Algemene jaarvergadering KVV Losser

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemene jaarvergadering KVV Losser 07-10-2011"

Transcriptie

1 1 Algemene jaarvergadering KVV Losser Afmeldingen:T. Wijering, A. Gering, J. Poorthuis, G.J. Scheffer,L. Bruggeman,H. Eulderink,T. Jeunink,W. Kuipers,C. Wijering,G. Poort,B. Snippert,I. Haverkort,M. Damhuis, A. Ellenbroek Op vrijdag 07 Oktober 2011 werd vanaf uur in het clubgebouw van de voetbalvereniging KVV LOSSER de jaarlijkse algemene ledenvergadering gehouden. Aanwezig: 159 leden Notulen van de vergadering Opening van de vergadering Technisch interim voorzitter F. Kuipers bedankt eenieder voor zijn/haar komst op deze ledenvergadering. Hij hoopt op een leuke, interessante en interactieve avond. Hij deelt mede dat penningmeester Tonnie Wijering afwezig is vanwege zijn ziekte en vervangen wordt door Roy Schoppink. Er wordt één minuut stilte gehouden voor de overleden leden t.w. Hennie Werger, Jo Aust, Bart van de Wetering,Gerda de Kruyff en Toon Kempers bij de veteranen. In het tweede deel van de agenda verwachten we een interactieve avond waarin men met het voltallige bestuur in dialoog kan. Hierop aansluitend kan men aangeven wat men van deze avond verwacht. - Johan Wijering: verwacht een gewone jaarvergadering net als anders, heeft wel een aantal vragen. Deze kunnen in de rondvraag gesteld worden. - Richard Bonnes: hoopt vanaf vandaag een nieuwe start, met zijn allen samen ergens naar toe werken, positieve instelling en nieuwe cultuur. Vooruitgang boeken. Cas peters was uitgenodigd om zijn ervaringen in zijn voetbalcarrière met ons te delen maar hij is helaas verhinderd. Wel heeft hij aangegeven dit op een later tijdstip te willen doen. Notulen van de vorige jaarvergadering De notulen van de algemene ledenvergadering van 8 Oktober 2010 worden zonder opmerkingen vastgesteld.

2 2 Algemene mededelingen Freddie Kuipers geeft aan dat KVV Losser nog steeds met John Hesselink in onderhandeling is om samen tot een schikking te komen. Vanwege het feit dat het nog loopt kan het bestuur er verder niet op ingaan. Wel hopen we op korte termijn meer duidelijkheid te krijgen. Johan Wijering wil graag meer tekst en uitleg, waarom zijn er een aantal bestuursleden gestopt? KVV Losser onwaardig, het gaat om een kwartiertje. Freddie Kuipers deelt mee dat we er verder niet op in kunnen gaan, dat de situatie complexer ligt en dat er slecht gecommuniceerd is. We moeten verder en hopen op een zo snel mogelijke oplossing. Accommodatie: 2 e kunstgrasveld is klaar en goedgekeurd door KNVB. Als Stichting MAN klaar is zal er een gezamenlijke opening plaatsvinden. Door groei aantal leden is er een kleedkamertekort ontstaan, daar zullen we ons mee bezig houden Privatisering: alle opstallen zullen overgedragen worden. Alles wordt ondergebracht in de Stichting, zal financieel voordeliger zijn en ontzorging voor de vereniging Huidig veld blijft twee jaar hoofdveld Richard Even 2 keer trainen op kunstgras en vervolgens wedstrijden op grasveld is niet logisch. Het antwoord is dat het financieel veel kosten met zich meebrengt om nu al het kunstgrasveld als hoofdveld te gebruiken. Richard Even en Bob Rikhof vragen of het aan sponsoren niet uit te leggen valt dat het voor het voetbal beter is en of ze daarom mee willen verhuizen. Henk Jan van Tubbergh geeft aan dat hij blij is dat huidig hoofdveld hoofdveld blijft. Als men moet uitwijken speelt men toch op kunstgras. Freddie Kuipers geeft aan dat het voorlopig zo blijft maar dat we de ontwikkelingen goed in de gaten zullen houden. Beleid kan men niet van jaar op jaar veranderen. Wel zijn we trots dat we iedereen op kunstgras kunnen laten trainen. Bob Rikhof vraagt of m.b.t. planning een aantal uren uit handen wordt gegeven? Antwoord is nee. Wij kunnen zelfs ook aanspraak maken op hun kunstgras. Het bestuur van de Stichting is zo samengesteld dat het in balans is. Jaarverslag van de secretaris Secretaris D. Steghuis leest het jaarverslag voor, waarin aandacht wordt geschonken aan alle gebeurtenissen binnen de KVV LOSSER van het afgelopen seizoen. Jaarverslag van de penningmeester Het jaarverslag wordt digitaal gepresenteerd en toegelicht door Roy Schoppink. Er zijn geen vragen en het jaarverslag wordt goedgekeurd.

3 3 Contributies Het bestuur stelt de vergadering voor de contributies met 3% indexering en 2% extra voor investering in jeugdbeleid. De volgende maandelijkse contributies gelden: Voor de spelende senioren: 16,20 Voor de rustende senioren: 7,15 Veteranen 45+ 9,85 Voor de jeugd: jaar 12, jaar 10, jaar 10,- Mini s 2,10 Elke 2 e e.v. jeugdgezinslid 6,90 Vaststelling begroting 2011/2012 De begroting 2011/2012 wordt vastgesteld. Verslag van de kascontrolecommissie Harold Nijhuis leest namens de kascontrolecommissie het verslag voor. Punt van aandacht is de afdracht aan de Stichting Exploitatie Accommodatie KVV Losser. Er is geen duidelijk inzicht in de financiën van deze Stichting en transparantie is gewenst. Tijdens de controle is gebleken dat alle mutaties keurig zijn verwerkt en op alle vragen werd een bevredigend antwoord gegeven. De boeken zijn keurig in orde bevonden en daarom adviseert Harold Nijhuis namens de kascontrolecommissie, de leden om de penningmeester decharge te verlenen, hetgeen door de ledenvergadering wordt overgenomen. Verkiezing leden kascontrolecommissie De kascontrolecommissie bestond het afgelopen jaar uit S. Mekkelholt, H. Nijhuis en G. Poort. Voor volgend jaar worden aangesteld: H. Nijhuis, G. Poort en N. Veger. Bestuursverkiezing Aftredend en niet herkiesbaar zijn K. Leeuw, H. Spanjer en E. Notkamp. Vanwege de afwezigheid van K. Leeuw en H. Spanjer zal er op een ander moment afscheid van hen worden genomen. E. Notkamp heeft zich negen jaar als bestuurslid ingezet voor onder meer de ledenadministratie, internetcommissie en afgelopen jaar ook als contactpersoon voor technische zaken. Onder applaus wordt er met een bloemetje en bon afscheid van hem genomen. De heren F. Remers, T. Wijering en mevr. D. Steghuis zijn eveneens aftredend en wel herkiesbaar. In alle hectiek is het bestuur vergeten te vragen of er tegenkandidaten zijn. De heren A. Berghuis en H. Oortman zijn achter de schermen bezig geweest met het zoeken naar

