stafdienst personeel informatiebundel

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "stafdienst personeel informatiebundel"

Transcriptie

1 stafdienst personeel informatiebundel Aanwerving voltijds ploegbaas groen (C1-C3) in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur 1 Toelating- en aanwervingvoorwaarden Je moet beschikken over een diploma van het secundair onderwijs of daarmee gelijkgesteld en een rijbewijs B (of dat behalen binnen de tien maanden na indiensttreding). Daarnaast moet je voldoen aan de vereiste over de taalkennis, opgelegd door de wetten op het gebruik der talen in bestuurszaken, gecoördineerd op 18 juli Je moet slagen voor de selectieproeven. Je geniet de burgerlijke en politieke rechten. Je moet medisch geschikt zijn om de functie uit te oefenen. De geschiktheid wordt voor indiensttreding vastgesteld door een onderzoek bij de externe dienst voor preventie en bescherming op het werk, het onderzoek wordt door de personeelsdienst aangevraagd. Tenslotte moet je een gedrag vertonen dat in overeenstemming is met de eisen van de functie waarvoor je solliciteert. Dat gedrag wordt getoetst aan de hand van een uittreksel uit het strafregister dat maximaal drie maanden oud en actueel is. Als daarop ongunstige vermeldingen voorkomen, mag daarover een schriftelijke toelichting bezorgd worden. De aanstellende overheid oordeelt dan over de inhoud van het uittreksel uit het strafregister en neemt de toelichting in overweging. Er wordt rekening gehouden met het dienstbelang, de waardigheid van de functie en de aard van de betrekking. 2 Selectieprocedure Het college van burgemeester en schepenen stelt een selectiecommissie aan die de selectie uitvoert. Elke selectiecommissie bestaat ten minste uit drie leden, 1/3 de van de leden is extern aan het eigen bestuur. Leden van gemeenteraad en college van burgemeester en schepenen en de gemeentesecretaris die met toepassing van artikel 58 van het gemeentedecreet de bevoegdheid van aanstellende overheid heeft, kunnen geen lid van de selectiecommissie zijn in een selectieprocedure van het eigen bestuur. Zij kunnen wel, zoals de representatieve vakorganisaties, als waarnemer aanwezig zijn. Ze mogen echter niet aanwezig zijn bij het kiezen van de vragen en de deliberatie. 3 Selectieproeven De eigenlijke selectie bestaat uit 3 delen: schriftelijke proef; mondelinge proef; psychotechnische proef. De schriftelijke proef zal doorgaan op zaterdag 9 mei 2015 van 9 u. tot 12 u. in het gemeenschapscentrum O.C. Mandelroos te Oostrozebeke. Op zaterdag 6 juni 2015 zal de mondelinge proef vanaf 8.30 u. doorgaan in het gemeenschapscentrum O.C. Mandelroos te Oostrozebeke.

2 De psychotechnische proef wordt afgenomen door een selectiebureau of door een persoon die daartoe bevoegd is conform het decreet van 10 december 2010 betreffende de private arbeidsbemiddeling en zal doorgaan op maandag 22 juni 2015 vanaf 9 u. in de gebouwen van Ascento Roeselare, Kwadestraat 157/11 te 8800 Roeselare. Je wordt uitgenodigd via brief of , volgens de keuze van het communicatiemiddel die je meedeelt. (zie punt 6). Voor elke proef moet de kandidaat vijftig procent van de punten behalen om toegelaten te worden tot de volgende proef uit de selectieprocedure. Voor de psychotechnische proef moet de vermelding geschikt of zeer geschikt bekomen wordt. De volgorde van de proeven is vooraf vastgesteld. De selecties zijn vergelijkend, dat wil zeggen dat de kandidaten in een bindende volgorde volgens het aantal punten binnen de beoordelingsmogelijkheden zeer geschikt en dan geschikt worden opgenomen. 4 Wervingsreserve Er wordt een wervingsreserve aangelegd voor de duur van drie jaar. De wervingsreserve kan met maximaal twee jaar verlengd worden. 5 Salaris Salarisschaal C1-C3. Brutojaarsalaris bij aanvang: ,82 euro. Maximaal brutojaarsalaris: ,32 euro. Zie punt 12 voor meer informatie over de salarisschaal. Het aanvangssalaris kan verhoogd worden bij toekenning van vorige diensten in de openbare sector. Vorige diensten in de privésector of als zelfstandige kunnen toegekend worden als de relevantie voor de functie bij het gemeentebestuur Oostrozebeke kan aangetoond worden. Er wordt maximum tien jaar anciënniteit toegekend. Andere financiële voordelen: maaltijdcheques: 5,00 euro per gewerkte dag van 7,6 uren; groepsverzekering aanvullend pensioen; woon-werkverkeer met het openbaar vervoer: volledige terugbetaling; fietsvergoeding woon-werkverkeer: 0,15 euro per kilometer; hospitalisatieverzekering. 6 Indienen kandidatuur Om een geldige kandidatuur in te dienen moet het college van burgemeester en schepenen ten laatste op vrijdag 17 april 2015 in het bezit zijn van jouw sollicitatiebrief, uitgebreid cv en kopie van het gevraagde diploma. Bij jouw kandidatuur moet je ook het ingevulde document Keuze communicatiemiddel bezorgen zodat wij weten hoe we je best verder contacteren. Het document vind je op volgende webpagina: Je kan jouw kandidatuur: opsturen per post ter attentie van het college van burgemeester en schepenen, Ernest Brengierstraat 6 te 8780 Oostrozebeke; afgeven aan het frontoffice van het gemeentebestuur (zie adres hierboven) iedere werkdag van 9 u. tot u. en op dinsdagnamiddag van 14 u. tot u. Hou er wel rekening mee dat onze diensten op 6 april 2015 gesloten zijn. Het uittreksel uit het strafregister (model 1) zal in een latere fase van de selectieprocedure nog opgevraagd worden.

3 7 Laatstejaarsstudent? Dan kan je tot de selectieprocedure toegelaten worden als je samen met jouw kandidatuur een studiebewijs kan voorleggen en een verklaring dat je binnen een termijn van drie maanden zal deelnemen aan de eindexamens voor het behalen van het juiste diploma. 8 Beoordeling kandidaturen Het college van burgemeester en schepenen zal de geldigheid van de ingediende kandidaturen beoordelen in zitting van 23 april Bijkomende informatie Missionstatement gemeentebestuur Oostrozebeke Uit het missionstatement: Het gemeentebestuur beoogt een organisatie te zijn met bekwaam personeel en een stimulerende werkomgeving. Het gemeentepersoneel kenmerkt zich door de juiste kwalificaties, betrokkenheid, integriteit, sociale vaardigheid, flexibiliteit en expertise. Een stimulerende werkomgeving veronderstelt een positieve motiverende werksfeer, een goed ingerichte werkplek en hulpmiddelen en uitrusting die tegemoet komen aan de noden en wensen van het personeel. Dit vertaalt zich in glijdende uren, de mogelijkheid tot telewerken, efficiënte en moderne ICT, vormingsmogelijkheden, een aantrekkelijke verlofregeling (30 dagen verlof en uitbreidbaar tot 35 dagen, collectief verlof op brugdagen en sluiting tussen Kerstmis en Nieuwjaar) en de mogelijkheid om in ruil voor een maaltijdcheque een warme maaltijd te nemen in het woonzorgcentrum Rozenberg (op wandelafstand van het gemeentehuis). Kinderen van onze werknemers kunnen terecht in onze buitenschoolse kinderopvang De Wiemkes, meer info op De functiebeschrijving ploegbaas groen en het organogram (voorstelling van de dienst waar de functie gesitueerd is binnen onze organisatie) vind je onder punten 10 en 11. De functiebeschrijving en het volledige organogram van het gemeentebestuur in aparte documenten, vind je op volgende webpagina: Wil je graag meer informatie, dan kan je contact opnemen met de personeelsdienst via personeel@oostrozebeke.be of telefonisch op (werkdagen van 9 u. tot u. en van 14 u. tot 16.30u, behalve op woensdag- en vrijdagnamiddag).

