Met maximaal 8 jaar meerekenbare anciënniteit uit de privésector of als zelfstandige in schaal D1 op weddetrap 8:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Met maximaal 8 jaar meerekenbare anciënniteit uit de privésector of als zelfstandige in schaal D1 op weddetrap 8:"

Transcriptie

1 Assistent schoonmaak bij gemeente en OCMW Info aan de kandidaten Kenmerken van de functie Salaris functie: schoonmaker of schoonmaakster graad: technisch assistent niveau: D rang: Dv salarisschaal: D1/D3 tewerkstellingsbreuk: halftijds (19/38) statuut: contractueel procedure: aanwerving wervingsreserve: ja, voor de duur van 2 jaar Loon: Zonder meerekenbare anciënniteit in schaal D1 op weddetrap 0: EUR bruto per jaar aan index 164,04%: 909,17 EUR bruto per maand aan index 164,04%; + haard- of standplaatstoelage (volgens gezinstoestand). Met maximaal 8 jaar meerekenbare anciënniteit uit de privésector of als zelfstandige in schaal D1 op weddetrap 8: ,41 EUR bruto per jaar aan index 164,06%; 1.004,87 EUR bruto per maand aan index 164,06%; + haard- of standplaatstoelage (volgens gezinstoestand). Bijkomend komt alle nuttige ervaring uit de openbare sector volledig in aanmerking voor het bepalen van de weddetrap. De personeelsdienst kan, op aanvraag, een persoonlijke loonsimulatie maken. Bijkomende voordelen: maaltijdcheques van 6 EUR; fietsvergoeding of volledige terugbetaling gebruik openbaar vervoer woonwerkverkeer; gratis hospitalisatieverzekering na 6 maand in dienst.

2 Proefperiode De eerste twee contracten van bepaalde duur (2x 3 maanden) kunnen na een gunstig evaluatieresultaat omgezet worden naar een contract van onbepaalde duur. Functiebeschrijving Plaats in de organisatie Bij het gemeentebestuur werkt assistent schoonmaak onder de directe leiding van de coördinator schoonmaak. Bij het OCMW werkt de assistent schoonmaak onder de directe leiding van de verantwoordelijke schoonmaak & wasserij. Hoofddoel van de functie Ervoor zorgen dat de klanten en het personeel van de gemeente en het OCMW kunnen gebruik maken van verzorgde infrastructuur, accommodaties en materiaal. De uitoefening van deze functie gebeurt op een efficiënte, doeltreffende en kwalitatieve wijze. Specifieke taken onderhouden van gemeentelijke gebouwen door het reinigen van de algemene ruimten, bewonerskamers, trappen, gangen, liften, sanitair, burelen, materialen, binnen de opgedragen tijd. eigen maken van de specifieke schoonmaakmethode door het onder de knie krijgen van microvezeltechniek, mopkar, doseersystemen, schuurschrob, legen van vuilbakken en klaarzetten voor ophaling doorgeven aan de coördinator schoonmaak van: o bestellingen o defecten aan gebouwen en schoonmaterialen o verlofaanvragen en overuren aanvullen van allerlei dispensers zoals toiletpapier, zeep, papieren handdoeken, klaarzetten van de was voor ophaling van materialen van de leverancier en eigen materialen onderhouden van eigen schoonmaakmaterialen de afwas verzorgen voor collega s overleggen met de coördinator schoonmaak invallen voor zieke collega s, ook op andere locaties verzorgen van recepties (eventueel) afhankelijk van de werkplaats (WZC De Kroon, gemeentelijke scholen, GC De Route, sporthal, bibliotheek en culturele zalen, magazijn, archief) kunnen er specifieke taken bijkomen. Het is de bedoeling om via de beschrijving van de functie-inhoud een beeld te schetsen van de functie en van de belangrijkste taken. De functie kan dan ook taken omvatten die niet in deze lijst zijn opgesomd.

3 Functieprofiel Competenties Samenwerken (kerncompetentie) Betrokken zijn en kwalitatief handelen (kerncompetentie) Oplossingsgerichtheid (kerncompetentie) Repetitieve taken uitvoeren Expertise en ervaring delen Rapporteren Analyseren Kennis Elementaire kennis specifieke regelgeving (incl. veiligheid en sectorkennis) Elementaire kennis van de eigen organisatie Elementaire vakkennis Grondige kennis van gebruik van machines en materiaal Gedragsvereisten Vriendelijk en hartelijk zijn Handelen in overeenstemming met de regels en engagementen nakomen Loyauteit Stressbestendigheid en zelfreflectie Integriteit Beschikbaarheid Samenvatting van de toelatingsvoorwaarden en de aanwervingsvoorwaarden Toelatingsvoorwaarden Voor toelating tot de betrekking van technisch assistent schoonmaak bij aanwerving gelden de volgende voorwaarden: 1) een gedrag vertonen dat in overeenstemming is met de eisen van de functie; Het passend gedrag wordt getoetst aan de hand van een uittreksel uit het strafregister, model 2, dat maximaal drie maanden oud is. Als daarop ongunstige vermeldingen voorkomen, mag de kandidaat daarover een schriftelijke toelichting voorleggen die hij samen met het uittreksel aan het bestuur bezorgt. De aanstellende overheid oordeelt over de inhoud van het uittreksel en neemt de opmerkingen van de sollicitant in overweging. Bij de beoordeling houdt de aanstellende overheid rekening met het dienstbelang, de waardigheid van de desbetreffende openbare functie en de aard van de te begeven betrekking. 2) de burgerlijke en politieke rechten genieten; 3) voldoen aan de nationaliteitsvereiste voor een contractuele functie; 4) deze functie is toegankelijk voor kandidaten die tot het wettige verblijf in België zijn toegelaten en die wettelijk tot de Belgische arbeidsmarkt zijn toegelaten.

