stafdienst personeel informatiebundel

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "stafdienst personeel informatiebundel"

Transcriptie

1 stafdienst personeel informatiebundel Aanwerving deskundige preventie en evenementen (B1 B3) in deeltijds (19/38) dienstverband voor onbepaalde duur 1 Toelating- en aanwervingvoorwaarden Je beschikt over ofwel een bachelordiploma, ofwel een diploma van het hoger onderwijs van één cyclus of daarmee gelijkgesteld. Daarnaast moet je beschikken over een rijbewijs B of dat behalen binnen de tien maanden na aanstelling. Je moet voldoen aan de vereiste over de taalkennis, opgelegd door de wetten op het gebruik der talen in bestuurszaken, gecoördineerd op 18 juli Je moet slagen voor de selectieproeven. Je geniet de burgerlijke en politieke rechten. Tenslotte moet je een gedrag vertonen dat in overeenstemming is met de eisen van de functie waarvoor je solliciteert. Dat gedrag wordt getoetst aan de hand van een uittreksel uit het strafregister dat maximaal drie maanden oud en actueel is. Als daarop ongunstige vermeldingen voorkomen, mag daarover een schriftelijke toelichting bezorgd worden. De aanstellende overheid oordeelt dan over de inhoud van het uittreksel uit het strafregister en neemt de toelichting in overweging. Er wordt rekening gehouden met het dienstbelang, de waardigheid van de functie en de aard van de betrekking. 2 Selectieprocedure De selectie wordt conform de rechtspositieregeling uitgevoerd door Poolstok. De leden de gemeenteraad en het college van burgemeester en schepenen, de algemeen directeur en de representatieve vakorganisaties kunnen als waarnemer aanwezig zijn. Ze mogen echter niet aanwezig zijn bij het kiezen van de vragen en de deliberatie. 3 Selectieproeven De eigenlijke selectie bestaat uit 3 delen: een schriftelijke proef die via een thuisopdracht g d wordt: - je ontvangt de opdracht per op vrijdag 4 oktober 2019; - de deadline om hem terug te sturen is zondag 13 oktober een mondelinge proef op woensdag 6 november 2019; een psychotechnische proef op woensdag 13 en/of op donderdag 14 november Voor elke proef moet de kandidaat 50 procent van de punten behalen om toegelaten te worden tot de volgende proef uit de selectieprocedure. De volgorde van de proeven is vooraf vastgesteld. Voor de psychotechnische proef moet de vermelding zeer geschikt of geschikt bekomen worden. De selecties zijn vergelijkend, dat wil zeggen dat de kandidaten in een bindende volgorde volgens het aantal punten binnen de beoordelingsmogelijkheden zeer geschikt en dan geschikt worden opgenomen. Alle communicatie gebeurt via , tenzij je dit specifiek anders doorgeeft.

2 4 Wervingsreserve De maximale geldigheidsduur van de wervingsreserve bedraagt 24 maanden, met inbegrip van eventuele verlenging. 5 Salaris Salarisschaal B1 B3. Brutojaarsalaris bij aanvang: ,69 euro. Maximaal brutojaarsalaris: ,07 euro. Zie punt 11 voor meer informatie over de salarisschaal. Het aanvangssalaris kan verhoogd worden bij toekenning van vorige diensten in de openbare sector. Vorige diensten in de privésector of als zelfstandige kunnen tot maximaal 10 jaar toegekend worden als de relevantie voor de functie bij het gemeentebestuur Oostrozebeke kan aangetoond worden. Andere financiële voordelen: maaltijdcheques: 5,50 euro per gewerkte 7,6 uren; groepsverzekering aanvullend pensioen; woon-werkverkeer met het openbaar vervoer: volledige terugbetaling; fietsvergoeding woon-werkverkeer: 0,24 euro per kilometer; hospitalisatieverzekering. 6 Indienen kandidatuur Je kan jouw kandidatuur enkel indienen via het platform van Poolstok via en dit uiterlijk op 30 september Een geldige kandidatuur bevat een CV, een motivatiebrief, een kopie van het diploma en een uittreksel uit het strafregister. Heb je een arbeidshandicap? Neem gerust contact op met de contactpersoon van het selectiekantoor Vandelanotte, Sarah Vandenbroucke, sarah.vandenbroucke@vdl.be, zodat we kunnen bekijken of het mogelijk is om door enkele aanpassingen de hinderpalen verbonden aan de handicap te verhelpen. 7 Beoordeling kandidaturen Het college van burgemeester en schepenen zal de geldigheid van de ingediende kandidaturen beoordelen in zitting van 2 oktober 2019.

3 8 Bijkomende informatie Beleidsplan missie en visie van het gemeentebestuur Oostrozebeke: Uit het beleidsplan missie en visie: Het gemeentebestuur beoogt een organisatie te zijn met bekwaam personeel en een stimulerende werkomgeving. Het gemeentepersoneel kenmerkt zich door de juiste kwalificaties, betrokkenheid, integriteit, sociale vaardigheid, flexibiliteit en expertise. Een stimulerende werkomgeving veronderstelt een positieve motiverende werksfeer, een goed ingerichte werkplek en hulpmiddelen en uitrusting die tegemoet komen aan de noden en wensen van het personeel. Dit vertaalt zich in vormingsmogelijkheden, een aantrekkelijke verlofregeling (30 dagen verlof en uitbreidbaar tot 35 dagen, (hiervan worden een aantal ingepland als collectief verlof op brugdagen en voor sluiting tussen Kerstmis en Nieuwjaar)) en de mogelijkheid om een warm middagmaal (tegen betaling) te nemen in het woonzorgcentrum Rozenberg (op wandelafstand van het gemeentehuis). Kinderen van onze werknemers kunnen terecht in onze buitenschoolse kinderopvang De Wiemkes, meer info op de webpagina: De functiebeschrijving deskundige preventie en evenementen vind je onder punt 9. De functiebeschrijving en het volledige organogram van het gemeentebestuur in aparte documenten, vind je op volgende webpagina: Heb je nog vragen over de selectieprocedure, jobinhoud, uurregeling, selectieprocedure, loon, dan kan je contact opnemen met jouw contactpersoon op de personeelsdienst, Koen Vanderbeke via of telefonisch op (op werkdagen van 9 u. tot u.).

