stafdienst personeel informatiebundel

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "stafdienst personeel informatiebundel"

Transcriptie

1 stafdienst personeel informatiebundel Aanwerving 2 voltijdse (38/38 uur) technisch assistent D1-D3 in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur 1 Toelating- en aanwervingvoorwaarden Er is geen diplomavereiste, je moet wel beschikken over een rijbewijs B of dat behalen binnen de tien maanden na indiensttreding. Je moet voldoen aan de vereiste over de taalkennis, opgelegd door de wetten op het gebruik der talen in bestuurszaken, gecoördineerd op 18 juli Je moet slagen voor de selectieproeven. Je geniet de burgerlijke en politieke rechten. Je moet medisch geschikt zijn om de functie uit te oefenen. De geschiktheid wordt voor indiensttreding vastgesteld door een onderzoek bij de externe dienst voor preventie en bescherming op het werk, het onderzoek wordt door de personeelsdienst aangevraagd. Tenslotte moet je een gedrag vertonen dat in overeenstemming is met de eisen van de functie waarvoor je solliciteert. Dat gedrag wordt getoetst aan de hand van een uittreksel uit het strafregister dat maximaal drie maanden oud en actueel is. Als daarop ongunstige vermeldingen voorkomen, mag daarover een schriftelijke toelichting bezorgd worden. De aanstellende overheid oordeelt dan over de inhoud van het uittreksel uit het strafregister en neemt de toelichting in overweging. Er wordt rekening gehouden met het dienstbelang, de waardigheid van de functie en de aard van de betrekking. 2 Selectieprocedure Het college van burgemeester en schepenen stelt een selectiecommissie aan die de selectie uitvoert. Elke selectiecommissie bestaat ten minste uit drie leden, 1/3 de van de leden is extern aan het eigen bestuur. Leden van gemeenteraad en college van burgemeester en schepenen en de gemeentesecretaris die met toepassing van artikel 58 van het gemeentedecreet de bevoegdheid van aanstellende overheid heeft, kunnen geen lid van de selectiecommissie zijn in een selectieprocedure van het eigen bestuur. Zij kunnen wel, zoals de representatieve vakorganisaties, als waarnemer aanwezig zijn. Ze mogen echter niet aanwezig zijn bij het kiezen van de vragen en de deliberatie. 3 Selectieproeven De eigenlijke selectie bestaat uit twee delen: Praktische en mondelinge proef - 23 september 2017 in de voormiddag; Vanaf 20 kandidaturen kan een preselectie georganiseerd worden. Die zal plaatsvinden op zaterdag 9 september 2017 in de voormiddag. De punten van de preselectie worden enkel gebruikt om te bepalen welke kandidaten mogen deelnemen aan de eigenlijke selectie en zullen niet gebruikt worden in de eindrangschikking.

2 Voor elke proef moet de kandidaat vijftig procent van de punten behalen om toegelaten te worden tot de volgende proef uit de selectieprocedure. De volgorde van de proeven is vooraf vastgesteld. De selecties zijn vergelijkend, dat wil zeggen dat de kandidaten in een bindende volgorde volgens het aantal punten worden opgenomen. 4 Wervingsreserve Er wordt een wervingsreserve aangelegd voor de duur van drie jaar, die duur kan met maximum twee jaar verlengd worden. 5 Salaris Salarisschaal D1 - D3. Brutojaarsalaris bij aanvang: ,22 euro. Maximaal brutojaarsalaris: ,38 euro. Zie punt 11 voor meer informatie over de salarisschaal. Het aanvangssalaris kan verhoogd worden bij toekenning van vorige diensten in de openbare sector. Vorige diensten in de privésector of als zelfstandige kunnen tot maximaal 10 jaar toegekend worden als de relevantie voor de functie bij het gemeentebestuur Oostrozebeke kan aangetoond worden. Andere financiële voordelen: maaltijdcheques: 5,00 euro per gewerkte dag van 7,6 uren; groepsverzekering aanvullend pensioen; woon-werkverkeer met het openbaar vervoer: volledige terugbetaling; fietsvergoeding woon-werkverkeer: 0,15 euro per kilometer; hospitalisatieverzekering. 6 Indienen kandidatuur Om een geldige kandidatuur in te dienen moet het college van burgemeester en schepenen ten laatste op donderdag 24 augustus 2017 in het bezit zijn van jouw sollicitatiebrief en uitgebreid cv. Heb je een arbeidshandicap? Neem gerust contact op met de personeelsdienst (contactgegevens terug te vinden onder punt 8 bijkomende informatie) zodat we kunnen bekijken of het mogelijk is om door enkele aanpassingen de hinderpalen verbonden aan de handicap te verhelpen. Je kan jouw kandidatuur: versturen via de post ter attentie van het college van burgemeester en schepenen, Ernest Brengierstraat 6 te 8780 Oostrozebeke afgeven aan het frontoffice van het gemeentebestuur (zie adres hierboven) iedere werkdag van 9 u. tot u. en op dinsdagnamiddag van 14 u. tot u. versturen via naar personeel@oostrozebeke.be Het uittreksel uit het strafregister (model 1) zal in een latere fase van de selectieprocedure nog opgevraagd worden. 7 Beoordeling kandidaturen Het college van burgemeester en schepenen zal de geldigheid van de ingediende kandidaturen beoordelen in zitting van 31 augustus 2017.

3 8 Bijkomende informatie Beleidsplan missie en visie: Uit het beleidsplan missie en visie: Het gemeentebestuur beoogt een organisatie te zijn met bekwaam personeel en een stimulerende werkomgeving. Het gemeentepersoneel kenmerkt zich door de juiste kwalificaties, betrokkenheid, integriteit, sociale vaardigheid, flexibiliteit en expertise. Een stimulerende werkomgeving veronderstelt een positieve motiverende werksfeer, een goed ingerichte werkplek en hulpmiddelen en uitrusting die tegemoet komen aan de noden en wensen van het personeel. Dit vertaalt zich in vormingsmogelijkheden, een aantrekkelijke verlofregeling (30 dagen verlof en uitbreidbaar tot 35 dagen) en de mogelijkheid om een warm middagmaal te nemen in het woonzorgcentrum Rozenberg (op wandelafstand van het gemeentehuis). Kinderen van onze werknemers kunnen terecht in onze buitenschoolse kinderopvang De Wiemkes, meer info op de webpagina: www/334- De functiebeschrijving technisch assistent en het organogram (voorstelling van de dienst waar de functie gesitueerd is binnen onze organisatie) vind je onder punten 9 en 10. De functiebeschrijving en het volledige organogram van het gemeentebestuur in aparte documenten, vind je op volgende webpagina: Heb je nog vragen over de jobinhoud, uurregeling, dan kan je contact opnemen met Joeri Buyse, ploegbaas groen via groendienst@oostrozebeke.be of telefonisch op (op werkdagen van 9 u. tot 12 u.). Heb je nog vragen over de selectieprocedure, loon, dan kan je contact opnemen met de personeelsdienst via personeel@oostrozebeke.be of telefonisch op (werkdagen van 9 u. tot 12 u. en van 14 u. tot 16u. behalve op woensdag- en vrijdagnamiddag).

