Voor vervanging van een medewerker uit de logistieke dienst die in brugpensioen ging, zoeken we voor onmiddellijke indiensttreding een:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Voor vervanging van een medewerker uit de logistieke dienst die in brugpensioen ging, zoeken we voor onmiddellijke indiensttreding een:"

Transcriptie

1 Vesta vzw ondersteunt personen met een beperking samen met hun familie én netwerk bij het maximaliseren van hun levenskwaliteit. Wij houden hierbij zoveel mogelijk rekening met de individuele noden. Onze medewerkers vervullen hierbij een centrale rol. Daarom investeren wij in de groei van elke medewerker én in verbondenheid. We houden hierbij zoveel mogelijk rekening met de individuele verwachtingen. Hierdoor realiseren wij in de huidige maatschappij een meerwaarde. Bovendien nemen wij actief contact met alle belanghebbenden om zo mee te werken aan maatschappelijke ontwikkelingen. Voor vervanging van een medewerker uit de logistieke dienst die in brugpensioen ging, zoeken we voor onmiddellijke indiensttreding een: MEDEWERKER SCHOONMAAK- HUISHOUDSTER 19u/week Je taakinhoud : Je staat in voor het schoonmaken van de leefruimte/zit- en eetruimte, de keuken, de badkamer, slaapkamers enz van onze cliënten in hun leefgroep. Daarbij organiseer je je werk zelfstandig, maar vanuit overleg met de betrokken leefgroep, zodat cliënten zich thuis kunnen blijven voelen tijdens het uitvoeren van je taak. Je hebt ook een aantal leefgroepoverschrijdende poetsmomenten binnen de woondienst. Je inventariseert en signaleert wat nodig is aan leefgroepbegeleiding voor de aanvulling van producten binnen de leefgroep Je profiel : Je hoogst behaald diploma is diploma secundair onderwijs. Je komt in aanmerking voor de vervanging van een bruggepensioneerde d.w.z. je bent uitkeringsgerechtigd of daarmee gelijk gesteld en hebt niet meer dan 5 jaar werkervaring. Je hebt een basiskennis PC gebruik (Outlook, Word) Indien je over een rijbewijs beschikt is dit een meerwaarde. Je kan je vlot mondeling en schriftelijk uitdrukken in het Nederlands.

2 Je werkt samen in een klein team. Je bent bereid mee te werken volgens de hier te hanteren schoonmaakregels. Je gaat op een respectvolle manier om met informatie en respecteert de privacy van de cliënten. Je neemt gemakkelijk initiatief. Je werkt procesmatig en staat open voor feedback. Je past je, indien nodig en binnen bepaalde grenzen, aan veranderende omstandigheden in je werkomgeving aan. Voeling met onze doelgroep is een pluspunt. Ons aanbod : Je krijgt een contract voor 19u per week, met onmiddellijke indiensttreding. Je wordt betaald volgens je diploma en volgens barema s en regelgeving binnen par. com ( zie website VAPH loonbarema s ) De anciënniteit wordt volgens de reglementering van de subsidiërende overheid meegenomen. Je ontvangt een fietsvergoeding, een treinabonnement of autovergoeding. Je komt terecht in een pluralistische organisatie met een informele sfeer en de nodige aandacht voor persoonlijke professionele groei. Je solliciteert via de website ww.vesta-tnw.be: motivatiebrief en CV stuur je langs deze weg mee in bijlage aan Hilde Wauters, HRD dienst graag tegen 6 november 2016

3 Vesta vzw ondersteunt personen met een beperking samen met hun familie én netwerk bij het maximaliseren van hun levenskwaliteit. Wij houden hierbij zoveel mogelijk rekening met de individuele noden. Onze medewerkers vervullen hierbij een centrale rol. Daarom investeren wij in de groei van elke medewerker én in verbondenheid. We houden hierbij zoveel mogelijk rekening met de individuele verwachtingen. Hierdoor realiseren wij in de huidige maatschappij een meerwaarde. Bovendien nemen wij actief contact met alle belanghebbenden om zo mee te werken aan maatschappelijke ontwikkelingen. Voor versterking van de logistieke dienst van onze voorziening ( tehuis niet werkenden/nursing) zoeken we voor een vervangingscontract langdurige ziekte - een: Multi-inzetbare logistieke medewerker voor SCHOONMAAK / KEUKENHULP / WASSERIJ 19u/week Trekt afwisseling in een job je aan? Dan is dit een kans voor jou! Je taakinhoud : Je staat in voor het schoonmaken van bureau s, inkomhal, zolder, kamers, gangen, Je helpt andere huishoudsters bij de grote schoonmaak van leefentiteiten Je maakt af en toe de busjes en de fietsenstalling proper Je kan af en toe ook ingeschakeld worden bij het poetsen van de leefruimte/zit- en eetruimte, de keuken, de badkamer, slaapkamers enz van onze cliënten. Je springt bij in noodsituaties in de grootkeuken: daar doe je onderhoudstaken en assisteer je bij de verdeling van de maaltijden. De verantwoordelijke van de keuken stuurt je daarin aan. Je zorgt voor het vervoer van maaltijden van op de hoofdlocatie naar een campus in de buurt. Andere taken Je profiel : Je hoogst behaald diploma is lager secundair. Je beschikt over een rijbewijs B en kan vervoer doen met de auto van Vesta. Je hebt een basiskennis PC gebruik (Outlook, Word) Je kan je vlot mondeling en schriftelijk uitdrukken in het Nederlands.

4 Je organiseert je werk zelfstandig, maar vanuit overleg met betrokken medewerkers. Je neemt gemakkelijk initiatief. Je werkt procesmatig en staat open voor feedback. Je past je, indien nodig en binnen bepaalde grenzen, aan veranderende omstandigheden in je werkomgeving aan. Je werkt samen met andere huishoudsters in een klein team. Je bent bereid mee te werken volgens de schoonmaakregels. Je gaat op een respectvolle manier om met informatie en respecteert de privacy van de cliënten. Voeling met onze doelgroep is een pluspunt. Ons aanbod : Een vervangingscontract (voor langdurige ziekte) van 19u/week, betaald volgens je diploma lager secundair en volgens barema s en regelgeving binnen par. com (zie website VAPH loonbarema s) De anciënniteit wordt volgens de reglementering van de subsidiërende overheid meegenomen. Je ontvangt een fietsvergoeding, een treinabonnement of autovergoeding. Je komt terecht in een pluralistische organisatie met een informele sfeer en de nodige aandacht voor persoonlijke professionele groei. Je motivatiebrief met CV en een kopie van de behaalde diploma s of getuigschriften mail je aan Hilde Wauters, HRD dienst (hilde.wauters@vesta-tnw.com) uiterlijk op 15 november 2016.

5 Vesta vzw ondersteunt personen met een beperking samen met hun familie én netwerk bij het maximaliseren van hun levenskwaliteit. Wij houden hierbij zoveel mogelijk rekening met de individuele noden. Onze medewerkers vervullen hierbij een centrale rol. Daarom investeren wij in de groei van elke medewerker én in verbondenheid. We houden hierbij zoveel mogelijk rekening met de individuele verwachtingen. Hierdoor realiseren wij in de huidige maatschappij een meerwaarde. Bovendien nemen wij actief contact met alle belanghebbenden om zo mee te werken aan maatschappelijke ontwikkelingen. Leefgroep De Tilde is een dynamische, interactieve groep met cliënten die op verschillende levensdomeinen individuele sturing nodig hebben maar waarbij het groepsgebeuren daarnaast ook vaak centraal staat. Voor deze leefgroep zijn we op zoek naar een WOONBEGELEIDER/LEEFGROEPBEGELEIDER Voor onmiddellijke indiensttreding/ vervanging zwangerschap/30,4 u Je taakinhoud : Je staat in voor de dagdagelijkse begeleiding van de cliënten in de leefgroep d.w.z. je begeleidt de cliënten a.d.h.v. het handelingsplan, zorgt voor hun praktische opvolging en geeft mee input aan de actuele beeldvorming van de cliënten. Je runt de leefgroep in het hier en nu maar houdt ook rekening met toekomstige ontwikkelingen. Je draagt bij tot een goede dagdagelijkse samenwerking met alle belanghebbenden (vb. familie, andere interne of externe diensten) vanuit de visie van evenwaardig partnership. Je neemt mee verantwoordelijkheid op i.f.v. de permanentie vd leefgroep. Je werkt soms mee aan bepaalde andere taken of projecten. Je profiel : Je beschikt over een diploma opvoeder/begeleider A1 of een diploma A2 in de Jeugd- en Gehandicaptenzorg of Leefgroepenwerking Ervaring met de doelgroep is een pluspunt. Je hanteert een duidelijke begeleidingsstijl met voldoende oog voor sfeer en huiselijkheid.

6 Je geeft in afwisselende mate sturing aan cliënten en, naar gelang de hulpvraag, bied je ondersteuning op maat. Je houdt de balans tussen een professionele betrokkenheid en afstand. Je hanteert een duidelijke dagstructuur, maar gaat hier ook flexibel mee om indien de situatie hierom vraagt. Je communiceert en overlegt helder. Je neemt expertise en ervaringen van het sociaal netwerk van de cliënt mee. Je gaat op een respectvolle manier om met informatie. Je kan je ook vlot mondeling en schriftelijk uitdrukken in het Nederlands. Ons aanbod : Je werkt met een contract 30.4 u/week (mogel. 1j ), vervanging zwangerschap. Je wordt betaald volgens barema s en regelgeving binnen paritair comité ( zie website VAPH loonbarema s ) Je anciënniteit wordt volgens de reglementering van de subsidiërende overheid meegenomen. Je ontvangt een fietsvergoeding/treinabonnement/ of autovergoeding en een groepsverzekering. Je komt terecht in een pluralistische organisatie met een informele sfeer en de nodige aandacht voor persoonlijke professionele groei. Je solliciteert via de website ww.vesta-tnw.be: motivatiebrief en CV stuur je langs deze weg mee in bijlage aan Hilde Wauters, HRD dienst graag tegen 15 november 2016

7 Vesta vzw ondersteunt personen met een beperking samen met hun familie én netwerk bij het maximaliseren van hun levenskwaliteit. Wij houden hierbij zoveel mogelijk rekening met de individuele noden. Onze medewerkers vervullen hierbij een centrale rol. Daarom investeren wij in de groei van elke medewerker én in verbondenheid. We houden hierbij zoveel mogelijk rekening met de individuele verwachtingen. Hierdoor realiseren wij in de huidige maatschappij een meerwaarde. Bovendien nemen wij actief contact met alle belanghebbenden om zo mee te werken aan maatschappelijke ontwikkelingen. Op campus Patershoek wonen cliënten die omwille van leeftijd, gezondheid en/of persoonskenmerken behoefte hebben aan een rustige avondsfeer die bescherming en nabijheid biedt. Veel cliënten hebben tevens nood aan medische en verpleegkundige zorgen (met nadruk op comfortzorg). Daarom is er ook een effectieve nachtdienst nodig. Voor vervanging ziekte zoeken we voor onmiddellijke indiensttreding een: WOONBEGELEIDER/LEEFGROEPBEGELEIDER IN NACHTDIENST voor onmiddellijke indiensttreding voor 19u Je taakinhoud : Je staat in voor de nachtbegeleiding en nachtverzorging van de cliënten in de leefgroep d.w.z. je begeleidt en verzorgt de cliënten zoals omschreven in het handelingsplan, zorgt voor hun praktische opvolging en geeft mee input aan de actuele beeldvorming van de cliënten. Je runt de leefgroep in het hier en nu maar houdt ook rekening met toekomstige ontwikkelingen. Je draagt bij tot een goede samenwerking met alle belanghebbenden (vb. andere interne diensten) vanuit de visie van evenwaardig partnership. Je neemt mee verantwoordelijkheid op i.f.v. de permanentie vd nachtdienst in de woondienst. Je werkt soms mee aan bepaalde andere taken (oa. taak in de wasserij) of projecten. Je profiel : Je beschikt over een diploma opvoeder/begeleider A2 in de Jeugd- en Gehandicaptenzorg/Leefgroepenwerking of verpleegkundige/verzorgende A2.

8 Je komt in aanmerking voor de vervanging van een bruggepensioneerde d.w.z. dat je uitkeringsgerechtigd bent of daarmee gelijk gesteld en je hebt niet meer dan 5 jaar werkervaring/anciënniteit. Ervaring met de doelgroep en verzorging is een pluspunt. Je hanteert een duidelijke begeleidingsstijl met voldoende oog voor sfeer en huiselijkheid. Je biedt ondersteuning op maat aan cliënten Je houdt de balans tussen een professionele betrokkenheid en afstand. Je hanteert een duidelijke werkstructuur, maar gaat hier ook flexibel mee om indien de situatie hierom vraagt. Je communiceert en overlegt helder. Je kunt zeer zelfstandig werken en hebt zin voor verantwoordelijkheid Je neemt expertise en ervaringen van het sociaal netwerk van de cliënt mee. Je gaat op een respectvolle manier om met informatie. Je kan je ook vlot mondeling en schriftelijk uitdrukken in het Nederlands. Ons aanbod : Je krijgt een contract van onbepaalde duur voor 19u/ week in nachtbegeleiding. Je wordt betaald volgens barema s en regelgeving binnen paritair comité (zie VAPH website loonbarema s ) Je anciënniteit wordt volgens de reglementering van de subsidiërende overheid meegenomen. Je ontvangt een fietsvergoeding, een treinabonnement of autovergoeding. Je komt terecht in een pluralistische organisatie met een informele sfeer en de nodige aandacht voor persoonlijke professionele groei. Je solliciteert via de website ww.vesta-tnw.be: motivatiebrief en CV stuur je langs deze weg mee in bijlage aan Hilde Wauters, HRD dienst tegen 20 november 2016

Voorstellingsfiche Vesta vzw

Voorstellingsfiche Vesta vzw Voorstellingsfiche Vesta vzw Vesta vzw Patershoek 4 9111 Belsele T 03/780.95.40 - F 03/766.22.55 info@vesta-tnw.com www.vesta-tnw.be www.facebook.com/vestavzw Even voorstellen Vesta vzw Onze missie Vesta

Nadere informatie

Project Hadewych II. Twintig studio s voor personen met een beperking, verspreid over drie woonvormen