4 9 Functiebeschrijving Deskundige preventie en evenementen Doel van de functie noodplanningscoördinator; evenementencoördinator; contactpersoon van de gemeenschappelijke interne dienst voor preventie en bescherming op het werk (GIDPBW). Plaats in de organisatie Departement ondersteuning Afdeling stafdienst Dienst secretariaat Directe leidinggevende algemeen directeur Functie Graad Niveau Deskundige preventie en evenementen Deskundige B Resultaatsgebieden noodplanning: opstellen en actualiseren van de algemene en bijzondere nood- en interventieplannen; aansturen van de werkzaamheden van de veiligheidscel en coördineren van het secretariaat ervan; identificeren en analyseren van de risico s op het grondgebied van de gemeente Oostrozebeke; contacten onderhouden met alle betrokkenen op gemeentelijk (o.a. politie en brandweer), provinciaal en federaal niveau; opmaken en verspreiden noodplanningszones; samen met de veiligheidscel: oefeningen organiseren; evalueren van de oefeningen en van de reële noodsituaties; opmaken en bijhouden van de risico-inventaris en analyse; organiseren van de informatie in samenwerking met de deskundige informatie, communicatie en archief; adviseren van de bevoegde overheid; bij effectieve noodsituaties onder de verantwoordelijkheid van de bevoegde overheid en in overeenstemming met zijn instructies: adviseren en ondersteunen van de bevoegde overheid op dit gebied; bijstaan van de bevoegde overheid bij het aansturen van de werkzaamheden van het coördinatiecomité en coördineren van het secretariaat ervan dat onder meer zorgt voor het bijhouden van het logboek cf. de regelgeving; informeren van de bevoegde overheid over de uitvoering en de opvolging van de beslissingen die ze genomen heeft; toezien op de informatiestroom en de uitvoering van de samenwerking met de andere bevoegde overheden. contactpersoon van de gemeenschappelijke interne dienst voor bescherming op het werk: opvolgen inspectieverslagen, keuringsverslagen; zorgen voor de interne communicatie van de GIDPBW; zorgen voor een efficiënte samenwerking met het departement medisch toezicht van de externe dienst preventie en bescherming op het werk; zorgen voor het onthaal van nieuwe medewerkers wat het luik welzijn op het werk

5 betreft; sensibiliseren van de medewerkers met speciale aandacht voor de leidinggevenden. evenementen: enig aanspreekpunt binnen de gemeentelijke organisatie voor de organisator; coördineren gemeentelijke dienstverlening aan de organisator; opvolgen gebruik van het openbaar domein (wegen, groen, ) in het kader van evenementen. Verruimende bepalingen Uitvoeren van en helpen bij taken van de eigen dienst of de andere gemeentelijke of OCMW-diensten op vraag van de algemeen directeur. Deze functiebeschrijving is niet beperkend en kan steeds aangepast worden aan nieuwe evoluties of organisatorische accenten binnen de gemeente of OCMW. Competenties kennis regelgeving in verband met noodplanning; de welzijnswet en de codex over het welzijn op het werk; gemeentelijke reglementen eigen aan de dienst; software eigen aan de functie; kennis van de werking van het bestuur. Competenties andere PERSOON flexibiliteit: zijn werkwijze, aanpak of stijl veranderen om doelen te bereiken. In verschillende situaties of ten aanzien van verschillende personen op een efficiënte wijze zijn gedrag kunnen aanpassen. Niveau 3: blijft soepel én doelgericht functioneren in situaties die bijzonder onderhevig zijn aan veranderingen: blijft rustig en doelmatig handelen in complexe, onzekere en onbekende situaties; schat de impact van de wijziging van één variabele op de andere aspecten snel en correct in; anticipeert en schat de mogelijke hindernissen vooraf in; ontwikkelt meerdere strategieën: bekijkt voorafgaandelijk meerdere wegen om het doel te bereiken en heeft alternatieven voorhanden; voelt goed aan in welke rol hij gewaardeerd wordt en maakt daar authentiek en effectief gebruik van. INTERACTIE overtuigen: instemming verkrijgen voor een mening, visie of aanpak. Niveau 2: overtuigt door inhoud én aanpak: argumenteert authentiek en genuanceerd; brengt zijn argumenten scherp onder woorden; begrijpt welke argumenten en redeneringen anderen aanspreken en gebruikt deze; brengt met zijn ideeën en voorstellen enthousiasme teweeg; toont begrip voor meningen en standpunten van anderen en reageert constructief op negatieve reacties of weerstand. samenwerken: een bijdrage leveren aan een gezamenlijk resultaat in een team of project, ook als dat niet meteen van persoonlijk belang is. Niveau 2: stimuleert de samenwerking binnen de organisatie, werkgroepen of projectgroepen: laat het gemeenschappelijk belang van de organisatie primeren op het persoonlijk belang; komt met ideeën om het gezamenlijke resultaat te verbeteren; betrekt belanghebbenden bij het nemen van beslissingen, stemt consequenties van acties en beslissingen met betrokkenen af; moedigt anderen aan om van gedachten te wisselen, te overleggen en samen opdrachten aan te pakken. onderneemt acties zodat er een positieve verstandhouding en productieve samenwerking binnen de groep ontstaat en blijft.

6 netwerken: ontwikkelen en bestendigen van professionele relaties, allianties en coalities en die aanwenden om informatie, steun en medewerking te verkrijgen. Niveau 2: legt nieuwe contacten die voor zijn taak en opdracht nuttig kunnen zijn: legt contacten en onderhoudt ze; kent de juiste personen om doelen te realiseren en wordt door hen gekend; zoekt samenwerking met interne en externe partners uit wederzijds organisatiebelang; legt contacten met andere afdelingen als zijn opdracht hen aanbelangt (bv. voor- of natraject, impact, ); legt contacten (met andere organisaties) om de slaagkansen van zijn project te vergroten (informatie, expertise, cocreatie, steun). DENKEN oordeelsvorming: meningen uiten en zicht hebben op de consequenties ervan, op basis van een afweging van relevante criteria. Niveau 2: neemt standpunten in en overziet de consequenties daarvan: komt tot een gefundeerd oordeel op basis van een brede en afgewogen analyse; betrekt consequenties en mogelijke neveneffecten van standpunten in zijn overwegingen; neemt standpunten in op basis van onvolledige maar voldoende informatie; neemt bij vragen of problemen een duidelijk standpunt in; motiveert en beargumenteert zijn standpunt. OPLOSSING resultaatgerichtheid: concrete en gerichte acties ondernemen om doelstellingen te behalen of te overstijgen. Niveau 2: formuleert uitdagende (maar haalbare) doelstellingen en zet zich ten volle in om die te bereiken: legt de lat hoog, formuleert uitdagende (maar haalbare) doelstellingen; gaat actief op zoek naar de best mogelijke manier om doelen te bereiken, weegt opties tegen elkaar af; mobiliseert mensen en middelen, ook als hij hiertoe anderen (hiërarchie, collega s) moet overtuigen; evalueert op regelmatige basis zijn resultaten en stuurt het proces bij om de doelstellingen te behalen; geeft niet op, zoekt actief naar alternatieven als hij met hindernissen en tegenslagen te maken krijgt. initiatief: kansen onderkennen en uit eigen beweging acties voorstellen of ondernemen. Niveau 3: neemt initiatieven om op gebeurtenissen en ontwikkelingen te anticiperen (proactief): signaleert kansen en onderneemt hier actie op; introduceert verbeteringen in werkaanpak en procedures; anticipeert middels actie op diverse situaties; zoekt actief naar kansrijke ontwikkelingen voor de organisatie en pakt deze op; zorgt voor een werkklimaat waarbinnen voldoende autonomie bestaat om initiatieven te nemen. BEHEER plannen en organiseren: op effectieve wijze doelen en prioriteiten bepalen en de nodige acties, tijd en middelen aangeven om deze op een efficiënte wijze te kunnen bereiken. Niveau 2: coördineert het eigen werk en dat van anderen: structureert informatie, situaties en problemen en handelt deze efficiënt en effectief af; weet wat er aan tijd, mensen en middelen nodig is om het gewenste resultaat te behalen; maakt een helder plan voor de eigen en andermans werkzaamheden met doelen en activiteiten (concreet, volledig, overzichtelijk); verdeelt werkzaamheden en maakt afspraken met de betrokkenen over de uitvoering; bouwt meetmomenten in om de voortgang van het werk te volgen. zorgvuldigheid: handelen met aandacht voor kwaliteit en gericht op het voorkomen van fouten.

