Dienstverleningsdocument/Advieswijzer van: 3 Ster Advies, Drieteenspecht 4, 7827 RG Emmen (versie 1.0)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Dienstverleningsdocument/Advieswijzer van: 3 Ster Advies, Drieteenspecht 4, 7827 RG Emmen (versie 1.0)"

Transcriptie

1 Dienstverleningsdocument/Advieswijzer van:, Drieteenspecht 4, 7827 RG Emmen (versie 1.0) U bent van plan de zorg voor uw financiële zaken/verzekeringen toe te vertrouwen aan ons kantoor. Een goede beslissing. U kunt er zeker van zijn dat uw financiële gegevens/belangen bij ons in vertrouwde en deskundige handen zijn. Dit document is een puur informatief document. U bent door dit document op geen enkele manier verplicht om bepaalde diensten van ons kantoor af te nemen. In deze dienstenwijzer treft u een beschrijving aan van onze dienstverlening en werkwijze. Wij geven u namelijk graag een goed overzicht van wat onze dienstverlening precies inhoudt en wat u van ons mag verwachten, maar ook wat wij van u verwachten. Wie zijn wij is een vertrouwde en geheel onafhankelijk dienstverlener die úw huidige financiële situatie inventariseert, analyseert en daarvan in opdracht van de klant financiële planningsrapporten opstelt. adviseert en bemiddelt niet in hypotheken, kredieten, levensverzekeringen en pensioenen. Wij bieden begeleiding en ondersteuning aan particulieren en ondernemers bij het maken van een inventarisatie en analyse van de huidige financiële risico s in relatie tot werk, woning, overlijden, arbeidsongeschiktheid en pensioen. Adresgegevens Bezoekadres: Drieteenspecht 4, 7827 RG Emmen Postadres: Drieteenspecht 4, 7827 RG Emmen Telefoon Internet Als wij niet (direct) bereikbaar zijn, verzoeken wij u om de aanwijzingen op het antwoordapparaat te volgen. Afspraken worden in de regel bij u thuis ingepland. Het blijkt voor cliënten zeer prettig om vertrouwelijke gesprekken over de eigen financiën te voeren in hun eigen omgeving. Wij zijn graag bereid om hieraan invulling te geven. Desgewenst kunnen afspraken, in onderling overleg, uiteraard ook elders worden ingepland.

2 Bij welke instanties wij zijn aangesloten/geregistreerd Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs (SEH) De erkenning van de SEH is een kwaliteitslabel voor hypotheekadviseurs. Onze adviseurs mogen dit label voeren omdat zij aangetoond deskundig en ervaren zijn in het geven van hypotheekadviezen. Ook dienen zij continue middels permanente educatie hun kennis op hypotheekgebied up-to-date te houden. Zie ook de website Nederlandse Vereniging van Erkend Hypothecair Planners (NVHP) De Erkend Hypothecair Planner inventariseert uw persoonlijke situatie uw toekomstplannen en -wensen. Ook maakt hij op basis daarvan een prognose van uw financiële situatie op langere termijn. maakt hiervoor gebruik van professionele planningssoftware. Op basis van uw eigen woning of ander vastgoedbezit zoekt de Hypothecair Planner voor u de juiste balans tussen zekerheden en risico s. Het advies van de Hypothecair Planner gaat verder dan de hypotheek alleen. Zie ook de website Kamer van Koophandel (KvK) In het handelsregister van de Kamer van Koophandel staan wij geregistreerd onder het nummer Onze dienstverlening Wij inventariseren en analyseren op het gebied van uw huidige financiële situatie (daaronder vallen verzekeringen, hypotheken, bankspaarproducten,en andere financiële diensten). Wij begeleiden en ondersteunen bij het maken van een inventarisatie en analyse van de huidige financiële risico s in relatie tot werk, woning, overlijden, arbeidsongeschiktheid en pensioen en adviseren en bemiddelen daarbij niet, dit betekent dat wij samen met u een overzicht maken van de financiële risico s waar u mee te maken heeft en in de toekomst te maken kunt krijgen. Van de inventarisatie en de analyse ontvangt u van ons een uitgebreide rapportage. Dat betekent dat wij u kunnen voorlichten over de financiële producten die naar ons oordeel aansluiten bij uw wensen en persoonlijke omstandigheden. Wij adviseren niet een financieel product en bemiddelen niet bij een financiële aanbieder, omdat wij een échte onafhankelijk begeleiding willen geven, niet gebonden aan welke financiële instelling of product dan ook. Dit houdt in dat wij u niet begeleiden bij het afsluiten van de financiële producten. U kunt met het financieel planningsrapport onder de arm uw eigen bemiddelaar uitzoeken. Onze financiële planningsrapporten zijn opgesteld aan de hand van onder andere uw klantprofiel. Dit is wettelijk verplicht en houdt in dat wij u vragen gaan stellen over uw huidige en toekomstige financiële situatie. Daarnaast brengen wij u uw kennis, ervaring en doelstellingen op financieel gebied in kaart en stellen uw risicobereidheid vast. Op basis van dit profiel geven wij u dan een passend planningsrapport met inzicht in de financiële producten die u op dit moment heeft en die u in de toekomst nodig zou kunnen hebben.