4 9 Functiebeschrijving Technisch assistent technische dienst Doel van de functie Onderhouden gemeentelijk groen, wegen en riolering. Plaats in de organisatie Afdeling grondgebiedzaken Dienst technische dienst Directe leidinggevende ploegbaas groen Graad Niveau Technisch assistent D Resultaats-gebieden Verruimende bepalingen Competenties kennis groenonderhoud: o snoeien van hagen, bomen en heesters; o onderhouden bloemperken; o onderhouden plantsoenen; o onderhouden gras en beplantingen; o onkruidbestrijding parkings en wegen; o gras maaien; o handgereedschap gebruiken. aanplanting o courante sierheesters, vaste planten en bomen herkennen en benoemen; o een beplantingsplan lezen en uitzetten; o het uitvoeren van aanplantingen (hagen, heesters, vaste planten bomen, ). machines o diverse machines (heggenschaar, grasmaaier, veegmachine, onkruidbrander, kettingzaag, bosmaaier ) gebruiken en onderhouden; o diverse machines besturen (grasmachine, veegmachine, heftruck ) en onderhouden; o diverse voertuigen besturen (bestelwagen, tractor, veegmachine ) en onderhouden; o stuurvaardigheid - behendig zijn met besturen van machines en voertuigen. wegen o het uitvoeren van herstellingen aan voetpaden en wegen (o.a. leggen van klinkers, optrekken van greppelputten, herstellen van verzakkingen en opvullen van putten); o het aanbrengen of onderhouden van wegsignalisatie, straatnaamborden en straatmeubilair. evenementen o het uitvoeren van logistieke opdrachten in het kader van evenementen. veilig werken: o correct gebruik van gereedschappen en materieel; o correct gebruik van ladders en stellingen; o letten op eigen veiligheid en veiligheid van collega s; o persoonlijke beschermingsmiddelen gebruiken; o dragen beroepskledij; o melden van probleemsituaties met betrekking tot veiligheid; o aandacht voor veiligheidsetikettering op producten; o toepassen productveiligheidsblad; o toepassen instructiekaarten. o net houden van o.a. gereedschap, machines, voertuigen. uitvoeren van en helpen bij taken van de eigen dienst of de andere gemeentelijke diensten op vraag van het diensthoofd, het afdelingshoofd grondgebiedzaken of de gemeentesecretaris. defecten, beschadigingen, incidenten en klachten melden; instaan voor de begrafenissen; instaan voor de sneeuw- en ijzelbestrijding al dan niet in een beurtrol. correct gebruik van machines, apparaten, gereedschappen en producten; onderhoud- en herstellingstechnieken; technische kennis bij het hanteren en onderhouden van machines; basiskennis van de werking van het bestuur; software eigen aan de functie.

5 Competenties andere WAARDEGEBONDEN COMPETENTIES voortdurend verbeteren: voortdurend verbeteren van het eigen functioneren en van de werking van de dienst, door de bereidheid om te leren en mee te groeien met veranderingen. o ontwikkelt zich binnen de eigen functie en werkt actief mee aan het verbeteren van de uitvoering van de taken: maakt zich vertrouwd met nieuwe materies die relevant zijn voor de eigen taak (bv. nieuwe regelgeving, informaticatoepassingen, werkmethoden ); informeert zich over nieuwe ontwikkelingen met betrekking tot de eigen functie (leest vakliteratuur, neemt deel aan congressen ); past nieuwe richtlijnen, kennis, informatie en inzichten toe in de praktijk; gaat na of en hoe nieuwe tendensen en ontwikkelingen in de eigen functie ingezet kunnen worden; zoekt actief naar mogelijkheden om de uitvoering van het takenpakket te verbeteren en werkt die mogelijkheden verder uit tot concrete voorstellen. klantgerichtheid: met het oog op het dienen van het algemeen belang, de legitieme behoeften van verschillende soorten (interne en externe) klanten onderkennen en er adequaat op reageren. o onderneemt acties om voor de klant de meest geschikte oplossing te bieden bij vragen en problemen die minder voor de hand liggen: past binnen de bestaande procedures en planning de dienstverlening of het product aan om de klant verder te helpen; geeft de klant waar hij recht op heeft op de best mogelijke wijze; levert, rekening houdend met bestaande procedures, sneller of meer dan afgesproken is aan de klant; gaat expliciet na of de klant tevreden is met de aangeboden oplossing en dienstverlening; probeert zelf een antwoord te geven op een vraag of klacht. verwijst zo nodig door of zoekt hulp; biedt een zo optimaal mogelijke oplossing voor de klant. samenwerken: met het oog op het algemeen belang een bijdrage leveren aan een gezamenlijk resultaat op het niveau van een team, entiteit of de organisatie, ook als dat niet onmiddellijk van persoonlijk belang is. o helpt anderen en pleegt overleg: steunt de voorstellen van anderen en bouwt daarop voort om tot een gezamenlijk resultaat te komen; stemt de eigen inbreng/prioriteiten/aanpak af op de behoeften van de groep; houdt rekening met de gevoeligheden en met de verscheidenheid van mensen; biedt hulp aan bij problemen, ook al valt de taak niet onder de eigen opdracht; vraagt spontaan en proactief de mening van anderen. o betrouwbaarheid consequent en correct handelen : handelen vanuit de codes van integriteit, zorgvuldigheid, objectiviteit, gelijke behandeling, correctheid en transparantie uitgaande van de basisregels, sociale en ethische normen (diversiteit, milieuzorg ). o handelt correct en respectvol ten aanzien van zijn omgeving en van de bestaande regels en afspraken: respecteert formele regels en afspraken; gaat op respectvolle wijze om met anderen (collega s, klanten, medewerkers ); geeft volledige en juiste informatie door; respecteert vertrouwelijke en persoonlijke informatie; doet wat hij zegt, komt beloften en afspraken na; komt open uit voor eigen fouten, vergissingen en nalatigheden. PERSOONSGERELATEERD GEDRAG organisatiebetrokkenheid: zich verbonden tonen met de organisatie, taak en beroep; de belangen ervan verdedigen bij anderen. o houdt bij de eigen acties (pro)actief rekening met de belangen van de organisatie: overweegt in de eigen acties en voorstellen de vooren nadelen voor de organisatie; zet zich in om de doelstellingen van de organisatie

