VANAF 30 M² VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE BÈTA-FLEX. Bèta Building Naritaweg AMSTERDAM. Kijk voor meer informatie op

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "VANAF 30 M² VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE BÈTA-FLEX. Bèta Building Naritaweg 106-120 AMSTERDAM. Kijk voor meer informatie op www.betabuilding."

Transcriptie

1 VANAF 30 M² VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE BÈTA-FLEX Bèta Building Naritaweg AMSTERDAM Ontwikkelingscombinatie Bèta Building v.o.f. Naritaweg CA Amsterdam T + 31 (0) T + 31 (0) info@betabuilding.nl Kijk voor meer informatie op

2 BÈTA-FLEX In Bèta Building zijn op de begane grond volledig afgebouwde Bèta-Flex units te huur. De units worde gebruiksklaar geleverd inclusief een snelle internetaansluiting (zowel glasvezel als Wifi). De units beschikken gezamenlijk over een algemene ruimte die de mogelijkheid biedt tot o.a. netwerken en ontspanning. De eerste Bèta-Flex units zijn inmiddels al verhuurd aan PBP Research, Securify B.V. en Auto1. LOCATIE Bèta Building ligt in het aansprekende kantorenpark Amsterdam Teleport aan de westzijde van de Amsterdam. In Sloterdijk / Teleport zijn onder andere gevestigd: Deloitte, De Telegraaf, Reed Elsevier, Warner Bros, KPN, de Belastingdienst en DPA.

3 HET GEBOUW Bèta Building is een vrijstaand en modern kantoorgebouw met een zeer representatieve uitstraling. Het gebouw omvat ca m² verhuurbaar vloeroppervlak verdeeld over vier bouwlagen alsmede een ruime parkeergelegenheid. De lagen zijn nagenoeg identiek. Rond een grote, hoge, transparante hal - met een glazen lift en trap - liggen de twee kantoorvleugels. Door de hoogwaardige materialen is het gebouw perfect geïsoleerd en heeft het gebouw als één van de weinige gebouwen in het gebied een energielabel-a. Ook de koelcapaciteit ligt ver boven de standaard. Kortom, Een gebouw dat zich in alle opzichten onderscheidt van de rest. Bèta Building is ontworpen door Hans van Heeswijk - architect van onder andere de Hermitage in Amsterdam, de uitbreiding van het Mauritshuis in Den Haag en verschillende kantoorgebouwen op Schiphol. DUURZAAM Bèta Building beschikt over de nieuwste duurzame voorzieningen. Zoals aangegeven beschikt het gebouw over een energielabel-a, daarnaast heeft het gebouw beschikking over haar eigen oplaadstation voor elektrische auto s. Bèta Building maakt gebruik van stadsverwarming. De verhuurder is eventueel bereid om in overleg met de huurder gele Bèta-bikes voor het gebruik van en naar het station aan te bieden.

4 BEREIKBAARHEID Per auto Het gebouw ligt ten westen van de ringweg A-10 en is goed bereikbaar via de afslagen S102 en S103. De reistijd naar Schiphol bedraagt ongeveer 15 minuten. Het hele Nederlandse snelwegennet is via de A-10 (Westrandweg, eind 2012 geopend) direct toegankelijk. De belangrijkste steden in de Randstad zijn binnen het uur bereikbaar. Per OV De bereikbaarheid per openbaar vervoer is uitstekend. Het NS-station Amsterdam Sloterdijk ligt op loopafstand (10 minuten). Bij het NSstation zijn tram-, metro en buslijnen naar vele bestemmingen in de regio. Voor Bèta Building is een bushalte met directe verbindingen naar station Sloterdijk en Haarlem. Per fiets De Naritaweg ligt aan de hoofdfietsroute van de Amsterdamse regio. Via het Westerpark is Amsterdam Centrum zeer goed bereikbaar.

5 VLOEROPPERVLAKTE De Bèta-Flex units bevinden zich op de begane grond en zijn vanaf 30 m² netto te huur met een maximum van 360 m² netto. Voor grotere metrages zijn andere ruimtes in het gebouw beschikbaar. Kijk voor de meeste actuele informatie op ENERGIELABEL PARKEREN A-Label Aan de achterzijde van het gebouw zijn ca. 60 parkeerplaatsen beschikbaar op eigen terrein welke is afgesloten middels een slagboom. Aan de voorzijde van het gebouw is een parkeerterrein voor (kortstondig) gebruik door bezoekers. De gratis fietsenstalling bevindt zich achter het gebouw.

6 VOORZIENINGEN Representatieve entree. Vergaderruimtes: te huur per dagdeel. Een systeemplafond met hoog frequente Tl-armaturen en inblaasrooster voor verwarming, koeling en ventilatie. Binnenzonwering. Brandmeldinstallatie. Zon- en hittewerend isolatieglas HR++. Te openen ramen. Een verhoogde vloer ( computervloer ) voorzien van tapijt. In de verhoogde vloer is mm gevelengte- een unit van ongeveer 50 m2 heeft een gevel van mm- één vloer doos opgenomen voorzien van 4 wcd s (230V) en 8 ledige wcd s ten behoeve van data- e/o telefoonaansluiting. In de verhoogde vloer is per unit één aansluitpunt UTP cat. 6 opgenomen, dat is aangesloten op het Bèta glasvezelnet. Een ruimtebeveiligingsinstallatie aangesloten op de algemene beveiligingsinstallatie van Bèta Building. Glazen wanden naar de gemeenschappelijke gangenzone. Dichte wanden naar de aangrenzende units. Minimale vrije hoogte onder het verlaagd plafond bedraagt 2,70 meter. De begane grond van Bèta Building biedt ook de volgende gemeenschappelijke voorzieningen voor huurders van een Bèta-Flex unit: Een pantry met koelkasten, vaatwasser, kastruimte en een spoelbak met warm en koud water. Een dubbele toiletgroep (2 dames + 2 heren). Een werkkast met warm en koud water Een ontvangst- c.q. zitruimte.

7 ELEKTRISCH OPLAADSTATION Aan de voorzijde van het gebouw heeft Bèta Building beschikking over haar eigen oplaadstation voor elektrische auto s. IT-DIENSTEN CCare ICT B.V. heeft in opdracht van de eigenaar van Bèta Building gezorgd voor snel glasvezel internet in Bèta Building. Huurder kan met CCare een overeenkomst afsluiten voor het gebruik van internet, telefonie, et cetera. Voor kosten en voorwaarden wordt verwezen naar de leaflet glasvezel voor huurders van Bèta Building. Voor Bèta-Flex huurders beschikt Bèta Building ook over een Wifihotspot aansluiting. Hierdoor is het mogelijk om voor slechts enkele tientjes per maand te beschikken over een afgescheiden internetfaciliteit.

