Zwembadenschouw Twenterand

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Zwembadenschouw Twenterand"

Transcriptie

1 Zwembadenschouw Twenterand Hopman Andres Consultants BV Hoevelaken, januari 2004 N HJ/JS/ME

2 1 1. Inleiding In deze notitie wordt verslag gedaan van de schouw die is verricht op de vier zwembaden in de gemeente Twenterand. Deze schouw vond plaats op donderdag 30 september 2004 en bestond uit een globale opname van de drie openlucht baden en het overdekte bad. De bevindingen worden per accommodatie gepresenteerd aan de hand van een fotorapportage, aangevuld met achtergrondinformatie die is verkregen vanuit: plattegronden; meerjaren onderhoudsplannen; onderzoek I&O research (Twenterand internet panel, januari 2004, Enschede); mondelinge informatie van de bedrijfsleiding. De schouw maakt deel uit van het onderzoek naar de exploitatie van de vier zwembaden in Twenterand (Toekomstvisie Zwembaden Twenterand). In dit onderzoek worden toekomstscenario s uitgewerkt op basis waarvan de gemeente keuzes kan maken over het toekomstig aanbod van zwemwater in Twenterand. In 2002 en 2003 zijn de Twenterandse baden door de provincie getoetst aan de Whvbz 1. Tijdens deze toets is een aantal kleine gebreken geconstateerd die, volgens mondelinge opgave van de bedrijfsleiding, inmiddels allemaal verholpen zijn. Na juni 2003 hebben er geen provinciale controles meer plaatsgevonden. Voor iedere accommodatie valt de schouw uiteen in apart beschreven ruimten/onderdelen. 1 Wet hygiëne en veiligheid badinrichtingen en zwemgelegenheden.

3 2 2. De Schouw 2.1 De Stamper De Stamper in Vriezenveen bestaat uit een sporthal en een overdekte zwemvoorziening. De sporthal is gebouwd in 1975, het zwembad in De sporthal heeft een bruto vloeroppervlak van m 2. Het zwembad bestaat uit een 25-meter wedstrijdbad en een instructiebad. Het bruto vloeroppervlak van het gehele zwembad is m 2, het zwemwateroppervlak bedraagt 409 m 2. Zwembad en sporthal delen dezelfde centrale entree, garderobe en toiletten. Daarnaast beschikken ze beide over eigen kleed-, was- en toiletruimten alsmede over toegangsmogelijkheden voor personeel, leveranciers en/of bezoekersgroepen. Entree De entree vormt de toegang tot zowel het zwembad als de sporthal. De centrale hal is groot en overzichtelijk met een kleine beheerderspost, open garderobe en toiletten. Van buiten ziet de entree er eenvoudig maar aantrekkelijk uit. Direct naast de ingang bevindt zich de beheerdersruimte/kassa/receptie voor zwembad en sporthal. Deze ruimte doet door de geringe afmetingen en materiaalkeuze enigszins gedateerd aan maar levert functioneel geen problemen op. Bassins Het wedstrijdbad en het instructiebad liggen in aparte ruimten die gescheiden worden door de toezichthouderspost en een doorgang. De constructiewijze van het bad komt overeen met dat van de zogenaamde Tip - baden, hetgeen wil zeggen dat een betonnen vloer en tot een bepaalde hoogte een betonnen wand zijn aangebracht wand met stalen damwandprofielen en stalen balken rondom. De binnenzijde bestaat uit kunststof. De kwaliteit van beide bassins is redelijk, met name wanneer de leeftijd in ogenschouw wordt genomen. De beweegbare bodem in het wedstrijdbad is echter aan vervanging toe. Het wateroppervlak kan in beide bassins worden afgedekt hetgeen energiebesparing oplevert. Tevens kan het wedstrijdbassin door middel van een ophijsbare scheidingswand in twee delen gecompartimenteerd worden.

4 3 De bassins hebben verticale (staande) goten, die ten tijde van de realisatie gemeengoed waren maar inmiddels gedateerd aandoen. Zwemzaal Hoewel de zwemzaal met groene wandtegels en een houten schrotenplafond een gedateerde indruk maakt, is de kwaliteit goed. Vloer, wanden en plafond zijn in goed onderhouden staat. De zaal is recent voorzien van nieuwe verlichting en deels nieuwe plafonds. Toch wordt de uitstraling van de zaal door veel zwemmers als niet gezellig ervaren 2. Er is een goede luchtbehandelings-installatie aanwezig. Ondanks dat tijdens het bezoek de luchttemperatuur gevoelsmatig niet boven de watertemperatuur lag, was op ramen en kozijnen geen sprake van condensvorming. De kunststof kozijnen zijn nieuw en de isolerende beglazing is eveneens recentelijk vervangen. Alle leidingen zijn vervangen door koperen leidingen. De rioolophanging en het buizensysteem onder de vloer is over het algemeen in degelijke staat. Aangemerkt dient te worden dat er op enkele plaatsen sprake is van roestvorming op de bevestigingspunten en de onderkant van de vloer. Daarnaast is er hier en daar zeeplekkage door de vloer geconstateerd. 2 I&O Research, 2004.

5 4 Kleedruimten De (groeps-)kleedruimten zijn van goede kwaliteit en ruim van opzet. Er is geen gescheiden gang naar de dames- en herenkleedkamers. Ter aanvulling op de kleedrekken worden er op korte termijn afsluitbare lockers geplaatst waarin bezoekers hun eigendommen kunnen opbergen. De individuele kleedhokjes zijn opgetrokken uit kunststof plaatmateriaal en in goede, nog originele, staat. Douche- en toiletruimten Voor de zwemmers is er één centrale doucheruimte die naast individueel bedienbare douchekoppen aan de wand voorzien is van centraal bedienbare douchekoppen in het plafond. De muren van douches naast het zwembad vertonen langs de plafonds lichte aanslag. Naast de doucheruimte bevindt zich een stoomcabine. De toiletruimten voldoen qua afmeting en verkeren in originele, goede staat. Bergruimte De bergruimten bij de bassins zijn niet groot voor het zwemwateroppervlak, maar volstaan. De ruimten verkeren in een goede staat. Kantoorruimte De kantoorruimten zijn recent aangebouwd en voldoen aan alle hedendaagse verwachtingen van afmeting en kwaliteit. De vergaderruimte met keukenblok heeft een moderne inrichting. Personele ruimte De personeelsruimte bij het zwembad is voorzien van kleed-, was- en douchevoorzieningen maar als geheel krap bemeten. Vanuit de ruimte is toegang tot een werkkast.

6 5 Technische ruimten De technische ruimten zijn bouwkundig in goede staat. De technische installaties zijn op het oog goed onderhouden en volgens mondelinge informatie van de bedrijfsleiding tijdig vervangen. Hierdoor ogen de installaties moderner dan de inrichting van het bad als geheel. De legionellaproblematiek is volgens de bedrijfsleiding goed beheersbaar. Onder de installaties bevindt zich een WKK-installatie die is geleased en waarvan de overeenkomst afloopt. Nagegaan dient te worden of deze moet worden vernieuwd. Buitenzijde De buitenzijde van het gebouw kenmerkt zich door schoon metselwerk en goed onderhouden schilderwerk. Naast het binnenbad is een ligweide die in de zomer geopend is, en die door een aparte toegangsdeur via een voetenbad bereikt kan worden. Er is voldoende parkeergelegenheid voor alle vormen van vervoer. Sporthal De grote sporthal beschikt over twee ophijsbare scheidingswanden waardoor de hal in drie delen compartimenteerbaar is. De bouwkundige voorzieningen, installaties en inrichting van de hal verkeren op het oog in goede staat. De puntelastische kunststof vloer is vijf jaar geleden vervangen en alle sportvoorzieningen zijn aanwezig. De tribune is voorzien van houten banken met een apart gedeelte voor pers. De toegepaste materialen voor de inrichting van kleedkamers, toiletten en douches zijn origineel en dus gedateerd maar verkeren in goed onderhouden staat. Kleed-, was- en toiletruimten De toegepaste materialen voor de inrichting van kleedkamers, toiletten en douches zijn origineel en dus gedateerd maar verkeren in goede staat van onderhoud, ook de hygiëne is hier op niveau.

