Het internet. Ook uw zaak.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Het internet. Ook uw zaak."

Transcriptie

1 Het internet. Ook uw zaak. Eerste initiatie van het project. E-commerce is voor iedereen.

2 10,67 mla Dat was de totale omzet van e-commerce in België in het jaar E-commerce zit in de lift en dat zien we in de economie. Bron: BeCommerce

3 Overzicht Wat houdt het project Het Internet ook uw Zaak in? Voor wie is het project bestemd? Hoeveel kost het om deel te nemen en wat krijg je ervoor terug? Wie zijn we en wat is onze werkwijze? Veelgestelde vragen.

4 Het Internet. Ook uw zaak.

5 Heb je geen eigen website? Dan besta je niet. In 2019 is het onmisbaar om als bedrijf geen eigen website te hebben % van de Belgen zit op het internet % onder hen deed ooit een online aankoop. 3. 3/4e van de consumenten gaat vooraf online kijken. Als je wil zijn waar je klanten zijn moet je op het internet zijn. Hoe dan ook is het vandaag de dag tijd om eigen website te hebben om je winkel en / of je catalogus en producten voor te stellen.

6 In samenwerking met Stad Lier & VLAIO Chuck biedt aan de lokale handelaar een toegang tot de wereld van ecommerce met behulp van Prestashop, een open-source platform dat verder kan worden uitgebreid aan de hand van plugins en addons. Prestashop vormt een goede basis als startende digitale ondernemer. De mogelijkheden tot uitbreiding zijn quasi eindeloos. Doorheen het gehele proces begeleiden we onze klanten om hun individuele noden en doelstellingen te behalen.

7 Doelstelling van het project Chuck streeft ernaar de Lierse ondernemers in staat te stellen om een webshop op te starten onder professionele begeleiding tegen een democratische prijs.

8 Voor wie is het project bestemd?

9 Het starten van een webshop is als het openen van een nieuwe winkel. Dit project is geschikt voor ondernemers dat bereid zijn om hun webshop met evenveel aandacht te behandelen als hun huidige winkel, projecten en klanten. Het opbouwen van een webshop vraagt tijd en input van de ondernemer. Hieronder enkele zaken die allemaal dienen te gebeuren: Teksten en afbeeldingen verzamelen van de producten Teksten schrijven voor de informatieve pagina s Huidige huisstijl in de webshop integreren Voorraadbeheer

10 Is een webshop wel iets voor mij? Een webshop is interessant in vele gevallen, hieronder enkele redenen om online een kans te geven: Wil je je huidige klanten beter helpen door online een catalogus beschikbaar te stellen? Wil je online nieuwe klanten bereiken die je anders niet zou kunnen bereiken? Wil je door middel van online marketing je bereik en omzet vergroten? Ben je overtuigd van de meerwaarde maar je bent op zoek naar een partner die je kan begeleiden? Heb je tijd maar weinig budget? Of heb je budget maar weinig tijd? Een webshop of online catalogus biedt de mogelijkheid een nieuwe markt aan te wenden. Ondersteund met de juiste tools verkrijg je een inzicht dat je anders niet kon verwerven. Deze gegevens kan je gebruiken om een nog betere service af te leveren en nog beter te kunnen beantwoorden aan de noden van je klanten. Daarnaast bereid je je bedrijf voor op de toekomst.

11 Hoeveel kost het om deel te nemen en wat krijg je ervoor terug?

12 Normaal: Eénmalige opstartkost van 1800,- excl. btw Maandelijkse kost van 89,- excl. btw Nu: Eénmalige opstartkost van 649,- excl. btw Maandelijkse kost van 49,- excl. btw

13 Eénmalige opstartkost van 649,- excl. btw Maandelijkse kost van 49,- excl. btw In de opstartkost zit het volgende verwerkt: Het opzetten van Prestashop in een beveiligde online omgeving De aankoop en installatie van een officiële Prestashop template Het omvormen van deze template naar de huidige huisstijl van de ondernemer Het begeleiden van het toevoegen van de producten. Uitleg en ondersteuning waar nodig Begeleiding bij het verzamelen van alle andere teksten en inhoud Er voor zorgen dat alles technisch in orde is en werkt De verdere opleidingssessies waarin we dieper ingaan op online marketing, seo, social media, online adverteren, One on one coaching gedurende eerste drie maanden tijdens opstart (1u per maand)

14 Eénmalige opstartkost van 649,- excl. btw Maandelijkse kost van 49,- excl. btw In de maandelijkse kost zit het volgende verwerkt: Domeinnaam (meest courante:.be,.nl,.vlaanderen,.de,.com) en webhosting op Belgische servers Onbeperkt accounts van 50Gb Technische ondersteuning van hosting en Support per en telefoon bij het bewerken van de webshop Technisch onderhoud van de webshop installatie Toegang tot een groeiende knowledge base Toegang tot een partner en een netwerk dat je kan helpen bij het uitbouwen van online campagnes, videos, beeldmateriaal, teksten,

15 Wie zijn we? Wat is onze werkwijze?

16 Wie zijn we? Chuck blaast ondertussen vijf kaarsjes uit. Destijds heb ik Chuck opgericht met mijn collega Karel, na verloop van tijd is Mathias er ook bijgekomen en binnenkort willen we uitbreiden met onze eerste echte werknemer. We specialiseren ons in het bouwen van websites, webshops en het maken van film en beeldmateriaal. We zijn stilletjes aan ook onze online marketing diensten aan het uitbreiden om dit een volwaardig onderdeel van ons bedrijf te maken.

17 Team Algemeen directeur Karel Brijs Administratie en klantopvolging Dennis Lambert Fotografie en video Mathias Huysmans

18 Werkwijze

19 Tijdlijn Administratief In week 1 brengen we alles in orde qua administratie. We nemen je domeinnaam over of registreren een nieuwe voor je. We bezorgen je een vragenlijst inzake content en doelgroep. Week 3 Ingave van content In week 3 houden we ons voornamelijk bezig met het invoeren van content, teksten, pagina s, producten. Week 8 Lancering In principe zijn we nu klaar voor het lanceren van jouw webshop. Uiteraard gaat een webshop weinig bezoekers krijgen als je deze niet promoot. We bezorgen je een document met tips en tricks om dit uit te voeren. Week 1 Technische uitwerking Week 5 Testen en wijzigingen Week 10 We starten met de technische implementatie. Dit wil zeggen: we installeren Prestashop op de server. We installeren een theme/template en configureren deze naar jouw huisstijl. We testen je webshop uitvoerig en adhv jouw feedback voeren we nog wijzigingen uit. We voorzien ook een laatste technische check up en zorgen ervoor dat er toegang is tot zaken als bv Google Analytics.