8 DIENSTEN Bèta Building verzorgd de bijkomende leveringen en diensten: Stadsverwarming inclusief vastrecht. Elektriciteitsverbruik inclusief vastrecht. Waterverbruik inclusief vastrecht. Onderhoud en periodieke controle en keuring van: verwarmings- en koelinstallatie, de liftinstallatie, de hydrofoorinstallatie, het watertoevoer systeem, de brandmeld-, beveiligings- en ontruimingsinstallatie. Onderhoud en periode controle en keuring van het dak, inclusief hemelwaterafvoeren. Onderhoud en periode controle en keuring van toegangscontrolesysteem en gebouwbeveiliging. Schoonmaak van de gemeenschappelijke toiletten, pantryruimte en gangzone. Bewassing binnen beglazing van het gehuurde. Verzorging van huisvuil, containerverhuur e.d. Onderhoud riolering (vuilwater en regenwater). Onderhoud van het (parkeer)terrein en groenvoorziening. Vervanging van lampen (TL en PL) in het gehuurde. Onderhoud terreinverlichting. Assurantiepremie buitenbeglazing. Periodieke legionella controle. De kosten van deze leveringen en diensten zijn opgenomen in de huurprijs van de Bèta-Flex units. De leveringen en diensten zijn exclusief internetvoorziening.

9 HUURPRIJS Bèta-Flex Oppervlakte unit in m² afgerond Maandhuur excl. B.T.W 30 m² 500,00 45 m² 750,00 60 m² 1.000,00 90 m² 1.500, m² 2.000, m² 2.500, m² 3.000, m² 3.500, m² 4.000, m² 4.500, m² 5.000, m² 5.500, m² 6.000,00 SERVICEKOSTEN Genoemde prijzen zijn unit totaal prijzen. Deze prijzen zijn inclusief servicekosten én een aandeel in de algemene ruimte. Dit betekent dat u achteraf nooit wordt geconfronteerd met onverwachtse naheffingen. PARKEREN HUURBETALING De huurprijs voor een parkeerplaats bedraagt EUR 100,- per parkeerplaats per maand, te vermeerderen met B.T.W. Huur en BTW per maand vooruit te voldoen. HUURPERIODE HUURPERIODE Jaarlijks, op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2006=100); voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum. In nader overleg.

10 BESCHIKBAAR Per direct. HUUROVEREENKOMST Standaard R.O.Z. huurovereenkomst, model 2003 BANKGARANTIE Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur vermeerderd met servicekosten en BTW. De bankgarantie dient gesteld en afgegeven te worden door een in Nederland erkende bankinstelling. RECHTEN Aan deze projectinformatie kunnen geen rechten worden ontleend. MEER INFORMATIE Ontwikkelingscombinatie Bèta Building v.o.f. Naritaweg CA Amsterdam T + 31 (0) T + 31 (0) info@betabuilding.nl BIJLAGE Fotoblad Tekeningen Bèta Building Energielabel-A

11 KIJK VOOR MEER INFORMATIE OP

12 KIJK VOOR MEER INFORMATIE OP

13 Bèta-Flex Units

14

VANAF 500 m² VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE. Bèta Building Naritaweg 106-120 AMSTERDAM. Kijk voor meer informatie op www.betabuilding.

VANAF 500 m² VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE. Bèta Building Naritaweg 106-120 AMSTERDAM. Kijk voor meer informatie op www.betabuilding. VANAF 500 m² VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE Bèta Building Naritaweg 106-120 AMSTERDAM Ontwikkelingscombinatie Bèta Building v.o.f. Naritaweg 108 1043 CA Amsterdam T + 31 (0)20 419 31 80 T + 31 (0)6 53

Nadere informatie

P R O J E C T I N F O R M A T I E. Naritaweg 126-132 te Amsterdam

P R O J E C T I N F O R M A T I E. Naritaweg 126-132 te Amsterdam P R O J E C T I N F O R M A T I E Naritaweg 126-132 te Amsterdam 2 P R O J E C T I N F O R M A T I E Adres Algemeen Bereikbaarheid Naritaweg 126-132 (1043 CA) te Amsterdam Sloterdijk. De Naritaweg 126-132

Nadere informatie

Projectinformatie. Hoofdweg 667. Hoofddorp

Projectinformatie. Hoofdweg 667. Hoofddorp Projectinformatie Hoofdweg 667 Hoofddorp VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE Object Te huur, diverse recent vernieuwde kantoorunits gelegen aan de Hoofdweg 667 te Hoofddorp. Locatie Het object ligt aan de

Nadere informatie

NARITAWEG 126 MEER INFORMATIE:

NARITAWEG 126 MEER INFORMATIE: NARITAWEG 126 MEER INFORMATIE: WWW.NARITAWEG126.NL Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid kan door Trinity

Nadere informatie

TE HUUR Ptolemaeuslaan 54. te Utrecht

TE HUUR Ptolemaeuslaan 54. te Utrecht TE HUUR Ptolemaeuslaan 54 te Utrecht Algemeen Zelfstandige luxueuze kantoorruimte voorzien van eigen toiletten en pantry. Hoogwaardig opleveringsniveau met gestucte wanden en plafonds en voorzien van lift.

Nadere informatie

Projectinformatie. Kruisweg 609-619. Hoofddorp

Projectinformatie. Kruisweg 609-619. Hoofddorp Projectinformatie Kruisweg 609-619 Hoofddorp VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE Object Te huur, representatief kantoorgebouw Crosspoint gelegen op bedrijventerrein De Hoek te Hoofddorp. Het kantoorgebouw

Nadere informatie

HOEKSTEEN HOOFDDORP

HOEKSTEEN HOOFDDORP Huurprijs: Vanaf 100,- per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met BTW. Modern representatief kantoorgebouw De Uiver Building Aanvaarding: per direct. Object Object Te huur, modern representatief kantoorgebouw

Nadere informatie

P R O J E C T I N F O R M A T I E. Teilingen 1-15 te Amsterdam

P R O J E C T I N F O R M A T I E. Teilingen 1-15 te Amsterdam P R O J E C T I N F O R M A T I E Teilingen 1-15 te Amsterdam 2 P R O J E C T I N F O R M A T I E Adres Algemeen Bereikbaarheid Teilingen 1-15 (1082 JP) in Amsterdam. Het representatieve object, gelegen

Nadere informatie

Projectinformatie. Zutphenseweg 51 Deventer

Projectinformatie. Zutphenseweg 51 Deventer Projectinformatie Zutphenseweg 51 Deventer Zonnestaete Zutphenseweg 51 te Deventer NIEUW!! TE HUUR KANTOORRUIMTE VOOR 375,- PER MAAND EXCL. BTW ALL-IN EN INCLUSIEF PARKEERPLAATS NIEUW!! TE HUUR Zutphenseweg