6 te realiseren, ook al zou hij zelf andere doelen voorrang kunnen geven; respecteert in de eigen adviezen en beslissingen het ruimere beleidskader (doelen, waarden, cultuur ); heeft oog voor de kosten die met een bepaald voorstel of initiatief samenhangen; schat bij eigen acties en beslissingen de ruimere gevolgen daarvan voor de organisatie in. INTERPERSOONLIJK GEDRAG assertiviteit: voor de eigen mening (of het eigen belang) opkomen met respect voor anderen, zelfs als er vanuit de omgeving druk wordt uitgeoefend om dat niet te doen. o komt spontaan met eigen standpunten naar voor; bewaakt en verdedigt eigen belangen of de belangen van de dienst en de grenzen ervan: komt op een respectvolle wijze op voor de eigen standpunten of de belangen van de dienst; kiest eerder voor directe confrontatie en directe beïnvloeding dan voor manipulatieve of indirecte beïnvloedingstechnieken; brengt gevoelige of negatieve boodschappen op een duidelijke en directe manier; komt uit eigen beweging met standpunten naar voren die afwijken van de standpunten van zijn gesprekspartner; handhaaft bij de verdediging van eigen voorstellen voldoende openheid en flexibiliteit voor tegenargumenten, weerstand en kritiek. PROBLEEMOPLOSSEND GEDRAG initiatief: kansen onderkennen en uit eigen beweging acties voorstellen of ondernemen. o neemt het initiatief om structurele problemen binnen het eigen takendomein op te lossen (reactief en structureel): heeft oog voor zaken waar de hiërarchie eventueel niet aan denkt en handelt ernaar of brengt ze onder de aandacht; formuleert voorstellen om bestaande situaties te verbeteren; stelt zelf documentatie samen om efficiënt te kunnen werken; zoekt naar alternatieve oplossingen als hij met structurele problemen wordt geconfronteerd; geeft aan waar het afgeleverde resultaat mogelijk verbeterd kan worden. beslissen: zich op onderbouwde wijze eenduidig uitspreken over welk standpunt wordt ingenomen of welke actie wordt ondernomen. o neemt beslissingen met een beperkt risico na afweging van alle relevante aspecten: houdt in zijn afweging rekening met alle relevante aspecten of kenmerken van de zaak; steunt zijn beslissingen op grondige voorafgaande probleemanalyse; durft een standpunt in te nemen of een knoop door te hakken; neemt zelfstandig operationele beslissingen met een gering risico; neemt beslissingen met beperkt risico in overleg, maar neemt hiervoor de eindverantwoordelijkheid op zich. nauwgezetheid: taken nauwgezet en met zin voor detail volbrengen. Gepast omgaan met materialen. o levert met oog voor detail correct werk af: voert repetitieve administratieve of technische taken foutloos uit; vult documenten en formulieren correct en zorgvuldig in; blijft aandachtig bij routineuze taken; controleert het eigen werk; merkt fouten en onnauwkeurigheden in de beschikbare informatie op, met het oog op het aanbrengen van correcties. BEHEERSMATIG GEDRAG plannen: structuur aanbrengen in tijd, ruimte en prioriteit bij het aanpakken van taken of problemen. o plant eigen werk effectief:

7 maakt gebruik van hulpmiddelen bij het inplannen van taken (checklist, to-dolijstjes, elektronische agenda ); pakt eerst de belangrijkste of dringendste opdrachten aan; houdt rekening met de nodige uitvoeringstijd; geeft tijdig aan als de planning niet gehaald kan worden; houdt in de eigen planning rekening met de begrippen dringend en belangrijk. voortgangscontrole: bewaken van de voortgang in tijd en van de kwaliteit van eigen processen of die van collega s of medewerkers: o bewaakt de voortgang van het eigen werk. controleert eigen werk; bewaakt de voortgang van werkzaamheden en processen in de tijd; rapporteert spontaan over de voortgang van zijn werk; legt vervolgafspraken en -activiteiten vast; gaat regelmatig na welke zaken tegen wanneer beschikbaar moeten zijn en geeft er het juiste gevolg aan. Beoordelingscriteria De te gebruiken schalen zijn deze vermeld in de rechtspositieregeling (goed, zeer goed, uitstekend, ongunstig, onvoldoende, geheel onvoldoende). doelstellingen: o de doelstellingen vermeld in de functioneringsgesprek(ken) van de evaluatieperiode. resultaatsgebieden: o groenonderhoud; o aanplanting; o machines; o wegen; o evenementen; o veilig werken. competenties kennis: o correct gebruik van machines, apparaten, gereedschappen en producten; o onderhoud- en herstellingstechnieken; o technische kennis bij het hanteren en onderhouden van machines; o basiskennis van de werking van het bestuur; o software eigen aan de functie. competenties andere: o ontwikkelt zich binnen de eigen functie en werkt actief mee aan het verbeteren van de uitvoering van de taken; o onderneemt acties om voor de klant de meest geschikte oplossing te bieden bij vragen en problemen die minder voor de hand liggen; o helpt anderen en pleegt overleg; o handelt correct en respectvol ten aanzien van zijn omgeving en van de bestaande regels en afspraken; o houdt bij de eigen acties (pro)actief rekening met de belangen van de organisatie; o komt spontaan met eigen standpunten naar voor; bewaakt en verdedigt eigen belangen of de belangen van de entiteit en de grenzen ervan; o neemt het initiatief om structurele problemen binnen het eigen takendomein op te lossen (reactief en structureel); o neemt beslissingen met een beperkt risico na afweging van alle relevante aspecten; o levert met oog voor detail correct werk af; o plant eigen werk effectief; o bewaakt de voortgang van het eigen werk.

8 10 Organogram

9 11 Salarisschaal technisch assistent Salarisschalen D1 D2 D3 Minimum Maximum Nietgeïndexeerd maandbedrag Nietgeïndexeerd maandbedrag Nietgeïndexeerd Geïndexeer d maandbedrag , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,62 D1 - D3 Bovenop het brutojaarsalaris heb je ook recht op een haardtoelage als je gehuwd, samenwonend of alleenstaande met één of meerdere kinderen die recht geven op kinderbijslag bent. Jaarlijks is die toelage 719, 89 of 359,95 euro, afhankelijk van de grootte van het salaris. Indien je geen recht hebt op een haardtoelage, ontvang je een standplaatstoelage die jaarlijks 359,95 of 179,98 euro bedraagt, afhankelijk van de grootte van het salaris. Als er geen relevante ervaring toegekend wordt, start je in schaal D1 op trap 0. Na 4 jaar schaalanciënniteit en een gunstig evaluatieresultaat, ga je over naar schaal D2 trap 4. Na 18 jaar gecumuleerde schaalanciënniteit en een gunstig evaluatieresultaat, ga je over naar schaal D3 trap 18.

Technisch assistent technische dienst

Technisch assistent technische dienst Technisch assistent technische dienst Doel van de functie Onderhouden gemeentelijk groen, wegen en riolering. Plaats in de organisatie Afdeling Dienst Directe leidinggevende grondgebiedzaken technische

Nadere informatie

stafdienst personeel informatiebundel

stafdienst personeel informatiebundel stafdienst personeel informatiebundel Aanwerving voltijds technisch assistent technische dienst (D1-D3) in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur 1 Toelating- en aanwervingvoorwaarden Er is geen

Nadere informatie

stafdienst personeel informatiebundel

stafdienst personeel informatiebundel stafdienst personeel informatiebundel Aanwerving deeltijdse (28,5/38 uur) administratief assistent toezicht D1 -D3 in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur 1 Toelating- en aanwervingvoorwaarden

Nadere informatie

stafdienst personeel informatiebundel

stafdienst personeel informatiebundel stafdienst personeel informatiebundel Aanwerving halftijds administratief medewerker afdeling vrije tijd in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur 1 Toelating- en aanwervingvoorwaarden Je moet

Nadere informatie

Administratief medewerker afdeling vrije tijd

Administratief medewerker afdeling vrije tijd Administratief medewerker afdeling vrije tijd Doel van de functie Plaats in de organisatie Graad Niveau Resultaatsgebieden Zelfstandig opdrachten kunnen uitvoeren binnen het domein van de afdeling. Afdeling

