FUNCTIEPROFIEL NACHTWAKER - MEDEWERKER TECHNISCHE DIENST

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "FUNCTIEPROFIEL NACHTWAKER - MEDEWERKER TECHNISCHE DIENST"

Transcriptie

1 FUNCTIEPROFIEL NACHTWAKER - MEDEWERKER TECHNISCHE DIENST DIENSTENCENTRUM St.-ODA 1 FUNCTIEDOEL De Technische dienst staat in voor het onderhouden, het herstellen, het aanpassen en/of het (ver)bouwen van de infrastructuur van St.-Oda. Eveneens voeren ze alle vaste bus- en vervoersregelingen uit en staan ze mee in voor de brandveiligheid binnen de instelling. Tenslotte is het voorzien van een nachtbewaking, het ophalen van vuil linnen en afval, het uitvoeren van textielherstellingswerken en/of aanpassingen een bijkomende taak, zoals ook het coördineren van in- en uitgaande materialen en verzorgingsartikelen een verantwoordelijkheid van de technische dienst is. 2 POSITIE OF PLAATS IN DE ORGANISATIE - Je legt verantwoording af aan het hoofd technische dienst. - Als nachtwaker sta je ter ondersteuning van de verpleegkundige nachtdienst. 3 KWALIFICATIEVEREISTEN OF GELIJKWAARDIG NIVEAU Voor medewerker technische dienst: - Ervaring of diploma in een bepaalde specialisatie (elektriciteit, schrijnwerkerij, ) is een meerwaarde. Richting elektriciteit is een pluspunt. - Bezit van bijkomende kwalificatievereisten voor buschauffeur is een meerwaarde (Rijbewijs D, medische schifting). 4 RESULTAAT EN TAAKOMSCHRIJVING 4.1 NACHTWAKER Hoofdtaken als nachtwaker: waken over de gebouwen en de werking van de organisatie. - Werken in een 7 dagen stelsel van 10 uur - Mondelinge briefing met de dagdienst over belangrijke zaken tijdens de dag. - Controle van alle gebouwen tijdens verschillende controlerondes (gesloten, lichten uit, verwarmingstoestellen, apparatuur/installaties nog correct werkend). - Controle op algemene veiligheid in en om de gebouwen: interne procedures betreffende brand en inbraak volgen. - Ondersteuning bieden aan leefgroepen en verpleegkundige nachtdienst indien nodig. - s Morgens briefen aan het hoofd technische dienst over uitgevoerde taken en mogelijke gebeurtenissen tijdens de nacht. Aanvullende taken als nachtwaker - Ophalen van vuil linnen bij de verschillende verzamelpunten op het terrein. Ondersteuning van interne wasserij door opstart was- en droogproces in centrale wasserij. - Ophalen van afval aan de leefgroepen en sorteren op het interne containerpark. - Kleine herstellingen uitvoeren: fietsen, rolstoelen repareren, lampen vervangen, etc.

2 - Indien nodig terreinwerken zoals sneeuwruimen, wateroverlast, enz. 4.2 MEDEWERKER TECHNISCHE DIENST Het onderhouden, het herstellen, het aanpassen en/of het (ver)bouwen van de infrastructuur van St.-Oda gebeurt grondig, stipt en volgens afspraak. - Individueel uitvoeren van nieuwe- of herstellingsopdrachten (die eventueel binnen de eigen specialisatie vallen). - Meewerken aan toegewezen gemeenschappelijke opdrachten zoals metselwerken, schilderwerken, onderhoud van het terrein, etc. - Volgen van de procedure van de werkbonnen en de afgesproken planning. - Bewaren van werktuigen en producten op de afgesproken plaats. - Zorg dragen voor werktuigen en producten. - Doorgeven van informatie aan collega s en rapporteren waar nodig. - Uitvoeren en afhandelen van opgelegde opdrachten tot een afgewerkt product. Instaan voor tijdelijke logistieke ondersteuningsopdrachten om het welslagen van (rand)activiteiten te garanderen. - Klaarzetten van materialen en opbouwen en afbreken van infrastructuur bij interne of externe activiteiten georganiseerd door de instelling (feesten vormingsactiviteiten ). - Op vraag logistieke permanentie voorzien tijdens evenementen. De opdrachten worden op een veilige, ordelijke en milieuvriendelijke manier uitgevoerd en de toegewezen verantwoordelijkheden met betrekking tot de brandveiligheid worden verzekerd. - Gevaarlijke materialen en producten buiten het bereik van zorggebruikers en personeelsleden houden of toezicht voorzien bij gevaarlijke situaties. - Tijdens de werken alert blijven voor de veiligheid van zichzelf, van zorggebruikers en collega s door het respecteren van de veiligheidsvoorschriften en dragen van veiligheidskledij. - Op de hoogte blijven van de veiligheidsvoorschriften en brandrichtlijnen en correct toepassen van afgesproken technische handelingen. - Risicovolle situaties opmerken en deze melden aan de preventie-adviseur. - Aandacht hebben voor de algemene veiligheid in en om de gebouwen en defecten of tekorten aan lokalen of materialen doorgeven aan het hoofd. - Instaan voor het recyclagepark en sorteren van afvalmaterialen 5 BESCHRIJVING KERNCOMPETENTIES V.Z.W. STIJN Gaat respectvol en hartelijk om met personen met en zonder handicap Op een gelijkwaardige manier omgaan met de personen met een handicap. Open staan voor contact met zorggebruikers en hun sociaal netwerk. De waardigheid en de rechten van de personen met een handicap respecteren. Met een positieve ingesteldheid contact nemen met anderen (zorggebruikers, collega s,... iedereen). Attentvol zijn. - Houdt rekening met de verwachtingen en de wensen, de eigenheid en de privacy van personen met een handicap.

