MIS GEEN KANSEN ONLINE

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "MIS GEEN KANSEN ONLINE"

Transcriptie

1 Asterstraat 25, 3551 SW Utrecht Tel: +31 (0) Web : MIS GEEN KANSEN ONLINE Nieuwe website in één dag Snel aan de slag! Een samenwerking van: Plate Websites B.V. En: De Vente Media

2 ALLEREERST: BEDANKT VOOR JE INTERESSE! Is het tijd voor een nieuwe website, maar kom je er niet aan toe? Zijn er simpelweg andere werkzaamheden die aandacht vragen en prioriteit hebben? Ruim 70% van de Nederlanders koopt online. Het aantal online bestedingen steeg in 2016 met 23% ten opzichte van het jaar daarvoor. En maar liefst 61% van de B2B-kopers geeft aan zich online te oriënteren, alvorens contact te zoeken met de verkoopafdeling van een bedrijf. Loop geen klanten mis door online afwezigheid. Investeer in de invulling van je website, want dat is er één van blijvende waarde. Wij helpen je in één dag aan een professionele website met een ijzersterke, inhoudelijke presentatie en een effectieve online strategie. Caroline de Vente De Vente Media

3 PROJECTVOORSTEL INHOUD BEDANKT VOOR JE INTERESSE! WE BUILD EXPERIENCES 1. WAT MAG JE VERWACHTEN? 2. PLATE SERVEERT... CLICK EN GO ONZE EXPERTISE PROGRAMMA 3. CIJFERS LIEGEN NIET 4. JE INVESTERING EN MOGELIJKE BEZWAREN 5. DE TOEKOMST TEGEMOET

4 WE BUILD EXPERIENCES Wil je een nieuwe website laten maken en je online positionering aanpakken? De Vente Media ontwikkelt effectieve websites voor ambitieuze organisaties, waarmee je niet alleen online aanwezig bent; maar je websitebezoekers ook omzet in klanten. Onze websites zijn professioneel, eenvoudig in beheer en volledig geoptimaliseerd voor een goede vindbaarheid in Google.

5 OVER ONS 1 WAT MAG JE VERWACHTEN? Een nieuwe website kost tijd, maar tijd is kostbaar. Daarom slaan Plate Websites B.V. en De Vente Media de handen ineen. Wij helpen jou in één dag aan een nieuwe website, die aan alle kwaliteitseisen voldoet. Kwalitatief CMS-SYSTEEM Optimaal VINDBAAR Plate is een gebruiksvriendelijk CMS-systeem van de hoogst mogelijke kwaliteit. Met click en go kun je de website zelf beheren. Wel zo handig. Zowel de techniek als de webteksten van je nieuwe website zijn volledig geoptimaliseerd (SEO) voor een goede positie in de zoekresultaten. Effectieve WEBTEKSTEN Online STRATEGIE Wij vatten het unieke karakter van je bedrijf in pakkende teksten en zorgen voor een ijzersterke, inhoudelijke presentatie op basis van een uitgebreid klantinterview. Met een nieuwe website alleen ben je er niet. Daarom helpen wij je aan een online strategie, zodat je ook in de toekomst de kansen voor je bedrijf optimaal benut.

6 OVER PLATE 2 PLATE SERVEERT CLICK & GO IT S WHAT WE ARE HERE FOR Met Plate krijg je een website met een super eenvoudig beheersysteem (CMS), zodat je makkelijk online actief bent. Plate gelooft dat als jij zelfstandig met je website bezig bent, je meer klanten krijgt. EEN EFFECTIEVE WEBSITE VAN HOGE KWALITEIT IN ÉÉN DAG ONLINE Plate is een handig click- en go-systeem. Je past teksten aan door er simpelweg op te klikken. Tekst, afbeeldingen en filmpjes sleep je eenvoudig naar de juiste positie. Achter de schermen wordt non-stop gewerkt aan de techniek van je website. Zo waarborgen we de kwaliteit doorlopend en spelen we in op de nieuwste ontwikkelingen. Onze professionals denken met je mee over jouw online positionering. Aan het eind van de dag heb je de strategie en tools om online klanten te werven én staat je nieuwe website live.

7 ONZE EXPERTISE Waar we goed in zijn Wij creëeren de randvoorwaarden voor jouw online succes WEBDESIGN Online is je verkoopproces al begonnen, zonder dat jij de klant gezien hebt. Zorg er daarom voor dat hij op je site snel en eenvoudig alle benodigde informatie vindt. Een duidelijke navigatiestructuur en eenvoudig webdesign zijn daarbij van groot belang. Kies daarom voor één van de geoptimaliseerde Plate-templates of ga voor maatwerk. ALTIJD UP-TO-DATE Omdat de ontwikkelingen op internet hard gaan, zorgt Plate dat de techniek achter je website doorlopend up-to-date is, zodat je geen achterstand krijgt. Ook komen er geregeld nieuwe functies bij, waardoor het nog makkelijker en leuker wordt om met je website bezig te zijn. Hier betaal je geen extra kosten voor. WOORDEN MAKEN VERSCHIL Gebruiksvriendelijkheid is weliswaar een belangrijke pijler voor een succesvolle website, maar de rol van inhoud blijft onmiskenbaar. De juiste woorden maken verschil. Daarom buigt een professionele tekstschrijver zich over de inhoud van jouw site en wordt deze vervolgens volledig geoptimaliseerd. ONLINE MARKETING Wij helpen je niet alleen aan je nieuwe website, maar denken ook met je mee over een doelgerichte aanpak en consistente aanwezigheid nadat je website live is gezet. Zo creëeren we de randvoorwaarden voor maximaal resultaat. Online is alles meetbaar, dus uiteindelijk weet je precies bij welke inspanningen je baat hebt.