4 5) medisch geschikt zijn voor de uit te oefenen functie, in overeenstemming met de wetgeving betreffende het welzijn van de werknemers bij de uitvoering van hun werk. Aanwervingsvoorwaarden Om in aanmerking te komen voor aanwerving, moeten de kandidaten: 1) voldoen aan de vereiste over de taalkennis opgelegd door de wetten op het gebruik der talen in bestuurszaken, gecoördineerd op 18 juli 1966; m.a.w. een goede kennis van het Nederlands; 2) slagen voor de selectieprocedure. Diplomavereiste Voor de functie van assistent schoonmaak is er geen diploma nodig. Pluspunten: in het bezit zijn van rijbewijs B beschikbaar zijn voor weekendwerk Selectieprogramma De standaard selectieproef bestaat uit minimum twee selectiegedeelten met keuze uit: een schriftelijk gedeelte rond beroepskennis; een praktisch gedeelte in de vorm van praktische proef; een mondeling gedeelte. De kandidaat moet op de verschillende selectiegedeelten zestig procent van de punten behalen om te slagen in de selectieprocedure. Bestaat één selectiegedeelte uit meerdere proeven, dan moet de kandidaat op elke proef minstens vijftig procent van de punten behalen. Bij het opstellen van het selectieprogramma houdt de selectiecommissie rekening met de functievereisten uit de functieomschrijving en het functieprofiel. De selectiecommissie legt in samenspraak met de secretaris het selectieprogramma vast. Aanstelling Uit de geslaagden in de selectieproef van assistent schoonmaak stelt het college van burgemeester en schapenen en het vast bureau, op advies van de selectiecommissie, de meest geschikte kandidaat (m/v) aan. Indienen van de kandidaturen De kandidaten richten hun sollicitatie aan het college van burgemeester en schepenen, Burgemeester Omer De Meyplein 1, 9170 Sint-Gillis-Waas. Indien kan digitaal via de website met ontvangstbewijs.

5 Bijhorende stukken bij de kandidatuur: curriculum vitae uittreksel uit het strafregister, model 2, max. 3 maanden oud Solliciteren kan tot en met woensdag 11 januari Oproeping tot de selectieproef De kandidaten ontvangen persoonlijke bericht voor de verschillende gedeelten van de selectieproef. Datum indiensttreding bij gemeente Het gemeentebestuur streeft naar 1 maart 2017 als startdatum. Meer informatie over deze vacature kan u bekomen op het gemeentehuis bij: Els Keymolen, medewerker Personeel: of personeel@sint-gillis-waas.be Ludwig Samson, sectorhoofd Interne zaken: of ludwig.samson@sint-gillis-waas.be bij OCMW Het OCMW heeft geen open vacatures, maar legt een wervingsreserve aan. Meer informatie over deze vacature kan u bekomen op het OCMW bij: Joke Henne, verantwoordelijke ersoneelszaken: of joke.henne@ocmw-sint-gillis-waas.be

6

Met maximaal 8 jaar meerekenbare anciënniteit uit de privésector of als zelfstandige in schaal D1 op weddetrap 8:

Met maximaal 8 jaar meerekenbare anciënniteit uit de privésector of als zelfstandige in schaal D1 op weddetrap 8: Assistent wegenis Info aan de kandidaten Kenmerken van de functie Salaris functie: assistent wegenis graad: technisch assistent niveau: D rang: Dv salarisschaal: D1/D3 tewerkstellingsbreuk: voltijds (40/40)

Nadere informatie

THEATERTECHNICUS (m/v)

THEATERTECHNICUS (m/v) GEMEENTE SINT-GILLIS-WAAS THEATERTECHNICUS (m/v) I. Kenmerken van de functie functie: theatertechnicus graad: administratief medewerker niveau: C rang: Cv salarisschaal: C1/C3 tewerkstellingsbreuk: halftijds

Nadere informatie

Administratief medewerker

Administratief medewerker Administratief medewerker Info aan de kandidaten Kenmerken van de functie Salaris functie: administratief medewerker voor diverse diensten graad: administratief medewerker niveau: C rang: Cv salarisschaal:

Nadere informatie

Met maximaal 8 jaar meerekenbare anciënniteit uit de privésector of als zelfstandige in schaal C1 op weddetrap 8:

Met maximaal 8 jaar meerekenbare anciënniteit uit de privésector of als zelfstandige in schaal C1 op weddetrap 8: theatertechnicus Info aan de kandidaten Kenmerken van de functie Salaris functie: theatertechnicus graad: administratief medewerker niveau: C rang: Cv salarisschaal: C1/C3 tewerkstellingsbreuk: voltijds

Nadere informatie

Met maximaal 8 jaar meerekenbare anciënniteit uit de privésector of als zelfstandige in schaal B1 op weddetrap 8:

Met maximaal 8 jaar meerekenbare anciënniteit uit de privésector of als zelfstandige in schaal B1 op weddetrap 8: Boekhouder Info aan de kandidaten Kenmerken van de functie Salaris functie: boekhouder graad: deskundige niveau: B rang: Bv salarisschaal: B1/B3 tewerkstellingsbreuk: voltijds (38/38) statuut: contractueel

Nadere informatie

De boekhouder werkt binnen de sector Financiën onder de directe leiding van de financieel beheerder.

De boekhouder werkt binnen de sector Financiën onder de directe leiding van de financieel beheerder. Gemeente Sint-Gillis-Waas zoekt Boekhouder De boekhouder is verantwoordelijk voor alles wat verband houdt met nieuwe boekhouding van gemeente en OCMW en met de beleids- en beheerscyclus (BBC). Hij/zij

Nadere informatie

Maatschappelijk werker (m/v/x)

Maatschappelijk werker (m/v/x) Maatschappelijk werker (m/v/x) Info aan de kandidaten procedure 2019 Voorstelling organisatie Sint-Gillis-Waas is een landelijke gemeente gelegen in het noorden van het Waasland, in de provincie Oost-Vlaanderen.

Nadere informatie

TECHNISCH BEAMBTE SCHOONMAAK

TECHNISCH BEAMBTE SCHOONMAAK Aanwerving van (m/v) TECHNISCH BEAMBTE SCHOONMAAK 19/38 e contractuele aanwerving met aanleg wervingsreserve van 3 jaar (voor contractuele functies van bepaalde en onbepaalde duur) AANWERVINGSVOORWAARDEN:

Nadere informatie

moet toekomen bij het College van Burgemeester en Schepenen Gemeentepark 1 2990 Wuustwezel uiterlijk op 20 april 2015

moet toekomen bij het College van Burgemeester en Schepenen Gemeentepark 1 2990 Wuustwezel uiterlijk op 20 april 2015 GEMEENTE WUUSTWEZEL Aanwerving van (m/v) ADMINISTRATIEF MEDEWERKER DIENST OPENBARE WERKEN (C1-C2-C3) 19/38: werkt elke voormiddag contractuele aanwerving met aanleg wervingsreserve van 3 jaar (voor contractuele

