Proquro Releasenotes 5.11 detail pagina

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Proquro Releasenotes 5.11 detail pagina"

Transcriptie

1 Proquro Releasenotes 5.11 detail pagina Referentie nr. PRQ-3749 Selectie op export autorisaties uitbreiden SMM het exporteren van de autorisaties loopt vaak vast aangezien de selecties veel te ruim zijn. Dit overzicht zou uitgebreid moeten worden met een aantal selecties. het overzicht is aangepast naar een.net overzicht. Tevens is het aantal selectievelden uitgebreid. Er kan nu worden geselecteerd op: - Kostenplaats - Proces - Aanvraagtype - Aanvrager - Artikelgroep

2 PRQ-6902 Uitbreiding selectiemogelijkheden Facturen Zoeken met besteller en fiatteur Invoicing Mogelijk maken dat binnen het scherm zoeken factuur ook optioneel gezocht kan worden op besteller en fiatteur. Binnen het scherm zoeken factuur is het mogelijk optioneel te zoeken naar besteller en fiatteur. Dit kan met de optie zoekveld toevoegen.

3 PRQ-7156 bij exporteren catalogus ook artikelen niet-actief mee Catalog management Improvement Bij het exporteren van een catalogus moeten niet actieve artikelen niet worden meegenomen in de export als hiervoor wordt gekozen. Er is een checkbox bijgekomen "Exporteer alleen actieve artikelen ". Als deze is aangevinkt worden alleen de actieve artikelen geëxporteerd.

4 PRQ-7166 Getoonde informatie bij afkeuren factuur in boekingsworkflow is onduidelijk Invoicing indien een factuur wordt afgekeurd in de boekingsworkflow dan is de getoonde informatie voor de eindgebruiker onduidelijk. Alle stappen zijn dan namelijk groengekleurd. Dit werkt verwarrend. Dit dient aangepast te worden. De getoonde informatie is aangepast. De juiste statussen zijn: - Niet voltooid > rood (geen datum/tijd) - Voltooid > groen - Huidige workflow stap > blauwe rand - Afgekeurd > rood (+datum/tijd) Hieronder worden de screenprints getoond van respectievelijk een afkeur in de eerste, tweede en derde stap. En vervolgens een volledig goedgekeurde boekingsworkflow.

5

6 PRQ-7212 Logging scherm met meer gedetailleerde informatie Invoicing Aanpassen van informatie die wordt getoond in de logging schermen voor facturen en boekingen. Deze informatie moet meer gedetailleerd worden weergegeven. Het eerste logging scherm is te benaderen door in het tabblad historie op de link logs opvragen behorende bij deze factuur te klikken. Het scherm toont naast de al bekende factuurkop log ook de factuur workflow. Getailleerd scherm met factuurkoplog en factuur workflow.

7 Het tweede logging scherm is te benaderen door op het tabblad boekingsregels te klikken op de nieuw toegevoegde kolom door. Het getoonde scherm is de bookinglog.

8 PRQ-7309 De external ID van de taal kunnen wijzigen SMM het moet mogelijk zijn de external ID van een taal te kunnen wijzigen. de External ID van een taal kan worden gewijzigd in een omschrijving van 15 karakters (max.). Ga hiervoor naar referentietabellen > systeemtabellen algemeen > talen

9 PRQ-7367 Artikelgroep als extra dimensie binnen boekingsregel Invoicing mogelijk maken om binnen een boekingsregel een artikelgroep te kunnen kiezen als extra financiële dimensie. indien er een order is gekoppeld aan de factuur dan wordt de artikelgroep overgenomen van de order. De artikelgroep is dan nog wel te wijzigen in de boekingsregel (afhankelijk van de instellingen in SMM). Indien er geen order is gekoppeld worden die artikelgroepen getoond die zijn gekoppeld aan de leverancier. Hiervoor dienen wel een aantal zaken aangepast te worden in SMM Ga hiervoor naar SMM > beheerfuncties > systeeminstellingen > systeemparameters Zet artikelgroep per boekingsregel op ja. Doe dit tevens voor de financiële dimensies De artikelgroep wordt nu getoond in de boekingsregel en in de boekingsworkflow.

10

11 PRQ-7405 Weergeven van de betaaldatum Invoicing Weergeven van de betaaldatum in de volgende schermen: - Scherm Tabblad betalingen op factuurniveau - Scherm zoeken betalingsbatch - Scherm Betalingsbatch (afgerond) De betaaldatum wordt nu weergegeven in onderstaande schermen. Scherm tabblad betalingen Scherm betalingsbatch zoeken Scherm betalingsbatch afgerond

12 PRQ-7420 / PRQ-7542 Overzicht inkopen rapport onjuist OCM Het overzichten inkopen rapport voldoet nog niet. Het is niet mogelijk te sorteren. Tevens werken de exports (PDF / Excel / JPG) niet. Het rapport is volledig aangepast op de volgende punten: - Sortering is mogelijk op alle kolommen - Groeperen is mogelijk op de volgende kolommen: o Artikelgroep o Kostenplaats o Aanvrager o Leveranciersnaam o Status o Contract - Binnen de groepering van bovenstaande kolommen in het tevens mogelijk te sorteren - De overbodige scrollbar is verwijderd, zie hiervoor PRQ-7697

13 PRQ-7444 Invoicing - Annuleer knop op het scherm 'Te mailen gebruiker(s)' Invoicing Improvement Zodra je de workflow start door middel van: > Tabblad Boekingsregels - leg vast & start > Tabblad Goedkeuringen - starten > Workflow boekingsregels - selecteer een te mailen gebruiker de workflow start waardoor het scherm wordt geopend: selecteer de gebruiker of groep die g d moet worden. In dit scherm is geen knop "Annuleren" aanwezig of "afbreken". Gebruik je het kruisje van het scherm dan wordt toch de workflow gestart terwijl er nog geen keuze is gemaakt. De melding moet worden verduidelijkt zodat de gebruiker snapt dat de workflow al is gestart, ongeacht of er een mailtje wordt gestuurd. Bovenstaande is toegepast.

14 PRQ-7464 Tax Improvement Invoicing Improvement Het zou alleen nog wel handig zijn, dat bij de melding nog het bedrag van de afwijking komt te staan. Bij een afwijking van 0.01 is er sprake van afronding en kan er gewoon worden gematched. Bij een grotere afwijking is er waarschijnlijk sprake van een foutief % en moet dit in de boekingsregels worden aangepast. Bovenstaande is toegepast.

15 PRQ-7496 Overzicht groepen, sorteren op type overbodig SMM In het overzicht 'organisatorische groepen' en 'functionele groepen' kan gesorteerd worden op 'type'. Dit is overbodig aangezien er respectievelijk alleen organisatorische of functionele groepen worden getoond, dus er valt niets te sorteren Het overzicht van organisatorische groepen en functionele groepen is nu een.net overzicht. Het overzicht kan tevens worden geëxporteerd naar PDF, Excel en JPG. In het PDF en Excel bestand is het ook mogelijk op de hyperlink te klikken waarnaar de desbetreffende groep wordt getoond. Het is nog wel mogelijk financiële groepen (kostenplaatsen) toe te voegen via het gebruikelijke menu gebruikersgroepen > toevoegen groep. Echter het overzicht van de financiële dimensie kostenplaatsen is verplaatst naar het menu referentietabellen. Ook hier is het mogelijk een kostenplaats toe te voegen.

