Proquro Releasenotes 6.1 detail pagina

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Proquro Releasenotes 6.1 detail pagina"

Transcriptie

1 Proquro Releasenotes 6.1 detail pagina Referentie nr. PRQ-5397 Sotering (portal)berichten in SMM aanpassen SMM Mogelijk maken dat berichten zowel oplopend als aflopend gesorteerd kunnen worden getoond. Er is een nieuwe systeemparameters toegevoegd. Deze biedt de mogelijkheid berichten oplopend of aflopend te sorteren. Deze sortering is mogelijk voor alle portals en de supplier portal. Indien de parameter sorteervolgorde berichten wordt ingesteld op aflopend Dan worden berichten als volgt weergegeven. Deze sortering werkt alleen als aan de berichten ook een nummer sortering is meegegeven.

2 PRQ-5691 Balk.htm aanpassingen Portal Mogelijk maken dat de tekst Proquro inkoop startpagina meertalig wordt gemaakt. Tevens moet het mogelijk zijn deze tekst naar eigen believen aan te passen. Het is mogelijk deze tekst aan te passen via een nieuw toegevoegde message in SMM. Zoals bij iedere massage is het mogelijk deze te vertalen, waardoor de tekst ook in andere talen correct wordt weergegeven.

3 PRQ-5797 Indien er bij een catalogusbestelling niets worden ingevuld dan moet een melding verschijnen OCM Mogelijk maken dat er een melding wordt getoond indien er niets word ingevuld bij een catalogusbestelling. Bij het aanmaken van een catalogusbestelling is het veld aantal niet verplicht. Het is dus mogelijk een lege aanvraag aan te maken. Indien er niets wordt ingevuld in het veld aantal en er wordt getracht te aanvraag aan te maken dan word de melding getoond u dient op minimaal 1 regel een aantal in te vullen.

4 PRQ-6784 Rol toevoegen binnen Connect Connect Mogelijk maken dat er een extra rol beschikbaar komt binnen Connect. Met deze rol is het alleen mogelijk uitgevoerde Jobs in te zien. In SMM is nu een extra rol toegevoegd. Indien deze rol voor een gebruiker actief is dan geeft dit het recht om uitgevoerde jobs in te zien. De al bestaande rol beheerder Connect is leading. Indien deze rol is aangevinkte dan is dit voldoende om een gebruiker alle rechten binnen Connect te geven.

5 PRQ-7172 Periode afsluiting per administratie Invoicing mogelijk maken dat de boekingsperiodes per administratie beheerd kunnen worden. Oplossing: op het scherm waar de boekingsperiode wordt beheerd is het mogelijk de periodes per administratie te beheren. Per regel worden de administratie en de daarbij behorende boekingsperiode getoond. De regel kan ge-edit worden. De periodes zijn desnoods in 1x aan te passen zodat de huidige werkwijze ondersteund blijft. Dit laatste is noodzakelijk om klanten met 10-tallen administraties niet met onnodig veel handelingen op te zadelen. Er wordt gecontroleerd op de boekingsdatum op de volgende plekken: - De factuurkop (administratie van de factuurkop) - De boekingsregels (een boekingsregel kan een ander administratienummer hebben als de factuurkop)

6 PRQ-7214 Rapport functionele groepen SMM Mogelijk maken dat er binnen SMM een rapport kan worden opgevraagd waarbij een lijst met functionele groepen en de daarbij behorende gebruikers wordt getoond. Binnen het menu gebruikersgroepen is nu een menu optie toegevoegd rapport functionele groepen. Dit is een.net rapport. Het is verplicht minimaal één functionele groep te kiezen. Er kunnen meerdere functionele tegelijk worden opgevraagd. Er kan gesorteerd worden op: Groepsnaam Groep ID nummer Gebruiker Afdeling Kamernummer Het rapport kan ook worden geëxporteerd naar PDF, Excel of JPG formaat.

7 PRQ-7217 Invoicing export account informatie Connect Uitbreiden van de Accounting _INV_xxx.txt files voor geëxporteerde facturen: Totaalbedrag inclusief BTW Telling van het aantal facturen In de geëxporteerde tekstfile zijn nu opgenomen: Het totaalbedrag inclusief BTW De telling van het aantal facturen De telling van het aantal boekingen

8 PRQ-7342 Overzicht met bestellingen op project OCM Mogelijk maken dat er binnen het overzicht aanvragen op regelniveau gezocht kan worden op project. in het rapport is een kolom 'project' toegevoegd. Deze kolom toont de projecten die op orderregel zijn vastgelegd. Teven is het nu binnen dit rapport mogelijk te zoeken op administratienummer.

9 PRQ-7359 Notificatie bij inactief contract CMM Mogelijk maken date r een melding wordt gegeven indien een inactief contract wordt opgevraagd. Indien een inactief contract wordt opgevraagd word de melding getoond Let op, het gevraagde contract heeft de status Inactief.

10 PRQ-7390 Controle op juistheid IBAN nummers SMM binnen Proquro wordt er niet gecontroleerd of IBAN nummer. Indien er een foutief IBAN nummer is gekoppeld dan verschijnt pas in een later stadium (bijvoorbeeld bij het binnenhalen in EXACT) pas een foutmelding. er wordt nu gevalideerd op IBAN nummber. Dit is echter alleen een waarschuwingscontrole. Het is dus nog wel mogelijk een foutief IBAN nummer op te slaan. Reden hiervoor is het feit dat IBAN validatie verschilt per land en er zouden bijvoorbeeld IBAN codes kunnen zijn die niet gecontroleerd kunnen worden.

11 PRQ-7448 Verplicht maken opmerkingenveld indien gewijzigd contract wordt opgeslagen CMM Mogelijk maken dat het opmerkingenveld dat word getoond bij het opslaan van een gewijzigd contract verplicht is. Het opmerkingenveld is nu een verplicht veld.

12 PRQ-7499 Overzicht processen SMM Het overzicht processen en het overzicht invoicing processen aanpassen naar.net. De overzichten: processen invoicing processen zijn aangepast naar.net. Binnen deze overzichten is het mogelijk te zoeken op naam. Tevens is het mogelijk het getoonde overzicht te exporteren naar PDF, Excel of JPG formaat. Overzicht processen Overzicht invoicing processen

13 PRQ-7626 Multi currency ook in rapporten laten doorwerken CMM Mogelijk maken dat de CMM managementoverzichten ook op basis van multi-currency beschikbaar zijn. Is het mogelijk om een extra selectiescherm toe te voegen aan de rapporten waarin aangegeven kan worden in welke currency het overzicht weergegeven zou moeten worden. Aan de managementoverzichten is een extra selectiebox toegevoegd. Hierin kan worden aagegeven in welke currency het overzichten weergegeven moet worden. Omdat het hier om managementoverzichten met diverse valutakoersen gaat dient de gebruiker/manager er zeker van te zijn dat de conversietabellen t.b.v. de valutakoersen in SMM correct zijn gevuld met een up-todate waarde.