8 PROGRAMMA WAT GAAN WE DOEN? PERSOONLIJK KLANTINTERVIEW Met focus op de unieke eigenschappen van jouw bedrijf. Er is geen ander die het bedrijf zo goed kent als jij. Daarom focussen we ons tijdens het eerste gesprek op je wensen en de unieke propositie van je bedrijf. Ook kijken we naar de ruimte in het online speelveld. ONLINE POSITIONERING Op basis van het klantinterview maken we een strategie. Aan het eind van de dag, zodra je website live staat, lichten we graag toe hoe je deze strategie zo effectief mogelijk toe kunt passen voor een optimaal resultaat én geven we een uitgebreide uitleg over het gebruik van Plate CMS. AANPASSEN DESIGN SITE DEVELOPMENT Naar de huisstijl van jouw bedrijf. Plate heeft diverse templates paraat staan, zodat je alleen nog maar hoeft te kiezen welke het best bij jouw bedrijf past. Na het interview en de keuze voor een design gaan we aan de slag. Dat betekent dat jij weer lekker aan de slag kunt met je werkzaamheden en wij de volledige zorg voor je website op ons nemen. TESTEN LIVE Als het design aansluit op je huisstijl en de teksten staan..... dan testen we er uitgebreid op los, vóórdat je website live gaat. Eindelijk is het dan zover: je nieuwe website gaat de lucht in! Je site voldoet aan alle voorwaarden en heeft de testfase doorstaan: haal de champagne maar tevoorschijn, want je website staat live en wij proosten op jouw online succes!

9 LAAT DE CIJFERS VOOR JE SPREKEN 3 CIJFERS LIEGEN NIET % 100% TEVREDEN KLANTEN Meer dan 200 bedrijven in Nederland maken inmiddels gebruik van Plate. MEER ORGANISCHE WEBSITEBEZOEKERS Poetsendoejezo.nl groeide van 300 bezoekers per maand in maart 2016 naar meer dan bezoekers in juli Een organische groei van maar liefst 70%! VERDUBBELING IN AANVRAGEN Voor Kooiker Zuigtechniek B.V. schreef en optimaliseerde De Vente Media de teksten. Het aantal organische bezoekers steeg met 55 procent en het aantal aanvragen verdubbelde. WIJ ZIJN ER KLAAR VOOR Onze professionals staan te trappelen om voor jou aan de slag te gaan. Met persoonlijke aandacht focussen wij ons volledig op maar één doel: een effectief webdesign en stevige online positionering in lijn van jouw ambities. Cijfers liegen niet: onze aanpak heeft zich bewezen. Mogen wij ook jou verbazen?

10 4 JE INVESTERING... en mogelijke bezwaren. BEZWAAR: KWALITEIT KOST TIJD BEZWAAR: HET IS TE DUUR BEZWAAR: MIJN OUDE SITE IS PRIMA Zeker! Maar dat geldt evengoed voor jarenlange ervaring. Met al onze expertise weten wij precies wat we doen en werken we snel én effectief. Een goede voorbereiding is daarbij de randvoorwaarde. Er hangt altijd een prijskaartje aan kwaliteit. Maar een kwalitatief goede website en vindbaarheid is de uitvalsbasis voor al je online marketingactiviteiten en verdient zich zodoende terug. Wanneer je website mobielvriendelijk is, aan de nieuwste veiligheidsvoorwaarden voldoet en op voorhand inspeelt op toekomstige ontwikkelingen, dan heb je helemaal gelijk. Maar dat kun jij het beste inschatten.... VOLLEDIGE DIGITALE EFFECTIEF SUCCESVOLLE TOEWIJDING VAN ONDERSTEUNING WEBDESIGN EN PROJECTEN PROFESSIONALS EN OPTIMALISATIE POSITIONERING AFGEROND

11 JOUW INVESTERING WAT MAG HET KOSTEN? Voor je nieuwe website en online positionering vragen we een investering van 1599,- (exclusief btw) voor het eerste jaar. Dit is inclusief website hosting, updates, onderhoud en hulp bij technische problemen. Na het eerste jaar is de investering voor je website 25,- per maand (exclusief btw).

12 ONZE SERVICES 5 DE TOEKOMST TEGEMOET Aan het eind van de dag weet je precies hoe je de website kunt beheren en hoe je online succes behaalt. Wij lichten zowel het systeem als de online strategie uitgebreid toe. En mocht je toch vastlopen? Dan staan we, ook in de toekomst, graag voor je klaar.

13 ONZE SERVICES Over De Vente Media Jouw unieke organisatie is het uitgangspunt van ieder succesverhaal. Maatwerk is daarom onze enige standaard. Is er geen oplossing voor het probleem, dan verzinnen we er wel één. Ons team bestaat uit een schare zelfstandigen met ieder zijn eigen expertise. Zo ben je voor ieder vraagstuk voorzien van een kwalitatieve uitkomst. ONLINE STRATEGIE Je online strategie is de uitvalsbasis voor al je online activiteiten. WEBDESIGN EN REALISATIE Effectief webdesign voor ambitieuze organisaties en een stevige online positionering. SOCIAL MEDIA Creatieve concepten en spraakmakende content geven je aandacht van jouw doelgroep. CONTENT- MARKETING Voor een consistente aanwezigheid en een ijzersterke, inhoudelijke presentatie, SEARCH ENGINE OPTIMIZATION Word online gevonden door een combinatie van techniek, tekst en gebruikerservaring. ONLINE VIDEO S Spring in het oog met bedrijfsfilms en inhoudelijke tutorials. Genoemde prijzen zijn exclusief btw en onder voorbehoud. Aan schattingen en overige cijfers kunnen geen rechten worden ontleend.

HOE WORD JE HET EERSTE ZOEKRESULTAAT?

HOE WORD JE HET EERSTE ZOEKRESULTAAT? HOE WORD JE HET EERSTE ZOEKRESULTAAT? WEBDESIGN DIGITALE MARKETING OPLEIDING & ADVIES GRAFISCH ONTWERP Inleiding Wat is zoekmachine optimalisatie? SEO, search engine optimization ook wel zoekmachine optimalisatie

Nadere informatie

Search Engine Optimalization (SEO)

Search Engine Optimalization (SEO) Opdracht 1 Organische zoekresultaten zijn de resultaten die weergeven worden onder en naast de gesponsorde (betaalde) koppelingen. Deze positie is gratis en wordt bepaald door het algoritme van de zoekmachine

Nadere informatie

MASTERCLASS ONLINE MARKETING 7 juni 2018

MASTERCLASS ONLINE MARKETING 7 juni 2018 MASTERCLASS ONLINE MARKETING 7 juni 2018 Agenda 10:30-10:45 Introductie 10:45-11:15 11:15-11:25 11:25-11:55 11.55-12.10 12:10-12:40 12:40-13:30 SEO Pauze SEA / PPC Pauze Social media Lunch MISSIE Wij helpen

Nadere informatie

Een website laten maken, vraagt tijd en aandacht. Er is veel mogelijk en je moet in het proces allerlei keuzes maken. Wat past bij jouw organisatie?