Nadere informatie

stafdienst personeel informatiebundel

stafdienst personeel informatiebundel stafdienst personeel informatiebundel Aanwerving administratief medewerker: afdeling vrije tijd in contractueel dienstverband voor 2 jaar (19/38) in combinatie met dienst bibliotheek in contract bepaalde

Nadere informatie

stafdienst personeel informatiebundel

stafdienst personeel informatiebundel stafdienst personeel informatiebundel Aanwerving voltijds administratief medewerker grondgebiedzaken (niveau C) in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur 1 Toelating- en aanwervingvoorwaarden

Nadere informatie

stafdienst personeel informatiebundel

stafdienst personeel informatiebundel stafdienst personeel informatiebundel Aanwerving voltijds dagelijks beheerder (C1-C3) in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur 1 Toelating- en aanwervingvoorwaarden Je moet in het bezit zijn

Nadere informatie

Ploegbaas groen wegen

Ploegbaas groen wegen Ploegbaas groen wegen Doel van de functie Onderhouden gemeentelijk groen, wegenis en riolering. Plaats in de organisatie Afdeling grondgebiedzaken Dienst groen- en wegen Directe leidinggevende afdelingshoofd

Nadere informatie

stafdienst personeel informatiebundel

stafdienst personeel informatiebundel stafdienst personeel informatiebundel Aanwerving begeleid(st)ers buitenschoolse kinderopvang (C1-C3) in contractueel dienstverband 1 Toelating- en aanwervingvoorwaarden Je moet in het bezit zijn van een

Nadere informatie

Jeugdwerker (jongerencultuur) - tijdelijk

Jeugdwerker (jongerencultuur) - tijdelijk Jeugdwerker (jongerencultuur) - tijdelijk Functiebenaming/graad en functionele loopbaan Jeugdwerker, C1-C3. Doel van de functie Je ondersteunt de inhoudelijke werking van de jeugddienst met de focus op

Nadere informatie

stafdienst personeel informatiebundel

stafdienst personeel informatiebundel stafdienst personeel informatiebundel Aanwerving voltijds administratief medewerker personeel (C1 C3) in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur 1 Toelating- en aanwervingvoorwaarden Je moet beschikken

Nadere informatie

stafdienst personeel informatiebundel

stafdienst personeel informatiebundel stafdienst personeel informatiebundel Aanwerving voltijds ploegbaas groen (C1-C3) in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur 1 Toelating- en aanwervingvoorwaarden Je moet beschikken over een diploma

Nadere informatie

stafdienst personeel informatiebundel

stafdienst personeel informatiebundel stafdienst personeel informatiebundel Aanwerving voltijds boekhouder (B1-B3) in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur 1 Toelating- en aanwervingvoorwaarden Je moet beschikken over ofwel een bachelordiploma,

Nadere informatie

stafdienst personeel informatiebundel

stafdienst personeel informatiebundel stafdienst personeel informatiebundel Aanwerving voltijds boekhouder (B1 B3) in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur 1 Toelating- en aanwervingvoorwaarden Je moet beschikken over ofwel een bachelordiploma,

Nadere informatie

Jeugdwerker (vakantieaanbod) - tijdelijk

Jeugdwerker (vakantieaanbod) - tijdelijk Jeugdwerker (vakantieaanbod) - tijdelijk Functiebenaming/graad en functionele loopbaan Jeugdwerker, C1-C3. Doel van de functie Samen met de speelpleinverantwoordelijke organiseer je elke vakantie mee de

Nadere informatie

Begeleid(st)er buitenschoolse kinderopvang

Begeleid(st)er buitenschoolse kinderopvang Begeleid(st)er buitenschoolse kinderopvang Doel van de functie Zorgen voor een kwaliteitsvolle buitenschoolse kinderopvang. Plaats in de organisatie Afdeling vrije tijd Dienst buitenschoolse kinderopvang

Nadere informatie

stafdienst personeel informatiebundel

stafdienst personeel informatiebundel stafdienst personeel informatiebundel Aanwerving halftijdse technisch assistent WZC (D1 D3) in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur. 1 Toelating- en aanwervingvoorwaarden Er is geen diplomavereiste,

Nadere informatie

stafdienst personeel informatiebundel

stafdienst personeel informatiebundel stafdienst personeel informatiebundel Aanwerving twee halftijdse klusjesmannen/ -vrouwen (D1 - D3) in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur 1 Toelating- en aanwervingvoorwaarden Er is geen diplomavereiste,

Nadere informatie

De gebruiker kan optimaal gebruik maken van het sportcentrum De Mandelmeersen en het gemeenschapscentrum O.C. Mandelroos.

De gebruiker kan optimaal gebruik maken van het sportcentrum De Mandelmeersen en het gemeenschapscentrum O.C. Mandelroos. Dagelijks beheerder Doel van de functie De gebruiker kan optimaal gebruik maken van het sportcentrum De Mandelmeersen en het gemeenschapscentrum O.C. Mandelroos. Plaats in de organisatie Afdeling vrije

Nadere informatie

stafdienst personeel informatiebundel

stafdienst personeel informatiebundel stafdienst personeel informatiebundel Aanwerving 2 deeltijdse (28.5/38) bibliotheekassistenten C1 C3 in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur 1 Toelating- en aanwervingvoorwaarden Je moet beschikken

Nadere informatie

stafdienst personeel informatiebundel

stafdienst personeel informatiebundel stafdienst personeel informatiebundel Aanwerving halftijds deskundige GIS (B1-B3) in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur 1 Toelating- en aanwervingvoorwaarden Je moet beschikken over ofwel

Nadere informatie

Administratief medewerker aanleg werfreserve (C1-C3)

Administratief medewerker aanleg werfreserve (C1-C3) Administratief medewerker aanleg werfreserve (C1-C3) Vanaf 2016 maken stad Roeselare en OCMW Roeselare verder werk van één organisatiestructuur. Binnen de brede samenwerking is er de nood aan de aanleg

Nadere informatie

Kwaliteitsvolle uitvoering van de financiën van de gemeente en het OCMW.

Kwaliteitsvolle uitvoering van de financiën van de gemeente en het OCMW. Boekhouder B4 Doel van de functie Kwaliteitsvolle uitvoering van de financiën van de gemeente en het OCMW. Plaats in de organisatie Afdeling Dienst Directe leidinggevende financiën financieel beheerder

Nadere informatie

stafdienst personeel informatiebundel

stafdienst personeel informatiebundel stafdienst personeel informatiebundel Aanwerving twee halftijdse klusjesmannen/ -vrouwen (D1 D3) in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur 1 Toelating- en aanwervingvoorwaarden Er is geen diplomavereiste,

Nadere informatie

afdeling interne zaken stafdienst dienst personeel informatiebundel

afdeling interne zaken stafdienst dienst personeel informatiebundel afdeling interne zaken stafdienst dienst personeel informatiebundel Aanwerving voltijds boekhouder (B4-B5) in statutair dienstverband 1 Toelating- en aanwervingvoorwaarden Je moet beschikken over ofwel

Nadere informatie

afdeling interne zaken stafdienst dienst personeel informatiebundel

afdeling interne zaken stafdienst dienst personeel informatiebundel afdeling interne zaken stafdienst dienst personeel informatiebundel Aanwerving voltijds diensthoofd patrimonium (B1-B3) in contractueel dienstverband 1 Toelating- en aanwervingvoorwaarden Je moet beschikken