7 6 Horeca De horecagelegenheid is verpacht en is voorzien van een bar, keuken, opslag en een zitgedeelte met tafels en stoelen. In de ruimte is weinig daglicht, de materialen zijn gedateerd, maar er is geen achterstallig onderhoud. Er bestaan plannen om naast deze ruimte een natte horeca -gedeelte in te richten. Conclusie De Stamper is een goed onderhouden accommodatie, al oogt het geheel vanwege de grotendeels nog originele inrichting enigszins gedateerd en mist het daardoor uitstraling. Er is geen sprake van achterstallig onderhoud, op een paar kleine puntjes onder de vloer na. Installaties waarvan de economische en/of technische levensduur was verstreken, zijn in de loop der jaren vervangen waardoor deze up-to-date zijn. Toch dient rekening gehouden te worden met een snelle terugloop van met name de kwaliteit van het grote bassin, gezien de stalen damwandconstructie waarvan een sterke corrosie verwacht kan worden. De noodzaak om de beweegbare bodem te vervangen vormt op korte termijn een hoge kostenpost. 2.2 De Plump De Plump in Westerhaar-Vriezenveensewijk is een openluchtbad bestaande uit een recreatiebassin van 375 m 2 (15 x 25 m), een speelbassin van circa 240 m 2 en een peuterbassin van circa 40 m 2. Het totale wateroppevlakte bedraagt 660 m 2. Het zwembad is gebouwd in Entree De entree is omgeven door groenvoorzieningen. Parkeergelegenheid is achter de kleedruimten gelegen waardoor hierop geen toezicht vanuit het zwembad gehouden kan worden. De capaciteit is voldoende. Bassins De bassins zijn in goede staat. De installaties van de later gebouwde glijbanen zijn in orde. De metalen delen vertonen geen roest of zwakke plekken. De overige speelvoorzieningen zijn voldoende in aantal en vertonen geen achterstallig onderhoud. De bassins hebben verticale (staande) goten.

8 7 Veel onderhoudswerkzaamheden worden in eigen beheer verricht. In De Plump gaat dit zover dat zelfs (RVS) toestellen zoals een waterglijbaan en douche zijn vervaardigd. Opstallen De opstallen zijn opgetrokken uit schoon metselwerk en voor zover van toepassing voorzien van hardhouten, goed onderhouden kozijnen. Het meeste plaatmateriaal dat is toegepast (onder andere op boeidelen), bestaat uit trespa. Bergruimte is in voldoende mate aanwezig. De kleedruimten zijn in originele en sobere, maar goede staat. De binnenzijde van de kleedhokjes is later bekleed met trespa. Op korte termijn worden ook hier lockers bij geplaatst. De douche- en toiletruimten zijn origineel en in goede staat. Personeels- en technische ruimte De personeelruimte is sober en klein bemeten, maar goed onderhouden. De technische installaties zijn voldoende aangepast aan de eisen van deze tijd. De ruimte vertoont geen gebreken. Buitenruimte De Zonneweide verkeert in slechte staat door een gebrekkige afwatering. De perrons en de douches om het bad verkeren in goede staat. De toezichttoren staat centraal en is ruim bemeten. Conclusie De Plump is een kindvriendelijk bad. Inherent aan de leeftijd oogt het wat gedateerd, onder andere door de verticale (staande) goten. De opstallen en toestellen zijn grotendeels in eigen beheer goed onderhouden. De ligweide vertoont problemen met de afwatering. 2.3 De Groene Jager De Groene Jager in Den Ham, bouwjaar 1971, was vroeger een vijftig meterbad. Dit bad is gesplitst in drie bassins, waaronder een wedstrijdbassin van 25 x 15 meter. De totale wateroppervlakte beslaat circa 615 m 2. Hoewel het bad in gemeentelijk eigendom, beheer en exploitatie is, is er vanuit particulier initiatief direct bijgedragen aan het voorzieningenniveau waardoor bijvoorbeeld een waterglijbaan kon worden gerealiseerd.

9 8 In 1983 zijn de opstallen gerenoveerd, in 2000/2001 is dit gebeurd met de machinekamer en de baden zelf. Dit bad wordt van de vier baden het meest bezocht door kinderen met ouders. Uit onderzoek blijkt dat de bereikbaarheid van De Groene Jager als minst goed wordt beoordeeld door de bezoekers van de zwembaden in Twenterand 3. Entree De entree is omgeven door bomen en oogt vriendelijk. De afmetingen van het parkeerterrein zijn in verhouding tot het zwembad zeer ruim. De fietsenstallingen zijn sober en verouderd maar voldoen. Bassins Sinds de opdeling van de bassins zijn de wanden voorzien van een kunststofcoating. De lange zijde van het wedstrijdbassin is voorzien van een horizontale overloopgoot; de overige goten zijn verticaal. De bassins verkeren in goede staat. Rondom de bassins bevinden zich twee waterglijbanen, waarvan een brede familieglijbaan. Beide verkeren in goede staat. Opstallen De kleedruimten zijn gedateerd en sober van inrichting en zouden volgens een aantal gebruikers beter kunnen 4. Op korte termijn worden ook hier lockers geplaatst. Hoewel de ligging van een deel van de douche- en toiletruimten niet ideaal is, zijn schaal, afmetingen en kwaliteit voldoende. Personeels- en technische ruimte De personeelsruimte is erg klein, maar ziet er degelijk uit. De bergruimte is voldoende voor het zwembad. De technische ruimte van De Groene Jager is niet bezocht. Van de bedrijfsleiding werd vernomen dat de kwaliteit van de installaties vergelijkbaar is met die van de andere baden, en planmatig onderhouden wordt. 3 I&O Research, I&O Research, 2004.

10 9 Buitenruimte De bassins zijn verhoogd aangelegd waardoor alleen vanaf de perrons en de toren goed toezicht gehouden kan worden. De bassins zijn omgeven met groenstroken, de betegeling van de grond laat hier en daar te wensen over. De indeling van de gebouwen is niet optimaal. De ligweide heeft beperkte afmetingen. Conclusie De Groene Jager is een openluchtzwembad waarvan de bassins aantrekkelijk zijn en een hedendaagse uitstraling hebben. Ten opzichte van het wateroppervlak is de ligweide klein en de parkeerruimte groot. Door de locatie van enkele opstallen en het hoger gelegen wateroppervlak is de indeling van de accommodatie niet optimaal. Er is geen sprake van achterstallig onderhoud. Wel is door gebruikers kritiek geuit op de bereikbaarheid en de kleedruimten. 2.4 De Zandstuve De Zandstuve in Vroomshoop is gebouwd in In 1969 vond uitbreiding plaats met een 50 meter bad waardoor er nu drie bassins zijn met een totale wateroppervlakte van m 2. Een totale renovatie van het complex heeft plaatsgehad in De locatie is vanwege het omringende bosgebied en de ruime opzet uniek. Aan het complex hebben de nodige kleine renovaties en reparaties plaatsgevonden waaronder het buitenschilderwerk in 2001, de verbouwing van de personeelsruimte in 2000 en beton- en dilatatievoegreparaties in Entree De entree wordt voorafgegaan door een pad tussen de bossen en oogt toegankelijk maar niet zeer sociaal veilig. De fietsenstalling is oud en dient te zijner tijd vervangen te worden. Bassins De staat van de wanden van het 50 meter bassin laat te wensen over. De lange zijden van het bassin zijn uitgevoerd met verticale overloopgoten. Van het afdekzeil voor het wedstrijdbad wordt geen gebruik meer gemaakt. Het toezicht door het personeel wordt door sommige, in vergelijking met de andere baden relatief veel, gebruikers als onvoldoende of matig ervaren in dit zwembad 5. Dit geldt ook, maar in mindere mate, voor de veiligheid. De meerderheid kwalificeert toezicht en veiligheid echter nog als voldoende/goed. 5 I&O Research, 2004.