Een website laten maken, vraagt tijd en aandacht. Er is veel mogelijk en je moet in het proces allerlei keuzes maken. Wat past bij jouw organisatie? FabWeb Checklist website bouwen Je wilt een bedrijfswebsite laten maken. Een website laten maken, vraagt tijd en aandacht. Er is veel mogelijk en je moet in het proces allerlei keuzes maken. Wat past bij

Nadere informatie

De workshop Webteksten wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Webteksten wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Webteksten schrijven Webteksten schrijven, effectieve content creëren Hoe schrijf je aantrekkelijke teksten voor je website? Hoe zorg je dat een potentiële klant jullie website vindt, en daar

Nadere informatie

Nieuwe website? Best4u helpt je op weg

Nieuwe website? Best4u helpt je op weg Nieuwe website? Best4u helpt je op weg Optimaal online presteren begint voor jou als ondernemer bij een goede website. Je wilt een mooi design, passende functionaliteiten, overtuigende teksten en je publiek

Nadere informatie

Een nieuwe website speciaal op maat gemaakt

Een nieuwe website speciaal op maat gemaakt Een nieuwe website speciaal op maat gemaakt dibbadoo Een onvergetelijke eerste indruk met een website van Dibbadoo Bestaande en potentiële klanten zoeken elke dag op internet naar producten en diensten.

Nadere informatie

WAT IS EEN GOEDE WEBSITE EN HOE ZET IK DEZE IN ALS CENTRAAL PUNT IN ONLINE MARKETING?

WAT IS EEN GOEDE WEBSITE EN HOE ZET IK DEZE IN ALS CENTRAAL PUNT IN ONLINE MARKETING? POWER WAT IS EEN GOEDE WEBSITE EN HOE ZET IK DEZE IN ALS CENTRAAL PUNT IN ONLINE MARKETING? In het zadel met online marketing 1 PRESENTATIE 5 WIE ZIJN WIJ WAT IS EEN GOEDE WEBSITE? SOORTEN WEBSITES ONTWERP

Nadere informatie

Hoe maximaliseer ik mijn online zichtbaarheid?

Hoe maximaliseer ik mijn online zichtbaarheid? Kennissessie zoekmachinemarketing (SEM) Hoe maximaliseer ik mijn online zichtbaarheid? Sander Lems Online Marketing Consultant Oxfam Novib netwerkbijeenkomst bedrijvenambassadeurs Olympisch stadion, Amsterdam

Nadere informatie

WIE A ZEGT MOET OOK B ZEGGEN

WIE A ZEGT MOET OOK B ZEGGEN WIE A ZEGT MOET OOK B ZEGGEN INHOUD 01. 02. 03. 04. 05. 06. 07. Dit is een een uitgave van: BlackBoxPublishers In opdracht van: Fitbrand 08. Auteurs: Nick Boer, Peter van der Steege Copyright 2019: BlackBoxPublishers

Nadere informatie

Checklist website bouwen

Checklist website bouwen Checklist website bouwen Je wilt een website voor je bedrijf. Of de bestaande website veranderen. Een website laten maken, vraagt tijd en aandacht van je. Er zijn veel mogelijkheden en je moet in het proces

Nadere informatie

Online marketing. De weg naar online succes. Presentatie door: Eelke Kuipers

Online marketing. De weg naar online succes. Presentatie door: Eelke Kuipers Online marketing De weg naar online succes Presentatie door: Eelke Kuipers Inhoud Wat is online marketing? Internet strategie Marketing middelen - Zoekmachine marketing - Social media - E-mailmarketing

Nadere informatie

TARIEVENLIJST Wij begeleiden u naar succes op internet.

TARIEVENLIJST Wij begeleiden u naar succes op internet. TARIEVENLIJST 2016 Wij begeleiden u naar succes op internet. Stap 1: Kennismakingsgesprek Wij laten Visit Media en onze werkwijze zien. Natuurlijk hoort u graag wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf.

Nadere informatie

Hoe bouw je een goede website/webshop?

Hoe bouw je een goede website/webshop? Hoe bouw je een goede website/webshop? Een website/blog zit zo in elkaar, maar om er dan een goede, mooie en succesvolle website van te maken is een tweede. Hierbij komt veel meer kijken dan dat men denkt.

Nadere informatie

Meer succes met je website

Meer succes met je website Meer succes met je website Hoeveel geld heb jij geïnvesteerd in je website? Misschien wel honderden of duizenden euro s in de hoop nieuwe klanten te krijgen. Toch levert je website (bijna) niets op Herkenbaar?

Nadere informatie

Prijslijst. Een professionele, responsive website. Goedkoper kan bijna niet. Mooi online is onderdeel van Ersite webdesign

Prijslijst. Een professionele, responsive website. Goedkoper kan bijna niet. Mooi online is onderdeel van Ersite webdesign Mooi online is onderdeel van Ersite webdesign www.ersite.nl Hazenweg 2 7556 BM Hengelo T: 074 711 0324 E: info@mooionline.nl K.v.K. 08092369 BTW. NL128172848B02 Prijslijst Een professionele, responsive

Nadere informatie

Welkom. Analytics. Webinar Brahim Asbaa Sr. Digital Marketing Consultant

Welkom. Analytics. Webinar Brahim Asbaa Sr. Digital Marketing Consultant Welkom Analytics Webinar Brahim Asbaa Sr. Digital Marketing Consultant Agenda De Digitale Wereld / the Customer Journey Wat is Google Analytics? Praktische tips voor het succesvol gebruik van Google Analytics

Nadere informatie

Webfixers Website Whitepaper

Webfixers Website Whitepaper Versie 2.1 jun 16 Webfixers Website Whitepaper Alles wat je moet weten om je website te laten doen wat je verwacht En wat je moet weten om te voorkomen dat je net als meer dan 50% van de ZZP ers en MKB

Nadere informatie

SBO WEBSITES BOUWEN IN 7 STAPPEN

SBO WEBSITES BOUWEN IN 7 STAPPEN SBO WEBSITES BOUWEN IN 7 STAPPEN STAPPENPLAN WEBSITE BOUWEN Online ondernemers behalen drie procent meer omzet dan hun offline collega's, zo blijkt uit onderzoek. Een goede reden om als mkb er online aanwezig

Nadere informatie

SEO. Verhoog uw zichtbaarheid in zoekmachines

SEO. Verhoog uw zichtbaarheid in zoekmachines SEO Verhoog uw zichtbaarheid in zoekmachines Wist je dat? 98% 75% Van de Belgen start zijn zoektocht via een zoekmachine Van de gebruikers kijkt niet verder dan de eerste zoekpagina 200 75% Meer dan 200

Nadere informatie

10 WEB DESIGN TIPS VOOR EEN SUCCESVOLLE WEBSITE

10 WEB DESIGN TIPS VOOR EEN SUCCESVOLLE WEBSITE 10 WEB DESIGN TIPS VOOR EEN SUCCESVOLLE WEBSITE Is uw website aan vernieuwing toe? Pas deze tips toe en haal meer uit je website De laatste jaren zien we grote veranderingen op het gebied van webdesign.