14 PRQ-7818 Make sure ClieOp can only contain Bank and Postbank accounts Payment Indien een Clieop bestand gegenereerd wordt dient er een extra validatie uitgevoerd te worden op banktype. Dit type mag alleen Bank of Postbank zijn. Er vindt nu een extra validatie plaats op banktype bij het aanmaken van betalingsbatches die resulteren in een ClieOp bestand (ClieOp export file) Het banktype moet of Bank of Postbank zijn. Het aanmaken van een betalingsbatch naar een IBAN nummer is dus niet mogelijk. Hier gelden de volgende uitzonderingen: Bij handmatige betalingen (genereren geen ClieOp bestand) is het wel mogelijk aan een IBAN nummer te betalen Bij het aanmaken van betalingsbatches met een factuurstatus anders dan betaling (genereren geen ClieOp bestand) is het wel mogelijk aan een IBAN nummer te betalen

15 PRQ-7839 Invoice marked as denies (betwist) should be blocked for approval Invoicing Mogelijk maken dat er meer informatie wordt getoond indien getracht wordt een factureringsschema wordt verwijderd. Een schema kan nu niet worden verwijderd omdat deze bijvoorbeeld nog gekoppeld is aan contracten. Alleen welke contracten is onduidelijk. Het factureringsschema toont nu drie opties: Aanpassen Verwijderen Details Indien voor details wordt gekozen verschijnt er een popup waarin alle gekoppelde contracten worden getoond.

16 PRQ-7849 Veld aantal dagen moet niet worden getoond voor bepaalde CMM condities SMM Het veld aantal dagen wordt getoond voor alle CMM condities, dit is verwarrend, aangezien het aantal dagen alleen betrekking heeft op de conditie betalingscondities. Het veld aantal dagen wordt niet meer getoond voor de volgende condities: Invoerrechtcondities Leveringscondities Verpakkingsconditie Conditietypen Alleen voor de conditie betalingsconditie wordt het veld aantal dagen getoond.

17 PRQ-7855 Invoice marked as denies (betwist) should be blocked for approval Invoicing Mogelijk maken dat een factuur die is aangemerkt als betwist niet goedgekeurd kan worden Een betwiste factuur kan niet worden goedgekeurd.

18 PRQ-7905 De logging wordt niet getoond indien een actie wordt uitgevoerd namens iemand anders Invoicing Indien een actie binnen Invoicing wordt uitgevoerd namens iemand anders dan dient dit op identieke manier gelogd te worden als binnen OCM. Binnen Invoicing wordt alleen de gebruiker getoond en niet gebruikers namens zoals in OCM het geval is. Indien binnen Invoicing de rechten worden overgenomen van iemand anders dan wordt dit getoond als gebruiker x namens gebruikers y. Dit wordt getoond links bovenin het scherm, bij het uitvoeren van processtappen en binnen de workflowhistorie. Ook wordt dit getoond in de workflow historie

19 PRQ-7906 Extra bevestiging indien orderregel wordt verwijderd Invoicing Mogelijk maken dat de applicatie vraagt om een extra bevestiging als een boekingsregel wordt verwijderd. Voordat een boekingsregel wordt verwijderd vraagt de applicatie nu om een extra bevesting. De gebruiker heeft de mogelijkheid de boekingsregel te verwijderen of de bewerking te annuleren. Indien er meerdere boekingsregels worden verwijderd wordt er één bevestiging getoond.

20

21 PRQ-7908 Aanpassen overzicht goed te keuren boekingen Invoicing Mogelijk maken dat hett overzicht standard de boekingsregels toont die aan de ingelogd gebruiker zijn toegewezen Binnen het overzicht kan middels een selectievakje een overzicht worden getoond van boekingsregels: Die aan de ingelogde gebruiker zijn toegewezen (selectievakje is aangevinkt) Die aan de groep zijn toegewezen waarvan de gebruiker deel uitmaakt

22 PRQ-7911 Tonen van laatst g de gebruiker/groep in overzicht boekingen in workflow Invoicing Mogelijk maken dat de laatst g de gebruiker of groep wordt getoond in het overzicht boekingen in workflow. De laatst g de gebruiker of groep wordt nu getoond in het betreffende overzicht. De locatie is tussen de kolom workflow stap en on hold. Als alle leden van een groep zijn g d wordt de groep getoond. Indien er geen gebruikers of een groep zijnn geselecteerd wordt er niets getoond.

23 PRQ-7912 Zoekfunctie in scherm selecteer de gebruiker of groep die g d moet worden Invoicing mogelijk maken dat er binnen het scherm "Selecteer de gebruiker of groep die g d moet worden" gezocht kan worden op naam (of deel van de naam zonder wildcards). Binnen de popup die verschijnt Selecteer de gebruiker of groep die g d moet worden is het nu mogelijk te zoeken op naam.

24 PRQ-7920 Layout of position stop sign in billing schedules is confusing CMM If a billing schedule in CMM is modified (for example enddate before start date) a stopsign is shown. however the position is kind of confusing. This layout should be corrected. The stop signs are now displayed on the same line as the editbox

25 PRQ-7927 Opmerkingen icoon is onduidelijk Invoicing Mogelijk maken dat het opmerkingen icoon duidelijke informatie toont voor de betreffende gebruiker. Op dit moment is het icoon felrood als er een opmerking in de workflow stap is toegevoegd en grijs in de volgende workflow stap (als er geen opmerking is toegevoegd). Dit is onduidelijk, aangezien de indruk kan bestaan dat er helemaal geen opmerking is geplaatst. Indien de huidige workflow stap geen opmerking heeft, maar de vorige stap wel, dan is het opmerkingen icoon lichtrood gekleurd. Als er een opmerking wordt toegevoegd wordt het icoon felrood. Bij het afsluiten van een workflow waar opmerkingen zijn toegevoegd blijft het icoon felrood. Voor de gebruiker is het dus duidelijk of er ergens in de workflow een opmerking is toegevoegd.

26 PRQ-7960 Some.Net reports are directly displaying results after opening OCM / Invoicing some reports in OCM en Invoicing are directly showing results. This has a negative effect on the performace. This problem is related to the following reports: - open invoices (OCM) > facturen in omloop - summary of bank/giro changes (invoicing) > bank/giro en BTW nummer mutaties - payments / history of paid invoices (invoicing) > historie betaalde facturen - payments / summary of booking lines (invoicing) > overzicht boekingsregels if the report has parameters that can be set, it will not render automatically. If no parameters can be set it opens directly.

27 PRQ-7962 Some.Net reports are showing a stop sign directly after opening OCM / Invoicing some reports in OCM en Invoicing are showing a stop sign indicating a value has to be entered. This problem is related to the following reports: - summary stock value (OCM) > overzicht voorraadwaarde - cost centre performance (invoicing) > kostenplaats performance - payments / payment batch (invoicing) > betalingsbatch - specification batch (invoicing) > specificatie betalingsbatch The stop signs are not displayed anymore directly after opening. Only if no value is entered a stop sign in displayed

28 PRQ-7970 Extra search parameter in search screen don t show invoices with no order acceptances Invoicing Mogelijk maken dat binnen het facturen zoekscherm gezocht kan worden op facturen die voldoen aan de volgende voorwaarden: Gebruik maken van een leverancier met 2-weg matching Nog geen gekoppelde order hebben Het zoekscherm bevat nu een extra selectievakje waarmee gezocht kan worden op facturen waarvan de leverancier gebruik maakt van 2-weg matching of die nog niet zijn gekoppeld aan een order

