Een website: zelf doen of uitbesteden?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Een website: zelf doen of uitbesteden?"

Transcriptie

1 Een website: zelf doen of uitbesteden? Whitepaper Websites maken

2 Wanneer ben je toe aan een nieuwe website? Een website is vaak de eerste kennismaking van een klant met een bedrijf. Daarom is een goede en vooral actuele website erg belangrijk voor een onderneming. De ontwikkelingen binnen online communicatie gaan echter razendsnel. Hierdoor hebben websites een steeds kortere levensduur. Is je website inmiddels verouderd? Dan is het raadzaam om je website onder de loep te nemen. Dit kennisdocument helpt je bij het vernieuwen van je huidige website Waarom je website vernieuwen? Zelf doen of uitbesteden? Aan de slag; de stappen 2 Vragen? Kijk op dtg.nl of neem contact met ons op via (020)

3 Waarom je website vernieuwen? Je website heeft de afgelopen jaren waarschijnlijk goed gefunctioneerd. Binnen de technologie en online communicatie is er in korte tijd wel veel veranderd. Ook binnen je bedrijf kunnen er nieuwe ontwikkelingen zijn. Dit kan ervoor zorgen dat het tijd is voor vernieuwing. Kortom, is je website nog actueel? De redenen om een website te vernieuwen zijn divers. Het kan gaan om benodigde aanpassingen onder de motorkap, maar ook om uiterlijke veranderingen. Het belangrijkste is dat de website voldoet aan de verwachtingen en eisen van de klant. Je website is vaak de eerste indruk en die moet natuurlijk meteen raak zijn. Als je website verouderd is, kan de klant een verkeerd beeld krijgen van jouw bedrijf. Ook als je niet meegaat met nieuwe ontwikkelingen, kun je klanten verliezen. Zo is het belangrijk dat je website goed leesbaar is op mobiel en tablet. Want er zijn evenveel Nederlanders met een vaste computer als met een tablet. En uit marktonderzoek van GfK blijkt dat eind 2015 ruim 10 miljoen Nederlanders een smartphone hadden. Een groot deel van jouw klanten bekijkt je website dus ook via mobiel of tablet. Reden voor vernieuwing van je website: je site wordt online niet goed gevonden je website is niet geschikt voor mobiel en tablet je hebt geen toegang tot het CMS de behoefte van je bezoeker is veranderd er zijn geen uitbreidingsmogelijkheden je website toont niet goed in de nieuwste browsers je wil meegaan met nieuwe trends in webdesign je bedrijf verandert, waardoor je website nieuwe functies nodig heeft Afhankelijk van je wensen hoef je misschien alleen enkele aanpassingen te doen of is het nodig de gehele website te vernieuwen. Als je slechts een paar onderdelen wilt veranderen, kun je misschien volstaan met het optimaliseren van je huidige website. Houd er daarbij wel rekening mee dat een aanpassing in één onderdeel van de website meestal ook effect heeft op andere onderdelen. Daarnaast is het zonde om bijvoorbeeld alleen het uiterlijk aan te passen, terwijl de techniek onder de motorkap verouderd is. Je geeft dan eigenlijk een nieuw likje verf over een oud apparaat. Schone lei Zodra meerdere punten uit de bovenstaande lijst op jouw website van toepassing zijn, is de kans groot dat je website aan een gehele vernieuwing toe is. Overleg eventueel eerst nog met mensen in je omgeving of zij deze mening delen. Daarna kun je aan de slag. Bij het vernieuwen van je website, begin je met een schone lei. Dat is het uitgelezen moment om opnieuw naar de wensen vanuit je bedrijf en de behoeften van je klanten te kijken. Maak daarom een duidelijk plan wat je met de veranderingen wilt bereiken en hoe je dit gaat aanpakken. Wij helpen je daar graag bij via deze whitepaper. Uiteraard kun je ook direct contact met ons opnemen voor een advies op maat via (020) Vragen? Kijk op dtg.nl of neem contact met ons op via (020)

4 Zelf doen of uitbesteden? Zodra je hebt besloten om je website te vernieuwen, staat de volgende vraag alweer voor de deur. Ga je je nieuwe website zelf maken of besteed je dit uit aan een professional? Online zijn er veel mogelijkheden om zelf een website te bouwen. Dit is voordelig en handig, maar heb je hiervoor de tijd en kennis? Bij de keuze tussen het zelf maken van de website en het uitbesteden aan een gespecialiseerd bedrijf spelen een aantal factoren een grote rol: tijd, expertise binnen je bedrijf, budget, ontwerp en gewenste support. Beide opties hebben voor- en nadelen. Wij hebben er een aantal voor je op een rij gezet: Uitbesteden Voordelen: goede vindbaarheid via Google uniek ontwerp, afgestemd op jouw wensen en huisstijl website toont goed op pc, tablet en mobiel vanwege een responsive design geen technische kennis nodig toegang tot een back-up hulp en ondersteuning (bij problemen) kennispartner om mee te sparren Nadelen: hogere kosten iets langere doorlooptijd Zelf doen Voordelen: lage kosten of zelfs gratis keuze uit vele standaard templates gemakkelijk eigen logo, foto s en soms kleuren toe te voegen snel wijzigingen doorvoeren alles in eigen beheer Nadelen: niet uniek beperkte mogelijkheden in functionaliteiten hulp en ondersteuning beperkt kans op beveiligingsrisico s slechte vindbaarheid in Google extra kosten voor (goede) templates Beide oplossingen zijn in principe goed. Afhankelijk van jouw situatie, kies je de optie die het beste bij je past. Is je budget niet groot, hoeft het ontwerp niet uniek te zijn, wil je snel wijzigingen doorvoeren en heb je voldoende technische kennis in huis? Dan kun je waarschijnlijk zelf aan de slag. Houd er hierbij rekening mee dat je veel tijd investeert in het maken van je website. Tijd die je niet besteedt aan het runnen van je bedrijf. Wil je een uniek ontwerp dat is afgestemd op je huisstijl, weinig tijd investeren en goede ondersteuning? Schakel dan een professional in. Zorg ervoor dat je vooraf duidelijke afspraken maakt over de verwachtingen. Zo voorkom je teleurstellingen en extra kosten achteraf. 4 Vragen? Kijk op dtg.nl of neem contact met ons op via (020)

