JO11 Voorbereiding nieuwe seizoen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "JO11 Voorbereiding nieuwe seizoen"

Transcriptie

1 JO11 Voorbereiding nieuwe seizoen Beste allen, Het seizoen loopt op het eind. En het was een mooi jaar. Twee teams in JO11 zijn kampioen geworden. De JO11-1 in de hoofdklasse en de JO11-2 in de 5 e klasse. En de overige JO11-teams hebben ook goed gepresteerd in zijn of haar competitie. Dit heeft geleid tot vele leuke wedstrijden. De opkomst op training was goed en iedereen heeft met plezier gevoetbald en het voetbalspel meer eigen gemaakt. Er zijn dit seizoen nog een paar mooie activiteiten in het voor uitzicht: het E- weekend naar Heino, de Familiedag en nog een aantal toernooien. Voordat ik verder ga met info over het nieuwe seizoen wil ik, voor het seizoen , de vele vrijwilligers bedanken die dit allemaal mogelijk hebben gemaakt bij SJC. En specifiek natuurlijk de trainers en leiders die ervoor gezorgd hebben dat de JO11 jeugd terug kan kijken op een leuk voetbalseizoen. De spelers hebben naast het plezier ook meer het voetbalspel eigen gemaakt en beter leren samenspelen. Belangrijk in deze brief zijn de verschillende data. Zet deze in je agenda. Ze staan onderaan de brief opgesomd. Even voorstellen. Mijn naam is Marco Scholten en ik ben 46 jaar. Samen met Isabel heb ik twee kinderen. Onze zoon Boris is 11 jaar en onze dochter Quinty is 15 jaar. Mijn kids en ik voetballen alle drie bij SJC. Mijn favoriete vrijetijdsbestedingen zijn snowboarden, voetbal, tennis en hardlopen met de hond. Drie jaar geleden ben ik actief betrokken geraakt bij SJC en ben ik begonnen met training geven. Het vorige voetbalseizoen heb ik training gegeven aan de E-Klasse (JO11) en het jaar ervoor aan de F-Klasse (JO09). Met respectievelijk het E-weekend en het Snurkfestijn als fantastische afsluiter. Dit seizoen ben ik hoofdtrainer geweest van de JO11- klasse. Dit heb ik met veel plezier gedaan. Dit is me zo goed bevallen dat ik het komende seizoen ook weer de functie van hoofdtrainer van de JO11 ga vervullen. Samen met de (hoofd)trainers, leiders, ouders, en vele anderen gaan we actief aan de slag om de kinderen weer verder te kunnen brengen in het voetbalspelletje en dat dit natuurlijk gepaard gaat met veel lol. Ik heb er veel zin in en ik hoop op jullie steun en betrokkenheid. Wij wensen u en de kinderen veel plezier voor het komende seizoen en als u wat wil bespreken dan kunt u mij natuurlijk altijd aanspreken.

2 Het nieuwe seizoen: We zijn natuurlijk ook al weer druk bezig met de planning van het nieuwe seizoen. Middels deze brief willen wij iedereen op de hoogte stellen van de ideeën en plannen voor het nieuwe seizoen voor de JO11. Training t/m zomervakantie De komende 2 weken is er in verband van 4 tegen 4 toernooi en de avondvierdaagse geen training. Op 6 juni starten we met de training voor de nieuwe JO11 lichting. Schrijf deze dag dan ook in uw agenda! Ik verwacht uw kind met veel enthousiasme op de eerste training ;). De nieuwe indelingen voor de JO11 zijn nog niet bekend. Dus we gaan met een voltallige groep starten aan de voorbereiding voor het nieuwe seizoen. Dit betekent dat de spelers die volgend seizoen in de JO13 spelen ook doorschuiven naar de trainingen van JO13. De JO13 traint maandag en woensdag vanaf 18:45. Berichtgeving hierover komt vanuit de hoofdtrainer van de JO13, Maickel Verver. Daarnaast schuiven ook vanaf 6 juni de spelers uit JO09 door naar de JO11. De insteek van de training is dat we met de gehele groep trainen en dat we de groepen indelen op niveau. Wat we graag voor ogen hebben is dat er een homogene groep ontstaat en dat iedereen op zijn of haar niveau aan het trainen is. Zo kan iedereen leren en kunnen we vooruitgang boeken. Wij trainen tot einde van dit seizoen. Voor de JO11 trainen we door tot en met 29 juni. De training is op dinsdag en donderdag vanaf 18:30 (veld 3). Er wordt verwacht van iedere speler dat hij of zij op tijd aanwezig is, want wij willen de training natuurlijk gelijk beginnen. Zorg dat uw kind gekleed is op het weer. We trainen altijd buiten op kunstgras, ook als het wat minder weer wordt. Het dragen van scheenbeschermers is natuurlijk verplicht. Indien een training niet doorgaat vanwege eventueel noodweer, dan wordt dit vermeld op de website van SJC en via de trainers. Training na de zomervakantie De eerste training na de zomervakantie is in de week van 21 augustus De precieze dagen en tijdstippen zijn op dit moment nog niet bekend. Hier volgt nog een nader bericht van. Voor trainers en leiders maak ik in het nieuwe seizoen een groepsapp om iedereen op de hoogte te houden van noodzakelijke informatie. In de JO11 jeugd hebben we natuurlijk trainers en leiders nodig voor het nieuwe seizoen. Wij gaan een hoop voor u en uw kind regelen, maar wij verwachten hier ook wat voor terug. Zoals het er nu naar uitziet hebben we volgend seizoen ongeveer 70 spelers. We kunnen, zoals het er nu naar uit ziet, in totaal ongeveer 8 teams formeren voor JO11. Waaronder een meidenteam, de MO11. Ons streven is om iedere speler in JO11 evenveel (dus 2x per week) training te geven. Hier komen we tijdens de informatiebijeenkomst op terug. Belangrijk: Ook voor de trainers zijn we afhankelijk van vrijwilligers. Mocht je geïnteresseerd zijn om training te geven schroom dan niet, en neem contact met mij op.