29 PRQ-7993 Invoicing - feature ("Selecteer de te mailen gebruikers") default enabled/disabled Invoicing Mogelijk maken dat de checkbox selecteer de te mailen gebruiken standaard standaard enabled of disabled is. Als de feature de waarde disabled heeft dan staat het vinkje bij selecteer te mailen gebruiker standaard uit. Het is echter wel mogelijk deze binnen een workflow weer aan te vinken. Als de feature de waarde enabled heeft dan staat het vinkje bij selecteer te mailen gebruiker standard aan. Het is echter wel mogelijk deze binnen een workflow weer uit te vinken. Het betreft de volgende feature: varchar(100); varchar(64); Checkmark enabled=1 disabled=0 if (select FTRS_ID from FTRS where FTRS_NAME=@name)>=0 begin UPDATE FTRS SET FTRS_VALUE=@value WHERE FTRS_NAME=@name; end else begin int; 'FTRS_ID',1; INSERT INTO FTRS(FTRS_ID,FTRS_NAME,FTRS_VALUE,FTRS_CREATION_DATE,FTRS_CREATION_USER,FTRS_L AST_CHANGE_DATE,FTRS_LAST_CHANGE_USER) VALUES(@id,@name,@value,GetDate(), 8888, GetDate(), 8888); end;

30 PRQ-7993 Invoicing - feature ("Selecteer de te mailen gebruikers") default enabled/disabled Invoicing Binnen Jira staat dit issue geboekt als een bug. Echter de oplossing is toch enigszins een verbetering. Als alle BTW velden binnen SMM zijn verborgen en er wordt een nieuwe factuur aangemaakt, dan resulteert de goedkeuren stap in een foutmelding. Indien alle BTW velden disabled zijn binnen SMM dan zorgt de goedkeuren stap van een factuur niet meer voor een foutmelding. Indien alle BTW velden zijn disabled dan krijgt de BTW standaard de waarde 0

31 PRQ-7999 De te mailen gebruiker toont de verkeerde gebruiker in de actieve workflow Invoicing Indien een workflow stap wordt uitgevoerd door een groep is het mogelijk iemand uit deze groep te selecteren. Deze persoon wordt dan g d aangaande de volgende uit te voeren workflowstap. Echter wordt deze geselecteerde gebruiker niet getoond in de actieve workflow. Indien een gebruiker wordt geselecteerd om te worden g d dan wordt deze gebruiker getoond in de actieve workflow.

32 PRQ-8068 Overzicht alle processen default sorteren op naam Invoicing mogelijk maken dat het overzicht processen standaard alfabetisch wordt getoond. het overzicht processen en invoicing processen wordt nu standaard gesorteerd op naam.

33 PRQ-8083 onduidelijkheid bij vastleggen financiële dimensies OCM / SMM Het is niet echt duidelijk hoe financiële dimensies worden vastgelegd bij het aanmaken van een order. Er moet altijd een keuze worden gemaakt, voor alle dimensies moet in ieder geval de instantie <NA> op actief worden gezet en als de bedrijven structuur actief is, dient deze instantie aan alle bedrijven worden gekoppeld. Als er in het scherm de melding: Er zijn geen opties gevonden voor deze financiële dimensie, dan is het systeem dus niet goed ingericht. Indien de NA waarde per financiële dimensie is gekoppeld, dan zal deze waarde standaard worden getoond. Indien de NA waarde inactief is zal de 'maak uw keuze waarde' worden getoond. Men is dan verplicht een keuze op te voeren. In onderstaand is de waarde <NA> aan alle financiële dimensies gekoppeld. Deze keuze wordt standaard zichtbaar. Tenzij de <NA> waarde op inactief staat.

34 Indien op SMM niveau (systeemparameters) is aangegeven dat alle financiële dimensies actief zijn dan dienen deze binnen OCM ook allen te worden gevuld. Alleen dan worden de dimensies meegenomen op de order.

Proquro Releasenotes 5.11 detail pagina

Proquro Releasenotes 5.11 detail pagina Proquro Releasenotes 5.11 detail pagina Referentie nr. PRQ-3749 Selectie op export autorisaties uitbreiden SMM het exporteren van de autorisaties loopt vaak vast aangezien de selecties veel te ruim zijn.

Nadere informatie

Proquro Releasenotes 5.9 detail pagina

Proquro Releasenotes 5.9 detail pagina Proquro Releasenotes 5.9 detail pagina Referentie nr. PRQ-7300 Bij vervangen gebruiker kan contractbeheerder door niet contractbeheerder vervangen worden SMM Bij het vervangen van een gebruiker wordt niet

Nadere informatie

Proquro Releasenotes 5.7 detail pagina

Proquro Releasenotes 5.7 detail pagina Proquro Releasenotes 5.7 detail pagina Referentie nr. PRQ-6877 Besteller en kostenplaats in subject van boekingsworkflow mails Invoicing / SMM Mogelijk maken om de besteller en de kostenplaats op te nemen

Nadere informatie

Proquro Releasenotes 6.2 detail pagina

Proquro Releasenotes 6.2 detail pagina Proquro Releasenotes 6.2 detail pagina Referentie nr. PRQ-4553 Bij beheren gebruikersgegevens naam vermelden in bovenste balk SMM mogelijk maken dat bij het beheren van gebruikersgegevens in SMM ook de

Nadere informatie

Proquro Releasenotes 6.3 detail pagina

Proquro Releasenotes 6.3 detail pagina Proquro Releasenotes 6.3 detail pagina Referentie nr. PRQ-6108 Verwijderen menuitem toevoegen catalogusprofiel SMM Binnen het menu catalogusprofielen is het mogelijk een nieuw profiel toe te voegen. Echter

Nadere informatie

MyDHL+ ProView activeren in MyDHL+

MyDHL+ ProView activeren in MyDHL+ MyDHL+ ProView activeren in MyDHL+ ProView activeren in MyDHL+ In MyDHL+ is het mogelijk om van uw zendingen, die op uw accountnummer zijn aangemaakt, de status te zien. Daarnaast is het ook mogelijk om

Nadere informatie

Gebruikershandleiding scannen personeelsdossiers (PaXS)

Gebruikershandleiding scannen personeelsdossiers (PaXS) Gebruikershandleiding scannen personeelsdossiers (PaXS) Inhoudsopgave Bestanden uploaden... 2 Omschrijving upload applicatie... 2 Bestanden uploaden... 3 Bestanden verwerken... 5 Omschrijving PaXS applicatie...

Nadere informatie

Hoe maak ik een verkoop offerte in Newbase?

Hoe maak ik een verkoop offerte in Newbase? Hoe maak ik een verkoop offerte in Newbase? Voor meer informatie, kijk op www.newbase.nl Newbase BV, Hardwareweg 16 1033 MX AMSTERDAM Tel.: 020-6 111 444 Oktober 2013 versie 1.0 pagina 1 van 16 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Handleiding. Fiscaal Parkeren. Server applicaties. Beheer

Handleiding. Fiscaal Parkeren. Server applicaties. Beheer Handleiding Fiscaal Parkeren Server applicaties Beheer Auteur: K. van der Weide 26-07-2017 BySpy Products B.V. 2017 versie 3.0 Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Inleiding 4 Inloggen 5 Menu Fiscaal Parkeren

Nadere informatie

1 van 5 28-4-2016 12:31 Introductie Het importeren van gegevens is een snelle en efficiënte manier om uw financiële en logistieke gegevens in uw administratie te krijgen. U kunt dit doen via [XML, Financiële/Logistieke

Nadere informatie

15 July 2014. Betaalopdrachten web applicatie gebruikers handleiding

15 July 2014. Betaalopdrachten web applicatie gebruikers handleiding Betaalopdrachten web applicatie gebruikers handleiding 1 Overzicht Steeds vaker komen we de term web applicatie tegen bij software ontwikkeling. Een web applicatie is een programma dat online op een webserver

Nadere informatie

ChainWise digitaal factureren

ChainWise digitaal factureren ChainWise digitaal factureren Product ChainWise Bedrijfssoftware Jaar 2016 Alle rechten voorbehouden aan ChainWise Niets in deze uitgave mag worden gebruikt in welke vorm dan ook zonder schriftelijke toestemming

Nadere informatie

Handleiding Shell Card Online Conversie

Handleiding Shell Card Online Conversie Handleiding Shell Card Online Conversie Datum 28 december 2012 Auteur Ruud van Huizen Versie 2.3 Handleiding_Shell_Online_conversie_v2.3 Pagina 1 Inleiding Deze handleiding beschrijft het opzetten en converteren

Nadere informatie

Handleiding. Confronteren van Inkooporders. BELANGRIJK nieuws voor gebruikers van de module Inkoop Order!