7 Niveau 2: blijft onder verhoogde druk kwaliteitsvol werk afleveren: blijft onder tijdsdruk op details letten; combineert snelheid met nauwkeurigheid, combineert kwantiteit met kwaliteit; kiest de exacte methode of procedure op basis van de gevraagde nauwkeurigheid; gebruikt hulpmiddelen om zijn werk te controleren; maakt gebruik van instrumenten of technieken om fouten te vermijden. Beoordelingscriteria De te gebruiken schalen zijn deze vermeld in de rechtspositieregeling (goed, zeer goed, uitstekend, ongunstig, onvoldoende, geheel onvoldoende). doelstellingen: - de doelstellingen vermeld in de planningsgesprekken en/of functioneringsgesprek(ken) van de evaluatieperiode. resultaatsgebieden: - noodplanning; - contactpersoon van de gemeenschappelijke interne dienst voor bescherming op het werk; - evenementen. competenties kennis: - regelgeving in verband met noodplanning; - de welzijnswet en de codex over het welzijn op het werk; - gemeentelijke reglementen eigen aan de dienst; - software eigen aan de functie; - kennis van de werking van het bestuur. competenties andere: - blijft soepel én doelgericht functioneren in situaties die bijzonder onderhevig zijn aan veranderingen; - overtuigt door inhoud én aanpak; - stimuleert de samenwerking binnen de organisatie, werkgroepen of projectgroepen; - legt nieuwe contacten die voor zijn taak en opdracht nuttig kunnen zijn; - neemt standpunten in en overziet de consequenties daarvan; - formuleert uitdagende (maar haalbare) doelstellingen en zet zich ten volle in om die te bereiken; - neemt initiatieven om op gebeurtenissen en ontwikkelingen te anticiperen (proactief); - coördineert het eigen werk en dat van anderen; - blijft onder verhoogde druk kwaliteitsvol werk afleveren.

8 10 Organogram

9

10 11 Salarisschaal B1 B3 (voltijds) Bovenop het brutojaarsalaris heb je ook recht op een haardtoelage als je gehuwd, samenwonend of alleenstaande met één of meerdere kinderen die recht geven op kinderbijslag bent. Jaarlijks is die toelage 359,95 of 179,98 euro, afhankelijk van de grootte van het salaris. Indien je geen recht hebt op een haardtoelage, ontvang je een standplaatstoelage die jaarlijks 179,98 of 89,99 euro bedraagt, afhankelijk van de grootte van het salaris. Als er geen relevante ervaring toegekend wordt, start je in schaal B1 op trap 0. Na 4 jaar schaalanciënniteit en een gunstig evaluatieresultaat, ga je over naar schaal B2 trap 4. Na 18 jaar gecumuleerde schaalanciënniteit en een gunstig evaluatieresultaat, ga je over naar schaal B3 trap 18.

stafdienst personeel informatiebundel

stafdienst personeel informatiebundel stafdienst personeel informatiebundel Aanwerving bibliothecaris (B1 B3) voltijds, in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur 1 Toelating- en aanwervingvoorwaarden Je beschikt ofwel over een bachelorsdiploma,

Nadere informatie

stafdienst personeel informatiebundel

stafdienst personeel informatiebundel stafdienst personeel informatiebundel Aanwerving halftijds administratief medewerker afdeling vrije tijd in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur 1 Toelating- en aanwervingvoorwaarden Je moet

Nadere informatie

stafdienst personeel informatiebundel

stafdienst personeel informatiebundel stafdienst personeel informatiebundel Aanwerving coördinator patrimonium (B4 B5) voltijds, in dienstverband voor onbepaalde duur 1 Toelating- en aanwervingsvoorwaarden Je beschikt ofwel over een bachelorsdiploma,

Nadere informatie

stafdienst personeel informatiebundel

stafdienst personeel informatiebundel stafdienst personeel informatiebundel Aanwerving voltijds deskundige HR (B1 B3) in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur 1 Toelating- en aanwervingvoorwaarden Je moet beschikken over ofwel een

Nadere informatie

stafdienst personeel informatiebundel

stafdienst personeel informatiebundel stafdienst personeel informatiebundel Aanwerving voltijds boekhouder (B1 B3) in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur 1 Toelating- en aanwervingvoorwaarden Je moet beschikken over ofwel een bachelordiploma,

Nadere informatie

stafdienst personeel informatiebundel

stafdienst personeel informatiebundel stafdienst personeel informatiebundel Aanwerving halftijds deskundige GIS (B1-B3) in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur 1 Toelating- en aanwervingvoorwaarden Je moet beschikken over ofwel

Nadere informatie

stafdienst personeel informatiebundel

stafdienst personeel informatiebundel stafdienst personeel informatiebundel Aanwerving deeltijdse (28,5/38 uur) administratief assistent toezicht D1 -D3 in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur 1 Toelating- en aanwervingvoorwaarden

Nadere informatie

stafdienst personeel informatiebundel

stafdienst personeel informatiebundel stafdienst personeel informatiebundel Aanwerving voltijds dagelijks beheerder (C1-C3) in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur 1 Toelating- en aanwervingvoorwaarden Je moet in het bezit zijn

Nadere informatie

stafdienst personeel informatiebundel

stafdienst personeel informatiebundel stafdienst personeel informatiebundel Aanwerving voltijds administratief medewerker grondgebiedzaken (niveau C) in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur 1 Toelating- en aanwervingvoorwaarden