Nadere informatie

Projectinformatie. Bovenkerkerweg 81E. Amstelveen

Projectinformatie. Bovenkerkerweg 81E. Amstelveen Projectinformatie Bovenkerkerweg 81E Amstelveen VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE Object Te huur, kantoorruimte gelegen aan de Bovenkerkerweg 81e te Amstelveen. Office Parc De Kegel is een modern en zeer

Nadere informatie

Projectinformatie. Pesetaweg 37. Nieuw Vennep

Projectinformatie. Pesetaweg 37. Nieuw Vennep Projectinformatie Pesetaweg 37 Nieuw Vennep VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE Object Te huur, een zeer uniek en solitair gelegen kantoor-/ showroom-/ bedrijfsgebouw bestaande uit hoogwaardige materialen

Nadere informatie

P R O J E C T I N F O R M A T I E. Jan van Goyenkade 10 in Amsterdam

P R O J E C T I N F O R M A T I E. Jan van Goyenkade 10 in Amsterdam P R O J E C T I N F O R M A T I E Jan van Goyenkade 10 in Amsterdam 2 P R O J E C T I N F O R M A T I E Adres Algemeen Jan van Goyenkade 10 (1075 HP) in Amsterdam Een fantastische kantoorvilla gelegen

Nadere informatie

Te huur Diverse kantoorruimten. Edisonweg 10 Alblasserdam

Te huur Diverse kantoorruimten. Edisonweg 10 Alblasserdam Te huur Diverse kantoorruimten Edisonweg 10 Alblasserdam Te huur Representatieve kantoorunits Edisonweg 10 Alblasserdam Betreft : Diverse representatieve, turn-key kantoorunits vanaf ca. 12 m² (netto)

Nadere informatie

Brochure. Databankweg AL Amersfoort. De vermelde informatie is van algemene aard. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend

Brochure. Databankweg AL Amersfoort. De vermelde informatie is van algemene aard. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend Brochure Databankweg 12 3821 AL Amersfoort pagina 1 van 13 TE HUUR Omschrijving Het opvallende gebouw "Sunshine" met zijn zuidelijke uitstraling ligt gewoon op bedrijventerrein De Hoef. Wie wil er nou

Nadere informatie

P R O J E C T I N F O R M A T I E. Gebouw Holland Radarweg 50 in Amsterdam

P R O J E C T I N F O R M A T I E. Gebouw Holland Radarweg 50 in Amsterdam P R O J E C T I N F O R M A T I E Gebouw Holland Radarweg 50 in Amsterdam 2 Adres Algemeen Radarweg 50 in (1042 AP) Amsterdam-Sloterdijk. Vrijstaand representatief kantoorgebouw gelegen op ruim perceel

Nadere informatie

TE HUUR Marconibaan 1F. te Nieuwegein

TE HUUR Marconibaan 1F. te Nieuwegein TE HUUR Marconibaan 1F te Nieuwegein Algemeen Zeer representatieve kantoorruimte gelegen op de begane grond van een zelfstandige kantoorvilla. Het ontwerp van deze kantoorvilla kenmerkt zich door een exclusieve

Nadere informatie

Objectinformatie. Eemsgolaan 5 te Groningen

Objectinformatie. Eemsgolaan 5 te Groningen Objectinformatie Informatie Kantoor houden op een van de beste zichtlocaties van Groningen? Dat kan op deze locatie gelegen op het kantorenpark Kranenburg aan de rijksweg A7. In het kantoorgebouw, waar

Nadere informatie

Brochure. Maanlander 10 3824 MP Amersfoort. De vermelde informatie is van algemene aard. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend

Brochure. Maanlander 10 3824 MP Amersfoort. De vermelde informatie is van algemene aard. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend Brochure Maanlander 10 3824 MP Amersfoort pagina 1 van 12 TE HUUR Omschrijving Het betreft een zeer representatief en opvallend kantoorgebouw Antares aan de Maanlander op het bedrijvenpark Calveen. Het

Nadere informatie

Kantoor. 160,- per m² /Jaar. Representatief kantoorgebouw, vanaf circa 569 m². Bestemming. Hoofdbestemming. Energie. Energielabel

Kantoor. 160,- per m² /Jaar. Representatief kantoorgebouw, vanaf circa 569 m². Bestemming. Hoofdbestemming. Energie. Energielabel Kruisplein 25 3014 DB Rotterdam 160,- per m² / jaar Contactpersoon Wijnand de Ruiter WRuiter@dtz.nl Representatief kantoorgebouw, vanaf circa 569 m² Kenmerken Algemeen Bestemming Huurprijs 160,- per m²

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR. "Kantoor Eurogate II" Watermanweg 44-88 te Rotterdam

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR. Kantoor Eurogate II Watermanweg 44-88 te Rotterdam VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR "Kantoor Eurogate II" Watermanweg 44-88 te Rotterdam Te huur Circa 6.726 m² volledig gerenoveerde kantoorruimte gelegen in het uitermate representatieve kantoorgebouw

Nadere informatie

P R O J E C T I N F O R M A T I E. s Gravenhekje 1A te Amsterdam

P R O J E C T I N F O R M A T I E. s Gravenhekje 1A te Amsterdam P R O J E C T I N F O R M A T I E s Gravenhekje 1A te Amsterdam 2 P R O J E C T I N F O R M A T I E Adres Algemeen s Gravenhekje 1A (1011 TG) in Amsterdam Het markante Rijksmonument West Indisch Pakhuis,

Nadere informatie

TE HUUR Gelderlandhaven 5. te Nieuwegein

TE HUUR Gelderlandhaven 5. te Nieuwegein TE HUUR Gelderlandhaven 5 te Nieuwegein Algemeen Zeer representatief zelfstandig kantoorgebouw bestaande uit drie bouwlagen. Het gebouw is zeer goed onderhouden en heeft een moderne uitstraling. Locatie

Nadere informatie

PROJECTINFORMATIE TE HUUR KANTOORRUIMTE AMERSFOORTSEWEG 10E TE HUIS TER HEIDE

PROJECTINFORMATIE TE HUUR KANTOORRUIMTE AMERSFOORTSEWEG 10E TE HUIS TER HEIDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR KANTOORRUIMTE AMERSFOORTSEWEG 10E TE HUIS TER HEIDE TE HUUR KANTOORRUIMTE TE HUIS TER HEIDE (ZEIST) ADRES Amersfoortseweg 10E te Huis ter Heide (Zeist). ALGEMEEN Het betreft het

Nadere informatie

Projectinformatie. Beechavenue 2-16. Schiphol-Rijk

Projectinformatie. Beechavenue 2-16. Schiphol-Rijk Projectinformatie Beechavenue 2-16 Schiphol-Rijk VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE Object Kantoorgebouw Vantage Point betreft een hoogwaardig gebouw gelegen in een zeer verzorgde omgeving op het kantorenpark