5 Aan de slag; het stappenplan Bij het realiseren van een nieuwe website zijn er een aantal belangrijke stappen om tot een goed eindresultaat te komen. Ongeacht of je zelf aan de slag gaat of het werk uitbesteedt. Sommige stappen heb je waarschijnlijk al doorlopen tijdens de bouw van je huidige website. Daarom vind je hieronder specifieke tips voor de overgang naar een nieuwe site. 1. Doel van je nieuwe website Een goede voorbereiding is het halve werk en voorkomt achteraf een hoop narigheid. Bedenk daarom goed waarom je de nieuwe site nodig hebt en wat deze moet opleveren. Kijk hierbij ook naar de toekomst. Niet alleen op het gebied van technologie, maar ook groeimogelijkheden binnen je bedrijf. Misschien wil je in de toekomst het assortiment uitbreiden of producten online verkopen? Daar kun je dan nu alvast rekening mee houden. Denk tijdens het opstellen van het doel aan: wat je wil bereiken met je site wat je wil dat jouw klant doet tijdens een bezoek aan je site welke functionaliteiten nodig zijn wat je wensen zijn voor de toekomst 2. Website-analyse Onderdeel van een goede voorbereiding is ook het analyseren van je huidige website. Richt je niet alleen op de nieuwe site, maar kijk ook nog eens goed naar de webpagina s die nu online staan. Hieruit kun je belangrijke informatie halen. Breng de huidige situatie goed in kaart. Noteer welke pagina s (URL s) er nu allemaal zijn en welke informatie hierop staat. Dit overzicht is ook belangrijk verderop in het proces, om er voor te zorgen dat jouw site goed vindbaar blijft. Bezoekerscijfers kunnen vervolgens duidelijkheid geven over het belang van de verschillende pagina s. Hieruit maak je op welke onderdelen veel worden bezocht en wat klanten doen op je website. Vergeet ook niet te overleggen met collega s. Welke onderdelen gebruiken zij vaak? En waar verwijzen zij hun klanten naartoe? Op basis van deze informatie in combinatie met je doelen en toekomstwensen, bepaal je wat er moet komen te staan op de nieuwe website. Hiermee kun je aan de slag voor de bouw of heb je de benodigde informatie om de professionals te instrueren. 5 Vragen? Kijk op dtg.nl of neem contact met ons op via (020)

6 3. Inhoud site Een nieuwe website betekent niet automatisch dat alle inhoud ook wordt vervangen. Maar een kritische blik op je huidige teksten en afbeeldingen is zeker aan te raden. Bekijk daarom of alle content nog actueel en correct is. Bepaal daarbij wat je wil behouden en wat er aan vervanging toe is. 4. Domeinnaam en hosting verhuizen Het vernieuwen van je website kan het verhuizen van de website met zich meebrengen. Bijvoorbeeld als je besluit om de website voortaan uit te besteden. Of je wil gaan samenwerken met een andere hostingprovider (host). Of je wil een ander webadres (URL). Handige criteria zijn: Welke informatie is populair? Is de informatie nog actueel? Sluit het nog aan bij de huisstijl? Zijn teksten geschikt voor zoekmachines? Zijn teksten leesbaar voor klanten? Is de spelling in orde? Is de kwaliteit van de afbeeldingen hoog genoeg? Verzamel daarna alle informatie die op de nieuwe website komt en vul ontbrekende content aan. Handig om bij elkaar te hebben als je start met de bouw of tijdens de overdracht aan professionals. Bij het verhuizen van je website is het allereerst belangrijk om een back-up te maken. Denk daarbij ook aan alle informatie die in een eventueel CMS (Content Management Systeem) staat. Daarin staan misschien wel teksten en afbeeldingen die je wil hergebruiken. Daarna vraag je bij je huidige host de zogenaamde verhuiscode of verhuistoken (EPP) op. Dit is het bewijs dat je de eigenaar bent van de domeinnaam. De code geef je daarna aan de nieuwe host of het bedrijf waaraan je alles uitbesteedt. Zodra de nieuwe website helemaal af is, kan de nieuwe host met de code de domeinnaam verhuizen..eu.org.friesland.net.nl.amsterdam.com.blz 6 Vragen? Kijk op dtg.nl of neem contact met ons op via (020)

7 Meer hierover lees je op dtg.nl in het kennisartikel Je website verhuizen. Hoe werkt het en waar moet je op letten? voor je resultaat in zoekmachines belangrijk. Ze dragen bij aan een positieve gebruikerservaring, waaraan zoekmachines veel waarde hechten. Lijkt de verhuizing je een ingewikkeld proces? Wij helpen je graag bij het overzetten van je website. Wij regelen dan gelijk alles wat te maken heeft met hosting en domeinregistratie. 5. Optimale website Dan is eindelijk het moment daar; de nieuwe website wordt gebouwd. Afhankelijk van of je dit zelf doet of uitbesteedt, gaat hier veel of juist weinig tijd in zitten. Bij de bouw van een up-todate website is het belangrijk dat de site aansluit op de eisen van de huidige internetgebruikers. Zorg er daarom voor dat de nieuwe website goed toont in alle belangrijke browsers en leesbaar is op alle apparaten. Klanten bekijken je website niet alleen op de pc, maar ook op smartphones en tablets. Een goede website past zich dan ook automatisch aan het schermformaat aan waarop deze wordt getoond. Meer hierover lees je op dtg.nl in het kennisartikel Van pc tot smartphone: is je website overal goed leesbaar?. 6. Vindbaar blijven Waarschijnlijk heb je met een huidige website al bekendheid opgebouwd. Je klanten weten je te vinden en je hebt een goede notering in de resultaten van zoekmachines. Het is natuurlijk belangrijk dat je dit behoudt. Je hebt uiteindelijk niets aan een mooie, nieuwe website zonder bezoekers. Bij het vernieuwen van je website is de kans groot dat de website anders wordt ingedeeld en dat sommige pagina s niet meer bestaan. Of je stapt zelfs over naar een nieuw webadres. Het is dan belangrijk dat er een verwijzing van de oude pagina s naar de nieuwe site wordt gemaakt. Dit doe je met de zogenaamde 301 redirects. Hiermee laat je zoekmachines weten dat een pagina permanent is verhuisd en stuur je de bezoeker automatisch door. Redirects zijn ook Bekijk daarom de inventarisatie van je bestaande site. Bepaal welke huidige pagina s je laat doorlinken naar welke pagina s van de nieuwe website. Vervolgens kunnen de redirects worden aangemaakt. 7. Testen Voordat je de nieuwe website online zet, is testen van belang. Bekijk daarom goed het eindresultaat van je nieuwe website. Functioneert de navigatie goed? Werkt je site in alle belangrijke browsers? Toont je site goed op alle apparaten? Doen formulieren, zoals het contact- en bestelformulier, hun werk? Zijn de redirects juist aangemaakt? 8. Weer online Bij de lancering van je nieuwe website zijn de randvoorwaarden ook belangrijk. Zorg ervoor dat eventueel personeel op de hoogte is van de verandering. En maak voor je klanten de overgang zo makkelijk mogelijk. Als je bent overgestapt naar een nieuwe domeinnaam, neem dit dan ook in je andere uitingen op. Bekijk op welke onderdelen van je bedrijf de vernieuwing van de website invloed heeft. Nu staat de nieuwe website online en draait alles goed. Vergeet daarna niet aandacht te houden voor dit visitekaartje. Houd de website up-to-date en bekijk regelmatig de rapportage van het sitebezoek. 7 Vragen? Kijk op dtg.nl of neem contact met ons op via (020)