Nadere informatie

Aanwerving van (m/v) voltijds salarisschaal E1-E3

Aanwerving van (m/v) voltijds salarisschaal E1-E3 Aanwerving van (m/v) 2 TECHNISCH BEAMBTE GROEN contractuele aanwerving onbepaalde duur met aanleg wervingsreserve van drie jaar voor contractuele functies & 4 TECHNISCH BEAMBTE GROEN - contractuele aanwerving

Nadere informatie

Inschrijvingsbundel technisch medewerker redder. (voltijds, contractueel, C1-C3, bepaalde duur)

Inschrijvingsbundel technisch medewerker redder. (voltijds, contractueel, C1-C3, bepaalde duur) (voltijds, contractueel, C1-C3, bepaalde duur) 1 1 Functieomschrijving en bijzondere rekruteringsvoorwaarden Gemeentebestuur Brakel Sportdienst Gemeentesecretaris Sportdienst 1 FE sportfunctionaris B1

Nadere informatie

Schoonmaker E1-E3(m/v/x)

Schoonmaker E1-E3(m/v/x) Schoonmaker E1-E3(m/v/x) INLICHTINGENBROCHURE Wenst u ons poetsteam te versterken? Het gemeentebestuur Knesselare is op zoek naar een deeltijdse (19/38) betrekking van schoonmaker E1-E3, in contractueel

Nadere informatie

Hoofddoel functie: je zal als hulp mee instaan voor de goede uitvoering van groenaanleg en groenonderhoud.

Hoofddoel functie: je zal als hulp mee instaan voor de goede uitvoering van groenaanleg en groenonderhoud. Aanwerving van (m/v) 4 TECHNISCH BEAMBTE GROEN voltijds contractuele aanwerving bepaalde duur 6 maanden salarisschaal E1-E3 met aanleg wervingsreserve van 6 maanden (voor contractuele functies van bepaalde

Nadere informatie

Deskundige secretariaat

Deskundige secretariaat Informatiefiche Deskundige secretariaat Juli 2017 Markt 1 2450 Meerhout T 014 24 99 20 F 014 24 99 57 E info@meerhout.be www.meerhout.be Inhoud 1. De algemene toelatingsvoorwaarden en algemene aanwervingsvoorwaarden

Nadere informatie

Informatiebundel aanwervingsexamen. Poetshulp poetsdienst aan huis

Informatiebundel aanwervingsexamen. Poetshulp poetsdienst aan huis OCMW LAARNE Colmanstraat 51-9270 Laarne Informatiebundel aanwervingsexamen Poetshulp poetsdienst aan huis Inhoud 1. Functieomschrijving 2. Toelatingsvoorwaarden 3. Aanwervingsvoorwaarden 4. Examenprogramma

Nadere informatie

Hoofddoel functie: je zal als vakman werkzaam zijn bij de dienst openbare werken, met name chauffeur van een gemeentelijk voertuig.

Hoofddoel functie: je zal als vakman werkzaam zijn bij de dienst openbare werken, met name chauffeur van een gemeentelijk voertuig. Aanwerving van (m/v) TECHNISCH ASSISTENT MAGAZIJN CHAUFFEUR voltijds contractuele aanwerving van onbepaalde duur salarisschaal D1-D3 met aanleg wervingsreserve van 3 jaar (voor contractuele functies) FUNCTIE

Nadere informatie

aanleg wervingsreserve van 3 jaar (voor contractuele functies)

aanleg wervingsreserve van 3 jaar (voor contractuele functies) Gemeente Wuustwezel gaat over tot de aanleg van een wervingsreserve (m/v) voor de contractuele betrekking van ADMINISTRATIEF MEDEWERKER GEMEENTELIJKE ACADEMIE VOOR MUZIEK, WOORD EN DANS EN BEELDENDE KUNSTEN

Nadere informatie

Informatiefiche. Deskundige personeelsadministratie. Augustus 2018

Informatiefiche. Deskundige personeelsadministratie. Augustus 2018 Informatiefiche Deskundige personeelsadministratie Augustus 2018 Markt 1 2450 Meerhout T 014 24 99 20 F 014 24 99 57 E info@meerhout.be www.meerhout.be Inhoud 1. De algemene toelatingsvoorwaarden en algemene

Nadere informatie

Informatiebundel aanwervingsexamen. Was- en strijkmedewerker

Informatiebundel aanwervingsexamen. Was- en strijkmedewerker OCMW LAARNE Nerenweg 3-9270 Kalken Informatiebundel aanwervingsexamen Was- en strijkmedewerker Inhoud 1. Functieomschrijving 2. Toelatingsvoorwaarden 3. Aanwervingsvoorwaarden 4. Examenprogramma 5. Geldelijk

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT Coördinator Woonpunt (Graad A1a-A3a)

INFORMATIEBERICHT Coördinator Woonpunt (Graad A1a-A3a) INFORMATIEBERICHT Coördinator Woonpunt (Graad A1a-A3a) Het gemeentebestuur van Ichtegem gaat over tot de aanwerving van een coördinator Woonpunt - graad A1a-A3a - voltijds contractueel, functie van onbepaalde

Nadere informatie

Informatiebundel aanwervingsexamen. Keukenhulp

Informatiebundel aanwervingsexamen. Keukenhulp OCMW LAARNE Colmanstraat 51-9270 Laarne Informatiebundel aanwervingsexamen Keukenhulp Inhoud 1. Functieomschrijving 2. Toelatingsvoorwaarden 3. Aanwervingsvoorwaarden 4. Examenprogramma 5. Geldelijk statuut

Nadere informatie

Administratief medewerker sociale dienst (ref. 17soc) CONTRACTUEEL. C1-C3 voltijds (38/38)

Administratief medewerker sociale dienst (ref. 17soc) CONTRACTUEEL. C1-C3 voltijds (38/38) Administratief medewerker sociale dienst (ref. 17soc) CONTRACTUEEL C1-C3 voltijds (38/38) VOORWAARDEN & INLICHTINGEN Contact: Bram Vandendriessche personeelsdienst, 051 48 00 65, bram.vandendriessche@zonnebeke.be

Nadere informatie

Voltijds elektricien (m/v)

Voltijds elektricien (m/v) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

INFOBUNDEL bij de selectieprocedure technisch assistent toezichter

INFOBUNDEL bij de selectieprocedure technisch assistent toezichter INFOBUNDEL bij de selectieprocedure technisch assistent toezichter Deeltijds (19u) contractueel D1-D3 A. Functiebeschrijving en competentieprofiel B. Aanwervingsvoorwaarden C. Examenprogramma D. Arbeids-