Nadere informatie

creatief.uniek.veelzijdig

creatief.uniek.veelzijdig info@r10grafischontwerp.nl www.r10grafischontwerp.nl creatief.uniek.veelzijdig Jezelf duidelijk en onderscheidend positioneren in de markt begint met naar buiten toe treden. Hierbij is het van belang dat

Nadere informatie

TEVREDEN MARKETING VOOR AL UW MARKETING DOELEINDEN!

TEVREDEN MARKETING VOOR AL UW MARKETING DOELEINDEN! TEVREDEN MARKETING VOOR AL UW MARKETING DOELEINDEN! WWW.TEVREDENMARKETING.NL Email: info@tevredenmarketing.nl - Tel: 020-261 9445 U kunt bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten 1 Google Adwords

Nadere informatie

11 Redenen om te investeren in een nieuwe website

11 Redenen om te investeren in een nieuwe website 11 Redenen om te investeren in een nieuwe website Als je al een website hebt, dan is het handig als je beschikt over een overzicht van redenen wanneer een investering in een nieuwe website gerechtvaardigd

Nadere informatie

CUSTOMERRELATIONSHIPMANAGEMENT VOORMUSEA

CUSTOMERRELATIONSHIPMANAGEMENT VOORMUSEA CUSTOMERRELATIONSHIPMANAGEMENT VOORMUSEA Realiseer een waardevolle relatie met je bezoekers RELEVANTE RELATIE MET BEZOEKERS Musea moeten een steeds groter deel van hun inkomsten zelf genereren. Het aantrekken,

Nadere informatie

E-resultaat aanpak. Meer aanvragen en verkopen door uw online klant centraal te stellen

E-resultaat aanpak. Meer aanvragen en verkopen door uw online klant centraal te stellen E-resultaat aanpak Meer aanvragen en verkopen door uw online klant centraal te stellen 2010 ContentForces Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie,

Nadere informatie

Prijzen & werkwijze. Jan WordPress webdesign, onderhoud & optimalisatie

Prijzen & werkwijze. Jan WordPress webdesign, onderhoud & optimalisatie Prijzen & werkwijze Jan 2019 WordPress webdesign, onderhoud & optimalisatie Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Handig om te weten 3 Werkwijze 4 Stap 1: Kennis maken 4 Stap 2: Planning 4 Stap 3: Vragenlijst

Nadere informatie

SEO webinar Beginnen met SEO

SEO webinar Beginnen met SEO SEO webinar Beginnen met SEO 20 September 2017 Alon Bromet & Robbert Kleijwegt WAT IS DE NUMMER 1 PRIORITEIT VOOR ONDERNEMERS O.G.V. ONLINE MARKETING? Vindbaarheid op het Internet! 0% 5% 10% 15% 20% 25%

Nadere informatie

Proficiat! U staat op het punt om te schitteren op het web.

Proficiat! U staat op het punt om te schitteren op het web. Proficiat! U staat op het punt om te schitteren op het web. Het is goede beslissing om te investeren in een website. Het is namelijk een duurzame manier om uw zaak en uw producten te promoten. Een goede

Nadere informatie

Ik ben hier! Zorg dat je wordt gevonden! De basis van Search Engine Optimization

Ik ben hier! Zorg dat je wordt gevonden! De basis van Search Engine Optimization Ik ben hier! Zorg dat je wordt gevonden! De basis van Search Engine Optimization Is jouw site SEO-proof? Mensen zijn online constant op zoek naar informatie, diensten en producten. Zorg er daarom voor

Nadere informatie

Workshop 29 november Hoe kom ik hoog in Google?

Workshop 29 november Hoe kom ik hoog in Google? Workshop 29 november 2016 Hoe kom ik hoog in Google? WEBTON, WAT DOEN WIJ? Core Business: Webton ontwerpt, bouwt en beheert websites voor het midden- en kleinbedrijf Onderscheidend vermogen: Het leveren

Nadere informatie

HET LICHT OP WEBHOSTING EN WEBSITE- SUPPORT

HET LICHT OP WEBHOSTING EN WEBSITE- SUPPORT HET LICHT OP WEBHOSTING EN WEBSITE- SUPPORT Webhosting Kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid staan voor ons op de eerste plaats. Daarom bieden we voor onze klanten de meest kwalitatieve en betrouwbare

Nadere informatie

Internet plan op maat

Internet plan op maat Internet plan op maat Uw Internet Plan: bouwen aan uw onderneming van morgen Bepalen - meten - verbeteren: - Doelstellingen - Doelgroepen - Communicatie mix Herkenbaar voor u? Kiezen voor DG Consult -

Nadere informatie

7 signalen dat het tijd is voor een nieuwe website

7 signalen dat het tijd is voor een nieuwe website COMMUNICATIEHUIS VOOR KMO S 7 signalen dat het tijd is voor een nieuwe website Sint-Martensstraat 10, 9600 Ronse 055 600 630 info@grafoman.be www.grafoman.be 7 signalen dat het tijd is voor een nieuwe

Nadere informatie

Publishing & Printing Company B.V.

Publishing & Printing Company B.V. STAPPENPLAN WEBSITE Versie 1.3 Publishing & Printing Company B.V. Weth. Sangersstraat 38 (0)46-437 73 11 KVK 140.41959 6191 NA Beek web@pp-company.nl BTW NL 0085.52.861.B01 Algemene voorwaarden www.pp-company.nl

Nadere informatie

Ga voor maximaal online resultaat

Ga voor maximaal online resultaat N Ga voor maximaal online resultaat 1 Welke resultaten wil jij behalen? D MEER OFFERTE AANVRAGEN & MEER VERKOOP H MEER MERKBELEVING & MEER NAAMSBEKENDHEID A MEER GROEI & MEER INNOVATIE Wil jij ook meer

Nadere informatie

We hebben gerelateerde zoekwoorden gezocht op basis van de door jou opgegeven zoekwoord.