11 10 Opstallen De kleedruimten zien er verouderd uit maar vertonen weinig achterstallig onderhoud. Het hang- en sluitwerk vertoont hier en daar roest. In de Zandstuve worden de kleedkamers door de gebruikers als minst comfortabel beschouwd van de vier baden in Twenterand, dit betreft de afmeting en de hygiëne ervan 6. De doucheen toiletruimten zijn eveneens gedateerd maar vertonen geen gebreken en/of achterstallig onderhoud. De daklijsten c.q. boeidelen zijn grotendeels nog met houten schroten afgewerkt, plaatmateriaal (trespa) werd alleen aangetroffen in de toilet- en individuele kleedruimten. De verpachte horecaruimte is sober, maar voldoet voor het huidige zwembad. De onderhoudsstaat is in orde. Personeels- en technische ruimte De personeelsruimten zijn ruim van opzet en zien er goed uit. Deze ruimten zijn in 2000 nog verbouwd. De trap die toegang geeft tot de toezichthouderstoren, roest door op de dorpel. De technische ruimte vertoont geen gebreken, de installaties kunnen als modern gekwalificeerd worden. De waterbehandelingsapparatuur is geplaatst in een aparte ruimte. Het schilderwerk van de hardhouten kozijnen dient nodig te worden vernieuwd. 6 I&O Research, 2004.

12 11 Buitenruimte Het grote terrein kent een prachtige ligging omgeven door bos. Er is een lager gelegen grote ligweide aanwezig met mogelijkheden tot diverse sporten. Verder is op het terrein een aantal tafeltennistafels geplaatst en zijn er voldoende speelmogelijkheden voor kleine kinderen. Uitbreiding van de voorzieningen staat bovendien op de agenda. Conclusie De Zandstuve is een zeer fraai en ruim opgezet openluchtbad op een unieke locatie. Het complex verkeert, de leeftijd in aanmerking nemende, in goede staat. Op korte termijn dient onderhoud te worden gepleegd aan de wanden van het wedstrijdbad en enig schilderwerk. De opstallen zijn verouderd maar verder goed onderhouden. De kleedkamers en het toezicht op het complex worden door gebruikers als minpunten ervaren.

13 12 3. Conclusie Voor zowel De Stamper als de openluchtbaden geldt dat ze gezien de leeftijd enigszins gedateerd aandoen. Aangezien de voorzieningen goed onderhouden zijn, is er geen reden om hier iets aan te veranderen. Van openluchtbaden is, mits goed onderhouden, bekend dat de leeftijd veel minder verband houdt met de bezoekaantallen dan bijvoorbeeld de weersomstandigheden. Voor overdekte baden is dit verband echter veel sterker. Enige punten van kritiek door gebruikers betreffen de kleedkamers en bereikbaarheid van De Groene Jager, de kleedkamers en het toezicht van De Zandstuve en de ongezellige uitstraling van De Stamper. Zolang de meerjarenonderhoudsplannen gevolgd worden, is een goede staat van de accommodaties gegarandeerd. Binnen de onderhoudsplannen zijn namelijk alle noodzakelijke vervangingsinvesteringen voorzien. De meest in het oog springende vervangingsinvestering op korte termijn betreft de beweegbare bodem die in De Stamper dient te worden vernieuwd. Niet voorzien zijn aanpassingen in of vernieuwing van de productvisie. Zonder vernieuwingen in de productvisie zal de aantrekkelijkheid van De Stamper, ondanks de goede instandhouding, met de jaren (verder) afnemen doordat de accommodatie meer en meer gedateerd raakt. Daarbij zullen de kosten van vervangingsinvesteringen toenemen totdat zich de noodzakelijke keuze tussen renovatie of zelfs vervangende nieuwbouw voordoet. Gezien de huidige staat van De Stamper ligt dit moment nog ver in de toekomst. De eventuele wens om ook de productvisie aan te passen op de hedendaagse consumentenverwachtingen, zal dit keuzemoment echter vervroegen. Hopman Andres Consultants Hoevelaken, december 2004

Inventarisatie Sporthal De Stamper te Vriezeveen

Inventarisatie Sporthal De Stamper te Vriezeveen Synarchis B.V. Hakgriend 18 3371 KA Hardinxveld-Giessendam Tel: 0184-616544 Fax: 0184-616265 www.synarchis.nl Inventarisatie Sporthal De Stamper te Vriezeveen Gemeente Twenterand Inhoudsopgave pagina:

Nadere informatie

Te koop: Leyenbroekerweg 35, 6132CA Sittard

Te koop: Leyenbroekerweg 35, 6132CA Sittard Te koop: Leyenbroekerweg 35, 6132CA Sittard Te koop aangeboden mooie, jaren-50 woning met riante tuin op een perceel groot 455 m2. 349.000,-- kk. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt

Nadere informatie

Jan Kooymanstraat 3, Rotterdam Vraagprijs 217.500,- k.k.

Jan Kooymanstraat 3, Rotterdam Vraagprijs 217.500,- k.k. Jan Kooymanstraat 3, Rotterdam Vraagprijs 217.500,- k.k. Overdracht Vraagprijs 217.500,- Status Beschikbaar Aanvaarding In overleg Eigendomssituatie Volledig Bouw Soort woning Tussenwoning Soort bouw

Nadere informatie

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers.

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers. Bunder 36, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 349.000 k.k. Aangeboden sinds 19-05-2015 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

TE HUUR - Haaften, Hagedelstraat 22 (op de hoek met de Dreef)

TE HUUR - Haaften, Hagedelstraat 22 (op de hoek met de Dreef) TE HUUR - Haaften, Hagedelstraat 22 (op de hoek met de Dreef) Royaal kantoorpand op zichtlocatie Uitstekend gelegen kantoorruimte (130 m²) met eigen parkeergelegenheid Aan een brede laan met bomen, op

Nadere informatie

Graafstroom. Peppelstraat 33 te Bleskensgraaf. Algemene informatie pand

Graafstroom. Peppelstraat 33 te Bleskensgraaf. Algemene informatie pand Graafstroom Peppelstraat 33 te Bleskensgraaf Algemene informatie pand Adres: Soort locatie: Peppelstraat 33 te Bleskensgraaf Brandweerpost Naam leidinggevende: de heer J. Huisman Telefoon: 06-51 40 22

Nadere informatie

Onderwerp: Meerjaren Investerings- en Onderhoudsplanning (MIOP) sport 2011-2020

Onderwerp: Meerjaren Investerings- en Onderhoudsplanning (MIOP) sport 2011-2020 AAN DE RAAD VAN DE GEMEENTE TEN BOER Raadsvergadering: 27 april 2011 Registratienummer: TB 11.2588267 Agendapunt: 8 Onderwerp: Meerjaren Investerings- en Onderhoudsplanning (MIOP) sport 2011-2020 Voorstel:

Nadere informatie

Oudestraat 69, Gemert

Oudestraat 69, Gemert Oudestraat 69, Gemert Kenmerken Overdracht Huurprijs 2.000 onbepaalde tijd Uitvoering Gestoffeerd Aangeboden sinds 25-02-2015 Duur overeenkomst onbepaalde tijd Waarborgsom 1 maand / 0 Totale servicekosten

Nadere informatie

Te koop. Vrijstaande jaren 30 woning met garage. Hulten Rijksweg 10

Te koop. Vrijstaande jaren 30 woning met garage. Hulten Rijksweg 10 Te koop Vrijstaande jaren 30 woning met garage Hulten Rijksweg 10 Omgeving Hulten is een klein dorp in de gemeente Gilze en Rijen. De gemeente Gilze en Rijen is in Brabant zeer centraal gelegen en omgeven

Nadere informatie

NIEUWBOUW KOERBELT 2.0 RIJSSEN-HOLTEN. OLCO Mark Westra

NIEUWBOUW KOERBELT 2.0 RIJSSEN-HOLTEN. OLCO Mark Westra NIEUWBOUW KOERBELT 2.0 RIJSSEN-HOLTEN OLCO Mark Westra Inhoud presentatie 1. Opgave & uitgangspunten 2. Visie op opgave 3. Toelichting zwembad 4. Toelichting sporthal 5. Technische uitgangspunten 6. Stedenbouwkundige

Nadere informatie

De woningen PVO heeft een 0-meting laten uitvoeren door ARCADIS. De hoofdconclusies zijn per onderdeel zijn hieronder weergegeven.

