stafdienst personeel informatiebundel

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "stafdienst personeel informatiebundel"

Transcriptie

1 stafdienst personeel informatiebundel Aanwerving begeleid(st)ers buitenschoolse kinderopvang (C1-C3) in contractueel dienstverband 1 Toelating- en aanwervingvoorwaarden Je moet in het bezit zijn van een diploma van het secundair onderwijs of daarmee gelijkgesteld. Bijkomend moet je voldoen aan het ministerieel besluit van 23 mei 2014 tot uitvoering van het kwaliteitsbesluit buitenschoolse kinderopvang van 16 mei 2014 en tot wijziging van het ministerieel besluit van 27 februari 2014 ter uitvoering van artikel 8, 11, 40, 43 en 73 van het vergunningsbesluit van 22 november 2013 wat betreft de kwalificatiebewijzen en attesten. Daarnaast moet je ook beschikken over een rijbewijs B of dat behalen binnen de tien maanden na indiensttreding. Je moet voldoen aan de vereiste over de taalkennis, opgelegd door de wetten op het gebruik der talen in bestuurszaken, gecoördineerd op 18 juli Je moet slagen voor de selectieproeven. Je geniet de burgerlijke en politieke rechten. Je moet medisch geschikt zijn om de functie uit te oefenen. De geschiktheid wordt voor indiensttreding vastgesteld door een onderzoek bij de externe dienst voor preventie en bescherming op het werk, het onderzoek wordt door de personeelsdienst aangevraagd. Tenslotte moet je een gedrag vertonen dat in overeenstemming is met de eisen van de functie waarvoor je solliciteert. Dat gedrag wordt getoetst aan de hand van een uittreksel uit het strafregister dat maximaal drie maanden oud en actueel is. Als daarop ongunstige vermeldingen voorkomen, mag daarover een schriftelijke toelichting bezorgd worden. De aanstellende overheid oordeelt dan over de inhoud van het uittreksel uit het strafregister en neemt de toelichting in overweging. Er wordt rekening gehouden met het dienstbelang, de waardigheid van de functie en de aard van de betrekking. 2 Selectieprocedure Het college van burgemeester en schepenen stelt een selectiecommissie aan die de selectie uitvoert. Elke selectiecommissie bestaat ten minste uit drie leden, 1/3 de van de leden is extern aan het eigen bestuur. Leden van gemeenteraad en college van burgemeester en schepenen en de gemeentesecretaris die met toepassing van artikel 58 van het gemeentedecreet de bevoegdheid van aanstellende overheid heeft, kunnen geen lid van de selectiecommissie zijn in een selectieprocedure van het eigen bestuur. Zij kunnen wel, zoals de representatieve vakorganisaties, als waarnemer aanwezig zijn. Ze mogen echter niet aanwezig zijn bij het kiezen van de vragen en de deliberatie. 3 Selectieproeven De selectie bestaat uit 2 delen: schriftelijke proef; mondelinge proef. De schriftelijke proef vindt plaats vanaf vrijdag 7 oktober Alle communicatie gebeurt via , tenzij je dit specifiek anders doorgeeft.

2 Voor elke proef moet de kandidaat vijftig procent van de punten behalen om toegelaten te worden tot de volgende proef uit de selectieprocedure. De volgorde van de proeven is vooraf vastgesteld. De selecties zijn vergelijkend, dat wil zeggen dat de kandidaten in een bindende volgorde volgens het aantal punten worden opgenomen. 4 Wervingsreserve Er wordt een wervingsreserve aangelegd voor de duur van drie jaar. De wervingsreserve kan met maximaal twee jaar verlengd worden. 5 Salaris Salarisschaal C1-C3. Brutojaarsalaris bij aanvang voor een voltijdse functie: ,13 euro. Maximaal brutojaarsalaris voor een voltijdse functie: ,88 euro. Zie punt 11 voor meer informatie over de salarisschaal. Het aanvangssalaris kan verhoogd worden bij toekenning van vorige diensten in de openbare sector. Vorige diensten in de privésector of als zelfstandige kunnen toegekend worden als de relevantie voor de functie bij het gemeentebestuur Oostrozebeke kan aangetoond worden. Andere financiële voordelen: maaltijdcheques: 5,00 euro per gewerkte dag van 7,6 uren; groepsverzekering aanvullend pensioen; woon-werkverkeer met het openbaar vervoer: volledige terugbetaling; fietsvergoeding woon-werkverkeer: 0,15 euro per kilometer; hospitalisatieverzekering. 6 Indienen kandidatuur Om een geldige kandidatuur in te dienen moet het college van burgemeester en schepenen ten laatste op zondag 25 september 2016 in het bezit zijn van jouw sollicitatiebrief, uitgebreid cv en kopie van het gevraagde diploma waaruit wij kunnen afleiden dat je ook aan de aanvullende voorwaarden voldoet. Je kan jouw kandidatuur: versturen via de post ter attentie van het college van burgemeester en schepenen, Ernest Brengierstraat 6 te 8780 Oostrozebeke afgeven aan het frontoffice van het gemeentebestuur (zie adres hierboven) iedere werkdag van 9 u. tot u. en op dinsdagnamiddag van 14 u. tot u. versturen via naar personeel@oostrozebeke.be Het uittreksel uit het strafregister (model 1) zal in een latere fase van de selectieprocedure nog opgevraagd worden. 7 Beoordeling kandidaturen Het college van burgemeester en schepenen zal de geldigheid van de ingediende kandidaturen beoordelen in zitting van 29 september 2016.

3 8 Bijkomende informatie Beleidsplan missie en visie: Uit het beleidsplan missie en visie: Het gemeentebestuur beoogt een organisatie te zijn met bekwaam personeel en een stimulerende werkomgeving. Het gemeentepersoneel kenmerkt zich door de juiste kwalificaties, betrokkenheid, integriteit, sociale vaardigheid, flexibiliteit en expertise. Een stimulerende werkomgeving veronderstelt een positieve motiverende werksfeer, een goed ingerichte werkplek en hulpmiddelen en uitrusting die tegemoet komen aan de noden en wensen van het personeel. Dit vertaalt zich in vormingsmogelijkheden, een aantrekkelijke verlofregeling (30 dagen verlof en uitbreidbaar tot 35 dagen, collectief verlof op brugdagen en sluiting tussen Kerstmis en Nieuwjaar) en de mogelijkheid om een warme maaltijd te nemen in het woonzorgcentrum Rozenberg (op wandelafstand van het gemeentehuis). Kinderen van onze werknemers kunnen terecht in onze buitenschoolse kinderopvang De Wiemkes, meer info op de webpagina: www/334- De functiebeschrijving begeleid(st)er buitenschoolse kinderopvang en het organogram (voorstelling van de dienst waar de functie gesitueerd is binnen onze organisatie) vind je onder punten 9 en 10. De functiebeschrijving en het volledige organogram van het gemeentebestuur in aparte documenten, vind je op volgende webpagina: Wil je graag meer informatie, dan kan je contact opnemen met de personeelsdienst via personeel@oostrozebeke.be of telefonisch op (werkdagen van 9 u. tot u. en van 14 u. tot 16.30u, behalve op woensdag- en vrijdagnamiddag).