16 PRQ-7534 Telefoon, fax, GSM nummer naar 50 lang uitbreiden SMM / CMM het moet mogelijk zijn telefoon, fax of GSM nummers in te voeren van maximaal 50 tekens. het is mogelijk binnen CMM en SMM maximaal 50 tekens op te voeren in de velden: telefoon, fax en GSM. In CMM En in SMM

17 PRQ-7597 Improve relational checks ('verbandscontroles') settings SMM Improvement - in SMM (system instellingen) kan een financiële dimensie inactief worden gemaakt. Bij het toevoegen van verbandscontrole wordt FIN DIM 3 toch weergegeven, dat is niet wenselijk. - Bij het toevoegen van verbandscontrole(s) aan een financiële dimensie (bijvoorbeeld kostenplaats) komt dezelfde financiële dimensie tevens voor in de listbox. Bij het toevoegen van verbandscontrole voor bijvoorbeeld een kostenplaats kunnen voortaan geen controles worden toegevoegd voor zowel inactieve als uitgeschakelde financiële dimensies.

18 PRQ-7661 Zoeken op ordernummer moet een standaard veld worden Invoicing In het scherm zoeken factuur is het veld ordernummer een optioneel veld. Dit moet een standaard veld worden. Het veld ordernummer is nu een standaard veld in het scherm zoeken factuur. Het veld heeft tevens een zoekfunctie. Dit maakt het mogelijk te zoeken op: - Administratienummer - Nummer of naam van leverancier/crediteur - Contractnummer Tevens is het mogelijk de datumrange aan te passen, zodat alleen ordernummers worden getoond binnen een bepaalde range.

19 PRQ-7668 Als het boekjaar is verborgen dan is de boekingperiode niet zichtbaar Invoicing / SMM In SMM is het mogelijk de factuurvelden te beheren. Het is mogelijk zowel het boekjaar/periode als de rapportagedatum af te beelden op een factuur. In de praktijk komt dit niet voor, het is namelijk onlogisch. Er wordt echter wel op beide velden gevalideerd. Dit moet aangepast worden. Er wordt nu op één van beide velden gevalideerd. Dus of op de combinatie - Boekjaar/periode - Rapportagedatum Indien dus boekjaar zichtbaar is (ingesteld in SMM) en boekperiode niet. Dan wordt er alleen gevalideerd op rapportagedatum. In onderstaande voorbeelden is de boekingsperiode ingesteld op In de oude situatie werd er op beide velden gevalideerd, onlogisch. In de nieuwe situatie wordt gevalideerd op één veld. En dit is logisch.

20

21 PRQ-7694 Aanpassen rapport facturen in omloop Invoicing De volgende wijzigingen dienen doorgevoerd te worden: - Het rapport dient niet direct te worden getoond - Invullen van het administratienummer moet alleen facturen tonen behorende bij deze administratie - Indien er geen selectie wordt gemaakt moeten alle facturen worden getoond Aan het rapport facturen in omloop is een zoekfunctie toegevoegd, waarbij gezocht kan worden op administratienummer. Verder zijn bovenstaande wijzigingen doorgevoerd.

22 PRQ-7695 Einddatum voor startdatum dan een melding CMM Indien er bij het opvoeren van een financiële verplichting een einddatum wordt ingevoerd die vóór de begindatum ligt dan dient het systeem een melding te geven dat dit niet mogelijk is. Bij het opvoeren van een begroting of verplichting met een einddatum vóór de begindatum dan wordt er een melding getoond dat dit niet mogelijk is.

23 PRQ-7697 / PRQ-7779 Dubbele scrollbar komt voor in.net overzichten OCM / CMM In bepaalde.net overzichten komen twee scrollbars voor. Dit werkt enigszins verwarrend. Een voorbeeld is het overzicht inkopen rapport. Indien een monitor een lage resolutie heeft, zijn zelfs drie scrollbars mogelijk. Bij de overzichten is de initiële scrollbar verwijderd. Dit is een scrollbar die werd getoond bij het openen van het overzicht. Deze scrollbar is nu verwijderd. Een uitgebreid rapport, zoals bijvoorbeeld het overzicht contracten uitgebreid heeft nog wel twee scrollbars. Namelijk één scrollbar om door het overzicht te scrollen en één scrollbar om door het menu aan de linkerkant te scrollen.

24 PRQ-7698 Leverancierstaal op NL wanneer deze niet bekend is SMM Bij de leveranciers import wordt er op LANG_EXTERNAL_ID gezocht. Talen moeten echter apart gekocht worden, dus vaak is deze niet bekend. Het moet mogelijk zijn dat dan Nederlands als standaard wordt ingesteld. Indien een leverancier met een onbekende taal wordt geïmporteerd via Connect en de taal is niet bekend, dan wordt Nederlands als standaard taal ingesteld. Dit is de taal waarmee met de leverancier wordt gecommuniceerd. De taal dient dus bekend te zijn in SMM. In het voorbeeld hieronder zijn er vijf talen beschikbaar: - Nederlands - Engels - Dutch (Belgium) - Frans (België) - German Indien een nieuwe leverancier wordt geïmporteerd via Connect waarvan de taal niet bekend is, dan wordt deze in SMM standaard op Nederlands gezet.

25 PRQ-7702 Taskmanager service moet niet meer op automatisch starten komen te staan bij installeren SMM Mogelijk maken dat de Taskmanager bij het installeren op manual komt te staan De Taskmanager komt bij het installeren op manual te staan in plaats van op automatisch starten.

26 PRQ-7706 Spatie tussen groep en groepsnaam Invoicing In de boekingworkflow is het mogelijk de leden in te zien van een groep. Er staat echter geen spatie tussen de groep en de groepsnaam. Dit werkt verwarrend. Tussen de groep en de groepsnaam zit nu wel een spatie. In de oude situatie werd de groepsnaam als volgt afgebeeld. Deze schermafdruk geeft de aangepaste situatie weer.

27 PRQ-7717 De naamgeving van het scherm contractactie bulk update is onjuist CMM Aanpassen van de naamgeving van het scherm contractactie bulk update. Het scherm heet namelijk Contract bulk update stap 1 - Standaard artikelgroep kiezen. Dit is onjuist, ten eerste wordt er bij deze actie geen artikelgroep gekozen. Ten tweede heeft deze actie maar 1 stap, dus de vermelding stap 1 is overbodig. De naamgeving is aangepast naar contractactie bulk update

28 PRQ-7725 Ondersteunen aanpassen actieve boekingsworkflow SMM / Invoicing Mogelijk maken dat autorisaties of stappen binnen een actieve boekingsworkflow kunnen worden aangepast. Indien er actieve boekingsworkflows aanwezig zijn is het mogelijk hierin wijzigingen aan te brengen via het autorisatiemenu in SMM. Dit is van toepassing in de volgende gevallen: - Activeren of de-activeren van een processtap - Aanpassen van het minimum / maximum bedrag waarbinnen een processtap wordt uitgevoerd - Aanpassen van de uitvoerder van een processtap Het is echter NIET mogelijk om alle stappen van een proces te verwijderen indien er nog actieve boekingsworkflows zijn. Het is WEL mogelijk individuele stappen op inactief te zetten. Echter de huidige uitvoerder (bij actieve workflows) zal altijd zichtbaar blijven om de factuur goed te keuren dan wel af te keuren. Hieronder worden enkele voorbeelden gegeven. Bijvoorbeeld, de autorisaties voor een invoicing proces zijn als volgt. De boekingsworkflow op factuurniveau ziet er dan als volgt uit.

