Forfinance.nl Specialisten in financieel advies. Zijlweg 263, 2015CL Haarlem,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Forfinance.nl Specialisten in financieel advies. Zijlweg 263, 2015CL Haarlem, 023-5840808"

Transcriptie

1

2 Welkom bij For Finance Persoonlijk voorwoord van de directie Voor u ligt de brochure met de volledig vernieuwde dienstverlening van For Finance. Een dienstverlening waarmee wij voorzien in een nieuwe behoefte van de consument op het gebied van geldzaken. Een dienstverlening waarmee wij bijdragen aan financieel inzicht waardoor u beter in staat bent om zelf verantwoorde beslissingen te nemen omtrent zaken die uw toekomst bepalen. Toekomstplannen voor een nieuwe woning, de wereld te ontdekken, tijd om zelf ons leven in te richten en hiermee zinvolle zaken te realiseren, het zijn allemaal doelen die wij nastreven in het leven en die, in meer of mindere mate, ons gelukgevoel bepalen. De realisatie van deze wensen en doelen in ons leven blijven echter in grote mate afhankelijk van de beschikbaarheid van voldoende financiële middelen, geld dus. For Finance legt samen met u de basis voor de realisatie van uw plannen, wensen en doelstellingen. Dit doen wij allereerst door u inzicht te verschaffen in uw persoonlijke financiele situatie, nu en in de toekomst. Dit kunt u zelf, met behulp van onze moderne hulpmiddelen, of u kunt hiervoor gebruik maken van onze expertise. Ons streven is er in elk geval op gericht u op een betaalbare wijze te voorzien van financiële zelfkennis. Met het opstellen van uw Persoonlijk Financieel Plan stelt u uwzelf en uw wensen centraal en worden uw doelstellingen leidend bij de keuzes die u maakt in het leven. Een Financieel plan verschaft u inzicht in uw persoonlijke financiële situatie en biedt u antwoorden en bescherming voor de toekomst. Deze brochure legt op een heldere wijze de vier stappen van financieel advies uit. Hierin bepaalt u zelf waaraan u behoefte heeft en houdt u grip op de kosten en opbrengsten. De financieel specialisten van For Finance staan u graag in een persoonlijk onderhoud uitgebreid te woord over de voordelen en de voorwaarden van onze dienstverlening. Met hartelijke groet, Marco Kluft Algemeen Directeur For Finance

3 Over For Finance Bij veel financiële instellingen speelt commercie vaak nog een dominante rol. Vooral productverkoop heeft nog altijd de overhand en kosten blijven vaak hoog en onduidelijk te verklaren. Een onafhankelijke adviseur bij het maken van financiële beslissingen is altijd aan te bevelen maar ook hieraan zijn weer kosten verbonden For Finance biedt u daarom nu een geheel nieuwe vorm van onafhankelijk en betaalbaar financieel advies.hierin regelt u wat u zelf kunt zelf. Met moderne hulpmiddelen weet u snel of u uw geldzaken goed geregeld heeft. Nu en in de toekomst. U doet dit zelf 100% online, of met onze ondersteuning. Zo krijgt u gauw het noodzakelijke inzicht en overzicht van al uw geldzaken, met een onafhankelijke adviseur als back-up. Over Geldzaken De laatste jaren hebben zich een fors aantal versoberingen voorgedaan in de economische en financiële vooruitzichten. Hebben deze veranderingen ook invloed gehad op uw persoonlijke situatie? Kunt u, of moet u actie ondernemen om ervoor te zorgen dat u straks uw doelen nog kunt halen? Helaas ontbreekt het veel mensen aan het noodzakelijke inzicht en overzicht om deze vragen te beantwoorden. Over Uzelf U wilt gericht werken aan het realiseren van uw wensen en doelstellingen. Doelstellingen voor nu, of voor de toekomst. De uitvoering hiervan zonder een goed plan is echter te vergelijken met reizen zonder een duidelijk doel. Daarom zorgt u bij het nemen van financiële beslissingen eerst voor inzicht en overzicht in uw situatie. Vervolgens koppelt u deze aan uw doelen en wensen. Het afsluiten van financiële producten, opbouw van vermogen en het verzekeren van risico s wordt op deze wijze eenvoudig en inzichtelijk. Zo bespaart u ook nog op onnodige kosten voor financieel advies. For Finance wil graag uw partner zijn bij het realiseren van uw wensen en doelstellingen. Met onze persoonlijke aanpak en diepgaande expertise van financiële zaken kunnen wij u immers helpen bij het nemen van financiële beslissingen.

4 Stap1: Uw Persoonlijk Financieel Dashboard Uw Persoonlijk Dashboard vormt de basis van onze dienstverlening. Met een begrijpelijke en eenvoudige invoer krijgt u snel en duidelijk een beeld van uw financiële positie, nu en in de toekomst. Door uw gegevens aan te vullen en up to date te houden verbetert het inzicht. Door het toevoegen van mogelijke wensen kunt u zich een beeld vormen van de haalbaarheid van uw plannen en wat er eventueel voor nodig is om die te realiseren. Altijd kunt u zelf bepalen hoe of en hoe intensief u gebruik wilt maken van onze expertise. Bijvoorbeeld om echt zeker te weten of u uw eigen situatie goed beoordeelt, of bij het nemen van ingrijpende financiële beslissingen, zoals de aankoop van een woning. Uw Persoonlijk Dashboard is een eerste stap richting een evenwichtige financiële huishouding. Het geeft u inzicht in uw netto besteedbaar inkomen in diverse scenario s, bijvoorbeeld uw pensioensituatie. Maar ook bij overlijden, werkloosheid en arbeidsongeschiktheid. Zo weet u of het mogelijk is om voor uzelf of uw gezin de huidige levenswijze op dezelfde wijze voort te zetten. Zo krijgt u grip op uw financiën en kunt u zelf specifieke doelen in kaart brengen, zoals een studiespaarpot voor de kinderen, de aankoop van een woning of een specifieke uitgave. Zelf doen? Met de modernste software, die wij met recht het meest gebruikersvriendelijke financiële dossier mogen noemen dat momenteel beschikbaar is, kunt u zelf, tegen zeer lage kosten, goed inzicht in uw financiële positie creëren. Direct vanuit uw persoonlijke dashboard heeft u de mogelijkheid om For Finance in te schakelen indien u behoefte heeft aan het advies van financieel specialisten. Begeleiding nodig? Wij bieden ook gemak door voor u, tegen een geringe vergoeding uw gehele persoonlijke dashboard voor u in te richten. U hoeft ons dan alleen alle gevraagde documenten aan te leveren en wij doen de rest. Als uw invoer gereed is lichten wij de uitkomsten daarvan toe in een persoonlijk gesprek. Hierbij zullen wij diverse aandachts- en adviespunten benoemen waarmee u een volledig beeld heeft van uw persoonlijke financiële situatie.