4 9 Functiebeschrijving Begeleid(st)er buitenschoolse kinderopvang Doel van de functie Zorgen voor een kwaliteitsvolle buitenschoolse kinderopvang. Plaats in de organisatie Afdeling vrije tijd Dienst buitenschoolse kinderopvang Directe leidinggevende coördinator buitenschoolse kinderopvang Graad Begeleider buitenschoolse kinderopvang Niveau C (overgangsregeling C, D en E) Resultaatsgebieden kinderen: creëren van een sfeer van zekerheid, geborgenheid, vertrouwen en gezelligheid en huiselijkheid; hanteren van regels, afspraken en normen en omgaan met conflicten; spelen met kinderen; zelf animeren van kinderen; zorgen voor veiligheid en hygiëne. ouders: informeren over het huishoudelijk reglement; informeren over het dagverloop; informeren over hun kind; dagelijks contact opbouwen; klachten opvangen, rapporteren en zo nodig doorgeven aan de coördinator. samenwerken met collega s: communicatie met andere diensten en verenigingen in verband met begeleiding naar activiteiten; taakverdeling binnen de uurroosters naleven; respect hebben voor de ander zijn taak; overleggen; correcte werkoverdracht; initiatief nemen; bijdragen tot een positieve werksfeer. huishoudelijke taken: opruimen; poetsen; afwassen; opdienen vieruurtje en middagmaal. administratie: registreren aanwezigheden in de software;

5 registreren maaltijden en andere in de software; invullen van de nodige documenten. beroepsgeheim: discreet en op gepaste wijze met informatie omgaan. Verruimende bepalingen Uitvoeren van en helpen bij taken van de eigen dienst of de andere gemeentelijke diensten op vraag van het diensthoofd, het afdelingshoofd vrije tijd of de gemeentesecretaris. Competenties kennis basiskennis EHBO; animatie- en speltechnieken en vormen; conflicthantering en omgaan met probleemgedrag; pedagogisch omgaan met kinderen; huishoudelijk reglement; basiskennis van de werking van het bestuur. Competenties andere WAARDEGEBONDEN COMPETENTIES voortdurend verbeteren: voortdurend verbeteren van het eigen functioneren en van de werking van de dienst, door de bereidheid om te leren en mee te groeien met veranderingen. toont zich leer- en aanpassingsbereid met betrekking tot de eigen functie en situatie: is gemotiveerd om nieuwe leerstof te verwerken; is bereid om nieuwe methodes aan te leren; past nieuwe afspraken over de uitvoering van de eigen taak meteen toe in de praktijk; vraagt om uitleg en toelichting als iets niet duidelijk is; geeft aan waar zich problemen in de taak voordoen en denkt mee na over oplossingen. klantgerichtheid: met het oog op het dienen van het algemeen belang, de legitieme behoeften van verschillende soorten (interne en externe) klanten onderkennen en er adequaat op reageren. reageert vriendelijk, adequaat en correct op voor de hand liggende vragen van klanten: helpt klanten op een vriendelijke en adequate wijze voort; blijft beleefd bij klachten; onderneemt concrete acties om de problemen en klachten van klanten op te lossen; verleent een correcte service aan alle klanten, ongeacht hun afkomst, geslacht, handicap enzovoort (bv. houdt de wachttijd voor een klant minimaal, voert stipt uit wat werd vastgelegd, levert duidelijke producten af, neemt een lagedrempelhouding aan, is beschikbaar en bereikbaar); stelt zich hulpvaardig op; reageert snel en gepast op vragen van klanten; kiest een aangepaste aanpak gezien de mogelijkheden en beperkingen van de klant (bv. kinderen, bejaarden, zieken). samenwerken: met het oog op het algemeen belang een bijdrage leveren aan een gezamenlijk resultaat op het niveau van een team,

6 dienst of de organisatie, ook als dat niet onmiddellijk van persoonlijk belang is. helpt anderen en pleegt overleg: steunt de voorstellen van anderen en bouwt daarop voort om tot een gezamenlijk resultaat te komen; stemt de eigen inbreng/prioriteiten/aanpak af op de behoeften van de groep; houdt rekening met de gevoeligheden en met de verscheidenheid van mensen; biedt hulp aan bij problemen, ook al valt de taak niet onder de eigen opdracht; vraagt spontaan en proactief de mening van anderen. PERSOONSGERELATEERD GEDRAG organisatiebetrokkenheid: zich verbonden tonen met de organisatie, taak en beroep; de belangen ervan verdedigen bij anderen. handelt overeenkomstig de waarden en doelstellingen van de organisatie: staat achter beslissingen die voor de dienst nuttig zijn, zelfs als die minder populair of controversieel zijn of persoonlijk ongunstig uitvallen; voert richtlijnen uit, ook al komen die niet overeen met de eigen belangen; toont belangstelling voor de organisatie of dienst (bv. informeert zich regelmatig); reageert correct en loyaal als buitenstaanders, klanten enzovoort kritiek uiten op de organisatie; respecteert de binnen de organisatie of dienst bestaande afspraken en procedures. INTERPERSOONLIJK GEDRAG mondelinge uitdrukkingsvaardigheid: spreken in een taal zodat het publiek tot wie u zich richt u begrijpt. weet de eigen boodschap vlot en begrijpelijk te verwoorden: communiceert duidelijk en to the point ; legt (technische) gegevens op een begrijpelijke wijze uit; beperkt het gebruik van jargon; antwoordt doelgericht en beknopt; is goed verstaanbaar (volume, articulatie, tempo); spreekt vlot; ondersteunt zijn boodschap met aangepast non-verbaal gedrag. luisteren: tonen (non-)verbale boodschappen op te nemen en te begrijpen, en doorvragen bij onduidelijkheden. neemt een luisterende houding aan; toont zich luisterbereid: laat anderen uitspreken; geeft door gedrag en houding blijk van interesse voor wat de andere brengt; handhaaft een actieve luisterhouding; geeft anderen de ruimte om een mening of idee in te brengen; toetst of hij goed begrijpt wat de andere wil zeggen. OMGAAN MET INFORMATIE creativiteit: komt met originele of nieuwe ideeën en oplossingen. Vindt