Nadere informatie

stafdienst personeel informatiebundel

stafdienst personeel informatiebundel stafdienst personeel informatiebundel Aanwerving voltijds boekhouder (B1-B3) in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur 1 Toelating- en aanwervingvoorwaarden Je moet beschikken over ofwel een bachelordiploma,

Nadere informatie

stafdienst personeel informatiebundel

stafdienst personeel informatiebundel stafdienst personeel informatiebundel Aanwerving administratief medewerker: afdeling vrije tijd in contractueel dienstverband voor 2 jaar (19/38) in combinatie met dienst bibliotheek in contract bepaalde

Nadere informatie

Voltijds deskundige (m/v) secretariaat

Voltijds deskundige (m/v) secretariaat De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

stafdienst personeel informatiebundel

stafdienst personeel informatiebundel stafdienst personeel informatiebundel Aanwerving voltijds omgevingsambtenaar (niveau A) in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur 1 Toelating- en aanwervingvoorwaarden Je moet beschikken over

Nadere informatie

stafdienst personeel informatiebundel

stafdienst personeel informatiebundel stafdienst personeel informatiebundel Aanwerving begeleid(st)ers buitenschoolse kinderopvang (C1-C3) in contractueel dienstverband 1 Toelating- en aanwervingvoorwaarden Je moet in het bezit zijn van een

Nadere informatie

stafdienst personeel informatiebundel

stafdienst personeel informatiebundel stafdienst personeel informatiebundel Aanwerving voltijds administratief medewerker personeel (C1 C3) in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur 1 Toelating- en aanwervingvoorwaarden Je moet beschikken

Nadere informatie

THEATERTECHNICUS (m/v)

THEATERTECHNICUS (m/v) GEMEENTE SINT-GILLIS-WAAS THEATERTECHNICUS (m/v) I. Kenmerken van de functie functie: theatertechnicus graad: administratief medewerker niveau: C rang: Cv salarisschaal: C1/C3 tewerkstellingsbreuk: halftijds

Nadere informatie

stafdienst personeel informatiebundel

stafdienst personeel informatiebundel stafdienst personeel informatiebundel Aanwerving twee halftijdse klusjesmannen/ -vrouwen (D1 - D3) in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur 1 Toelating- en aanwervingvoorwaarden Er is geen diplomavereiste,

Nadere informatie

stafdienst personeel informatiebundel

stafdienst personeel informatiebundel stafdienst personeel informatiebundel Aanwerving twee halftijdse klusjesmannen/ -vrouwen (D1 D3) in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur 1 Toelating- en aanwervingvoorwaarden Er is geen diplomavereiste,

Nadere informatie

Coördinator buitenschoolse kinderopvang

Coördinator buitenschoolse kinderopvang Coördinator buitenschoolse kinderopvang Doel van de functie Zorgen voor een kwaliteitsvolle buitenschoolse kinderopvang. Plaats in de organisatie Afdeling Vrije tijd Dienst Buitenschoolse kinderopvang

Nadere informatie

Voltijds deskundige (m/v) Ruimtelijke ordening -

Voltijds deskundige (m/v) Ruimtelijke ordening - De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Administratief medewerker

Administratief medewerker Administratief medewerker Info aan de kandidaten Kenmerken van de functie Salaris functie: administratief medewerker voor diverse diensten graad: administratief medewerker niveau: C rang: Cv salarisschaal:

Nadere informatie

De boekhouder werkt binnen de sector Financiën onder de directe leiding van de financieel beheerder.

De boekhouder werkt binnen de sector Financiën onder de directe leiding van de financieel beheerder. Gemeente Sint-Gillis-Waas zoekt Boekhouder De boekhouder is verantwoordelijk voor alles wat verband houdt met nieuwe boekhouding van gemeente en OCMW en met de beleids- en beheerscyclus (BBC). Hij/zij

Nadere informatie

Voltijds tijdelijk deskundige HR (m/v)

Voltijds tijdelijk deskundige HR (m/v) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Aanwervingsprocedure voor de functie van deskundige personeel (B1- B3) (m/v) ten behoeve van de personeelsdienst voltijds contractueel bepaalde duur

Aanwervingsprocedure voor de functie van deskundige personeel (B1- B3) (m/v) ten behoeve van de personeelsdienst voltijds contractueel bepaalde duur Aanwervingsprocedure voor de functie van deskundige personeel (B1- B3) (m/v) ten behoeve van de personeelsdienst voltijds contractueel bepaalde duur + samenstelling wervingsreserve 1 jaar Het vast bureau

Nadere informatie

2 deeltijds front-office medewerkers (m/v) Ruimte en Wonen

2 deeltijds front-office medewerkers (m/v) Ruimte en Wonen De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

stafdienst personeel informatiebundel

stafdienst personeel informatiebundel stafdienst personeel informatiebundel Aanwerving 2 voltijdse (38/38 uur) technisch assistent D1-D3 in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur 1 Toelating- en aanwervingvoorwaarden Er is geen diplomavereiste,

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Algemeen directeur Decretale graad. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Algemeen directeur Decretale graad. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Algemeen directeur Decretale graad Het gemeentebestuur Ledegem gaat over tot de aanwerving van een (m/v) algemeen directeur decretale graad voltijdse statutaire functie met een wervingsreserve

Nadere informatie

afdeling interne zaken stafdienst dienst personeel informatiebundel

afdeling interne zaken stafdienst dienst personeel informatiebundel afdeling interne zaken stafdienst dienst personeel informatiebundel Aanwerving voltijds diensthoofd patrimonium (B1-B3) in contractueel dienstverband 1 Toelating- en aanwervingvoorwaarden Je moet beschikken

Nadere informatie

stafdienst personeel informatiebundel

stafdienst personeel informatiebundel stafdienst personeel informatiebundel Aanwerving voltijds technisch assistent technische dienst (D1-D3) in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur 1 Toelating- en aanwervingvoorwaarden Er is geen

Nadere informatie

stafdienst personeel informatiebundel

stafdienst personeel informatiebundel stafdienst personeel informatiebundel Aanwerving halftijdse technisch assistent WZC (D1 D3) in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur. 1 Toelating- en aanwervingvoorwaarden Er is geen diplomavereiste,

Nadere informatie

INFOBUNDEL bij de selectieprocedure technisch assistent toezichter

INFOBUNDEL bij de selectieprocedure technisch assistent toezichter INFOBUNDEL bij de selectieprocedure technisch assistent toezichter Deeltijds (19u) contractueel D1-D3 A. Functiebeschrijving en competentieprofiel B. Aanwervingsvoorwaarden C. Examenprogramma D. Arbeids-