4 4 een kandidaat voorzitter en verdere uitbreiding van het bestuur, waarvoor nog hartelijke dank. De heren Freddie Kuipers,Frank Knol, Raimond Lubbers, Vincent Diepmaat, Nico Gevers en mevr. Rita Roolvink worden voorgedragen als bestuursleden en onder luid applaus geaccepteerd. Verkiezing voorzitter Het bestuur draagt Freddie Kuipers voor als voorzitter. Freddie Kuipers wordt vervolgens unaniem gekozen als voorzitter van KVV LOSSER. Freddie Kuipers bedankt vervolgens iedereen voor het in hem gestelde vertrouwen. Henk Jan van Tubbergh merkt op dat dit betekent dat KVV Losser over drie jaar negen aftredende bestuursleden heeft. Er wordt voorgesteld om volgend jaar een aantal bestuursleden opnieuw te laten aftreden en zich herkiesbaar te stellen voor een periode van drie jaar. Huldiging leden De heren J. Veger, H. Bouwman en H. Groener worden wegens hun 60-jarig lidmaatschap gehuldigd en de heer H. Slot voor zijn 50-jarig lidmaatschap. De heren R. Lentfert, W. Slot en H. Even worden wegens hun 40-jarig lidmaatschap onderscheiden en de heren R. Schoppink en R. Schoppink voor hun 25-jarig jubilieum. Vanwege hun afwezigheid zullen de heren C. Wijering, A. Gering, L. Bruggeman, H. Eulderink, W. Kuipers, H. Lempsink en A. Slot tijdens de nieuwjaarsreceptie van 2012 alsnog worden gehuldigd. Alle jubilarissen van harte proficiat. Veteranen Namens de veteranen neemt Jan Elshoff het woord. Tijdens een jubileum uitstapje naar Coesfeld hebben de veteranen 60 ballen ontvangen welke zij nu aan de lagere elftallen willen schenken. Zowel de dames als B2, B1, A2, A1 en het 9 e, 8 e, 7 e, 6 e, 5 e en het 4 e ontvangen elk drie ballen en veel succes gewenst namens de veteranen. Jan de Jong geeft aan dat de reden voor het plotselinge vertrek van Klaas Leeuw betreurenswaardig is. Klaas Leeuw is voorzitter van KVV Losser geworden op het moment dat niemand anders dit wou. Hij heeft met hart en ziel zijn functie bekleed en veel bewerkstelligt. Onder zijn voorzitterschap is ons complex verfraait met twee kunstgrasvelden. Dit zijn mooie woorden richting Klaas Leeuw en ook vanuit het bestuur wordt er diepe waardering uitgesproken naar Klaas Leeuw. Viertal stellingen Er worden een viertal stellingen gepresenteerd en naar aanleiding van die stellingen wil het bestuur in actief debat met aanwezigen.

5 5 Bob Rikhof welke verandering wordt bedoeld met stelling 2; het complex en voorzieningen zijn goed. Zou misschien over communicatie kunnen gaan, die moet beter. Vincent Spekreijse er moet duidelijkheid komen af KVV prestatiegericht of recreatief gaat voetballen. Dit is voor alle teams belangrijk. Bestuur geeft aan dat KVV voor prestatiegericht voetbal moet staan. Freddie Kuipers stelt de vraag wie van de aanwezigen een top drie kan samenstellen voor om bovenstaande te bewerkstelligen. Hennie Mekkelholt 5 spelers zijn weggegaan, andere clubs betalen. Is hier geen halt toe te roepen, wat kunnen we doen om jongens te behouden. We hebben bijna 600 leden, waar gaan we naar toe? Milan Hollink als spelers in topklasse kunnen spelen ga je geen 5 e klasse spelen. Vincent Spekreijse als je KVV Losser een warm hart toedraagt is geld dan belangrijker dan clubgevoel? Als we met zijn allen blijven en eraan werken komt het ook goed. Johan Wijering KVV Losser heeft net zoveel goede voetballers als andere verenigingen; nu investeren in de jeugd maakt het in de toekomst beter. Nico Gevers KVV Losser is een relatief grote vereniging maar voetballen met verschillende teams in verhouding laag. Verandering is nodig, het kan altijd beter. Voor selectie kunnen we dit jaar als een overgangsjaar beschouwen. Belangrijk is om de organisatie en faciliteiten in stand te houden en kijken waar het beter kan. - T.C. jeugd, T.C. selectie en T.C. lagere elftallen zullen nauwer gaan samenwerken zodat het voor iedereen duidelijker wordt. - Team onder 21 speelt weer om overgang van junioren naar senioren te vergemakkelijken. - Enthousiaste groep t.c. jeugd bezig met nieuw plan om jeugd in alle geledingen voetballend op hoger nivo te krijgen. Bob Rikhof Technisch Beleidsplan is mooi, maar ben van mening dat met prestatiegericht voetbal men niet zelf kan bepalen in welk elftal hij / zij wil gaan voetballen. Het beleid hierin moet duidelijker / strakker. Nico Gevers geeft aan dat de wil om te winnen er altijd moet zijn en wil graag met Bob nog een keer in gesprek. Toelichting Technisch Beleidsplan Jeugd Leon ter Huerne geeft aan dat T.C., bestaande uit acht enthousiaste personen, verantwoordelijk is voor 400 jeugdleden. Zij werkt met het nieuwe Beleidsplan welke door

6 6 het bestuur is goedgekeurd. Tevens geeft hij aan dat men nog op zoek is naar een aantal hoofdleiders. Men is recent begonnen met het scouten van de jeugd. Ook is de T.C. druk bezig met het omhoog brengen van het nivo van de trainers d.m.v. cursussen en begeleiding. Teamindeling is erg belangrijk; het is voor kinderen van belang dat zij op hun eigen nivo worden ontwikkeld en ingedeeld. Tevens is uniformiteit in trainingen en begeleiden van trainers een speerpunt. Voetbal voor minder validen is ook een punt van aandacht. Maurice Lemmink zal hierover contact opnemen met een andere verenging om informatie in te winnen. Het Technisch Beleidsplan komt op de site en men voor vragen altijd contact opnemen met de T.C. jeugd. Freddie Kuipers bedankt Leon voor zijn enthousiaste verhaal. Richard Bonnes heeft als vraag of er naast het werken aan de technische/tactische ontwikkeling ook gewerkt wordt een mentaliteit / weerbaarheid. Antwoord is dat dit zer zeker beschreven staat als subdoelstelling. Mevr. Tijhuis heeft drie kinderen bij KVV Losser;het bevalt ons erg goed, kinderen hebben veel plezier en het kan alleen maar beter worden. Wat wel een aandachtspunt mag zijn is de kleedkamer voor de meisjes. Bestuur geeft aan dat deze problematiek bekend is en dat zij ermee aan de slag gaat. Vrijwilligersbeleid Vincent Diepmaat licht het vrijwilligersbeleid toe. Hij heeft als vrijwilligerscoördinator zitting in het bestuur genomen en heeft een werkgroep opgericht voor beleid en structuur. Zij houdt zich op het moment bezig met - Opstellen beleid bestaande uit diverse elementen. - Inventarisatie van wie doet wat - Database (potentiële) vrijwilligers opzetten Twee coördinatoren in werkgroep Herwie Oortman voor niet voetbal zaken Vacature voor voetbalzaken Het is de bedoeling om mensen te binden en op de juiste plek te zetten. Het filmpje m.b.t. vrijwilligers in een vereniging zal op een ander moment gedraaid worden. Rondvraag - Pieter Bas van Vliet iedereen is ervan overtuigd dat KVV Losser een mooie club is. Wil graag applaus voor iedereen die al wat doet voor de vereniging. Vincent