Nadere informatie

stafdienst personeel informatiebundel

stafdienst personeel informatiebundel stafdienst personeel informatiebundel Aanwerving voltijds omgevingsambtenaar (niveau A) in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur 1 Toelating- en aanwervingvoorwaarden Je moet beschikken over

Nadere informatie

Salarischaal: D1 LAGER SEC.OND. OF GELIJKGESTELD LAGER SEC.OND. OF GELIJKGESTELD

Salarischaal: D1 LAGER SEC.OND. OF GELIJKGESTELD LAGER SEC.OND. OF GELIJKGESTELD Functiegegevens Functie: ASS/0116 assistent Periode van - tot: 01/04/2015 - Graad: D1 Salarischaal: D1 LAGER SEC.OND. OF GELIJKGESTELD D2 LAGER SEC.OND. OF GELIJKGESTELD D3 LAGER SEC.OND. OF GELIJKGESTELD

Nadere informatie

Functieprofiel leidinggevende

Functieprofiel leidinggevende Functieprofiel leidinggevende Doel van de functie Is verantwoordelijk voor (kan aangesproken worden op) de beleidsvoorbereiding en de beleidsuitvoering in een specifiek domein. Resultaatsgebieden Coördineren

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING Nr De technische beambte werkt onder de leiding van de deskundige, verantwoordelijk voor facilitymanagement.

FUNCTIEBESCHRIJVING Nr De technische beambte werkt onder de leiding van de deskundige, verantwoordelijk voor facilitymanagement. TECHNISCH BEAMBTE FUNCTIEBESCHRIJVING Nr. 1.09 DEPARTEMENT ALGEMENE ZAKEN FACILITYMANAGEMENT CONTRACTUEEL PERSONEEL WEDDESCHAAL: E1 E2 E3 DATUM: 01/04/2015 PLAATS IN HET ORGANOGRAM De technische beambte

Nadere informatie

Diensthoofd patrimonium

Diensthoofd patrimonium Diensthoofd patrimonium Doel van de functie Onderhouden gemeentelijk en OCWM gebouwen Plaats in de organisatie Afdeling grondgebiedzaken Dienst patrimonium Directe leidinggevende afdelingshoofd grondgebiedzaken

Nadere informatie

Administratief medewerker

Administratief medewerker Administratief medewerker Info aan de kandidaten Kenmerken van de functie Salaris functie: administratief medewerker voor diverse diensten graad: administratief medewerker niveau: C rang: Cv salarisschaal:

Nadere informatie

Coördinator buitenschoolse kinderopvang

Coördinator buitenschoolse kinderopvang Coördinator buitenschoolse kinderopvang Doel van de functie Zorgen voor een kwaliteitsvolle buitenschoolse kinderopvang. Plaats in de organisatie Afdeling Vrije tijd Dienst Buitenschoolse kinderopvang

Nadere informatie

Kwaliteitsvolle uitvoering van de financiële verrichtingen van de gemeente en het OCMW.

Kwaliteitsvolle uitvoering van de financiële verrichtingen van de gemeente en het OCMW. Boekhouder Doel van de functie Kwaliteitsvolle uitvoering van de financiële verrichtingen van de gemeente en het OCMW. Plaats in de organisatie Afdeling Dienst Directe leidinggevende Financiën Financieel

Nadere informatie

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// FUNCTIEBESCHRIJVING : Technisch Onderzoeksmedewerker Lucht ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Nadere informatie

Klusjesman (M/V) Verrichten van groenonderhoud aan huis bij klanten die daar tijdelijk of blijvend zelf niet kunnen voor instaan.

Klusjesman (M/V) Verrichten van groenonderhoud aan huis bij klanten die daar tijdelijk of blijvend zelf niet kunnen voor instaan. Klusjesman (M/V) Doel van de functie Verrichten van groenonderhoud aan huis bij klanten die daar tijdelijk of blijvend zelf niet kunnen voor instaan. Plaats in de organisatie Afdeling Sociale dienst Dienst

Nadere informatie

stafdienst personeel informatiebundel

stafdienst personeel informatiebundel stafdienst personeel informatiebundel Aanwerving bibliothecaris (B1 B3) voltijds, in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur 1 Toelating- en aanwervingvoorwaarden Je beschikt ofwel over een bachelorsdiploma,

Nadere informatie

THEATERTECHNICUS (m/v)

THEATERTECHNICUS (m/v) GEMEENTE SINT-GILLIS-WAAS THEATERTECHNICUS (m/v) I. Kenmerken van de functie functie: theatertechnicus graad: administratief medewerker niveau: C rang: Cv salarisschaal: C1/C3 tewerkstellingsbreuk: halftijds

Nadere informatie

1 technisch assistent(e) (m/v) voor de werkliedenpool / afdeling groen in voltijds contractueel verband.

1 technisch assistent(e) (m/v) voor de werkliedenpool / afdeling groen in voltijds contractueel verband. Het Gemeentebestuur van Affligem gaat over tot het inrichten van een selectieprocedure voor de aanwerving van: 1 technisch assistent(e) (m/v) voor de werkliedenpool / afdeling groen in voltijds contractueel

Nadere informatie

Met maximaal 8 jaar meerekenbare anciënniteit uit de privésector of als zelfstandige in schaal D1 op weddetrap 8:

Met maximaal 8 jaar meerekenbare anciënniteit uit de privésector of als zelfstandige in schaal D1 op weddetrap 8: Assistent wegenis Info aan de kandidaten Kenmerken van de functie Salaris functie: assistent wegenis graad: technisch assistent niveau: D rang: Dv salarisschaal: D1/D3 tewerkstellingsbreuk: voltijds (40/40)

Nadere informatie

Grafisch mediavormgever. Functiebenaming/graad en functionele loopbaan

Grafisch mediavormgever. Functiebenaming/graad en functionele loopbaan Grafisch mediavormgever Functiebenaming/graad en functionele loopbaan Grafisch mediavormgever departement Informatie en Communicatie, C1-C3 Doel van de functie - Instaan voor een professionele grafische

Nadere informatie

Bundel aanwervingsexamen contractuele functie helper groenzorg niveau E startbaan

Bundel aanwervingsexamen contractuele functie helper groenzorg niveau E startbaan Bundel aanwervingsexamen contractuele functie helper groenzorg niveau E startbaan 1. Toelatings- en aanwervingsvoorwaarden Om aangeworven te worden in deze betrekking gelden volgende toelatings- en aanwervingsvoorwaarden:

Nadere informatie

Medewerker Administratie

Medewerker Administratie Medewerker Administratie 1 PLAATS IN HET ORGANOGRAM Rapporteert aan de directie en het diensthoofd van wie hij/zij opdrachten ontvangt. Situering in het organogram: Directeur Medewerker administratie Dienst

Nadere informatie

Voltijds deskundige (m/v) secretariaat

Voltijds deskundige (m/v) secretariaat De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Functiebeschrijving medewerker technische dienst: garage

Functiebeschrijving medewerker technische dienst: garage Functiebeschrijving medewerker technische dienst: garage Functie Graadnaam: medewerker technische dienst Functienaam: medewerker technische dienst Functiefamilie: technisch medewerkers Functionele loopbaan:

Nadere informatie

FUNCTIEOMSCHRIJVING : Business Analist 1 DOEL VAN DE FUNCTIE 2 RESULTAATGEBIEDEN 2.1 VOORBEREIDING 2.2 UITVOERING

FUNCTIEOMSCHRIJVING : Business Analist 1 DOEL VAN DE FUNCTIE 2 RESULTAATGEBIEDEN 2.1 VOORBEREIDING 2.2 UITVOERING ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// FUNCTIEOMSCHRIJVING : Business Analist //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Nadere informatie

stafdienst personeel informatiebundel

stafdienst personeel informatiebundel stafdienst personeel informatiebundel Aanwerving voltijds deskundige HR (B1 B3) in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur 1 Toelating- en aanwervingvoorwaarden Je moet beschikken over ofwel een

Nadere informatie

Functiebeschrijving:

Functiebeschrijving: Functiebeschrijving: Administratief medewerker Voor akkoord Naam leidinggevenden: Datum + Handtekeningen 1 e evaluator: 2 e evaluator: Beleidsdomein: Mobiliteit Entiteit: Waterwegen en Zeekanaal NV Naam

Nadere informatie

Arbeider groendienst

Arbeider groendienst Werken bij Stad Nieuwpoort Word jij onze nieuwe collega? Selectieprocedure via aanwerving van een Arbeider groendienst (D1-D3) in contractueel dienstverband (voltijds) inlichtingenbrochure inlichtingenbrochure

Nadere informatie

Stafmedewerker Planning (Gezinszorg)

Stafmedewerker Planning (Gezinszorg) Stafmedewerker Planning (Gezinszorg) 1 PLAATS IN HET ORGANOGRAM Rapporteert aan de zorgmanager Geeft leiding in delegatie door de zorgmanager tijdelijk - leiding aan de BBP s met betrekking tot hun planningsactiviteiten

Nadere informatie

INFOBUNDEL bij de selectieprocedure technisch assistent toezichter

INFOBUNDEL bij de selectieprocedure technisch assistent toezichter INFOBUNDEL bij de selectieprocedure technisch assistent toezichter Deeltijds (19u) contractueel D1-D3 A. Functiebeschrijving en competentieprofiel B. Aanwervingsvoorwaarden C. Examenprogramma D. Arbeids-

Nadere informatie

Kinderbegeleidster BKO (m/v)

Kinderbegeleidster BKO (m/v) INFOBUNDEL bij de aanwervingsprocedure kinderbegeleidster BKO Halftijds (19u) contractueel C1-C2 A. Functiebeschrijving en competentieprofiel B. Aanwervingsvoorwaarden C. Examenprogramma D. Arbeids- en

Nadere informatie

Met maximaal 8 jaar meerekenbare anciënniteit uit de privésector of als zelfstandige in schaal C1 op weddetrap 8:

Met maximaal 8 jaar meerekenbare anciënniteit uit de privésector of als zelfstandige in schaal C1 op weddetrap 8: theatertechnicus Info aan de kandidaten Kenmerken van de functie Salaris functie: theatertechnicus graad: administratief medewerker niveau: C rang: Cv salarisschaal: C1/C3 tewerkstellingsbreuk: voltijds

Nadere informatie

INFORMATIEBUNDEL VACATURE HALFTIME CONTRACTUEEL ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

INFORMATIEBUNDEL VACATURE HALFTIME CONTRACTUEEL ADMINISTRATIEF MEDEWERKER INFORMATIEBUNDEL VACATURE HALFTIME CONTRACTUEEL ADMINISTRATIEF MEDEWERKER 1. FUNCTIEOMSCHRIJVING FUNCTIEBESCHRIJVING Nr. 3.07.1 DEPARTEMENT MAATSCHAPPELIJK WELZIJN - ADMINISTRATIE CONTRACTUEEL PERSONEEL

Nadere informatie

De medewerker kwaliteitszorg rapporteert aan de teamverantwoordelijke kwaliteitszorg van de afdeling Kennisbeheer.

De medewerker kwaliteitszorg rapporteert aan de teamverantwoordelijke kwaliteitszorg van de afdeling Kennisbeheer. /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// FUNCTIEOMSCHRIJVING: Medewerker Kwaliteitszorg ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Nadere informatie

Bundel aanwervingsexamen contractuele functie helper wegen niveau E startbaan

Bundel aanwervingsexamen contractuele functie helper wegen niveau E startbaan Bundel aanwervingsexamen contractuele functie helper wegen niveau E startbaan 1. Toelatings- en aanwervingsvoorwaarden Om aangeworven te worden in deze betrekking gelden volgende toelatings- en aanwervingsvoorwaarden:

Nadere informatie

Personeelsmedewerker

Personeelsmedewerker Personeelsmedewerker 1 PLAATS IN HET ORGANOGRAM Rapporteert aan het Diensthoofd Personeel. Situering in het organogram: Directeur Diensthoofd Personeel Personeelsmedewerker Personeelsmedewerker Personeelsmedewerker

Nadere informatie

INFOBUNDEL bij de selectieprocedure technisch assistent

INFOBUNDEL bij de selectieprocedure technisch assistent INFOBUNDEL bij de selectieprocedure technisch assistent Voltijds contractueel D1-D3 A. Functiebeschrijving en competentieprofiel B. Aanwervingsvoorwaarden C. Examenprogramma D. Arbeids- en loonvoorwaarden

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING JURIST

FUNCTIEBESCHRIJVING JURIST FUNCTIEBESCHRIJVING JURIST Functietitel Dienst Directe leidinggevende Plaats in de organisatie Niveau Salarisschaal Statuut Archivaris Archiefbeheer Algemeen coördinator De archivaris rapporteert aan de

Nadere informatie

Vacaturebrochure IT sitebeheerder

Vacaturebrochure IT sitebeheerder Vacaturebrochure IT sitebeheerder Vacature IT sitebeheerder Voltijds contract onbepaalde duur Indien je slaagt voor de selectieprocedure, word je in de wervingsreserve opgenomen. Bevestiging hiervan volgt

Nadere informatie

Aanwervingsprocedure. Arbeider groendienst niveau D INFORMATIEFOLDER

Aanwervingsprocedure. Arbeider groendienst niveau D INFORMATIEFOLDER GEMEENTEBESTUUR ZEDELGEM Aanwervingsprocedure Arbeider groendienst niveau D INFORMATIEFOLDER A. FUNCTIEBESCHRIJVING Arbeider groendienst 1. Identificatiegegevens Functietitel Cluster Dienst Niveau Graad

Nadere informatie

Functie : consulent informatieveiligheid

Functie : consulent informatieveiligheid Functie : consulent informatieveiligheid 1 PLAATS IN HET ORGANOGRAM Plaats in het organogram: rapporteert aan de adjunct-directeur. 2 DOEL VAN DE FUNCTIE Instaan voor de advisering, ondersteuning en opvolging

Nadere informatie

Functie: ASS/0119 assistent Periode van - tot: 02/12/2008-01/09/2015. Salarischaal: D1 LAGER SEC.OND. OF GELIJKGESTELD LAGER SEC.OND.