29 Indien nu 1 of meer stappen op inactief worden gezet. In dit geval de stappen 2 (Tweede controle) en 3 (Derde controle). Dan werkt dit door in de actieve boekingsworkflow

30 Dit geldt ook indien het minimum / maximum bedrag wordt aangepast waarbinnen een stap wordt uitgevoerd. In onderstaand geval zal dus stap 2 in de boekingsworkflow wegvallen, aangezien de factuur een bedrag heeft van EUR 119. Of indien de uitvoerder van een stap wordt aangepast:

31 PRQ-7731 Make sure url's to delphi code are passed through the login.aspx page OCM / CMM het moet mogelijk zijn een link in een overzicht aan te klikken zonder dat de gebruiker opnieuw moet inloggen. Dit werkte namelijk niet goed voor alle overzichten. indien een ingelogde gebruiker op een link klikt in een export-overzicht (PDF/Excel) dan hoeft deze niet opnieuw in te loggen. De link zorgt er dus voor dat de inlogpagina omzeild wordt. Dit is niet van toepassing indien de PDF of Excel wordt verstuurd naar een gebruiker. Indien e gebruiker in kwestie dan op een link klikt dan moet hij/zij ALTIJD eerst inloggen. Hieronder wordt als voorbeeld het overzicht aanvragen uitgebreid genomen.

32 PRQ-7749 Aanpassen naamgeving status financiële verplichting CMM In het scherm 'beheren begroting/verplichting' is het mogelijk een begroting of een verplichting op actief of inactief te zetten. Echter het veld heet 'status', waarbij voor 'ja' of 'nee' gekozen kan worden. Beter is 'status' aan te passen in 'actief' De naamgeving status is aangepast in actief. Dit is logischer.

33 PRQ-7750 Zoeken op omschrijving en opmerkingen toegevoegd binnen zoekscherm facturen Invoicing Mogelijk maken dat er binnen het zoekscherm facturen gezocht kan worden op de omschrijving en/of de opmerkingen behorende bij een factuur. Binnen het zoekscherm zijn de velden omschrijving en opmerkingen toegevoegd als extra zoekvelden. Deze zijn dus uit de listbox te selecteren, waarnaar er op basis van deze selectie(s) gezocht kan worden.

34 Geen PRQ nummer Melding aangepast OCM Aanpassen van de melding die verschijnt indien een gebruik niet is geautoriseerd om aanvragen te raadplegen. Deze melding was behoorlijk verwarrend De melding is aangepast. Deze komt nu linksonder in het selectiescherm te staan. Oude melding: Nieuwe melding:

35 PRQ-7804 Aanpassing raadpleegrechten op contracten CMM De raadpleegrechten op contracten zijn niet volkomen duidelijk. Er zijn een aantal aanpassingen gedaan met betrekking tot de rollen binnen CMM. De volgende wijzigingen zijn doorgevoerd: A. Een gebruiker heef de rol Inkoper CMM of Systeembeheerder, master. Deze gebruiker mag alle contracten zien die zijn ingevoerd in Proquro CMM. B. Een gebruiker heeft niet de rol Raadplegen contracten per artikelgroep CMM Voorwaarde is wel dat deze gebruiker één van de andere rollen heeft (behalve dus Raadplegen contracten per artikelgroep, Inkoper CMM of Systeembeheerder, master. Deze gebruiker mag alle contracten zien waar de betreffende gebruiker: - Gekoppeld is als beheerder (als gebruiker of als lid van een functionele groep) - Gekoppeld is als tevens beschikbaar voor (als gebruiker of lid van een functionele groep) - Het contract zelf heeft ingevoerd Tevens mag deze gebruiker contracten zien die: Gekoppeld zijn aan 1 of meerdere bedrijven waarvoor de betreffende gebruiker geautoriseerd is. Hierbij wordt rekening gehouden met - Het land waaraan het contract is gekoppeld (de rol raadplegen/toevoegen contracten/leveranciers per land staat aan - De organisatorische groep in het veld Contract beschikbaar voor waar het contract aan gekoppeld is C. Een gebruiker heeft wel de rol Raadplegen contracten per artikelgroep CMM Deze gebruiker mag alle contracten zien waar de betreffende gebruiker: - Gekoppeld is als beheerder (als gebruiker of als lid van een functionele groep) - Gekoppeld is als tevens beschikbaar voor (als gebruiker of lid van een functionele groep) - Het contract zelf heeft ingevoerd Tevens mag deze gebruiker contracten zien die: Gekoppeld zijn aan 1 of meerdere bedrijven waarvoor de betreffende gebruiker geautoriseerd is. Hierbij wordt rekening gehouden met - Het land waaraan het contract is gekoppeld (de rol raadplegen/toevoegen contracten/leveranciers per land staat aan - De organisatorische groep in het veld Contract beschikbaar voor waar het contract aan gekoppeld is - De artikelgroepen waaraan het contract is gekoppeld en waarvoor de gebruiker geautoriseerd is Dit is van toepassing voor gebruikers die naast de rol Raadplegen contracten per artikelgroep CMM, ook één van de volgende rollen heeft: - Gebruiker CMM - Contractbeheerder CMM - Procuratiehouder CMM - Contactpersoon CMM - Contractmanager CMM - Contractbeheer per artikelgroep CMM - Beheren leveranciers CMM - Beheren leveranciers (beperkt) CMM - Toevoegen leveranciers CMM - Beheren templates CMM Heeft een gebruiker bovenstaande rollen niet maar wel de rol Raadplegen contracten per artikelgroep dan mag deze gebruiker alle contracten zienals een gebruiker niet van de bovenstaande rollen heeft en wel de rol "Raadplegen contracten per artikelgroep CMM" dan mag deze gebruiker dezelfde contracten zien van C maar wordt er geen rekening gehouden met het veld Contract beschikbaar voor (de afdelingen waaraan het contract is gekoppeld).

Proquro Releasenotes 5.9 detail pagina

Proquro Releasenotes 5.9 detail pagina Proquro Releasenotes 5.9 detail pagina Referentie nr. PRQ-7300 Bij vervangen gebruiker kan contractbeheerder door niet contractbeheerder vervangen worden SMM Bij het vervangen van een gebruiker wordt niet

Nadere informatie

Proquro Releasenotes 5.7 detail pagina

Proquro Releasenotes 5.7 detail pagina Proquro Releasenotes 5.7 detail pagina Referentie nr. PRQ-6877 Besteller en kostenplaats in subject van boekingsworkflow mails Invoicing / SMM Mogelijk maken om de besteller en de kostenplaats op te nemen

Nadere informatie

Proquro Releasenotes 6.2 detail pagina

Proquro Releasenotes 6.2 detail pagina Proquro Releasenotes 6.2 detail pagina Referentie nr. PRQ-4553 Bij beheren gebruikersgegevens naam vermelden in bovenste balk SMM mogelijk maken dat bij het beheren van gebruikersgegevens in SMM ook de

Nadere informatie

Proquro Releasenotes 6.3 detail pagina

Proquro Releasenotes 6.3 detail pagina Proquro Releasenotes 6.3 detail pagina Referentie nr. PRQ-6108 Verwijderen menuitem toevoegen catalogusprofiel SMM Binnen het menu catalogusprofielen is het mogelijk een nieuw profiel toe te voegen. Echter

Nadere informatie

Proquro Releasenotes 6.1 detail pagina

Proquro Releasenotes 6.1 detail pagina Proquro Releasenotes 6.1 detail pagina Referentie nr. PRQ-5397 Sotering (portal)berichten in SMM aanpassen SMM Mogelijk maken dat berichten zowel oplopend als aflopend gesorteerd kunnen worden getoond.

Nadere informatie

Handboek ZooEasy Online Contacten

Handboek ZooEasy Online Contacten Handboek ZooEasy Online Contacten Datum: juni 2012 Versie: 1.04 Inhoudsopgave 1. ONDERHOUD CONTACTEN... 3 1.1. INLEIDING... 3 1.1.1. KOPPELING BASISTABELLEN... 3 1.1.2. KOPPELING ROLLEN EN AUTORISATIES...