Nadere informatie

P R O J E C T I N F O R M A T I E. Baden Powellweg 305 Aekerstyn te Amsterdam

P R O J E C T I N F O R M A T I E. Baden Powellweg 305 Aekerstyn te Amsterdam P R O J E C T I N F O R M A T I E Baden Powellweg 305 Aekerstyn te Amsterdam 2 P R O J E C T I N F O R M A T I E Adres Baden Powellweg 305 (1069 LH) te Amsterdam Algemeen Het kantoorgebouw Aekerstyn is

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR. "Kantoor Kantoorgebouw Eastpoint" G.H. Betzweg 1 te Rotterdam

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR. Kantoor Kantoorgebouw Eastpoint G.H. Betzweg 1 te Rotterdam VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR "Kantoor Kantoorgebouw Eastpoint" G.H. Betzweg 1 te Rotterdam Object Dit hoogwaardige kantoorgebouw met energielabel C, bestaat uit 6 bouwlagen met ruim voldoende

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE VRIJBLIJVENDE INFORMATIE FOTO'S IMPRESSIE RENOVATIE CENTRALE ENTREE TE HUUR KENMERKEN ALGEMEEN Het kantoorgebouw De Hoogt is gelegen in Utrecht- Zuid. Met twee winkelcentra op loopafstand van het kantoorgebouw

Nadere informatie

TE HUUR: STREVELSWEG 700, UNIT 315, 3083 AS ROTTERDAM

TE HUUR: STREVELSWEG 700, UNIT 315, 3083 AS ROTTERDAM TE HUUR: STREVELSWEG 700, UNIT 315, 3083 AS ROTTERDAM Postbus 91084-3007 MB Rotterdam Telefoon: 010-4858322 Telefax: 010-4858673 Algemeen: Deze recent gerenoveerde kantoorunit van circa 200 m2 is gelegen

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE VRIJBLIJVENDE INFORMATIE FOTO'S 7 TE HUUR KENMERKEN ALGEMEEN het kantoorgebouw is totaal circa 2.750 m 2 groot en verdeeld over 3 (drie) bouwlagen. Dit vrijstaande kantoorgebouw beschikt over ruime

Nadere informatie

TE HUUR Lange Dreef 11. te Vianen

TE HUUR Lange Dreef 11. te Vianen TE HUUR Lange Dreef 11 te Vianen Algemeen Het betreft een representatief kantoorgebouw gelegen in kantorenpark La Palissade. Het gebouw heeft een moderne uitstraling. De omgeving is parkachtig opgezet

Nadere informatie

Projectinformatie. Kruisweg 446-482. Hoofddorp

Projectinformatie. Kruisweg 446-482. Hoofddorp Projectinformatie Kruisweg 446-482 Hoofddorp VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE Object Te huur, diverse kantoorunits gelegen aan de Kruisweg 446-482 te Hoofddorp. Locatie De kantoorunits zijn zeer centraal

Nadere informatie

Voorzieningen: Unit 315 is onder andere voorzien van:

Voorzieningen: Unit 315 is onder andere voorzien van: Algemeen: Deze recent gerenoveerde kantoorunit van circa 200 m2 is gelegen op de 3 e etage aan de achterzijde van het verzamelgebouw RotterdamZuid te Rotterdam. Het verzamelgebouw stamt uit de 50 jaren

Nadere informatie

Te huur Randhoeve 221 te Houten

Te huur Randhoeve 221 te Houten Te huur Randhoeve 221 te Houten Te huur Representatieve kantoorruimte Gemeente : Houten. Adres : Randhoeve 221. Object : Representatieve kantoorruimte gelegen in het centrum van Houten aan het treinstation

Nadere informatie

Vrijblijvende Projectinformatie Ampèrestraat 21 te Alkmaar

Vrijblijvende Projectinformatie Ampèrestraat 21 te Alkmaar Vrijblijvende Projectinformatie Ampèrestraat 21 te Alkmaar Object : Modern, hoogwaardig en duurzaam kantoorgebouw aan de Noordwestelijke zijde van Alkmaar, voorzien van ruime vloeren, centrale receptiedesk,

Nadere informatie

Markant kantoorgebouw met grote vloeroppervlaktes. Bestemming. Hoofdbestemming. Energie. Energielabel

Markant kantoorgebouw met grote vloeroppervlaktes. Bestemming. Hoofdbestemming. Energie. Energielabel Millennium Tower Radarweg 29 1043 NX Amsterdam Contactpersoon Liane Compagne LCompagne@dtz.nl Markant kantoorgebouw met grote vloeroppervlaktes Kenmerken Algemeen Bestemming Status Gereed Hoofdbestemming

Nadere informatie

P R O J E C T I N F O R M A T I E. Pedro de Medinalaan 11 in Amsterdam

P R O J E C T I N F O R M A T I E. Pedro de Medinalaan 11 in Amsterdam P R O J E C T I N F O R M A T I E Pedro de Medinalaan 11 in Amsterdam 2 P R O J E C T I N F O R M A T I E Adres Algemeen Pedro de Medinalaan 11 (1086 XK) te Amsterdam Dit nieuwe bedrijfs- en kantoorgebouw

Nadere informatie

TE HUUR ZICHTLOCATIE RIJKSWEG A1 MET DAGELIJKS CA PASSERENDE AUTO S

TE HUUR ZICHTLOCATIE RIJKSWEG A1 MET DAGELIJKS CA PASSERENDE AUTO S TE HUUR ZICHTLOCATIE RIJKSWEG A1 MET DAGELIJKS CA. 108.000 PASSERENDE AUTO S RIJKSWEG 79 NAARDEN TURN-KEY KANTOORRUIMTE GELEGEN AAN DE RIJKS- WEG A1 IN NAARDEN NAAM GEBIED METRAGE PARKEREN SOORT HUURPRIJS

Nadere informatie

PROJECT HUURINFORMATIE. Tielweg 3 te Gouda

PROJECT HUURINFORMATIE. Tielweg 3 te Gouda PROJECT HUURINFORMATIE Tielweg 3 te Gouda Object : Vrijstaand kantoorgebouw bestaande uit vijf verdiepingen (incl. begane grond) en een beveiligde parkeergarage, afgesloten middels slagboom. In het gebouw

Nadere informatie

Te Huur Capelle a/d IJssel Barbizonlaan 50 Kantoorgebouw

Te Huur Capelle a/d IJssel Barbizonlaan 50 Kantoorgebouw Voor meer info Bezoek onze website Te Huur Capelle a/d IJssel Barbizonlaan 50 Kantoorgebouw Betreft: Zelfstandige modern kantoorgebouw met een totale vloeroppervlakte van ca.1.200m² bestaande uit drie