5 Stap 2: Persoonlijk Financieel Advies Nadat het noodzakelijke inzicht en overzicht in de persoonlijke financiële situatie is ontstaan zijn er meerdere mogelijkheden waarmee u gericht kunt gaan werken aan oplossingen voor tekorten of het realiseren van uw wensen en doelstellingen. Mogelijkheid 1 U kunt zelf op een onderbouwde wijze uw eigen financiële plan opstellen en dit zelfstandig uitvoeren tegen de laagst mogelijke kosten. Dit kunt u bijvoorbeeld geheel online doen en zelf de effecten van uw handelen doorrekenen in uw Financieel Dashboard. Mogelijkheid 2 Wellicht vindt u het verstandiger om uw plannen uit te voeren in samenwerking met een financieel specialist. Sommige producten zijn immers complex of vragen voor de afhandeling nog steeds om de kennis en tussenkomst van een specialist. Mogelijkheid 3 Ook kan het zijn dat u juist vanuit het inzicht in de bestaande situatie behoefte heeft gekregen om u te laten adviseren over de wijze waarop u uw doelstellingen en wensen kunt realiseren.in dit geval kunt u For Finance bijvoorbeeld de opdracht geven tot het opstellen van uw Persoonlijke Financiële Plan. Persoonlijk Financieel Plan In een Financieel plan beschrijft For Finance voor u welke wegen kunnen leiden naar het gewenste resultaat. Hierbij houden wij in samenhang rekening met uw inkomen en uitgaven, uw vermogen en uw schulden. Zorgen voor voldoende pensioeninkomen om straks ongestoord verder te kunnen leven zoals u dat wenst, een tweede huis in het buitenland, een studiepot voor de kinderen of de zekerheid dat uw gezin bij onverwachte situaties verder kan? Met een financieel plan heeft u de zekerheid en rust dat u uw doelstelling uiteindelijk ook haalt.

6 Stap 3: Uitvoering Bij de uitvoering van uw plannen is samenwerking met een specialist vaak nog steeds de beste oplossing. Sommige producten zijn immers complex, of vragen een hoge mate van gespecialiseerde kennis op economisch of financieel gebied. For Finance beschikt over een jarenlange ervaring op deze gebieden en laat deze naadloos aansluiten op het financieel advies. Door de strikte scheiding tussen advies en uitvoering garanderen wij absolute onafhankelijkheid en de laagste prijzen in de markt, vergelijkbaar met die van internetsites. Vermogensadvies Vermogensopbouw in box 3 betekent financiële onafhankelijkheid. Als een van de weinige financiële advieskantoren beschikt voor For Finance over de hoogst mogelijke kennis op het gebied van het beleggen n de opbouw van vermogen voor later. Financiële producten For Finance maakt u voor u een onafhankelijke vergelijking en selecteert de best bij uw situatie passende financiële producten. Veel complexe financiële producten vereisen een uitgebreide inventarisatie van de persoonlijke omstandigheden waardoor het afsluiten hiervan gepaard gaat met hoge kosten. Met uw Persoonlijke Dashboard als basis heeft u zelf een groot deel van de benodigde werkzaamheden al gedaan waardoor wij voor u de gewenste producten tegen de laagst mogelijke kosten kunnen afsluiten. Kijk op onze tarievenlijst en vergelijkt u zelf maar met de goedkoopste aanbieders op internet. Wij kunnen bemiddelen bij het afsluiten van de volgende producten: For Finance voert uw persoonlijke beleggingsstategie in nauwe samenspraak met u uit. Vermogensopbouw als onderdeel van uw pensioen, voor aflossing van (een deel van) uw hypotheekschuld of voor een specifieke uitgave in de toekomst. Met een jaarlijks updategesprek om de beleggingsdoelstellingen te toetsen aan de actuele situatie. Hypotheken Lijfrente-rekeningen Bancaire producten Overlijdensrisicoverzekeringen Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen Woonlastenbescherming Uitvaartverzekeringen

7 Stap 4: Onderhoud en Begeleiding Onderhoud op, en begeleiding bij de uitvoering van uw financiële plan is essentieel voor het uiteindelijke resultaat. Door de vele economische en maatschappelijke veranderingen, de belastingwetgeving maar vooral ook uw veranderende eigen persoonlijke omstandigheden is een jaarlijkse revisie van uw Persoonlijke Financiële Plan zeer aan te bevelen. Hiermee wordt voorkomen dat gestelde doelen niet meer kunnen worden gehaald, omdat niet tijdig is gesignaleerd en bijgestuurd. Kleine afwijkingen kunnen op lange termijn immers voor grote verschillen zorgen. Financieel Periodieke Keuring U kunt zelf jaarlijks uw Financiële dossier op de belangrijkste punten actualiseren. Voor uw gemak en zekerheid biedt For Finance jaarlijks een voordelige Quick scan van uw financiële situatie. Hiermee weet u zeker dat uw financiële situatie aan blijft sluiten bij uw wensen en doelstellingen. Deze Quick scan bestaat uit: - Check op de invoer van uw persoonlijk Financieel Dossier - Beoordeling van uw woonlasten en hypotheek - Evaluatie en aanbevelingen m.b.t. complete financiële situatie - Evaluatie pensioenontwikkeling - Mogelijkheden belastingbesparing en wetgeving - Woekerpolisservice Bovenstaande zaken worden voor uitgewerkt in een rapport en besproken tijdens een persoonlijk onderhoud met uw Persoonlijke Financieel Adviseur. Indien de situatie daarom vraagt zal For Finance aanvullende adviezen geven die noodzakelijk zijn met de bijbehorende onderbouwing. Dit finale rapport wordt opgeslagen in uw persoonlijke Dashboard van uw Financiële Dossier. Financiele Modules For Finance biedt alle in deze brochure genoemde dienstverlening afzonderlijk aan. Hierdoor bent u in staat om zelf keuzes te maken welke dienstverlening u wel en welke u niet nodig heeft. Voor diegenen die op zoek zijn naar gemak bieden wij ook financieel advies van A tot Z. Wij maakten een selectie van alle benodigde onderdelen voor een volledige persoonlijke financiële planning en het onderhoud hierop en nemen hierbij alle werkzaamheden volledig van u over. Om deze dienstverlening extra aantekkelijk te maken bieden wij u een korting van 10% op de totale waarde van de geleverde diensten bij betaling ineens of een mogelijkheid om de kosten te voldoen door middel van een maandelijkse betaling. Meer weten over deze unieke vorm van financiële dienstverlening? Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden en voorwaarden van de select-module en de comfort- module.

8 Tarieven 2014 Alle hieronderstaande tarieven zijn consumentenprjzen inclusief 21% BTW. Advies Persoonlijk Financieel Dossier Particulier Ondernemer Persoonlijk Financieel Dashboard 60,-- 60,-- Inrichting Dasboard en toelichting door FF 250,- 450,-- Financieel Advies Hypotheek Advies 650,-- 650,-- Vermogensadvies 450,-- 450,-- Persoonlijk Financieel Plan 775, ,-- Onderhoud en begeleiding Financieel Periodieke Keuring 295,- 395,- Modules Met onze modules neemt u een totaalpakket aan financiële dienstverlening af. Bovendien heeft u hiermee de mogelijkheid om de kosten voor financieel advies te spreiden door middel van een maandelijkse betaling. For Finance biedt twee modules aan welke voorzien in de opbouw van uw financieel inzicht tot het doorlopend onderhoud hierop. Select Module De Select Module omvat de volgende dienstverlening: Comfort Module De Comfort Module omvat de volgende dienstverlening: Financieel Dashboard (2 jaar) Invoer en toelichting door FF Persoonlijk Financieel Plan Financieel Periodieke Keuring Financieel Dashboard (1 jaar) Financieel Periodieke Keuring Betaling in 24 maandelijkse termijnen Particulier 60,-- per maand Ondernemer 85,-- per maand Betaling in 12 maandelijkse termijnen Particulier 27,50 per maand Ondernemer 37,50 per maand De Select Module particulier vertegenwoordigd een waarde van 1.440,00 Euro, Ondernemer 2.040,00 Euro. Bij betaling ineens verlenen wij een korting van 10% op deze prijzen. De Select Module gaat na 24 maanden automatisch over in een Comfort Module. Hiermee voorziet u in doorlopend onderhoud en begeleiding op uw financiële plan.