3 Op welke gebieden kunnen en mogen wij u van dienst zijn: Financiële planningsrapporten: Wij stellen aan de hand van een uitgebreide inventarisatie en analyse van de huidige financiële situatie en uw wensen en eisen een financieel planningsrapport op met daarin overzichtelijk uw huidige financiële situatie. Daarnaast worden in de financiële planningsrapporten uw wensen en risico s in relatie tot werk, woning, overlijden, arbeidsongeschiktheid en pensioen voor de toekomst meegenomen. Onze relatie met onze aanbieders Wij hebben géén enkele relatie met een aanbieder. Dat wil zeggen dat wij alleen uw huidige financiële situatie en uw wensen en risico s in relatie tot werk, woning, overlijden, arbeidsongeschiktheid en pensioen voor de toekomst in kaart brengen. Daar wij uitsluitend inventariseren en analyseren aan de hand van de huidige financiële risico s in relatie tot werk, woning, overlijden, arbeidsongeschiktheid en pensioen, met een daarbij behorend financieel planningsrapport tegen een vast uurtarief of een vast tarief per financieel planningsrapport is ook niet afhankelijk van te ontvangen provisies en/of commissies op uw hypotheek. Ook is op geen enkele wijze gebonden of verbonden aan een geldverstrekker of bemiddelaar. Wij adviseren en bemiddelen dus nadrukkelijk niet voor uw hypotheek, kredieten, levensverzekeringen en pensioenen. Garantie dus voor een geheel objectief advies. Onze werkwijze Als basis van onze werkwijze maken wij samen met u een uitgebreide inventarisatie van uw huidige financiële situatie. In een persoonlijk gesprek zullen wij alle relevante informatie noteren. Hierbij verwachten wij van u dat u daaraan uw medewerking verleend en een volledige openheid van zaken geeft omtrent uw financiële situatie zodat wij beschikken over een compleet beeld. Dit is voor ons essentieel om te kunnen komen tot een kwalitatief goed en onderbouwd rapport. Tevens inventariseren wij uw wensen op de verschillende financiële deelgebieden, zodat wij niet alleen een goed beeld krijgen van hetgeen u heeft, maar zeker ook een voldoende inzicht krijgen in hetgeen u wilt en de zaken die u persoonlijk belangrijk vindt.