20 Prestashop

21 Prestashop Een open-source e-commerce CMS. Kortom; een systeem dat vrij te verkrijgen is waarmee je een online shop kan beheren. Prestashop is oorspronkelijk ontwikkeld in Frankrijk en momenteel uitgegroeid tot internationaal erkend systeem. Het wordt momenteel door een shops gebruikt. Er is een grote community met veel onderhouders en developers. Dit wilt zeggen dat overname door een ander bureau, webdeveloper geen enkel probleem mag zijn. Tevens is er voldoende documentatie om zo n eventuele overgang makkelijker te maken voor de webdeveloper.

22 Prestashop Addons Prestashop heeft een grote Addons marketplace. Hier worden plugins, addons en themes aangeboden. Ontwikkeld door Prestashop zelf of door ervaren developers. Het grote voordeel: je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. Voor elke functionaliteit die je wil zal er waarschijnlijk wel een addon te vinden zijn. Ook zijn er gratis addons beschikbaar, alleen is hier de keuze niet zo uitgebreid. Integraties met externe platformen zullen waarschijnlijk door de leverancier reeds voorzien zijn met een handige addon.

23 Veelgestelde vragen

24 Hoe zit het met het aanmaken van facturen? Vanuit het PrestaShop systeem worden factureren gegenereerd. Als je hier naast zelf een systeem gebruikt om je facturatie te beheren kan je een specifieke prefix gebruiken met een eigen nummering voor je online bestellingen. Als je systeem een plugin biedt voor Prestashop kunnen we deze met elkaar linken. Indien je momenteel nog vanuit een Excel facturen aanmaakt is dit een mogelijkheid om Prestashop te gaan gebruiken om je klanten te beheren en je bestellingen hier in te geven en op te volgen.

25 Kan ik zelf wijzigingen uitvoeren? Tot op zekere hoogte kan je zelf wijzigingen uitvoeren. Je kan bijvoorbeeld: Producten toevoegen, wijzigen, verwijderen Voorraadbeheer uitvoeren Categorieën toevoegen, wijzigen, verwijderen Bestellingen beheren Teksten wijzigen Pagina s toevoegen Menu links toevoegen Zo zijn er nog veel zaken die je zelf kan wijzigen, indien er andere zaken zijn die je doorheen het proces wil wijzigen kunnen wij je steeds bijstaan om dit te verwezenlijken.

26 Voor hoe lang is het contract? We werken uniek voor dit project met een contract van 12 maanden. De opstart van de maandelijkse kost begint wanneer de webshop live wordt geplaatst. Vanaf dat moment tellen de 12 maanden. Het contract wordt stilzwijgend verlengd tenzij dit ten laatste 3 maanden voor het einde van het contract wordt meegedeeld aan ons. Meer informatie hierover in het contract en onze algemene voorwaarden.

27 Kunnen jullie ook productfotografie voorzien? Dit kunnen wij zeker. We hebben onze eigen fotostudio waar we de werken kunnen uitvoeren. Indien hier interesse voor is, vermeld zeker over hoeveel producten het gaat en hoeveel foto s per product zodoende wij hier een correcte prijs voor kunnen opmaken.

28 Kunnen jullie ook teksten voorzien? Dit kunnen wij zeker. We werken samen met enkele vaste copywriters die zich specialiseren in teksten die aanspreken en verkopen. Daarnaast zijn deze teksten geschikt voor web. Indien hier interesse voor is vermeld zeker over hoeveel paginas of producten het gaat en of dit gaat over het herschrijven van teksten of het schrijven van volledig nieuwe teksten.

29 Hartelijk bedankt.

30 Referenties Webshop op maat:

WordPress Website. Bouw zelf je WordPress Website. www.supersnelonline.nl Maarten Hendrix. Maarten Hendrix

WordPress Website. Bouw zelf je WordPress Website. www.supersnelonline.nl Maarten Hendrix. Maarten Hendrix WordPress Website Bouw zelf je WordPress Website Maarten Hendrix Maarten Hendrix 2 Inhoudsopgave WordPress inleiding... 5 Wat is WordPress?... 5 Wat is het verschil tussen WordPress.org en WordPress.com?...

Nadere informatie

1.4.1 WordPress online WordPress-software Open source Forums 14

1.4.1 WordPress online WordPress-software Open source Forums 14 Inhoud Hoofdstuk 1 WordPress 1.1 Site bouwen 11 1.1.1 Software 11 1.1.2 CMS 11 1.2 Webdesign 11 1.3 Waarom WordPress? 12 1.3.1 CMS 12 1.3.2 WordPress 12 1.4 Wat is WordPress? 13 1.4.1 WordPress online

Nadere informatie

1.4.1 WordPress online 13 1.4.2 WordPress-software 13 1.4.3 Open source 13 1.4.4 Forums 14 1.5 Basisbegrippen in WordPress 14

1.4.1 WordPress online 13 1.4.2 WordPress-software 13 1.4.3 Open source 13 1.4.4 Forums 14 1.5 Basisbegrippen in WordPress 14 Inhoud Hoofdstuk 1 WordPress 1.1 Site bouwen 11 1.1.1 Software 11 1.1.2 CMS 11 1.2 Webdesign 11 1.3 Waarom WordPress? 12 1.3.1 CMS 12 1.3.2 WordPress 12 1.4 Wat is WordPress? 13 1.4.1 WordPress online

Nadere informatie

Handleiding Reseller Controle Paneel

Handleiding Reseller Controle Paneel Handleiding Reseller Controle Paneel Inloggen Om in te loggen in het Controle Paneel kunt u de gebruikersnaam en wachtwoord gebruiken welke u van ons heeft ontvangen. Nieuw is dat u ook met uw social media

Nadere informatie

ONDERNEMEN OP HET WEB

ONDERNEMEN OP HET WEB ONDERNEMEN OP HET WEB V R I J D A G 2 4 O K T O B E R 2 0 0 8 Uw Eigen Website WAAROM EEN EIGEN WEBSITE? WAT PLAATS IK ER OP? HOE KRIJG IK KLANTEN? HOE WEET IK WIE MIJN WEBSITE BEZOEKT? WAT KOST MIJ DAT?