8 Enthousiast? Wij helpen je graag verder! Uiteraard vinden wij het een prettig idee als je DTG als partner kiest, zodat we samen met jou kunnen bepalen hoe we het werk verdelen. Je hebt dan alle kennis onder één dak. Met diverse online marketingservices maakt DTG bedrijven beter vindbaar en brengt ondernemers in contact met nieuwe klanten. Met meer dan professionele websites op de teller en een bak aan kennis zijn wij de aangewezen partner om je te helpen. DTG verzorgt websites vanaf 3 pagina s, waarvan je de inhoud zelf op elk moment kunt aanpassen. Je krijgt hiervoor toegang tot het Content Management Systeem (CMS). Om je op weg te helpen met dit systeem ontvang je een praktische handleiding. De site is uiteraard geoptimaliseerd voor Google en goed leesbaar op pc, laptop, smartphone en tablet. Wil je meer mogelijkheden? Vraag dan een offerte aan voor een website op maat. Wij helpen je ook met het vergroten van je online vindbaarheid, met effectieve inzet van Google AdWords. Vraag hier direct een persoonlijk gesprek aan Informeer mij Wil je meer weten over een website op maat of heb je een andere vraag over je online vindbaarheid? Bel gerust (020) of kijk op 8 Vragen? Kijk op dtg.nl of neem contact met ons op via (020)

9 DTG, je eigen online marketingteam Specialisten met actuele online marketingkennis Effectieve online oplossingen, op maat voor jouw onderneming Inmiddels ruim websites, SEA-campagnes, netwerkprofielen en reviewwidgets live voor onze klanten Met eigen merken als Klantenvertellen, DR3Data en detelefoongids.nl en met sterke partners als Google, Facebook, WordPress en Lightspeed Heb je vragen? Wij helpen je graag. Je bereikt ons het eenvoudigst via social media, dtg.nl/klantenservice of (020)

Wanneer een nieuwe website? WHITEPAPER. versie 1.1

Wanneer een nieuwe website? WHITEPAPER. versie 1.1 Wanneer een nieuwe website? WHITEPAPER versie 1.1 Pagina overzicht De eerste kennismaking van een (potentiële) klant met een bedrijf, loopt vaak via de website. Het spreekt voor zich dat een goede en vooral

Nadere informatie

Een nieuwe website speciaal op maat gemaakt

Een nieuwe website speciaal op maat gemaakt Een nieuwe website speciaal op maat gemaakt dibbadoo Een onvergetelijke eerste indruk met een website van Dibbadoo Bestaande en potentiële klanten zoeken elke dag op internet naar producten en diensten.

Nadere informatie

Stap verder met SEO. Whitepaper SEO 2.0

Stap verder met SEO. Whitepaper SEO 2.0 Stap verder met SEO Whitepaper SEO 2.0 Stap verder met SEO Websitebouwers vechten om een plekje bij de eerste zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Om een website op zo n felbegeerde plek te krijgen,

Nadere informatie

SBO WEBSITES BOUWEN IN 7 STAPPEN

SBO WEBSITES BOUWEN IN 7 STAPPEN SBO WEBSITES BOUWEN IN 7 STAPPEN STAPPENPLAN WEBSITE BOUWEN Online ondernemers behalen drie procent meer omzet dan hun offline collega's, zo blijkt uit onderzoek. Een goede reden om als mkb er online aanwezig

Nadere informatie

Opstart document 8 FEBRUARI v1.24

Opstart document 8 FEBRUARI v1.24 Opstart document 8 FEBRUARI v1.24 pagina 1 Welkom In dit document vind je stap voor stap instructie hoe je jouw eigen site kunt indelen, wat je moet verzamelen en natuurlijk hoe je uiteindelijk zelf jouw

Nadere informatie

BETAALBAAR EN GOED ONLINE

BETAALBAAR EN GOED ONLINE BETAALBAAR EN GOED ONLINE dewerkendewebsite.nl de WERKENDE WEBSITE 2 MAAK EEN SLAG ONLINE Als ondernemer of onderneming wil je een goede website. Die vormt een steeds belangrijker wordend visitekaartje!

Nadere informatie

9 redenen waarom jouw website geen klanten oplevert.

9 redenen waarom jouw website geen klanten oplevert. 9 redenen waarom jouw website geen klanten oplevert. Introductie Een goed ingerichte website met een goed uitgevoerde marketingstrategie is het ideale marketing tool voor ondernemers. Een goede website

Nadere informatie

MAAK EEN SLAG ONLINE. Sla nu een virtuele slag met de Werkende Website!

MAAK EEN SLAG ONLINE. Sla nu een virtuele slag met de Werkende Website! MAAK EEN SLAG ONLINE Als ondernemer of onderneming wilt u een goede website. Die vormt een steeds belangrijker wordend visitekaartje! Hebt u ook het gevoel dat uw website beter, mooier en gemakkelijker

Nadere informatie

Online adverteren: denk ook eens aan Facebook

Online adverteren: denk ook eens aan Facebook Online adverteren: denk ook eens aan Facebook Whitepaper Adverteren op Facebook Pagina-overzicht Zeg moderne ondernemer, vergeet je niet iets? Je hebt een mooie website en je bedrijfsgegevens staan vermeld

Nadere informatie

11 Redenen om te investeren in een nieuwe website

11 Redenen om te investeren in een nieuwe website 11 Redenen om te investeren in een nieuwe website Als je al een website hebt, dan is het handig als je beschikt over een overzicht van redenen wanneer een investering in een nieuwe website gerechtvaardigd

Nadere informatie

HOE WORD JE HET EERSTE ZOEKRESULTAAT?

HOE WORD JE HET EERSTE ZOEKRESULTAAT? HOE WORD JE HET EERSTE ZOEKRESULTAAT? WEBDESIGN DIGITALE MARKETING OPLEIDING & ADVIES GRAFISCH ONTWERP Inleiding Wat is zoekmachine optimalisatie? SEO, search engine optimization ook wel zoekmachine optimalisatie

Nadere informatie

WHITEPAPER. Wat is een. Responsive website? Voordelen van een. Responsive website? Hoe start je met een. Responsive website? RESPONSIVE WEBSITES

WHITEPAPER. Wat is een. Responsive website? Voordelen van een. Responsive website? Hoe start je met een. Responsive website? RESPONSIVE WEBSITES WHITEPAPER RESPONSIVE WEBSITES Wat is een Responsive website? Voordelen van een Responsive website? Hoe start je met een Responsive website? INTRODUCTIE Met het downloaden van deze whitepaper kunnen we

Nadere informatie

Webdesign voor ondernemers

Webdesign voor ondernemers e-boek Webdesign voor ondernemers Veelgestelde vragen over het laten maken van een website Bart van den Bosch Inhoud 1. Zelf doen of uitbesteden? 4 2. Webdesigners 7 3. Wat is Wordpress 10 4. Maken van

Nadere informatie

De website eenvoudig aanpassen

De website eenvoudig aanpassen De website eenvoudig aanpassen Handleiding Zelf aan de slag met de website V5 Inhoud Gefeliciteerd met de website. Je kunt de website zelf bewerken en de resultaten bekijken. Via deze handleiding helpen

Nadere informatie

Een website: zelf doen of uitbesteden?

