FUNCTIEPROFIEL PA-CONSULENT DIENST PERSOONLIJKE ASSISTENT

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "FUNCTIEPROFIEL PA-CONSULENT DIENST PERSOONLIJKE ASSISTENT"

Transcriptie

1 FUNCTIEPROFIEL PA-CONSULENT DIENST PERSOONLIJKE ASSISTENT V.Z.W. STIJN 1 FUNCTIEDOEL De consulent ondersteunt voornamelijk de budgethouder of de wettelijke vertegenwoordiger bij het gebruik van zijn persoonlijk budget, toegekend door het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap.. De budgethouder kan zowel een kind of een volwassene zijn. De consulent geeft informatie en advies aan diegene die vragen hebben betreffende het bekomen van een persoonlijk budget. Naast het geven van informatie en advies helpt de consulent bij het invullen van de nodige formaliteiten (documenten of online) Indien het budget wordt toegekend kan de consulent, op vraag van de budgethouder of zijn wettelijke vertegenwoordiger, het volledige of gedeeltelijke traject bij de opstart mee ondersteunen en begeleiden. De consulent gaat samen met hem op zoek naar de meest geschikte persoonlijke assistent. De consulent neemt verder het werkgeverschap voor zijn rekening. Dit komt er op neer dat de budgethouder ontlast wordt van alle verplichtingen waaraan een werkgever moet voldoen. De consulent volgt de tewerkstelling van zijn persoonlijk assistenten op en ondersteunt hen bij de uitoefening van hun functie. De consulent voert de nodige gesprekken zoals werkgesprekken, evaluatiegesprekken, disfunctioneringsgesprekken en verzuimgesprekken. Ook voor de verplichtingen die de budgethouder heeft naar het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap toe, kan hij beroep doen op de consulent. Een bijkomende service die de consulent biedt is dat de budgethouder of zijn wettelijke vertegenwoordiger bij de consulent terecht kan met vragen over allerlei andere sociale aangelegenheden en voorzieningen. Indien nodig neemt de consulent deel aan interne en externe overlegorganen of infomomenten, zoals o.a. de C.O.C. personeelsdiensten, Op Stap, regionaal zorgoverleg. 2 POSITIE OF PLAATS IN DE ORGANISATIE De consulent legt verantwoording af aan de directeur van de Dienst Persoonlijke Assistent v.z.w. Stijn. Hij of zij draait mee in een team van consulenten. 3 KWALIFICATIEVEREISTEN OF GELIJKWAARDIG NIVEAU Een diploma hoger onderwijs korte type met sociale, orthopedagogische, pedagogische, psychologische of paramedische oriëntatie is een absolute basisvereiste. Verloning is gebaseerd op de barema s PC Vlaamse Huisvestings- & opvoedingsinstellingen vanaf bachelor niveau barema 17 of 20.

2 On-the-jobtraining en ervaringsgerichte competentieverwerving na aanwerving zien wij als een uiting van een noodzakelijke leergierige basishouding. Kennis m.b.t. de doelgroep van personen met een beperking/handicap is noodzakelijk. 4 RESULTAAT EN TAAKOMSCHRIJVING 4.1 Resultaat 1 De budgethouder heeft de nodige praktische en inhoudelijke ondersteuning en assistentie bij het vervullen van zijn verplichten naar het Team Budgetbesteding van het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap. - De PA-consulent biedt ondersteuning aan bij het opmaken van de kostenstaten. - De PA-consulent biedt ondersteuning aan bij de opvolging van de besteding van het budget. - De PA-consulent volgt de wetgeving van het VAPH nauwgezet op. - De PA-consulent geeft de nodige Informatie en advies aan de budgethouder en/of wettelijke vertegenwoordiger - De PA-consulent stelt de nodige contracten op, zoals de individuele dienstverleningsovereenkomsten en aannemingsovereenkomsten 4.2 Resultaat 2 De dagdagelijkse werking van de Dienst Persoonlijke Assistentie verloop vlot en goed georganiseerd. - De PA-consulent voert de taken m.b.t. het sociaal secretariaat correct uit. - De PA-consulent beschikt over de nodige kennis inzake sociale wetgeving. - De PA-consulent voert de administratieve verplichtingen naar het VAPH Team Budgetbesteding correct uit. 4.3 Resultaat 3 De persoonlijke assistenten worden goed ondersteunt bij de uitoefening hun functies - De PA-consulent blijft op de hoogte van vb. de aanpassing van de zorgstrategie (wijzigende zorg- en/of ondersteuningsnoden, wijzigende zorgverstrekkers, ), het opstellen en mee evalueren van de zorgondersteuning/handelingsplanning. - De PA-consulent voert de nodige werkgesprekken, evaluatiegesprekken, disfunctioneringsgesprekken en verzuimgesprekken - De PA-consulent overlegt met de budgethouder of zijn wettelijke vertegenwoordiger over de taakinhoud van de persoonlijke assistent. 4.4 Resultaat 4 Er is een goede interne en externe samenwerking met de Dienst Persoonlijke assistent. - De PA-consulent neemt deel aan verschillende interne overlegorganen binnen vzw Stijn, zoals: De COC personeelsdiensten, Op Stap,

3 - De PA-consulent neemt deel aan verschillende externe overlegorganen, zoals het regionaal zorgoverleg,. BESCHRIJVING KERNCOMPETENTIES V.Z.W. STIJN 4.5 Competentie 1: Respectvol bejegenen van personen met een handicap. Op een gelijkwaardige manier omgaan met de persoon met een handicap, de waardigheid en de rechten van de personen met een handicap respecteren (die minimaal vervat liggen in de Grondwet en de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens en van de VN-verklaring (resolutie )). - Houdt rekening met de verwachtingen en de wensen van de persoon met een handicap. - Houdt rekening met de eigenheid van de persoon met een handicap. - Houdt rekening met de privacy van de persoon met een handicap. - Dringt eigen normen en waarden niet op aan de persoon met een handicap. 4.6 Competentie 2: Hartelijk en geëngageerd zijn. Open staan voor contact met zorggebruikers en hun sociaal netwerk. opnemen in plaats van ze te laten liggen voor anderen, ongevraagd extra service bieden. - Is vriendelijk. - Zoekt contact met anderen. - Vraagt waarmee kan ik u van dienst zijn. - Geeft ondersteuning waar nodig. 4.7 Competentie 3: Een open communicatie voeren. Correct met elkaar communiceren over goede en lastige zaken, ook over gevoelens, ongeacht het thema of de gesprekspartner. - Ontvangt en geeft op een opbouwende manier feedback. - Reageert op de boodschap en niet op de boodschapper. - Brengt anderen op de hoogte waarmee je bezig bent en waar je naartoe wilt. - Luistert wanneer het nodig is. - Ziet het effect van de eigen communicatie op anderen en kan hierop reageren. - Gaat een vervelend of pijnlijk gesprek niet uit de weg. - Brengt een moeilijke boodschap op een rustige manier. 4.8 Competentie 4: Betrouwbaar en integer zijn. Rechtschapen, eerlijk en onkreukbaar zijn. De werkelijkheid (inclusief de risico s en minder mooie kanten) correct weergeven. Zich houden aan de algemene en professionele gedragsnormen. verantwoordelijkheid nemen voor het eigen handelen. - Komt afspraken na. - Geeft eerlijk informatie door. - Draagt de gevolgen van het eigen handelen. - Is het vertrouwen waard.

4 5 BESCHRIJVING FUNCTIESPECIFIEKE COMPETENTIES 5.1 Competentie 1: Wetten, wettelijke voorschriften, rechtsprocedures kennen. Beschikken over kennis van, en het kunnen toepassen van de wetten die gelden in de sector. - Heeft kennis van de regelgeving in verband met het gehandicaptenbeleid. - Heeft kennis van de personeelswetgeving. - Past deze wetgeving vlot toe in de praktijk. 5.2 Competentie 2: Beschikken over administratieve en ICT vaardigheden. Kan vlot administratieve en ICT- handelingen verrichten.. - Kan vlot werken met Microsoft Office-programma s. - Kan vlot werken met organisatie specifieke software (AS 400, Toepassingen,. ). - Vervult vlot administratieve werkzaamheden (opstellen dossiers, opmaken rekenschema s, invullen formulieren). 5.3 Competentie 3: Goed kunnen plannen en organiseren. Systematisch en methodisch kunnen werken. Een plan van aanpak kunnen formuleren om een doel te bereiken met duidelijke inschatting van tijd en middelen. Dit plan ten uitvoer kunnen (laten) brengen - stelt prioriteiten. - Komt met een plan van aanpak met een duidelijke inschatting van tijd en middelen die nodig zijn. - Werkt ordelijk en systematisch. 5.4 Competentie 4: Evenwichtig zijn. Onder variërende omstandigheden emotioneel evenwichtig blijven en in staat zijn om in zijn rol te blijven. Heeft een grote draagkracht, is niet snel van zijn of haar stuk gebracht. - Relativeert zaken. - Is bestand tegen stress. - Functioneert goed in snel veranderende situaties. - Is emotioneel stabiel. - Plaatst moeilijke situaties in hun juiste context. 5.5 Competentie 5: Cliëntgericht zijn. Onderzoeken van wensen en behoeften van de cliënten en hiernaar handelen. De mate waarin men op actieve wijze anticipeert op de uitgesproken en onuitgesproken behoeften van de cliënt. - Toont belangstelling voor vragen/problemen van de cliënt, kan luisteren. - Heeft respect voor de waarden en normen van de cliënt. - Kan het vertrouwen van de cliënt winnen. - Heeft respect voor de privacy van de cliënt en houdt zich aan het beroepsgeheim. - Is op de hoogte van de individuele mogelijkheden en beperkingen van de cliënt.

5 5.6 Competentie 6: Flexibel zijn. Gaat gepast in op diverse hulpvragen en problematieken en is soepel in werktijden en benaderingswijze. Is soepel en betrouwbaar voor de noden van de werking. Reageert op problemen en kansen door het veranderen van zijn eigen stijl, benaderingswijze of aanpak wanneer dat nodig is voor het bereiken van het gewenste resultaat. - Kan zijn weekschema aanpassen aan de noden van het moment. - Houdt rekening met noden en gevoelens van de zorgvrager. - Verandert van aanpak als het beoogde resultaat in gevaar komt. - Is bereid om andere taken op te nemen. - Vervangt collega s indien nodig. 5.7 Competentie 7: Empathie/inlevingsvermogen hebben. In staat zijn rekening te houden met de omstandigheden waarin mensen zich soms bevinden en zich kunnen voorstellen hoe zij zich daarbij voelen. Daar voor begrip hebben en tonen. Zich vlot kunnen inleven in de persoon en de leefwereld van de zorggebruiker. - Houdt rekening met de omstandigheden waarin een ander zich bevindt. - Weet gebruikers te binden door goed naar ze te luisteren. - Staat open voor de interesses van de budgethouder - Respect tonen voor de eigen keuzes van het gezin. : 5.8 Competentie 8: Schriftelijk en mondeling communiceren. Informatie kunnen ontvangen, verwerken en uitzenden volgens de regels van de kunst. Zich mondeling en schriftelijk duidelijk kunnen uitdrukken op een manier aangepast aan de ontvanger. - Drukt zich zowel schriftelijk als mondeling op een doordachte en heldere wijze uit. - Stemt zijn taalgebruik af op de doelgroep. - Geeft spontaan informatie door aan collega s. 5.9 Competentie 9: Constructief samenwerken. Draagt bij aan een gezamenlijk resultaat, ook wanneer het een onderwerp betreft dat niet in het persoonlijk belang is. - Neemt actief deel aan het teamoverleg, komt op voor eigen mening, luistert en houdt rekening met de mening van collega s. - Neemt adviezen van collega s ter harte en voert ze uit. - Pleegt overleg met collega s : zowel op informele momenten als op meer formeel overleg Competentie 10: Initiatief nemen. Stelt zelf dingen voor, onderneemt uit zichzelf. - Draagt uit zichzelf ideeën en/of oplossingen aan. - Onderneemt ongevraagd acties buiten wat oorspronkelijk gevraagd is.

6 5.11 Competentie 11: leerbereidheid tonen. Verfijnt zijn kennis en vaardigheden op een permanente wijze. - Wenst zich voortdurend bij te scholen met betrekking tot de evoluties binnen zijn/haar werkdomein. - Toont interesse in het werk van zijn/haar collega s, en is bereid hiervan te leren Competentie 12: Verantwoordelijkheid nemen. Hij weet waarvoor hij staat en waarvoor hij gaat. Kent zijn eigen job in al zijn aspecten en gaat hiervoor. Hij voelt zich verantwoordelijk voor het resultaat op kwalitatief en/of kwantitatief vlak dat bereikt wordt, ook als meerdere mensen hiertoe hebben bijgedragen. - Voert zijn opdrachten stipt uit. - Handelt correct en binnen de afgesproken taken en/of kaders. - Neemt verantwoordelijkheid op voor het eigen handelen.

FUNCTIEPROFIEL : LEEFGROEPBEGELEIDER IN DE WOONVORM

FUNCTIEPROFIEL : LEEFGROEPBEGELEIDER IN DE WOONVORM FUNCTIEPROFIEL : LEEFGROEPBEGELEIDER IN DE WOONVORM DIENSTENCENTRUM T WEYERKE 1 FUNCTIEDOEL De begeleider biedt een antwoord op de zorgvragen van de bewoners. Dit in samenwerking met ouders/familie, collega

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL BEGELEIDER DAGCENTRUM DIENSTENCENTRUM GROENHOEF

FUNCTIEPROFIEL BEGELEIDER DAGCENTRUM DIENSTENCENTRUM GROENHOEF FUNCTIEPROFIEL BEGELEIDER DAGCENTRUM DIENSTENCENTRUM GROENHOEF 1 FUNCTIEDOEL Je staat in voor de dagelijkse begeleiding van de gebruikers van het dagcentrum. 2 POSITIE OF PLAATS IN DE ORGANISATIE Je legt

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL BEGELEIDER WOONVORM DIENSTENCENTRUM GROENHOEF

FUNCTIEPROFIEL BEGELEIDER WOONVORM DIENSTENCENTRUM GROENHOEF FUNCTIEPROFIEL BEGELEIDER WOONVORM DIENSTENCENTRUM GROENHOEF 1 FUNCTIEDOEL Je staat in voor de dagelijkse begeleiding en verzorging van de zorggebruikers van Groenhoef. 2 POSITIE OF PLAATS IN DE ORGANISATIE

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL VERANTWOORDELIJKE WOONOPVANG RESIDENTIE VIJVERPLEIN

FUNCTIEPROFIEL VERANTWOORDELIJKE WOONOPVANG RESIDENTIE VIJVERPLEIN FUNCTIEPROFIEL VERANTWOORDELIJKE WOONOPVANG RESIDENTIE VIJVERPLEIN DIENSTENCENTRUM LIMBURGSE STICHTING AUTISME 1 FUNCTIEDOEL De verantwoordelijke woonopvang ondersteunt de directeur in de dagelijkse leiding

Nadere informatie

Limburgse Stichting Autisme Donkweg ZONHOVEN

Limburgse Stichting Autisme Donkweg ZONHOVEN FUNCTIEPROFIEL DIENSTENCENTRUM: LIMBURGSE STICHTING AUTISME THUISBEGELEIDSTER (DATUM 1/4/09) 1 FUNCTIEDOEL De functie van de thuisbegeleid(st)er draagt ertoe bij dat: - de persoon met de handicap en zijn

Nadere informatie

Maatschappelijk assistent

Maatschappelijk assistent SINT-GERARDUS DIEPENBEEK Maatschappelijk assistent 1 Functiedoel De maatschappelijk assistent (MA) is verbindingspersoon. Hij ondersteunt de familie op psychosociaal vlak. Hij verwoordt en versterkt, indien

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL MAATSCHAPPELIJK WERKER DIENSTENCENTRUM ST.-ODA

FUNCTIEPROFIEL MAATSCHAPPELIJK WERKER DIENSTENCENTRUM ST.-ODA 1. FUNCTIEDOEL FUNCTIEPROFIEL MAATSCHAPPELIJK WERKER DIENSTENCENTRUM ST.-ODA De sociale dienst heeft als doel het ondersteunen van families/wettelijke vertegenwoordigers en het optimaliseren van de onderlinge

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL VERPLEEGKUNDIGE WOONVORM DIENSTENCENTRUM GROENHOEF

FUNCTIEPROFIEL VERPLEEGKUNDIGE WOONVORM DIENSTENCENTRUM GROENHOEF FUNCTIEPROFIEL VERPLEEGKUNDIGE WOONVORM DIENSTENCENTRUM GROENHOEF 1 FUNCTIEDOEL Je staat in voor de dagelijkse begeleiding en verzorging van de zorggebruikers van Groenhoef. Daarnaast bewaakt jede medische

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL KOK - DE KAPELANIJ DIENSTENCENTRUM: LIMBURGSE STICHTING AUTISME

FUNCTIEPROFIEL KOK - DE KAPELANIJ DIENSTENCENTRUM: LIMBURGSE STICHTING AUTISME FUNCTIEPROFIEL KOK - DE KAPELANIJ DIENSTENCENTRUM: LIMBURGSE STICHTING AUTISME 1 FUNCTIEDOEL De kok staat in voor een goede dagelijkse werking van de Kapelanij, waarbij er dagelijks een warme maaltijd

Nadere informatie

Maatschappelijk assistent

Maatschappelijk assistent DIENSTENCENTRUM SINT-GERARDUS DIEPENBEEK 4.1. Organisatiestructuur: functieprofielen 4.1./332. Maatschappelijk assistent Beoordeeld door: de sociale dienst op 08-06-2011 Goedgekeurd door: het directieteam

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL VERANTWOORDELIJKE/KOK DE KAPELANIJ DIENSTENCENTRUM: LIMBURGSE STICHTING AUTISME

FUNCTIEPROFIEL VERANTWOORDELIJKE/KOK DE KAPELANIJ DIENSTENCENTRUM: LIMBURGSE STICHTING AUTISME FUNCTIEPROFIEL VERANTWOORDELIJKE/KOK DE KAPELANIJ DIENSTENCENTRUM: LIMBURGSE STICHTING AUTISME 1 FUNCTIEDOEL De verantwoordelijke staat in voor een goede dagelijkse werking van de Kapelanij, waarbij er

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL BEGELEIDER WOONVORM DIENSTENCENTRUM KAMIANO

FUNCTIEPROFIEL BEGELEIDER WOONVORM DIENSTENCENTRUM KAMIANO FUNCTIEPROFIEL BEGELEIDER WOONVORM DIENSTENCENTRUM KAMIANO 1 FUNCTIEDOEL De deskundigheid van dienstencentrum Kamiano ligt in het aanbieden en/of coördineren van zorg aan personen met een niet-aangeboren

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL PEDAGOOG/PSYCHOLOOG DIENSTENCENTRUM: DE WITTE MOL

FUNCTIEPROFIEL PEDAGOOG/PSYCHOLOOG DIENSTENCENTRUM: DE WITTE MOL FUNCTIEPROFIEL PEDAGOOG/PSYCHOLOOG DIENSTENCENTRUM: DE WITTE MOL 1 FUNCTIEDOEL Leefgroepen en bewonersgerichte diensten begeleiden en adviseren in hun werking met personen (zowel kinderen als volwassenen)

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL VERANTWOORDELIJKE AFDELING DIENSTENCENTRUM KAMIANO

FUNCTIEPROFIEL VERANTWOORDELIJKE AFDELING DIENSTENCENTRUM KAMIANO FUNCTIEPROFIEL VERANTWOORDELIJKE AFDELING DIENSTENCENTRUM KAMIANO 1 FUNCTIEDOEL Je draagt de eindverantwoordelijkheid met betrekking tot de werking van die afdeling van Dienstencentrum Kamiano. Je stroomlijnt

Nadere informatie

D.P.A. Dienst Persoonlijke Assistent

D.P.A. Dienst Persoonlijke Assistent SOLLICITATIE INLICHTINGENFORMULIER Donkweg 49 B-3520 ZONHOVEN tel.nr.: 011/398.363 of 64 65-66 D.P.A. Dienst Persoonlijke Assistent v.z.w. Stijn fax: 011/559.969 dpa.directie@wegwijs.stijn.be of dpa@wegwijs.stijn.be

Nadere informatie

Directiesecretariaat

Directiesecretariaat DIENSTENCENTRUM SINT GERARDUS DIEPENBEEK 4.1. Organisatiestructuur: functieprofielen 4.1./422 Directiesecretariaat Beoordeeld door: de algemeen directeur Goedgekeurd door: het directieteam op Geldig vanaf:

Nadere informatie

Functie. Verpleegkundige nachtdienst in het verblijf (campus Hasselt)

Functie. Verpleegkundige nachtdienst in het verblijf (campus Hasselt) DIENSTENCENTRUM SINT-GERARDUS DIEPENBEEK Functie Verpleegkundige nachtdienst in het verblijf (campus Hasselt) 1 Functiedoel Verpleegkundige zorg op maat verzekeren, gans het jaar door, in hoofdzakelijk

Nadere informatie

Opvoeder Individuele begeleider

Opvoeder Individuele begeleider DIENSTENCENTRUM SINT-GERARDUS DIEPENBEEK Opvoeder Individuele begeleider 1 Functiedoel De opvoeder ondersteunt en bewaakt het algemeen welbevinden van de zorggebruikers. 2 Positie of plaats in de organisatie

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL HOOFDBEGELEIDER DIENSTENCENTRUM KAMIANO

FUNCTIEPROFIEL HOOFDBEGELEIDER DIENSTENCENTRUM KAMIANO FUNCTIEPROFIEL HOOFDBEGELEIDER DIENSTENCENTRUM KAMIANO 1 FUNCTIEDOEL Je draagt de eindverantwoordelijkheid met betrekking tot de werking van je afdeling van het Dienstencentrum Kamiano. Je bent het eerste

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL NACHTWAKER - MEDEWERKER TECHNISCHE DIENST

FUNCTIEPROFIEL NACHTWAKER - MEDEWERKER TECHNISCHE DIENST FUNCTIEPROFIEL NACHTWAKER - MEDEWERKER TECHNISCHE DIENST DIENSTENCENTRUM St.-ODA 1 FUNCTIEDOEL De Technische dienst staat in voor het onderhouden, het herstellen, het aanpassen en/of het (ver)bouwen van

Nadere informatie

Opvoeder Individuele begeleider

Opvoeder Individuele begeleider DIENSTENCENTRUM SINT GERARDUS DIEPENBEEK 4.1. Organisatiestructuur: functieprofielen 4.1./24. Opvoeder Individuele begeleider (alle afdelingen) Beoordeeld door: de algemeen directeur Goedgekeurd door:

Nadere informatie

Woonzorgcentrum De Berk

Woonzorgcentrum De Berk FUNCTIEPROFIEL WOONASSISTENT 1 FUNCTIEDOEL De woonassistent verzorgt een nette en hygiënische woon- en leefomgeving van de bewoner De woonassistent biedt ondersteuning aan het verzorgend personeel. De

Nadere informatie

DIENSTENCENTRUM SINT GERARDUS DIEPENBEEK 4.1. Organisatiestructuur: functieprofielen 4.1./21. Afdelingshoofd

DIENSTENCENTRUM SINT GERARDUS DIEPENBEEK 4.1. Organisatiestructuur: functieprofielen 4.1./21. Afdelingshoofd DIENSTENCENTRUM SINT GERARDUS DIEPENBEEK 4.1. Organisatiestructuur: functieprofielen 4.1./21. Afdelingshoofd Beoordeeld door: de algemeen directeur Goedgekeurd door: het directieteam op 26 03 2012 Geldig

Nadere informatie

Functieprofiel. Zorgcoördinator (Pedagoog/Psycholoog)

Functieprofiel. Zorgcoördinator (Pedagoog/Psycholoog) DIENSTENCENTRUM SINT-GERARDUS DIEPENBEEK Functieprofiel Zorgcoördinator (Pedagoog/Psycholoog) 1 Functiedoel Is verantwoordelijk voor de kwaliteit van het systeem van zorgverlening op de afdeling. Ondersteunt

Nadere informatie

Facilitair coördinator

Facilitair coördinator DIENSTENCENTRUM SINT-GERARDUS DIEPENBEEK 4.1. Organisatiestructuur: functieprofielen 4.1./41. Facilitair coördinator Beoordeeld door: de algemeen directeur Goedgekeurd door: de raad van toezicht op 29-09-2009

Nadere informatie

Medewerker Sport en cultuur

Medewerker Sport en cultuur DIENSTENCENTRUM SINT GERARDUS DIEPENBEEK 4.1. Organisatiestructuur: functieprofielen 4.1./35. Medewerker Sport en cultuur Medewerker Sport en cultuur 1 Functiedoel Het organiseren en, indien nodig, begeleiden

Nadere informatie

Zorgcoördinator (Pedagoog Psycholoog)

Zorgcoördinator (Pedagoog Psycholoog) DIENSTENCENTRUM SINT GERARDUS DIEPENBEEK 4.1. Organisatiestructuur: functieprofielen 4.1./34. Zorgcoördinator (PPD) Zorgcoördinator (Pedagoog Psycholoog) 1 Functiedoel Is verantwoordelijk voor de kwaliteit

Nadere informatie

DIENSTENCENTRUM SINT GERARDUS DIEPENBEEK 4.1. Organisatiestructuur: functieprofielen Verantwoordelijke afdeling

DIENSTENCENTRUM SINT GERARDUS DIEPENBEEK 4.1. Organisatiestructuur: functieprofielen Verantwoordelijke afdeling DIENSTENCENTRUM SINT GERARDUS DIEPENBEEK 4.1. Organisatiestructuur: functieprofielen Verantwoordelijke afdeling Verantwoordelijke afdeling 1 Functiedoel Is eindverantwoordelijk voor het gevoerde operationele

Nadere informatie

DIENSTENCENTRUM SINT-GERARDUS DIEPENBEEK Functieprofiel Verpleegkundige-begeleider (Campus Volwassenen)

DIENSTENCENTRUM SINT-GERARDUS DIEPENBEEK Functieprofiel Verpleegkundige-begeleider (Campus Volwassenen) 1 Functiedoel - De medisch-verpleegkundige begeleiding van de zorggebruikers garanderen en waken over een goede dagelijkse verzorging met aandacht voor het algemeen welbevinden. 2 Positie of plaats in

Nadere informatie

Verpleegkundige-begeleider afdeling jongeren

Verpleegkundige-begeleider afdeling jongeren DIENSTENCENTRUM SINT-GERARDUS DIEPENBEEK 4.1. Organisatiestructuur: functieprofielen 4.1./315. Verpleegkundige-begeleider Beoordeeld door: de algemeen directeur Goedgekeurd door: het directieteam op Geldig

Nadere informatie

DIENSTENCENTRUM SINT-GERARDUS DIEPENBEEK 4.1. Organisatiestructuur: functieprofielen 4.1./315. Verpleegkundige

DIENSTENCENTRUM SINT-GERARDUS DIEPENBEEK 4.1. Organisatiestructuur: functieprofielen 4.1./315. Verpleegkundige DIENSTENCENTRUM SINT-GERARDUS DIEPENBEEK 4.1. Organisatiestructuur: functieprofielen 4.1./315. Verpleegkundige Beoordeeld door: de algemeen directeur Goedgekeurd door: het directieteam op Geldig vanaf:

Nadere informatie

Deskundige ICT - systeembeheerder

Deskundige ICT - systeembeheerder 1. FUNCTIEDOEL De deskundige ICT levert samen met zijn/haar collega s expertise informatie, diensten en producten af aan de interne klanten, met de nodige kwaliteitsvereisten, volgens de juiste procedures

Nadere informatie

Functiebeschrijving ADMINISTRATIEF MEDEWERKER C1-C3

Functiebeschrijving ADMINISTRATIEF MEDEWERKER C1-C3 Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

Functiebeschrijving DESKUNDIGE NOODPLANNING B1-B3

Functiebeschrijving DESKUNDIGE NOODPLANNING B1-B3 Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

Competentiewoordenboek niet-kaderleden

Competentiewoordenboek niet-kaderleden 1. Besluitvaardig zijn Competentiewoordenboek niet-kaderleden - Kan tijdig beslissen wat in een bepaalde situatie moet gebeuren - Neemt goede beslissingen rekening houdend met de situatie - Durft beslissingen

Nadere informatie

Functieprofiel Kinderrevalidatiearts

Functieprofiel Kinderrevalidatiearts DIENSTENCENTRUM SINT-GERARDUS DIEPENBEEK 4.1. Organisatiestructuur: functieprofielen 4.1./Kinderrevalidatiearts Beoordeeld door: de algemeen directeur Goedgekeurd door: het directieteam op Geldig vanaf:

Nadere informatie

Functiebeschrijving DESKUNDIGE TEWERKSTELLING EN SOCIALE ECONOMIE B1-B3

Functiebeschrijving DESKUNDIGE TEWERKSTELLING EN SOCIALE ECONOMIE B1-B3 Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

Functiebeschrijving MAATSCHAPPELIJK ASSISTENT B1-B3

Functiebeschrijving MAATSCHAPPELIJK ASSISTENT B1-B3 Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

1 Adviseert de directie en leidinggevenden bij het ontwikkelen en uitvoeren van een medewerkersbeleid

1 Adviseert de directie en leidinggevenden bij het ontwikkelen en uitvoeren van een medewerkersbeleid HR medewerker (m/v) De Vijver vzw biedt aangepaste ondersteuning aan personen met een handicap. Meer in het bijzonder organiseert De Vijver vzw met een 300 tal medewerkers een waaier aan ambulante en residentiële

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL Functie: Leefgroepmedewerker in schoolvervangende dagopvang voor kinderen met autisme

FUNCTIEPROFIEL Functie: Leefgroepmedewerker in schoolvervangende dagopvang voor kinderen met autisme FUNCTIEPROFIEL Functie: Leefgroepmedewerker in schoolvervangende dagopvang voor kinderen met autisme A. Functiebeschrijving 1. Doel van de functie Je staat in de leefgroep (dagopvang) in voor de dagelijkse

Nadere informatie

Combinatiefunctie Wijkwerk-coach (Wijkwerken Zuid-West-Vlaanderen) & Trajectbegeleider Anzegem/Deerlijk Functiebeschrijving en competentieprofiel

Combinatiefunctie Wijkwerk-coach (Wijkwerken Zuid-West-Vlaanderen) & Trajectbegeleider Anzegem/Deerlijk Functiebeschrijving en competentieprofiel Combinatiefunctie Wijkwerk-coach (Wijkwerken Zuid-West-Vlaanderen) & Trajectbegeleider Anzegem/Deerlijk Functiebeschrijving en competentieprofiel 1. Identificatiegegevens Functietitel Juridische werkgever

Nadere informatie

De organisaties stellen zich voor:

De organisaties stellen zich voor: De organisaties stellen zich voor: O.C. KATR!NAHOF biedt ondersteuning aan kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking + het gezin. Dit gebeurt op alle levensdomeinen (wonen, werken, dagbesteding,

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Functie: Zorgcoördinator. A. Functiebeschrijving. 1. Doel van de functie

FUNCTIEPROFIEL. Functie: Zorgcoördinator. A. Functiebeschrijving. 1. Doel van de functie FUNCTIEPROFIEL Functie: Zorgcoördinator A. Functiebeschrijving 1. Doel van de functie Hij/zij staat, samen met de leefgroepencoördinator, in voor de aansturing van een woonbuurt bestaande uit een aantal

Nadere informatie

Competentieprofiel. Maatschappelijk werker

Competentieprofiel. Maatschappelijk werker Competentieprofiel maatschappelijk werker OCMW 1. Functie Functienaam Afdeling Dienst Functionele loopbaan Maatschappelijk werker Sociale zaken Sociale dienst B1-B3 2. Context Het OCMW garandeert aan elke

Nadere informatie

Kansen voor iedereen

Kansen voor iedereen Kansen voor iedereen Ik wil thuis blijven wonen maar heb ondersteuning nodig voor mijn persoonlijke verzorging. Hoe pak ik dat aan? Kan ik beroep doen op een persoonlijk assistent voor het organiseren

Nadere informatie

Hoofdtechnieker cultuurcentrum en Bilzen Mysteries

Hoofdtechnieker cultuurcentrum en Bilzen Mysteries Functietitel: Dienst: Niveau Eerste evaluator Tweede evaluator Hoofdtechnieker cultuurcentrum en Bilzen Mysteries cultuurcentrum C4-C5 Directeur cultuurcentrum Afdelingshoofd Vrije Tijd HOOFDDOEL VAN DE

Nadere informatie

Openbaar. Solliciteren:

Openbaar. Solliciteren: Openbaar In het kader van de verbreding en verdieping van artikel 107 rond de vermaatschappelijking van de geestelijke gezondheidszorg zoekt het netwerk GG ADS regio Aalst een teamcoördinator voor het

Nadere informatie

Competenties verbonden aan het ComPas

Competenties verbonden aan het ComPas Competenties verbonden aan het ComPas 5 kerncompetenties en 8 erg waardevol competenties 1. Kunnen samenwerken... 2 2. Contactvaardig zijn... 3 3. Inlevingsvermogen/empathie bezitten... 4 4. Zelfreflectie...

Nadere informatie

Functiebeschrijving MAATSCHAPPELIJK ASSISTENT NIET-VERPLICHTE HULPVERLENING B1-B3

Functiebeschrijving MAATSCHAPPELIJK ASSISTENT NIET-VERPLICHTE HULPVERLENING B1-B3 Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

Functiebeschrijving DESKUNDIGE KINDEREN EN JONGEREN B1-B3

Functiebeschrijving DESKUNDIGE KINDEREN EN JONGEREN B1-B3 Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

RICHTLIJNEN EVALUATIE STAGES 3 e master Diergeneeskunde. Geachte stagegever,

RICHTLIJNEN EVALUATIE STAGES 3 e master Diergeneeskunde. Geachte stagegever, RICHTLIJNEN EVALUATIE STAGES 3 e master Diergeneeskunde Geachte stagegever, Om de studenten een eerlijke score te kunnen geven voor hun afstudeerstage of keuzevak stage, vragen wij u om het evaluatieformulier

Nadere informatie

GEZINSONDERSTEUNEND WERK ONDERZOEK NAAR COMPETENTIES BIJ VRIJWILLIGERS EN PROFESSIONALS

GEZINSONDERSTEUNEND WERK ONDERZOEK NAAR COMPETENTIES BIJ VRIJWILLIGERS EN PROFESSIONALS GEZINSONDERSTEUNEND WERK ONDERZOEK NAAR COMPETENTIES BIJ VRIJWILLIGERS EN PROFESSIONALS Het doel van dit onderzoek is een vergelijking te maken tussen de aanwezige competenties bij professionals en vrijwilligers

Nadere informatie

DIENSTENCENTRUM SINT GERARDUS DIEPENBEEK 4.1. Organisatiestructuur: functieprofielen 4.1./12. Directeur zorg

DIENSTENCENTRUM SINT GERARDUS DIEPENBEEK 4.1. Organisatiestructuur: functieprofielen 4.1./12. Directeur zorg DIENSTENCENTRUM SINT GERARDUS DIEPENBEEK 4.1. Organisatiestructuur: functieprofielen 4.1./12. Directeur zorg Beoordeeld door: de algemeen directeur Goedgekeurd door: het directieteam op 19 03 2012 Geldig

Nadere informatie

Kennis rond dementie, familierelaties en verlieservaringen is onontbeerlijk.

Kennis rond dementie, familierelaties en verlieservaringen is onontbeerlijk. COMPETENTIEPROFIEL COACH BEGELEIDING MODULES PSYCHO-EDUCATIEPAKKET DEMENTIE EN NU De coach van Dementie en nu is hij/zij die de vormingssessies begeleidt voor een groep mantelzorgers van personen met dementie.

Nadere informatie

Functiebeschrijving VERPLEEGKUNDIGE OPNAMEBELEID BV1-BV3 / C3-C4

Functiebeschrijving VERPLEEGKUNDIGE OPNAMEBELEID BV1-BV3 / C3-C4 Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

Boekhouder/Financieel Deskundige (m/v) Voltijds - Nederlandstalig Bij de steundienst van het hof van cassatie

Boekhouder/Financieel Deskundige (m/v) Voltijds - Nederlandstalig Bij de steundienst van het hof van cassatie Kelly Frison Attaché selectie Kelly.frison@just.fgov.be Boekhouder/Financieel Deskundige (m/v) Voltijds - Nederlandstalig Bij de steundienst van het hof van cassatie Inhoud van de functie Profiel Werkgever

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Functie: Verpleegkundig coördinator. A. Functiebeschrijving. 1. Doel van de functie

FUNCTIEPROFIEL. Functie: Verpleegkundig coördinator. A. Functiebeschrijving. 1. Doel van de functie Functie: Verpleegkundig coördinator FUNCTIEPROFIEL A. Functiebeschrijving 1. Doel van de functie Je bepaalt mee het zorginhoudelijk beleid van de organisatie op verpleegkundig vlak en je zorgt voor de

Nadere informatie

Functiebeschrijving VERZORGENDE GEZINSZORG C1-C2 / D1-D3

Functiebeschrijving VERZORGENDE GEZINSZORG C1-C2 / D1-D3 Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

Functiebeschrijving TEAMVERANTWOORDELIJKE OPENBARE WERKEN B4-B5

Functiebeschrijving TEAMVERANTWOORDELIJKE OPENBARE WERKEN B4-B5 Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING BOEKHOUDER POLITIEZONE/AGB

FUNCTIEBESCHRIJVING BOEKHOUDER POLITIEZONE/AGB FUNCTIEBESCHRIJVING BOEKHOUDER POLITIEZONE/AGB 1. ALGEMEEN 1.1. Dienst: Politiezone Schoten (PZ) en Autonoom Gemeentebedrijf Schoten (AGBS) 1.2. Naam van de functie: BOEKHOUDER POLITIEZONE/AGB 1.3. Datum:

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING: Gemeenschapswacht

FUNCTIEBESCHRIJVING: Gemeenschapswacht FUNCTIEBESCHRIJVING: Gemeenschapswacht 1. FUNCTIEBENAMING Naam van de functie Afdeling Niveau/rang Graad Gemeenschapswacht Gemeenschapswachten C1-C3 Administratief 2. DOEL VAN DE FUNCTIE Uitvoeren van

Nadere informatie

INFOBUNDEL voor vacature maatschappelijk werker (m/v) Tijdelijk contract t.e.m. 31/12/ /38

INFOBUNDEL voor vacature maatschappelijk werker (m/v) Tijdelijk contract t.e.m. 31/12/ /38 INFOBUNDEL voor vacature 2018-02 Functie Niveau en graad fdeling maatschappelijk werker (m/v) B1-B3 Tijdelijk contract t.e.m. 31/12/2018 19/38 sociale dienst anleiding van deze vacature en vooruitzichten

Nadere informatie

Functiebeschrijving TEAMVERANTWOORDELIJKE CULTUURCENTRUM A1a2a3a

Functiebeschrijving TEAMVERANTWOORDELIJKE CULTUURCENTRUM A1a2a3a Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

TECHNISCHE ASSISTENTIE MEDISCH ASSISTENT C. Functiefamilie: Niveau:

TECHNISCHE ASSISTENTIE MEDISCH ASSISTENT C. Functiefamilie: Niveau: Functiefamilie: Niveau: TECHNISCHE ASSISTENTIE MEDISCH ASSISTENT C Doel van de functiefamilie Toedienen van verzorging en basis medische hulp teneinde bij te dragen tot de geestelijke en fysieke gezondheid

Nadere informatie

FACILITAIR MEDEWERKER

FACILITAIR MEDEWERKER FACILITAIR MEDEWERKER DEEL 1: CONTEXT, DOEL EN OPDRACHTEN 1. Plaats in de organisatie De facilitair medewerker rapporteert rechtstreeks aan de organisatiedirecteur. Hij/zij maakt deel uit van het team

Nadere informatie

Functiebeschrijving CLUSTERVERANTWOORDELIJKE NIET-VERPLICHTE HULPVERLENING B4-B5

Functiebeschrijving CLUSTERVERANTWOORDELIJKE NIET-VERPLICHTE HULPVERLENING B4-B5 Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

Evaluatieformulieren

Evaluatieformulieren Evaluatieformulieren EVALUATIEFORMULIER 1 leidinggevenden niveau A, B en C 4 EVAFORM 1 1) collegialiteit 1. werkt samen (in team) aan de uitvoering van het gehele takenpakket van de organisatie, de dienst,

Nadere informatie

LOGISTIEKE ONDERSTEUNING B

LOGISTIEKE ONDERSTEUNING B Functiefamilie: Niveau: LOGISTIEKE ONDERSTEUNING B Doel van de functiefamilie Instaan voor het beheer of verhuur van het materiaal en de technische installaties bij een dienst en erop toezien dat de administratieve

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Functie: Maatschappelijk werker. A. Functiebeschrijving. 1. Doel van de functie

FUNCTIEPROFIEL. Functie: Maatschappelijk werker. A. Functiebeschrijving. 1. Doel van de functie FUNCTIEPROFIEL Functie: Maatschappelijk werker A. Functiebeschrijving 1. Doel van de functie Hij/zij vervult een brugfunctie tussen de voorziening en het naaste netwerk van de bewoner. Hij/zij behartigt

Nadere informatie

Departement Burger en Vrije Tijd Binnenschoolse Opvang. administratief

Departement Burger en Vrije Tijd Binnenschoolse Opvang. administratief FUNCTIEBESCHRIJVING: Begeleider binnenschoolse opvang 1. FUNCTIEBENAMING Naam van de functie Afdeling Niveau/rang Graad Begeleider Departement Burger en Vrije Tijd Binnenschoolse Opvang E1-E3 administratief

Nadere informatie

Medewerker financiele administratie CB. Bedrijfsvoering -> Financieel Economische zaken

Medewerker financiele administratie CB. Bedrijfsvoering -> Financieel Economische zaken FUWA-VO Sessie Functie-informatie Blz. 1 Functienaam Organisatie Centraal Bureau Onderdeel Financiën & Beheer Salarisschaal 5 Werkterrein Bedrijfsvoering -> Financieel Economische zaken Activiteiten Bewerken

Nadere informatie

Functieprofiel technisch assistent buitendienst

Functieprofiel technisch assistent buitendienst Functieprofiel technisch assistent buitendienst 1. NAAM: 2. Datum in dienst: 3. FUNCTIENAAM a. Functionele benaming: Technisch assistent buitendienst (GROEN) b. Graadbenaming: Technisch assistent c. Niveau:

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Functie: Coördinator grootkeuken. A. Functiebeschrijving. 1. Doel van de functie

FUNCTIEPROFIEL. Functie: Coördinator grootkeuken. A. Functiebeschrijving. 1. Doel van de functie FUNCTIEPROFIEL Functie: Coördinator grootkeuken A. Functiebeschrijving 1. Doel van de functie Je staat in voor het opvolgen, ontwikkelen en implementeren van het uitvoerend beleid met betrekking tot voeding

Nadere informatie

LOGISTIEK MEDEWERKER HUISVESTING OCMW (M/V)

LOGISTIEK MEDEWERKER HUISVESTING OCMW (M/V) LOGISTIEK MEDEWERKER HUISVESTING OCMW (M/V) Voltijds (38u) Locatie: Sociaal Huis Gooreind A. FUNCTIEBESCHRIJVING Niveau C Plaats in het organogram De logistiek medewerker huisvesting OCMW werkt onder de

Nadere informatie

COMPETENTIEPROFIEL MEDEWERKER KEUKEN COZ SINT - JOZEF

COMPETENTIEPROFIEL MEDEWERKER KEUKEN COZ SINT - JOZEF COMPETENTIEPROFIEL MEDEWERKER KEUKEN COZ SINT - JOZEF pg1/5 DOELSTELLINGEN EN SITUERING IN DE ORGANISATIE (cfr organogram) Vanuit onze opdrachtsverklaring is het de taak van elke medewerker om de zorg

Nadere informatie

F U N C T I E P R O F I E L

F U N C T I E P R O F I E L F U N C T I E P R O F I E L I. I D E N T I F I C A T I E G E G E V E N S Functiebenaming Weddeschaal Graad Directie - dep - dienst Functiefamilie maatschappelijk werker Sociale Dienst B1-B2-B3 maatschappelijk

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Functie: Medewerker personeelsadministratie en HR-data. A. Functiebeschrijving. 1. Doel van de functie

FUNCTIEPROFIEL. Functie: Medewerker personeelsadministratie en HR-data. A. Functiebeschrijving. 1. Doel van de functie FUNCTIEPROFIEL Functie: Medewerker personeelsadministratie en HR-data A. Functiebeschrijving 1. Doel van de functie Je bent verantwoordelijk voor een accurate en tijdige input van data ten behoeve van

Nadere informatie

Functiebeschrijving Administratief medewerker dienst Burgerzaken Voltijds

Functiebeschrijving Administratief medewerker dienst Burgerzaken Voltijds Functiebeschrijving Administratief medewerker dienst Burgerzaken Voltijds 1. FUNCTIE Concrete functie: administratief medewerker dienst Burgerzaken Niveau: C1 - C3 Brutomaandwedde volgens barema (min.

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Ondersteunend/Epert B December 2009 ONDERSTEUNEND/EXPERT B 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Ondersteunend/Epert

Nadere informatie

zorgkundige woonzorgcentrum hoofdverpleegkundige

zorgkundige woonzorgcentrum hoofdverpleegkundige Zorgkundige FUNCTIEBESCHRIJVING EN COMPETENTIEPROFIEL 1 IDENTIFICATIEGEGEVENS Functietitel Niveau zorgkundige VC1 VC2 Competenties 1/2/3/4/7/15/17/20 2 PLAATS IN HET ORGANOGRAM (situatie op 01/09/2010)

Nadere informatie

Deontologische code personeel

Deontologische code personeel Deontologische code personeel De kernwaarden van het intergemeentelijk samenwerkingsverband zijn: In vertrouwen/integer In samenwerking Complementariteit Resultaatsgericht/concreet Deze waarden nemen een

Nadere informatie

ICT-ONDERSTEUNING. Functiefamilie: Niveau. Doel van de functiefamilie

ICT-ONDERSTEUNING. Functiefamilie: Niveau. Doel van de functiefamilie Functiefamilie: Niveau ICT-ONDERSTEUNING D Doel van de functiefamilie Op basis van de kennis van het informaticamateriaal (applicaties of machines) instaan voor de bediening of de technische ondersteuning

Nadere informatie

Functiebeschrijving PARAMEDICUS WOON EN LEEF BEGELEIDING BV1 BV3

Functiebeschrijving PARAMEDICUS WOON EN LEEF BEGELEIDING BV1 BV3 Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

Functie- en competentieprofiel

Functie- en competentieprofiel Interne zaken Personeel Heuvelstraat 91 2530 Boechout Telefoon 03 460 06 11 Fax 03 460 06 97 info@boechout.be Functie- en competentieprofiel Identificatiegegevens Functiefamilie: Functietitel: Afdeling:

Nadere informatie

LEIDING GEVEN. Functiefamilie: Niveau: Doel van de functiefamilie

LEIDING GEVEN. Functiefamilie: Niveau: Doel van de functiefamilie Functiefamilie: Niveau: LEIDING GEVEN D Doel van de functiefamilie Instaan voor de coördinatie en de opvolging van de werkzaamheden van een administratieve of operationele entiteit waarin men medewerkers

Nadere informatie

kempelscan P1-fase Kempelscan P1-fase 1/7

kempelscan P1-fase Kempelscan P1-fase 1/7 kempelscan P1-fase Kempelscan P1-fase 1/7 Interpersoonlijke competentie Kern 1.2 Inter-persoonlijk competent Communiceren in de groep De student heeft zicht op het eigen communicatief gedrag in de klas

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. MAATSCHAPPELIJK WERKER - 100% onbepaalde duur in Genk en Borgloon (dagopvang)

FUNCTIEPROFIEL. MAATSCHAPPELIJK WERKER - 100% onbepaalde duur in Genk en Borgloon (dagopvang) FUNCTIEPROFIEL MAATSCHAPPELIJK WERKER - 100% onbepaalde duur in Genk en Borgloon (dagopvang) A. Functiebeschrijving 1. Doel van de functie Je vervult een brugfunctie tussen de voorziening en het naaste

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Ondersteunend/Epert A1 December 2009 ONDERSTEUNEND/EXPERT A1 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Ondersteunend/Epert

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING FUNCTIE: NIVEAU: adviseur financiën en begroting WEDDENSCHAAL: A1a-A2a. Plaats in het organogram. Hoofddoel van de functie

FUNCTIEBESCHRIJVING FUNCTIE: NIVEAU: adviseur financiën en begroting WEDDENSCHAAL: A1a-A2a. Plaats in het organogram. Hoofddoel van de functie FUNCTIEBESCHRIJVING FUNCTIE: NIVEAU: Rang: WEDDENSCHAAL: adviseur financiën en begroting A Av A1a-A2a Plaats in het organogram De adviseur financiën en begroting rapporteert aan de financieel beheerder.

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Leidinggevend D December 2009 LEIDINGGEVEND D 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Leidinggevend D

Nadere informatie

Functiebeschrijving medewerker technische dienst: garage

Functiebeschrijving medewerker technische dienst: garage Functiebeschrijving medewerker technische dienst: garage Functie Graadnaam: medewerker technische dienst Functienaam: medewerker technische dienst Functiefamilie: technisch medewerkers Functionele loopbaan:

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING. Afdeling: Subafdeling:

FUNCTIEBESCHRIJVING. Afdeling: Subafdeling: Identificatie van de functie Graadnaam: administratief medewerker Functienaam: administratief medewerker Functiefamilie: administratief uitvoerend Functionele loopbaan: C1-C3 Dienst: Thuiszorg en onthaal

Nadere informatie

Functiebeschrijving TECHNISCH BEDIENDE WERKMAN D1-D3

Functiebeschrijving TECHNISCH BEDIENDE WERKMAN D1-D3 Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

FUNCTIEFAMILIE 1.2 Klantenadviserend (externe klanten)

FUNCTIEFAMILIE 1.2 Klantenadviserend (externe klanten) Doel van de functiefamilie Vanuit een specialisatie professioneel advies of begeleiding geven aan externe klanten deze klanten oplossingen aan te reiken of maximaal te ondersteunen in het vinden van een

Nadere informatie

KWALITEITSCOÖRDINATOR

KWALITEITSCOÖRDINATOR 2007.03.31 A1 / administratief AWS1a/AWS1b/AWS2a KWALITEITSCOÖRDINATOR WERVING Bijdragen tot: Ontwikkelen en implementeren van een verbetermanagementsysteem waardoor het OCMW haar missie en visie, inclusief

Nadere informatie

Functiebeschrijving Arbeider OPW Gemeente Herselt

Functiebeschrijving Arbeider OPW Gemeente Herselt Functiebeschrijving Arbeider OPW Gemeente Herselt Goedgekeurd op:. Handtekening:. Functiebeschrijving Departement Dienst Functie Graad Niveau & rang Salarisschaal Type functie Directe leidinggevende evaluator

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING JURIST

FUNCTIEBESCHRIJVING JURIST FUNCTIEBESCHRIJVING JURIST Functietitel Dienst Directe leidinggevende Plaats in de organisatie Niveau Salarisschaal Statuut Archivaris Archiefbeheer Algemeen coördinator De archivaris rapporteert aan de

Nadere informatie

Doel van de functiefamilie Ondersteunt de controle bij opsporingswerken met een hond, waarbij de hond moet beschouwd worden als een werkinstrument..

Doel van de functiefamilie Ondersteunt de controle bij opsporingswerken met een hond, waarbij de hond moet beschouwd worden als een werkinstrument.. Functiefamilie: Niveau: TECHNISCHE ASSISTENTIE HONDENMEESTER C Doel van de functiefamilie Ondersteunt de controle bij opsporingswerken met een hond, waarbij de hond moet beschouwd worden als een werkinstrument..

Nadere informatie

Functiebeschrijving administratief medewerker lokaal dienstencentrum

Functiebeschrijving administratief medewerker lokaal dienstencentrum Functiebeschrijving administratief medewerker lokaal dienstencentrum Functie Graadnaam: administratief medewerker Functienaam: administratief medewerker lokaal dienstencentrum Functiefamilie: administratief

Nadere informatie