Functie: ASS/0119 assistent Periode van - tot: 02/12/2008-01/09/2015. Salarischaal: D1 LAGER SEC.OND. OF GELIJKGESTELD LAGER SEC.OND. Functiegegevens Functie: ASS/0119 assistent Periode van - tot: 02/12/2008-01/09/2015 Graad: D1 Salarischaal: D1 LAGER SEC.OND. OF GELIJKGESTELD D2 LAGER SEC.OND. OF GELIJKGESTELD D3 LAGER SEC.OND. OF GELIJKGESTELD

Nadere informatie

Voltijds technisch medewerker (m/v)

Voltijds technisch medewerker (m/v) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Functiebeschrijving Medewerker klantenadviserend. Graad: medewerker C1-C3

Functiebeschrijving Medewerker klantenadviserend. Graad: medewerker C1-C3 Functiebeschrijving Medewerker klantenadviserend Graad: medewerker C1-C3 Versie: 21_08_2018 1 Plaats in de organisatie algemeen directeur (ingenieur)-directeur afdelingshoofd teamleider/diensthoofd medewerker

Nadere informatie

INFOBUNDEL voor vacature Polyvalent vakman onderhoud, materiaal en vervoer (m/v) Contractueel 38/38 e. Grondgebiedszaken - gemeentewerf

INFOBUNDEL voor vacature Polyvalent vakman onderhoud, materiaal en vervoer (m/v) Contractueel 38/38 e. Grondgebiedszaken - gemeentewerf Interne zaken Personeel Heuvelstraat 91 2530 Boechout Telefoon 03 460 06 11 Fax 03 460 06 97 info@boechout.be INFOBUNDEL voor vacature 2017-09 Functie Niveau en graad Afdeling Polyvalent vakman onderhoud,

Nadere informatie

BEGELEID(STER)ER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG D1-D3

BEGELEID(STER)ER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG D1-D3 BEGELEID(STER)ER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG D1-D3 FUNCTIEBESCHRIJVING Benaming van de functie Functietitel: BEGELEID(STER)ER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG Statuut: DEELTIJDS Salarisschaal: D1-D3 Wijze van

Nadere informatie

2 deeltijds front-office medewerkers (m/v) Ruimte en Wonen

2 deeltijds front-office medewerkers (m/v) Ruimte en Wonen De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Wat zijn de voorwaarden om te kunnen deelnemen aan de aanwervingsprocedure?

Wat zijn de voorwaarden om te kunnen deelnemen aan de aanwervingsprocedure? INFORMATIENOTA Datum: 18 augustus 2017 Aanhef: Aan de kandidaten (extern) Betreft: Werving en selectie bekendmaking van een vacature GROENARBEIDER-GRAFMAKER (m/v/x) Wat zijn de voorwaarden om te kunnen

Nadere informatie

Logistiek medewerker voor het kabinet van de minister van Werk, Economie, Innovatie en Sport

Logistiek medewerker voor het kabinet van de minister van Werk, Economie, Innovatie en Sport Het departement Economie, Wetenschap en Innovatie werft aan in contractueel dienstverband Logistiek medewerker voor het kabinet van de minister van Werk, Economie, Innovatie en Sport Niveau C medewerker

Nadere informatie

Functieprofiel technisch assistent buitendienst

Functieprofiel technisch assistent buitendienst Functieprofiel technisch assistent buitendienst 1. NAAM: 2. Datum in dienst: 3. FUNCTIENAAM a. Functionele benaming: Technisch assistent buitendienst (GROEN) b. Graadbenaming: Technisch assistent c. Niveau:

Nadere informatie

Wat zijn de voorwaarden om te kunnen deelnemen aan de aanwervingsprocedure?

Wat zijn de voorwaarden om te kunnen deelnemen aan de aanwervingsprocedure? INFORMATIENOTA Datum: 18 augustus 2017 Aanhef: Aan de kandidaten (extern) Betreft: Werving en selectie bekendmaking van een vacature MAGAZIJNIER- MECHANIEKER (m/v/x) Wat zijn de voorwaarden om te kunnen

Nadere informatie

statutair / contractueel Burgergerichte Zaken/Vrijetijdszaken Stat: Onderdaan zijn van de EER of van de Zwitserse Bondsstaat Contr: /

statutair / contractueel Burgergerichte Zaken/Vrijetijdszaken Stat: Onderdaan zijn van de EER of van de Zwitserse Bondsstaat Contr: / FUNCTIEBESCHRIJVING FUNCTIEHOUDER: Naam, voornaam./. Voltijds/deeltijds FUNCTIEGEGEVENS: GRAADNAAM: FUNCTIEBENAMING: Formatie: Afdeling: Dienst: Cel: Tewerkstellingsplaats: Niveau: Graad: Rang: Salarisschaal:

Nadere informatie

Inschrijvingsbundel technisch medewerker redder. (voltijds, contractueel, C1-C3, bepaalde duur)

Inschrijvingsbundel technisch medewerker redder. (voltijds, contractueel, C1-C3, bepaalde duur) (voltijds, contractueel, C1-C3, bepaalde duur) 1 1 Functieomschrijving en bijzondere rekruteringsvoorwaarden Gemeentebestuur Brakel Sportdienst Gemeentesecretaris Sportdienst 1 FE sportfunctionaris B1

Nadere informatie

Gespecialiseerd technisch medewerker buitendienst specialisatie groenonderhoud (D1-3) Infobundel

Gespecialiseerd technisch medewerker buitendienst specialisatie groenonderhoud (D1-3) Infobundel Gespecialiseerd technisch medewerker buitendienst specialisatie groenonderhoud (D1-3) Infobundel Gemeentebestuur Sint-Laureins Het gemeentebestuur van Sint-Laureins gaat over tot de aanwerving van een:

Nadere informatie

Juridisch assistent. Rapporteert aan de jurist collectieve schuldenregeling. Situering in het organogram: Directeur. Adjunctdirecteur.

Juridisch assistent. Rapporteert aan de jurist collectieve schuldenregeling. Situering in het organogram: Directeur. Adjunctdirecteur. Juridisch assistent 1 PLAATS IN HET ORGANOGRAM Rapporteert aan de jurist collectieve schuldenregeling. Situering in het organogram: Directeur Adjunctdirecteur Jurist Juridisch assistent. 2 DOEL VAN DE

Nadere informatie

stafdienst personeel informatiebundel

stafdienst personeel informatiebundel stafdienst personeel informatiebundel Aanwerving twee voltijdse ergotherapeuten (BV1 BV3) in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur 1 Toelating- en aanwervingvoorwaarden Je bent houder van de

Nadere informatie

Voltijds administratief medewerker Publieke ruimte en Leefmilieu (vakdomein Openbare werken)

Voltijds administratief medewerker Publieke ruimte en Leefmilieu (vakdomein Openbare werken) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Bevoegd Begeleidend Personeel (Gezinszorg)

Bevoegd Begeleidend Personeel (Gezinszorg) Bevoegd Begeleidend Personeel (Gezinszorg) 1 PLAATS IN HET ORGANOGRAM Rapporteert - aan de zorgmanager Situering in het organogram: Zorgmanager Bevoegd Begeleidend Personeel Stafmedewerker Gezinszorg Stafmedewerker

Nadere informatie

Voltijds deskundige (m/v) financiën

Voltijds deskundige (m/v) financiën De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Voltijds tijdelijk deskundige HR (m/v)