3 Nieuwe wedstrijdvormen Met ingang van het seizoen 2017/'18 start het amateurvoetbal met nieuwe wedstrijdvormen voor de pupillen. Dit heeft echter voor JO11 nog geen veranderingen tot gevolg. Dit daar de KNVB dit gefaseerd doorvoert. Wat zijn wel de gevolgen? De KNVB geeft hieronder antwoord op de meest gestelde vragen over dit onderwerp. Wat gaat er precies veranderen? Vanaf het seizoen 2017/ 18 spelen pupillen Onder 8 en Onder 9 jaar in de vernieuwde opzet op een kwart voetbalveld partijtjes van 6-tegen-6. In het huidige seizoen spelen die leeftijdscategorieën nog 7-tegen-7 op een half veld. Spelen op een kleiner veld sluit beter aan op de belevingswereld van kinderen van deze leeftijd. Ingooien wordt in dribbelen en scheidsrechters worden spelbegeleiders die het spel voor kinderen in goede banen leiden. Het seizoen daarop starten de teams van Onder 10, Onder 11 en Onder 12 met de nieuwe wedstrijdvormen. Met dit overgangsjaar krijgen verenigingen en voetballers de ruimte de nieuwe opzet te leren kennen en in te voeren. Meer lezen zie: Informatiebijeenkomst: Donderdag 29 juni a.s. om 18:30 willen wij graag alle ouders en verzorgers informeren over het seizoen Belangrijk is dat iedereen aanwezig is. We hebben een duidelijk doel voor ogen, maar daar hebben wij iedereen voor nodig om dat voor elkaar te krijgen. Daarnaast bestaat er dan ook de mogelijkheid om vragen te stellen of om onduidelijkheden te bespreken. Tevens wordt de voorlopige teamindeling bekend gemaakt voor het nieuwe seizoen

4 Respect en Sportiviteit: Nog even wat huishoudelijke gedragsregels. Wij komen hier ook op terug tijdens de informatiebijeenkomst. Gedragsregels zijn bij SJC heel belangrijk. Sinds een aantal jaar is er een commissie in het leven geroepen. De Commissie van Respect en Sportiviteit (CSR). Op de site vindt u alle normen en waarden. Wat ik expliciet nog even wil noemen zijn de gedragsregels van toeschouwers, ouders/verzorgers en bezoekers. Toeschouwers, ouders/verzorgers en bezoekers: Positieve supporters langs het veld geven de wedstrijd nog meer vreugde, passie en spanning. Zij tonen respect voor spelers, tegenstanders en overige supporters en stimuleren de spelers naar een hoger niveau. 1. Supporters langs de kant van het veld tonen zich een goed supporter en geven het goede voorbeeld door respect te tonen voor iedereen op en om het veld. 2. Een goede supporter moedigt de spelers positief aan en onthoudt zich van technische en tactische aanwijzingen. Dat is de taak van de trainer/begeleider. 3. Men blijft tijdens de wedstrijd achter de hekken en/of buiten de lijnen van het veld. 4. Men onthoudt zich van commentaar op de leiding (scheidsrechter, grensrechters). 5. Men houdt zich afzijdig ten opzichte van de begeleiding van het team door trainers en begeleiders. 6. Men helpt de vereniging door kleedkamers, kantine en terrein netjes achter te laten. 7. Men spreekt elkaar aan op bovenstaande regels en indien nodig wordt het gemeld bij de begeleider van het team of een bestuurslid van de vereniging. Van de ouders/verzorgers wordt verwacht dat zij: 1. Zoveel mogelijk aanwezig zijn bij de wedstrijden, regelmatig bereid te rijden naar een uitwedstrijd en de voetbalshirts te wassen. 2. Ervoor te zorgen dat hun zoon/dochter op tijd aanwezig is voor een training of een wedstrijd. 3. Erop toezien dat hun zoon/dochter zich op tijd afmeldt voor een training of een wedstrijd. 4. Ervoor zorgen dat de contributie op tijd wordt voldaan. Geen moeilijke regels, maar wel heel belangrijk om ervoor te zorgen dat iedereen plezier houdt in het spelletje. Durf elkaar aan te spreken en dan maken we er weer een mooi seizoen van met zijn allen.

5 Overige activiteiten Hier onder een paar leuke activiteiten die je in zomer kunt gaan ondernemen met de spelers. 1. Strandloop: Voor verbeteren conditie en loopcoördinatie, is de strandloop een leuk evenement. Je kunt je inschrijven op maar dat hoeft niet. Je kan ook zonder inschrijven meedoen. Deze loopactiviteit vindt plaats op het strand bij de oprit van Alexander Beach Club. De lopen zijn van 15 juni t/m 17 augustus Techniek basis oefeningen In de JO09 en JO11 jeugd krijgen de spelers een aantal basisvormen aangeleerd. Deze basisvormen zijn goed voor de balvaardigheid en maakt ze de baas over de bal. Een leuke uitdaging voor de kinderen is om deze twaalf bewegingen van SJC tijdens de zomervakantie (nog meer) eigen te maken. De oefeningen staan op het volgende youtube kanaal: Alle data op een rijtje: Voor de zomervakantie Dinsdag 23 mei Geen training i.v.m. KNVB-cursus trainers en 4 tegen 4 toernooi Woensdag 24 mei 4 tegen 4 toernooi Donderdag 25 mei Geen training i.v.m. Hemelvaartsdag Dinsdag 30 mei Geen training i.v.m. avondvierdaagse Donderdag 1 juni Geen training i.v.m. avondvierdaagse Zaterdag 3 juni Familiedag Donderdag 29 juni Informatiebijeenkomst JO11-klasse (om 18:30), De spelers krijgen tijdens informatieavond training van het 1 e van SJC Na de zomervakantie Week van 21 augustus Eerste training na de zomervakantie, exacte dagen/tijden volgt nog Zaterdag 2 september Verwachte start bekercompetitie Ik hoop dat wij er met zijn allen een mooi seizoen van gaan maken. Daar zullen we iedereen bij nodig hebben: trainers, leiders, enthousiaste spelertjes en ook enthousiaste ouders. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u natuurlijk contact opnemen Met sportieve groet, Marco Scholten maisqbs@live.nl

Wij wensen iedereen alvast veel plezier en mocht u vragen of opmerking hebben dan horen wij het graag.

Wij wensen iedereen alvast veel plezier en mocht u vragen of opmerking hebben dan horen wij het graag. Goedenavond, Via deze weg willen wij u voorstellen aan de hoofdtrainers jeugd voor het seizoen 2017-2018. Na veel gepuzzel en gesprekken zijn wij verheugd dat we veel bekende gezichten terug zien als trainer

Nadere informatie

Onderbouw JO08/JO09/JO10 JO11/JO12

Onderbouw JO08/JO09/JO10 JO11/JO12 Infonummer Onderbouw vv S.J.C. JO08/JO09/JO10 JO11/JO12 Inhoud 1. Toelichting m.b.t. nieuwe seizoen Competitievormen Training tot aan de zomervakantie 2. Trainingstijden 3. Hoofdtrainers per lichting 4.

Nadere informatie

Het nieuwe seizoen! Wij hebben er zin in!

Het nieuwe seizoen! Wij hebben er zin in! Infonummer Bovenbouwvv S.J.C. Inhoud 1. Toelichting m.b.t. nieuwe seizoen Training tot aan de zomervakantie 2. Trainingstijden 3. Hoofdtrainers per lichting 4. Jaarkalender 5. Alle hulp is welkom 6. Contactgegevens

Nadere informatie

Het nieuwe seizoen! Wij hebben er zin in!

Het nieuwe seizoen! Wij hebben er zin in! Infonummer Bovenbouwvv S.J.C. Het nieuwe seizoen! Wij hebben er zin in! Trainingstijden Trainers/leiders JO17 Trainer per lichting Jaarkalender 2018/2019 Hieronder een overzicht van de kalender voor 2018

Nadere informatie

K. Bokrijk Sport VZW Kneippstraat z/n 3600 Genk 011/

K. Bokrijk Sport VZW Kneippstraat z/n 3600 Genk 011/ vrijdag 8 juni 2012 K. Bokrijk Sport VZW Kneippstraat z/n 3600 Genk 011/22.91.28 Gedragregels K. Bokrijk Sport Inleiding Het bestuur van K. Bokrijk Sport wil haar steentje bijdragen dat onze leden met

Nadere informatie

gedragscode voetbalvereniging SJC opgesteld door de commissie Sportiviteit en Respect

gedragscode voetbalvereniging SJC opgesteld door de commissie Sportiviteit en Respect gedragscode voetbalvereniging SJC opgesteld door de commissie Sportiviteit en Respect Aangenomen en vastgesteld op de algemene ledenvergadering van 19-06-2012 inhoudsopgave inleiding 2 algemeen 2 doelstelling

Nadere informatie

Veld en spelsystemen MICHEL DEKKER WSV 1930

Veld en spelsystemen MICHEL DEKKER WSV 1930 Veld en spelsystemen MICHEL DEKKER WSV 1930 Spelsysteem 4V4 bij 07( Mini-PUP) Spelsysteem ( 2v2 ) Twee veldjes op een half veld. Afmeting 40/30 meter lang en 30/20 breed. 3 bij 1 meter doelen. Van elke

Nadere informatie

Informatieavond vv Sweel. Plezier en ontwikkeling voorop!

Informatieavond vv Sweel. Plezier en ontwikkeling voorop! Informatieavond vv Sweel Plezier en ontwikkeling voorop! Wat bespreken we vanavond: Organisatie jeugdvoetbal vv Sweel Clubregels voor jeugdspelers vv Sweel Clubregels voor ouders van jeugdspelers Introductie

Nadere informatie

van Kabouter naar F-pupil in het seizoen 2015-2016 dinsdag 14 april 2015 20.00 22.00 uur

van Kabouter naar F-pupil in het seizoen 2015-2016 dinsdag 14 april 2015 20.00 22.00 uur van Kabouter naar F-pupil in het seizoen 2015-2016 dinsdag 14 april 2015 20.00 22.00 uur Henri Wolf, versie 1.0, 21-03-2015 Agenda 1. Introductie 2. Seizoen 2015-2016 voor F-pupillen 3. Voetballen in de

Nadere informatie

De gedragsregels voor de speler

De gedragsregels voor de speler De gedragsregels voor de speler 1. Is sportief, vertoont teamgeest als onderdeel van een team en helpt en steunt zijn medespelers in het veld. 2. Neemt deel aan alle trainingen en wedstrijden en meldt

Nadere informatie

Gedragsregels. Jeugdafdeling v.v. De Merino s

Gedragsregels. Jeugdafdeling v.v. De Merino s Gedragsregels Jeugdafdeling v.v. De Merino s Beste sportvrienden en vriendinnen, Hierbij de uitgave van de gedragsregels voor de jeugd die van kracht zijn binnen v.v. de Merino s. Daarnaast willen wij

Nadere informatie

Bestuursreglement Gedrag, Normen & Waarden vv Westerwolde

Bestuursreglement Gedrag, Normen & Waarden vv Westerwolde Bestuursreglement Gedrag, Normen & Waarden vv Westerwolde 01 Inleiding: Aangaande het bestuursreglement gedrag, normen en waarden, heeft de vv Westerwolde gedragsregels opgesteld die hierbij kunnen helpen.

Nadere informatie

Informatie avond Ouders 2 e jaars E. RHV Leonidas jeugd en jongste jeugd 23 mei 2018

Informatie avond Ouders 2 e jaars E. RHV Leonidas jeugd en jongste jeugd 23 mei 2018 Informatie avond Ouders 2 e jaars E RHV Leonidas jeugd en jongste jeugd 23 mei 2018 Doel van vanavond Uitleggen wat er verandert voor jullie kinderen Uitleggen hoe de teamindeling tot stand komt Selectie

Nadere informatie

Wat zijn onze uitgangspunten voor iedereen:

Wat zijn onze uitgangspunten voor iedereen: Onderstaand staan de gedragsregels, alsmede taken en verantwoordelijkheden, weergegeven, die we bij v.v. Rijsbergen willen hanteren. Als iedereen zich hieraan houdt, is het altijd gezellig en sportief,

Nadere informatie

Informatieboekje. voor. nieuwe leden. Jeugdcombinatie s.c. Lutten en v.v. EMMS

Informatieboekje. voor. nieuwe leden. Jeugdcombinatie s.c. Lutten en v.v. EMMS Informatieboekje voor nieuwe leden Jeugdcombinatie s.c. Lutten en v.v. EMMS (versie 1.2) Informatieboekje voor nieuwe leden JCLE JCLE stelt dit boekje met de uiterste zorg samen. Het kan echter voorkomen

Nadere informatie

De gedragsregels voor iedereen

De gedragsregels voor iedereen De gedragsregels voor iedereen Iedereen maken we rommel, dan ruimen we dat zelf op. er wordt geen glas en aardewerk mee naar buiten genomen. ga je op het terras zitten, dan is dat geen probleem, maar breng

Nadere informatie

Klaar voor de aftrap FC Engelen

Klaar voor de aftrap FC Engelen Klaar voor de aftrap 2018 2019 FC Engelen ---------- Beste ouders, Het seizoen 2017-2018 is inmiddels voorbij en de voorbereiding op het nieuwe seizoen zijn in volle gang. En dat lijkt ons een geschikt

Nadere informatie

Regelement en gedragscode Sportclub Leeuwen

Regelement en gedragscode Sportclub Leeuwen Regelement en gedragscode Sportclub Leeuwen 1. Inleiding Sportclub Leeuwen wil er aan bijdragen dat onze leden met plezier kunnen voetballen en zich verder kunnen ontwikkelen. Normen en waarden bij de

Nadere informatie

Bestuursreglement O.V.V. Animo "Gedrag, Normen & Waarden"

Bestuursreglement O.V.V. Animo Gedrag, Normen & Waarden Bestuursreglement O.V.V. Animo "Gedrag, Normen & Waarden" 01- Inleiding: Aangaande het bestuursreglement gedrag, normen en waarden, heeft O.V.V. Animo gedragsregels opgesteld die hierbij kunnen helpen.

Nadere informatie

Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019

Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019 Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019 Agenda Welkom Communicatielijnen Speler Volg systeem/ indelingsbeleid Plannen voetbaltechnisch vlak Ouders Meiden Algemeen Vrijwilligerswerk en eigen bijdrage Sponsoring

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 4 21 MAART 2018

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 4 21 MAART 2018 VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 4 21 MAART 2018 Beste ouders/verzorgers, Deze nieuwsbrief heeft wat langer op zich laten wachten dan u van ons gewend bent. Hij staat weer vol met allerlei interessante

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement sportclub EDS. Inleiding

Huishoudelijk reglement sportclub EDS. Inleiding Huishoudelijk reglement sportclub EDS Inleiding Sportclub EDS wil er aan bijdragen dat onze leden met plezier kunnen voetballen en zich verder kunnen ontwikkelen. Normen en waarden bij de beoefening van

Nadere informatie

En weer door!!!! Lopende projecten.. Beste Fce'ers, Vrijwilligers

En weer door!!!! Lopende projecten.. Beste Fce'ers, Vrijwilligers En weer door!!!! Beste Fce'ers, Met de winterstop achter de rug konden we vol goede moed weer beginnen aan de tweede helft van het seizoen! Helaas...het weer heeft tot nu toe niet echt meegezeten. Maar...We

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement/gedragscode Voetbal Vereniging Musketiers

Huishoudelijk reglement/gedragscode Voetbal Vereniging Musketiers Huishoudelijk reglement/gedragscode Voetbal Vereniging Musketiers VV Musketiers wil ieder lid de optimale mogelijkheid bieden te genieten van de voetbalsport. Deze voetbalclub wil een vereniging zijn waar

Nadere informatie

HANDLEIDING JEUGDLEIDERS v.v. GEEL-WIT SEIZOEN 2013-2014

HANDLEIDING JEUGDLEIDERS v.v. GEEL-WIT SEIZOEN 2013-2014 HANDLEIDING JEUGDLEIDERS v.v. GEEL-WIT SEIZOEN 2013-2014 Beste Jeugdleiders, Binnen elke vereniging heb je vrijwilligers nodig die de vereniging draaiende houden. Zonder vrijwilligers heeft een vereniging

Nadere informatie

We gedragen ons altijd sportief, ook als anderen minder sportief zijn. We hebben altijd respect voor de scheidsrechter, ook als deze een fout maakt.

We gedragen ons altijd sportief, ook als anderen minder sportief zijn. We hebben altijd respect voor de scheidsrechter, ook als deze een fout maakt. 1. Algemene gedragsregels s.v. NOAD 32 Voetbalvereniging s.v. NOAD 32 vraagt nadrukkelijk aandacht voor Normen en waarden tijdens en na de beoefening van de voetbalsport. Hieronder volgt een aantal algemene

Nadere informatie

Welkom bij AFC 34! Clubgegevens

Welkom bij AFC 34! Clubgegevens Welkom bij AFC 34! Voetbal is een mooie sport en we hopen dat uw kind de komende jaren met veel plezier bij onze club zal spelen. Bij AFC 34 kan zowel voor ontspanning en recreatie worden gevoetbald als

Nadere informatie

PUPILLEN IN BEELD EN AAN HET WOORD. Geveldoek dia - afbeelding

PUPILLEN IN BEELD EN AAN HET WOORD. Geveldoek dia - afbeelding PUPILLEN IN BEELD EN AAN HET WOORD Geveldoek dia - afbeelding Wat gaat er veranderen? Seizoen 2018/ 19 Onder 10 start met 6 tegen 6 wedstrijdvorm Onder 11 en onder 12 gaan de nieuwe wedstrijdvorm 8 tegen

Nadere informatie

Informatieboekje. Postbus 79, 4255ZH Nieuwendijk

Informatieboekje. Postbus 79, 4255ZH Nieuwendijk Informatieboekje v.v. Altena opgericht 17 juli 1945 Sportcomplex Altena Postadres Rijksweg 202-204 Nieuwendijk Postbus 79, 4255ZH Nieuwendijk Welkom bij v.v. Altena. We hopen dat je een fijne en sportieve

Nadere informatie

De aftrap informatieavond voor jeugdspelers, ouders, trainer(s) en leider(s)-

De aftrap informatieavond voor jeugdspelers, ouders, trainer(s) en leider(s)- De aftrap informatieavond voor jeugdspelers, ouders, trainer(s) en leider(s)- Wanneer Waar Waarom : Aan het begin van elk voetbalseizoen : Eén van de vergaderruimtes (te coördineren door.. om te voorkomen

Nadere informatie

Gedragscode FC Tenstar Melle

Gedragscode FC Tenstar Melle Gedragscode FC Tenstar Melle I. Algemeen: - De club FC Tenstar Melle wil er aan bijdragen dat haar leden met plezier kunnen voetballen en zich verder ontwikkelen. Aangezien zij normen en waarden bij de

Nadere informatie

Jaarverslag Jeugdbestuur VV Sleen seizoen t.b.v. de Algemene ledenvergadering

Jaarverslag Jeugdbestuur VV Sleen seizoen t.b.v. de Algemene ledenvergadering Sleen, november 2016 Jaarverslag Jeugdbestuur VV Sleen seizoen 2015-2016 t.b.v. de Algemene ledenvergadering Kerngetallen In het seizoen 2015-2016 waren 170 jeugdleden actief verdeeld over 14 jeugdteams.

Nadere informatie

Gedragscode z.v.v. Blauw Wit 66

Gedragscode z.v.v. Blauw Wit 66 Gedragscode z.v.v. Blauw Wit 66 Wanneer er binnen een vereniging afspraken worden gemaakt, dan dient iedereen zich daaraan te houden. In de gedragscode z.v.v. BlauwWit '66 is een aantal gedragsregels opgenomen

Nadere informatie

Gedragsregels Voetbalvereniging Lemelerveld (vastgesteld 15-2-2012)

Gedragsregels Voetbalvereniging Lemelerveld (vastgesteld 15-2-2012) Gedragsregels Voetbalvereniging Lemelerveld (vastgesteld 15-2-2012) Versie 1.0 Pagina 1 Inhoudsopgave 1 INLEIDING 3 2 ALGEMEEN 3 2.1 DOELSTELLING 3 2.2 OVER WIE GAAT HET? 3 2.3 WAAROVER GAAT HET? 4 3 ALGEMENE

Nadere informatie

Voorwoord. Beste kinderen,ouders en begeleiders van de sjo NEC.

Voorwoord. Beste kinderen,ouders en begeleiders van de sjo NEC. Voorwoord. Beste kinderen,ouders en begeleiders van de sjo NEC. In dit boek komen verschillende gedragsregels aan bod. Het gaat over de normen en waarden die bij onze voetbalvereniging gelden. Er komen

Nadere informatie

V.S.V. Velserbroek D Selectie

V.S.V. Velserbroek D Selectie Seizoen 2014 2015 V.S.V. Velserbroek D Selectie Beste spelers van V.S.V. Velserbroek, Komend seizoen zal de D1 spelen in de hoofdklasse. Door een prachtig resultaat van de oude D1 spelen we komend seizoen

Nadere informatie

Gé NIJBOER TOERNOOI REGIONAAL PUPILLEN TOERNOOI F-, E-, D- JEUGD: ZATERDAG 2 EN ZONDAG 3 SEPTEMBER 2017

Gé NIJBOER TOERNOOI REGIONAAL PUPILLEN TOERNOOI F-, E-, D- JEUGD: ZATERDAG 2 EN ZONDAG 3 SEPTEMBER 2017 RABOBANK SALLAND Gé NIJBOER TOERNOOI REGIONAAL PUPILLEN TOERNOOI F, E, D JEUGD: ZATERDAG 2 EN ZONDAG 3 SEPTEMBER 2017 Sportpark Tijenraan Zwolsestraat 76, 8101 AE Raalte Voor meer info: www.rohdaraalte.nl

Nadere informatie

Ouderavond Middenbouw Sportclub Excelsior. 2 oktober 2018

Ouderavond Middenbouw Sportclub Excelsior. 2 oktober 2018 Ouderavond Middenbouw Sportclub Excelsior 2 oktober 2018 Welkom Presentatie Technisch beleidsplan 2018-2025 Kort vragenrondje Korte pauze Presentatie Excelsior 4All Vragenrondje Afronding Stichting Woudestein

Nadere informatie

Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4. Kick off Wist je dat? Club van 100 Nieuwe spelregels jeugd

Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4. Kick off Wist je dat? Club van 100 Nieuwe spelregels jeugd Easterlittens, oktober 2017 Beste vrienden van VV Oosterlittens, Het voetbalseizoen 2017-2018 is voor de meesten van jullie al weer begonnen. Enkele teams hebben de eerste bekerwedstrijden alweer gespeeld.

Nadere informatie

GEDRAGSREGELS ONS SNEEK

GEDRAGSREGELS ONS SNEEK GEDRAGSREGELS ONS SNEEK Voetbalclub ONS Sneek GEDRAGSCODE VOETBALVERENIGING ONS Sneek 1. INLEIDING 2. ALGEMEEN 3. ALGEMENE GEDRAGSREGELS 4. GEDRAGSREGELS VOOR DE SPELER 5. GEDRAGSREGELS VOOR DE LEIDER

Nadere informatie

Seizoensopening 2018/2019. Presentatie ouders/verzorgers jeugd

Seizoensopening 2018/2019. Presentatie ouders/verzorgers jeugd Seizoensopening 2018/2019 Presentatie ouders/verzorgers jeugd Opening Welkom bij WWNA Welkom Wie doet wat bij WWNA Algemene zaken Technische zaken Jeugdbestuur Jeugdvoorzitter Jeugdsecretaris Lid TCJ Wedstrijdsecretaris

Nadere informatie

FC Weesp, dat zijn wij allemaal Thuis bij vrienden

FC Weesp, dat zijn wij allemaal Thuis bij vrienden FC Weesp, dat zijn wij allemaal Thuis bij vrienden Introductie FC Weesp dat zijn wij allemaal! Dat is een mooie kreet, hoe vullen we dat nu in en wat betekent het concreet? Hieronder vind je de verdere

Nadere informatie

Gedragsregels. Vastgesteld in de Algemene Ledenvergadering

Gedragsregels. Vastgesteld in de Algemene Ledenvergadering Gedragsregels Vastgesteld in de Algemene Ledenvergadering 14 november 2012 Inleiding Het bestuur van D.O.S.C. wil er aan bijdragen dat onze leden met plezier kunnen sporten en zich verder kunnen ontwikkelen.

Nadere informatie

Het nieuwe pupillenvoetbal Plezier en ontwikkeling voorop

Het nieuwe pupillenvoetbal Plezier en ontwikkeling voorop Het nieuwe pupillenvoetbal Plezier en ontwikkeling voorop De Winnaars van morgen Ik vind het een goede zaak Willem van Hanegem Wat gaat er veranderen? Seizoen 2017/ 18 Onder 8 en onder 9 starten met de

Nadere informatie

Gedragsregels SV Rijnstreek

Gedragsregels SV Rijnstreek Gedragsregels SV Rijnstreek 1. Inleiding SV Rijnstreek wil er aan bijdragen dat onze leden met plezier kunnen handballen en zich verder kunnen ontwikkelen. Normen en waarden bij de beoefening van de handbalsport

Nadere informatie

Gedragsreglement. De winnaar is diegene die tegen zijn verlies kan.

Gedragsreglement. De winnaar is diegene die tegen zijn verlies kan. Gedragsreglement De winnaar is diegene die tegen zijn verlies kan. 1 Inleiding Voetbalvereniging Meeuwenplaat draagt bij aan het door leden met plezier kunnen voetballen en zich positief en sportief ontwikkelen,

Nadere informatie

Uiteraard staat ons technisch hart open voor al uw voetbal/training gerelateerde vragen! Met sportieve groet, technisch hart Dios

Uiteraard staat ons technisch hart open voor al uw voetbal/training gerelateerde vragen! Met sportieve groet, technisch hart Dios Als technisch hart Dios proberen wij onze jeugdleden (uw kinderen) dat te bieden, waar hij/zij behoefte aan heeft. Ons streven is, om elk jeugdlid binnen onze club te laten voetballen op zijn/haar niveau,

Nadere informatie

Ouderavond VV Gorecht. Presentatie ouderavond voor ouders van kinderen van F- en E leeftijdsgroepen.

Ouderavond VV Gorecht. Presentatie ouderavond voor ouders van kinderen van F- en E leeftijdsgroepen. Ouderavond VV Gorecht Presentatie ouderavond voor ouders van kinderen van F- en E leeftijdsgroepen. Programma Opening Doel van de ouderavond Kernwaarden VV Gorecht Wat zijn de Leeftijdsspecifieke kenmerken

Nadere informatie

GÉ NIJBOER TOERNOOI 2018

GÉ NIJBOER TOERNOOI 2018 GÉ NIJBOER TOERNOOI 2018 Voorwoord Beste sportvrienden, Hartelijk welkom op het Rabobank Salland Gé Nijboer toernooi. Hét regionale pupillentoernooi van Rohda Raalte, dat dit jaar voor de 39 e keer wordt

Nadere informatie

Introductieavond nieuwe leden Jeugdafdeling DVG 03 September 2013

Introductieavond nieuwe leden Jeugdafdeling DVG 03 September 2013 Introductieavond nieuwe leden Jeugdafdeling DVG 03 September 2013 Welkom De vereniging DVG Organisatie DVG Programma Wat mag u verwachten van DVG? Rollen coördinatoren, Technische Commissie Jeugd, leiders

Nadere informatie

Informatie over het combi-lidmaatschap

Informatie over het combi-lidmaatschap Informatie over het combi-lidmaatschap Rood kinderen kunnen met een gecombineerd lidmaatschap zo vaak mogelijk lessen als ze willen (een, twee, drie, of vier keer per week). Voor Oranje, Groen en Geel

Nadere informatie

Huisregels vv Bruchterveld Algemeen:

Huisregels vv Bruchterveld Algemeen: Huisregels vv Bruchterveld Algemeen: Je gedraagt je sportief en met respect voor de club, voor je medespeler, je leider, je tegenstander, de scheidsrechter, de andere leden en supporters. De winnaar is