We hebben gerelateerde zoekwoorden gezocht op basis van de door jou opgegeven zoekwoord. Zoekwoord analyse & selectie Voer hier je zoekwoord in en vraag een analyse en suggesties op. Als je al zeker weet welk zoekwoord je Zoekwoordanalyse website 'ho Gerelateerde zoekwoorden die interessant

Nadere informatie

Online distributiekanalen. In samenwerking met Sabre Hospitality Solutions

Online distributiekanalen. In samenwerking met Sabre Hospitality Solutions Online distributiekanalen In samenwerking met Sabre Hospitality Solutions 2 Agenda Hoe kiest & boekt uw gast? Uw logieswebsite Kan uw logies (gemakkelijk) geboekt worden? Hoe kiest & boekt uw gast? 3 Een

Nadere informatie

E-LEARNING DIGITAL MARKETING ACADEMY. Ga naar de website»

E-LEARNING DIGITAL MARKETING ACADEMY. Ga naar de website» E-LEARNING DIGITAL MARKETING ACADEMY BRENG JE KENNIS NAAR EEN HOGER NIVEAU MET DE DIGITAL MARKETING ACADEMY Nieuwe technologieën en media leiden tot veranderingen van business modellen, concurrentieveld

Nadere informatie

Workshop. SEO & SEA in a nutshell

Workshop. SEO & SEA in a nutshell Workshop SEO & SEA in a nutshell Matthias de Smit Webdesign Interaction design IxD SEO en SEA Doel van deze workshop SEO en SEA begrijpelijker maken Tips en informatie krijgen waar je echt iets aan hebt

Nadere informatie

Prijzen & werkwijze. Jan WordPress webdesign & grafische vormgeving

Prijzen & werkwijze. Jan WordPress webdesign & grafische vormgeving Prijzen & werkwijze Jan 2019 WordPress webdesign & grafische vormgeving Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Handig om te weten 3 Werkwijze 4 Stap 1: Kennis maken 4 Stap 2: Planning 4 Stap 3: Vragenlijst 4 Stap

Nadere informatie

Een website: zelf doen of uitbesteden?

Een website: zelf doen of uitbesteden? Een website: zelf doen of uitbesteden? Whitepaper Websites maken Wanneer ben je toe aan een nieuwe website? Een website is vaak de eerste kennismaking van een klant met een bedrijf. Daarom is een goede

Nadere informatie

Webdesign en Online Marketing www.webcare4all.nl

Webdesign en Online Marketing www.webcare4all.nl Webdesign en Online Marketing www.webcare4all.nl Hoger in Google komen Een hoge positie in Google op een relevant zoekwoord zorgt voor een constante stroom aan potentiële klanten. Zo n hoge positie krijg

Nadere informatie

Online Marketing. Door: Annika Woud ONLINE MARKETING

Online Marketing. Door: Annika Woud ONLINE MARKETING Online Marketing Door: Annika Woud 1 Inhoudsopgaven 1 Wat is online marketing? 2 Hoe pas je online marketing toe op een website? Hoe pas je het toe? SEO Domeinnaam HTML Google Analytics Advertenties op

Nadere informatie

MAAK EEN SLAG ONLINE. Sla nu een virtuele slag met de Werkende Website!

MAAK EEN SLAG ONLINE. Sla nu een virtuele slag met de Werkende Website! MAAK EEN SLAG ONLINE Als ondernemer of onderneming wilt u een goede website. Die vormt een steeds belangrijker wordend visitekaartje! Hebt u ook het gevoel dat uw website beter, mooier en gemakkelijker

Nadere informatie

9 redenen waarom jouw website geen klanten oplevert.

9 redenen waarom jouw website geen klanten oplevert. 9 redenen waarom jouw website geen klanten oplevert. Introductie Een goed ingerichte website met een goed uitgevoerde marketingstrategie is het ideale marketing tool voor ondernemers. Een goede website

Nadere informatie

Claim Your Aim B.V. Vragenlijst. Websites, Social Media, SEO & Beveiliging. Datum: Plaats: stef@claimyouraim.com Tel: 06-24447057

Claim Your Aim B.V. Vragenlijst. Websites, Social Media, SEO & Beveiliging. Datum: Plaats: stef@claimyouraim.com Tel: 06-24447057 Claim Your Aim Vragenlijst Websites, Social Media, SEO & Beveiliging Opdrachtgever Opdrachtnemer Bedrijf: Claim Your Aim B.V. Contactpersoon: Msc. S.J.A. Bloo E-mail: stef@claimyouraim.com Tel: 06-24447057

Nadere informatie

SEO WHITEPAPER De belangrijkste SEO ontwikkelingen voor 2018

SEO WHITEPAPER De belangrijkste SEO ontwikkelingen voor 2018 SEO WHITEPAPER De belangrijkste SEO ontwikkelingen voor 2018 Introductie. SEO is al sinds een aantal jaar een van de belangrijkste online marketing activiteiten. En terecht, want iedereen wil beter gevonden

Nadere informatie

Case Studie: Groothandelsbedrijf. Hoe Kom Je Via Het Internet Aan Nieuwe Klanten?

Case Studie: Groothandelsbedrijf. Hoe Kom Je Via Het Internet Aan Nieuwe Klanten? Case Studie: Groothandelsbedrijf Hoe Kom Je Via Het Internet Aan Nieuwe Klanten? Voorwoord Welkom bij de case studie. Ik ga je aan de hand van een praktijk voorbeeld en 5 stappen laten zien hoe je als

Nadere informatie

11 dingen die je nu kunt doen om meer te gaan verkopen

11 dingen die je nu kunt doen om meer te gaan verkopen 11 dingen die je nu kunt doen om meer te gaan verkopen Iedereen met een website komt er vroeg of laat mee in aanraking. Hoe verander ik meer bezoekers in klanten? Met conversie dus. Conversie optimalisatie

Nadere informatie

Succesvol dankzij internet

Succesvol dankzij internet Succesvol dankzij internet Gratis workshop voor Ondernemend Roombeek Enschede 24-4-2012 Jorik Heins Deze presentatie komt online beschikbaar op www.marketingman.nl/presentatie Vanavond Wat is een goede

Nadere informatie

Een website alleen is niet genoeg. Je hebt nog meer tools nodig.