4 10 Functiebeschrijving Ploegbaas groen Doel van de functie Onderhouden gemeentelijk groen. Plaats in de organisatie Afdeling grondgebiedzaken Dienst patrimonium Directe leidinggevende diensthoofd patrimonium Graad Niveau Ploegbaas C Resultaatsgebieden optimaal onderhoud van het gemeentelijk groen: uitvoeren en bijhouden onderhoudsplanning in overleg met de milieuambtenaar; meewerken in het groenonderhoud; diverse machines besturen (grasmachine, veegmachine, heftruck ); diverse voertuigen besturen (bestelwagen, tractor, veegmachine ); diverse machines (heggenschaar, grasmachine, veegmachine, onkruidbrander, kettingzaag, bosmaaier, ) gebruiken; opvolgen klachten en schadegevallen. Opvolgen van werken uitgevoerd door derden in het kader van het groenonderhoud. optimaal onderhoud van het machine- en wagenpark: opmaken onderhoudsplanning; opvolgen klachten en schadegevallen. optimaal leiden van de dienst groen: zorgen dat de medewerkers de veiligheidsrichtlijnen en -instructies toepassen; bewaken van de kwaliteit en kwantiteit van de geleverde diensten; optimaliseren van de dienst; opmaken werkplanning (wekelijks, maandelijks, jaarlijks); problemen oplossen; beheren van de budgetten; beheren van de voorraden; begeleiden, ondersteunen, opvolgen, stimuleren, coachen medewerkers; instaan voor de functioneringsgesprekken en evaluaties van de personeelsleden van de dienst groen; opvolgen algemene en specifieke richtlijnen in verband met personeelsbeheer;

5 organiseren en leiden van het nodige (werk)overleg en samenwerking. veilig werken: correct gebruik van gereedschappen en materieel; correct gebruik van ladders en stellingen; letten op eigen veiligheid; persoonlijke beschermingsmiddelen gebruiken; melden van probleemsituaties met betrekking tot veiligheid; aandacht voor veiligheidsetikettering op producten; toepassen productveiligheidsblad; toepassen instructiekaarten. Verruimende bepalingen Uitvoeren van en helpen bij taken van de eigen dienst of de andere gemeentelijke diensten op vraag van het diensthoofd, de OCMW- of de gemeentesecretaris. Controle wegenis en riolering in het kader van het optimaal onderhoud. Correct plaatsen van signalisatie (verkeersborden). Competenties kennis correct gebruik van machines, apparaten, gereedschappen en producten; onkruidbeheerstechnieken basiskennis machineonderhoud; lezen van beplantingsplannen; aanleg en beheer van groenzones; elementaire kennis wegenbouw; elementaire kennis geografisch informatiesysteem; software eigen aan de functie; kennis van de werking van het bestuur. Competenties andere WAARDEGEBONDEN COMPETENTIES voortdurend verbeteren: voortdurend verbeteren van het eigen functioneren en van de werking van de dienst, door de bereidheid om te leren en mee te groeien met veranderingen. ontwikkelt zich binnen de eigen functie en werkt actief mee aan het verbeteren van de uitvoering van de taken: maakt zich vertrouwd met nieuwe materies die relevant zijn voor de eigen taak (bv. nieuwe regelgeving, informaticatoepassingen, werkmethoden ); informeert zich over nieuwe ontwikkelingen met betrekking tot de eigen functie (leest vakliteratuur, neemt deel aan congressen ); past nieuwe richtlijnen, kennis, informatie en inzichten toe in de praktijk; gaat na of en hoe nieuwe tendensen en ontwikkelingen in de eigen functie ingezet kunnen worden; zoekt actief naar mogelijkheden om de uitvoering van het takenpakket te verbeteren en werkt die mogelijkheden verder uit tot

6 concrete voorstellen. PERSOONSGERELATEERD GEDRAG omgaan met stressfactoren: efficiënt gedrag vertonen in situaties met hoge complexiteit, tijds- of werkdruk of bij tegenslag, teleurstelling of kritiek. blijft kalm en rustig in situaties van langdurig verhoogde druk of in crisissituaties die eigen zijn aan de opdracht: blijft rustig praten en geeft een ontspannen indruk, ook al maakt zijn gesprekspartner het hem moeilijk; behoudt bij confrontaties een correcte en tactvolle houding: vermijdt woordenwisselingen, reageert respectvol; blijft zich in crisismomenten open opstellen voor kritiek van anderen, en blijft bereid zijn eigen aanpak te toetsen; kan voor zichzelf problemen, spanningen of tegenslagen verwerken en relativeren; blijft doorzetten in geval van tegenslagen en teleurstellingen. organisatiebetrokkenheid: zich verbonden tonen met de organisatie, taak en beroep; de belangen ervan verdedigen bij anderen. houdt bij de eigen acties (pro)actief rekening met de belangen van de organisatie: overweegt in de eigen acties en voorstellen de voor- en nadelen voor de organisatie; zet zich in om de doelstellingen van de organisatie te realiseren, ook al zou hij zelf andere doelen voorrang kunnen geven; respecteert in de eigen adviezen en beslissingen het ruimere beleidskader (doelen, waarden, cultuur ); heeft oog voor de kosten die met een bepaald voorstel of initiatief samenhangen; schat bij eigen acties en beslissingen de ruimere gevolgen daarvan voor de organisatie in. INTERPERSOONLIJK GEDRAG overtuigingskracht: instemming verkrijgen voor een mening, aanpak of visie door goed onderbouwde argumenten te gebruiken, door dialoog en overleg aan te gaan, door autoriteit (bevoegdheid en deskundigheid) gepast aan te wenden en door gepaste strategieën uit te bouwen. overtuigt door inhoud en aanpak: reageert adequaat en niet defensief op negatieve reacties of weerstand; toont begrip voor meningen en standpunten van anderen; enthousiasmeert anderen als hij zijn eigen voorstellen en ideeën verdedigt; brengt zijn argumenten scherp onder woorden; brengt een persoonlijke en genuanceerde argumentatie naar voren. coachen (ontwikkelingsgericht coachen): collega s expliciet helpen en ondersteunen bij hun professionele ontwikkeling en op die wijze mee verantwoordelijkheid opnemen voor het leren binnen de organisatie. biedt hulp en steun bij het ontwikkelen van de gewenste gedragsvaardigheden: stimuleert collega s om zelf oplossingen te vinden;