Nadere informatie

TECHNISCH BEAMBTE SPORTACCOMMODATIE

TECHNISCH BEAMBTE SPORTACCOMMODATIE Aanwerving van (m/v) TECHNISCH BEAMBTE SPORTACCOMMODATIE voltijds contractuele aanwerving (gesubsidieerde functie met tussenkomst van het Fonds Sociale Maribel) salarisschaal E1-E3 met aanleg wervingsreserve

Nadere informatie

Inhoud functie: Onder leiding van de technisch hoofdmedewerker bouw zal je instaan voor:

Inhoud functie: Onder leiding van de technisch hoofdmedewerker bouw zal je instaan voor: Aanwerving van (m/v) TECHNISCH ASSISTENT BOUW-SCHILDER voltijds contractuele aanwerving salarisschaal D1-D3 met aanleg wervingsreserve van 3 jaar (voor contractuele functies) FUNCTIE Hoofddoel functie:

Nadere informatie

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be FUNCTIE: 1 halftijdse (19/38) SCHOONMAKER/SCHOONMAAKSTER NIVEAU E1 E3 Contract bepaalde duur INHOUD:

Nadere informatie

TECHNISCH ASSISTENT GROEN

TECHNISCH ASSISTENT GROEN Aanwerving van (m/v) TECHNISCH ASSISTENT GROEN voltijds contractuele aanwerving salarisschaal D1-D3 met aanleg wervingsreserve van 3 jaar (voor contractuele functies) FUNCTIE Hoofddoel functie: je zal

Nadere informatie

TECHNISCH ASSISTENT UITLEENDIENST

TECHNISCH ASSISTENT UITLEENDIENST Aanwerving van (m/v) TECHNISCH ASSISTENT UITLEENDIENST voltijds contractuele aanwerving van onbepaalde duur salarisschaal D1-D3 met aanleg wervingsreserve van 3 jaar (voor contractuele functies) FUNCTIE

Nadere informatie

De indiensttreding is voorzien vanaf februari, en loopt minimaal tot september. Een langere vervanging is echter niet uitgesloten.

De indiensttreding is voorzien vanaf februari, en loopt minimaal tot september. Een langere vervanging is echter niet uitgesloten. Vacature Functie: Verkorte selectieprocedure voor de functie van begeleider buitenschoolse kinderopvang Om de afwezigheid van één van onze begeleiders in de buitenschoolse kinderopvang op te vangen, werft

Nadere informatie

2 deeltijds front-office medewerkers (m/v) Ruimte en Wonen

2 deeltijds front-office medewerkers (m/v) Ruimte en Wonen De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT Bibliotheekassistent Graad C1 C3

INFORMATIEBERICHT Bibliotheekassistent Graad C1 C3 INFORMATIEBERICHT Bibliotheekassistent Graad C1 C3 Het gemeentebestuur van Ichtegem gaat over tot de aanwerving van een bibliotheekassistent - graad C1-C3 deeltijdse (19/38) contractuele functie van bepaalde

Nadere informatie

Informatiebundel aanwervingsexamen. Administratief medewerker

Informatiebundel aanwervingsexamen. Administratief medewerker OCMW LAARNE Colmanstraat 51-9270 Laarne Informatiebundel aanwervingsexamen Administratief medewerker Inhoud 1. Functieomschrijving 2. Toelatingsvoorwaarden 3. Aanwervingsvoorwaarden 4. Examenprogramma

Nadere informatie

Voltijds deskundige (m/v) secretariaat

Voltijds deskundige (m/v) secretariaat De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Informatiebundel aanwervingsexamen. Logistiek medewerker vervoersdienst

Informatiebundel aanwervingsexamen. Logistiek medewerker vervoersdienst OCMW LAARNE Nerenweg 3-9270 Laarne Informatiebundel aanwervingsexamen Logistiek medewerker vervoersdienst Inhoud 1. Functieomschrijving 2. Toelatingsvoorwaarden 3. Aanwervingsvoorwaarden 4. Examenprogramma

Nadere informatie

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be FUNCTIE: VOLTIJDS MEDEWERKER LOGISTIEK / SCHRIJNWERKERIJ NIVEAU (GESCHOOLD D1-D3 / ONGESCHOOLD E1-E3)

Nadere informatie

Informatiebundel aanwervingsexamen. Poetshulp poetsdienst aan huis

Informatiebundel aanwervingsexamen. Poetshulp poetsdienst aan huis OCMW LAARNE Nerenweg 3-9270 Laarne Informatiebundel aanwervingsexamen Poetshulp poetsdienst aan huis Inhoud 1. Functieomschrijving 2. Toelatingsvoorwaarden 3. Aanwervingsvoorwaarden 4. Examenprogramma

Nadere informatie

TECHNISCH ASSISTENT GROEN

TECHNISCH ASSISTENT GROEN Aanwerving van (m/v) TECHNISCH ASSISTENT GROEN voltijds contractuele aanwerving salarisschaal D1-D3 met aanleg wervingsreserve van 3 jaar (voor contractuele functies) FUNCTIE Hoofddoel functie: je zal

Nadere informatie

Voltijds hoofd schoonmaak (m/v)

Voltijds hoofd schoonmaak (m/v) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Technisch assistent openbare werken (D1-D3)

Technisch assistent openbare werken (D1-D3) A. Algemene toelatingsvoorwaarden Technisch assistent openbare werken (D1-D3) een gedrag vertonen dat in overeenstemming is met de eisen van de functie waarvoor men solliciteert de burgerlijke en politieke

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Maatschappelijk werk(st)er Graad B1-B3

INFORMATIEBERICHT. Maatschappelijk werk(st)er Graad B1-B3 INFORMATIEBERICHT Maatschappelijk werk(st)er Graad B1-B3 Het OCMW van Bever gaat over tot de aanwerving van een (m/v) maatschappelijk werk(st)er graad B1-B3 voltijdse contractuele functie met een wervingsreserve

Nadere informatie

Informatiebundel aanwervingsexamen. Hulpkok

Informatiebundel aanwervingsexamen. Hulpkok OCMW LAARNE Colmanstraat 51-9270 Laarne Informatiebundel aanwervingsexamen Hulpkok Inhoud 1. Functieomschrijving 2. Toelatingsvoorwaarden 3. Aanwervingsvoorwaarden 4. Examenprogramma 5. Geldelijk statuut

