Cliënten handleiding PwC Client Portal

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Cliënten handleiding PwC Client Portal"

Transcriptie

1 Cliënten handleiding PwC Client Portal Mei 2011 (1)

2 1. Portal van de cliënt Deze beschrijving gaat ervan uit dat u beschikt over inloggegevens voor de portal en over de url van de portal website. Als u de url toepast, ziet u het volgende venster: De portal ondersteunt de Engelse en Nederlandse taal. Uw intermediair heeft bij de aanmaak van de portal een standaardtaal ingesteld. U kunt deze taalinstelling altijd zelf op de portal aanpassen. Deze wijziging wordt op de portal vastgehouden. (2)

3 1.1. Installeren digitaal certificaat Om de beveiliging van de portal verder te optimaliseren maakt uw intermediair gebruik van Comodo security. Als u voor de eerste keer wilt inloggen op de portal, moet u eerst een automatisch proces doorlopen om een digitaal certificaat in de webbrowser te installeren. Hierna is de aanmeldingsprocedure helemaal afgerond en kunt u op de portal inloggen. De volgende afbeeldingen tonen de installatieprocedure van het digitaal certificaat. De taalinstelling van deze vensters is in eerste instantie afhankelijk van de taal waarin de browser is geïnstalleerd. Als het certificaat niet correct wordt geïnstalleerd, kunt u niet op de portal inloggen. In dat geval moet het foutieve certificaat eerst worden verwijderd, waarna het (juiste) certificaat opnieuw moet worden geïnstalleerd. Stap 1. Als u voor de eerste keer inlogt ziet u het volgende venster. (3)

4 U dient in dit venster een telefoonnummer en een adres opgeven. Deze worden gebruikt om een eenmalige activeringscode te verstrekken als u zich aanmeldt via een computer die niet geregistreerd is bij Comodo. Plaats vervolgens een vinkje bij "Installeer mijn digitale certificaat...". Klik op "Doorgaan". Stap 2. U dient in het volgende venster dat verschijnt akkoord te gaan met de voorwaarden van Comodo. Zet een vink bij Akkoord en Klik op "Verzenden". Stap 3. Het volgende venster verschijnt, met een melding. (4)

5 Klik in deze melding op "Yes". Stap 4. In het volgende venster dat verschijnt klikt u in de melding opnieuw op "Yes". (5)

6 Stap 5. In het volgende venster gaat u akkoord met de voorwaarden van PwC. U heeft nu toegang tot de portal, de aanmeldingsprocedure is afgerond. (6)

7 Inloggen op een andere computer Als u met een andere computer op de portal wilt inloggen dan de computer waarop het certificaat is geïnstalleerd, moet u zich opnieuw aanmelden bij Comodo. Daarvoor ontvangt u een activeringscode op het geregistreerde adres. De code kan ook per sms worden ontvangen. Selecteer de juiste radioknop en klik op "Doorgaan". (7)

8 Vul in dit venster de activeringscode in. Klik op "Doorgaan". Als er al een certificaat op de computer is geïnstalleerd, krijgt u hiervan een melding en moet een keuze worden gemaakt uit de geïnstalleerde certificaten. Hierna hebt u toegang tot de portal. (8)

9 Welkom In dit venster wordt het aantal aangiften en rapportages getoond dat nog door u goedgekeurd moet worden alsmede het aantal rapportages dat ter inzage op de portal is geplaatst. Als u met de muis naar het getal gaat dat achter de aangiften en rapportages ter goedkeuring en rapportages ter inzage staat, dan verschijnt een. Klikt u vervolgens met de muis op het getal, dan verschijnt het venster met het gedetailleerde overzicht van de aangiften, de rapportages of de nieuwsbrieven. (9)

10 1.2. Contacten Bij de rubriek "Welkom" worden in het tabblad Contacten uw gegevens getoond. Via de knop kunt u deze gegevens wijzigen. Uw intermediair ontvangt een e- mailbericht waarin een voorstel tot wijziging staat. Nadat uw intermediair de wijziging heeft doorgevoerd, ontvangt u ter bevestiging een bericht. (10)

11 Alle berichtenverkeer van de portal (bijvoorbeeld het eerste gedeelte van uw wachtwoord of het bericht dat er een aangifte op de portal is geplaatst die u moet goedkeuren) verloopt via het adres dat hier ingevuld is. (11)

