: a. Gaat het uitsluitend om verbindingen met externe websites? b. Welk deel van deze links wordt aangeleverd door het NPCF? De hoeveelheid kan nog niet worden aangegeven. Het zal vooral gaan om platte tekst in Word en pdf's. Is het de bedoeling dat gedurende de project fase het beheer van de content (uitvoerend) door opdrachtnemer of opdrachtgever uitgevoerd dient te worden (Bijlage 2, pagina 3) In de projectfase zal de projectuitvoerder content beheer moeten kunnen uitvoeren. Hiervoor is het noodzakelijk dat er (kennis van) een niet al te ingewikkeld CMS wordt overgedragen. De kennisbank dient contactfunctionaliteit te bevatten. De scope hiervan is niet geheel duidelijk. Dit kan variëren van gepubliceerde NAW/ gegevens en contactformulieren tot aan bijvoorbeeld een interactieve chatfunctionaliteit. Dit laatste betekent echter dat er resources bij de relevante (patiënten)organisaties nodig zijn. Kunt u aangeven wat u wilt bereiken met deze contactfunctionaliteiten? Bij de contactfunctionaliteit gaat het er om dat bezoekers NAW/ gegevens kunnen achterlaten of dat eenvoudige formulieren kunnen worden ingevuld. Een chatfunctionaliteit is niet nodig. Bij het einde van de projectrealisatiefase verwachten wij een training te verzorgen voor gebruik van het CMS om content te plaatsen/beheren. Kunt u aangeven hoeveel key-users / content beheerders hierbij betrokken zullen worden? Maximaal twee. In bijlage 1 achtergrond opdracht, geeft u aan dat er voor de verspreiding van de content een distributieplan wordt gemaakt. Door welke partij wordt dit uitgevoerd? Indien dat de Inschrijver betreft, zouden we graag meer details over het te maken plan ontvangen om dit mee te nemen in het voorstel. Het distributieplan wordt opgesteld door de projectuitvoerders (A+O en NPCF). '...en het distribueren van deze tools en handvatten naar de informatiekanalen waarvan werkgevers en werknemers reeds gebruik maken' - Welke informatiekanalen bedoelt u hier? Dit zijn bijvoorbeeld sites of nieuwsbrieven van werkgeversorganisaties of vakbonden.

9 Vormgeving Is de aanname correct dat bij aanvang van het project het bron materiaal van de vormgeving door opdrachtgever wordt aangeleverd? Wij verwachten dat de ontwikkelaar een voorstel voor de vormgeving doet. Precieze afspraken over de uitvoering moeten later worden ingevuld. De kennisbank dient ontworpen te worden binnen de context en huisstijl van A+O ( ) en de patiënten federatie NPCF ( ). Beide genoemde sites zijn best verschillend qua uiterlijk. Hoe ziet u zelf de combinatie van beide huisstijlen voor zich? Wij kijken uit naar voorstellen van de ontwikkelaar.

10 In het project wordt een kennisbank opgezet waarin...bij elkaar worden gebracht. - Weet u al welke details in de kennisbank moet worden opgeslagen? Of moet dit als onderdeel van de opdracht worden bepaald? Dit moet als onderdeel van de opdracht worden bepaald. Projectfasering / Projectfase Over wat voor soort content zou het hier kunnen gaan? En als het een gebruikersvriendelijk CMS zou moeten zijn dan verwachten wij dat medewerkers van NPCF danwel A+O er mee moeten gaan werken. Is het niet vanzelfsprekender dat A+O en NPCF de content gaat invoeren? Daarmee zijn de medewekers meteen bekend met de werkwijze van het CMS. De content bestaat vooral uit tekst maar ook bijvoorbeeld audiovisueel materiaal. In bijlage 2 in de eerste alinea wordt er gesproken over informatie van diverse partijen die ontsloten wordt. Op welke manier zien jullie de "verbindingen met bestaande informatiebronnen". 1. We gaan ervan uit dat dit alleen content omvat, geen logica (dus bijvoorbeeld een invulformulier dat berekeningen uitvoert en een antwoord of uitkomst geeft). Kan dit bevestigd worden? 2. We gaan ervan uit dat dit telkens delen van een website zijn en dat deze content door middel van scraping of desnoods een inline frame opgehaald kan worden. Dus geen koppelingen. Kan dit bevestigd worden? Het gaat hierbij primair om content van andere sites. 1. Hierbij bevestigd. 2. de content zal kant en klaar (direct plaatsbaar) worden aangeleverd. In sommige gevallen zal het gaan om doorlinken. Verbindingen met bestaande informatiebronnen dus via links. We zien dat de kennisbank een (in fase 1) met name een content-rijke website is. Dient er nog additionele functionaliteit ontwikkeld te worden die de interactie tussen bezoekers stimuleert (zoals communicatie via forum, werkgroepen, social media integratie, etc.) Primair gaat het om de omschreven functionaliteiten. Social media integratie is wenselijk. We kijken uit naar voorstellen. De kennisbank ontsluit informatie en tools die het NPCF aanlevert. Kunt u meer inzage geven in het formaat (platte tekst, MS Word, pdf, etc.) dat aangeleverd wordt en de hoeveelheid informatie die geplaatst dient te worden? De hoeveelheid kan nog niet worden aangegeven. Het zal vooral gaan om platte tekst in Word en pdf's.

11 Contentbeheer, nav Bijlage 2 Specificaties: 1. In welk format levert de NPCF de geredigeerde en klaar voor plaatsing content aan? Toelichting: Is dat bv een combinatie van verschillende soorten/stukjes informatie waar naar gezocht kan worden in een Excel file (met filters) of is dat een(1) unieke (pdf) in de juiste opmaak aangeleverde file per type chronische aandoening of is de info opgesplitst per type actor (zieke, arts, HR functionaris, coach, werkgever etc) of is het een groot WORD document waar we in overleg met het NPCF over in gesprek gaan over de wijze van ontsluiting etc. Kortom: de wijze waarop de content aangeleverd wordt zal mede bepalend zijn voor hoe het platform er uit gaat zien. 2. Is de informatie per door het NCPF aangeleverde item op dezelfde manier opgebouwd qua indeling of verschilt dat? 3. Aangezien het NCPF het CMS gaat beheren is het voor ons van belang te weten hoeveel tijd zij beschikbaar zijn voor a) instructie CMS en/of b) meedenken over opzet CMS? 1. In nader overleg te bepalen. 2. Daar zouden verschillen in kunnen zitten maar ook werken via een vast format van aanleveren is mogelijk. 3. Er is voldoende tijd beschikbaar. "Voor de spreiding van de content van het platform wordt een distributieplan gemaakt". Welke inbreng wordt verwacht van de aanbieder op dit punt? Beperkt. Input en reactie op het concept. Projectmanagement/ -administratie administratieve discipline. Wat wordt er met deze zinsnede specifiek bedoeld? Hoe dient dit gelezen te worden in de context van de betrokkenheid van de opdrachtnemer? (pagina 8 van bestek). Aangezien er subsidie op dit project van toepassing is hebben we te maken met administratieve vereisten die een grote mate van discipline van zowel uitvoerder als onze organisatie vraagt. Het succes van dit project hangt in hoge mate af van de administratieve discipline van gecontracteerde dienstverleners. - Wat bedoelt u hier mee? Aangezien er subsidie op dit project van toepassing is hebben we te maken met administratieve vereisten die een grote mate van discipline van zowel uitvoerder als onze organisatie vraagt. Kunt u aangeven welke rollen (evt. hoeveel personen) vanuit uw A+O en/of NPCF betrokken zijn bij uitvoering van, en te nemen besluiten bij dit project? A+O en NPCF hebben beiden een projectleider aangesteld die bevoegd zijn beslissingen te nemen. Welke afdelingen / personen / disciplines zijn vanuit opdrachtgever betrokken bij de workflow en processen die de site moet gaan ondersteunen? Vanuit A+O en NPCF zijn projectleiders betrokken alsmede communicatiemedewerkers.

Algemeen. Vraag en Antwoord bestek Servicepunten Techniek

Algemeen. Vraag en Antwoord bestek Servicepunten Techniek en bestek Servicepunten Techniek Publicatiedatum: 19 januari 2015 Sluitingsdatum indienen vragen: 28 januari 2015 Publicatie en : 30 januari 2015 Sluitingsdatum offerte: 6 februari 2015, 17.00 uur Algemeen

Nadere informatie

PROJECT PLAN VOOR DE IMPLEMENTATIE VAN EEN STANDAARD SITE VOOR DE VERENIGING O3D

PROJECT PLAN VOOR DE IMPLEMENTATIE VAN EEN STANDAARD SITE VOOR DE VERENIGING O3D PROJECT PLAN VOOR DE IMPLEMENTATIE VAN EEN STANDAARD SITE VOOR DE VERENIGING O3D Auteur : P. van der Meer, Ritense B.V. Datum : 17 juli 2008 Versie : 1.3 2008 Ritense B.V. INHOUD 1 VERSIEBEHEER...1 2 PROJECT

Nadere informatie

Bijlage 4. OPDRACHTBESCHRIJVING Servicepunten Techniek via Sectorplan Metalektro. 1 Inleiding en opdracht

Bijlage 4. OPDRACHTBESCHRIJVING Servicepunten Techniek via Sectorplan Metalektro. 1 Inleiding en opdracht Bijlage 4. OPDRACHTBESCHRIJVING Servicepunten Techniek via Sectorplan Metalektro 1 Inleiding en opdracht 1.1 Omschrijving en aard van het project Stichting A+O Metalektro heeft tot doel de employability

Nadere informatie

Voorstel # ECC1501. Voorstel: #ECC1501. Email: info@socialelephant.nl Telefoon: +31(0)641101693 Auteur: Nico van der Zaan

Voorstel # ECC1501. Voorstel: #ECC1501. Email: info@socialelephant.nl Telefoon: +31(0)641101693 Auteur: Nico van der Zaan Voorstel # ECC1501 Inhoudsopgave OPDRACHTOMSCHRIJVING WERKZAAMHEDEN ONTWIKKELEN VAN EEN WEBSITE ONTWERP REALISEREN VAN HET ONTWERP PLAATSEN VAN DE DOOR EUROPEAN CREDIT CONTROL AANGELEVERDE CONTENT VERPLAATSEN

Nadere informatie

Doelstelling. Vraag en Antwoord bestek Analyse andere werkpatronen

Doelstelling. Vraag en Antwoord bestek Analyse andere werkpatronen en bestek Analyse andere werkpatronen Publicatiedatum: 21-07-2015 Sluitingsdatum indienen vragen:14-08-2015 Publicatie en : 21-08-2015 Sluitingsdatum offerte: 07-09-2015, 17.00 uur Doelstelling Klopt onze

Nadere informatie

Offerte / Gemeente Breda / Versie 2.0

Offerte / Gemeente Breda / Versie 2.0 Gemeente Breda t.a.v. mevrouw J de Bruijn Postbus 90156 4800 RH BREDA Breda, 9 juli 2007 Betreft : Referentie: Offerte ontwerpfase websites GemeenteBreda002 Geachte mevrouw De Bruijn, Met plezier sturen

Nadere informatie

het assessment plan van aanpak Sophia Thelen Interactieve vormgeving (90414) Stagebedrijf & opdrachtgever: C&F Report design

het assessment plan van aanpak Sophia Thelen Interactieve vormgeving (90414) Stagebedrijf & opdrachtgever: C&F Report design het assessment plan van aanpak Sophia Thelen Interactieve vormgeving (90414) Stagebedrijf & opdrachtgever: C&F Report 02-09-2013 design inhoudsopgave Hoofdstuk Pagina Inhoudsopgave & contactgegevens 2

Nadere informatie

Nota van inlichtingen offerteaanvraag Kennisbank Biobased bouwen 10 september 2014

Nota van inlichtingen offerteaanvraag Kennisbank Biobased bouwen 10 september 2014 Nota van inlichtingen offerteaanvraag Kennisbank Biobased bouwen 10 september 2014 In deze nota van inlichtingen wordt een antwoord gegeven op de vragen die wij van geïnteresseerde partijen ontvingen omtrent

Nadere informatie

Vraag en Antwoord bestek Bijscholing gericht op duurzame inzetbaarheid van medewerkers

Vraag en Antwoord bestek Bijscholing gericht op duurzame inzetbaarheid van medewerkers en bestek Bijscholing gericht op duurzame inzetbaarheid van medewerkers Publicatiedatum: 13 oktober 2014 Sluitingsdatum indienen vragen: 21 oktober 2014 Publicatie en : 24 oktober 2014 Sluitingsdatum offerte:

Nadere informatie

Introductie. Contact informatie. Communicatie is de sleutel voor een succesvol project.