3 - Dringt eigen normen en waarden niet op aan de persoon met een handicap. Is geëngageerd Je job met hart en ziel doen. Gedreven zijn, voorstellen doen, initiatieven nemen om te verbeteren. Taken opnemen in plaats van ze te laten liggen voor anderen. Ongevraagd extra service bieden. Taken volledig en met volle inzet uitvoeren. - Gaat op een plezierige, hulpvaardige en vriendelijke manier contacten aan en onderhoudt deze. - Werkt met hart en ziel. - Werkt niet enkel om eigen doelen te realiseren, maar ook ten dienste van anderen. Communiceert open Correct met elkaar communiceren over goede en lastige zaken, ook over gevoelens, ongeacht het thema of de gesprekspartner. - Ontvangt en geeft op een opbouwende manier feedback. - Reageert op de boodschap en niet op de boodschapper. - Brengt anderen op de hoogte waarmee je bezig bent en waar je naartoe wilt. - Luistert wanneer het nodig is. - Ziet het effect van de eigen communicatie op anderen en kan hierop reageren. - Gaat een vervelend of pijnlijk gesprek niet uit de weg. - Brengt een moeilijke boodschap op een rustige manier. Is betrouwbaar en integer Doen wat je zegt en zeggen wat je doet. In eer en geweten handelen. De werkelijkheid (inclusief de risico s en minder mooie kanten) correct weergeven. Zich houden aan de algemene en professionele gedragsnormen en aan de missie en visie van vzw Stijn. Verantwoordelijkheid nemen voor het eigen handelen. Het vertrouwen (van zorggebruikers, van collega's, van vzw Stijn...) waard zijn. - Komt afspraken na. - Geeft eerlijk informatie door. - Draagt de gevolgen van het eigen handelen. - Is het vertrouwen waard. 6 BESCHRIJVING FUNCTIESPECIFIEKE COMPETENTIES Zelfstandig werken Stellen van hoge eisen aan zichzelf en aan de resultaten die men wil bereiken. Zichzelf ontwikkelen om kwaliteit te leveren. Zelf iets ondernemen. Kunnen beoordelen in welke situaties zelf kan beslist worden, en wanneer niet. - Neemt verantwoordelijkheden op. - Kan zelfstandig beslissen en zaken uitvoeren maar houdt leidinggevende en collega's wel op de

4 hoogte. - Kan de meeste situaties vlot aan, weet ook wat er verwacht wordt bij nieuwe, onverwachte of ongewone situaties. - Neemt initiatieven - om de werking te verbeteren - uit eigen beweging in samenspraak met verantwoordelijken en collega's. - Kan in onvoorziene omstandigheden een gepaste oplossing aanbieden. - Volgt afspraken met externe diensten op. - Houdt zich aan de afspraken die gelden op de dienst. - Heeft kennis van verschillende producten en materialen eigen aan zijn vakgebied. - Eist een hoge kwaliteit van het afgewerkte product. Methodisch, systematisch en doelgericht kunnen werken In staat zijn op een systematische wijze een opdracht, een probleem of een project aan te pakken en uit te voeren. Deelprocessen hierin zijn analyseren, prioritaire doelen vastleggen, traject bepalen, (coördinatie van de) uitvoering, evalueren en bijsturen. In staat zijn om heel dit proces te doorlopen mits efficiënt gebruik van tijd en middelen. - Een probleem wordt bijna steeds voldoende onderzocht vooraleer aan de slag te gaan. - Komt meestal tot een goede planning en goede realisatie volgens dat plan. - Houdt, bij de uitvoering van het plan, doorgaans goed het einddoel voor ogen. - Tijd en middelen worden meestal efficiënt benut. - Past meestal het vooropgestelde traject aan, waar en wanneer dit nodig is. - Heeft steeds voor ogen dat de uit te voeren taken ten dienste zijn van de zorggebruiker en zijn directe omgeving. Kostenbewust werken Zorgzaam en spaarzaam omgaan met tijd en materialen. - Werkt efficiënt, verspilt geen werktijd. - Waakt over het beschikbare budget. Overweegt bij elke aankoop de verhouding prijs/kwaliteit. - Verbruikt niet meer dan noodzakelijk. Maakt geen onnodige kosten. - Besteedt voldoende aandacht aan het onderhoud van materialen. Creatief zijn Innovatieve en creatieve ideeën aanbrengen door niet voor de hand liggende patronen, perspectieven of originele combinaties te ontdekken. Met oplossingen komen voor problemen in het vakdomein. Nieuwe technieken ontdekken en durven gebruiken. Creatief zijn met middelen die ter beschikking staan. - Komt met nieuwe ideeën en oplossingen. - Stelt gangbare werkwijzen ter discussie, komt met alternatieven. - Ziet de kern van een probleem en gaat er vindingrijk mee om. - Is creatief in het gebruik van materialen.

5 - Kent de mogelijkheden en kenmerken van vele materialen (aangepast aan de doelgroep). Flexibel zijn Gaat gepast in op diverse vragen en problematieken en is soepel in werktijden en benaderingswijze. - Verandert van aanpak als het resultaat dat men wil bereiken in gevaar komt. - Is in staat en bereid om mee te werken aan de permanentie of piketregeling van de Technische Dienst. - Is bereid in een wisselend urensysteem te werken tijdens acties en feesten die door St.-Oda of de vzw Stijn worden georganiseerd (St.-Odafeesten, herdenkingsviering, etc.). - Komt terug om vervanging te doen voor een collega. Springt in voor collega s qua uren en taken. Is flexibel in handelen en naar dienstrooster. - Kan zijn werkschema aanpassen aan de noden van het moment. - Is in staat om constructief samen te werken met collega s van eigen dienst, andere diensten en leefgroepen.

FUNCTIEPROFIEL : LEEFGROEPBEGELEIDER IN DE WOONVORM

FUNCTIEPROFIEL : LEEFGROEPBEGELEIDER IN DE WOONVORM FUNCTIEPROFIEL : LEEFGROEPBEGELEIDER IN DE WOONVORM DIENSTENCENTRUM T WEYERKE 1 FUNCTIEDOEL De begeleider biedt een antwoord op de zorgvragen van de bewoners. Dit in samenwerking met ouders/familie, collega

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL BEGELEIDER DAGCENTRUM DIENSTENCENTRUM GROENHOEF

FUNCTIEPROFIEL BEGELEIDER DAGCENTRUM DIENSTENCENTRUM GROENHOEF FUNCTIEPROFIEL BEGELEIDER DAGCENTRUM DIENSTENCENTRUM GROENHOEF 1 FUNCTIEDOEL Je staat in voor de dagelijkse begeleiding van de gebruikers van het dagcentrum. 2 POSITIE OF PLAATS IN DE ORGANISATIE Je legt

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL VERANTWOORDELIJKE WOONOPVANG RESIDENTIE VIJVERPLEIN

FUNCTIEPROFIEL VERANTWOORDELIJKE WOONOPVANG RESIDENTIE VIJVERPLEIN FUNCTIEPROFIEL VERANTWOORDELIJKE WOONOPVANG RESIDENTIE VIJVERPLEIN DIENSTENCENTRUM LIMBURGSE STICHTING AUTISME 1 FUNCTIEDOEL De verantwoordelijke woonopvang ondersteunt de directeur in de dagelijkse leiding