7 7 Diepmaat heef teen belangrijk punt, namelijk het binden van vrijwilligers; wat kunnen we doen om meer vrijwilligers te verkrijgen en behouden. Bij activiteiten die voor de jeugd gehouden worden meer ouders betrekken. We moeten de haal en breng cultuur doorbreken. Jan de Jong haakt hierop in dat inderdaad een aantal ouders hun kinderen halen en brengen, maar vraagt ook respect voor ouders die niet anders kunnen. Dit is oké, mits in overleg met trainer / leider. - Bennie Busscher vraagt wie de ledenadministratie gaat doen. Freddie Kuipers geeft aan dat de verdeling van de portefeuilles in de volgende bestuursvergadering zal plaatsvinden. Erik Notkamp is bereid gevonden om de ledenadministratie te blijven doen totdat er een opvolger is. - Jan Elshoff vraagt wanneer het financiële verslag van de Stichting komt. Freddie Kuipers meldt dat iemand vanuit het bestuur zitting zal nemen in de Stichting maar dat het op het moment niet helemaal duidelijk is wanneer het verslag komt. - Marcel Kuipers merkt op dat men nergens terug kan zien d.m.v. bijvoorbeeld foto s welke bekende spelers KVV Losser reeds heeft voortgebracht. Waar kan ik de Visie terugvinden? Plezier krijgt men ook als men wint. Freddie Kuipers geeft aan dat we een leuk, divers team als bestuur hebben, maar dat wij niet alles tegelijk kunnen. We willen een duurzaam beleid opstellen m.b.t. wat we willen, wie we zijn en daarop het beleid maken. Jeugd en vrijwilligers gaan we mee aan de slag. - Pascal olde Daalhuis vraagt naar de status van kunstgrasveld 2, hoe lang het nog gedeeld gaat worden met Ajc en hoe de verdeling is. Freddie Kuipers deelt mee dat we m.b.t. het tweede kunstgrasveld samen met AJc in een Stichting zitten en dat deze stichting beschikt over een aantal velden welke naar behoefte worden ingedeeld. Bij calamiteiten en slecht weer in overleg. Hier is geen vanzelfsprekendheid. - Frank Thijssen geeft aan dat in het jaarverslag Ilona oude Egberink vergeten te noemen is als coördinatrice voor de dames. - A. Berghuis bedankt het bestuur voor al hun werk en inzet tijdens het afgelopen seizoen en met name de scheidende bestuursleden en wenst de zittende bestuursleden veel succes en wijsheid. Sluiting Freddie Kuipers bedankt iedereen voor hun aanwezigheid en sluit daarmee de ledenvergadering D.E.A. Steghuis Secretaris

8 Losser, Oktober

Algemene jaarvergadering KVV Losser

Algemene jaarvergadering KVV Losser 1 Algemene jaarvergadering KVV Losser 27-09-2013 Afmeldingen: A. Ellenbroek, J. Poorthuis, J. Poorthuis, F. Schoppink, J. Rikhof, B. Rikhof, G. Nijland, M. Boerrigter, B. Barelds, J. van Huizen. Op vrijdag

Nadere informatie

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering Datum : maandag 12 oktober 2015 Tijd : 20:00u - 22:00u Aanwezig : geschat aantal aanwezige leden 50, waarvan 24 ingetekend; 7 bestuursleden 1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet alle aanwezigen

Nadere informatie

Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017.

Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017. Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017. 1. Opening. De voorzitter opent de vergadering door iedereen van harte welkom te heten. 2. Mededelingen. De voorzitter

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering. Voetbalvereniging Monnickendam d.d. 25 november 2014

Notulen Algemene Ledenvergadering. Voetbalvereniging Monnickendam d.d. 25 november 2014 Notulen Algemene Ledenvergadering Voetbalvereniging Monnickendam d.d. 25 november 2014 Locatie Aanwezig Afwezig met kennisgeving Verslag : Kantine Voetbalvereniging Monnickendam : leden : Cees Zonneveld,

Nadere informatie

Verslag (bijzondere) Algemene Ledenvergadering v.v. WODAN van 30 maart 2015

Verslag (bijzondere) Algemene Ledenvergadering v.v. WODAN van 30 maart 2015 Verslag (bijzondere) Algemene Ledenvergadering v.v. WODAN van 30 maart 2015 Dagelijks bestuur Karel Evers John Martens (afwezig) Commissieleden Mirjam Frijters Jan de Koning Geert van Almen Functie Voorzitter

Nadere informatie

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen Notulen Aanwezige bestuursleden: Edwin Ruijgrok (voorzitter) Jan Bönker (secretaris) Bert Brals (penningmeester) Frank Willems (seniorenzaken) Frank Oud (wedstrijdsecretaris) Steven ten Brink (selectiezaken)

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE JAARVERGADERING TVO OMNI 28 september 2017

VERSLAG VAN DE JAARVERGADERING TVO OMNI 28 september 2017 VERSLAG VAN DE JAARVERGADERING TVO OMNI 28 september 2017 Datum: 28-09-2017 Tijdstip: 21.15 22.15 uur Opgesteld door Monique Plaats: t Geertman Grashof Aanwezig: Afgemeld: Zie presentielijst Martin Mulder

Nadere informatie

Uitgave Strafschop. december 2011

Uitgave Strafschop. december 2011 Strafschop KVV LOSSER december 2011 Uitgave Strafschop december 2011 Van de redactie In oktober heeft de algemene jaarvergadering plaatst gevonden, alwaar een aantal nieuwe leden zijn toegetreden tot het

Nadere informatie

ALGEMENE LEDEN VERGADERING

ALGEMENE LEDEN VERGADERING ALGEMENE LEDEN VERGADERING Datum : 5 juni 2019 Tijd : 20.30-21.30 UUR Lokatie : Clubhuis SV DEN HOORN Zuidhoornseweg 4, Den Hoorn (ZH) Agenda 1. Opening en welkom door de voorzitter 2. Verslag van de reguliere

Nadere informatie

(Jeugd-) Beleidsplan Voetbalvereniging Neerlandia 31

(Jeugd-) Beleidsplan Voetbalvereniging Neerlandia 31 (Jeugd-) Beleidsplan Voetbalvereniging Neerlandia 31 Auteur : Jolanda Brokx, Oscar Schouten Versie : 1.1 Datum : april 2015 Contents 2. Inleiding... 3 3. Visie... 3 4. Verenigingsstructuur... 3 5. Aantal

Nadere informatie

cvv FIT Boys Voetbaltechnisch Beleidsplan

cvv FIT Boys Voetbaltechnisch Beleidsplan Voetbaltechnisch Beleidsplan 2017-2018 blad 2 uit 16 Voetbaltechnisch Beleidsplan 2017-2018 2017-2022. 2 blad 3 uit 16 Voorwoord Voor u ligt het voetbaltechnisch beleidsplan van c.v.v. Fit Boys. Dit plan

Nadere informatie

Notulen jaarvergadering 20 oktober 2015

Notulen jaarvergadering 20 oktober 2015 Notulen jaarvergadering 20 oktober 2015 Opening Ger lijnders opent de vergadering en heet de aanwezige leden, 52 in getal, van harte welkom. Ondanks de dag en het tijdstip een mooie opkomst. Het dames

Nadere informatie

Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld.

Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld. Vergadering: Algemene Leden Vergadering Datum: 24 september 2014 Aanvang: 19:30 Aanwezig: Kars Schuiten (vz), Harro Prins (penningmeester), Anne Veenker (bestuurslid Jeugd), Gert- Jan Kloppenburg (tc)

Nadere informatie

1. Opening Voorzitter

1. Opening Voorzitter VV Bergambacht 1. Opening Voorzitter In Memoriam Herman van Buren (Lid van verdienste) Jan van der Hek (Erevoorzitter, Lid van verdienste). Robin Stam A G E N D A 1. Opening door de voorzitter 2. Notulen

Nadere informatie

Scheidsrechtersvereniging Doetinchem en Omstreken

Scheidsrechtersvereniging Doetinchem en Omstreken Aanwezig: 43 leden. Notulen 79 ste Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering Scheidsrechtersvereniging, 13 april 2015 Genodigden: VCN, COVS Oost, Servicegebied Midden en zustervereniging COVS Winterswijk e.o.