12 1.3. Zoekfunctie In de portal is een zoekfunctie aanwezig waarmee u gericht kunt zoeken naar aangiftes en rapportages. In elke rubriek, met uitzondering van de rubrieken "Welkom" en "Beheer", is het veld vul hier uw zoekterm in aanwezig: In dit veld geeft u de tekst op waarnaar gezocht moet worden (zoekopdrachten moeten uit minimaal twee karakters bestaan) en drukt op ENTER. Alle aangiften worden getoond waarvan de ingevoerde zoekterm voorkomt in een of meerdere van de kolommen. Moeten alle aangiften of rapportages getoond worden, maak dan het veld leeg en druk op ENTER. Er is eveneens een uitgebreid zoekvenster beschikbaar. Klik daarvoor op de link Geavanceerd zoeken. Hier kunt u gedetailleerd aangeven waarnaar u zoekt. Zo kan bijvoorbeeld eenvoudig een overzicht worden gekregen van alle aangiften die nog goedgekeurd moeten worden. Afhankelijk van hetgeen u selecteert bij Zoeken binnen verschijnen er nog extra velden waarin u zoekargumenten kunt invullen. Klik op de knop starten. om de zoekopdracht te (12)

13 (13)

14 1.4. Fiscaal Bij de rubriek "Fiscaal" worden in het tabblad Overzicht alle aangiften getoond die u nog moet goedkeuren of die door u zijn goedgekeurd. Tevens is er voor elk type aangifte een tabblad aanwezig, waarin alle aangiften van dat bepaalde type getoond worden die u nog moet goedkeuren of die door u zijn goedgekeurd. Heeft uw intermediair aangegeven dat u meerdere portals kunt bekijken, dan toont de keuzelijst rechtsboven het overzicht van welke cliënt de aangiften getoond kunnen worden. Klikt u op de knop, dan worden de detailgegevens van de aangifte getoond. Tevens is in dit venster de aangifte als pdf-document aanwezig. (14)

15 Als u een notitie wilt toevoegen, dan kunt u in het notitieveld de notitie typen en vervolgens op de knop klikken. Om aan te geven dat u de aangifte heeft gecontroleerd, zet u een vinkje bij de tekst die begint met Voordat u de aangifte kunt goedkeuren (15)

16 Gaat u akkoord met de aangifte, dan klikt u op de knop. Bent u het niet eens met de aangifte, dan klikt u op de knop. In het venster dat dan verschijnt, geeft u een reden voor weigering en klikt u vervolgens op OK. Als de aangifte IB of VpB door u is goed- of afgekeurd, wordt u hierover per geïnformeerd. (16)

17 1.5. Dossier/Rapportages Bij de rubriek "Dossier/Rapportages" worden alle documenten getoond die ter goedkeuring of ter inzage tijdelijk en permanent op uw portal zijn geplaatst. Met de knop opent u een nieuw venster waarin u het bestand, afhankelijk van de gebruikersrechten, kunt inzien en accorderen Nieuws Bij de rubriek "Nieuws" worden de nieuwsbrieven van uw intermediair getoond. Deze optie is nog niet in gebruik. (17)

18 1.7. Fiscaal archief In de rubriek "Fiscaal archief" worden in het tabblad Overzicht alle aangiften getoond die door u zijn afgekeurd of door de Belastingdienst goed-of afgekeurd zijn. Tevens is er voor elk type aangifte een tabblad aanwezig, waarin alle aangiften van dat bepaalde type getoond worden die door u goedgekeurd of afgekeurd zijn. Tevens is er voor elk aangiftejaar een tabblad aanwezig, waarin alle aangiften van dat bepaalde jaar getoond worden die door u goedgekeurd of afgekeurd zijn. Heeft uw intermediair aangegeven dat u meerdere portals kunt bekijken, dan toont de keuzelijst rechtsboven het overzicht van welke cliënt de aangiften getoond kunnen worden. Met de knop kunt u de berichten inzien: 1.8. Beheer Als u meerdere portals hebt (bijvoorbeeld een holding met meerdere bv s), en u wilt alle portals van uw bv s bekijken, dan hoeft u maar één keer in te loggen om alle portals te bekijken. (18)

19 Holdingportal Nadat uw intermediair de holdingportal-optie heeft geactiveerd, kunt u op een van uw portals aangeven welke andere portals gelijktijdig getoond moeten worden. U geeft dit aan in de rubriek "Beheer". Met het tabblad Holdingportal hebt u een overzicht van de gekoppelde portal(s). Klik op de knop venster verschijnt: om de portals toe te voegen. Het volgende Vul de gebruikersnaam en het wachtwoord in van de onderneming waarvan de gegevens eveneens getoond moeten worden. Klik op de knop om de (19)