4 Wat verwachten wij van u Wij verwachten in elk geval dat u juiste gegevens verstrekt. Dit is in uw eigen belang. Daarnaast verwachten wij ook dat u wijzigingen m.b.t. persoonlijke omstandigheden aan ons doorgeeft. Wij verwachten ook van u dat u het ontvangen financieel planningsrapport controleert. Vooral bij telefonisch doorgegeven wijzigingen, maar ook in andere gevallen, kunnen in het communicatietraject fouten of misverstanden sluipen. Zijn de gegevens goed overgenomen? Als er iets niet duidelijk of onjuist is weergegeven, belt u ons dan even. Wij zullen het dan in het financieel planningsrapport zo nodig corrigeren. Indien u wijzigingen telefonisch aan ons doorgeeft verzoeken wij deze ook schriftelijk per post, per fax of aan ons te bevestigen. Tarieven Hoe worden wij beloond? Als kantoor maken wij kosten. Denkt u maar aan salarissen, kosten van huisvesting, opleidingen en vergunningen etc. Deze kosten worden met u verrekend d.m.v. een vaste vergoeding, onze fee. Deze fee, bestaat uit een vast afgesproken uurtarief of een vast afgesproken tarief per financieel planningsrapport. Tijdens de inventarisatie zullen wij u laten kiezen hoe u ons kunt belonen, de door u genomen keuze zullen wij dan ook in een mail aan u bevestigen. Als het rapport door ons is uitgewerkt, uitgereikt en toegelicht ontvangt u van ons de factuur voor de geleverde dienst. Deze factuur dient u binnen 14 dagen aan ons te betalen. U ziet exact wat onze kosten zijn Daar wij uitsluitend inventariseren en analyseren aan de hand van de huidige financiële risico s in relatie tot werk, woning, overlijden, arbeidsongeschiktheid en pensioen, met een daarbij behorend financieel planningsrapport tegen een vast uurtarief of een vast tarief per financieel planningsrapport is ook niet afhankelijk van te ontvangen provisies en/of commissies op uw hypotheek. Ook is op geen enkele wijze gebonden of verbonden aan een geldverstrekker of bemiddelaar. Wij adviseren en bemiddelen dus nadrukkelijk niet voor uw hypotheek, kredieten, levensverzekeringen en pensioenen. Garantie dus voor een geheel objectief financieel inzicht.

5 Vragen? Wij hopen u met deze informatie van dienst te zijn. Heeft u nog vragen? Stel ze ons gerust. Drieteenspecht RG Emmen KvK: BTW: NL B01 ING Bank:

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Geldersch Pakhuys Bedrijfsassurantiën, Pensioenen en Hypotheken www.gelderschpakhuys.nl versie januari 2013 1 Dienstverleningsdocument Geldersch Pakhuys Bedrijfsassurantiën hecht

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële dienstverlening. Graag willen wij u informeren over onze werkwijze. In onze werkwijze staat u als klant centraal. In dit dienstverleningsdocument

Nadere informatie

Zet ons voor u aan het werk

Zet ons voor u aan het werk Dienstenwijzer 2014 Zet ons voor u aan het werk INLEIDING U bent van plan de zorg voor uw hypotheek, verzekeringen of krediet toe te vertrouwen aan ons kantoor. Een goede beslissing. U kunt er zeker van

Nadere informatie

Wij zijn u graag van dienst. Dienstverleningsdocument 2013

Wij zijn u graag van dienst. Dienstverleningsdocument 2013 Wij zijn u graag van dienst Dienstverleningsdocument 2013 Waarom dit dienstverleningsdocument? Ons kantoor hecht veel waarde aan een goede voorlichting op het gebied van financiële dienstverlening. Conform

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument Van der Krabben Pensioenen Hypotheken Verzekeringen BV

Dienstverleningsdocument Van der Krabben Pensioenen Hypotheken Verzekeringen BV Dienstverleningsdocument Van der Krabben Pensioenen Hypotheken Verzekeringen BV Ons kantoor heeft zich gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien hoe onze werkwijze is. In onze

Nadere informatie

vtwfinance.nl info@vtwfinance.nl Dienstverleningsdocument

vtwfinance.nl info@vtwfinance.nl Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument Inleiding Op de activiteiten van onze onderneming is de Wet Financiële Dienstverlening van toepassing. Eén van de eisen die uit deze wet volgt, is dat wij u tijdig informeren over

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument en Dienstenwijzer

Dienstverleningsdocument en Dienstenwijzer Dienstverleningsdocument en Dienstenwijzer Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u informeren over onze werkwijze waarin u als klant centraal staat. Uw persoonlijke situatie

Nadere informatie

Nico Poel Financiële Diensten behartigt uw belangen op het gebied van financiële diensten.