Een website: zelf doen of uitbesteden? Een website: zelf doen of uitbesteden? Whitepaper Websites maken Pagina overzicht Heeft uw bedrijf geen (goede) website, dan is dat een gemiste kans. Als u het goed doet, kunt u via uw website namelijk

Nadere informatie

Zelf een website maken

Zelf een website maken Zelf een website maken Om een website te bouwen heb je drie dingen nodig. 1. De domeinnaam of URL, bijvoorbeeld www.massagepraktijk.nl of www.maakzelfjouwwebsite.nl 2. Een hostingpakket (dat is het huren

Nadere informatie

Prijslijst. Een professionele, responsive website. Goedkoper kan bijna niet. Mooi online is onderdeel van Ersite webdesign

Prijslijst. Een professionele, responsive website. Goedkoper kan bijna niet. Mooi online is onderdeel van Ersite webdesign Mooi online is onderdeel van Ersite webdesign www.ersite.nl Hazenweg 2 7556 BM Hengelo T: 074 711 0324 E: info@mooionline.nl K.v.K. 08092369 BTW. NL128172848B02 Prijslijst Een professionele, responsive

Nadere informatie

Een goede website in 3 stappen

Een goede website in 3 stappen Een goede website in 3 stappen Whitepaper Alles wat u moet weten voor een goede website Pagina overzicht Als ondernemer wilt u een goede website. U wilt in de papieren gids gevonden worden, maar zeker

Nadere informatie

10 onderdelen die niet mogen ontbreken in een online briefing

10 onderdelen die niet mogen ontbreken in een online briefing Een goede online briefing past op één A4 [+ checklist] Auteur: Ronald Heijkens, Sabel Online Je wilt een nieuwe website, intranet, online magazine of app. Maar omdat je de expertise zelf niet in huis hebt,

Nadere informatie

Nieuwe website? Best4u helpt je op weg

Nieuwe website? Best4u helpt je op weg Nieuwe website? Best4u helpt je op weg Optimaal online presteren begint voor jou als ondernemer bij een goede website. Je wilt een mooi design, passende functionaliteiten, overtuigende teksten en je publiek

Nadere informatie

01/05. Websites Nederland over. Mobile marketing. Whitepaper #03/2013. Mabelie Samuels internet marketeer

01/05. Websites Nederland over. Mobile marketing. Whitepaper #03/2013. Mabelie Samuels internet marketeer 01/05 Websites Nederland over Mobile marketing Mabelie Samuels internet marketeer 02/05 Mobile marketing Kunt u zich uw eerste mobiele telefoon nog herinneren? Die van mij was een Motorola, versie onbekend,

Nadere informatie

Creatieve vormgeving is zintuigen prikkelen. www.studiofont.nl

Creatieve vormgeving is zintuigen prikkelen. www.studiofont.nl Creatieve vormgeving is zintuigen prikkelen www.studiofont.nl Studio Font is een klein bureau voor grafische vormgeving, dat groots meedenkt. Of het nu gaat om een logo, huisstijl, website, flyer of een

Nadere informatie

Wat zijn de doelstellingen van uw. actief zijn? 28-10-2014. Online marketing: het belang van internet en je website. TenZer niet het eerste idee

Wat zijn de doelstellingen van uw. actief zijn? 28-10-2014. Online marketing: het belang van internet en je website. TenZer niet het eerste idee TenZer niet het eerste idee Online marketing: het belang van internet en je website Workshop 27 oktober 2014 Lead to Sale Creative Photostudio Vallen en opstaan En toen.. TenZer Probeer ervaren ondernemers

Nadere informatie

Website in 3 stappen WHITEPAPER. versie 1.1

Website in 3 stappen WHITEPAPER. versie 1.1 Website in 3 stappen WHITEPAPER versie 1.1 Pagina overzicht U wilt als ondernemer een goede website. U wilt voor uw klanten snel vindbaar zijn, dus zéker ook online. Online heeft u immers de grootste kans

Nadere informatie

Online Marketing: de basis in 7 stappen

Online Marketing: de basis in 7 stappen Online Marketing: de basis in 7 stappen Whitepaper Online Marketing voor MKB Welke onderwerpen komen aan bod? Wij horen regelmatig van klanten dat ze graag meer willen doen aan online marketing. Maar ze

Nadere informatie

MIS GEEN KANSEN ONLINE

MIS GEEN KANSEN ONLINE Asterstraat 25, 3551 SW Utrecht Tel: +31 (0)6 211 427 53 E-mail: info@deventemedia.nl Web : https://deventemedia.nl MIS GEEN KANSEN ONLINE Nieuwe website in één dag Snel aan de slag! Een samenwerking van:

Nadere informatie

Beheers de MULTI SCHERMEN WERELD

Beheers de MULTI SCHERMEN WERELD Beheers de MULTI SCHERMEN WERELD BELANGRIJKE PUNTEN Wat is een Multi-Schermen website? De groeiende belangrijkheid van Multi-Schermen websites Wat Google aanbeveelt What Google vereist Maak van je bezoekers

Nadere informatie

Publishing & Printing Company B.V.

Publishing & Printing Company B.V. STAPPENPLAN WEBSITE Versie 1.3 Publishing & Printing Company B.V. Weth. Sangersstraat 38 (0)46-437 73 11 KVK 140.41959 6191 NA Beek web@pp-company.nl BTW NL 0085.52.861.B01 Algemene voorwaarden www.pp-company.nl

Nadere informatie

301 redirect. 2xCeed BV Brede Englaan 14 1272 GS Huizen 020-7570800

301 redirect. 2xCeed BV Brede Englaan 14 1272 GS Huizen 020-7570800 301 redirect 301 redirect voor behoud SEO ranking Indien je regelmatig aan websites werkt of je website actueel houdt dan kan het voorkomen dat je content van locatie veranderd. Bijvoorbeeld bij het aanmaken

Nadere informatie

Verbeter je online vindbaarheid

Verbeter je online vindbaarheid Verbeter je online vindbaarheid Whitepaper Online vindbaarheid Verbeter je online vindbaarheid De klant van tegenwoordig wil op elk moment snel vinden wat hij nodig heeft. Dat is niet alleen doordeweeks