9 Tarieven 2014 Tarieven alleen in combinatie met Financieel Dashboard. (anders uurtarief volgens opgave). Uitvoering Vermogensadvies Standaard beleggingsoplossing For Finance Actieve Fondsenselectie 0,50%* per jaar 0,75%* per jaar Afhandeling complexe financiële producten (geen BTW van toepassing) 1e hypotheek 2e hypotheek Omzetten hypotheek Ontslag H.A. Lijfrente Uitvaartverzekering Overlijdensrisicoverzekering Woonlastenbeschermer AO verzekering 1.250,-- Euro 900,-- Euro 900,-- Euro 900,-- Euro 375,-- Euro 195,-- Euro 195,-- Euro 195,-- Euro 395,-- Euro Financieel advies op bais van urendeclaratie (inclusief BTW) Uurtarief Financieel Adviseur Uurtarief Administratief Medewerker 145,-- Euro 85,-- Euro

10 Contact Wij hopen dat u na het lezen van deze brochure een helder beeld hebt gekregen van onze dienstverlening en de meerwaarde die goed financieel advies voor u kan hebben. Mocht u toch nog vragen hebben over dit onderwerp, dan beantwoorden wij deze met genoegen. Graag nodigen wij u uit voor een persoonlijk onderhoud waarin wij uw toekomstplannen met u bespreken en de haalbaarheid hiervan voor u in beeld brengen. Wij zien uit naar een langdurige en vruchtbare samenwerking For Finance Zijlweg CL Haarlem Website: info@forfinance.nl Telefoon:

levensverzekeringen schadeverzekeringen spaarrekeningen hypotheken kredieten beleggen in fondsen Onze adresgegevens zijn:

levensverzekeringen schadeverzekeringen spaarrekeningen hypotheken kredieten beleggen in fondsen Onze adresgegevens zijn: van Hagedoorn Assurantiën. Wij willen ons graag aan u voorstellen en u informeren over wie wij zijn en onze werkwijze. In dit document geven wij u een beschrijving van onze diensten en de tarieven. Wie

Nadere informatie

Brochure abonnementen Viisi Finance

Brochure abonnementen Viisi Finance Brochure abonnementen Viisi Finance Brochure abonnementen Viisi Finance Een nieuw huis, een nieuwe uitdaging in uw carrière, trouwen, gezinsuitbreiding, u ontvangt een nalatenschap... Uw wensen en behoeften

Nadere informatie

In dit tarievenoverzicht wordt nader ingegaan op het beloningsmodel dat wij hanteren en de hoogte van onze tarieven.

In dit tarievenoverzicht wordt nader ingegaan op het beloningsmodel dat wij hanteren en de hoogte van onze tarieven. Tarieven Binnen onze adviesgebieden Hypotheek, Pensioen & Inkomen en Vermogen werken wij met vaste tarieven voor onze dienstverlening. Wij informeren u graag over dit beloningsmodel alsmede onze tarieven.

Nadere informatie

Brochure abonnementen Viisi Finance

Brochure abonnementen Viisi Finance Brochure en Viisi Finance Brochure en Viisi Finance Een nieuw huis, een nieuwe uitdaging in uw carrière, trouwen, gezinsuitbreiding, u ontvangt een nalatenschap... Uw wensen en behoeften kunnen voortdurend

Nadere informatie

Dienstenwijzer G kwadraat Financieel Advies

Dienstenwijzer G kwadraat Financieel Advies Dienstenwijzer G kwadraat Financieel Advies In dit document staat wat wij voor u kunnen doen. En hoeveel dat kost. Andere financiële dienstverleners hebben ook zo n document. Zo kunt u onze diensten en

Nadere informatie

Advieswijzer van Chris de Vries Financieel Advies. (Versie 1.4 d.d. 30-09-2013)

Advieswijzer van Chris de Vries Financieel Advies. (Versie 1.4 d.d. 30-09-2013) Advieswijzer van Chris de Vries Financieel Advies. (Versie 1.4 d.d. 30-09-2013) Wij willen ons graag aan u voorstellen en u informeren over wie wij zijn en hoe onze werkwijze is. In dit document geven

Nadere informatie

Let op! In dit document beschrijven we wat we normaal gesproken doen en wat de gemiddelde prijs is van deze diensten. Deze

Let op! In dit document beschrijven we wat we normaal gesproken doen en wat de gemiddelde prijs is van deze diensten. Deze Dienstverleningsdocument Hypotheekvraag In dit document staat wat wij voor u kunnen doen. En hoeveel dat kost. Andere financiële dienstverleners hebben ook zo n document. Zo kunt u ons vergelijken met

Nadere informatie

Bijlage: inhoud service abonnementen (februari 2016)

Bijlage: inhoud service abonnementen (februari 2016) Bijlage: inhoud service abonnementen () Dienstverlening Brons Zilver Goud Kosten per maandincasso 7,50 22,50 27,50 Je-Eerste-Huis pakket Continue begeleiding op financieel gebied bij de zoektocht naar

Nadere informatie

ThomaLife. Financieel inzicht, bepaal uw eigen koers! uw schakel naar zekerheid!

ThomaLife. Financieel inzicht, bepaal uw eigen koers! uw schakel naar zekerheid! ThomaLife Financieel inzicht, bepaal uw eigen koers! uw schakel naar zekerheid! ThomaLife Al onze cliënten hebben financiële doelstellingen voor nu en voor later. U bent er misschien niet iedere dag mee

Nadere informatie

Menukaart ondernemer

Menukaart ondernemer Menukaart ondernemer Introductie U heeft aangegeven interesse te hebben in één van de oplossingen die Life Benefits u kan bieden op het gebied van uw (persoonlijke) financiële planning. Wij bieden u graag

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument (DVD)

Dienstverleningsdocument (DVD) Dienstverleningsdocument (DVD) Postbus 179 AFM 12020125 9470 AD Zuidlaren KvK 01165328 Bank 47.69.93.024 T 050 85 38 417 F 050 23 04 045 www.shassurantie.nl info@shassurantie.nl Geachte relatie, Dit document

Nadere informatie

Financiële planning. Is er voldoende inkomen beschikbaar voor de nabestaanden indien u komt te overlijden? De kosten gaan ook dan gewoon door.