7 onderneemt acties om het inzicht van collega s in hun eigen functioneren te versterken; heeft vertrouwen in het potentieel en de zelfsturing van de collega s en stimuleert dat ook; is in staat om zijn advies en coachingstijl aan te passen aan het ontwikkelingsniveau en de eigenheid van collega s; heeft oog voor de voortgang van groei in gedrag; richt zich niet alleen op de taak of het doel dat gerealiseerd moet worden, maar ook op de persoon die de taak moet uitvoeren. schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid: een schrijfstijl hanteren die past bij de boodschap en de doelgroep. structureert zijn boodschap en hanteert een gepast taalgebruik afhankelijk van de situatie of het publiek: stelt eenduidig leesbare documenten op die beknopt en ter zake zijn; levert teksten met een duidelijke structuur (zowel inhoudelijk als vormelijk, en de inhoud en vorm zijn op elkaar afgestemd); gebruikt een stijl die aangepast is aan de situatie (zakelijk, onderhoudend, informatief ); gebruikt een taal die aan het publiek aangepast is (bv. licht jargon toe, schrijft 'leesbare' teksten ); houdt in taalgebruik en boodschap rekening met de behoeften en beperkingen van de verschillende doelgroepen. OMGAAN MET INFORMATIE probleemanalyse (analytisch denken): een probleem duiden in zijn verbanden. Op een efficiënte wijze op zoek gaan naar aanvullende, relevante informatie. legt verbanden en ziet oorzaken: benadert een probleem vanuit verschillende gezichtspunten; benoemt de oorzaken van problemen die zich voordoen; legt verbanden tussen verschillende soorten informatie; detecteert onderliggende problemen; integreert nieuw gevonden informatie met bestaande informatie. PROBLEEMOPLOSSEND GEDRAG initiatief: kansen onderkennen en uit eigen beweging acties voorstellen of ondernemen. neemt het initiatief om structurele problemen binnen het eigen takendomein op te lossen (reactief en structureel): heeft oog voor zaken waar de hiërarchie eventueel niet aan denkt en handelt ernaar of brengt ze onder de aandacht; formuleert voorstellen om bestaande situaties te verbeteren; stelt zelf documentatie samen om efficiënt te kunnen werken; zoekt naar alternatieve oplossingen als hij met structurele problemen wordt geconfronteerd; geeft aan waar het afgeleverde resultaat mogelijk verbeterd kan worden. beslissen: zich op onderbouwde wijze eenduidig uitspreken over welk standpunt wordt ingenomen of welke actie wordt ondernomen. neemt beslissingen in situaties waarin het risico duidelijk in te schatten is: schat op correcte wijze in of hij over onvolledige maar

8 voldoende informatie beschikt om een beslissing te onderbouwen; neemt beslissingen waarvoor voldoende maar nog niet alle informatie aanwezig is; neemt een beslissing als hij de gevolgen voldoende kan inschatten; neemt berekende risico's (er is een zeker risico, en dat kan bepaald worden); heeft een gegronde argumentatie voor het risico-element in de beslissing; handhaaft genomen beslissingen bij weerstand en tegendruk. BEHEERSMATIG GEDRAG voortgangscontrole: bewaken van de voortgang in tijd en van de kwaliteit van eigen processen of die van collega s of medewerkers. bewaakt de voortgang van het eigen werk en dat van anderen: controleert op regelmatige basis de voortgang en resultaten van een werkproces; bouwt momenten van werkoverleg en rapportering in (zowel van als voor anderen); checkt afspraken op het afgesproken moment; wijst medewerkers (collega s, leveranciers ) op hun planning of afspraken; anticipeert op mogelijke storingen in de voortgang. LEIDERSCHAP richting geven: aansturen, ontwikkelen en motiveren van medewerkers zodat ze hun doelstellingen en die van de dienst op een correcte manier kunnen realiseren, zowel individueel als in teamverband. geeft richting op het niveau van taken en de uitvoering daarvan: geeft richtlijnen, aanwijzingen, suggesties, instructies aan individuele medewerkers of aan het team over uit te voeren taken; verschaft de middelen (informatie, budget, materiaal, mensen ) die de medewerkers nodig hebben om goede resultaten te halen; drukt in meetbare resultaten uit wat hij van de medewerker of van het team verwacht; geeft open en duidelijke positieve of negatieve feedback met het oog op de te bereiken doelstellingen en afspraken; treedt corrigerend op met het oog op de te bereiken doelstellingen en gemaakte afspraken; zorgt voor een goede afstemming tussen de verschillende taken die door het team worden opgenomen; geeft duidelijk aan wat de prioriteiten zijn voor de medewerker of het team; zorgt ervoor dat alle medewerkers met respect worden behandeld en geeft hierin zelf het goede voorbeeld. Beoordelingscriteria De te gebruiken schalen zijn deze vermeld in de rechtspositieregeling (goed, zeer goed, uitstekend, ongunstig, onvoldoende, geheel onvoldoende). doelstellingen:

9 de doelstellingen vermeld in de functioneringsgesprek(ken) van de evaluatieperiode. resultaatsgebieden: optimaal onderhouden van het gemeentelijk groen; optimaal onderhouden van het machine- en wagenpark; optimaal leiden van de dienst groen; veilig werken. competenties kennis: correct gebruik van machines, apparaten, gereedschappen en producten; onkruidbeheerstechnieken basiskennis machineonderhoud lezen van beplantingsplannen aanleg en beheer van groenzones; elementaire kennis wegenbouw; elementaire kennis geografisch informatiesysteem; software eigen aan de functie; kennis van de werking van het bestuur. competenties andere: ontwikkelt zich binnen de eigen functie en werkt actief mee aan het verbeteren van de uitvoering van taken; blijft kalm en rustig in situaties van langdurig verhoogde druk of in crisissituaties die eigen zijn aan de opdracht; houdt bij de eigen acties (pro)actief rekening met de belangen van de organisatie; overtuigt door inhoud en aanpak; biedt hulp en steun bij het ontwikkelen van de gewenste gedragsvaardigheden; structureert zijn boodschap en hanteert een gepast taalgebruik afhankelijk van de situatie of het publiek; legt verbanden en ziet oorzaken; neemt het initiatief om structurele problemen binnen het eigen takendomein op te lossen (reactief en structureel; neemt beslissingen in situaties waarin het risico duidelijk in te schatten is; bewaakt de voortgang van het eigen werk en dat van anderen; geeft richting op het niveau van taken en de uitvoering daarvan.

10 11 Organogram

11 12 Salarisschaal C1-C3 salarisschalen C1 C2 C3 Minimum , , ,56 Maximum , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,32 De salarisschaal hierboven bevat alle brutojaarsalarissen aan index 160,84. Bovenop het brutojaarsalaris heb je ook recht op een haardtoelage als je gehuwd, samenwonend of alleenstaande met één of meerdere kinderen die recht geven op kinderbijslag bent. Jaarlijks is die toelage 719, 89 of 359,95 euro, afhankelijk van de grootte van het salaris. Indien je geen recht hebt op een haardtoelage, ontvang je een standplaatstoelage die jaarlijks 359,95 of 179,98 euro bedraagt, afhankelijk van de grootte van het salaris. Als er geen relevante ervaring toegekend wordt, start je in schaal C1 op trap 0. Na 4 jaar schaalanciënniteit en een gunstig evaluatieresultaat, ga je over naar schaal C2 trap 4. Na 18 jaar gecumuleerde schaalanciënniteit en een gunstig evaluatieresultaat, ga je over naar schaal C3 trap 18.