Nico Poel Financiële Diensten behartigt uw belangen op het gebied van financiële diensten. DIENSTENWIJZER Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële dienstverlening. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke situatie

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument Multias Adviesgroep B.V. Postadres: Postbus 310 2100 AH HEEMSTEDE Bezoekadres: Nijverheidsweg 37 2102 LK HEEMSTEDE Telefoon: 023-7502795 Fax: 023-7502792 www.multias.nl info@multias.nl

Nadere informatie

Internet. Dienstverleningsdocument

Internet. Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële dienstverlening. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument. Brantjes Verzekeringen. Brantjes Verzekeringen VERZEKERINGEN

Dienstverleningsdocument. Brantjes Verzekeringen. Brantjes Verzekeringen VERZEKERINGEN Dienstverleningsdocument Elke financieel adviseur is per 1 juli 2009 verplicht om schriftelijk een omschrijving van zijn dienstverlening aan u te overhandigen. Daarom zetten we hier voor u op een rij wie

Nadere informatie

Wat u van ons kunt verwachten

Wat u van ons kunt verwachten Wat u van ons kunt verwachten Deze dienstenwijzer biedt duidelijkheid over de dienstverlening van Koopman Assurantiën B.V. DUIDELIJK OVER RISICO S ZEKER OVER ZAKEN U bent van plan de zorg voor uw financiële

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Van Maurik Hypotheken (onderdeel van Maurik Financiele Diensten bv) Herenstraat 24 2282 BT RIJSWIJK T 010 4129026 W www.vanmaurik.nl E info@vanmaurik.nl Informatie over onze dienstverlening

Nadere informatie

DIENSTENWIJZER / DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTENWIJZER / DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTENWIJZER / DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Deze dienstenwijzer wordt u aangeboden door: MeerHuis financiële dienstverlening Robberstraat 1 4201 AK GORINCHEM Voordat u besluit om van onze dienstverlening

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument Ons kantoor is als onafhankelijk intermediair gespecialiseerd in financiële dienstverlening. Zowel aan particulieren als ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Graag willen

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument Ask4benefits

Dienstverleningsdocument Ask4benefits Dienstverleningsdocument Ask4benefits A. Inleiding De wetgever hecht waarde aan goede voorlichting op het gebied van verzekeringen. Daarom is wettelijk voorgeschreven aan welke punten een assurantiekantoor

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument ! Dienstverleningsdocument Dit document Dit dienstverleningsdocument geeft u inzicht in wie wij zijn, wat wij doen en wat u van ons kunt verwachten. Het geeft daarnaast informatie over de manier waarop

Nadere informatie

Dienstenwijzer. Versie 2013/1

Dienstenwijzer. Versie 2013/1 Versie 2013/1 Dienstenwijzer Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien hoe onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke situatie

Nadere informatie

Dienstenwijzer Dienstverleningsdocument

Dienstenwijzer Dienstverleningsdocument Dienstenwijzer Dienstverleningsdocument Vermeer Hypotheken B.V. Bezoekadres: Postadres: Julianastraat 2 Postbus 885 3161 AK Rhoon 3160 AB Rhoon Telefoon : 010-5018888 Fax : 010-5010877 E-mail : info@vermeerhypotheken.nl

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument Dit document Dit dienstverleningsdocument geeft u inzicht in wie wij zijn, wat wij doen en wat u van ons kunt verwachten. Het geeft daarnaast informatie over de manier waarop wij

Nadere informatie

Kamer van Koophandel In het handelsregister van de Kamer van Koophandel staan wij geregistreerd onder nummer 60717602.