Nadere informatie

Praktische tips voor een geweldige website Irene Ogier - I-webs

Praktische tips voor een geweldige website Irene Ogier - I-webs Praktische tips voor een geweldige website Irene Ogier - I-webs Inhoud E-book Zoekwoorden uitleg 3 Zoekwoorden in je website gebruiken 4 9 tips voor de pagina over jou 6 Tips voor de lancering van je website

Nadere informatie

Een LinkedIn bedrijfspagina aanmaken. How To

Een LinkedIn bedrijfspagina aanmaken. How To Een LinkedIn bedrijfspagina aanmaken How To Over LinkedIn Met een eigen LinkedIn bedrijfspagina bereikt je potentieel 4,2 miljoen Nederlandse gebruikers. DTG legt stapsgewijs uit hoe je een eigen bedrijfspagina

Nadere informatie

Websitecheck. Taak en Tekst voor websites die werken. www.jouwsite.nl

Websitecheck. Taak en Tekst voor websites die werken. www.jouwsite.nl Taak en Tekst voor websites die werken www.jouwsite.nl Websitecheck Taak en Tekst, www.taakentekst.nl Buijs Ballotstraat 27A, 2563 ZH Den Haag 06-13935470 1 Websitecheck Website: Eigenaar: Datum: www.jouwsite.nl

Nadere informatie

Succesvol dankzij internet

Succesvol dankzij internet Succesvol dankzij internet Praktische tips voor ondernemers Enschede 7-11-2012 Jorik Heins Deze presentatie komt online beschikbaar op www.marketingman.nl/presentatie Vanavond Wat is een goede website?

Nadere informatie

HET LICHT OP WEBHOSTING EN WEBSITE- SUPPORT

HET LICHT OP WEBHOSTING EN WEBSITE- SUPPORT HET LICHT OP WEBHOSTING EN WEBSITE- SUPPORT Webhosting Kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid staan voor ons op de eerste plaats. Daarom bieden we voor onze klanten de meest kwalitatieve en betrouwbare

Nadere informatie

Een weergaloze website met WordPress

Een weergaloze website met WordPress Een weergaloze website met WordPress Whitepaper WordPress Een weergaloze website met WordPress The New York Times, RTL Nederland, Sanoma en Sony: 4 verschillende bedrijven met totaal andere websites. Toch

Nadere informatie

eqbs gebruikersvriendelijke websites

eqbs gebruikersvriendelijke websites eqbs gebruikersvriendelijke websites maatwerk websites voor uw onderneming www.elitelabs.nl gebruikersvriendelijke maatwerk website Overal ter wereld altijd uw eigen website beheren. Persoonlijk ontwerp

Nadere informatie

Checklist voor een knallende website

Checklist voor een knallende website Met deze checklist scan je je bedrijfswebsite op een aantal onderdelen. Ontdek de sterke punten van je website en welke punten je nog kunt verbeteren. De checklist maakt je bewust van de zaken die bepalen

Nadere informatie

Ontwerp je eigen professionele website. Een goede website is altijd gratis. Met dit e-book ontdek je hoe het moet.

Ontwerp je eigen professionele website. Een goede website is altijd gratis. Met dit e-book ontdek je hoe het moet. Ontwerp je eigen professionele website Een goede website is altijd gratis. Met dit e-book ontdek je hoe het moet. WOORD VOORAF Wil jij ook je eigen professionele website? Een website bouwen lijkt kinderspel.

Nadere informatie

Meer Winst Met Je Website MEER WINST MET JE WEBSITE!

Meer Winst Met Je Website MEER WINST MET JE WEBSITE! MEER WINST MET JE WEBSITE! Wat is het doel van jouw website? Wat wil je dat de bezoekers doen? En doen ze dat nu ook? Of kijken ze doelloos rond om daarna weer te verdwijnen. Vandaag gaan we kritisch naar

Nadere informatie

Cookiebeleid. Wat zijn cookies? Verschillende soorten cookies. Online privacy

Cookiebeleid. Wat zijn cookies? Verschillende soorten cookies. Online privacy Cookiebeleid Onze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Wij vinden het belangrijk dat je zelf controle hebt over jouw online privacy. Daarom willen we je graag zo compleet mogelijk informeren

Nadere informatie

VrijdagOnline Leonard Springerlaan KB Groningen t e. w. vrijdagonline.nl

VrijdagOnline Leonard Springerlaan KB Groningen t e. w. vrijdagonline.nl 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Inleiding... 3 Werkwijze... 4 Stap 1: Offerte aanvragen... 4 Stap 2: Opdracht geven... 4 Stap 3: Opdrachtbevestiging + installatie... 4 Stap 4: Teksten en logo aanleveren...

Nadere informatie

Inhoud. Mijn leven. ik doe mijn administratie

Inhoud. Mijn leven. ik doe mijn administratie Inhoud Inleiding...3 Hoofdstuk 1 Administratie... 4 Hoofdstuk 2 Bewaren... 6 Hoofdstuk 3 Sorteren... 8 Hoofdstuk 4 Post... 10 Hoofdstuk 5 Doen... 12 Hoofdstuk 6 Formulier... 14 Hoofdstuk 7 Hulp... 16 Hoofdstuk

Nadere informatie

TARIEVENLIJST Wij begeleiden u naar succes op internet.

TARIEVENLIJST Wij begeleiden u naar succes op internet. TARIEVENLIJST 2016 Wij begeleiden u naar succes op internet. Stap 1: Kennismakingsgesprek Wij laten Visit Media en onze werkwijze zien. Natuurlijk hoort u graag wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf.

Nadere informatie

Uw eigen website onderhouden. How To

Uw eigen website onderhouden. How To Uw eigen website onderhouden How To Over uw website Met uw website wordt uw bedrijf online goed gevonden. Het is als het ware een online visitekaartje voor uw (potentiële) klanten. Het voordeel van een

Nadere informatie

Globale kennismaking

Globale kennismaking Globale kennismaking Kennismaking Tesla CMS 1. Dashboard 2. pagina beheer - pagina aanmaken - pagina aanpassen - pagina verwijderen - pagina seo opties - zichtbaarheid pagina 3. subpagina beheer - subpagina

Nadere informatie

20/03/2018 Surf Plank (0/9) Webdesign. made with. 1/11

20/03/2018 Surf Plank (0/9) Webdesign. made with.   1/11 Webdesign made with http://beacon.by/magazine/pdf/surf-plank/webdesign?type=print 1/11 Inhoud 1. Introductie 2. Website 3. Wat is inbegrepen? 4. Eventuele aanvullingen 5. Zij gingen je voor 6. Waarom Surf

Nadere informatie

Drempelvrij samenwerken

Drempelvrij samenwerken Drempelvrij samenwerken Start ook met drempelvrij samenwerken. Door kennis en informatie te delen op een platform dat aan de webrichtlijnen voldoet kun je met heel Nederland samenwerken. In deze whitepaper