7 invalshoeken die afwijken van de gevestigde denkpatronen. kan met alternatieve ideeën en oplossingen voor de dag komen: komt met nieuwe ideeën, voorstellen en oplossingen; stelt alternatieven voor als hij met weerstanden wordt geconfronteerd; past bestaande concepten toe in niet voor de hand liggende situaties; bekijkt een probleem of situatie vanuit verschillende invalshoeken en komt op basis daarvan tot nieuwe oplossingen of tot nieuwe ideeën; brainstormt over zo veel mogelijk ideeën zonder zich onmiddellijk te laten tegenhouden door praktische belemmeringen. PROBLEEMOPLOSSEND GEDRAG initiatief: kansen onderkennen en uit eigen beweging acties voorstellen of ondernemen. neemt het initiatief om structurele problemen binnen het eigen takendomein op te lossen (reactief en structureel): heeft oog voor zaken waar de hiërarchie eventueel niet aan denkt en handelt ernaar of brengt ze onder de aandacht; formuleert voorstellen om bestaande situaties te verbeteren; stelt zelf documentatie samen om efficiënt te kunnen werken; zoekt naar alternatieve oplossingen als hij met structurele problemen wordt geconfronteerd; geeft aan waar het afgeleverde resultaat mogelijk verbeterd kan worden. flexibel gedrag: de eigen gedragsstijl kunnen veranderen om een gesteld doel te bereiken. In verschillende situaties of ten aanzien van verschillende personen op een efficiënte wijze zijn gedrag kunnen aanpassen. past zijn aanpak of gedrag aan als de concrete situatie dat vereist: verandert zijn agenda en operationele planning afhankelijk van tijdsdruk, nieuwe prioriteiten, dringende vragen of behoeften; verhoogt het werktempo als de omstandigheden dat vragen (bv. gewijzigde deadline, tegenslagen, plots extra taken; zoekt tijdig een alternatieve oplossing of aanpak als blijkt dat de gekozen aanpak niet geschikt was; is bereid taken uit te voeren die niet tot het normale pakket behoren, als de omstandigheden dat vereisen. nauwgezetheid: taken nauwgezet en met zin voor detail volbrengen. Gepast omgaan met materialen. draagt zorg voor materialen; gaat ordelijk te werk: vindt snel terug wat gevraagd is; houdt gegevens ordelijk bij; onderhoudt materialen conform de voorschriften; houdt de eigen werkplaats netjes en opgeruimd; houdt geen overbodige dingen bij; levert verzorgd werk af (bv. opmaak documenten, geen onnauwkeurigheden ten gevolge van slordigheid); levert overzichtelijke berekeningen en gegevens af zodat controle mogelijk is. BEHEERSMATIG GEDRAG plannen: structuur aanbrengen in tijd, ruimte en prioriteit bij het

8 aanpakken van taken of problemen. plant eigen werk effectief: maakt gebruik van hulpmiddelen bij het inplannen van taken (checklist, to-dolijstjes, elektronische agenda ); pakt eerst de belangrijkste of dringendste opdrachten aan; houdt rekening met de nodige uitvoeringstijd; geeft tijdig aan als de planning niet gehaald kan worden; houdt in de eigen planning rekening met de begrippen dringend en belangrijk. Beoordelingscriteria De te gebruiken schalen zijn deze vermeld in de rechtspositieregeling (goed, zeer goed, uitstekend, ongunstig, onvoldoende, geheel onvoldoende). doelstellingen: de doelstellingen vermeld in de functioneringsgesprek(ken) van de evaluatieperiode. resultaatsgebieden: kinderen; ouders; samenwerken met collega s; huishoudelijke taken; administratie; beroepsgeheim. competenties kennis: basiskennis EHBO; animatie- en speltechnieken en vormen; conflicthantering en omgaan met probleemgedrag; pedagogisch omgaan met kinderen; huishoudelijk reglement; basiskennis van de werking van het bestuur. competenties andere: toont zich leer- en aanpassingsbereid met betrekking tot de eigen functie en situatie; reageert vriendelijk, adequaat en correct op voor de hand liggende vragen van klanten; helpt anderen en pleegt overleg; handelt overeenkomstig de waarden en doelstellingen van de organisatie; weet de eigen boodschap vlot en begrijpelijk te verwoorden; neemt een luisterende houding aan; toont zich luisterbereid; kan met alternatieve ideeën en oplossingen voor de dag komen; neemt het initiatief om structurele problemen binnen het eigen takendomein op te lossen (reactief en structureel); past zijn aanpak of gedrag aan als de concrete situatie dat vereist; draagt zorg voor materialen; gaat ordelijk te werk; plant eigen werk effectief.

9 10 Organogram Gemeentebestuur Oostrozebeke - afdeling vrije tijd Afdeling vrije tijd 1 FT afdelingshoofd vrije tijd A4a - A4b stat Bibliotheek Sport 1 FT sportgekwalificeerd ambtenaar B1 - B3 stat 1 FT bibliothecaris B4 - B5 statutair Senioren 1 FT deskundige senioren B1 - B3 contractueel 2,25 FT bibliotheekassistent C1 - C3 contr Jeugd 1 FT Jeugdconsulent B1 - B3 contr. 0,8 FT hulparbeider E1 - E3 contr BKO Cultuur - gemeenschapscentrum 2 FT coördinator BKO B1 - B3 contr. 1 FT dagelijks beheerder C1 - C3 contr. 10 FT begeleidster BKO C1 - C3 contr. 2 FT adm. assistant toezicht D1 - D3 contr.

10 11 Salarisschaal C1-C3 De geïndexeerde bedragen hierboven zijn aan index 164,06. Je moet er wel rekening mee houden dat bovenstaande bedragen op basis van een voltijdse tewerkstelling zijn, je moet dus alle bedragen delen door twee of vier om de bedragen voor respectievelijk een halftijdse of deeltijdse tewerkstelling te kennen. Bovenop het brutojaarsalaris heb je ook recht op een haardtoelage als je gehuwd, samenwonend of alleenstaande met één of meerdere kinderen die recht geven op kinderbijslag bent. Jaarlijks is die toelage 719, 89 of 359,95 euro, afhankelijk van de grootte van het salaris. Indien je geen recht hebt op een haardtoelage, ontvang je een standplaatstoelage die jaarlijks 359,95 of 179,98 euro bedraagt, afhankelijk van de grootte van het salaris. Als er geen relevante ervaring toegekend wordt, start je in schaal C1 op trap 0. Na 4 jaar schaalanciënniteit en een gunstig evaluatieresultaat, ga je over naar schaal C2 trap 4. Na 18 jaar gecumuleerde schaalanciënniteit en een gunstig evaluatieresultaat, ga je over naar schaal C3 trap 18.

Begeleid(st)er buitenschoolse kinderopvang

Begeleid(st)er buitenschoolse kinderopvang Begeleid(st)er buitenschoolse kinderopvang Doel van de functie Zorgen voor een kwaliteitsvolle buitenschoolse kinderopvang. Plaats in de organisatie Afdeling vrije tijd Dienst buitenschoolse kinderopvang

Nadere informatie

stafdienst personeel informatiebundel

stafdienst personeel informatiebundel stafdienst personeel informatiebundel Aanwerving halftijds administratief medewerker afdeling vrije tijd in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur 1 Toelating- en aanwervingvoorwaarden Je moet

Nadere informatie

stafdienst personeel informatiebundel

stafdienst personeel informatiebundel stafdienst personeel informatiebundel Aanwerving administratief medewerker: afdeling vrije tijd in contractueel dienstverband voor 2 jaar (19/38) in combinatie met dienst bibliotheek in contract bepaalde

Nadere informatie

stafdienst personeel informatiebundel

stafdienst personeel informatiebundel stafdienst personeel informatiebundel Aanwerving voltijds dagelijks beheerder (C1-C3) in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur 1 Toelating- en aanwervingvoorwaarden Je moet in het bezit zijn

Nadere informatie

Administratief medewerker afdeling vrije tijd

Administratief medewerker afdeling vrije tijd Administratief medewerker afdeling vrije tijd Doel van de functie Plaats in de organisatie Graad Niveau Resultaatsgebieden Zelfstandig opdrachten kunnen uitvoeren binnen het domein van de afdeling. Afdeling

Nadere informatie

stafdienst personeel informatiebundel

stafdienst personeel informatiebundel stafdienst personeel informatiebundel Aanwerving deeltijdse (28,5/38 uur) administratief assistent toezicht D1 -D3 in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur 1 Toelating- en aanwervingvoorwaarden

