s.v. Huizen nieuwsbrief

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "s.v. Huizen nieuwsbrief"

Transcriptie

1 s.v. Huizen nieuwsbrief Hier is hij dan de nieuwsbrief van s.v. Huizen. Dit seizoen zijn er op organisatorisch gebied een aantal veranderingen doorgevoerd. Zo is er geen jeugdbestuur meer maar een jeugdcommissie en is er een technische commissie jeugd. Over de TCJ lees je meer in deze nieuwsbrief. De jeugdcommissie is er om het zo leuk mogelijk te maken om bij s.v. Huizen te voetballen en te blijven voetballen. Dit doen we door het maken van nieuwbrieven, het organiseren van een clinic, Fifa avond, sinterklaas, bingoavond en ga zo nog maar even door. De jeugdcommissie staat in verbindingen met het hoofbestuur en de categorievertegenwoordigers om alles zo goed mogelijk te laten verlopen. De jeugdcommissie kan nog aanvulling gebruiken. Dus denk je ik wil me hiervoor inzetten, mail dan naar voor meer informatie. We wensen jullie veel leesplezier met deze nieuwsbrief. Ga je verhuizen? Een ander mailadres? Wil je stoppen met voetballen? Geef het altijd door via het formulier op de website, of een mail naar Voor de ledenadministratie en de financiële commissie is het vaak een hele zoektocht mensen te bereiken om bijvoorbeeld de contributie te betalen. Ook het opzeggen van het lidmaatschap via de trainer of leider is niet de juiste weg. Informeer de club bij mutaties Hartelijk dank voor de medewerking.

2 Technische Commissie Jeugd Dit jaar is een vrijwel geheel nieuwe Technische Commissie voor de jeugd (TCJ) aan de slag gegaan. In de achterliggende jaren is veel op poten gezet en met veel aandacht zijn de zaken die onder deze commissie vallen uitgevoerd. Mede door onderbemensing zijn veel zaken niet altijd helemaal strak georganiseerd en door de nodige wisselingen in vrijwilligers bij andere onderdelen in de jeugd van SV Huizen is het soms ook zoeken naar de verantwoordelijke om bepaalde zaken georganiseerd te krijgen. Het seizoen staat daarom voor de TCJ hoofdzakelijk in het teken van orde op zaken stellen, heel veel losse eindjes proberen aan elkaar te knopen en zoveel mogelijk in het werk stellen om een zo goed mogelijke gang van zaken te bewerken. Het zou een illusie zijn om te stellen dat we daar met een paar weken of zelfs een paar maanden al helemaal klaar mee kunnen zijn. Daar hebben we dit seizoen echt wel voor nodig. Temeer omdat er gedurende een jaar ook weer allerlei ad hoc zaken spelen die je van tevoren niet kon zien aankomen. Op de website staan de contactgegevens van de diverse personen. Voel je welkom om ons aan te spreken, of via mail te benaderen, om vragen te stellen, of om je aan te bieden een handje mee te helpen! We zijn zelfs dit jaar nog dringend op zoek naar mensen die het leuk vinden om een goede trainer bij te staan tijdens de trainingen van diverse teams en in enkele gevallen komen we ook graag in contact met ervaren(er) trainers. Sportieve groet, Jaco den Hollander PS: Door allerlei oorzaken zijn aantal teams bij de jeugd helaas zonder trainer komen te zitten. Het vinden van mensen die het leuk vinden om voor een groep enthousiaste, jonge voetballers te staan is geen eenvoudige zaak, maar voor die kinderen is het wel ontstellend belangrijk dat ze enthousiaste en gerichte training krijgen. De TC Jeugd is dringend op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden en tijd hebben om een jeugdteam te trainen, of de eerste trainer te assisteren. Trainingen zijn altijd gepland vanaf uur en duren een uur of maximaal 1,5 uur. Trainingsvormen worden beschikbaar gesteld en er is altijd wel een ervaren trainer die je kan bijstaan. Mogelijk is er iemand in je omgeving die affiniteit heeft met jeugd en/of voetbal? Ze hoeven geen lid te zijn van SV Huizen, maar wel in de gelegenheid zijn om wekelijks 1 of 2 keer vanaf uur of later training te kunnen verzorgen. Maar misschien heb je zelf al meer ervaring en is dit een goede aanleiding om het weer op te pakken? Vraag gerust meer informatie!

3 Vanaf maandag 17 december is het voor de hele club winterstop. De JO8, JO9 en de JO10 stoppen na 7 december al met hun trainingen en beginnen weer op vanaf 14 januari 2019 (mits het weer het toelaat) Dat betekend dat er geen trainingen en (voor bijna iedereen geen) wedstrijden meer zijn tot 7 januari. Vanaf maandag 7 januari 2019 worden de trainingen weer hervat (mits het weer het toelaat), ook die op de woensdagmiddag. Volgens de speeldagenkalender van de KNVB kan er op 19 januari een inhaal- of bekerwedstrijden ingepland worden. Houd dus goed de website of in de gaten of er iets voor je team gepland staat. De voorjaarscompetitie zal weer starten op zaterdag 26 januari. Ieder team heeft per seizoen 1 snipperdag om op te kunnen nemen als het team moet spelen, maar niet compleet is. Inventariseer op tijd (met de voorjaarsvakantie op komst) of je team compleet is zodat er een snipperdag opgenomen kan worden. Snipperdagen kunnen tot 31 maart 2019 opgenomen worden. Afgelastingen trainingen en wedstrijden Bij o.a. extreme kou, sneeuw, ijzel of wateroverlast is het niet mogelijk om op het kunstgrasveld of grasveld te trainen of een wedstrijd te spelen. Hierdoor kunnen de trainingen of wedstrijden afgelast worden. Check daarom altijd de website om te zien of de training/wedstrijd doorgaat of afgelast wordt.

4 Mogelijkheid tot het huren van een (gym)zaal Tijdens de winterstop (of als een wedstrijd/training is afgelast) kun je met je team een zaaltje huren bij de Gemeente Huizen zodat er toch nog gevoetbald kan worden. Het aanvragen van een zaaltje gaat via de gemeente Huizen. Om zeker te zijn van tijdige behandeling dienen aanvragen minimaal 5 werkdagen voorafgaand aan de huur per te worden gericht aan: huuraccommodaties@huizen.nl Meer informatie lees je op de website van de gemeente Huizen: Let wel, de kosten ( 15,65 per uur) zijn voor rekening van de ouders en dient bij het afhalen van de sleutel direct betaald te worden. Wist je dat je ook een zaaltje bij de gemeente mag huren om bijv. te gebruiken voor een partijtje?