Nadere informatie

Gedragregels v.v.dkb 44

Gedragregels v.v.dkb 44 Gedragregels v.v.dkb 44 Iedere vereniging wil dat er op een onbezorgde en prettige manier wordt gevoetbald. Dit gaat niet altijd vanzelf. Wat een enorme bijdrage kan leveren is het maken van afspraken

Nadere informatie

www.geel-wit.nl Taken van de Leider

www.geel-wit.nl Taken van de Leider Taken van de Leider De Zaterdag: Zorgt er samen met de ouders van de spelers voor dat er voldoende vervoer naar uitwedstrijden is. Maakt de opstelling en houdt de wisselbeurten bij Plaatsen en/of verwijderen

Nadere informatie

Informatieavond teamleiders

Informatieavond teamleiders Agenda 14 december Informatieavond teamleiders 2017-2018 28 juni 2017 Jeugdcoordinatie Sigrid Verleun (voorzitter en JO8) Esther Tessemaker (JO9) Wouter Koopman (JO11) Serge Noordover (JO13) Jacqueline

Nadere informatie

DE NIEUWE WEDSTRIJDVORM

DE NIEUWE WEDSTRIJDVORM DE NIEUWE WEDSTRIJDVORM 6 TEGEN 6 1 WANNEER KINDEREN PLEZIER IN HET SPEL HEBBEN, VOETBALLEN ZE VAKER EN WORDEN ZE STEEDS BETER. JAN DIRK VAN DER ZEE, DIRECTEUR AMATEURVOETBAL Wanneer je aan kinderen vraagt

Nadere informatie

Gedragscode Dordtsche Rugby Club

Gedragscode Dordtsche Rugby Club Gedragscode Gedragscode Dordtsche Rugby Club 1. Inleiding Normen en waarden bij de beoefening van het rugby zijn heel belangrijk. De Dordtsche Rugby Club (hierna genoemd DRC) wil actief werken aan de bewustwording

Nadere informatie

De 80 gedragsregels bij je voetbalamateurclub Hendri Visser

De 80 gedragsregels bij je voetbalamateurclub Hendri Visser Copyright Voetbalamateurclub.nl Pagina 1 van 1 Dit is versie 1.0 van dit rapport Download de nieuwste versie van dit rapport op: http://voetbalamateurclub.nl/ebooks Disclaimer: Bij het samenstellen van

Nadere informatie

(Jeugd-) Beleidsplan Voetbalvereniging Neerlandia 31

(Jeugd-) Beleidsplan Voetbalvereniging Neerlandia 31 (Jeugd-) Beleidsplan Voetbalvereniging Neerlandia 31 Auteur : Jolanda Brokx, Oscar Schouten Versie : 1.1 Datum : april 2015 Contents 2. Inleiding... 3 3. Visie... 3 4. Verenigingsstructuur... 3 5. Aantal

Nadere informatie

Informatieboekje HVV Hengelo

Informatieboekje HVV Hengelo Informatieboekje HVV Hengelo HVV Hengelo Twekkelerweg 311 7553 LZ Hengelo info@hvvhengelo.nl www.hvvhengelo.nl versie 05-2017 Lid worden bij HVV Hengelo! Allereerst willen we je van harte welkom heten

Nadere informatie

Beste ouders en verzorgers,

Beste ouders en verzorgers, Beste ouders en verzorgers, Kijk ook op onze website: www.roomburg.nl ts Kijk ook op Binnenkort onze website: ook op www.roomburg.nl Twitter Binnenkort ook op Twitter ROOMBURG NIEUWSBRIEF Jongste Jeugd

Nadere informatie

1. De gedragsregels voor de speler. 2. De gedragsregels voor de trainer. 3. De gedragsregels voor de begeleider

1. De gedragsregels voor de speler. 2. De gedragsregels voor de trainer. 3. De gedragsregels voor de begeleider De 80 gedragsregels bij Reusel Sport / Faes Group Inhoudsopgave: 1. De gedragsregels voor de speler 2. De gedragsregels voor de trainer 3. De gedragsregels voor de begeleider 4. De gedragsregels voor de

Nadere informatie

Informatiebrochure voor nieuwe leden en ouders / verzorgers

Informatiebrochure voor nieuwe leden en ouders / verzorgers Bewaarexemplaar Informatiebrochure voor nieuwe leden en ouders / verzorgers www.vvworkum.nl Inleiding Welkom nieuwe leden en ouders / verzorgers Je bent nu in het bezit van de informatiebrochure van voetbalvereniging

Nadere informatie

GEDRAGSCODE VOETBALVERENIGING WORKUM 1. INLEIDING

GEDRAGSCODE VOETBALVERENIGING WORKUM 1. INLEIDING GEDRAGSCODE VOETBALVERENIGING WORKUM 1. INLEIDING Voetbalvereniging Workum wil er aan bijdragen dat al onze leden met plezier kunnen voetballen en zich verder kunnen ontwikkelen. Normen en waarden bij

Nadere informatie

Reglement normen en waarden 2010-2014

Reglement normen en waarden 2010-2014 Reglement normen en waarden 2010-2014 1. Inleiding De jeugdafdeling van SDW wil er aan bijdragen dat de jeugd met Passie, Plezier en Progressie kan voetballen en zich ontwikkelen. Dit alles afgestemd op

Nadere informatie

Teamgids S.V. Marvilde voor spelers, begeleiders en ouders.

Teamgids S.V. Marvilde voor spelers, begeleiders en ouders. Teamgids S.V. Marvilde voor spelers, begeleiders en ouders. VOORAF Voor u ligt de teamgids van Marvilde. Of u speler, begeleider of ouder bent, we vragen u dit boekje door te lezen. In dit boekje kunt

Nadere informatie

Programma 3 e editie van De Davelaar Sport Cup Donderdag 13 augustus en Zaterdag 15 augustus Georganiseerd door vv De Merino s

Programma 3 e editie van De Davelaar Sport Cup Donderdag 13 augustus en Zaterdag 15 augustus Georganiseerd door vv De Merino s Programma 3 e editie van De Davelaar Sport Cup Donderdag 13 augustus en Zaterdag 15 augustus Georganiseerd door vv De Merino s Sportpark De Groene Velden 1 1 Beste sportvrienden, De toernooicommissie heet

Nadere informatie

Gedragsregels. Beste Doskoanen, Wij onderscheiden specifieke gedragsregels voor: Accommodatie Sporters Ouders / verzorgers Trainers / leiders

Gedragsregels. Beste Doskoanen, Wij onderscheiden specifieke gedragsregels voor: Accommodatie Sporters Ouders / verzorgers Trainers / leiders Normen en waarden Beste Doskoanen, Het doet mij een genoegen om als voorzitter van s.v. DOSKO het woord tot u te richten in dit boekje over de NORMEN & WAARDEN bij en in onze club. Als bestuur hechten

Nadere informatie

VOETBALVERENIGING DVSA Amerongen. Informatieboekje voor nieuwe jeugdleden

VOETBALVERENIGING DVSA Amerongen. Informatieboekje voor nieuwe jeugdleden VOETBALVERENIGING DVSA Amerongen Informatieboekje voor nieuwe jeugdleden Mei 2017 Inhoudsopgave Welkom bij DVSA Inschrijven blz. 1 Contributie blz. 1 Overschrijven en uitschrijven blz. 2 Indeling van de

Nadere informatie

3. Het gebruik en/of handel van drugs (inclusief softdrugs) is streng verboden op onze accommodatie.

3. Het gebruik en/of handel van drugs (inclusief softdrugs) is streng verboden op onze accommodatie. NORMEN EN WAARDEN Algemene gedragscode 1. Respect voor iedereen 2. Respect voor de wettelijke voorschriften 3. Het gebruik en/of handel van drugs (inclusief softdrugs) is streng verboden op onze accommodatie.