Nadere informatie

Directiesecretariaat

Directiesecretariaat DIENSTENCENTRUM SINT GERARDUS DIEPENBEEK 4.1. Organisatiestructuur: functieprofielen 4.1./422 Directiesecretariaat Beoordeeld door: de algemeen directeur Goedgekeurd door: het directieteam op Geldig vanaf:

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL BEGELEIDER WOONVORM DIENSTENCENTRUM GROENHOEF

FUNCTIEPROFIEL BEGELEIDER WOONVORM DIENSTENCENTRUM GROENHOEF FUNCTIEPROFIEL BEGELEIDER WOONVORM DIENSTENCENTRUM GROENHOEF 1 FUNCTIEDOEL Je staat in voor de dagelijkse begeleiding en verzorging van de zorggebruikers van Groenhoef. 2 POSITIE OF PLAATS IN DE ORGANISATIE

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL KOK - DE KAPELANIJ DIENSTENCENTRUM: LIMBURGSE STICHTING AUTISME

FUNCTIEPROFIEL KOK - DE KAPELANIJ DIENSTENCENTRUM: LIMBURGSE STICHTING AUTISME FUNCTIEPROFIEL KOK - DE KAPELANIJ DIENSTENCENTRUM: LIMBURGSE STICHTING AUTISME 1 FUNCTIEDOEL De kok staat in voor een goede dagelijkse werking van de Kapelanij, waarbij er dagelijks een warme maaltijd

Nadere informatie

Medewerker Sport en cultuur

Medewerker Sport en cultuur DIENSTENCENTRUM SINT GERARDUS DIEPENBEEK 4.1. Organisatiestructuur: functieprofielen 4.1./35. Medewerker Sport en cultuur Medewerker Sport en cultuur 1 Functiedoel Het organiseren en, indien nodig, begeleiden

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL PEDAGOOG/PSYCHOLOOG DIENSTENCENTRUM: DE WITTE MOL

FUNCTIEPROFIEL PEDAGOOG/PSYCHOLOOG DIENSTENCENTRUM: DE WITTE MOL FUNCTIEPROFIEL PEDAGOOG/PSYCHOLOOG DIENSTENCENTRUM: DE WITTE MOL 1 FUNCTIEDOEL Leefgroepen en bewonersgerichte diensten begeleiden en adviseren in hun werking met personen (zowel kinderen als volwassenen)

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL MAATSCHAPPELIJK WERKER DIENSTENCENTRUM ST.-ODA

FUNCTIEPROFIEL MAATSCHAPPELIJK WERKER DIENSTENCENTRUM ST.-ODA 1. FUNCTIEDOEL FUNCTIEPROFIEL MAATSCHAPPELIJK WERKER DIENSTENCENTRUM ST.-ODA De sociale dienst heeft als doel het ondersteunen van families/wettelijke vertegenwoordigers en het optimaliseren van de onderlinge

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL VERANTWOORDELIJKE AFDELING DIENSTENCENTRUM KAMIANO

FUNCTIEPROFIEL VERANTWOORDELIJKE AFDELING DIENSTENCENTRUM KAMIANO FUNCTIEPROFIEL VERANTWOORDELIJKE AFDELING DIENSTENCENTRUM KAMIANO 1 FUNCTIEDOEL Je draagt de eindverantwoordelijkheid met betrekking tot de werking van die afdeling van Dienstencentrum Kamiano. Je stroomlijnt

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL VERANTWOORDELIJKE/KOK DE KAPELANIJ DIENSTENCENTRUM: LIMBURGSE STICHTING AUTISME

FUNCTIEPROFIEL VERANTWOORDELIJKE/KOK DE KAPELANIJ DIENSTENCENTRUM: LIMBURGSE STICHTING AUTISME FUNCTIEPROFIEL VERANTWOORDELIJKE/KOK DE KAPELANIJ DIENSTENCENTRUM: LIMBURGSE STICHTING AUTISME 1 FUNCTIEDOEL De verantwoordelijke staat in voor een goede dagelijkse werking van de Kapelanij, waarbij er

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL PA-CONSULENT DIENST PERSOONLIJKE ASSISTENT

FUNCTIEPROFIEL PA-CONSULENT DIENST PERSOONLIJKE ASSISTENT FUNCTIEPROFIEL PA-CONSULENT DIENST PERSOONLIJKE ASSISTENT V.Z.W. STIJN 1 FUNCTIEDOEL De consulent ondersteunt voornamelijk de budgethouder of de wettelijke vertegenwoordiger bij het gebruik van zijn persoonlijk

Nadere informatie

DIENSTENCENTRUM SINT-GERARDUS DIEPENBEEK Functieprofiel Verpleegkundige-begeleider (Campus Volwassenen)

DIENSTENCENTRUM SINT-GERARDUS DIEPENBEEK Functieprofiel Verpleegkundige-begeleider (Campus Volwassenen) 1 Functiedoel - De medisch-verpleegkundige begeleiding van de zorggebruikers garanderen en waken over een goede dagelijkse verzorging met aandacht voor het algemeen welbevinden. 2 Positie of plaats in

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL VERPLEEGKUNDIGE WOONVORM DIENSTENCENTRUM GROENHOEF

FUNCTIEPROFIEL VERPLEEGKUNDIGE WOONVORM DIENSTENCENTRUM GROENHOEF FUNCTIEPROFIEL VERPLEEGKUNDIGE WOONVORM DIENSTENCENTRUM GROENHOEF 1 FUNCTIEDOEL Je staat in voor de dagelijkse begeleiding en verzorging van de zorggebruikers van Groenhoef. Daarnaast bewaakt jede medische

Nadere informatie

Functie. Verpleegkundige nachtdienst in het verblijf (campus Hasselt)

Functie. Verpleegkundige nachtdienst in het verblijf (campus Hasselt) DIENSTENCENTRUM SINT-GERARDUS DIEPENBEEK Functie Verpleegkundige nachtdienst in het verblijf (campus Hasselt) 1 Functiedoel Verpleegkundige zorg op maat verzekeren, gans het jaar door, in hoofdzakelijk