5 Nieuwe indeling voorjaarscompetitie De nieuwe indeling voor de voorjaarscompetitie wordt begin januari door de KNVB gemaakt en geldt voor alle jeugdteams (behalve JO19-1, JO17-1 en JO15-1) De indeling wordt gemaakt aan de hand van de stand per eind november. Dit betekent dat teams die bovenaan staan vaak in een zwaardere competitie komen en teams die laag staan lager ingedeeld worden. De TC Jeugd zal hier in samenwerking met het wedstrijdsecretariaat een rol in gaan spelen Zaalvoetbaltoernooi Ook dit jaar organiseren we weer het jaarlijkse zaaltoernooi bij de tafeltennisvereniging aan de Vecht. Dit jaar is het op zaterdag 29 december 2018 en zaterdag 5 januari Op 29 december zijn de JO8 en JO9 teams aan de beurt. In de ochtend de recreanten en in de middag de selectieteams. Zaterdag 5 januari is de beurt aan de JO10 en de JO11 en de meiden. In de ochtend de recreanten van de JO10 en JO11 en in de middag de selectieteams en de meiden. De opgaven zijn inmiddels gedaan en iedereen maakt zich op om er weer een gezellig toernooi met elkaar van te maken met veel lol, zweet, patat en drinken. Grote Club Actie Afgelopen maanden zijn er veel jeugdleden de deuren langs gegaan om Grote Club Actie loten te verkopen. Met elkaar hebben jullie 1038 loten verkocht met een opbrengst van 2.491,20. Super goed gedaan met elkaar! Van elk verkocht lot is 0,50 voor de verkoper van het lot. Zodra we weten wanneer de uitbetaling is laten we dit via de leiders aan jullie weten. Ook wie er prijzen gewonnen hebben. Van de opbrengst van de actie gaan we goede ballenrekken aanschaffen waarmee het behoud van de ballen beter wordt.

6 Vereniging en vrijwilligers s.v. Huizen is een vereniging. Een vereniging waar hard gewerkt wordt door een grote groep vrijwilligers om het voetballen voor de jeugd en de senioren mogelijk en betaalbaar te maken. Deze vrijwilligers zetten zich met veel enthousiasme hiervoor in. Maar er is altijd meer hulp nodig. Voor meer info hierover neem een kijkje op de site : Algemene ledenvergadering van 26 november jl. Tijdens deze vergadering (ALV) is een vooruitblik gegeven op de voetbaltechnische koers die de vereniging wil gaan volgen, waarbij er meer focus op de opleiding in de jeugd (voor de volle breedte van de jeugd) gelegd gaat worden. De uitwerking daarvan wordt door de Commissie Voetbal en Technische Commissie Jeugd nu opgepakt en daarover zal in het voorjaar van 2019 meer gecommuniceerd worden. Ook is tijdens de ALV het hoofbestuur gekozen. Dat bestaat nu uit: Gerlinde Podt (voorzitter Annelies van Esterik (secretaris) Jan Mark van Mill (penningmeester) Hein Veerman (jeugd en clubontwikkeling) Fred Kirchner (communicatie en algemene zaken) Koos Drooger (facilitaire zaken) Techniek training Ook het komend voorjaar zal er weer een leuke en leerzame techniektraining gegeven worden. Hou dus goed de site en de mail in de gaten wanneer het begint en hoe je je hiervoor kunt opgeven.

7 Agenda 15 december: sluiting zalmactie december: kerstborrel voor alle vrijwilligers vanaf 17:30 uur in de kantine 28 december: oudejaars klaverjastoernooi in de kantine 29 december: onderling zaalvoetbaltoernooi bij de tafeltennisvereniging 5 januari: onderling zaalvoetbaltoernooi bij de tafeltennisvereniging 12 januari: thuis toernooi voor jongens en meiden van O8 t/m O15 19 januari: nieuwjaarsreceptie Bij deze wensen wij alle (jeugd)leden van s.v. Huizen gezellige feestdagen en een sportief en gezond De jeugdcommissie

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar 4 Nr. 5 mei 9 INHOUDSOPGAVE NIEUWSBRIEF... 4. 5. 6. 7. 8. Voorwoord Beëindiging lidmaatschap Vacature Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 5 jaar AED Jeugdkamp 4 5 Voorwoord Het

Nadere informatie

De vacaturebank van SV Zwolle.

De vacaturebank van SV Zwolle. De vacaturebank van SV Zwolle. Geef de code op van de werkzaamheden die u wilt verrichten als vrijwilliger! Code Omschrijving. 14.10 Administratiecommissie. Kennis van Exel en cijfermatig een pre. 14.20

Nadere informatie

www.vvoberg.nl Schepersheuvel 2A 6077HH Sint Odiliënberg april 2014

www.vvoberg.nl Schepersheuvel 2A 6077HH Sint Odiliënberg april 2014 Communicatieplan R.K.V.V. St. Odiliënberg www.vvoberg.nl Schepersheuvel 2A 6077HH Sint Odiliënberg april 2014 Inhoud: 1. Inleiding... 3 2. Doelgroepen... 4 3. Communicatiemiddelen... 5 4. Interne en externe

Nadere informatie

Informatieboekje. Postbus 79, 4255ZH Nieuwendijk

Informatieboekje. Postbus 79, 4255ZH Nieuwendijk Informatieboekje v.v. Altena opgericht 17 juli 1945 Sportcomplex Altena Postadres Rijksweg 202-204 Nieuwendijk Postbus 79, 4255ZH Nieuwendijk Welkom bij v.v. Altena. We hopen dat je een fijne en sportieve

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JEUGDAFDELING nr

NIEUWSBRIEF JEUGDAFDELING nr - Wie zijn de leden van de jeugdcommissie - Vrijwilliger van de maand - Selectiewedstrijden JO08 t/m JO11 - Team uitgelicht: JO08-5 - belangrijke data Wil je voet ballen, doe eerst proeft rainingen! Geef

Nadere informatie

info avond Guus van Schijndel Augustus 2017

info avond Guus van Schijndel Augustus 2017 s.v. A.W.C. Wijchen info avond Guus van Schijndel Augustus 2017 Wie en wat is sv A.W.C. Wijchen? Wie en wat is sv A.W.C. Wijchen? s.v. A.W.C. Wijchen 280 pupillen (31 teams) 240 junioren (16 teams) 180