Nadere informatie

Projectinformatie. Pesetaweg 37. Nieuw Vennep

Projectinformatie. Pesetaweg 37. Nieuw Vennep Projectinformatie Pesetaweg 37 Nieuw Vennep VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE Object Te huur, een zeer uniek en solitair gelegen kantoor-/ showroom-/ bedrijfgebouw bestaande uit hoogwaardige materialen en

Nadere informatie

TE HUUR. Kruisplein DB Rotterdam

TE HUUR. Kruisplein DB Rotterdam TE HUUR Kruisplein 25 3014 DB Rotterdam Betreft: Te huur, ca. 1.138 m ² kantoorruimte aan het Kruisplein, verdeeld over de vierde en zesde verdieping. Deze representatieve kantoorruimte bevindt zich in

Nadere informatie

Objectinformatie. Mediacentrale te Groningen

Objectinformatie. Mediacentrale te Groningen Objectinformatie Mediacentrale te Groningen KOOISTRA FEENSTRA BEDRIJFSMAKELAARS OBJECTINFORMATIE Het creatieve media en ICT hart Het zijn de ondernemingen en haar medewerkers die zorgen voor de bruisende

Nadere informatie

Gebouw First Class. Projectinformatie. Beechavenue Schiphol-Rijk. btmakelaars.nl. BT Makelaars +31 (0)

Gebouw First Class. Projectinformatie. Beechavenue Schiphol-Rijk. btmakelaars.nl. BT Makelaars +31 (0) Projectinformatie Gebouw First Class Beechavenue 30 50 Schiphol-Rijk btmakelaars.nl BT Makelaars +31 (0) 20 3 166 166 info@btmakelaars.nl Te huur Kantoorruimte in gebouw First Class op Park Schiphol-Rijk

Nadere informatie

PROJECTINFORMATIE / GebouwWest, Donauweg 10, Amsterdam

PROJECTINFORMATIE / GebouwWest, Donauweg 10, Amsterdam PROJECTINFORMATIE / GebouwWest / PROJECTINFORMATIE / GebouwWest, Donauweg 10, Amsterdam / HET GEBOUW GebouwWest GebouwWest is een zeer goed bereikbaar kantoorgebouw midden in het zakencentrum van Amsterdam

Nadere informatie

P R O J E C T I N F O R M A T I E. Hogehilweg 8 (Keynes Club Amsterdam) te Amsterdam

P R O J E C T I N F O R M A T I E. Hogehilweg 8 (Keynes Club Amsterdam) te Amsterdam P R O J E C T I N F O R M A T I E Hogehilweg 8 (Keynes Club Amsterdam) te Amsterdam 2 P R O J E C T I N F O R M A T I E Adres Hogehilweg 8 (1101 CC) in Amsterdam Algemeen Keynes Club Amsterdam is in het

Nadere informatie

HOUTTUINLAAN 14 WOERDEN

HOUTTUINLAAN 14 WOERDEN HOUTTUINLAAN 14 WOERDEN www.houttuinlaan14woerden.nl Omschrijving Algemeen: het betreft een representatief, totaal gerenoveerd, vrijstaand kantoorgebouw gelegen op het bedrijventerrein Middelland te Woerden.

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Alexanderstraat 8-10 te Den Haag

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Alexanderstraat 8-10 te Den Haag Vrijblijvende projectinformatie Te huur Alexanderstraat 8-10 te Den Haag Adres Alexanderstraat 8-10 te Den Haag Algemeen Kantoorruimte in uniek monumentaal kantoorgebouw in het historische stadscentrum

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE Kantoorruimte

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE Kantoorruimte VRIJBLIJVENDE INFORMATIE Kantoorruimte FOTO'S 9 TE HUUR KENMERKEN ALGEMEEN het betreft een representatief kantoorgebouw op een perfect bereikbare zichtlocatie op de kruising van de Stadsring en de

Nadere informatie

TE HUUR Berkenweg 7. te Amersfoort

TE HUUR Berkenweg 7. te Amersfoort TE HUUR Berkenweg 7 te Amersfoort ALGEMEEN Optimaal flexibele kantoorruimte op toplocatie. De zeer hoogwaardige representatieve (turn key) kantoorruimte is gelegen op de begane grond van een zelfstandig

Nadere informatie

TE HUUR Berkenweg 7. te Amersfoort

TE HUUR Berkenweg 7. te Amersfoort TE HUUR Berkenweg 7 te Amersfoort Algemeen Optimaal flexibele kantoorruimte op toplocatie. De zeer hoogwaardige representatieve (turn key) kantoorruimte is gelegen op de begane grond van een zelfstandig

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE KANTOORRUIMTE TE HUUR/TE KOOP H. WALAARDT SACRÉSTRAAT TE SCHIPHOL-OOST

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE KANTOORRUIMTE TE HUUR/TE KOOP H. WALAARDT SACRÉSTRAAT TE SCHIPHOL-OOST VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE KANTOORRUIMTE TE HUUR/TE KOOP H. WALAARDT SACRÉSTRAAT 401-403 TE SCHIPHOL-OOST VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE KANTOORRUIMTE TE HUUR/TE KOOP HENDRIK WALAARDT SACRÉSTRAAT

Nadere informatie

Kantoor. Bestemming. Hoofdbestemming. Bouwjaar. Energie. Energielabel

Kantoor. Bestemming. Hoofdbestemming. Bouwjaar. Energie. Energielabel Deventerstraat 54 7321 CA Apeldoorn Contactpersoon Alwin Rijpstra ARijpstra@dtz.nl Kenmerken Algemeen Bestemming Status Gereed Hoofdbestemming Beschikbaar Per direct Bouwjaar 2006 Oppervlakten Energie

Nadere informatie

mr. D.U. Stikkerstraat 11 Arnhem

mr. D.U. Stikkerstraat 11 Arnhem TE HUUR Kantoorruimte mr. D.U. Stikkerstraat 11 Arnhem mr. D.U. Stikkerstraat 11 in Arnhem Algemeen Op markante kantoorlocatie gelegen moderne kantoorruimte met vergaderfaciliteiten, bedrijfsrestaurant

Nadere informatie

PROJECTINFORMATIE TE HUUR REPRESENTATIEVE KANTOORRUIMTE WATTBAAN 51 TE NIEUWEGEIN

PROJECTINFORMATIE TE HUUR REPRESENTATIEVE KANTOORRUIMTE WATTBAAN 51 TE NIEUWEGEIN PROJECTINFORMATIE TE HUUR REPRESENTATIEVE KANTOORRUIMTE WATTBAAN 51 TE NIEUWEGEIN TE HUUR KANTOORRUIMTE TE NIEUWEGEIN ADRES Wattbaan 51 te Nieuwegein. ALGEMEEN In een korte periode is een groot deel verhuurd

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE VRIJBLIJVENDE INFORMATIE FOTO'S 6 TE HUUR KENMERKEN ALGEMEEN Op een zichtlocatie vanaf de rijksweg A27, direct langs het Merwedekanaal, is aan de Lage Biezenweg 7 te Vianen moderne kantoorruimte beschikbaar.