Project Hadewych II. Twintig studio s voor personen met een beperking, verspreid over drie woonvormen Project Hadewych II Twintig studio s voor personen met een beperking, verspreid over drie woonvormen Vesta vzw Patershoek 4 9111 Belsele T 03/780.95.40 - F 03/766.22.55 info@vesta-tnw.com www.vesta-tnw.be

Nadere informatie

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be FUNCTIE: HALFTIJDS CONTRACTUEEL DESKUNDIGE GEZINSDIENST VERVANGINGSOVEREENKOMST NIVEAU B1 B3 (19/38)

Nadere informatie

OCMW DENDERMONDE SOCIAAL HUIS in DENDERMONDE zoekt maatschappelijk werker

OCMW DENDERMONDE SOCIAAL HUIS in DENDERMONDE zoekt maatschappelijk werker OCMW DENDERMONDE SOCIAAL HUIS in DENDERMONDE zoekt maatschappelijk werker Job onbepaalde duur (niet via uitzendkantoren) 1 Ft mw er tewerkgesteld in het Onthaalteam Functieomschrijving Het Sociaal Huis

Nadere informatie

INFORMATIEPAKKET. COÖRDINATOR (m/v)

INFORMATIEPAKKET. COÖRDINATOR (m/v) INFORMATIEPAKKET COÖRDINATOR (m/v) FUNCTIECONTEXT Werkplus is de naam van zowel een sociale werkplaats als een lokaal diensteneconomiebedrijf (LDE) binnen Waregem. Beide bedrijven, actief binnen de sociale

Nadere informatie

stafmedewerker Voorjaar 2018

stafmedewerker Voorjaar 2018 Aanwerving stafmedewerker: verantwoordelijk samen met andere stafmedewerkers voor programmatie en planning van het educatieve aanbod, taakverdeling, coaching van medewerkers en interne kwaliteitszorg Voorjaar

Nadere informatie

Voorjaar I. Missie van het centrum

Voorjaar I. Missie van het centrum Aanwerving Pedagogische stafmedewerker verantwoordelijk voor de inhoudelijke en pedagogische ondersteuning van de educatieve medewerkers en de kwaliteitszorg van de educatieve processen. I. Missie van

Nadere informatie

Voorjaar I. Missie van het centrum

Voorjaar I. Missie van het centrum Aanwerving stafmedewerker Programmatie : verantwoordelijk voor programmatie en planning van het educatieve aanbod, taakverdeling, instroomproces, leerloopbaan- en cursistenbegeleiding I. Missie van het

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Functie: Verpleegkundig coördinator. A. Functiebeschrijving. 1. Doel van de functie

FUNCTIEPROFIEL. Functie: Verpleegkundig coördinator. A. Functiebeschrijving. 1. Doel van de functie Functie: Verpleegkundig coördinator FUNCTIEPROFIEL A. Functiebeschrijving 1. Doel van de functie Je bepaalt mee het zorginhoudelijk beleid van de organisatie op verpleegkundig vlak en je zorgt voor de

Nadere informatie

Social-Profitsalon. Leuven

Social-Profitsalon. Leuven Social-Profitsalon Leuven 26/06/2018 GRONDPLAN 16 19 18 11 17 16 15 20 21 22 23 15 6 14 Info over social profit Opleiding Werkgever 5 17 6 7 14 7 4 5 18 13 8 3 3 19 12 9 2 20 11 10 19 1 21 22 1 20 PRAAT

Nadere informatie

Functiebeschrijving Administratief medewerker dienst Burgerzaken Voltijds

Functiebeschrijving Administratief medewerker dienst Burgerzaken Voltijds Functiebeschrijving Administratief medewerker dienst Burgerzaken Voltijds 1. FUNCTIE Concrete functie: administratief medewerker dienst Burgerzaken Niveau: C1 - C3 Brutomaandwedde volgens barema (min.

Nadere informatie

INFOBUNDEL voor vacature maatschappelijk werker (m/v) Tijdelijk contract t.e.m. 31/12/ /38

INFOBUNDEL voor vacature maatschappelijk werker (m/v) Tijdelijk contract t.e.m. 31/12/ /38 INFOBUNDEL voor vacature 2018-02 Functie Niveau en graad fdeling maatschappelijk werker (m/v) B1-B3 Tijdelijk contract t.e.m. 31/12/2018 19/38 sociale dienst anleiding van deze vacature en vooruitzichten

Nadere informatie

Werken bij OCMW Wuustwezel

Werken bij OCMW Wuustwezel Werken bij OCMW Wuustwezel OCMW Wuustwezel Bredabaan 735 2990 Wuustwezel 03/633.52.10 1 Werk je graag met en voor mensen? Zoek je een boeiende job binnen een dynamische organisatie? Dan is een job bij

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Functie: Zorgcoördinator. A. Functiebeschrijving. 1. Doel van de functie

FUNCTIEPROFIEL. Functie: Zorgcoördinator. A. Functiebeschrijving. 1. Doel van de functie FUNCTIEPROFIEL Functie: Zorgcoördinator A. Functiebeschrijving 1. Doel van de functie Je staat, samen met de leefgroepencoördinator, in voor de aansturing van een woonbuurt bestaande uit zes leefgroepen

Nadere informatie

Samenwerkingsverband SONJA ERTEEJEE. 2 Gezinscoaches

Samenwerkingsverband SONJA ERTEEJEE. 2 Gezinscoaches Brussel is Samen Onderweg Naar Jeugdhulp Anders Samenwerkingsverband SONJA ERTEEJEE 2 Gezinscoaches Zin in een uitdaging? Wil je geschiedenis schrijven voor de Jeugdhulp van Brussel? Dynamisch en evolutief?

Nadere informatie

Brugge, Korte Lane 20 (centrum Brugge, nabij t Zand) Minimale ervaring in horeca is wenselijk

Brugge, Korte Lane 20 (centrum Brugge, nabij t Zand) Minimale ervaring in horeca is wenselijk RESTAURANT GUILLAUME www.guillaume2000.be Brugge, Korte Lane 20 (centrum Brugge, nabij t Zand) KEUKENHULP (leercontract, flexi-job, extra's of vast contract...: te bespreken!) Minimale ervaring in horeca

Nadere informatie

Openbaar. Solliciteren:

Openbaar. Solliciteren: Openbaar In het kader van de verbreding en verdieping van artikel 107 rond de vermaatschappelijking van de geestelijke gezondheidszorg zoekt het netwerk GG ADS regio Aalst een teamcoördinator voor het

Nadere informatie

Vacature DIRECTEUR bij ADAM (Antwerpse dienst alternatieve maatregelen)

Vacature DIRECTEUR bij ADAM (Antwerpse dienst alternatieve maatregelen) Vacature DIRECTEUR bij ADAM (Antwerpse dienst alternatieve maatregelen) Wie zijn wij? CAW ANTWERPEN vzw is de nieuwe sociaalwerk organisatie die vanaf 1 januari 2014 wordt gevormd door het samengaan van

Nadere informatie

VACATURE COMMUNICATIE EN CAMPAGNEMEDEWERKER

VACATURE COMMUNICATIE EN CAMPAGNEMEDEWERKER VACATURE COMMUNICATIE EN CAMPAGNEMEDEWERKER Wie zijn we? In onze ideale wereld geeft iedereen Europa mee vorm op basis van een onderbouwde en genuanceerde mening. Daarom vertaalt Europahuis Ryckevelde

Nadere informatie

Vacature juridisch adviseur (Consulent, A1a-A3a)

Vacature juridisch adviseur (Consulent, A1a-A3a) Vacature juridisch adviseur (Consulent, A1a-A3a) Brandweer Zone Antwerpen streeft naar een degelijke bescherming voor haar burgers, bedrijven en andere maatschappelijke partners. Om een goede dienstverlening

Nadere informatie

Buurtwerk t Lampeke vzw zoekt 1 halftijds administratief medewerker (V/M) in een contract van onbepaalde duur vanaf 1 augustus 2018.

Buurtwerk t Lampeke vzw zoekt 1 halftijds administratief medewerker (V/M) in een contract van onbepaalde duur vanaf 1 augustus 2018. Buurtwerk t Lampeke vzw zoekt 1 halftijds administratief medewerker (V/M) in een contract van onbepaalde duur vanaf 1 augustus 2018. Buurtwerk t Lampeke (www.lampeke.be) is een buurtwerking in de Ridderbuurt

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Functie: Zorgcoördinator. A. Functiebeschrijving. 1. Doel van de functie

FUNCTIEPROFIEL. Functie: Zorgcoördinator. A. Functiebeschrijving. 1. Doel van de functie FUNCTIEPROFIEL Functie: Zorgcoördinator A. Functiebeschrijving 1. Doel van de functie Hij/zij staat, samen met de leefgroepencoördinator, in voor de aansturing van een woonbuurt bestaande uit een aantal

Nadere informatie

WERKBEGELEIDER KLUSTER (GROENPLOEG)

WERKBEGELEIDER KLUSTER (GROENPLOEG) FUNCTIEPROFIEL WERKBEGELEIDER KLUSTER (GROENPLOEG) FUNCTIECONTEXT Werkplus is de naam van zowel een maatwerkbedrijf als een lokaal diensteneconomiebedrijf binnen Waregem. Beide bedrijven, actief binnen

Nadere informatie

een geëngageerde en gemotiveerde begeleider (m/v) voor ons begeleidingstehuis t Vlierke.

een geëngageerde en gemotiveerde begeleider (m/v) voor ons begeleidingstehuis t Vlierke. In de Bijzondere Jeugdzorg van Ter Loke zijn we op zoek naar een geëngageerde en gemotiveerde begeleider (m/v) voor ons begeleidingstehuis t Vlierke. t Vlierke is een begeleidingstehuis in Turnhout voor

Nadere informatie

STAFMEDEWERKER FINANCIEN-ADMINISTRATIE

STAFMEDEWERKER FINANCIEN-ADMINISTRATIE FUNCTIEPROFIEL STAFMEDEWERKER FINANCIEN-ADMINISTRATIE FUNCTIECONTEXT Werkplus is de naam van zowel een maatwerkbedrijf als een lokaal diensteneconomiebedrijf binnen Waregem. Beide bedrijven, actief binnen

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Functie: Coördinator grootkeuken. A. Functiebeschrijving. 1. Doel van de functie

FUNCTIEPROFIEL. Functie: Coördinator grootkeuken. A. Functiebeschrijving. 1. Doel van de functie FUNCTIEPROFIEL Functie: Coördinator grootkeuken A. Functiebeschrijving 1. Doel van de functie Je staat in voor het opvolgen, ontwikkelen en implementeren van het uitvoerend beleid met betrekking tot voeding

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE. Bouwmaatschappij Ronse. Selectieprocedure Projectmanager Voltijds contractueel A1a-A3a

INFORMATIEBROCHURE. Bouwmaatschappij Ronse. Selectieprocedure Projectmanager Voltijds contractueel A1a-A3a INFORMATIEBROCHURE Bouwmaatschappij Ronse Selectieprocedure Projectmanager Voltijds contractueel A1a-A3a Voorstelling Bouwmaatschappij Ronse Het Gemeentedecreet biedt verschillende mogelijkheden om via

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Volwassen bewoners met een verstandelijke beperking en gedrags- en emotionele stoornissen (GES).

FUNCTIEPROFIEL. Volwassen bewoners met een verstandelijke beperking en gedrags- en emotionele stoornissen (GES). FUNCTIEPROFIEL Functie: ZORGCOÖRDINATOR Specialisatie: Gedrags- en emotionele stoornissen (GES) A. Functiebeschrijving 1. Doel van de functie Je staat, samen met een leefgroepencoördinator, in voor de

Nadere informatie

Vacature Stafmedewerker Centraal

Vacature Stafmedewerker Centraal Studentenraad KU Leuven vzw s Meiersstraat 5 3000 Leuven www.sturakuleuven.be Over Stura KU Leuven Vacature Stafmedewerker Centraal Studentenraad KU Leuven (Stura KU Leuven) vzw is de officiële studentenraad

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Functie: ZORGCOÖRDINATOR Specialisatie: Autisme en ontwikkelingsgericht werken. A. Functiebeschrijving. 1. Doel van de functie

FUNCTIEPROFIEL. Functie: ZORGCOÖRDINATOR Specialisatie: Autisme en ontwikkelingsgericht werken. A. Functiebeschrijving. 1. Doel van de functie FUNCTIEPROFIEL Functie: ZORGCOÖRDINATOR Specialisatie: Autisme en ontwikkelingsgericht werken A. Functiebeschrijving 1. Doel van de functie Je staat, samen met een leefgroepencoördinator, in voor de aansturing

Nadere informatie

Vacature Stafmedewerker

Vacature Stafmedewerker Studentenraad KU Leuven vzw s Meiersstraat 5 3000 Leuven www.sturakuleuven.be Vacature Stafmedewerker Over Stura KU Leuven Studentenraad KU Leuven (Stura KU Leuven) vzw is de officiële studentenraad van

Nadere informatie

Vacature : Hulpverlener team Vrouwenopvang Oostende CAW Noord-West-Vlaanderen

Vacature : Hulpverlener team Vrouwenopvang Oostende CAW Noord-West-Vlaanderen Vacature : Hulpverlener team Vrouwenopvang Oostende CAW Noord-West-Vlaanderen 1 Identificatie Functiebenaming : hulpverlener Werkvorm : residentiële hulpverlening Specificatie :Vrouwenopvangcentrum Oostende

Nadere informatie

INFORMATIEPAKKET COÖRDINATOR. Werkplus lokale diensteneconomie

INFORMATIEPAKKET COÖRDINATOR. Werkplus lokale diensteneconomie INFORMATIEPAKKET COÖRDINATOR Werkplus lokale diensteneconomie FUNCTIECONTEXT Werkplus is de naam van zowel een maatwerkbedrijf als een lokaal diensteneconomiebedrijf (LDE) binnen Waregem. Beide bedrijven,

Nadere informatie

1 Adviseert de directie en leidinggevenden bij het ontwikkelen en uitvoeren van een medewerkersbeleid

1 Adviseert de directie en leidinggevenden bij het ontwikkelen en uitvoeren van een medewerkersbeleid HR medewerker (m/v) De Vijver vzw biedt aangepaste ondersteuning aan personen met een handicap. Meer in het bijzonder organiseert De Vijver vzw met een 300 tal medewerkers een waaier aan ambulante en residentiële

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Functie: Medewerker personeelsadministratie en HR-data. A. Functiebeschrijving. 1. Doel van de functie

FUNCTIEPROFIEL. Functie: Medewerker personeelsadministratie en HR-data. A. Functiebeschrijving. 1. Doel van de functie FUNCTIEPROFIEL Functie: Medewerker personeelsadministratie en HR-data A. Functiebeschrijving 1. Doel van de functie Je bent verantwoordelijk voor een accurate en tijdige input van data ten behoeve van

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Functie: Verpleegkundig coördinator. A. Functiebeschrijving. 1. Doel van de functie

FUNCTIEPROFIEL. Functie: Verpleegkundig coördinator. A. Functiebeschrijving. 1. Doel van de functie Functie: Verpleegkundig coördinator FUNCTIEPROFIEL A. Functiebeschrijving 1. Doel van de functie Je bepaalt mee het zorginhoudelijk beleid van de organisatie op verpleegkundig vlak en je zorgt voor de

Nadere informatie

INFOBROCHURE AANWERVING

INFOBROCHURE AANWERVING INFOBROCHURE AANWERVING Vacature onthaalbediende (C1-C3) Contractueel voltijds/deeltijds met een arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur Dienst: diverse diensten (Toerisme, Abdijmuseum, Navigo-museum,

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. MAATSCHAPPELIJK WERKER - 100% onbepaalde duur in Genk en Borgloon (dagopvang)

FUNCTIEPROFIEL. MAATSCHAPPELIJK WERKER - 100% onbepaalde duur in Genk en Borgloon (dagopvang) FUNCTIEPROFIEL MAATSCHAPPELIJK WERKER - 100% onbepaalde duur in Genk en Borgloon (dagopvang) A. Functiebeschrijving 1. Doel van de functie Je vervult een brugfunctie tussen de voorziening en het naaste

Nadere informatie

Vacature Stafmedewerker

Vacature Stafmedewerker Studentenraad KU Leuven vzw s Meiersstraat 5 3000 Leuven www.sturakuleuven.be Vacature Stafmedewerker Over Stura KU Leuven Studentenraad KU Leuven (Stura KU Leuven) vzw is de officiële studentenraad van

Nadere informatie

Ondersteunend administratief en pedagogisch medewerker

Ondersteunend administratief en pedagogisch medewerker Datum: 30/06/2015 Auteur: Heidi Bosselaers Vacature 2015/19 Invulling functies : Bestemming: Ondersteunend administratief-pedagogisch medewerker Thuislozencentrum Sonar Interne en externe verspreiding

Nadere informatie

Deze informatiebrochure is bedoeld om meer inzicht te geven in de functie van BOEKHOUDER

Deze informatiebrochure is bedoeld om meer inzicht te geven in de functie van BOEKHOUDER Deze informatiebrochure is bedoeld om meer inzicht te geven in de functie van BOEKHOUDER Je vindt achtereenvolgens volgende rubrieken: Ons aanbod Aanwervingsvoorwaarden en selectieprocedure Functiebeschrijving

Nadere informatie

VACATURE Educatief medewerker (m/v) Persoonlijke ontwikkelingstrajecten vzw LEJO 100% Voor een op te starten P.O.T.

VACATURE Educatief medewerker (m/v) Persoonlijke ontwikkelingstrajecten vzw LEJO 100% Voor een op te starten P.O.T. VACATURE Educatief medewerker (m/v) Persoonlijke ontwikkelingstrajecten vzw LEJO 100% Voor een op te starten P.O.T. antenne in Boom In diensttreding: 1 september 2010 Contactadres: vzw LEJO Borgerhoutsestraat

Nadere informatie

VACATURE Trajectbegeleider / educatief medewerker (m/v) Persoonlijke ontwikkelingstrajecten vzw LEJO (tijdelijke vervanging 1 december 30 juni)

VACATURE Trajectbegeleider / educatief medewerker (m/v) Persoonlijke ontwikkelingstrajecten vzw LEJO (tijdelijke vervanging 1 december 30 juni) VACATURE Trajectbegeleider / educatief medewerker (m/v) Persoonlijke ontwikkelingstrajecten vzw LEJO (tijdelijke vervanging 1 december 30 juni) Indiensttreding: Contactadres: vzw LEJO Antwerpsesteenweg

Nadere informatie

INFOBROCHURE. Begeleider buitenschoolse kinderopvang (D1-D3)

INFOBROCHURE. Begeleider buitenschoolse kinderopvang (D1-D3) INFOBROCHURE Begeleider buitenschoolse kinderopvang (D1-D3) Selectieprocedure met het oog op een onmiddellijke aanstelling en met aanleg van een werfreserve van 2 jaar Halftijdse, contractuele functie

Nadere informatie

Functietitel: Administratief medewerker personeelsadministratie en secretariaat / HR Medewerker (halftijds/voltijds)

Functietitel: Administratief medewerker personeelsadministratie en secretariaat / HR Medewerker (halftijds/voltijds) SJABLOON Werken via KdG Gelieve dit ingevulde sjabloon te mailen naar: werken-via-kdg@kdg.be Sollicitaties dienen verstuurd te worden naar de contactgegevens uit de vacature. Functietitel: Administratief

Nadere informatie

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be FUNCTIE: HALFTIJDS CONTRACTUEEL MEDEWERKER EVENEMENTEN VERVANGINGSOVEREENKOMST NIVEAU C1 C3 (19/38)

Nadere informatie

Departement Personeel & Organisatie 051/

Departement Personeel & Organisatie 051/ Beschikbare vakantiejobs 1. Speelpleinwerkingen... 2 1.1. Animator speelpleinwerkingen... 2 1.2. Hoofdanimator speelpleinwerkingen.... 2 1.1. Voor- of na opvang + kleuterwerking... 3 2. Kampen en losse

Nadere informatie

Wie zijn we? Wie zoeken we? VACATURE 2 EDUCATIEF EN PROJECTMEDEWERKERS

Wie zijn we? Wie zoeken we? VACATURE 2 EDUCATIEF EN PROJECTMEDEWERKERS VACATURE 2 EDUCATIEF EN PROJECTMEDEWERKERS Wie zijn we? In onze ideale wereld geeft iedereen Europa mee vorm op basis van een onderbouwde en genuanceerde mening. Daarom vertaalt Europahuis Ryckevelde moeilijke

Nadere informatie

INFOBUNDEL voor vacature Administratief medewerker vrije tijd (m/v) Contract voor onbepaalde duur 38/38 e

INFOBUNDEL voor vacature Administratief medewerker vrije tijd (m/v) Contract voor onbepaalde duur 38/38 e Interne zaken Personeel Heuvelstraat 91 2530 Boechout Telefoon 03 460 06 11 ax 03 460 06 97 info@boechout.be INOBUNDEL voor vacature 2019-03 unctie Niveau en graad Afdeling Administratief medewerker vrije

Nadere informatie

VACATURE Trajectbegeleider (m/v) Persoonlijke ontwikkelingstrajecten vzw LEJO 100% Voor een op te starten P.O.T.-antenne in Boom

VACATURE Trajectbegeleider (m/v) Persoonlijke ontwikkelingstrajecten vzw LEJO 100% Voor een op te starten P.O.T.-antenne in Boom VACATURE Trajectbegeleider (m/v) Persoonlijke ontwikkelingstrajecten vzw LEJO 100% Voor een op te starten P.O.T.-antenne in Boom In diensttreding: 1 september 2010 Contactadres: vzw LEJO Borgerhoutsestraat

Nadere informatie

INFOBROCHURE AANWERVING - BEVORDERING

INFOBROCHURE AANWERVING - BEVORDERING INFOBROCHURE AANWERVING - BEVORDERING Vacature Teamverantwoordelijke (D4-D5) Statutair voltijds 38 uur per week met een arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur Dienst: team logistiek of team openbare netheid

Nadere informatie

SELECTIE VOOR POLYVALENT MEDEWERKER (m/v) GROOT VLEESHUIS, PROMOTIECENTRUM VOOR OOST- VLAAMSE STREEKPRODUCTEN

SELECTIE VOOR POLYVALENT MEDEWERKER (m/v) GROOT VLEESHUIS, PROMOTIECENTRUM VOOR OOST- VLAAMSE STREEKPRODUCTEN SELECTIE VOOR POLYVALENT MEDEWERKER (m/v) GROOT VLEESHUIS, PROMOTIECENTRUM VOOR OOST- VLAAMSE STREEKPRODUCTEN CONTRACT BEPAALDE DUUR VOLTIJDSE FUNCTIE 1 mei 2019 30 juni 2019 OVERZICHT Dit document bevat

Nadere informatie

Ondersteuning lokale afdelingen en vrijwilligerswerking (voltijds)

Ondersteuning lokale afdelingen en vrijwilligerswerking (voltijds) Vacature en functieomschrijving Ondersteuning lokale afdelingen en vrijwilligerswerking (voltijds) Voorstelling van de vzw Fietsersbond De Fietsersbond is een vzw die in 1995 opgericht werd en in Brussel

Nadere informatie

De Orde van Vlaamse Balies bestaat uit een dynamisch team van ongeveer 25 medewerkers en is voor de studiedienst op zoek naar

De Orde van Vlaamse Balies bestaat uit een dynamisch team van ongeveer 25 medewerkers en is voor de studiedienst op zoek naar Orde van Vlaamse Balies VACATURES Staatsbladsstraat 8 B 1000 Brussel T +32 (0)2 227 54 70 F +32 (0)2 227 54 79 info@advocaat.be De Orde van Balies (OVB), met zetel te Brussel, vertegenwoordigt meer dan

Nadere informatie

INFOBUNDEL voor vacature

INFOBUNDEL voor vacature Interne zaken Personeel Heuvelstraat 91 2530 Boechout Telefoon 03 460 06 11 ax 03 460 06 97 info@boechout.be INOBUNDEL voor vacature 2018-10 unctie Niveau en graad fdeling ICT-medewerker (m/v) C1 C3 Contract

Nadere informatie

Arts en verantwoordelijke consultatiebureau De Wijk

Arts en verantwoordelijke consultatiebureau De Wijk Vacature Arts en verantwoordelijke consultatiebureau De Wijk Preventieve gezondheidszorg, een generalistische aanpak, aandacht voor verschillende levensdomeinen, superdiversiteit, gedeelde zorg in samenwerking

Nadere informatie

Voltijds hoofd schoonmaak (m/v)

Voltijds hoofd schoonmaak (m/v) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

DIENSTENCENTRUM SINT-GERARDUS DIEPENBEEK 4.1. Organisatiestructuur: functieprofielen 4.1./315. Verpleegkundige

DIENSTENCENTRUM SINT-GERARDUS DIEPENBEEK 4.1. Organisatiestructuur: functieprofielen 4.1./315. Verpleegkundige DIENSTENCENTRUM SINT-GERARDUS DIEPENBEEK 4.1. Organisatiestructuur: functieprofielen 4.1./315. Verpleegkundige Beoordeeld door: de algemeen directeur Goedgekeurd door: het directieteam op Geldig vanaf:

Nadere informatie

WERKBEGELEIDER FIETSATELIER en KLUSTER

WERKBEGELEIDER FIETSATELIER en KLUSTER INFORMATIEPAKKET WERKBEGELEIDER FIETSATELIER en KLUSTER FUNCTIECONTEXT Werkplus is de naam van zowel een maatwerkbedrijf als een lokaal diensteneconomiebedrijf (LDE) binnen Waregem. Beide bedrijven, actief

Nadere informatie

VACATURES Pagina 1

VACATURES Pagina 1 VACATURES Pagina 1 VACATURES Pagina 2 VACATURES Pagina 3 VACATURES Pagina 4 VACATURES Pagina 5 VACATURES Pagina 6 VACATURES Pagina 7 VACATURES Pagina 8 VACATURES Pagina 9 VACATURES Pagina 10 VACATURES

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Diploma van bachelor Ervaring op vlak van coördineren en leiding geven in een keukenomgeving

FUNCTIEPROFIEL. Diploma van bachelor Ervaring op vlak van coördineren en leiding geven in een keukenomgeving Functie: Verantwoordelijke grootkeuken FUNCTIEPROFIEL A. Functiebeschrijving 1. Doel van de functie Je bent verantwoordelijk voor het coördineren, opvolgen en bijsturen van de algemene werking van de drie

Nadere informatie

Vacatures. Bekendmaking 28 juni 2018

Vacatures. Bekendmaking 28 juni 2018 Vacatures Bekendmaking 28 juni 2018 RIMO Limburg vzw is het Limburgs instituut voor samenlevingsopbouw. Heb jij zin om hier aan mee te werken? We zijn op zoek naar: Een halftijdse Communicatie- en marketingmedewerker

Nadere informatie

Deskundige Communicatie digitale media (B1 B3)

Deskundige Communicatie digitale media (B1 B3) Deskundige Communicatie digitale media (B1 B3) Brandweer Zone Antwerpen streeft naar een degelijke bescherming voor haar burgers, bedrijven en andere maatschappelijke partners. Om een goede dienstverlening

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Functie: Verpleegkundige. A. Functiebeschrijving. 1. Doel van de functie

FUNCTIEPROFIEL. Functie: Verpleegkundige. A. Functiebeschrijving. 1. Doel van de functie FUNCTIEPROFIEL Functie: Verpleegkundige A. Functiebeschrijving 1. Doel van de functie Je bent verantwoordelijk voor het plannen, uitvoeren en (administratief) opvolgen van de medischverpleegkundige zorg

Nadere informatie

Boekhouder/Financieel Deskundige (m/v) Voltijds - Nederlandstalig Bij de steundienst van het hof van cassatie

Boekhouder/Financieel Deskundige (m/v) Voltijds - Nederlandstalig Bij de steundienst van het hof van cassatie Kelly Frison Attaché selectie Kelly.frison@just.fgov.be Boekhouder/Financieel Deskundige (m/v) Voltijds - Nederlandstalig Bij de steundienst van het hof van cassatie Inhoud van de functie Profiel Werkgever

Nadere informatie

Social-Profitsalon. Antwerpen

Social-Profitsalon. Antwerpen Social-Profitsalon Antwerpen 23/04/2018 Bar: Zin in een drankje? 18 19 20 21 22 23 GRONDPLAN 11 17 16 15 14 3 5 4 6 7 9 Proeftuin: Test en beleef wat werken in de zorg betekent 7 Welke job? Weet je het

Nadere informatie

INFOBUNDEL Technisch medewerker openbare reinheid

INFOBUNDEL Technisch medewerker openbare reinheid INFOBUNDEL Technisch medewerker openbare reinheid D1-D2-D3 Voltijds contractueel Wat de job inhoudt We zoeken gemotiveerde medewerkers voor het ophalen van PMD, containers, papierkorven.samen met je collega

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL PA-CONSULENT DIENST PERSOONLIJKE ASSISTENT

FUNCTIEPROFIEL PA-CONSULENT DIENST PERSOONLIJKE ASSISTENT FUNCTIEPROFIEL PA-CONSULENT DIENST PERSOONLIJKE ASSISTENT V.Z.W. STIJN 1 FUNCTIEDOEL De consulent ondersteunt voornamelijk de budgethouder of de wettelijke vertegenwoordiger bij het gebruik van zijn persoonlijk

Nadere informatie

VACANTVERKLARING. Hulpverleningszone ZUID-WEST LIMBURG gaat over tot het aanleggen van een werfreserve voor en de aanwerving van een:

VACANTVERKLARING. Hulpverleningszone ZUID-WEST LIMBURG gaat over tot het aanleggen van een werfreserve voor en de aanwerving van een: VACANTVERKLARING Hulpverleningszone ZUID-WEST LIMBURG gaat over tot het aanleggen van een werfreserve voor en de aanwerving van een: Intern Preventieadviseur niveau II, contractueel & in voltijds verband

Nadere informatie

Voltijds administratief medewerker Publieke ruimte en Leefmilieu (vakdomein Openbare werken)

Voltijds administratief medewerker Publieke ruimte en Leefmilieu (vakdomein Openbare werken) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

AAN HET WERK. Wat moet je doen? 1. Bekijk de advertenties op blad 2 en 3. 2. Doe de opdrachten op blad 4 in groep. OPDRACHT BLAD 1

AAN HET WERK. Wat moet je doen? 1. Bekijk de advertenties op blad 2 en 3. 2. Doe de opdrachten op blad 4 in groep. OPDRACHT BLAD 1 OPDRACHT BLAD 1 AAN HET WERK Je werkt al een jaar bij een groot bedrijf in België. Je bent niet zo tevreden met je werksituatie. Je bekijkt advertenties voor andere jobs. Wat moet je doen? 1. Bekijk de

Nadere informatie

INFOBUNDEL voor vacature BKO-begeleid(st)er (m/v)

INFOBUNDEL voor vacature BKO-begeleid(st)er (m/v) Interne zaken Personeel Heuvelstraat 91 2530 Boechout Telefoon 03 460 06 11 ax 03 460 06 97 info@boechout.be INOBUNDEL voor vacature BKO-begeleid(st)er (m/v) unctie Niveau en graad Afdeling BKO-begeleid(st)er

Nadere informatie

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be FUNCTIE: VOLTIJDS MEDEWERKER LOGISTIEK / SCHRIJNWERKERIJ NIVEAU (GESCHOOLD D1-D3 / ONGESCHOOLD E1-E3)

Nadere informatie

Vacature coördinator Rungproject

Vacature coördinator Rungproject Vacature coördinator Rungproject 26.06.07 Het Rungproject is een nieuw initiatief dat herstelgerichte hulp biedt aan jongeren in de bijzondere jeugdbijstand die weglopen (overwegen) en hun omgeving. Het

Nadere informatie

Team crisispunt Limburg -18

Team crisispunt Limburg -18 Datum: 10/08/2017 Auteur: Joke Vanroy Vacature 2017/31 Informatie : Joke Vanroy, teambegeleider crisispunt Limburg -18 Invulling functie van: Bestemming: crisismedewerk(st)ers -18 hulpverlener Interne

Nadere informatie

Vacature +/- 30u (on)bepaalde duur vanaf als foyerassistent

Vacature +/- 30u (on)bepaalde duur vanaf als foyerassistent Vacature +/- 30u (on)bepaalde duur vanaf 01.11.2016 als foyerassistent Bij ons tellen mensen met een verstandelijke voor 100% mee. Ieder heeft zijn inbreng. Zo delen we het leven van elke dag. De persoonlijke

Nadere informatie

Vacature hoofdmedewerker administratie en planning. (C4-C5, contractueel) Met aanleggen aanwervingsreserve, geldig voor 2 jaar

Vacature hoofdmedewerker administratie en planning. (C4-C5, contractueel) Met aanleggen aanwervingsreserve, geldig voor 2 jaar Vacatures Hoofdmedewerker administratie en planning Omschrijving Vacature hoofdmedewerker administratie en planning (C4-C5, contractueel) Met aanleggen aanwervingsreserve, geldig voor 2 jaar CC De Factorij

Nadere informatie

Vacature consulent preventie (A1a-A3a)

Vacature consulent preventie (A1a-A3a) Vacature consulent preventie (A1a-A3a) Brandweer Zone Antwerpen streeft naar een uitmuntende (brand)veiligheid voor haar burgers, bedrijven en andere overheidsdiensten. Om een goede dienstverlening te

Nadere informatie

Sollicitatieformulier

Sollicitatieformulier Pasfoto Belangrijk (vermeld altijd uw naam in drukletters op de achterzijde van de foto) 1. Enkel indien het sollicitatieformulier volledig en correct is ingevuld, kunnen we uw kandidatuur in overweging

Nadere informatie

ICT VERANTWOORDELIJKE (B4-B5 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK)

ICT VERANTWOORDELIJKE (B4-B5 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK) ICT VERANTWOORDELIJKE (B4-B5 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK) De staat voor de samensmelting van de brandweer- en ambulancediensten van de gemeenten Berlare, Buggenhout, Dendermonde, Hamme, Lebbeke, Lokeren

Nadere informatie

Departement Personeel & Organisatie jobstudent@roeselare.be 051/26 24 63

Departement Personeel & Organisatie jobstudent@roeselare.be 051/26 24 63 Beschikbare vakantiejobs 1. Speelpleinwerkingen... 2 1.1. Animator speelpleinwerkingen... 2 1.2. Hoofdanimator speelpleinwerkingen.... 2 1.3. EHBO speelpleinwerkingen... 3 1.4. Voor- of na opvang + kleuterwerking...

Nadere informatie

VACANTVERKLARING. Hulpverleningszone ZUID-WEST LIMBURG gaat over tot het aanleggen van een werfreserve voor en de aanwerving van (m/v):

VACANTVERKLARING. Hulpverleningszone ZUID-WEST LIMBURG gaat over tot het aanleggen van een werfreserve voor en de aanwerving van (m/v): Vacature Preventionist p. 1 6 VACANTVERKLARING Hulpverleningszone ZUID-WEST LIMBURG gaat over tot het aanleggen van een werfreserve voor en de aanwerving van (m/v): Contractueel deskundige preventionist

Nadere informatie

INFOBUNDEL voor vacature Polyvalent vakman onderhoud, materiaal en vervoer (m/v) Contractueel 38/38 e. Grondgebiedszaken - gemeentewerf

INFOBUNDEL voor vacature Polyvalent vakman onderhoud, materiaal en vervoer (m/v) Contractueel 38/38 e. Grondgebiedszaken - gemeentewerf Interne zaken Personeel Heuvelstraat 91 2530 Boechout Telefoon 03 460 06 11 Fax 03 460 06 97 info@boechout.be INFOBUNDEL voor vacature 2017-09 Functie Niveau en graad Afdeling Polyvalent vakman onderhoud,

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING. Graad: Deskundige Functietitel: Coördinator uitvoering

FUNCTIEBESCHRIJVING. Graad: Deskundige Functietitel: Coördinator uitvoering FUNCTIEBESCHRIJVING 1 CONTEXTINFORMATIE Graad: Deskundige Functietitel: Coördinator uitvoering Niveau: B Rang: Bv Salarisschaal: B1 - B2 - B3 Departement: Ruimte Afdeling: Uitvoering Organogrammen: Departement

Nadere informatie

Bedrijfsnaam: Gemeenschapsinstelling De Kempen

Bedrijfsnaam: Gemeenschapsinstelling De Kempen SJABLOON Werken via KdG Gelieve dit ingevulde sjabloon te mailen naar: werken-via-kdg@kdg.be Sollicitaties dienen verstuurd te worden naar de contactgegevens uit de vacature. Functietitel: Opvoeder/begeleider

Nadere informatie

1 VACATURE TEAMCOACH ACTIEVE NACHT (m/v) Contract onbepaalde duur (38u/38u) (snelle indiensttreding)

1 VACATURE TEAMCOACH ACTIEVE NACHT (m/v) Contract onbepaalde duur (38u/38u) (snelle indiensttreding) 1 VACATURE TEAMCOACH ACTIEVE NACHT (m/v) Contract onbepaalde duur (38u/38u) (snelle indiensttreding) Wie zijn we? Zonnehoeve Living+ vzw zet zich in voor volwassenen met een mentale handicap en soms met

Nadere informatie

WERKBEGELEIDER (m/v)

WERKBEGELEIDER (m/v) INFORMATIEPAKKET WERKBEGELEIDER (m/v) FUNCTIECONTEXT Werkplus is de naam van zowel een sociale werkplaats als een lokaal diensteneconomiebedrijf binnen Waregem. Beide bedrijven, actief binnen de sociale

Nadere informatie

INFOBUNDEL voor vacature Administratief medewerker bibliotheek (m/v) Vervangingscontract 15/38 e. Socio-culturele zaken en vrije tijd

INFOBUNDEL voor vacature Administratief medewerker bibliotheek (m/v) Vervangingscontract 15/38 e. Socio-culturele zaken en vrije tijd Interne zaken Personeel Heuvelstraat 91 2530 Boechout Telefoon 03 460 06 11 ax 03 460 06 97 info@boechout.be INOBUNDEL voor vacature 2017-02 unctie Niveau en graad Afdeling Administratief medewerker bibliotheek

Nadere informatie

INFOBROCHURE AANWERVING

INFOBROCHURE AANWERVING INFOBROCHURE AANWERVING Vacature 2 plaatsen van chauffeur openbare netheid (D1-D3) Contractueel voltijds 38 uur per week met een arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur Team openbare netheid Aanleg wervingsreserve

Nadere informatie

TEGELS DEPAEPE zoekt een administratief/commerciële bediende

TEGELS DEPAEPE zoekt een administratief/commerciële bediende administratief/commerciële bediende Uw taak: Na een intense inwerkperiode waarin u vertrouwd wordt gemaakt met de organisatie, de activiteit en de klanten van ons bedrijf, wordt u ingeschakeld in de commerciële

Nadere informatie

Het OCMW werft aan. Het OCMW werft aan 1 ID: 8681-www Versie: 6 Datum: 5/04/16 17:24:01

Het OCMW werft aan. Het OCMW werft aan 1 ID: 8681-www Versie: 6 Datum: 5/04/16 17:24:01 Het OCMW werft aan Het woonzorgcentrum Herfstdroom zoekt VERPLEEGKUNDIGEN Voltijds (38/38) voor overdag en deeltijds (19/38) voor de nachtdienst contractueel dienstverband voor onbepaalde duur Werkomgeving

Nadere informatie

Verpleegkundige-begeleider afdeling jongeren

Verpleegkundige-begeleider afdeling jongeren DIENSTENCENTRUM SINT-GERARDUS DIEPENBEEK 4.1. Organisatiestructuur: functieprofielen 4.1./315. Verpleegkundige-begeleider Beoordeeld door: de algemeen directeur Goedgekeurd door: het directieteam op Geldig

Nadere informatie

Projectbeheerder HRM. Contractueel Niveau: B Rang: B111 Graad: deskundige Met standplaats: Brussel Vacaturenummer: VMSW/2019/CO/B/03

Projectbeheerder HRM. Contractueel Niveau: B Rang: B111 Graad: deskundige Met standplaats: Brussel Vacaturenummer: VMSW/2019/CO/B/03 ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// De Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen zoekt een Projectbeheerder

Nadere informatie

III.11.1 FUNCTIEOMSCHRIJVING LEEFGROEPBEGELEIDER

III.11.1 FUNCTIEOMSCHRIJVING LEEFGROEPBEGELEIDER III.11.1 FUNCTIEOMSCHRIJVING LEEFGROEPBEGELEIDER 1. Doel van de functie De leefgroepbegeleider is verantwoordelijk voor de opvang en begeleiding van de kinderen en jongeren die in een leefgroep verblijven.

Nadere informatie

INFOBUNDEL voor vacature

INFOBUNDEL voor vacature Interne zaken Personeel Heuvelstraat 91 2530 Boechout Telefoon 03 460 06 11 ax 03 460 06 97 info@boechout.be INOBUNDEL voor vacature 2017-03 unctie Niveau en graad Afdeling BKO-begeleid(st)er (m/v) D1

Nadere informatie

Titel 1. Aanwervingsvoorwaarden.

Titel 1. Aanwervingsvoorwaarden. OPENSTAANDE FUNCTIE: ADMINISTRATIEF MEDEWERK(ST)ER CULTUUR VOLTIJDS CONTRACT Cultuurcentrum Kruispunt is een boeiende culturele spot in het hartje van Diksmuide dat nauw samenwerkt met diverse interne

Nadere informatie

Om aangeworven te worden in deze betrekking gelden volgende toelatings- en aanwervingsvoorwaarden:

Om aangeworven te worden in deze betrekking gelden volgende toelatings- en aanwervingsvoorwaarden: Bundel aanwervingsexamen voor het vaststellen van een wervingsreserve voor 2 jaar Administratieve medewerker C1-C3 voltijds/deeltijds onbepaalde/bepaalde duur/vervanging Toelatings- en aanwervingsvoorwaarden

Nadere informatie

rname=

rname= https://career2.successfactors.eu/sfcareer/jobreqcareer?jobid=1245&company=fodbuitenl&use rname= Ben je pas afgestudeerd of studeer je binnenkort af en heb je interesse om bij de FOD Buitenlandse Zaken

Nadere informatie

INFOBUNDEL voor vacature Administratief medewerker vrije tijd (m/v) Vervangingscontract 38/38 e. Socio-culturele zaken en vrije tijd

INFOBUNDEL voor vacature Administratief medewerker vrije tijd (m/v) Vervangingscontract 38/38 e. Socio-culturele zaken en vrije tijd Interne zaken Personeel Heuvelstraat 91 2530 Boechout Telefoon 03 460 06 11 ax 03 460 06 97 info@boechout.be INOBUNDEL voor vacature 2018-03 unctie Niveau en graad Afdeling Administratief medewerker vrije

Nadere informatie