Nadere informatie

van Kabouter naar F-pupil in het seizoen 2015-2016 dinsdag 14 april 2015 20.00 22.00 uur

van Kabouter naar F-pupil in het seizoen 2015-2016 dinsdag 14 april 2015 20.00 22.00 uur van Kabouter naar F-pupil in het seizoen 2015-2016 dinsdag 14 april 2015 20.00 22.00 uur Henri Wolf, versie 1.0, 21-03-2015 Agenda 1. Introductie 2. Seizoen 2015-2016 voor F-pupillen 3. Voetballen in de

Nadere informatie

Hockeyen op Cartouche. Voorburgse Mixed Hockeyclub Cartouche. Welkom

Hockeyen op Cartouche. Voorburgse Mixed Hockeyclub Cartouche. Welkom Hockeyen op Cartouche Welkom Zondag Jeugd Hockey Hockeyen op Cartouche Algemeen Cartouche is een familieclub voor breedte en topsport in de gemeente Leidschendam-Voorburg, die draait op vrijwilligers.

Nadere informatie

Het nieuwe seizoen! Wij hebben er zin in!

Het nieuwe seizoen! Wij hebben er zin in! Infonummer Bovenbouwvv S.J.C. Inhoud 1. Toelichting m.b.t. nieuwe seizoen Training tot aan de zomervakantie 2. Trainingstijden 3. Hoofdtrainers per lichting 4. Jaarkalender 5. Alle hulp is welkom 6. Contactgegevens

Nadere informatie

(Jeugd-) Beleidsplan Voetbalvereniging Neerlandia 31

(Jeugd-) Beleidsplan Voetbalvereniging Neerlandia 31 (Jeugd-) Beleidsplan Voetbalvereniging Neerlandia 31 Auteur : Jolanda Brokx, Oscar Schouten Versie : 1.1 Datum : april 2015 Contents 2. Inleiding... 3 3. Visie... 3 4. Verenigingsstructuur... 3 5. Aantal

Nadere informatie

5 september tot 2 oktober: Actieperiode Scoren voor de Club

5 september tot 2 oktober: Actieperiode Scoren voor de Club TVC Breda, NIEUWSBRIEF nr. 1, augustus 2016 Beste jeugdleden van TVC Breda, Na de vakantie gaat het nieuwe voetbalseizoen weer beginnen. We hopen dat het weer een succesvol, sportief en vooral gezellig

Nadere informatie

Onderbouw JO08/JO09/JO10 JO11/JO12

Onderbouw JO08/JO09/JO10 JO11/JO12 Infonummer Onderbouw vv S.J.C. JO08/JO09/JO10 JO11/JO12 Inhoud 1. Toelichting m.b.t. nieuwe seizoen Competitievormen Training tot aan de zomervakantie 2. Trainingstijden 3. Hoofdtrainers per lichting 4.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF No 2 November 2012

NIEUWSBRIEF No 2 November 2012 NIEUWSBRIEF No 2 November 2012! SAMENWERKINGSCLUSTER SCKlarenbeek VVVoorst SV Wilp SV Cupa t.b.v. meidenvoetbal SC Klarenbeek, VV Voorst, SV Cupa en SV Wilp zetten zich in om het meidenen meisjesvoetbal

Nadere informatie

En weer door!!!! Lopende projecten.. Beste Fce'ers, Vrijwilligers

En weer door!!!! Lopende projecten.. Beste Fce'ers, Vrijwilligers En weer door!!!! Beste Fce'ers, Met de winterstop achter de rug konden we vol goede moed weer beginnen aan de tweede helft van het seizoen! Helaas...het weer heeft tot nu toe niet echt meegezeten. Maar...We

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr In dit nummer o.a.: 1. van het bestuur. 2. de Grote Clubactie. 3.

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr In dit nummer o.a.: 1. van het bestuur. 2. de Grote Clubactie. 3. In dit nummer o.a.: 1. van het bestuur 2. de Grote Clubactie 3. nevenactiviteiten 5. wedstrijdprogramma NIEUWSBRIEF jaargang 9 nr. 2 27-09-2018 SEIZOEN 2018/2019 Beste deelnemers aan de op 17 april gehouden

Nadere informatie

Welkom bij AFC 34! Clubgegevens

Welkom bij AFC 34! Clubgegevens Welkom bij AFC 34! Voetbal is een mooie sport en we hopen dat uw kind de komende jaren met veel plezier bij onze club zal spelen. Bij AFC 34 kan zowel voor ontspanning en recreatie worden gevoetbald als

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl NIEUWSBRIEF November 2014 Inhoud Algemeen Huidige stand teams Activiteiten op de planning De Hunt Zaalvoetbaltoernooi Zaaltraining Activiteiten terugblik Penaltybokaal Grote Clubactie Aandachtspunten Introductie

Nadere informatie

Seizoensopening 2018/2019. Presentatie ouders/verzorgers jeugd

Seizoensopening 2018/2019. Presentatie ouders/verzorgers jeugd Seizoensopening 2018/2019 Presentatie ouders/verzorgers jeugd Opening Welkom bij WWNA Welkom Wie doet wat bij WWNA Algemene zaken Technische zaken Jeugdbestuur Jeugdvoorzitter Jeugdsecretaris Lid TCJ Wedstrijdsecretaris

Nadere informatie

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019.

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019. Nieuwsbrief, Maart 2019 Beste leden, Er is deze week ontzettend hard gewerkt om de banen klaar te krijgen. Hulp van jong en oud hebben er voor gezorgd dat de banen er tip top bij liggen en er vanaf maandag

Nadere informatie

Trainings-bepalingen. Algemeen:

Trainings-bepalingen. Algemeen: Trainings-bepalingen Algemeen: De trainingen voor seizoen 2016-2017 kunnen gestart worden volgens onderstaand schema Selectie elftallen: Senioren, J019, J017 en J015 : start maandag 8 augustus Senioren

Nadere informatie

Het nieuwe seizoen! Wij hebben er zin in!

Het nieuwe seizoen! Wij hebben er zin in! Infonummer Bovenbouwvv S.J.C. Het nieuwe seizoen! Wij hebben er zin in! Trainingstijden Trainers/leiders JO17 Trainer per lichting Jaarkalender 2018/2019 Hieronder een overzicht van de kalender voor 2018

Nadere informatie

Driejarig Uitvoeringsplan afdeling Jeugd sv Enter Periode 1 januari 2012 tm 31 december 2014

Driejarig Uitvoeringsplan afdeling Jeugd sv Enter Periode 1 januari 2012 tm 31 december 2014 CONCEPT Driejarig Uitvoeringsplan afdeling Jeugd sv Enter Periode 1 januari 2012 tm 31 december 2014 JEUGDBESTUUR sv ENTER November 2012 Binden en Groeien Jeugdbestuur sv Enter 1 Inleiding Recent heeft

Nadere informatie

Selectie elftallen zijn alleen de eerste 2 elftallen van een afdeling. Bv JO19-1 en JO19-2 en MO19-1 en MO19-2 O19 staat voor JO19 en MO19.

Selectie elftallen zijn alleen de eerste 2 elftallen van een afdeling. Bv JO19-1 en JO19-2 en MO19-1 en MO19-2 O19 staat voor JO19 en MO19. Trainings-bepalingen Algemeen: De trainingen voor seizoen 2017-2018 kunnen gestart worden volgens onderstaand schema Selectie elftallen van: Senioren, O19, O17 O15 : start maandag 21 augustus Senioren

Nadere informatie

editie 7, september 2016

editie 7, september 2016 digitale Clubkrant editie 7, september 2016 Voorzitter aan het woord Na alle voorbereidingen is nu eindelijk de competitie begonnen. Dit is waar het om gaat. Na drie competitie-loze maanden weer aan de

Nadere informatie

Informatieboekje HVV Hengelo

Informatieboekje HVV Hengelo Informatieboekje HVV Hengelo HVV Hengelo Twekkelerweg 311 7553 LZ Hengelo info@hvvhengelo.nl www.hvvhengelo.nl versie 05-2017 Lid worden bij HVV Hengelo! Allereerst willen we je van harte welkom heten

Nadere informatie

LEIDEN LIONS IJSHOCKEYSCHOOL

LEIDEN LIONS IJSHOCKEYSCHOOL IJshockeyschool Leiden Lions Welkom op onze ijshockeyschool! Voor veel kinderen is dit de eerste kennismaking met ijshockey... Voor sommigen zelfs de eerste kennismaking met ijs! IJshockey is een geweldige

Nadere informatie

MEPPELER HOCKEY VERENIGING

MEPPELER HOCKEY VERENIGING Nieuwsbrief mei Het schiet al weer aardig op met het seizoen. Voor een paar teams (o.a. dames 1) breekt een cruciale fase aan in de competitie. Kampioen of niet?? Natuurlijk kijken we met z n allen ook

Nadere informatie

Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019

Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019 Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019 Agenda Welkom Communicatielijnen Speler Volg systeem/ indelingsbeleid Plannen voetbaltechnisch vlak Ouders Meiden Algemeen Vrijwilligerswerk en eigen bijdrage Sponsoring

Nadere informatie

Voetballen bij Sportlust? Basisinformatie Handig om te weten

Voetballen bij Sportlust? Basisinformatie Handig om te weten Senioren aanmeldingsformulier compleet 1 1 2008-09.doc 1 Sportlust '46 is een ambitieuze en gezinsvriendelijke voetbalvereniging in Woerden. Elke week worden er ongeveer 30 thuiswedstrijden gespeeld. Inmiddels

Nadere informatie

Informatieboekje T.V. Frankrijk Jeugd 2015

Informatieboekje T.V. Frankrijk Jeugd 2015 Informatieboekje T.V. Frankrijk Jeugd 2015 Voorwoord Hallo jeugdlid van T.V. Frankrijk, Leuk dat jij in 2015 gaat tennissen bij onze vereniging T.V. Frankrijk. Een vereniging die al lang bestaat en waar

Nadere informatie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie ON DE NIEUWSBRIEF VAN DE GEZELLIGSTE VERENIGING VAN AMERSFOORT NOORD EN OMSTREKEN Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie 2. Vanuit de jeugdcommissie a. Trainers bedankt b. Hoe gaan we met elkaar om

Nadere informatie

SPORTCLUB GENEMUIDEN

SPORTCLUB GENEMUIDEN SPORTCLUB GENEMUIDEN Informatie en regels voor (nieuwe) leden Inhoudsopgave 1. Welkom 2. Wat heb je nodig om te voetballen 3. Contributie (per maand) 4. Organisatie 5. Wat mag jij van de vereniging verwachten

Nadere informatie

Stand van zaken missie en visie per december 2017.

Stand van zaken missie en visie per december 2017. Stand van zaken missie en visie per december 2017. - wat gaat volgens plan - waar zijn we mee bezig en gaat de goede kant op - wat gaat niet volgens plan of is nog niet opgepakt. 1 De hoofdpunten van de

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering 29 november 2017

Algemene ledenvergadering 29 november 2017 Algemene ledenvergadering 29 november 2017 Agenda Opening Jaarverslag secretaris Jaarverslag penningmeester Jaarverslag vertrouwenspersoon Vaststellen contributie 2018-2019 Bestuursmededelingen, Rondvraag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NOVEMBER/DECEMBER 2015

NIEUWSBRIEF NOVEMBER/DECEMBER 2015 NIEUWSBRIEF NOVEMBER/DECEMBER 2015 Vanuit het bestuur: Kijkje in de keuken van het bestuur. De nieuwsbrief van november, dat betekend dat het jaar alweer bijna om is. De tijd vliegt voorbij. Wat hebben

Nadere informatie

Informatie avond Ouders 2 e jaars E. RHV Leonidas jeugd en jongste jeugd 23 mei 2018

Informatie avond Ouders 2 e jaars E. RHV Leonidas jeugd en jongste jeugd 23 mei 2018 Informatie avond Ouders 2 e jaars E RHV Leonidas jeugd en jongste jeugd 23 mei 2018 Doel van vanavond Uitleggen wat er verandert voor jullie kinderen Uitleggen hoe de teamindeling tot stand komt Selectie

Nadere informatie

Jaarverslag Jeugdbestuur VV Sleen seizoen t.b.v. de Algemene ledenvergadering

Jaarverslag Jeugdbestuur VV Sleen seizoen t.b.v. de Algemene ledenvergadering Sleen, november 2016 Jaarverslag Jeugdbestuur VV Sleen seizoen 2015-2016 t.b.v. de Algemene ledenvergadering Kerngetallen In het seizoen 2015-2016 waren 170 jeugdleden actief verdeeld over 14 jeugdteams.

Nadere informatie

Nieuwsbrief November 2009

Nieuwsbrief November 2009 Nieuwsbrief 1. 26 November 2009 Inhoud: Algemeen 1 Tussenstand competitie Vraag en aanbod Activiteiten Grote clubactie Penaltybokaal Winterperiode (training, toernooi) Website WVW en KNVB Algemeen Sinds

Nadere informatie

Heb je vragen dan kun je altijd één van bovenstaande contactpersonen mailen of aanspreken.

Heb je vragen dan kun je altijd één van bovenstaande contactpersonen mailen of aanspreken. Leuk dat je lid bent geworden van TiVoC. Het bestuur heet je van harte welkom en we wensen je een leuke, sportieve tijd bij deze volleybalvereniging! We hopen dat je je snel thuis zult voelen. Daarom is

Nadere informatie

De laatste loodjes... Stakingsdag

De laatste loodjes... Stakingsdag Maandelijkse nieuwsbrief SV Baarn View this email in your browser De laatste loodjes... De laatste loodjes wegen het lichtst in ons geval. Want het is zaterdag feest, we hebben een leuke stakingsdag achter

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief geven we voor nu de belangrijkste punten weer. Via Facebook en de website volgt er later meer.

In deze nieuwsbrief geven we voor nu de belangrijkste punten weer. Via Facebook en de website volgt er later meer. Voorwoord: YES! Het volleybalseizoen gaat weer van start! Na een lange zomerstop gaat het dan eindelijk weer van start. Heb je ook aan beach toernooien meegedaan? Of misschien heb je wel lekker niks gedaan

Nadere informatie

Algemeen Beleidsplan BC Iduna 2015-2019. Versie 12 maart 2015

Algemeen Beleidsplan BC Iduna 2015-2019. Versie 12 maart 2015 Algemeen Beleidsplan BC Iduna 2015-2019 Versie 12 maart 2015 1 Algemeen Beleidsplan BC Iduna 2015-2019 1. Financieel gezond en betaalbaar 2. Gezelligheid 3. Sportieve ambitie 4. Voldoende zaalcapaciteit

Nadere informatie

Nieuwsbrief, December Beste leden, De laatste nieuwsbrief van dit jaar!

Nieuwsbrief, December Beste leden, De laatste nieuwsbrief van dit jaar! Nieuwsbrief, December 2018 Beste leden, De laatste nieuwsbrief van dit jaar! We kijken nog even terug naar de laatste activiteiten en zoals bekend was dit het laatste jaar van onze trainer Stephan. De

Nadere informatie

Voorzitter JC. De voorzitter TCJ (Technische Commissie Jeugd) heeft structureel een eigen commissie en neemt zitting in de Jeugdcommissie.

Voorzitter JC. De voorzitter TCJ (Technische Commissie Jeugd) heeft structureel een eigen commissie en neemt zitting in de Jeugdcommissie. Samenstelling, werkwijze en taken Jeugdcommissie 1) Algemeen De Jeugdcommissie is eindverantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het gehele jeugdvoetbal van de vereniging. De Jeugdcommissie moet vooral

Nadere informatie

Welkom Ouderavond jeugd s.v. Rood-Wit V.

Welkom Ouderavond jeugd s.v. Rood-Wit V. Welkom Ouderavond jeugd s.v. Rood-Wit V. 2 november 2018 1 Agenda Mag ik me Voorstellen Organisatiestructuur Doelstelling jeugdteams Rood to Success Veilig Sportklimaat AVG Vragen en Discussie 2 Mag ik

Nadere informatie

Spettertje. Het DE BAL ROLT WEER! We gaan snel beginnen!!

Spettertje. Het DE BAL ROLT WEER! We gaan snel beginnen!! Het Spettertje Samen staan we sterk 20 augustus 2018, no.1. Onderbouw nieuws DE BAL ROLT WEER! We gaan snel beginnen!! 1. Voorwoord. 2. Marien bedankt. 3. Stand van zaken jeugdopleiding SO Soest. 4. Oproep

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur NIEUWSBRIEF Nummer 39, 4 september 2017 INHOUDSOPGAVE Van het bestuur 1 Meiden A zoekt jou! 3 Belangrijke data 4 Digitaal resultaat invoeren vanaf seizoen 17-18 4 Oranje in actie! 5 Grote Clubactie 5 Contact

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2012

Nieuwsbrief februari 2012 Nieuwsbrief februari 2012 Inhoud: Algemeen 1 Indeling voorjaars competitie 2012 WVW en KNVB zaaltoernooi Activiteiten Carnaval De Hunt Algemeen In deze nieuwsbrief vindt u de nieuwe indeling van de jeugdteams

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.8. SV Aurora Tennis Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora.

Nieuwsbrief nr.8. SV Aurora Tennis  Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora. Nieuwsbrief nr.8 SV Aurora Tennis Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora. De nieuwsbrief verschijnt als er nieuws is. VOOR IN JE AGENDA: Elke dinsdag v.a. 19.30 uur

Nadere informatie

Regels en afspraken jeugd vv de Weide

Regels en afspraken jeugd vv de Weide Regels en afspraken jeugd vv de Weide 2018-2021 Inhoud Review... 2 Inleiding... 2 Regels en afspraken... 2 Teams... 2 Methode van indeling (selectie)teams... 2 Training/wedstrijden... 3 What s app... 3

Nadere informatie

Bestuursplan v.v. O.F.B.

Bestuursplan v.v. O.F.B. AANLEIDING Om een vereniging te kunnen leiden is er een plan nodig. In dit bestuursplan leggen we vast welke taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden er horen bij de bestuursleden, commissies en overige

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Het seizoen 2018-2019 nadert het einde. Inmiddels zijn wij als jongste jeugdcommissie volop bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. De komende weken gaan

Nadere informatie

Hoofdstuk 1 Jeugdbestuur. Het jeugdbestuur (JB) bestaat uit:

Hoofdstuk 1 Jeugdbestuur. Het jeugdbestuur (JB) bestaat uit: Hoofdstuk 1 Jeugdbestuur Het jeugdbestuur (JB) bestaat uit: 1. Voorzitter 2. Secretaris 3. Wedstrijdsecretaris 4. Coördinator jeugd trainers 5. Coördinator minipupillen 6. Coördinator F teams 7. Coordinator

Nadere informatie

Heb je nog leuke foto s voor de niewsbrief of website? Stuur deze dan met een korte beschrijving naar

Heb je nog leuke foto s voor de niewsbrief of website? Stuur deze dan met een korte beschrijving naar TVC Breda, NIEUWSBRIEF nr. 1, februari 2017 Beste jeugdleden van TVC Breda, De winter is ver voorbij, de feestneus kan uit de kast. Bij TVC is dit het moment om te gaan denken aan het volgende seizoen.

Nadere informatie

1 Clubreglement v.v. Blauw-Wit 81

1 Clubreglement v.v. Blauw-Wit 81 Clubreglement 1 Clubreglement v.v. Blauw-Wit 81 1.1 Bestuurssamenstelling Voorzitter: Secretaris: Penningmeester: Bestuurslid: Berry Verheijden Bestuurslid: Ad van Beek 1.2 Lidmaatschap a. De aanmelding

Nadere informatie

UIT HET BESTUUR. Gebruik bestuurs- en vergaderkamer Persoonlijke instellingen wijzigen van kinderen onder 16 jaar in Sportlink Op weg

UIT HET BESTUUR. Gebruik bestuurs- en vergaderkamer Persoonlijke instellingen wijzigen van kinderen onder 16 jaar in Sportlink Op weg UIT HET BESTUUR. Gebruik bestuurs- en vergaderkamer Vorig seizoen is al een keer vermeld dat het niet de bedoeling is dat de bestuurs- en vergaderkamer gebruikt worden voor teambesprekingen. Helaas hebben

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE TENNISCLUB DELFZIJL

INFORMATIEBOEKJE TENNISCLUB DELFZIJL INFORMATIEBOEKJE TENNISCLUB DELFZIJL INHOUDSOPGAVE Blz. Tennisclub Delfzijl Welkom 3 Onze club 4 Clubgebouw 4 Tennissen Lidmaatschap 4 Ledenpas 5 Baan reserveren 5 Wanneer kun je spelen 5 Tijdens en na

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL 2015 Voorwoord Beste ouders/verzorgers van onze mini s Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Afgelopen zaterdag

Nadere informatie

Technisch Beleidsplan ST Beilen/Fit Boys

Technisch Beleidsplan ST Beilen/Fit Boys Technisch Beleidsplan ST Beilen/Fit Boys 2019-2020 1 Inhoud Voorwoord 1. ST Beilen/FitBoys 3 2. Technische Commissie 4 3. Visie 5 4. Het indelingsbeleid 6 4.1 ST. Dames 4.2 ST Meisjes 4.3 Selectiecriteria

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF oktober 2016

NIEUWSBRIEF oktober 2016 NIEUWSBRIEF oktober 2016 Alle ingeschreven leden ontvangen deze nieuwsbrief. Mocht uw zoon/dochter niet meer sporten dan bent u wellicht vergeten om hem/haar uit te schrijven. Neem dan s.v.p. zo spoedig

Nadere informatie

OPROEP. Uitnodiging. Even bijpraten. Januari Nieuwjaarsborrel. Geslaagde klus. Onze sponsors:

OPROEP. Uitnodiging. Even bijpraten. Januari Nieuwjaarsborrel. Geslaagde klus. Onze sponsors: Uitnodiging Januari 2012 Even bijpraten Met de allerbeste wensen voor 2012 openen we de tweede officiële nieuwsbrief van SDO Tafeltennis. Deze bevat al veel meer informatie dan de eerste. Alle begin is

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van de Handbalclub Wittenhorst te Horst. Algemeen

Huishoudelijk reglement van de Handbalclub Wittenhorst te Horst. Algemeen Huishoudelijk reglement van de Handbalclub Wittenhorst te Horst Algemeen Art. 1 Het huishoudelijk reglement regelt de toepassing van de hier in opgenomen bepalingen, evenals de verdere inrichting en alle

Nadere informatie

Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7.

Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7. Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7 Informatieboekje 2 Beste aankomende HVV-er Van harte welkom bij HVV 70. We zijn

Nadere informatie

JO11 Voorbereiding nieuwe seizoen

JO11 Voorbereiding nieuwe seizoen JO11 Voorbereiding nieuwe seizoen Beste allen, Het seizoen 2016-2017 loopt op het eind. En het was een mooi jaar. Twee teams in JO11 zijn kampioen geworden. De JO11-1 in de hoofdklasse en de JO11-2 in

Nadere informatie

UITNODIGING Commissievergadering woensdag 19 november 2014.

UITNODIGING Commissievergadering woensdag 19 november 2014. Algemen e ledenv e rgade ring 2014 UITNODIGING Commissievergadering woensdag 19 november 2014. Aan de leden van alle commissies en leden die een zelfstandige functie bekleden binnen Dalvo. Zoals gebruikelijk

Nadere informatie

Introductiegids voor nieuwe jeugdleden en hun ouders Seizoen 2014/2015

Introductiegids voor nieuwe jeugdleden en hun ouders Seizoen 2014/2015 Introductiegids voor nieuwe jeugdleden en hun ouders Seizoen 2014/2015 Door: Jeugdbestuur Voor: alle (nieuwe) jeugdleden 1 Uitgave: september 2014 Voorwoord Deze introductiegids is bedoeld om alle jeugdleden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Technische Commissie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Technische Commissie SPORTVERENIGING D.I.O Pagina 1 NIEUWSBRIEF Beste DIO Volleyballers, Het seizoen 2015/2016 zit er al weer op. We hebben een succesvol jaar gehad, met een aantal kampioensteams. De laatste trainingen zijn

Nadere informatie

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien TOERNOOIEN 2018 Almeerse hockeytoernooien Hartelijk welkom bij de Almeerse Hockey Club. De Almeerse Hockey Club is opgericht op 23 oktober 1979 en sindsdien gestaag gegroeid zowel in aantallen leden als

Nadere informatie

Items in deze nieuwsbrief die je niet mag missen!

Items in deze nieuwsbrief die je niet mag missen! Items in deze nieuwsbrief die je niet mag missen! Welkom van onze voorzitter Open dag & Openingstoernooi Trainingen Jan de Rook Nieuwe tennispasjes Nieuwe website Welkom Op 28 maart is het nieuwe tennisseizoen

Nadere informatie

Ouderavond Jeugdafdeling DVG

Ouderavond Jeugdafdeling DVG Ouderavond Jeugdafdeling DVG Welkom De vereniging DVG Programma Wat mag u verwachten van DVG? Organisatie DVG Rollen coördinatoren, Technische Commissie Jeugd, leiders en trainers Vertrouwenspersoon Huishoudelijke

Nadere informatie

Blue Arrows - ALV 23 juni 2010

Blue Arrows - ALV 23 juni 2010 Blue Arrows - ALV 23 juni 2010 AGENDA 1. Opening 2. Mededelingen en ingekomen stukken 3. Vaststelling notulen ALV 20 april 2010 4. Bezetting en vacatures cies & bestuur 2010-2011 5. Begroting & contributies

Nadere informatie

WAUW!!! WAT EEN SUPER GAVE EERSTE SEIZOENSHELFT WAS DAT!