De woningen PVO heeft een 0-meting laten uitvoeren door ARCADIS. De hoofdconclusies zijn per onderdeel zijn hieronder weergegeven. Bijlage 1 Samenvatting onderzoek ARCADIS De woningen PVO heeft een 0-meting laten uitvoeren door ARCADIS. De hoofdconclusies zijn per onderdeel zijn hieronder weergegeven. Buitenschil De buitenwanden bestaan

Nadere informatie

WEERT - Wilhelminasingel 244 : ,-

WEERT - Wilhelminasingel 244 : ,- WEERT - Wilhelminasingel 244 : 325.000,- U wilt in het centrum wonen! U wilt een tuin! U wilt privacy! U wilt niet verbouwen! U wilt parkeren op eigen terrein! Dan is dit uw kans! Geheel vernieuwde jaren

Nadere informatie

Tjaskerlaan HM Rotterdam k.k.

Tjaskerlaan HM Rotterdam k.k. Tjaskerlaan 33 3052 HM Rotterdam 515.000 k.k. Tjaskerlaan 33 - Rotterdam Vraagprijs: 515.000 k.k. Zeer sfeervolle en geheel luxe verbouwde jaren 30 HOEKWONING met erker, riante woonkamer en-suite, luxe

Nadere informatie

Beatrixlaan 5, Ermelo k.k.

Beatrixlaan 5, Ermelo k.k. Beatrixlaan 5, Ermelo 595.000 k.k. www.beatrixlaan5.nl Beatrixlaan 5, Ermelo Prachtig gelegen VRIJSTAANDE WONING met twee garages. Royaal hoekperceel van 1296 m² op een rustige locatie in het hart van

Nadere informatie

Helmond, Singravendreef 16

Helmond, Singravendreef 16 Helmond, Singravendreef 16 Omschrijving Singravendreef 16 479.000,- kosten koper, aanvaarding in overleg. Op een ruim perceel van ca 550 m 2 staat, in de gewilde woonwijk Dierdonk, deze mooie en degelijk

Nadere informatie

VERKOOPINFORMATIE VAN DE OBJECTEN

VERKOOPINFORMATIE VAN DE OBJECTEN VERKOOPINFORMATIE VAN DE OBJECTEN DE BEUK BEUKENLAAN 2-4 OUDENBOSCH DE PARRESTEE BOVENDONKSESTRAAT 60 HOEVEN VRAAGPRIJS : 800.000,= k.k. (voor beide objecten gezamenlijk) OMSCHRIJVING OBJECT DE BEUK Sportcomplex

Nadere informatie

OOSTERMOER 9 SPIJKERBOOR

OOSTERMOER 9 SPIJKERBOOR OOSTERMOER 9 SPIJKERBOOR 549.000 k.k. www.oostermoer9.nl Oostermoer 9, Spijkerboor Deze prachtig verbouwde en gerestaureerde woonboerderij is gelegen op een unieke locatie met eigen praktijk-kantoorruimte,

Nadere informatie

TE KOOP. Tiekenveenweg 1 te Overdinkel

TE KOOP. Tiekenveenweg 1 te Overdinkel Hoeselderzijweg 1 7627 LD Bornerbroek Telefoon: (074) - 291 34 50 TE KOOP E-mail: info@dasmakelaardij.nl Website: www.dasmakelaardij.nl Tiekenveenweg 1 te Overdinkel Hoewel informatie in deze brochure

Nadere informatie

HULWEG 26 HUIZEN k.k.

HULWEG 26 HUIZEN k.k. HULWEG 26 HUIZEN 205.000 k.k. www.hulweg26.nl Plattegronden Plattegronden 3D Kadaster Lijst van zaken Omschrijving Karakteristiek vissershuis met historische uitstraling en zonnige tuin. Vlakbij

Nadere informatie

Elsendorpseweg 20, Elsendorp

Elsendorpseweg 20, Elsendorp Elsendorpseweg 20, Elsendorp Kenmerken Overdracht Vraagprijs 400.000 k.k. Aangeboden sinds 02-10-2014 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling

Nadere informatie

Marktstraat JE Heerde k.k.

Marktstraat JE Heerde k.k. TE KOOP Marktstraat 3 8181 JE Heerde 599.000 k.k. KENMERKEN Prijs 599.000 k.k. Postcode 8181 JE Ligging Aan park, Aan rustige weg, In centrum, Vrij uitzicht Woningtype Vrijstaande woning Tuin Ja, Achtertuin,

Nadere informatie

Brochure Van Isendornstraat 21 (Maastricht)

Brochure Van Isendornstraat 21 (Maastricht) Brochure Van Isendornstraat 21 (Maastricht) Adres: Van Isendornstraat 21 Postcode: 6223 CN Plaats: Maastricht Meer informatie: http://davecrolla.nl/maastricht/van-isendornstraat-21 Informatie over dit

Nadere informatie

Uitwerking ontwerp Cichoreifabriek

Uitwerking ontwerp Cichoreifabriek BIJLAGE 2 Uitwerking ontwerp Cichoreifabriek Beschrijving van varianten De Cichoreifabriek bestaat constructief uit een vloer, verdieping en kapconstructie die een onlosmakelijke verbinding met elkaar

Nadere informatie

WERKOMSCHRIJVING MONUMENT

WERKOMSCHRIJVING MONUMENT WERKOMSCHRIJVING MONUMENT KORT RAPENBURG 1-3 LEIDEN Warmond, 21 april 2016 S.B.A. van Gils Holland Property Group INHOUDSOPGAVE 1 INLEIDING 3 2 UITGANGSPUNTEN VERBOUWING 4 3 SOUTERRAIN 4 Kluisdeur 4 Hekwerk

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Aquamarijnhof 118 A

TE KOOP. Breda Aquamarijnhof 118 A TE KOOP Breda Aquamarijnhof 118 A Betaalbaar en instapklaar startersappartement: goedkoper dan huren! Sfeervol en zeer goed onderhouden, ruim driekamerappartement met 2 slaapkamers en 2 balkons. Het appartement

Nadere informatie

Arendnest 12, Boekel

Arendnest 12, Boekel Arendnest 12, Boekel Kenmerken Overdracht Huurprijs 1.200 onbepaalde tijd Uitvoering Gestoffeerd Aangeboden sinds 18-06-2015 Duur overeenkomst onbepaalde tijd Waarborgsom 1 maand / 1.200 Totale servicekosten

Nadere informatie

Inventarisatie Amundsenhal te Valkenswaard Gemeente Valkenswaard

Inventarisatie Amundsenhal te Valkenswaard Gemeente Valkenswaard Synarchis B.V. Hakgriend 18 3371 KA Hardinxveld-Giessendam Tel: 0184-616544 Fax: 0184-616265 www.synarchis.nl Inventarisatie Amundsenhal te Valkenswaard Gemeente Valkenswaard Inhoudsopgave pagina: 1 Inleiding

Nadere informatie

Prijs: 398.500,-- k.k.