Nadere informatie

Voltijds technisch medewerker (m/v)

Voltijds technisch medewerker (m/v) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Projectmedewerker lokaal cultuurbeleid

Projectmedewerker lokaal cultuurbeleid Projectmedewerker lokaal cultuurbeleid Voltijdse contractuele functie (B1 B3) Via aanwerving met aanleg wervingsreserve WAT HOUDT DE JOB IN? Als projectwerker lokaal cultuurbeleid werk je mee aan de doelstellingen

Nadere informatie

Om aangeworven te worden in deze betrekking gelden volgende toelatings- en aanwervingsvoorwaarden:

Om aangeworven te worden in deze betrekking gelden volgende toelatings- en aanwervingsvoorwaarden: Bundel aanwervingsexamen voor het vaststellen van een wervingsreserve voor 2 jaar Administratieve medewerker C1-C3 voltijds/deeltijds onbepaalde/bepaalde duur/vervanging Toelatings- en aanwervingsvoorwaarden

Nadere informatie

Met maximaal 8 jaar meerekenbare anciënniteit uit de privésector of als zelfstandige in schaal C1 op weddetrap 8:

Met maximaal 8 jaar meerekenbare anciënniteit uit de privésector of als zelfstandige in schaal C1 op weddetrap 8: theatertechnicus Info aan de kandidaten Kenmerken van de functie Salaris functie: theatertechnicus graad: administratief medewerker niveau: C rang: Cv salarisschaal: C1/C3 tewerkstellingsbreuk: voltijds

Nadere informatie

Met maximaal 8 jaar meerekenbare anciënniteit uit de privésector of als zelfstandige in schaal B1 op weddetrap 8:

Met maximaal 8 jaar meerekenbare anciënniteit uit de privésector of als zelfstandige in schaal B1 op weddetrap 8: Boekhouder Info aan de kandidaten Kenmerken van de functie Salaris functie: boekhouder graad: deskundige niveau: B rang: Bv salarisschaal: B1/B3 tewerkstellingsbreuk: voltijds (38/38) statuut: contractueel

Nadere informatie

Voltijds administratief medewerker Publieke ruimte en Leefmilieu (vakdomein Openbare werken)

Voltijds administratief medewerker Publieke ruimte en Leefmilieu (vakdomein Openbare werken) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

stafdienst personeel informatiebundel

stafdienst personeel informatiebundel stafdienst personeel informatiebundel Aanwerving 2 deeltijdse (28.5/38) bibliotheekassistenten C1 C3 in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur 1 Toelating- en aanwervingvoorwaarden Je moet beschikken

Nadere informatie

Met maximaal 8 jaar meerekenbare anciënniteit uit de privésector of als zelfstandige in schaal D1 op weddetrap 8:

Met maximaal 8 jaar meerekenbare anciënniteit uit de privésector of als zelfstandige in schaal D1 op weddetrap 8: Assistent wegenis Info aan de kandidaten Kenmerken van de functie Salaris functie: assistent wegenis graad: technisch assistent niveau: D rang: Dv salarisschaal: D1/D3 tewerkstellingsbreuk: voltijds (40/40)

Nadere informatie

afdeling interne zaken stafdienst dienst personeel informatiebundel

afdeling interne zaken stafdienst dienst personeel informatiebundel afdeling interne zaken stafdienst dienst personeel informatiebundel Aanwerving voltijds boekhouder (B4-B5) in statutair dienstverband 1 Toelating- en aanwervingvoorwaarden Je moet beschikken over ofwel

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT DIENSTHOOFD OMGEVING EN ECONOMIE/ OMGEVINGSMABTENAAR. Graad A1a-A3a voltijds statutair

INFORMATIEBERICHT DIENSTHOOFD OMGEVING EN ECONOMIE/ OMGEVINGSMABTENAAR. Graad A1a-A3a voltijds statutair INFORMATIEBERICHT DIENSTHOOFD OMGEVING EN ECONOMIE/ OMGEVINGSMABTENAAR Graad A1a-A3a voltijds statutair Opgemaakt op 23/05/2019 voor gemeente Keerbergen VERTROUWELIJK Inleiding Het gemeentebestuur van

Nadere informatie

Deskundige secretariaat

Deskundige secretariaat Informatiefiche Deskundige secretariaat Juli 2017 Markt 1 2450 Meerhout T 014 24 99 20 F 014 24 99 57 E info@meerhout.be www.meerhout.be Inhoud 1. De algemene toelatingsvoorwaarden en algemene aanwervingsvoorwaarden

Nadere informatie

BEGELEID(STER)ER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG D1-D3

BEGELEID(STER)ER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG D1-D3 BEGELEID(STER)ER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG D1-D3 FUNCTIEBESCHRIJVING Benaming van de functie Functietitel: BEGELEID(STER)ER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG Statuut: DEELTIJDS Salarisschaal: D1-D3 Wijze van

Nadere informatie

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be FUNCTIE: HALFTIJDS CONTRACTUEEL ARBEIDSTRAJECTBEGELEIDER NIVEAU B1-B3 CONTRACT BEPAALDE DUUR VAN

Nadere informatie

communicatiemedewerker

communicatiemedewerker Werken bij Stad Nieuwpoort Word jij onze nieuwe collega? Selectieprocedure via aanwerving van een communicatiemedewerker B1-B3 in contractueel dienstverband (voltijds) inlichtingenbrochure inlichtingenbrochure

Nadere informatie

Afdelingshoofd Maatschappelijke Dienstverlening

Afdelingshoofd Maatschappelijke Dienstverlening Afdelingshoofd Maatschappelijke Dienstverlening Voltijdse statutaire functie (A1 A3) Via aanwerving met aanleg wervingsreserve WAT HOUDT DE JOB IN? Je coördineert en leidt de afdeling maatschappelijke

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Stafmedewerker beleidsafdeling

Functiebeschrijving. Stafmedewerker beleidsafdeling Functiebeschrijving Stafmedewerker beleidsafdeling Functiefamilie beleidsthemabeheerders Voor akkoord Naam leidinggevende Datum + handtekening Naam functiehouder Datum + Handtekening HRM20141021_FB_stafmedewerker

Nadere informatie

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be FUNCTIE: VOLTIJDS CONTRACTUEEL DIENSTHOOFD WELZIJN EN GEZIN NIVEAU A1a-A1b-A2 (38/38) INHOUD: 1.