Nadere informatie

stafdienst personeel informatiebundel

stafdienst personeel informatiebundel stafdienst personeel informatiebundel Aanwerving voltijds administratief medewerker grondgebiedzaken (niveau C) in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur 1 Toelating- en aanwervingvoorwaarden

Nadere informatie

GEZINSONDERSTEUNEND WERK ONDERZOEK NAAR COMPETENTIES BIJ VRIJWILLIGERS EN PROFESSIONALS

GEZINSONDERSTEUNEND WERK ONDERZOEK NAAR COMPETENTIES BIJ VRIJWILLIGERS EN PROFESSIONALS GEZINSONDERSTEUNEND WERK ONDERZOEK NAAR COMPETENTIES BIJ VRIJWILLIGERS EN PROFESSIONALS Het doel van dit onderzoek is een vergelijking te maken tussen de aanwezige competenties bij professionals en vrijwilligers

Nadere informatie

De gebruiker kan optimaal gebruik maken van het sportcentrum De Mandelmeersen en het gemeenschapscentrum O.C. Mandelroos.

De gebruiker kan optimaal gebruik maken van het sportcentrum De Mandelmeersen en het gemeenschapscentrum O.C. Mandelroos. Dagelijks beheerder Doel van de functie De gebruiker kan optimaal gebruik maken van het sportcentrum De Mandelmeersen en het gemeenschapscentrum O.C. Mandelroos. Plaats in de organisatie Afdeling vrije

Nadere informatie

stafdienst personeel informatiebundel

stafdienst personeel informatiebundel stafdienst personeel informatiebundel Aanwerving voltijds technisch assistent technische dienst (D1-D3) in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur 1 Toelating- en aanwervingvoorwaarden Er is geen

Nadere informatie

stafdienst personeel informatiebundel

stafdienst personeel informatiebundel stafdienst personeel informatiebundel Aanwerving 2 voltijdse (38/38 uur) technisch assistent D1-D3 in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur 1 Toelating- en aanwervingvoorwaarden Er is geen diplomavereiste,

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING Nr De technische beambte werkt onder de leiding van de deskundige, verantwoordelijk voor facilitymanagement.

FUNCTIEBESCHRIJVING Nr De technische beambte werkt onder de leiding van de deskundige, verantwoordelijk voor facilitymanagement. TECHNISCH BEAMBTE FUNCTIEBESCHRIJVING Nr. 1.09 DEPARTEMENT ALGEMENE ZAKEN FACILITYMANAGEMENT CONTRACTUEEL PERSONEEL WEDDESCHAAL: E1 E2 E3 DATUM: 01/04/2015 PLAATS IN HET ORGANOGRAM De technische beambte

Nadere informatie

Klusjesman (M/V) Verrichten van groenonderhoud aan huis bij klanten die daar tijdelijk of blijvend zelf niet kunnen voor instaan.

Klusjesman (M/V) Verrichten van groenonderhoud aan huis bij klanten die daar tijdelijk of blijvend zelf niet kunnen voor instaan. Klusjesman (M/V) Doel van de functie Verrichten van groenonderhoud aan huis bij klanten die daar tijdelijk of blijvend zelf niet kunnen voor instaan. Plaats in de organisatie Afdeling Sociale dienst Dienst

Nadere informatie

stafdienst personeel informatiebundel

stafdienst personeel informatiebundel stafdienst personeel informatiebundel Aanwerving voltijds boekhouder (B1-B3) in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur 1 Toelating- en aanwervingvoorwaarden Je moet beschikken over ofwel een bachelordiploma,

Nadere informatie

stafdienst personeel informatiebundel

stafdienst personeel informatiebundel stafdienst personeel informatiebundel Aanwerving voltijds administratief medewerker personeel (C1 C3) in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur 1 Toelating- en aanwervingvoorwaarden Je moet beschikken

Nadere informatie

Kinderbegeleidster BKO (m/v)

Kinderbegeleidster BKO (m/v) INFOBUNDEL bij de aanwervingsprocedure kinderbegeleidster BKO Halftijds (19u) contractueel C1-C2 A. Functiebeschrijving en competentieprofiel B. Aanwervingsvoorwaarden C. Examenprogramma D. Arbeids- en

Nadere informatie

INFORMATIEBUNDEL AANLEG WERVINGSRESERVE HALFTIME CONTRACTUEEL TECHNISCH BEAMBTE - POETSHULP

INFORMATIEBUNDEL AANLEG WERVINGSRESERVE HALFTIME CONTRACTUEEL TECHNISCH BEAMBTE - POETSHULP INFORMATIEBUNDEL AANLEG WERVINGSRESERVE HALFTIME CONTRACTUEEL TECHNISCH BEAMBTE - POETSHULP 1. FUNCTIEOMSCHRIJVING DEPARTEMENT MAATSCHAPPELIJK WELZIJN GEZINSZORG EN AANVULLENDE THUISZORG FORMATIE : CONTRACTUEEL

Nadere informatie

stafdienst personeel informatiebundel

stafdienst personeel informatiebundel stafdienst personeel informatiebundel Aanwerving twee halftijdse klusjesmannen/ -vrouwen (D1 - D3) in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur 1 Toelating- en aanwervingvoorwaarden Er is geen diplomavereiste,

Nadere informatie

stafdienst personeel informatiebundel

stafdienst personeel informatiebundel stafdienst personeel informatiebundel Aanwerving voltijds boekhouder (B1 B3) in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur 1 Toelating- en aanwervingvoorwaarden Je moet beschikken over ofwel een bachelordiploma,

Nadere informatie

stafdienst personeel informatiebundel

stafdienst personeel informatiebundel stafdienst personeel informatiebundel Aanwerving 2 deeltijdse (28.5/38) bibliotheekassistenten C1 C3 in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur 1 Toelating- en aanwervingvoorwaarden Je moet beschikken

Nadere informatie

stafdienst personeel informatiebundel

stafdienst personeel informatiebundel stafdienst personeel informatiebundel Aanwerving twee halftijdse klusjesmannen/ -vrouwen (D1 D3) in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur 1 Toelating- en aanwervingvoorwaarden Er is geen diplomavereiste,

Nadere informatie

stafdienst personeel informatiebundel

stafdienst personeel informatiebundel stafdienst personeel informatiebundel Aanwerving bibliothecaris (B1 B3) voltijds, in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur 1 Toelating- en aanwervingvoorwaarden Je beschikt ofwel over een bachelorsdiploma,

Nadere informatie

Medewerker Administratie

Medewerker Administratie Medewerker Administratie 1 PLAATS IN HET ORGANOGRAM Rapporteert aan de directie en het diensthoofd van wie hij/zij opdrachten ontvangt. Situering in het organogram: Directeur Medewerker administratie Dienst

Nadere informatie

stafdienst personeel informatiebundel

stafdienst personeel informatiebundel stafdienst personeel informatiebundel Aanwerving halftijdse technisch assistent WZC (D1 D3) in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur. 1 Toelating- en aanwervingvoorwaarden Er is geen diplomavereiste,