Prijs: 398.500,-- k.k. Binderseind 1 5421 CG Gemert Tel: 0492-392498 e-mail: info@geertsmakelaardij.nl www.geertsmakelaardij.nl DOONHEIDE 5 GEMERT Dit vrijstaand woonhuis met aanbouw is gelegen op een fantastisch vrij gelegen

Nadere informatie

Resultaten van het haalbaarheidsonderzoek voor de bouw van een nieuwe zwemaccommodatie in Emmen

Resultaten van het haalbaarheidsonderzoek voor de bouw van een nieuwe zwemaccommodatie in Emmen Resultaten van het haalbaarheidsonderzoek voor de bouw van een nieuwe zwemaccommodatie in Emmen Na 26 jaar, op fundamenten van 48 jaar oud, nadert Zwem- en golfslagbad Aquarena het einde van haar economische

Nadere informatie

Hoofdlijnen Programma van eisen en wensen Renovatie/gedeeltelijke nieuwbouw Sportcomplex Het Baken

Hoofdlijnen Programma van eisen en wensen Renovatie/gedeeltelijke nieuwbouw Sportcomplex Het Baken Hoofdlijnen Programma van eisen en wensen Renovatie/gedeeltelijke nieuwbouw Sportcomplex Het Baken Hoofdopzet te behoeve van de gemeenteraad; dit is geen gedetailleerd, technisch Programma van Eisen zoals

Nadere informatie

OOSTERMOER 9 SPIJKERBOOR

OOSTERMOER 9 SPIJKERBOOR OOSTERMOER 9 SPIJKERBOOR 498.000 k.k. www.oostermoer9.nl Oostermoer 9, Spijkerboor Deze prachtig verbouwde en gerestaureerde woonboerderij met praktijk-kantoorruimte is gelegen op een unieke locatie, oprit

Nadere informatie

Type Prijs $ (incl. perceel) 0. meer dan wonen. Perceeloppervlakte: ca. 450 m 2. Woonkamer & keuken. Aantal slaapkamers: 3

Type Prijs $ (incl. perceel) 0. meer dan wonen. Perceeloppervlakte: ca. 450 m 2. Woonkamer & keuken. Aantal slaapkamers: 3 meer dan wonen Type Prijs $ 87.000 (incl. perceel) 0 Perceeloppervlakte: ca. 450 m 2 E Woonkamer & keuken Aantal slaapkamers: 3 Volledig sleutelklaar! Woning E Bouw Soort bouw Soort dak Hoogbouw, opgetrokken

Nadere informatie

Te koop: Baan 2A te Warmond Schitterend geschakeld herenhuis in het centrum van watersportdorp Warmond

Te koop: Baan 2A te Warmond Schitterend geschakeld herenhuis in het centrum van watersportdorp Warmond Te koop: Baan 2A te Warmond Schitterend geschakeld herenhuis in het centrum van watersportdorp Warmond Vrijblijvende projectinformatie: Conduct Vastgoed BV te Warmond Algemeen Op een zeer markante en centraal

Nadere informatie

Checklist beoordelen woning

Checklist beoordelen woning Checklist beoordelen woning versie mei 2012 Algemeen Zijn er tekeningen van de woning? Zijn dit alleen indelingstekeningen of ook bouwkundige en constructieve tekeningen? Hoe recent zijn de tekeningen?

Nadere informatie

Inspectie rapport. Opname rapport Bosrand 16 Dwingeloo. Ing. B. Wortelboer

Inspectie rapport. Opname rapport Bosrand 16 Dwingeloo. Ing. B. Wortelboer Inspectie rapport Opname rapport Bosrand 16 Dwingeloo Ing. B. Wortelboer 28 mei 2015 Inhoudsopgave Voorwoord... 3 Inleiding... 4 1. Historische weging... 5 1.1. Opname binnenzijde voorhuis... 5 1.2. Opname

Nadere informatie

Bliek SB Ridderkerk k.k.

Bliek SB Ridderkerk k.k. Bliek 34 2986 SB Ridderkerk 395.000 k.k. Bliek 34 - Ridderkerk Vraagprijs: 395.000 k.k. Goed onderhouden en LUXE verbouwde 5-kamer 2/1-KAPWONING met zonnige tuin op Zuid-Oost! Deze aantrekkelijke halfvrijstaande

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Aquamarijnhof 118 A

TE KOOP. Breda Aquamarijnhof 118 A TE KOOP Breda Aquamarijnhof 118 A Aan een rustig hofje, in de wijk Brabantpark gelegen driekamerappartement met 2 balkons (O en W), gezamenlijke fietsenstalling en eigen berging in het souterrain. Het

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE 1. VISIE OP DE OPGAVE 2. HET GEBOUW IN ZIJN OMGEVING 3. ARCHITECTUUR 4. HET FUNCTIONEEL ONTWERP 5. DUURZAAMHEID EN TECHNIEK 6.

INHOUDSOPGAVE 1. VISIE OP DE OPGAVE 2. HET GEBOUW IN ZIJN OMGEVING 3. ARCHITECTUUR 4. HET FUNCTIONEEL ONTWERP 5. DUURZAAMHEID EN TECHNIEK 6. INTRODUCTIE INHOUDSOPGAVE 1. VISIE OP DE OPGAVE 2. HET GEBOUW IN ZIJN OMGEVING 3. ARCHITECTUUR 4. HET FUNCTIONEEL ONTWERP 5. DUURZAAMHEID EN TECHNIEK 6. ONDERHOUD 7. HET PROCES 8. VRAGEN 1. VISIE OP DE

Nadere informatie

TE KOOP. Oude-Molenweg 21 5425 VP De Mortel Prijs: 349.000 k.k.

TE KOOP. Oude-Molenweg 21 5425 VP De Mortel Prijs: 349.000 k.k. TE KOOP Oude-Molenweg 21 Prijs: 349.000 k.k. Omschrijving Dit vrijstaand woonhuis met aanbouw en berging is gelegen op een prachtige lokatie in de dorpskern van De Mortel met voorzieningen in de directe

Nadere informatie

BOUWKUNDIGE STAND VAN ZAKEN (D.D. 28-05-2014) MULTIFUNCTIONEEL CENTRUM KABZEEL TE APPINGEDAM

BOUWKUNDIGE STAND VAN ZAKEN (D.D. 28-05-2014) MULTIFUNCTIONEEL CENTRUM KABZEEL TE APPINGEDAM BOUWKUNDIGE STAND VAN ZAKEN (D.D. 28-05-2014) MULTIFUNCTIONEEL CENTRUM KABZEEL TE APPINGEDAM Fase 1 In het afgelopen jaar is in de 1 e fase het casco van de Gereformeerde kerk en de voormalige pastorie

Nadere informatie

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers.

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers. Sille 15, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 199.500 k.k. Aangeboden sinds 08-06-2015 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

TE KOOP. Pater Becanusstraat 52 5741 LE BEEK EN DONK Vraagprijs: 157.500 k.k.

TE KOOP. Pater Becanusstraat 52 5741 LE BEEK EN DONK Vraagprijs: 157.500 k.k. TE KOOP Pater Becanusstraat 52 5741 LE BEEK EN DONK Vraagprijs: 157.500 k.k. Omschrijving PATER BECANUSSTRAAT 52 BEEK EN DONK Deze uitgebouwde tussenwoning met berging is gelegen in een rustige en kindvriendelijke

Nadere informatie

Te koop. Complex Buiten Staete. Ruim 4-kamer appartement met inpandige garage gelegen aan de Boezem. Dokter Kroesenring 56, 3261 CG Oud-Beijerland

Te koop. Complex Buiten Staete. Ruim 4-kamer appartement met inpandige garage gelegen aan de Boezem. Dokter Kroesenring 56, 3261 CG Oud-Beijerland Te koop Complex Buiten Staete Ruim 4-kamer appartement met inpandige garage gelegen aan de Boezem Dokter Kroesenring 56, 3261 CG Oud-Beijerland Wilt u centraal, vrij en luxueus wonen? Dan biedt deze woning

Nadere informatie

Mill, Hertsweg 8. Oppervlakte bedrijfsruimtes Kantoor: circa 55 m 2 Loods: circa 150 m 2 Werkplaats: circa 45 m 2

Mill, Hertsweg 8. Oppervlakte bedrijfsruimtes Kantoor: circa 55 m 2 Loods: circa 150 m 2 Werkplaats: circa 45 m 2 Mill, Hertsweg 8 Op bedrijventerrein Het Spoor gelegen, luxe uitgevoerde, zeer ruime vrijstaande woonboerderij met inpandige kantoorruimte en werkplaats, aangebouwde loods, vrijstaande berging/carport

Nadere informatie

TE KOOP. Wetering 12 5422 AP Gemert Vraagprijs: 179.000 k.k.