Nadere informatie

Voltijds hoofd schoonmaak (m/v)

Voltijds hoofd schoonmaak (m/v) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

stafdienst personeel informatiebundel

stafdienst personeel informatiebundel stafdienst personeel informatiebundel Aanwerving voltijds ploegbaas groen (C1-C3) in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur 1 Toelating- en aanwervingvoorwaarden Je moet beschikken over een diploma

Nadere informatie

Arbeider groendienst

Arbeider groendienst Werken bij Stad Nieuwpoort Word jij onze nieuwe collega? Selectieprocedure via aanwerving van een Arbeider groendienst (D1-D3) in contractueel dienstverband (voltijds) inlichtingenbrochure inlichtingenbrochure

Nadere informatie

stafdienst personeel informatiebundel

stafdienst personeel informatiebundel stafdienst personeel informatiebundel Aanwerving twee voltijdse ergotherapeuten (BV1 BV3) in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur 1 Toelating- en aanwervingvoorwaarden Je bent houder van de

Nadere informatie

Gebiedsgerichte werker

Gebiedsgerichte werker Gebiedsgerichte werker (Niveau B1-B3) Doel van de functie: Als gebiedsgericht werker van een gebied in de stad instaan voor de voorbereiding, ondersteuning en uitvoering van diverse projecten binnen dat

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT Coördinator Woonpunt (Graad A1a-A3a)

INFORMATIEBERICHT Coördinator Woonpunt (Graad A1a-A3a) INFORMATIEBERICHT Coördinator Woonpunt (Graad A1a-A3a) Het gemeentebestuur van Ichtegem gaat over tot de aanwerving van een coördinator Woonpunt - graad A1a-A3a - voltijds contractueel, functie van onbepaalde

Nadere informatie

De stad Aarschot is op zoek naar: EEN DESKUNDIGE LOKALE ECONOMIE (m/v) niveau B (B1-B3) - voltijds in contractueel verband voor onbepaalde duur

De stad Aarschot is op zoek naar: EEN DESKUNDIGE LOKALE ECONOMIE (m/v) niveau B (B1-B3) - voltijds in contractueel verband voor onbepaalde duur VACATUREBERICHT De stad Aarschot is op zoek naar: EEN DESKUNDIGE LOKALE ECONOMIE (m/v) niveau B (B1-B3) - voltijds in contractueel verband voor onbepaalde duur (brutomaandsalaris aan huidige index bedraagt

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT Bibliotheekassistent Graad C1 C3

INFORMATIEBERICHT Bibliotheekassistent Graad C1 C3 INFORMATIEBERICHT Bibliotheekassistent Graad C1 C3 Het gemeentebestuur van Ichtegem gaat over tot de aanwerving van een bibliotheekassistent - graad C1-C3 deeltijdse (19/38) contractuele functie van bepaalde

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Coördinator technische dienst Graad B1-B3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Coördinator technische dienst Graad B1-B3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Coördinator technische dienst Graad B1-B3 Het gemeentebestuur Herne gaat over tot de aanwerving van een (m/v) coördinator technische dienst graad B1-B3 voltijdse contractuele functie

Nadere informatie

Informatienota selectieprocedure Deskundige mobiliteit (m/v/x)

Informatienota selectieprocedure Deskundige mobiliteit (m/v/x) Informatienota selectieprocedure Deskundige mobiliteit (m/v/x) Algemeen Waarom deze procedure? Functiecontext Plaats in de organisatie Het gemeentebestuur organiseert een niet-vergelijkende selectieprocedure

Nadere informatie

INFOBUNDEL voor vacature

INFOBUNDEL voor vacature Interne zaken Personeel Heuvelstraat 91 2530 Boechout Telefoon 03 460 06 11 ax 03 460 06 97 info@boechout.be INOBUNDEL voor vacature 2018-10 unctie Niveau en graad fdeling ICT-medewerker (m/v) C1 C3 Contract

Nadere informatie

Selectieprocedure voor de aanleg van een aanwervingsreserve van Hoofd technische dienst (B4-B5) in contractueel dienstverband INLICHTINGENBROCHURE

Selectieprocedure voor de aanleg van een aanwervingsreserve van Hoofd technische dienst (B4-B5) in contractueel dienstverband INLICHTINGENBROCHURE Selectieprocedure voor de aanleg van een aanwervingsreserve van Hoofd technische dienst (B4-B5) in contractueel dienstverband INLICHTINGENBROCHURE Moerbeke-Waas is een karakteristieke, landelijke gemeente

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Financieel directeur. Decretale graad voltijds statutair. Opgemaakt op 08/02/2019 voor gemeente Zwalm VERTROUWELIJK

INFORMATIEBERICHT. Financieel directeur. Decretale graad voltijds statutair. Opgemaakt op 08/02/2019 voor gemeente Zwalm VERTROUWELIJK INFORMATIEBERICHT Financieel directeur Decretale graad voltijds statutair Opgemaakt op 08/02/2019 voor gemeente Zwalm VERTROUWELIJK Inleiding Het gemeentebestuur Zwalm gaat over tot de aanwerving van een

Nadere informatie

Voltijds deskundige Personeel (m/v)

Voltijds deskundige Personeel (m/v) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

INTERIEURVERZORG(ST)ER 19/38 INFORMATIEPAKKET

INTERIEURVERZORG(ST)ER 19/38 INFORMATIEPAKKET OCMW Sint-Laureins werft aan INTERIEURVERZORG(ST)ER 19/38 INFORMATIEPAKKET Hecht je veel belang aan hygiëne en netheid? Heb je een respectvolle en discrete houding? Werk je graag voor mensen en in een

Nadere informatie

Administratief medewerker sociale dienst (ref. 17soc) CONTRACTUEEL. C1-C3 voltijds (38/38)

Administratief medewerker sociale dienst (ref. 17soc) CONTRACTUEEL. C1-C3 voltijds (38/38) Administratief medewerker sociale dienst (ref. 17soc) CONTRACTUEEL C1-C3 voltijds (38/38) VOORWAARDEN & INLICHTINGEN Contact: Bram Vandendriessche personeelsdienst, 051 48 00 65, bram.vandendriessche@zonnebeke.be

Nadere informatie

Selectieprocedure voor de functie van Administratief medewerker C1 C3 (m/v) ten behoeve van dienst onthaal en burgerzaken

Selectieprocedure voor de functie van Administratief medewerker C1 C3 (m/v) ten behoeve van dienst onthaal en burgerzaken Selectieprocedure voor de functie van Administratief medewerker C1 C3 (m/v) ten behoeve van dienst onthaal en burgerzaken 1 voltijdse - tijdelijke contractuele functie (vervanging ziekte) Er werd beslist

Nadere informatie

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be FUNCTIE: 1 halftijdse (19/38) SCHOONMAKER/SCHOONMAAKSTER NIVEAU E1 E3 Contract bepaalde duur INHOUD:

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT ASSISTENT-DIENSTLEIDER BIBLIOTHEEK. Graad B1-B3 voltijds contractueel. Opgemaakt op 01/03/2019 voor stad Zottegem VERTROUWELIJK