Nadere informatie

De vacaturebank van SV Zwolle.

De vacaturebank van SV Zwolle. De vacaturebank van SV Zwolle. Geef de code op van de werkzaamheden die u wilt verrichten als vrijwilliger! Code Omschrijving. 14.10 Administratiecommissie. Kennis van Exel en cijfermatig een pre. 14.20

Nadere informatie

Normen en Waarden. Beste Leden, supporters en ouders van onze jeugdleden,

Normen en Waarden. Beste Leden, supporters en ouders van onze jeugdleden, Normen en Waarden Beste Leden, supporters en ouders van onze jeugdleden, Hier treft u aan, doelgroepgericht, onze normen en waarden bij DVG. Waarom aandacht geven aan dit tegenwoordig veelvuldig genoemde

Nadere informatie

Gedragsregels Sportiviteit en Respect van VV Valken 68. Zij die niets doen kunnen geen fouten maken

Gedragsregels Sportiviteit en Respect van VV Valken 68. Zij die niets doen kunnen geen fouten maken Gedragsregels Sportiviteit en Respect van VV Valken 68 Het reglement is ontworpen door het bestuur in 2012 en is goedgekeurd door de leden op de Algemene Ledenvergadering van 23 november 2012. Het reglement

Nadere informatie

Ouderavond JO9 11 juni 2019

Ouderavond JO9 11 juni 2019 Ouderavond JO9 11 juni 2019 Agenda Welkom Communicatielijnen Speler Volg systeem/ indelingsbeleid Plannen voetbaltechnisch vlak Nieuwe pupillenvoetbal Ouders Meiden Algemeen Vrijwilligerswerk en eigen

Nadere informatie

DOOR VOETBAL VERENIGD

DOOR VOETBAL VERENIGD DOOR VOETBAL VERENIGD De Aanvoerders hebben 4 Gouden Regels opgesteld die iedereen bij zijn club in de praktijk kan brengen om het voetbal leuk, sportief en sociaal te houden. Niet iedere regel is direct

Nadere informatie

Introductiegids voor nieuwe jeugdleden en hun ouders Seizoen 2014/2015

Introductiegids voor nieuwe jeugdleden en hun ouders Seizoen 2014/2015 Introductiegids voor nieuwe jeugdleden en hun ouders Seizoen 2014/2015 Door: Jeugdbestuur Voor: alle (nieuwe) jeugdleden 1 Uitgave: september 2014 Voorwoord Deze introductiegids is bedoeld om alle jeugdleden

Nadere informatie

Gedragscode VV Krabbendijke

Gedragscode VV Krabbendijke Gedragscode VV Krabbendijke Algemene gedragscode 1. Respect voor iedereen 2. Respect voor de wettelijke voorschriften 3. Het gebruik en/of handel van drugs (inclusief softdrugs) is streng verboden op onze

Nadere informatie

Sporting Krommenie. Voorwoord. Trainingstijden Beste speler,

Sporting Krommenie. Voorwoord. Trainingstijden Beste speler, Sporting Krommenie In de nieuwsbrief voorwoord wie zijn wij? spelers regelement af berichten Leiders oefenprogramma start seizoen 2017-2018 trainingstijden 2017-2018 Gegevens van de trainers: Seizoen 2017-2018

Nadere informatie

Charter JAGO SINT-AMANDSBERG

Charter JAGO SINT-AMANDSBERG Charter JAGO SINT-AMANDSBERG 1. Inleiding JAGO SINT-AMANDSBERG wil er toe bijdragen dat onze leden met plezier voetballen en zich verder kunnen ontwikkelen. Normen en waarden vinden we daarbij heel belangrijk.

Nadere informatie

3 e KiKa voetbal jeugdtoernooi DSV Full Speed Delft. 14 juni, 15 juni en 22 juni 2019

3 e KiKa voetbal jeugdtoernooi DSV Full Speed Delft. 14 juni, 15 juni en 22 juni 2019 3 e KiKa voetbal jeugdtoernooi DSV Full Speed Delft 14 juni, 15 juni en 22 juni 2019 Programma boekje DSV Full Speed Voorwoord Namens het Jeugdbestuur en de toernooicommissie van DSV Full Speed willen

Nadere informatie

SPELREGELS. s.v. MZC 11 te Zierikzee. BIJLAGE II van het Technisch Beleidsplan

SPELREGELS. s.v. MZC 11 te Zierikzee. BIJLAGE II van het Technisch Beleidsplan SPELREGELS s.v. MZC 11 te Zierikzee BIJLAGE II van het Technisch Beleidsplan Sportpark Den Hogen Blok, Lange Blokweg 29, 4301 NW Zierikzee T 0111-450235 (wedstrijdsecretariaat) T 0111-450236 (kantine)

Nadere informatie

Gedragsregels v.v.wapserveen

Gedragsregels v.v.wapserveen Voor de leden,begeleiders,trainers,publiek en bestuur van de v.v.wapserveen staat het plezier in de sport voorop. Om dit te bereiken zijn er een aantal gedragsregels en richtlijnen opgesteld. De hieronder

Nadere informatie

VOETBALVERENIGING V.S.W.

VOETBALVERENIGING V.S.W. Leiders en trainers 1. creëren een omgeving en een sfeer waarin de sporter zich veilig voelt en kan ontplooien. 2. vertegenwoordigen V.S.W. op een waardige manier. 3. zijn verantwoordelijk voor het goed

Nadere informatie

INFORMATIEAVOND JEUGDAFDELING WOENSDAG 11 SEPTEMBER 2019

INFORMATIEAVOND JEUGDAFDELING WOENSDAG 11 SEPTEMBER 2019 INFORMATIEAVOND JEUGDAFDELING WOENSDAG 11 SEPTEMBER 2019 AGENDA 1. Welkom Peter 2. Voorstellen Jeugdafdeling Peter 3. Stand van zaken FC Rijnvogels Peter 4. Spelregelbewijs en contributie Peter 5. Hoofd

Nadere informatie

PUPILLEN IN BEELD EN AAN HET WOORD. Geveldoek dia - afbeelding

PUPILLEN IN BEELD EN AAN HET WOORD. Geveldoek dia - afbeelding PUPILLEN IN BEELD EN AAN HET WOORD Geveldoek dia - afbeelding Willem van Hanegem Ik vind het een goede zaak Wat gaat er veranderen? Seizoen 2017/ 18 Onder 8 en onder 9 starten met de nieuwe wedstrijdvorm

Nadere informatie

WAT GA JE SAMEN BEREIKEN EN HOE GA JE DAT SAMEN VOOR ELKAAR KRIJGEN?