Handleiding. Confronteren van Inkooporders. BELANGRIJK nieuws voor gebruikers van de module Inkoop Order! BELANGRIJK nieuws voor gebruikers van de module Inkoop Order! De functie Confronteren Inkoop Orders is grondig vernieuwd en verbeterd. Handleiding Confronteren van Inkooporders 2009 - Copyright Asperion

Nadere informatie

Securing. World. G4S Cash portal

Securing. World. G4S Cash portal Securing Your World G4S Cash portal Handleiding G4S Cash Portal Via het G4S Cash Portal kunt u zelf online al uw contante geldzaken regelen. Dit kan op elk moment van de dag. U kunt o.a. transporten inplannen

Nadere informatie

UNIDIS KLANTENDAG 2013 UW ADMINISTRATIE SEPA PROOF TRAINING

UNIDIS KLANTENDAG 2013 UW ADMINISTRATIE SEPA PROOF TRAINING Pagina 1 van 35 UNIDIS KLANTENDAG 2013 UW ADMINISTRATIE SEPA PROOF TRAINING Pagina 2 van 35 1. SEPA CHECK Ga naar http://www.unidis.nl/ en klik op doe de SEPA check. Zie onderstaande screenshot. U komt

Nadere informatie

Twinfield change list v6.3.5

Twinfield change list v6.3.5 Twinfield change list v6.3.5 Eerste beschikbaarheid: 28 november 2011 Twinfield International NV De Beek 9-15 3871 MS Hoevelaken Nederland V6.3.5 2 van 8 Artikelen Verbetering 4972 Vanaf nu is het mogelijk

Nadere informatie

Handleiding Urenstaat Applicatie

Handleiding Urenstaat Applicatie Inhoudsopgave Inleiding... 2 1. Professional... 3 1.1 Inloggen... 3 1.2 Uren boeken en declaraties indienen... 3 1.2 Maandstaat... 3 1.3 Geboekte uren printen en gereed melden... 3 1.4 Jaaroverzichten...

Nadere informatie

ABAB-Internetboekhouden. Handleiding uitbreidingsmodule: Inlezen Bankafschriften

ABAB-Internetboekhouden. Handleiding uitbreidingsmodule: Inlezen Bankafschriften ABAB-Internetboekhouden Handleiding uitbreidingsmodule: Inlezen Bankafschriften 1. Inleiding..2 2. Aanmaken van het bankbestand.. 2 3. Bankmutaties aanbieden..3 4. Bankafschriften inlezen en verwerken.....4

Nadere informatie

Exporteren naar Exact

Exporteren naar Exact Exporteren naar Exact Inleiding Binnen iedere kinderopvangorganisatie zullen er specifieke vragen zijn over bepaalde processen binnen The Nanny. Met dit document willen wij u een handreiking geven, zodat

Nadere informatie

Handleiding Ariba INVOICING PO

Handleiding Ariba INVOICING PO Handleiding Ariba INVOICING PO Ten behoeve van Suppliers Printdatum 6 november 2012 Documentnaam Handleiding Ariba - Invoicing PO (SUPPLIER).doc Versie Versie 1.0 2012 N.V. Nederlandse Gasunie, Groningen

Nadere informatie

ABAB-Internetboekhouden. Handleiding uitbreidingsmodule: Inlezen Bankafschriften

ABAB-Internetboekhouden. Handleiding uitbreidingsmodule: Inlezen Bankafschriften ABAB-Internetboekhouden Handleiding uitbreidingsmodule: Inlezen Bankafschriften 1. Inleiding..2 2. Aanmaken van het bankbestand.. 2 3. Bankmutaties aanbieden..3 4. Bankafschriften inlezen en verwerken.....4

Nadere informatie

Quick Reference Contact Manager SE

Quick Reference Contact Manager SE Eddon Software BV Rietveldenweg 82 5222 AS s-hertogenbosch The Netherlands T +31 (0)88-235 66 66 F +31 (0)88-235 66 77 E info@eddon.nl W www.eddon.nl Quick Reference Contact Manager SE Block: Contact Manager

Nadere informatie

Getting Started Guide

Getting Started Guide Getting Started Guide Basecone gebruikershandleiding Verwerken van documenten Inkoop en Verkoop versie 1.0 september 2012 Welkom bij Basecone! Met deze gebruikshandleiding Verwerken voorzien wij u van

Nadere informatie

FO Gebruikersadministratie

FO Gebruikersadministratie 2 maart 2015 FO Gebruikersadministratie Release 15.02 Created with Axure RP Pro Inhoudsopgave 1. Gebruikersadministratie... 3 2. Gebruikersadministratie - Navigatie... 4 2.1. Suwinet Inkijk Pagina... 4

Nadere informatie

ABAB-Internetboekhouden. Handleiding uitbreidingsmodule: Inlezen Bankafschriften

ABAB-Internetboekhouden. Handleiding uitbreidingsmodule: Inlezen Bankafschriften ABAB-Internetboekhouden Handleiding uitbreidingsmodule: Inlezen Bankafschriften 1. Inleiding..2 2. Aanmaken van het bankbestand.. 2 3. Bankmutaties aanbieden..3 4. Bankafschriften inlezen en verwerken.....4

Nadere informatie

15 July 2014. Betaalopdrachten web applicatie beheerders handleiding

15 July 2014. Betaalopdrachten web applicatie beheerders handleiding Betaalopdrachten web applicatie beheerders handleiding 1 Overzicht Steeds vaker komen we de term web applicatie tegen bij software ontwikkeling. Een web applicatie is een programma dat online op een webserver

Nadere informatie

Handleiding ChainWise Digitaal factureren

Handleiding ChainWise Digitaal factureren Handleiding ChainWise Digitaal factureren Versie: 1.1 Datum: februari 2013 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Voorbereiding... 4 2.1 E-mail sjabloon aanpassen... 4 2.2 Instellen from en bcc adres, subject...