Nadere informatie

stafdienst personeel informatiebundel

stafdienst personeel informatiebundel stafdienst personeel informatiebundel Aanwerving halftijds deskundige GIS (B1-B3) in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur 1 Toelating- en aanwervingvoorwaarden Je moet beschikken over ofwel

Nadere informatie

BEGELEIDER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG halftijds niveau C - contractueel

BEGELEIDER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG halftijds niveau C - contractueel BEGELEIDER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG halftijds niveau C - contractueel Toelatings- en aanwervingsvoorwaarden Om aangeworven te worden in deze betrekking gelden volgende toelatings- en aanwervingsvoorwaarden:

Nadere informatie

THEATERTECHNICUS (m/v)

THEATERTECHNICUS (m/v) GEMEENTE SINT-GILLIS-WAAS THEATERTECHNICUS (m/v) I. Kenmerken van de functie functie: theatertechnicus graad: administratief medewerker niveau: C rang: Cv salarisschaal: C1/C3 tewerkstellingsbreuk: halftijds

Nadere informatie

stafdienst personeel informatiebundel

stafdienst personeel informatiebundel stafdienst personeel informatiebundel Aanwerving voltijds omgevingsambtenaar (niveau A) in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur 1 Toelating- en aanwervingvoorwaarden Je moet beschikken over

Nadere informatie

Bibliotheekassistent. Zorgen voor een kwaliteitsvolle dienstverlening en bibliotheekwerking. Directe leidinggevende bibliothecaris B4

Bibliotheekassistent. Zorgen voor een kwaliteitsvolle dienstverlening en bibliotheekwerking. Directe leidinggevende bibliothecaris B4 Bibliotheekassistent Doel van de functie Zorgen voor een kwaliteitsvolle dienstverlening en bibliotheekwerking. Plaats in de organisatie Afdeling vrije tijd Dienst bibliotheek Directe leidinggevende bibliothecaris

Nadere informatie

NAAM FUNCTIE: LEVEN & WELZIJN THUISDIENSTEN - POLYVALENT VERZORGENDE ZORGKUNDIGE

NAAM FUNCTIE: LEVEN & WELZIJN THUISDIENSTEN - POLYVALENT VERZORGENDE ZORGKUNDIGE FUNCTIEPROFIEL - WAT WORDT ER VAN MIJ VERWACHT? NAAM FUNCTIE: LEVEN & WELZIJN THUISDIENSTEN - POLYVALENT VERZORGENDE ZORGKUNDIGE 1. Algemene informatie Dienst/afdeling: Thuisdiensten, cluster Leven en

Nadere informatie

Administratief medewerker

Administratief medewerker Administratief medewerker Info aan de kandidaten Kenmerken van de functie Salaris functie: administratief medewerker voor diverse diensten graad: administratief medewerker niveau: C rang: Cv salarisschaal:

Nadere informatie

BEGELEID(STER)ER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG D1-D3

BEGELEID(STER)ER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG D1-D3 BEGELEID(STER)ER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG D1-D3 FUNCTIEBESCHRIJVING Benaming van de functie Functietitel: BEGELEID(STER)ER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG Statuut: DEELTIJDS Salarisschaal: D1-D3 Wijze van

Nadere informatie

BEGELEIDER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG halftijds niveau C contract voor vervanging

BEGELEIDER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG halftijds niveau C contract voor vervanging BEGELEIDER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG halftijds niveau C contract voor vervanging Toelatings- en aanwervingsvoorwaarden Om aangeworven te worden in deze betrekking gelden volgende toelatings- en aanwervingsvoorwaarden:

Nadere informatie

Inschrijvingsbundel technisch medewerker redder. (voltijds, contractueel, C1-C3, bepaalde duur)

Inschrijvingsbundel technisch medewerker redder. (voltijds, contractueel, C1-C3, bepaalde duur) (voltijds, contractueel, C1-C3, bepaalde duur) 1 1 Functieomschrijving en bijzondere rekruteringsvoorwaarden Gemeentebestuur Brakel Sportdienst Gemeentesecretaris Sportdienst 1 FE sportfunctionaris B1

Nadere informatie

stafdienst personeel informatiebundel

stafdienst personeel informatiebundel stafdienst personeel informatiebundel Aanwerving voltijds ploegbaas groen (C1-C3) in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur 1 Toelating- en aanwervingvoorwaarden Je moet beschikken over een diploma

Nadere informatie

Voltijds deskundige (m/v) secretariaat

Voltijds deskundige (m/v) secretariaat De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Jeugdwerker (jongerencultuur) - tijdelijk

Jeugdwerker (jongerencultuur) - tijdelijk Jeugdwerker (jongerencultuur) - tijdelijk Functiebenaming/graad en functionele loopbaan Jeugdwerker, C1-C3. Doel van de functie Je ondersteunt de inhoudelijke werking van de jeugddienst met de focus op

Nadere informatie

2 deeltijds front-office medewerkers (m/v) Ruimte en Wonen

2 deeltijds front-office medewerkers (m/v) Ruimte en Wonen De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Selectieprocedure voor de functie van Administratief medewerker C1 C3 (m/v) ten behoeve van dienst onthaal en burgerzaken

Selectieprocedure voor de functie van Administratief medewerker C1 C3 (m/v) ten behoeve van dienst onthaal en burgerzaken Selectieprocedure voor de functie van Administratief medewerker C1 C3 (m/v) ten behoeve van dienst onthaal en burgerzaken 1 voltijdse - tijdelijke contractuele functie (vervanging ziekte) Er werd beslist

Nadere informatie

Functiebeschrijving Arbeider sport. Graad: arbeider D1-D3

Functiebeschrijving Arbeider sport. Graad: arbeider D1-D3 Functiebeschrijving Arbeider sport Graad: arbeider D1-D3 Versie 2: 26_06_2013 1 Plaats in de organisatie algemeen directeur directeur sport regiomanager sportbeheerder arbeider sport Je rapporteert als

Nadere informatie

Technisch assistent technische dienst

Technisch assistent technische dienst Technisch assistent technische dienst Doel van de functie Onderhouden gemeentelijk groen, wegen en riolering. Plaats in de organisatie Afdeling Dienst Directe leidinggevende grondgebiedzaken technische

Nadere informatie

INFOBUNDEL bij de selectieprocedure technisch assistent toezichter

INFOBUNDEL bij de selectieprocedure technisch assistent toezichter INFOBUNDEL bij de selectieprocedure technisch assistent toezichter Deeltijds (19u) contractueel D1-D3 A. Functiebeschrijving en competentieprofiel B. Aanwervingsvoorwaarden C. Examenprogramma D. Arbeids-

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Graadnaam administratief medewerker Sector Burger- en Welzijnszaken Funtienaam begeleidster BKO Dienst BKO

Functiebeschrijving. Graadnaam administratief medewerker Sector Burger- en Welzijnszaken Funtienaam begeleidster BKO Dienst BKO Functiebeschrijving Functie Graadnaam administratief medewerker Sector Burger- en Welzijnszaken Funtienaam begeleidster BKO Dienst BKO Functionele loopbaan C1 C3 Code IZ/BKO/2008/01 Doel van de entiteit