WAUW!!! WAT EEN SUPER GAVE EERSTE SEIZOENSHELFT WAS DAT! MASV-JEUGD NIEUWSBRIEF 18 december 2018 WAUW!!! WAT EEN SUPER GAVE EERSTE SEIZOENSHELFT WAS DAT! Beste MASV ers, De eerste seizoenshelft is voorbijgevlogen. Met een nieuwe jeugdcommissie, bestaande trainers

Nadere informatie

SCHEEPSTOETER November 2017 Seizoen 2017/2018 nr 2

SCHEEPSTOETER November 2017 Seizoen 2017/2018 nr 2 SCHEEPSTOETER November 2017 Seizoen 2017/2018 nr 2 Beste VVZA-ers, Voor u ligt de nieuwe editie van onze Scheepstoeter. In deze Scheepstoeter kunt u lezen over de volgende onderwerpen: 1. De VVZA-kalender

Nadere informatie

Ouderavond Middenbouw Sportclub Excelsior. 2 oktober 2018

Ouderavond Middenbouw Sportclub Excelsior. 2 oktober 2018 Ouderavond Middenbouw Sportclub Excelsior 2 oktober 2018 Welkom Presentatie Technisch beleidsplan 2018-2025 Kort vragenrondje Korte pauze Presentatie Excelsior 4All Vragenrondje Afronding Stichting Woudestein

Nadere informatie

Procedure Competitie/Beker/Oefenwedstrijden(Jeugdafdeling)

Procedure Competitie/Beker/Oefenwedstrijden(Jeugdafdeling) Leidraad is de speeldagenkalender Zuid 1 jeugdvoetbal. Wedstrijdsecretaris Jeugd(beker en competitie wedstrijden): Ad Timmermans(0499-47 55 67) Mailadres: A.J.H.W.Timmermans@kpnmail.nl Coordinatie Oefenwedstrijden

Nadere informatie

Welkom bij De Keien. Informatiebijeenkomst voor ouders van de jeugdleden 4 juni 2010

Welkom bij De Keien. Informatiebijeenkomst voor ouders van de jeugdleden 4 juni 2010 Welkom bij De Keien Informatiebijeenkomst voor ouders van de jeugdleden 4 juni 2010 Het doel van deze avond Welkom Het hoofddoeldoel van deze avond is om de ouders van onze jeugdleden op de hoogte te brengen

Nadere informatie

1. Inleiding. 2. Terugblikken. In deze nieuwsbrief 1 Inleiding. Nummer 1 Seizoen

1. Inleiding. 2. Terugblikken. In deze nieuwsbrief 1 Inleiding. Nummer 1 Seizoen Nummer 1 Seizoen 2015-2016 2015-2016-1 In deze nieuwsbrief 1 Inleiding 2 Terugblikken 3 Pupillen van de week 4 Agenda 5 Afspraken 6 Competitie CMV 7 Weetjes 8 Overig nieuws 9 Digitale info 10 Voor de ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief MTC december 2014

Nieuwsbrief MTC december 2014 Nieuwsbrief MTC december 2014 Afscheid van een tennisvriend Op 8 december 2014 is helaas veel te vroeg, ons sympathieke en altijd vrolijke tennislid Fred Koster overleden. Wij bewaren mooie herinneringen

Nadere informatie

HOOFDSTUK 5 TECHNISCHE COMMISSIE (TC)

HOOFDSTUK 5 TECHNISCHE COMMISSIE (TC) HOOFDSTUK 5 TECHNISCHE COMMISSIE (TC) 5.1 STRUCTUUR Hieronder wordt de structuur van de Technische Commissie weergegeven. Zie bijlage 5.1 Zie bijlage 5.2 voor Taakomschrijving Hoofdbestuurslid Technische

Nadere informatie

Papendal. Sanne Kerkers en Sander van dijk. Wanneer? Maandag 17.00u 18.30u (Sanne) Woensdag 16.00u 17.00u (Sander) Sheet van papendal,

Papendal. Sanne Kerkers en Sander van dijk. Wanneer? Maandag 17.00u 18.30u (Sanne) Woensdag 16.00u 17.00u (Sander) Sheet van papendal, Alle jeugdteams Agenda Opening Inloopspreekuur en informatie Papendal JC Voetbal + TC VOG beleid Jeugdscheidsrechters Beuningse Boys Website /Informatie Jeugdleiders en trainers Activiteiten Vrijwilligersbeleid

Nadere informatie

5.1 TAAKOMSCHRIJVING HOOFDBESTUURSLID TECHNISCHE ZAKEN

5.1 TAAKOMSCHRIJVING HOOFDBESTUURSLID TECHNISCHE ZAKEN BIJLAGE 5 TAKEN PER FUNCTIE TECHNISCHE COMMISSIE 5.1 TAAKOMSCHRIJVING HOOFDBESTUURSLID TECHNISCHE ZAKEN Is lid van het hoofdbestuur; Is verantwoordelijk voor het totale voetbaltechnische beleid binnen

Nadere informatie

Z.S.C. Westerhoven Jeugd Nieuwsbrief 03 November 2013

Z.S.C. Westerhoven Jeugd Nieuwsbrief 03 November 2013 Jeugdbestuur Welkom bij de derde uitgave van het ZSC Jeugdblad. Dit jeugdblad is bedoeld om de jeugdvoetballers, ouders, leiders en trainers goed te informeren. Veel staat op de website en Westerhoven

Nadere informatie

Bijlage 4 Inventarisatie van door jeugdbestuur uit te werken punten (hoofdstuk 5)

Bijlage 4 Inventarisatie van door jeugdbestuur uit te werken punten (hoofdstuk 5) De Commissie heeft vanuit de moederverenigingen op het gebied van de organisatie rondom voetbal de nodige informatie verzameld. Daarnaast heeft de Commissie intern op basis van discussie een aantal inzichten