Nadere informatie

Facilitair coördinator

Facilitair coördinator DIENSTENCENTRUM SINT-GERARDUS DIEPENBEEK 4.1. Organisatiestructuur: functieprofielen 4.1./41. Facilitair coördinator Beoordeeld door: de algemeen directeur Goedgekeurd door: de raad van toezicht op 29-09-2009

Nadere informatie

Maatschappelijk assistent

Maatschappelijk assistent SINT-GERARDUS DIEPENBEEK Maatschappelijk assistent 1 Functiedoel De maatschappelijk assistent (MA) is verbindingspersoon. Hij ondersteunt de familie op psychosociaal vlak. Hij verwoordt en versterkt, indien

Nadere informatie

Opvoeder Individuele begeleider

Opvoeder Individuele begeleider DIENSTENCENTRUM SINT-GERARDUS DIEPENBEEK Opvoeder Individuele begeleider 1 Functiedoel De opvoeder ondersteunt en bewaakt het algemeen welbevinden van de zorggebruikers. 2 Positie of plaats in de organisatie

Nadere informatie

Functieprofiel. Zorgcoördinator (Pedagoog/Psycholoog)

Functieprofiel. Zorgcoördinator (Pedagoog/Psycholoog) DIENSTENCENTRUM SINT-GERARDUS DIEPENBEEK Functieprofiel Zorgcoördinator (Pedagoog/Psycholoog) 1 Functiedoel Is verantwoordelijk voor de kwaliteit van het systeem van zorgverlening op de afdeling. Ondersteunt

Nadere informatie

DIENSTENCENTRUM SINT GERARDUS DIEPENBEEK 4.1. Organisatiestructuur: functieprofielen 4.1./21. Afdelingshoofd

DIENSTENCENTRUM SINT GERARDUS DIEPENBEEK 4.1. Organisatiestructuur: functieprofielen 4.1./21. Afdelingshoofd DIENSTENCENTRUM SINT GERARDUS DIEPENBEEK 4.1. Organisatiestructuur: functieprofielen 4.1./21. Afdelingshoofd Beoordeeld door: de algemeen directeur Goedgekeurd door: het directieteam op 26 03 2012 Geldig

Nadere informatie

Woonzorgcentrum De Berk

Woonzorgcentrum De Berk FUNCTIEPROFIEL WOONASSISTENT 1 FUNCTIEDOEL De woonassistent verzorgt een nette en hygiënische woon- en leefomgeving van de bewoner De woonassistent biedt ondersteuning aan het verzorgend personeel. De

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL BEGELEIDER WOONVORM DIENSTENCENTRUM KAMIANO

FUNCTIEPROFIEL BEGELEIDER WOONVORM DIENSTENCENTRUM KAMIANO FUNCTIEPROFIEL BEGELEIDER WOONVORM DIENSTENCENTRUM KAMIANO 1 FUNCTIEDOEL De deskundigheid van dienstencentrum Kamiano ligt in het aanbieden en/of coördineren van zorg aan personen met een niet-aangeboren

Nadere informatie

Verpleegkundige-begeleider afdeling jongeren

Verpleegkundige-begeleider afdeling jongeren DIENSTENCENTRUM SINT-GERARDUS DIEPENBEEK 4.1. Organisatiestructuur: functieprofielen 4.1./315. Verpleegkundige-begeleider Beoordeeld door: de algemeen directeur Goedgekeurd door: het directieteam op Geldig

Nadere informatie

Limburgse Stichting Autisme Donkweg ZONHOVEN

Limburgse Stichting Autisme Donkweg ZONHOVEN FUNCTIEPROFIEL DIENSTENCENTRUM: LIMBURGSE STICHTING AUTISME THUISBEGELEIDSTER (DATUM 1/4/09) 1 FUNCTIEDOEL De functie van de thuisbegeleid(st)er draagt ertoe bij dat: - de persoon met de handicap en zijn

Nadere informatie

DIENSTENCENTRUM SINT-GERARDUS DIEPENBEEK 4.1. Organisatiestructuur: functieprofielen 4.1./315. Verpleegkundige

DIENSTENCENTRUM SINT-GERARDUS DIEPENBEEK 4.1. Organisatiestructuur: functieprofielen 4.1./315. Verpleegkundige DIENSTENCENTRUM SINT-GERARDUS DIEPENBEEK 4.1. Organisatiestructuur: functieprofielen 4.1./315. Verpleegkundige Beoordeeld door: de algemeen directeur Goedgekeurd door: het directieteam op Geldig vanaf:

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL HOOFDBEGELEIDER DIENSTENCENTRUM KAMIANO

FUNCTIEPROFIEL HOOFDBEGELEIDER DIENSTENCENTRUM KAMIANO FUNCTIEPROFIEL HOOFDBEGELEIDER DIENSTENCENTRUM KAMIANO 1 FUNCTIEDOEL Je draagt de eindverantwoordelijkheid met betrekking tot de werking van je afdeling van het Dienstencentrum Kamiano. Je bent het eerste

Nadere informatie

Maatschappelijk assistent

Maatschappelijk assistent DIENSTENCENTRUM SINT-GERARDUS DIEPENBEEK 4.1. Organisatiestructuur: functieprofielen 4.1./332. Maatschappelijk assistent Beoordeeld door: de sociale dienst op 08-06-2011 Goedgekeurd door: het directieteam

Nadere informatie

Opvoeder Individuele begeleider

Opvoeder Individuele begeleider DIENSTENCENTRUM SINT GERARDUS DIEPENBEEK 4.1. Organisatiestructuur: functieprofielen 4.1./24. Opvoeder Individuele begeleider (alle afdelingen) Beoordeeld door: de algemeen directeur Goedgekeurd door:

Nadere informatie

Zorgcoördinator (Pedagoog Psycholoog)

Zorgcoördinator (Pedagoog Psycholoog) DIENSTENCENTRUM SINT GERARDUS DIEPENBEEK 4.1. Organisatiestructuur: functieprofielen 4.1./34. Zorgcoördinator (PPD) Zorgcoördinator (Pedagoog Psycholoog) 1 Functiedoel Is verantwoordelijk voor de kwaliteit

Nadere informatie

DIENSTENCENTRUM SINT GERARDUS DIEPENBEEK 4.1. Organisatiestructuur: functieprofielen Verantwoordelijke afdeling

DIENSTENCENTRUM SINT GERARDUS DIEPENBEEK 4.1. Organisatiestructuur: functieprofielen Verantwoordelijke afdeling DIENSTENCENTRUM SINT GERARDUS DIEPENBEEK 4.1. Organisatiestructuur: functieprofielen Verantwoordelijke afdeling Verantwoordelijke afdeling 1 Functiedoel Is eindverantwoordelijk voor het gevoerde operationele