Ploegbaas groen wegen

Ploegbaas groen wegen Ploegbaas groen wegen Doel van de functie Onderhouden gemeentelijk groen, wegenis en riolering. Plaats in de organisatie Afdeling grondgebiedzaken Dienst groen- en wegen Directe leidinggevende afdelingshoofd

Nadere informatie

Diensthoofd patrimonium

Diensthoofd patrimonium Diensthoofd patrimonium Doel van de functie Onderhouden gemeentelijk en OCWM gebouwen Plaats in de organisatie Afdeling grondgebiedzaken Dienst patrimonium Directe leidinggevende afdelingshoofd grondgebiedzaken

Nadere informatie

afdeling interne zaken stafdienst dienst personeel informatiebundel

afdeling interne zaken stafdienst dienst personeel informatiebundel afdeling interne zaken stafdienst dienst personeel informatiebundel Aanwerving voltijds diensthoofd patrimonium (B1-B3) in contractueel dienstverband 1 Toelating- en aanwervingvoorwaarden Je moet beschikken

Nadere informatie

stafdienst personeel informatiebundel

stafdienst personeel informatiebundel stafdienst personeel informatiebundel Aanwerving halftijds administratief medewerker afdeling vrije tijd in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur 1 Toelating- en aanwervingvoorwaarden Je moet

Nadere informatie

stafdienst personeel informatiebundel

stafdienst personeel informatiebundel stafdienst personeel informatiebundel Aanwerving voltijds technisch assistent technische dienst (D1-D3) in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur 1 Toelating- en aanwervingvoorwaarden Er is geen

Nadere informatie

stafdienst personeel informatiebundel

stafdienst personeel informatiebundel stafdienst personeel informatiebundel Aanwerving voltijds dagelijks beheerder (C1-C3) in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur 1 Toelating- en aanwervingvoorwaarden Je moet in het bezit zijn

Nadere informatie

stafdienst personeel informatiebundel

stafdienst personeel informatiebundel stafdienst personeel informatiebundel Aanwerving voltijds boekhouder (B1-B3) in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur 1 Toelating- en aanwervingvoorwaarden Je moet beschikken over ofwel een bachelordiploma,

Nadere informatie

stafdienst personeel informatiebundel

stafdienst personeel informatiebundel stafdienst personeel informatiebundel Aanwerving administratief medewerker: afdeling vrije tijd in contractueel dienstverband voor 2 jaar (19/38) in combinatie met dienst bibliotheek in contract bepaalde

Nadere informatie

stafdienst personeel informatiebundel

stafdienst personeel informatiebundel stafdienst personeel informatiebundel Aanwerving 2 voltijdse (38/38 uur) technisch assistent D1-D3 in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur 1 Toelating- en aanwervingvoorwaarden Er is geen diplomavereiste,

Nadere informatie

stafdienst personeel informatiebundel

stafdienst personeel informatiebundel stafdienst personeel informatiebundel Aanwerving deeltijdse (28,5/38 uur) administratief assistent toezicht D1 -D3 in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur 1 Toelating- en aanwervingvoorwaarden

Nadere informatie

stafdienst personeel informatiebundel

stafdienst personeel informatiebundel stafdienst personeel informatiebundel Aanwerving voltijds administratief medewerker grondgebiedzaken (niveau C) in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur 1 Toelating- en aanwervingvoorwaarden

Nadere informatie

Technisch assistent technische dienst

Technisch assistent technische dienst Technisch assistent technische dienst Doel van de functie Onderhouden gemeentelijk groen, wegen en riolering. Plaats in de organisatie Afdeling Dienst Directe leidinggevende grondgebiedzaken technische

Nadere informatie

stafdienst personeel informatiebundel

stafdienst personeel informatiebundel stafdienst personeel informatiebundel Aanwerving voltijds boekhouder (B1 B3) in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur 1 Toelating- en aanwervingvoorwaarden Je moet beschikken over ofwel een bachelordiploma,

Nadere informatie

Coördinator buitenschoolse kinderopvang

Coördinator buitenschoolse kinderopvang Coördinator buitenschoolse kinderopvang Doel van de functie Zorgen voor een kwaliteitsvolle buitenschoolse kinderopvang. Plaats in de organisatie Afdeling Vrije tijd Dienst Buitenschoolse kinderopvang

Nadere informatie

afdeling interne zaken stafdienst dienst personeel informatiebundel

afdeling interne zaken stafdienst dienst personeel informatiebundel afdeling interne zaken stafdienst dienst personeel informatiebundel Aanwerving voltijds boekhouder (B4-B5) in statutair dienstverband 1 Toelating- en aanwervingvoorwaarden Je moet beschikken over ofwel

Nadere informatie

Administratief medewerker afdeling vrije tijd

Administratief medewerker afdeling vrije tijd Administratief medewerker afdeling vrije tijd Doel van de functie Plaats in de organisatie Graad Niveau Resultaatsgebieden Zelfstandig opdrachten kunnen uitvoeren binnen het domein van de afdeling. Afdeling

Nadere informatie

stafdienst personeel informatiebundel

stafdienst personeel informatiebundel stafdienst personeel informatiebundel Aanwerving begeleid(st)ers buitenschoolse kinderopvang (C1-C3) in contractueel dienstverband 1 Toelating- en aanwervingvoorwaarden Je moet in het bezit zijn van een

Nadere informatie

Kwaliteitsvolle uitvoering van de financiële verrichtingen van de gemeente en het OCMW.

Kwaliteitsvolle uitvoering van de financiële verrichtingen van de gemeente en het OCMW. Boekhouder Doel van de functie Kwaliteitsvolle uitvoering van de financiële verrichtingen van de gemeente en het OCMW. Plaats in de organisatie Afdeling Dienst Directe leidinggevende Financiën Financieel

Nadere informatie

stafdienst personeel informatiebundel

stafdienst personeel informatiebundel stafdienst personeel informatiebundel Aanwerving voltijds omgevingsambtenaar (niveau A) in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur 1 Toelating- en aanwervingvoorwaarden Je moet beschikken over

Nadere informatie

stafdienst personeel informatiebundel

stafdienst personeel informatiebundel stafdienst personeel informatiebundel Aanwerving voltijds administratief medewerker personeel (C1 C3) in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur 1 Toelating- en aanwervingvoorwaarden Je moet beschikken

Nadere informatie

De gebruiker kan optimaal gebruik maken van het sportcentrum De Mandelmeersen en het gemeenschapscentrum O.C. Mandelroos.

De gebruiker kan optimaal gebruik maken van het sportcentrum De Mandelmeersen en het gemeenschapscentrum O.C. Mandelroos. Dagelijks beheerder Doel van de functie De gebruiker kan optimaal gebruik maken van het sportcentrum De Mandelmeersen en het gemeenschapscentrum O.C. Mandelroos. Plaats in de organisatie Afdeling vrije

Nadere informatie

stafdienst personeel informatiebundel

stafdienst personeel informatiebundel stafdienst personeel informatiebundel Aanwerving halftijds deskundige GIS (B1-B3) in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur 1 Toelating- en aanwervingvoorwaarden Je moet beschikken over ofwel

Nadere informatie

stafdienst personeel informatiebundel

stafdienst personeel informatiebundel stafdienst personeel informatiebundel Aanwerving deskundige preventie en evenementen (B1 B3) in deeltijds (19/38) dienstverband voor onbepaalde duur 1 Toelating- en aanwervingvoorwaarden Je beschikt over

Nadere informatie

stafdienst personeel informatiebundel

stafdienst personeel informatiebundel stafdienst personeel informatiebundel Aanwerving coördinator patrimonium (B4 B5) voltijds, in dienstverband voor onbepaalde duur 1 Toelating- en aanwervingsvoorwaarden Je beschikt ofwel over een bachelorsdiploma,

Nadere informatie

Administratief medewerker

Administratief medewerker Administratief medewerker Info aan de kandidaten Kenmerken van de functie Salaris functie: administratief medewerker voor diverse diensten graad: administratief medewerker niveau: C rang: Cv salarisschaal:

Nadere informatie

Stafmedewerker Planning (Gezinszorg)

Stafmedewerker Planning (Gezinszorg) Stafmedewerker Planning (Gezinszorg) 1 PLAATS IN HET ORGANOGRAM Rapporteert aan de zorgmanager Geeft leiding in delegatie door de zorgmanager tijdelijk - leiding aan de BBP s met betrekking tot hun planningsactiviteiten

Nadere informatie

Kwaliteitsvolle uitvoering van de financiën van de gemeente en het OCMW.

Kwaliteitsvolle uitvoering van de financiën van de gemeente en het OCMW. Boekhouder B4 Doel van de functie Kwaliteitsvolle uitvoering van de financiën van de gemeente en het OCMW. Plaats in de organisatie Afdeling Dienst Directe leidinggevende financiën financieel beheerder

Nadere informatie

Voltijds deskundige (m/v) secretariaat

Voltijds deskundige (m/v) secretariaat De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

stafdienst personeel informatiebundel

stafdienst personeel informatiebundel stafdienst personeel informatiebundel Aanwerving bibliothecaris (B1 B3) voltijds, in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur 1 Toelating- en aanwervingvoorwaarden Je beschikt ofwel over een bachelorsdiploma,

Nadere informatie

stafdienst personeel informatiebundel

stafdienst personeel informatiebundel stafdienst personeel informatiebundel Aanwerving 2 deeltijdse (28.5/38) bibliotheekassistenten C1 C3 in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur 1 Toelating- en aanwervingvoorwaarden Je moet beschikken

Nadere informatie

THEATERTECHNICUS (m/v)

THEATERTECHNICUS (m/v) GEMEENTE SINT-GILLIS-WAAS THEATERTECHNICUS (m/v) I. Kenmerken van de functie functie: theatertechnicus graad: administratief medewerker niveau: C rang: Cv salarisschaal: C1/C3 tewerkstellingsbreuk: halftijds

Nadere informatie

Milieuambtenaar. Zorgen voor het geheel van het gemeentelijk milieubeleid. Directe leidinggevende afdelingshoofd grondgebiedzaken.

Milieuambtenaar. Zorgen voor het geheel van het gemeentelijk milieubeleid. Directe leidinggevende afdelingshoofd grondgebiedzaken. Milieuambtenaar Doel van de functie Zorgen voor het geheel van het gemeentelijk milieubeleid. Plaats in de organisatie Afdeling grondgebiedzaken Dienst milieu Directe leidinggevende afdelingshoofd grondgebiedzaken

Nadere informatie

Met maximaal 8 jaar meerekenbare anciënniteit uit de privésector of als zelfstandige in schaal C1 op weddetrap 8:

Met maximaal 8 jaar meerekenbare anciënniteit uit de privésector of als zelfstandige in schaal C1 op weddetrap 8: theatertechnicus Info aan de kandidaten Kenmerken van de functie Salaris functie: theatertechnicus graad: administratief medewerker niveau: C rang: Cv salarisschaal: C1/C3 tewerkstellingsbreuk: voltijds

Nadere informatie

Met maximaal 8 jaar meerekenbare anciënniteit uit de privésector of als zelfstandige in schaal B1 op weddetrap 8:

Met maximaal 8 jaar meerekenbare anciënniteit uit de privésector of als zelfstandige in schaal B1 op weddetrap 8: Boekhouder Info aan de kandidaten Kenmerken van de functie Salaris functie: boekhouder graad: deskundige niveau: B rang: Bv salarisschaal: B1/B3 tewerkstellingsbreuk: voltijds (38/38) statuut: contractueel

Nadere informatie

stafdienst personeel informatiebundel

stafdienst personeel informatiebundel stafdienst personeel informatiebundel Aanwerving voltijds deskundige HR (B1 B3) in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur 1 Toelating- en aanwervingvoorwaarden Je moet beschikken over ofwel een

Nadere informatie

Functieprofiel leidinggevende

Functieprofiel leidinggevende Functieprofiel leidinggevende Doel van de functie Is verantwoordelijk voor (kan aangesproken worden op) de beleidsvoorbereiding en de beleidsuitvoering in een specifiek domein. Resultaatsgebieden Coördineren

Nadere informatie

stafdienst personeel informatiebundel

stafdienst personeel informatiebundel stafdienst personeel informatiebundel Aanwerving halftijdse technisch assistent WZC (D1 D3) in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur. 1 Toelating- en aanwervingvoorwaarden Er is geen diplomavereiste,

Nadere informatie

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be FUNCTIE: VOLTIJDS CONTRACTUEEL DIENSTHOOFD WELZIJN EN GEZIN NIVEAU A1a-A1b-A2 (38/38) INHOUD: 1.

Nadere informatie

Stafmedewerker gezinszorg

Stafmedewerker gezinszorg Stafmedewerker gezinszorg 1 PLAATS IN HET ORGANOGRAM Rapporteert aan de zorgmanager.. Geeft leiding in delegatie door de zorgmanager tijdelijk - leiding aan de BBP s Neemt deel aan het overleg met de BBP

Nadere informatie

Met maximaal 8 jaar meerekenbare anciënniteit uit de privésector of als zelfstandige in schaal D1 op weddetrap 8:

Met maximaal 8 jaar meerekenbare anciënniteit uit de privésector of als zelfstandige in schaal D1 op weddetrap 8: Assistent wegenis Info aan de kandidaten Kenmerken van de functie Salaris functie: assistent wegenis graad: technisch assistent niveau: D rang: Dv salarisschaal: D1/D3 tewerkstellingsbreuk: voltijds (40/40)

Nadere informatie

Voltijds hoofd schoonmaak (m/v)

Voltijds hoofd schoonmaak (m/v) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

stafdienst personeel informatiebundel

stafdienst personeel informatiebundel stafdienst personeel informatiebundel Aanwerving twee halftijdse klusjesmannen/ -vrouwen (D1 - D3) in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur 1 Toelating- en aanwervingvoorwaarden Er is geen diplomavereiste,

Nadere informatie

Begeleid(st)er buitenschoolse kinderopvang

Begeleid(st)er buitenschoolse kinderopvang Begeleid(st)er buitenschoolse kinderopvang Doel van de functie Zorgen voor een kwaliteitsvolle buitenschoolse kinderopvang. Plaats in de organisatie Afdeling vrije tijd Dienst buitenschoolse kinderopvang

Nadere informatie

stafdienst personeel informatiebundel

stafdienst personeel informatiebundel stafdienst personeel informatiebundel Aanwerving deeltijds (30,4/38 uur) maatschappelijk werker B1-B3 in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur 1 Toelating- en aanwervingvoorwaarden Je moet beschikken

Nadere informatie

De boekhouder werkt binnen de sector Financiën onder de directe leiding van de financieel beheerder.