Nadere informatie

afdeling interne zaken stafdienst dienst personeel informatiebundel

afdeling interne zaken stafdienst dienst personeel informatiebundel afdeling interne zaken stafdienst dienst personeel informatiebundel Aanwerving voltijds diensthoofd patrimonium (B1-B3) in contractueel dienstverband 1 Toelating- en aanwervingvoorwaarden Je moet beschikken

Nadere informatie

stafdienst personeel informatiebundel

stafdienst personeel informatiebundel stafdienst personeel informatiebundel Aanwerving voltijds deskundige HR (B1 B3) in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur 1 Toelating- en aanwervingvoorwaarden Je moet beschikken over ofwel een

Nadere informatie

Verzorgend personeel/zorgkundige

Verzorgend personeel/zorgkundige Verzorgend personeel/zorgkundige Doel van de functie Creëren van een zo comfortabel en aangenaam mogelijk verblijf voor de bejaarden, door optimale en deskundige hulp en verzorging. Aanbieden van zinvolle

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Kinderbegeleider IBO t Koetshuis Vzw Kinderopvang Leuven. Graad: B3 (PC331)

Functiebeschrijving. Kinderbegeleider IBO t Koetshuis Vzw Kinderopvang Leuven. Graad: B3 (PC331) Functiebeschrijving Kinderbegeleider IBO t Koetshuis Vzw Kinderopvang Leuven Graad: B3 (PC331) 1 Doel van de functie Als kinderbegeleider zorg je mee voor de kwaliteitsvolle opvang van schoolgaande kinderen,

Nadere informatie

stafdienst personeel informatiebundel

stafdienst personeel informatiebundel stafdienst personeel informatiebundel Aanwerving twee voltijdse ergotherapeuten (BV1 BV3) in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur 1 Toelating- en aanwervingvoorwaarden Je bent houder van de

Nadere informatie

Verzorgende in de gezinszorg C en D

Verzorgende in de gezinszorg C en D Verzorgende in de gezinszorg C en D 1 PLAATS IN HET ORGANOGRAM Is werkzaam in de IVA Thuiszorg Kempen. Rapporteert aan de verantwoordelijke Gezinszorg. Situering in het organogram: Zorgmanager Bevoegd

Nadere informatie

Voltijds hoofd schoonmaak (m/v)

Voltijds hoofd schoonmaak (m/v) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Jeugdwerker (vakantieaanbod) - tijdelijk

Jeugdwerker (vakantieaanbod) - tijdelijk Jeugdwerker (vakantieaanbod) - tijdelijk Functiebenaming/graad en functionele loopbaan Jeugdwerker, C1-C3. Doel van de functie Samen met de speelpleinverantwoordelijke organiseer je elke vakantie mee de

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Administratief medewerker binnenschoolse kinderopvang. Graad: administratief medewerker A3 (PC331)

Functiebeschrijving. Administratief medewerker binnenschoolse kinderopvang. Graad: administratief medewerker A3 (PC331) Functiebeschrijving Administratief medewerker binnenschoolse kinderopvang Graad: administratief medewerker A3 (PC331) 1 Plaats in de organisatie directeur Sociale zaken Afdelingshoofd kinderopvang vzw

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT DIENSTHOOFD OMGEVING EN ECONOMIE/ OMGEVINGSMABTENAAR. Graad A1a-A3a voltijds statutair

INFORMATIEBERICHT DIENSTHOOFD OMGEVING EN ECONOMIE/ OMGEVINGSMABTENAAR. Graad A1a-A3a voltijds statutair INFORMATIEBERICHT DIENSTHOOFD OMGEVING EN ECONOMIE/ OMGEVINGSMABTENAAR Graad A1a-A3a voltijds statutair Opgemaakt op 23/05/2019 voor gemeente Keerbergen VERTROUWELIJK Inleiding Het gemeentebestuur van

Nadere informatie

NAAM FUNCTIE: COMMUNICATIE & ONTHAAL ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

NAAM FUNCTIE: COMMUNICATIE & ONTHAAL ADMINISTRATIEF MEDEWERKER 1 FUNCTIEPROFIEL - WAT WORDT ER VAN MIJ VERWACHT? NAAM FUNCTIE: COMMUNICATIE & ONTHAAL ADMINISTRATIEF MEDEWERKER 1. Algemene informatie Cluster/dienst: Interne organisatie Communicatie & onthaal Salarisschaal:

Nadere informatie

stafdienst personeel informatiebundel

stafdienst personeel informatiebundel stafdienst personeel informatiebundel Aanwerving zorgkundigen (C3 C4) in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur 1 Toelating- en aanwervingvoorwaarden Je bent houder van diploma zorgkundige; visum

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Systeembeheerder. Graad B1-B3

Functiebeschrijving. Systeembeheerder. Graad B1-B3 Functiebeschrijving Systeembeheerder Graad B1-B3 1 1 Systeembeheerder 1.1 Rol De systeembeheerder is verantwoordelijk voor het operationeel houden van de ICT-infrastructuur en voor de installatie, configuratie

Nadere informatie

Voltijds administratief medewerker Publieke ruimte en Leefmilieu (vakdomein Openbare werken)

Voltijds administratief medewerker Publieke ruimte en Leefmilieu (vakdomein Openbare werken) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Functiebeschrijving Medewerker bibliotheek. Graad: medewerker C1-C3

Functiebeschrijving Medewerker bibliotheek. Graad: medewerker C1-C3 Functiebeschrijving Medewerker bibliotheek Graad: medewerker C1-C3 Versie: 05_11_2015 1 Plaats in de organisatie stadssecretaris directeur cultuur afdelingshoofd bibliotheek diensthoofd bibliotheek medewerker

Nadere informatie

stafdienst personeel informatiebundel

stafdienst personeel informatiebundel stafdienst personeel informatiebundel Aanwerving 2,25 voltijds equivalent verpleegkundigen (C3 C4) in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur 1 Toelating- en aanwervingvoorwaarden Je bent houder

Nadere informatie

Bibliotheekassistent C1-C3

Bibliotheekassistent C1-C3 A. Algemene toelatingsvoorwaarden Bibliotheekassistent C1-C3 een gedrag vertonen dat in overeenstemming is met de eisen van de functie waarvoor men solliciteert de burgerlijke en politieke rechten genieten

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Applicatiebeheerder. Graad B1-B3

Functiebeschrijving. Applicatiebeheerder. Graad B1-B3 Functiebeschrijving Applicatiebeheerder Graad B1-B3 1 1 Applicatiebeheerder 1.1 Rol Als applicatiebeheerder ben je het aanspreekpunt voor het ontwerp, beheer en de instandhouding van de toegewezen applicaties.

Nadere informatie

afdeling interne zaken stafdienst dienst personeel informatiebundel

afdeling interne zaken stafdienst dienst personeel informatiebundel afdeling interne zaken stafdienst dienst personeel informatiebundel Aanwerving voltijds boekhouder (B4-B5) in statutair dienstverband 1 Toelating- en aanwervingvoorwaarden Je moet beschikken over ofwel

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Algemeen directeur Decretale graad. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Algemeen directeur Decretale graad. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Algemeen directeur Decretale graad Het gemeentebestuur Ledegem gaat over tot de aanwerving van een (m/v) algemeen directeur decretale graad voltijdse statutaire functie met een wervingsreserve

Nadere informatie

Functiebeschrijving:

Functiebeschrijving: Functiebeschrijving: Administratief medewerker Voor akkoord Naam leidinggevenden: Datum + Handtekeningen 1 e evaluator: 2 e evaluator: Beleidsdomein: Mobiliteit Entiteit: Waterwegen en Zeekanaal NV Naam

Nadere informatie

1 technisch assistent(e) (m/v) voor de werkliedenpool / afdeling groen in voltijds contractueel verband.