Nadere informatie

De voordelen van Drupal

De voordelen van Drupal Drupal is een open source Content Management System (CMS). Daarnaast kun je Drupal zien als een framework, dit betekent dat je modules (oftewel mini-applicaties) kunt implementeren in je installatie van

Nadere informatie

Waarom WordPress? Wat is WordPress? Bloggen en website Uniek design is mogelijk Makkelijk zelf te beheren

Waarom WordPress? Wat is WordPress? Bloggen en website Uniek design is mogelijk Makkelijk zelf te beheren Waarom WordPress? Wordpress is een bijzonder gebruiksvriendelijk systeem, zowel voor de gebruiker als de webbouwer. Iedereen kan er redelijk snel mee leren werken. Het zelf beheren van pagina s, nieuws,

Nadere informatie

Welkom. Analytics. Webinar Brahim Asbaa Sr. Digital Marketing Consultant

Welkom. Analytics. Webinar Brahim Asbaa Sr. Digital Marketing Consultant Welkom Analytics Webinar Brahim Asbaa Sr. Digital Marketing Consultant Agenda De Digitale Wereld / the Customer Journey Wat is Google Analytics? Praktische tips voor het succesvol gebruik van Google Analytics

Nadere informatie

SBO WEBSITES BOUWEN IN 7 STAPPEN

SBO WEBSITES BOUWEN IN 7 STAPPEN SBO WEBSITES BOUWEN IN 7 STAPPEN STAPPENPLAN WEBSITE BOUWEN Online ondernemers behalen drie procent meer omzet dan hun offline collega's, zo blijkt uit onderzoek. Een goede reden om als mkb er online aanwezig

Nadere informatie

tarieven 2015 / 2016 Powered by:

tarieven 2015 / 2016 Powered by: tarieven 2015 / 2016 Powered by: Producten van Ziber Inclusief hosting, updates & support 2 Software uit de Ziber Cloud Voor iedere ondernemer de beste oplossing Webbly Design & eenvoud 4 Sitehand Professioneel

Nadere informatie

Websites & webapplicaties

Websites & webapplicaties Websites & webapplicaties Full service support Bij Studio Projectie bieden we full service contracten voor onze klanten. We zorgen voor de hosting van je website én bieden support waar nodig. Heb je een

Nadere informatie

1.4.1 WordPress online WordPress-software Open source Forums 4

1.4.1 WordPress online WordPress-software Open source Forums 4 Inhoud Hoofdstuk 1 WordPress 1.1 Site bouwen 1 1.1.1 Software 1 1.1.2 CMS 1 1.2 Webdesign 1 1.3 Waarom WordPress? 2 1.3.1 CMS 2 1.3.2 WordPress 2 1.4 Wat is WordPress? 3 1.4.1 WordPress online 3 1.4.2

Nadere informatie

Plan van Aanpak Business Project

Plan van Aanpak Business Project 1. Aanleiding en achtergrond van het project Soulco is een Belgische KMO die zijn activiteiten uitoefent in Afrika en het Midden- Oosten. Ze willen graag een nieuwe website omdat hun huidige website volledig

Nadere informatie

Prijzen & werkwijze. Jan WordPress webdesign, onderhoud & optimalisatie

Prijzen & werkwijze. Jan WordPress webdesign, onderhoud & optimalisatie Prijzen & werkwijze Jan 2019 WordPress webdesign, onderhoud & optimalisatie Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Handig om te weten 3 Werkwijze 4 Stap 1: Kennis maken 4 Stap 2: Planning 4 Stap 3: Vragenlijst

Nadere informatie

Proficiat! U staat op het punt om te schitteren op het web.

Proficiat! U staat op het punt om te schitteren op het web. Proficiat! U staat op het punt om te schitteren op het web. Het is goede beslissing om te investeren in een website. Het is namelijk een duurzame manier om uw zaak en uw producten te promoten. Een goede

Nadere informatie

Haal meer omzet met nichewebshops

Haal meer omzet met nichewebshops Haal meer omzet met nichewebshops Haal meer omzet met nichewebshops De e-commerce strategie van Coolblue wordt regelmatig bejubeld. Niet voor niets, met honderden nichewebshops genereert Coolblue stijgende

Nadere informatie

Over promo-code.be. Snelst groeiende Belgische kortingssite. Selinde Winter Account Manager Belgium

Over promo-code.be. Snelst groeiende Belgische kortingssite. Selinde Winter Account Manager Belgium Over promo-code.be Promo-code.be zag het levenslicht in 2011 tijdens onze gemeenschappelijke projecten in de Silicon Valley van Europa namelijk Gent. We specialiseren ons in kortingen en promoties. Gemiddeld

Nadere informatie

Verkoopprospect rcvliegtuigshop.nl Made-Ready-to-go Shop

Verkoopprospect rcvliegtuigshop.nl Made-Ready-to-go Shop Verkoopprospect rcvliegtuigshop.nl Made-Ready-to-go Shop Over Rcvliegtuigshop.nl Als vervolg op een voorgaande bestuurbare vliegtuigen webshop hebben we www.rcvliegtuigshop.nl opgezet. Mede door een interessant

Nadere informatie

HetSchoolvoorbeeld.nl

HetSchoolvoorbeeld.nl HetSchoolvoorbeeld.nl maakt websites voor het onderwijs die u zelf met het bekroonde en gebruiksvriendelijke programma Word- Press inhoudelijk kunt beheren. De vakkundigheid van het team van HetSchoolvoorbeeld.nl

Nadere informatie

workshop ADRES: TRONDHEIM 15, 2993LE TE BARENDRECHT, TEL: ,

workshop ADRES: TRONDHEIM 15, 2993LE TE BARENDRECHT, TEL: , workshop ADRES: TRONDHEIM 15, 2993LE TE BARENDRECHT, TEL: 010 30 70 488, E-MAIL: INFO@ARTITEX.NL inleiding WAAROM IS EEN WEBSITE NU ZO BELANGRIJK VOOR JE BEDRIJF? De traditionele marktwerking is in een

Nadere informatie

301 redirect. 2xCeed BV Brede Englaan 14 1272 GS Huizen 020-7570800

301 redirect. 2xCeed BV Brede Englaan 14 1272 GS Huizen 020-7570800 301 redirect 301 redirect voor behoud SEO ranking Indien je regelmatig aan websites werkt of je website actueel houdt dan kan het voorkomen dat je content van locatie veranderd. Bijvoorbeeld bij het aanmaken

Nadere informatie

Start je eigen webwinkel en verleg je ambities. Maak gebruik van talloze mogelijkheden waar je bijzonder weinig voor betaalt. Vanaf 12,95 per maand

Start je eigen webwinkel en verleg je ambities. Maak gebruik van talloze mogelijkheden waar je bijzonder weinig voor betaalt. Vanaf 12,95 per maand Vanaf 12,95 per maand Start je eigen webwinkel en verleg je ambities Maak gebruik van talloze mogelijkheden waar je bijzonder weinig voor betaalt. www.ccvonline.be Welkom bij BiedMeer Powered by Waar e-commerce

Nadere informatie

Duraserve E-mailmarketing Systeem Duraserve, oktober 2011

Duraserve E-mailmarketing Systeem Duraserve, oktober 2011 Duraserve E-mailmarketing Systeem Duraserve, oktober 2011 Copyright 2011 - Duraserve Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden openbaar gemaakt of verveelvoudigd, opgeslagen in een dataverwerkend

Nadere informatie

Museumwebshop.nl. De standaard museumwebshop gebaseerd op Magento. Amsterdam, mei 2012