Nadere informatie

Functieprofiel Kinderrevalidatiearts

Functieprofiel Kinderrevalidatiearts DIENSTENCENTRUM SINT-GERARDUS DIEPENBEEK 4.1. Organisatiestructuur: functieprofielen 4.1./Kinderrevalidatiearts Beoordeeld door: de algemeen directeur Goedgekeurd door: het directieteam op Geldig vanaf:

Nadere informatie

DIENSTENCENTRUM SINT GERARDUS DIEPENBEEK 4.1. Organisatiestructuur: functieprofielen 4.1./12. Directeur zorg

DIENSTENCENTRUM SINT GERARDUS DIEPENBEEK 4.1. Organisatiestructuur: functieprofielen 4.1./12. Directeur zorg DIENSTENCENTRUM SINT GERARDUS DIEPENBEEK 4.1. Organisatiestructuur: functieprofielen 4.1./12. Directeur zorg Beoordeeld door: de algemeen directeur Goedgekeurd door: het directieteam op 19 03 2012 Geldig

Nadere informatie

Deontologische code personeel

Deontologische code personeel Deontologische code personeel De kernwaarden van het intergemeentelijk samenwerkingsverband zijn: In vertrouwen/integer In samenwerking Complementariteit Resultaatsgericht/concreet Deze waarden nemen een

Nadere informatie

Departement Burger en Vrije Tijd Binnenschoolse Opvang. administratief

Departement Burger en Vrije Tijd Binnenschoolse Opvang. administratief FUNCTIEBESCHRIJVING: Begeleider binnenschoolse opvang 1. FUNCTIEBENAMING Naam van de functie Afdeling Niveau/rang Graad Begeleider Departement Burger en Vrije Tijd Binnenschoolse Opvang E1-E3 administratief

Nadere informatie

Competentieprofiel. Maatschappelijk werker

Competentieprofiel. Maatschappelijk werker Competentieprofiel maatschappelijk werker OCMW 1. Functie Functienaam Afdeling Dienst Functionele loopbaan Maatschappelijk werker Sociale zaken Sociale dienst B1-B3 2. Context Het OCMW garandeert aan elke

Nadere informatie

Functie- en competentieprofiel

Functie- en competentieprofiel Functie- en competentieprofiel 1. Identificatiegegevens Functiefamilie: Administratief personeel Functietitel: Administratief medewerker Afdeling: Cultuur en vrije tijd Dienst: Druk en uitleendienst 2.

Nadere informatie

Competentiewoordenboek niet-kaderleden

Competentiewoordenboek niet-kaderleden 1. Besluitvaardig zijn Competentiewoordenboek niet-kaderleden - Kan tijdig beslissen wat in een bepaalde situatie moet gebeuren - Neemt goede beslissingen rekening houdend met de situatie - Durft beslissingen

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING SENIOR PROJECTCOÖRDINATOR (M/V)

FUNCTIEBESCHRIJVING SENIOR PROJECTCOÖRDINATOR (M/V) 1. SITUERING VAN DE FUNCTIE Standplaats Weddeschaal (Loopbaanpad Asse, Brugge, Gent, Ronse C3 C5 / C4 C5 / B1 B2 B3 Projecten) 2. DOEL Instaan voor de coördinatie en realisatie van verschillende (complexere)

Nadere informatie

Functiebeschrijving LOGISTIEK MEDEWERKER DIENSTENCENTRA E1-E3

Functiebeschrijving LOGISTIEK MEDEWERKER DIENSTENCENTRA E1-E3 Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING: Gemeenschapswacht

FUNCTIEBESCHRIJVING: Gemeenschapswacht FUNCTIEBESCHRIJVING: Gemeenschapswacht 1. FUNCTIEBENAMING Naam van de functie Afdeling Niveau/rang Graad Gemeenschapswacht Gemeenschapswachten C1-C3 Administratief 2. DOEL VAN DE FUNCTIE Uitvoeren van

Nadere informatie

Functiebeschrijving Technisch assistent OPW Gemeente Herselt

Functiebeschrijving Technisch assistent OPW Gemeente Herselt Functiebeschrijving Technisch assistent OPW Gemeente Herselt Goedgekeurd op:. Handtekening:. Functiebeschrijving Herselt Departement Dienst Functie Graad Niveau & rang Salarisschaal Type functie Directe

Nadere informatie

Competentieprofiel deskundige ICT

Competentieprofiel deskundige ICT Competentieprofiel deskundige ICT 1. Functie Functienaam Afdeling Dienst Functionele loopbaan deskundige ICT personeel en organisatie secretariaat B1-B3 2. Context ICT draagt bij tot de uitwerking van

Nadere informatie

gemeentesecretaris afdelingshoofd Vrije Tijd Directeur Abdijmuseum Ten Duinen Polyvalent medewerker Abdijmuseum Ten Duinen

gemeentesecretaris afdelingshoofd Vrije Tijd Directeur Abdijmuseum Ten Duinen Polyvalent medewerker Abdijmuseum Ten Duinen Functiebeschrijving Polyvalent Medewerker Abdijmuseum Ten Duinen 1. SITUERING VAN DE FUNCTIE AFDELING Vrije Tijd SECTOR/DIENST Abdijmuseum Ten Duinen 1138 TEAM FUNCTIEFAMILIE Praktisch technisch uitvoerende

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Ondersteunend/Epert A2 December 2009 ONDERSTEUNEND/EXPERT A2 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Ondersteunend/Epert

Nadere informatie

LOGISTIEKE ONDERSTEUNING B

LOGISTIEKE ONDERSTEUNING B Functiefamilie: Niveau: LOGISTIEKE ONDERSTEUNING B Doel van de functiefamilie Instaan voor het beheer of verhuur van het materiaal en de technische installaties bij een dienst en erop toezien dat de administratieve

Nadere informatie

FUNCTIEFAMILIE 1.2 Klantenadviserend (externe klanten)

FUNCTIEFAMILIE 1.2 Klantenadviserend (externe klanten) Doel van de functiefamilie Vanuit een specialisatie professioneel advies of begeleiding geven aan externe klanten deze klanten oplossingen aan te reiken of maximaal te ondersteunen in het vinden van een

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING. Afdeling: Subafdeling:

FUNCTIEBESCHRIJVING. Afdeling: Subafdeling: Identificatie van de functie Graadnaam: administratief medewerker Functienaam: administratief medewerker Functiefamilie: administratief uitvoerend Functionele loopbaan: C1-C3 Dienst: Thuiszorg en onthaal

Nadere informatie

Plaats in de organisatie Poetspersoneel rapporteert aan de beheerder van het vrijetijdscentrum en hij/zij valt onder diens functionele leiding.