Nadere informatie

Stap verder met SEO. Whitepaper Search Engine Optimization (SEO) 2.0

Stap verder met SEO. Whitepaper Search Engine Optimization (SEO) 2.0 Stap verder met SEO Whitepaper Search Engine Optimization (SEO) 2.0 Pagina overzicht Websites vechten om een plekje bij de eerste zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Om een website op zo n felbegeerde

Nadere informatie

Mobiele internet strategie

Mobiele internet strategie Mobiele internet strategie Waar staan we? Reduitlaan 33 Unit 2.09 4814 DC Breda +31 (0)76 888 00 88 info@e-sites.nl www.e-sites.nl BTW 1387489189 KvK 1891618948 Bank 1894894561 Inhoud Inleiding... 3 Wees

Nadere informatie

Website Doe het zelf of uitbesteden? WHITEPAPER. versie 1.1

Website Doe het zelf of uitbesteden? WHITEPAPER. versie 1.1 Website Doe het zelf of uitbesteden? WHITEPAPER versie 1.1 Pagina overzicht Een goede website is onmisbaar voor uw bedrijf. U bereikt er potentiële klanten mee, informeert uw bestaande relaties en u hebt

Nadere informatie

HetSchoolvoorbeeld.nl

HetSchoolvoorbeeld.nl HetSchoolvoorbeeld.nl maakt websites voor het onderwijs die u zelf met het bekroonde en gebruiksvriendelijke programma Word- Press inhoudelijk kunt beheren. De vakkundigheid van het team van HetSchoolvoorbeeld.nl

Nadere informatie

PRESTATIESITE WEBPAKKET

PRESTATIESITE WEBPAKKET PRESTATIESITE WEBPAKKET PRESTATIESITE Wij hebben al onze ervaring gebruikt om een gestandaardiseerd webpakket te ontwikkelen met een lay-out welke de focus heeft op leads en new business. Op deze wijze

Nadere informatie

Jouw bedrijf in 3 stappen bovenin Google Whitepaper online vindbaarheid versie augustus 2012

Jouw bedrijf in 3 stappen bovenin Google Whitepaper online vindbaarheid versie augustus 2012 Jouw bedrijf in 3 stappen bovenin Google Whitepaper online vindbaarheid versie augustus 2012 Whitepaper Online vindbaarheid Allebedrijvenin augustus 2012 Pagina 1 Een woord vooraf Je hebt een prachtige

Nadere informatie

Help, ik heb een website!

Help, ik heb een website! Help, ik heb een website! Help, ik heb een website Zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren: wat houdt dit in en wat kan/moet ik ermee? De zin en onzin van Zelf check: hoe doet mijn website

Nadere informatie

Haal meer boekingen uit uw website! Meer bezoekers, meer boekingen, meer gasten Tommy Bookingsupport & TenZer

Haal meer boekingen uit uw website! Meer bezoekers, meer boekingen, meer gasten Tommy Bookingsupport & TenZer Haal meer boekingen uit uw website! Meer bezoekers, meer boekingen, meer gasten Tommy Bookingsupport & TenZer Wat gaan we doen. Online trends Website ontwikkeling Online boeken Zoekmachine optimalisatie

Nadere informatie

HET COMPLETE HANDBOEK VOOR HET STARTEN VAN EEN SUCCESVOLLE WEBSHOP

HET COMPLETE HANDBOEK VOOR HET STARTEN VAN EEN SUCCESVOLLE WEBSHOP HET COMPLETE HANDBOEK VOOR HET STARTEN VAN EEN SUCCESVOLLE WEBSHOP EEN KORTE INTRODUCTIE Wat leuk dat je ons handboek gekocht hebt. Dat betekent waarschijnlijk dat je op het punt staat een webwinkel te

Nadere informatie

creatief.uniek.veelzijdig

creatief.uniek.veelzijdig info@r10grafischontwerp.nl www.r10grafischontwerp.nl creatief.uniek.veelzijdig Jezelf duidelijk en onderscheidend positioneren in de markt begint met naar buiten toe treden. Hierbij is het van belang dat

Nadere informatie

Lesbrief: Mediawijs Thema: Mens & Dienstverlenen in de toekomst

Lesbrief: Mediawijs Thema: Mens & Dienstverlenen in de toekomst Lesbrief: Mediawijs Thema: Mens & Dienstverlenen in de toekomst Copyright Stichting Vakcollege Groep 2015. Alle rechten voorbehouden. Inleiding Dat mensen gebruik maken van media is niet nieuw. Er zijn

Nadere informatie

Uwschoolonline.nl. Wij zetten uwschoolonline.nl

Uwschoolonline.nl. Wij zetten uwschoolonline.nl Uwschoolonline.nl U wilt een website die helemaal van deze tijd is en op alle apparaten goed te bekijken is? Die u en uw collegae zelf actueel kunnen houden, zonder ingewikkelde handelingen? Wij zetten

Nadere informatie

Ontdek hoe je een Wordpress thema vindt dat echt bij jou past!

Ontdek hoe je een Wordpress thema vindt dat echt bij jou past! Ontdek hoe je een Wordpress thema vindt dat echt bij jou past! www.speciaalgeselecteerd.nl jouw gids voor Wordpress thema s Door: Stephanie van Nellestijn Datum: 1-1-2016 E-mail: stephanie@innonet.nl Wordpress

Nadere informatie

Websites aanpassen. Voor iedereen.

Websites aanpassen. Voor iedereen. Websites aanpassen. Voor iedereen. Teksten aanpassen en afbeeldingen toevoegen. Links naar andere pagina s of documenten. Pagina s toevoegen, kopiëren en verplaatsen. Ondersteuning voor meerdere talen.

Nadere informatie

1.4.1 WordPress online 13 1.4.2 WordPress-software 13 1.4.3 Open source 13 1.4.4 Forums 14 1.5 Basisbegrippen in WordPress 14

1.4.1 WordPress online 13 1.4.2 WordPress-software 13 1.4.3 Open source 13 1.4.4 Forums 14 1.5 Basisbegrippen in WordPress 14 Inhoud Hoofdstuk 1 WordPress 1.1 Site bouwen 11 1.1.1 Software 11 1.1.2 CMS 11 1.2 Webdesign 11 1.3 Waarom WordPress? 12 1.3.1 CMS 12 1.3.2 WordPress 12 1.4 Wat is WordPress? 13 1.4.1 WordPress online

Nadere informatie

Handleiding. Content Management Systeem (C.M.S.)