Nadere informatie

2 HALFTIJDSE MEDEWERKER POETSDIENST VOOR 19 uren/week (E1-E3) ONBEPAALDE DUUR, IN CONTRACTUEEL DIENSTVERBAND

2 HALFTIJDSE MEDEWERKER POETSDIENST VOOR 19 uren/week (E1-E3) ONBEPAALDE DUUR, IN CONTRACTUEEL DIENSTVERBAND GEMEENTE MALDEGEM 2 HALFTIJDSE MEDEWERKER POETSDIENST VOOR 19 uren/week (E1-E3) ONBEPAALDE DUUR, IN CONTRACTUEEL DIENSTVERBAND Zowel vrouwelijke als mannelijke kandidaten komen in aanmerking Toelatingsvoorwaarden

Nadere informatie

INSCHRIJVINGSFORMULIER EXAMENS GEMEENTE HULSHOUT

INSCHRIJVINGSFORMULIER EXAMENS GEMEENTE HULSHOUT INSCHRIJVINGSFORMULIER EXAMENS GEMEENTE HULSHOUT Naam / voornaam:.. Straat / nummer:.. Gemeente / postnummer:. Telefoon/GSM nummer:. E-mailadres:. Ondergetekende stelt zich kandidaat voor de contractuele

Nadere informatie

BEGELEID(STER)ER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG D1-D3

BEGELEID(STER)ER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG D1-D3 BEGELEID(STER)ER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG D1-D3 FUNCTIEBESCHRIJVING Benaming van de functie Functietitel: BEGELEID(STER)ER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG Statuut: DEELTIJDS Salarisschaal: D1-D3 Wijze van

Nadere informatie

Aanleggen van een contractuele reserve. Schoonma(a)k(st)er (E1-E3) m/v. 1. Inhoud

Aanleggen van een contractuele reserve. Schoonma(a)k(st)er (E1-E3) m/v. 1. Inhoud Aanleggen van een contractuele reserve Schoonma(a)k(st)er (E1-E3) m/v INLICHTINGENBROCHURE Het stadsbestuur Eeklo legt een reserve aan voor de functie van schoonma(a)k(st)er (E1- E3). Op korte termijn

Nadere informatie

communicatiemedewerker

communicatiemedewerker Werken bij Stad Nieuwpoort Word jij onze nieuwe collega? Selectieprocedure via aanwerving van een communicatiemedewerker B1-B3 in contractueel dienstverband (voltijds) inlichtingenbrochure inlichtingenbrochure

Nadere informatie

Arbeider groendienst

Arbeider groendienst Werken bij Stad Nieuwpoort Word jij onze nieuwe collega? Selectieprocedure via aanwerving van een Arbeider groendienst (D1-D3) in contractueel dienstverband (voltijds) inlichtingenbrochure inlichtingenbrochure

Nadere informatie

Inhoud functie: Onder leiding van de technisch hoofdmedewerker bouw zal je instaan voor:

Inhoud functie: Onder leiding van de technisch hoofdmedewerker bouw zal je instaan voor: Aanwerving van (m/v) TECHNISCH ASSISTENT BOUW-METSER-WEGENWERKER voltijds contractuele aanwerving salarisschaal D1-D3 met aanleg wervingsreserve van 3 jaar (voor contractuele functies) FUNCTIE Hoofddoel

Nadere informatie

Informatiebrochure. Bibliotheekmedewerker

Informatiebrochure. Bibliotheekmedewerker Informatiebrochure Bibliotheekmedewerker 2 INHOUD 1. Inschrijvingsformulier 2. Functiebeschrijving 3. Selectie 4. Bruto geïndexeerde jaarsalarissen 3 1. Inschrijvingsformulier Naam / voornamen: Straat

Nadere informatie

Voltijds administratief medewerker Publieke ruimte en Leefmilieu (vakdomein Openbare werken)

Voltijds administratief medewerker Publieke ruimte en Leefmilieu (vakdomein Openbare werken) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Informatiebundel aanwervingsexamen. Schoonma(a)k(st)er

Informatiebundel aanwervingsexamen. Schoonma(a)k(st)er OCMW LAARNE Nerenweg 3-9270 Kalken Informatiebundel aanwervingsexamen Schoonma(a)k(st)er Inhoud 1. Functieomschrijving 2. Toelatingsvoorwaarden 3. Aanwervingsvoorwaarden 4. Examenprogramma 5. Geldelijk

Nadere informatie

INSCHRIJVINGSFORMULIER EXAMENS 1 TECHNISCH BEAMBTE Technische dienst Contract onbepaalde duur + aanleg werfreserve GEMEENTE HULSHOUT

INSCHRIJVINGSFORMULIER EXAMENS 1 TECHNISCH BEAMBTE Technische dienst Contract onbepaalde duur + aanleg werfreserve GEMEENTE HULSHOUT INSCHRIJVINGSFORMULIER EXAMENS 1 TECHNISCH BEAMBTE Technische dienst Contract onbepaalde duur + aanleg werfreserve GEMEENTE HULSHOUT Naam / voornaam:.. Straat / nummer:.. Gemeente / postnummer:. Telefoon/GSM

Nadere informatie

BEGELEIDER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG halftijds niveau C - contractueel

BEGELEIDER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG halftijds niveau C - contractueel BEGELEIDER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG halftijds niveau C - contractueel Toelatings- en aanwervingsvoorwaarden Om aangeworven te worden in deze betrekking gelden volgende toelatings- en aanwervingsvoorwaarden:

Nadere informatie

Aanwerving van (m/v) MEDEWERKER GROENDIENST OPHALER ZWERFVUIL voltijds contractuele aanwerving salarisschaal D1-D3

Aanwerving van (m/v) MEDEWERKER GROENDIENST OPHALER ZWERFVUIL voltijds contractuele aanwerving salarisschaal D1-D3 Aanwerving van (m/v) MEDEWERKER GROENDIENST OPHALER ZWERFVUIL voltijds contractuele aanwerving salarisschaal D1-D3 FUNCTIE Hoofddoel functie: je zal als vakman werkzaam zijn bij de dienst openbare werken

Nadere informatie

Informatienota selectieprocedure Publiekswerker cultuur (m/v/x)