Kamer van Koophandel In het handelsregister van de Kamer van Koophandel staan wij geregistreerd onder nummer 60717602. Dienstenwijzer Oranjeland Ltd Ons kantoor heeft een adviserende en bemiddelende functie op het gebied van hypotheken, pensioenen en assurantiën voor zowel de particuliere als zakelijke relatie. Daarbij

Nadere informatie

Deze Dienstenwijzer wordt u aangeboden door Senders Verzekeringen Hypotheken en Levensloop planning, Molenstraat 40, 5242 HA, Rosmalen.

Deze Dienstenwijzer wordt u aangeboden door Senders Verzekeringen Hypotheken en Levensloop planning, Molenstraat 40, 5242 HA, Rosmalen. DIENSTENWIJZER Deze Dienstenwijzer wordt u aangeboden door Senders Verzekeringen Hypotheken en Levensloop planning, Molenstraat 40, 5242 HA, Rosmalen. Wij willen ons hiermee graag aan u voorstellen en

Nadere informatie

Wat u van ons kunt verwachten

Wat u van ons kunt verwachten Wat u van ons kunt verwachten Deze dienstenwijzer biedt duidelijkheid over de dienstverlening van Koopman Assurantiën B.V. DUIDELIJK OVER RISICO S ZEKER OVER ZAKEN U bent van plan de zorg voor uw financiële

Nadere informatie

Wat u van ons kunt verwachten

Wat u van ons kunt verwachten Wat u van ons kunt verwachten Deze dienstenwijzer biedt duidelijkheid over de dienstverlening van Koopman Assurantiën B.V. DUIDELIJK OVER RISICO S ZEKER OVER ZAKEN U bent van plan de zorg voor uw financiële

Nadere informatie

Zo zijn wij u graag van dienst

Zo zijn wij u graag van dienst Zo zijn wij u graag van dienst Dienstenwijzer januari 2014 Inhoudsopgave Wie zijn wij Onze bereikbaarheid Onze kwaliteit Ongebonden bemiddelaar Financieel plan Wat wij voor u doen Wat u van ons kan verwachten

Nadere informatie

Ons kantoor behartigt uw belangen op het gebied van financiële diensten.

Ons kantoor behartigt uw belangen op het gebied van financiële diensten. Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke situatie en uw persoonlijke wensen

Nadere informatie

In geval van nood zijn wij buiten kantoortijden bereikbaar via telefoonnummer 076-5315531.

In geval van nood zijn wij buiten kantoortijden bereikbaar via telefoonnummer 076-5315531. Dienstenwijzer Adviesgroep Koeman-De Baronie B.V. Assurantiebedrijf De Baronie Pensioendesk De Baronie Huis & Hypotheek De Baronie Zorg en Inkomen De Baronie Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument Het Financiële Huis

Dienstverleningsdocument Het Financiële Huis Dienstverleningsdocument Het Financiële Huis In dit document staat wat wij voor u kunnen doen. En hoeveel dit gemiddeld kost. Andere financiële dienstverleners hebben ook een soortgelijk document. Zo kunt

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT & ADVIESWIJZER (2013.1)

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT & ADVIESWIJZER (2013.1) DIENSTVERLENINGSDOCUMENT & ADVIESWIJZER (2013.1) ALGEMEEN Naam relatie Soort relatie: Dit document: Doel gesprek: Wijze beloning: Ondertekening: [ ] Bestaand, [ ] Nieuw [ ] Vooraf toegezonden [ ] Vooraf

Nadere informatie

Dienstverleningswijzer Van Houwelingen Financiële Diensten

Dienstverleningswijzer Van Houwelingen Financiële Diensten Dienstverleningswijzer Van Houwelingen Financiële Diensten Versie 2014.5 Inhoudsopgave Dienstverleningswijzer Inleiding... 3 Dienstverleningsdocument... 4 Onze Dienstverlening... 4 Hoe worden wij beloond?...

Nadere informatie