Museumwebshop.nl. De standaard museumwebshop gebaseerd op Magento. Amsterdam, mei 2012 Museumwebshop.nl De standaard museumwebshop gebaseerd op Magento Amsterdam, mei 2012 Inhoud Inhoud... 2 1. Inleiding... 3 2. Basisfunctionaliteiten Magento... 5 2 1. Inleiding Wij bieden musea een standaard

Nadere informatie

Hoe kom je hoger in de zoekresultaten van Google? Coaching Online Vindbaarheid & Analytics

Hoe kom je hoger in de zoekresultaten van Google? Coaching Online Vindbaarheid & Analytics Hoe kom je hoger in de zoekresultaten van Google? Coaching Online Vindbaarheid & Analytics De 25 tips & trucs van de Coaching (1) 1. Google is marktleider met bijna 90%. 2. Gebruik Google Chrome als browser

Nadere informatie

Prijzen & werkwijze. Jan WordPress webdesign & grafische vormgeving

Prijzen & werkwijze. Jan WordPress webdesign & grafische vormgeving Prijzen & werkwijze Jan 2019 WordPress webdesign & grafische vormgeving Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Handig om te weten 3 Werkwijze 4 Stap 1: Kennis maken 4 Stap 2: Planning 4 Stap 3: Vragenlijst 4 Stap

Nadere informatie

Een nieuwe website speciaal op maat gemaakt

Een nieuwe website speciaal op maat gemaakt Een nieuwe website speciaal op maat gemaakt dibbadoo Een onvergetelijke eerste indruk met een website van Dibbadoo Bestaande en potentiële klanten zoeken elke dag op internet naar producten en diensten.

Nadere informatie

Checklist CHECKLIST T.B.V. OPZETTEN VAN MIJNWEBWINKEL.NL. Check. 1. Businessplan. Strategie en doelstelling, kosten en planning.

Checklist CHECKLIST T.B.V. OPZETTEN VAN MIJNWEBWINKEL.NL. Check. 1. Businessplan. Strategie en doelstelling, kosten en planning. Checklist 1. Businessplan Strategie en doelstelling, kosten en planning. Check 2. Juridische Voorwaarden KvK, Belastingdienst formulieren downloaden en invullen. Handelsnaam verzinnen. Domeinnaam registreren.

Nadere informatie

SUCCES MET JOUW ONLINE TRAINING VOOR HET GROEIEN VAN JE BEDRIJF, GA VOOR DE TOP!

SUCCES MET JOUW ONLINE TRAINING VOOR HET GROEIEN VAN JE BEDRIJF, GA VOOR DE TOP! SUCCES MET JOUW ONLINE TRAINING VOOR HET GROEIEN VAN JE BEDRIJF, GA VOOR DE TOP! LEER IN DIT EBOOK: 1. Checklist: De 7 stappen voor het maken, promoten en verkopen van je online training Extra bonus informatie:

Nadere informatie

Handleiding RealHosting Controle Paneel

Handleiding RealHosting Controle Paneel Handleiding RealHosting Controle Paneel Inloggen. Om in te loggen in het Controle Paneel kunt u de gebruikersnaam en wachtwoord gebruiken welke u van ons heeft ontvangen. Nieuw is dat u ook met uw social

Nadere informatie

CMS Systeem als webportal

CMS Systeem als webportal CMS Systeem als webportal Een content-beheersysteem of contentmanagementsysteem is een softwaretoepassing, meestal een web-applicatie, die het mogelijk maakt dat mensen eenvoudig, zonder veel technische

Nadere informatie

Copyright 2014 IT Starts With Coffee

Copyright 2014 IT Starts With Coffee Copyright 2014 IT Starts With Coffee Je bent vrij om dit ebook te mailen, tweeten, bloggen en doorsturen over het web, maar pas alsjeblieft niets van de inhoud aan. Bedankt! www.itstartswithcoffee.nl 1.

Nadere informatie

WEBSITE-Content.Web RESULTS! Not just websites s

WEBSITE-Content.Web RESULTS! Not just websites s AGENDA Kennismaking TeamForce Web Solutions Een nieuwe website Doel Wensen voor uw website Creatief ontwerp Structuur van de website Inrichten van Content.Web Vulwerkzaamheden Zoekmachine Optimalisatie

Nadere informatie

Hieronder vind u alle aangeboden pakketten. Alle pakketten zijn exclusief domein registratie. Alle prijzen die u hieronder vind zijn incl. BTW.

Hieronder vind u alle aangeboden pakketten. Alle pakketten zijn exclusief domein registratie. Alle prijzen die u hieronder vind zijn incl. BTW. 1 Hieronder vind u alle aangeboden pakketten. Alle pakketten zijn exclusief domein registratie. Alle prijzen die u hieronder vind zijn incl. BTW. Domeinnaam registratie: Prijs 29,- excl. Administratie

Nadere informatie

Webdesign voor ondernemers

Webdesign voor ondernemers e-boek Webdesign voor ondernemers Veelgestelde vragen over het laten maken van een website Bart van den Bosch Inhoud 1. Zelf doen of uitbesteden? 4 2. Webdesigners 7 3. Wat is Wordpress 10 4. Maken van

Nadere informatie

PRESTATIESITE WEBPAKKET

PRESTATIESITE WEBPAKKET PRESTATIESITE WEBPAKKET PRESTATIESITE Wij hebben al onze ervaring gebruikt om een gestandaardiseerd webpakket te ontwikkelen met een lay-out welke de focus heeft op leads en new business. Op deze wijze

Nadere informatie

HET COMPLETE HANDBOEK VOOR HET STARTEN VAN EEN SUCCESVOLLE WEBSHOP

HET COMPLETE HANDBOEK VOOR HET STARTEN VAN EEN SUCCESVOLLE WEBSHOP HET COMPLETE HANDBOEK VOOR HET STARTEN VAN EEN SUCCESVOLLE WEBSHOP EEN KORTE INTRODUCTIE Wat leuk dat je ons handboek gekocht hebt. Dat betekent waarschijnlijk dat je op het punt staat een webwinkel te

Nadere informatie

Wil je gebruik maken van het Content Care onderhoudspakket? o Ja, graag! ( 149,95 p/m. Eerst 3 maanden 99.95) o Nee, dit is niet nodig

Wil je gebruik maken van het Content Care onderhoudspakket? o Ja, graag! ( 149,95 p/m. Eerst 3 maanden 99.95) o Nee, dit is niet nodig Voor en achternaam E-mailadres Wat voor website wil je laten ontwikkelen? o All-in website o All-in website en later een webshop toevoegen o All-in webshop Het Webhosting & Onderhoudspakket dat het beste

Nadere informatie

MAAK EEN SLAG ONLINE. Sla nu een virtuele slag met de Werkende Website!