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016.

Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016. Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016. 1. Opening, mededelingen. De voorzitter heet een ieder van harte welkom, een hartelijk welkom aan dhr. Heman Kreuzen oud lid van de Arnhemse Boys en geeft

Nadere informatie

UITNODIGING JAARVERGADERING

UITNODIGING JAARVERGADERING UITNODIGING JAARVERGADERING 23 november 2015 om 20.00 uur in kantine SV Mariënheem 1. Opening door vice- voorzitter 2. Vaststellen van de agenda en mededelingen 3. Notulen jaarvergadering november 2014,

Nadere informatie

Buitengewone ledenvergadering ASV de Dijk

Buitengewone ledenvergadering ASV de Dijk Buitengewone ledenvergadering ASV de Dijk Amsterdam, 15 juni 2011 Agenda 1. Opening 2. Mededelingen en ingekomen stukken 3. Notulen jaarlijkse ledenvergadering d.d. 21 januari 2011 4. Voordracht bestuurslid

Nadere informatie

UITNODIGING ALGEMENE LEDENVERGADERING VRIJDAG 09 OKTOBER 20.00 UUR KANTINE RKVV ROOSENDAAL

UITNODIGING ALGEMENE LEDENVERGADERING VRIJDAG 09 OKTOBER 20.00 UUR KANTINE RKVV ROOSENDAAL UITNODIGING ALGEMENE LEDENVERGADERING VRIJDAG 09 OKTOBER 20.00 UUR KANTINE RKVV ROOSENDAAL Aanwezig: 44 leden Afwezig met afmelding; dhr. J. Zagers, dhr. T. Moerkens, dhr. L. Heirbaut, dhr. R. Kok, dhr.

Nadere informatie

OFW D1 NIEUWS. Aangezien er nogal wat te melden is, doe ik het op deze manier. Namens de club het volgende:

OFW D1 NIEUWS. Aangezien er nogal wat te melden is, doe ik het op deze manier. Namens de club het volgende: OFW D1 NIEUWS Hallo allemaal, Aangezien er nogal wat te melden is, doe ik het op deze manier. Namens de club het volgende: Algemene Ledenvergadering Old Forward Hierbij nodigen wij de leden uit voor het

Nadere informatie

T.C. Skinlo. Algemene Leden Vergadering 1 maart Opening 1

T.C. Skinlo. Algemene Leden Vergadering 1 maart Opening 1 T.C. Skinlo Algemene Leden Vergadering 1 maart 2016 Opening 1 Agenda 1. Opening en mededelingen 2. Ingekomen stukken 3. Goedkeuring notulen ALV 12 november 2015 4. Jaarverslagen bestuursleden 5. Goedkeuring

Nadere informatie

Bijeenkomst Jeugdleiders en jeugdtrainers. Woensdag 13 december 2017

Bijeenkomst Jeugdleiders en jeugdtrainers. Woensdag 13 december 2017 Bijeenkomst Jeugdleiders en jeugdtrainers Woensdag 13 december AGENDA Opening welkom Visie Medisch beleid Missie RESPECT Rol leider / trainer; wanneer succesvol? Visie nieuwe Jeugdbestuur Visie Technische

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE JAARVERGADERING TVO OMNI 2014

VERSLAG VAN DE JAARVERGADERING TVO OMNI 2014 VERSLAG VAN DE JAARVERGADERING TVO OMNI 2014 Datum: 20 okt. 14 Tijdstip: 21.00 22.15 uur Opgesteld door Monique Plaats: t Geertman Grashof Aanwezig: Afgemeld: Zie presentielijst Tonny ten Dam, Harry Rupert,

Nadere informatie

Aarle-Rixtelse Sport Vereniging. Onderzoekscommissie vrijwilligers Informatieavonden 10 en 11 mei 2016

Aarle-Rixtelse Sport Vereniging. Onderzoekscommissie vrijwilligers Informatieavonden 10 en 11 mei 2016 Aarle-Rixtelse Sport Vereniging Onderzoekscommissie vrijwilligers Informatieavonden 10 en 11 mei 2016 Aanleiding analyse Een vereniging als ASV 33 kan alleen goed functioneren door de vrijwilligers die

Nadere informatie

RKSV MARGRIET. Verslag bestuur Margriet. Onderwerp ToelichBng AcBe Aanwezig: Piet, Marc, Jo, Ellen Afwezig: Hennie (komt rond 21.

RKSV MARGRIET. Verslag bestuur Margriet. Onderwerp ToelichBng AcBe Aanwezig: Piet, Marc, Jo, Ellen Afwezig: Hennie (komt rond 21. Verslag bestuur Margriet Datum: Aanvang: Notulist: 21-03- 2012 19.30 uur Ellen Onderwerp ToelichBng AcBe Aanwezig: Piet, Marc, Jo, Ellen Afwezig: Hennie (komt rond 21.30 u), Cor Opening Notulen vorige

Nadere informatie

Maandag 21 november 2016

Maandag 21 november 2016 Maandag 21 november 2016 Agenda 1. Opening, mededelingen 2. Vaststellen verslag vergadering 20 juni 2016 3. Bestuursverkiezingen 4. Financieel Jaarverslag 2015-2016 5. Algemeen Jaarverslag 2015-2016 6.

Nadere informatie

Leden enquête Flevo Boys

Leden enquête Flevo Boys Leden enquête Flevo Boys Op 1 mei 2017 bestaat Flevo Boys 60 jaar! Een respectabele leeftijd waar we natuurlijk trots op mogen zijn. In die 60 jaar is veel bereikt. Er staat een prachtige vereniging met

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering SIOL woensdag 23 september 2015

Algemene Ledenvergadering SIOL woensdag 23 september 2015 Algemene Ledenvergadering SIOL woensdag 23 september 2015 Agenda (1) 1. Opening, vaststelling agenda en mededelingen 2. Notulen vergadering 6 oktober 2014 3. Jaarverslag seizoen 2014/2015 en vooruitblik

Nadere informatie

Jaarverslag Technische Commissie door: Albert Seubring Het jaarverslag van de TC is goedgekeurd. Dank aan Albert Seubring voor het verslag.

Jaarverslag Technische Commissie door: Albert Seubring Het jaarverslag van de TC is goedgekeurd. Dank aan Albert Seubring voor het verslag. Notulen Algemene Ledenvergadering c.v.v. Fit Boys Datum: Donderdag 27 oktober 2016 Aanvang: 20:00 uur Locatie: Kantine Fit Boys, Sportpark Noord-West Aanwezig:.. leden, zie: Presentielijst ledenvergadering

Nadere informatie

VOETBALPLAN RKSV DE TUKKERS

VOETBALPLAN RKSV DE TUKKERS VOETBALPLAN RKSV DE TUKKERS OKTOBER 2011 Voetbalplan RKSV De Tukkers Page 1 Inhoud Inleiding 3 Missie en doelstellingen 4 Opbouw van het plan 5 Organisatie 6 Werkgroepen 8 Technische Commissies 8 Functieomschrijvingen

Nadere informatie

Dagcompetitie. Aanwezig van de verenigingen: Alle verenigingen vertegenwoordigd door één of meerdere personen, totaal 50 personen.

Dagcompetitie. Aanwezig van de verenigingen: Alle verenigingen vertegenwoordigd door één of meerdere personen, totaal 50 personen. Dagcompetitie Notulen van de algemene ledenvergadering van de Dagcompetitie, gehouden op 22 mei 2015 bij biljartvereniging Roac te Rijpwetering. Aanwezig van het Bestuur: Hans van Aalst, Piet Volwater,

Nadere informatie

LEDENVERGADERING 2004.

LEDENVERGADERING 2004. Windesheim, 25 november 2004 LEDENVERGADERING 2004. Aanwezig: 5 bestuursleden + 33 leden Afwezig met kennisgeving: Leden: Erik Bredewold, Rein van Lohuizen, André Frijlink en Freddy Biesemaat 1. OPENING:

Nadere informatie

Notulen Algemene Leden Vergadering RKVV Wilhelmina seizoen

Notulen Algemene Leden Vergadering RKVV Wilhelmina seizoen Notulen Algemene Leden Vergadering RKVV Wilhelmina seizoen 2016 2017 Maandag 18 september 2017 56 leden aanwezig 1. Opening en mededelingen, vaststellen agenda, rondvraag uitvragen Voorzitter Bob van Veen

Nadere informatie

Verslag 70 e jaarvergadering SV Angeren

Verslag 70 e jaarvergadering SV Angeren Verslag 70 e jaarvergadering SV Angeren 1. Opening De voorzitter heet iedereen van harte welkom en opent de vergadering. Wat er afgelopen seizoen is gepasseerd is te lezen in het jaarverslag, welke we

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering BCH 28 oktober 2014

Notulen Algemene Ledenvergadering BCH 28 oktober 2014 Notulen Algemene Ledenvergadering BCH 28 oktober 2014 Auteur: Casper van de Pol Aanwezig: Casper van de Pol Rudi van Winsum Cees van Winsum Gerard van der Velde Wil Schoonderbeek Bert van de Poll Erik

Nadere informatie

Informatie / ouderavond R.K.S.V. Groesbeekse Boys 22-06-2015

Informatie / ouderavond R.K.S.V. Groesbeekse Boys 22-06-2015 Informatie / ouderavond R.K.S.V. Groesbeekse Boys 22-06-2015 Agenda: Voetbal in Groesbeek Gelderse sportfederatie Vrijwilligersbeleid Aanpassingen K.N.V.B. Gedrag langs de lijn Technisch jeugdplan Voetbal

Nadere informatie

NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING d.d. 26 maart 2013

NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING d.d. 26 maart 2013 NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING d.d. 26 maart 2013 1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet de aanwezigen van harte welkom bij deze ALV (noot secretaris: 22 leden incl. het bestuur hebben

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE JAARVERGADERING VAN 17 NOVEMBER 2016

NOTULEN VAN DE JAARVERGADERING VAN 17 NOVEMBER 2016 NOTULEN VAN DE JAARVERGADERING VAN 17 NOVEMBER 2016 Domburg, 18 november 2016 De (jeugd)voorzitter heet alle aanwezigen welkom op deze jaarvergadering. Hij geeft aan de jaarvergadering te zullen leiden

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering V.C.Z. 14 oktober Eric heet iedereen welkom. De opkomst is groot, ongeveer 50 leden!

Algemene ledenvergadering V.C.Z. 14 oktober Eric heet iedereen welkom. De opkomst is groot, ongeveer 50 leden! Algemene ledenvergadering V.C.Z. 14 oktober 2013 Aanwezig bestuur: Dick Hein, Geert Bosscher, Eric Oosterhof (vz), Ina van Goor, Muriël Daal, Jetta Boer en Marit Schoemaker-Ruinemans Afwezig bestuur: Ilse

Nadere informatie

In deze uitgave: - Voorwoord - Kort verslag ALV 20 oktober - De Grote Clubactie - Rabo Clubkas Campagne - LSV Kerstmarkt - Vacatures.

In deze uitgave: - Voorwoord - Kort verslag ALV 20 oktober - De Grote Clubactie - Rabo Clubkas Campagne - LSV Kerstmarkt - Vacatures. In deze uitgave: - Voorwoord - Kort verslag ALV 20 oktober - De Grote Clubactie - Rabo Clubkas Campagne - LSV Kerstmarkt - Vacatures 1 Voorwoord: Hier is al weer de derde nieuwsbrief van het seizoen 2017-2018.

Nadere informatie

Club van 50. Informatieboekje

Club van 50. Informatieboekje Inhoud Onderwerp Bladzijde De Club van 50 3 Inschrijfformulier Club van 50 5 Reglement Club van 50 7 2 Club van 50 Wat is de Club van 50 en wat doet de Club van 50? Voor veel mensen die V.V. Stellendam

Nadere informatie

ALV HC Nuenen. 22 Juni 2015

ALV HC Nuenen. 22 Juni 2015 ALV HC Nuenen 22 Juni 2015 Agenda Opening en vaststelling agenda Ingekomen stukken Notulen voorgaande ALV Terugblik op het afgelopen seizoen Vooruitblik naar komend seizoen Verkiezing nieuwe voorzitter

Nadere informatie

Jaarverslag seizoen

Jaarverslag seizoen Jaarverslag seizoen 2015-2016 Beste sportvriend, AGENDA ALGEMENE VERGADERING D.D. 12 JUNI 2017 Hierbij nodig ik U uit tot het bijwonen van de algemene ledenvergadering van 12 juni a.s., aanvang 20.00 uur,

Nadere informatie

Notulen Jaarvergadering van SC Espel, Afdeling Voetbal.

Notulen Jaarvergadering van SC Espel, Afdeling Voetbal. Notulen Jaarvergadering van SC Espel, Afdeling Voetbal. Datum : 24 november 2017. Locatie : Sportkantine Espel. Aanwezig Bestuur : Riny Balk/ Adri van Dun/Jeroen Muller/ Marcel de Ronde/Nicoline Poels/

Nadere informatie

Enquête Jeugdbeleid vv SDS

Enquête Jeugdbeleid vv SDS Enquête Jeugdbeleid vv SDS Aug, 2010 Beste SDS ers, Als reeds vermeld in ons verenigingsblad De Treffer doe ik namens de jeugdcommissie van vv SDS onderzoek naar het beleid van onze jeugdafdeling. Het

Nadere informatie

Welkom. Algemene Leden Vergadering De Vereniging Activia zijn wij samen

Welkom. Algemene Leden Vergadering De Vereniging Activia zijn wij samen Welkom Algemene Leden Vergadering 2018 De Vereniging Activia zijn wij samen Agenda: Opening Eventuele binnengekomen stukken en afmeldingen Notulen jaarvergadering d.d. 10 november 2017 Jaarverslagen Bestuursverkiezing

Nadere informatie

NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING VV TREKVOGELS 8 JUNI 2017

NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING VV TREKVOGELS 8 JUNI 2017 NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING VV TREKVOGELS 8 JUNI 2017 1. opening en welkom door de voorzitter, Jan Wijnia 2. vaststellen van de agenda 3. notulen ALV 24 november 2016 4. mededelingen/ingekomen stukken

Nadere informatie

Opening Jaarverslag 2014/2015 Jeugd Zaalvoetbal Selectie (heren) Lagere elftallen (heren) Dames Terreinen en accommodatie Kantine Sponsoring Overige

Opening Jaarverslag 2014/2015 Jeugd Zaalvoetbal Selectie (heren) Lagere elftallen (heren) Dames Terreinen en accommodatie Kantine Sponsoring Overige SVZ 2015/2016 Opening Jaarverslag 2014/2015 Jeugd Zaalvoetbal Selectie (heren) Lagere elftallen (heren) Dames Terreinen en accommodatie Kantine Sponsoring Overige bijzonderheden Financiën Verslag kascommissie

Nadere informatie

RKSV MARGRIET. Correspondentie-adres: Postbus 270, 5340 AG OSS. NOTULEN ALV d.d

RKSV MARGRIET. Correspondentie-adres: Postbus 270, 5340 AG OSS. NOTULEN ALV d.d NOTULEN ALV d.d. 25-11-2014 Opening Voorzitter Piet de Jongh spreekt het welkomstwoord uit tijdens de druk bezochte eerste algemene ledenvergadering in het nieuwe complex. Jeugdcommissie De jeugdcommissie

Nadere informatie

INFORMATIEAVOND JEUGDAFDELING WOENSDAG 11 SEPTEMBER 2019

INFORMATIEAVOND JEUGDAFDELING WOENSDAG 11 SEPTEMBER 2019 INFORMATIEAVOND JEUGDAFDELING WOENSDAG 11 SEPTEMBER 2019 AGENDA 1. Welkom Peter 2. Voorstellen Jeugdafdeling Peter 3. Stand van zaken FC Rijnvogels Peter 4. Spelregelbewijs en contributie Peter 5. Hoofd

Nadere informatie

De voorzitter, Harry Elzendoorn, opent de vergadering om en heet alle aanwezige welkom.

De voorzitter, Harry Elzendoorn, opent de vergadering om en heet alle aanwezige welkom. Bijzondere Ledenvergadering 29 mei 2018 Tijdstip: 20.30 uur Locatie: t Sporthuis Agenda: 1. Opening van de bijeenkomst 2. Financiën, begroting seizoen 2018/2019 3. Contributie seizoen 2018/2019 4. Samenstelling

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering

Notulen Algemene Ledenvergadering Notulen Algemene Ledenvergadering Datum: 01-04-2016 Type meeting: Algemene Ledenvergadering Aanwezigen: 12 leden Voorzitter: Flip Keijzer Secretariaat VvR Agenda ITEM NR. BESCHRIJVING 01 Opening 02 Ingekomen

Nadere informatie

Speech gegeven door de Voorzitter tijdens de Informatie avond.

Speech gegeven door de Voorzitter tijdens de Informatie avond. Speech gegeven door de Voorzitter tijdens de Informatie avond. Afgelopen vrijdagavond hebben wij als bestuur van Sportclub Franeker in een extra bestuursvergadering het besluit genomen om met ingang van

Nadere informatie

Kernwaarden Wij vinden het belangrijk dat leden, sponsoren en supporters ons ervaren en herkennen als

Kernwaarden Wij vinden het belangrijk dat leden, sponsoren en supporters ons ervaren en herkennen als STRATEGIE 2012-2015 Missie (Wie zijn wij) Voor de vereniging en haar leden de positie van S.V.M.E. in de Eijsdense gemeenschap verankeren, waardoor de toekomst wordt gegarandeerd. S.V.M.E. is een vereniging

Nadere informatie

Notulen Algemene Leden Vergadering 30 oktober 2017

Notulen Algemene Leden Vergadering 30 oktober 2017 Notulen Algemene Leden Vergadering 30 oktober 2017 1. Opening en mededelingen. De voorzitter heet alle leden van harte welkom en in het bijzonder de aanwezige ereleden. De navolgende leden hebben zich

Nadere informatie

Totaal 505 leden Groeiende Jeugdafdeling (250 junioren en pupillen)

Totaal 505 leden Groeiende Jeugdafdeling (250 junioren en pupillen) VV Bergambacht Totaal 505 leden Groeiende Jeugdafdeling (250 junioren en pupillen) => We hebben de jeugd, dus we hebben de toekomst! 150 actieve vrijwilligers; bestuur, (diverse) commissieleden, leid(st)ers,

Nadere informatie

SAMENWERKING JEUGDOPLEIDINGEN 'OOSTERMOER'

SAMENWERKING JEUGDOPLEIDINGEN 'OOSTERMOER' SAMENWERKING JEUGDOPLEIDINGEN 'OOSTERMOER' vfv Pagina 1 17-10-2013Onderwerp: SAMENWERKING JEUGDOPLEIDINGEN 'OOSTERMOER' vv Gieterveen vv Gasselternijveen vv G.K.C. VOETBALVERENIGING GASSELTERNIJVEEN Versie

Nadere informatie

BOWLING VERENIGING LEIDEN ZUID-WEST

BOWLING VERENIGING LEIDEN ZUID-WEST Convocatie A.L.V. 16 oktober 2014 blad 1 BOWLING VERENIGING LEIDEN ZUID-WEST Algemene Leden Vergadering Donderdag 16 oktober 2014 te Leiden Bowling Vereniging Leiden Zuid-West Convocatie A.L.V. 16 oktober

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering RKSV Margriet 13 november 2017

Algemene Ledenvergadering RKSV Margriet 13 november 2017 Algemene Ledenvergadering RKSV Margriet 13 november 2017 Opening: De vergadering wordt door de voorzitter geopend en vraagt om 1 minuut stilte voor Tiny van Geenen die in maart 2017 is overleden. Verslag

Nadere informatie

Trekvogels. Op naar 100 jaar. concept 3.0 (29 maart 2014) Beleidsplan 2014/2022. Samen zijn we de vereniging!

Trekvogels. Op naar 100 jaar. concept 3.0 (29 maart 2014) Beleidsplan 2014/2022. Samen zijn we de vereniging! Trekvogels Op naar 100 jaar Samen zijn we de vereniging! Beste leden van voetbalvereniging Trekvogels, Tijdens de algemene ledenvergadering in november 2013 hebben we een goede discussie gevoerd aan de

Nadere informatie

Onderwerp Discussie Uitkomst

Onderwerp Discussie Uitkomst Betreft 20180313_Verslag_ALV_GV_Sportuna_concept.docx Agenda [Allen Besluitvormend] Aanvullen & vaststellen Mededelingen Actuele & relevante mededelingen Verslag & actiepunten Vastellen verslag ALV 05-08-2017

Nadere informatie

Maandag 20 juni 2016

Maandag 20 juni 2016 Maandag 20 juni 2016 Agenda 1. Opening, ingekomen en mededelingen 2. Vaststellen verslag vorige vergadering 3. Financiën - Toelichting op de cijfers - vaststellen begroting en contributie 2016-2017 4.

Nadere informatie

Voetbalvereniging FC Uden Accommodatie de Vlasakker Artillerieweg 1 Postbus 560 5400 AN Uden T.: 0413 26 17 13 W: wwwfcuden.nl

Voetbalvereniging FC Uden Accommodatie de Vlasakker Artillerieweg 1 Postbus 560 5400 AN Uden T.: 0413 26 17 13 W: wwwfcuden.nl Notulen van de Algemene Leden Vergadering van FC op 18 november 2013. 1. Opening & inleiding vergadering door de voorzitter. Hans van Collenburg opent de vergadering met een woord van welkom voor alle

Nadere informatie

Technisch Beleidsplan ST Beilen/Fit Boys 2018

Technisch Beleidsplan ST Beilen/Fit Boys 2018 Technisch Beleidsplan ST Beilen/Fit Boys 2018 1 Inhoud Voorwoord 1. ST Beilen/FitBoys 3 2. Technische Commissie 4 3. Visie 5 4. Het indelingsbeleid 7 4.1 ST. Dames 4.2 ST Meisjes 4.3 Selectiecriteria en

Nadere informatie

Hout-Blerickse SportVereniging

Hout-Blerickse SportVereniging Hout-Blerickse SportVereniging Notulen 82e Algemene Ledenvergadering d.d. 20 november 2015 Plaats: Clubgebouw Schansheike. Aanwezig: 62 leden; allen hebben de bijbehorende presentielijst geparafeerd. Afgemeld:

Nadere informatie

s.v. Huizen nieuwsbrief

s.v. Huizen nieuwsbrief s.v. Huizen nieuwsbrief Hier is hij dan de nieuwsbrief van s.v. Huizen. Dit seizoen zijn er op organisatorisch gebied een aantal veranderingen doorgevoerd. Zo is er geen jeugdbestuur meer maar een jeugdcommissie

Nadere informatie

Periode 1 januari 2015 t/m 31 december JEUGDBESTUUR sv ENTER 29 januari Binden en Groeien deel 2 Jeugdbestuur sv Enter 1

Periode 1 januari 2015 t/m 31 december JEUGDBESTUUR sv ENTER 29 januari Binden en Groeien deel 2 Jeugdbestuur sv Enter 1 Periode 1 januari 2015 t/m 31 december 2016 JEUGDBESTUUR sv ENTER 29 januari 2015 Binden en Groeien deel 2 Jeugdbestuur sv Enter 1 Inleiding In november 2011 is, na jaren afwezigheid, een nieuw Jeugdbestuur

Nadere informatie

RKSV MIERLO-HOUT Hoofdbestuur. Notulen Algemene Ledenvergadering van 23 november Opening

RKSV MIERLO-HOUT Hoofdbestuur. Notulen Algemene Ledenvergadering van 23 november Opening RKSV MIERLO-HOUT Hoofdbestuur Notulen Algemene Ledenvergadering van 23 november 2015 1. Opening De voorzitter opent om 20.00 uur de Algemene Ledenvergadering van 23 november 2015 en heet iedereen welkom.

Nadere informatie

Driejarig Uitvoeringsplan afdeling Jeugd sv Enter Periode 1 januari 2012 tm 31 december 2014

Driejarig Uitvoeringsplan afdeling Jeugd sv Enter Periode 1 januari 2012 tm 31 december 2014 CONCEPT Driejarig Uitvoeringsplan afdeling Jeugd sv Enter Periode 1 januari 2012 tm 31 december 2014 JEUGDBESTUUR sv ENTER November 2012 Binden en Groeien Jeugdbestuur sv Enter 1 Inleiding Recent heeft

Nadere informatie

4. Jaarverslag van de secretaris Het jaarverslag over 2013 wordt goedgekeurd met dank aan de secretaresse mevr. B. van der Vegt.

4. Jaarverslag van de secretaris Het jaarverslag over 2013 wordt goedgekeurd met dank aan de secretaresse mevr. B. van der Vegt. Notulen jaarvergadering Historische Kring Dalfsen (concept) Datum 27-01-2014 Aanwezig 54 leden Met kennisgeving afwezig: Dhr. Henk Holsappel, Mw. Rix Pasman 1. Opening door de voorzitter De voorzitter

Nadere informatie

v.v. Hulzense Boys Jaarverslag van de secretaris Seizoen juli 2008 t/m 30 juni 2009

v.v. Hulzense Boys Jaarverslag van de secretaris Seizoen juli 2008 t/m 30 juni 2009 v.v. Hulzense Boys Jaarverslag van de secretaris Seizoen 2008-2009 1 juli 2008 t/m 30 juni 2009 1 Verslag van de secretaris over het verenigingsjaar 2008-2009 Overeenkomstig het bepaalde in de statuten/

Nadere informatie

Verslag cq besluitenlijst ledenvergadering 17 okt 2017

Verslag cq besluitenlijst ledenvergadering 17 okt 2017 Verslag cq besluitenlijst ledenvergadering 17 okt 2017 1. Opening Voorzitter Harm Jan Danker opent om 20.04 uur de algemene leden vergadering van de vv Peize en heet de aanwezige leden hartelijk welkom.

Nadere informatie

ALGEMENE LEDENVERGADERING. 29 jan 2018

ALGEMENE LEDENVERGADERING. 29 jan 2018 ALGEMENE LEDENVERGADERING 29 jan 2018 AGENDA ALV VC Argos - 28 Aug 2017 Aanleiding voor samenwerking Voor en nadelen Alternatieven Procedure Voorstel / stemmen RECAP ALV 28 AUG 2017 Beleidsthema: Samenwerking

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement van Studentenvolleybalvereniging UvO Versie juni 2013.

Huishoudelijk Reglement van Studentenvolleybalvereniging UvO Versie juni 2013. Huishoudelijk Reglement van Studentenvolleybalvereniging UvO Versie juni 2013. Artikel 1. Algemeen. 1.1 Op iedere plaats in dit reglement dient men voor hij te lezen hij/zij en voor zijn zijn/haar. Artikel

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering FC Oudewater

Notulen Algemene Ledenvergadering FC Oudewater Onderwerp : ALV FC Oudewater Voorzitter : Harold van Aart Notulist : Gors Stekelenburg Aanwezig : Bestuur FC en 32 leden Afwezig (mk) : Ton Hendrickx, Hans Anbergen Distributie : Bestuur en ALV Datum :

Nadere informatie

De voorzitter opent de vergadering 20:10 uur. De agenda staat geprojecteerd op het scherm.

De voorzitter opent de vergadering 20:10 uur. De agenda staat geprojecteerd op het scherm. 1. Opening De voorzitter opent de vergadering 20:10 uur. De agenda staat geprojecteerd op het scherm. 2. Ingekomen mededelingen en afmeldingen Aanwezig 42 leden, Afmeldingen 9 leden: Leon Diepstraten,

Nadere informatie

Algemene Vergadering. Bestuur

Algemene Vergadering. Bestuur Algemene Vergadering Kas Bestuur 1 Voorzitter (René) Penningmeester (Wierd) Secretaris / Vice Voorzitter (Henk) Wedstrijd secretaris Redactie Website / informatievoorz. Consul Ondersteunende afdeling Sportafdeling

Nadere informatie

AGENDA LEDENVERGADERING 2016

AGENDA LEDENVERGADERING 2016 AGENDA LEDENVERGADERING 2016 Het bestuur van LSVV nodigt alle leden uit tot deelname aan de algemene ledenvergadering van 2016 welke zal worden gehouden in de kantine van LSVV op vrijdag 30 september 2016,

Nadere informatie

beleidsplan vv Musketiers (juli 2015)

beleidsplan vv Musketiers (juli 2015) Elst, juli 2015 Voorwoord De voetbal vereniging Musketiers is opgericht in januari 1952. Wij mogen ons gelukkig prijzen met een goede ledenaanwas en zijn een financieel gezonde vereniging. Zoals bij veel

Nadere informatie

CLUBBRIEF mei 2016

CLUBBRIEF mei 2016 . CLUBBRIEF mei 2016 secretariaat@terleede.nl Woord vooraf. Ter Leede kent twee Algemene Leden vergaderingen per jaar, één in december, waar vooral aan de hand van de financiële cijfers wordt teruggeblikt

Nadere informatie

Selectiebeleid en -procedure mbt Jeugdopleiding UDI 19 BB 2012 / 2013;

Selectiebeleid en -procedure mbt Jeugdopleiding UDI 19 BB 2012 / 2013; Selectiebeleid en -procedure mbt Jeugdopleiding UDI 19 BB 2012 / 2013; SELECTIEBELEID EN PROCEDURES T.B.V. DE JEUGDOPLEIDING UDI 19 BB; Om eenduidigheid te verkrijgen voor alle betrokkenen bij de Jeugdopleiding

Nadere informatie

Totaal 505 leden Groeiende Jeugdafdeling (250 junioren en pupillen)

Totaal 505 leden Groeiende Jeugdafdeling (250 junioren en pupillen) VV Bergambacht Totaal 505 leden Groeiende Jeugdafdeling (250 junioren en pupillen) => We hebben de jeugd, dus we hebben de toekomst! 150 actieve vrijwilligers; bestuur, (diverse) commissieleden, leid(st)ers,

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE JAARVERGADERING VAN SPV 81 Gehouden op donderdag 8 december 2011 in de kantine Noordzijdseweg 97a te Polsbroek.

VERSLAG VAN DE JAARVERGADERING VAN SPV 81 Gehouden op donderdag 8 december 2011 in de kantine Noordzijdseweg 97a te Polsbroek. VERSLAG VAN DE JAARVERGADERING VAN SPV 81 Gehouden op donderdag 8 december 2011 in de kantine Noordzijdseweg 97a te Polsbroek. Aanwezig Bestuursleden 7 Leden 11 1 Opening Voorzitter Maurice Hoffman opent

Nadere informatie

HOOFDSTUK 5 TECHNISCHE COMMISSIE (TC)

HOOFDSTUK 5 TECHNISCHE COMMISSIE (TC) HOOFDSTUK 5 TECHNISCHE COMMISSIE (TC) 5.1 STRUCTUUR Hieronder wordt de structuur van de Technische Commissie weergegeven. Zie bijlage 5.1 Zie bijlage 5.2 voor Taakomschrijving Hoofdbestuurslid Technische

Nadere informatie

Afmeldingen: de heren Van der Berg, Hazenoot en Honsbeek.

Afmeldingen: de heren Van der Berg, Hazenoot en Honsbeek. CONCEPT VERSLAG ALV 15 DECEMBER 2016 1. Opening, mededelingen en vaststelling agenda & ingekomen stukken De voorzitter opent de vergadering met een speciaal welkom aan de leden van verdienste. De voorzitter

Nadere informatie

Dinsdag 25 november 2014 aanvang 20.00 uur

Dinsdag 25 november 2014 aanvang 20.00 uur ALGEMENE LEDENVERGADERING VVM Deze wordt in de kantine van ons clubgebouw gehouden op: Dinsdag 25 november 2014 aanvang 20.00 uur Voor de goede orde delen wij u mede, dat conform artikel 16 van de Statuten

Nadere informatie

editie 7, september 2016

editie 7, september 2016 digitale Clubkrant editie 7, september 2016 Voorzitter aan het woord Na alle voorbereidingen is nu eindelijk de competitie begonnen. Dit is waar het om gaat. Na drie competitie-loze maanden weer aan de

Nadere informatie

Aanwezig: +/- 25 leden Afmeldingen: Jelger Westendorp, Arjen Hoekstra, Theo Bremer, Rients de Jager, Afke Weerstra en Hero van Manen.

Aanwezig: +/- 25 leden Afmeldingen: Jelger Westendorp, Arjen Hoekstra, Theo Bremer, Rients de Jager, Afke Weerstra en Hero van Manen. Notulen Algemene Ledenvergadering gehouden op 12-december 2014 Aanwezig: +/- 25 leden Afmeldingen: Jelger Westendorp, Arjen Hoekstra, Theo Bremer, Rients de Jager, Afke Weerstra en Hero van Manen. 1. Opening

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering

Verslag Algemene Ledenvergadering Verslag Algemene Ledenvergadering Maandag 28 november 2016, 19:00 uur, vergaderruimte zwembad Otterveurdt 1. Opening door de voorzitter De voorzitter, Marcel de Raat, opent om 19:10 de vergadering en heet

Nadere informatie

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014 Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014 Het bestuur van Hockey Club De Hoeksche Waard roept hierbij alle leden bijeen voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering op 11 juni 2014 in het clubhuis,

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering V.V. Esto 12 Oktober 2015

Algemene Ledenvergadering V.V. Esto 12 Oktober 2015 Algemene Ledenvergadering V.V. Esto 12 Oktober 2015 Aanwezig: Ralph Righton (interim voorzitter en voorzitter jeugdcommissie), Bart Walraven (interim voorzitter en seniorenzaken), Arno Zijm (penningmeester),

Nadere informatie

Missie en Visie VV Moordrecht Met elkaar & Voor elkaar

Missie en Visie VV Moordrecht Met elkaar & Voor elkaar Missie en Visie VV Moordrecht 2017 2021 Met elkaar & Voor elkaar Onze missie Waar we voor gaan een dorpse vereniging laagdrempelig aanbieden van de voetbalsport een ontmoetingsplaats waar prestatie en

Nadere informatie

Provero lid t.a.v. Postbus Adres WOONPLAATS. DRIEBERGEN, 14 november. Betreft: Algemene ledenvergadering. Beste leden van Provero,

Provero lid t.a.v. Postbus Adres WOONPLAATS. DRIEBERGEN, 14 november. Betreft: Algemene ledenvergadering. Beste leden van Provero, Provero lid t.a.v. Postbus Adres WOONPLAATS DRIEBERGEN, 14 november Betreft: Algemene ledenvergadering Beste leden van Provero, Op donderdag 14 november 2013 vindt om 10.00 uur de Algemene Ledenvergadering

Nadere informatie

Inschrijfformulier Nieuwe leden.

Inschrijfformulier Nieuwe leden. Inschrijfformulier Nieuwe leden. Voor jeugdleden tot 18 jaar dient een van de ouders of verzorgers mede te ondertekenen. Naam: Voornaam voluit: Tussenvoegsels: Straat: Dit formulier met pasfoto en kopie

Nadere informatie

Verslag van de Algemene Ledenvergadering (concept) Woensdag 18 december Agenda

Verslag van de Algemene Ledenvergadering (concept) Woensdag 18 december Agenda Verslag van de Algemene Ledenvergadering (concept) Woensdag 18 december 2013 Agenda 1. Opening en vaststellen agenda 2. Vaststellen notulen ALV 23 november 2012 3. Mededelingen en ingekomen stukken 4.

Nadere informatie

Organigram DEV-Arcen. Bestuur

Organigram DEV-Arcen. Bestuur Organigram DEV-Arcen Bestuur Vertrouwens- en klachtencommissie PR/Sponsor Technische Accommodatie Activiteiten Vrijwilligers Leden Financiën Veteranen Senioren Jeugd Organigram DEV-Arcen Bestuur Commissies

Nadere informatie

Notulist: Sandra Heijmans

Notulist: Sandra Heijmans Notulen bestuursvergadering Margriet 8 december 2014 Aanvang: 19.30 uur Aanwezigen: Piet de Jongh Jo van der Heijden Riny van Hintum Pascal van Druten Ron de Vries Joop Wolters Afwezig: Ellen van den Bosch

Nadere informatie

6. Bestuursverkiezing Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: K.D. Warmels (penningmeester) Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: E.H.

6. Bestuursverkiezing Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: K.D. Warmels (penningmeester) Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: E.H. Ledenadministratie Postbus 39 9750 AA Haren (Gn) KvK: 40023673 IBAN: NL04RABO0142130397 e-mail: leden@hcsassenhein.nl internet: www.hcsassenhein.nl Afzender: Postbus 39 ; 9750 AA Haren Gn Haren(Gn), 1

Nadere informatie

Notulen algemene Ledenvergadering Vereniging Huurdersplatform de Woonplaats gehouden op 12 maart 2014 te Zutphen

Notulen algemene Ledenvergadering Vereniging Huurdersplatform de Woonplaats gehouden op 12 maart 2014 te Zutphen Notulen algemene Ledenvergadering Vereniging Huurdersplatform de Woonplaats gehouden op 12 maart 2014 te Zutphen 1. Opening en Mededelingen De voorzitter opent de vergadering en heet een ieder van harte

Nadere informatie