1 technisch assistent(e) (m/v) voor de werkliedenpool / afdeling groen in voltijds contractueel verband. Het Gemeentebestuur van Affligem gaat over tot het inrichten van een selectieprocedure voor de aanwerving van: 1 technisch assistent(e) (m/v) voor de werkliedenpool / afdeling groen in voltijds contractueel

Nadere informatie

Met maximaal 8 jaar meerekenbare anciënniteit uit de privésector of als zelfstandige in schaal C1 op weddetrap 8:

Met maximaal 8 jaar meerekenbare anciënniteit uit de privésector of als zelfstandige in schaal C1 op weddetrap 8: theatertechnicus Info aan de kandidaten Kenmerken van de functie Salaris functie: theatertechnicus graad: administratief medewerker niveau: C rang: Cv salarisschaal: C1/C3 tewerkstellingsbreuk: voltijds

Nadere informatie

Aanwervingsprocedure voor de functie van deskundige personeel (B1- B3) (m/v) ten behoeve van de personeelsdienst voltijds contractueel bepaalde duur

Aanwervingsprocedure voor de functie van deskundige personeel (B1- B3) (m/v) ten behoeve van de personeelsdienst voltijds contractueel bepaalde duur Aanwervingsprocedure voor de functie van deskundige personeel (B1- B3) (m/v) ten behoeve van de personeelsdienst voltijds contractueel bepaalde duur + samenstelling wervingsreserve 1 jaar Het vast bureau

Nadere informatie

Afdelingshoofd Maatschappelijke Dienstverlening

Afdelingshoofd Maatschappelijke Dienstverlening Afdelingshoofd Maatschappelijke Dienstverlening Voltijdse statutaire functie (A1 A3) Via aanwerving met aanleg wervingsreserve WAT HOUDT DE JOB IN? Je coördineert en leidt de afdeling maatschappelijke

Nadere informatie

Coördinator buitenschoolse kinderopvang

Coördinator buitenschoolse kinderopvang Coördinator buitenschoolse kinderopvang Doel van de functie Zorgen voor een kwaliteitsvolle buitenschoolse kinderopvang. Plaats in de organisatie Afdeling Vrije tijd Dienst Buitenschoolse kinderopvang

Nadere informatie

SELECTIEPROCEDURE FUNCTIE TECHNISCH ASSISTENT

SELECTIEPROCEDURE FUNCTIE TECHNISCH ASSISTENT SELECTIEPROCEDURE FUNCTIE TECHNISCH ASSISTENT (arbeider) CEL PATRIMONIUM Organogram. GR CBS gemeentesecretaris Afdeling Technische zaken afdelingshoofd Centrale aankoopdienst Patrimonium & openbare ruimte

Nadere informatie

Grafisch mediavormgever. Functiebenaming/graad en functionele loopbaan

Grafisch mediavormgever. Functiebenaming/graad en functionele loopbaan Grafisch mediavormgever Functiebenaming/graad en functionele loopbaan Grafisch mediavormgever departement Informatie en Communicatie, C1-C3 Doel van de functie - Instaan voor een professionele grafische

Nadere informatie

Voltijds deskundige (m/v) financiën

Voltijds deskundige (m/v) financiën De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Projectmedewerker lokaal cultuurbeleid

Projectmedewerker lokaal cultuurbeleid Projectmedewerker lokaal cultuurbeleid Voltijdse contractuele functie (B1 B3) Via aanwerving met aanleg wervingsreserve WAT HOUDT DE JOB IN? Als projectwerker lokaal cultuurbeleid werk je mee aan de doelstellingen

Nadere informatie

2 HALFTIJDSE MEDEWERKER POETSDIENST VOOR 19 uren/week (E1-E3) ONBEPAALDE DUUR, IN CONTRACTUEEL DIENSTVERBAND

2 HALFTIJDSE MEDEWERKER POETSDIENST VOOR 19 uren/week (E1-E3) ONBEPAALDE DUUR, IN CONTRACTUEEL DIENSTVERBAND GEMEENTE MALDEGEM 2 HALFTIJDSE MEDEWERKER POETSDIENST VOOR 19 uren/week (E1-E3) ONBEPAALDE DUUR, IN CONTRACTUEEL DIENSTVERBAND Zowel vrouwelijke als mannelijke kandidaten komen in aanmerking Toelatingsvoorwaarden

Nadere informatie

Kwaliteitsvolle uitvoering van de financiële verrichtingen van de gemeente en het OCMW.

Kwaliteitsvolle uitvoering van de financiële verrichtingen van de gemeente en het OCMW. Boekhouder Doel van de functie Kwaliteitsvolle uitvoering van de financiële verrichtingen van de gemeente en het OCMW. Plaats in de organisatie Afdeling Dienst Directe leidinggevende Financiën Financieel

Nadere informatie

Om aangeworven te worden in deze betrekking gelden volgende toelatings- en aanwervingsvoorwaarden:

Om aangeworven te worden in deze betrekking gelden volgende toelatings- en aanwervingsvoorwaarden: Bundel aanwervingsexamen voor het vaststellen van een wervingsreserve voor 2 jaar Administratieve medewerker C1-C3 voltijds/deeltijds onbepaalde/bepaalde duur/vervanging Toelatings- en aanwervingsvoorwaarden

Nadere informatie

Functiebeschrijving: ICT-AANSPREEKPUNT

Functiebeschrijving: ICT-AANSPREEKPUNT Functiebeschrijving: ICT-AANSPREEKPUNT Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap Agentschap Jongerenwelzijn Afdeling: Ondersteuningscentra en sociale diensten jeugdrechtbank Graad: Medewerker C1 1. Afdelingscontext

Nadere informatie

Bevoegd Begeleidend Personeel (Gezinszorg)

Bevoegd Begeleidend Personeel (Gezinszorg) Bevoegd Begeleidend Personeel (Gezinszorg) 1 PLAATS IN HET ORGANOGRAM Rapporteert - aan de zorgmanager Situering in het organogram: Zorgmanager Bevoegd Begeleidend Personeel Stafmedewerker Gezinszorg Stafmedewerker

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT Hoofdanimator Graad C1 C3

INFORMATIEBERICHT Hoofdanimator Graad C1 C3 INFORMATIEBERICHT Hoofdanimator Graad C1 C3 Het stadsbestuur van Zottegem gaat over tot de aanwerving van een (m/v) hoofdanimator graad C1-C3 voltijdse contractuele functie met een wervingsreserve van

Nadere informatie

Met maximaal 8 jaar meerekenbare anciënniteit uit de privésector of als zelfstandige in schaal D1 op weddetrap 8:

Met maximaal 8 jaar meerekenbare anciënniteit uit de privésector of als zelfstandige in schaal D1 op weddetrap 8: Assistent wegenis Info aan de kandidaten Kenmerken van de functie Salaris functie: assistent wegenis graad: technisch assistent niveau: D rang: Dv salarisschaal: D1/D3 tewerkstellingsbreuk: voltijds (40/40)