Informatienota selectieprocedure Publiekswerker cultuur (m/v/x) Informatienota selectieprocedure Publiekswerker cultuur (m/v/x) Algemeen Waarom deze procedure? Functiecontext Plaats in de organisatie Het gemeentebestuur organiseert een niet-vergelijkende selectieprocedure

Nadere informatie

Informatienota selectieprocedure Deskundige mobiliteit (m/v/x)

Informatienota selectieprocedure Deskundige mobiliteit (m/v/x) Informatienota selectieprocedure Deskundige mobiliteit (m/v/x) Algemeen Waarom deze procedure? Functiecontext Plaats in de organisatie Het gemeentebestuur organiseert een niet-vergelijkende selectieprocedure

Nadere informatie

Informatienota selectieprocedure Electricien (m/v/x)

Informatienota selectieprocedure Electricien (m/v/x) Informatienota selectieprocedure Electricien (m/v/x) Algemeen Waarom deze procedure? Functiecontext Plaats in de organisatie Het gemeentebestuur organiseert een niet-vergelijkende selectieprocedure voor

Nadere informatie

Gemeente Sint-Martens-Latem INFORMATIEBERICHT VRIJETIJDSCONSULENT

Gemeente Sint-Martens-Latem INFORMATIEBERICHT VRIJETIJDSCONSULENT INFORMATIEBERICHT VRIJETIJDSCONSULENT De gemeente Sint-Martens-Latem organiseert een selectieprocedure voor de aanwerving in de afdeling Welzijn, Burger en Vrije Tijd van een Vrijetijdsconsulent (m/v),

Nadere informatie

Voltijds deskundige (m/v) financiën

Voltijds deskundige (m/v) financiën De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Informatiebrochure. OCMW Merelbeke. Zorgkundige nachtdienst. Selectieprocedure. Voltijds Contractueel C1-C2

Informatiebrochure. OCMW Merelbeke. Zorgkundige nachtdienst. Selectieprocedure. Voltijds Contractueel C1-C2 Informatiebrochure OCMW Merelbeke Selectieprocedure Zorgkundige nachtdienst Voltijds Contractueel C1-C2 Voorstelling OCMW Merelbeke OCMW Merelbeke staat elke dag in voor de zorg en het welzijn voor de

Nadere informatie

TECHNISCH ASSISTENT - GROENDIENST TECHNISCH ASSISTENT - TRACTORBESTUURDER

TECHNISCH ASSISTENT - GROENDIENST TECHNISCH ASSISTENT - TRACTORBESTUURDER INFORMATIEBROCHURE VACATURES TECHNISCH ASSISTENT - GROENDIENST TECHNISCH ASSISTENT - TRACTORBESTUURDER Aard van de aanstelling Aanstelling als technisch assistent Niveau D salarisschaal D1-D3 Voltijds

Nadere informatie

Selectieprocedure voor de functie van Administratief medewerker C1 C3 (m/v) ten behoeve van dienst onthaal en burgerzaken

Selectieprocedure voor de functie van Administratief medewerker C1 C3 (m/v) ten behoeve van dienst onthaal en burgerzaken Selectieprocedure voor de functie van Administratief medewerker C1 C3 (m/v) ten behoeve van dienst onthaal en burgerzaken 1 voltijdse - tijdelijke contractuele functie (vervanging ziekte) Er werd beslist

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE. Samenstelling van een WERVINGSRESERVE van contractuele deeltijdse en voltijdse ADMINISTRATIEVE MEDEWERK(ST)ERS (C1-C3)

INFORMATIEBROCHURE. Samenstelling van een WERVINGSRESERVE van contractuele deeltijdse en voltijdse ADMINISTRATIEVE MEDEWERK(ST)ERS (C1-C3) INFORMATIEBROCHURE Samenstelling van een WERVINGSRESERVE van contractuele deeltijdse en voltijdse ADMINISTRATIEVE MEDEWERK(ST)ERS (C1-C3) De raad voor maatschappelijk welzijn en het college van burgemeester

Nadere informatie

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeel@kapellen.be FUNCTIE: VOLTIJDS (38/38) CONTRACTUEEL DESKUNDIGE RUIMTELIJKE ORDENING NIVEAU B1-B3 CONTRACT BEPAALDE DUUR

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Coördinator technische dienst Graad B1-B3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Coördinator technische dienst Graad B1-B3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Coördinator technische dienst Graad B1-B3 Het gemeentebestuur Herne gaat over tot de aanwerving van een (m/v) coördinator technische dienst graad B1-B3 voltijdse contractuele functie

Nadere informatie

Aanwervingsprocedure voor de functie van Huishoudhulp E1-E3 (m/v) ten behoeve van de dienst van het OCMW 11,4/38 contractueel / bepaalde duur (6

Aanwervingsprocedure voor de functie van Huishoudhulp E1-E3 (m/v) ten behoeve van de dienst van het OCMW 11,4/38 contractueel / bepaalde duur (6 Aanwervingsprocedure voor de functie van Huishoudhulp E1-E3 (m/v) ten behoeve van de dienst van het OCMW 11,4/38 contractueel / bepaalde duur (6 maand) en 2 x 38/38 + samenstelling wervingsreserve 1 jaar

Nadere informatie

Hoofddoel functie: je bent verantwoordelijk voor het goed functioneren van de theatertechnische infrastructuur van het gemeenschapscentrum.

Hoofddoel functie: je bent verantwoordelijk voor het goed functioneren van de theatertechnische infrastructuur van het gemeenschapscentrum. Aanwerving van (m/v) THEATERTECHNICUS halftijds contractuele aanwerving salarisschaal C1-C3 met aanleg wervingsreserve van 3 jaar (voor contractuele functies) FUNCTIE Hoofddoel functie: je bent verantwoordelijk

Nadere informatie

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be FUNCTIE: HALFTIJDS CONTRACTUEEL ARBEIDSTRAJECTBEGELEIDER NIVEAU B1-B3 CONTRACT BEPAALDE DUUR VAN

Nadere informatie

Administratief medewerker (C1-3) Burgerzaken (m/v) Infobundel

Administratief medewerker (C1-3) Burgerzaken (m/v) Infobundel Administratief medewerker (C1-3) Burgerzaken (m/v) Infobundel Gemeentebestuur Sint-Laureins Het gemeentebestuur van Sint-Laureins gaat over tot de aanwerving van: Administratief medewerker (m/v) Burgerzaken

Nadere informatie

Technisch assistent gebouwen (D1-D3) m/v. 1. Inhoud

Technisch assistent gebouwen (D1-D3) m/v. 1. Inhoud Technisch assistent gebouwen (D1-D3) m/v INLICHTINGENBROCHURE Het stadsbestuur Eeklo verklaart 1 voltijdse contractuele betrekking van technisch assistent gebouwen open (D1-D3) m/v en legt een wervingsreserve

Nadere informatie

Uitvoeren van klusjes teneinde bij te dragen tot het onderhoud van het gemeentelijk patrimonium.

Uitvoeren van klusjes teneinde bij te dragen tot het onderhoud van het gemeentelijk patrimonium. INFORMATIEBROCHURE VACATURE TECHNISCH ASSISTENT KLUSJESMAN Functiebeschrijving Functiebenaming Technisch assistent klusjesman Niveau D (D1-D2-D3) Relaties Intern: Extern: Rapporteert aan het diensthoofd

Nadere informatie

- Deskundige ten behoeve van het Provinciaal Technisch Instituut ( PTI), Graaf Karel de Goedelaan 7, 8500 Kortrijk

- Deskundige ten behoeve van het Provinciaal Technisch Instituut ( PTI), Graaf Karel de Goedelaan 7, 8500 Kortrijk 2016/15 De Provincie West-Vlaanderen gaat, in het Nederlands, over tot de organisatie van een vergelijkende selectieprocedure voor de aanleg van een werfreserve deskundige budgetbeheerder/multimedia coördinator

Nadere informatie

INFOBUNDEL voor vacature Polyvalent vakman onderhoud, materiaal en vervoer (m/v) Contractueel 38/38 e. Grondgebiedszaken - gemeentewerf

INFOBUNDEL voor vacature Polyvalent vakman onderhoud, materiaal en vervoer (m/v) Contractueel 38/38 e. Grondgebiedszaken - gemeentewerf Interne zaken Personeel Heuvelstraat 91 2530 Boechout Telefoon 03 460 06 11 Fax 03 460 06 97 info@boechout.be INFOBUNDEL voor vacature 2017-09 Functie Niveau en graad Afdeling Polyvalent vakman onderhoud,

Nadere informatie

Aanwervingsprocedure voor de functie van deskundige personeel (B1- B3) (m/v) ten behoeve van de personeelsdienst voltijds contractueel bepaalde duur

Aanwervingsprocedure voor de functie van deskundige personeel (B1- B3) (m/v) ten behoeve van de personeelsdienst voltijds contractueel bepaalde duur Aanwervingsprocedure voor de functie van deskundige personeel (B1- B3) (m/v) ten behoeve van de personeelsdienst voltijds contractueel bepaalde duur + samenstelling wervingsreserve 1 jaar Het vast bureau

Nadere informatie

AANLEG WERFRESERVE TOEZICHTER SPORTHAL

AANLEG WERFRESERVE TOEZICHTER SPORTHAL AANLEG WERFRESERVE TOEZICHTER SPORTHAL Toezichter Sporthal Afdeling: Vrije Tijd Dienst: Sport Graad: Beambte Functie: Toezichter Sporthal Niveau-rang: E - Ev Weddenschaal: E1 E3 1. Plaats in het organogram

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT Hoofdanimator Graad C1 C3

INFORMATIEBERICHT Hoofdanimator Graad C1 C3 INFORMATIEBERICHT Hoofdanimator Graad C1 C3 Het stadsbestuur van Zottegem gaat over tot de aanwerving van een (m/v) hoofdanimator graad C1-C3 voltijdse contractuele functie met een wervingsreserve van

Nadere informatie

Technisch beambte E1-E3 (m/v/x)

Technisch beambte E1-E3 (m/v/x) Technisch beambte E1-E3 (m/v/x) INLICHTINGENBROCHURE Wenst u ons team van de dienst grondgebiedzaken te versterken? Het gemeentebestuur Knesselare is op zoek naar één voltijds (38/38) technisch beambte

Nadere informatie

INSCHRIJVINGSFORMULIER EXAMENS GEMEENTE HULSHOUT

INSCHRIJVINGSFORMULIER EXAMENS GEMEENTE HULSHOUT INSCHRIJVINGSFORMULIER EXAMENS GEMEENTE HULSHOUT Naam / voornaam:.. Straat / nummer:.. Gemeente / postnummer:. Telefoon/GSM nummer:. E-mailadres:. Ondergetekende stelt zich kandidaat voor de contractuele

Nadere informatie

De kandidaten worden persoonlijk gecontacteerd i.v.m. het verdere verloop van de procedure.

De kandidaten worden persoonlijk gecontacteerd i.v.m. het verdere verloop van de procedure. Vacature Functie: Selectieprocedure voor de functie van contractueel poetshulp De komende maanden zal de gemeente Berlare enkele poetshulpen (E1/E3) aanwerven. Het bestuur organiseert daarom een selectieprocedure.

Nadere informatie

Voltijds technisch medewerker (m/v)

Voltijds technisch medewerker (m/v) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Het gaat om contractuele functies (E1/E3) bij het gemeentebestuur of het OCMW-bestuur. Het kan om zowel voltijdse als deeltijdse functies gaan.

Het gaat om contractuele functies (E1/E3) bij het gemeentebestuur of het OCMW-bestuur. Het kan om zowel voltijdse als deeltijdse functies gaan. Vacature Functie: Verkorte selectieprocedure voor de functie van tijdelijke poetshulp / huishoudhulp / interieurverzorg(st)er Bij het gemeentebestuur en het OCMW van Berlare werken wel 45 interieurverzorgers,

Nadere informatie

Selectieprocedure Secretaris gemeente & OCMW Sint-Gillis-Waas

Selectieprocedure Secretaris gemeente & OCMW Sint-Gillis-Waas Selectieprocedure Secretaris gemeente & OCMW Sint-Gillis-Waas Info aan de kandidaten Voorstelling gemeente Sint-Gillis-Waas Sint-Gillis-Waas is een landelijke gemeente gelegen in het noorden van het Waasland,

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Toeristisch ambtenaar Graad B1 B3

INFORMATIEBERICHT. Toeristisch ambtenaar Graad B1 B3 INFORMATIEBERICHT Toeristisch ambtenaar Graad B1 B3 Het gemeentebestuur van Tremelo gaat over tot de aanwerving van een (m/v) toeristisch ambtenaar - voltijdse contractuele functie - onbepaalde duur -