Financiële planning. Is er voldoende inkomen beschikbaar voor de nabestaanden indien u komt te overlijden? De kosten gaan ook dan gewoon door. Financiële Planning Financiële planning Goede oudedagsvoorziening. Is uw pensioen en AOW wel toereikend? Inkomensvoorziening bij arbeidsongeschiktheid Kunt u uw vaste lasten, kosten van studerende kinderen

Nadere informatie

TOELICHTING SPECIFIEKE DIENSTEN ZOALS GENOEMD IN HET ABONNEMENT

TOELICHTING SPECIFIEKE DIENSTEN ZOALS GENOEMD IN HET ABONNEMENT TOELICHTING SPECIFIEKE DIENSTEN ZOALS GENOEMD IN HET ABONNEMENT NAZORG HYPOTHECAIR KREDIET EN VERMOGENSOPBOUW BEHEER VERMOGENSOPBOUWPRODUCTEN Archivering van de documenten inzake vermogensopbouwproducten

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument ten behoeve van bemiddeling op basis van fee en serviceabonnement

Dienstverleningsdocument ten behoeve van bemiddeling op basis van fee en serviceabonnement Dienstverleningsdocument: Frank Verzekeringen en Hypotheken b.v. Achterweg 42 1822 AM Alkmaar www.fdg-online.nl frank@fdg-online.nl tel. 072-5623209 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

DIENSTENWIJZER / DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTENWIJZER / DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTENWIJZER / DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Deze dienstenwijzer wordt u aangeboden door: MeerHuis financiële dienstverlening Robberstraat 1 4201 AK GORINCHEM Voordat u besluit om van onze dienstverlening

Nadere informatie

Brochure service dienstverlening

Brochure service dienstverlening Brochure service dienstverlening Haaker & Daas Haaker & Daas Verzekeringen en Hypotheken Hypotheek service Inleiding Ons kantoor is gespecialiseerd in het adviseren en bemiddelen in financiële diensten

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Met dit document willen wij ons aan u voorstellen en u informeren over de manier waarop wij onze dienstverlening, werkwijze en beloning hebben ingericht. Als u besluit om van onze

Nadere informatie

Tarieven: Hypotheken: 2.450,-

Tarieven: Hypotheken: 2.450,- Tarieven: Hypotheken: 2.450,- Het tarief is onderverdeeld in 4 onderdelen: - Persoonlijk Financieel Overzicht / Inventarisatie en haalbaarheidsonderzoek 275,- - Persoonlijk Financieel (hypotheek) Advies

Nadere informatie

OVEREENKOMST OPDRACHTBEVESTIGING TOT DIENSVERLENING. Emiel Schuurman Financieel Adviseur

OVEREENKOMST OPDRACHTBEVESTIGING TOT DIENSVERLENING. Emiel Schuurman Financieel Adviseur OVEREENKOMST OPDRACHTBEVESTIGING TOT DIENSVERLENING Emiel Schuurman Financieel Adviseur Opdrachtbevestiging tot dienstverlening Hypotheek aanvraag, Risico s afdekken en Vermogen opbouwen. Financieel Beheer

Nadere informatie

over vermogen, levens- en inkomensverzekeringen Een aandeel in elkaar

over vermogen, levens- en inkomensverzekeringen Een aandeel in elkaar Uw advies bij de Rabobank over vermogen, levens- en inkomensverzekeringen Een aandeel in elkaar Uw advies U wilt een advies van de Rabobank? Bijvoorbeeld over uw inkomen voor later, zorg voor nabestaanden

Nadere informatie

Lees deze brochure zorgvuldig door. Uw advies bij de Rabobank. Advies over vermogen, levensen inkomensverzekeringen. Een aandeel in elkaar

Lees deze brochure zorgvuldig door. Uw advies bij de Rabobank. Advies over vermogen, levensen inkomensverzekeringen. Een aandeel in elkaar Lees deze brochure zorgvuldig door Uw advies bij de Rabobank Advies over vermogen, levensen inkomensverzekeringen Een aandeel in elkaar Leeswijzer In deze brochure leest u welke vormen van advies de Rabobank

Nadere informatie

Een advies kan niet los gezien worden van uw gehele financiële situatie. UW FINANCIEEL PLAN

Een advies kan niet los gezien worden van uw gehele financiële situatie. UW FINANCIEEL PLAN Een advies kan niet los gezien worden van uw gehele financiële situatie. (Pre) Pensioen Sparen en beleggen Zorg, inkomen en ontslag Echtscheiding UW FINANCIEEL PLAN Hypotheek en leningen Huwelijkse voorwaarden

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument Inleiding Vaes Finance is een onafhankelijke bemiddelaar op het gebied van hypotheken, verzekeringen en pensioenen. Wij dienen uitsluitend en alleen de belangen van onze klanten

Nadere informatie

Blijvende aandacht voor uw hypotheek door een Erkend Hypothecair Planner biedt u veel voordeel

Blijvende aandacht voor uw hypotheek door een Erkend Hypothecair Planner biedt u veel voordeel Blijvende aandacht voor uw hypotheek door een Erkend Hypothecair Planner biedt u veel voordeel 1 Bij de koop van een woning krijgt de koopprijs veel aandacht. Natuurlijk is de prijs belangrijk. Maar de

Nadere informatie

In deze dienstenwijzer leggen wij uit wie wij zijn en wat u van ons kan en mag verwachten.

In deze dienstenwijzer leggen wij uit wie wij zijn en wat u van ons kan en mag verwachten. In deze dienstenwijzer leggen wij uit wie wij zijn en wat u van ons kan en mag verwachten. Wie zijn wij? Wij behartigen uw belangen op het gebied van financiële diensten. Wij zijn een onafhankelijke tussenpersoon

Nadere informatie

DIENSTENWIJZER ENDASS VERZEKERINGEN

DIENSTENWIJZER ENDASS VERZEKERINGEN DIENSTENWIJZER ENDASS VERZEKERINGEN Introductie U overweegt een beroep te doen op de dienstverlening van ons kantoor. In deze brief leggen wij u graag uit hoe wij werken en hoe wij beloond worden. Gegevens

Nadere informatie

Dienstenwijzer G kwadraat Financieel Advies

Dienstenwijzer G kwadraat Financieel Advies Dienstenwijzer G kwadraat Financieel Advies In dit document staat wat wij voor u kunnen doen. En hoeveel dat kost. Andere financiële dienstverleners hebben ook zo n document. Zo kunt u onze diensten en

Nadere informatie

Wij zijn Kompas Advisering uit Lisserbroek. Wij stellen ons met deze dienstenwijzer graag voor aan u.

Wij zijn Kompas Advisering uit Lisserbroek. Wij stellen ons met deze dienstenwijzer graag voor aan u. Dienstenwijzer Dit document Deze dienstenwijzer geeft u inzicht in wie wij zijn, wat wij doen en wat u van ons kunt verwachten. Het geeft daarnaast informatie over de manier waarop wij worden beloond en

Nadere informatie

Complexe producten en hypotheken Dienstverlening Hypotheek. Pensioen & Inkomen. Vermogen. Variabele tarieven Opdrachtbevestiging Tarievenoverzicht

Complexe producten en hypotheken Dienstverlening Hypotheek. Pensioen & Inkomen. Vermogen. Variabele tarieven Opdrachtbevestiging Tarievenoverzicht Binnen onze adviesgebieden, Pensioen & Inkomen en Vermogen werken wij met variabele tarieven voor onze dienstverlening. Wij informeren u graag over dit beloningsmodel alsmede onze tarieven. Op alle diensten

Nadere informatie

Dit document ontvangt u als bijlage bij de door u aangevraagde offerte van Apple Tree.