Nadere informatie

Korte Parallelweg 1 te Dordrecht. Ca. 247 m² kantoorruimte op de tweede verdieping Voldoende parkeergelegenheid in nabije omgeving.

Korte Parallelweg 1 te Dordrecht. Ca. 247 m² kantoorruimte op de tweede verdieping Voldoende parkeergelegenheid in nabije omgeving. Kantoren Korte Parallelweg 1 te Dordrecht Ca. 247 m² kantoorruimte op de tweede verdieping Voldoende parkeergelegenheid in nabije omgeving. HUURPRIJS 125,00 per m², per jaar. exclusief BTW en servicekosten.

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE Stadion Galgenwaard, Herculesplein 353, 3584 AA Utrecht Postbus 85379, 3508 AJ Utrecht T (030) 23 22 303 F (030) 23 69 003 E bedrijven@ansdewijn.nl www.ansdewijn.nl KvK Utrecht nr. 30 10 42 03 Rabobank

Nadere informatie

Huur kantoorruimte op Admiraal Lucashof 37 te Schiedam per m2 per maand

Huur kantoorruimte op Admiraal Lucashof 37 te Schiedam per m2 per maand Huur kantoorruimte op Admiraal Lucashof 37 te Schiedam 16310 per m2 per maand Aanbiedende partij: Goud Bedrijfshuisvesting B.V. Email: richard@goud-bhv.nl Telefoon: 0180 318222 Website: http://www.goud-bhv.nl

Nadere informatie

P R O J E C T I N F O R M A T I E. Hogehilweg 4 te Amsterdam

P R O J E C T I N F O R M A T I E. Hogehilweg 4 te Amsterdam P R O J E C T I N F O R M A T I E Hogehilweg 4 te Amsterdam 2 P R O J E C T I N F O R M A T I E Adres Hogehilweg 4 (1101 CC) in Amsterdam Algemeen Het vrijstaande kantoorgebouw Friedman heeft is in het

Nadere informatie

VEERKADE 7 TE ROTTERDAM (1 e verdieping)

VEERKADE 7 TE ROTTERDAM (1 e verdieping) VEERKADE 7 TE ROTTERDAM (1 e verdieping) 1 VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE VEERKADE 7 1 e verdieping TE HUUR Betreft Ligging en bereikbaarheid : Ca. 199 m² monumentale kantoorruimte beschikbaar op de eerste

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE Stadion Galgenwaard, Herculesplein 353, 3584 AA Utrecht Postbus 85379, 3508 AJ Utrecht T (030) 23 22 303 E bedrijven@ansdewijn.nl www.ansdewijn.nl KvK Utrecht nr. 30 10 42 03 Rabobank rek.nr. NL 57 RABO

Nadere informatie

Huur kantoorpand op Olmenlaan 6 te Leusden 100 per vierkante meter per jaar

Huur kantoorpand op Olmenlaan 6 te Leusden 100 per vierkante meter per jaar Huur kantoorpand op Olmenlaan 6 te Leusden 100 per vierkante meter per jaar Aanbiedende partij: MVGM Bedrijfshuisvesting Email: jwa.koevermans@mvgm.nl Telefoon: 033-4605300 Website: http://www.mvgm.nl

Nadere informatie

P R O J E C T I N F O R M A T I E. Joan Muyskenweg 40-148 Ankestyn te Amsterdam

P R O J E C T I N F O R M A T I E. Joan Muyskenweg 40-148 Ankestyn te Amsterdam P R O J E C T I N F O R M A T I E Joan Muyskenweg 40-148 Ankestyn te Amsterdam 2 P R O J E C T I N F O R M A T I E Adres Joan Muyskenweg 40-148 (1114 AN) te Amsterdam Duivendrecht. Algemeen Het kantoorgebouw

Nadere informatie

BENELUXLAAN 2 UTRECHT

BENELUXLAAN 2 UTRECHT BENELUXLAAN 2 UTRECHT www.beneluxlaan2-6.nl Omschrijving Algemeen: het kantoorgebouw De Hoogt is gelegen in Utrecht-Zuid. De omgeving biedt volop voorzieningen en is zowel met openbaar vervoer als eigen

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR. Kantoorgebouw De Scheepmaecker. Scheepmakershaven 56-58. Rotterdam

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR. Kantoorgebouw De Scheepmaecker. Scheepmakershaven 56-58. Rotterdam VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR Kantoorgebouw De Scheepmaecker Scheepmakershaven 56-58 Rotterdam Object Representatief kantoorgebouw De Scheepmaecker gelegen aan de Scheepmakershaven 56-58 te Rotterdam.

Nadere informatie

TE HUUR Lage Biezenweg 5. te Vianen

TE HUUR Lage Biezenweg 5. te Vianen TE HUUR Lage Biezenweg 5 te Vianen Algemeen Stijlvolle kantoorvilla in moderne, opvallende architec-tuur voorzien van een zeer hoogwaardig opleveringsniveau. De kantoorvilla bestaat uit 4 bouwlagen.. Locatie

Nadere informatie

Zeer gunstige huurprijs en parkeernorm! Bestemming. Hoofdbestemming. Energie. Energielabel

Zeer gunstige huurprijs en parkeernorm! Bestemming. Hoofdbestemming. Energie. Energielabel Boerhaave Building Boerhaavelaan 11 2713 HA Zoetermeer Contactpersoon Marcel Leeflang MLeeflang@dtz.nl Zeer gunstige huurprijs en parkeernorm! Kenmerken Algemeen Bestemming Status Herontwikkeling Hoofdbestemming

Nadere informatie

Kranenburgweg 140-143

Kranenburgweg 140-143 Kranenburgweg 140-143 Den Haag Scheveningen TE HUUR HOOGWAARDIGE KANTOORRUIMTE BEGANE GROND: CIRCA 410 M² 1 E VERDIEPING: CIRCA 145 M² 2 E VERDIEPING: CIRCA 218 M² HUURPRIJS: 160,- PER M² PER JAAR, TE

Nadere informatie

PROJECTINFORMATIE / GebouwWest. Albada Jelgersma Real Estate Development AJRED B.V

PROJECTINFORMATIE / GebouwWest. Albada Jelgersma Real Estate Development AJRED B.V / PROJECTINFORMATIE / GebouwWest / HET GEBOUW GebouwWest GebouwWest is een zeer goed bereikbaar kantoorgebouw midden in het zakencentrum van Amsterdam Sloterdijk. Het gebouw bevindt zich dichtbij de Amsterdamse