Nadere informatie

Het Klantenportaal in detail

Het Klantenportaal in detail Het Klantenportaal in detail Deze gebruikershandleiding biedt een beschrijving van het klantenportaal welke toegankelijk is via de URL: https://portal.nutricontrol.nl/ Op het klantenportaal zijn uw certificaten,

Nadere informatie

Handleiding OVM 2.0. Beheerder. Versie 2.0.0.22 1 oktober 2012

Handleiding OVM 2.0. Beheerder. Versie 2.0.0.22 1 oktober 2012 Handleiding OVM 2.0 Beheerder Versie 2.0.0.22 1 oktober 2012 Inhoudsopgave Legenda... 4 1 Voorbereidingen... 5 1.1 Downloaden... 5 1.2 Starten en inloggen... 6 1.3 Nieuws... 6 2 Beheerportal... 8 2.1 Inloggen...

Nadere informatie

Accordeerder rol. 29 mei 2009 Akyla bv. copyright Akyla bv

Accordeerder rol. 29 mei 2009 Akyla bv. copyright Akyla bv Accordeerder rol 29 mei 2009 Akyla bv copyright Akyla bv Inhoudsopgave 1. INLEIDING... 3 2. ALGEMEEN... 4 2.1 ICOONTJES...5 2.2 OVERZICHTEN... 5 2.3 ROLLEN... 6 2.4 PROCESTYPES...7 3. DE INLENER ROL (ACCORDEERDER)...9

Nadere informatie

Handleiding Inlener. De inlener rol (autoriseerder) Autorisaties Rapportage (optioneel) De inlener rol (accordeerder)

Handleiding Inlener. De inlener rol (autoriseerder) Autorisaties Rapportage (optioneel) De inlener rol (accordeerder) Handleiding Inlener De inlener rol (autoriseerder) Autorisaties Rapportage (optioneel) De inlener rol (accordeerder) Wekelijkse urenbriefjes Gegroepeerde urenbriefje Uitzendkrachten en plaatsingen Het

Nadere informatie

3. Mijn Vf Aanpassen schermweergave en downloaden gegevens

3. Mijn Vf Aanpassen schermweergave en downloaden gegevens A.1 Vergroten van de scherminhoud A. Klik op de knop De informatie op de pagina wordt over de hele schermbreedte weergegeven, doordat het menu aan de linkerkant op de pagina niet wordt getoond..2 Verkleinen

Nadere informatie

Handboek ZooEasy Online Uitslagen

Handboek ZooEasy Online Uitslagen Handboek ZooEasy Online Uitslagen Datum: Juni 2012 Versie: 1.04 Inhoudsopgave 1. ONDERHOUD UITSLAGEN... 3 1.1. INLEIDING... 3 1.1.1. KOPPELING BASISTABELLEN... 3 1.1.2. KOPPELING ROLLEN EN AUTORISATIES...

Nadere informatie

De laatste update van 2015 Nieuwe module: Tender Start Formulier, eenvoudig decentrale inkoopverzoeken stroomlijnen & vastleggen

De laatste update van 2015 Nieuwe module: Tender Start Formulier, eenvoudig decentrale inkoopverzoeken stroomlijnen & vastleggen De laatste update van 2015 Nieuwe module: Tender Start Formulier, eenvoudig decentrale inkoopverzoeken stroomlijnen & vastleggen De laatste update van 2015 is een bijzondere. We voegen een nieuwe module

Nadere informatie

Gebruikshandleiding Oracle Worklist (autorisatieproces) Secretaresse. Versie 2.1

Gebruikshandleiding Oracle Worklist (autorisatieproces) Secretaresse. Versie 2.1 Gebruikshandleiding Oracle Worklist (autorisatieproces) Secretaresse Versie 2.1 19-02-2013 1 Index 1. Inleiding 3 2. Opstarten Worklist 4 a. Inloggen 4 b. Overzicht 5 3. Formulier bekijken 6 a. Toelichting

Nadere informatie

Handleiding Shell Card Online Conversie

Handleiding Shell Card Online Conversie Handleiding Shell Card Online Conversie Datum 28 december 2012 Auteur Ruud van Huizen Versie 2.3 Handleiding_Shell_Online_conversie_v2.3 Pagina 1 Inleiding Deze handleiding beschrijft het opzetten en converteren

Nadere informatie

Cliënten handleiding PwC Client Portal

Cliënten handleiding PwC Client Portal Cliënten handleiding PwC Client Portal Mei 2011 (1) 1. Portal van de cliënt Deze beschrijving gaat ervan uit dat u beschikt over inloggegevens voor de portal en over de url van de portal website. Als u

Nadere informatie

Handboek ZooEasy Online Wachtlijst

Handboek ZooEasy Online Wachtlijst Handboek ZooEasy Online Wachtlijst Datum: Juni2012 Versie: 1.04 Inhoudsopgave 1. WACHTLIJST... 3 1.1. INLEIDING... 3 1.1.1. KOPPELING BASISTABELLEN... 3 1.1.2. KOPPELING ROLLEN EN AUTORISATIES... 4 1.1.2.1.

Nadere informatie

Handleiding Gebruikers 20/20 Xspend

Handleiding Gebruikers 20/20 Xspend Handleiding Gebruikers 20/20 Xspend Inhoudsopgave 1. Module Digitale factuurverwerking Het coderen van een factuur Het goedkeuren van een factuur 2. Module Digitaal inkopen Het indienen van een inkoopverzoek

Nadere informatie

In dit document wordt uitleg gegeven over de inrichting van formulieren binnen Trajectplanner voor

In dit document wordt uitleg gegeven over de inrichting van formulieren binnen Trajectplanner voor Formulieren In dit document wordt uitleg gegeven over de inrichting van formulieren binnen Trajectplanner voor de Functioneel beheerder. Ter verduidelijking zijn op relevante onderdelen eveneens schermvoorbeelden

Nadere informatie

ACT! link XL voor SnelStart handleiding

ACT! link XL voor SnelStart handleiding ACT! link XL voor SnelStart handleiding Installatie ACT! link XL voor SnelStart... 2 Instellen:... 3 Relatiecode:... 6 Ordernummer... 6 Notitie... 6 Ordersjabloon... 7 Bedrijven... 8 Een volgende administratie

Nadere informatie

Quick Reference Contact Manager SE

Quick Reference Contact Manager SE Eddon Software BV Rietveldenweg 82 5222 AS s-hertogenbosch The Netherlands T +31 (0)88-235 66 66 F +31 (0)88-235 66 77 E info@eddon.nl W www.eddon.nl Quick Reference Contact Manager SE Block: Contact Manager

Nadere informatie

Applicatie parkeerabonnement

Applicatie parkeerabonnement Instructie applicatie parkeerabonnement Dit is een verkorte handleiding om een aanvraag parkeerabonnement te creëren, te verlengen, te wijzigen en weer te geven. De volgende onderdelen zijn in deze handleiding

Nadere informatie

Handleiding Mooy Logistics Servicedesk

Handleiding Mooy Logistics Servicedesk Handleiding Mooy Logistics Servicedesk Handleiding Mooy Logistics Servicedesk... 1 1. Inloggen... 2 2. Zoeken naar documenten.... 3 3. Downloaden van alle documenten op factuurnummer.... 5 4. Order regels

Nadere informatie

Handleiding Online toetsen Begeleider ROC

Handleiding Online toetsen Begeleider ROC Handleiding Online toetsen Begeleider ROC Versie 1.0 Oktober 2014 Inhoudsopgave Inloggen 2 Menuknoppen 2 Menu Opleidingen en Toetsmatrijzen 3 Menu Kandidaten 4 Menu Activiteitenoverzicht 5 Menu Resultaten