MAAK EEN SLAG ONLINE. Sla nu een virtuele slag met de Werkende Website! MAAK EEN SLAG ONLINE Als ondernemer of onderneming wilt u een goede website. Die vormt een steeds belangrijker wordend visitekaartje! Hebt u ook het gevoel dat uw website beter, mooier en gemakkelijker

Nadere informatie

Offerte website. Taal & Talent, Jorijn Tragter Thomas Hop, PingOnline Offerte vernieuwde website

Offerte website. Taal & Talent, Jorijn Tragter Thomas Hop, PingOnline Offerte vernieuwde website Offerte website Aan Van Betreft Datum Taal & Talent, Jorijn Tragter Thomas Hop, PingOnline Offerte vernieuwde website 4 februari Achtergrond Taal & talent is niet tevreden over de huidige website. De Wordpress

Nadere informatie

tarieven 2014 Powered by:

tarieven 2014 Powered by: tarieven 2014 Powered by: Producten van Ziber inclusief hosting, updates & support Software uit de Ziber cloud 2 Voor iedere ondernemer de beste oplossing Voordelig Standaardsitelite 4 Design en eenvoud

Nadere informatie

WEBSITE PAKKETTEN SAMENGESTELD VOOR DE ZZP, STARTENDE ONDERNEMER EN PARTICULIER DE PERFECTE START IN DE DIGITALE WERELD

WEBSITE PAKKETTEN SAMENGESTELD VOOR DE ZZP, STARTENDE ONDERNEMER EN PARTICULIER DE PERFECTE START IN DE DIGITALE WERELD WEBSITE PAKKETTEN SAMENGESTELD VOOR DE ZZP, STARTENDE ONDERNEMER EN PARTICULIER DE PERFECTE START IN DE DIGITALE WERELD BETAALBARE WEBSITE MET MOGELIJKHEDEN VOOR DE TOEKOMST STABIEL, KWALITEIT, PROFESSIONEEL

Nadere informatie

Wie wordt de nieuwe Pieter Zwart?

Wie wordt de nieuwe Pieter Zwart? Wie wordt de nieuwe Pieter Zwart? Set up for Success - Een webshop starten Zo start je een succesvolle webshop! Wie is Angelique Hadderingh? Set up for Success - Een webshop starten Webdesign & creatie

Nadere informatie

TEVREDEN MARKETING VOOR AL UW MARKETING DOELEINDEN!

TEVREDEN MARKETING VOOR AL UW MARKETING DOELEINDEN! TEVREDEN MARKETING VOOR AL UW MARKETING DOELEINDEN! WWW.TEVREDENMARKETING.NL Email: info@tevredenmarketing.nl - Tel: 020-261 9445 U kunt bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten 1 Google Adwords

Nadere informatie

Connect to Digital #feweb roadshow Hoe digitaal is uw (nieuwe) klant? - Start to 'E-Commerce'

Connect to Digital #feweb roadshow Hoe digitaal is uw (nieuwe) klant? - Start to 'E-Commerce' Connect to Digital #feweb roadshow Hoe digitaal is uw (nieuwe) klant? - Start to 'E-Commerce' 1 Digitale adoptie van Belgische KMO s Digitale economie G20 + 8% 963 K KMO s in België 2 Legal 3 Online markt

Nadere informatie

Globale kennismaking

Globale kennismaking Globale kennismaking Kennismaking Tesla CMS 1. Dashboard 2. pagina beheer - pagina aanmaken - pagina aanpassen - pagina verwijderen - pagina seo opties - zichtbaarheid pagina 3. subpagina beheer - subpagina

Nadere informatie

verwacht grootse dingen

verwacht grootse dingen verwacht grootse dingen Webdesign - Webhosting - Domeinnaam - Grafisch ontwerp Aanvraagformulier contactgegevens - webdesign - webhosting - domeinnaam - grafisch ontwerp - opmerkingen Met dit document

Nadere informatie

INBOUND MARKETING LIVE WEBSITE SEO - ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE DE GOOGLE MAGIC SHOW

INBOUND MARKETING LIVE WEBSITE SEO - ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE DE GOOGLE MAGIC SHOW Webinar LIVE WEBSITE SEO - ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE DE GOOGLE MAGIC SHOW Bram van Ast TeamForce Online Marketing Solutions Bazoon Marketing Services Onderwerpen Welkom en Introductie Kennismaking met

Nadere informatie

Verkoop informatie. Web winkel in kinder educatief speelgoed en leer/spel materiaal. Inleiding

Verkoop informatie. Web winkel in kinder educatief speelgoed en leer/spel materiaal. Inleiding Verkoop informatie Web winkel in kinder educatief speelgoed en leer/spel materiaal Inleiding De eigenaar van de webwinkel bied deze te koop aan omdat de winkel te goed loopt en niet meer alleen / part

Nadere informatie

BETAALBAAR EN GOED ONLINE

BETAALBAAR EN GOED ONLINE BETAALBAAR EN GOED ONLINE dewerkendewebsite.nl de WERKENDE WEBSITE 2 MAAK EEN SLAG ONLINE Als ondernemer of onderneming wil je een goede website. Die vormt een steeds belangrijker wordend visitekaartje!

Nadere informatie

Hoe begin ik een webwinkel? Alles wat je moet weten

Hoe begin ik een webwinkel? Alles wat je moet weten Hoe begin ik een webwinkel? Alles wat je moet weten Even voorstellen Mijnwebwinkel Sinds 2005 voorziet Mijnwebwinkel webwinkeliers van het hart van hun webshop: het webwinkel systeem. Kasper Hägele - Teamleider

Nadere informatie

JORR CMS Resellers. JORR IT Havenpark 29 4301 JG Zierikzee www.jorr-it.net 0111 422 622

JORR CMS Resellers. JORR IT Havenpark 29 4301 JG Zierikzee www.jorr-it.net 0111 422 622 JORR CMS Resellers JORR IT Havenpark 29 4301 JG Zierikzee www.jorr-it.net 0111 422 622 JORR IT, een betrouwbare partner De manier waarop we communiceren veranderd erg snel. Steeds meer communicatie gebeurd

Nadere informatie

Voor je begint met bloggen

Voor je begint met bloggen Voor je begint met bloggen Gemma Kregting, Adviseur online marketing Corporate Communications & Marketing Voor je begint met bloggen Waarom bloggen? Stap 1: Onderwerp bepalen Stap 2: Wie gaat er bloggen

Nadere informatie

Verkoopprospect Refkleding.nl ( overname webshop met omzet en goede winstmarge )

Verkoopprospect Refkleding.nl ( overname webshop met omzet en goede winstmarge ) De webshop refkleding.nl is een webshop van circa 7 8 maanden oud en is gerealiseerd door een bedrijf dat gespecialiseerd is in de bouw van Magento Webshops. Omdat het bedrijf achter Refkleding de onderneming