De boekhouder werkt binnen de sector Financiën onder de directe leiding van de financieel beheerder. Gemeente Sint-Gillis-Waas zoekt Boekhouder De boekhouder is verantwoordelijk voor alles wat verband houdt met nieuwe boekhouding van gemeente en OCMW en met de beleids- en beheerscyclus (BBC). Hij/zij

Nadere informatie

STAFMEDEWERKER OPENBARE SECTOR

STAFMEDEWERKER OPENBARE SECTOR STAFMEDEWERKER OPENBARE SECTOR 1 PLAATS IN HET ORGANOGRAM Rapporteert aan het Diensthoofd openbare sector. De plaats van een stafmeedewerker in de organisatie is bepalend voor de reikwijdte van zijn resultaatgebieden

Nadere informatie

Administratief medewerker aanleg werfreserve (C1-C3)

Administratief medewerker aanleg werfreserve (C1-C3) Administratief medewerker aanleg werfreserve (C1-C3) Vanaf 2016 maken stad Roeselare en OCMW Roeselare verder werk van één organisatiestructuur. Binnen de brede samenwerking is er de nood aan de aanleg

Nadere informatie

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be FUNCTIE: HALFTIJDS CONTRACTUEEL ARBEIDSTRAJECTBEGELEIDER NIVEAU B1-B3 CONTRACT BEPAALDE DUUR VAN

Nadere informatie

INFOBUNDEL bij de selectieprocedure technisch assistent toezichter

INFOBUNDEL bij de selectieprocedure technisch assistent toezichter INFOBUNDEL bij de selectieprocedure technisch assistent toezichter Deeltijds (19u) contractueel D1-D3 A. Functiebeschrijving en competentieprofiel B. Aanwervingsvoorwaarden C. Examenprogramma D. Arbeids-

Nadere informatie

Vacaturebrochure IT sitebeheerder

Vacaturebrochure IT sitebeheerder Vacaturebrochure IT sitebeheerder Vacature IT sitebeheerder Voltijds contract onbepaalde duur Indien je slaagt voor de selectieprocedure, word je in de wervingsreserve opgenomen. Bevestiging hiervan volgt

Nadere informatie

Voltijds tijdelijk deskundige HR (m/v)

Voltijds tijdelijk deskundige HR (m/v) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

stafdienst personeel informatiebundel

stafdienst personeel informatiebundel stafdienst personeel informatiebundel Aanwerving twee halftijdse klusjesmannen/ -vrouwen (D1 D3) in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur 1 Toelating- en aanwervingvoorwaarden Er is geen diplomavereiste,

Nadere informatie

Voltijds deskundige (m/v) financiën

Voltijds deskundige (m/v) financiën De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Projectmedewerker lokaal cultuurbeleid

Projectmedewerker lokaal cultuurbeleid Projectmedewerker lokaal cultuurbeleid Voltijdse contractuele functie (B1 B3) Via aanwerving met aanleg wervingsreserve WAT HOUDT DE JOB IN? Als projectwerker lokaal cultuurbeleid werk je mee aan de doelstellingen

Nadere informatie

Voltijds technisch medewerker (m/v)

Voltijds technisch medewerker (m/v) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

1 VOLTIJDSE CONTRACTUELE TECHNISCHE MEDEWERKER INFRASTRUCTUUR - GEBOUWEN (C1-C3) VOOR ONBEPAALDE DUUR

1 VOLTIJDSE CONTRACTUELE TECHNISCHE MEDEWERKER INFRASTRUCTUUR - GEBOUWEN (C1-C3) VOOR ONBEPAALDE DUUR GEMEENTE MALDEGEM 1 VOLTIJDSE CONTRACTUELE TECHNISCHE MEDEWERKER INFRASTRUCTUUR - GEBOUWEN (C1-C3) VOOR ONBEPAALDE DUUR Toelatingsvoorwaarden 1. een gedrag hebben dat in overeenstemming is met de eisen

Nadere informatie

Selectieprocedure voor de functie van Administratief medewerker C1 C3 (m/v) ten behoeve van dienst onthaal en burgerzaken

Selectieprocedure voor de functie van Administratief medewerker C1 C3 (m/v) ten behoeve van dienst onthaal en burgerzaken Selectieprocedure voor de functie van Administratief medewerker C1 C3 (m/v) ten behoeve van dienst onthaal en burgerzaken 1 voltijdse - tijdelijke contractuele functie (vervanging ziekte) Er werd beslist

Nadere informatie

Arbeider groendienst

Arbeider groendienst Werken bij Stad Nieuwpoort Word jij onze nieuwe collega? Selectieprocedure via aanwerving van een Arbeider groendienst (D1-D3) in contractueel dienstverband (voltijds) inlichtingenbrochure inlichtingenbrochure

Nadere informatie

2 deeltijds front-office medewerkers (m/v) Ruimte en Wonen

2 deeltijds front-office medewerkers (m/v) Ruimte en Wonen De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT DIENSTHOOFD OMGEVING EN ECONOMIE/ OMGEVINGSMABTENAAR. Graad A1a-A3a voltijds statutair

INFORMATIEBERICHT DIENSTHOOFD OMGEVING EN ECONOMIE/ OMGEVINGSMABTENAAR. Graad A1a-A3a voltijds statutair INFORMATIEBERICHT DIENSTHOOFD OMGEVING EN ECONOMIE/ OMGEVINGSMABTENAAR Graad A1a-A3a voltijds statutair Opgemaakt op 23/05/2019 voor gemeente Keerbergen VERTROUWELIJK Inleiding Het gemeentebestuur van

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT Coördinator Woonpunt (Graad A1a-A3a)

INFORMATIEBERICHT Coördinator Woonpunt (Graad A1a-A3a) INFORMATIEBERICHT Coördinator Woonpunt (Graad A1a-A3a) Het gemeentebestuur van Ichtegem gaat over tot de aanwerving van een coördinator Woonpunt - graad A1a-A3a - voltijds contractueel, functie van onbepaalde

Nadere informatie

Voltijds administratief medewerker Publieke ruimte en Leefmilieu (vakdomein Openbare werken)

Voltijds administratief medewerker Publieke ruimte en Leefmilieu (vakdomein Openbare werken) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT Hoofdanimator Graad C1 C3

INFORMATIEBERICHT Hoofdanimator Graad C1 C3 INFORMATIEBERICHT Hoofdanimator Graad C1 C3 Het stadsbestuur van Zottegem gaat over tot de aanwerving van een (m/v) hoofdanimator graad C1-C3 voltijdse contractuele functie met een wervingsreserve van

Nadere informatie

1 VOLTIJDS AFDELINGSHOOFD GRONDGEBONDEN ZAKEN (A4a-A4b) VOOR ONBEPAALDE DUUR, IN CONTRACTUEEL DIENSTVERBAND

1 VOLTIJDS AFDELINGSHOOFD GRONDGEBONDEN ZAKEN (A4a-A4b) VOOR ONBEPAALDE DUUR, IN CONTRACTUEEL DIENSTVERBAND GEMEENTE EN OCMW MALDEGEM ZIJN OP ZOEK NAAR : 1 VOLTIJDS AFDELINGSHOOFD GRONDGEBONDEN ZAKEN (A4a-A4b) VOOR ONBEPAALDE DUUR, IN CONTRACTUEEL DIENSTVERBAND Zowel vrouwelijke als mannelijke kandidaten komen

Nadere informatie

Inschrijvingsbundel technisch medewerker redder. (voltijds, contractueel, C1-C3, bepaalde duur)

Inschrijvingsbundel technisch medewerker redder. (voltijds, contractueel, C1-C3, bepaalde duur) (voltijds, contractueel, C1-C3, bepaalde duur) 1 1 Functieomschrijving en bijzondere rekruteringsvoorwaarden Gemeentebestuur Brakel Sportdienst Gemeentesecretaris Sportdienst 1 FE sportfunctionaris B1