Een website alleen is niet genoeg. Je hebt nog meer tools nodig. CHRIS VERMEULEN LES 5 Een website alleen is niet genoeg. Je hebt nog meer tools nodig. Online Strategie Roadmap "Hoop is iets geweldigs. Maar hoop is geen strategie." LES 5 Een website alleen is niet genoeg.

Nadere informatie

ONLINE MARKETING ANGELCOACHING

ONLINE MARKETING ANGELCOACHING ONLINE MARKETING ANGELCOACHING MARCA VAN DEN BROEK Met mijn bedrijf AngelCoaching zet ik me in voor succesvol ondernemen als kunstenaar//creatief. WAAR GAAT HET OM? Zichtbaarheid Onderscheidend (en authentiek)

Nadere informatie

Succesvol dankzij internet

Succesvol dankzij internet Succesvol dankzij internet Praktische tips voor ondernemers Enschede 7-11-2012 Jorik Heins Deze presentatie komt online beschikbaar op www.marketingman.nl/presentatie Vanavond Wat is een goede website?

Nadere informatie

Bluedesk. 10 tips voor betere vindbaarheid van uw webwinkel. websolutions for your next step

Bluedesk. 10 tips voor betere vindbaarheid van uw webwinkel. websolutions for your next step Bluedesk 10 tips voor betere vindbaarheid van uw webwinkel Over Bluedesk Hét full-service internetbureau uit Noordwest- Holland Gevestigd in Alkmaar Opgericht in 1995 Meer dan 35 medewerkers Specialisaties

Nadere informatie

Website optimalisatie zorgt voor omzet!

Website optimalisatie zorgt voor omzet! Inleiding Pakketten en tarieven Hoe werkt een zoekmachine? Maatwerk SEO diensten Uitgebreid adviesrapport Contact Website optimalisatie zorgt voor omzet! Inleiding Hoe werkt een zoekmachine? De zoektocht

Nadere informatie

REALISEER WEBSITES VOORTAAN MET GEMAK SiteGemak, webleverancier voor de creatieve industrie

REALISEER WEBSITES VOORTAAN MET GEMAK SiteGemak, webleverancier voor de creatieve industrie REALISEER WEBSITES VOORTAAN MET GEMAK SiteGemak, webleverancier voor de creatieve industrie online media De creatieve industrie wordt in toenemende mate succesvol uitgedaagd om prachtige websites vorm

Nadere informatie

Creatieve vormgeving is zintuigen prikkelen. www.studiofont.nl

Creatieve vormgeving is zintuigen prikkelen. www.studiofont.nl Creatieve vormgeving is zintuigen prikkelen www.studiofont.nl Studio Font is een klein bureau voor grafische vormgeving, dat groots meedenkt. Of het nu gaat om een logo, huisstijl, website, flyer of een

Nadere informatie

Kennisevent. beter zichtbaar online

Kennisevent. beter zichtbaar online Kennisevent beter zichtbaar online GIJS NILLESSEN Agenda 15:30-16:00 16:00-16:45 16:45-17:45 17:45-18:15 18:15-19:00 19:00-19:30 19:30-20:30 intro Online zichtbaarheid sessie 1 Beter zichtbaar door SEO

Nadere informatie

Verdien model. Affiliate marketing

Verdien model. Affiliate marketing Verdien model Er zijn verschillende manieren om geld te verdienen met je site. Als je slim bent gebruik je alle manieren zo kan je op zo veel mogelijk manieren geld uit je site halen. Al deze manieren

Nadere informatie

LOKALE SEO EXPERTS. om jouw PRACHTIGE

LOKALE SEO EXPERTS. om jouw PRACHTIGE Ontmoet onze SUPERSLIMME LOKALE SEO EXPERTS om jouw PRACHTIGE WEBSITE te BOOSTEN JOUW LOKALE SEO EXPERTS Wij zijn er om SEO transparant, simpel en benaderbaar te maken voor al onze klanten. Wij zijn niet

Nadere informatie

Online marketing succesvol inzetten: content strategie

Online marketing succesvol inzetten: content strategie WHITEPAPER Content strategie & lead nurturing Online marketing succesvol inzetten: content strategie De opzet van de online marketing aanpak is voor veel marketing managers een lastig te visualiseren geheel.

Nadere informatie

Online marketing. De weg naar online succes. Presentatie door: Eelke Kuipers

Online marketing. De weg naar online succes. Presentatie door: Eelke Kuipers Online marketing De weg naar online succes Presentatie door: Eelke Kuipers Inhoud Wat is online marketing? Internet strategie Marketing middelen - Zoekmachine marketing - Social media - E-mailmarketing

Nadere informatie

Cursus SEO-teksten schrijven

Cursus SEO-teksten schrijven Cursus SEO-teksten schrijven Inleiding Jij wilt het, je concurrent wil het en ik, ik wil het ook. Wat? Scoren op de beste zoekwoorden. En waarom? Omdat ook jij, duizenden bezoekers naar een website wilt

Nadere informatie

5 TIPS VOOR UW WEBSITE

5 TIPS VOOR UW WEBSITE KINGSBERRY ONLINE MARKETING WHITEPAPER 5 TIPS VOOR UW WEBSITE KINGSBERRY 5 zaken die uw website moet hebben om succesvol te zijn! www.kingsberry.be Introductie Vijf zaken die uw website moet hebben om

Nadere informatie

Wat is Inbound Marketing?

Wat is Inbound Marketing? 1-7 Inbound Marketing Wat is Inbound Marketing? Inbound Marketing is een marketing strategie die ervoor zorgt dat uw potentiële klanten u vinden op het internet, op het moment dat zij u nodig hebben. Om

Nadere informatie

WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING

WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING INHOUD 1. Over SEO 2. Over Bloggen 3. Over Social Media 4. Over Email marketing 5. Over Google Adwords 6. Over Adverteren op Social Media 7. Over Affiliate

Nadere informatie

Woord vooraf. Deze handleiding geeft je inzichten in hoe SEO werkt en wat je moet doen om resultaat te behalen.

Woord vooraf. Deze handleiding geeft je inzichten in hoe SEO werkt en wat je moet doen om resultaat te behalen. Woord vooraf Een goede zoekmachine optimalisatie strategie gaat uit van een langere termijn commitment. SEO (search engine optimization) is niet iets wat je zomaar kunt implementeren. Er is een duidelijke

Nadere informatie

INBOUND MARKETING LIVE WEBSITE SEO - ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE DE GOOGLE MAGIC SHOW

INBOUND MARKETING LIVE WEBSITE SEO - ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE DE GOOGLE MAGIC SHOW Webinar LIVE WEBSITE SEO - ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE DE GOOGLE MAGIC SHOW Bram van Ast TeamForce Online Marketing Solutions Bazoon Marketing Services Onderwerpen Welkom en Introductie Kennismaking met

Nadere informatie

WIJ CREËREN HET WO(W) EFFECT.