TE KOOP. Wetering 12 5422 AP Gemert Vraagprijs: 179.000 k.k. TE KOOP Wetering 12 5422 AP Gemert Vraagprijs: 179.000 k.k. Omschrijving WETERING 12 GEMERT Deze twee onder-een kapwoning met garage en carport is gelegen aan een rustige woonstraat in de wijk Paashoef

Nadere informatie

Huur kantoorpand op Stationspark 850 te Sliedrecht per maand

Huur kantoorpand op Stationspark 850 te Sliedrecht per maand Huur kantoorpand op Stationspark 850 te Sliedrecht 10000 per maand Aanbiedende partij: Waltmann Bedrijfshuisvesting Email: - Telefoon: 078 6141030 Website: http://www.waltmann.com Omschrijving Algmeen:

Nadere informatie

Wethouder Jaspershof 23, Gemert

Wethouder Jaspershof 23, Gemert Wethouder Jaspershof 23, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 279.000 k.k. Aangeboden sinds 22-04-2015 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling

Nadere informatie

Type Prijs $ (incl. perceel) 0. meer dan wonen. Perceeloppervlakte: ca. 250 m 2. Woonkamer & keuken. Aantal slaapkamers: 1

Type Prijs $ (incl. perceel) 0. meer dan wonen. Perceeloppervlakte: ca. 250 m 2. Woonkamer & keuken. Aantal slaapkamers: 1 meer dan wonen Type Prijs $ 29.500 (incl. perceel) 0 Perceeloppervlakte: ca. 250 m 2 A Woonkamer & keuken Aantal slaapkamers: 1 Volledig sleutelklaar! Woning A Bouw Soort bouw Soort dak Laagbouw, opgetrokken

Nadere informatie

TE KOOP. Dr. Ant. Mathijsenstraat 50 Budel. Vraagprijs: k.k. Perceel: Inhoud: 100m² 210m³

TE KOOP. Dr. Ant. Mathijsenstraat 50 Budel. Vraagprijs: k.k. Perceel: Inhoud: 100m² 210m³ TE KOOP Dr. Ant. Mathijsenstraat 50 Budel Vraagprijs: 139.500 k.k. Perceel: Inhoud: 100m² 210m³ KENMERKEN Hoofdkenmerken Vraagprijs 139.500 k.k. Type woning Eengezinswoning Hoofdtype Tussenwoning Bouwjaar

Nadere informatie

HEERENWEG 46 BARSINGERHORN

HEERENWEG 46 BARSINGERHORN HEERENWEG 46 BARSINGERHORN 475.000 k.k. www.heerenweg46.nl Heerenweg 46, Barsingerhorn Landelijk, exclusief, karakteristiek en sfeervol wonen! Dit monumentale vrijstaande jaren 30 woonhuis ligt op een

Nadere informatie

Type Prijs $ (incl. perceel) 0. meer dan wonen. Perceeloppervlakte: ca. 400 m 2. Woonkamer & keuken. Aantal slaapkamers: 3

Type Prijs $ (incl. perceel) 0. meer dan wonen. Perceeloppervlakte: ca. 400 m 2. Woonkamer & keuken. Aantal slaapkamers: 3 meer dan wonen Type Prijs $ 69.900 (incl. perceel) 0 Perceeloppervlakte: ca. 400 m 2 D Woonkamer & keuken Aantal slaapkamers: 3 Volledig sleutelklaar! Woning D Bouw Soort bouw Soort dak Hoogbouw, opgetrokken

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Pioenroosstraat CB Eindhoven k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Pioenroosstraat CB Eindhoven k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Pioenroosstraat 89 5644 CB Eindhoven 235.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 235.000 k.k. Postcode 5644 CB Ligging

Nadere informatie

Te koop: Lange Zandstraat 40. Vraagprijs: 79.000,- k.k.

Te koop: Lange Zandstraat 40. Vraagprijs: 79.000,- k.k. Te koop: Lange Zandstraat 40 Goed onderhouden en mooi afgewerkt 1-kamer appartement (studio / benedenwoning) met binnentuin en fietsenschuur Vraagprijs: 79.000,- k.k. Lange Zandstraat 40: Mooie benedenwoning

Nadere informatie

Te koop Woon- Winkel- en/of Kantoorpand gelegen in het centrum van Oud-Beijerland

Te koop Woon- Winkel- en/of Kantoorpand gelegen in het centrum van Oud-Beijerland Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 Te koop Woon- Winkel- en/of Kantoorpand gelegen in het centrum van Oud-Beijerland Oostdijk 59, 3261 KC Oud-Beijerland Algemeen Op goede

Nadere informatie

CAPELLE A/D IJSSEL. SPORTCOMPLEX DE PELIKAAN Definitief ontwerp RAADSPRESENTATIE

CAPELLE A/D IJSSEL. SPORTCOMPLEX DE PELIKAAN Definitief ontwerp RAADSPRESENTATIE CAPELLE A/D IJSSEL SPORTCOMPLEX DE PELIKAAN Definitief ontwerp RAADSPRESENTATIE DE OPGAVE 11.09.17 \ SPORTCOMPLEX DE PELIKAAN \ RAADSPRESENTATIE \ GEMEENTE CAPELLE AD IJSSEL 2 PROGRAMMA sporthal-/ zwembadcombinatie

Nadere informatie

Projectinformatie. Kantoorruimte. Bellweg 4 4104 BJ Culemborg. Bellweg 4 (0345) 64 13 89 4104 BJ Culemborg www.barneveldvastgoed.

Projectinformatie. Kantoorruimte. Bellweg 4 4104 BJ Culemborg. Bellweg 4 (0345) 64 13 89 4104 BJ Culemborg www.barneveldvastgoed. Projectinformatie Kantoorruimte Bellweg 4 4104 BJ Culemborg Bellweg 4 (0345) 64 13 89 4104 BJ Culemborg www.barneveldvastgoed.nl KvK 30234202 info@barneveldvastgoed.nl Inhoud 1. Algemene informatie...3

Nadere informatie

Informatiebrochure. Generaal Snijdersstraat 12 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Generaal Snijdersstraat 12 Badhoevedorp Informatiebrochure Generaal Snijdersstraat 12 Badhoevedorp Gen Snijdersstraat 12 Badhoevedorp Karakteristieke, goed onderhouden woning (1940) met erker en achtertuin op het oosten! Deze zeer lichte woning

Nadere informatie

LAAN VAN KERNHEM 57 EDE 239.500 k.k. www.laanvankernhem57.nl Omschrijving Aan de rand van de wijk Kernhem treft u dit royaal uitgebouwde herenhuis met een extra hoog plafond (3.60 m!) waarvan de leefruimte

Nadere informatie

TE KOOP Trichterberg 34 te De Meern Vraagprijs: ,-- k.k.

TE KOOP Trichterberg 34 te De Meern Vraagprijs: ,-- k.k. TE KOOP Trichterberg 34 te De Meern Vraagprijs: 300.000,-- k.k. OMSCHRIJVING INDELING Energiezuinige en aan de achterzijde uitgebouwde 5-kamer woning met een ca. 10 meter diepe achtertuin die gezellig

Nadere informatie

Te koop Vrijstaande woning met schuur nabij de Lek, gelegen aan de Lekdijk Oost 9 te 4112 PB Beusichem

Te koop Vrijstaande woning met schuur nabij de Lek, gelegen aan de Lekdijk Oost 9 te 4112 PB Beusichem Te koop Vrijstaande woning met schuur nabij de Lek, gelegen aan de Lekdijk Oost 9 te 4112 PB Beusichem Algemeen Het object is gebouwd op een schitterende en unieke locatie aan de rand van het dorp Beusichem

Nadere informatie

Kleiweg 171 ROTTERDAM

Kleiweg 171 ROTTERDAM Kleiweg 171 ROTTERDAM Vraagprijs: 242.500 k.k. MAARTENMakelaardij T 010 818 14 87 E karin@maartenmakelaardij.nl Weena 290 M 06 28 300 447 I www.maartenmakelaardij.nl 3012 NJ ROTTERDAM Kleiweg 171, ROTTERDAM

Nadere informatie

Te Koop Showroom, garage en woonhuis Arent van Lierstraat 12 te Puttershoek

Te Koop Showroom, garage en woonhuis Arent van Lierstraat 12 te Puttershoek Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 www.schepregistergoed.nl Te Koop Showroom, garage en woonhuis Arent van Lierstraat 12 te Puttershoek Algemeen De garage met showroom en

Nadere informatie

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering Heuvel 13, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 325.000 k.k. Aangeboden sinds 02-10-2014 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

Zwem verder in Zwemcentrum Rotterdam.