Plaats in de organisatie Poetspersoneel rapporteert aan de beheerder van het vrijetijdscentrum en hij/zij valt onder diens functionele leiding. FICHE POETSPERSONEEL Doel van de functie De schoonmaakmedewerker verricht uitvoerende taken op het vlak van onderhoud en reiniging van het vrijetijdscentrum. Hij/zij ondersteunt logistiek de andere diensten

Nadere informatie

Functiebeschrijving DESKUNDIGE TEWERKSTELLING EN SOCIALE ECONOMIE B1-B3

Functiebeschrijving DESKUNDIGE TEWERKSTELLING EN SOCIALE ECONOMIE B1-B3 Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Leidinggevend D December 2009 LEIDINGGEVEND D 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Leidinggevend D

Nadere informatie

Projectleider IT-infrastructuur

Projectleider IT-infrastructuur Functiebeschrijving Projectleider IT-infrastructuur Functiegegevens Functiebenaming : Directie : Team: Loonschaal: Rapporteert aan: Projectleider IT-infrastructuur Bedrijfsvoering IT A1a-A3a IT-coördinator

Nadere informatie

LEIDING GEVEN. Functiefamilie: Niveau: Doel van de functiefamilie

LEIDING GEVEN. Functiefamilie: Niveau: Doel van de functiefamilie Functiefamilie: Niveau: LEIDING GEVEN D Doel van de functiefamilie Instaan voor de coördinatie en de opvolging van de werkzaamheden van een administratieve of operationele entiteit waarin men medewerkers

Nadere informatie

INFOBUNDEL voor vacature Polyvalent vakman onderhoud, materiaal en vervoer (m/v) Contractueel 38/38 e. Grondgebiedszaken - gemeentewerf

INFOBUNDEL voor vacature Polyvalent vakman onderhoud, materiaal en vervoer (m/v) Contractueel 38/38 e. Grondgebiedszaken - gemeentewerf Interne zaken Personeel Heuvelstraat 91 2530 Boechout Telefoon 03 460 06 11 Fax 03 460 06 97 info@boechout.be INFOBUNDEL voor vacature 2017-09 Functie Niveau en graad Afdeling Polyvalent vakman onderhoud,

Nadere informatie

Functiebeschrijving Helper-vakman (technische dienst) Helper vakman (klusjesman)

Functiebeschrijving Helper-vakman (technische dienst) Helper vakman (klusjesman) Functiebeschrijving Helper-vakman (technische dienst) Algemene informatie Functietitel Dienst Plaats in de organisatie Niveau Weddeschaal Statuut Doel van de functie Helper vakman (klusjesman) Technische

Nadere informatie

Functiebeschrijving DESKUNDIGE NOODPLANNING B1-B3

Functiebeschrijving DESKUNDIGE NOODPLANNING B1-B3 Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

DIRECTE LEIDINGGEVENDE (1e evaluator): teamverantwoordelijke, teamcoördinator HOGERE LEIDINGGEVENDE (2e evaluator): teamcoördinator, afdelingshoofd

DIRECTE LEIDINGGEVENDE (1e evaluator): teamverantwoordelijke, teamcoördinator HOGERE LEIDINGGEVENDE (2e evaluator): teamcoördinator, afdelingshoofd Functiebeschrijving kindbegeleid(st)er C1-2 buitenschoolse opvang 1. ORGANISATIEGEGEVENS FUNCTIETITEL: kindbegeleid(st)er buitenschoolse opvang FUNCTIEFAMILIE: welzijn sociale dienstverlening CLUSTER:

Nadere informatie

1. Identificatiegegevens: 2. Doel van de functie: competentiegerichte functiebeschrijving mecanicien. Niveau/weddeschaal: Categorie (duid aan)

1. Identificatiegegevens: 2. Doel van de functie: competentiegerichte functiebeschrijving mecanicien. Niveau/weddeschaal: Categorie (duid aan) competentiegerichte functiebeschrijving mecanicien 1. Identificatiegegevens: Functiebenaming: Sector/Dienst: Niveau/weddeschaal: Categorie (duid aan) Mecanicien Patrimonium en logistiek D1-D3 Administratief

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Projectleider B December 2009 PROJECTLEIDER B 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Projectleider B

Nadere informatie

Functiebeschrijving PARAMEDICUS WOON EN LEEF BEGELEIDING BV1 BV3

Functiebeschrijving PARAMEDICUS WOON EN LEEF BEGELEIDING BV1 BV3 Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

Functiebeschrijving MAATSCHAPPELIJK ASSISTENT B1-B3

Functiebeschrijving MAATSCHAPPELIJK ASSISTENT B1-B3 Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING ADJUNCT TEAMVERANTWOORDELIJKE SPORT (ADJUNCT WERKLEIDER) (M/V)

FUNCTIEBESCHRIJVING ADJUNCT TEAMVERANTWOORDELIJKE SPORT (ADJUNCT WERKLEIDER) (M/V) 1. SITUERING VAN DE FUNCTIE Standplaats Gent Weddeschaal C4 C5 / B1 B2 B3 (Loopbaanpad Organisatie) 1 2. DOEL Instaan voor de dagelijkse planning, werkorganisatie, werkverdeling en coördinatie van het

Nadere informatie

competentiegerichte functiebeschrijving wegenwerker Technisch assistent bouw en wegen

competentiegerichte functiebeschrijving wegenwerker Technisch assistent bouw en wegen competentiegerichte functiebeschrijving wegenwerker 1. Identificatiegegevens: Functiebenaming: Graadbenaming: Sector/Dienst: Niveau/weddeschaal: Categorie (duid aan) Wegenwerker Technisch assistent bouw

Nadere informatie

Logistiek medewerker (D1-D3) m/v. 1. Inhoud

Logistiek medewerker (D1-D3) m/v. 1. Inhoud Logistiek medewerker (D1-D3) m/v INLICHTINGENBROCHURE De Hulpverleningszone Meetjesland is in volle ontwikkeling van haar activiteiten. Wij zijn op zoek naar een logistiek medewerker. 1. Inhoud 1. Inhoud...