Introductie. Contact informatie. Communicatie is de sleutel voor een succesvol project. Introductie Communicatie is de sleutel voor een succesvol project. We hebben dit document opgesteld om jullie te helpen een duidelijk visie op papier te zetten voor het project. Zie het als een business

Nadere informatie

Croon Procurement Service

Croon Procurement Service Wat is een CMS? Een content-beheersysteem of Content Management Systeem is een softwaretoepassing, meestal een web-applicatie, die het mogelijk maakt dat mensen eenvoudig, zonder veel technische kennis,

Nadere informatie

Betreft Nota van Inlichtingen Datum 31 maart Europese aanbesteding Diensten en Producten Mobiele Telefonie

Betreft Nota van Inlichtingen Datum 31 maart Europese aanbesteding Diensten en Producten Mobiele Telefonie Nota van Inlichtingen_1 Betreft Nota van Inlichtingen Datum 31 maart 2014 Van Veiligheidsregio Haaglanden Perceel 2 Project Europese aanbesteding Diensten en Producten Mobiele Telefonie Deze Nota van Inlichtingen

Nadere informatie

Bijlage IV - Programma van Eisen

Bijlage IV - Programma van Eisen Bijlage IV - Programma van Eisen In deze bijlage vindt u alle eisen die Opdrachtgever stelt aan de gevraagde oplossing. Met uw Inschrijving op deze opdracht accepteert u onvoorwaardelijk de hieronder gestelde

Nadere informatie

Pakketaanbieding Online profilering. Pakketaanbieding. Online profilering en communicatie met je cliënt

Pakketaanbieding Online profilering. Pakketaanbieding. Online profilering en communicatie met je cliënt Pakketaanbieding Online profilering en communicatie met je cliënt 1 Aanbieding 1. Om maximaal gebruik te maken van de online middelen die beschikbaar zijn tegen een behapbare inzet voor de drukbezette

Nadere informatie

Aanbestedingsdocument AKC Onderzoekprogramma: Onderzoek Thema: Ronde 6: Titel: Projectnummer: AKC 27 1. Aanleiding 2. Context en hoofddoelen

Aanbestedingsdocument AKC Onderzoekprogramma: Onderzoek Thema: Ronde 6: Titel: Projectnummer: AKC 27 1. Aanleiding 2. Context en hoofddoelen Aanbestedingsdocument AKC Onderzoekprogramma: Professionalisering Arbeidsdeskundig Handelen Onderzoek Thema: Arbeidsparticipatie en Chronische Ziekte Ronde 6: AKC PAH 2015 Titel: Implementatie en verbreding

Nadere informatie

Omschrijving: Implementatie en bouw van de websites van ROC van Flevoland en Amsterdam in CMS

Omschrijving: Implementatie en bouw van de websites van ROC van Flevoland en Amsterdam in CMS Nota van Inlichtingen Implementatie en bouw van de websites van ROC van Flevoland en Amsterdam in CMS Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: Implementatie en bouw van de websites van ROC van Flevoland

Nadere informatie

Informatievergadering 2 mei 2013 BBEPP 2013-JVH-0320-67 website

Informatievergadering 2 mei 2013 BBEPP 2013-JVH-0320-67 website Informatievergadering 2 mei 2013 BBEPP 2013-JVH-0320-67 website Aanwezigen: Wunderkraut bvba (het vroegere Krimson, Drupal specialisten) : Michael Zenner en Leen Van Severen Webs: Tom Herrijgers Lodestar:

Nadere informatie

Pakketaanbieding de Online oefentherapeut. Pakketaanbieding. De online oefentherapeut

Pakketaanbieding de Online oefentherapeut. Pakketaanbieding. De online oefentherapeut Pakketaanbieding De online oefentherapeut zomer 2015 1 Aanbieding 1. Om maximaal gebruik te maken van de online middelen die beschikbaar zijn tegen een behapbare inzet voor de drukbezette oefentherapeut

Nadere informatie

Foreal Creative Media is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 54609577. Opgemaakt te Brunssum op 23 april 2014.

Foreal Creative Media is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 54609577. Opgemaakt te Brunssum op 23 april 2014. Algemene voorwaarden Foreal Creative Media is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 54609577. Opgemaakt te Brunssum op 23 april 2014. 1) Definities 1.1 Opdrachtgever Onder opdrachtgever

Nadere informatie

Pakketaanbieding Online profilering Contractvrije Paramedici. Pakketaanbieding. Online profilering en communicatie met je cliënt

Pakketaanbieding Online profilering Contractvrije Paramedici. Pakketaanbieding. Online profilering en communicatie met je cliënt Pakketaanbieding Online profilering en communicatie met je cliënt 1 Aanbieding 1. Om maximaal gebruik te maken van de online middelen die beschikbaar zijn tegen een behapbare en betaalbare inzet hebben

Nadere informatie

Projectplan Monitor bevordering arbeidsparticipatie (2009-2012)

Projectplan Monitor bevordering arbeidsparticipatie (2009-2012) -1- Projectplan Monitor bevordering arbeidsparticipatie (2009-2012) 1 Aanleiding voor het project Arbeidsparticipatie is een belangrijk onderwerp voor mensen met een chronische ziekte of functiebeperking

Nadere informatie

VrijdagOnline Leonard Springerlaan KB Groningen t e. w. vrijdagonline.nl

VrijdagOnline Leonard Springerlaan KB Groningen t e. w. vrijdagonline.nl 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Inleiding... 3 Werkwijze... 4 Stap 1: Offerte aanvragen... 4 Stap 2: Opdracht geven... 4 Stap 3: Opdrachtbevestiging + installatie... 4 Stap 4: Teksten en logo aanleveren...

Nadere informatie

Inhoudsopgave. GAnalytics Trainingen. Brochure Google Analytics training

Inhoudsopgave. GAnalytics Trainingen. Brochure Google Analytics training Brochure Google Analytics training Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 2. Onderwerpen Google Analytics training... 2 3. Werkwijze training... 5 1 1. Inleiding Google Analytics is net als Excel gratis te gebruiken.

Nadere informatie

STRABRECHT COLLEGE WORDPRESS WEBSITE

STRABRECHT COLLEGE WORDPRESS WEBSITE STRABRECHT COLLEGE WORDPRESS WEBSITE Na het bekijken van de aangeleverde.psd bestanden, blijkt er nog veel onduidelijkheden over de functionaliteit van de website. Met name wat de elementen zijn en de

Nadere informatie

PROGRAMMA VAN EISEN PROGRAMMA VAN EISEN LAS/LVS (V)SO

PROGRAMMA VAN EISEN PROGRAMMA VAN EISEN LAS/LVS (V)SO PROGRAMMA VAN EISEN LAS/LVS (V)SO HANDREIKING UITVRAAG INKOOP LAS/LVS (V)SO PROGRAMMA VAN EISEN LAS/LVS (V)SO PROGRAMMA VAN EISEN LAS/LVS (V)SO > HANDREIKING UITVRAAG INKOOP LAS/LVS (V)SO (bijlage 1) INVULFORMULIER

Nadere informatie

Het internet. Ook uw zaak.