Nadere informatie

SportCTM 2.0 Startscherm trainer

SportCTM 2.0 Startscherm trainer SportCTM 2.0 Startscherm trainer Inloggen Webapplicatie Via inlog.dotcomsport.com kun je in inloggen op de webapplicatie van het SportCTM. Wij adviseren onderstaande browsers Windows: Internet Explorer,

Nadere informatie

Support website WATCH

Support website WATCH Support website WATCH Op support.watch-projectbeheer.nl is de support website van WATCH te vinden. Elke klant kan hier inloggen met zijn klantcode en wachtwoord. Figuur 1 WATCH support inlogscherm Na inloggen

Nadere informatie

Handleiding Licentieregie. Handleiding voor de Basisschoolleveranciers

Handleiding Licentieregie. Handleiding voor de Basisschoolleveranciers Handleiding Licentieregie Handleiding voor de Basisschoolleveranciers Inhoud Inleiding 3 1 Bestellingen plaatsen 4 1.1 Wat u moet weten voordat u een bestelling gaat plaatsen 4 1.2 Een bestelling plaatsen

Nadere informatie

Algemeen Inlogscherm Agenda scherm Product zoeken Zoeken in Dossiers Laboratoriumuitslagen...

Algemeen Inlogscherm Agenda scherm Product zoeken Zoeken in Dossiers Laboratoriumuitslagen... Inhoudsopgave Algemeen... 3 1 Inlogscherm... 3 2 Agenda scherm... 4 3 Product zoeken... 5 4 Zoeken in Dossiers... 6 5 Laboratoriumuitslagen... 6 6 Bijsluitertab... 6 7 Proforma Facturen... 7 8 Tab enter

Nadere informatie

Release notes:

Release notes: Applicatie: Alle Module: Algemeen (geen specifieke module) 64098 Auto resize image geeft zwarte randen indien de achtergrond transparant is Gecorrigeerde functionaliteit Als bepaalde types afbeeldingen

Nadere informatie

Handleiding dashboard. 3WA SaaS platform

Handleiding dashboard. 3WA SaaS platform Handleiding dashboard 3WA SaaS platform 151021 versie 1.0.2 Inhoud Inloggen... 3 Menu... 4 Algemeen... 5 Beginscherm... 5 Toevoegen widget aan dashboard... 5 Overige functionaliteiten bij widgets... 8

Nadere informatie

mynetpay BE - Handleiding

mynetpay BE - Handleiding mynetpay BE - Handleiding Xafax Belgium 1 mynetpay BE 1. Inhoud 1. Inhoud... 2 2. Wat is het... 4 3. Functies... 4 4. Gebruikers... 4 4.1. Inloggen... 4 4.2. Hoofdscherm... 5 4.3. Profiel... 6 4.3.1. Profiel...

Nadere informatie

1. Gebruikers & voertuigen... 3. 1.1 Hoe voeg ik een gebruiker toe?... 3

1. Gebruikers & voertuigen... 3. 1.1 Hoe voeg ik een gebruiker toe?... 3 Inhoudsopgave 1. Gebruikers & voertuigen... 3 1.1 Hoe voeg ik een gebruiker toe?... 3 1.2 Hoe (ont)koppel ik bestaande gebruikers van/aan meerdere voertuigen?... 5 1.3 Hoe voeg ik een extra voertuig toe?...

Nadere informatie

HANDLEIDING : BESTELLINGEN INBRENGEN IN RAPTOOLS. Log in op url : https://raptools.vub.ac.be

HANDLEIDING : BESTELLINGEN INBRENGEN IN RAPTOOLS. Log in op url : https://raptools.vub.ac.be Financiële administratie en aankoopdienst HANDLEIDING : BESTELLINGEN INBRENGEN IN RAPTOOLS Log in op url : https://raptools.vub.ac.be Inloggen gebeurt met de inlog (vb.nverheye) en paswoord van het Rekencentrum

Nadere informatie

Handleiding Mijn Yellowbrick

Handleiding Mijn Yellowbrick Handleiding Mijn Yellowbrick versie 2.0 augustus 2014 Voordelig bricken, makkelijk parkeren INHOUDSOPGAVE MIJN YELLOWBRICK 3 MIJN GEGEVENS 5 MOBIEL 7 KAARTEN 10 PARKEREN 13 TRANSACTIES 14 FACTUREN 14 ZAKELIJK

Nadere informatie

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale urenbriefjes voor opdrachtgevers

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale urenbriefjes voor opdrachtgevers Uitzend Software Diensten BV UBplusOnline Handleiding digitale urenbriefjes voor opdrachtgevers Versie 2.00 april 2013 Inhoudsopgave H1. Welkom bij UBplusOnline 1.1 Wat is UBplusOnline 3 1.2 Contactgegevens

Nadere informatie

Onze Leerkrachten. Geen Informat of iomniwize

Onze Leerkrachten. Geen Informat of iomniwize Onze Leerkrachten Onze Leerkrachten Geen Informat of iomniwize Hier kan je als beheerder de gegevens van alle leerkrachten zien. De lijst toont volgende informatie: De naam van de leerkracht Het e-mail

Nadere informatie

Wijzigingen Release 1.4 oktober 2010

Wijzigingen Release 1.4 oktober 2010 Wijzigingen Release 1.4 oktober 2010 Inleiding Er is met name geïnvesteerd in meer controle voor beheerders, zodat deze MWIB zelf beter kunnen beheren. De mogelijkheid om acties te verwijderen is toegevoegd,

Nadere informatie

Aan de slag met AdminView

Aan de slag met AdminView Aan de slag met AdminView uitgebreide handleiding S for Software B.V. Gildeweg 6 3771 NB Barneveld tel 0342 820 996 fax 0342 820 997 e-mail info@sforsoftware.nl web www.sforsoftware.nl Inhoudsopgave 1.

Nadere informatie

Uitzendkracht rol. 30 maart 2011 Akyla bv. copyright Akyla bv

Uitzendkracht rol. 30 maart 2011 Akyla bv. copyright Akyla bv Uitzendkracht rol 30 maart 2011 Akyla bv copyright Akyla bv Inhoudsopgave 1. INLEIDING... 3 2. ALGEMEEN... 4 2.1 ICOONTJES... 5 2.2 OVERZICHTEN... 5 2.3 ROLLEN... 6 2.4 PROCESTYPES... 7 3. DE UITZENDKRACHT

Nadere informatie

Handleiding. Act! SnelStart Connect Pro. handleiding. Act! SnelStartConnect Pro. Versie 1.0 3-4-2014

Handleiding. Act! SnelStart Connect Pro. handleiding. Act! SnelStartConnect Pro. Versie 1.0 3-4-2014 Act! SnelStartConnect Pro Handleiding Versie 1.0 3-4-2014 Inleiding Met SnelStart Connect Pro kunt uw Act!-database koppelen met uw SnelStart boekhouding. SnelStart Connect Pro biedt u de mogelijkheid

Nadere informatie

HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ

HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ In deze uitgebreide handleiding vindt u instructies om met Reviews in the Cloud aan de slag te gaan. U kunt deze handleiding ook downloaden (PDF). TIP: De navigatie

Nadere informatie

1 Webpagina voor leverancier: Schermbeschrijving

1 Webpagina voor leverancier: Schermbeschrijving 1 Webpagina voor leverancier: Schermbeschrijving 1.1 W01 Boeking 1.1.1 Doel van het scherm Het doel van dit scherm is de leverancier segmenten te laten goedkeuren, afkeuren of om een nieuwe bijlage aan

Nadere informatie

M16842 Kan geen beveiligingsrollen selecteren bij het aanmaken van een nieuwe gebruiker