20 gegevens op te slaan. Moet er nog een onderneming worden toegevoegd, klik dan weer op deze knop. PwC kan deze werkzaamheden van u overnemen, en de onderliggende dochterportalen voor u koppelen aan de holding portal Extra cliëntgebruikers Via de tab Extra cliëntgebruikers kan naast de hoofdgebruiker aan maximaal 10 andere gebruikers bij u toegang tot de portal worden verleend. Voor deze extra functionaliteit kunt u contact opnemen met de contactpersoon van uw intermediair. Nadat uw intermediair een aanpassing heeft gedaan in het systeem, en u daarvan op de hoogte heeft gesteld dient u voor het toevoegen van extra clientgebruikers het volgende te doen. Klik op de tab Extra cliëntgebruikers en het onderstaande venster verschijnt. (20)

21 Met de knop kunt u een nieuwe extra cliëntgebruiker toevoegen. U ziet het onderstaande venster waarin u in drie stappen de gegevens en rechten van de gebruiker kunt vastleggen. In de eerste van de drie stappen vult u de gegevens van de nieuwe gebruiker in. Met de knop gaat u, indien er sprake is van een holdingportal, naar het venster waarin u aangeeft tot welke vennootschappen de extra cliëntgebruiker toegang heeft. Indien een holdingportal niet aanwezig is, dan wordt deze stap overgeslagen. (21)

22 Klikt u weer op. dan komt u in het scherm waarin u aangeeft welke rechten de extra clientgebruiker heeft In dit venster bepaalt u bij het onderdeel Rechten welke rechten de extra cliëntgebruiker heeft voor de verschillende rubrieken van de cliëntportal. Als hem deze toegang wordt verleend, ziet de gebruiker dit tabblad voortaan in het venster Welkom. U kunt vervolgens ook aangeven of de gebruiker de informatie bij dit tabblad alleen mag (22)

23 inzien of ook kan accorderen. Hetzelfde kunt u doen bij de rubrieken Aangiften + archief, Dossier en bij Nieuws. Als u de rechten hebt toegekend, klikt u op de knop om naar stap 3 te gaan. In dit venster hebt u een overzicht van de gegevens die u voor de nieuwe gebruiker hebt ingevoerd. Als u akkoord gaat met de disclaimer, kunt u met de knop de gegevens van de gebruiker definitief toevoegen. Het eerste gedeelte van het wachtwoord ontvangt de gebruiker per . Het tweede gedeelte van het wachtwoord zal door u verstrekt moeten worden aan de nieuwe gebruiker. (23)

24 Met de knop kunt u nu opnieuw extra cliëntgebruikers aanmaken. Met de knop kunt u de gegevens van eerder toegevoegde gebruikers inzien en wijzigen. Als u bij een extra cliëntgebruiker op de knop klikt, ziet u het volgende detailvenster: (24)

25 Hier kunt u gegevens van de cliëntgebruiker wijzigen of de gebruiker verwijderen. U kunt hiervoor de knoppen en gebruiken. Ook kunt u met de knop een nieuw wachtwoord voor de gebruiker aanvragen. Als u op de knop venster: heeft geklikt ziet u het volgende (25)

26 Klik op "Ja" om te bevestigen, op "Nee" om te annuleren. Als u bevestigt ziet u onderstaand venster: Het wachtwoord is gewijzigd. De nieuwe gebruikersnaam en de eerste vier karakters van het wachtwoord zijn naar de gebruiker verzonden. U ontvangt zelf de laatste vier karakters van het wachtwoord per . Deze kunt u aan de gebruiker verstrekken. (26)

27 1.9.3 Wachtwoord vergeten Via het (blauwe) aanmeldscherm, op te starten via het internet adres https://pwc.clientportal.nl/, kan de functionaliteit wachtwoord vergeten aangeroepen worden. Op het moment dat u niet meer in het bezit bent van het 1 e dan wel 2 e gedeelte van het wachtwoord kunt u gebruik maken van deze functie. U vult uitsluitend de gebruikersnaam van uw Client Portal in en drukt daarna op de link zoals in de afbeelding weergegeven. (27)