INFORMATIEBERICHT ASSISTENT-DIENSTLEIDER BIBLIOTHEEK. Graad B1-B3 voltijds contractueel. Opgemaakt op 01/03/2019 voor stad Zottegem VERTROUWELIJK INFORMATIEBERICHT ASSISTENT-DIENSTLEIDER BIBLIOTHEEK Graad B1-B3 voltijds contractueel Opgemaakt op 01/03/2019 voor stad Zottegem VERTROUWELIJK Inleiding gaat over tot de aanwerving van een (m/v) assistent-dienstleider

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Deskundige personeel en organisatie. Graad B1-B3 voltijds statutair. Opgemaakt op 23/08/2019 voor gemeente Sint-Martens-Latem

INFORMATIEBERICHT. Deskundige personeel en organisatie. Graad B1-B3 voltijds statutair. Opgemaakt op 23/08/2019 voor gemeente Sint-Martens-Latem INFORMATIEBERICHT Deskundige personeel en organisatie Graad B1-B3 voltijds statutair Opgemaakt op 23/08/2019 voor gemeente Sint-Martens-Latem VERTROUWELIJK Inleiding Het gemeentebestuur van Sint-Martens-Latem

Nadere informatie

Voltijds deskundige (m/v) financiën

Voltijds deskundige (m/v) financiën De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT Hoofdanimator Graad C1 C3

INFORMATIEBERICHT Hoofdanimator Graad C1 C3 INFORMATIEBERICHT Hoofdanimator Graad C1 C3 Het stadsbestuur van Zottegem gaat over tot de aanwerving van een (m/v) hoofdanimator graad C1-C3 voltijdse contractuele functie met een wervingsreserve van

Nadere informatie

OCMW Sint-Martens-Latem INFORMATIEBERICHT MAATSCHAPPELIJK WERKER. Graad B1-B3 Voltijds Statutair

OCMW Sint-Martens-Latem INFORMATIEBERICHT MAATSCHAPPELIJK WERKER. Graad B1-B3 Voltijds Statutair OCMW Sint-Martens-Latem INFORMATIEBERICHT MAATSCHAPPELIJK WERKER Graad B1-B3 Voltijds Statutair 14 december 2018 Het OCMW van Sint-Martens-Latem gaat over tot de aanwerving van een (m/v) Maatschappelijk

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Deskundige patrimonium en uitbestede werken Graad B1-B3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Deskundige patrimonium en uitbestede werken Graad B1-B3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Deskundige patrimonium en uitbestede werken Graad B1-B3 Het gemeentebestuur van Herne gaat over tot de aanwerving van een (m/v) deskundige patrimonium en uitbestede werken graad B1-B3

Nadere informatie

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeel@kapellen.be FUNCTIE: VOLTIJDS (38/38) CONTRACTUEEL DESKUNDIGE RUIMTELIJKE ORDENING NIVEAU B1-B3 CONTRACT BEPAALDE DUUR

Nadere informatie

diensthoofd secretarie

diensthoofd secretarie Werken bij Stad Nieuwpoort Word jij onze nieuwe collega? Selectieprocedure via aanwerving van een diensthoofd secretarie B1-B3 in contractueel dienstverband (voltijds) inlichtingenbrochure inlichtingenbrochure

Nadere informatie

Als beleidsmedewerker Europees en internationaal materialenbeleid, sta je in voor de volgende taken:

Als beleidsmedewerker Europees en internationaal materialenbeleid, sta je in voor de volgende taken: Vacature bij de OVAM: beleidsmedewerker Europees en internationaal materialenbeleid, afdeling Afval- en materialenbeheer, dienst Beleidsinnovatie, adjunct van de directeur (m/v) 1 Omschrijving De OVAM

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Algemeen directeur Decretale graad - Voltijds - Statutair VERTROUWELIJK

INFORMATIEBERICHT. Algemeen directeur Decretale graad - Voltijds - Statutair VERTROUWELIJK INFORMATIEBERICHT Algemeen directeur Decretale graad - Voltijds - Statutair VERTROUWELIJK Inleiding Het gemeentebestuur van Lubbeek gaat over tot de aanwerving van een algemeen directeur decretale graad

Nadere informatie

Informatiebundel aanwervingsexamen. Poetshulp poetsdienst aan huis

Informatiebundel aanwervingsexamen. Poetshulp poetsdienst aan huis OCMW LAARNE Colmanstraat 51-9270 Laarne Informatiebundel aanwervingsexamen Poetshulp poetsdienst aan huis Inhoud 1. Functieomschrijving 2. Toelatingsvoorwaarden 3. Aanwervingsvoorwaarden 4. Examenprogramma

Nadere informatie

Vacature juridisch adviseur (Consulent, A1a-A3a)

Vacature juridisch adviseur (Consulent, A1a-A3a) Vacature juridisch adviseur (Consulent, A1a-A3a) Brandweer Zone Antwerpen streeft naar een degelijke bescherming voor haar burgers, bedrijven en andere maatschappelijke partners. Om een goede dienstverlening

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Omgevingsambtenaar Graad B1-B3

INFORMATIEBERICHT. Omgevingsambtenaar Graad B1-B3 INFORMATIEBERICHT Omgevingsambtenaar Graad B1-B3 Stad Zottegem gaat over tot de aanwerving van een (m/v) omgevingsambtenaar graad B1-B3 voltijdse contractuele functie met een wervingsreserve van 3 jaar,

Nadere informatie

Functiebeschrijving Administratief medewerker dienst Burgerzaken Voltijds

Functiebeschrijving Administratief medewerker dienst Burgerzaken Voltijds Functiebeschrijving Administratief medewerker dienst Burgerzaken Voltijds 1. FUNCTIE Concrete functie: administratief medewerker dienst Burgerzaken Niveau: C1 - C3 Brutomaandwedde volgens barema (min.