Nadere informatie

EDUscope Administratie Te Laat

EDUscope Administratie Te Laat EDUscope Administratie Te Laat EDUscope versie 3.22.0 Bergerweg 110 6135 KD Sittard 046 4571830 1 INHOUD 2 Inleiding... 3 3 Inrichten... 3 3.1 Te Laat Redenen... 3 3.2 Te Laat Acties... 4 4 Registratie

Nadere informatie

Boekhouding Exact Online: Koppeling gebruiken Exact Online - Koppeling gebruiken Er is een koppeling ontwikkelt om via een webservice gegevens uit te

Boekhouding Exact Online: Koppeling gebruiken Exact Online - Koppeling gebruiken Er is een koppeling ontwikkelt om via een webservice gegevens uit te Exact Online: Koppeling gebruiken Exact Online - Koppeling gebruiken Er is een koppeling ontwikkelt om via een webservice gegevens uit te wisselen met Exact Online. Deze koppeling brengt een aantal interessante

Nadere informatie

2.ouderbeleid.3.plaatsingsprocedure werk admini Pagina 1 van 14

2.ouderbeleid.3.plaatsingsprocedure werk admini Pagina 1 van 14 2.ouderbeleid.3.plaatsingsprocedure werk admini Pagina 1 van 14 In deze werkinstructies kan alles vinden wat te maken heeft met het onderhoud van het kdadmin programma. Je kunt deze onderdelen vinden in

Nadere informatie

Handboek ZooEasy Online Contacten

Handboek ZooEasy Online Contacten Handboek ZooEasy Online Contacten Datum: juni 2012 Versie: 1.04 Inhoudsopgave 1. ONDERHOUD CONTACTEN... 3 1.1. INLEIDING... 3 1.1.1. KOPPELING BASISTABELLEN... 3 1.1.2. KOPPELING ROLLEN EN AUTORISATIES...

Nadere informatie

Hoe maak ik een verkoop opdracht in Newbase?

Hoe maak ik een verkoop opdracht in Newbase? Hoe maak ik een verkoop opdracht in Newbase? Voor meer informatie, kijk op www.newbase.nl Newbase BV, Hardwareweg 16 1033 MX AMSTERDAM Tel.: 020-6 111 444 Juni 2013 versie 1.0 pagina 1 van 15 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2008/10/06

Release Notes. Afdrukdatum: 2008/10/06 Release Notes Afdrukdatum: 2008/10/06 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

PERIODEAFSLUITING 2018

PERIODEAFSLUITING 2018 PERIODEAFSLUITING 2018 Voorwoord Dit document is geschreven ter ondersteuning van de periodeafsluiting. Het maakt stapsgewijs duidelijk welke stappen er gevolgd moeten worden om een periode correct af

Nadere informatie

Handleiding. Autotaal Easy-work

Handleiding. Autotaal Easy-work Handleiding Autotaal Easy-work Module: Betaalbestanden (CLIEOP03 Export) Easy-work Versie 599 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Inleiding... 3 Technische informatie...3 Instellingen algemeen...3 Instellingen

Nadere informatie

AAN DE SLAG MET DE QDAC AUDITFILE VIEWER

AAN DE SLAG MET DE QDAC AUDITFILE VIEWER AAN DE SLAG MET DE QDAC AUDITFILE VIEWER INHOUD Inleiding... 2 Het uiterlijk van QDAC light... 2 Bestandsformaten... 2 Standaardanalyses... 3 Filters en knoppen... 3 De rode draad... 4 Openen van een Auditfile...

Nadere informatie

Handleiding gebruik Citymail

Handleiding gebruik Citymail Handleiding gebruik Citymail Versie : 4.0.1 Jaar : 2014 Auteur : Citymail BV / Charly Traarbach Citymail BV Copyright 1 Citymail BV, Nederland 2014 Niets uit dit document mag worden vermenigvuldigd en/of

Nadere informatie

Wat is nieuw in deze handleiding: Dit is een nieuwe handleiding welke nieuwe functies beschrijft.

Wat is nieuw in deze handleiding: Dit is een nieuwe handleiding welke nieuwe functies beschrijft. Doel Module Fronter 92 Dit document is gemaakt door Fronter Ltd fronter.com. Het document mag alleen gekopieerd of digitaal verspreid worden volgens contract of in overeenstemming met Wat is nieuw in deze

Nadere informatie

Aanvulling handleiding SupportWin. (voor SupportWin versie 7.0)

Aanvulling handleiding SupportWin. (voor SupportWin versie 7.0) Aanvulling handleiding (voor versie 7.0) Informatie Breekveldt Automatisering B.V. kunt u bereiken op het volgende adres: Breekveldt Automatisering B.V. Brinkstraat 30 6721 WV BENNEKOM Tel.: (0318) 49

Nadere informatie

Werkinstructie mijn.cromvoirtse.nl offertes en orders aanmaken.

Werkinstructie mijn.cromvoirtse.nl offertes en orders aanmaken. Werkinstructie mijn.cromvoirtse.nl offertes en orders aanmaken. Inloggen Ga naar: mijn.cromvoirtse.nl Hier krijg je het volgende inlogscherm te zien: Voer gebruikersnaam en wachtwoord in. Let op: Alleen

Nadere informatie

Release notes RELEASENOTES: VENDORLINK JANUARI Gepubliceerd: 29 januari 2017 Release is gepland op: 27 januari 2017.

Release notes RELEASENOTES: VENDORLINK JANUARI Gepubliceerd: 29 januari 2017 Release is gepland op: 27 januari 2017. RELEASENOTES: VENDORLINK JANUARI 2017 Gepubliceerd: 29 januari 2017 Release is gepland op: 27 januari 2017 Versie: 1 VendorLink B.V. Vendelier 4 VII 3905 PA Veenendaal T 0318 70 13 71 1 Inhoud Inleiding...

Nadere informatie

Deutsche Bank Global Transaction Banking. Internet Bankieren. Beheren. www.deutschebank.nl

Deutsche Bank Global Transaction Banking. Internet Bankieren. Beheren. www.deutschebank.nl Deutsche Bank Global Transaction Banking Internet Bankieren Beheren www.deutschebank.nl Internet Bankieren Beheren 2 Beheren U heeft toegang tot Beheren via het menu links op het scherm. Via Beheren beheert

Nadere informatie

Inkoopfactuurbeheer. Datum: , by MKG Nederland B.V. Ontwerp: MKG Nederland B.V.

Inkoopfactuurbeheer. Datum: , by MKG Nederland B.V.  Ontwerp: MKG Nederland B.V. Datum: 13-3-2015 Ontwerp: MKG Nederland B.V. Auteur: MKG Nederland B.V. MKG versie: V004025A00-01 2015, by MKG Nederland B.V. www.mkg.nl Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar

Nadere informatie

MatrixKozijn OrderRegistratie 3.2 SP2 Build 509

MatrixKozijn OrderRegistratie 3.2 SP2 Build 509 MatrixKozijn OrderRegistratie 3.2 SP2 Build 509 Nieuw Bestelorder De inkomststatus in het zoekscherm voor bestelorders bevat betere omschrijvingen en wordt gekleurd weergegeven. Indien er geen leverdata

Nadere informatie

Abonnement+ Algemeen. Verklaring menubalk Abonnement+

Abonnement+ Algemeen. Verklaring menubalk Abonnement+ Algemeen Met behulp van Abonnement+ kunt u abonnementen vastleggen met meerdere artikelen, zoals dit ook in de factuuropdracht van Multivers ingevoerd kan worden. Men kan hierbij per abonnement meerdere

Nadere informatie

Invoice Portal. Handleiding

Invoice Portal. Handleiding Invoice Portal Handleiding Inhoud Invoice Portal... 3 Activerings e-mail... 3 Account activeren... 4 Inloggen Invoice Portal... 4 Facturenscherm... 5 Selectiemogelijkheden... 6 Enkelvoudige downloads...