WIJ CREËREN HET WO(W) EFFECT. WIJ CREËREN HET WO(W) EFFECT. WO Lease is een creatief internet bureau gespecialiseerd in website ontwikkeling, grafisch vormgeving & online marketing. Zo zijn wij er voor de startende ondernemers tot

Nadere informatie

Meer winst uit WordPress. (en online marketing)

Meer winst uit WordPress. (en online marketing) Meer winst uit WordPress (en online marketing) Introductie Martijn Duker 26 jaar Online marketing Pronamic Waarom WordPress? 1. Eenvoudig in beheer 2. Open source community 3. Talloze uitbreidingsmogelijkheden

Nadere informatie

5 TIPS VOOR UW WEBSITE

5 TIPS VOOR UW WEBSITE KINGSBERRY ONLINE MARKETING WHITEPAPER 5 TIPS VOOR UW WEBSITE KINGSBERRY 5 zaken die uw website moet hebben om succesvol te zijn! www.kingsberry.be Introductie Vijf zaken die uw website moet hebben om

Nadere informatie

De wereld van online communicatie anno. 13 augustus 2014

De wereld van online communicatie anno. 13 augustus 2014 ! De wereld van online communicatie anno! 13 augustus 2014 Anne Marie Hazenberg @AMH010 @NewMediaBrains @SoMeMonteur amh@newmediabrains.com www.newmediabrains.com Online brains 15 professionals meer dan

Nadere informatie

ZOEKOPTIMALISATIE. Meer bezoekers op jouw website met SEO.

ZOEKOPTIMALISATIE. Meer bezoekers op jouw website met SEO. ZOEKOPTIMALISATIE Meer bezoekers op jouw website met SEO. Inhoudsopgave. 01 Wat is SEO precies?. 02 Zoekwoordanalyse. 03 Het belang van goede en kwalitatieve content. 04 Belangrijke SEO onderdelen. 05

Nadere informatie

Websitecheck. Taak en Tekst voor websites die werken. www.jouwsite.nl

Websitecheck. Taak en Tekst voor websites die werken. www.jouwsite.nl Taak en Tekst voor websites die werken www.jouwsite.nl Websitecheck Taak en Tekst, www.taakentekst.nl Buijs Ballotstraat 27A, 2563 ZH Den Haag 06-13935470 1 Websitecheck Website: Eigenaar: Datum: www.jouwsite.nl

Nadere informatie

Haal meer omzet met nichewebshops

Haal meer omzet met nichewebshops Haal meer omzet met nichewebshops Haal meer omzet met nichewebshops De e-commerce strategie van Coolblue wordt regelmatig bejubeld. Niet voor niets, met honderden nichewebshops genereert Coolblue stijgende

Nadere informatie

Werkboek Road to success

Werkboek Road to success Werkboek Road to success Stappenplan naar een website die gevonden wordt en klanten van bezoekers maakt Deel 1: Een goede website begint met een goed plan Helpt je ideeën in kaart te brengen en geeft je

Nadere informatie

Incompany SEO Training. SEO Zwolle Trainingen

Incompany SEO Training. SEO Zwolle Trainingen Beoordeeld met een Bron: Springest.nl 8,6 Incompany SEO Training Maak je website beter vindbaar en werf gratis nieuwe klanten, dankzij de incompany training van SEO Zwolle Afgestemd op jouw organisatie

Nadere informatie

Opvallen door online optimalisatie

Opvallen door online optimalisatie Opvallen door online optimalisatie Net als een cactus.. Sommige cactussen leven in kleine potten. Helemaal alleen. Net als sommige organisaties, die in een kleine markt zaken doen. Vaak nichemarkten. Deze

Nadere informatie

55 SEO Tips Om Mee Te Scoren!

55 SEO Tips Om Mee Te Scoren! 55 SEO Tips Om Mee Te Scoren! Een goede tip is nooit weg, toch? Ik heb er 55 voor je op een rijtje gezet, waarmee je je website kunt optimaliseren, zodat je hoger scoort in Google, meer bezoekers naar

Nadere informatie

Adverteren op Marketingmed.nl

Adverteren op Marketingmed.nl 1. Online? - profiteer van scherpe prijzen Adverteren kost u altijd geld, de vraag is vooral: wat levert het op? Is dat meetbaar wanneer u in een krant of tijdschrift adverteert? Niet echt. U kunt uiteraard

Nadere informatie

Hoe bouw ik een goede website?

Hoe bouw ik een goede website? Hoe bouw ik een goede website? Inleiding Stel, u heeft een eigen bedrijf en u wilt een website. U hebt gezien dat u zelf een site kunt bouwen met behulp van gratis tools die sommige providers aanbieden.

Nadere informatie

DE 4 PIJLERS VAN EEN GOEDE WEBSITE

DE 4 PIJLERS VAN EEN GOEDE WEBSITE DE 4 PIJLERS VAN EEN GOEDE WEBSITE Strategie Concept Creatie Inhoudsopgave Inleiding 3 Verschillende websites 4 Wat maakt een goede website 5 Bekijk bluetrace.nl en weet wat u kunt verwachten. 2 De 4 pijlers

Nadere informatie

BRENG AFWACHTENDE PROSPECTS SNELLER IN BEWEGING IK WIL SNELLER

BRENG AFWACHTENDE PROSPECTS SNELLER IN BEWEGING IK WIL SNELLER BRENG AFWACHTENDE PROSPECTS SNELLER IN BEWEGING IK WIL SNELLER B2B WEBSITE PLANNING ROADMAP Zo maak je een betere B2B website Johan marketing Johan sales Peep copy Patrick design zes stappen naar een betere

Nadere informatie

SEO Consultancy Services Bedrijfsvoorstelling

SEO Consultancy Services Bedrijfsvoorstelling SEO Consultancy Services Bedrijfsvoorstelling SEO Consultancy Services Bedrijfsvoorstelling Wie zijn we? Wat is Google Marketing? Google Optimalisatie Google Adwords Google & SEO Workshop Google Analytics

Nadere informatie

Hoe begin ik een webwinkel? Alles wat je moet weten

Hoe begin ik een webwinkel? Alles wat je moet weten Hoe begin ik een webwinkel? Alles wat je moet weten Even voorstellen Mijnwebwinkel Sinds 2005 voorziet Mijnwebwinkel webwinkeliers van het hart van hun webshop: het webwinkel systeem. Kasper Hägele - Teamleider

Nadere informatie

Promotieplan. Naam: Tim Jansen. Klas: IV4B. Examennummer: PROMOTIEPLAN kerntaak 3 werkproces 3.2 mei Mediacollege Amsterdam.