Nadere informatie

E-commerce in België

E-commerce in België E-commerce 2016 E-commerce in België De Morgen Context: Huidig klimaat Retail België Offline krimpt (vooral KMO) Stijging leegstand, 5 jaar 103% Krimpende offline retail-sector Online boomt (vooral buitenlandse

Nadere informatie

Zelf een website maken

Zelf een website maken Zelf een website maken Om een website te bouwen heb je drie dingen nodig. 1. De domeinnaam of URL, bijvoorbeeld www.massagepraktijk.nl of www.maakzelfjouwwebsite.nl 2. Een hostingpakket (dat is het huren

Nadere informatie

COWW concept. Andre van Kempen Techtwo Internet diensten

COWW concept. Andre van Kempen Techtwo Internet diensten COWW concept Andre van Kempen Techtwo Internet diensten Even voorstellen Andre van Kempen Partner & Creative Director Techtwo Internet diensten Waar gaan we het over hebben? De geschiedenis COWW de stabiele

Nadere informatie

Hosting. Aan de slag. WeFact B.V. Kuiper 7a 5521 DG Eersel Nederland. w: www.wefact.nl e: helpdesk@wefact.nl

Hosting. Aan de slag. WeFact B.V. Kuiper 7a 5521 DG Eersel Nederland. w: www.wefact.nl e: helpdesk@wefact.nl Hosting Aan de slag WeFact B.V. Kuiper 7a 5521 DG Eersel Nederland w: www.wefact.nl e: helpdesk@wefact.nl 1. Installatie WeFact Hosting installeren In ons e-mail bericht heeft u inloggegevens ontvangen

Nadere informatie

Bakker Hillegom verhoogt omzet met nieuwe webwinkel

Bakker Hillegom verhoogt omzet met nieuwe webwinkel Bakker Hillegom verhoogt omzet met nieuwe webwinkel Bakker Hillegom is het grootste tuinpostorderbedrijf in Europa. Verkoop via internet wordt daarbij steeds belangrijker. The Vision Web heeft voor Bakker

Nadere informatie

Croon Procurement Service

Croon Procurement Service Wat is een CMS? Een content-beheersysteem of Content Management Systeem is een softwaretoepassing, meestal een web-applicatie, die het mogelijk maakt dat mensen eenvoudig, zonder veel technische kennis,

Nadere informatie

TARIEVENLIJST Wij begeleiden u naar succes op internet.

TARIEVENLIJST Wij begeleiden u naar succes op internet. TARIEVENLIJST 2016 Wij begeleiden u naar succes op internet. Stap 1: Kennismakingsgesprek Wij laten Visit Media en onze werkwijze zien. Natuurlijk hoort u graag wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf.

Nadere informatie

Een webwinkel starten Hoe doe je dat? Beeld slider met ipad, computer en android

Een webwinkel starten Hoe doe je dat? Beeld slider met ipad, computer en android Een webwinkel starten Hoe doe je dat? Beeld slider met ipad, computer en android Inhoudsopgave HOOFDSTUKKEN 1. Het juiste software pakket kiezen 2. Domeinnaam 2. Hosting 3. Template 4. PSP (Payment Service

Nadere informatie

MIS GEEN KANSEN ONLINE

MIS GEEN KANSEN ONLINE Asterstraat 25, 3551 SW Utrecht Tel: +31 (0)6 211 427 53 E-mail: info@deventemedia.nl Web : https://deventemedia.nl MIS GEEN KANSEN ONLINE Nieuwe website in één dag Snel aan de slag! Een samenwerking van:

Nadere informatie

WEBSHOP. Geld verdienen met een online winkel

WEBSHOP. Geld verdienen met een online winkel WEBSHOP Geld verdienen met een online winkel Agenda 1. Online kansen 2. Waarom u en waarom nu? 3. Webwinkel starten 4. Aan de slag! 2 Online kansen 3 Online kansen Online consumentenbestedingen in miljarden

Nadere informatie

Dashboards in Google Analytics. Inhoud 1. KPI s voor dashboards... 2

Dashboards in Google Analytics. Inhoud 1. KPI s voor dashboards... 2 Dashboards in Google Analytics Inhoud 1. KPI s voor dashboards... 2 2. Hoe stel je dashboards in?... 6 3. Praktische voorbeelden van dashboards... 12 4. Afsluitende tips... 26 Inleiding In Google Analytics

Nadere informatie

Checklist Secretarieel

Checklist Secretarieel Secretarieel 1 E mail E mail: lezen, filteren, beantwoorden algemene inbox E mail: lezen, filteren, beantwoorden persoonlijke inbox E mail: opschonen, ordenen E mail: backup maken Agenda 2 Agenda Agenda:

Nadere informatie

Online WEBSHOP OP MAAT. Switch Reclamebureau bv I Rendementsweg 2-Q I Mijdrecht I I

Online WEBSHOP OP MAAT. Switch Reclamebureau bv I Rendementsweg 2-Q I Mijdrecht I I WEBSHOP OP MAAT Strategie Concept Creatie Inhoudsopgave Uw webshop 3 Webshop pakket uitleg 4 Extra opties 6 Hosting 6 Domeinnamen 7 WordPress onderhoud 7 De kleine lettertjes 8 Bekijk drainplug.com en

Nadere informatie

Eigenaar Remco Nieuwenhuizen. md-solutions.nl

Eigenaar Remco Nieuwenhuizen. md-solutions.nl Bolder Design Akkerstraat 23 1156 AE, Marken 0618882168 KvK: 56277083 Remco@bolderdesign.nl www.bolderdesign.nl Eigenaar Remco Nieuwenhuizen Nummer # 215 Website rapport voor: md-solutions.nl Vertrouwelijkheidsverklaring

Nadere informatie

Facebook voor beginners: aan de slag met een Facebook Bedrijvenpagina.

Facebook voor beginners: aan de slag met een Facebook Bedrijvenpagina. Facebook voor beginners: aan de slag met een Facebook Bedrijvenpagina. Auteur: Alle rechten voorbehouden 2012 Inhoud Introductie... 3 Wat is een bedrijvenpagina eigenlijk?... 4 Het aanmaken van een Facebook

Nadere informatie

11 Redenen om te investeren in een nieuwe website

11 Redenen om te investeren in een nieuwe website 11 Redenen om te investeren in een nieuwe website Als je al een website hebt, dan is het handig als je beschikt over een overzicht van redenen wanneer een investering in een nieuwe website gerechtvaardigd

Nadere informatie

Creat4u. www.icreat4u.nl COMPLETE WEBSITE. voor ondernemers. 47,50,- per maand zonder opstartkosten. ONZE VOORDELEN! EEN ALL-IN WEBSITE