28 Daarna verschijnt het volgende scherm waarin aangegeven wordt dat u het wachtwoord vergeten bent alsmede het bij ons bekende -adres en het Mobiele nummer Zijn deze akkoord, dan kunt op de knop Aanvragen klikken. Zo niet breekt met u met de knop Annuleer de aanvraag af en neemt u contact op met uw PwC contactpersoon Wachtwoord wijzigen Het bestaande wachtwoord wijzigen doet u door u met de gebruikersnaam en het bijhorende wachtwoord aan te melden in Client Portal, daarna via tabblad Contacten, onderdeel Gebruiksgegevens, de knop wachtwoord wijzigen te activeren. (28)

29 (29)

Winkelparade.nl. De krant voor winkelen in Nederland. Handleiding Winkelparade Parade Basis

Winkelparade.nl. De krant voor winkelen in Nederland. Handleiding Winkelparade Parade Basis Winkelparade.nl De krant voor winkelen in Nederland Handleiding Winkelparade Parade Basis Inhoudsopgave Inloggen...3 Het hoofdmenu...4 Mijn zoekwoorden invoeren of wijzigen... 5 Een nieuw nieuwsbericht

Nadere informatie

Gebruikersinstructie Mijn Bol voor gebruikers van Mijn Bol. Denk ondernemend. Denk Bol. Helpdesk voor Mijn Bol t. (024) 36 66 951

Gebruikersinstructie Mijn Bol voor gebruikers van Mijn Bol. Denk ondernemend. Denk Bol. Helpdesk voor Mijn Bol t. (024) 36 66 951 Gebruikersinstructie Mijn Bol voor gebruikers van Mijn Bol Datum: d.d. 26-11-2014 Helpdesk voor Mijn Bol t. (024) 36 66 951 Denk ondernemend. Denk Bol. Inhoudsopgave 1. Welke voordelen biedt Mijn Bol?...

Nadere informatie

TIP: Op elke pagina in SalarOnline vindt u een tekst ballon met?, zodra u hierop klikt krijgt u de help voor de betreffende pagina.

TIP: Op elke pagina in SalarOnline vindt u een tekst ballon met?, zodra u hierop klikt krijgt u de help voor de betreffende pagina. Welkom bij SalarOnline Van uw accountant heeft u een link per e-mail ontvangen. Zodra u op de link klikt krijgt u een wizard. In deze wizard moet u uw gebruikersnaam, wachtwoord en subdomein opgeven. Op

Nadere informatie

Handleiding indienen subsidieaanvraag

Handleiding indienen subsidieaanvraag Handleiding indienen subsidieaanvraag Handleiding indienen subsidieaanvraag versie 4.2.3 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 2. Voordat u kunt beginnen 4 2.1 Aanmaken inlogaccount Subsidieportaal 4 3. Inloggen

Nadere informatie

In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven

In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven Eerste keer inloggen... 1 Werken in extranet... 2 Mijn gegevens... 3 Uitloggen... 4 Boek rit... 4 Ritten... 8 Home... 10 Zoeken... 10 Wachtwoord

Nadere informatie

Handleiding NZa-portaal. voor zorgaanbieders

Handleiding NZa-portaal. voor zorgaanbieders Handleiding NZa-portaal voor zorgaanbieders Versie 1, 30 maart 2011 Inhoud 1. Starten 3 2. Algemene zorgaanbiederspagina 5 3. Download NZa-bestanden 6 4. Individuele zorgaanbiederspagina 7 5. Downloaden

Nadere informatie

Handleiding. PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem

Handleiding. PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem Handleiding PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem Voorwoord Bedankt voor het downloaden van deze handleiding. De handleiding kan gebruikt worden voor het PersoneelsSysteem (www.personeelssysteem.nl),

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING MELDPUNT BESLUIT BODEMKWALITEIT

GEBRUIKERSHANDLEIDING MELDPUNT BESLUIT BODEMKWALITEIT GEBRUIKERSHANDLEIDING MELDPUNT BESLUIT BODEMKWALITEIT Datum 9 maart 2010 Versie 2.0 Document Gebruikershandleiding Meldsysteem Bodemkwaliteit Inhoudsopgave INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE... II 1 INLEIDING...