M16842 Kan geen beveiligingsrollen selecteren bij het aanmaken van een nieuwe gebruiker Module: Centix4 Office - één gelijktijdige gebruiker Meldingnr Omschrijving M16632 Rechter muisknop menu geeft plakken en knippen niet meer aan bij velden met spellingscontrole M16842 Kan geen beveiligingsrollen

Nadere informatie

Releasenotes LCMS 2019v1

Releasenotes LCMS 2019v1 Release notes LCMS 2019v1 Colofon Contactpersoon: Raymond Schram Titel: Releasenotes LCMS 2019v1 Datum: 11 maart 2019 Status: Definitief Versie: 1.01 Auteurs: Raymond Schram [IFV] Projectleider: Review:

Nadere informatie

SNEL AAN DE SLAG MET OFFICE DEPOT ONLINE

SNEL AAN DE SLAG MET OFFICE DEPOT ONLINE SNEL AAN DE SLAG MET OFFICE DEPOT ONLINE WELKOM BIJ OFFICE DEPOT ONLINE Deze verkorte handleiding is een handig hulpmiddel om u snel bekend te maken met de meest gebruikte functionaliteiten van Offi ce

Nadere informatie

Handleiding De Sociale Monitor

Handleiding De Sociale Monitor Handleiding De Sociale Monitor Inhoudsopgave Gebruikershandleiding: De Sociale Monitor 2 Bestaande rapportages 7 Een nieuw rapportage aanmaken 9 Het menu 10 Handleiding lokaal beheerders: De Sociale Monitor

Nadere informatie

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Versie 1.5 mei 2013 Pagina 1 van 15 Inhoudsopgave 1. Inloggen in Employ UrenOnline 4 2. Instellingen binnen Employ UrenOnline 6 2.1 Contactpersonen 6 2.2 Projecten

Nadere informatie

Handleiding AdminSys. Toolbar versie 1.7 Werkboek versie 1.4

Handleiding AdminSys. Toolbar versie 1.7 Werkboek versie 1.4 Handleiding AdminSys Toolbar versie 1.7 Werkboek versie 1.4 Inhoudsopgave 1. Instellingen 4 1.1. Algemene instellingen 4 1.2. AdminSys instellingen 4 2. Werkboek 4 2.1. Startpagina 4 2.2. Openstaande bedragen

Nadere informatie

REMA TIP TOP - UW SPECIALIST IN TPMS Verkorte handleiding webshop WWW.TPMSSPECIALIST.NL

REMA TIP TOP - UW SPECIALIST IN TPMS Verkorte handleiding webshop WWW.TPMSSPECIALIST.NL REMA TIP TOP - UW SPECIALIST IN TPMS Verkorte handleiding webshop WWW.TPMSSPECIALIST.NL INLOGGEN De REMA TIP TOP TPMS webshop kunt u bezoeken via www.tpmsspecialist.nl. Log hier in met uw gebruikersnaam

Nadere informatie

Uitzend Software Diensten B.V. UBplus Online. Handleiding voor uitzendbureaus, detachering en payroll bedrijven

Uitzend Software Diensten B.V. UBplus Online. Handleiding voor uitzendbureaus, detachering en payroll bedrijven Uitzend Software Diensten B.V. UBplus Online Handleiding voor uitzendbureaus, detachering en payroll bedrijven Versie 5.0 december 2011 Inhoudsopgave UBplus Gebruik UBplusOnline per klant instellen 2 Gebruik

Nadere informatie

Central Station Urenregistratie

Central Station Urenregistratie Central Station Urenregistratie Inhoud 1 Inleiding...3 2 Uren boeken in 4 stappen...4 2.1 Stap 1: Urenregistratie starten... 4 2.1.1 Inloggen... 4 2.1.2 Aanmaken nieuw urenformulier (eenmaal per week)...

Nadere informatie

M7537 In de database opgeslagen documenten opslaan op locatie

M7537 In de database opgeslagen documenten opslaan op locatie Module: Centix4 Office - één gelijktijdige gebruiker M7537 In de database opgeslagen documenten opslaan op locatie Tot nu toe was het alleen mogelijk om in de database opgeslagen documenten alleen te openen

Nadere informatie

Gebruikershandleiding scannen personeelsdossiers (PaXS)

Gebruikershandleiding scannen personeelsdossiers (PaXS) Gebruikershandleiding scannen personeelsdossiers (PaXS) Inhoudsopgave Bestanden uploaden... 2 Omschrijving upload applicatie... 2 Bestanden uploaden... 3 Bestanden verwerken... 5 Omschrijving PaXS applicatie...

Nadere informatie

HANDLEIDING APPLICATIE FB BESTELAANVRAGEN

HANDLEIDING APPLICATIE FB BESTELAANVRAGEN HANDLEIDING APPLICATIE FB BESTELAANVRAGEN 1. INLOGGEN 2. HOMEPAGINA 3. OTA INVULLEN 4. OTA VERSTUREN 5. OTA AANVULLEN/WIJZIGEN (voor de contactpersoon) 6. OTA GOEDKEUREN (voor de budgethouder en gemandateerde

Nadere informatie

HiAnt. Module. sms. Prato Services nv info@prato.be www.prato.be

HiAnt. Module. sms. Prato Services nv info@prato.be www.prato.be HiAnt Module sms Prato Services nv info@prato.be www.prato.be Aanmaakdatum: 20-12-2013 1 INHOUD 1 Inhoud... 2 2 Algemeen... 3 3 Detail... 4 3.1.1. Standaard berichten Handmatige berichten... 4 3.1.2.

Nadere informatie

Taxis Pitane Link. (gebruikershandleiding) Censys BV - Eindhoven

Taxis Pitane Link. (gebruikershandleiding) Censys BV - Eindhoven Taxis Pitane Link (gebruikershandleiding) Censys BV - Eindhoven Inhoud Wat is Taxis Pitane Link?... 4 Inloggen in Taxis Pitane Link... 5 Wachtwoord vergeten... 6 Startscherm of hoofdmenu... 7 Helpvensters

Nadere informatie

Bedrijven SEPA machtiging

Bedrijven SEPA machtiging Bedrijven SEPA machtiging Via Rabo Financial Logistics Portal (RFLP) kunt u gebruik maken van de toepassing Bedrijven SEPA machtiging om een machtiging te registreren voor Bedrijven Euroincasso s. Zonder

Nadere informatie

Startershandleiding ProCheck+

Startershandleiding ProCheck+ Startershandleiding ProCheck+ Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Inleiding... 3 1. Voor de eerste maal inloggen... 3 2. Systeembeheerder... 5 2.1 Wat kunt u als systeembeheerder ten opzichte van andere gebruikers...