Nadere informatie

Aanwervingsprocedure voor de functie van deskundige personeel (B1- B3) (m/v) ten behoeve van de personeelsdienst voltijds contractueel bepaalde duur

Aanwervingsprocedure voor de functie van deskundige personeel (B1- B3) (m/v) ten behoeve van de personeelsdienst voltijds contractueel bepaalde duur Aanwervingsprocedure voor de functie van deskundige personeel (B1- B3) (m/v) ten behoeve van de personeelsdienst voltijds contractueel bepaalde duur + samenstelling wervingsreserve 1 jaar Het vast bureau

Nadere informatie

2 HALFTIJDSE MEDEWERKER POETSDIENST VOOR 19 uren/week (E1-E3) ONBEPAALDE DUUR, IN CONTRACTUEEL DIENSTVERBAND

2 HALFTIJDSE MEDEWERKER POETSDIENST VOOR 19 uren/week (E1-E3) ONBEPAALDE DUUR, IN CONTRACTUEEL DIENSTVERBAND GEMEENTE MALDEGEM 2 HALFTIJDSE MEDEWERKER POETSDIENST VOOR 19 uren/week (E1-E3) ONBEPAALDE DUUR, IN CONTRACTUEEL DIENSTVERBAND Zowel vrouwelijke als mannelijke kandidaten komen in aanmerking Toelatingsvoorwaarden

Nadere informatie

Voltijds deskundige (m/v) Ruimtelijke ordening -

Voltijds deskundige (m/v) Ruimtelijke ordening - De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Informatienota selectieprocedure Medewerker Sociaal huis (m/v/x)

Informatienota selectieprocedure Medewerker Sociaal huis (m/v/x) Informatienota selectieprocedure Medewerker Sociaal huis (m/v/x) Algemeen Waarom deze procedure? Functiecontext Plaats in de organisatie Het gemeentebestuur organiseert een niet-vergelijkende selectieprocedure

Nadere informatie

INTERIEURVERZORG(ST)ER 19/38 INFORMATIEPAKKET

INTERIEURVERZORG(ST)ER 19/38 INFORMATIEPAKKET OCMW Sint-Laureins werft aan INTERIEURVERZORG(ST)ER 19/38 INFORMATIEPAKKET Hecht je veel belang aan hygiëne en netheid? Heb je een respectvolle en discrete houding? Werk je graag voor mensen en in een

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT Bibliotheekassistent Graad C1 C3

INFORMATIEBERICHT Bibliotheekassistent Graad C1 C3 INFORMATIEBERICHT Bibliotheekassistent Graad C1 C3 Het gemeentebestuur van Ichtegem gaat over tot de aanwerving van een bibliotheekassistent - graad C1-C3 deeltijdse (19/38) contractuele functie van bepaalde

Nadere informatie

Afdelingshoofd Maatschappelijke Dienstverlening

Afdelingshoofd Maatschappelijke Dienstverlening Afdelingshoofd Maatschappelijke Dienstverlening Voltijdse statutaire functie (A1 A3) Via aanwerving met aanleg wervingsreserve WAT HOUDT DE JOB IN? Je coördineert en leidt de afdeling maatschappelijke

Nadere informatie

EEN DIENSTHOOFD OPENBARE WERKEN voltijds (38/38 u/w) - niveau A (A1a-A3a) in statutair verband

EEN DIENSTHOOFD OPENBARE WERKEN voltijds (38/38 u/w) - niveau A (A1a-A3a) in statutair verband VACATUREBERICHT De stad Aarschot is op zoek naar (m/v): EEN DIENSTHOOFD OPENBARE WERKEN voltijds (38/38 u/w) - niveau A (A1a-A3a) in statutair verband (brutomaandsalaris aan huidige index bedraagt minimum

Nadere informatie

communicatiemedewerker

communicatiemedewerker Werken bij Stad Nieuwpoort Word jij onze nieuwe collega? Selectieprocedure via aanwerving van een communicatiemedewerker B1-B3 in contractueel dienstverband (voltijds) inlichtingenbrochure inlichtingenbrochure

Nadere informatie

Diensthoofd cultuur en toerisme (B1-B3)

Diensthoofd cultuur en toerisme (B1-B3) A. Algemene toelatingsvoorwaarden Diensthoofd cultuur en toerisme (B1-B3) een gedrag vertonen dat in overeenstemming is met de eisen van de functie waarvoor men solliciteert de burgerlijke en politieke

Nadere informatie

Bibliotheekassistent. Zorgen voor een kwaliteitsvolle dienstverlening en bibliotheekwerking. Directe leidinggevende bibliothecaris B4

Bibliotheekassistent. Zorgen voor een kwaliteitsvolle dienstverlening en bibliotheekwerking. Directe leidinggevende bibliothecaris B4 Bibliotheekassistent Doel van de functie Zorgen voor een kwaliteitsvolle dienstverlening en bibliotheekwerking. Plaats in de organisatie Afdeling vrije tijd Dienst bibliotheek Directe leidinggevende bibliothecaris

Nadere informatie

Rapporteert aan de directeur. De beleidsmedewerker maakt deel uit van de beleidscel olv de directeur. Directeur

Rapporteert aan de directeur. De beleidsmedewerker maakt deel uit van de beleidscel olv de directeur. Directeur BELEIDSMEDEWERKER 1 PLAATS IN HET ORGANOGRAM Rapporteert aan de directeur. De beleidsmedewerker maakt deel uit van de beleidscel olv de directeur. Directeur Beleidsmedewerker Beleidsmedewerker 2 DOEL VAN

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Algemeen directeur Decretale graad. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Algemeen directeur Decretale graad. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Algemeen directeur Decretale graad Het gemeentebestuur Ledegem gaat over tot de aanwerving van een (m/v) algemeen directeur decretale graad voltijdse statutaire functie met een wervingsreserve

Nadere informatie

Informatiebundel aanwervingsexamen. Administratief medewerker

Informatiebundel aanwervingsexamen. Administratief medewerker OCMW LAARNE Colmanstraat 51-9270 Laarne Informatiebundel aanwervingsexamen Administratief medewerker Inhoud 1. Functieomschrijving 2. Toelatingsvoorwaarden 3. Aanwervingsvoorwaarden 4. Examenprogramma

Nadere informatie

Functie : consulent informatieveiligheid

Functie : consulent informatieveiligheid Functie : consulent informatieveiligheid 1 PLAATS IN HET ORGANOGRAM Plaats in het organogram: rapporteert aan de adjunct-directeur. 2 DOEL VAN DE FUNCTIE Instaan voor de advisering, ondersteuning en opvolging

Nadere informatie

Projectcoördinator Woondienst regio Roeselare

Projectcoördinator Woondienst regio Roeselare Projectcoördinator Woondienst regio Roeselare Functiebenaming: Projectcoördinator Barema: B1a, PC 319.010, bij aanstelling Doel van de functie: De projectcoördinator heeft naast de coördinatie van het

Nadere informatie

Bibliotheekassistent C1-C3

Bibliotheekassistent C1-C3 A. Algemene toelatingsvoorwaarden Bibliotheekassistent C1-C3 een gedrag vertonen dat in overeenstemming is met de eisen van de functie waarvoor men solliciteert de burgerlijke en politieke rechten genieten

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Deskundige personeel en organisatie. Graad B1-B3 voltijds statutair. Opgemaakt op 23/08/2019 voor gemeente Sint-Martens-Latem