Nadere informatie

Voordat u gebruik kunt maken van ZorgMail in Intramed, zijn een aantal instellingen nodig:

Voordat u gebruik kunt maken van ZorgMail in Intramed, zijn een aantal instellingen nodig: Hoofdstuk 1 ZorgMail instellen en gebruiken Via Intramed en de applicatie ZorgMail van E-novation Lifeline, kunt u elektronisch en beveiligd gegevens uitwisselen met andere zorgverleners. Dit gaat via

Nadere informatie

Handleiding indienen subsidieaanvraag

Handleiding indienen subsidieaanvraag Handleiding indienen subsidieaanvraag Handleiding indienen subsidieaanvraag versie 4.1.1 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 2. Voordat u kunt beginnen 4 2.1 Aanmaken inlogaccount Subsidieportaal 4 3. Inloggen

Nadere informatie

MijnAccountantsPortal

MijnAccountantsPortal MijnAccountantsPortal - gebruikershandleiding - 1 Inhoudsopgave 1 INLEIDING... 3 Publiek en indeling... 3 2 AANMELDEN BIJ MIJNACCOUNTANTSPORTAL... 4 Inloggen via Philipsen Accountants Adviseurs... 4 Rechtstreeks

Nadere informatie

PE-online. Handleiding voor aanbieders van onderwijs. Versie 3.0 1 januari 2011

PE-online. Handleiding voor aanbieders van onderwijs. Versie 3.0 1 januari 2011 PE-online Handleiding voor aanbieders van onderwijs Versie 3.0 1 januari 2011 Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 1.1 Voor wie is deze handleiding? 3 1.2 Over PE-online 3 1.3 Verantwoordelijkheden van aanbieders

Nadere informatie

Handleiding competitie.nevobo.nl

Handleiding competitie.nevobo.nl De competitiewebsite, welke via http://competitie.nevobo.nl/ te bereiken is, wordt steeds belangrijker in de volleybalcompetities van de Nevobo. In dit document vindt u informatie over de werking van deze

Nadere informatie

Even praktisch. Zo gebruikt u Mijn Verzekeringsmap.

Even praktisch. Zo gebruikt u Mijn Verzekeringsmap. Even praktisch. Zo gebruikt u Mijn Verzekeringsmap. Mijn Verzekeringsmap is de persoonlijke online klantomgeving van Centraal Beheer Achmea. In Mijn Verzekeringsmap ziet u welke verzekering(en) u bij ons

Nadere informatie

Werkinstructie. Inloggen Mijn Merces. Geschreven door: Servicedesk Merces@Work

Werkinstructie. Inloggen Mijn Merces. Geschreven door: Servicedesk Merces@Work Geschreven door: Servicedesk Merces@Work Nummer : WI9700 Versie : 010 Laatste wijziging : September 2013 Auteur : Servicedesk Merces@Work Inloggen op Mijn Merces... 3 Servicevoorwaarden... 6 Mijn Merces...

Nadere informatie

Papierloos vergaderen met NotuBox Handleiding versie 24 februari 2015 Versie 3.3 van de applicatie voor ios

Papierloos vergaderen met NotuBox Handleiding versie 24 februari 2015 Versie 3.3 van de applicatie voor ios Papierloos vergaderen met NotuBox Handleiding versie 24 februari 2015 Versie 3.3 van de applicatie voor ios NotuBiz Trias III K.P. v.d. Mandelelaan 110 3062 MB Rotterdam Telefoon: 010-789 09 90 E-mail:

Nadere informatie

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Versie 1.5 mei 2013 Pagina 1 van 15 Inhoudsopgave 1. Inloggen in Employ UrenOnline 4 2. Instellingen binnen Employ UrenOnline 6 2.1 Contactpersonen 6 2.2 Projecten

Nadere informatie

De inlogpagina van het CMS wordt nu geladen. Vul uw gebruikersnaam en wachtwoord in

De inlogpagina van het CMS wordt nu geladen. Vul uw gebruikersnaam en wachtwoord in Handleiding Content 2 MS Gefeliciteerd met uw keuze voor Content 2 MS, het CMS van Eye for your Vision. Met ons CMS kunt u heel eenvoudig, zonder kennis van de onderliggende techniek, de inhoud van uw

Nadere informatie

Welkom bij SalarOnline

Welkom bij SalarOnline 1 Welkom bij SalarOnline Dit is het stappenplan van SalarOnline. In dit stappenplan vindt u de werkwijze van de meest gebruikte functies van SalarOnline. Indien u vragen of problemen heeft met de werking

Nadere informatie

Handleidingen website & pool SVNL voor organisators

Handleidingen website & pool SVNL voor organisators Handleidingen website & pool SVNL voor organisators Let op: Dit document bestaat uit twee handleidingen: Pagina 2: Handleiding voor de website voor organisators Pagina 14: Uitleg en handleiding voor de

Nadere informatie

Versie 1.0 dd.14-3-2011. Beheerderhandleiding MobiDM 3.6.2

Versie 1.0 dd.14-3-2011. Beheerderhandleiding MobiDM 3.6.2 Versie 1.0 dd.14-3-2011 Beheerderhandleiding MobiDM 3.6.2 Index 1. INLEIDING... 2 1.1. GEBRUIKTE SYMBOLEN... 2 1.2. UW DIENSTVERLENER... 3 2. INGEBRUIKNAME MOBIDM... 3 2.1. ALGEMEEN... 3 2.2. INLOGGEN...