Nadere informatie

Menuoptie: Verkoop Debiteuren Menuoptie: Inkoop Crediteuren

Menuoptie: Verkoop Debiteuren Menuoptie: Inkoop Crediteuren Pag 1 van 5 Met deze nieuwe release zijn weer de nodige verbeteringen, uitbreidingen en aanpassingen gedaan om het werken met Asperion nog prettiger en efficienter te maken. Samenvatting 1. Zoekfunctie

Nadere informatie

Handleiding. Serviceportal. Versie 1.2 Datum

Handleiding. Serviceportal. Versie 1.2 Datum Handleiding Serviceportal Versie 1.2 Datum 04-04-12 Inhoud 1 Inloggen... 3 2 Transportdocumenten... 4 2.1 Zoeken naar documenten... 4 2.2 Downloaden van alle documenten op factuurnummer... 6 2.3 Order

Nadere informatie

Abonnement+ Algemeen. Verklaring menubalk Abonnement+

Abonnement+ Algemeen. Verklaring menubalk Abonnement+ Algemeen Met behulp van Abonnement+ kunt u abonnementen vastleggen met meerdere artikelen, zoals dit ook in de factuuropdracht van Multivers ingevoerd kan worden. Men kan hierbij per abonnement meerdere

Nadere informatie

Handleiding. Autotaal Easy-work

Handleiding. Autotaal Easy-work Handleiding Autotaal Easy-work Module: Betaalbestanden (CLIEOP03 Export) Easy-work Versie 599 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Inleiding... 3 Technische informatie...3 Instellingen algemeen...3 Instellingen

Nadere informatie

Handleiding. BOA Server applicaties. Controleur

Handleiding. BOA Server applicaties. Controleur Handleiding BOA Server applicaties Controleur Auteur: K. van der Weide BySpy Products B.V. 2017 versie 3.0 26-07-2017 Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Inloggen 3 Menu Controleur 3 Bonnen controleren 4 Bonnen

Nadere informatie

Alles voor een ouderling

Alles voor een ouderling Gebruikers van Scipio Online Alles voor een ouderling Binnen Scipio Online kunt met diverse rollen aan de slag. In de rol van ouderling heeft u toegang tot de ledengegevens van de leden in uw eigen wijk

Nadere informatie

ChainWise Factuur Export Functionele documentatie Twinfield API Koppeling

ChainWise Factuur Export Functionele documentatie Twinfield API Koppeling ChainWise Factuur Export Functionele documentatie Twinfield API Koppeling Auteur: ChainWise Datum: 09-04-2018 Versie: 1.3 Functionele documentatie 1 / 11 1 Versies Versie Auteur Datum Opmerkingen 0.1 Tien-Loong

Nadere informatie

Handleiding. Serviceportal. Versie 1.3 Datum 07-10-14

Handleiding. Serviceportal. Versie 1.3 Datum 07-10-14 Handleiding Serviceportal Versie 1.3 Datum 07-10-14 Inhoud 1 Inloggen... 3 2 Transportdocumenten... 4 2.1 Zoeken naar documenten... 4 2.2 Downloaden van alle documenten op factuurnummer... 6 2.3 Order

Nadere informatie

Handleiding. Inhoud. Inleiding. Digitaal Loket Rapportages (DLR)

Handleiding. Inhoud. Inleiding. Digitaal Loket Rapportages (DLR) Handleiding Digitaal Loket Rapportages (DLR) Inhoud 1 Inleiding 2 Inloggen met eherkenning 3 Aanleveren van een rapportage 3.1 Overzicht rapportageverplichtingen raadplegen 3.2 Een rapportage aanleveren

Nadere informatie

Inhoud Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd.

Inhoud Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Handleiding Inhoud Inloggen... 3 Homepage... 4 Proces - webapplicatie... 5 Status uitleg... 6 Proces aan / afmelden aansluiting... 7 Nieuwe aansluiting... 8 Status wijzigen... 10 Status log... 11 Bestanden

Nadere informatie

1. Gebruikers & voertuigen... 3. 1.1 Hoe voeg ik een gebruiker toe?... 3

1. Gebruikers & voertuigen... 3. 1.1 Hoe voeg ik een gebruiker toe?... 3 Inhoudsopgave 1. Gebruikers & voertuigen... 3 1.1 Hoe voeg ik een gebruiker toe?... 3 1.2 Hoe (ont)koppel ik een bestaande gebruiker(s) van/aan meerdere voertuigen?... 5 1.3 Hoe voeg ik een extra voertuig

Nadere informatie

Deutsche Bank Global Transaction Banking. Internet Bankieren. Recente verbeteringen. Versie januari 2014

Deutsche Bank Global Transaction Banking. Internet Bankieren. Recente verbeteringen. Versie januari 2014 Deutsche Bank Global Transaction Banking Internet Bankieren Recente verbeteringen Versie januari 2014 Inhoudsopgave Het afgelopen jaar is een aantal verbeteringen doorgevoerd binnen Internet Bankieren.

Nadere informatie

Handleiding klantportaal

Handleiding klantportaal Handleiding klantportaal Noordhoff Health Papendorpseweg 97 - Gebouw B 3528 BJ Utrecht 088-522 6879 support-health@noordhoff.nl Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Kennisbank... 4 3. PulseWeb... 5 3.1 Actueel

Nadere informatie

Uitleg werking webshop

Uitleg werking webshop Uitleg werking webshop Par. 1 (eventueel) Inloggen (alleen bedrijven) en menustructuur. Inloggen: Geef hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in, klik vervolgens op Log in>> (Hebt u nog geen inlogcode klik

Nadere informatie

1. Gebruikers & voertuigen... 3. 1.1 Hoe voeg ik een gebruiker toe?... 3

1. Gebruikers & voertuigen... 3. 1.1 Hoe voeg ik een gebruiker toe?... 3 Inhoudsopgave 1. Gebruikers & voertuigen... 3 1.1 Hoe voeg ik een gebruiker toe?... 3 1.2 Hoe (ont)koppel ik bestaande gebruikers van/aan meerdere voertuigen?... 5 1.3 Hoe voeg ik een extra voertuig toe?...

Nadere informatie

15 July 2014. Betaalopdrachten web applicatie gebruikers handleiding

15 July 2014. Betaalopdrachten web applicatie gebruikers handleiding Betaalopdrachten web applicatie gebruikers handleiding 1 Overzicht Steeds vaker komen we de term web applicatie tegen bij software ontwikkeling. Een web applicatie is een programma dat online op een webserver

Nadere informatie

Handleiding Digitaal Loket Rapportages

Handleiding Digitaal Loket Rapportages Handleiding Digitaal Loket Rapportages Digitaal Loket Rapportages (DLR) Inhoud 1. Inleiding 2. Inloggen met eherkenning 3. Aanleveren van een rapportage 3.1 Overzicht rapportageverplichtingen raadplegen

Nadere informatie

Factuurvoorstellen. Opmerkingen: Raadpleeg de facturatietoepassing voor meer details. De volgende hoofdschermen zijn beschikbaar:

Factuurvoorstellen. Opmerkingen: Raadpleeg de facturatietoepassing voor meer details. De volgende hoofdschermen zijn beschikbaar: Module Functie kaart Kantoorbeheer Factuurvoorstel UR09110500 Factuurvoorstellen Dit voorstel toont een lijst van diensten en uitgaven die aan de klant zouden aangerekend moeten worden. Dit bedrag is exclusief

Nadere informatie

Update PlusPort Academy november 2012

Update PlusPort Academy november 2012 Update PlusPort Academy november 2012 In dit document beschrijven we de verbeteringen die zijn doorgevoerd in de update van 8 november 2012. Inhoud 1. Aanpassingen in de trainingsdefinitie... 3 1.1. Zichtbaarheid

Nadere informatie

15 July 2014. Betaalopdrachten web applicatie beheerders handleiding

15 July 2014. Betaalopdrachten web applicatie beheerders handleiding Betaalopdrachten web applicatie beheerders handleiding 1 Overzicht Steeds vaker komen we de term web applicatie tegen bij software ontwikkeling. Een web applicatie is een programma dat online op een webserver

Nadere informatie

Excel Controller. Handleiding voor Exact/Grote Beer journalisering XML Formaat in Excel.xls

Excel Controller. Handleiding voor Exact/Grote Beer journalisering XML Formaat in Excel.xls Handleiding voor /Grote Beer journalisering XML Formaat in Excel.xls /Grote Beer boekingen in Excel Auteur(s) M.S. van Dam Date of creation 03-02-2011 Voorwoord Het Excel bestand journalisering in Excel.xls

Nadere informatie

Gebruikershandleiding personeelsdossier

Gebruikershandleiding personeelsdossier Gebruikershandleiding personeelsdossier Inhoud Handleiding personeelsdossier... 1 1. Inleiding personeelsdossier... 3 2. Inloggen Personeelsdossier... 3 3. Het digitale personeelsdossier... 4 4. De taakbalk