INFORMATIEBERICHT. Deskundige personeel en organisatie. Graad B1-B3 voltijds statutair. Opgemaakt op 23/08/2019 voor gemeente Sint-Martens-Latem INFORMATIEBERICHT Deskundige personeel en organisatie Graad B1-B3 voltijds statutair Opgemaakt op 23/08/2019 voor gemeente Sint-Martens-Latem VERTROUWELIJK Inleiding Het gemeentebestuur van Sint-Martens-Latem

Nadere informatie

Met maximaal 8 jaar meerekenbare anciënniteit uit de privésector of als zelfstandige in schaal D1 op weddetrap 8:

Met maximaal 8 jaar meerekenbare anciënniteit uit de privésector of als zelfstandige in schaal D1 op weddetrap 8: Assistent schoonmaak bij gemeente en OCMW Info aan de kandidaten Kenmerken van de functie Salaris functie: schoonmaker of schoonmaakster graad: technisch assistent niveau: D rang: Dv salarisschaal: D1/D3

Nadere informatie

Analyseren, toetsen en interpreteren van dossiergegevens teneinde een gefundeerd voorstel van beslissing te kunnen formuleren.

Analyseren, toetsen en interpreteren van dossiergegevens teneinde een gefundeerd voorstel van beslissing te kunnen formuleren. Functienaam: Behandelaar expertisedossier (A1) Directie: Groene stroom en WKK-dossiers Functie: dossierbeheerder externe aanvragen functieniveau 3 Doel van de functie : Analyseren en verwerken van binnenkomende

Nadere informatie

Informatiebundel aanwervingsexamen. Poetshulp poetsdienst aan huis

Informatiebundel aanwervingsexamen. Poetshulp poetsdienst aan huis OCMW LAARNE Colmanstraat 51-9270 Laarne Informatiebundel aanwervingsexamen Poetshulp poetsdienst aan huis Inhoud 1. Functieomschrijving 2. Toelatingsvoorwaarden 3. Aanwervingsvoorwaarden 4. Examenprogramma

Nadere informatie

moet toekomen bij het College van Burgemeester en Schepenen Gemeentepark 1 2990 Wuustwezel uiterlijk op 20 april 2015

moet toekomen bij het College van Burgemeester en Schepenen Gemeentepark 1 2990 Wuustwezel uiterlijk op 20 april 2015 GEMEENTE WUUSTWEZEL Aanwerving van (m/v) ADMINISTRATIEF MEDEWERKER DIENST OPENBARE WERKEN (C1-C2-C3) 19/38: werkt elke voormiddag contractuele aanwerving met aanleg wervingsreserve van 3 jaar (voor contractuele

Nadere informatie

Informatienota selectieprocedure Deskundige mobiliteit (m/v/x)

Informatienota selectieprocedure Deskundige mobiliteit (m/v/x) Informatienota selectieprocedure Deskundige mobiliteit (m/v/x) Algemeen Waarom deze procedure? Functiecontext Plaats in de organisatie Het gemeentebestuur organiseert een niet-vergelijkende selectieprocedure

Nadere informatie

Stafmedewerker financiën

Stafmedewerker financiën Stafmedewerker financiën Doel van de functie Kwaliteitsvolle uitvoering van de financiële aspecten van het beleid. Plaats in de organisatie Afdeling Interne zaken Dienst Financiën Directe leidinggevende

Nadere informatie

Kinderbegeleidster BKO (m/v)

Kinderbegeleidster BKO (m/v) INFOBUNDEL bij de aanwervingsprocedure kinderbegeleidster BKO Halftijds (19u) contractueel C1-C2 A. Functiebeschrijving en competentieprofiel B. Aanwervingsvoorwaarden C. Examenprogramma D. Arbeids- en

Nadere informatie

aanleg wervingsreserve van 3 jaar (voor contractuele functies)

aanleg wervingsreserve van 3 jaar (voor contractuele functies) Gemeente Wuustwezel gaat over tot de aanleg van een wervingsreserve (m/v) voor de contractuele betrekking van ADMINISTRATIEF MEDEWERKER GEMEENTELIJKE ACADEMIE VOOR MUZIEK, WOORD EN DANS EN BEELDENDE KUNSTEN

Nadere informatie

Om aangeworven te worden in deze betrekking gelden volgende toelatings- en aanwervingsvoorwaarden:

Om aangeworven te worden in deze betrekking gelden volgende toelatings- en aanwervingsvoorwaarden: Bundel aanwervingsexamen voor het vaststellen van een wervingsreserve voor 2 jaar Administratieve medewerker C1-C3 voltijds/deeltijds onbepaalde/bepaalde duur/vervanging Toelatings- en aanwervingsvoorwaarden

Nadere informatie

Boekhouder (B1-3) Infobundel

Boekhouder (B1-3) Infobundel Boekhouder (B1-3) Infobundel Gemeente & OCMW SINT-LAUREINS Het gemeentebestuur van Sint-Laureins organiseert een selectieprocedure voor de aanleg van een wervingsreserve voor de functie van een (m/v):

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Coördinator technische dienst Graad B1-B3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Coördinator technische dienst Graad B1-B3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Coördinator technische dienst Graad B1-B3 Het gemeentebestuur Herne gaat over tot de aanwerving van een (m/v) coördinator technische dienst graad B1-B3 voltijdse contractuele functie

Nadere informatie

ICT-VERANTWOORDELIJKE (B4-B5 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK)

ICT-VERANTWOORDELIJKE (B4-B5 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK) ICT-VERANTWOORDELIJKE (B4-B5 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK) De staat voor de samensmelting van de brandweerdiensten van de gemeenten Berlare, Buggenhout, Dendermonde, Hamme, Lebbeke, Lokeren en Zele.

Nadere informatie

OCMW Sint-Martens-Latem INFORMATIEBERICHT MAATSCHAPPELIJK WERKER. Graad B1-B3 Voltijds Statutair

OCMW Sint-Martens-Latem INFORMATIEBERICHT MAATSCHAPPELIJK WERKER. Graad B1-B3 Voltijds Statutair OCMW Sint-Martens-Latem INFORMATIEBERICHT MAATSCHAPPELIJK WERKER Graad B1-B3 Voltijds Statutair 14 december 2018 Het OCMW van Sint-Martens-Latem gaat over tot de aanwerving van een (m/v) Maatschappelijk

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING. Graad: Deskundige Functietitel: Coördinator uitvoering

FUNCTIEBESCHRIJVING. Graad: Deskundige Functietitel: Coördinator uitvoering FUNCTIEBESCHRIJVING 1 CONTEXTINFORMATIE Graad: Deskundige Functietitel: Coördinator uitvoering Niveau: B Rang: Bv Salarisschaal: B1 - B2 - B3 Departement: Ruimte Afdeling: Uitvoering Organogrammen: Departement

Nadere informatie

Voltijds deskundige Personeel (m/v)

Voltijds deskundige Personeel (m/v) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Informatiebundel aanwervingsexamen. Was- en strijkmedewerker

Informatiebundel aanwervingsexamen. Was- en strijkmedewerker OCMW LAARNE Nerenweg 3-9270 Kalken Informatiebundel aanwervingsexamen Was- en strijkmedewerker Inhoud 1. Functieomschrijving 2. Toelatingsvoorwaarden 3. Aanwervingsvoorwaarden 4. Examenprogramma 5. Geldelijk

Nadere informatie