Het internet. Ook uw zaak. Het internet. Ook uw zaak. Eerste initiatie van het project. E-commerce is voor iedereen. 10,67 mla Dat was de totale omzet van e-commerce in België in het jaar 2018. E-commerce zit in de lift en dat zien

Nadere informatie

Centrale Voorziening Decentrale Regelgeving

Centrale Voorziening Decentrale Regelgeving Centrale Voorziening Decentrale Regelgeving Aansluiten op de CVDR. Inhoudsopgave Centrale Voorziening Decentrale Regelgeving...1 Introductie...2 De wettelijke standaard...2 Twee invoeropties...2 Invoeroptie

Nadere informatie

PRESENTATIE SCAN-OFFICE DINSDAG 17 FEBRUARI: ZEIJEN WOENSDAG 18 FEBRUARI: APELDOORN DONDERDAG 19 FEBRUARI: BODEGRAVEN WOENSDAG 25 FEBRUARI: DEN BOSCH

PRESENTATIE SCAN-OFFICE DINSDAG 17 FEBRUARI: ZEIJEN WOENSDAG 18 FEBRUARI: APELDOORN DONDERDAG 19 FEBRUARI: BODEGRAVEN WOENSDAG 25 FEBRUARI: DEN BOSCH PRESENTATIE SCAN-OFFICE DINSDAG 17 FEBRUARI: ZEIJEN WOENSDAG 18 FEBRUARI: APELDOORN DONDERDAG 19 FEBRUARI: BODEGRAVEN WOENSDAG 25 FEBRUARI: DEN BOSCH BERT WIEKEMA SCAN MEHMET CANAVAR ANS GROUP PROGRAMMA

Nadere informatie

Voorstel website Uiterlijke kenmerken Inhoud Home

Voorstel website Uiterlijke kenmerken Inhoud Home Voorstel website Uiterlijke kenmerken - De site moet een aantrekkelijk, moderne uitstraling hebben met een duidelijke koppeling naar PvdA. (misschien in de vorm van een roos). - De site moet overzichtelijk

Nadere informatie

De voordelen van Drupal

De voordelen van Drupal Drupal is een open source Content Management System (CMS). Daarnaast kun je Drupal zien als een framework, dit betekent dat je modules (oftewel mini-applicaties) kunt implementeren in je installatie van

Nadere informatie

BIJLAGE 4 Selectiecriteria met een gewogen karakter Perceel Switching

BIJLAGE 4 Selectiecriteria met een gewogen karakter Perceel Switching Europese aanbesteding Netwerkinfrastructuur Hardware, service en ondersteuning BIJLAGE 4 Selectiecriteria met een gewogen karakter Perceel Switching Niet openbare procedure Selectiecriteria met een gewogen

Nadere informatie

Betreft: Verzoek tot Offerte AmersfoortBreed Cultuureducatie / Website Scholen in de Kunst Datum: 10 oktober 2011

Betreft: Verzoek tot Offerte AmersfoortBreed Cultuureducatie / Website Scholen in de Kunst Datum: 10 oktober 2011 Betreft: Verzoek tot Offerte AmersfoortBreed Cultuureducatie / Website Scholen in de Kunst Datum: 10 oktober 2011 Geachte heer, mevrouw, Gemeente Amersfoort is in 2010 gestart met het project AmersfoortBreed.

Nadere informatie

10 onderdelen die niet mogen ontbreken in een online briefing

10 onderdelen die niet mogen ontbreken in een online briefing Een goede online briefing past op één A4 [+ checklist] Auteur: Ronald Heijkens, Sabel Online Je wilt een nieuwe website, intranet, online magazine of app. Maar omdat je de expertise zelf niet in huis hebt,

Nadere informatie

Naam: Draaiboek decentrale implementatie PAUW en Tridion

Naam: Draaiboek decentrale implementatie PAUW en Tridion Programma Aanpak Universitaire Website (PAUW) Draaiboek decentrale implementatie PAUW en Tridion Inleiding In het kader van het Programma Aanpak Universitaire Website (PAUW) is afgesproken dat alle decentrale

Nadere informatie

Privacystatement Succession Recruitment

Privacystatement Succession Recruitment Privacystatement Succession Recruitment Dank voor jouw interesse in Succession Recruitment en onze dienstverlening. Ten behoeve van deze dienstverlening verwerken wij jouw persoonsgegevens. We blijven

Nadere informatie

Basisvoorschool.nl. Met dit systeem kunnen basisscholen eenvoudig hun eigen website bijhouden en ouders en geïnteresseerden voorzien van informatie.

Basisvoorschool.nl. Met dit systeem kunnen basisscholen eenvoudig hun eigen website bijhouden en ouders en geïnteresseerden voorzien van informatie. Met dit systeem kunnen basisscholen eenvoudig hun eigen website bijhouden en ouders en geïnteresseerden voorzien van informatie. Toscani BAS, Bas is voor school, is een door Toscani ontwikkeld systeem,

Nadere informatie

ONS AANKONDIGINGEN Nedap healthcare Deze PDF is gegenereerd op

ONS AANKONDIGINGEN Nedap healthcare Deze PDF is gegenereerd op ONS AANKONDIGINGEN Nedap healthcare Deze PDF is gegenereerd op 22-03-2018 Table of Contents... 3 - algemene uitleg... 4 - gebruik van... 6 Nedap healthcare Pagina 3 / 12 - algemene uitleg is een applicatie

Nadere informatie

Wij hebben een pagina gemaakt waar alle informatie, waaronder u ook onze algemene privacyverklaring te vinden is.

Wij hebben een pagina gemaakt waar alle informatie, waaronder u ook onze algemene privacyverklaring te vinden is. Privacybeleid Website Uw privacy is belangrijk. Het is onze plicht om ervoor te zorgen dat uw privacy is gewaarborgd en voldoen aan de AVG die vanaf 25 mei 2018 van kracht is. Hieronder treft u alle relevante

Nadere informatie

1 e Nota van Inlichtingen voor Europese aanbesteding. IT-dienstverlening. Quadraam, Gelderse scholengroep

1 e Nota van Inlichtingen voor Europese aanbesteding. IT-dienstverlening. Quadraam, Gelderse scholengroep 1 e Nota van Inlichtingen voor Europese aanbesteding IT-dienstverlening Quadraam, Gelderse scholengroep Colofon In opdracht van : Quadraam, Gelderse Scholengroep Contactpersoon : P. van Buuren, lid College

Nadere informatie

Plan van Aanpak Business Project

Plan van Aanpak Business Project 1. Aanleiding en achtergrond van het project Soulco is een Belgische KMO die zijn activiteiten uitoefent in Afrika en het Midden- Oosten. Ze willen graag een nieuwe website omdat hun huidige website volledig

Nadere informatie

Privacyverklaring. Waarom verwerken wij die persoonsgegevens? Wij verwerken persoonsgegevens voor de volgende doelen:

Privacyverklaring. Waarom verwerken wij die persoonsgegevens? Wij verwerken persoonsgegevens voor de volgende doelen: Privacyverklaring Privacyverklaring Kraanverhuurbedrijf K. de Boer (hierna: wij ) verwerkt persoonsgegevens van haar klanten en andere contactpersonen. Wij doen dit om onze klanten zo goed mogelijk van

Nadere informatie

Fedict/2013/M934/Webanalytics tools ALGEMENE OFFERTEAANVRAAG WEBANALYTICS TOOLS Q & A

Fedict/2013/M934/Webanalytics tools ALGEMENE OFFERTEAANVRAAG WEBANALYTICS TOOLS Q & A Q & A 1. Onderaan pagina 17 van dit bestek staat dat wij op simpele aanvraag toegang kunnen krijgen tot een gereserveerde ruimte waar de te migreren rapporten kunnen worden geconsulteerd. Welke procedure

Nadere informatie

Het indienen van een nieuwe subsidie aanvraag bestaat uit 8 stappen. In stap 1 legt u alle projectgegevens vast. Projectnaam:

Het indienen van een nieuwe subsidie aanvraag bestaat uit 8 stappen. In stap 1 legt u alle projectgegevens vast. Projectnaam: DIT VOORBEELD GEEFT INZICHT IN DE VRAGEN DIE WORDEN OPGENOMEN IN HET AANVRAAGFORMULIER. HET AANVRAAGFORMULIER IS BESCHIKBAAR VAN 15 OKTOBER 9.00 UUR TOT 7 NOVEMBER 17.00 UUR. LET OP: NIET ALLE ONDERSTAANDE

Nadere informatie

HetSchoolvoorbeeld.nl

HetSchoolvoorbeeld.nl HetSchoolvoorbeeld.nl maakt websites voor het onderwijs die u zelf met het bekroonde en gebruiksvriendelijke programma Word- Press inhoudelijk kunt beheren. De vakkundigheid van het team van HetSchoolvoorbeeld.nl

Nadere informatie

Uw online ambities realiseren met Smartsite ixperion content management

Uw online ambities realiseren met Smartsite ixperion content management Dinsdag 12 oktober 2010 Uw online ambities realiseren met Smartsite ixperion content management Content management: Online communicatie, dienstverlening en primaire processen verbeteren Johan Blok, Seneca

Nadere informatie

Offerte website. Taal & Talent, Jorijn Tragter Thomas Hop, PingOnline Offerte vernieuwde website

Offerte website. Taal & Talent, Jorijn Tragter Thomas Hop, PingOnline Offerte vernieuwde website Offerte website Aan Van Betreft Datum Taal & Talent, Jorijn Tragter Thomas Hop, PingOnline Offerte vernieuwde website 4 februari Achtergrond Taal & talent is niet tevreden over de huidige website. De Wordpress

Nadere informatie

Gemeente Zoetermeer Vraag en antwoord naar aanleiding van fysieke overlegtafel vrij inzetbare voorzieningen op 25 juni 2015

Gemeente Zoetermeer Vraag en antwoord naar aanleiding van fysieke overlegtafel vrij inzetbare voorzieningen op 25 juni 2015 Gemeente Zoetermeer Vraag en antwoord naar aanleiding van fysieke overlegtafel vrij inzetbare voorzieningen op 25 juni 2015 Tabel Overzicht met vraag en antwoord Nr. Vraag Antwoord 1. Wat is het doel en

Nadere informatie

Bouwend Nederland biedt al zijn afdelingen een eigen webomgeving met content uit centraal beheerde informatiebronnen

Bouwend Nederland biedt al zijn afdelingen een eigen webomgeving met content uit centraal beheerde informatiebronnen Bouwend Nederland biedt al zijn afdelingen een eigen webomgeving met content uit centraal beheerde informatiebronnen Bouwend Nederland realiseerde met Microsoft SharePoint Server 2007 een effectieve doelgroepencommunicatie

Nadere informatie

Privacyverklaring. Verkeersschool H. de Bos Santplaet BT Lemmer T PRIVACY VERKLARING Verkeersschool H.

Privacyverklaring. Verkeersschool H. de Bos Santplaet BT Lemmer T PRIVACY VERKLARING Verkeersschool H. Privacyverklaring PRIVACY VERKLARING Privacyverklaring Vooraf (hierna: wij ) verwerkt persoonsgegevens van haar klanten en andere contactpersonen. Wij doen dit om onze klanten zo goed mogelijk van dienst

Nadere informatie

Privacyverklaring. Waarom verwerken wij die persoonsgegevens? Wij verwerken persoonsgegevens voor de volgende doelen:

Privacyverklaring. Waarom verwerken wij die persoonsgegevens? Wij verwerken persoonsgegevens voor de volgende doelen: Privacyverklaring Privacyverklaring Uythof Position Projects (hierna: wij ) verwerkt persoonsgegevens van haar klanten, prospects en andere contactpersonen. Wij doen dit om onze klanten zo goed mogelijk

Nadere informatie

Benchmark Open Data Portaal

Benchmark Open Data Portaal Benchmark Open Data Portaal Opdrachtgever : Gemeente Den Haag Auteur : Antoine Gribnau, projectmanager Open data Den Haag Versie : 0.3 Datum : 15-03-2015 Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Aanpak... 4 2.1 Opzet

Nadere informatie

Checklist nieuwe website

Checklist nieuwe website Checklist nieuwe website Waar moet je aan denken bij een nieuwe website? Het maken van een nieuwe website kan een ingewikkeld, omvangrijk maar ook kostbaar project zijn. Het is daarom goed om inzicht te

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen. en de bijbehorende dienstverlening. Europese aanbesteding: Levering van zakelijke boeken (gedrukt en digitaal)

Nota van Inlichtingen. en de bijbehorende dienstverlening. Europese aanbesteding: Levering van zakelijke boeken (gedrukt en digitaal) Nota van Inlichtingen Europese aanbesteding: Levering van zakelijke boeken (gedrukt en digitaal) en de bijbehorende dienstverlening Publicatienummer: 2015/S 198-358953 Procedure: Openbare aanbestedingsprocedure

Nadere informatie

Content Management Systeem Specifieke modules van het Steenstra CMS 2011

Content Management Systeem Specifieke modules van het Steenstra CMS 2011 Content Management Systeem Specifieke modules van het Steenstra CMS 2011 2. Overzicht en specificering van additionele modules Naast de basis implementatie is het Steenstra CMS systeem uit te breiden met

Nadere informatie

ontwikkeling Gebied CommunicatieBlog Belanghebbenden informeren en betrekken bij uw project met het Communicatie Blog van 2BVisible

ontwikkeling Gebied CommunicatieBlog Belanghebbenden informeren en betrekken bij uw project met het Communicatie Blog van 2BVisible Gebied www.2bvisible.nl ontwikkeling CommunicatieBlog Belanghebbenden informeren en betrekken bij uw project met het Communicatie Blog van 2BVisible / info@2bvisible.nl / 06-53939141 Communicatie zonder

Nadere informatie

Privacyverklaring. Heay internet & marketing Petterhústerdyk CZ Stiens T PRIVACY VERKLARING Heay

Privacyverklaring. Heay internet & marketing Petterhústerdyk CZ Stiens T PRIVACY VERKLARING Heay Privacyverklaring Privacyverklaring Vooraf (hierna: wij ) verwerkt persoonsgegevens van haar klanten en andere contactpersonen. Wij doen dit om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn en te helpen

Nadere informatie

Open voor iedereen. Ook via mobiel en tablet!

Open voor iedereen. Ook via mobiel en tablet! ziekenhuis Open voor iedereen. Ook via mobiel en tablet! Het Groene Hart Ziekenhuis (GHZ) in Gouda is een modern, flexibel, slagvaardig en ondernemend ziekenhuis met zo n 450 bedden en ruim 125 medisch

Nadere informatie

HvA CMS: Hippo. Concept

HvA CMS: Hippo. Concept HvA CMS: Hippo Concept Deze uitgave wordt uitsluitend voor persoonlijk gebruik aan cursisten meegegeven. Alle rechten worden voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag door fotokopieën of op enige andere

Nadere informatie

Privacyverklaring. Boonstra Installaties Seeduker VB Stiens T PRIVACY VERKLARING Boonstra Installaties

Privacyverklaring. Boonstra Installaties Seeduker VB Stiens T PRIVACY VERKLARING Boonstra Installaties Privacyverklaring PRIVACY VERKLARING Privacyverklaring Vooraf Loodgieters & Installatiebedrijf Boonstra (hierna: wij ) verwerkt persoonsgegevens van haar klanten en andere contactpersonen. Wij doen dit

Nadere informatie

Bijlage V - Gunningscriteria

Bijlage V - Gunningscriteria Bijlage V - Gunningscriteria 1. Gunningscriterium Kwaliteit (K1 t/m K9) Hieronder zijn de gunningscriteria beschreven die betrekking hebben op de kwaliteit van de door u geboden oplossing. Uw Inschrijving

Nadere informatie

Alle genoemde bedragen zijn ex BTW (21%), tenzij anders vermeld.

Alle genoemde bedragen zijn ex BTW (21%), tenzij anders vermeld. Hieronder volgen de Algemene Voorwaarden van Elephant sees Elephant (hierna te noemen Opdrachtnemer ), die ook te vinden zijn op de website www.elephantseeselephant.com: Meerwerk Werkzaamheden niet begroot

Nadere informatie

Online WEBSHOP OP MAAT. Switch Reclamebureau bv I Rendementsweg 2-Q I Mijdrecht I I

Online WEBSHOP OP MAAT. Switch Reclamebureau bv I Rendementsweg 2-Q I Mijdrecht I I WEBSHOP OP MAAT Strategie Concept Creatie Inhoudsopgave Uw webshop 3 Webshop pakket uitleg 4 Extra opties 6 Hosting 6 Domeinnamen 7 WordPress onderhoud 7 De kleine lettertjes 8 Bekijk drainplug.com en

Nadere informatie

Creatieve vormgeving is zintuigen prikkelen. www.studiofont.nl

Creatieve vormgeving is zintuigen prikkelen. www.studiofont.nl Creatieve vormgeving is zintuigen prikkelen www.studiofont.nl Studio Font is een klein bureau voor grafische vormgeving, dat groots meedenkt. Of het nu gaat om een logo, huisstijl, website, flyer of een

Nadere informatie

Privacyverklaring. Kapsalon it Waed Hynstewaed 7a 9051CV Stiens T PRIVACY VERKLARING Kapsalon it Waed

Privacyverklaring. Kapsalon it Waed Hynstewaed 7a 9051CV Stiens T PRIVACY VERKLARING Kapsalon it Waed Privacyverklaring Privacyverklaring Vooraf (hierna: wij ) verwerkt persoonsgegevens van haar klanten en andere contactpersonen. Wij doen dit om onze klanten zzo goed mogelijk van dienst te zijn en te helpen

Nadere informatie

Elektronisch factureren

Elektronisch factureren Elektronisch factureren Inleiding Elektronisch Factureren in RADAR is mogelijk vanaf versie 4.0. Deze module wordt niet standaard meegeleverd met de RADAR Update maar is te bestellen via de afdeling verkoop

Nadere informatie

Uwschoolonline.nl. Wij zetten uwschoolonline.nl

Uwschoolonline.nl. Wij zetten uwschoolonline.nl Uwschoolonline.nl U wilt een website die helemaal van deze tijd is en op alle apparaten goed te bekijken is? Die u en uw collegae zelf actueel kunnen houden, zonder ingewikkelde handelingen? Wij zetten

Nadere informatie

Assortimentskoppeling Tuincentrum Overzicht

Assortimentskoppeling Tuincentrum Overzicht Assortimentskoppeling Tuincentrum Overzicht U dient deze overeenkomst volledig ingevuld te retourneren naar Garden Connect. Per fax op (+31) 20 4977387, per e-mail naar edwin@gardenconnect.com of per post

Nadere informatie

Privacyverklaring. Waarom verwerken wij die persoonsgegevens? Wij verwerken persoonsgegevens voor de volgende doelen:

Privacyverklaring. Waarom verwerken wij die persoonsgegevens? Wij verwerken persoonsgegevens voor de volgende doelen: Privacyverklaring Privacyverklaring Tabakkeukens (hierna: wij ) verwerkt persoonsgegevens van haar klanten en andere contactpersonen. Wij doen dit om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, de

Nadere informatie

Privacyverklaring. Waarom verwerk ik die persoonsgegevens? Ik verwerk persoonsgegevens voor de volgende doelen:

Privacyverklaring. Waarom verwerk ik die persoonsgegevens? Ik verwerk persoonsgegevens voor de volgende doelen: Privacyverklaring Privacyverklaring De Vakman Schilder (hierna: ik ) verwerkt persoonsgegevens van zijn klanten. Ik doe dit om mijn klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, de doelstellingen te bereiken

Nadere informatie

Programma van Eisen voor de Call Verkenning Nationale Museale Voorziening Slavernijverleden

Programma van Eisen voor de Call Verkenning Nationale Museale Voorziening Slavernijverleden Gedeelde geschiedenis amsterdam.nl/gedeeldegeschiedenis Verkenning Nationale Museale Voorziening Slavernijverleden Inleiding De keuze voor een Call Vereiste gegevens Planning Procedure toetsing en beoordeling

Nadere informatie

Privacyverklaring. Waarom verwerken wij die persoonsgegevens? Wij verwerken persoonsgegevens voor de volgende doelen:

Privacyverklaring. Waarom verwerken wij die persoonsgegevens? Wij verwerken persoonsgegevens voor de volgende doelen: Privacyverklaring Privacyverklaring Bijkon Staal- en Systeembouw (hierna: wij ) verwerkt persoonsgegevens van haar klanten, prospects en andere contactpersonen. Wij doen dit om onze klanten zo goed mogelijk

Nadere informatie

Administratie. Communicatie. Medische opvolging. Sportieve opvolging. Het online werkkader voor elke medewerker van de voetbalclub

Administratie. Communicatie. Medische opvolging. Sportieve opvolging. Het online werkkader voor elke medewerker van de voetbalclub s ccer nline Het online werkkader voor elke medewerker van de voetbalclub Administratie Aanwezigheden, rapporten, busregeling, terrein- en kleedkamerregeling, spelersfiches Smartphone Communicatie, kalender,

Nadere informatie

Gebruikershandleiding GO search 2.0

Gebruikershandleiding GO search 2.0 Gebruikershandleiding GO search 2.0 1 Gebruikershandleiding Product: GO search 2.0 Documentversie: 1.1 Datum: 2 februari 2015 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van GemeenteOplossingen worden

Nadere informatie

Privacyverklaring Kenniscentrum Omgevingswet

Privacyverklaring Kenniscentrum Omgevingswet Privacyverklaring Kenniscentrum Omgevingswet In deze privacyverklaring leest u alles over de manier waarop uw persoonsgegevens worden verzameld en hoe het Kenniscentrum Omgevingswet (KCO) daarmee omgaat.

Nadere informatie

Checklist voor een Internet / e-business projectbriefing (beknopte versie)

Checklist voor een Internet / e-business projectbriefing (beknopte versie) Checklist voor een Internet / e-business projectbriefing (beknopte versie) e-navigator publishing & services b.v. Slangenkruidlaan 38 2015 LL Haarlem e-mail: klantenservice@e-navigator.nl internet: www.e-navigator.nl

Nadere informatie

Crowdfunding Software WEBclusive

Crowdfunding Software WEBclusive Crowdfunding Software WEBclusive Waarom Crowdfund geld, tijd en expertise met de WEBclusive crowdfunding software. Activeer uw achterban, creëer draagvlak voor de initiatieven die belangrijk zijn voor

Nadere informatie

Inhoudsopgave Welkom bij VHV Kompas 2 Hoe werkt VHV Kompas? 2 Uw accounts 4 Uw VHV Kompas account beheren 5

Inhoudsopgave Welkom bij VHV Kompas 2 Hoe werkt VHV Kompas? 2 Uw accounts 4 Uw VHV Kompas account beheren 5 Inhoudsopgave Welkom bij VHV Kompas 2 Hoe werkt VHV Kompas? 2 Een kleine greep uit de mogelijkheden van VHV- Kompas. 2 De hoofdpagina 2 De groepspagina en sectorpagina 4 Uw accounts 4 Uw VHV Kompas account

Nadere informatie

Reglement Stimuleringsregeling MediaMosa 2011:

Reglement Stimuleringsregeling MediaMosa 2011: Reglement Stimuleringsregeling MediaMosa 2011: Versie 1.0 Datum 29 maart 2011 SURFnet/Kennisnet Innovatieprogramma Het SURFnet/ Kennisnet Innovatieprogramma wordt financieel mogelijk gemaakt door het Ministerie

Nadere informatie

Cursus Analyse voor Web Applicaties 1. Webdesign / Web Programmeren Analyse voor web applicaties SDM methode + Basis UML

Cursus Analyse voor Web Applicaties 1. Webdesign / Web Programmeren Analyse voor web applicaties SDM methode + Basis UML Cursus Analyse voor Web Applicaties 1 Organisatie Opleiding Module Onderwerp Syntra AB Webdesign / Web Programmeren Analyse voor web applicaties SDM methode + Basis UML Analyse op basis van SDM en UML

Nadere informatie

VEELGESTELDE VRAGEN EN ANTWOORDEN OVER DE CONTRACTERING 2018 VAN DE DRIE LANDELIJKE ORGANISATIES SENSOOR, KINDERTELEFOON EN AKJ

VEELGESTELDE VRAGEN EN ANTWOORDEN OVER DE CONTRACTERING 2018 VAN DE DRIE LANDELIJKE ORGANISATIES SENSOOR, KINDERTELEFOON EN AKJ VEELGESTELDE VRAGEN EN ANTWOORDEN OVER DE CONTRACTERING 2018 VAN DE DRIE LANDELIJKE ORGANISATIES SENSOOR, KINDERTELEFOON EN AKJ Introductie 8 mei 2017 In de periode 2015 t/m 2017 heeft de VNG in opdracht

Nadere informatie

Privacyverklaring. Waarom verwerken wij die persoonsgegevens? Wij verwerken persoonsgegevens voor de volgende doelen:

Privacyverklaring. Waarom verwerken wij die persoonsgegevens? Wij verwerken persoonsgegevens voor de volgende doelen: Privacyverklaring Privacyverklaring Huidverzorgingsstudio Ageeth (hierna: wij ) verwerkt persoonsgegevens van haar klanten en andere contactpersonen. Wij doen dit om onze klanten zo goed mogelijk van dienst

Nadere informatie

BrandweerNet & Brandweer.nl huisstijl

BrandweerNet & Brandweer.nl huisstijl BrandweerNet & Brandweer.nl huisstijl deel 1: algemene informatie BrandweerNet is het digitale platform van de brandweer in Nederland. Met als uitgangspunt één brandweer, één merk is bij de vernieuwing

Nadere informatie

Privacy verklaring Pagina 2 van 5

Privacy verklaring Pagina 2 van 5 Privacy verklaring Pagina 2 van 5 Wie zijn we? ZUMMITT is een besloten vennootschap, gevestigd Golfpark 95, 8241 AC Lelystad [KvK: 71973818] Website adres: www.zummitt.com, hierna de website. ZUMMITT neemt

Nadere informatie

Topicus Jeugdzorg VVE- UP. Functionele beschrijving

Topicus Jeugdzorg VVE- UP. Functionele beschrijving Topicus Jeugdzorg VVE- UP Functionele beschrijving Topicus Jeugdzorg, 17 mei 2013 2 1 Inhoudsopgave 1 Inhoudsopgave...2 Versiebeheer...2 2 Inleiding...3 3 Instellingen VVE- UP...4 4 Beheer...5 5 Smartobject

Nadere informatie

.Lexerim. Plan van Aanpak: Accessibility at Work. Versie 1.1 Raimond van Mouche CMD2a