Nadere informatie

Handleiding Finaciële Module

Handleiding Finaciële Module Handleiding Financiële Module 1 Inhoudsopgave Abonnementen en diensten factureren... 2 Een losse factuur maken... 5 Factuuroverzicht bekijken en facturen verzenden... 6 De factuur... 7 SEPA exporteren...

Nadere informatie

Quickstart. Browser instellingen

Quickstart. Browser instellingen Browser instellingen Projectadministratie is getest onder : Mac OS 10.3 met Safari versie 1.3 Mac OS 10.4 met Safari versie 2.0.3 (417.9.2) Windows met Internet Explorer versie 6.0.2900.2180. Belangrijke

Nadere informatie

1 Instellingen voor Clieop-bestanden

1 Instellingen voor Clieop-bestanden U kunt vanuit Reeleezee betalingsopdrachten aanmaken en deze in de vorm van een ClieOp - bestand exporteren. ClieOp (CliëntOpdrachten) is de naam van het elektronische bestand dat zakelijke cliënten gebruiken

Nadere informatie

Login scherm : - Ingave van gebruikersnaam (user name) en paswoord (password) - Druk op Login toets om in te loggen

Login scherm : - Ingave van gebruikersnaam (user name) en paswoord (password) - Druk op Login toets om in te loggen Opstarten Open Internet Explorer en ga naar de URL Login scherm : - Ingave van gebruikersnaam (user name) en paswoord (password) - Druk op Login toets om in te loggen Indien gebruiker onbekend is of geen

Nadere informatie

Financieel Management Systeem. Versie beschrijving 4.3. Bizon Software B.V., 2 oktober 2012, versie 20121002 Opgesteld door Jaap van Vugt

Financieel Management Systeem. Versie beschrijving 4.3. Bizon Software B.V., 2 oktober 2012, versie 20121002 Opgesteld door Jaap van Vugt Financieel Management Systeem Versie beschrijving 4.3 Bizon Software B.V., 2 oktober 2012, versie 20121002 Opgesteld door Jaap van Vugt Inhoud 1. ALGEMEEN 3 1.1. TOELICHTING OP DE NIEUWE RELEASE 3 1.2.

Nadere informatie

Handleiding De Sociale Monitor

Handleiding De Sociale Monitor Handleiding De Sociale Monitor Inhoudsopgave Gebruikershandleiding: De Sociale Monitor 2 Bestaande rapportages 7 Een nieuw rapportage aanmaken 9 Het menu 10 Handleiding lokaal beheerders: De Sociale Monitor

Nadere informatie

M7537 In de database opgeslagen documenten opslaan op locatie

M7537 In de database opgeslagen documenten opslaan op locatie Module: Centix4 Office - één gelijktijdige gebruiker M7537 In de database opgeslagen documenten opslaan op locatie Tot nu toe was het alleen mogelijk om in de database opgeslagen documenten alleen te openen

Nadere informatie

Uitleg Eigenaren & Eigenarenafrekening

Uitleg Eigenaren & Eigenarenafrekening Uitleg Eigenaren & Eigenarenafrekening Eigenaar (Gebruiker ) Huis 1 (Object) Huis 2 (Object) Reservering voor n Object, met n gekoppelde Reserveringsoort Reserveringsoort(en) bevat voorwaarden voor de

Nadere informatie

HANDLEIDING Q1500 Voorraadbeheer

HANDLEIDING Q1500 Voorraadbeheer HANDLEIDING Q1500 Voorraadbeheer Pag.: 1 Inhoudsopgave Inleiding...3 Inkoopopdrachten...4 Inkoopopdracht aanmaken...4 Levering maken van inkoopopdracht...9 Inkoopopdracht wijzigen...11 Inkoopopdracht annuleren...12

Nadere informatie

Handleiding Abakus. Inkoopfacturen. Naam handleiding: Inkoopfacturen Product: Abakus Compleet Datum publicatie: 31-12-2014 Versie: 1.

Handleiding Abakus. Inkoopfacturen. Naam handleiding: Inkoopfacturen Product: Abakus Compleet Datum publicatie: 31-12-2014 Versie: 1. Handleiding Abakus Inkoopfacturen 2014 Abakus Compleet Pagina 1 / 9 Inhoud Inhoud... 2 Inleiding... 3 Inkoopfactuur... 3 Boekingsregel(s)... 4 Aanmaken inkooprelatie... 5 Via de Kamer van koophandel...

Nadere informatie

FASTER FORWARD ELEMENTS RELEASENOTES 9.2.1

FASTER FORWARD ELEMENTS RELEASENOTES 9.2.1 FASTER FORWARD ELEMENTS RELEASENOTES 9.2.1 Inhoud CRM... 3 Contactpersonen weergeven bij zoekresultaten... 3 Gearchiveerde documenten weergeven... 3 HDN... 4 HDN bericht niet meer te verwijderen indien

Nadere informatie

Release notes:

Release notes: Applicatie: Alle Module: Algemeen (geen specifieke module) 57923 Uitbreiden relatie systeem instelling met instelling voor het tonen van eigenschappen Nieuwe functionaliteit Vergelijkbaar aan object- en

Nadere informatie

HANDLEIDING Online personeel en salaris

HANDLEIDING Online personeel en salaris HANDLEIDING Online personeel en salaris Inloggen op loket.nl Via https://online.loket.nl/vsp.prd.loket.new/ kunt u inloggen op de online applicatie van loket.nl. U komt op het onderstaande inlogscherm.

Nadere informatie

Shell Card Online e-invoicing Service Gebruikershandleiding. Versie 2.8

Shell Card Online e-invoicing Service Gebruikershandleiding. Versie 2.8 Gebruikershandleiding Versie 2.8 november 2012 Inhoud 1 Voor toegang tot Shell Card Online e-invoicing Service... 3 1.1 Inloggen in Shell Card Online... 3 1.2 Wat als u uw wachtwoord bent vergeten... 3

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2013/03/21

Release Notes. Afdrukdatum: 2013/03/21 Release Notes Afdrukdatum: 2013/03/21 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Handleiding AdminSys. Toolbar versie 1.7 Werkboek versie 1.4

Handleiding AdminSys. Toolbar versie 1.7 Werkboek versie 1.4 Handleiding AdminSys Toolbar versie 1.7 Werkboek versie 1.4 Inhoudsopgave 1. Instellingen 4 1.1. Algemene instellingen 4 1.2. AdminSys instellingen 4 2. Werkboek 4 2.1. Startpagina 4 2.2. Openstaande bedragen

Nadere informatie

Handleiding (Verzender Ontvanger)

Handleiding (Verzender Ontvanger) Handleiding (Verzender Ontvanger) Anachron B.V. Steven Nijholt & Maarten Wiggers 28-02-2014 Version: 1.1 Status: Released Inhoud 1. Over dit document... 3 1.1 List of changes... 3 1.2 Scope... 3 2. Registratie...