WAT GA JE SAMEN BEREIKEN EN HOE GA JE DAT SAMEN VOOR ELKAAR KRIJGEN? WAT GA JE SAMEN BEREIKEN EN HOE GA JE DAT SAMEN VOOR ELKAAR KRIJGEN? WAT HEBBEN WE 8 JUNI BESPROKEN. WELKOM EN KENNISMAKEN TERUGBLIK OP 18 MEI WAT MAAKT SPORTCLUB ENSCHEDE DE MOEITE WAARDE IDENTITEIT KERNWAARDEN

Nadere informatie

Jeugd beleidsplan SGO. Seizoen

Jeugd beleidsplan SGO. Seizoen Jeugd beleidsplan SGO Seizoen 2018 2019 Introductie Sinds 2014 heeft SGO weer jeugdvoetballers binnen zijn vereniging. Met de introductie van kaboutervoetbal is het gelukt om in 2014 met deze spelers competitie

Nadere informatie

Klaar voor de aftrap FC Engelen

Klaar voor de aftrap FC Engelen Klaar voor de aftrap 2018 2019 FC Engelen ---------- Beste ouders, Het seizoen 2017-201 is inmiddels voorbij en de voorbereiding op het nieuwe seizoen is reeds begonnen enn dat lijkt ons een geschikt moment

Nadere informatie

TRAINER: voetbaltraining Kaboutervoetbal (K2) seizoen 2012 2013

TRAINER: voetbaltraining Kaboutervoetbal (K2) seizoen 2012 2013 TRAINER: voetbaltraining Kaboutervoetbal (K2) seizoen 2012 2013 VERENIGING UVV-VOETBAL : ÉÉN IN SPORT EN SPORTIVITEIT Henri Wolf, versie 1.0, 04-07-2012 KABOUTERS BIJ UVV Hoe en waarom doen we het zo...?

Nadere informatie

Welkom bij Olympia. 22 augustus 2015

Welkom bij Olympia. 22 augustus 2015 Welkom bij Olympia 22 augustus 2015 In#2013#ontwikkeld#door#Olympia# Ini6a6ef#werkgroep#spor6viteit#&#respect# Doel:#bevorderen#goede#start#seizoen#en#spor6ef#gedrag# # Hoe?# C Elkaar#leren#kennen#en#kunnen#vinden#

Nadere informatie

Informatieboekje nieuwe jeugdleden SDV BARNEVELD

Informatieboekje nieuwe jeugdleden SDV BARNEVELD Informatieboekje nieuwe jeugdleden SDV BARNEVELD AUGUSTUS 2014 1 INHOUDSOPGAVE 1. Voetballen bij SDV Barneveld... 3 1.1. Voorwoord... 3 1.2. Vrijwilligers... 3 2. De structuur van de vereniging... 4 2.1.

Nadere informatie

Normen en waarden, gedragsregels.

Normen en waarden, gedragsregels. Normen en waarden, gedragsregels. Bij EBOH staat het plezier voorop. Plezier in wat je doet, en plezier met elkaar. Het handhaven en bevorderen van normen en waarden draagt bij aan een plezierig en veilig

Nadere informatie

Inhoud: Van de begeleiding Doel Training/wedstrijd F3 Communicatie Was-lijst Teampot Spelers

Inhoud: Van de begeleiding Doel Training/wedstrijd F3 Communicatie Was-lijst Teampot Spelers Seizoensboekje Margriet F3 2011-2012 1 Inhoud: Van de begeleiding Doel Training/wedstrijd F3 Communicatie Was-lijst Teampot Spelers 2 Van de begeleiding Beste spelers en ouders/verzorgers van Margriet

Nadere informatie

VOETBALVERENIGING DVSA Amerongen. Informatieboekje voor nieuwe jeugdleden

VOETBALVERENIGING DVSA Amerongen. Informatieboekje voor nieuwe jeugdleden VOETBALVERENIGING DVSA Amerongen Informatieboekje voor nieuwe jeugdleden December 2016 Inhoudsopgave Welkom bij DVSA Inschrijven blz. 1 Contributie blz. 1 Overschrijven en uitschrijven blz. 2 Indeling

Nadere informatie

WILLEM NOORDAM UKKENTOERNOOI 2016

WILLEM NOORDAM UKKENTOERNOOI 2016 WILLEM NOORDAM UKKENTOERNOOI 2016 PROGRAMMABOEKJE 16 APRIL 2016 Na de successen van het de eerste Full Speed Ukkentoernooien in 2011, 2012, 2013, 2014 & 2015 zijn de voorbereidingen van het Willem Noordam

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Het seizoen 2018-2019 nadert het einde. Inmiddels zijn wij als jongste jeugdcommissie volop bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. De komende weken gaan

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 SC MILLINGEN: VOETBALLEN, PRESTATIE & GEZELLIGHEID!

Nieuwsbrief 14 SC MILLINGEN: VOETBALLEN, PRESTATIE & GEZELLIGHEID! Nieuwsbrief 14 SC MILLINGEN: VOETBALLEN, PRESTATIE & GEZELLIGHEID! In deze nieuwsbrief: Zondag 8 mei SC Millingen 1 vv Ewijk 1 Sponsor van de week: Toyota Scholten Topscoorders - SC Millingen 2 nacompetitie

Nadere informatie

De Jeugdcommissie is onderdeel van het Hoofdbestuur

De Jeugdcommissie is onderdeel van het Hoofdbestuur Technische commissie Voorzitter Arno Reusink Materialen Robert Oolbekkink Secretaris Linda Tuitert Wedstrijd Secretaris Rene van der Meer Scheidsrechters coördinator Erik Paalman Voorzitter VOJAC Remco

Nadere informatie

editie 7, september 2016

editie 7, september 2016 digitale Clubkrant editie 7, september 2016 Voorzitter aan het woord Na alle voorbereidingen is nu eindelijk de competitie begonnen. Dit is waar het om gaat. Na drie competitie-loze maanden weer aan de

Nadere informatie

SC BEMMEL. Gedragsregels. Sportiviteit en respect

SC BEMMEL. Gedragsregels. Sportiviteit en respect SC BEMMEL Gedragsregels Sportiviteit en respect Voorwoord Het bestuur van SC Bemmel wil alle leden binnen hun persoonlijke mogelijkheden zo goed mogelijk laten voetballen. Enthousiasme, ontspanning en

Nadere informatie