Promotieplan. Naam: Tim Jansen. Klas: IV4B. Examennummer: PROMOTIEPLAN kerntaak 3 werkproces 3.2 mei Mediacollege Amsterdam. PROMOTIEPLAN kerntaak 3 werkproces 3.2 mei 2014 Promotieplan Naam: Tim Jansen Klas: IV4B Examennummer: 09406 Mediacollege Amsterdam Afdeling MIG Opleiding Interactief Vormgever Inleiding In een steeds

Nadere informatie

VERHOOG UW ONLINE VINDBAARHEID MET GOOGLE ADWORDS

VERHOOG UW ONLINE VINDBAARHEID MET GOOGLE ADWORDS VERHOOG UW ONLINE VINDBAARHEID MET GOOGLE ADWORDS Strategie Concept Creatie Inhoudsopgave Verhoog uw online vindbaarheid met Google AdWords 3 Google AdWords pakketten 4 Uitleg Google AdWords 5 De kleine

Nadere informatie

WEBSITE PAKKETTEN SAMENGESTELD VOOR DE ZZP, STARTENDE ONDERNEMER EN PARTICULIER DE PERFECTE START IN DE DIGITALE WERELD

WEBSITE PAKKETTEN SAMENGESTELD VOOR DE ZZP, STARTENDE ONDERNEMER EN PARTICULIER DE PERFECTE START IN DE DIGITALE WERELD WEBSITE PAKKETTEN SAMENGESTELD VOOR DE ZZP, STARTENDE ONDERNEMER EN PARTICULIER DE PERFECTE START IN DE DIGITALE WERELD BETAALBARE WEBSITE MET MOGELIJKHEDEN VOOR DE TOEKOMST STABIEL, KWALITEIT, PROFESSIONEEL

Nadere informatie

Zelf een website maken

Zelf een website maken Zelf een website maken Om een website te bouwen heb je drie dingen nodig. 1. De domeinnaam of URL, bijvoorbeeld www.massagepraktijk.nl of www.maakzelfjouwwebsite.nl 2. Een hostingpakket (dat is het huren

Nadere informatie

Uw website gaat internationaal? Denk aan goede SEO-teksten!

Uw website gaat internationaal? Denk aan goede SEO-teksten! Uw website gaat internationaal? Denk aan goede SEO-teksten! Zo zorgt u voor een SEO-vriendelijke vertaling WHITEPAPER Internationale SEO Google heerst over het internet. Ingewikkelde algoritmes bepalen

Nadere informatie

Marketing Strategie. Gustavsson Marketing. In de online wereld. Helpt jouw organisatie te groeien op het web

Marketing Strategie. Gustavsson Marketing. In de online wereld. Helpt jouw organisatie te groeien op het web Marketing Strategie In de online wereld over hoe je met een goede online Marketing Strategie kunt groeien. Gustavsson Marketing Helpt jouw organisatie te groeien op het web Marketing Strategie In de online

Nadere informatie

HET COMPLETE HANDBOEK VOOR HET STARTEN VAN EEN SUCCESVOLLE WEBSHOP

HET COMPLETE HANDBOEK VOOR HET STARTEN VAN EEN SUCCESVOLLE WEBSHOP HET COMPLETE HANDBOEK VOOR HET STARTEN VAN EEN SUCCESVOLLE WEBSHOP EEN KORTE INTRODUCTIE Wat leuk dat je ons handboek gekocht hebt. Dat betekent waarschijnlijk dat je op het punt staat een webwinkel te

Nadere informatie

INBOUND MARKETING. Webinar. Website (Re-)Design met Online Marketing in Gedachte WEBSITE REDESIGN

INBOUND MARKETING. Webinar. Website (Re-)Design met Online Marketing in Gedachte WEBSITE REDESIGN Webinar Website (Re-)Design met Online Marketing in Gedachte Bram van Ast TeamForce Online Marketing Solutions Bazoon Marketing Services Onderwerpen Welkom en Introductie Kennismaking met TeamForce en

Nadere informatie

Hoger in Google komen in half uur met deze tips

Hoger in Google komen in half uur met deze tips Hoger in Google komen in half uur met deze tips Kan je in een half uur hoger in Google komen? Zeker. Het kan zelfs in een paar minuten. Of in een paar dagen. Een week. Maar. het gaat niet om de tijd. Het

Nadere informatie

SMART- Leerdoel Mathijs de Bok Emotion - RMM42

SMART- Leerdoel Mathijs de Bok Emotion - RMM42 SMART- Leerdoel Mathijs de Bok Emotion - RMM42 Inhoudsopgave 1.0 Inhoudsopgave 1 1.0 Inleiding 2 1.1 Algemeen 2 1.2 Mijn leerdoelen 2 2.0 Beschrijving leerdoel 2 3 2.1 Responsive 3 2.2 Up- to- date HTML&CSS

Nadere informatie

7 INGREDIËNTEN VOOR EEN CONVERTERENDE LANDING PAGE. En waarom dat voor u van belang is

7 INGREDIËNTEN VOOR EEN CONVERTERENDE LANDING PAGE. En waarom dat voor u van belang is 7 INGREDIËNTEN VOOR EEN CONVERTERENDE LANDING PAGE En waarom dat voor u van belang is WHITEPAPER 2016 Een landing page is misschien wel het belangrijkste element in uw online marketingcampagne. Het is

Nadere informatie

ABOUT US. About OVER ELIVADO HI, IK BEN ELINE VAN THIS IS WHO WE ARE

ABOUT US. About OVER ELIVADO HI, IK BEN ELINE VAN  THIS IS WHO WE ARE liva ABOUT US HI, IK BEN ELINE VAN DOORN Begin 2016 ben ik Elivado gestart, een allround creative agency dat zich volledig richt op social media, content en conceptontwikkeling. In de onderstaande pagina

Nadere informatie