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Administratief medewerker Graad C1-C3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Administratief medewerker Graad C1-C3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Administratief medewerker Graad C1-C3 Stad Zottegem gaat over tot de aanleg van een wervingsreserve van 3 jaar, maximaal verlengbaar met 2 jaar, van een (m/v) administratief medewerker

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT CENTRUMLEIDER LOKAAL DIENSTENCENTRUM. Graad B1-B3 voltijds contractueel onbepaalde duur. Opgemaakt op 22/02/2019 voor OCMW Wielsbeke

INFORMATIEBERICHT CENTRUMLEIDER LOKAAL DIENSTENCENTRUM. Graad B1-B3 voltijds contractueel onbepaalde duur. Opgemaakt op 22/02/2019 voor OCMW Wielsbeke INFORMATIEBERICHT CENTRUMLEIDER LOKAAL DIENSTENCENTRUM Graad B1-B3 voltijds contractueel onbepaalde duur Opgemaakt op 22/02/2019 voor VERTROUWELIJK Inleiding Het OCMW van Wielsbeke gaat over tot de aanwerving

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Algemeen directeur Decretale graad. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Algemeen directeur Decretale graad. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Algemeen directeur Decretale graad Het gemeentebestuur Ledegem gaat over tot de aanwerving van een (m/v) algemeen directeur decretale graad voltijdse statutaire functie met een wervingsreserve

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Begeleider buitenschoolse kinderopvang Pimpernel Graad C1 C2

INFORMATIEBERICHT. Begeleider buitenschoolse kinderopvang Pimpernel Graad C1 C2 INFORMATIEBERICHT Begeleider buitenschoolse kinderopvang Pimpernel Graad C1 C2 Het gemeentebestuur van Tremelo gaat over tot de aanwerving van een (m/v) begeleider buitenschoolse kinderopvang Pimpernel

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Sportleraar Graad C1-C3

INFORMATIEBERICHT. Sportleraar Graad C1-C3 INFORMATIEBERICHT Sportleraar Graad C1-C3 Stad Zottegem gaat over tot de aanleg van een wervingsreserve van 3 jaar, maximaal verlengbaar met 2 jaar, van een (m/v) sportleraar graad C1-C3 voltijdse contractuele

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT TECHNISCH ASSISTENT OPENBARE WERKEN/GROEN. contractuele tewerkstelling - onbepaalde duur - voltijds

INFORMATIEBERICHT TECHNISCH ASSISTENT OPENBARE WERKEN/GROEN. contractuele tewerkstelling - onbepaalde duur - voltijds INFORMATIEBERICHT TECHNISCH ASSISTENT OPENBARE WERKEN/GROEN D1-D3 contractuele tewerkstelling - onbepaalde duur - voltijds Het gemeentebestuur van de gemeente Wielsbeke gaat over tot de aanwerving van

Nadere informatie

Gemeente Sint-Martens-Latem INFORMATIEBERICHT DESKUNDIGE PATRIMONIUM

Gemeente Sint-Martens-Latem INFORMATIEBERICHT DESKUNDIGE PATRIMONIUM INFORMATIEBERICHT DESKUNDIGE PATRIMONIUM De gemeente Sint-Martens-Latem organiseert een selectieprocedure voor de aanwerving in de afdeling Grondgebiedzaken van een deskundige patrimonium (m/v), één statutaire

Nadere informatie

Voltijds tijdelijk deskundige HR (m/v)

Voltijds tijdelijk deskundige HR (m/v) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Bibliotheekassistent C1-C3

Bibliotheekassistent C1-C3 A. Algemene toelatingsvoorwaarden Bibliotheekassistent C1-C3 een gedrag vertonen dat in overeenstemming is met de eisen van de functie waarvoor men solliciteert de burgerlijke en politieke rechten genieten

Nadere informatie

1 BELEIDSCOÖRDINATOR MENS

1 BELEIDSCOÖRDINATOR MENS 1. Aanwervingsvoorwaarden Je bent minstens in het bezit van een masterdiploma of daarmee gelijkgesteld. Slagen in een selectieproef, bestaande uit een preselectieproef (indien meer dan 30 kandidaten),

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Technisch assistent Graad D1-D3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Technisch assistent Graad D1-D3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Technisch assistent Graad D1-D3 Het gemeentebestuur Herne gaat over tot de aanwerving van twee (m/v) technische assistenten graad D1-D3 voltijdse contractuele functie met een wervingsreserve

Nadere informatie

BEGELEIDER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG halftijds niveau C contract voor vervanging

BEGELEIDER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG halftijds niveau C contract voor vervanging BEGELEIDER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG halftijds niveau C contract voor vervanging Toelatings- en aanwervingsvoorwaarden Om aangeworven te worden in deze betrekking gelden volgende toelatings- en aanwervingsvoorwaarden:

Nadere informatie

Informatienota selectieprocedure Cultureel vormingsmedewerker (m/v/x)

Informatienota selectieprocedure Cultureel vormingsmedewerker (m/v/x) Informatienota selectieprocedure Cultureel vormingsmedewerker (m/v/x) Algemeen Waarom deze procedure? Functiecontext Plaats in de organisatie Het gemeentebestuur organiseert een niet-vergelijkende selectieprocedure

Nadere informatie

INTERIEURVERZORG(ST)ER 19/38 INFORMATIEPAKKET

INTERIEURVERZORG(ST)ER 19/38 INFORMATIEPAKKET OCMW Sint-Laureins werft aan INTERIEURVERZORG(ST)ER 19/38 INFORMATIEPAKKET Hecht je veel belang aan hygiëne en netheid? Heb je een respectvolle en discrete houding? Werk je graag voor mensen en in een

Nadere informatie

INFOBUNDEL bij de selectieprocedure technisch assistent

INFOBUNDEL bij de selectieprocedure technisch assistent INFOBUNDEL bij de selectieprocedure technisch assistent Voltijds contractueel D1-D3 A. Functiebeschrijving en competentieprofiel B. Aanwervingsvoorwaarden C. Examenprogramma D. Arbeids- en loonvoorwaarden

Nadere informatie

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard.

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard. 2018/18 De Provincie West-Vlaanderen gaat over tot de organisatie van een vergelijkende selectieprocedure via de procedure van aanwerving, bevordering en interne personeelsmobiliteit, in het Nederlands,

Nadere informatie