Nadere informatie

Infobundel Hulparbeider groen niveau E

Infobundel Hulparbeider groen niveau E Infobundel Hulparbeider groen niveau E Gemeente en OCMW 2019 INFOBUNDEL 1. Inleiding 2. Taakomschrijving hulparbeider groen Hoofddoel van de functie Plaats in het organogram Functie-inhoud Verruimende

Nadere informatie

Met maximaal 8 jaar meerekenbare anciënniteit uit de privésector of als zelfstandige in schaal B1 op weddetrap 8:

Met maximaal 8 jaar meerekenbare anciënniteit uit de privésector of als zelfstandige in schaal B1 op weddetrap 8: Boekhouder Info aan de kandidaten Kenmerken van de functie Salaris functie: boekhouder graad: deskundige niveau: B rang: Bv salarisschaal: B1/B3 tewerkstellingsbreuk: voltijds (38/38) statuut: contractueel

Nadere informatie

Functiebeschrijving Loketmedewerker. Graad: medewerker C1-C3

Functiebeschrijving Loketmedewerker. Graad: medewerker C1-C3 Functiebeschrijving Loketmedewerker Graad: medewerker C1-C3 Versie: 13_06_2012 1 Plaats in de organisatie stadssecretaris (ingenieur)-directeur afdelingshoofd diensthoofd loketmedewerker Je rapporteert

Nadere informatie

Functiebeschrijving Arbeider-redder. Graad: arbeider D1-D3

Functiebeschrijving Arbeider-redder. Graad: arbeider D1-D3 Functiebeschrijving Arbeider-redder Graad: arbeider D1-D3 Versie: 20_06_2011 1 Plaats in de organisatie stadssecretaris directeur regiomanager sportbeheerder arbeider-redder Je rapporteert als arbeider-redder

Nadere informatie

Voltijds tijdelijk deskundige HR (m/v)

Voltijds tijdelijk deskundige HR (m/v) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Deskundige personeel en organisatie. Graad B1-B3 voltijds statutair. Opgemaakt op 23/08/2019 voor gemeente Sint-Martens-Latem

INFORMATIEBERICHT. Deskundige personeel en organisatie. Graad B1-B3 voltijds statutair. Opgemaakt op 23/08/2019 voor gemeente Sint-Martens-Latem INFORMATIEBERICHT Deskundige personeel en organisatie Graad B1-B3 voltijds statutair Opgemaakt op 23/08/2019 voor gemeente Sint-Martens-Latem VERTROUWELIJK Inleiding Het gemeentebestuur van Sint-Martens-Latem

Nadere informatie

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be FUNCTIE: VOLTIJDS CONTRACTUEEL DIENSTHOOFD WELZIJN EN GEZIN NIVEAU A1a-A1b-A2 (38/38) INHOUD: 1.

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Begeleider buitenschoolse kinderopvang Pimpernel Graad C1 C2

INFORMATIEBERICHT. Begeleider buitenschoolse kinderopvang Pimpernel Graad C1 C2 INFORMATIEBERICHT Begeleider buitenschoolse kinderopvang Pimpernel Graad C1 C2 Het gemeentebestuur van Tremelo gaat over tot de aanwerving van een (m/v) begeleider buitenschoolse kinderopvang Pimpernel

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING JURIST

FUNCTIEBESCHRIJVING JURIST FUNCTIEBESCHRIJVING JURIST Functietitel Dienst Directe leidinggevende Plaats in de organisatie Niveau Salarisschaal Statuut Archivaris Archiefbeheer Algemeen coördinator De archivaris rapporteert aan de

Nadere informatie

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeel@kapellen.be FUNCTIE: HALFTIJDS (19/38 ste ) CONTRACTUEEL BEGELEIDER BKO CONTRACT BEPAALDE DUUR OPSTART zo snel mogelijk

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT Bibliotheekassistent Graad C1 C3

INFORMATIEBERICHT Bibliotheekassistent Graad C1 C3 INFORMATIEBERICHT Bibliotheekassistent Graad C1 C3 Het gemeentebestuur van Ichtegem gaat over tot de aanwerving van een bibliotheekassistent - graad C1-C3 deeltijdse (19/38) contractuele functie van bepaalde

Nadere informatie

INTERIEURVERZORG(ST)ER 19/38 INFORMATIEPAKKET

INTERIEURVERZORG(ST)ER 19/38 INFORMATIEPAKKET OCMW Sint-Laureins werft aan INTERIEURVERZORG(ST)ER 19/38 INFORMATIEPAKKET Hecht je veel belang aan hygiëne en netheid? Heb je een respectvolle en discrete houding? Werk je graag voor mensen en in een

Nadere informatie

INFOBUNDEL voor vacature

INFOBUNDEL voor vacature Interne zaken Personeel Heuvelstraat 91 2530 Boechout Telefoon 03 460 06 11 ax 03 460 06 97 info@boechout.be INOBUNDEL voor vacature 2018-10 unctie Niveau en graad fdeling ICT-medewerker (m/v) C1 C3 Contract

Nadere informatie

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be FUNCTIE: HALFTIJDS CONTRACTUEEL BEGELEIDER BKO + AANLEG WERFRESERVE NIVEAU C1-C3 / D1-D3 (19/38)

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Deskundige patrimonium en uitbestede werken Graad B1-B3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Deskundige patrimonium en uitbestede werken Graad B1-B3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Deskundige patrimonium en uitbestede werken Graad B1-B3 Het gemeentebestuur van Herne gaat over tot de aanwerving van een (m/v) deskundige patrimonium en uitbestede werken graad B1-B3

Nadere informatie

Voltijds deskundige (m/v) Ruimtelijke ordening -

Voltijds deskundige (m/v) Ruimtelijke ordening - De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Teamleider proper en groen. Graad C1-C3 voltijds contractueel. Opgemaakt op 20/08/2019 voor stad en OCMW Tielt VERTROUWELIJK

INFORMATIEBERICHT. Teamleider proper en groen. Graad C1-C3 voltijds contractueel. Opgemaakt op 20/08/2019 voor stad en OCMW Tielt VERTROUWELIJK INFORMATIEBERICHT Teamleider proper en groen Graad C1-C3 voltijds contractueel Opgemaakt op 20/08/2019 voor stad en OCMW Tielt VERTROUWELIJK Inleiding Het stadsbestuur en OCMW van Tielt gaan over tot de

Nadere informatie

Functiebeschrijving Administratief medewerker dienst Burgerzaken Voltijds

Functiebeschrijving Administratief medewerker dienst Burgerzaken Voltijds Functiebeschrijving Administratief medewerker dienst Burgerzaken Voltijds 1. FUNCTIE Concrete functie: administratief medewerker dienst Burgerzaken Niveau: C1 - C3 Brutomaandwedde volgens barema (min.

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT Coördinator Woonpunt (Graad A1a-A3a)

INFORMATIEBERICHT Coördinator Woonpunt (Graad A1a-A3a) INFORMATIEBERICHT Coördinator Woonpunt (Graad A1a-A3a) Het gemeentebestuur van Ichtegem gaat over tot de aanwerving van een coördinator Woonpunt - graad A1a-A3a - voltijds contractueel, functie van onbepaalde

Nadere informatie