Nadere informatie

V.C.W. s Jeugd Infoboekje

V.C.W. s Jeugd Infoboekje V.C.W. s Jeugd Infoboekje V.C.W. In dit schrijven willen wij u welkom heten bij voetbalvereniging V.C.W. Wij hopen dat uw zoon / dochter zich in onze vereniging sportief zal kunnen uitleven. Wij willen

Nadere informatie

Kortom, alles wat je als coach nodig hebt! Op naar een mooi seizoen! Mis je nog iets op deze pagina? Laat het ons weten via:

Kortom, alles wat je als coach nodig hebt! Op naar een mooi seizoen! Mis je nog iets op deze pagina? Laat het ons weten via: Het nieuwe seizoen gaat weer beginnen! Zaterdag 27 augustus trappen we af met de Kick-Off voor de jeugd.tijd voor coaches en teammanagers om wat zaken te gaan regelen bijvoorbeeld voor de georganiseerde

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 3, 2018/2019

Nieuwsbrief Nr. 3, 2018/2019 Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Belangrijke Data December 5 wel jeugdtraining geen seniorentraining! 12 trekking Grote Club Actie

Nadere informatie

Kick off V.O.C. jeugdvoetbal September 2018 Jeugdvoetbal- en technische commissie

Kick off V.O.C. jeugdvoetbal September 2018 Jeugdvoetbal- en technische commissie Kick off V.O.C. jeugdvoetbal 2018-2019 3 September 2018 Jeugdvoetbal- en technische commissie Agenda Opening Seizoenen in cijfers Jeugdvoetbalorganisatie Jeugdvoetbal - organisatorisch Jeugdvoetbal - technisch

Nadere informatie

WELKOM BIJ VV RHELICO 2015-2016. Informatie voor leden

WELKOM BIJ VV RHELICO 2015-2016. Informatie voor leden Informatie voor leden WELKOM BIJ VV RHELICO 2015-2016 In dit boekje tref je, als nieuw lid van de voetbalvereniging Rhelico, de eerste algemene informatie aan om je een beetje wegwijs te maken. Het is

Nadere informatie

KS Voetbalnieuws. Voorzitter aan het woord. Agenda. Feestdagen

KS Voetbalnieuws. Voorzitter aan het woord. Agenda. Feestdagen December 2015 Agenda 18-12-2015 Leiders- en trainersvergadering 2-1-2016 Nieuwjaarsreceptie 14-1-2016 Vergadering Veldvoetbalbestuur 20-1-2016 Workshop: assistentscheidsrechter 5-2-2016 Klaverjasdrive

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VV RODEN

NIEUWSBRIEF VV RODEN NIEUWSBRIEF VV RODEN DINSDAG 5 MAART 2019: CURSUS OMGAAN MET EEN AED Op dinsdag 5 maart aanstaande organiseren we in de kantine een extra cursus omgaan met een AED. Tijdens de cursus zal ook aandacht besteed

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Mededelingen van het Bestuur Nieuwe trainer herhaalde oproep Na lang zoeken is het ons eindelijk gelukt om een nieuwe trainer te vinden. Voor het seizoen 2013/2014

Nadere informatie

Structuur Jeugdafdeling sv Die Haghe

Structuur Jeugdafdeling sv Die Haghe Structuur Jeugdafdeling sv Die Haghe Vastgesteld door het bestuur en de jeugdcommissie, januari 2010 ALGEMEEN De eerste van de gestelde randvoorwaarden ter realisering van de doelstellingen is een goede

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 Beste leden, Het is alweer een tijdje geleden maar zo voor het nieuwe seizoen is het weer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Hierin kijken we terug op een geweldig seizoen en een

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18. w oord van de v o o r z itter. maar ook iets waar wij beiden erg trots op zijn. Hartelijk dank voor deze eretitel!

Nieuwsbrief 18. w oord van de v o o r z itter. maar ook iets waar wij beiden erg trots op zijn. Hartelijk dank voor deze eretitel! Nieuwsbrief 18 Beste leden, www.bcscarabee.nl w oord van de v o o r z itter In de laatste nieuwsbrief van dit seizoen een tevreden voorzitter. We kunnen terug kijken op een mooi jubileumjaar, waarin we

Nadere informatie

Informatieboekje nieuwe jeugdleden SDV BARNEVELD

Informatieboekje nieuwe jeugdleden SDV BARNEVELD Informatieboekje nieuwe jeugdleden SDV BARNEVELD AUGUSTUS 2014 1 INHOUDSOPGAVE 1. Voetballen bij SDV Barneveld... 3 1.1. Voorwoord... 3 1.2. Vrijwilligers... 3 2. De structuur van de vereniging... 4 2.1.

Nadere informatie

Informatieboekje s.v. Hatto-Heim

Informatieboekje s.v. Hatto-Heim Informatieboekje s.v. Hatto-Heim Seizoen 2017 / 2018 Je bent in beeld als je bij Hatto Heim speelt Welkom bij s.v. Hatto-Heim! Wij zijn blij dat je hebt gekozen voor s.v. Hatto-Heim en hopen dat jij je

Nadere informatie

Informatieboekje s.v. Hatto-Heim

Informatieboekje s.v. Hatto-Heim Informatieboekje s.v. Hatto-Heim Seizoen 2018 / 2019 Je bent in beeld als je bij Hatto Heim speelt Welkom bij s.v. Hatto-Heim! Wij zijn blij dat je hebt gekozen voor s.v. Hatto-Heim en hopen dat jij je

Nadere informatie

CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN. Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht.

CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN. Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht. CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN Lekker eten (1 juni) Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht. Voordat iedereen weg is, willen wij nog graag een gezellige avond organiseren

Nadere informatie

Informatie / ouderavond R.K.S.V. Groesbeekse Boys 22-06-2015

Informatie / ouderavond R.K.S.V. Groesbeekse Boys 22-06-2015 Informatie / ouderavond R.K.S.V. Groesbeekse Boys 22-06-2015 Agenda: Voetbal in Groesbeek Gelderse sportfederatie Vrijwilligersbeleid Aanpassingen K.N.V.B. Gedrag langs de lijn Technisch jeugdplan Voetbal

Nadere informatie

Ledenvergadering maart 2013 Van harte welkom!

Ledenvergadering maart 2013 Van harte welkom! Ledenvergadering maart 2013 Van harte welkom! Webversie presentatie 21 maart 2013 Agenda 19.30 19.40 Welkom 19.40 20.20 Presentatie 20.20 21.00 Vragen en antwoorden 21.00 Sluiting Aanleiding tot de herinrichting

Nadere informatie