Creat4u. www.icreat4u.nl COMPLETE WEBSITE. voor ondernemers. 47,50,- per maand zonder opstartkosten. ONZE VOORDELEN! EEN ALL-IN WEBSITE COMPLETE WEBSITE voor ondernemers 47,50,- per maand zonder opstartkosten. Een complete website voor uw onderneming en die ook nog goed vindbaar is, dat is wat we willen! Maar hoe? EEN ALL-IN WEBSITE ONZE

Nadere informatie

INHOUD VAN SERVICE CALLS

INHOUD VAN SERVICE CALLS INHOUD VAN SERVICE CALLS door Welke service zit wel/niet in het Swiftpage abonnement? De technische support door Swiftpage als onderdeel van een actief abonnement of supportplan is onderhevig aan de systeemgebonden

Nadere informatie

Opstart document 8 FEBRUARI v1.24

Opstart document 8 FEBRUARI v1.24 Opstart document 8 FEBRUARI v1.24 pagina 1 Welkom In dit document vind je stap voor stap instructie hoe je jouw eigen site kunt indelen, wat je moet verzamelen en natuurlijk hoe je uiteindelijk zelf jouw

Nadere informatie

CHRIS VERMEULEN LES 8. Je website en aanverwante tools inrichten. Online Strategie Roadmap "Hoop is iets geweldigs. Maar hoop is geen strategie.

CHRIS VERMEULEN LES 8. Je website en aanverwante tools inrichten. Online Strategie Roadmap Hoop is iets geweldigs. Maar hoop is geen strategie. CHRIS VERMEULEN LES 8 Je website en aanverwante tools inrichten Online Strategie Roadmap "Hoop is iets geweldigs. Maar hoop is geen strategie." LES 8 - STAP 3 Je website en aanverwante tools inrichten

Nadere informatie

ecommerce praktijkervaringen

ecommerce praktijkervaringen ecommerce praktijkervaringen hoe kom je tot de optimale webwinkel? Peter van Noord Directeur De Nieuwe Zaak Webwinkel Vakdagen 27 januari 2011 De Nieuwe Zaak Experts in webwinkels Opgericht in 2005 Vestigingen

Nadere informatie

Bedrijventelefoonboek.nl

Bedrijventelefoonboek.nl Bedrijventelefoonboek.nl Informatie voor bedrijven In deze brochure wordt kort uitgelegd welke functionaliteiten het Bedrijventelefoonboek uw onderneming te bieden heeft. In Nederland zoeken elke dag gemiddeld

Nadere informatie

Ceyenne Concentrator

Ceyenne Concentrator Ceyenne Concentrator Product Information Management, Publication Management, Order Management, Price Management, Content Interface, EDI, Web2Print, Marketing Campaign, Callcenter CRM Diract IT Opgericht

Nadere informatie

VOORWAARDEN WEBSITE ABONNEMENT + MEDIA TOTAAL RECLAMEBUREAU SCHETSKAMER

VOORWAARDEN WEBSITE ABONNEMENT + MEDIA TOTAAL RECLAMEBUREAU SCHETSKAMER VOORWAARDEN WEBSITE ABONNEMENT + MEDIA TOTAAL 2018 RECLAMEBUREAU SCHETSKAMER 1 Heb ik een goede website nodig? Ja, als u verder wilt met uw bedrijf in ieder geval wel. Het is vaak de eerste indruk die

Nadere informatie

Een website alleen is niet genoeg. Je hebt nog meer tools nodig.

Een website alleen is niet genoeg. Je hebt nog meer tools nodig. CHRIS VERMEULEN LES 5 Een website alleen is niet genoeg. Je hebt nog meer tools nodig. Online Strategie Roadmap "Hoop is iets geweldigs. Maar hoop is geen strategie." LES 5 Een website alleen is niet genoeg.

Nadere informatie

ONDERZOEK NAAR DE ZOEKMACHINE VRIENDELIJKHEID VAN COMMERCIËLE,

ONDERZOEK NAAR DE ZOEKMACHINE VRIENDELIJKHEID VAN COMMERCIËLE, ONDERZOEK NAAR DE ZOEKMACHINE VRIENDELIJKHEID VAN COMMERCIËLE, CLOSED SOURCE CMSEN Versie: 2.0 Dit onderzoek betreft de zoekmachine vriendelijkheid van commerciële CMS-systemen, m.a.w. systemen waar de

Nadere informatie

ONDERZOEK NAAR DE ZOEKMACHINE VRIENDELIJKHEID VAN COMMERCIËLE,

ONDERZOEK NAAR DE ZOEKMACHINE VRIENDELIJKHEID VAN COMMERCIËLE, ONDERZOEK NAAR DE ZOEKMACHINE VRIENDELIJKHEID VAN COMMERCIËLE, CLOSED SOURCE CMSEN Versie: 2.0 Dit onderzoek betreft de zoekmachine vriendelijkheid van commerciële CMS-systemen, m.a.w. systemen waar de

Nadere informatie

bezoekers eenvoudig informeren Narrowcasting software

bezoekers eenvoudig informeren Narrowcasting software bezoekers eenvoudig informeren Narrowcasting software is een geregistreerd product van Webova Nederland. VERSIE 1.8 AUGUSTUS 2015 INHOUDSOPGAVE Wat is Narrowcasting Wat is Controlscreen? Voor wie is Controlscreen?

Nadere informatie

Service Level Agreement (SLA)

Service Level Agreement (SLA) Service Level Agreement (SLA) // Versie 1.2 april 2018 -- Sportweg 14 info@bamboo.nl 5037 AC Tilburg 013 203 20 18 Service Level Agreement Bij Bamboo maken we graag afspraken over het niveau van dienstverlening

Nadere informatie

Bobmail. Partner. programma PARTNER VOORSTEL

Bobmail. Partner. programma PARTNER VOORSTEL Bobmail Partner programma PARTNER VOORSTEL HET BOBMAIL-TEAM AANGENAAM KENNIS TE MAKEN! Bob Lisanne Lisa Nick Naomi Cayenne WAT DOET BOBMAIL? Bobmail is een e-mail marketing bureau met een eigen nieuwsbrievensysteem.