Handleiding. Content Management Systeem (C.M.S.) Handleiding Content Management Systeem (C.M.S.) www.wecaremedia.nl info@wecaremedia.nl 0162-223 161 Inhoudsopgave Inloggen... 3 Dashboard... 4 Bestanden... 4 Map aanmaken... 4 Bestanden toevoegen... 5

Nadere informatie

15 tips voor een goede website. Dieneke Van Eijk

15 tips voor een goede website. Dieneke Van Eijk 15 tips voor een goede website Dieneke Van Eijk dieneke@sitevisie.com Zomercheck Als je op vakantie gaat check je natuurlijk voor vertrek je auto, maak je lijstjes wat er mee gaat in je koffer en bereid

Nadere informatie

FAQ. Responsive Design. Auteur Tim Ariesen Serviceteam Fulfilment Allrounder Datum 20-03-2014 Versie 1.0

FAQ. Responsive Design. Auteur Tim Ariesen Serviceteam Fulfilment Allrounder Datum 20-03-2014 Versie 1.0 FAQ Responsive Design Auteur Tim Ariesen Serviceteam Fulfilment Allrounder Datum 20-03-2014 Versie 1.0 Inhoudsopgave Pagina 1. Wat is responsive design? 3 2. Wat is er toegevoegd aan onze mono werkomgeving?

Nadere informatie

10 WEB DESIGN TIPS VOOR EEN SUCCESVOLLE WEBSITE

10 WEB DESIGN TIPS VOOR EEN SUCCESVOLLE WEBSITE 10 WEB DESIGN TIPS VOOR EEN SUCCESVOLLE WEBSITE Is uw website aan vernieuwing toe? Pas deze tips toe en haal meer uit je website De laatste jaren zien we grote veranderingen op het gebied van webdesign.

Nadere informatie

Extra s voor je website

Extra s voor je website Extra s voor je website WPBRENT WPBrent is het service pakket voor jouw website. Dit is een maandelijkse service. Introductie tarief 1 is 65,- per maand. We verzorgen je back-up van de website We houden

Nadere informatie

Cookies beleid. Deze verklaring is als volgt opgebouwd:

Cookies beleid. Deze verklaring is als volgt opgebouwd: Cookies beleid Deze verklaring is als volgt opgebouwd: I. Inleiding... 2 II. Wat is een cookie... 2 1. Het begrip cookie... 2 2. Soorten cookies... 2 III. Welke cookies gebruiken wij op onze website?...

Nadere informatie

Hi ondernemer, blogger of website eigenaar,

Hi ondernemer, blogger of website eigenaar, SEO CHECKLIST Hi ondernemer, blogger of website eigenaar, Mijn naam is Gery Stevens. Ik ben momenteel vier jaar aan de slag als SEO Specialist en Websitecoach. Dat betekent dat ik tientallen klanten help/heb

Nadere informatie

1. ONTWIKKEL EEN MOBIELE VERSIE

1. ONTWIKKEL EEN MOBIELE VERSIE 1. ONTWIKKEL EEN MOBIELE VERSIE Het is een misvatting om te denken dat een webshop die ontwikkeld is als desktopsite, ook goed werkt voor mobiele gebruikers. Integendeel, je moet de website optimaliseren

Nadere informatie

ONLINE MARKETING ANGELCOACHING

ONLINE MARKETING ANGELCOACHING ONLINE MARKETING ANGELCOACHING MARCA VAN DEN BROEK Met mijn bedrijf AngelCoaching zet ik me in voor succesvol ondernemen als kunstenaar//creatief. WAAR GAAT HET OM? Zichtbaarheid Onderscheidend (en authentiek)

Nadere informatie

Inzicht krijgen in de bezoekers van uw website. How To

Inzicht krijgen in de bezoekers van uw website. How To Inzicht krijgen in de bezoekers van uw website How To Inhoudsopgave 03 Inloggen 04 Naar uw rapportagepagina 05 Algemene rapportage van uw website bekijken 06 Resultaten over een specifieke periode bekijken:

Nadere informatie

Betaalbare websites met een persoonlijke touch.

Betaalbare websites met een persoonlijke touch. Betaalbare websites met een persoonlijke touch www.dubbelklik.net Hey! Wij zijn Dubbelklik. Leuk je te leren kennen! We stellen ons graag even voor. We maken moderne websites gebouwd op een modulair blokken

Nadere informatie

Een webwinkel starten Hoe doe je dat? Beeld slider met ipad, computer en android

Een webwinkel starten Hoe doe je dat? Beeld slider met ipad, computer en android Een webwinkel starten Hoe doe je dat? Beeld slider met ipad, computer en android Inhoudsopgave HOOFDSTUKKEN 1. Het juiste software pakket kiezen 2. Domeinnaam 2. Hosting 3. Template 4. PSP (Payment Service

Nadere informatie

Werkboek Road to success

Werkboek Road to success Werkboek Road to success Stappenplan naar een website die gevonden wordt en klanten van bezoekers maakt Deel 1: Een goede website begint met een goed plan Helpt je ideeën in kaart te brengen en geeft je

Nadere informatie

TuinHulp.com, Nieuwe Webservice voor Hoveniersbedrijven 2014

TuinHulp.com, Nieuwe Webservice voor Hoveniersbedrijven 2014 Even voorstellen: Mijn naam is Marcel van Leeuwen, ben van oorsprong hovenier, en tuincentrum deskundige. Sinds eind jaren negentig ontwerp en publiceer ik ook websites. Nadat ik ben overgestapt naar Wordpress

Nadere informatie

HANDLEIDING VAN DE BELGAcoM BIZZ SITE BUILDER Met de tool die Uw Zaak Verdient Online aanbiedt, creëert u in enkele minuten uw website. U hoeft zelfs niet meteen alle pagina s te ontwerpen, want u kan

Nadere informatie

Dinsdag 17 april 2012 kick-off

Dinsdag 17 april 2012 kick-off Dinsdag 17 april 2012 kick-off Niek van Twillert Managing Director App HET Instrument Agenda Historie papieren Instrumentengids Instrumentengids.nl Oriëntatiegedrag potentiële klant 2012. App HET Instrument

Nadere informatie

Hallo, wij willen je graag voorstellen. aan je nieuwe website:

Hallo, wij willen je graag voorstellen. aan je nieuwe website: Hallo, wij willen je graag voorstellen aan je nieuwe website: Vanwege de op handen zijnde veranderingen in de geestelijke gezondheidszorg, willen wij je een handje helpen met je bereikbaarheid, uitstraling

Nadere informatie

Prijzen & werkwijze. Jan WordPress webdesign, onderhoud & optimalisatie

Prijzen & werkwijze. Jan WordPress webdesign, onderhoud & optimalisatie Prijzen & werkwijze Jan 2019 WordPress webdesign, onderhoud & optimalisatie Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Handig om te weten 3 Werkwijze 4 Stap 1: Kennis maken 4 Stap 2: Planning 4 Stap 3: Vragenlijst

Nadere informatie

Mixed Emotions Digitaal Functioneel ontwerp Datum: 3 april 2014 - Onze referentie: MEO.001-01 - Versie: v1.0

Mixed Emotions Digitaal Functioneel ontwerp Datum: 3 april 2014 - Onze referentie: MEO.001-01 - Versie: v1.0 Mixed Emotions Digitaal Functioneel ontwerp Datum: 3 april 2014 - Onze referentie: MEO.001-01 - Versie: v1.0 Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inleiding 2 3 1. Achtergrond 4 2. Structuur 5 3. Inhoud Mixed Emotions

Nadere informatie

Je grenzen verleggen met een vertaalde website

Je grenzen verleggen met een vertaalde website Je grenzen verleggen met een vertaalde website Whitepaper Meertalige websites Pagina-overzicht Kies je voor een meertalige website? Dan geef je bezoekers de keuze jouw website te bekijken in een andere

Nadere informatie

Inzicht krijgen in de resultaten van uw Google AdWords Campagne. How To

Inzicht krijgen in de resultaten van uw Google AdWords Campagne. How To Inzicht krijgen in de resultaten van uw Google AdWords Campagne How To Inhoudsopgave U heeft een Google AdWords TM Campagne. Natuurlijk wilt u weten wat de effectiviteit van uw campagne is. Hoe vaak worden

Nadere informatie

SEO en Beslist.nl. Copyright Starteenwinkel.nl

SEO en Beslist.nl. Copyright Starteenwinkel.nl SEO en Beslist.nl Copyright Starteenwinkel.nl Lees in deze handleiding over: SEO en Beslist.nl 1. Hoe word ik goed gevonden in Google? 2. Waarom SEO en Beslist.nl belangrijk zijn 3. Hoe denkt Google? 4.

Nadere informatie

Prijzen & werkwijze. Jan WordPress webdesign & grafische vormgeving

Prijzen & werkwijze. Jan WordPress webdesign & grafische vormgeving Prijzen & werkwijze Jan 2019 WordPress webdesign & grafische vormgeving Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Handig om te weten 3 Werkwijze 4 Stap 1: Kennis maken 4 Stap 2: Planning 4 Stap 3: Vragenlijst 4 Stap

Nadere informatie

LAAT ONS EEN MAKE OVER VAN UW WEBSITE MAKEN EEN SLIMME SNELLE VEILIGE MULTI SCREENWEBSITE BOUWEN DIE PRESTEERT DIE U WEBSITE HOGER PLAATST IN DE

LAAT ONS EEN MAKE OVER VAN UW WEBSITE MAKEN EEN SLIMME SNELLE VEILIGE MULTI SCREENWEBSITE BOUWEN DIE PRESTEERT DIE U WEBSITE HOGER PLAATST IN DE LAAT ONS EEN MAKE OVER VAN UW WEBSITE MAKEN EEN SLIMME SNELLE VEILIGE MULTI SCREENWEBSITE BOUWEN DIE PRESTEERT DIE U WEBSITE HOGER PLAATST IN DE GOOGLE ZOEKMACHINES WIJ LEVEREN Complete Website Bouw en

Nadere informatie

WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING

WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING INHOUD 1. Over SEO 2. Over Bloggen 3. Over Social Media 4. Over Email marketing 5. Over Google Adwords 6. Over Adverteren op Social Media 7. Over Affiliate

Nadere informatie

7 signalen dat het tijd is voor een nieuwe website

7 signalen dat het tijd is voor een nieuwe website COMMUNICATIEHUIS VOOR KMO S 7 signalen dat het tijd is voor een nieuwe website Sint-Martensstraat 10, 9600 Ronse 055 600 630 info@grafoman.be www.grafoman.be 7 signalen dat het tijd is voor een nieuwe

Nadere informatie

DTG medebeheerder maken om te adverteren op Facebook. How To

DTG medebeheerder maken om te adverteren op Facebook. How To DTG medebeheerder maken om te adverteren op Facebook How To Over adverteren op Facebook Adverteren op Facebook (Facebookcampagne) is perfect voor een korte, actiematige campagne of om je bedrijf te promoten

Nadere informatie

Tips voor een gebruiksvriendelijke website

Tips voor een gebruiksvriendelijke website Cre@ctiv Webdesign, digitale marketing & grafisch ontwerp Tips voor een gebruiksvriendelijke website Stenenmolenstraat 162 2800 Mechelen +32 15 68 06 76 +32 472 33 64 98 info@creactivmarketing.com Inleiding

Nadere informatie

tarieven 2014 Powered by:

tarieven 2014 Powered by: tarieven 2014 Powered by: Producten van Ziber inclusief hosting, updates & support Software uit de Ziber cloud 2 Voor iedere ondernemer de beste oplossing Voordelig Standaardsitelite 4 Design en eenvoud

Nadere informatie

Een website omzetten naar WordPress

Een website omzetten naar WordPress 1 Een website omzetten naar WordPress Er zijn talloze programma s beschikbaar om websites te maken. In de titels Basisgids Websites maken met WordPress en Websites maken met WordPress voor senioren wordt

Nadere informatie

SEO webinar Beginnen met SEO

SEO webinar Beginnen met SEO SEO webinar Beginnen met SEO 20 September 2017 Alon Bromet & Robbert Kleijwegt WAT IS DE NUMMER 1 PRIORITEIT VOOR ONDERNEMERS O.G.V. ONLINE MARKETING? Vindbaarheid op het Internet! 0% 5% 10% 15% 20% 25%

Nadere informatie

Surf Plank. Doe jij offline? Doen wij online. made with

Surf Plank. Doe jij offline? Doen wij online. made with Surf Plank Doe jij offline? Doen wij online. made with Inhoud 1. Wat doe jij? 2. Wat doen wij? 3. Hoe werken wij? 4. Wat kost dat? 5. Referentie 6. Maak een afspraak Wat doe jij? De meeste bedrijven beginnen

Nadere informatie

ONDERNEMEN OP HET WEB

ONDERNEMEN OP HET WEB ONDERNEMEN OP HET WEB V R I J D A G 2 4 O K T O B E R 2 0 0 8 Uw Eigen Website WAAROM EEN EIGEN WEBSITE? WAT PLAATS IK ER OP? HOE KRIJG IK KLANTEN? HOE WEET IK WIE MIJN WEBSITE BEZOEKT? WAT KOST MIJ DAT?

Nadere informatie

Video toevoegen aan uw DTG Website. How To

Video toevoegen aan uw DTG Website. How To Video toevoegen aan uw DTG Website How To Over uw website Met uw website wordt uw bedrijf online goed gevonden. Het is als het ware een online visitekaartje voor uw (potentiële) klanten. Wilt u uw klanten

Nadere informatie

Volledig ontzorgd met een Website op maat

Volledig ontzorgd met een Website op maat Website op maat - Startersgids Volledig ontzorgd met een Website op maat Jij weet als geen ander het belang van een goede website voor je onderneming, vereniging of uit de hand gelopen hobby. Maar het

Nadere informatie

Vragenlijst voor nieuwe website

Vragenlijst voor nieuwe website Vragenlijst voor nieuwe website Om het jezelf makkelijk te maken, print je dit formulier uit en vul je het gewoon met pen in. Overleg eens met huisgenoten, collega's en vrienden zodat je een juist beeld

Nadere informatie