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Alexanderstraat 10 te Den Haag

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Alexanderstraat 10 te Den Haag Vrijblijvende projectinformatie Te huur Alexanderstraat 10 te Den Haag Adres Alexanderstraat 10 te Den Haag Algemeen Kantoorruimte in uniek monumentaal kantoorgebouw in het historische stadscentrum van

Nadere informatie

PLOTTERWEG 31 AMERSFOORT

PLOTTERWEG 31 AMERSFOORT PLOTTERWEG 31 AMERSFOORT www.plotterweg31.nl Omschrijving Algemeen: het representatieve object is gelegen op het bedrijvenpark De Hoef, aan de noordoostelijke zijde van Amersfoort, in het verlengde van

Nadere informatie

Projectinformatie: Dynamic Center Projectnaam Contactweg 155-163 te Amsterdam Sloterdijk

Projectinformatie: Dynamic Center Projectnaam Contactweg 155-163 te Amsterdam Sloterdijk Modern kantoorgebouw gelegen op het bedrijventerrein de Alfa- Driehoek in Amsterdam Sloterdijk. In de alfa driehoek zijn meerdere gerenommeerde bedrijven gevestigd en kenmerkt zich door de goede bereikbaarheid

Nadere informatie

PROJECTINFORMATIE / GebouwWest. Albada Jelgersma Real Estate Development AJRED B.V

PROJECTINFORMATIE / GebouwWest. Albada Jelgersma Real Estate Development AJRED B.V / PROJECTINFORMATIE / GebouwWest / HET GEBOUW GebouwWest GebouwWest is een zeer goed bereikbaar kantoorgebouw midden in het zakencentrum van Amsterdam Sloterdijk. Het gebouw bevindt zich dichtbij de Amsterdamse

Nadere informatie

Objectinformatie. Skagerrak 2 te Groningen

Objectinformatie. Skagerrak 2 te Groningen Objectinformatie Informatie Op een mooie zichtlocatie aan de Groninger ringweg/ A7 is in 2001 het door Eindhoven Architecten ontworpen gebouw gebouwd met daarin kantoren gecombineerd met bedrijfsruimte.

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE Business Units

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE Business Units VRIJBLIJVENDE INFORMATIE Business Units Plotterweg 31-33 te (3821 BB) Amersfoort FOTO'S 8 TE HUUR KENMERKEN ALGEMEEN het representatieve object is gelegen op het bedrijvenpark De Hoef, aan de noordoostelijke

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie HUUR BIJ HANZ. Hanzeplein 11 te Zwolle

Vrijblijvende informatie HUUR BIJ HANZ. Hanzeplein 11 te Zwolle Vrijblijvende informatie HUUR BIJ HANZ Hanzeplein 11 te Zwolle Waarom BIJ HANZ Hanz is de ideale voedingsbodem voor innovatie. Een inspirerende open omgeving waar een grote diversiteit aan ondernemers,

Nadere informatie

TE HUUR. Grasdrogerijweg 11 te Leusden

TE HUUR. Grasdrogerijweg 11 te Leusden TE HUUR Grasdrogerijweg 11 te Leusden Omschrijving Het betreft hier een representatieve recent gebouwde bedrijfsunit/bedrijfshal verdeeld over twee bouwlagen. Het object onderscheidt zich door een moderne

Nadere informatie

Te huur Kantoorruimte Alkmaar Robijnstraat 3

Te huur Kantoorruimte Alkmaar Robijnstraat 3 Te huur Kantoorruimte Alkmaar Robijnstraat 3 Pagina 1/7 Te huur Kantoorruimte Alkmaar Robijnstraat 3 Kantoor 365 m² 2.700,- per maand excl. BTW Condities Prijs 2.700,- excl. BTW per maand Prijs per m²

Nadere informatie

Gebouw High 5. Projectinformatie. Neptunusstraat Hoofddorp. btmakelaars.nl. BT Makelaars +31 (0)

Gebouw High 5. Projectinformatie. Neptunusstraat Hoofddorp. btmakelaars.nl. BT Makelaars +31 (0) Projectinformatie Gebouw High 5 Neptunusstraat 41-63 Hoofddorp btmakelaarsnl BT Makelaars +31 (0) 20 3 166 166 info@btmakelaarsnl Te huur Kantoorgebouw High 5 gelegen op kantorenterrein Beukenhorst West

Nadere informatie

MEIDOORNKADE 15 HOUTEN

MEIDOORNKADE 15 HOUTEN MEIDOORNKADE 15 HOUTEN www.meidoornkade15.nl Omschrijving Algemeen: het kantoorgebouw is gelegen op een zichtlocatie langs de A27 nabij de afritten Houten en Nieuwegein. Een goede bereikbaarheid via de

Nadere informatie

Kruisweg. Projectinformatie. Kruisweg 577 Hoofddorp. btmakelaars.nl. BT Makelaars +31 (0)

Kruisweg. Projectinformatie. Kruisweg 577 Hoofddorp. btmakelaars.nl. BT Makelaars +31 (0) Projectinformatie Kruisweg Kruisweg 577 Hoofddorp btmakelaars.nl BT Makelaars +31 (0) 20 3 166 166 info@btmakelaars.nl Te huur Kantoorruimte in kleinschalig kantoorgebouw met parkeergarage te Hoofddorp

Nadere informatie

VEERKADE 6A TE ROTTERDAM (begane grond)

VEERKADE 6A TE ROTTERDAM (begane grond) VEERKADE 6A TE ROTTERDAM (begane grond) VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE VEERKADE 6A begane grond TE HUUR Betreft Ligging en bereikbaarheid : Ca. 149 m² schitterend gerenoveerde kantoorruimte met prachtige

Nadere informatie

Objectinformatie kantoorruimte te huur. Schoemakerstraat 97 DELFT

Objectinformatie kantoorruimte te huur. Schoemakerstraat 97 DELFT Objectinformatie kantoorruimte te huur Schoemakerstraat 97 DELFT Algemeen Dit representatieve kantoorgebouw is gelegen nabij het bedrijventerrein Delftechpark in de TU-wijk te Delft en omvat totaal circa

Nadere informatie

Kraijenhoffstraat AMSTERDAM

Kraijenhoffstraat AMSTERDAM TE HUUR CA. 230 M² KANTOORRUIMTE Kenmerken Beschikbaar metrage Beschikbaar metrage Totaal ca. 230 m² kantoorruimte te huur Verdeeld over: ca. 111,3 m² Unit 135A 2.200* ca. 90,0 m² Unit 135B Verhuurd ca.