Dit document ontvangt u als bijlage bij de door u aangevraagde offerte van Apple Tree. Dit document ontvangt u als bijlage bij de door u aangevraagde offerte van Apple Tree. De inhoud van dit document bestaat uit twee delen, te weten: Advieswijzer. In dit document leest u meer over Apple

Nadere informatie

Contactgegevens. Boekweit Financiële Diensten Riekevoort 16 5121 SC Rijen Tel: 0161-851390 Gsm: 06-13348338 www.boekweitfd.nl.nl info@boekweitfd.

Contactgegevens. Boekweit Financiële Diensten Riekevoort 16 5121 SC Rijen Tel: 0161-851390 Gsm: 06-13348338 www.boekweitfd.nl.nl info@boekweitfd. Kantoorpresentatie Contactgegevens Boekweit Financiële Diensten Riekevoort 16 5121 SC Rijen Tel: 0161-851390 Gsm: 06-13348338 www.boekweitfd.nl.nl info@boekweitfd.nl Volg Boekweit FD via: Even voorstellen

Nadere informatie

Tarievenlijst dienstverlening

Tarievenlijst dienstverlening Tarievenlijst dienstverlening Introductie U overweegt een beroep te doen op de dienstverlening van ons kantoor. In dit document leggen wij u graag uit hoe wij werken en hoe wij beloond worden. Kerngegevens

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Met dit document willen wij ons aan u voorstellen en u informeren over de manier waarop wij onze dienstverlening, werkwijze en beloning hebben ingericht. Als u besluit om van onze

Nadere informatie

ONZE DIENSTVERLENING. Salland Hypotheek- & Financieel Advies

ONZE DIENSTVERLENING. Salland Hypotheek- & Financieel Advies ONZE DIENSTVERLENING Inleiding Wij willen ons graag aan u voorstellen en u informeren over wie wij zijn en hoe onze werkwijze is. In dit document geven wij u een beschrijving van onze diensten, de wijze

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Wft nummer 12008346 Pagina 1 van 8 Geachte cliënt, U oriënteert zich op de mogelijkheden van een hypothecaire geldlening en/of diverse verzekeringen. Ons kantoor kan u hierbij

Nadere informatie

Van Munnen & De Haan DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

Van Munnen & De Haan DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Van Munnen & De Haan DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Statutaire naam Van Munnen & De Haan Handelsnamen kantoor Van Munnen & De Haan PassendHypotheekadvies.nl PassendPensioenadvies.nl Van Munnen & De Haan Consultancy

Nadere informatie

WAAR HET BIJ EEN HYPOTHEEKADVIES ÉCHT OM GAAT: Passen de maandlasten in uw financiële huishouding?

WAAR HET BIJ EEN HYPOTHEEKADVIES ÉCHT OM GAAT: Passen de maandlasten in uw financiële huishouding? WAAR HET BIJ EEN HYPOTHEEKADVIES ÉCHT OM GAAT: Passen de maandlasten in uw financiële huishouding? 1 U overweegt een woning te kopen. U gaat dan waarschijnlijk voor de financiering hiervan een hypothecair

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Beëindiging van de relatie... 9 Algemene info... 10. liberforte.nl Dienstenwijzer 2015 Pagina 2 van 10

Inhoudsopgave. Beëindiging van de relatie... 9 Algemene info... 10. liberforte.nl Dienstenwijzer 2015 Pagina 2 van 10 Dienstenwijzer 2015 Inhoudsopgave Inleiding...................... 3 Wie zijn wij?...................... 4 Deskundigheid & Kwaliteit...................... 4 Contactgegevens...................... 4 Onze

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT PARTICULIERE RELATIES

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT PARTICULIERE RELATIES DIENSTVERLENINGSDOCUMENT PARTICULIERE RELATIES Statutaire naam : Muller Dame Assurantiën B.V. Handelsnaam kantoor : Muller Dame Assurantiën B.V. Kantooradres : Kijckerweg 105 Postcode en vestigingsplaats

Nadere informatie

Leerdam, april 2013. Beste relatie, Dit dienstverleningsdocument wordt u aangeboden door Simioli Assurantiën te Leerdam.

Leerdam, april 2013. Beste relatie, Dit dienstverleningsdocument wordt u aangeboden door Simioli Assurantiën te Leerdam. Leerdam, april 2013 Beste relatie, Dit dienstverleningsdocument wordt u aangeboden door Simioli Assurantiën te Leerdam. Ons kantoor hecht veel waarde aan een goede voorlichting op het gebied van financiële

Nadere informatie

dienst verlenings document

dienst verlenings document dienst verlenings document S a n Gi o r g i l a a n 5 5644 DS Ei n d h o v e n Te l e f o o n 040-2155420 Fa x 040-2155429 w w w. v a n a v e z a a t h. c o m E-m a i l i n f o @ v a n a v e z a a t h.

Nadere informatie

Inkomensadvies. WIA Wet Werk en Inkomen naar Arbeidsvermogen

Inkomensadvies. WIA Wet Werk en Inkomen naar Arbeidsvermogen Inkomensadvies WIA Wet Werk en Inkomen naar Arbeidsvermogen Inkomen bij pensionering, arbeidsongeschiktheid en overlijden Wat gebeurt er met mijn (gezins)inkomen als ik met pensioen ga, arbeidsongeschikt

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument Total Transparency Financial Services (TTFS) ten behoeve van de particuliere klant

Dienstverleningsdocument Total Transparency Financial Services (TTFS) ten behoeve van de particuliere klant Wij willen ons graag aan u voorstellen en u informeren over wie wij zijn en hoe onze werkwijze is. In dit document geven wij u een beschrijving van onze diensten en hoe wij beloond worden en de hoogte

Nadere informatie

VERANDERINGEN IN BETALING VOOR FINANCIEEL ADVIES een klacht Hoe moet je een klacht indienen over je

VERANDERINGEN IN BETALING VOOR FINANCIEEL ADVIES een klacht Hoe moet je een klacht indienen over je VERANDERINGEN IN BETALING VOOR FINANCIEEL ADVIES een klacht Hoe moet je een klacht indienen over je Met ingang van 2013 worden er door de AFM (Autoriteit Financiële Markten) veranderingen doorgevoerd in

Nadere informatie

Dienstverlening Document Helmhorst Financiële Coaching. Duidelijkheid en transparantie over dienstverlening

Dienstverlening Document Helmhorst Financiële Coaching. Duidelijkheid en transparantie over dienstverlening Dienstverlening Document Helmhorst Financiële Coaching Duidelijkheid en transparantie over dienstverlening Inleiding U oriënteert zich op de mogelijkheden van een hypothecaire geldlening, levenverzekering

Nadere informatie

DIENSTENWIJZER versie 2015.11

DIENSTENWIJZER versie 2015.11 DIENSTENWIJZER versie 2015.11 Dit document wordt u aangeboden door Van Ekeren financieel advies BV. Wij willen ons graag aan u voorstellen en u informeren over onze werkwijze. Als u besluit van onze dienstverlening

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTVERLENINGSDCUMENT HET AGI HUYS BV - VERSIE KTBER 2013 - Inleiding ns kantoor hecht aan een goede voorlichting op het gebied van financiële dienstverlening. nze dienstverlening kan bestaan uit enkel

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument Introductie U overweegt een beroep te doen op de dienstverlening van ons kantoor. In dit document leggen wij u graag uit hoe wij werken en hoe wij beloond worden. Kerngegevens

Nadere informatie

Telefoon Website

Telefoon Website Bedrijfsprofiel Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële dienstverlening. Graag willen wij u laten zien hoe onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke situatie

Nadere informatie

Dienstenwijzer Visie Verzekeringen

Dienstenwijzer Visie Verzekeringen Dienstenwijzer Visie Verzekeringen Deze dienstenwijzer wordt u aangeboden door Visie Verzekeringen. In deze dienstenwijzer zetten wij uiteen waar Visie Verzekeringen voor staat en welke diensten zij verricht.