Zwem verder in Zwemcentrum Rotterdam. Zwem verder in Zwemcentrum Rotterdam. Geopend vanaf 22 januari. De laatste zwemdag in Zwembad Charlois is op 24 december. Alle actuele informatie vindt u op rotterdamzwemt.nl/charlois Het nieuwe Zwemcentrum

Nadere informatie

ONDERHOUDSPLAN Zwembad t Willaer Gemeente Scherpenzeel

ONDERHOUDSPLAN Zwembad t Willaer Gemeente Scherpenzeel ONDERHOUDSPLAN Zwembad t Willaer Gemeente Scherpenzeel Hakgriend 18 3371 KA Hardinxveld-Giessendam T. 0184 616544 www.synarchis.nl info@synarchis.nl Inhoudsopgave pagina: Inleiding 1 Inventarisatie 2 Accommodatie

Nadere informatie

Te koop: Beethovenstraat PZ Sittard

Te koop: Beethovenstraat PZ Sittard Te koop: Beethovenstraat 48 6137 PZ Sittard Te koop aangeboden mooi verzorgde halfvrijstaande woning met garage, gelegen aan de Beethovenstraat 48 te Sittard op een perceel groot 200 m2. 159.000,-- kk.

Nadere informatie

Weert - Keyserbosch 39. Vraagprijs: ,- k.k.

Weert - Keyserbosch 39. Vraagprijs: ,- k.k. Weert - Keyserbosch 39 Vraagprijs: 325.000,- k.k. Aan deze straat wilt u beslist wonen! Ruime vrijstaande woning, op zéér fraaie lokatie gelegen aan een rustige ventweg, van het groen en ruimtelijk opgezet

Nadere informatie

Vrijblijvende object- bedrijfsinformatie Vleesverwerkingsbedrijf (incl. onroerend goed) gelegen in Noord-limburg ter overname

Vrijblijvende object- bedrijfsinformatie Vleesverwerkingsbedrijf (incl. onroerend goed) gelegen in Noord-limburg ter overname Vrijblijvende object- bedrijfsinformatie Vleesverwerkingsbedrijf (incl. onroerend goed) gelegen in Noord-limburg ter overname Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld.

Nadere informatie

TE HUUR. Nieuweweg 84 A 2675 BE Honselersdijk k.k p.m. ex.

TE HUUR. Nieuweweg 84 A 2675 BE Honselersdijk k.k p.m. ex. TE HUUR Nieuweweg 84 A 2675 BE Honselersdijk 750.000 k.k. 3.000 p.m. ex. KENMERKEN Prijs 750.000 k.k. 3.000 p.m. ex. Postcode 2675 BE Ligging Vrij uitzicht, Beschutte ligging, Open ligging, Landelijk gelegen

Nadere informatie

Zwaerdecroonstraat 38b ROTTERDAM

Zwaerdecroonstraat 38b ROTTERDAM Zwaerdecroonstraat 38b ROTTERDAM Vraagprijs: 435.000 k.k. MAARTENMakelaardij T 010 818 14 87 E maarten@maartenmakelaardij.nl Burgemeester Hoffmanplein 51 M 06 415 58 485 I www.maartenmakelaardij.nl 3071

Nadere informatie

Te huur Showroom, garage en woonhuis Arent van Lierstraat 12 te Puttershoek

Te huur Showroom, garage en woonhuis Arent van Lierstraat 12 te Puttershoek Te huur Showroom, garage en woonhuis Arent van Lierstraat 12 te Puttershoek Algemeen De garage met showroom en woning is gelegen aan de Arent van Lierstraat te Puttershoek. Het garage gedeelte en de woning

Nadere informatie

Brochure Sionsweg 70 (Maastricht)

Brochure Sionsweg 70 (Maastricht) Brochure Sionsweg 70 (Maastricht) Adres: Sionsweg 70 Postcode: 6222 EL Plaats: Maastricht Meer informatie: http://davecrolla.nl/maastricht/sionsweg-70 Informatie over dit object Prijs Soort bouw Type 275.000

Nadere informatie

Bergen op Zoom, Florastraat 1

Bergen op Zoom, Florastraat 1 Bergen op Zoom, Florastraat 1 Géén verkooprisico eigen woning! Florastraat 1 4613 CV Bergen op Zoom Bieden vanaf: 227.500,- k.k. Aanvaarding: in overleg BESCHRIJVING In de geliefde woonwijk Tuinwijk gelegen

Nadere informatie

Molenakkerstraat 85-A, Gemert

Molenakkerstraat 85-A, Gemert Molenakkerstraat 85-A, Gemert Kenmerken Overdracht Huurprijs 675 leegstandswet Uitvoering Gestoffeerd Aangeboden sinds 18-02-2015 Duur overeenkomst leegstandswet Waarborgsom 1 maand / 0 Totale servicekosten

Nadere informatie

Breedstraat 7, Zierikzee

Breedstraat 7, Zierikzee Breedstraat 7, Zierikzee Kenmerken Overdracht Vraagprijs 186.500 k.k. Aangeboden sinds 06-10-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

Welpenheuvel 18, De Mortel

Welpenheuvel 18, De Mortel Welpenheuvel 18, De Mortel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 348.500 k.k. Aangeboden sinds 26-05-2015 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling

Nadere informatie

Wilhelminalaan 16 Raamsdonk. Twee-onder-een-kap met garage, oprit, bloemenkas en tuin op circa m² grond.

Wilhelminalaan 16 Raamsdonk. Twee-onder-een-kap met garage, oprit, bloemenkas en tuin op circa m² grond. Wilhelminalaan 16 Raamsdonk Twee-onder-een-kap met garage, oprit, bloemenkas en tuin op circa 1.440 m² grond. De woning De woning is gebouwd omstreeks 1855 en is later verbouwd tot een twee-onder-een-kap

Nadere informatie

Horsterweg 286 Venlo-Blerick

Horsterweg 286 Venlo-Blerick Van Kempen Makelaars Venlo Straelseweg 232 Venlo - tel: 077-3524333 Van Kempen Makelaars Horst Loevestraat 9a Horst - tel: 077-3031000 www.vankempenmakelaars.nl info@vankempenmakelaars.nl Horsterweg 286

Nadere informatie

Prinzenstraat 8, Gemert

Prinzenstraat 8, Gemert Prinzenstraat 8, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 219.000 k.k. Aangeboden sinds 22-04-2015 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling

Nadere informatie

VRAAGPRIJS 225.000,00 [KOSTEN KOPER].

VRAAGPRIJS 225.000,00 [KOSTEN KOPER]. TE KOOP APPARTEMENT MARTHALAAN 2-402 ENSCHEDE Het appartement is gelegen aan de Marthalaan met een blijvend vrij uitzicht op het Blijdensteinpark. De centrum locatie is uitermate gunstig terwijl er toch

Nadere informatie

TE KOOP: 2-ONDER-1 KAP

TE KOOP: 2-ONDER-1 KAP TE KOOP: 2-ONDER-1 KAP VAECHSHOF 8, LANDGRAAF VRAAGPRIJS: 129.500,- K.K. Sint Franciscusweg 36-6 Tel +31 (0)45 737 02 10 BANK NL57 ABNA 053 184 1804 6417 BD Heerlen info@spauwen-vastgoed.nl KvK 54584868

Nadere informatie

TE KOOP Saksische boerderij t Loeg 4 Anderen Drenthe. Vraagprijs: 925.000,- k.k. www.reliplan.nl

TE KOOP Saksische boerderij t Loeg 4 Anderen Drenthe. Vraagprijs: 925.000,- k.k. www.reliplan.nl TE KOOP Saksische boerderij t Loeg 4 Anderen Drenthe Vraagprijs: 925.000,- k.k. www.reliplan.nl 2 Object Object Dit unieke object betreft een Saksische boerderij uit 1793 Ligging Midden in het idyllische

Nadere informatie

van Aalststraat 16, 2651 EW Berkel en Rodenrijs Vraagprijs ,- k.k.

van Aalststraat 16, 2651 EW Berkel en Rodenrijs Vraagprijs ,- k.k. van Aalststraat 16, 2651 EW Berkel en Rodenrijs Vraagprijs 300.000,- k.k. In een gezellige straat gelegen, goed geïsoleerde eengezinswoning met een heerlijk grote woonkeuken en een tuin met overdekt terras.