Nadere informatie

TE HUUR Schouwstede 1. te Nieuwegein

TE HUUR Schouwstede 1. te Nieuwegein TE HUUR Schouwstede 1 te Nieuwegein Algemeen Zeer representatieve kantoorruimte gelegen op de begane grond en 2e verdieping van een zelfstandig kantoorgebouw. De entree en algemene ruimten zijn voorzien

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE Stadion Galgenwaard, Herculesplein 353, 3584 AA Utrecht Postbus 85379, 3508 AJ Utrecht T (030) 23 22 303 E bedrijven@ansdewijn.nl www.ansdewijn.nl KvK Utrecht nr. 30 10 42 03 Rabobank rek.nr. NL 57 RABO

Nadere informatie

Kranenburgweg

Kranenburgweg Kranenburgweg 140-143 Den Haag Scheveningen TE HUUR HOOGWAARDIGE KANTOORRUIMTE DERDE VERDIEPING: CIRCA 183 M² HUURPRIJS: 160,- PER M² PER JAAR, TE VERMEERDEREN MET BTW PRACHTIG GELEGEN AAN DE HAVEN VAN

Nadere informatie

TE HUUR Oude Torenstraat 41-47. te Hilversum

TE HUUR Oude Torenstraat 41-47. te Hilversum TE HUUR Oude Torenstraat 41-47 te Hilversum Algemeen Moderne en zelfstandige kantoor-/showroomruimte gelegen op een toplocatie. De ruimte is multifunctioneel en zeer representatief (turnkey). Door de huidige

Nadere informatie

Vrijblijvende PROJECTINFORMATIE TE HUUR Computerweg 2 te Utrecht

Vrijblijvende PROJECTINFORMATIE TE HUUR Computerweg 2 te Utrecht Vrijblijvende PROJECTINFORMATIE TE HUUR Computerweg 2 te Utrecht Waltmann Bedrijfshuisvesting Maliesingel 18 3581 BE Utrecht TEL : 030 66 222 55 FAX : 030 67 766 40 Email: bedrijven@waltmann.nl www.waltmann.nl

Nadere informatie

TE HUUR Lunettenbaan 55. te Utrecht

TE HUUR Lunettenbaan 55. te Utrecht TE HUUR Lunettenbaan 55 te Utrecht Algemeen Zeer representatieve (turn key) kantoorruimte gelegen op de tweede verdieping van een zelfstandig kantoorgebouw, dat onderdeel uitmaakt van kantorencomplex Olympus.

Nadere informatie

P R O J E C T I N F O R M A T I E. Jan van Goyenkade 12 in Amsterdam

P R O J E C T I N F O R M A T I E. Jan van Goyenkade 12 in Amsterdam P R O J E C T I N F O R M A T I E Jan van Goyenkade 12 in Amsterdam 2 P R O J E C T I N F O R M A T I E Adres Jan van Goyenkade 12 (1075 HP) in Amsterdam Algemeen Deze riante kantoren villa is gelegen

Nadere informatie

TE HUUR KANTOORRUIMTE. STEUPELSTRAAT te ROTTERDAM (KRALINGEN)

TE HUUR KANTOORRUIMTE. STEUPELSTRAAT te ROTTERDAM (KRALINGEN) TE HUUR KANTOORRUIMTE STEUPELSTRAAT 10-18 te ROTTERDAM (KRALINGEN) 1/10 REPRESENTATIEVE KANTOORRUIMTE VAN CIRCA 154 M2 + 6 PARKEERPLAATSEN Betreft: Zeer representatieve kantoorruimte op de 2e verdieping

Nadere informatie

Huur kantoorpand op Jeroen Boschlaan 2 c te Eindhoven per jaar

Huur kantoorpand op Jeroen Boschlaan 2 c te Eindhoven per jaar Huur kantoorpand op Jeroen Boschlaan 2 c te Eindhoven 25000 per jaar Aanbiedende partij: MVGM Bedrijfshuisvesting Email: jwa.koevermans@mvgm.nl Telefoon: 033-4605300 Website: http://www.mvgm.nl Omschrijving

Nadere informatie

TE HUUR KANTOORVILLA. STEUPELSTRAAT te ROTTERDAM (KRALINGEN)

TE HUUR KANTOORVILLA. STEUPELSTRAAT te ROTTERDAM (KRALINGEN) TE HUUR KANTOORVILLA STEUPELSTRAAT 10-18 te ROTTERDAM (KRALINGEN) 1/10 REPRESENTATIEVE SOLITAIRE KANTOORVILLA VAN 635 M2 + 10 PARKEERPLAATSEN Betreft: Zeer representatieve vrijstaande kantoorvilla aan

Nadere informatie

KOSTERIJLAND 40 BUNNIK

KOSTERIJLAND 40 BUNNIK KOSTERIJLAND 40 BUNNIK www.kosterijland40-48.nl Omschrijving Algemeen: Zeer representatief kantoorgebouw op een unieke zichtlocatie aan de Rijksweg A12. Het kantoorgebouw is ontworpen onder architectuur

Nadere informatie

Te huur. Vrijblijvende Projectinformatie. Comeniusstraat 5, 1817 MS te Alkmaar

Te huur. Vrijblijvende Projectinformatie. Comeniusstraat 5, 1817 MS te Alkmaar Vrijblijvende Projectinformatie Comeniusstraat 5, 1817 MS te Alkmaar Te huur Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de

Nadere informatie

TE HUUR / TE KOOP Hendrik Walaardt Sacréstraat 401-403. te Schiphol

TE HUUR / TE KOOP Hendrik Walaardt Sacréstraat 401-403. te Schiphol TE HUUR / TE KOOP Hendrik Walaardt Sacréstraat 401-403 te Schiphol Algemeen Dit representatieve kantoorgebouw ligt op een unieke en opvallende locatie aan de N231 dichtbij Amstelveen en Amsterdam. De kantoorruimte

Nadere informatie

Vrijblijvende PROJECTINFORMATIE TE HUUR Computerweg 12 te Utrecht

Vrijblijvende PROJECTINFORMATIE TE HUUR Computerweg 12 te Utrecht Vrijblijvende PROJECTINFORMATIE TE HUUR Computerweg 12 te Utrecht Waltmann Bedrijfshuisvesting Maliesingel 18 3581 BE Utrecht TEL : 030 66 222 55 FAX : 030 67 766 40 Email: bedrijven@waltmann.nl www.waltmann.nl

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR. "Kantoor Kantoorgebouw Eastpoint" G.H. Betzweg 1 te Rotterdam

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR. Kantoor Kantoorgebouw Eastpoint G.H. Betzweg 1 te Rotterdam VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR "Kantoor Kantoorgebouw Eastpoint" G.H. Betzweg 1 te Rotterdam Object Dit representatieve kantoorgebouw is gelegen in het kantorengebied 'Alexandrium' en bestaat

Nadere informatie