Nadere informatie

Inventariseren. Analyseren. Advies. Bemiddeling. Nazorg. Dienstverleningsdocument

Inventariseren. Analyseren. Advies. Bemiddeling. Nazorg. Dienstverleningsdocument Inleiding U oriënteert zich op de mogelijkheden van een (hypothecaire) geldlening, een spaarplan, een levensverzekering of enig ander verzekeringsproduct. Ons kantoor kan u hierbij ondersteunen. Onze dienstverlening

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument Ons kantoor hecht veel waarde aan een goede voorlichting op het gebied van financiële dienstverlening. Conform de Wet op het Financieel Toezicht bieden wij u, voorafgaand aan het

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument voor Financieel Advies 2.0

Dienstverleningsdocument voor Financieel Advies 2.0 voor Financieel Advies 2.0 Wie ik ben en wat ik doe Hubrien is een onafhankelijk en zelfstandig Financieel Advies en Life Planning kantoor, eigendom van Hubrien Meijaard. Mijn belangrijkste doel is om

Nadere informatie

Dit document ontvangt u als bijlage bij de door u aangevraagde offerte van Apple Tree.

Dit document ontvangt u als bijlage bij de door u aangevraagde offerte van Apple Tree. Dit document ontvangt u als bijlage bij de door u aangevraagde offerte van Apple Tree. De inhoud van dit document bestaat uit twee delen, te weten: Advieswijzer. In dit document leest u meer over Apple

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument Hypotheekaanvraag Risico afdekken Vermogen opbouw Pensioenaanvraag Bijlage tarieven Hoofdvestiging Kantoor Zundert Dorpsstraat 3 Het Laar 1 4751 AH Oud Gastel 4881 DS Zundert 0165-512851

Nadere informatie

Dienstenwijzer

Dienstenwijzer Dienstenwijzer Van Bruggen Adviesgroep Amersfoort Bergstraat 28 811 NJ Amersfoort 0 462 51 96 amersfoort@vanbruggen.nl /amersfoort KvK nummer: 1050085 Openingstijden: Maandag: 09:00-18:00 Dinsdag: 09:00-18:00

Nadere informatie

Even voorstellen! Assurantiekantoor Havekes is een Assurantietussenpersoon die sinds 1968 ondernemers,

Even voorstellen! Assurantiekantoor Havekes is een Assurantietussenpersoon die sinds 1968 ondernemers, DIENSTENWIJZER In dit dienstverleningsdocument (DVD) leest u welke diensten en producten wij aanbieden, wat onze werkwijze is en hoe u ons daarvoor betaalt. Verder treft u algemene informatie over ons

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument Over Van As Financieel Advies Begin 2009 werd Van As Financieel Advies opgericht. Een adviesbureau voor financiële planning, vermogensadvies, echtscheidingsbemiddeling en hypotheekadvies.

Nadere informatie

Toelichting specifieke diensten zoals genoemd in het Abonnement Financiële Planning Balans Onafhankelijke Financiële Dienstverlening B.V.

Toelichting specifieke diensten zoals genoemd in het Abonnement Financiële Planning Balans Onafhankelijke Financiële Dienstverlening B.V. Toelichting specifieke diensten zoals genoemd in het Abonnement Financiële Planning Balans Onafhankelijke Financiële Dienstverlening B.V. BEHEER HYPOTHEEKOVEREENKOMST Archivering van documenten Wij archiveren

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT - VERSIE 1.1 28 JUNI 2009. Peter Janssen MFP financieel advies Dienstverleningsdocument versie 1.0 mei 2009 Pagina 1 van 12

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT - VERSIE 1.1 28 JUNI 2009. Peter Janssen MFP financieel advies Dienstverleningsdocument versie 1.0 mei 2009 Pagina 1 van 12 DIENSTVERLENINGSDOCUMENT - VERSIE 1.1 28 JUNI 2009 Peter Janssen MFP financieel advies Dienstverleningsdocument versie 1.0 mei 2009 Pagina 1 van 12 1 2 Adres Postcode en Woonplaats Plaats, datum Betreft

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument Hypotheekadvies Geachte heer/mevrouw, U oriënteert zich over de mogelijkheden van een hypothecaire geldlening. Ons kantoor kan u hierbij ondersteuning verlenen. U heeft een grote

Nadere informatie

OVEREENKOMST OPDRACHTBEVESTIGING TOT DIENSVERLENING. Erkend Hypothecair Planner Emiel Schuurman.

OVEREENKOMST OPDRACHTBEVESTIGING TOT DIENSVERLENING. Erkend Hypothecair Planner Emiel Schuurman. OVEREENKOMST OPDRACHTBEVESTIGING TOT DIENSVERLENING Erkend Hypothecair Planner Emiel Schuurman. Opdrachtbevestiging tot dienstverlening Hypotheek aanvraag, Risico s afdekken en Vermogen opbouwen. Opdrachtgever

Nadere informatie

Naam en adres Onze gegevens luiden: Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen, gevestigd aan de Beatrixlaan 2a,4213 CJ te Dalem.

Naam en adres Onze gegevens luiden: Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen, gevestigd aan de Beatrixlaan 2a,4213 CJ te Dalem. Pagina 1 Informatie over onze dienstverlening Wij maken graag heldere afspraken met u over onze dienstverlening en de bijbehorende kosten. In deze brochure leest u daar meer over. Wij gaan hierbij verder

Nadere informatie

Tarievenlijst dienstverlening

Tarievenlijst dienstverlening Tarievenlijst dienstverlening Introductie U overweegt een beroep te doen op de dienstverlening van ons kantoor. In dit document leggen wij u graag uit hoe wij werken en hoe wij beloond worden. Kerngegevens

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument van toepassing op het complexe product

Dienstverleningsdocument van toepassing op het complexe product Dienstverleningsdocument van toepassing op het complexe product Hypotheken Pensioenen Assurantiën Dienstverleningsdocument van De Boer & Ter Voert V.O.F. De Boer & Ter Voert V.O.F Hugo de Grootlaan 1 1422

Nadere informatie

Zaken voor de DIRECTEUR GROOTAANDEELHOUDER

Zaken voor de DIRECTEUR GROOTAANDEELHOUDER Zaken voor de DIRECTEUR GROOTAANDEELHOUDER Mozartlaan 27a 1217 CM Hilversum + 31 (0)35-6251040 info@vanderlee-partners.nl www.vanderlee-partners.nl Persoonlijke service voor de directeur grootaandeelhouder.