Nadere informatie

Prinzenstraat 19, Gemert

Prinzenstraat 19, Gemert Prinzenstraat 19, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 199.000 k.k. Aangeboden sinds 16-04-2015 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling

Nadere informatie

Omschrijving. Ligging. Condities. Koopprijs : 225.000,- k.k. Aanvaarding : In overleg

Omschrijving. Ligging. Condities. Koopprijs : 225.000,- k.k. Aanvaarding : In overleg Omschrijving Ruim bemeten tussenwoning met carport, berging en kunststof kozijnen met isolerende beglazing. Deze woning werd onlangs op diverse punten gemoderniseerd en is gelegen aan een verkeersarme

Nadere informatie

TE KOOP. Sille 15 5421 AJ GEMERT Vraagprijs: 199.500 k.k.

TE KOOP. Sille 15 5421 AJ GEMERT Vraagprijs: 199.500 k.k. TE KOOP Sille 15 5421 AJ GEMERT Vraagprijs: 199.500 k.k. Omschrijving SILLE 15 GEMERT Deze sfeervol ingerichte tussenwoning is gelegen op een gewilde en kindvriendelijke locatie met een speelveldje TE

Nadere informatie

Pagnevaartweg 163 Oudenbosch

Pagnevaartweg 163 Oudenbosch Pagnevaartweg 163 Oudenbosch Pagnevaartweg 163, Oudenbosch Schitterende woonboerderij Korentiend op ruim perceel gelegen in het buitengebied van Oudenbosch aan de rand van het dorp. De boerderij beschikt

Nadere informatie

Etten-Leur Sportparkstraat 68

Etten-Leur Sportparkstraat 68 Etten-Leur Sportparkstraat 68 DEZE ROYALE 2 ONDER 1 KAP WONING IS OP EEN AANTREKKELIJKE EN RUSTIGE LOCATIE IN ETTEN-LEUR GELEGEN EN BESCHIKT OP DE BEGANE GROND OVER EEN GROTE L-VORMIGE WOONKAMER MET OPEN

Nadere informatie

Boschdijk 954, Eindhoven

Boschdijk 954, Eindhoven Boschdijk 954, Eindhoven Algemene informatie Straat: Boschdijk 954 Postcode: 5627AD Stad: Eindhoven Perceeloppervlakte: 528 m 2 Woonoppervlakte: 160 m 2 Volume: 650 m 3 Bouwjaar: 1935 Type: Twee onder-een-kap

Nadere informatie

Vierschaarstraat 34, Oud Gastel

Vierschaarstraat 34, Oud Gastel U wilt landelijk wonen en toch nabij een gezellig dorp met alle gemakken van dien? Dan is dit zeker een aanrader! Op een van de mooiste plekjes van Oud Gastel gelegen woning met bedrijfsruimte op een perceel

Nadere informatie

Informatiebrochure. Haarlemmerweg 49 - hs Amsterdam

Informatiebrochure. Haarlemmerweg 49 - hs Amsterdam Informatiebrochure Haarlemmerweg 49 - hs Amsterdam Haarlemmerweg 49-hs Amsterdam Uiterst sfeervolle en gemoderniseerd BENEDENWONING met een zonnige tuin (pal op het zuiden!) en een fraai uitzicht aan de

Nadere informatie

Voordijk 520 BARENDRECHT. Vraagprijs 649.000,00 kosten koper

Voordijk 520 BARENDRECHT. Vraagprijs 649.000,00 kosten koper Voordijk 520 BARENDRECHT Vraagprijs 649.000,00 kosten koper BUITENGEWONE COMBINATIE VAN BEDRIJFSPAND EN WONING op een prachtige locatie in Barendrecht. Een verrassend royaal pand met totaal 690 m 2 oppervlakte,

Nadere informatie

Eckelrade...buiten! Heerlijk buiten wonen in Eckelrade! Heerlijk buiten wonen in Eckelrade! Woonwensen Worden Waar. Technische gegevens

Eckelrade...buiten! Heerlijk buiten wonen in Eckelrade! Heerlijk buiten wonen in Eckelrade! Woonwensen Worden Waar. Technische gegevens situatie ruime halfvrijstaande gezinswoningen ruime halfvrijstaande gezinswoningen Technische gegevens Fundering De fundering wordt uitgevoerd als een fundering op staal met grondverbetering en conform

Nadere informatie

Brochure Tubastraat 22 (Maastricht)

Brochure Tubastraat 22 (Maastricht) Brochure Tubastraat 22 (Maastricht) Adres: Tubastraat 22 Postcode: 6217 XP Plaats: Maastricht Meer informatie: http://davecrolla.nl/maastricht/tubastraat-22 Informatie over dit object Prijs Soort bouw

Nadere informatie

TE KOOP. Pastoor Castelijnsstraat SR Handel Vraagprijs: k.k.

TE KOOP. Pastoor Castelijnsstraat SR Handel Vraagprijs: k.k. TE KOOP Pastoor Castelijnsstraat 46 5423 SR Handel Vraagprijs: 275.000 k.k. Omschrijving PASTOOR CASTELIJNSSTRAAT 46 HANDEL. Goed onderhouden vrijstaand woonhuis met uitbouw en vrijstaande garage. De woning

Nadere informatie

Bernseweg 20L Ammerzoden

Bernseweg 20L Ammerzoden Bernseweg 20L Ammerzoden Bernseweg 20L Ammerzoden 1 De Makelaars van Altena 0900 222 111 0 Kerngegevens: Metrage: Bedrijfsruimte begane grond: ca. 120 m 2 v.v.o. 1 Bedrijfsruimte verdieping: ca. 60 m 2

Nadere informatie

Woonoppervlakte 112 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Wederik 5 Venray

Woonoppervlakte 112 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Wederik 5 Venray Woonoppervlakte 112 m 2 Vraagprijs 229.500,- kosten koper TE KOOP Wederik 5 Venray ALGEMEEN Verrassend ruime 2-onder-1 kap woning gelegen in de wijk Landweert. Het woonhuis is rustig gelegen in een kindvriendelijke

Nadere informatie

TopTechniek Project Combibad Brandenburg Quick scan huidige status techniek & gebouwen Behandelt door G.A.M Bouma

TopTechniek Project Combibad Brandenburg Quick scan huidige status techniek & gebouwen Behandelt door G.A.M Bouma TopTechniek Project Combibad Brandenburg Quick scan huidige status techniek & gebouwen Behandelt door G.A.M Bouma TopTechniek 12-10-2010 TopTechniek 2 12-10-2010 2 TopTechniek 3 12-10-2010 3 TopTechniek

Nadere informatie

Projectomschrijving. Complex 2005 Kabelweg 21 Amsterdam. Inhoudsopgave. 1. Algemeen Bouwjaar Oppervlakte Ligging Kenmerken Toegang

Projectomschrijving. Complex 2005 Kabelweg 21 Amsterdam. Inhoudsopgave. 1. Algemeen Bouwjaar Oppervlakte Ligging Kenmerken Toegang Projectomschrijving Complex 2005 Kabelweg 21 Amsterdam Inhoudsopgave 1. Algemeen Bouwjaar Oppervlakte Ligging Kenmerken Toegang 2. Bouwkundige aspecten Constructie Gevelbekleding Dakbedekking 3. Technische

Nadere informatie