Nadere informatie

Handleiding ledenadministratie NVVH afdelingen

Handleiding ledenadministratie NVVH afdelingen Handleiding ledenadministratie NVVH afdelingen Inleiding U kunt via internet de gegevens van de leden van uw afdeling bijhouden. Hieronder staan de mogelijkheden beschreven. Inloggen Om te kunnen werken

Nadere informatie

Gebruikshandleiding Oracle Worklist (autorisatieproces)

Gebruikshandleiding Oracle Worklist (autorisatieproces) Gebruikshandleiding Oracle Worklist (autorisatieproces) Versie 2.1 19-02-2013 1 Index 1. Inleiding 3 2. Opstarten Worklist 4 a. Start goedkeurproces 4 b. Inloggen 5 c. Overzicht 6 3. Aanstelling goedkeuren/afwijzen

Nadere informatie

FASTER FORWARD ELEMENTS RELEASENOTES 9.2.1

FASTER FORWARD ELEMENTS RELEASENOTES 9.2.1 FASTER FORWARD ELEMENTS RELEASENOTES 9.2.1 Inhoud CRM... 3 Contactpersonen weergeven bij zoekresultaten... 3 Gearchiveerde documenten weergeven... 3 HDN... 4 HDN bericht niet meer te verwijderen indien

Nadere informatie

Procedure ParaBench instellen en gebruiken.

Procedure ParaBench instellen en gebruiken. Procedure ParaBench instellen en gebruiken. Inleiding In samenwerking met Magistro en de Praktijk Index komt Intramed met een nieuwe benchmark applicatie ParaBench. Benchmarken is het vergelijken van gegevens

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE BEHEERDERS HANDLEIDING

INHOUDSOPGAVE BEHEERDERS HANDLEIDING INHOUDSOPGAVE BEHEERDERS HANDLEIDING Login...2 Gebruikte symbolen...3 Bewerken diensten...5 Bewerken evenementen...6 Bewerken ledensoort...7 Bewerken tijden...8 Schema soort...9 Schema schema tijden...10

Nadere informatie

Handleiding Abakus. Verkoopmap. Naam handleiding: Verkoopmap Product: Abakus Compleet Datum publicatie: 02-01-2015 Versie: 1.0

Handleiding Abakus. Verkoopmap. Naam handleiding: Verkoopmap Product: Abakus Compleet Datum publicatie: 02-01-2015 Versie: 1.0 Handleiding Abakus Verkoopmap 2014 Abakus Compleet Pagina 1 / 7 Inhoud Inhoud... 2 Inleiding... 3 Het beginscherm... 3 Dagboek-map Verkoop:... 3 Contact... 7 Zelfhulp en handleidingen... 7 2014 Abakus

Nadere informatie

Tips en Tricks basis. Microsoft CRM Revisie: versie 1.0

Tips en Tricks basis. Microsoft CRM Revisie: versie 1.0 Tips en Tricks basis Microsoft CRM 2016 Revisie: versie 1.0 Datum: 23/03/2016 Inhoud 1. Basisinstellingen... 3 1.1 INSTELLEN STARTPAGINA... 3 1.2 INSTELLEN AANTAL REGELS PER PAGINA... 3 2. Algemene bediening...

Nadere informatie

247 Services App. Gebruikershandleiding

247 Services App. Gebruikershandleiding 247 Services App Gebruikershandleiding Document historie Versie Toelichting Datum 1.0 Initiële versie 05-01-2017 1.1 Tekstuele verbeteringen en verduidelijkingen 03-10-2017 2 Inhoud 1. Inleiding... 4 2.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. StUF Testplatform Versie 1.3.0

Gebruikershandleiding. StUF Testplatform Versie 1.3.0 Gebruikershandleiding StUF Testplatform Versie 1.3.0 Documentversie: 0.7 Datum 25 november 2014 Status In gebruik Inhoudsopgave 1 INLEIDING...3 2 GEBRUIK MAKEN VAN HET STUF TESTPLATFORM...4 2.1 INLOGGEN

Nadere informatie

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale urenbriefjes voor opdrachtgevers

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale urenbriefjes voor opdrachtgevers Uitzend Software Diensten BV UBplusOnline Handleiding digitale urenbriefjes voor opdrachtgevers Versie 2.10 augustus 2013 Inhoudsopgave H1. Welkom bij UBplusOnline 1.1 Wat is UBplusOnline 3 1.2 Contactgegevens

Nadere informatie

Pool Service B.V Latest update:

Pool Service B.V Latest update: Werkinstructies Pool Service B.V. 2016 Latest update: 10-05-2016 Contents 1. Leveranciers... 3 1.1 Inloggen en wachtwoord wijzigen... 3 1.2 Orders plaatsen... 3 1.3 Orders wijzigen en transacties terugvinden...

Nadere informatie

Elektronisch werkbriefje

Elektronisch werkbriefje Webservice - werkbriefjes - rapportages. Persoonlijk. - facturen. - layout. 1 16-1-2012 14:30:41 - inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Aanmelden 4 3 Werkbriefje invullen 5 4 Werkbriefje goed of afkeuren 7 5

Nadere informatie

Stap 1: Aanmaken BTW-codes

Stap 1: Aanmaken BTW-codes Belangrijke informatie voor gebruikers van BaseNet: Gebruikers van BaseNet dienen in te loggen via https://preview.basenet.nl om onderstaande stappen te doorlopen. Na het doorlopen van onderstaande stappen

Nadere informatie

Deze handleiding is geschikt voor gebruikers van Rekeningbeheren.nl en S4Dunning. Rekeningbeheren.nl is de basis applicatie voor het uitvoeren van acties in batches en kan worden gezien als de lite versie

Nadere informatie

Handleiding Yuki Connect

Handleiding Yuki Connect Handleiding Yuki Connect Handleiding Yuki Connect v0.1.0 1 1. Yuki Connect Yuki Connect is een Magento extensie die webshop eigenaren in staat stelt om automatisch facturen te exporteren naar Yuki Boekhouden.

Nadere informatie

XIMEx handleiding Gebruiker. Uw XIMEx Portal URL: http://ximex.organisatie.nl

XIMEx handleiding Gebruiker. Uw XIMEx Portal URL: http://ximex.organisatie.nl XIMEx handleiding Gebruiker Uw XIMEx Portal URL: http://ximex.organisatie.nl Kwaliteitmanagementsysteem Document info Categorie: Sub-categorie: Titel document / Deelproduct: Filenaam: Auteur: Procedures

Nadere informatie

Handleiding inschrijfsysteem - Admin

Handleiding inschrijfsysteem - Admin Handleiding inschrijfsysteem - Admin Inhoud Inloggen... 2 Wachtwoord vergeten?... 2 Instellingen... 2 Docenten... 3 Ruimte... 4 Email... 4 Email wijzigen... 4 Loginnaam... 5 Tijden... 5 Afspraken... 6

Nadere informatie

Handleiding Self Service

Handleiding Self Service Handleiding Self Service Inleiding Self Service is een programma waarmee u zelf wijzigingen in de personeels- en salarisadministratie kunt doorgeven. Afhankelijk van het soort mutatie (wijziging) en de

Nadere informatie

Registratie & Uitwisseling van de Verplichte Eindtoets

Registratie & Uitwisseling van de Verplichte Eindtoets Registratie & Uitwisseling van de Verplichte Eindtoets Versie 1.0 Bergerweg 110 6135 KD Sittard 046 4571830 INLEIDING Vanaf schooljaar 2014 2015 is het voor alle leerlingen in leerjaar 8 in het reguliere

Nadere informatie