Nadere informatie

DIENSTENWIJZER WIE ZIJN WIJ

DIENSTENWIJZER WIE ZIJN WIJ DIENSTENWIJZER Als u met ons in zee gaat is het goed dat u meer weet over ons kantoor en wat u van ons kunt verwachten. In deze dienstenwijzer geven we u hier duidelijkheid over. U vindt antwoorden op

Nadere informatie

ONDERHOUDSABONNEMENT : Particulier

ONDERHOUDSABONNEMENT : Particulier ONDERHOUDSABONNEMENT : Particulier Schade Levens Hypotheek Belastingaangifte Mijnkluis PERSONAL FINANCE 4 ALL Geachte heer/ mevrouw, U heeft via ons kantoor producten en/of diensten, naar aanleiding van

Nadere informatie

Hieronder volgt onze uitleg over het Serviceabonnement voor particulieren.

Hieronder volgt onze uitleg over het Serviceabonnement voor particulieren. Hieronder volgt onze uitleg over het Serviceabonnement voor particulieren. Introductie U overweegt een of meerdere (particuliere) schadeverzekeringen af te sluiten. Een goed advies is daarbij belangrijk.

Nadere informatie

Kamer van Koophandel In het handelsregister van de Kamer van Koophandel staan wij geregistreerd onder nummer 60717602.

Kamer van Koophandel In het handelsregister van de Kamer van Koophandel staan wij geregistreerd onder nummer 60717602. Dienstenwijzer Oranjeland Ltd Ons kantoor heeft een adviserende en bemiddelende functie op het gebied van hypotheken, pensioenen en assurantiën voor zowel de particuliere als zakelijke relatie. Daarbij

Nadere informatie

Hartelijk welkom bij IN T VELD & TEEKENS BV

Hartelijk welkom bij IN T VELD & TEEKENS BV DIENSTVERLENINGSDOCUMENT versie 12-2012 Hartelijk welkom bij IN T VELD & TEEKENS BV Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële dienstverlening. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In

Nadere informatie

Van Tol Financial service is een financieel dienstverlener in Barendrecht. Ik adviseer, bemiddel en bied (meestal op verzoek,

Van Tol Financial service is een financieel dienstverlener in Barendrecht. Ik adviseer, bemiddel en bied (meestal op verzoek, Wie zijn wij? Van Tol Financial service is een financieel dienstverlener in Barendrecht. Ik adviseer, bemiddel en bied (meestal op verzoek, maar ook uit eigen beweging) nazorg op het gebied van financiële

Nadere informatie

Dienstenwijzer. Alles over onze financiële dienstverlening

Dienstenwijzer. Alles over onze financiële dienstverlening Dienstenwijzer Alles over onze financiële dienstverlening Wie zijn wij A1 Hypotheken is een onafhankelijk landelijk werkende financiële dienstverlener, gespecialiseerd in hypotheken, verzekeringen, kredieten,

Nadere informatie

Presentatie Utrecht 22 september 2018

Presentatie Utrecht 22 september 2018 Presentatie Utrecht 22 september 2018 Dick Kruijt MFP FFP lid VOFP Agenda Wat doet een financieel planner? Waarom heb ik deze mogelijk nodig? Stappen in het proces Wat krijg ik? Zelf doen versus hulp

Nadere informatie

Dienstenwijzer/Dienstverleningsdocument

Dienstenwijzer/Dienstverleningsdocument Informatie over onze dienstverlening Op grond van de Wet Financieel Toezicht zijn wij verplicht u vooraf aan de totstandkoming van een financiële overeenkomst onderstaande informatie te verstrekken. In

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument voor Financieel Advies 2.0

Dienstverleningsdocument voor Financieel Advies 2.0 voor Financieel Advies 2.0 Wie ik ben en wat ik doe Hubrien is een onafhankelijk en zelfstandig Financieel Advies en Life Planning kantoor, eigendom van Hubrien Meijaard. Mijn belangrijkste doel is om

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument 203 Dienstverleningsdocument Assurantie - & Hypotheekadviesburo Boeren Inleiding U oriënteert zich op de mogelijkheden van een hypothecaire geldlening, schadeverzekering, levensverzekering, kredieten en/of

Nadere informatie

Binnenkort hebt u een afspraak met één van onze adviseurs. Om u goed van dienst te kunnen zijn, hebben wij informatie van u nodig.

Binnenkort hebt u een afspraak met één van onze adviseurs. Om u goed van dienst te kunnen zijn, hebben wij informatie van u nodig. Uw Klantprofiel Binnenkort hebt u een afspraak met één van onze adviseurs. Om u goed van dienst te kunnen zijn, hebben wij informatie van u nodig. Waarom een Klantprofiel? Het Klantprofiel heeft als doel

Nadere informatie

liberforte.nl Dienstverleningsdocument 2012

liberforte.nl Dienstverleningsdocument 2012 liberforte.nl Dienstverleningsdocument 2012 Inhoudsopgave Inleiding...................... 3 Wie zijn wij?...................... 4 Deskundigheid & Kwaliteit...................... 4 Contactgegevens......................

Nadere informatie

UWPLUS DIENSTENWIJZER

UWPLUS DIENSTENWIJZER UWPLUS DIENSTENWIJZER UWPLUS DIENSTENWIJZER OVER ONZE DIENSTVERLENING Op grond van de Wet Financieel Toezicht zijn wij verplicht u voorafgaand aan de totstandkoming van een overeenkomst onderstaande informatie

Nadere informatie

Hypotheek advies protocol Assurantie Groep Horst BV

Hypotheek advies protocol Assurantie Groep Horst BV Hypotheek advies protocol Assurantie Groep Horst BV Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is bij het adviseren en bemiddelen bij hypotheken.

Nadere informatie

HYPOTHEEK ADVIESCENTRUM LE GARAGE

HYPOTHEEK ADVIESCENTRUM LE GARAGE HYPOTHEEK ADVIESCENTRUM LE GARAGE ABONNEMENT NAZORG HYPOTHECAIR KREDIET EN VERMOGENSOPBOUW ALSMEDE ADVIES EN BEMIDDELING AAN WONING GERELATEERDE SCHADEVERZEKERINGEN Op alle diensten die door Hypotheek

Nadere informatie

DE ERKEND HYPOTHECAIR PLANNER INFORMEERT U GRAAG OVER: Het belang van regelmatig onderhoud van uw bestaande hypotheek

DE ERKEND HYPOTHECAIR PLANNER INFORMEERT U GRAAG OVER: Het belang van regelmatig onderhoud van uw bestaande hypotheek D DE ERKEND HYPOTHECAIR PLANNER INFORMEERT U GRAAG OVER: VO O R BE EL Het belang van regelmatig onderhoud van uw bestaande hypotheek 1 Bij de koop van een woning krijgt de koopprijs veel aandacht. Natuurlijk

Nadere informatie

Dit document ontvangt u als bijlage bij de door u aangevraagde offerte van Apple Tree.