Nadere informatie

Handleiding SpinOffice CRM April 2013

Handleiding SpinOffice CRM April 2013 Handleiding SpinOffice CRM April 2013 Als nieuwe gebruiker van SpinOffice CRM is het van belang een goed beeld te hebben van de mogelijkheden van onze slimme applicatie. SpinOffice voegt een centraal adressenbestand

Nadere informatie

PERSOONLIJKE INSTELLINGEN...

PERSOONLIJKE INSTELLINGEN... Handleiding Bouwberichten INLEIDING... 1 TOEGANG TOT BOUWBERICHTEN... 2 VASTE SCHERMONDERDELEN... 2 PERSOONLIJKE INSTELLINGEN... 4 NAAM, MAILADRES EN EXCEL-VERSIE... 4 ZOEKFILTERS... 4 EXCEL-RAPPORTAGES...

Nadere informatie

Handleiding Ruitenburg Online. Cliënt versie 3.5

Handleiding Ruitenburg Online. Cliënt versie 3.5 Handleiding Ruitenburg Online Cliënt versie 3.5 2005-2012 Pink Web Applications B.V. Alle rechten voorbehouden. Deze uitgave is alleen bedoeld voor klanten van Pink Web Applications B.V. met een abonnement

Nadere informatie

Handleiding Cliënt Online

Handleiding Cliënt Online Handleiding Cliënt Online Versie 3.0 Handleiding Cliënt Online // 1 2005-2010 Pink Web Applications B.V. Alle rechten voorbehouden. Deze uitgave is alleen bedoeld voor klanten van Pink Web Applications

Nadere informatie

Handleiding backoffice Shop-app Versie 1.1

Handleiding backoffice Shop-app Versie 1.1 Handleiding backoffice Shop-app Inhoudsopgave Algemene instructies & advies... 3 U dient in ieder geval de volgende pagina s in uw basis inrichting op te nemen:... 3 Overig advies & weetjes:... 3 Inloggen...

Nadere informatie

Handleiding webshop Bunzl Retail & Industry. Algemene handleiding

Handleiding webshop Bunzl Retail & Industry. Algemene handleiding Handleiding webshop Bunzl Retail & Industry Algemene handleiding 1 Inhoudsopgave Verkorte handleiding... 3 1. Aanmelding webshop gebruiker via de website van Bunzl... 4 1.1 Wijzigen van uw wachtwoord...

Nadere informatie

Voordat u gebruik kunt maken van ZorgMail in KraamZorgCompleet, zijn een aantal instellingen nodig:

Voordat u gebruik kunt maken van ZorgMail in KraamZorgCompleet, zijn een aantal instellingen nodig: Hoofdstuk 1 ZorgMail instellen en gebruiken Vanuit KraamZorgCompleet is het voortaan mogelijk om via ZorgMail beveiligd te communiceren met andere partijen in de zorg, mits zij ook zijn aangesloten bij

Nadere informatie

Klanthandleiding Digitale Services. Versie 1.0

Klanthandleiding Digitale Services. Versie 1.0 Klanthandleiding Digitale Services Versie 1.0 Inhoudsopgave 1 Systeemeisen/Inloggen... 3 1.1 Systeemeisen... 3 1.2 Inloggen... 3 2 Algemeen... 4 3 Dashboard... 5 3.1 Algemeen... 5 3.2 Taken... 5 3.2.1

Nadere informatie

In deze handleiding leest u hoe u een offerte invult en verstuurt met behulp van de webapplicatie.

In deze handleiding leest u hoe u een offerte invult en verstuurt met behulp van de webapplicatie. Handleiding digitale zorginkoopapplicatie Achmea Zorgkantoor Zorginkoop 2016 In deze handleiding leest u hoe u een offerte invult en verstuurt met behulp van de webapplicatie. Achmea Zorgkantoor 31 mei

Nadere informatie