Nadere informatie

Inhoud KAS-WEB: HANDLEIDING IDG OPERATOR

Inhoud KAS-WEB: HANDLEIDING IDG OPERATOR KAS-WEB: HANDLEIDING IDG OPERATOR Inhoud 1. IdentityGuard starten... 2 2. User beheer via IdentityGuard Administration... 3 2.1 User Accounts... 3 2.1.1. Go To Account... 3 2.1.2. Find Accounts... 4 2.2

Nadere informatie

Handleiding API Koppeling Twinfield FysioRoadmap 5.3 December 2015

Handleiding API Koppeling Twinfield FysioRoadmap 5.3 December 2015 Handleiding API Koppeling Twinfield FysioRoadmap 5.3 December 2015 API Koppeling Twinfield Deze handleiding gaat over de API koppeling met Twinfield. Met deze koppeling worden alle facturen die in FysioRoadmap

Nadere informatie

Met deze module heeft u de mogelijkheid om gemakkelijk, snel en efficiënt uw documenten als naslag in Unit 4 Multivers te koppelen.

Met deze module heeft u de mogelijkheid om gemakkelijk, snel en efficiënt uw documenten als naslag in Unit 4 Multivers te koppelen. Handleiding Office+ Introductie Met de module Office+ gaat een lang gekoesterde wens voor vele gebruikers van Unit 4 Multivers in vervulling: eenvoudig koppelen van documenten in relatiebeheer of documentmanagement

Nadere informatie

Handleiding Medewerkersagenda. PlanCare Dossier elektronisch cliënten dossier

Handleiding Medewerkersagenda. PlanCare Dossier elektronisch cliënten dossier Handleiding PlanCare Dossier elektronisch cliënten dossier De agenda in PlanCare 2 De agenda kent verschillende invalshoeken of benaderingswijzen. Centraal staat de Cliëntagenda waar alle afspraken en

Nadere informatie

Opstarten/instellen Sportlink Bond

Opstarten/instellen Sportlink Bond Opstarten/instellen Sportlink Bond Inhoud 1.1 Inloggen... 2 1.2 Instellen voorkeursseizoen en voorkeur waterpolo... 3 1.3 Menustructuur... 4 1.4 Overzichten: Tabellen... 5 1.5 Overzichten: Kolominstellingen

Nadere informatie

Release notes:

Release notes: Applicatie: Alle Module: Algemeen (geen specifieke module) 64098 Auto resize image geeft zwarte randen indien de achtergrond transparant is Gecorrigeerde functionaliteit Als bepaalde types afbeeldingen

Nadere informatie

Tips en Tricks basis. Microsoft CRM Revisie: versie 1.0

Tips en Tricks basis. Microsoft CRM Revisie: versie 1.0 Tips en Tricks basis Microsoft CRM 2016 Revisie: versie 1.0 Datum: 23/03/2016 Inhoud 1. Basisinstellingen... 3 1.1 INSTELLEN STARTPAGINA... 3 1.2 INSTELLEN AANTAL REGELS PER PAGINA... 3 2. Algemene bediening...

Nadere informatie

HANDLEIDING Q2000 Offerte

HANDLEIDING Q2000 Offerte HANDLEIDING Q2000 Offerte Pag.: 1 Inhoudsopgave Inleiding...3 Backoffice...4 Offerte aanmaken...4 Offerte naar order...9 Offerte naar factuur...11 Offerte wijzigen...13 Offerte annuleren...14 Overige...15

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Betaaladvieslijst maken in Twinfield

Gebruikershandleiding. Betaaladvieslijst maken in Twinfield Gebruikershandleiding Betaaladvieslijst maken in Twinfield Betaaladvieslijst maken in Twinfield Inhoud Crediteuren aanmaken... 3 Aanmaken betaalvoorstel... 4 Aanpassen betaalvoorstel... 6 De betaaladvieslijst...

Nadere informatie

Elektronisch factureren

Elektronisch factureren Elektronisch factureren Inleiding Elektronisch Factureren in RADAR is mogelijk vanaf versie 4.0. Deze module wordt niet standaard meegeleverd met de RADAR Update maar is te bestellen via de afdeling verkoop

Nadere informatie

Ridder R8 Financieel: openen nieuw boekjaar

Ridder R8 Financieel: openen nieuw boekjaar Ridder R8 Financieel: openen nieuw boekjaar Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 1. Nieuw boekjaar - Ridder R8 v8... 2 2. Journaalposten verplaatsen naar historie... 6 3. Koppeling met AccountView... 8 4.

Nadere informatie

Automatisering voor Financiële Dienstverleners. Werken met Queries en Merge Documenten. For more information visit our website at www.pyrrho.

Automatisering voor Financiële Dienstverleners. Werken met Queries en Merge Documenten. For more information visit our website at www.pyrrho. Automatisering voor Financiële Dienstverleners Werken met Queries en Merge Documenten For more information visit our website at www.pyrrho.com Date: Document Nr: 30 maart, 2007 UBizzMerge, Versie 4.0 Status:

Nadere informatie

Hoofdstuk 5. Accountgegevens Hoofdstuk 6. Contact Mennens Hoofdstuk 7. Uitloggen Mennens Certificaten... 24

Hoofdstuk 5. Accountgegevens Hoofdstuk 6. Contact Mennens Hoofdstuk 7. Uitloggen Mennens Certificaten... 24 Gebruiksaanwijzingen Inhoudsopgave gebruiksaanwijzingen Mennens Certificaten Hoofdstuk 1. Beginnen en inloggen op Mennens Certificaten... 3-1.1 Taal keuze... 3-1.2 Inloggen... 4 Hoofdstuk 2. Het Startscherm

Nadere informatie

Inboeken van een inkoop factuur in Newbase

Inboeken van een inkoop factuur in Newbase Inboeken van een inkoop factuur in Newbase Voor meer informatie, kijk op www.newbase.nl Newbase BV, Hardwareweg 16 1033 MX AMSTERDAM Tel.: 020-6 111 444 Juni 2013 versie 1.0 pagina 1 van 10 Inhoudsopgave

Nadere informatie

In dit document wordt uitleg gegeven over de inrichting van formulieren binnen Trajectplanner voor

In dit document wordt uitleg gegeven over de inrichting van formulieren binnen Trajectplanner voor Formulieren In dit document wordt uitleg gegeven over de inrichting van formulieren binnen Trajectplanner voor de Functioneel beheerder. Ter verduidelijking zijn op relevante onderdelen eveneens schermvoorbeelden

Nadere informatie

Agenda. Hier kan u het volgende instellen: 1. Afspraak 2. Gebeurtenis 3. Memo 4. Uitvoeren van taak. De volgende schermen zijn beschikbaar:

Agenda. Hier kan u het volgende instellen: 1. Afspraak 2. Gebeurtenis 3. Memo 4. Uitvoeren van taak. De volgende schermen zijn beschikbaar: Module Functie Kaart Kantoorbeheer Agenda UR09070460 Agenda Hier kan u het volgende instellen: 1. Afspraak 2. Gebeurtenis 3. Memo 4. Uitvoeren van taak De volgende schermen zijn beschikbaar: 1. Kalender

Nadere informatie

Opzetten object - overzicht

Opzetten object - overzicht Opzetten object - overzicht In deze tutorial wordt in grote stappen aangegeven wat er voor nodig is om een volledig nieuw product op te zetten in i-reserve. De stappen zijn onderverdeeld in zes stukken,

Nadere informatie

Report generator Gegevens zoeken en kolommen selecteren Rapporten opslaan en beheren... 6

Report generator Gegevens zoeken en kolommen selecteren Rapporten opslaan en beheren... 6 Report generator... 3 1 Gegevens zoeken en kolommen selecteren... 4 2 Rapporten opslaan en beheren... 6 3 Rapporten automatisch laten genereren en versturen... 8 Zoeken binnen resultaten... 11 Report generator

Nadere informatie

1 Inleiding. 3 Handmatig... invoeren zaken basis 4 Verwerken... zaken 5 Afhandelen... van zaken. 7 Uitgebreidere... zaak opties

1 Inleiding. 3 Handmatig... invoeren zaken basis 4 Verwerken... zaken 5 Afhandelen... van zaken. 7 Uitgebreidere... zaak opties 2 Supportdesk Pro Introductie Inhoudsopgave I Supportdesk Pro 3 1 Inleiding... 3 2 Werkwijze... 3 II Zaken 4 1 Introductie... 4 2 Zaken beheren... 4 3 Handmatig... invoeren zaken basis 4 4 Verwerken...