.Lexerim. Plan van Aanpak: Accessibility at Work. Versie 1.1 Raimond van Mouche CMD2a Plan van Aanpak: Accessibility at Work Versie 1.1 Raimond van Mouche CMD2a - 1318845 Versie datum: 5 april 2016 1 Inleiding In dit document wordt beschreven wat het Accessibility at Work initiatief moet

Nadere informatie

Algemenevoorwaarden. Winschoten, 30 oktober 2011. Inhoudsopgave

Algemenevoorwaarden. Winschoten, 30 oktober 2011. Inhoudsopgave Algemenevoorwaarden Inhoudsopgave Algemeen...2 Onderhoud van de website...2 Aanbiedingen en offertes...2 Prijzen, facturatie en betaling...2 Verplichtingen...3 Uitvoering van de overeenkomst...3 Wijzigingen

Nadere informatie

2. Welke persoonsgegevens Bubbles & Business verzamelt onder andere de volgende persoonsgegevens:

2. Welke persoonsgegevens Bubbles & Business verzamelt onder andere de volgende persoonsgegevens: Privacy & Cookie Statement In dit Privacy & Cookie Statement lees je hoe de bedrijven die de Bubbles & Business-events organiseren, zoals Fast Forwaard b.v. (handelsnaam: FFWD.digital), Visser Media &

Nadere informatie

Privacy & Cookie statement Qlinx

Privacy & Cookie statement Qlinx Privacy & Cookie statement Qlinx Laatst gewijzigd: 22 mei 2018 De applicatie Qlinx ( App ) en de website qlinx.nl ( Website ) en de daarbij horende diensten worden aangeboden door Media IP B.V. die veel

Nadere informatie

Algemeen. Uitvoering bij voldoende middelen. Tarieven. Vraag en Antwoord bestek Persoonlijke inzetbaarheidsscan WAI

Algemeen. Uitvoering bij voldoende middelen. Tarieven. Vraag en Antwoord bestek Persoonlijke inzetbaarheidsscan WAI en bestek Persoonlijke inzetbaarheidsscan WAI Publicatiedatum: 23 september 2014 Sluitingsdatum indienen vragen: 7 oktober 2014 Publicatie en : 10 oktober 2014 Sluitingsdatum offerte: 17 oktober, 12.00

Nadere informatie

Vereniging voor Christelijk Voortgezet Onderwijs op Walcheren

Vereniging voor Christelijk Voortgezet Onderwijs op Walcheren Nota van Inlichtingen IT-dienstverlening Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: IT-dienstverlening Vereniging voor Christelijk Voortgezet Onderwijs op Walcheren Omschrijving: De Zeeuwse VO scholen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Dekker Design Goes ALGEMEEN

Algemene Voorwaarden. Dekker Design Goes ALGEMEEN Algemene Voorwaarden ALGEMEEN Door de website van te bezoeken en te gebruiken, geeft u aan dat u deze gebruiksvoorwaarden aanvaardt zonder beperking of voorbehoud. Indien een van de bepalingen van deze

Nadere informatie

Functionele specificaties Omgevingsloket online. Gecombineerde aanvraag. Februari 2018 Versie

Functionele specificaties Omgevingsloket online. Gecombineerde aanvraag. Februari 2018 Versie Functionele specificaties Omgevingsloket online Gecombineerde aanvraag Februari 2018 Versie 2.13.2 Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 1.1 Identificatie 3 1.1 Doel van dit document 3 1.3 Scope en uitgangspunten

Nadere informatie

Checklist. Een nieuwe website, hoe begin ik er aan?

Checklist. Een nieuwe website, hoe begin ik er aan? Checklist Een nieuwe website, hoe begin ik er aan? 1 1. DOEL Een goede website maakt geïntegreerd deel uit van de communicatie van het bedrijf. :: Doelstellingen. Wat zijn op heden de belangrijkste doelstellingen

Nadere informatie

Ter informatie: in totaal benaderen wij voor deze meervoudig onderhandse aanbesteding vijf leveranciers.

Ter informatie: in totaal benaderen wij voor deze meervoudig onderhandse aanbesteding vijf leveranciers. Aan de geselecteerde gegadigden Begeleidend schrijven Natuurlijke begrazing door schapen in de gemeente Leeuwarden 2016-Z8801 Stadsontwikkeling en -beheer Wijkzaken, team Buitendienst Hans Sterkenburg

Nadere informatie

Privacyverklaring. Autoschade van der Meer Nieuweweg GN Marrum T PRIVACY VERKLARING Autoschade van der Meer

Privacyverklaring. Autoschade van der Meer Nieuweweg GN Marrum T PRIVACY VERKLARING Autoschade van der Meer Privacyverklaring PRIVACY VERKLARING Privacyverklaring Vooraf Autoschade-industriespuiterij Van der Meer (hierna: wij ) verwerkt persoonsgegevens van haar klanten en andere contactpersonen. Wij doen dit

Nadere informatie

A SIMsubsites algemeen A-1. B Beheren van subsites B-1

A SIMsubsites algemeen A-1. B Beheren van subsites B-1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave A SIMsubsites algemeen A-1 A.1 Over SIMsite A-1 A.2 Technische specificaties A-1 B B-1 B.1 Aanmaken van subsites B-1 B.2 Autoriseren van subsites B-4 Algemeen A SIMsubsites

Nadere informatie

Radboudumc online: Hoe stel je de patiënt centraal in een omnichannel oplossing? Mobile Healthcare Event 24 november 2017 Yno Papen

Radboudumc online: Hoe stel je de patiënt centraal in een omnichannel oplossing? Mobile Healthcare Event 24 november 2017 Yno Papen Radboudumc online: Hoe stel je de patiënt centraal in een omnichannel oplossing? Mobile Healthcare Event 24 november 2017 Yno Papen Inleiding Het Radboudumc is een vooruitstrevend en innovatief universitair

Nadere informatie

Ondersteuning van zorg gerelateerde processen en activiteiten voor patiënt en zorgverstrekkers

Ondersteuning van zorg gerelateerde processen en activiteiten voor patiënt en zorgverstrekkers Ondersteuning van zorg gerelateerde processen en activiteiten voor patiënt en zorgverstrekkers Contact persoon: Thera Splinter: 020 6445160 team@webfysio.nl Contact persoon: Joost Nagelmaeker: 0642115336

Nadere informatie

Zelfcertificeringsvragen ZegelGezond

Zelfcertificeringsvragen ZegelGezond Zelfcertificeringsvragen ZegelGezond Hieronder staan alle vragen van de zelfcertificering van ZegelGezond. Deze vragen toetsen of de website aan de minimale kwaliteitseisen van ZegelGezond voldoet. Deze

Nadere informatie