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Maatschappelijk werk(st)er Graad B1-B3

INFORMATIEBERICHT. Maatschappelijk werk(st)er Graad B1-B3 INFORMATIEBERICHT Maatschappelijk werk(st)er Graad B1-B3 Het OCMW van Bever gaat over tot de aanwerving van een (m/v) maatschappelijk werk(st)er graad B1-B3 voltijdse contractuele functie met een wervingsreserve

Nadere informatie

Informatienota selectieprocedure Publiekswerker cultuur (m/v/x)

Informatienota selectieprocedure Publiekswerker cultuur (m/v/x) Informatienota selectieprocedure Publiekswerker cultuur (m/v/x) Algemeen Waarom deze procedure? Functiecontext Plaats in de organisatie Het gemeentebestuur organiseert een niet-vergelijkende selectieprocedure

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Directeur woonzorgcentrum Graad A1/A2/A3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Directeur woonzorgcentrum Graad A1/A2/A3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Directeur woonzorgcentrum Graad A1/A2/A3 Zorg Stekene gaat over tot de aanwerving van een (m/v) directeur woonzorgcentrum graad A1/A2/A3 voltijdse contractuele functie met een wervingsreserve

Nadere informatie

Informatiebundel aanwervingsexamen. Administratief medewerker

Informatiebundel aanwervingsexamen. Administratief medewerker OCMW LAARNE Colmanstraat 51-9270 Laarne Informatiebundel aanwervingsexamen Administratief medewerker Inhoud 1. Functieomschrijving 2. Toelatingsvoorwaarden 3. Aanwervingsvoorwaarden 4. Examenprogramma

Nadere informatie

Informatiefiche. Deskundige personeelsadministratie. Augustus 2018

Informatiefiche. Deskundige personeelsadministratie. Augustus 2018 Informatiefiche Deskundige personeelsadministratie Augustus 2018 Markt 1 2450 Meerhout T 014 24 99 20 F 014 24 99 57 E info@meerhout.be www.meerhout.be Inhoud 1. De algemene toelatingsvoorwaarden en algemene

Nadere informatie

Met maximaal 8 jaar meerekenbare anciënniteit uit de privésector of als zelfstandige in schaal D1 op weddetrap 8:

Met maximaal 8 jaar meerekenbare anciënniteit uit de privésector of als zelfstandige in schaal D1 op weddetrap 8: Assistent schoonmaak bij gemeente en OCMW Info aan de kandidaten Kenmerken van de functie Salaris functie: schoonmaker of schoonmaakster graad: technisch assistent niveau: D rang: Dv salarisschaal: D1/D3

Nadere informatie

Deeltijdse ICT-medewerker SASK

Deeltijdse ICT-medewerker SASK Deeltijdse ICT-medewerker SASK B1-B3 Doel van de functie: Je staat in voor in voor het dagelijks onderhouden, beheren en ondersteunen van de ICT-infrastructuur in functie van de algemene (administratieve)

Nadere informatie

Werken bij Stad Nieuwpoort

Werken bij Stad Nieuwpoort Werken bij Stad Nieuwpoort Selectieprocedure via aanwerving van een Educatief medewerker kinderboerderij (C1-C3) in contractueel verband (voltijds) inlichtingenbrochure Selectieprocedure via aanwerving

Nadere informatie

Informatiebundel aanwervingsexamen. Was- en strijkmedewerker

Informatiebundel aanwervingsexamen. Was- en strijkmedewerker OCMW LAARNE Nerenweg 3-9270 Kalken Informatiebundel aanwervingsexamen Was- en strijkmedewerker Inhoud 1. Functieomschrijving 2. Toelatingsvoorwaarden 3. Aanwervingsvoorwaarden 4. Examenprogramma 5. Geldelijk

Nadere informatie

Hoofddoel functie: je zal als vakman werkzaam zijn bij de dienst openbare werken, met name chauffeur van een gemeentelijk voertuig.

Hoofddoel functie: je zal als vakman werkzaam zijn bij de dienst openbare werken, met name chauffeur van een gemeentelijk voertuig. Aanwerving van (m/v) TECHNISCH ASSISTENT MAGAZIJN CHAUFFEUR voltijds contractuele aanwerving van onbepaalde duur salarisschaal D1-D3 met aanleg wervingsreserve van 3 jaar (voor contractuele functies) FUNCTIE

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Begeleider buitenschoolse kinderopvang Pimpernel Graad C1 C2

INFORMATIEBERICHT. Begeleider buitenschoolse kinderopvang Pimpernel Graad C1 C2 INFORMATIEBERICHT Begeleider buitenschoolse kinderopvang Pimpernel Graad C1 C2 Het gemeentebestuur van Tremelo gaat over tot de aanwerving van een (m/v) begeleider buitenschoolse kinderopvang Pimpernel

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Applicatiebeheerder. Graad B1-B3

Functiebeschrijving. Applicatiebeheerder. Graad B1-B3 Functiebeschrijving Applicatiebeheerder Graad B1-B3 1 1 Applicatiebeheerder 1.1 Rol Als applicatiebeheerder ben je het aanspreekpunt voor het ontwerp, beheer en de instandhouding van de toegewezen applicaties.

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Coördinator dagverzorgingscentrum Graad B1 - B3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Coördinator dagverzorgingscentrum Graad B1 - B3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Coördinator dagverzorgingscentrum Graad B1 - B3 Het OCMW van Zottegem gaat over tot de aanwerving van een (m/v) coördinator dagverzorgingscentrum, graad B1-B3, voltijdse statutaire functie

Nadere informatie

Algemene info aangaande de functie

Algemene info aangaande de functie Algemene info aangaande de functie Functie Verantwoordelijke opvanggezinnen Statuut statutair Aantal voltijds equivalenten 0,5 Prestatieverhoudingen halftijds Loopbaanonderbreking / Duur wervingsreserve

Nadere informatie

Inhoud functie: Onder leiding van de technisch hoofdmedewerker bouw zal je instaan voor:

Inhoud functie: Onder leiding van de technisch hoofdmedewerker bouw zal je instaan voor: Aanwerving van (m/v) TECHNISCH ASSISTENT BOUW-SCHILDER voltijds contractuele aanwerving salarisschaal D1-D3 met aanleg wervingsreserve van 3 jaar (voor contractuele functies) FUNCTIE Hoofddoel functie:

Nadere informatie

Werken bij Stad Nieuwpoort

Werken bij Stad Nieuwpoort Werken bij Stad Nieuwpoort Selectieprocedure via aanwerving van een Deskundige personeel (B1-B3) in contractueel verband (voltijds) inlichtingenbrochure Selectieprocedure via aanwerving van een deskundige

Nadere informatie

Inschrijvingsbundel technisch medewerker redder. (voltijds, contractueel, C1-C3, bepaalde duur)

Inschrijvingsbundel technisch medewerker redder. (voltijds, contractueel, C1-C3, bepaalde duur) (voltijds, contractueel, C1-C3, bepaalde duur) 1 1 Functieomschrijving en bijzondere rekruteringsvoorwaarden Gemeentebestuur Brakel Sportdienst Gemeentesecretaris Sportdienst 1 FE sportfunctionaris B1

Nadere informatie

Deskundige ICT - systeembeheerder

Deskundige ICT - systeembeheerder 1. FUNCTIEDOEL De deskundige ICT levert samen met zijn/haar collega s expertise informatie, diensten en producten af aan de interne klanten, met de nodige kwaliteitsvereisten, volgens de juiste procedures

Nadere informatie