Dit document ontvangt u als bijlage bij de door u aangevraagde offerte van Apple Tree. Dit document ontvangt u als bijlage bij de door u aangevraagde offerte van Apple Tree. De inhoud van dit document bestaat uit twee delen, te weten: Advieswijzer. In dit document leest u meer over Apple

Nadere informatie

Voorwaarden hypotheek service abonnement

Voorwaarden hypotheek service abonnement GEUSEBROEK HYPOTHEKEN BY SEVEN FOR LIFE Voorwaarden hypotheek service abonnement Geusebroek Hypotheken by Seven For Life Petra Geusebroek FEBRUARY 1, 2014 Met een service abonnement kunt u van ons een

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Van Maurik Hypotheken (onderdeel van Maurik Financiele Diensten bv) Herenstraat 24 2282 BT RIJSWIJK T 010 4129026 W www.vanmaurik.nl E info@vanmaurik.nl Informatie over onze dienstverlening

Nadere informatie

Onafhankelijk kwaliteitsadvies. Financiële planning, Pensioen / Hypotheek advies & Vermogensbegeleiding

Onafhankelijk kwaliteitsadvies. Financiële planning, Pensioen / Hypotheek advies & Vermogensbegeleiding op het gebied van: Financiële planning, Pensioen / Hypotheek advies & Vermogensbegeleiding Register Masters Financial Planning & Certified Financial Planner Financiële Planning, Pensioen en Vermogensbegeleiding.?

Nadere informatie

Foto kantoor of personeel. Zilverberg DB Ede T

Foto kantoor of personeel. Zilverberg DB Ede T Foto kantoor of personeel Zilverberg 29 6718 DB Ede T 088 88 33 300 info@vilaadvies.nl Onze drijfveer Dienstenwijzer Wie zijn wij? Waarom? Hoe werkt het? Wat doen wij? VILA Advies is een relatief klein

Nadere informatie

Advies over aanvullend pensioen Omdat een persoonlijk en duidelijk pensioenplan vertrouwen geeft

Advies over aanvullend pensioen Omdat een persoonlijk en duidelijk pensioenplan vertrouwen geeft VAN EEN ZORGPROFESSIONAL aanvullend pensioen regelen Advies over aanvullend pensioen Omdat een persoonlijk en duidelijk pensioenplan vertrouwen geeft Advies dat bij u past Momenteel oriënteert u zich op

Nadere informatie

In deze paragraaf treft u de belangrijkste gegevens aan van onze onderneming:

In deze paragraaf treft u de belangrijkste gegevens aan van onze onderneming: Caesar adviseurs DIENSTENWIJZER December 2012 Inleiding Op de activiteiten van onze onderneming is de Wet op het Financieel Toezicht van toepassing. Eén van de eisen die uit deze wet volgt is dat wij u

Nadere informatie

SCHEE-SCHEULLER HYPOTHEKEN & ASSURANTIEN TOELICHTING NAZORG HYPOTHECAIR KREDIET EN VERMOGENSOPBOUW EN SCHADEVERZEKERINGEN

SCHEE-SCHEULLER HYPOTHEKEN & ASSURANTIEN TOELICHTING NAZORG HYPOTHECAIR KREDIET EN VERMOGENSOPBOUW EN SCHADEVERZEKERINGEN SCHEE-SCHEULLER HYPOTHEKEN & ASSURANTIEN TOELICHTING NAZORG HYPOTHECAIR KREDIET EN VERMOGENSOPBOUW EN SCHADEVERZEKERINGEN Toelichting specifieke diensten zoals genoemd in het Abonnement nazorg hypothecair

Nadere informatie

Introductie U heeft op basis van een door ons gegeven advies via ons kantoor een hypothecair krediet en/of uw schadeverzekering(en) afgesloten.

Introductie U heeft op basis van een door ons gegeven advies via ons kantoor een hypothecair krediet en/of uw schadeverzekering(en) afgesloten. Geachte heer/mevrouw., Introductie U heeft op basis van een door ons gegeven advies via ons kantoor een hypothecair krediet en/of uw schadeverzekering(en) afgesloten. Schadeverzekeringen: Wanneer u een

Nadere informatie

Vijf veranderingen per 1 januari 2013

Vijf veranderingen per 1 januari 2013 Advies over financiële producten? December 2012 Vijf veranderingen per 1 januari 2013 U overweegt een financieel product aan te schaffen en daarover advies in te winnen? Dan gaan er bij de advisering van

Nadere informatie

Ons advies. Toelichting op het advies en de vergoedingen

Ons advies. Toelichting op het advies en de vergoedingen Ons advies Toelichting op het advies en de vergoedingen Als u niet bekend bent met het afsluiten van financiële producten of als u een advies wilt dat is afgestemd op de persoonlijke situatie, dan is het

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument/Advieswijzer van: 3 Ster Advies, Drieteenspecht 4, 7827 RG Emmen (versie 1.0)

Dienstverleningsdocument/Advieswijzer van: 3 Ster Advies, Drieteenspecht 4, 7827 RG Emmen (versie 1.0) Dienstverleningsdocument/Advieswijzer van:, Drieteenspecht 4, 7827 RG Emmen (versie 1.0) U bent van plan de zorg voor uw financiële zaken/verzekeringen toe te vertrouwen aan ons kantoor. Een goede beslissing.

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Bedrijfsfilosofie... 3. Liberforte Pensioen... 4. Liberforte Hypotheek... 5. Liberforte Werkgeversdiensten... 6

Inhoudsopgave. Bedrijfsfilosofie... 3. Liberforte Pensioen... 4. Liberforte Hypotheek... 5. Liberforte Werkgeversdiensten... 6 2 Inhoudsopgave Bedrijfsfilosofie...................... 3 Liberforte Pensioen...................... 4 Liberforte Hypotheek...................... 5 Liberforte Werkgeversdiensten..................... 6 3

Nadere informatie

Prima Advies. Lidmaatschappen en Registraties Ons kantoor is bij verschillende organisaties geregistreerd:

Prima Advies. Lidmaatschappen en Registraties Ons kantoor is bij verschillende organisaties geregistreerd: DIENSTENWIJZER Prima Advies Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Graag willen wij u laten zien hoe onze aanpak hierbij is. In deze dienstenwijzer

Nadere informatie

SERVICE ABONNEMENT SCHADEVERZEKERINGEN (SAS)

SERVICE ABONNEMENT SCHADEVERZEKERINGEN (SAS) De voordelen van het SERVICE ABONNEMENT SCHADEVERZEKERINGEN (SAS) úw risico, is onze zorg Uw adviseur van Breedijk & Biesenbeek Financiële dienstverlening gaat verder dan alleen het afsluiten van uw schadeverzekeringen.

Nadere informatie

Inkomensadvies Inkomen

Inkomensadvies Inkomen Verzekeringen Makelaardij Hypotheken Pensioenen Employment Benefits Bankzaken Inkomensadvies Inkomen vrieling assurantien Inkomen bij pensionering, arbeidsongeschiktheid en overlijden Wat gebeurt er met

Nadere informatie

OVEREENKOMST OPDRACHTBEVESTIGING TOT DIENSTVERLENING. Erkend Hypothecair Planner Emiel Schuurman.

OVEREENKOMST OPDRACHTBEVESTIGING TOT DIENSTVERLENING. Erkend Hypothecair Planner Emiel Schuurman. OVEREENKOMST OPDRACHTBEVESTIGING TOT DIENSTVERLENING Erkend Hypothecair Planner Emiel Schuurman. Opdrachtbevestiging tot dienstverlening Hypotheek aanvraag, Risico s afdekken en Vermogen opbouwen. Opdrachtgever

Nadere informatie