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING. Graad: Deskundige Functietitel: Coördinator uitvoering

FUNCTIEBESCHRIJVING. Graad: Deskundige Functietitel: Coördinator uitvoering FUNCTIEBESCHRIJVING 1 CONTEXTINFORMATIE Graad: Deskundige Functietitel: Coördinator uitvoering Niveau: B Rang: Bv Salarisschaal: B1 - B2 - B3 Departement: Ruimte Afdeling: Uitvoering Organogrammen: Departement

Nadere informatie

Functiebeschrijving MAATSCHAPPELIJK ASSISTENT NIET-VERPLICHTE HULPVERLENING B1-B3

Functiebeschrijving MAATSCHAPPELIJK ASSISTENT NIET-VERPLICHTE HULPVERLENING B1-B3 Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

Functie- en competentieprofiel

Functie- en competentieprofiel Functie- en competentieprofiel 1. Identificatiegegevens Functiefamilie: Technisch- en onderhoudspersoneel Functietitel: Redder Afdeling: Afdeling Cultuur en Vrije Tijd Dienst: Sport 2. Positionering in

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Ondersteunend/Epert B December 2009 ONDERSTEUNEND/EXPERT B 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Ondersteunend/Epert

Nadere informatie

Functiebeschrijving Deskundige PR en Communicatie (B1-B3)

Functiebeschrijving Deskundige PR en Communicatie (B1-B3) Functiebeschrijving Deskundige PR en Communicatie (B1-B3) Doel Beschrijving Coördineren en beheren van het communicatieproces vanuit de organisatie in overleg met de verschillende afdelingen en zo de interne

Nadere informatie

Functieprofiel technisch assistent buitendienst

Functieprofiel technisch assistent buitendienst Functieprofiel technisch assistent buitendienst 1. NAAM: 2. Datum in dienst: 3. FUNCTIENAAM a. Functionele benaming: Technisch assistent buitendienst (GROEN) b. Graadbenaming: Technisch assistent c. Niveau:

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Ondersteunend/Epert D December 2009 ONDERSTEUNEND/EXPERT D 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Ondersteunend/Epert

Nadere informatie

Functiebeschrijving TECHNISCH BEDIENDE WERKMAN D1-D3

Functiebeschrijving TECHNISCH BEDIENDE WERKMAN D1-D3 Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Leidinggevend A4 December 2009 LEIDINGGEVEND A4 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Leidinggevend

Nadere informatie

FUNCTIE- EN COMPETENTIEPROFIEL Schoonmaker

FUNCTIE- EN COMPETENTIEPROFIEL Schoonmaker OCMW LOVENDEGEM SOCIAAL HUIS FUNCTIE- EN COMPETENTIEPROFIEL Schoonmaker Algemene info Graad (functietitel): Functionele loopbaan: Schoonmaker E1 E2 E3 Visie Het OCMW Lovendegem streeft naar een optimale

Nadere informatie

zorgkundige woonzorgcentrum hoofdverpleegkundige

zorgkundige woonzorgcentrum hoofdverpleegkundige Zorgkundige FUNCTIEBESCHRIJVING EN COMPETENTIEPROFIEL 1 IDENTIFICATIEGEGEVENS Functietitel Niveau zorgkundige VC1 VC2 Competenties 1/2/3/4/7/15/17/20 2 PLAATS IN HET ORGANOGRAM (situatie op 01/09/2010)

Nadere informatie

1. FUNCTIEOMSCHRIJVING

1. FUNCTIEOMSCHRIJVING 1. FUNCTIEOMSCHRIJVING PLAATS IN DE ORGANISATIE Organigram Medewerker Leidinggevende Stafmedewerker Directie Rapporteert aan afdelingsdirecteur RESULTAATSGEBIEDEN Bemiddelen Herstellen Externe contacten

Nadere informatie

Polyvalent Technieker

Polyvalent Technieker Functie- en competentieprofiel Polyvalent Technieker Datum Organisatie CAW Antwerpen Medewerker Deelwerking Infrastructuur Waarom deze functie Deze functie draagt bij aan het realiseren van de missie van

Nadere informatie

Functiebeschrijving VERZORGENDE GEZINSZORG C1-C2 / D1-D3

Functiebeschrijving VERZORGENDE GEZINSZORG C1-C2 / D1-D3 Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

Combinatiefunctie Wijkwerk-coach (Wijkwerken Zuid-West-Vlaanderen) & Trajectbegeleider Anzegem/Deerlijk Functiebeschrijving en competentieprofiel

Combinatiefunctie Wijkwerk-coach (Wijkwerken Zuid-West-Vlaanderen) & Trajectbegeleider Anzegem/Deerlijk Functiebeschrijving en competentieprofiel Combinatiefunctie Wijkwerk-coach (Wijkwerken Zuid-West-Vlaanderen) & Trajectbegeleider Anzegem/Deerlijk Functiebeschrijving en competentieprofiel 1. Identificatiegegevens Functietitel Juridische werkgever

Nadere informatie

Kennis rond dementie, familierelaties en verlieservaringen is onontbeerlijk.

Kennis rond dementie, familierelaties en verlieservaringen is onontbeerlijk. COMPETENTIEPROFIEL COACH BEGELEIDING MODULES PSYCHO-EDUCATIEPAKKET DEMENTIE EN NU De coach van Dementie en nu is hij/zij die de vormingssessies begeleidt voor een groep mantelzorgers van personen met dementie.

Nadere informatie

Functiebeschrijving CLUSTERVERANTWOORDELIJKE NIET-VERPLICHTE HULPVERLENING B4-B5

Functiebeschrijving CLUSTERVERANTWOORDELIJKE NIET-VERPLICHTE HULPVERLENING B4-B5 Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

Doel van de functiefamilie Ondersteunt de controle bij opsporingswerken met een hond, waarbij de hond moet beschouwd worden als een werkinstrument..

Doel van de functiefamilie Ondersteunt de controle bij opsporingswerken met een hond, waarbij de hond moet beschouwd worden als een werkinstrument.. Functiefamilie: Niveau: TECHNISCHE ASSISTENTIE HONDENMEESTER C Doel van de functiefamilie Ondersteunt de controle bij opsporingswerken met een hond, waarbij de hond moet beschouwd worden als een werkinstrument..

Nadere informatie

Projectmedewerker BudgetInZicht (BIZ) BIZ Noord-West-Vlaanderen Functiewaarderingsniveau B1c PC

Projectmedewerker BudgetInZicht (BIZ) BIZ Noord-West-Vlaanderen Functiewaarderingsniveau B1c PC MEDEWERKERSHANDBOEK CAW NOORD-WEST-VLAANDEREN FUNCTIEOMSCHRIJVING PROJECTMEDEWERKER BUDGETINZICHT Opgemaakt door Jens Jaecques, Beleidsmedeweker/coördinator projecten en preventie Toepassing vanaf 01/07/2018

Nadere informatie

1.a. De leerlingen hebben een positieve houding tegenover ICT en zijn bereid ICT te gebruiken om hen te ondersteunen bij het leren.

1.a. De leerlingen hebben een positieve houding tegenover ICT en zijn bereid ICT te gebruiken om hen te ondersteunen bij het leren. Leerlijn ICT DERDE LEERJAAR 1 Kennismaken - aanzetten - occasioneel opbouwen - regelmatig VERWERVEN - systematisch 1.a. De leerlingen hebben een positieve houding tegenover ICT en zijn bereid ICT te gebruiken

Nadere informatie

Functiebeschrijving TEAMVERANTWOORDELIJKE CULTUURCENTRUM A1a2a3a

Functiebeschrijving TEAMVERANTWOORDELIJKE CULTUURCENTRUM A1a2a3a Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

De dienst patrimonium staat in voor alle technische werken uitgevoerd aan gebouwen en groen behorend tot het patrimonium van het OCMW.

De dienst patrimonium staat in voor alle technische werken uitgevoerd aan gebouwen en groen behorend tot het patrimonium van het OCMW. Functie Functienaam: arbeider Functionele loopbaan: D1-D3 Afdeling: personeel en organisatie Dienst: patrimonium Doel van de dienst De dienst patrimonium staat in voor alle technische werken uitgevoerd

Nadere informatie

FUNCTIE- EN COMPETENTIEPROFIEL Arbeider Groen

FUNCTIE- EN COMPETENTIEPROFIEL Arbeider Groen FUNCTIE- EN COMPETENTIEPROFIEL Arbeider Groen Algemene info Graad (functietitel): Functionele loopbaan: Arbeider Groen D1 D2 D3 Visie De gemeente Lovendegem streeft naar een optimale dienstverlening voor

Nadere informatie

Functiebeschrijving Arbeider OPW Gemeente Herselt

Functiebeschrijving Arbeider OPW Gemeente Herselt Functiebeschrijving Arbeider OPW Gemeente Herselt Goedgekeurd op:. Handtekening:. Functiebeschrijving Departement Dienst Functie Graad Niveau & rang Salarisschaal Type functie Directe leidinggevende evaluator

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING DIVISIEMANAGER (M/V)

FUNCTIEBESCHRIJVING DIVISIEMANAGER (M/V) 1. SITUERING VAN DE FUNCTIE Standplaats Gent Weddeschaal A8a A8b (Loopbaanpad Organisatie) 1 2. DOEL De strategie van de organisatie uitdragen en realiseren door het leiden, organiseren en beheren van

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL Functie: Leefgroepmedewerker in schoolvervangende dagopvang voor kinderen met autisme

FUNCTIEPROFIEL Functie: Leefgroepmedewerker in schoolvervangende dagopvang voor kinderen met autisme FUNCTIEPROFIEL Functie: Leefgroepmedewerker in schoolvervangende dagopvang voor kinderen met autisme A. Functiebeschrijving 1. Doel van de functie Je staat in de leefgroep (dagopvang) in voor de dagelijkse

Nadere informatie

FUNCTIE- EN COMPETENTIEPROFIEL Deskundige Communicatie

FUNCTIE- EN COMPETENTIEPROFIEL Deskundige Communicatie FUNCTIE- EN COMPETENTIEPROFIEL Deskundige Communicatie Algemene info Graad (functietitel): Functionele loopbaan: Deskundige Communicatie B1 B2 B3 Visie De gemeente Lovendegem streeft naar een optimale

Nadere informatie

Functiebeschrijving ADMINISTRATIEF MEDEWERKER C1-C3

Functiebeschrijving ADMINISTRATIEF MEDEWERKER C1-C3 Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Leidinggevend A2 December 2009 LEIDINGGEVEND A2 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Leidinggevend

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Ondersteunend/Epert C December 2009 ONDERSTEUNEND/EXPERT C 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Ondersteunend/Epert

Nadere informatie

Technisch adviseur coördinator volwassenenonderwijs

Technisch adviseur coördinator volwassenenonderwijs Technisch adviseur coördinator volwassenenonderwijs Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren) Functieomschrijving Coördineren en opvolgen van alle activiteiten met betrekking tot materiële en agogische

Nadere informatie

Functiebeschrijving medewerker technische dienst: garage

Functiebeschrijving medewerker technische dienst: garage Functiebeschrijving medewerker technische dienst: garage Functie Graadnaam: medewerker technische dienst Functienaam: medewerker technische dienst Functiefamilie: technisch medewerkers Functionele loopbaan:

Nadere informatie

Competentieprofiel medewerker BAAL

Competentieprofiel medewerker BAAL Het competentieprofiel is opgebouwd uit enerzijds de algemene competenties vanuit het ruime werkkader van vzw Jongerenwerking Pieter Simenon en anderzijds uit de beroepsspecifieke competenties gericht

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Ondersteunend/Epert A4 December 2009 ONDERSTEUNEND/EXPERT A4 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Ondersteunend/Epert

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Functie: Verpleegkundig coördinator. A. Functiebeschrijving. 1. Doel van de functie

FUNCTIEPROFIEL. Functie: Verpleegkundig coördinator. A. Functiebeschrijving. 1. Doel van de functie Functie: Verpleegkundig coördinator FUNCTIEPROFIEL A. Functiebeschrijving 1. Doel van de functie Je bepaalt mee het zorginhoudelijk beleid van de organisatie op verpleegkundig vlak en je zorgt voor de

Nadere informatie

Functie en competentieprofiel HULPKOK

Functie en competentieprofiel HULPKOK Functie en competentieprofiel HULPKOK 1. Situering van de functie Functietitel Dienst Niveau Functionele loopbaan Evaluator Hulpkok Woonzorgcentrum D D1 D2 D3 kok procesbewaker 1. Positionering in het

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Projectleider A1 December 2009 PROJECTLEIDER A1 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Projectleider

Nadere informatie