Nadere informatie

Opstarten van de module Overschrijvingen

Opstarten van de module Overschrijvingen Opstarten van de module Overschrijvingen 1 Welkom in de module Beheer overschrijvingen van WinBooks on Web Dit document is ontworpen om u kennis te laten maken met de module Beheer overschrijvingen in

Nadere informatie

Uitzend Software Diensten B.V. UBplus Online. Handleiding voor uitzendbureaus, detachering en payroll bedrijven

Uitzend Software Diensten B.V. UBplus Online. Handleiding voor uitzendbureaus, detachering en payroll bedrijven Uitzend Software Diensten B.V. UBplus Online Handleiding voor uitzendbureaus, detachering en payroll bedrijven Versie 5.0 december 2011 Inhoudsopgave UBplus Gebruik UBplusOnline per klant instellen 2 Gebruik

Nadere informatie

Werkinstructie mijn.cromvoirtse.nl offertes en orders aanmaken.

Werkinstructie mijn.cromvoirtse.nl offertes en orders aanmaken. Werkinstructie mijn.cromvoirtse.nl offertes en orders aanmaken. Inloggen Ga naar: mijn.cromvoirtse.nl Hier krijg je het volgende inlogscherm te zien: Voer gebruikersnaam en wachtwoord in. Let op: Alleen

Nadere informatie

Taxis Pitane Link. (gebruikershandleiding) Censys BV - Eindhoven

Taxis Pitane Link. (gebruikershandleiding) Censys BV - Eindhoven Taxis Pitane Link (gebruikershandleiding) Censys BV - Eindhoven Inhoud Wat is Taxis Pitane Link?... 4 Inloggen in Taxis Pitane Link... 5 Wachtwoord vergeten... 6 Startscherm of hoofdmenu... 7 Helpvensters

Nadere informatie

Central Station Urenregistratie

Central Station Urenregistratie Central Station Urenregistratie Inhoud 1 Inleiding...3 2 Uren boeken in 4 stappen...4 2.1 Stap 1: Urenregistratie starten... 4 2.1.1 Inloggen... 4 2.1.2 Aanmaken nieuw urenformulier (eenmaal per week)...

Nadere informatie

U vult bij gebruikersnaam de gebruikersnaam in Bij wachtwoord vult u het wachtwoord in, let op dat dit hoofdletter gevoelig is

U vult bij gebruikersnaam de gebruikersnaam in Bij wachtwoord vult u het wachtwoord in, let op dat dit hoofdletter gevoelig is Inloggen U vult bij gebruikersnaam de gebruikersnaam in Bij wachtwoord vult u het wachtwoord in, let op dat dit hoofdletter gevoelig is Dan klikt u op de knop login. Als u bent ingelogd komt u in het start

Nadere informatie

Handleiding NarrowCasting

Handleiding NarrowCasting Handleiding NarrowCasting http://portal.vebe-narrowcasting.nl september 2013 1 Inhoud Inloggen 3 Dia overzicht 4 Nieuwe dia toevoegen 5 Dia bewerken 9 Dia exporteren naar toonbankkaart 11 Presentatie exporteren

Nadere informatie

functionaliteit in beide abonnementen (Basis en Compleet) beschikbaar.

functionaliteit in beide abonnementen (Basis en Compleet) beschikbaar. In deze handleiding worden alle functionaliteiten besproken. Door middel van twee iconen wordt aangegeven welke functionaliteit in welke abonnement beschikbaar is. Hieronder een overzicht. Wanneer dit

Nadere informatie

Voordat u de module kunt gebruiken dienen er een aantal zaken te zijn ingesteld:

Voordat u de module kunt gebruiken dienen er een aantal zaken te zijn ingesteld: Sepa betalingen Met deze module kunt u Sepa betaalbestanden aanmaken voor betalingen aan leveranciers. Deze bestanden kunnen vervolgens in uw bankpakket worden ingelezen. Daarnaast worden de gedane betalingen

Nadere informatie

Manual Ingave Inkoopovereenkomst

Manual Ingave Inkoopovereenkomst Manual Ingave Inkoopovereenkomst 1. Login - URL: http://s-bsc.com/rcmpsnl - Gebruikersnaam: geef je login in - Wachtwoord: geef het wachtwoord in - Selecteer Inloggen Ricoh handleiding ingave inkoopovereenkomst

Nadere informatie

Onze Leerkrachten. Geen Informat of iomniwize

Onze Leerkrachten. Geen Informat of iomniwize Onze Leerkrachten Onze Leerkrachten Geen Informat of iomniwize Hier kan je als beheerder de gegevens van alle leerkrachten zien. De lijst toont volgende informatie: De naam van de leerkracht Het e-mail

Nadere informatie

Handleiding. BOA Server applicaties. Controleur

Handleiding. BOA Server applicaties. Controleur Handleiding BOA Server applicaties Controleur Auteur: K. van der Weide BySpy Products B.V. 2017 versie 3.0 26-07-2017 Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Inloggen 3 Menu Controleur 3 Bonnen controleren 4 Bonnen

Nadere informatie

Accordeerder rol. 29 mei 2009 Akyla bv. copyright Akyla bv

Accordeerder rol. 29 mei 2009 Akyla bv. copyright Akyla bv Accordeerder rol 29 mei 2009 Akyla bv copyright Akyla bv Inhoudsopgave 1. INLEIDING... 3 2. ALGEMEEN... 4 2.1 ICOONTJES...5 2.2 OVERZICHTEN... 5 2.3 ROLLEN... 6 2.4 PROCESTYPES...7 3. DE INLENER ROL (ACCORDEERDER)...9

Nadere informatie

W2105 Import Externe Bestanden

W2105 Import Externe Bestanden W2105 Import Externe Bestanden www.mpluskassa.nl Inhoudsopgave 1 Inleiding...3 2 Toevoegen artikel import...4 3 Wijzigen artikel import...9 W2105 Import Externe Bestanden 2 1 Inleiding In deze handleiding

Nadere informatie

Handleiding Ariba INVOICING PO

Handleiding Ariba INVOICING PO Handleiding Ariba INVOICING PO Ten behoeve van Suppliers Printdatum 6 december 2013 Documentnaam Handleiding Ariba - Invoicing PO (SUPPLIER).doc Versie Versie 1.2 2012 N.V. Nederlandse Gasunie, Groningen

Nadere informatie

Handleiding conversie Exact Globe naar Exact Online

Handleiding conversie Exact Globe naar Exact Online Stap 0: Wat doen we wel/niet Wij converteren alleen financiële data. Optioneel documenten en bijlages van de financiële data. BTW-code grondslagen worden niet geconverteerd, de mutaties worden geboekt

Nadere informatie