Nadere informatie

ONTSPANNEN ADVERTEREN MET DAGJE REGIO WORDT KLANT VAN DAGJE REGIO EN MAAK KANS OP EEN DAGJEREGIO-ZITZAK

ONTSPANNEN ADVERTEREN MET DAGJE REGIO WORDT KLANT VAN DAGJE REGIO EN MAAK KANS OP EEN DAGJEREGIO-ZITZAK ONTSPANNEN ADVERTEREN MET DAGJE REGIO WORDT KLANT VAN DAGJE REGIO EN MAAK KANS OP EEN DAGJEREGIO-ZITZAK Zonder inspanning meer bezoekers op jouw eigen website. Relax adverteren vanaf 0,02 per dag! Meer

Nadere informatie

Voorstel # ECC1501. Voorstel: #ECC1501. Email: info@socialelephant.nl Telefoon: +31(0)641101693 Auteur: Nico van der Zaan

Voorstel # ECC1501. Voorstel: #ECC1501. Email: info@socialelephant.nl Telefoon: +31(0)641101693 Auteur: Nico van der Zaan Voorstel # ECC1501 Inhoudsopgave OPDRACHTOMSCHRIJVING WERKZAAMHEDEN ONTWIKKELEN VAN EEN WEBSITE ONTWERP REALISEREN VAN HET ONTWERP PLAATSEN VAN DE DOOR EUROPEAN CREDIT CONTROL AANGELEVERDE CONTENT VERPLAATSEN

Nadere informatie

Ceyenne Concentrator

Ceyenne Concentrator Ceyenne Concentrator Product Information Management, Publication Management, Order Management, Price Management, Content Interface, EDI, Web2Print, Marketing Campaign, Callcenter CRM Diract IT Opgericht

Nadere informatie

Cloud4Wi. Lever meer dan alleen toegang tot internet. Met Cloud4Wi lever je een volwaardige managed Wi-Fi hotspot dienst.

Cloud4Wi. Lever meer dan alleen toegang tot internet. Met Cloud4Wi lever je een volwaardige managed Wi-Fi hotspot dienst. Cloud4Wi Lever meer dan alleen toegang tot internet. Met Cloud4Wi lever je een volwaardige managed Wi-Fi hotspot dienst. Wi-Fi Overal en altijd Zet uw WiFi dienst om in een zakelijke kans! 2 2 Met Cloud4WI

Nadere informatie

InnoShop. InnoShop Voorbeeldschermen. Webshop volledig geïntegreerd met SAP Business One

InnoShop. InnoShop Voorbeeldschermen. Webshop volledig geïntegreerd met SAP Business One Tutum BV Asterweg 19 D12 1031 HL Amsterdam Tel. +31 (0) 20 820 11 41 E-mail: info@tutum.nl Website: www.tutum.nl IBAN: NL42 INGB 0007 8961 31 KvK nummer: 57468303 InnoShop InnoShop Voorbeeldschermen Webshop

Nadere informatie

Brochure n 5. marketing

Brochure n 5.  marketing Brochure n 5 E-MAILmarketing In samenwerking met Brochure n 1 Vooruit met digitale marketing in de autosector pagina 2 Brochure n 5 E-mailmarketing pagina 2 Introductie De relatie met de klant stopt niet

Nadere informatie

E-business event. Jan Sap. ICT-COACH - 4 oktober Gent 11 oktober - Laakdal. Directeur Generaal UNIZO Secretaris-Generaal FVIB

E-business event. Jan Sap. ICT-COACH - 4 oktober Gent 11 oktober - Laakdal. Directeur Generaal UNIZO Secretaris-Generaal FVIB ICT-COACH - 4 oktober Gent 11 oktober - Laakdal Jan Sap Directeur Generaal UNIZO Secretaris-Generaal FVIB 1 E-commerce in de KMO s Resultaten UNIZO e-commerce onderzoek juni 2010 KMO s KOPEN VIA INTERNET

Nadere informatie

Zichtbare groei van je zaak door online aanwezigheid en marketingadvies.

Zichtbare groei van je zaak door online aanwezigheid en marketingadvies. Mediahuis Connect gelooft ten volle in de sterktes van moderetailers zoals jij en geeft jou graag een duwtje in de rug. Daarom lanceren we cityfashion, het inspiratie- en shoppingplatform dat lokale mode-

Nadere informatie

Bluedesk. 10 tips voor betere vindbaarheid van uw webwinkel. websolutions for your next step

Bluedesk. 10 tips voor betere vindbaarheid van uw webwinkel. websolutions for your next step Bluedesk 10 tips voor betere vindbaarheid van uw webwinkel Over Bluedesk Hét full-service internetbureau uit Noordwest- Holland Gevestigd in Alkmaar Opgericht in 1995 Meer dan 35 medewerkers Specialisaties

Nadere informatie

ZÉLF JE WORDPRESS WEBSITE MAKEN?

ZÉLF JE WORDPRESS WEBSITE MAKEN? WordPress installeren ZÉLF JE WORDPRESS WEBSITE MAKEN? WordPress Academy Nederland helpt je op weg met onze Basiscursus INHOUD P1 P2 P3 P4 P5 P6 P7 P8 P9 P 10 Wat is WordPress? Voordat je écht kan beginnen

Nadere informatie

ALLES VOOR EEN GOEDE START VAN JE MERK

ALLES VOOR EEN GOEDE START VAN JE MERK start kit ALLES VOOR EEN GOEDE START VAN JE MERK ALLES VOOR EEN GOEDE START VAN JE MERK Elk nieuw merk verdient een goede uitstraling. Wij helpen je graag om jouw organisatie op een juiste manier in de

Nadere informatie

Prijslijst. Een professionele, responsive website. Goedkoper kan bijna niet. Mooi online is onderdeel van Ersite webdesign

Prijslijst. Een professionele, responsive website. Goedkoper kan bijna niet. Mooi online is onderdeel van Ersite webdesign Mooi online is onderdeel van Ersite webdesign www.ersite.nl Hazenweg 2 7556 BM Hengelo T: 074 711 0324 E: info@mooionline.nl K.v.K. 08092369 BTW. NL128172848B02 Prijslijst Een professionele, responsive

Nadere informatie

QUIZZEN & TESTS. voor jouw bedrijf

QUIZZEN & TESTS. voor jouw bedrijf QUIZZEN & TESTS voor jouw bedrijf 8 TIPS & TRICS In de video heb ik tips gedeeld voor het maken van quizzen en tests. Hieronder vat ik deze kort voor je samen. Wees origineel Dit hoeft niet per se het

Nadere informatie

"JE BENT ACTIEF IN DE BEDRIJFSKLEDING BRANCHE EN JE WIL EEN PROFESSIONELE WEBSHOP?"

JE BENT ACTIEF IN DE BEDRIJFSKLEDING BRANCHE EN JE WIL EEN PROFESSIONELE WEBSHOP? TexoWebshop Texodata ontzorgd en ondersteund bedrijfskleding dealers met de online presentatie en verkoop van bedrijfskleding. We bedienen de bedrijfskledingdealers met de volgende oplossingen: TexoContent

Nadere informatie

!!!! Privacyverklaring Hosting on Demand B.V. - NAW gegevens. - Telefoonnummer. - Factuuradres. - adres. - Betalingsgegevens

!!!! Privacyverklaring Hosting on Demand B.V. - NAW gegevens. - Telefoonnummer. - Factuuradres. -  adres. - Betalingsgegevens Onze Privacy Policy Op al onze overeenkomsten zijn de algemene voorwaarden van Website on Demand van toepassing, welke zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Stadsnaam onder nummer 01340455. Ongeautoriseerd

Nadere informatie