Voltijds tijdelijk deskundige HR (m/v) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT DIENSTHOOFD OMGEVING EN ECONOMIE/ OMGEVINGSMABTENAAR. Graad A1a-A3a voltijds statutair

INFORMATIEBERICHT DIENSTHOOFD OMGEVING EN ECONOMIE/ OMGEVINGSMABTENAAR. Graad A1a-A3a voltijds statutair INFORMATIEBERICHT DIENSTHOOFD OMGEVING EN ECONOMIE/ OMGEVINGSMABTENAAR Graad A1a-A3a voltijds statutair Opgemaakt op 23/05/2019 voor gemeente Keerbergen VERTROUWELIJK Inleiding Het gemeentebestuur van

Nadere informatie

NAAM FUNCTIE: LEVEN & WELZIJN THUISDIENSTEN - POLYVALENT VERZORGENDE ZORGKUNDIGE

NAAM FUNCTIE: LEVEN & WELZIJN THUISDIENSTEN - POLYVALENT VERZORGENDE ZORGKUNDIGE FUNCTIEPROFIEL - WAT WORDT ER VAN MIJ VERWACHT? NAAM FUNCTIE: LEVEN & WELZIJN THUISDIENSTEN - POLYVALENT VERZORGENDE ZORGKUNDIGE 1. Algemene informatie Dienst/afdeling: Thuisdiensten, cluster Leven en

Nadere informatie

Hoofddoel functie: je zal als hulp mee instaan voor de goede uitvoering van groenaanleg en groenonderhoud.

Hoofddoel functie: je zal als hulp mee instaan voor de goede uitvoering van groenaanleg en groenonderhoud. Aanwerving van (m/v) 4 TECHNISCH BEAMBTE GROEN voltijds contractuele aanwerving bepaalde duur 6 maanden salarisschaal E1-E3 met aanleg wervingsreserve van 6 maanden (voor contractuele functies van bepaalde

Nadere informatie

FUNCTIEOMSCHRIJVING : Dossierbeheerder uitbouw gemeentelijke saneringsinfrastructuur

FUNCTIEOMSCHRIJVING : Dossierbeheerder uitbouw gemeentelijke saneringsinfrastructuur ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// FUNCTIEOMSCHRIJVING : Dossierbeheerder uitbouw gemeentelijke saneringsinfrastructuur

Nadere informatie

Met maximaal 8 jaar meerekenbare anciënniteit uit de privésector of als zelfstandige in schaal B1 op weddetrap 8:

Met maximaal 8 jaar meerekenbare anciënniteit uit de privésector of als zelfstandige in schaal B1 op weddetrap 8: Boekhouder Info aan de kandidaten Kenmerken van de functie Salaris functie: boekhouder graad: deskundige niveau: B rang: Bv salarisschaal: B1/B3 tewerkstellingsbreuk: voltijds (38/38) statuut: contractueel

Nadere informatie

Functiebeschrijving Administratief medewerker dienst Burgerzaken Voltijds

Functiebeschrijving Administratief medewerker dienst Burgerzaken Voltijds Functiebeschrijving Administratief medewerker dienst Burgerzaken Voltijds 1. FUNCTIE Concrete functie: administratief medewerker dienst Burgerzaken Niveau: C1 - C3 Brutomaandwedde volgens barema (min.

Nadere informatie

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be FUNCTIE: VOLTIJDS CONTRACTUEEL DIENSTHOOFD WELZIJN EN GEZIN NIVEAU A1a-A1b-A2 (38/38) INHOUD: 1.

Nadere informatie

Functiebeschrijving medewerker groendienst

Functiebeschrijving medewerker groendienst Functiebeschrijving medewerker groendienst Functie Graadnaam: medewerker groendienst Functienaam: medewerker groendienst Functiefamilie: technisch medewerkers Functionele loopbaan: D1-D3 Cluster: omgeving

Nadere informatie

Functiebeschrijving: Hoofdtechnicus C2 Verkeersoperator

Functiebeschrijving: Hoofdtechnicus C2 Verkeersoperator Functiebeschrijving: Hoofdtechnicus C2 Verkeersoperator Beleidsdomein: Mobiliteit en Openbare Werken Entiteit: Departement Mobiliteit en Openbare Werken Afdeling: Verkeerscentrum Graad: C2 Leidinggevend

Nadere informatie

Om aangeworven te worden in deze betrekking gelden volgende toelatings- en aanwervingsvoorwaarden:

Om aangeworven te worden in deze betrekking gelden volgende toelatings- en aanwervingsvoorwaarden: Bundel aanwervingsexamen voor het vaststellen van een wervingsreserve voor 2 jaar Administratieve medewerker C1-C3 voltijds/deeltijds onbepaalde/bepaalde duur/vervanging Toelatings- en aanwervingsvoorwaarden

Nadere informatie

Voltijds elektricien (m/v)

Voltijds elektricien (m/v) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Bibliotheekassistent. Zorgen voor een kwaliteitsvolle dienstverlening en bibliotheekwerking. Directe leidinggevende bibliothecaris B4

Bibliotheekassistent. Zorgen voor een kwaliteitsvolle dienstverlening en bibliotheekwerking. Directe leidinggevende bibliothecaris B4 Bibliotheekassistent Doel van de functie Zorgen voor een kwaliteitsvolle dienstverlening en bibliotheekwerking. Plaats in de organisatie Afdeling vrije tijd Dienst bibliotheek Directe leidinggevende bibliothecaris

Nadere informatie

Ontwerp functiebeschrijving: Polyvalent medewerker

Ontwerp functiebeschrijving: Polyvalent medewerker Ontwerp functiebeschrijving: Polyvalent medewerker Functiefamilie: praktisch uitvoerend Voor ontvangst Naam leidinggevende Datum + handtekening Naam functiehouder Datum + handtekening Polyvalent medewerker_v2.doc

Nadere informatie

Selectieprocedure voor de functie van Administratief medewerker C1 C3 (m/v) ten behoeve van dienst onthaal en burgerzaken

Selectieprocedure voor de functie van Administratief medewerker C1 C3 (m/v) ten behoeve van dienst onthaal en burgerzaken Selectieprocedure voor de functie van Administratief medewerker C1 C3 (m/v) ten behoeve van dienst onthaal en burgerzaken 1 voltijdse - tijdelijke contractuele functie (vervanging ziekte) Er werd beslist

Nadere informatie

Informatienota selectieprocedure Electricien (m/v/x)

Informatienota selectieprocedure Electricien (m/v/x) Informatienota selectieprocedure Electricien (m/v/x) Algemeen Waarom deze procedure? Functiecontext Plaats in de organisatie Het gemeentebestuur organiseert een niet-vergelijkende selectieprocedure voor

Nadere informatie

De Vlaamse Waterweg nv. Functiebeschrijving: medewerker boekhouding

De Vlaamse Waterweg nv. Functiebeschrijving: medewerker boekhouding De Vlaamse Waterweg nv Functiebeschrijving: medewerker boekhouding Voor akkoord Naam leidinggevende Datum + handtekening Naam functiehouder Datum + Handtekening 1 DEEL 1: CONTEXTINFORMATIE + TAKENPAKKET

Nadere informatie

Voltijds hoofd schoonmaak (m/v)

Voltijds hoofd schoonmaak (m/v) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie